Recent Posts

Pages: 1 ... 7 8 [9] 10
81
Γενική Συνέλευση / Re: ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΩΝ 4
« Last post by ΛΧΑ on April 12, 2020, 08:56:17 pm »
Οι δημοκρατικές ιδέες δεν είχαν καμία συνέχεια από την αρχαία Αθήνα και έπειτα.
Οι μονάρχες και η γραφειοκρατία τους στην ουσία εφηύραν εκ νέου τη δημοκρατία.
Η δημοκρατία - η οποία ήταν και φασιστική δημοκρατία, μόνο οι ΛΧΑ ψήφιζαν - ισοπέδωσε την αρχαία Αθήνα!
Η σύγχρονη κρατικιστική δημοκρατία ισοπεδώνει ολόκληρο τον δυτικό πολιτισμό.
Σε λίγα χρόνια δεν θα έχει μείνει τίποτα που να θυμίζει πολιτισμό, όλα θα γίνουν σκηνές
από το Brave New World και το 1984.
82
Γενική Συνέλευση / Re: ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΩΝ 4
« Last post by Mister Max on April 11, 2020, 08:51:48 pm »
Όλα τα κακά του σήμερα προέρχονται από αυτή τη συμμαχία, η οποία διαχρονικά γίνεται, αλλά κατά την ίδρυση του σύγχρονου Κράτους υπήρξε ό,τι πιο άσχημο και ό,τι πιο επικίνδυνο γνωρίζουμε μέχρι τώρα. Όλη αυτή η γραφειοκρατία αποδείχτηκε αποτελεσματικότατη για τον σκοπό της. Όλες αυτές οι ιδέες περί ισότητας και δημοκρατίας γεννήθηκαν εκεί. Η ιδέα της ισότητας των ανθρωπίνων ψυχών, η ιδέα ότι μέσα στον κάθε άνθρωπο κρύβεται μια "ψυχή" και ότι αυτή η "ψυχή" είναι ίση σε όλους τους ανθρώπους και ότι όποιος άνθρωπος έχει ψυχή, δηλαδή όποιος άνθρωπος είναι άνθρωπος, μπορεί να επιτύχει σπουδαία μεγαλεία μόνο και μόνο επειδή είναι άνθρωπος, με μια λέξη, ανθρωπισμός, γέννησε τη δημοκρατία και η δημοκρατία αποδείχτηκε ένα σύστημα κανιβαλισμού όπου τιμωρείται εκείνος ο οποίος προχωρά μπροστά, στέκεται στα πόδια του, παράγει και προοδεύει και επιβραβεύεται εκείνος ο οποίος είναι άχρηστος, ανίκανος και τρισάθλιος. Το να πηγαίνεις μπροστά, το να βγάζεις πλούτο γιατί είσαι μάγκας από τη φύση σου ενώ ο άλλος, που είναι υπάνθρωπος, δεν μπορεί, θεωρείται ανοσιούργημα στην ιδεολογία του ανθρωπισμού. Μόνο ένας φτωχός μπορεί να το σκεφτεί τόσο διεστραμμένα - και το φτωχός με την κακή, με τη μίζερη έννοια.

Αυτές οι ιδέες έχουν μπολιάσει τον φιλελευθερισμό, ο οποίος, καίτοι είναι στη σωστή πλευρά της ιστορίας, στην πλευρά της εξέλιξης, δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει πως η δημοκρατία είναι η ρίζα του κακού. Για αυτό είναι απαραίτητο να φύγει αυτό το μπόλι και να αντικατασταθεί με εκείνα τα κομμάτια της δεξιάς που παραμένουν πιστά στην έννοια του ανταγωνισμού και της εξέλιξης.

Ακουτε τι λεει ο απανθρωπος ανωμαλος που θελει να μας στειλει στην μακρονησο. Η δημοκρατια γεννηθηκε στην αθηνα, οχι στους προτεσταντικους δρυμους. Οι λεφκοι αντρες ειναι οι ριζα του κακου και ο τρισκαταρατος καπιταλισμος. Γιατι μυξοκλαις; Αφου εισαι τοσο υπερανθρωπος και εμεις αχρηστοι υπανθρωποι, τοτε γιατι σε εχουμε παρει παραμασχαλα; Τζαπα αργοσχολος μαγκας.

#ProjectGulag #WhiteGenocide #ClimateChangeIsRealΕίμαι ΥΠΕΡ μιας ANCOM ΟΥΤΟΠΙΑΣ τύπου MULTICULTI που θα εκθρονίσει τους λευκούς χριστιανούς άντρες και θα στείλει στο #ProjectGulag ΟΛΟΥΣ τους άλλους!
Εμείς ξέρουμε πως δεν είναι όλοι Ⓐναρχικοί. Μόνο αυτοί είναι οι σωστοί, οι προκαθορισμένοι για την Ουτοπία. Τι σημασία έχουν οι υπόλοιποι; Οι υπόλοιποι είναι απλώς η ανθρωπότητα.
83
Είχα δει παλιά μια ταινία ονόματι Pi η οποία δείχνει έναν ημί-τρελο ο οποίος προσπαθεί να βγάλει κέρδη από το χρηματιστήριο βασιζόμενος σε μαθηματικές φόρμουλες - βλέπει παντού αριθμούς. Στο τέλος τρελαίνεται εντελώς. Τώρα ξέρω ποιος ήταν η έμπνευση των Εβραίων.


https://www.youtube.com/watch?v=MiFeCAedISg

Κατά τα άλλα είμαστε μαζί του στο δια ταύτα: μείωση φόρων και η κλιματική αλλαγή είναι κομμουνιστική απάτη.
84
Πολιτική επικαιρότητα / Re: Τσιόδρας ως Νέος Ιησούς Χριστός
« Last post by HERD IMMUNITY on April 11, 2020, 01:43:49 pm »
Τα λάθη είναι άπειρα, το σωστό ένα. Παίζει και να το έγραψες λάθος ή παίζει και να μην καταλαβαίνεις τίποτα γιατί είσαι οικονομικά αναλφάβητος οπότε απαντάω και στις δυο αποκλίσεις από την ελεύθερη αγορά.

Δεδομένων των παραγωγικών συνθηκών στην οικονομία υπάρχουν συγκεκριμένα περιθώρια για κέρδος στην επενδυτική δραστηριότητα. Ένας επενδυτής π.χ. αγοράζει κεφάλαιο (πλούτο) 100 νομισματικών μονάδων και παράγει αγαθά (πλούτο) 110 ν.μ.* Ο επενδυτής που δεν έχει χρήμα μοιράζεται τα κέρδη με τον τον αποταμιευτή μέσω του δανείου. Το επιτόκιο ισορροπεί σε μια τιμή με βάση το κέρδος της επιχείρησης, το επιτόκιο είναι ποσοστό του κέρδους της δανειζόμενης επιχείρησης.

Όταν μια κρατική τράπεζα δώσει επιτόκιο 20 τοις εκατό, από που θα το εισπράξει πίσω; Χρειάζεται κάποιο κέρδος 20 στα 100. Χρειάζεται να δώσει στον επιχειρηματία 100 και να πάρει 120. Αλλά ο επιχειρηματίας δεν μπορεί να δώσει 20 παραπάνω, μπορεί να δώσει μόνο 10 παραπάνω. Άρα που θα βρεθούν τα άλλα 10 για να πληρωθεί ο αποταμιευτής; Πρέπει να κλέψει από κάπου (φορολογία) ή να χαμηλώσει το επιτόκιο στα επίπεδα της αγοράς. Άρα υψηλότερο επιτόκιο από την αγορά = κανιβαλισμός, η κοινωνία τρώει τις σάρκες της. Καλύτερα να βάλεις μια κουκούλα και να διαρρήξεις κανένα σπίτι παρά να μας παιδεύεις με "οικονομικές θεωρίες".


Σήμερα οι κρατικές τράπεζες έχουν χαμηλά επιτόκια, κάτω από την τιμή ισορροπίας. Ξανά, δεδομένων των παραγωγικών συνθηκών στην οικονομία υπάρχουν συγκεκριμένα περιθώρια για κέρδος στην επιχειρηματική δραστηριότητα. Ένας επιχειρηματίας π.χ. αγοράζει κεφάλαιο (πλούτο) 100 νομισματικών μονάδων και παράγει αγαθά (πλούτο) 110 ν.μ. Έστω ότι κάποια τράπεζα θέλει να δανείσει με πολύ χαμηλό επιτόκιο 0.01%. Προκύπτουν 2 προβλήματα:
1) Ποιος αποταμιευτής είναι διατεθειμένος να αποταμιεύσει χωρίς κέρδος από τη στιγμή που υπάρχει η δυνατότητα να μοιραστεί τα κέρδη με τον επιχειρηματία με αμοιβαίο όφελος και των δυο;
2) Ποιος θα πάρει τα λεφτά;

Και για να τα συνδέσουμε και τα δυο αυτό που γίνεται, και είναι το μόνο που μπορεί να γίνει, είναι να απαγορευτεί από τον αποταμιευτή να δανείζει τον επιχειρηματία (ο οποίος και ο ίδιος έχει απαγορευτεί να υπάρχει μέσω της φορολογίας) και να καταναγκαστεί επίσης ο αποταμιευτής να δώσει σε αυτήν την κεντρική κρατική τράπεζα τα λεφτά του και αυτός που τα παίρνει να είναι στην ουσία κλέφτης (άρα χαμηλότερο επιτόκιο από την αγορά = κανιβαλισμός, η κοινωνία κλέβει τον εαυτό της). 

Η δημιουργία χρήματος είναι έμμεση φορολογία του αποταμιευτή, του κατόχου χρήματος. Όταν κάποιος τυπώνει χρήμα ή το δημιουργεί λογιστικά αυτό απομειώνει τον πλούτο που μπορούν να αγοράσουν οι αποταμιευτές. Αν οι αποταμιευτές έχουν 100 ν.μ. και ο πλούτος της κοινωνίας είναι 100 αντικείμενα, έχουμε 1 ν.μ. = 1 αντικείμενο. Αν κάποιος πάει και τυπώσει 20 ν.μ. τότε γίνεται η ιστοτιμία 1 ν.μ. = 0.83 αντικείμενα. Αυτός που τυπώνει το χρήμα στην ουσία κλέβει 17 αντικείμενα από τα χέρια των αποταμιευτών και, στην προκειμένη περίπτωση, τα δίνει στα χέρια των "επιχειρηματιών" χωρίς να τους ζητάει επιτόκιο. Που σημαίνει τους τα χαρίζει ή, ακόμα καλύτερα, μοιράζεται μαζί τους τα κλεψιμέικα.


Άρα και τα δυο είναι λάθος. Δεν χρειάζεται κανένας Άρμστρονγκ να μας το πει. Όλοι όσοι παράγουν, όλοι οι ΛΧΑ είναι σε θέση να το καταλάβουν.


Η υγιής ανάπτυξη, αυτή που δίνει κίνητρο στο Έθνος να πάει μπροστά είναι η ανάπτυξη που στηρίζεται στην ελεύθερη αγορά όπου, χωρίς κανέναν απολύτως παρεμβατισμό του Κράτους, όλες οι τιμές (χρήματος και αγαθών) ισορροπούν με βάση τη ζήτηση και την προσφορά.

*Όταν το χρήμα παραμένει σταθερό, ο επιχειρηματίας έχει τη δυνατότητα να μην κερδίσει αριθμητικά, αλλά πάλι να έχει βγάλει πλούτο |  100 ν.μ. σήμερα θα είναι "λιγότερες" από 100 ν.μ. αύριο γιατί αύριο θα αγοράζουν περισσότερα αγαθά=πλούτο.

ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ, ΔΕ ΔΗΛΩΣΑ ΠΟΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ ΟΥΤΕ ΕΙΔΙΚΟΣ ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΗΣ. ΟΥΤΕ ΑΛΑΘΗΤΟΣ. ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΚΑΘΙΣΕΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΣ.

Τα ιστορικά δεδομένα δεν αρκούν για να προβλέπουν το μέλλον. Αυτά που μπορεί κανείς να συλλέξει από γραφήματα, εφημερίδες, τιμές κτλ. είναι μια τεράστια αφαίρεση όλης της γνώσης που χρειάζεται κάποιος για να δει το μέλλον. Οι προβλέψεις αυτού του Άρμστρονγκ είναι γελοίες.

Γενικά όσοι ασχολούνται με το trading τείνουν αργά ή γρήγορα να σκέφτονται ως τζογαδόροι. Νομίζουν ότι θα ξεγελάσουν τους άλλους και θα τους πάρουν τα λεφτά, ότι θα βάλουν τους αριθμούς στο πρόγραμμα και το πρόγραμμα θα τους βγάλει λεφτά. Η παραγωγή από την άλλη δεν είναι παιχνίδι μηδενικού οφέλους. Ο παραγωγός ωφελείται, ο καταναλωτής ωφελείται. Και αυτό το οποίο κάνουν έχει νόημα, κάποιος παράγει, κάποιος καταναλώνει.

Μεταβλητότητα των τιμών των μετοχών/κεφαλαίου χρειάζεται για να ξέρουν που θα βάλουν τα λεφτά τους οι αποταμιευτές. Αλλά να ρίχνουν τον S&P 500 μέσα σε έναν μήνα 30% για να τα ξαναβάλουν ύστερα μέσα στις ίδιες μετοχές, με πρόφαση τον κορονοϊό είναι παντελώς άχρηστο και αντιπαραγωγικό. Ποιος θα βάλει τα χρήματά του σε τέτοιο πράγμα;

Και η λύση εδώ είναι πάλι ο καπιταλισμός. Πολλά ιδιωτικά χρηματιστήρια, ελεύθερη είσοδος των αποταμιευτών-επενδυτών, απελευθέρωση από τις κρατικές ρυθμίσεις και ιδίως τους φόρους, θα ομαλοποιήσει την αγορά κεφαλαίου.

ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΛΙΓΟ ΑΔΙΚΟΣ ΜΕ ΤΟΝ MARTIN ARMSTRONG. ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗ ΒΙΑΖΕΣΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΙΝΕΙΣ ΣΕ ΛΙΓΑ ΛΕΠΤΑ. ΡΙΞΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΜΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΛΧΑ. ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟ. ΑΥΤΟΔΗΜΙΟΥΡΓΗΤΟ. ΕΠΕΝΔΥΤΗ. ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟ. ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΒΑΛΕ ΦΥΛΑΚΗ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ ΠΟΥ ΕΠΙΝΟΗΣΕ, ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΣΩΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΕΚΥΨΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΔΩΣΕ. ΔΕ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ ΠΟΥ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΑΠΟ ΤΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΙΔΙΟΦΥΙΑ. ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ. Ο MARTIN ARMSTRONG ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟ 1979. ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ. ΤΟΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ. ΔΕ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΖΟΓΑΔΟΡΟ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΟΛΟΥΣ. ΕΧΕΙ ΕΠΙΝΟΗΣΕΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΕΣ ΠΟΥ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ Π ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΜΗΝΕΥΤΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΒΛΕΦΤΟΥΝ ΠΟΛΛΑ. ΠΡΟΣΕΞΕ ΤΙΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ, ΟΛΕΣ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ. ΔΕΣ ΤΑ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ. ΜΗΝ ΤΟΝ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΜΙΑ. ΤΟΝ ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΟΜΟΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΣ. ΓΡΑΦΕΙ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΙΣΟΡΡΟΠΗΜΕΝΑ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ. ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΝΕ ΕΝΑ ΚΟΠΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΤΟΥ. ΣΟΥ ΕΧΩ ΤΟ ΛΙΝΚ ΠΑΡΑΚΑΤΩ. ΑΞΙΖΕΙ ΤΗ 1 ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΚΑΙΝΟΦΑΝΕΣ. ΘΑ ΕΚΠΛΑΓΕΙΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ.

https://www.armstrongeconomics.com/armstrongeconomics101/opinion/asking-for-your-help-forward-this-letter-to-whoever-you-may-think-will-help/
https://www.armstrongeconomics.com/armstrongeconomics101/opinion/here-is-the-2nd-letter-to-trump-send-it-everywhere-you-can/

https://vimeo.com/ondemand/theforecaster (ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ --> http://gomovies.asia/watch/qvo29Odl-the-forecaster.html)

ΔΕΞΙ ΚΛΙΚ ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΛΥΣΗ
85
https://topdocumentaryfilms.com/aids-inc/

https://en.wikipedia.org/wiki/Duesberg_hypothesis
professor Peter Duesberg, that various noninfectious factors such as but not limited to, recreational and pharmaceutical drug use are the cause of AIDS, and that HIV is merely a harmless passenger virus.

https://en.wikipedia.org/wiki/HIV/AIDS
Following initial infection a person may not notice any symptoms, or may experience a brief period of influenza-like illness.[4] Typically, this is followed by a prolonged period with no symptoms.[5] If the infection progresses, it interferes more with the immune system, increasing the risk of developing common infections

ΚΑΤΙ ΒΡΩΜΑΕΙ ΕΔΩ ΠΕΡΑ.... !!!!


https://en.wikipedia.org/wiki/HIV_and_men_who_have_sex_with_men
Estimates about the U.S. population of MSM vary. The Center for Disease Control estimates that men who have sex with men represent about 2% of the American population.

In 2010 the CDC reported that MSM represented approximately 4 percent of the male population in the United States but male-to-male sex accounted for 78 percent of new HIV infections among men and 63 percent of all new infections

The CDC (2015) reported that gay and bisexual men accounted for 82% of HIV diagnoses among males.Ούτε η κομμουνιστική wiki δεν μπορεί να το κρύψει. Δεν υπάρχει ασθένεια aids. Αυτοί που έχουν aids είναι ανοσοκατεσταλμένοι γιατί η αρρώστια που έχουν ονομάζεται Πουστιά και Μαστούρα. Άρα λοιπόν το Aids πρέπει να μετανομαστεί σε FASIS = Fags and And Stoners Immunodeficiency Syndrome ή Fags And Junkies Immunodeficiency Syndrome FAJIS!!! Πως να λειτουργήσει το ανοσοποιητικό όταν γλείφεις όλη μέρα αρχίδια λαθρομεταναστών και κωλότρυπες υπανθρώπων; Αφού σε γαμάνε από τον κώλο και ανοίγουν πληγές στο κωλάντερο και μπαίνει μέσα στο αίμα σου και κυκλοφορεί μέσα στις φλέβες σου το σκατό, τι περιμένεις; Πούστης = Σκατάνθρωπος!
86
Τα ιστορικά δεδομένα δεν αρκούν για να προβλέπουν το μέλλον. Αυτά που μπορεί κανείς να συλλέξει από γραφήματα, εφημερίδες, τιμές κτλ. είναι μια τεράστια αφαίρεση όλης της γνώσης που χρειάζεται κάποιος για να δει το μέλλον. Οι προβλέψεις αυτού του Άρμστρονγκ είναι γελοίες.

Γενικά όσοι ασχολούνται με το trading τείνουν αργά ή γρήγορα να σκέφτονται ως τζογαδόροι. Νομίζουν ότι θα ξεγελάσουν τους άλλους και θα τους πάρουν τα λεφτά, ότι θα βάλουν τους αριθμούς στο πρόγραμμα και το πρόγραμμα θα τους βγάλει λεφτά. Η παραγωγή από την άλλη δεν είναι παιχνίδι μηδενικού οφέλους. Ο παραγωγός ωφελείται, ο καταναλωτής ωφελείται. Και αυτό το οποίο κάνουν έχει νόημα, κάποιος παράγει, κάποιος καταναλώνει.

Μεταβλητότητα των τιμών των μετοχών/κεφαλαίου χρειάζεται για να ξέρουν που θα βάλουν τα λεφτά τους οι αποταμιευτές. Αλλά να ρίχνουν τον S&P 500 μέσα σε έναν μήνα 30% για να τα ξαναβάλουν ύστερα μέσα στις ίδιες μετοχές, με πρόφαση τον κορονοϊό είναι παντελώς άχρηστο και αντιπαραγωγικό. Ποιος θα βάλει τα χρήματά του σε τέτοιο πράγμα;

Και η λύση εδώ είναι πάλι ο καπιταλισμός. Πολλά ιδιωτικά χρηματιστήρια, ελεύθερη είσοδος των αποταμιευτών-επενδυτών, απελευθέρωση από τις κρατικές ρυθμίσεις και ιδίως τους φόρους, θα ομαλοποιήσει την αγορά κεφαλαίου.
87
Γενική Συνέλευση / Re: ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΩΝ 4
« Last post by Mister Max on April 11, 2020, 10:36:03 am »


#ProjectGulag #WhiteGenocideΕίμαι ΥΠΕΡ μιας ANCOM ΟΥΤΟΠΙΑΣ τύπου MULTICULTI που θα εκθρονίσει τους λευκούς χριστιανούς άντρες και θα στείλει στο #ProjectGulag ΟΛΟΥΣ τους άλλους!
Εμείς ξέρουμε πως δεν είναι όλοι ναρχικοί. Μόνο αυτοί είναι οι σωστοί, οι προκαθορισμένοι για την Ουτοπία. Τι σημασία έχουν οι υπόλοιποι; Οι υπόλοιποι είναι απλώς η ανθρωπότητα.
88
Μπαράζ επιστημονικών άρθρων του ΛΧΑ Jon Rappoport δημοσιεύονται αυτές τις ημέρες στην ιστοσελίδα του Lew Rockwell που καταδεικνύουν ότι ο covid19 είναι εξίσου επικίνδυνος με την απλή γρίπη (και αρκετά λιγότερο!) και ούτε μισό βήχα παραπάνω:

Corona: Creating the Illusion of a Pandemic Through Diagnostic Tests


COVID: Two Vital Experiments That Have Never Been DoneΕδώ το blog του
https://blog.nomorefakenews.com/


Ούτε δουλεύουν αυτά τα test. Ούτε μας λένε από τι πάσχει ο ασθενής. Ούτε βρίσκουν όλους τους άλλους ιούς που τον έχουν μολύνει. Ούτε μπορούν να ξεχωρίσουν μεταξύ κορονοιού19 και όλων των προηγούμενων, ούτε πεθαίνει κανείς νέος. Μια τεράστια απάτη 100 φορές μεγαλύτερη από τον λυσενκοϊσμό και όλα αυτά για να ρημάξουν την οικονομία και να κλέψουν τους παραγωγούς.


 
Οι εκτρώσεις αυτές είναι οι δηλωμένες^^^ οι περισσότερες γίνονται αδήλωτες.
89
Τα λάθη είναι άπειρα, το σωστό ένα. Παίζει και να το έγραψες λάθος ή παίζει και να μην καταλαβαίνεις τίποτα γιατί είσαι οικονομικά αναλφάβητος οπότε απαντάω και στις δυο αποκλίσεις από την ελεύθερη αγορά.

Quote
ΑΝ Η ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΧΕΙ ΥΨΗΛΑ ΕΠΙΤΟΚΙΑ, ΤΟΤΕ ΟΙ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΚΑΡΤΕΛ ΜΕ ΧΑΜΗΛΑ ΕΠΙΤΟΚΙΑ.

Δεδομένων των παραγωγικών συνθηκών στην οικονομία υπάρχουν συγκεκριμένα περιθώρια για κέρδος στην επενδυτική δραστηριότητα. Ένας επενδυτής π.χ. αγοράζει κεφάλαιο (πλούτο) 100 νομισματικών μονάδων και παράγει αγαθά (πλούτο) 110 ν.μ.* Ο επενδυτής που δεν έχει χρήμα μοιράζεται τα κέρδη με τον τον αποταμιευτή μέσω του δανείου. Το επιτόκιο ισορροπεί σε μια τιμή με βάση το κέρδος της επιχείρησης, το επιτόκιο είναι ποσοστό του κέρδους της δανειζόμενης επιχείρησης.

Όταν μια κρατική τράπεζα δώσει επιτόκιο 20 τοις εκατό, από που θα το εισπράξει πίσω; Χρειάζεται κάποιο κέρδος 20 στα 100. Χρειάζεται να δώσει στον επιχειρηματία 100 και να πάρει 120. Αλλά ο επιχειρηματίας δεν μπορεί να δώσει 20 παραπάνω, μπορεί να δώσει μόνο 10 παραπάνω. Άρα που θα βρεθούν τα άλλα 10 για να πληρωθεί ο αποταμιευτής; Πρέπει να κλέψει από κάπου (φορολογία) ή να χαμηλώσει το επιτόκιο στα επίπεδα της αγοράς. Άρα υψηλότερο επιτόκιο από την αγορά = κανιβαλισμός, η κοινωνία τρώει τις σάρκες της. Καλύτερα να βάλεις μια κουκούλα και να διαρρήξεις κανένα σπίτι παρά να μας παιδεύεις με "οικονομικές θεωρίες".


Quote
ΑΝ Η ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΧΕΙ ΧΑΜΗΛΑ ΕΠΙΤΟΚΙΑ, ΤΟΤΕ ΟΙ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΚΑΡΤΕΛ ΜΕ ΥΨΗΛΑ ΕΠΙΤΟΚΙΑ.

Σήμερα οι κρατικές τράπεζες έχουν χαμηλά επιτόκια, κάτω από την τιμή ισορροπίας. Ξανά, δεδομένων των παραγωγικών συνθηκών στην οικονομία υπάρχουν συγκεκριμένα περιθώρια για κέρδος στην επιχειρηματική δραστηριότητα. Ένας επιχειρηματίας π.χ. αγοράζει κεφάλαιο (πλούτο) 100 νομισματικών μονάδων και παράγει αγαθά (πλούτο) 110 ν.μ. Έστω ότι κάποια τράπεζα θέλει να δανείσει με πολύ χαμηλό επιτόκιο 0.01%. Προκύπτουν 2 προβλήματα:
1) Ποιος αποταμιευτής είναι διατεθειμένος να αποταμιεύσει χωρίς κέρδος από τη στιγμή που υπάρχει η δυνατότητα να μοιραστεί τα κέρδη με τον επιχειρηματία με αμοιβαίο όφελος και των δυο;
2) Ποιος θα πάρει τα λεφτά;

Και για να τα συνδέσουμε και τα δυο αυτό που γίνεται, και είναι το μόνο που μπορεί να γίνει, είναι να απαγορευτεί από τον αποταμιευτή να δανείζει τον επιχειρηματία (ο οποίος και ο ίδιος έχει απαγορευτεί να υπάρχει μέσω της φορολογίας) και να καταναγκαστεί επίσης ο αποταμιευτής να δώσει σε αυτήν την κεντρική κρατική τράπεζα τα λεφτά του και αυτός που τα παίρνει να είναι στην ουσία κλέφτης (άρα χαμηλότερο επιτόκιο από την αγορά = κανιβαλισμός, η κοινωνία κλέβει τον εαυτό της). 

Η δημιουργία χρήματος είναι έμμεση φορολογία του αποταμιευτή, του κατόχου χρήματος. Όταν κάποιος τυπώνει χρήμα ή το δημιουργεί λογιστικά αυτό απομειώνει τον πλούτο που μπορούν να αγοράσουν οι αποταμιευτές. Αν οι αποταμιευτές έχουν 100 ν.μ. και ο πλούτος της κοινωνίας είναι 100 αντικείμενα, έχουμε 1 ν.μ. = 1 αντικείμενο. Αν κάποιος πάει και τυπώσει 20 ν.μ. τότε γίνεται η ιστοτιμία 1 ν.μ. = 0.83 αντικείμενα. Αυτός που τυπώνει το χρήμα στην ουσία κλέβει 17 αντικείμενα από τα χέρια των αποταμιευτών και, στην προκειμένη περίπτωση, τα δίνει στα χέρια των "επιχειρηματιών" χωρίς να τους ζητάει επιτόκιο. Που σημαίνει τους τα χαρίζει ή, ακόμα καλύτερα, μοιράζεται μαζί τους τα κλεψιμέικα.


Άρα και τα δυο είναι λάθος. Δεν χρειάζεται κανένας Άρμστρονγκ να μας το πει. Όλοι όσοι παράγουν, όλοι οι ΛΧΑ είναι σε θέση να το καταλάβουν.


Η υγιής ανάπτυξη, αυτή που δίνει κίνητρο στο Έθνος να πάει μπροστά είναι η ανάπτυξη που στηρίζεται στην ελεύθερη αγορά όπου, χωρίς κανέναν απολύτως παρεμβατισμό του Κράτους, όλες οι τιμές (χρήματος και αγαθών) ισορροπούν με βάση τη ζήτηση και την προσφορά.

*Όταν το χρήμα παραμένει σταθερό, ο επιχειρηματίας έχει τη δυνατότητα να μην κερδίσει αριθμητικά, αλλά πάλι να έχει βγάλει πλούτο |  100 ν.μ. σήμερα θα είναι "λιγότερες" από 100 ν.μ. αύριο γιατί αύριο θα αγοράζουν περισσότερα αγαθά=πλούτο.
90
Γενική Συνέλευση / Re: ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΩΝ 4
« Last post by Mister Max on April 11, 2020, 05:08:11 am »


Και μπουρδέλα οραματίζομαι. Όλα αφορολόγητα.
Οι θέσεις μου για εθελοντική σκλαβιά είναι γνωστές και καπιταλιστικές:
Αν κάποιος κινδυνεύει να πεθάνει από αρρώστια και δεν έχει λεφτά, σε οποιαδήποτε γωνιά του κόσμου,
πάμε εμείς, και λέμε στην κόρη "πάρε λεφτά, και έλα σκλάβα στην Ελλάδα", με καθεστώς νόμιμο σκλάβας
στην Ελλάδα, έρχεται η κοπέλα και γίνεται πουτάνα εφ'όρου ζωής μέχρι να μην μπορεί να βγάλει τα
λεφτά της οπότε τη σκοτώνουμε ή την βάζουμε να κάνει κάτι άλλο.
Οι πελάτες θα είναι τουρίστες από όλον τον κόσμο και τα κόμιστρα θα είναι φτηνά γιατί αυτές δεν θα
παίρνουν τίποτα, παρά μόνο τροφή και ρουχισμό. Τα κτήρια θα είναι χτισμένα αφορολόγητα, δεν θα πληρώνουν
τίποτα οι ιδιοκτήτες στο Κράτος και οι πουτάνες θα είναι εκατοντάδες χιλιάδες, μπορεί και εκατομμύρια
(που δεν είναι τίποτα, οι σκυλάραπες αυξάνονται 30 εκατομμύρια κατ''ετος, οι Ινδοί ακόμα περισσότερο).
Τα δε μπουρδέλα δεν θα είναι καταγώγια. Θα είναι κτήρια τεράστια, με χιλιάδες δωμάτια, και 5-6 ορόφους.
40 δωμάτια στον κάθε όροφο, 200 δωμάτια, 400 πουτάνες, 10 χιλιάδες μπουρδέλα, 4 εκατομμύρια πουτάνες!
Καθώς οι επιχειρήσεις θα είναι νομιμότατες θα γίνεται crowdfunding. Θα μπορείς να αγοράσεις με το πάτημα
ενός κουμπιού κομμάτι από το κάθε υπερμπουρδέλο και να κερδίσεις χρήμα σε κάθε γαμήσι της κάθε πουτάνας.
Θα μπορείς να εμπορεύεσαι τα μελλοντικά γαμήσια τους στο διαδίκτυο, να τα τιτλοποιείς και να τα
μεταπωλείς σε μελλοντικούς τουρίστες. Θα πωλούνται κάρτες στα περίπτερα!


Όπως ελεγα κλασικα, ολα αυτα ειναι ανατριχιαστικα απεικασματα της φαντασιας ενος ανωμαλου αργοσχολου, ο οποιος δεν καταλαβαινει οτι αυτα που επαγγελεται θα καθιστουσαν τη χωρα εναν διεθνη παρια που η διεθνης κοινοτητα δε θα επετρεπε ποτε να υπαρξει εξ'αρχης... το θλιβερο το οποιο οφειλουμε, οσοι ετυχε να ερθουμε αντιμετωποι με την ανωμαλια του, να καταλαβουμε ειναι οτι πλεον η ΑΝΚΑΠ προπαγανδα, περι λευκης φυλης, ελευθεριας, παραγωγης και κερδους, δεν ειναι λογια μονο ακινδυνα για γελωτα, αλλα λογια που μας απειλουν με βια και εξορια στη Μακρονησο. Ο ΑΝΚΑΠ απολογητης δεν ερχεται να μιλησει απλα και μονο για να μιλησει και να εκτονωσει την ανωμαλια του, αλλα για να αναγγειλει τις απειλητικες και απανθρωπες προθεσεις του, και αυτο κανει την αρρωστια του να εισαι ΑΝΚΑΠ μια ακρως επικινδυνη ανωμαλια.
Pages: 1 ... 7 8 [9] 10