Create A Forum Installed
0 Members and 0 Guests are viewing this topic.
Αλλαγή σελίδας και πλεύσης στο defence.net, το οποίο μετονομάζεται σε pronews.gr μετά την εξαγορά πλεοψηφικού μετοχικού κεφαλαίου από γνωστό Βούλγαρο μεγαλοπαράγοντα των media εβραϊκής καταγωγής με αμφιλεγόμενο παρελθόν και διασυνδέσεις. Το νέο ιδιοκτησιακό καθεστώς δεν έχει ανοίξει ακόμα τα χαρτιά του.
Οι άνθρωποι του pronews.gr, του "αδελφού" περιοδικού PRONEWS, της ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ, της ΑΜΥΝΤΙΚΗΣ ΒΙΒΛΟΥ και του ΠΟΛΕΜΟΣ & ΙΣΤΟΡΙΑ, η νέα ιδιοκτησιακή Βουλγαρική αρχή, το δημοσιογραφικό, το τεχνικό και διοικητικό προσωπικό του DNM Group, σας εύχονται υγεία, ψυχική και σωματική, δύναμη και να βρείτε την ευτυχία παρ' όλες τις δύσκολες στιγμές που περνά ο τόπος και η κοινωνία.Ένα μεγάλο "ευχαριστώ" από όλους εμάς προς όλους εσάς που στηρίζετε κάθε μέρα την προσπάθεια για ενημέρωση και ανάλυση των γεγονότων σε μια χρονική στιγμή που το Έθνος αυτό που χρειάζεται περισσότερο είναι η αλήθεια. Μην ξεχνάμε πώς "εθνικό είναι ότι είναι αληθινό". Το pronews.gr κλείνει την χρονιά με πάνω από 15.000.000 μοναδικούς αναγνώστες, δηλαδή όλη η Ελλάδα και η ομογένεια διαβάζει pronews.gr!Ο ρόλος μας είναι να σας ενημερώνουμε για αυτά που σας κρύβει η εκάστοτε εξουσία, πολιτική και οικονομική, αλλά και να σας ενημερώνουμε πρώτοι για όλα τα γεγονότα προσφέροντάς σας την καλύτερη δυνατή ανάλυση.Μας δώσατε πολλά το 2016 και σας δίνουμε την ικμάδα των προσπάθειών μας.Χρόνια Πολλά και Υπέροχα, σε όλους σας και ευχόμαστε το 2017 να αποτελέσει έτος Εθνικής Ανάστασης...
DNM group is an international consultancy service company enabling business transformation, providing solutions in the areas of Analytics, Cloud and Managed Services. Our mission is to enable our customers to see clearer using innovative solutions, empowering them to act smarter.Eoin Lyng and Martina Loughnane from Carlow County Council speak about their experience moving to AWS Cloud. Here’s how they made up to 90% savings and how they found value working with DNM, an AWS Authorized Public Sector Partner.
Amazon Web Services (AWS), a subsidiary of Amazon.com,[2] offers a suite of cloud-computing services that make up an on-demand computing platform. These services operate from 16 geographical regions across the world.
AWS adoption has increased since launch in 2006. Notable customers include NSA,[35] the Obama Campaign,[36] Pinterest,[37] Kempinski Hotels,[38] Netflix,[39] Infor[40] and the CIA.[41]
Το 2013 η Amazon κέρδισε ένα συμβόλαιο ύψους 600 εκατομμυρίων δολαρίων από τη CIA. Αργότερα εκείνο το έτος, ο Τζεφ Μπέζος, ο ιδρυτής της Amazon, αγόρασε την παγκοσμίου φήμης εφημερίδα Washington Post για 250 εκατομμύρια δολάρια.Για να το θέσουμε με άλλο τρόπο, ο Μπέζος χρησιμοποίησε λιγότερα από τα μισά χρήματα που πήρε από τη CIA για να αγοράσει την Washington Post. Όμως δεν θα βρείτε καμία αναφορά σε αυτή τη συμφωνία στη σελίδα της Washington Post στο Wikipedia.Η προσφορά της Amazon δεν ήταν η χαμηλή προσφορά, αλλά κέρδισε το συμβόλαιο της CIA ούτως ή άλλως προσφέροντας προηγμένη τεχνολογία “cloud”.Ο Μπέζος προσωπικά και δημοσίως ασχολείται με τις υπηρεσίες Amazon Web Services και η Amazon είχε κάνει μια δήλωση λέγοντας: “Προσβλέπουμε σε μια επιτυχή σχέση με τη CIA”.http://www.accuracy.org/release/cia-cloud-over-jeff-bezoss-washington-post/
Τι είναι αυτό; Ακόμα ζείτε εσείς;
Κάθε φορά που βλέπω την ANCAPοτη Ψωλάρα σου χύνω χολή, βγάλε άλλη μια φωτογραφία να σκυλιάσω από τη ζήλια μου. 2 χρόνια έκανα login σε άδειο φόρουμ, με την ελπίδα ότι θα με λυπηθείς. Σε παρακαλώ...Last Active: October 12, 2018, 05:53:40 pm
Ο αντικρατικιστής Ψωλαράς ΛΧΑ με πονάει τόσο πολύ που προσπαθώ απεγνωσμένα να θάψω κάθε τι που μου θυμίζει ότι με ξεβράκωσε, και ποστάρω άσχετα θέματα σε ένα φόρουμ που δεν πατάει ψυχή, ελπίζοντας ότι δε θα με πάρει κανείς πρέφα. Και μόνο που βλέπω τη σκιά της γιναντιαίας Ψωλάρας του αντικρατικιστή ΛΧΑ παθαίνω κάτι και μου κόβονται τα γόνατα. Ήταν τόσο μεγάλο το ξεβράκωμα που έπαθα, ώστε επί 2 χρόνια έκανα κάθε μέρα login σε ένα άδειο φόρουμ με την ελπίδα ότι ο αντικρατικιστής Ψωλαράς ΛΧΑ θα με ταπεινώσει δημόσια με τις ψυχαναλυτικές αναλύσεις τους που έβλεπαν κατευθείαν στην άρρωστη κρατικιστική ψυχή μου. Ό,τι κι αν προσπάθησα να κάνω απέτυχε. Απέτυχα σε όλα. Ακόμα και στο ίντερνετ είμαι η μεγαλύτερη αποτυχία. Είμαι ανίκανος να δημιουργήσω διαπροσωπική σχέση. Δε με αγαπάει κανένας. Θα πεθάνω μόνος. Στην κηδεία μου δε θα έρθει κανένας. Και μετά το θάνατό μου όλο το ίντερνετ θα κάνει αντικρατικιστικό πάρτι στο κουφάρι μου. Μετά από 100 χρόνια θα έχω γίνει ανέκδοτο που θα λένε τα παιδιά των αντικρατικιστών για να γελάνε.
καλα ξηγηθηκες σφυζει απο ζωη το ασφαλιτομαγαζοτα λεμε στο gaypride του Djiboutiυγ.και μη ξεχνατε να πατε στο θεατρο χαζουλη να δειτε την θατρικη μπαρασταση one dog show "ο ντογκμαν ο σκυλοφατσας"δεν αξιζει αλλα απλα τα κονομαω για να τον διαφημιζω, μη νομιζεται πενταροδεκαρες αλλα νταξ για μερικα κοπυ πεηστ καλα ειναιας οψετε το σουφρι που μου εκοψε τα φραγκα και εμεινα στεγνος ακομα και απο πιτογυρουςhttp://www.tokoulouri.com/letters-to-the-editor/kai_ton_nikola/https://www.blogger.com/profile/03449096964942308578