Recent Posts

Pages: [1] 2 3 ... 10
1
Γενική Συνέλευση / Re: Προς Nazbol:
« Last post by Web Heidevolk on January 21, 2017, 10:39:03 pm »
ΑΪΝΤΕ ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΛΕΜΕ!
2
Εγώ - εσύ
1 - 0

ΟΤΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΥΠΑΝΘΡΩΠΕ ΠΙΣΤΕΨΑΜΕ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ Ο ΝΑΖΜΠΟΛ.ΠΟΣΟ ΒΛΑΚΑΣ ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ?ΑΝ ΕΙΣΑΙ Ο ΝΑΖΜΠΟΛ ΜΠΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΟΥ.
3
Παρατηρητηριο Ζιωνισμου / Re: renamed>Pronews by DNMgroup suggestion
« Last post by theygivesamenames on January 20, 2017, 04:13:19 am »
4
Εγώ - εσύ
1 - 0
5
https://rescuewebwar2.wordpress.com/chat/

Λοιπόν μουνιά στο χέρι όλων σας είναι,θέλετε να ανοίξουμε ένα webwar σαν το παλιό και όχι σαν γύφτικα τσαντήρια,κυπριακά κωλοχανεία η μανιάτικα πρεζοστέκια.Μαζευτείτε όλοι οι παλιοί να κάνουμε την υπέρβαση.Λίγο πολύ όλοι μπαίνουν που και που εδω ή σε ένα από τα άλλα δύο οπότε θα το πάρουν πρέφα.προτείνω ο συντονισμός να γίνει στον πάνω σύνδεσμο που γινότανε όποτε μας ρίχνανε τα τσατσόνια.Έτσι κανείς δεν θα πει ότι σπεκουλάρουμε κάποιον εκ των μαξ,Φ/Σ ή την σατανομούνα(η οποία δεν νομίζω να συμμετάσχει μιας και θα πάψει να κάνει κουμάντο όπως επιθυμεί).Ας μην υπάρχει backup,ετσι και αλλιώς και που υπάρχει άχρηστο είναι μιας και όπως είχε παρατηρήσει ο Φ/Σ λείπει το σημαντικότερο από άποψη ιδεών κομάτι του και οι άλλες θέλουν να επικεντρωθούν στο εμπόριο ναρκωτικών.Αν μαζευτούμε ίσως με τον καιρό βρεθεί από κάποιον οπότε το ανεβάζουμε τότε.Ανοίξτε ένα θέμα στο rescuewebwar και να δούμε πόσοι θα μαζευτούμε μέχρι την Κυριακή για να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε.Διαδώστε το και σε άλλα forum όπου ενδέχεται να έχουν βρει καταφύγιο τα παλιά μέλη ώστε να το δουν όλοι.
6
Για τον Φ/Σ γίνεται το παραπάνω θέμα?
Σε ποιο κόσμο ζεις ακριβώς; Εμμ... Για να καταλάβω, λες να έλεγα ότι μου έκανε SQL injection ο άχρηστος ο NazBol και τέτοια; :jerk: Αυτός ο ρώσος που μπαίνει και διαφημίζει είναι hacker... Το λέει και στο description του host της IP του :jerk:

Του γύρισε μπούμερανγκ όμως :jerk: Το έφτιαξα και δεν μπορεί να ξανακάνει, αλλά ταυτοχρόνως κράτησα και τα hacking tools του [κατεβάζοντάς τα στο computer μου πριν τα σβήσω απ τον server]... Και πριν λίγο μπήκα στο computer του αλλά μάλλον έλειπε και είχε το computer εκεί που βάζεις κωδικό χρήστη :jerk:
Λογικά προσπαθούν Ddos attack τώρα που το injection απέτυχε :jerk: Δεν νομίζω ότι οι συγκεκριμένοι υπάνθρωποι είναι συνηθισμένοι στο να αποτυγχάνουν τόσο (ρατσιστικώς) απαξιωτικά :jerk:
Πάντως, μπορεί να καυχώμαι που τους κουτουπώνουμε παρά το υψηλέστατο επίπεδό τους, αλλά μου φαίνεται άκρως ύποπτο το ότι ήρθαν σε αυτό το forum να τα κάνουν αυτά :-\ Και το ότι επιμένουν τόσες μέρες, σημαίνει ότι εκτός από βαλτοί που είναι, έχουν και σημαντικό στόχο, ανώτερο απ το απλώς να μας ρίξουν ή να μας στοχοποιήσουν :-\ Άραγε θα φροντίσω να απαγορευτεί η επίσκεψη της σελίδας από τις χώρες τους τελείως!
Ώμοιμοι! "Γιατί να ρθουν να χακάρουν ένα forum με δύο - τρία members τρεις εξειδικευμένοι hacker με όνομα παροχέα "Ρώσική Ομοσπονδία"; Μπας και δεν είναι το forum ο στόχος τους;" :-\

Το σκεφτόμουν μέρες η βλαμμένη, μία φορά δεν το ανέφερα στην Ρεββή! "Ακραία περίπτωση..." σκέφτηκα.

Ορίστε: Τώρα που μπήκα στο File Manager βρήκα videos από remote access στα διάφορα computer που χρησιμοποιούν τις IP κάτω απ το Tor... Όπως φαίνεται βρήκαν files που παίζει να μας στείλουν στη μπουζού :-\ Δεν ξέρω ποια, εγώ δεν νομίζω ότι έχω τίποτα επιλήψιμο στο computer μου... Αλλά, αν κοίταξαν και εκεί που νομίζω, μάλλον πρέπει να ορίσω διάδοχο για την διαχείριση του forum γιατί δεν θα μείνουμε πολύ ακόμα εμείς... :-\







нема интернет рат, после мене.
7
Γενική Συνέλευση / Re: Έκτακτο διάγγελμα
« Last post by Blitzkrieg on January 04, 2017, 12:35:33 am »
8
Παρατηρητηριο Ζιωνισμου / NewBulgarOwner>Pronews>DNMgroup>CIA
« Last post by Guest on January 01, 2017, 12:49:21 am »
Quote
Αλλαγή σελίδας και πλεύσης στο defence.net, το οποίο μετονομάζεται σε pronews.gr μετά την εξαγορά πλεοψηφικού μετοχικού κεφαλαίου από γνωστό Βούλγαρο μεγαλοπαράγοντα των media εβραϊκής καταγωγής με αμφιλεγόμενο παρελθόν και διασυνδέσεις. Το νέο ιδιοκτησιακό καθεστώς δεν έχει ανοίξει ακόμα τα χαρτιά του.

Quote
Οι άνθρωποι του pronews.gr, του "αδελφού" περιοδικού PRONEWS, της ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ, της ΑΜΥΝΤΙΚΗΣ ΒΙΒΛΟΥ και του ΠΟΛΕΜΟΣ & ΙΣΤΟΡΙΑ, η νέα ιδιοκτησιακή Βουλγαρική αρχή, το δημοσιογραφικό, το τεχνικό και διοικητικό προσωπικό του DNM Group, σας εύχονται υγεία, ψυχική και σωματική, δύναμη και να βρείτε την ευτυχία παρ' όλες τις δύσκολες στιγμές που περνά ο τόπος και η κοινωνία.
Ένα μεγάλο "ευχαριστώ" από όλους εμάς προς όλους εσάς που στηρίζετε κάθε μέρα την προσπάθεια για ενημέρωση και ανάλυση των γεγονότων σε μια χρονική στιγμή που το Έθνος αυτό που χρειάζεται περισσότερο είναι η αλήθεια.
Μην ξεχνάμε πώς "εθνικό είναι ότι είναι αληθινό".
Το pronews.gr κλείνει την χρονιά με πάνω από 15.000.000 μοναδικούς αναγνώστες, δηλαδή όλη η Ελλάδα και η ομογένεια διαβάζει pronews.gr!
Ο ρόλος μας είναι να σας ενημερώνουμε για αυτά που σας κρύβει η εκάστοτε εξουσία, πολιτική και οικονομική, αλλά και να σας ενημερώνουμε πρώτοι για όλα τα γεγονότα προσφέροντάς σας την καλύτερη δυνατή ανάλυση.
Μας δώσατε πολλά το 2016 και σας δίνουμε την ικμάδα των προσπάθειών μας.
Χρόνια Πολλά και Υπέροχα, σε όλους σας και ευχόμαστε το 2017 να αποτελέσει έτος Εθνικής Ανάστασης...

Quote
DNM group is an international consultancy service company enabling business transformation, providing solutions in the areas of Analytics, Cloud and Managed Services. Our mission is to enable our customers to see clearer using innovative solutions, empowering them to act smarter.
Eoin Lyng and Martina Loughnane from Carlow County Council speak about their experience moving to AWS Cloud. Here’s how they made up to 90% savings and how they found value working with DNM, an AWS Authorized Public Sector Partner.

Quote
Amazon Web Services (AWS), a subsidiary of Amazon.com,[2] offers a suite of cloud-computing services that make up an on-demand computing platform. These services operate from 16 geographical regions across the world.

Quote
AWS adoption has increased since launch in 2006. Notable customers include NSA,[35] the Obama Campaign,[36] Pinterest,[37] Kempinski Hotels,[38] Netflix,[39] Infor[40] and the CIA.[41]
9
Ιστορία και Ιδεολογία. / Re: Ο Θεός είναι ο Καπιταλισμός!
« Last post by Otto Strasser on December 17, 2016, 05:20:10 am »
Πάψε στρασερικέ της πλάκας να fixάρεις τα δικά σου post. Κανείς νέος αναρχικός δεν μπορεί να είναι μεταξύ του αναρχοκαπιταλισμού, δηλαδή της αληθινής αναρχίας, και του "αναρχο"κομμουνισμού, δηλαδή του αντίθετου από την αναρχία, του ολοκληρωτικού κρατικισμού. Μόνο εκείνος ο οποίος έχει ατομικό έλεγχο, δηλαδή ατομική ιδιοκτησία, είναι άναρχος. Στον Καπιταλισμό ο κάθε άνθρωπος μέσα στο σπίτι του είναι άναρχος, γιατί κάνει ό,τι θέλει αυτός και κανείς δεν μπορεί να του επιβάλλει τίποτα. Σε όλα τα υπόλοιπα ο κάθε άνθρωπος είναι πιόνι των άλλων και όλες οι αποφάσεις επιβάλλονται έξωθεν του εγώ του. Καπιταλισμός = Αναρχία!

taxes
10
Γενική Συνέλευση / Re: Επέστρεψα
« Last post by roufianos on December 16, 2016, 12:50:51 am »
Βρέθηκε ο κολλητός του γυφτοκύπριου μπετομάξ.

https://disqus.com/by/disqus_IUnJ4K6lhy/
Pages: [1] 2 3 ... 10