Recent Posts

Pages: [1] 2 3 ... 10
1
Βόθρος / Re: ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ ΜΥΑΛΟΥ
« Last post by Pulverem on January 31, 2015, 10:29:15 pm »
Αυτό ακριβώς, τίποτα άλλο.
Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΤΑΙ, ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΕΙΣ ΗΔΗ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΤΙ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΑΠΛΩΣ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ. ΑΛΛΑ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΥΤΕ Η ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΛΗΓΙΚΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΙΑΝΕΤΑΙ. ΑΡΑ, ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ, ΣΤ' ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΕΑΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ, ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ ΔΕΧΕΣ'ΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΠΙΠΕΣ* ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΣΗ ΤΩΝ ΟΝΤΩΝ ΤΗΣ ΓΗΣ.

* ΗΘΙΚΩΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΣ. ΟΧΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΩΣ. ΜΗ ΧΑΙΡΕΣΑΙ, ΓΑΜΙΟΛΗ ΚΥΚΛΩΠΑ."ΑΝΑΝΙΑΣ ΣΥΝ ΣΑΠΦΕΙΡΗ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΙ ΑΥΤΟΥ ΕΠΩΛΗΣΕ ΚΤΗΜΑ ΚΑΙ ΕΝΟΣΦΙΣΑΤΟ ΑΠΟ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ, ΣΥΝΕΙΔΥΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΟΣ ΑΥΤΟΥ (ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΗ ΠΡΟΦΑΝΩΣ), ΚΑΙ ΕΝΕΓΚΑΣ ΜΕΡΟΣ ΤΙ ΠΑΡΑ ΤΟΥΣ ΠΟΔΑΣ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ ΕΘΗΚΕΝ.

ΕΙΠΕ ΔΕ ΠΕΤΡΟΣ, 'ΑΝΑΝΙΑ, ΔΙΑΤΙ ΕΠΛΗΡΩΣΕΝ Ο ΣΑΤΑΝΑΣ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑΝ ΣΟΥ, ΨΕΥΣΑΣΘΑΙ ΣΕ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟ ΑΓΙΟΝ ΚΑΙ ΝΟΣΦΙΣΑΣΘΑΙ ΑΠΟ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ; ΟΥΧΙ ΜΕΝΟΝ ΣΟΙ ΕΜΕΝΕ ΚΑΙ ΠΡΑΘΕΝ ΕΝ ΤΗ ΣΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΥΠΗΡΧΕ; ΤΙ ΟΤΙ ΕΘΟΥ ΕΝ ΤΗ ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΤΟΥΤΟ; ΟΥΚ ΕΨΕΥΣΩ ΑΝΘΡΩΠΟΙΣ, ΑΛΛΑ ΤΩ ΘΕΩ.'

ΑΚΟΥΩΝ ΔΕ Ο ΑΝΑΝΙΑΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥΤΟΥΣ ΠΕΣΩΝ ΕΞΕΨΥΞΕ."

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΡΕΙΣ ΩΡΕΣ ΝΟΜΙΖΩ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ (ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ 'ΝΑΙ Ο ΛΟΥΚΑΣ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΠΑΡΩΝ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ, ΑΛΛΑ ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ 'ΤΑΝ Ο ΠΑΥΛΟΣ Ή Ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΓΡΑΦΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΝΕΙ ΟΤΙ ΕΓΚΩΜΙΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ. ΕΞ ΑΛΛΟΥ, ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΥΠ' ΟΨΗΝ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ, ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΓΡΑΨΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΠΟΔΙΔΟΥΝ ΕΙΣ ΔΕΚΑΠΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΑΝ ΚΑΙ ΤΟ "ΚΑΤΑ ΠΕΤΡΟΝ" ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΤΟ 'ΓΡΑΨΕ ΑΥΤΟΣ) ΓΥΡΙΣΕ ΣΠΙΤΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ, ΠΑΡ' ΟΛΟ ΠΟΥ ΕΚΕΙΝΗ ΥΠΕΚΙΝΗΣΕ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ, ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΕΕΙ Ο (ΠΟΥ ΕΓΡΑΦΕ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΑ ΣΕ ΚΟΙΝΟ ΑΠΟΤΕΛΟΥΜΕΝΟ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΑΝΤΡΕΣ, ΗΤΟΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ 'ΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΚΕΡΔΟΣ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΖΗΜΙΑ ΕΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ, ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΝΑ ΜΕΤΑΝΟΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΕΤΙΜΗΣΕ ΓΥΝΑΙΚΑ, ΟΠΟΤΕ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΤΟΙΟΥΤΟΤΡΟΠΩΣ ΛΙΑΝ ΕΥΚΟΛΩΣ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΕΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΦΕΜΙΝΙΣΤΗΣ) ΠΕΤΡΟΣ:

" 'ΤΙ ΟΤΙ ΣΥΝΕΦΩΝΗΘΗ ΥΜΙΝ ΠΕΙΡΑΣΑΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΥΡΙΟΥ; ΙΔΟΥ, ΟΙ ΠΟΔΕΣ ΤΩΝ ΘΑΨΑΝΤΩΝ ΤΟΝ ΑΝΔΡΑ ΣΟΥ ΕΠΙ ΤΗ ΘΥΡΑ ΚΑΙ ΕΞΟΙΣΟΥΣΙ ΣΕ.'

ΕΙΣΕΛΘΟΝΤΕΣ ΔΕ ΟΙ ΝΕΑΝΙΣΚΟΙ ΕΥΡΟΝ ΑΥΤΗΝ ΝΕΚΡΑ."

ΒΕΒΑΙΩΣ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΠΡΑΚΤΙΚΩΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΕΘΑΝΑΝ ΕΠΕΙΔΗ ΕΞΗΠΑΤΗΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΟΤΙ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΟΤΙ ΕΔΩΣΑΝ ΟΛΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΘΕΩΡΗΣΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΜΙΜΗΣΙΝ, ΚΑΙ, ΠΡΑΚΤΙΚΩΣ ΜΙΛΩΝΤΑΣ, ΚΑΛΥΤΕΡΑ Ν' ΑΦΗΣΕΙΣ ΕΝΑΝ ΕΧΘΡΟ ΑΤΙΜΩΡΗΤΟ ΠΑΡΑ Ν' ΑΦΗΣΕΙΣ ΕΝΑΝ ΣΚΑΡΤΟ ΨΕΥΤΗ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΠΡΟΤΥΠΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΟΥ ΤΩΝ ΙΔΕΩΝ ΣΟΥ.
ΓΙ' ΑΥΤΟ ΔΕ ΕΓΩ, ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΗΣ, ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΘΕΟΣ. ΔΙΚΗ ΤΟΥ Η ΜΑΛΑΚΙΑ. ΘΕΪΣΤΗ ΟΜΩΣ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΑΘΕΟΥΣ Ή ΣΑΤΑΝΙΣΤΗ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΝΕΧΤΩ. ΠΡΟΣΦΑΤΩΣ ΔΕ, ΕΙΧΑ ΜΙΑ ΕΝΤΟΝΗ ΔΙΑΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΞΑΔΕΡΦΟ ΤΟΥ ΕΥΡΥΝΟΜΟΥ (ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ, ΟΧΙ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ), Ο ΟΠΟΙΟΣ ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΑΝΩΡΙΜΟΣ ΛΙΑΝ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΞ ΗΜΩΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΥΜΠΑΘΕΙ, ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΕΙΧΑΜΕ ΤΟΝ ΕΞΗΣ ΔΙΑΛΟΓΟ:

ΠΕΤΡΟΣ: ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ, "ΔΟΞΑ ΣΟΙ Ο ΘΕΟΣ," ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΚΟ, "ΑΓΝΩΣΤΑΙ ΑΙ ΒΟΥΛΑΙ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ."

ΕΓΩ: ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗ Η ΒΟΥΛΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΣΟΥ;

ΠΕΤΡΟΣ: ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΦΑΖΟΥΜΕ ΤΟΣΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΑΚΟΜΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΘΥΣΙΑΣΤΕΣ ΤΟΥΣ; ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΑΘΕΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΕΣ ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΟΥΣΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΟΣΟ ΚΙ ΕΜΑΣ. Η ΜΟΝΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΑΝΑΝ ΚΙΟΛΑΣ. ΕΞ ΑΛΛΟΥ ΤΟΥΣ ΘΕΩΡΟΥΣΑΝ ΣΑΤΑΝΙΣΕΣ. (ΕΔΩ ΤΡΑΥΛΙΣΕ ΛΙΓΟ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΗ ΣΠΑΕΙ ΤΡΕΛΛΑ ΣΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΟΝΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΟΝΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΜΙΛΙΑ, ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΤΙΜΟΥΝ ΕΠΑΡΚΩΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΟΙΟΥΝ ΟΡΘΩΣ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ Ο ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΕΚΑΝΕ ΑΡΚΕΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΟΠΟΙΗΣΕΙ ΠΑΡ' ΟΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΛΕΓΕ ΤΟ "ΡΟ" ΚΤΛ.) ΚΑΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ Μ' ΕΧΟΥΝ ΧΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΜΠΟΥΖΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ;

ΕΓΩ: ΓΙΑ ΝΑ 'ΧΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΣΕΙ ΤΑ ΓΟΝΙΔΙΑ ΜΕ ΚΑΝΑ ΚΑΡΚΙΝΟ. ΔΗΛΑΔΗ "ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ = ΚΑΚΟ, ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ = ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ" Ε; ΕΞ ΑΛΛΟΥ ΣΧΕΔΟΝ ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ ΥΠΗΡΞΑΝ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΕΝΑ ΦΕΓΓΑΡΙ ΚΑΙ ΕΚΑΤΗΓΟΡΗΘΗΣΑΝ ΚΑΙ ΩΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΓΙ' ΑΥΤΟ. (ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΛΗ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΗΚΩΝΕΙ ΕΡΓΑ ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ.)

ΜΕΤΑ ΗΡΧΙΣΕ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΑΘΕΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΦ ΟΣΟΝ ΟΙ ΑΘΕΟΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΓΩΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΜΑΓΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΑΠΟΨΕΩΣ ΤΟ ΕΑΝ Ο ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟΣ.

ΕΓΩ: ΔΕΝ ΣΟΥ 'ΔΩΣΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΩΣΤΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΕΣ ΕΞ ΑΥΤΩΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΘΕΩΡΗΘΟΥΝ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ. ΠΏΣ ΤΗΝ ΑΠΕΚΤΗΣΕΣ ΕΣΥ;

ΣΚΟΠΕΥΑ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΜΑΧΑΙΡΙ, ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΩΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΚΡΟΟΥΛΙ ΓΙΑΤΙ ΣΥΜΠΕΡΑΝΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΑΤΟΜΟ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΕΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ, ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΜΕ ΤΟ Ν' ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟΣ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΑΠΕΔΕΙΚΝΥΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΓΩ ΛΕΩ ΤΟ ΣΩΣΤΟ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΙΜΗΘΩ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΙ ΤΟΙΟΥΤΟΤΡΟΠΩΣ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΩ ΜΙΑ ΤΗΛΕΠΑΘΕΙΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ, ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΙΣ ΤΕΛΕΤΕΣ ΒΟΥΝΤΟΥ ΜΕ ΤΑ ΟΜΟΙΩΜΑΤΑ, ΑΠΛΩΣ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΤΟ ΟΜΟΙΩΜΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΓΙΑ ΠΙΟ ΕΜΦΑΝΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ. ΟΠΟΤΕ, ΟΤΑΝ ΑΦΗΣΑ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΥΠΟΧΩΡΗΣΟΥΝ, ΑΥΤΟΣ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΣΚΟΝΤΑΨΕ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΣΚΟΝΤΑΨΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΚΟΥΣΙΩΣ. ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΧΕΣΤΗΚΕ ΑΠΑΝΩ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ, ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΗΡΕ ΕΠΑΡΚΕΣ ΜΑΘΗΜΑ ΩΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΔΕ ΚΑΙ ΕΙΣ ΤΟ ΕΞΗΣ ΝΑ ΜΕ ΧΕΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΟΥ ΞΑΝΑΠΕΙ ΨΕΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΒΓΑΖΕΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΟΥ ΤΑ ΔΙΝΕΙ ΟΛΑ.

Υ.Γ. ΠΛΑΚΑ - ΠΛΑΚΑ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΑΠ' ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ, ΓΙΑΤΙ ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ ΕΝΩ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ Η ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΑΠΟΨΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΣΩΣΤΗ (ΑΛΛΙΩΣ Θ' ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ), ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΗΝΕΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΤΙΣ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ.

Υ.Γ. 2: Η ΕΓΩΠΑΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΓΩΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΑΙ Η ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΓΩΠΑΘΕΙΑ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΗ.
2
Βόθρος / Re: ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ ΜΥΑΛΟΥ
« Last post by Tywin Lannister on January 31, 2015, 05:45:57 pm »


"ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΑΡΚΕΤΑ ΜΑΛΑΚΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΣΕ ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙ ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ ΚΑΙ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ, ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΜΑΛΑΚΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΕ ΣΥΝΩΜΟΣΙΕΣ."

Αυτό ακριβώς, τίποτα άλλο.
3
Βόθρος / Re: ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ ΜΥΑΛΟΥ
« Last post by Pulverem on January 31, 2015, 04:29:46 pm »
"ΕΑΝ ΕΓΩ, Ή ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ, ΓΝΩΡΙΖΑΜΕ ΕΝΑΝ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΟΝ ΤΡΟΠΟΝ ΓΙΑ ΕΠΑΦΗΝ ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΛΕΓΑΜΕ, ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΟΣΑΣΤΑΝ ΕΜΑΣ ΠΙΑ. ΕΠΟΜΕΝΩΣ, ΘΕΩΡΗΣΕ DE FACTO ΟΤΙ ΕΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΝΟΜΙΟΝ, ΘΑ ΚΑΝΑΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΜΑΘΕΙΣ ΠΟΤΕ."

ΜΟΥ ΤΟ 'ΓΡΑΨΕ ΣΤΑ ΝΟΡΒΗΓΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΑΥΤΟ ΕΝΝΟΕΙ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ ΝΟΡΒΗΓΙΚΑ, ΑΝ ΚΑΙ, ΕΑΝ ΕΧΕΙ ΚΙΝΗΣΕΙ ΥΠΟΨΙΕΣ ΕΚΕΙ, ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΣΦΑΛΕΣ ΤΟ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΕΑΝ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΙΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΤΟΥ.

"ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΑΡΚΕΤΑ ΜΑΛΑΚΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΣΕ ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙ ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ ΚΑΙ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ, ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΜΑΛΑΚΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΕ ΣΥΝΩΜΟΣΙΕΣ."
4
Πολιτική επικαιρότητα / Re: Ουρα του Σφύριζα η ΧΑ
« Last post by obi wan kenobi on January 31, 2015, 03:04:02 pm »Δεν διαφωνω ουτε σε σημείο στίξης! θαμπαπ!
και Μπάχτιν να διαβάσεις. Οι σημειώσεις του για τη σάτιρα και την παρωδία ως μεθόδους κοινωνικής κριτικής με βρίσκουν απόλυτα σύμφωνο.
5
Βόθρος / Re: ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ ΜΥΑΛΟΥ
« Last post by Tywin Lannister on January 31, 2015, 01:42:46 pm »
6
Βόθρος / Re: ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ ΜΥΑΛΟΥ
« Last post by gemista69 on January 31, 2015, 01:31:17 pm »
7
Βόθρος / Re: ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ ΜΥΑΛΟΥ
« Last post by perifanos ellinas on January 31, 2015, 02:01:24 am »
8
Βόθρος / Re: ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ ΜΥΑΛΟΥ
« Last post by left or dead on January 30, 2015, 09:51:05 pm »
9
Πολιτική επικαιρότητα / Re: Πουτινοτσολιάς ο Κοτζιάς!
« Last post by GAMWTAFISTIS on January 30, 2015, 09:12:25 pm »
ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΧΕΣΤΕΙ ΠΟΥ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΤΟΥΣ ΒΓΗΚΑΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΤΕΡΟΙ Κ Α Ι Π Α Λ Ι
ΤΑΜΤΙΡΙΡΙ ΜΟΝΟ Ο ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ ΘΕΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΞΗΜΕΡΩΣΕΙ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΘΑ ΦΟΡΑΜΕ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ.
10

Quote
Ανακοίνωση Χρυσής Αυγής για δηλώσεις Βαρουφάκη: Ναι στην αποπομπή της τρόικα, όχι στα πυροτεχνήματα και τις κωλοτούμπες
Παρασκευή, 30 Ιανουαρίου 2015 - 17:57          193

Ανακοίνωση Χρυσής Αυγής για δηλώσεις Βαρουφάκη: Ναι στην αποπομπή της τρόικα, όχι στα πυροτεχνήματα και τις κωλοτούμπες

Πάγια θέση της Χρυσής Αυγής είναι η κατάργηση του Μνημονίου και η οριστική αποπομπή της τρόικα.

Η Χώρα χρειάζεται σοβαρή εθνική πολιτική κατά των τοκογλύφων δανειστών και όχι πυροτεχνήματα που μετατρέπονται σε κωλοτούμπες, όπως στην περίπτωση των κυρώσεων κατά της Ρωσίας.

Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/anakoinwsh-chrushs-aughs-gia-dhlwseis-baroufakh-nai-sthn-apopomph-ths-troik#ixzz3QKgRsres

-------------

για τον εθνικιστικό σφύριζα, ας δούμε τις αντιδράσεις του ποπολου του φλορουμ, απο το δεξι ως το αριστερο "σπεκτρουμ".


Quote
Re: Βαρουφάκης: Η Ελλάδα δεν θέλει τη δόση των 7 δισ. ευρώ

Δημοσίευσηαπό Mothergoose Σήμερα, 7:15 pm
σημειωνω τη σημερινη μερα...

ειναι 30 Ιανουαριου του 2015 ημερα Παρασκευη...

και για πρωτη φορα εδω και χρονια νοιωθω περηφανος που ειμαι Ελληνας...


Quote

Re: Η συνάντηση Τσίπρα-Ντάιζεμπλουμ-Βαρουφάκη=ένα Πατάρι;

Δημοσίευσηαπό AZUREUS 9 λεπτά πρίν

Ποτέ δεν είναι γυφτιά να υψώνεις το ανάστημα σου απέναντι στον ισχυρό. Είναι μαγκιά (καλώς εννοούμενη),ηρωισμός και αξιοπρέπεια... Κάποιος είναι ευγενής με αυτούς που τον σέβονται και όχι με τους καταπιεστές του και τους εκπροσώπους τους.Αυτά που ξέρανε οι Μογγόλοι που μίλαγαν και οι διεφθαρμενοι πολιτικοί μας τους προσκυνούσαν και τους έγλειφαν τις σόλες των παπουτσιών τους να τα ξεχάσουν. Τι διάλο ξεχάσαμε την ιστορία μας και τη θυμόμαστε μονο στο σινεμά τρώγοντας πατατάκια?
Βασιλιάς Τσίπρας εδώ με τους Τσιπρίστας πολεμιστές του.
Σκίστε τα μπακαλοτέφτερα!! :smt007 :smt007 :smt007

https://www.youtube.com/watch?v=eZeYVIWz99I&x-yt-ts=1422579428&x-yt-cl=85114404

o Aντόρνο δεν ξέφευγε ποτέ από το δογματισμό. Δηλαδή, αν ξεκινούσε από ένα σημείο, ό,τι και να έκανε στη συνέχεια είχε πάντα άξονα αυτό το σημείο. Δεν νοείται φιλόσοφος αν δεν εξελίσσει τη σκέψη του. Bέβαια από όλη τη σχολή της Φρανγκφούρτης, αυτός που κατάφερε να πει τα πιο πολλά γράφοντας τα πιο λίγα, ήταν ο Μπένγιαμιν χωρίς καμιά αμφιβολία.

Ο Φρόιντ για την ψυχολογία έχει γίνει, τολμώ να πω, ότι ο Μαρξ για την οικονομολογία. Πάντα τον αναγάγουν σε αυθεντία, βέβαια ίσως δικαιολογημένα μερικές φορές, αφού τεκμηρίωσε επιστημονικά αυτά που ήθελε να πει κάθε κοινός άνθρωπος για την ψυχοσύνθεσή του, όπως ο Μαρξ τεκμηρίωσε όλα όσα ζητούσαν οι αδύναμοι και καταπιεσμένοι της γης επί αιώνες. Φυσικά δεν είναι ούτε αλάνθαστοι ούτε ο ένας ούτε ο άλλος (ο Μαρξ ειδικά είναι και ξεπερασμένος, ο Φρόιντ όχι τόσο, αν και αυτός έπεφτε σε έναν ιδιότυπο δογματισμό όσον αφορά τη "σεξουαλικοποίηση" όλων των συναισθημάτων).

Η Χάνα Άρεντ έδωσε στην κοινωνική επιστήμη πολύ περισσότερα από όσα έδωσαν κάτι φαφλατάδες της ίδιας εποχής (Ντεριντά, Χάμπερμας, Αλτουσέρ κλπ). Κι εγώ τα περισσότερα από όσα έχει πει τα βρίσκω σωστά.


Δεν διαφωνω ουτε σε σημείο στίξης! θαμπαπ!
Pages: [1] 2 3 ... 10
Powered by EzPortal