Recent Posts

Pages: [1] 2 3 ... 10
1
Βόθρος / Re: ΟΣΑ ΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΑΛΛΩ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ
« Last post by Asoitis on March 18, 2017, 10:57:31 am »
ΑΛΑΦΙΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΛΑΦΡΟΪΣΚΙΩΤΗ ΨΥΧΗ PULVEREM ΚΑΠΟΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΞΕΣΠΕΡΜΑΤΩΣΑΝ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΡΑΠΑΙΟΝ ΜΥΕΛΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΓΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ, ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΝΑ ΓΕΝΝΑΕΙ, ΝΑ ΓΕΝΝΑΕΙ ΤΟ ΓΟΝΟ ΤΟΥΣ.

ΠΡΟΘΥΜΑ. ΑΙΩΝΙΑ. ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΠΛΕΟΝ. ΤΟΥΣ ΑΝΑΠΑΡΑΓΕΙΣ ΤΟ ΣΠΕΡΜΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ.

ΕΧΟΥΝ ΜΟΛΥΝΕΙ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ ΤΗΝ ΑΥΡΑ ΤΟΥ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΟΥ ΣΟΥ ΠΕΔΙΟΥ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΑΡΧΕΤΥΠΟ, ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΜΠΟΛΙΑΣΕΙ ΜΕ ΘΡΑΣΟΣ ΚΑΙ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ, ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ -ΕΧΕΙΣ ΥΠΝΩΤΙΣΤΕΙ ΕΡΗΜΗΝ ΚΑΙ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΙΣΟΒΙΩΣ!! Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ, Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣ, ΤΟ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΚΤΗΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑ, ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΕΝΑ ΤΥΧΑΙΟ ΘΡΑΥΣΜΑ ΤΗΣ ΣΥΝΟΛΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ...

ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ -ΧΑΖΕΜΟΣ!!!!

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!!!!!!!!

ΟΤΑΝ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ, ΔΕ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΣΥ, ΑΛΛΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΟΠΩΣ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΙ. ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΣ, ΔΕ ΜΙΛΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΣΥ ΑΛΛΑ ΜΙΛΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΜΕΣΩ ΕΣΟΥ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΡΕΙΣ. ΤΟ ΟΤΙ ΔΙΫΛΙΣΘΗΚΕ Ο ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΣ ΕΓΚΕΦΑΣ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΣΕ ΥΛΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΛΛΑ ΣΕ ΑΙΘΕΡΙΟ, ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕΣ ΥΠΟΚΩΦΟ ΚΑΙ ΤΡΑΝΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΓΑΜΗΣΙ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΚΙ ΟΛΑΣ. ΕΧΟΥΝ ΔΑΙΜΟΝΙΣΕΙ ΤΟ ΣΑΡΚΙΟ ΣΟΥ ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΠΡΟΣ ΤΑΣ ΕΠΙΤΑΓΑΣ ΤΩΝ, ΕΙΣΑΙ Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ ΠΡΑΚΤΩΡ, ΤΟ ΤΗΛΕΦΕΡΕΦΩΝΟ!! Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΕ, ΠΟΤΕ ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ Ο ΕΑΥΤΟΣ ΣΟΥ, ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΡΚΟΥΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΟΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ..


Quote
Τον φάγανε είχε αρχίσει να ενοχλεί ο σωρας. ....ειθελε να φτιάξει κομα. ...Η χούντα ζει και βασιλεύει
Και τα Μικροαστικά παραμύθια συνεχίζονται! Δεν υπάρχει, δεν υφίσταται "Νεοφιλελεύθερη Παγκοσμιοποίηση" ΔΙΌΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΎΤΕ ΥΦΊΣΤΑΤΑΙ ... Νεοφιλελεύθερος ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΌΣ!!!! Παίζεται λόγω ΦΟΒΟΥ με της Πολιτικές Επιστημονικές Ορολογίες Συνολικά!!! Αλλά ΟΎΤΕ και η Πολιτική Επιστημονική Εννοια Ορολογία ... "Νεοεθνικισμού" Υφίσταται !!! Καλά ΔΕΝ μάθαται Ιστορία ;;; Δεν Καταλάβατε τίποτσι (τίποτα); Τόσο Πνευματική και Ψυχική Υποτέλεια και Υποταγή ;; Τόσο κ. Τόση Ηλιθιότητα;; Τυχαίο;; ΔΕΝ ΝΟΜΊΖΩ!!! ... Και βόλτα φέρνει ο Λουλάς!!! Ίσως καλύτερα... Όταν θα κλαίει ο μπαγλαμάς τότε θα καταλάβετε ότι ... ΔΕΝ Ζήσατε Ούτε είταν η ΖΩΉ για Εσάς!! Αλλά όπως έλεγε η γιαγιά μου η Αυνάνισα Ζωής: Να Χέσω τα γράμματα που μάθαται !!! Και Εγώ προσθέτω.. γάμ.. Τα Γράμματα και την Ορθογραφία που Σας έμαθαν και μαζι και εμένα !!!
ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΑΝ ΟΙ "ΛΑΙΚΙΣΤΕΣ".
ΤΩΡΑ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ Η "ΕΥΗΜΕΡΙΑ" ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΑΦΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΑΝΕ ΟΙ ΕΥΡΩΣΑΛΙΑΡΗΔΕΣ ΦΑΣΙΣΤΟΜΑΣΣΟΝΟΙ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΗΣ ΕΥΡΩΧΟΥΝΤΑΣ. (ΕΠΙΑΣΕ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΡΚΕΤΑ ΤΟ ΚΟΛΠΑΚΙ ΤΗΣ ΨΕΥΤΟΚΟΝΤΡΑΣ ΜΕ ΤΗ ΤΟΥΡΚΙΑ).
ΜΟΝΗ ΜΑΣ ΕΛΠΙΔΑ ΠΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΦΑΣΙΣΤΟΜΑΣΟΝΟΣΥΜΜΟΡΙΑΣ, Η ΛΕΠΕΝ .
ΖΗΤΩ Ο ΤΡΑΜΠ, ΖΗΤΩ ΤΟ BREXIT, ΖΗΤΩ Η ΛΕΠΕΝ.
ΖΗΤΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΦΑΣΙΣΤΟΜΑΣΟΝΟΣΥΜΜΟΡΙΑΣ.
ΖΗΤΩ ΕΓΩ!
2
Aπόπατος / Re: www.twitter.com/Alchemist_1453
« Last post by Γραφειο Κηδειων on March 13, 2017, 02:58:04 pm »
3
Παρατηρητηριο Ζιωνισμου / Re: NewBulgarOwner>Pronews>DNMgroup>CIA
« Last post by Thomas Woods on March 08, 2017, 12:23:28 am »


Αυτός είναι ο Θεόφραστος Ανδρεόπουλος, ο μοναδικός ομιλών κερματοδέκτης του προπαγανδιστικού scheme που επανασχεδίασε και διαχειρίζεται ο νέος Βούλγαρος ιδιοκτήτης του περιώνυμου μέσου (ο οποίος ιδιοκτήτης σημειωτέων παραμένει άφαντος, όπως κάθε παρασκηνιακός παράγοντας που το καθεστώς του κρατικού συστήματος κρίνει ότι πρέπει να προστατευθεί). Η ένδεια του μηχανισμού αυτού σε ανθρώπινο δυναμικό είναι τόσο εμφανής, ώστε όταν τα 2 αμόρφωτα παιδαρέλια -που (διπλο)αντιγράφουν κακογραμμένες ειδήσεις από τις ίδιες clickbate πηγές καθημερινά- τελειώνει η βάρδια τους και πάνε για ύπνο, το site εγκαταλείπεται εντελώς. Δεν είναι τυχαίο. Η έμφαση του μηχανισμού δεν βρίσκεται στη δημοσιογραφία, δεν χρειάζεται δημοσιογράφους, και αυτός είναι ο λόγος που δεν έχει. Η έμφαση βρίσκεται στην ετερόφωνη αναμετάδοση.

Προφανώς, ο σκοπός αυτού του νεοταξίτικου εγχειρήματος ήταν να αναλάβει το consortium της Amazon το webhosting στους νεότευκτους virtual servers infrastructure, και συγχρόνως να προωθηθούν οι θέσεις του Politico, ενός καινοφανούς μεγαλοσυστημικού μέσου made in Washington. Το διεθνές κρατικιστικό υπερσύστημα ελλοχεύει παντού, παρακολουθεί τις σελίδες που προτιμούν οι περισσότεροι και κινητοποιεί μηχανισμούς εξαγοράς και επαναπροσδιορισμού της ύλης, χωρίς να λογοδοτεί για τη διασπορά αναληθών ειδήσεων. Είναι ένα πάγιο φαινόμενο, το κράτος δεν φταίει ποτέ, δεν απολογείται και δε δίνει λογαριασμό. Μόνο φορολογεί. Διότι το πρόβλημα κάθε κρατικιστικού μηχανισμού, και κατ'επέκταση κάθε έκφανσής του, είναι να πείθει και να χρηματοδοτείται από αυτούς που πείθει.

Το πιο ενδιαφέρον της όλης ιστορίας, ωστόσο, είναι τα κρατικιστικά γίδια που συμμετέχουν σε αυτό. Κάθε προπαγανδιστικός μηχανισμός είναι τόσο ισχυρός, όσο του επιτρέπουν οι συμμετέχοντες σε αυτό να είναι. Όσο μεγαλώνει ο αριθμός αυτών που το εμπιστεύονται άκριτα, τόσο του επιτρέπουν να ισχυροποιείται. Επί της ουσίας, τα μειράκια στο μυαλό που μιλάνε με τον εαυτό τους πριμοδοτούν οι ίδιοι το scheme της εξαπάτησης, διότι δεν επιθυμούν να είναι ελεύθεροι, και αυτό αποτυπώνεται σε κάθε έκφανση της κρατικοδίαιτης ζωής τους. Ακόμα και οι συντονιστές είναι εθελοντές, δηλαδή συμμετέχουν αφιλοκερδώς (κολλεκτιβικά) στην εξαπάτηση. Οι πρόσκαιροι συμμετέχοντες προσπαθούν καιροσκοπικά να εξαργυρώσουν παρασκηνιακές μετοχές της επικαιρότητας ή να στείλουν εκβιαστικά μηνύματα σε άλλους εξαγορασμένους ή μη παράγοντες της συστημικής διαμάχης. Αυτή η διαμάχη είναι άλλοτε για το θεαθήναι και άλλοτε πραγματική, αλλά κατανοητή μόνο για τους παροικούντες του κρατικού μηχανισμού. Δε λείπουν ούτε οι αμειβόμενοι κομματικοί φωνακλάδες, είναι αυτοί που αραδιάζουν τις βερμπαλιστικές τους ανοησίες περί κολλεκτιβισμού τον οποίο αν υιοθετήσουμε θα απαλλαγούμε, δήθεν, από όλες τις συμφορές (τις οποίες, στην πραγματικότητα, μας έφερε ο κολλεκτιβισμός). Αυτή η κατηγορία ήταν (και είναι πάντα) ιδιαιτέρως ηχηρή πριν από κάθε προεκλογική αναμέτρηση, μετά εξαφανίζονται "μυστηριωδώς". Μέσα σε όλο αυτό το θέατρο του παραλόγου υπάρχουν και αρκετοί ψυχικά ασθενείς, ξεκομμένοι εντελώς από την πλουτοπαραγωγικοί διαδικασία, των οποίων η συμμετοχή είναι υπαρξιακής σημασίας για τους ίδιους, αφού έτσι πασχίζουν να νοηματοδοτήσουν τη ζωή τους, η οποία στερείται κάθε νοήματος στον εξελικτικό μηχανισμό. Γνωρίζουν ότι δεν θα αναπαραχθούν, και αυτό κινητοποιεί μέσα τους αρχέγονες, ενδοψυχικές, ψυχολογικές δυνάμεις ανείπωτου δέους, ώστε να περιορίσουν τις αναπαραγωγικές δυνάμεις των ικανών να αναπαραχθούν. Κατά βάθος πρόκειται για αγώνα επιβίωσης. Ο τελικός σκοπός τους είναι πάντα ο εκμαυλισμός του ΛΧΑ, από τον οποίο νιώθουν να απειλούνται, λόγω της εγγενούς γεννητικής ανεπάρκειά τους.

Στον κρατικιστικό κόσμο στον οποίο ζούμε, οι ΛΧΑ είναι οι αποδιοπομπαίοι τράγοι, οι νέες μάγισσες που πρέπει να καούν στην λεκτική πυρά: φταίνε για ό,τι πάει στραβά, ιδίως για τα κακώς κείμενα του ίδιου του αντιφασιστικού -και κατά θεολογική προέκταση "αγαθού"- κρατικού καθεστώτος. Για αυτό πρέπει να αφανιστούν και να αντικατασταθούν με όλους αυτούς τους ευγνόμωνες και υπέρ του δέοντος εργασιακά καταδεκτικούς υπάνθρωπους, αν είναι το Κράτος να επιβιώσει με όλον τον παρασιτικό του μηχανισμό. Αλλά ο καθένας κοιτάει το ατομικό του συμφέρον, έτσι λειτουργούν τα πάντα στη φύση. Όποιος θεωρεί, πως η λύση σε όλα τα προβλήματα είναι το να δίνουν οι άλλοι απλόχερα και αυτός να παίρνει, είναι οφθαλμοφανές ότι ψάχνει για κορόιδα. Η φύση δεν λειτουργεί έτσι και οι αφύσικες καταστάσεις δεν μακροημερεύουν, για έναν πολύ απλό λόγο: δεν επιλέγονται εξελεκτικά. Καμία κοινωνία ποτέ στην ιστορία της ανθρωπότητας δεν αυτοαναιρέθηκε καθ'εαυτού, διότι εάν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση η κοινωνία θα εκλείψει, αντιθέτως αυτό που συμβαίνει πάντα είναι ότι τα επιμέρους γονίδια θα επανατροποποιηθούν και η κοινωνία θα συνεχίσει τη φυσική της πορεία. Όσο δελεαστικό και αν είναι το κολλεκτιβιστικό πρόταγμα του κάθε Γιανναρά και της καθε λυσσαλέας μιντιακής διαδικτυακής προπαγάνδας, οι άνθρωποι επιλέγουν πάντα να παραμείνουν εν ζωή, και επιλέγουν τα γονίδια που τους εξασφαλίζουν τις περισσότερες πιθανότητες επιβίωσης. Εάν αυτή η τελευταία πρόταση δεν ήταν ουσιωδώς αληθή, τότε σε ιστορικά δοκιμασμένες κοινωνικές συνθήκες κολλεκτιβισμού και κρατικισμού (επι δεκαετίες, με εκτρωματική πλύση εγκεφάλου, στέρηση περιουσίας και καταπάτηση κάθε θεμελιώδους Ατομικής ελευθερίας επιλογής) δεν θα έπρεπε να υπήρχε κανένας άγαμος/ασυνουσίαστος. Βλέπετε να συμβαίνει κάτι τέτοιο;
4
Ιστορία και Ιδεολογία. / Re: Ο Θεός είναι ο Καπιταλισμός!
« Last post by AristotleCap on February 19, 2017, 11:52:04 pm »
Αυτό το forum είναι μια κηλίδα στο πρόσωπο του ανθρώπινου πνεύματος. Ξετυλίγεται μπροστά μας η χειρότερη, η πιο ειδεχθής, η πιο αποτροπιαστική διαστρέβλωση κάθε τι όμορφου και λογικού, και όλα αυτά στον βωμό του παρασιτισμού. Βγαίνει μπροστά σε όλη την ανθρωπότητα ένας κοπρολάγνος του πνεύματος και μας λέει "έχετε κάτι όμορφο; Θα το χέσω! Έχετε κάτι λογικό, κάτι που βγάζει νόημα; Φέρτε το να το χέσω! Έχετε κάτι που να αξίζει; Θα αραδιάσω τα σκατά μου επάνω του και θα το κάνω σκατένιο!" Αυτά προκαλεί η αναδιανομή, αυτά προκύπτουν αν αφήνεις τους υπάνθρωπους, τους φαύλους, τους σιχαμερούς να θρέφονται από το απαύγασμα της λογικής και της ομορφιάς του πνεύματος. Σκατά παντού!
5
Βόθρος / Re: ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ ΜΥΑΛΟΥ
« Last post by mesa eksw on February 17, 2017, 04:20:08 am »
ΑΛΑΦΙΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΛΑΦΡΟΪΣΚΙΩΤΗ ΨΥΧΗ PULVEREM ΚΑΠΟΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΞΕΣΠΕΡΜΑΤΩΣΑΝ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΡΑΠΑΙΟΝ ΜΥΕΛΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΓΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ, ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΝΑ ΓΕΝΝΑΕΙ, ΝΑ ΓΕΝΝΑΕΙ ΤΟ ΓΟΝΟ ΤΟΥΣ.

ΠΡΟΘΥΜΑ. ΑΙΩΝΙΑ. ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΠΛΕΟΝ. ΤΟΥΣ ΑΝΑΠΑΡΑΓΕΙΣ ΤΟ ΣΠΕΡΜΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ.

ΕΧΟΥΝ ΜΟΛΥΝΕΙ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ ΤΗΝ ΑΥΡΑ ΤΟΥ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΟΥ ΣΟΥ ΠΕΔΙΟΥ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΑΡΧΕΤΥΠΟ, ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΜΠΟΛΙΑΣΕΙ ΜΕ ΘΡΑΣΟΣ ΚΑΙ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ, ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ -ΕΧΕΙΣ ΥΠΝΩΤΙΣΤΕΙ ΕΡΗΜΗΝ ΚΑΙ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΙΣΟΒΙΩΣ!! Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ, Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣ, ΤΟ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΚΤΗΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑ, ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΕΝΑ ΤΥΧΑΙΟ ΘΡΑΥΣΜΑ ΤΗΣ ΣΥΝΟΛΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ...

ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ -ΧΑΖΕΜΟΣ!!!!

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!!!!!!!!

ΟΤΑΝ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ, ΔΕ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΣΥ, ΑΛΛΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΟΠΩΣ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΙ. ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΣ, ΔΕ ΜΙΛΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΣΥ ΑΛΛΑ ΜΙΛΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΜΕΣΩ ΕΣΟΥ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΡΕΙΣ. ΤΟ ΟΤΙ ΔΙΫΛΙΣΘΗΚΕ Ο ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΣ ΕΓΚΕΦΑΣ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΣΕ ΥΛΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΛΛΑ ΣΕ ΑΙΘΕΡΙΟ, ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕΣ ΥΠΟΚΩΦΟ ΚΑΙ ΤΡΑΝΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΓΑΜΗΣΙ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΚΙ ΟΛΑΣ. ΕΧΟΥΝ ΔΑΙΜΟΝΙΣΕΙ ΤΟ ΣΑΡΚΙΟ ΣΟΥ ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΠΡΟΣ ΤΑΣ ΕΠΙΤΑΓΑΣ ΤΩΝ, ΕΙΣΑΙ Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ ΠΡΑΚΤΩΡ, ΤΟ ΤΗΛΕΦΕΡΕΦΩΝΟ!! Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΕ, ΠΟΤΕ ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ Ο ΕΑΥΤΟΣ ΣΟΥ, ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΡΚΟΥΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΟΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ..
6
Quote
Tue Jan 10, 9:51:10pm
Babalon666: Και μετά, ήμουν στο WebWar και έπαιζα με το FireBug, σίγουρη ότι θα το διορθώσω γρήγορα ξέρω γω... Και τελικά, όχι μόνο δεν διορθωνόταν με τίποτα αλλά φαίνεται ότι με χάκιαρε και κάποιος απ αυτούς στο FireBug, και μάλλον κάποιος απ τους γνωστούς βρωμιάρηδες!
Βασικά ήθελα να μην γράψω τίποτα μέχρι να ολοκληρώσω το forum... Στην Κηδίστη μου Ιεραβδούχο Ιείσα - Ιεζά-Βελ(λήνος) είπα μάλιστα να με μαχαιρώσει αν δεν τελειοποιήσω το forum πριν τελειώσουν οι αμφεταμίνες που μου έδωσε την Κυριακή... Αυτή τη φορά δεν έχει, "Μισό, διορθώνω κάτι ακόμα..."BTW, έχει δεχθεί SQL injection το τσαντίρι του κύπριου. Μπορεί να διαρρεύσει κάθε είδους στοιχείο, από κωδικούς μέχρι και εγώ δεν ξέρω τι. Η database είναι κυριολεκτικά ανοιχτό βιβλίο... Και φυσικά, αν του κύπριου του hackaρουν το paypal, τις κάρτες και αυτά, εννοείται θα είμαι η πρώτη που θα τα αγοράσει στο Black and White.
Το ξέρατε ότι ο κύπριος επιδίδεται σε υποβαλκάνια βρωμερά αίσχη με μία όμοιά του κύπρια που κάθεται και τον μυρίζει; :jerk: Στις προσωπικές τους στιγμές ανταλλάσσουν ψείρες και γενικώς πληγές του Φαραώ :jerk:7
Παρατηρητήριο Χρυσής Αυγής / Re: Η ΧΑ αγαπά τον Τραμπ
« Last post by Kostas Bixlas on February 06, 2017, 09:26:55 am »
εξαφανιστηκε ο βλακακος... οπως το ειχα προβλεψει, χεστηκε πανω του και τωρα εβαλε τα κλαματα

ελα παραδεξου το, εχεις φτασει τα 40 και ακαμη τιποτα ε; ουτε η κατσικα δε ψηθηκε; ελα πες την αληθεια, ο Χριστουλης σε βλεπει οταν αυνανιζεσαι και οταν γραφεις παντου ψεματα με αλλα ονοματα. ρε μπας και σε ακουμπουσαν περιεργα οταν ησουν μικρη; ετσι εξηγειται γιατι σου αρεσει να τον παιρνεις απο ολους
8
Παρατηρητήριο Χρυσής Αυγής / Re: Η ΧΑ αγαπά τον Τραμπ
« Last post by Pavlaras on February 04, 2017, 04:24:49 pm »
Η αφαίρεση επιμέλειας των παιδιών από κάποιους γονείς δε θα ήταν κακή ιδέα....

αμετανόητο αναρχοπουσταρέλι που έμαθες ακόμα και εσύ να αλλάζεις όνομα, από τα υπερΦασιστικά Αμερικάνικα Απαλάχια όρη ακούγεται μια κραυγή: Free People Against Antifa!

Quote
nikos  15 hours ago

Τράβα γαμησου μωρη φλωρουμπα γαμιολα μη σου γαμησω το χριστουλι

το χουι δεν κόβεται για τους αριστερούς.το φαινόμενο είναι γνωστό ως σύνδρομο μικρής πούτσας.
9
Βασικά ήθελα να μην γράψω τίποτα μέχρι να ολοκληρώσω το forum... Στην Κηδίστη μου Ιεραβδούχο Ιείσα - Ιεζά-Βελ(λήνος) είπα μάλιστα να με μαχαιρώσει αν δεν τελειοποιήσω το forum πριν τελειώσουν οι αμφεταμίνες που μου έδωσε την Κυριακή... Αλλά, καταπιέζομαι απ το πολύ ψάξιμο, θέλω να γράψω παραληρήματα για τα γλωσσικά και θρησκευτικά ευρήματά μου και αντ αυτού κάθομαι δύο μέρες και ψάχνω τρόπο να δώσω κάτι ψίχουλα που μου ζητάει το host για λάδωμα και επαναφορά της database όπως ήταν μετά την καλλιτεχνική μου επέμβαση :jerk: Μιλάμε για γελοίο ποσό, και μόλις τους το δώσω θα μπορέσω να επαναφέρω ό,τι χάθηκε με το rollback που μου έκαναν... Και μετά θα τελειώσω το forum την ίδια μέρα! Νη Κύριον... Αυτή τη φορά δεν έχει, "Μισό, διορθώνω κάτι ακόμα..." Μόλις τους τα δώσω, επισημοποιείται η αναστήλωση του WebWar, και αυτή τη φορά η λέξη "Ναός" δεν θα ναι ειρωνική!

BTW, αλήθεια είπα στο Twitter... Έχει δεχθεί SQL injection το τσαντίρι του κύπριου. Ούτε με Tor είναι ασφαλές να περνάτε από κει... Όχι μόνο για τις IP... Μπορεί να διαρρεύσει κάθε είδους στοιχείο, από κωδικούς μέχρι και εγώ δεν ξέρω τι :jerk: Η database είναι κυριολεκτικά ανοιχτό βιβλίο...
Και το ότι υπάρχει Tor traffic στο forum το καθιστά ακόμη πιο επικίνδυνο για κάθε είδους hack... Email / Hostname / IP tracking, "ξεδίπλωμα" του Tor bridge προς εύρεσιν επισκεπτών ευάλωτων σε remote access, keyloggers, παρακολούθηση των cookies... Τα πάντα.

Εγώ μπήκα με Pro VPN, Tor VM με bridge, και αφού έγραψα έκλεισα αμέσως τον browser...

Απ την άλλη, αν είστε σε ξένο computer να κάνετε συνέχεια κλικ στο url, να φανεί πολύ traffic στο Tor και να μπουν τίποτα darknet hackers μπας και πάρουν τα στοιχεία του κύπριου και δημοσιεύσουν facebook, τίποτα ενδιαφέροντα αρχεία απ το computer του και τέτοια :jerk: Και φυσικά, αν του hackaρουν το paypal, τις κάρτες και αυτά, εννοείται θα είμαι η πρώτη που θα τα αγοράσει στο Black and White :jerk: Βασικά θα κάνω από τώρα αίτηση με το τεχνολογικώς ανώτερο επαγγελματικό tor mail μου να μου τα φυλάξουν :jerk:10
Παρατηρητηριο Ζιωνισμου / Re: NewBulgarOwner>Pronews>DNMgroup>CIA
« Last post by Otto Strasser on January 25, 2017, 07:03:46 am »
Από τότε που έσκασε τα φράγκα και ανέλαβε ο βούλγαρος, άλλαξε το όνομα (την ίδια ονομασία που δίνουν σε κάθε χώρα) κατά τας υποδείξεις του διεθνούς διευθυντηρίου και εξαφανίστηκε κάθε αναφορά περί ορθοδοξίας, σε μια χώρα όπου το 98% είναι επισήμως ΧΟ, είτε κοινωνούν είτε όχι. Παλιά έβλεπες αντάμα με τις αμυντικές αναλύσεις και Θεία Λειτουργία σε απευθείας μετάδοση, τώρα ανεβάζουν φημολογίες, προφητείες και την πόρνη της ημέρας, συνήθως διπλοδημοσιευμένα, ασύντακτα και ανορθόγραφα, με κακοσχηματισμένο aspect ratio εικόνων και χωρίς να αφαιρέσουν ούτε τις λεζάντες από τις βιαστικές αντιγραφές. Διαφημίσεις παρουσιάζονται καμουφλαρισμένες ως ειδήσεις και ειδήσεις χάνονται στη ροή της καμουφλαρισμένης πλύσης εγκεφάλου. Η ροή των διεθνών ειδήσεων δε σταματά ποτέ, αλλά στο κρατικοδίαιτο μυαλό τους, όταν το ωράριο των δυο μαθητευόμενων ημιμαθών(οι οποίοι στερούνται αισθητικής) τελειώνει και χτυπάνε κάρτα, τότε κατεβάζουν ρολά και η βιτρίνα χάσκει μετέωρη για να κάνουν χάζι οι περαστικοί στα θέματα κράχτες. Αυτές δεν είναι ειδήσεις που απαντάνε στα ερωτήματα ποιος, που, πότε, τι, γιατί. Είναι η αντανάκλαση της εικόνας αυτών που τις διαβάζουν και όσοι συμμετέχουν βλέπουν τον εαυτό τους. Το σύστημα των δημοσιεύσεων είναι σοφά μελετημένο. Όταν τους χαρτζηλίκωνε ο νγμ, η ΧΑ μετονομάστηκε σε λαικό σύνδεσμο και τα θέματα ανέβαιναν καθημερινά. Όταν τους χαρτζηλίκωνε ο ψεκασμένος για πάντα από το Κούγκι, τότε ήταν το αναγκαίο καλό και τα θέματα που τον αφορούσαν ανέβαιναν καθημερινά. Μετά το τέλος των εκλογών εκατοντάδες ινδιάνικων ψευδωνύμων εξαφανίστηκαν σε μια νύχτα μαζί με την ελπίδα, το έργο τους είχε επιτελεστεί επιτυχώς. Όλα εξαγοράζονται, αλλά τα πρόβατα βελάζουν χωρίς να θυμούνται ή να καταλάβουν τίποτα και διαγωνίζονται για το ποιος θα πλειοδοτήσει την μεγαλύτερη κορόνα σε ένα ρεσιτάλ εξυπνάδας και ματαιοδοξίας, ρίχνοντας νερό στο μύλο των διεθνών ιδιοκτητών. Κάποιοι μάλιστα προθυμοποιούνται εθελοντικά να γίνουν moderators, χιλιάδες εργατοώρες χαμένες στο βωμό του διεθνούς διευθυντηρίου των ανθελληνιστών. Του ίδιου κέντρου των εκατ/χων που συντόνιζε δημοσίως τα πρόβατα της βοστώνης και τους υποδείκνυε να διαπράξουν τηλεφωνικό ddos attack στο κογκρέσο με κερατόμορφα ροζ σκουφάκια, μιας φωνασκούσας μειονότητας του 3,8% που παρουσιάζεται ως 10% και δρα ως σαν να ήταν 25%. Τίποτα δεν σου λέει περισσότερα για τη γνώμη που έχει κάποιος για σένα από το άγγιγμά του, αλλά όταν ο μόνος που σε αγγίζει είσαι εσύ τότε το ξέρεις ότι ουσιαστικά μιλάς με τον εαυτό σου. Οι μονήρεις υπάνθρωποι που χαρίζουν τις εργατοώρες τους είναι έρμαια της μικρόνοιάς τους, των μικροπρεπειών τους, των παθών τους, των συμπλεγμάτων τους, δεν έχουν θέληση ούτε βούληση ούτε αξιοπρέπεια και δεν οργανώνονται, μόνο άγονται και φέρονται, αλλιώς θα είχαν φύγει προ πολλού. Ο ανθρωπισμός δεν είναι πολιτική ιδιότητα και η ιστορία επαναλαμβάνετε επειδή οι υπάθρωποι αδυνατούν να μάθουν και συντηρούν τα καθεστώτα που τους συντηρούν. Ημέρες εθνικής παρακμής που η επερχόμενη βίαιη πτώση του βιωτικού επιπέδου θα επηρεάσει όλους είτε την προωθούν είτε όχι, σε έναν εικονικό καφενέ εκ του ασφαλούς με 50 ευρώ συνδρομή το δίμηνο η ώρα να περνάει.

https://www.youtube.com/watch?v=67mhra6csNA
Pages: [1] 2 3 ... 10