Recent Posts

Pages: [1] 2 3 ... 10
1
Παρόλο που το eagainst δεν ειναι αναρχικοι αλλά υποαναρχικοι τροτσκιστες, φαινεται πως ο μιχαλακης κατι καλο εχει κανει για να εχουν σκυλιασει τα εθνογκαγκα τοσο.
2
Κλασική περίπτωση ναρκισσιστικού φθόνου που ανήχθη σε ιδεολογία. Η απάτη των SJW πλέον έχει αποκαλυφθεί και μάλιστα με ευρεία ομοφωνία. Από αναρχοκαπιταλιστές και φιλελεύθερους ρασιαλιστές μέχρι πολιτισμικούς φασίστες και μουτουαλιστές εθνικιστές, όλοι έχουν πάρει μυρωδιά τι κουμάσια είναι τα άπλυτα αποβράσματα τύπου Θεοδοσιάδη: Αποτυχημένοι, λεχρίτες, πανίβλακες, ανέραστοι, ανώμαλοι και βρωμιάρηδες μέσα σε μια εξελιγμένη κοινωνία, με Θεσμούς και Πολιτισμό τους οποίους έχτισε ο Λευκός Χριστιανός Άνδρας και Αυτός, όμορφος και έξυπνος, πολυμήχανος και ευσεβής, έβγαλε τον άνθρωπο από τα σπήλαια, με αποταμίευση και καπιταλισμό, με Χριστό και Παναγία! Καθώς όμως η ομορφιά και η ευφυΐα και η ανωτερότητα των Λευκών Χριστιανών Ανδρών είναι πασιφανής, τη βλέπει και το κομμουνιστικό σκουλήκι, ο βρωμιάρης, ο υπάνθρωπος, ο σκατόπουστας, το μουνί, ο ανάπηρος, ο κατώτερος (ο Θεοδοσιάδης) και δεν μπορεί, αισθάνεται να πνίγεται, να καίγεται μέσα στην κόλαση, να βράζει από φθόνο και μίσος και απελπισία και - αηδιασμένος και ο ίδιος με την αποτροπιαστική του εικόνα - καμουφλάρεται, βάζει πάνω του ότι προσωπείο βρίσκει, του "ανθρωπιστή", του πουστόφιλου, του "προοδευτικού", του "ανθρώπου" των "τεχνών και των γραμμάτων" κτλ κτλ και επιτίθεται με μίσος και μανία ενάντια στον Λευκό Χριστιανό Άνδρα, θέλει να του πάρει την περιουσία, το σπίτι, το πέος, το βιος, την ψυχή, να τον σκοτώσει, να τον κρεμάσει, γιατί αν δεν τον κρεμάσει και όσο δεν τον κρεμάει θα μένει για πάντα - λόγω της υπάνθρωπης φύσης του - κολλημένος στον πάτο του καπιταλιστικού καζανιού της Λευκής Φυλής και θα τσουρουφλίζεται ενώ οι Λευκοί Χριστιανοί Άνδρες θα συνεχίζουν να είναι ωραίοι, έξυπνοι, να έχουν οικογένεια, τιμή, ήθος, κύρος και όλος ο κόσμος θα πατάει το σκουλήκι (Θεοδοσιάδης), χωρίς καν να δίνει σημασία στο ότι το πάτησε και θα θαυμάζουν τον Λευκό Χριστιανό Άνδρα με τον Καπιταλισμό και τον Χριστιανισμό και τη Γυναίκα του και τα Παιδιά του και τα 3 Αμάξια τους και τα 2 Σπίτια τους και τον Ανθρώπινο Πολιτισμό, του οποίου Αυτοί είναι οι μόνοι εκπρόσωποι!

Ο InternetAristocrat τα εξηγεί και τα αναλύει σε βάθος όλα αυτά στο παρακάτω βίντεο:
https://www.youtube.com/watch?v=HcYYBKUv4Mc
3
Βόθρος / Re: ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ ΜΥΑΛΟΥ
« Last post by Tywin Lannister on October 29, 2014, 08:51:11 pm »

Τα αξίζει τουλάχιστον τα 100 ή είναι καμία σαύρα; :D
4
Βόθρος / Re: ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ ΜΥΑΛΟΥ
« Last post by gemista69 on October 29, 2014, 07:35:22 pm »
5

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ!


Υ.Γ. Η χρυσή αυγή όπως πάντα μούγκα, άλλα ξέχασα αυτοί γουστάρουν Μεταξά και κρυφογουστάρουν ΕΑΜ και όχι Βενιζέλο και Πλαστήρα που συμπαθούσαν τον Μουσολίνι ή τον Πάγκαλο που ήθελε να κάνει στρατιωτικό κίνημα για να εγκατασταθεί γερμανόφιλη κυβέρνηση στην χώρα.
6
Βόθρος / Re: ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ ΜΥΑΛΟΥ
« Last post by Legionnaire on October 28, 2014, 11:23:55 pm »
Η τύπισσα που ήταν παρέα με τους υπανθρώπους συγγενής της ουρανίας είναι; :D
Δεν είχα προσέξει την ομοιότητα!!!
7
Φασισμός / Τι γιορτάζουμε την 28η Οκτωβρίου;
« Last post by Legionnaire on October 28, 2014, 11:16:30 pm »
Μα φυσικά την Πορεία προς την Ρώμη!

https://www.youtube.com/watch?v=pbqAseQ0lHU

Στις 28/10/1922 ο Benito Mussolini  κατέλαβε την εξουσία στην Ιταλία. Οι Μελανοχίτωνες με επικεφαλείς τους Italo Balbo, Michele Bianchi, Cesare Maria De Vecchi, Emilio de Bono παρέλασαν προς την Ρώμη αναγκάζοντας τον βασιλιά Vittorio Emanuele III να αποδεχτεί τα αιτήματα των Φασιστών.


88
8
Βόθρος / Re: ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ ΜΥΑΛΟΥ
« Last post by Tywin Lannister on October 28, 2014, 11:09:43 pm »
https://www.youtube.com/watch?v=M-5j6Y9ReMM
ΘΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΕΜΕΙ Η ΓΗ!!!
Η τύπισσα που ήταν παρέα με τους υπανθρώπους συγγενής της ουρανίας είναι; :D
9
Βόθρος / Re: ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ ΜΥΑΛΟΥ
« Last post by Legionnaire on October 28, 2014, 10:49:13 pm »
https://www.youtube.com/watch?v=M-5j6Y9ReMM
ΘΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΕΜΕΙ Η ΓΗ!!!
10
Βόθρος / Re: ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ ΜΥΑΛΟΥ
« Last post by Legionnaire on October 28, 2014, 10:33:43 pm »
Οι κουμουνιστές έχουν ξεπέσει πολύ πάντως! Κάποτε κάνανε μεγαλειώδεις παρελάσεις στη κόκκινη πλατεία και τώρα δεν μπορούν ούτε σωστό βήμα να βρουν!!!
Pages: [1] 2 3 ... 10
Powered by EzPortal