Recent Posts

Pages: 1 ... 8 9 [10]
94
Γενική Συνέλευση / Re: Επέστρεψα
« Last post by callan on May 25, 2017, 02:25:40 pm »


96
Γενική Συνέλευση / Re: Επέστρεψα
« Last post by The Real Webwar on March 31, 2017, 08:10:06 pm »

WEBWAR 1


WEBWAR 2


WEBWAR 3WEBWAR 4WEBWAR 4,5

WEBWAR 4,9
WEBWAR 5
THE REAL WEBWAR

http://therealwebwar.createaforum.com/index.php?action=forum
97
Βόθρος / Re: ΟΣΑ ΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΑΛΛΩ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ
« Last post by Asoitis on March 18, 2017, 10:57:31 am »
ΑΛΑΦΙΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΛΑΦΡΟΪΣΚΙΩΤΗ ΨΥΧΗ PULVEREM ΚΑΠΟΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΞΕΣΠΕΡΜΑΤΩΣΑΝ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΡΑΠΑΙΟΝ ΜΥΕΛΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΓΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ, ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΝΑ ΓΕΝΝΑΕΙ, ΝΑ ΓΕΝΝΑΕΙ ΤΟ ΓΟΝΟ ΤΟΥΣ.

ΠΡΟΘΥΜΑ. ΑΙΩΝΙΑ. ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΠΛΕΟΝ. ΤΟΥΣ ΑΝΑΠΑΡΑΓΕΙΣ ΤΟ ΣΠΕΡΜΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ.

ΕΧΟΥΝ ΜΟΛΥΝΕΙ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ ΤΗΝ ΑΥΡΑ ΤΟΥ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΟΥ ΣΟΥ ΠΕΔΙΟΥ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΑΡΧΕΤΥΠΟ, ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΜΠΟΛΙΑΣΕΙ ΜΕ ΘΡΑΣΟΣ ΚΑΙ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ, ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ -ΕΧΕΙΣ ΥΠΝΩΤΙΣΤΕΙ ΕΡΗΜΗΝ ΚΑΙ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΙΣΟΒΙΩΣ!! Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ, Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣ, ΤΟ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΚΤΗΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑ, ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΕΝΑ ΤΥΧΑΙΟ ΘΡΑΥΣΜΑ ΤΗΣ ΣΥΝΟΛΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ...

ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ -ΧΑΖΕΜΟΣ!!!!

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!!!!!!!!

ΟΤΑΝ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ, ΔΕ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΣΥ, ΑΛΛΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΟΠΩΣ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΙ. ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΣ, ΔΕ ΜΙΛΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΣΥ ΑΛΛΑ ΜΙΛΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΜΕΣΩ ΕΣΟΥ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΡΕΙΣ. ΤΟ ΟΤΙ ΔΙΫΛΙΣΘΗΚΕ Ο ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΣ ΕΓΚΕΦΑΣ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΣΕ ΥΛΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΛΛΑ ΣΕ ΑΙΘΕΡΙΟ, ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕΣ ΥΠΟΚΩΦΟ ΚΑΙ ΤΡΑΝΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΓΑΜΗΣΙ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΚΙ ΟΛΑΣ. ΕΧΟΥΝ ΔΑΙΜΟΝΙΣΕΙ ΤΟ ΣΑΡΚΙΟ ΣΟΥ ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΠΡΟΣ ΤΑΣ ΕΠΙΤΑΓΑΣ ΤΩΝ, ΕΙΣΑΙ Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ ΠΡΑΚΤΩΡ, ΤΟ ΤΗΛΕΦΕΡΕΦΩΝΟ!! Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΕ, ΠΟΤΕ ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ Ο ΕΑΥΤΟΣ ΣΟΥ, ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΡΚΟΥΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΟΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ..


Quote
Τον φάγανε είχε αρχίσει να ενοχλεί ο σωρας. ....ειθελε να φτιάξει κομα. ...Η χούντα ζει και βασιλεύει
Και τα Μικροαστικά παραμύθια συνεχίζονται! Δεν υπάρχει, δεν υφίσταται "Νεοφιλελεύθερη Παγκοσμιοποίηση" ΔΙΌΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΎΤΕ ΥΦΊΣΤΑΤΑΙ ... Νεοφιλελεύθερος ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΌΣ!!!! Παίζεται λόγω ΦΟΒΟΥ με της Πολιτικές Επιστημονικές Ορολογίες Συνολικά!!! Αλλά ΟΎΤΕ και η Πολιτική Επιστημονική Εννοια Ορολογία ... "Νεοεθνικισμού" Υφίσταται !!! Καλά ΔΕΝ μάθαται Ιστορία ;;; Δεν Καταλάβατε τίποτσι (τίποτα); Τόσο Πνευματική και Ψυχική Υποτέλεια και Υποταγή ;; Τόσο κ. Τόση Ηλιθιότητα;; Τυχαίο;; ΔΕΝ ΝΟΜΊΖΩ!!! ... Και βόλτα φέρνει ο Λουλάς!!! Ίσως καλύτερα... Όταν θα κλαίει ο μπαγλαμάς τότε θα καταλάβετε ότι ... ΔΕΝ Ζήσατε Ούτε είταν η ΖΩΉ για Εσάς!! Αλλά όπως έλεγε η γιαγιά μου η Αυνάνισα Ζωής: Να Χέσω τα γράμματα που μάθαται !!! Και Εγώ προσθέτω.. γάμ.. Τα Γράμματα και την Ορθογραφία που Σας έμαθαν και μαζι και εμένα !!!
ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΑΝ ΟΙ "ΛΑΙΚΙΣΤΕΣ".
ΤΩΡΑ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ Η "ΕΥΗΜΕΡΙΑ" ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΑΦΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΑΝΕ ΟΙ ΕΥΡΩΣΑΛΙΑΡΗΔΕΣ ΦΑΣΙΣΤΟΜΑΣΣΟΝΟΙ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΗΣ ΕΥΡΩΧΟΥΝΤΑΣ. (ΕΠΙΑΣΕ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΡΚΕΤΑ ΤΟ ΚΟΛΠΑΚΙ ΤΗΣ ΨΕΥΤΟΚΟΝΤΡΑΣ ΜΕ ΤΗ ΤΟΥΡΚΙΑ).
ΜΟΝΗ ΜΑΣ ΕΛΠΙΔΑ ΠΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΦΑΣΙΣΤΟΜΑΣΟΝΟΣΥΜΜΟΡΙΑΣ, Η ΛΕΠΕΝ .
ΖΗΤΩ Ο ΤΡΑΜΠ, ΖΗΤΩ ΤΟ BREXIT, ΖΗΤΩ Η ΛΕΠΕΝ.
ΖΗΤΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΦΑΣΙΣΤΟΜΑΣΟΝΟΣΥΜΜΟΡΙΑΣ.
ΖΗΤΩ ΕΓΩ!
98
Aπόπατος / Re: www.twitter.com/Alchemist_1453
« Last post by Γραφειο Κηδειων on March 13, 2017, 02:58:04 pm »
99
Παρατηρητηριο Ζιωνισμου / Re: NewBulgarOwner>Pronews>DNMgroup>CIA
« Last post by Thomas Woods on March 08, 2017, 12:23:28 am »


Αυτός είναι ο Θεόφραστος Ανδρεόπουλος, ο μοναδικός ομιλών κερματοδέκτης του προπαγανδιστικού scheme που επανασχεδίασε και διαχειρίζεται ο νέος Βούλγαρος ιδιοκτήτης του περιώνυμου μέσου (ο οποίος ιδιοκτήτης σημειωτέων παραμένει άφαντος, όπως κάθε παρασκηνιακός παράγοντας που το καθεστώς του κρατικού συστήματος κρίνει ότι πρέπει να προστατευθεί). Η ένδεια του μηχανισμού αυτού σε ανθρώπινο δυναμικό είναι τόσο εμφανής, ώστε όταν τα 2 αμόρφωτα παιδαρέλια -που (διπλο)αντιγράφουν κακογραμμένες ειδήσεις από τις ίδιες clickbate πηγές καθημερινά- τελειώνει η βάρδια τους και πάνε για ύπνο, το site εγκαταλείπεται εντελώς. Δεν είναι τυχαίο. Η έμφαση του μηχανισμού δεν βρίσκεται στη δημοσιογραφία, δεν χρειάζεται δημοσιογράφους, και αυτός είναι ο λόγος που δεν έχει. Η έμφαση βρίσκεται στην ετερόφωνη αναμετάδοση.

Προφανώς, ο σκοπός αυτού του νεοταξίτικου εγχειρήματος ήταν να αναλάβει το consortium της Amazon το webhosting στους νεότευκτους virtual servers infrastructure, και συγχρόνως να προωθηθούν οι θέσεις του Politico, ενός καινοφανούς μεγαλοσυστημικού μέσου made in Washington. Το διεθνές κρατικιστικό υπερσύστημα ελλοχεύει παντού, παρακολουθεί τις σελίδες που προτιμούν οι περισσότεροι και κινητοποιεί μηχανισμούς εξαγοράς και επαναπροσδιορισμού της ύλης, χωρίς να λογοδοτεί για τη διασπορά αναληθών ειδήσεων. Είναι ένα πάγιο φαινόμενο, το κράτος δεν φταίει ποτέ, δεν απολογείται και δε δίνει λογαριασμό. Μόνο φορολογεί. Διότι το πρόβλημα κάθε κρατικιστικού μηχανισμού, και κατ'επέκταση κάθε έκφανσής του, είναι να πείθει και να χρηματοδοτείται από αυτούς που πείθει.

Το πιο ενδιαφέρον της όλης ιστορίας, ωστόσο, είναι τα κρατικιστικά γίδια που συμμετέχουν σε αυτό. Κάθε προπαγανδιστικός μηχανισμός είναι τόσο ισχυρός, όσο του επιτρέπουν οι συμμετέχοντες σε αυτό να είναι. Όσο μεγαλώνει ο αριθμός αυτών που το εμπιστεύονται άκριτα, τόσο του επιτρέπουν να ισχυροποιείται. Επί της ουσίας, τα μειράκια στο μυαλό που μιλάνε με τον εαυτό τους πριμοδοτούν οι ίδιοι το scheme της εξαπάτησης, διότι δεν επιθυμούν να είναι ελεύθεροι, και αυτό αποτυπώνεται σε κάθε έκφανση της κρατικοδίαιτης ζωής τους. Ακόμα και οι συντονιστές είναι εθελοντές, δηλαδή συμμετέχουν αφιλοκερδώς (κολλεκτιβικά) στην εξαπάτηση. Οι πρόσκαιροι συμμετέχοντες προσπαθούν καιροσκοπικά να εξαργυρώσουν παρασκηνιακές μετοχές της επικαιρότητας ή να στείλουν εκβιαστικά μηνύματα σε άλλους εξαγορασμένους ή μη παράγοντες της συστημικής διαμάχης. Αυτή η διαμάχη είναι άλλοτε για το θεαθήναι και άλλοτε πραγματική, αλλά κατανοητή μόνο για τους παροικούντες του κρατικού μηχανισμού. Δε λείπουν ούτε οι αμειβόμενοι κομματικοί φωνακλάδες, είναι αυτοί που αραδιάζουν τις βερμπαλιστικές τους ανοησίες περί κολλεκτιβισμού τον οποίο αν υιοθετήσουμε θα απαλλαγούμε, δήθεν, από όλες τις συμφορές (τις οποίες, στην πραγματικότητα, μας έφερε ο κολλεκτιβισμός). Αυτή η κατηγορία ήταν (και είναι πάντα) ιδιαιτέρως ηχηρή πριν από κάθε προεκλογική αναμέτρηση, μετά εξαφανίζονται "μυστηριωδώς". Μέσα σε όλο αυτό το θέατρο του παραλόγου υπάρχουν και αρκετοί ψυχικά ασθενείς, ξεκομμένοι εντελώς από την πλουτοπαραγωγικοί διαδικασία, των οποίων η συμμετοχή είναι υπαρξιακής σημασίας για τους ίδιους, αφού έτσι πασχίζουν να νοηματοδοτήσουν τη ζωή τους, η οποία στερείται κάθε νοήματος στον εξελικτικό μηχανισμό. Γνωρίζουν ότι δεν θα αναπαραχθούν, και αυτό κινητοποιεί μέσα τους αρχέγονες, ενδοψυχικές, ψυχολογικές δυνάμεις ανείπωτου δέους, ώστε να περιορίσουν τις αναπαραγωγικές δυνάμεις των ικανών να αναπαραχθούν. Κατά βάθος πρόκειται για αγώνα επιβίωσης. Ο τελικός σκοπός τους είναι πάντα ο εκμαυλισμός του ΛΧΑ, από τον οποίο νιώθουν να απειλούνται, λόγω της εγγενούς γεννητικής ανεπάρκειά τους.

Στον κρατικιστικό κόσμο στον οποίο ζούμε, οι ΛΧΑ είναι οι αποδιοπομπαίοι τράγοι, οι νέες μάγισσες που πρέπει να καούν στην λεκτική πυρά: φταίνε για ό,τι πάει στραβά, ιδίως για τα κακώς κείμενα του ίδιου του αντιφασιστικού -και κατά θεολογική προέκταση "αγαθού"- κρατικού καθεστώτος. Για αυτό πρέπει να αφανιστούν και να αντικατασταθούν με όλους αυτούς τους ευγνόμωνες και υπέρ του δέοντος εργασιακά καταδεκτικούς υπάνθρωπους, αν είναι το Κράτος να επιβιώσει με όλον τον παρασιτικό του μηχανισμό. Αλλά ο καθένας κοιτάει το ατομικό του συμφέρον, έτσι λειτουργούν τα πάντα στη φύση. Όποιος θεωρεί, πως η λύση σε όλα τα προβλήματα είναι το να δίνουν οι άλλοι απλόχερα και αυτός να παίρνει, είναι οφθαλμοφανές ότι ψάχνει για κορόιδα. Η φύση δεν λειτουργεί έτσι και οι αφύσικες καταστάσεις δεν μακροημερεύουν, για έναν πολύ απλό λόγο: δεν επιλέγονται εξελεκτικά. Καμία κοινωνία ποτέ στην ιστορία της ανθρωπότητας δεν αυτοαναιρέθηκε καθ'εαυτού, διότι εάν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση η κοινωνία θα εκλείψει, αντιθέτως αυτό που συμβαίνει πάντα είναι ότι τα επιμέρους γονίδια θα επανατροποποιηθούν και η κοινωνία θα συνεχίσει τη φυσική της πορεία. Όσο δελεαστικό και αν είναι το κολλεκτιβιστικό πρόταγμα του κάθε Γιανναρά και της καθε λυσσαλέας μιντιακής διαδικτυακής προπαγάνδας, οι άνθρωποι επιλέγουν πάντα να παραμείνουν εν ζωή, και επιλέγουν τα γονίδια που τους εξασφαλίζουν τις περισσότερες πιθανότητες επιβίωσης. Εάν αυτή η τελευταία πρόταση δεν ήταν ουσιωδώς αληθή, τότε σε ιστορικά δοκιμασμένες κοινωνικές συνθήκες κολλεκτιβισμού και κρατικισμού (επι δεκαετίες, με εκτρωματική πλύση εγκεφάλου, στέρηση περιουσίας και καταπάτηση κάθε θεμελιώδους Ατομικής ελευθερίας επιλογής) δεν θα έπρεπε να υπήρχε κανένας άγαμος/ασυνουσίαστος. Βλέπετε να συμβαίνει κάτι τέτοιο;
100
Ιστορία και Ιδεολογία. / Re: Ο Θεός είναι ο Καπιταλισμός!
« Last post by AristotleCap on February 19, 2017, 11:52:04 pm »
Αυτό το forum είναι μια κηλίδα στο πρόσωπο του ανθρώπινου πνεύματος. Ξετυλίγεται μπροστά μας η χειρότερη, η πιο ειδεχθής, η πιο αποτροπιαστική διαστρέβλωση κάθε τι όμορφου και λογικού, και όλα αυτά στον βωμό του παρασιτισμού. Βγαίνει μπροστά σε όλη την ανθρωπότητα ένας κοπρολάγνος του πνεύματος και μας λέει "έχετε κάτι όμορφο; Θα το χέσω! Έχετε κάτι λογικό, κάτι που βγάζει νόημα; Φέρτε το να το χέσω! Έχετε κάτι που να αξίζει; Θα αραδιάσω τα σκατά μου επάνω του και θα το κάνω σκατένιο!" Αυτά προκαλεί η αναδιανομή, αυτά προκύπτουν αν αφήνεις τους υπάνθρωπους, τους φαύλους, τους σιχαμερούς να θρέφονται από το απαύγασμα της λογικής και της ομορφιάς του πνεύματος. Σκατά παντού!
Pages: 1 ... 8 9 [10]