Recent Posts

Pages: [1] 2 3 ... 10
1
Καφενείο των φιλάθλων / Re: Ο Καπιταλισμός Πήρε το Χρυσό!
« Last post by Williams, Woods on September 22, 2016, 06:44:20 pm »
Quote


Πέρασε δύσκολα, αναγκάστηκε εξαιτίας των συμμαθητών του που τον κοροϊδευαν και του ασκούσαν μπούλινγκ, να σταματήσει το σχολείο...

Όμως ο Παύλος Μάμαλος, δείχνει για ακόμα μια φορά το μεγαλείο ψυχής που διαθέτει. Για τον αγαθό αυτό γίγαντα, που πήρε το χρυσό στο Ρίο, όσα συνέβησαν στο παρελθόν, ακόμα και τα πιο δύσκολα, είναι ξεχασμένα.

Διαβάστε όσα είπε στον Arena FM 89,4:

Έδωσα όλη την ψυχή μου. Έλειπε αυτό το μετάλλιο, το χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο από τη συλλογή μας. Χρειάστηκε σκληρή δουλειά πολλών ετών.

Ο Αζέρος ήταν πάρα πολύ καλός μας δυσκόλεψε και στο Παγκόσμιο. Και τον Ιρανό και τον Αιγύπτιο τους παίξαμε τακτικά.

-Ήθελα να το κάνω αυτό με την περικεφαλαία σαν γούρι για να τιμήσω τη Ελλάδα.

-Ήταν δύσκολα στο σχολείο. Δεν μπορούσα να περπατήσω καλά και τα άλλα παιδιά με πείραζαν. Αναγκάστηκα να σταματήσω. Βρήκα μετά τον αθλητισμό και γνώρισα τον Δημήτρη Ιωαννίδη τον προπονητή μου. Στους πρώην συμμαθητές μου που μου πετούσαν τις τσάντες τι να πω; Μεγαλώσαμε τώρα, αλλά δεν τα έχω ξεχάσει, είμαι δυστυχισμένος.

Με την κραυγή μου βγαίνει η πίεση από όσα πέρασα στο σχολείο, δεν έχω τίποτα άλλο στο μυαλό μου. Όταν βλέπεις την έπαρση της σημαίας καταρρέεις από τη συγκίνηση.

Τα παιδιά σαν κι εμένα πρέπει να τα βγάλουν έξω στην κοινωνία οι γονείς. Να μάθουν τι σημαίνει παραολυμπιακό άθλημα.

Το μόνο μου παράπονο που έχω φέρει τόσα μετάλλια, είναι που δε με έχουν διορίσει στο δημόσιο. Επειδή δεν είχα απολυτήριο. Έκανα και σχολείο για να πάρω το απολυτήριο και το πήρα

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε είναι που κάποιοι δε σέβονται τις θέσεις πάργκινγκ, δε μπορώ να μπω σε τράπεζες, σε φαρμακεία.
4
 Blondie Fesser - Big-titted blonde Latina with a big booty looks awesome humped doggy style (19-09-2016)5
Σεξ και Αυνανισμός / Holly Kiss & Penelope Cum - Kiss & Tell
« Last post by Pinochet88 on September 18, 2016, 10:55:46 am »

6
Πάψε στρασερικέ της πλάκας να fixάρεις τα δικά σου post. Κανείς νέος αναρχικός δεν μπορεί να είναι μεταξύ του αναρχοκαπιταλισμού, δηλαδή της αληθινής αναρχίας, και του "αναρχο"κομμουνισμού, δηλαδή του αντίθετου από την αναρχία, του ολοκληρωτικού κρατικισμού. Μόνο εκείνος ο οποίος έχει ατομικό έλεγχο, δηλαδή ατομική ιδιοκτησία, είναι άναρχος. Στον Καπιταλισμό ο κάθε άνθρωπος μέσα στο σπίτι του είναι άναρχος, γιατί κάνει ό,τι θέλει αυτός και κανείς δεν μπορεί να του επιβάλλει τίποτα. Σε όλα τα υπόλοιπα ο κάθε άνθρωπος είναι πιόνι των άλλων και όλες οι αποφάσεις επιβάλλονται έξωθεν του εγώ του. Καπιταλισμός = Αναρχία!
7
Γειά σου πινοσέτ, ειμαι ενας νεος αναρχικος κουτοπόνηρος κύπριος με αποδεδειγμένα τουλάχιστον 20 κλώνους που λογομαχούν ή αλληλοϋποστηρίζονται μεταξύ τους για τον Τσίπρα και την Χρυσή Αυγή, και θέλω να έρθεις στον καινούργιο μου καταυλισμό να έχω τρία άτομα να συνομιλώ με τις πολλαπλές μου περσόνες για να νιώθω ότι έχω εξουσία και ας μην προοδεύσει ποτέ το WebWar :D
Fixed.
8
Ιστορία και Ιδεολογία. / Re: Ο Θεός είναι ο Καπιταλισμός!
« Last post by νεαρόςΑναρχικος on September 17, 2016, 02:52:27 pm »
...

Γειά σου πινοσέτ, ειμαι ενας νεος αναρχικος, αλλά είμαι μεταξυ αναρχοκομμουνισμου και αναρχοκαπιταλισμου. Θελω να δω debate μεταξυ εσένα και του mister max για να αποφασίσω, πως μπορουμε να το οργανώσουμε;
9
Σεξ και Αυνανισμός / Roxy Taggart - Spermbanks #14, Scene 11
« Last post by Pinochet88 on September 17, 2016, 08:05:13 am »

10
Η γαλλική επανάσταση ήταν μια κρατικιστική επανάσταση και το καθεστώς που τη διαδέχτηκε ήταν σοσιαλιστικό-κομμουνιστικό με φασιστική φορολογία και φασιστικά ιδανικά και μεθόδους. Η γαλλική επανάσταση, αυτή η εξέγερση υπέρ του μεγαλύτερου Κράτους οφείλοταν στη μονοπώληση της παιδείας από το Κράτος. Πριν την περίοδο της γαλλικής επανάστασης, στην κεντρική Ευρώπη υπήρχαν διάφοροι Θεσμοί που μάχονταν μεταξύ τους όπως ο Αυτοκράτορας, οι Βασιλιάδες, ο Πάππας και οι Πόλεις. Από όλους αυτούς στρατιωτικά νίκησαν οι Βασιλιάδες και δημιούργησαν την κρατική γραφειοκρατεία που εξελίχθηκε στο απρόσωπο Κράτος που υπάρχει σήμερα. Αυτή η επέκταση του Κράτους κατέστησε την παιδεία μονοπώλιο του Κράτους και έδωσε τους ανόητους αγρότες βορά στα σαγώνια της κρατικής γραφειοκρατίας. Η κρατική γραφειοκρατία τους ξεσήκωσε κατά της επίσημης μοναρχικής εξουσίας με το αίτημα της μεγαλύτερης φορολόγησης. Τα συνθήματα είναι συνθήματα, μπορεί να λένε άλλα και να εννοούν άλλα. Η γαλλική επανάσταση δεν έγινε για να μειωθούν οι φόροι, αλλά για να αυξηθούν. Αυτό ακριβώς το είδος της κρατικοδίαιτης αδελφότητας που θέλουν και οι στρασερομπολσεβίκοι σήμερα. Ήταν το συστημικό αίτημα των υπαλλήλων του Κράτους που έφερε τη δημοκρατία στην Ευρώπη και της στέρησε την πρωτοκαθεδρία και τη γέμισε με χρέη και υπανάπτυξη και έκανε έναν λαό αρχόντων να τρώει τις σάρκες του και να ζουν όλοι με το όνειρο να διοριστούν στη ΔΕΗ και να παρασιτούν από την παραγωγική ικμάδα του Έθνους και να σαμποτάρουν κάθε επιχειρηματικό σχέδιο για να τα αρπάζουν και να τα τρώνε.

Και 15 εκατομμύρια μασόνοι να κυβερνάνε και ακόμα και να μην είναι όλοι μασόνοι αλλά να υπάρχει και κανένας εβραίος μέσα, αυτό που έχει σημασία δεν είναι το ποια είναι η θρησκεία τους ή η διακόσμησή τους ή η φάτσα τους. Σημασία έχει το πως κυβερνάνε; Κυβερνάνε παίρνοντας τους φόρους μας. Αυτό δηλαδή που θες να κάνεις και εσύ. Εσύ θες να γίνεις μασόνος στη θέση των μασόνων, γιατί αυτό κάνουν όταν λέμε ότι "κυβερνάνε": μας κλέβουν, μας τα αρπάζουν, μας εξουσιάζουν τις ζωές, έχουν πάρει τα όπλα μας και έχουν επιβάλλει το δικό τους δίκιο. Αυτό θες να κάνεις και εσύ. Θες να έχεις εσύ τα όπλα, να μας εξουσιάζεις τις ζωές και να μας τα παίρνεις χοντρά. Άρα αποπροσανατολίζεις λέγοντας ότι είναι μασόνοι ή εβραίοι ή Νορβηγοί ή εξωγήινοι, λες και αν ήταν Έλληνες οι εξουσιαστές μας, οι σατράπηδές μας, οι τύραννοί μας, κάτι θα έφτιαχνε. Τίποτα δεν θα έφτιαχνε. Η ίδια ακριβώς κατάσταση θα ήταν για τον Έλληνα που αναζητά τροφή στα σκουπίδια, ενώ ο ΔΕΗτζής βγαίνει στη σύνταξη από τα 48 και παίρνει 5 χιλιάρικα τον μήνα. Τι νόημα έχει αν ο ΔΕΗτζής είναι μασόνος ή έχει κάνει περιτομή; Στα αρχίδια μας αν έχει κάνει περιτομή. Εμείς θέλουμε τη ζωή μας πίσω, τα λεφτά μας, την ελευθερία μας:  Μόλις εχθές διάβαζα μια είδηση από το κομμουνιστικό capital.gr


Quote
Τον κίνδυνο να φυτρώσουν στην Ελλάδα και σε περιοχές με ήδη μεγάλη τουριστική ανάπτυξη ξενοδοχειακές μονάδες μικρού μεγέθους και λίγων αστέρων επισημαίνουν παράγοντες της τουριστικής αγοράς μετά την απόφαση της αναπληρώτριας υπουργού Τουρισμού Έλενας Κουντουρά για κατάργηση των μέτρων ελεγχόμενης τουριστικής ανάπτυξης.

Πιο απλά, η κυρία Κουντουρά επιτρέπει τη δημιουργία καταλυμάτων, έως τρίτης κατηγορίας, σε περιοχές που αυτό είχε απαγορευθεί επειδή ήταν κορεσμένες. Πρόκειται ουσιαστικά για περιορισμό που είχε τεθεί με την απόφαση του 1986 του υπουργείου Εθνικής Οικονομίας για την επιβολή μέτρων για την ελεγχόμενη τουριστική ανάπτυξη και την αναβάθμιση της τουριστικής προσφοράς περιοχών της χώρας αλλά και για τον καθορισμό περιοχών ελέγχου τουριστικής ανάπτυξης.

Δεν επιτρέπει το Κράτος στους Έλληνες να χτίσουν ξενοδοχεία. Υπάρχει νόμος, δήθεν περί ευαγών σκοπών της ελεγχόμενης (από τα παράσιτα της εγκληματικής συμμορίας του Κράτους) τουριστικής ανάπτυξης που καθιστά τα ξενοδοχεία καρτέλ-ολιγοπώλιο. Πως θα πέσουν οι τιμές όταν το Κράτος των παρασίτων ξενοδόχων επιβάλλει καρτέλ; Στα τηλεοπτικά σήματα χωράνε άπειρες άδειες. Όλοι οι κρατικιστές, από τον Καλέντζη μέχρι τον Κωνσταντίνου, είναι υπέρ του ολιγοπωλίου-καρτέλ, για να ελέγχουν την ενημέρωση, όπως ελέγχουν τα ξενοδοχεία, όπως ελέγχουν τις ζωες μας και όπως ελέγχουν τα πάντα. Αυτά είναι οι θέσεις όλων των κρατικιστών, όχι των μασόνων μόνο, όλων. Από τον Μαύρο Κρίνο, μέχρι τον μαύρο πούστη που γαμάει τον Κωνσταντίνου.  Όλοι τα ίδια λέτε και όλοι τα ίδια θέλετε, να γίνετε καρτελάρχες στη θέση των καρτελαρχών.


Ε ο Καπιταλισμός είναι πολύ διαφορετικός από όλα αυτά. Ο Καπιταλισμός λέει να σταματήσει αυτός ο παρασιτισμός και όποιος θέλει, να φτιάχνει ένα κανάλι, να χτίζει ένα ξενοδοχείο. Και αν κάποιος πραγματικά έχει να προσφέρει στην κοινωνία, να το προσφέρει και τότε ο Έλληνας θα βλέπει καλύτερα προγράμματα, όχι σκουπίδια και ολιγοπωλιακή κρατικιστική προπαγάνδα από ένα μάτσο διαπλεκόμενους πρεζέμπορους και κομμουνιστές, και θα έχει φτηνά και πολλά ξενοδοχεία που θα φέρνουν 6 εκατομμύρια τουρίστες τον μήνα, και όχι ολιγοπώλια για να τα κονομάνε οι αεριτζήδες που ξηλώνουν τους πλούσιους ξένους. Ο Καπιταλισμός θα μειώσει τον πλούτο του ΔΕΗτζή που παρασιτεί από τον Έλληνα, θα δώσει πίσω στον Έλληνα την ελευθερία να κάνει ό,τι θέλει αυτός τον πλούτο του, θα του δώσει κίνητρο να δουλέψει, να δημιουργήσει. Αρκετά πια με αυτή τη γελοιότητα όπου ο καθένας κρατικιστής θέλει να βγει από πάνω και να καταδυναστεύει τους Έλληνες. Είδες που μας έφερε το όραμα της φορολαγνείας: στον πάτο! Καιρός πλέον για Καπιταλισμό! Καιρός για μια ισχυρή και αναπτυσσόμενη Ελλάδα, με ακμαίους και ελεύθερους Έλληνες!
Pages: [1] 2 3 ... 10