Recent Posts

Pages: [1] 2 3 ... 10
1
Trisepouste o Nargaroth einai maniakos. Den skotonei paidia giati ponane ligotero re :D
ΠΟΙΟΣ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΗΝ "ΜΙΚΡΗ ΜΑΡΙΑ" ΜΩΡΗ ΠΟΥ ΒΡΩΜΑΓΕ ΛΗΓΜΕΝΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΟΛΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΠΟΥΤΑΝΑΚΙ ΣΑΠΙΖΕ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ;
2
Trisepouste o Nargaroth einai maniakos. Den skotonei paidia giati ponane ligotero re :D
3
ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΞΕΦΥΓΕΣ ΑΠ' ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ; ΔΕΝ ΜΕ ΧΑΛΑΕΙ ΝΑ ΣΦΑΞΩ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΑΡΙΟΛΗ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΣΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΒΓΕΙ Η ΠΟΥΤΑΝΑΡΑ ΨΥΧΗ ΑΠ' ΤΟΝ ΓΑΜΙΟΛΗ ΣΥΝΟΜΩΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΣΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟ. ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΚΟΛΥΜΠΗΣΟΥΝ ΟΙ ΜΠΟΤΕΣ ΜΟΥ ΣΤΑ ΜΕΔΟΥΛΙΑ ΣΟΥ. ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ 'ΣΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΘΥΜΑΤΑ. ΔΕΝ ΤΑ ΔΙΑΛΕΓΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΣΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΑΛΕΞΑ ΕΓΩ ΤΟΥΣ ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ ΓΟΝΕΙΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΨΟΦΟΛΟΓΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟΡΡΟΦΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΣΟΥ.

ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΦΟΡΕΣ ΠΕΣΑΜΕ ΕΞΩ; ΣΤ' ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΡΕ ΑΡΧΙΔΟΣΤΑΜΠΙΟΛΗ. ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΓΑΜΙΟΛΗΔΕΣ ΝΕΚΡΟΙ. ΘΑ 'ΡΘΕΙ ΚΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΗ ΛΕΣ ΠΟΛΛΑ, ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΣΑΝ ΤΗΝ ΜΑΝΝΑ ΣΟΥ.
4
http://webwar.createaforum.com/914955945963966951956943945-954945953-921949961959963965955943945/917961969964942963949953962-960961959962-931945964945957953963964941962/

Γιατί βάζεις ότι θέλεις απο τον όλο διάλογο; Αν μη τι άλλο ο διάλογος απο τον οποίο λίνκαρες αποδεικνύει το αντίθετο... (απ' αυτού που αφήνεις να φανεί ως αποκεκομμένο λες και καθείς δεν μπορεί να ανατρέξει μόνος του στο διάλογο πριν... 1 χρόνου εδώ).

Πάλι εκεί σου έθεσα ερωτήματα (που ποτέ δεν απαντάς, άλλο αυτό) ιδίου στυλ με τα πρώτα πρώτα του ορθοδόξιαν  γιατί μου έσπασες τα νεύρα με τα τελείως άσχετα που γράφεις (και μάλιστα μετά απο μακρό διάστημα απο σχολιασμό, πάλι ιδίου περιεχομένου, στο ορθοδόξιαν) και άρχισες να πετάς άσχετες μαλακίες ότι σας διώκω.

Όπως είδες σε quote απο μένα του Imperial Wizard του απάντησα ότι η ως άνω πρόταση ήταν σε μεταφορικό-ειρωνικό στυλ ως απάντηση στη μαλακία σου, δηλαδή εσύ τι καταλαβαίνεις;
Εσύ ξεκίνησες με κατηγορία ότι θέλω να φακελώσω τον Ευρύνομο και εσύ είπες πρώτος σε προηγούμενο διάλογο ένας δικηγόρακος τόσα χρόνια δεν έχει καταφέρει να κάνει τίποτα, δεν είμαι ούτε 28, μπράβο μαλάκα, και δεν έχω ασχοληθεί νομικώς καμιά φορά μαζί σας, για μαλάκα μ έχεις να διακινδυνεύσω την ασφάλεια μου για τέτοιες μαλακίες και να εμφανιστώ ονομαστικά;

Εξ όσων θυμάμαι εκμεταλλεύτηκα αυτό για να χεστείς (που αποκλείεται) ώστε να μη χτυπήσεις απο... 4ο και πάνω άτομο γιατί δεν θέλω να χτυπηθεί απο εσένα το μλκ άτομο για μένα στη θέση μου, τώρα για τα υπόλοιπα δεν έχει νόημα να σε σταματήσω ή να σε κάνω ντα, ούτε είμαι δικομανής πουστάρα όπως εσύ (καθ ότι είσαι ο μόνος που δικάζεις τους πάντες και απειλής όπως σου έγραψα και στο διάλογο), παρ ότι πράγματι δεν γουστάρω αυτό που κάνεις, δίχως να υποκρίνομαι ότι αποτελεί ιδιαίτερο φαινόμενο και όχι αποτέλεσμα συνολικής κατάστασης.

Επίσης μισώ την κοινωνία επίσης και δεν θα διακινδύνευα ούτε κατ υπόνοια τη δική μου ασφάλεια.
Έχεις βαρέσει μπιέλα.

Πότε θα κατάλαβεις ρε μαλάκα μου ότι απο τα διαδικτυακά και μόνο ο οιοσδήποτε θα σας είχε γαμήσει, σου ρθε τίποτα ρε ηλίθιε τόσα χρόνια;;; Απλά δεν θέλουν να μπλέξουν μάλλον και δε σας πιστεύουν, ίσως να έχουν κλαστεί και υπερφυσικώς.

Είσαι μαλάκας και ήδη δις-τρις όπως δήλωσες στο διάλογο χτύπησες άσχετα άτομα.

Κατά βάθος γουστάρεις κουβεντούλα, καταδίωξη κλπ και ανακύκλωση παλαιών άσχετων θεμάτων. Τρέμεις να μάθεις ότι αυτή απλώς... δεν υπάρχει κι ότι σε έχουμε όλοι γραμμένο στη πούτσα μας.

Ρε μαλάκα απο την αρχή που μπήκα στο ορθοδόξιαν μπήκα γιατί εσείς μου σπάσατε τα νεύρα στα φυλετικά κάθε μέρα και επίσης εκμεταλλεύτηκα την ευκαιρία να ρωτήσω πράγματα (ούτε απείλησα, πριν τρόλλαρα λεντο-φουσεκικώς και έβρισα όπως με βρίσατε). Πάλι ο διάλογος που λίνκαρες είναι πάνω στα ακριβώς ίδια ενιαίας έρευνας πράγματα που έχω αρχίσει εδώ και 3 + χρόνια (στη πραγματικότητα και πολύ πιο πίσω), όπως και τα πρώτα πρώτα σχόλια στο ορθοδόξιαν που ήταν σαφέστατα, όπως το αν ο δημιουργός θέλει όλο και μεγαλύτερο (απαντήθηκε εδώ πάλι).

Ομοίως έκανες λινκ στο jezebel.com μέσω της εικόνας που έχωσες και δήθεν δε κόλλαγε πουθενά και με εβγάλε σε σελίδα κορμού κώδικος της ιστοσελίδος που θεώρησα phising site γιατί είπαν ότι η Ιεζάβελ είναι χάκερ εδώ, και τότε μόνο ανέφερα τα ονόματα σας (τώρα τα έσβησα όπως σου 'πα).

Άμα δεν θες να σου μιλάνε άλλο αυτό, καθένας που φέρει αντίθετη άποψη θες να τον σκοτώσεις... (που θα πας έτσι ρε μαλάκα) εσύ αν το παρατηρείς μπαίνεις κα βρίζεις εμένα πάντα και όλους τους άλλους.
Δεν αντέχεις απλά την αλήθεια που σου έριξα κατάμουτρα κι όλα τα άλλα είναι μαλακίες, γιατί δεν το χει κάνει κανείς εδώ ουσιαστικώς.

Και επίσης δεν βλέπω τον Ευρύνομο ως κάτι το ιδιαίτερο ούτε πάνω ούτε κάτω, απλά αναγνωρίζω ότι είναι η άλλη φάση της έκφρασης κοινού αντικοσμικού αντι-υλιστικού αισθήματος. Κοινώς δεν συνιστούν σε καμία περίπτωση (και να ίσχυε δλδ, που δεν ισχύει) τρόπος προσέγγισης και φακέλωσης τα θρησκευτικά-εσχατολογικά ζητήματα (εξ αρχής) και αν το πιστεύεις είσαι απλά καθυστερημένος. Ούτε και αυτό θα έλυνε το οποιοδήποτε πρόβλημα.
Επίσης το θέμα αυτό ως προς το εσχατολογικό κομμάτι κλπ, δεν αντιμετωπίζεται κατ αυτό το τρόπο και δεν έχει να κάνει με πρόσωπα, ότι έβαλα το έβαλα περισσότερο προειδοποιητικά, κοινώς αν κάνεις μαζική ενέργεια και για να δω τι παίζει, διότι πήγατε να εκκινήσετε διαδικασία ακριβώς το μήνα του εξιλασμού του υιού της απώλειας-απολλύωνος. Με ενδιαφέρει μόνο η όλη εικόνα και κατάσταση.

Επίσης οι μεταφυσικές ικανότητες του Ευρύνομου δεν είναι απο τον ανύπαρκτο Σατανά, αλλα εκ του φυσικού (όπως του Ταμμούζ-Αδώνιδος και του Σίμωνος που μετά προσεγγίστηκε απο το διπολικό χαλδαϊκό ιερατείο [ο Αρειμάνιος-Άχριμαν-Διάβολος τους είναι ο κάτωθι γνωστός και μη εξαιρετέος κύριος :
https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQopyBd6qaJvOYlx8MVQsvPynkRRTmxdPJ7KsTcU_jYo8aF_5mK
Το τέρας με τα κέρατα που δαγκώνει το ταύρο

Εκεί έχουμε την μόνη επι της ουσίας παγκόσμια εμφάνιση του, που δεν υπάρχει ούτε σε ιουδαϊσμό, ούτε και πραγματικώς σε ΚΔ.
τώρα το ποιος είναι στις εθνικές μυθολογίες πάλι αυτός θα σε αφήσω να το βρεις μόνος σου], κοινώς δεν έχει καταλάβει ο Ευρύνομος ότι πάνω πάνω είναι το εν και αυτό ιστορικό σώμα που εξαπάτησε το Παύλο και απλά σκοπεύει με τον ασφαλέστερο και επιτυχέστερο τρόπο να τον απενεργοποιήσει, και ότι απλά είναι ένας πολύ ειλικρινής και ανίδεος ως προς τον όλο μηχανισμό-σχεδιασμό ιδεολόγος [κοινώς κλασσικός εθνικός γκογίμ]. (τσέκαρε Αποκ. κεφ. 9, 14, 18, 19, Δανιήλ κλπ)

και στράφηκε στο μιθραϊσμό και παυλιανισμό-χριστιανισμό), όπως και οι δικές μου (επανάληψη ομιλίας με το νου της αυθεντίας-συμβολικό ποιμάνδρη, αν είδες παρέθεση τις ύψιστες κοσμολογικές-υπαρξιακές απαντήσεις [κοινώς απαντήσεις σε αιώνια ζητήματα και ερωτήματα... ζωής και θανάτου] απλά έχεις πάθε σοκ) θα τα γράψω αυτά και στο έργο που ετοιμάζω δίχως να αναφέρω ούτε έμμεσα κανέναν.

Τότε θα καταλάβεις μια και καλή τι θέλω να κάνω και θα το βουλώσεις.

Επίσης το σκηνικό στην Ιερουσαλήμ είναι σενάριο προβοκάτσιας αν τελεστεί τελικώς.

Οι καταστάσεις αυτές και δυνάμεις δεν αντιμετωπίζονται, απλά μεταστρέφονται εκ του ατόμου κατ επιλογίν του και όχι για ηθικολογικούς-ιδεολογικούς λόγους, ακόμα και για ιδίον στρατηγικό όφελος και συμφέρον. Αν ανοίξει η επίφυσις θα διαλυθούν αυτά αμέσως όλα και ο όλος οργανισμός επιστρέφει πίσω σε αρχικές απειροστικές του λειτουργίες.

Κοινώς για να καταλάβεις μια και καλή, επειδή είσαι και μαλάκας, ο Ευρύνομος είναι και ένα πολύ σημαντικό άτομο, που απλως εκπροσωπεί μία σημαντική λειτουργία, γι αυτό και κατέχει τα όσα κατέχει (...αρχαίοθεν και ας μην το λαμβάνετε υπόψιν), αυτό είναι απλή πληροφόρηση και σε γενικά πλαίσια και όχι προσπάθεια μεταστροφής.

Είσαι ο μόνος τρολλάς, αλλού γράφεις ότι είσαι άθεος ως απόδειξη (φά τη τώρα για να κόψεις τις μαλακίες).

Quote
Σε έχω ξαναβρίσει έδω μέσα πολλάκις και εκτός, και δεν "τρολλάρω" αλλά σου λέω ευθέως τι "πιστεύω" για σένα και σου επιτίθεμαι.
...
Με τα όσα έχεις γράψει και ποιο αντι-ελευθεριακό μουνί δεν θα κυνήγαγε να σε φακελώσει ενώ είσαι ο ίδιος που δε προσέχει. Και πολύ απλά αυτός που τη "πλήρωσει" θα είναι ο εκάστοτε που θες εσύ να τη πληρώσει γιάτι δεν έχεις το θάρρος να χτυπήσεις αυτούς που πραγματικά σε ψαρεύουνε, ένω ήδη ενδέχεται πολλοί εκ των όσων μιλάς οπουδήποτε να είναι μπάτσοι και προσπαθούν να σε φακελώσουν, προφανώς παίζοντας ρόλο. Πόσο χρειάζεται να σου πάρει για να το καταλάβεις αυτό;

Εδώ και 3+ χρόνια μετά απο αυτά σου έχει έρθει τίποτα ρε μαλάκα; Τότε γιατί γράφεις εδώ;

Επίσης τα περισσότερα τα έγραψα εδώ για δημιουργία πληροφοριακού παραδείγματος ώστε να διαχωρίσω τη θέση μου στα (πιθανώς άλλα όχι βέβαια) εγγύς μελλούμενα πέρι υιού απώλειας κλπ

Όπως είδες εκεί που οδεύει το πράγμα επιβεβαιώνονται τα περισσότερα, δεν ξέρω για το cern, αλλά το χα γράψει ακριβώς απο το 13 όπως είπα
Καλό θα ήταν να παύσουν οι τελετουργίες αυτές τις ημερομηνίες, (άραγε γιατί τη συγκεκριμένη μέρα του Τισρέι κλπ αν όντως έτσι;) γιατί θα γαμήσουν όλους - και παρευρισκόμενους αν τελικώς ανοίξει η "άβυσσος" και ξεχυθεί ποσόστο μαύρης ύλης-ενέργειας.

Επίσης αντιλήφθηκες ότι βρήκα τις ταυτότητες των εσχατολογικών παικτών και κάλυψα και άλλα ιστορικά-θεολογικά-εσχατολογικά κενά μέσω αυτών. Είναι νομοτέλεια ότι κοινά στοιχεία κβαντικώς επαναμαγνητίζονται στην ιστορία που αναπλάθεται κατά σταθερό λόγο και δεν δύνανται να δηλώνουν οι θέσεις αυτές μέσο για επιβούλευση καθ οιονδήποτε τρόπο.

Για να το κατάλαβεις ο Ευρύνομος είναι απλώς ο υποθάλαμος στο μακρόκοσμο μας, κοινώς η λειτουργία του ταμμούζ/αδώνιδος-διός/μαρντούκ-άμμωνος ρα, και δεν γίνεται να βλάψει ουδείς αυτόν, γίνεται να βλάψει αυτός μόνο το κοινό οργανισμό που ανήκει (ωθούμενος απο τη κατάσταση αυτή) και ο οποίος έχει αρχίσει να σαπίζει πράγματι απο εξωτερικά αίτια, έτσι θα βλαφθεί και ο ίδιος. Αν πέσει αυτός πέφτει όλος ο οργανισμός κάτω, αν πέσει το σώμα-οργανισμός ομοίως.

Κάνε μια προσεκτική σούμα τα όσα ιστορικά-θεολογικά-φιλοσοφικά-κοσμολογικά αυταποδείκτου σκοπού έχω αναφέρει εδώ και (...ελπίζω) θα καταλάβεις, αλλά φοβάσαι μη στην έχει στήσει στη γωνία κανάς διάβολος. Μάθε ότι έχω βιώσει παρόμοια και τα 'χω γράψει στο πούτσο μου βρίζοντας τους πάντες και τα πάντα, γιατί δεν αντέχω το ξεφτυλίκι της υποταγής και του προσκυνιού, φυσικής και μεταφυσικής (άλλο οι απόψεις για άλλα θέματα κλπ), όταν άνοιξα την επίφυση ήξερα ότι (αυτή είναι η διαδικασία του αλχημικού nigredo-μαυρίσματος) ούτε να αυτοκτονήσω δε μπορούσα και γιατί κάτι πολύ σοβαρό παίζει με τα μεταθανάτια κι αυτά [ίδε και απειλές πούστη Χριστιανισμού για 2ο, θάνατο], τότε έθεσα τη σωστή ερώτηση ερχόμενος σε επαφή με το συμβολικό ποιμάνδρη και πραγματικώς "νου της αυθεντίας" και βιώνοντας άμεσα την πραγματικότητα του άχρονου-άχωρου και της αφθαρσίας-αθανασίας, κοινώς ότι και να κάνεις εδώ απλά να μεταβάλεις τη ρητότητα του ΠΙ-απείρου (ναι ρητός αριθμός πραγματικά) μπορείς, δεν μπορείς να αναιρέσεις (ούτε και "θεός") την ανακαίνιση-αποκατάσταση των πάντων, όταν όπως λέει και στους κλεπταποδόχους του Ενώχ [ο μύθος του Ενμεντουράνκι + Μάρντουκ + Ένκι + Αιγυπτιακή εσχατολογία που λέει θα τελείωσει ο χρόνος και οι καιροί όπως στο Δανιήλ, μα αν αλλάξουν/τελειώσουν απο... Θεού μετά δεν θα υπάρχει το μακροκοσμικό δίπολο του Θεού-Ανθρώπου γιατί δεν θα υπάρχει κινηση-ροή-τριβή-αντιθετικότητα κλπ, τόσο μαλάκες είναι, κοινώς ο πουτάνας μεταφυσικής μάνας γιός Γιαχβέ Σαβαώθ [Κρόνος και άλλοι 50 εθνικοί θεοί μαζί] - Παλαιός Των Ημερών [Έεελα, ποιά άλλη δύναμη είναι η αρχέγονη που δημιούργησε όλα όταν η αξιολόγηση σε παλαιό και νέο, αρχικό-τελικό αποτελεί το ίδιο χρονική διαδικασία;] Κρόνος, είναι... Χρόνος να πάρει δρόμο, γιατί πολύ μας ζάλισε τ' αρχίδια. Μπορείς να συνεισφέρεις στο αυτονόητο και να κερδίσεις (μη 2πολικώς) απλώς.
5
Quote
Μαζεύω στοιχεία για να χώσω τον Ευρύνομο μέσα... ενώ εδώ ολόκληρη μπατσαρία δεν φαίνεται να τα καταφέρνει.

ΑΚΟΜΑ ΜΑΖΕΥΕΙ. ΟΥΤΕ ΝΑ 'ΧΕ ΤΣΟΥΓΚΡΑΝΑ ΓΙΑ ΣΦΟΥΓΚΑΡΙΣΤΡΑ. ΑΝ ΑΦΗΣΕΙΣ ΣΠΛΑΧΝΑ ΠΙΣΩ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΜΠΟΥΖΟΥΡΙΑΣΟΥΝ ΜΩΡΗ ΚΑΡΙΟΛΑ.
6
https://www.youtube.com/watch?v=srN1GsnBui8

2:44. ΑΚΟΥ, Μ' ΑΚΟΥΣ; ΜΗΝ ΤΟ ΚΛΕΙΣΕΙΣ, ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΑΚΟΜΑ.
7
Eksomologisi ::) Pes ta ola stis gunaikeies fulakes den viazoun :D
9
Pantos den mas sumferei na ginei i Satanistiki epanastasi Semptemvrio giati den tha mporeso na sugkentroso strato apo thusiastries parthenes. Mono oi p o r n e s vgainoun ekso ta kalokairia. Kai nooboktonia xoris psycho virgins den ginetai ::)
ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΥΝΟΜΩΣΙΟΛΟΓΙΕΣ ΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΔΕΝ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΗ Η ΠΟΥΣΤΡΑ ΠΟΥ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕ Ο ΕΥΡΥΝΟΜΟΣ ΓΙΑ ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ;
10
Pantos den mas sumferei na ginei i Satanistiki epanastasi Semptemvrio giati den tha mporeso na sugkentroso strato apo thusiastries parthenes. Mono oi p o r n e s vgainoun ekso ta kalokairia. Kai nooboktonia xoris psycho virgins den ginetai ::)
Pages: [1] 2 3 ... 10
Powered by EzPortal