Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - Pepe the Frog

Pages: 1 [2] 3 4 ... 51
61
Λοιπόν παιδιά, εμένα έφτιαξε ο λογαριασμός οπότε ας δει κι ο μαξ αν μπορεί να μπει ένας ένας να πάμε.

62
Λέει ότι τα 'πιες απ' τον Stalin88 και τα δύο ban.
ΛοΛ ντάξει απλά πρέπει να βγούν για να μπορέσω να επιστρέψω στο φόρουμ με τον κανονικό λογαριασμό.

63
Τορτελίνι/Ιεζαβέλ ή όποια είσαι τέλος πάντων γιατί είναι banned οι λογαριασμοί; Για ρίξε μια ματιά.

64
Εγώ λέω να πάμε στο άλλο και να κρατήσουμε αυτό για backup είναι απλά τα πράγματα μην τα περιπλέκουμε.

65
Της τορτελίνι με το backup είναι πιο ωραίο, τώρα περιμένω να δει το Pm που της έστειλα στο άλλο.

66

ΣΥΡΙΖΑ ΘΕΛΑΤΕ, ΣΥΡΙΖΑ ΛΑΒΑΤΕ!

67
πολλους βιασμους επειδη τους καταγγέλουν. Στο ελλαντα αν βιασει καποιος, θα τον αναγκάσουν και αυτον και αυτην να παντρευτουνε.

Στους φονους που δεν μπορουν να κρυφτουν, ειναι πολυ πιο κατω απο ελλάδα.

ps-και γενικα στην κατηγορία Crime, η ελλαδα ειναι πιο ψηλά.
Μάντεψε ποίος φταίει και στις δύο περιπτώσεις. Και όχι μαλάκα μαξ, η Σουηδία έχει νούμερα βιασμών αφρικανικής χώρας μην χρησιμοποιείς χαζά επιχειρημάτα. :D

68
Για την ωρα, και τα τελευταια χρονια, ειναι ο πεπτικος σωλήνας της μονοπολιτιστικής ελλαδας που γεμιζει σπέρμα, ενω ο πολιτισμος της Σουηδιας λαμπει στο υπερπεραν. ;)

Μεχρι και ο μπερνι ειπε στους αμερικανους οτι θελει να κανει τις ηπα.... οπως την σουηδια!
Υπερπολιτισμός στην χώρα με τους περισσότερους βιασμούς στην ευρώπη

http://www.nationmaster.com/country-info/stats/Crime/****-rate

69
5-1 και εξαφανίστηκε.
Ήταν που θα έφτιχνε και καινούριο webwar. :P

71
Τι έγινε ρε μαλάκες τελικά;

76
o Mαξ μας λέει ότι "η συστράτευση με τον ΣΥΡΙΖΑ" μπορεί να μας δώσει... επιχειρήματα στη διαπραγμάτευση με τους Γερμανούς.
:D :D :D :D
ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ

77
Οπότε μπορούμε να ονομάσουμε την Οκτ. Επ. προοδευτική και τη Σοβ. Εν. αντιδραστική;
Απλά λέω ότι η σοβιετία είχε και 2-3 καλά. ::)

78
ναι βρε, άσχημα ήταν τα αποτελέσματα. 7 ώρες δουλειά για όλους, τζάμπα μόρφωση και υγεία για τους πάντες, και εγγυημένη σύνταξη σε όποιον δούλεψε έστω και μια μέρα.

Αν δε γινόταν η ρώσικη επανάσταση, ούτε ο καπιταλισμός θα προσπαθούσε ποτέ να βάλει "ανθρώπινο πρόσωπο". Στο 16ωρο θα είχαμε μείνει και στους μισθούς των 50 ευρώ το μήνα.

Κοσμοσωτήρια ήταν η ρώσικη επανάσταση, όσο κι αν δε θέλουν να το παραδεχτούν μερικοί.
Το χειρότερο που έκανε η Οκτωμβριανή επανάσταση δεν ήταν καν αυτά που έκανε εντός του σοβιετικού κράτους αλλά ο ηθικός εκφυλισμός που έφεραν οι διάφοροι δυτικοί κουμουνιστές. Π.χ. Ενώ στην σοβιετική ένωση οι πούστηδες πήγαιναν στα γκούλαγκ, στις χώρες της δύσης οι αριστεροί στηρίζαν τα δικαιώματα των πούστηδων.

79
Γενική Συνέλευση / Re: WEBWAR5
« on: February 16, 2016, 11:57:48 am »
Ας ανοίξει ο μπολσεβίκος το webwar εγώ δεν είμαι αντίθετος. Αυτό εδώ θα το κρατήσουμε ως backup σε περίπτωση που μας το ρίξουν.

80
Βαριέμαι να διαβάσω το συριζοκείμενο, τι φάση;

81
Για την ψηφοφορία Όχι
Αλλά αν ο μπολσεβίκος μπορεί να φτιάξει φόρουμ να το κάνει και κρατάμε αυτό για backup.

82
δε νομίζω ότι εσύ, που μπήκες διαχειριστής εδώ μόνο με 1 ποστ (τότε) και χωρίς συνέλευση, μπορείς να μιλάς.

Το θέμα θα διευθετηθεί αλλιώς, και έχουν γνώση οι φύλακες.
Ρε Μπολσεβίκε εγώ έγραφα στο ww (τότε ntua gossip) πριν από τον μαξ, πριν ακόμα κι από τον Πλατή δεν είναι το ίδιο. :D

83
Quote
Αν εσύ θεωρείς μια ιδέα που έχει σκοπό, στη θεωρία έστω, την απελευθέρωση όλων των ανθρώπων, πνευματικό καρκίνο, ε συγγνώμη αλλά είσαι γεννημένος δούλος. Γιατί αφεντικό δεν είσαι.
Καρκίνος είναι γιατί η θεωρία είναι ανεφάρμοστη και όπου προσπάθησε να εφαρμοστεί είναι γνωστά τα αποτελέσματα.

84
Ημερολόγιο / Re: 12 Φεβρουαρίου
« on: February 15, 2016, 11:05:18 pm »
Για με τον ΕΛΑΣ και το ΚΚΕ θα ήμασταν φάρος ελευθερίας ξέρω γω... :D :D :D

85
To σωστό είναι να γίνει ψηφοφορία από εκεί που είχαμε μείνει πριν τους κλώνους.

Από το 3-2 δηλαδή.

ΝΒ, Μαξ, γεμιστά
και Χίτης, Τορτελίνι

ο Πούλβερεμ δεν ξέρουμε τι φήφισε και αν ψήφισε.

Συμφωνείς;
Ρε Μπολσεβίκε σταμάτα να κάτσεις σαν παιδάκι που του πήραν το παιχνίδι, δεν θα γίνεις άντμιν μετά το ξεφτιλίκι που έκανες με τους κλώνους σου. Εκτός αυτού οι άντμιν δεν κοιτάμε τις ip των μελών όλη την ώρα για να δούμε ποίος είναι ποίος, προφανώς ο μαξ το πήρε είδηση αφού σε ψήφισε και αυτός είναι ο κυριότερος λόγος που δεν κάνουμε τις ψηφοφορίες με Poll, γιατί με το poll ερχεται ο κάθε μπολσεβίκος με τους δέκα κλώνους και γαμάει το σύμπαν. Εδώ δεν είναι Ελλαδιστάν που οι κομουνιστές κάνετε του ηθικούς και ακέραιους και μετά την εκλογή διορίζεται μέχρι και τα one-night stand σας.

86
Αφού ο μαξουλίνος είναι γνωστός φασίστας και όπως έλεγε κάποτε ο χίτης, επικροτούμε τον φασισμό απ όπου κι αν προέρχεται
Ειδικά όταν στρέφεται ενάντια σε κομουνιστές! ;)

87
Η Ιερά Συμμαχία ενάντια στο Ναπολέοντα είχε πολύ περισσότερα στοιχεία φασισμού.
Βάση αυτού που εσύ βαφτίζεις φασισμό όποτε σε βολεύει, χρησιμοποιώντας τα ιερά κείμενα του κομουνισμού. Εσύ νομίζεις ότι φασισμός είναι ότι δεν είναι κομουνισμός, οπότε και ο Ναπολέων φασίστας είναι για εσένα.

Όχι ακριβώς. Ο Ναπολέων αντιπροσώπευε την τάση εκείνη που ήταν συντηρητική για τους Ιακωβίνους, αλλά προοδευτική για την εξέλιξη του κόσμου. Δηλαδή, μπορεί να μη γκιλοτίνιαζε όλους τους αστούς, αλλά εξήγαγε τα ιδανικά του διαφωτισμού στις χώρες που κατέκτησε, ιδανικά που ήταν απαραίτητα για να πάει η ανθρωπότητα μπροστά.

Ο Ναπολέων με λίγα λόγια ήταν σαν τον Τρότσκι. Ήταν δλδ αντεπαναστάτης, αλλά ανήκε στην προοδευτική μεριά της αντεπανάστασης, που μπορεί υπό προύποθέσεις να δώσει κάποιους μεταρρυθμιστικούς προς το καλύτερο καρπούς με το έργο της. Όχι προς το πολύ καλύτερο φυσικά, που είναι η πλέρια απελευθέρωση της εργατικής τάξης, αλλά σε κάποια μορφή καλυτέρευσης της κοινωνικής ζωής του ανθρώπου.
Το ίδιο λέμε, με την διαφορά ότι ο Ναπολέων δεν ήταν σαν τον Τροότσκι μόνος ένας σταλινικός θα το έλεγε αυτό.

Κοίτα, μη νομίζεις ότι έχει σημασία η γνώμη η δικιά σου για τους Μαρξ-Ένγκελς. Για όλους τους διανοητές των 2 τελευταίων αιώνων, έχει σημασία η γνώμη των Μαρξ-Ένγκελς, και όλη η σύγχρονη κοσμοαντίληψη βασίζεται στα έργα των Μαρξ-Ένγκελς. Τη δικιά σου τη γνώμη δε νομίζω ποτέ στο εγγύς ή το απώτερο μέλλον να την πάρει κανείς στα σοβαρά.

Ο Μωάμεθ στο Κοράνι δεν είπε τίποτα. Το Κοράνι άλλοι το γράψανε. Τα έργα των Μαρξ-Ένγκελς αντίθετα είναι γραμμένα από τους ίδιους.
Για εσάς του κομουνιστές ο Μαρξ κι ο Ένγκελς είναι ότι για τους μουσουλμάνους ο Μωάμεθ, δεν διέκρινα ποτέ καμμία διαφορά. Ο Μαρξ κι ο Ένγκελς είναι υπέυθυνοι για τον μεγαλύτερο πνευματικό καρκίνο που εμφανίστηκε ποτέ στην ιστορία της ανθρωπότητας.

88
Ο Ναπολέων δεν ήταν φασίστας. Ήταν αυτό που λέει το όνομά του. Βοναπαρτιστής. Δεν είναι το ίδιο. Οι Μαρξ-Ένγκελς στη 18η Μπρυμαίρ του Λουδοβίκου Βοναπάρτη, επισημαίνουν με σαφήνεια ότι το κίνημα του Ναπολέοντα ήταν μεν αντεπαναστατικό, αλλά είχε τη στήριξη και προοδευτικών και συντηρητικών κομματιών της αστικής τάξης. Γι' αυτό κατήργησε και τη δουλεία στην Πολωνία κλπ.
Ο Βοναπαρτισμός είναι επί της ουσίας vintage φασισμός, βασικά είναι πολύ πιο γαμάτος από τον φασισμό.  Τώρα τι έλεγε ο Μαρξ-Ένγκελς δεν με νοιάζει, όπως δεν με νοιάζει και ιδιαίτερα τι έλεγε ο Μωάμεθ στο Κοράνι... ;)

89
1. Οι ψηφοφορίες στο ww δεν γίνονται με poll αλλά ονομαστικά λέει την γνώμη όποιος έχει δικαίωμα ψήφου για λόγους διαφάνειας.
2. Δεν έχω θέμα με το να έχεις κλώνους αλλά πρέπει να έχει και λίγη τσίπα και να μην τους βάζεις να ψηφίζουν υπέρ σου για να γίνεις admin.
3. Ο Μαξ καλώς έκανε και είπε ότι ψηφοφορία πρέπει να λήξει, αλλά κακώς αποκάλυψε το ότι έχεις κλώνους.
4. Η συγκεκριμένη ψηφοφορία είναι επίσης άκυρη, εγώ θα έλεγα να περιμένουμε τουλάχιστον έναν μήνα για να ξαναδούμε το θέμα.

90
 :D :D :D :D

Καλή φάση!

91
οι "ορίτζιναλ φασίστες" ήταν αυτοί που, μετά τη Γαλλική Επανάσταση, αρνήθηκαν να δουν ότι η φεουδαρχία τέλειωσε ιστορικά, και θέλησαν να γυρίσουν πίσω την ιστορία. Αυτοί εκφράστηκαν από τον Μέτερνιχ, τους πρώσους Γιούνκερ, τους Νίτσε-Σπένγκλερ, και τελικά από το Χίτλερ. Τίποτα καινούριο δεν έδωσε ο Χίτλερ. Απλά αποκρυστάλλωσε όλα τα αντιδραστικά ρεύματα της γερμανικής μεγαλοαστικής τάξης και των φεουδαρχικών υπολειμμάτων, και τα έκανε ένα.
Μετά την Γαλλική Επανάσταση πάντως, εμφανίστηκε ο υπερφασίστας Ναπολέοντας, όχι ότι οι προηγούμενοι Γάλλοι επαναστάτες ήταν τίποτα κομουνιστές βέβαια. Τώρα εσείς οι κομουνιστές ξέρετε να τσουβαλιάζεται όλους τους εχθρούς σας και κατασκευάζεται ολόκληρες θεωρίες γι'αυτόν ακριβώς το λόγο.

Γι΄αυτό ο Στάλιν πονάει φασίστες και καπιταλιστές. Γιατί συνασπίστηκαν για να τον βγάλουν από τη μέση και δε μπόρεσαν. Τους κάθεται στο λαιμό η Νίκη του Σοσιαλισμού και η ηθική, πνευματική και υλική του ανωτερότητα απέναντι στην παρακμή του καπιταλισμού και του νόθου παιδιού του, του φασισμού.
Ο Στάλιν πάντως με τους καπιταλιστες συμμάχησε... :D :D :D

92
Βόθρος / Re: ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ ΜΥΑΛΟΥ
« on: February 14, 2016, 12:42:39 am »

93
1. τι ακριβώς με ρωτάς; ποιο από τα δυο είναι πιο δουλικό προς το κεφάλαιο; Φασίστας και χρυσαυγίτης είναι λέξεις που σημαίνουν τον υποστηρικτή της πιο αντιδραστικής δικτατορίας του χρηματιστικού κεφαλαίου πάνω στην εργατική τάξη, οπότε είναι συνώνυμα.
Οι χρυσαυγίτες δεν είναι φασίστες αυτό λέω. Για τα υπόλοιπα, σόρρυ δεν είμαι κομουνιστής οπότε στ'αρχίδια το ότι εσύ θεωρείς το να υπάρχει οικονομία που δεν ελέγχεται 100% από το κράτος, καταπίεση.

2. η γνώμη αυτών που δεν έχει σημασία στα αγροτικά μπλόκα, και φάνηκε αυτό, είναι η γνώμη των φασιστών δούλων του κεφαλαίου και προβοκατόρων του αγροτικού κινήματος.
Αυτούς που εσύ αποκαλείς αγροτικό κίνημα, ο Στάλιν τους έλεγε κουλάκους, απλά το αναφέρω. Τώρα 50 κομουνιστές δείραν 5 χρυσαυγίτες και κάτι τρέχει στα γύφτικα...

3. Είμαι με όποιον γλεντάει/ξυλοφορτώνει/σκοτώνει φασίστες. Γι' αυτό σας λέω οργανωθείτε. Γιατί έτσι όπως πάτε, σε λίγο θα τις τρώτε κι από Πασόκους. Και μετά θα πρέπει εγώ να είμαι με το μέρος των Πασόκων κι εσύ να τους βρίζεις.
Παίζει ότι πιο κοντινό σε φασισμό είχε ποτέ αυτή η χώρα να είναι το ΠΑΣΟΚ του Αντρέα οπότε μάλλον το επιχείρημα σου είναι άκυρο. Τώρα δεν "πάμε" γιατί εγώ δεν είμαι με τους χρυσαυγίτες.

Ρε μήπως η δουλειά των αυγών είναι να τρώνε ξύλο από όλους τους ρεφορμιστές για να τους κάνουν να φαίνονται επαναστάτες;
Παίζει...

94
Κρατικοδίαιτος ολιγάρχης στάνταρ...ελέγχει ένα μονοπώλιο και κάνει παράνομες ενέργεις με την ανοχή του κράτους.

96

1.
>φασίστες
>χρυσαυγίτες
pick one

2. τι σημασία έχεις η γνώμη των αγροτών του ΚΚΕ και του Παφίλη; Από πότε πρέπει να ενδιαφέρεται κάποιος για την γνώμη των κομουνιστών;

3. είσαι πολύ ΚΚΕς τελευταία ε;

97
Βόθρος / Re: ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ ΜΥΑΛΟΥ
« on: February 14, 2016, 12:06:03 am »

98
Σπορά του 6ου στόλου παίζει, των νικημένων του 45 δεν νομίζω.

99
τη "σπορά των ηττημένων του '45".
Και τη σχέση έχει η ΧΑ με αυτούς; Εκτός αυτού οι πραγματικοί εθνικιστές δεν είναι υπέρ του Μεταξά με τον τρόπο που είναι η ΧΑ.

100
τα 2 πρώτα λεπτά γαμάει τους φασίστες (μόνο αυτά αξίζουν)

τα υπόλοιπα 15 κάνει αστική προπαγάνδα σαν κλασικός πουλημένος νεο"Κ"ΚΕς.

Αλλά ρε αυγά, το να σας γαμάει αυτός είναι σα να σας γαμάει Πασόκος. Οργανωθείτε λίγο ρε σεις, σας πάνε κωλοφεράντζα μέχρι κι οι μικροτσούτσουνοι.
Μας γαμάει; ??? ??? ??? Ποιούς; ??? ???

101
Σοσιαλοδημοκράτης του ΚΚΕ κι εσύ ε;  :D Καλά ρε, ποίος σοβαρός άνθρωπος θα κάτσει να δει 17 λεπτά βίντεο με κομουνιστικές μαλακίες; :D :D :D

102
σκέφτομαι να φτιαχτεί μια νεα ενοτητα με τιτλο "οι προσκυνημένοι", με εικονιδιο εναν κρεμμασμενο,  οπου θα υπαρχουν διάφοροι καλλιτεχνες που προσκυνήσαν ειτε τωρα τον ΧΑ ΣΥΡΙΖΑ είτε πιο παλια την χουντα. το ΚΚΕ
fixed

103
Eπίσης, στην Πολιτική και Επικαιρότητα θα μπει ο Κιμ Γιονγκ Ουν και δεν το διαπραγματεύομαι. Στα αγάλματα ας μείνει ο Πουτινοκαίσαρας.
Ή αυτό

104
Μπορώ να πω, ότι η Τορτελίνι έκανε καλύτερες προτάσεις για εικόνες από τον πουστρομαξ. Έτσι έβαλα την μια να γουστάρουμε. :D

105
Quote
Νεα επιβεβαίωση για τον Αναρχισμο και την Αθεϊα, αφου η θεωρια του Αϊνσταιν για βαρυτικα κυμματα αποδείκτυκε σωστή.

106
είπα να κανω μια ανανέωση, καλα θα τα ξαναφτιάξω... :-\
Ανανέωση να κάνεις, αλλά όχι μια εικόνα να πιάνει το μισό φόρουμ!  :D

107
ρε μαξουλίνο μια χαρά ήταν το μέγεθος που τις είχα βάλει εγώ, τώρα τι σε έπιασε και τις έκανες τεράστιες;
Αυτό ακριβώς! Τι φάση ρε μαξ;

108
Τότε πώς μου έκανε -14; :-\
Όλοι σου κάνουν - μάλλον  :D

109
Όχι να μην γίνει. Και όχι δεν είναι μοντ απλά είναι στην ομάδα Ελληνάρας λόγω των ποστ του και είναι κι αυτή μπλε.

110
Quote
GERASIMAKO APO FEYKADA
Τίμο απο Λευκάδα θες να πεις...
Tilemaxx

111
Πολιτική επικαιρότητα / Re: Κούλης
« on: February 10, 2016, 04:46:17 pm »

ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ!

113
Στο νοσοκομείο ξεψύχησε με τη φράση: «ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΤΑΞΗ».
ΛοΛ  :D :D :D :D :D

114
Τώρα έχουν περάσει 30... :D

115
Ρε παπάρα μαξ βάλε τις εικόνες πάλι όπως ήταν έχει γίνει σαν γαμώ τον αντιχριστό μου το φόρουμ.

116
έχουν Paladins και Hussars. Kαλούτσικα units, αλλά πάλι δύσκολα να τα βάλουν με Μογγόλους. Τους Γότθους τους παίρνουν, αλλά Γότθοι και Τεύτονες πάνω κάτω είναι το ίδιο σε units.

Tις προάλλες έπαιζα ανοιχτή μάχη 75 vs 75, Τεύτονες με Μογγόλους (απ' τη μια 25 Paladins, 20 Teutonic Knights, 15 Hussars, 10 Champions και 5 καταπέλτες, κι απ' την άλλη 30 Mangudai, 20 Ηeavy Cavalry Archers, 15 Light Cavalry Archers και 10 Light Cavalry χωρίς τόξα) και σε ενάμισι λεπτό είχε σκοτωθεί όλος ο τευτονικός στρατός.

 

Σε πεζικό vs πεζικό είναι καλοί οι Τεύτονες. Σε πεζικό vs ιππικό υστερούν.
Μαλακία...γιατί δεν κάνεις μια μίξη πεζικού ιππικού;

117
Τα εχω πει και εχω δικαιωθει σε ολα. Ημουν ο μονος ασχετος που βρεθηκα με εξουσια και με πεταξατε με το ετσι θελω. Μου πηρε χρονια να καταλαβω τι παιζει. Ολοι στο κολπο ειστε. Διαλυσατε μια παρεα και το καναντησατε μουμια.

Τοτε που η ΧΑ ηταν ακομα ασημαντη το παιζατε αντεπιση πισω απο την οθονη σας. Το αρχισατε σαν αντι ιντιμιντια στο σερβερ του πανεπιστημιου αλλα δεν ειχατε πλατες στο ακροδεξιο παρακρατος και σας πεταξε με το ετσι θελω το αριστερο παρακρατος. Αλλα το παρακρατος ειναι ενα και ελεγχεται και τα παιρνει απο την ιδια αμερικανικη πηγη. Ουτε ο ναζουλας εκδοτης ΓΧ δε σας εσωσε.

Ο ΚΠ το ξαναεστησε μονος του. Οταν σε εκαναν τσακωτο δεν ηξερες τι να πεις μασαγες τα λογια σου και εξαφανιστηκες το 2010. Μιλας τωρα με υφακι σαν τον αντριανοπουλο για φιλελευθερισμο http://docplayer.gr/11869638-Programma-spoydon-eppaik-akadimaiko-etos-2012-13-oikonomologon-eidikotita-pe09-onoma-vathmos-poli-eleytheriadis-vasileios-nikolaos-39-06.html αλλα τη θεσουλα στο δημοσιο μια χαρα τη κυνηγουσες και τη καπαρωσες http://docplayer.gr/9146479-Thema-anaklisi-proslipsis-prosorinon-anapliroton-ekpaideytikon-d-thmias-ekp-sis-sholikoy-etoys-2014-2015-o-ypoyrgos-paideias-kai-thriskeymaton.html Οταν εμφανιστηκε ο fasismos.com ησουν ο πρωτος που μπηκες μεσα στο τσακ μπαμ πριν το ανακοινωσει. Μυστηρια πραματα. Απο που το εμαθες. Εσυ και ο ΔΠ το φτιαξατε. Ολα στημενα. Φτιαχνατε και ψευτικους λογαριασμους με δηθεν παλια μελη για να φαινεστε πολλοι. Οταν σας ρωταγαν μουγκα. Στο τελος πατωσατε και το κλεισατε. Τωρα μαζευεις φραγκα στο τουιτερ απο τα ποστακια των αλλων https://twitter.com/PlaceInTheSun2

Οι τρεις που το ξαναστησαν μετα, οταν τους εδιωξε ο host εξαφανιστηκαν.

Μονο ο ΔΠ εκανε σαν τρελος να το ξαναστησει. Αλλα οταν εγιναν μηνυσεις πως εμαθε την ιδια μερα για αυτο http://static4.zoosos.gr/wp-content/uploads/others/Webwar3EETT1.jpg ποιος του το ειπε; Το επαιζε εξυπνος, γιατι ειχε ξενες πλατες. Νομιζε οτι παρακολουθουσε τα παντα. Η Ντικλονιους ειχε πει οτι η αστυνομια στη πατρα μπουκαρε στο σπιτι του ΔΠ. Οταν καταλαβε οτι τον ειχαν πιασει κοτσο επαθε αμοκ και τοτε ειχε ανεβασει και αυτο The Gentleman's Guide To Forum Spies (spooks, feds, etc.) http://pastebin.com/irj4Fyd5 Γιαυτο εσβησε και το λινκ με το μπακαπ που μονος του ειχε ανεβασει. Μετα εκανε καριερα στο μπλογκερ  http://pantelis72.blogspot.com  http://4.bp.blogspot.com/-9MCUEHBoSm0/TY8GDv-kL_I/AAAAAAAAAE4/ZHHin8dZPnk/s1600/e1ZX_D2ONlSdKCHLrLdHWw.jpg και μετα στο τουιτερ σαν να μη τρεχει τιποτα και παριστανε τον πατερα του https://twitter.com/pantelis72  https://igcdn-photos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xaf1/t51.2885-15/11246782_1486798408247555_1610777820_n.jpg Λογικα αμα σε τρεχανε σε δικαστηρια δε θα εκανες ετσι.

Ο τζιπριος Μαξ δεν ηξερε που παν τα τεσσερα. Δε ηταν ποτε σε καμια αναρχικη ομαδα σε ολο το ιντερνετ, οπως ο φασιστοφαγος που ηταν μεσα σε ολα. Ποιο "μενονωμενος" και απο τον Καιν. Μυστηρια πραματα. Λογικα για ξεκαρφωμα μπηκε αντμιν στην αρχη. Οταν βγηκε μετα μυξοκλαιγε να τον ξαναβαλουν. Ειναι γλυκια η εξουσια. Παν και οι συνελευσεις και οι χιπικες παρλαπιπες. Μας ελεγες οτι και καλα σπουδασες. Πως γινεται αυτο; Ουτε ορθογραφια δε ξερεις. Η ip σου ειναι απο κρατικη υπηρησια. Λογικα εισαι αργοσχολος κρατικοδιαιτος καπου. Γυρνα στο νησι σου. Ενας Ελληνας πατριωτης ειναι ανεργος εξαιτιας σου. Ολη μερα στο πχορουμ. Εγινες σαν τους γιαχωβαδες του κκε, νομιζεις οτι εχεις τις σφραγιδες του γουεμπγορ. 4 χρονια αντι να το κλεισεις το κρατας με το ζορι ζομπι. Το ξαναλεω 10000 σχολια του αργοσχολου κρατικομισθου εξαφανιστηκαν με τη μια https://disqus.com/by/mister_max/

Η ΨΜ πως εγινε απο το πουθενα αντμιν; Πως γινεται αυτο σε ενα φορουμ που κανενας δεν εμπιστευεται κανεναν; Και το οτι πιστευε τα χιπικα που εγραφε και το οτι τις εφαρμοζε δεν εχει σημασια. Και το οτι δεν εκανε πουστιες παλι δεν εχει σημασια; Ηταν 40αρα δημοσιαγραφα. Ειχε διασυνδεσεις με βουλευτες. Οταν πεσαν μηνυσεις δε κρυφτηκε. Αρα ειχε πλατες. Ηταν μεσα στο συστημα. Και ειχε μονιμη ψυχωση να καλυπτει τα ιχνη της. Εμπαινε παντα απο προξι. Η ντικλονιους μου ειχε πει οτι ζητησε απο την ΨΜ να της αποδειξει οτι δεν ειναι ο εκδοτης ΓΧ και το εκανε. Και πειραμα να εκανε για ελευθεριοτητα και αλλα τετοια ακαταλαβιστικα δεν εχει σημασια. Ολα καταγραφονταν και ειχε πει οτι κρατουσε αρχειο για ολα. Πριν φυγει οταν τη ρωτησα τι εγινε μου ειπε οτι για να αποδειξει τι εγινε επρεπε να βγαλει στη φορα στοιχεια και οτι αυτο δεν την ενδιεφερε. Αρα λογικα ηξερε τι εγινε και ειχε στοιχεια για ολους. Και γιατι δεν ανεβασε το μπακαπ αφου το ειχε; Μετα που απολυθηκε απο τη δουλεια εφυγε αηδιασμενη στο εξωτερικο με τον πρωην της.

Η ντικλονιους απο το πουθενα εγινε και αυτη αντμιν. Μυστηρια πραματα. Ειχε και προσβαση στον σερβερ. Ακομα και μετα που εφυγε. Για ωρα αναγκης. Αυτο γιατι δε μας το ειχε πει κανεις τοτε; Και απο που ειχε μαθει μια παιδουλα τειτζου να κουμνταρει το σερβερ. Μετα εφυγε σε αλλο φορουμ. Τωρα το γυρισε μονο στο cosplay. Εμενα γιατι δε μου ειχε δωσει κανενας προσβαση στιο σερβερ;

θελατε να βαλετε και τον ουρφουρσλααγκ αντμιν; Με ποια λογικη; Θα μας πιαναν ολους με τις μαλακιες του χοντρου οπως επιασαν το βιδοπουλο που το γυρισε στο τουιτερ https://twitter.com/randal_zombie και μετα ο χοντρος εξαφανιστηκε για να ξαναρθει τωρα. Σε ρεζιλεψε καλα ο χοντρος μαξουλινο με το γιακουμακη.

Ειχαμε τον ανθο του ιντερνετ και θαφτηκαν ολα. Ο ΔΠ μας εδειχνε καθε μηνα τα στατς. Ειχαμε μερικες χιλιαδες μοναδικους γκεστς καθε μερα. Απο τους 800 registered οι 200 δεν ηταν κλωνοι. Πανε ολοι.

Ο μονος αληθινος γουεμγουορικος που εχει απομεινει ηταν ο πρεζεμπορας νανος αλλα παει και αυτος. Ακαταλαβιστικα χακινγκ. Καποτε που ο θουλσα ντουμ τον εβγαλε στη φορα ολα τα στοιχεια σβηστηκαν με τη μια. Μυστηρια πραματα.

Ο φασιστομπατσος με τις στοχοποιησεις ειναι ακομα στο ιντιμιδια. Θυμαστε που ειχε βγαλει φωτο τη ταυτοτητα του αλλα ο ΔΠ μας ελεγε οτι και καλα ηταν 13χρονο; Μυστηρια πραματα.

Ο ντιλαβνι με τα μπλεξιματα που ειχε τα παρατησε ολα http://www.fimes.gr/2015/03/to-fresko-giakoumakis/ εκλεισε και το καναλι του https://www.youtube.com/user/TheInvalidNickname

Ο hillbilly τελειωσε το αγροτικο και εφυγε στη Kuala Lumpur για μια γκομενα.

Τον πρεζοχαος μετα τον στρατο τον εφαγε η πρεζα και γυρισε στο νησι του.

Ο μεγαλος χυσκια λενε οτι τον εδιωξαν απο το εργοστασιο αλουμινιου που δουλευε. Τελευταια δε γραφει ουτε στο μπλογκ https://www.youtube.com/user/arapofasistas

Ο Ο.Ε.Α συνεχιζει http://anti-kentauron.blogspot.gr Μονο ο χυσκια μπορουσε να τους αντιμετωπισει.

Ο αναρχογαμης εβγαλε  κομματικη ταυτοτητα της νδ.

Ο sshellas88 συνεχιζει ανενταχτος. Ειναι και ο μονος που κανει κριτικη στη ΧΑ και επεσε μεσα και στην απατη με το δημοψηφισμα http://hellenicpride.net

Ο jmauridis το γυρισε στο webhosting για να βγαλει πορνοφραγκα.

Ο σκορκαιθεαμα ανοιξε στοιχηματζιδικο.

Ο Mullah ακομα τρεχει και δε φτανει.

Ο μισοτρελος ακομα στη γερμανια.

O πασπαρογατος το γυρισε στο φεισμπουκ https://www.facebook.com/pasparogatos/

Ο βασανιζομαι γραφει αριστουργηματα στο τουιτερ https://twitter.com/vasanizwmai ο μοναδικος αυθεντικος ψυχοπαθης που δε δινει δεκαρα για follow και likes. Γραφει λιγο και με ατακες που σκοτωνουν. Ολοι οι αλλοι ειναι ψευτικοι δηθεν πουθεναδες μπροστα του.

Ο seed γραφει ανελεητα στο τουιτερ https://twitter.com/seed30_Greek

Ο ηθικιστης Κωσταντινιδης μπινελικωνει στο ντιφενςνετ

Ο old school punk ακομα ταξιδευει.

Ο τρον παιζει ονλαιν παιχνιδια.

Ο εμετικος που ειχε κρυφτει σαν ποντικι τα ιδια.

Ο spinderman το ανηλικο γραφει και αυτο στο τουιτερ παρλαπιπες  https://twitter.com/PeterParker_83

Ο θουλσα ντουμ το γυρισε στις τελετες οταν ο μιστεπμαξ του εκλεισε το μπλογκ http://luciferianism.webnode.gr

Ο μιστεπμαξ ειχε μπλεξιματα με τους μπατσους πηρε το πτυχιο και γυρισε στη τζιπρο.

Ο ψυχοπαθης μλπογκερ ΝΡ λογικα ειναι ακομα στο payroll του συριζα.

Ο zed εξαφανιστηκε μαζι με ολους τους πινοσετικους κλωνους του. Τωρα θυμηθηκε να στηριξει νεο αντμιν.

Η ναζιαρα πηρε το πτυχιο και δε ξαναπατησε το ποδι της εδω.

Ο δικηγορος του διαβολου τον πηρε ο διαολος και εξαφανιστηκε.

Κατι σπαμερς που διαφημιζαν κατεβατα στις σελιδες που ειχαν εκοψαν και αυτοι.

Ηταν και αλλοι. Μιλαγαμε και στο chat. Πανε ολοι.

Ημουν ο μονος αληθινος. Απλος. Καμια σχεση με συμφεροντα. Δεν ειχα διασυνδεσεις. Ουτε κονε στη βουλη. Εγραφα απο το νησι χωρις ακαταλαβιστικα. Για τη παρεα. Αλλα με πολεμησατε. Με φωναζατε λακε του ΔΠ χωρις λογο. Μου βγαλατε το φεισμπουκ στη φορα. Με στοχοποιησατε. Και στη τελικη ποιος μου λεει εμενα οτι δε το εκανε ο ΔΠ για να με εχει του χεριου του; Δηθεν με υποστηριζε. Και δημοσια ζηγνωμη να μου ζητησετε δε ξαναγυρναω.

Η περιπτωση τορτελινι δε μασιεται με τιποτα. Δε βγαζει ακρη ποιος λεει ψεματα. Ολα στημενα. 3 μηνες πριν ο τζιπριος την εβριζε και τωρα τη νταντευει.

Βασικα αυτο βγηκε απο τον ΔΠ επειδη η ΨΜ ειχε παθει ψυχωση και ζητουσε να μπει https και να κοπουν ολα τα redirect και τα λινκ σε αστυνομια και οσα εμοιαζαν με CP που ειχαν ανεβασει οι τρομπες μετα.

Διαλυσατε μια παρεα και κολυμπατε στα σκατα σας. Και για να μη ξεχνιομαστε καποτε καποια ζωα δε με πιστευαν οταν ελεγα οτι μια μερα ο Λεβεντης θα μπει στη βουλη, τωρα ηρθε η ωρα της δικαιωσης παραπληγες.

Τίμο, ξυπνάς με ονείρωξη το βράδυ σκεπτόμενος το παλιό webwar;

Quote
Διαλυσατε μια παρέα και το καναντησατε μουμια.
Τι παρέα ρε, θαμώνα συνοικιακής καφετέριας που αποκαλείς τους υπόλοιπους θαμώνες φίλους σου; :D :D :D

118
φασίστας ορίτζιναλ πρέπει να ήταν μόνο ο Βουλγαροκτόνος, αλλά αυτός ήταν Αρμένης.

Ο νεοέλληνας έχει όλα τα κακά του κόσμου, λογικό να είναι και αντίφα.
Ναι ρε μαλάκα όλοι οι Βυζαντινοί αυτοκράτορες ήταν Αρμένιοι...καταρχάς από την μάνα του ήταν ξεκάθαρα Έλληνας.

119
ΣΤΟΙΧΙΩΝΕΙ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΟΥ!

120
ναι μόνο που αν έχουν απέναντι Μογγόλους έφιππους τοξότες δεν προλαβαίνουν καν να φτάσουν. Αυτό είναι το κακό.
Έχω κάτι χρόνια να παίξω AoE, ιππικό δεν έχουν καθόλου;

Pages: 1 [2] 3 4 ... 51