Refi

Recent Posts

Pages: [1] 2 3 ... 10
1
Αφορμή για όλα τα παρακάτω αποτελούν δύο άρθρα της χρυσαυγίτικης ιστοσελίδας Εθνικισμός που δημοσιεύτηκαν την ίδια ημέρα 9/4/2020.

ΔΙΑΠΡΕΠΗΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΣΠΑΕΙ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ! και ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΑΥΤΑΡΚΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΡΟΦΗ ΣΕ ΜΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΑ ΑΡΘΡΑ, ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΓΩ ΤΙ ΛΕΝΕ:

Το πρώτο λέει όσα έχω παραθέσει και εγώ εδώ για τον επιστήμονα Ιωαννίδη που αποδεικνύει ότι ο covid19 προσβάλλει κατά 99% άρρωστους γέρους που θα πέθαιναν ούτως ή άλλως και ότι το cfr είναι πολύ υπερεκτιμημένο λόγω συννοσηροτήτων, και το άλλο άρθρο είναι το σύνηθες κρατικιστικό τροπάρι περί "αυτάρκειας", στο οποίο άρθρο-εμετός, προς τιμήν του συγγραφέα, στο τέλος, υπάρχει και μια κρίση ειλικρίνειας όπου ο ίδιος αυτός μαλάκας που τα γράφει όλα αυτά παραδέχεται ότι έτσι και εφαρμοστούν αυτές οι κρατικιστικές παπαριές που υποστηρίζει, ο κόσμος θα πεινάσει, ο Έλληνας θα φτωχύνει, και θα έρθει κομμουνιστική πείνα, μιζέρια και υπανάπτυξη.

λέει ο μαλάκας:
Έχει αποδειχτεί πως η υπερευημερία και ο άκρατος καταναλωτισμός που επιβάλει ο καπιταλισμός δεν μπορεί να σταθεί και ίσως σαν χώρα ζήσουμε πιο λιτά, όπως κάναμε αιώνες, αλλά πρέπει να εστιάσουμε σε μια εθνική αναγέννηση...

Λέει δηλαδή ο μαλάκας πως ο καπιταλισμός μας δίνει υπερευημερία(???), και ότι αυτό έχει αποδεχτεί (!!!) πως δεν είναι δυνατό να συνεχιστεί. Επομένως φυγείν αδύνατο να εφαρμοστεί ο κομμουνισμός που προτείνει η Χ.Α. και τότε, ίσως, μάλλον, μπορεί, να ζήσουμε και πιο λιτά, να πεινάσουμε δηλαδή. Φυσικά σας το λέμε να σας προετοιμάσουμε, αλλά μην αγχώνεστε. Έτσι ζούσαμε πάντα, φτωχά, δεν πάθαμε και τίποτα. Θα γυρίσουμε 2000 χρόνια πίσω και τι έγινε; Άμα κερδίσουμε την "εθνική αναγέννηση", ποιος μας πιάνει μετά.

Η ΘΕΣΗ ΜΟΥ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΘΕΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ.

Η πρώτη θέση - και η Χ.Α. είναι το μόνο κόμμα (πλην Τρελόπουλου) που παίρνει θέση ενάντια στην κορονοτρομοκρατία - είναι η θέση που αντηχεί τα συμφέροντα των παραγωγών ΛΧΑ, των ανδρών αναπαραγωγικής ηλικίας της μεσαίας τάξης οι οποίοι μπορούν να παράξουν και να ανταγωνιστούν στην εξυπηρέτηση των καταναλωτικών αναγκών. Και το κάνει αυτό ορμέμεφυτα, γιατί ξέρει ότι η Χ.Α. είναι ΛΧΑ και για αυτό υποστηρίζει τα συμφέροντα των ΛΧΑ. Οι ΛΧΑ είναι μια συγκεκριμένη κοινωνική ομάδα με συγκεκριμένα διακριτά βιολογικά χαρακτηριστικά: ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ, ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΝ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΑ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ, ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ, ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ Η ΠΑΡΑΓΩΓΗ. ΝΑ ΑΜΕΙΒΕΙ Η ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΛΧΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ.

Η άλλη θέση είναι η ακριβώς αντίθετη: Είναι όχι μόνο η συνέχιση των παθογενειών και των στρεβλώσεων στην παραγωγή που έχουν καταντήσει την Ελλάδα φτωχή και σε συνεχή κρίση κρατικού χρέους και φοροληστείας, αλλά είναι και η μεγιστοποίηση αυτής της θέσης. Λέει ο μαλάκας στο δεύτερο άρθρο ότι θέλει ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ, ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ, ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΜΟΝΟΠΩΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΜΕΙΒΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ.

ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΕΙ ΤΟ ΕΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΛΛΟ!!!

Όλα τα υπόλοιπα κόμματα ξέρουν ποιους εκπροσωπούν, εκπροσωπούν τα παράσιτα, τους νέους, τους γέρους, τις γυναίκες, τα πουστράκια, τους λαθραίους, δηλαδή εκείνους που καταναλώνουν φόρους, που μέσω της φορολογίας τα παίρνουν από τους παραγωγούς των φόρων και οι παραγωγοί των φόρων είναι οι ΛΧΑ. Για αυτό όλα τα υπόλοιπα κόμματα είναι με την κορονοτρομοκρατία. Γιατί αυτό στρεβλώνει την αγορά, δίνει πάτημα στο Κράτος για περισσότερο δανεισμό=φορολογία, και ενισχύει τις απολαβές των παρασίτων. Το συμφέρον του ΛΧΑ είναι η παραγωγή, η εργασία που του δίνει τον πλούτο. Το συμφέρον του παρασίτου είναι το Κράτος, που του δίνει τον πλούτο. Αυτό που γίνεται με τον covid19 είναι το δεύτερο, το Κράτος ενισχύεται, ο παραγωγός υποτάσσεται.


Η Χρυσή Αυγή είναι πραγματικά ΧΑΖΟ κόμμα. Υποστηρίζει τους ΛΧΑ γιατί αυτοί είναι το ΕΘΝΟΣ, και από την άλλη παπαγαλίζει κάποιες ηλίθιες κρατικιστικές θέσεις, λες και της τις έχει υπογορεύσει κανένας χιτλερικός Θεός και τις ακολουθεί άκριτα, χωρίς σκέψη, χωρίς να καταλαβαίνει ότι προτείνει πείνα και υποταγή για αυτούς τους οποίους θα έπρεπε να υποστηρίζει σε εκείνους τους οποίους θα έπρεπε να πολεμάει.

Και λέει ο ανυποψίαστος μαλάκας χρυσαυγίτης:
Ξέρουν πολύ καλά τι κάνουν και το μόνο που εξυπηρετεί η συνέχιση του κλειδώματος της οικονομίας και των απαγορεύσεων, είναι να οδηγηθούμε στην καταστροφή για να μπορέσουν οι ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ να μας επιβάλλουν ένα νέο υπερ-Μνημόνιο μακράς διαρκείας, τρισχειρότερο κι από τα τρία προηγούμενα μαζί!

Μα δεν καταλαβαίνεις ρε μαλάκα, ότι το μνημόνιο και το κλείδωμα της οικονομίας, το έφεραν οι πολιτικές τις οποίες εσύ ο μαλάκας, στο διπλανό άρθρο, υποστηρίζεις; Εσύ ρε μαλάκα μιλάς για διορισμούς, για κρατικά μονοπώλια, για επιδόματα στα μουνιά, για επιδόματα στους νέους, για επιδόματα στους γέρους, για Κράτος "πρόνοιας" και για δίχτυα "κοινωνικής" προστασίας υπέρ μπάσταρδων, άεργων και αλητών, εσύ μιλάς για επιδόματα τα οποία δεν μπορούν παρά να παρθούν από τους παραγωγούς του πλούτου, και, λαμβανόμενα από τους παραγωγούς, κλειδώνουν την οικονομία, κλείνουν τις επιχειρήσεις και καθιστούν τους Έλληνες πουτανίτσες των Ξένων και των Εβραίων για λίγα δανεικά φράγκα και δολάρια! Ποιος ενεργεί σαν πράκτορας ρε μαλάκα όταν αυτό το οποίο κάνουν 40 χρόνια οι πράκτορες των Ξένων ελλαδίτες πολιτικοί είναι να επιβάλλουν, για τα δανεικά τα οποία παίρνουν, τις ίδιες ακριβώς ρυθμίσεις που εσύ υποστηρίζεις και οι οποίες έχουν ισοπεδώσει τον παραγωγικό ιστό του Έθνους;

Είτε θα είσαι με τους ΛΧΑ και θα λες "παράξτε ελεύθερα, μη δίνετε τίποτα στο Κράτος, όποιος δεν παράγει να ψοφήσει", αντικορονοϊός=Καπιταλισμός, είτε λες "κλειδώστε όλες τις επιχειρήσεις, πάρτε δανεικά μέσω τους Κράτους και δώστε τα στα παράσιτα", κορονοτρομολαγνεία=Κομμουνισμός.

Αυτό που κάνει η χαζή Χρυσή Αυγή δεν είναι κάποιος τρίτος δρόμος. Είναι τραβεστί δρόμος. Είναι τραβεστί ιδεολογία. Η Χ.Α. πρέπει να αφήσει τις κομμουνιστικές μπαρούφες και να γίνει full Φιλελεύθερη-Αναρχοκαπιταλιστική ή, αλλιώς, να πάει να γραφτεί στο ΚΚΕ και να ζητιανεύει κανένα επίδομα μέσα, πάντα στα δημοκρατικά/συνταγματικά πλαίσια γιατί εκεί γίνεται το party των παρασίτων.

Ο αληθινός Χίτλερ της εποχής μας είναι ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ. Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ είναι κατά του συστήματος και όχι ο κρατικισμός. Η Χρυσή Αυγή με τον κρατικισμό της είναι παντελώς άκακη για τη δημοκρατία, την αποθέωση του κρατικισμού, και όλα όσα λέει περί Χίτλερ και Ναζί και Έθνους και ανοησίες είναι τρέλες που ακροβατούν μεταξύ ψυχασθένειας και ομοφυλοφιλίας.
2

ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ 2 ή 3;

Οι τράπεζες πρέπει να γίνουν 2 ή 3 χιλιάδες, χωρίς καμία εποπτική αρχή και χωρίς καμία ρύθμιση.
Στον καπιταλισμό η τράπεζα είναι ο μεσάζοντας μεταξύ αυτού που αποταμιεύει και αυτού που δανειοδοτείται. Για την υπηρεσία της παίρνει ποσοστά για τη μεσολάβησή της.
  • Σήμερα ο αποταμιευτής δεν έχει κανένα απολύτως δικαίωμα. Πηγαίνει τα χρήματά του στην τράπεζα και οι όροι είναι "αν η τράπεζα σου τα κλέψει δεν έγινε και τίποτα, πάρε και 0.00000000001% επιτόκιο καρτέλ". Στον καπιταλισμό ο αποταμιευτής έχει δικαιώματα σε όλα τα περιουσιακά στοιχεία σε περίπτωση πτώχευσης και φυσικά οι εγγυήσεις του αποτυχημένου επενδυτή εκκαθαρίζονται προς όφελος του αποταμιευτή.
  • Σήμερα ο επενδυτής παίρνει χρήμα όχι για να επενδύσει (οι φόροι κάνουν και την παραγωγική δραστηριότητα ασύμφορη) αλλά για να αγοράσει δικά του πράγματα και να διατηρήσει στη ζωή επιχειρήσεις ζημιογόνες (δηλαδή επιχειρήσεις που καταστρέφουν πλούτο). Η δε επιχείρηση δεν περιέρχεται στον δανειστή για να εκκαθαριστεί προς όφελος του αποταμιευτή, αλλά προστατεύεται από άλλες ρυθμίσεις και μένει στα χέρια της κάστας των πλουσίων.
  • Και, τέλος, σήμερα η τράπεζα δεν αμείβεται μέσω ποσοστών για τη διαμεσολάβησή της μεταξύ αποταμιευτή και επενδυτή. Η διαμεσολάβηση όλων των τραπεζών είναι ζημιογόνα. Δίνουν τα λεφτά των αποταμιευτών σε μπαταχτζήδες πλούσιους και δεν παίρνουν τίποτα πίσω. Η αμοιβή τους δίνεται από το Κράτος (μέσω της έμμεσης φορολογίας που είναι η ποσοτική χαλάρωση) όπως ακριβώς δινόταν και στην ΕΣΣΔ η αμοιβή των "εργατών".

Μέσω του σύγχρονου τραπεζικού συστήματος ελέγχεται η παραγωγή από το Κράτος. Αν το Κράτος θέλει να παράξει ένα αγαθό, δίνει ένα δάνειο μέσω των τραπεζών σε μια επιχείρηση και παράγεται το αγαθό που θέλει το Κράτος. Ως επί το πλείστον το Κράτος θέλει να τα κονομήσουν οι πλούσιοι, και για αυτό δίνει τα δάνεια όπου τα δίνει. Δεν πρόκειται δηλαδή ούτε για το συμφέρον των μετόχων, ούτε για το κέρδος των τραπεζικών επιχειρήσεων, ούτε για κάτι που να έχει σχέση με τον καπιταλισμό. Όλο αυτό το καρτέλ λειτουργεί όπως λειτουργούσε η κεντρική τράπεζα (Gosbank) στην ΕΣΣΔ.

Στο Καπιταλιστικό Σύστημα, η τράπεζα, όπως προείπα, είναι μεσάζοντας και απαραίτητος μεσάζοντας, γιατί βλέπει που υπάρχει παραγωγική δραστηριότητα που έχει ζήτηση από τους καταναλωτές και παροχευτεύει εκεί το χρήμα. Ο αποταμιευτής θέλει να επενδύσει, αλλά δεν ξέρει που να βάλει τον πλούτο του. Η τράπεζα τον δανείζει στις πιο κερδοφόρες επιχειρήσεις και έτσι μοιράζεται - ελέω ανταγωνισμού - πάντοτε σε όφελος του αποταμιευτή, τα κέρδη με τον αποταμιευτή. Ο αποταμιευτής κερδίζει, ο τραπεζίτης κερδίζει, ο επενδυτής κερδίζει, ο καταναλωτής κερδίζει γιατί αυτός κρίνει τι είναι χρήσιμο και τι όχι, και η κοινωνία γίνεται ισχυρότερη.

Στο τωρινό κρατικιστικό σύστημα κερδίζουν μόνο τα παράσιτα. Ο αποταμιευτής θέλει να βάλει κάπου τα χρήματα, αλλά το μεγαλύτερο επιτόκιο που θα πάρει είναι 0.000001%. Δεν μπορεί να πάει κάπου αλλού, παντού είναι το καρτέλ και προστατεύεται από τις ρυθμίσεις. Τα λεφτά του, για τα οποία δεν έχει κέρδος, πάνε στους πλούσιους. Οι πλούσιοι δεν παράγουν αγαθά που ικανοποιούν τις παραγωγικές ανάγκες. Οι επιχειρήσεις τους είναι άχρηστες, ο μοναδικός τους πελάτης είναι το Κράτος, και ούτε κι έτσι δεν μπορούν να βγάλουν κέρδη. Και, τέλος, ο καταναλωτής βλέπει το πραγματικό κόστος των αγαθών να αυξάνεται και η ποιότητά τους να παραμένει στάσιμη. Οι ανάγκες της κοινωνίας δεν ικανοποιούνται. Η κοινωνία είναι πεινασμένη, αδύναμη, χωρίς κίνητρο, υπάνθρωπη.

Η Εξέλιξη είναι ο Καπιταλισμός. Η "κοινωνία" που θα το καταλάβει θα επικρατήσει όλων των άλλων και θα πατήσει κάτω τόσο τους εξαθλιωμένους φτωχούς, όσο και τους βολεμένους πλούσιους των κρατικιστικών κοινωνίων. Ούτε οι πλούσιοι, ούτε οι φτωχοί πρόκειται να συνειδητοποιήσουν πως ο Καπιταλισμός είναι το μέλλον, επομένως χρειαζόμαστε μια Χούντα να επιβάλλει τις αυτονόητες φιλελεύθερες ρυθμίσεις προς όφελος της κοινωνίας. Και προφανώς δεν χρειάζεται να συμφωνούν όλοι, ούτε καν οι περισσότεροι. Αρκεί να συμφωνούν εκείνοι που μπορούν να το επιβάλουν. Δεν χρειάζεται το δίκιο και το σωστό την ετυμηγορία και τη "νωπή λαϊκή εντολή" των λεχριτών και των μπάσταρδων για να είναι σωστό και δίκαιο.
4
Πολιτική επικαιρότητα / Re: Τσιόδρας ως Νέος Ιησούς Χριστός
« Last post by HERD IMMUNITY on April 09, 2020, 03:48:33 am »
Τι κάνουν έξω από την τράπεζα; Περιμένουν να λάβουν τον μισθό για τις γεωργικές εργασίες που προσέφεραν στους ιδιοκτήτες αυτής της γης; Ή περιμένουν να λάβουν χρήματα τα οποία το Κράτος αφαίρεσε από τους Έλληνες με δημοκρατία και επιθετική βία;
Σε ποιον ανήκει το πεζοδρόμιο το οποίο πατούν; Ανήκει στις επιχειρήσεις και οι επιχειρήσεις έχουν πληρώσει για την τοποθέτηση των πλακακίων μέσα από την ικανότητά τους να εξυπηρετούν τις καταναλωτικές ανάγκες; Ή μήπως ανήκει στο Κράτος και το Κράτος, μήπως έχουμε πληρώσει εμείς οι φορολογούμενοι ΛΧΑ τα πλακάκια και μήπως αυτές οι τράπεζες είναι ένα καρτέλ το οποίο προστατεύεται από χιλιάδες ρυθμίσεις με αποτέλεσμα να μην μπορεί κανείς ΛΧΑ να ανταγωνιστεί το τραπεζικό καρτέλ των πλουσίων; Και ποια είναι η άποψη των φτωχών για το καρτέλ; Φυσικά αν ρωτήσεις κανέναν φτωχομπινέ για τις τράπεζες θα σου πει "κλέφτες κλέφτες κτλ", αλλά αν του προτείνεις να απελευθερωθεί το θεσμικό πλαίσιο και να μπορεί ο καθένας να στήνει τράπεζες και να δανείζει για να μπει μαχαίρι στα κέρδη του καρτέλ θα σου πει "όχι, τοκογλυφία, θα μας φάνε οι εβραίοι" κτλ ή θα σε ρωτήσει "τι, θα μπορεί ο καθένας να δανείζει;". Ε όχι και ο καθένας... μόνο ο πλούσιος!


Ελληνικά ομόλογα ως εγγύηση για την παροχή ρευστότητας στις τράπεζες θα δέχεται κατ΄ εξαίρεση η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ).
Όπως ανακοίνωσε πριν από λίγο η ΕΚΤ θα δέχεται κατ΄ εξαίρεση ελληνικά ομόλογα (καθόσον δεν πληρούν τα απαραίτητα κριτήρια) σε Πιστωτικές πράξεις του Ευρωσυστήματος. Το συγκεκριμένο μέτρο είναι το δεύτερο κατά σειρά στοχευμένο μέτρο που λαμβάνει για την Ελλάδα η ΕΚΤ μετά την ένταξη των ελληνικών ομολόγων στο πρόγραμμα αγορών (PΕΕP ), για την βοήθεια των ελληνικών τραπεζών και την διατήρηση της ρευστότητας στην ελληνική οικονομία. Η ΕΚΤ υιοθετεί όπως αναφέρει η ίδια μια πρωτοφανή δέσμη μέτρων διασφάλισης προς να αμβλύνουν την ένταση των προβλημάτων που έχουν προκαλέσει οι τρέχουσες οικονομικές συνθήκες σε ολόκληρη την ευρωζώνη. H EKT με τις αποφάσεις της διευκολύνει την χορήγηση δανείων με εγγυήσεις, διευκρινίζοντας ότι τα μέτρα αυτά είναι προσωρινά για τη διάρκεια της πανδημίας και θα επανεξεταστούν, πριν από το τέλος του 2020.
ΑΜΠΕ


ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΚΑΡΤΕΛ, ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖ ΜΠΕΡΝΤΕΜ ΤΟΥ ΚΟΡΟΙΔΟ-ΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΟΚΙΜΩΝ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΕΚ ΝΕΟΥ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΑΤΕΡΟΥΛΗΣ ΘΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΤΟΥ, ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΗ ΚΑΚΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ 5 (ΝΑΙ ΕΓΙΝΑΝ 5, Ο ΣΦΥΡΙΖΑ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ "ΑΤΤΙΚΗΣ") ΣΥΣΤΗΜΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ. ΒΕΒΑΙΩΣ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΑΓΡΙΩΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ ΓΝΩΣΤΩΝ ΥΠΟΖΥΓΙΩΝ. ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΝ ΠΙΕΖΕΙ ΤΙΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΤΩΝ 5 ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ 2 ή 3; ΜΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΘΙΞΕΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΤΟΥΣ, ΤΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΚΑΡΤΕΛ, ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ.ΕΞΑΛΛΟΥ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΑΦΓΟΡΑΣΤΕΣ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΤΟΥ ΟΜΟΛΟΓΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ. ΑΥΤΕΣ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝ ΤΟΝ ΜΥΘΟ ΤΗΣ ΚΑΛΥΨΗΣ ΚΑΘΕ ΕΚΔΟΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΟΜΟΛΟΓΟΥ. ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΣΥΝΤΗΡΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΚΟ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΣΑΠΙΛΑ ΤΟΥΣ. "ΣΟΥ ΔΙΝΩ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΑΝΕΙΣΤΕΙΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΜΟΥ." 
5
ΤΟΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΛΑ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ ΣΤΟ TW

Ορίστε τι του είπε ο υπεράριος ΛΧΑ Mike Maloney
http://archive.vn/2JD6l

ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΣΜΟΣ = ΥΠΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΣ
https://www.youtube.com/watch?v=Tx7ujZt646g
6

Όλοι αυτοί οι υπάνθρωποι στην εικόνα βρίσκονται σε οργουελικώς ονομαζόμενες "δομές" του Κράτους κατόπιν πρόσκλησης και αποδοχής τους από το Κράτος. Στον καπιταλισμό πρώτα από όλα δεν θα υπήρχε χώρος να υπάρχουν "δομές" για υπάνθρωπους. Κάθε έκταση ελληνικής γης θα ήταν δομημένη από τους Έλληνες και θα λάμβαναν χώρα εκεί μέσα παραγωγικές εργασίες. Οι δομές φιλοξενίας τους θα ήταν κουκέτες σε ιδιόκτητη γη Ελλήνων και η φιλοξενία τους θα πληρώνονταν από την εργασία τους. Η δε διαμονή τους στην Ελλάδα θα συνοδευόταν από μηδέν προνόμια και αν κάποιος δεν μπορούσε να εργαστεί για να πληρώσει δεν θα έμενε πλέον εδώ.

Τι κάνουν έξω από την τράπεζα; Περιμένουν να λάβουν τον μισθό για τις γεωργικές εργασίες που προσέφεραν στους ιδιοκτήτες αυτής της γης; Ή περιμένουν να λάβουν χρήματα τα οποία το Κράτος αφαίρεσε από τους Έλληνες με δημοκρατία και επιθετική βία;

Σε ποιον ανήκει το πεζοδρόμιο το οποίο πατούν; Ανήκει στις επιχειρήσεις και οι επιχειρήσεις έχουν πληρώσει για την τοποθέτηση των πλακακίων μέσα από την ικανότητά τους να εξυπηρετούν τις καταναλωτικές ανάγκες; Ή μήπως ανήκει στο Κράτος και το Κράτος, μήπως έχουμε πληρώσει εμείς οι φορολογούμενοι ΛΧΑ τα πλακάκια και μήπως αυτές οι τράπεζες είναι ένα καρτέλ το οποίο προστατεύεται από χιλιάδες ρυθμίσεις με αποτέλεσμα να μην μπορεί κανείς ΛΧΑ να ανταγωνιστεί το τραπεζικό καρτέλ των πλουσίων; Και ποια είναι η άποψη των φτωχών για το καρτέλ; Φυσικά αν ρωτήσεις κανέναν φτωχομπινέ για τις τράπεζες θα σου πει "κλέφτες κλέφτες κτλ", αλλά αν του προτείνεις να απελευθερωθεί το θεσμικό πλαίσιο και να μπορεί ο καθένας να στήνει τράπεζες και να δανείζει για να μπει μαχαίρι στα κέρδη του καρτέλ θα σου πει "όχι, τοκογλυφία, θα μας φάνε οι εβραίοι" κτλ ή θα σε ρωτήσει "τι, θα μπορεί ο καθένας να δανείζει;". Ε όχι και ο καθένας... μόνο ο πλούσιος!
7

Άρθρο στο Amren έλεγε πως αυξάνονται τα γονίδια-σκουπίδια στην ανθρωπότητα. Και όντως αυξάνονται γιατί λαμβάνουν χώρα δυσγονικές διεργασίες. Όποιος έχει γονίδια για κακό ανοσοποιητικό πέθαινε και η ανθρωπότητα σκλήραινε ανοσοποιητικά έναντι των ιών. Τώρα όμως, με κύριο υπαίτιο το Κράτος και τα κρατικά νοσοκομεία, αναγκάζεται αυτός που δεν αρρωσταίνει επειδή έχει ανώτερα ανοσοποιητικά γονίδια, να φορολογείται βάναυσα για να κουράρει μια ζωή τον υπάνθρωπο ο οποίος έχει τα κακά ανοσοποιητικά γονίδια. Έτσι τα κακά ανοσοποιητικά γονίδια πολλαπλασιάζονται στην ανθρωπότητα και ανακύπτει η ανάγκη για ακόμα μεγαλύτερη τιμωρία του ΛΧΑ και ακόμα περισσότερη επιδότηση της περίθαλψης των πολλαπλασιαζόμενων ανοσοποιητικών υπανθρώπων. Μόνο ο καπιταλισμός είναι η λύση σε αυτό. Όλα αυτά τα σοσιαλιστικά κινήματα, δεξιά και αριστερά και ψευτοαναρχικά και ψευτοφιλελεύθερα, δεν είναι τίποτα περισσότερο από την τιμωρία των αγαλμάτων του Μπρέκερ και την επιδότηση του διαβήτη και της τηγανιτής πατάτας.

8
Γενική Συνέλευση / Re: ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΩΝ 4
« Last post by Mister Max on April 08, 2020, 01:58:34 am »
Ο κρατικισμός είναι υπαρκτό φαινόμενο και συνιστά μέγιστο εμπόδιο για την εξέλιξη της ανθρωπότητας.

9
Γενική Συνέλευση / Re: ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΩΝ 4
« Last post by Mister Max on April 07, 2020, 11:55:44 pm »
Το πρόβλημα είναι ο λαός, οι φτωχοί. Ακόμα και ο Κιμ χρειάζεται ένα εκατομμύριο κρατικούς
υπαλλήλους για να κρατάνε τους άλλους κάτω. Ρομπότ ίσως κάνουν καλύτερη δουλειά,
αλλά χρειάζεται να έχει ο φορέας τη δύναμη να χτυπήσει τους φτωχούς.
Με το που γίνει καπιταλισμός οι φτωχοί θα κάνουν κατάληψη σε κάποια ζωτική επιχείρηση
και σαν χιμπατζήδες θα λένε "δώστε μας λεφτά, αλλιώς δεν σας αφήνουμε να παράγετε και
να ζήσετε σαν άνθρωποι". Πρέπει κάποιος να τους σκοτώσει να μην το ξανακάνουν και
να ευημερήσει η κοινωνία. Και το να μην το ξανακάνουν βγάλτο. Θα το κάνουν συνέχεια
αν δεν αναπτυχθεί αξιόπιστο δίκτυο ιδιωτικής αστυνομίας και αυξηθεί η οπλοκατοχή
ανάμεσα στους ΛΧΑ. Πρέπει με όπλα να προστατεύεται η κοινωνία από τους φτωχούς.
Ιδιοκτησία χωρίς όπλο είναι γυμνή γυναίκα, έτοιμη να τη βιάσουν. Όπλα στον κρόταφο
των φτωχών και ασπίδα για τους έξω. Αυτό είναι η λύση.
Εισαι αρρωστος. Ανατριχιασα. Ευτυχως δε θα γινουν ποτε αυτα. Να ναι καλα ο κορωνοιος, σας μαντρωσαμε ολους.
Οταν με αφορμη την ελληνοτουρκικο πολεμο θα ξαναρθει ο Τσιπρας σε οικουμενικη με τον μουλτι-Κουλη, δε θα εχεις που να κρυφτεις.
Φυγε οσο ακομα προλαβαινεις. Δε θα δειξουμε ελεος.

Οπως στο ξαναπα, καθε φορα που διαβαζω τα ανατριχιαστικα σου, φτανω στο σημειο να χαιρομαι με το ΠΑΜΕ. Εσυ και κατι αλλοι σαν και σενα μου χαλατε παντα τη μερα. https://twitter.com/ips1987
10
Γενική Συνέλευση / Re: ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΩΝ 4
« Last post by ΛΧΑ on April 07, 2020, 09:12:58 pm »
Ο Τραμπ ήταν η επιλογή των ΛΧΑ και παραμένει ακόμα ο λιγότερο κρατικιστής.
Η δημοκρατία (πλούσιοι και φτωχοί εναντίον μεσαίων) είναι αδιέξοδο.
Η μόνη λύση για τον καπιταλισμό είναι το φιλελεύθερο πραξικόπημα.
Αν αύριο ο Κιμ Γιονγκ Ουν επέλεγε να εφαρμόσει καπιταλισμό η ΒΚορέα από πιο φτωχή
χώρα του κόσμου θα γινόταν η πιο πλούσια μέσα σε 20-30 χρόνια.
Αυτό χρειαζόμαστε, έναν φορέα πολιτικό ο οποίος θα ελέγξει το Κράτος, και πυρηνικά
για να προστατευτούμε από έξωθεν επιβολές. Τα πυρηνικά σε βάθος χρόνου θα φτηνύνουν.
Το πρόβλημα είναι ο λαός, οι φτωχοί. Ακόμα και ο Κιμ χρειάζεται ένα εκατομμύριο κρατικούς
υπαλλήλους για να κρατάνε τους άλλους κάτω. Ρομπότ ίσως κάνουν καλύτερη δουλειά,
αλλά χρειάζεται να έχει ο φορέας τη δύναμη να χτυπήσει τους φτωχούς.
Με το που γίνει καπιταλισμός οι φτωχοί θα κάνουν κατάληψη σε κάποια ζωτική επιχείρηση
και σαν χιμπατζήδες θα λένε "δώστε μας λεφτά, αλλιώς δεν σας αφήνουμε να παράγετε και
να ζήσετε σαν άνθρωποι". Πρέπει κάποιος να τους σκοτώσει να μην το ξανακάνουν και
να ευημερήσει η κοινωνία. Και το να μην το ξανακάνουν βγάλτο. Θα το κάνουν συνέχεια
αν δεν αναπτυχθεί αξιόπιστο δίκτυο ιδιωτικής αστυνομίας και αυξηθεί η οπλοκατοχή
ανάμεσα στους ΛΧΑ. Πρέπει με όπλα να προστατεύεται η κοινωνία από τους φτωχούς.
Ιδιοκτησία χωρίς όπλο είναι γυμνή γυναίκα, έτοιμη να τη βιάσουν. Όπλα στον κρόταφο
των φτωχών και ασπίδα για τους έξω. Αυτό είναι η λύση.
Pages: [1] 2 3 ... 10