Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - Pepe the Frog

Pages: 1 ... 49 50 [51]
3001
Βόθρος / Re: ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ ΜΥΑΛΟΥ
« on: August 23, 2012, 04:32:01 pm »

ΑΚΟΜΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝΕΙ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΑΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΛΑΤΗΣ ΤΟΥ ΣΠΥΡΟΥ
88

3002
ακόμα και το πχόρουμ είναι πολύ μπροστά από μας.
Ντάξει φάνηκε ότι είσαι βλάκας μετά από αυτήν την πρόταση δεν υπάρχει λόγος να διαβάσω παρακάτω.

3003
έγινε, εγώ μέσα. να οργανωθούμε λίγο...
Οκ 12 ακριβώς θα μπω εγώ τα λέμε τότε στο γνωστό kapnistirio.

3004
ωραία, τα χρήματα έχουν μαζευτεί και με το παραπάνω(στα λόγια τουλάχιστον), άρα πρέπει ναβρεθεί τρόπος να γίνει συναλλαγή μέσω paysafe. και όσο για τις τεχνικές γνώσεις, υπάρχει κανένας ππου να ξέρει; τι διάλο είναι τόσο δύσκολο ρε μαξ;
Κακά τα ψέματα, πρέπει να βρεθεί κάποιος που να ξέρει γιατί δεν προλαβαίνει κάποιος από όσους δεν ξέρουν να μάθει.

Άσχετο, προτείνω να μπούμε στις 12 τσατ όσοι είμαστε εδώ.

3005
συμφωνώ και γω. η πλήρης κατάργηση της λογοκρισίας είναι το επιδιωκόμενο, όμως ο νηματοθέτης πρέπει να μπορεί να σβήνει από το θέμα του σχόλια. μαξ θα ανοίξει όμως ή θα τη βγάλουμε εδώ; ενημέρωσε επιτέλους!
Θα απαντήσω εκ μέρους του γυφτοκύπριου, πρώτα πρέπει να μαζευτούν τα απαραίτητα χρήματα και να βρούμε πως θα αποδεχτούμε πληρωμές μέσω paysafe τέλος να βρεθεί κάποιος με τις απαραίτητες τεχνικές γνώσεις για να αναλάβει το ανέβασμα του φόρουμ. Αυτά τα ολίγα, αλλά πρέπει να παλέψουμε όλοι μαζί για να γίνουν αυτά!

3006
Α) Να μην δικαιουται ο νηματοθετης να κοβει και να ραβει στα νηματα του
Διαφωνώ με αυτό, πρέπει να παραμείνει η δυνατότητα στον νηματοθέτη να σβήνει ότι θέλει από το θέμα του, αλλά να μην απαγορεύεται (όπως γινόταν την εποχή του τενεκέ), σε κάποιον να απαντάει ανοίγοντας άλλο θέμα. Επίσης πρέπει να υπάρχει κάποιος έλεγχος για τυχόν κακόβουλους χρήστες που απλά θέλουν να "γαμήσουν" την συζήτηση (π.χ. ο urfus και τα πόνυ) αλλά με τέτοιον τρόπο που να μην παραβιάζεται η ελευθερία του λόγου.

3007
darth member = αρχιφασίστας
Καλά ρε μαλάκες παντού κλώνους βλέπετε; ??? Εκτός αυτού, αντί να πρήζετε τ'αρχίδια του γυφτοκύπριου πι-μαξ βρείτε κάποιον με τις απαραίτητες τεχνικές γνώσεις να ανεβάσει το φόρουμ γιατί ο πουστρομαξ ούτε να κατεβάζει torrent δεν ξέρει.

3008
Συμφωνώ ότι μέχρι να ξανανοίξει το μασατζίδικο πρέπει να λειτουργήσει αυτό το συφιλιδικό μπουρδέλο σαν σωστό forum με ενότητες και όχι σαν αποθήκη γύφτου παλιατζή στο μοναστηράκι με όλα τα νήματα σε μια κατηγορία.

3009
Βόθρος / Re: ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ ΜΥΑΛΟΥ
« on: August 21, 2012, 08:28:33 pm »
ΠΕΡΑΣΜΕΝΕΣ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ, ΚΑΠΟΥ ΣΤΟ ΘΕΟΣΚΟΤΕΙΝΟ ΔΑΙΔΑΛΩΔΕΣ ΒΑΛΚΑΝΙΟ ΑΘΗΝΑΙΚΟ ΤΟΠΙΟ, ΚΑΤΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΠΑΤΗΣΙΑ, ΣΕ ΕΝΑΝ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΤΕΝΕΚΕΔΕΣ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ 3 ΩΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΩΙΝΗ ΣΥΛΛΟΓΗ. ΤΟ ΑΜΦΙΒΟΛΟΥ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΞΕΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΤΟYOTA ΤΟΥ ΤΑΡΙΦΑ ΚΟΝΤΟΣΤΕΚΕΤΑΙ ΔΙΧΩΣ ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΣΤΟ ΕΛΑΦΡΩΣ ΥΓΡΟ ΟΔΟΣΤΡΩΜΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΣΥΛΛΕΞΕΙ ΕΝΑΝ ΤΥΧΑΙΟ ΠΕΛΑΤΗ, ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΒΓΗΚΕ ΑΛΑΦΙΑΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΤΥΠΙΚΗ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ, ΣΤΗ ΘΕΑ ΤΗΣ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΙΟ ΑΕΝΑΟΙ ΔΙΕΚΔΙΚΗΤΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΘΑ ΑΝΑΘΕΩΡΟΥΣΑΝ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΕΡΕΟΤΥΠΑ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΑ ΚΛΙΣΕ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ "ΥΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ" ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΦΑΙΔΡΑ. Ο ΜΕΣΗΛΙΞ ΤΑΡΙΦΑΣ ΕΚΑΝΕ ΝΕΥΜΑ ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ, ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΚΥΨΕΛΗ, ΕΡΥΘΡΑΙΑ Η ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΑΓΝΩΟΝΤΑΣ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΓΙΑ ΒΟΛΙΚΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ-ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΕΙΜΕΝΕΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ. ΑΛΛΩΣΤΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΑΡΧΙΣΕ ΠΡΙΝ 2 ΩΡΕΣ ΤΗΝ ΒΑΡΔΙΑ, ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΑ ΝΟΜΟΤΥΠΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΤΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗ ΔΙΠΛΗ ΒΑΡΔΙΑ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΚΥΡΕΣ ΜΙΚΡΟΕΛΛΑΔΙΤΙΚΕΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΑΞΕΙΣ ΜΕ ΛΕΩΦΟΡΙΑΤΖΗΔΕΣ ΚΑΙ ΕΡΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΤΥΡΟΠΙΤΑΔΙΚΟ ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΗ" . ΠΑΡΑΚΜΗ. ΕΠΙΑΣΕ ΑΡΧΟΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΠΟΛΙΚΑ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΑΝΕΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΜΕΓΑΛΟΚΑΡΔΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΗΨΗ ΤΗΣ ΑΝΑΠΗΡΗΣ ΔΟΚΙΜΑΖΟΜΕΝΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΦΑΙΡΕΣΕ ΛΕΚΕΔΕΣ ΚΑΙ ΛΙΠΗ ΑΠΟ ΤΟ ΞΕΒΑΜΜΕΝΟ ΜΑΥΡΟ ΜΟΥΦΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΚΑΙ ΕΔΕΙΞΕ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΑΓΝΟΕΙ ΤΗΝ ΕΚΡΗΚΤΙΚΗ ΠΥΤΙΡΙΔΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΜΑΖΕΦΤΕΙ ΣΤΗΝ ΜΠΑΚΑ. ΕΓΛΕΙΨΕ ΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΡΟΥΦΗΞΕ ΤΑ ΝΥΧΙΑ ΤΟΥ ΣΚΕΦΤΟΜΕΝΟΣ ΤΗΝ ΑΕΚ. Ο ΠΕΛΑΤΗΣ ΜΠΗΚΕ.

ΜΕ ΕΝΑ ΒΛΑΣΦΗΜΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΥΝΟΔΕΥΕ ΜΙΑ ΧΟΝΤΡΗ ΜΥΤΗ ΣΤΥΛ ΙΠΠΟΔΡΟΜΟΥ ΚΑΙ ΕΝΑ ΒΛΕΜΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΔΙΔΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΧΩΡΙΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΜΠΙΝΕΔΙΚΗ ΘΕΩΡΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, ΑΥΤΟ ΦΑΝΗΚΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΦΕΡΕ ΤΟΝ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ. ΣΤΟΥΣ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ. ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΧΤΥΠΗΣΕ ΤΟΝ ΜΠΟΥΡΝΑΖΙΩΤΗ ΤΑΡΙΦΑ. Ο ΠΕΛΑΤΗΣ, ΣΤΙΣ ΑΠΑΡΧΕΣ ΤΗΣ "ΩΡΙΜΗΣ" ΗΛΙΚΙΑΣ ΕΙΧΕ ΗΔΗ ΑΣΠΡΑ ΜΑΛΛΙΑ, ΔΕΝ ΚΡΑΤΗΘΗΚΕ, ΟΧΙ ΑΠΟ ΟΡΓΗ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΝΕΥΡΙΚΗ ΤΑΣΗ ΜΑΝΙΟΚΑΤΑΔΙΩΞΗΣ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ. ΕΞΗΓΗΣΕ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΦΩΝΗΤΑ ΨΙΘΥΡΙΣΤΩΝ ΥΒΡΕΟΛΟΓΙΩΝ ΚΑΙ ΑΡΒΑΝΙΤΙΚΩΝ ΒΡΙΣΙΩΝ ΟΤΙ ΠΡΙΝ ΜΙΑ ΩΡΑ ΤΟΝ ΚΑΛΕΣΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΕΝΑΝ 40ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΕ ΣΤΗΝ ΘΗΒΑ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΝΕΚΡΟΛΑΓΝΟ ΜΑΥΡΟ ΠΡΟΣΤΥΧΟ ΟΧΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΜΙΑΚΗ ΜΑΝΤΡΑ-ΠΑΡΚΙΝΓΚ-ΠΛΥΣΙΜΟ ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ ΟΛΑ ΑΝΑΚΑΤΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΑΝ ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΥ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΧΗΡΟ ΑΔΕΛΦΟ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΤΟΥ. Ο ΙΔΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΑΦΗΣΕΙ ΕΝΑ ΖΕΥΓΑΡΙ ΚΛΕΙΔΙΑ. ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣ ΛΟΙΠΟΝ, ΟΔΗΓΟΣ ΝΕΚΡΟΦΟΡΑΣ, ΜΑΝΙΑΚΟΣ ΚΑΠΝΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΜΑΚΡΙΝΟΣ ΞΑΔΕΡΦΟΣ ΕΝΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΤΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΔΗΛΩΣΕΙ ΜΙΑ ΕΠΟΧΗ ΣΕ ΚΟΣΜΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΟΤΙ ΗΤΟ ΤΟ ΚΡΥΦΟ ΚΑΙ ΑΜΑΡΤΩΛΟ ΑΜΟΡΕ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΧΟΡΝ. ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΑΝ 5 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ Ο ΤΑΡΙΦΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΓΕΝΝΑΙΑ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΟΥ ΕΛΛΗΝΟΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΕΓΩΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΜΑΖΕΨΕ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΚΟΥΡΣΑ, ΣΤΗΝ ΑΝΩ ΠΑΤΗΣΙΑ, ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΑ GOODYS. ΗΤΑΝ 2 emo. ΑΓΟΡΙΑ, ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΒΛΑΣΤΗΜΑΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ, ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΠΕΝΤΑΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΚΑΙ ΣΠΙΝΑΡΕ Η ΤΕΤΡΑΤΡΟΧΗ ΚΑΡΑΜΟΥΖΑ.

Ο ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΟΣ ΙΕΡΟΣΥΛΟΣ ΝΩΝΤΑΣ ΔΕΝ ΑΝΕΧΤΗΚΕ ΔΙΧΩΣ ΦΑΣΑΡΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΜΑΦΡΟΔΙΤΟΥΣ ΠΑΡΙΕΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΟΧΗΜΑ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ, ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΩΣΠΟΥ ΤΟΝ ΗΡΕΜΗΣΕ Ο ΤΑΡΙΦΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΦΕΓΓΑΡΙ ΣΤΟ ΔΗΚΚΙ ΚΑΙ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΕΣΤΡΙΨΕ ΣΤΟ ΑΦΡΟΔΙΣΙΑΚΟ, ΠΕΡΙ ΦΕΤΙΧ ΚΑΙ ΤΑΚΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΓΟΒΕΣ ΠΟΥ ΦΟΡΑ Η ΤΑΜΤΑ ΚΑΙ Η ΧΡΥΣΠΑ. ΩΣΟ ΠΑΡΑΛΗΡΟΥΣΕ Ο ΝΩΝΤΑΣ ΜΕ ΔΙΑΛΕΚΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙΩΤΙΚΗ, Ο ΤΑΡΙΦΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΕΚΑΝΕ ΕΝΑ ΕΠΙΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΟ ΝΕΥΜΑ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΕΙ ΑΝΑΡΙΘΜΗΤΑ ΧΥΜΑ ΕΜΕΣΜΑΤΑ ΟΤΙ ΣΚΑΤΑ ΝΑ ΝΑΙ ΡΟΦΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ PART TIMERS ΦΡΑΠΕΔΟΒΙΟΥΣ ΤΩΝ 400Ε ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΕΝΟΥ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΝΟΗΜΑΤΟΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΒΕΤΕΡΑΝΟΥΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΙΑΝΙΚΗΣ ΚΑΦΡΙΛΑΣ, ΠΕΡΙΘΩΡΙΑΚΗΣ ΔΙΑΝΟΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΕΒΡΑΙΚΗΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΠΛΕΙΑΔΑ ΘΕΜΑΤΙΚΩΝ ΕΝΟΤΗΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΕΞ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΧΩΡΙΩΝ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΣΕΛΙΓΚΕΣ ΚΑΙ ANAL RIMMING ΣΕ ΚΑΤΣΙΚΕΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΙΣΤΟΡΙΟΓΡΑΦΙΑΣ. ΕΝΑ ΔΑΚΡΥ. ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ ΕΝΑ ΔΑΚΡΥ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΕ ΣΤΑΘΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΡΑΒΗΞΕΙ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙ ΤΟΥΤΟΥ. ΕΒΑΛΕ VILLAGE FM, ΤΟΝ GAY ΣΤΑΘΜΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΣΥΝΕΣΤΗΣΕ ΕΝΑ ΧΑΡΜΑ ΠΑΙΔΙ, Ο ΛΕΥΤΕΡΑΚΗΣ, ΞΗΓΗΜΕΝΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ, ΛΙΓΟ ΠΟΥΣΤΗΣ ΟΜΩΣ. ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΕ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΜΕΤΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΑΜΑΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ ΑΤΣΑΛΑ ΣΤΟ ΨΥΧΙΚΟ, ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΛΕΕΙ ΣΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΙΟ ΑΡΝΗΤΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ ΝΕΚΡΟ-ΣΟΦΕΡ ΟΤΙ ΘΥΜΗΘΗΚΕ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΕ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΛΟΦΟ ΣΤΗΝ ΑΡΑΙΑ ΟΙΚΟΔΟΜΗΜΕΝΗ ΤΟΤΕ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΕΡΧΟΝΤΟΥΣΑΝ ΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΣΑΝ ΤΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΦΥΛΑΚΙΟ-ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΤΟΥ ΕΑΜ. ΣΥΝΗΘΩΣ ΕΝΑΣ ΑΠΕΙΡΟΣ ΕΑΜΙΤΗΣ ΕΠΕΦΤΕ ΘΥΜΑ ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΗΤΟ Η ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟ ΕΛΙΓΜΟ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΟΥΠΟΛΗ ΚΑΙ ΟΙ ΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΣΟΔΟΜΙΖΑΝ ΤΟ ΣΑΡΚΙΟ ΤΟΥ ΜΕ ΧΛΑΙΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΝΤΑΚΙΑ ΤΩΝ ΟΠΛΩΝ ΤΟΥΣ. ΧΥΔΑΙΕΣ ΠΡΟΣΤΥΧΕΣ ΒΡΙΣΙΕΣ. ΠΡΟΣΒΟΛΕΣ ΝΕΚΡΩΝ ΚΑΙ ΖΩΝΤΑΝΩΝ.

Ο ΝΩΝΤΑΣ ΕΣΠΑΣΕ ΤΗΝ ΣΙΩΠΗ ΤΗΣ ΟΡΓΗΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΓΚΑΤΑΒΑΤΙΚΟ ΒΛΕΜΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΑΠΗΥΘΗΝΕ ΤΟ ΛΟΓΟ ΣΤΑ ΠΑΡΦΟΥΜΑΡΙΣΜΕΝΑ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΚΟΥΦΑΡΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΑ ΠΙΣΩ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΨΕΥΤΟΦΩΝΑΖΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΣΘΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΕΡΜΕΤΡΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΛΑΡΥΓΓΙΚΗ ΚΟΙΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥ. ΣΗΚΩΣΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΜΕ ΛΥΣΣΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΟΠΑΝΗΣΕ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΤΑΜΠΛΟ. ΕΠΙ ΧΟΥΝΤΑΣ Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΔΕΝ ΕΠΕΦΤΕ ΘΥΜΑ ΠΑΡΙΣΙΑΝΙΚΩΝ ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΕΘΝΙΚΩΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΩΝ! ΟΙ ΕΣΑΤΖΙΔΕΣ ΡΕ ΚΑΤΙ ΚΝΟΔΑΛΑ ΣΑΝ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΣΑΣ ΤΑ ΚΟΠΑΝΟΥΣΑΝ ΣΤΟΥΣ ΤΟΙΧΟΥΣ ΜΕ ΜΑΝΙΑ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΕΜΕΝΕ ΜΙΑ ΤΟΥΦΑ ΜΑΛΛΙΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ. ΤΟ ΒΑΡΥ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΙΤΗ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΜΕΡΑ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΜΕ ΦΑΤΣΟΥΛΕΣ ΣΤΟΝ ΞΕΝΟΦΩΝΟ ΓΑΜΙΑ ΣΟΥ. ΓΥΡΙΣΕ ΠΙΣΩ ΝΑ ΔΕΙ ΤΙ ΗΤΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΜΟ ΠΟΥ ΤΑ ΕΚΡΑΖΑΝ ΣΥΣΣΩΜΟΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ. ΔΕΝ ΛΑΚΙΣΕ. ΕΙΤΕ ΑΡΣΕΝΙΚΑ ΕΙΤΕ ΘΗΛΥΚΑ, ΑΥΤΑ ΕΙΧΑΝ ΩΡΑΙΑ ΜΟΣΧΑΡΕΝΙΑ ΜΠΟΥΤΑΚΙΑ ΚΑΘΩΣ ΦΟΡΟΥΣΑΝ ΣΟΡΤΣΑΚΙΑ. ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΗΚΟΥΣΤΕΣ ΑΠΟΚΟΣΜΕΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ ΑΡΡΩΣΤΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΠΟΥ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΑΝ ΣΤΟΝ ΣΥΡΦΕΤΟ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΤΟΥ, Ο ΝΩΝΤΑΣ ΤΑ ΡΩΤΗΣΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ. ΤΑ ΚΛΑΣΙΚΑ. ΓΙΑΓΙΑ ΣΤΟ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ, ΓΟΝΕΙΣ ΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ, ΑΔΕΡΦΟΣ ΠΟΥΣΤΗΣ, ΓΚΟΜΕΝΟΣ ΑΛΒΑΝΟΣ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΠΙΠΕΣ ΚΑΙ ΔΑΧΤΥΛΑ. ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΟΝ ΚΑΘΡΕΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ Ο ΝΩΝΤΑΣ ΤΙ ΕΠΑΙΖΕ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΣΚΕΦΤΗΚΕ. Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΠΟΣΒΟΛΟΜΕΝΟΣ ΣΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΜΑΤΑΙΟΔΟΞΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΕΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ AIDS ΠΟΥ ΕΞΕΠΕΜΠΕ Ο ΕΝΥΠΟΣΤΑΤΟΣ ΒΟΘΡΟΣ ΣΥΝΟΔΗΓΟΣ ΤΟΥ. ΣΚΕΦΤΟΤΑΝ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΜΟΙΡΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΣΒΗΣΕΙ ΤΗ ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΑΝΕΡΜΑΤΙΣΤΟΥ ΤΑΞΙ.

Ο ΝΩΝΤΑΣ ΔΙΠΛΑ ΕΠΙΔΩΘΗΚΕ ΣΕ ΕΝΑ ΝΕΟ ΝΤΕΛΙΡΙΟ ΝΕΥΡΩΤΙΚΩΝ ΣΠΑΣΜΩΔΙΚΩΝ ΚΙΝΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΓΕΜΑΤΟΣ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΗ ΧΑΡΑ, ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΝΤΟΥΛΑΠΑΚΙ ΤΟΥ ΤΑΞΙ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΨΑΧΟΥΛΕΥΕΙ. ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΚΟΚΚΑΛΩΣΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΤΟΥ ΟΤΕ. ΒΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΡΤΑΡΙ ΕΝΑ ΚΑΚΟ ΔΙΠΛΩΜΕΝΟ, ΜΑΛΛΟΝ ΣΚΙΣΜΕΝΟ-ΤΣΑΛΑΚΩΜΕΝΟ ΧΑΡΤΙ. ΤΟ ΑΝΟΙΓΕΙ ΜΕ ΠΕΡΙΤΕΧΝΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΙ ΑΦΗΣΕ ΕΝΑ ΑΥΘΟΡΜΗΤΟ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΣ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΝΑ ΖΩΓΡΑΦΙΣΤΕΙ ΣΤΟ ΕΜΕΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ. ΕΝΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ ΤΟΥ "ΠΡΟΕΔΡΟΥ". Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΑΝΕΒΑΣΕ ΤΑΧΥΤΗΤΑ, ΙΣΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΑΝΕΒΗΚΕ ΚΑΙ Η ΑΔΡΕΝΑΛΙΝΗ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΑΝΕΚΡΑΞΕ ΕΝΑ ΞΕΡΟ ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ, ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΙΧΤΙΡΙ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΓΑΜΙΑΔΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ.

ΤΩΡΑ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΟΙ ΜΑΤΙΕΣ, ΚΑΘΩΣ ΠΕΡΝΟΥΣΑΝ ΤΟ ΑΛΣΟΣ ΣΥΓΓΡΟΥ. ΗΡΘΕ ΜΙΑ ΣΥΛΛΗΨΗ. Η ΣΠΙΘΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΑ ΕΙΠΕ ΟΛΑ, ΕΝΑ ΒΛΕΜΜΑ 1000 ΛΕΞΕΙΣ. ΑΜΕΣΩΣ ΕΚΑΝΕ ΔΕΞΙΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤ. Η ΩΡΑ ΠΛΕΟΝ ΗΤΑΝ 3 ΠΑΡΑ. ΠΕΡΑΣΑΝ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΙΚΡΕΣ ΚΗΦΙΣΙΩΤΙΚΕΣ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΕΚΑΝΕ ΔΕΞΙΟ ΣΕ ΕΝΑ ΑΔΙΕΞΟΔΟ. ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΡΑΔΙΟ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΙΝΗΤΗΡΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΕ ΤΟ ΦΩΣ. ΑΝΤΕ ΚΑΤΣΤΕ ΚΑΤΩ ΓΑΜΩ ΤΑ ΚΕΝΟΤΑΦΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΣΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΓΑΜΩ ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ, ΤΟ ΚΛΕΙΔΩΝΩ ΤΟ ΡΗΜΑΔΙ. ΤΑ ΕΜΟ ΕΜΒΡΟΝΗΤΑ ΑΝΑΣΗΚΩΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΧΩΘΗΚΑΝ ΠΙΟ ΒΑΘΙΑ ΣΤΑ ΞΕΧΑΡΒΑΛΩΜΕΝΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΤΟΥΣ. Ο ΝΩΝΤΑΣ ΤΑ ΑΡΠΑΞΕ ΚΑΙ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΕΒΓΑΛΕ ΤΗ ΖΩΝΗ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΕΞΩ, ΑΝΟΙΞΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΑΒΗΞΕ ΜΕ ΜΑΝΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΕΞΩ ΡΕ ΣΚΥΛΙΑ ΕΞΩ ΡΕ ΓΑΜΩ ΣΑΣ. ΤΑ ΠΕΡΑΣΑΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΕΙΣΟΔΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΣΟΣ ΣΥΓΓΡΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΑ ΔΕΝΤΡΑ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΕ ΕΝΑ ΑΝΟΙΧΤΟ ΧΩΡΟ ΕΜΠΡΟΣΘΕΝ ΕΝΟΣ ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΜΕΝΟΥ ΠΑΛΙΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ, ΑΝΕΠΑΡΚΩΣ ΕΩΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΦΩΤΙΣΜΕΝΟΥ. ΟΣΟ ΤΑ ΕΙΧΕ ΑΡΠΑΞΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΙΜΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΜΠΡΑΤΣΑ ΤΟ ΘΕΡΙΟ Ο ΑΝΤΡΕΑΣ, Ο ΝΩΝΤΑΣ ΚΟΙΤΑΓΕ ΣΚΥΦΤΟΣ ΚΑΙ ΠΙΠΙΛΩΝΤΑΣ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΤΟΥ ΑΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΑΜΑΞΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΡΟΜΑΚΟ ΟΠΩΣ ΘΥΜΟΤΑΝΕ. ΑΣΤΟ ΔΕ ΓΑΜΙΕΤΑΙ. ΠΡΟΧΩΡΗΣΑΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΤΗΡΙΟ, ΜΕΤΑ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΚΙΝΗΘΗΚΑΝ ΓΡΗΓΟΡΑ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟ ΑΔΕΙΟ ΚΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΤΟΥ ΕΠΙΣΤΑΤΗ ΚΑΠΟΤΕ Η ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ. ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΕ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΣΕ ΛΑΚΟΥΒΑ ΑΛΛΑ ΣΥΝΕΧΙΣΑΝ ΑΝΗΦΟΡΙΚΑ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ. ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΑΝ ΟΙ ΣΥΓΚΑΜΜΕΝΟΙ ΜΕΣΗΛΙΚΕΣ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΤΑ ΚΟΠΑΝΑΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΛΩΤΣΑΝΕ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΟΙ ΝΟΜΙΜΟΦΡΟΝΕΣ ΝΟΙΚΟΚΥΡΑΙΟΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΑΛΟΥΜΙΝΕΝΙΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΕ ΑΝΕΠΑΙΣΘΗΤΟΥΣ ΗΧΟΥΣ ΠΟΥΣΤΟεμο ΠΟΥ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΦΑΛΤΣΑ ΝΙΑΟΥΡΙΣΜΑΤΑ. ΠΑΛΙΑ ΕΙΧΑΝ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΣΦΑΙΡΕΣ. ΣΚΑΣΙΛΑ ΤΟΥΣ.

ΑΦΟΥ ΕΚΡΙΝΑΝ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΕΠΑΡΚΩΣ ΑΝΑΙΣΘΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΜΠΑΝΙΣΜΕΝΑ ΣΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ, ΑΡΧΙΣΑΝ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΨΑΧΟΥΛΕΥΟΥΝ, ΚΑΤΙ ΚΙΝΗΤΑ ΒΡΗΚΕ Ο ΝΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΔΥΣΑΝΑΣΧΕΤΗΣΕ, ΠΟΣΑ ΘΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ Ο ΚΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ? ΕΛΑ ΡΕ ΝΩΝΤΑ ΡΕ ΓΑΜΩ ΤΗ ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΑΝΟΙΞΕ ΕΝΑ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΜΟΥ ΜΕΣΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΡΕ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΠΑΡΕ ΔΕΣ ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΛΑ ΤΟΥ ΚΟΝΤΟΥ. ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΜΕ ΙΔΡΩΤΑ ΚΑΙ ΧΝΩΤΑ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΤΗΣ "ΕΡΗΜΙΑΣ" ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΝΕΟΠΛΟΥΤΗΣ ΠΟΔΟΛΑΓΝΑΣ ΜΠΟΥΡΖΟΥΑΖΙΑΣ. ΣΕ ΜΙΑ ΦΑΣΗ Ο ΝΩΝΤΑΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥΣΤΙΚΕΣ ΑΨΥΧΟΛΟΓΗΤΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΑΝ ΠΙΡΟΥΕΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΗΝ ΦΟΡΜΑ PUMA ΠΟΥ ΦΟΡΟΥΣΕ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΚΑΤΟΥΡΑ ΤΑ ΠΤΩΜΑΤΑ. Ο ΗΔΗ ΣΚΥΦΤΟΣ ΑΝΤΡΕΑΣ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΦΡΟΝΙΜΑ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΟΚΛΑΔΟΝ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΜΙΚΡΟΑΣΤΙΚΟ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΝΑ ΑΦΟΜΟΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΡΧΕΓΟΝΗ ΑΥΤΗ ΚΑΦΡΙΛΑ. ΕΝΑ ΑΠΑΛΟ ΓΑΜΙΣΙΑΡΙΚΟ ΞΕΦΥΣΗΜΑ ΤΟΥ ΝΙΚΗΤΗ ΤΟΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΝΑ ΔΡΑΣΕΙ, ΕΒΓΑΛΕ ΜΙΑ ΑΠΟΚΟΣΜΗ ΚΡΑΥΓΗ ΚΑΙ ΔΑΓΚΩΣΕ ΤΟ ΣΒΕΡΚΟ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΕΜΟ ΕΝΩ ΕΙΧΕ ΗΔΗ ΒΑΛΕΙ ΤΑ ΔΥΟ ΔΑΧΤΥΛΑ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥ ΚΟΥΦΑΡΙΟΥ. ΗΤΑΝ ΚΟΡΙΤΣΙ ΑΥΤΟ ΤΕΛΙΚΑ. Ο ΝΩΝΤΑΣ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΑΡΡΩΣΤΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΚΚΙΝΙΖΕΙ Η ΦΑΤΣΑ ΤΟΥ, ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΙΛΗΣΩ ΤΗΝ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑ ΤΗΣ ΡΕ ΚΕΡΑΤΑ ΤΩΡΑ. Ο ΑΝΤΡΕΑΣ ΜΕ ΧΑΡΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟ ΣΟΡΤΣΑΚΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΕ ΠΡΟΧΕΙΡΑ ΚΑΙ ΑΤΣΑΛΑ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΚΑΙ ΕΣΤΡΕΨΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟΝ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΝΩΝΤΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΓΛΥΦΕΙ ΤΑ ΚΑΠΟΥΛΙΑ ΤΗΣ ΑΓΝΩΣΤΗΣ 17ΧΡΟΝΗΣ ΠΑΡΔΑΛΩ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΠΩΝΕΙ ΤΗΝ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑ ΤΗΣ.

Ο ΑΝΤΡΕΑΣ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΥΕΛΙΚΤΟΣ, ΑΛΛΑ ΠΡΙΝ ΤΑ ΑΦΗΣΕΙ ΚΑΤΩ ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΙΔΕ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ, ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΤΑΞΙ ΤΟΥ. ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΤΑΦΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟΝ ΦΑΛΟ ΕΞΩ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΤΟΝ ΤΡΙΒΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΚΟΥΦΑΡΙΟΥ. ΚΟΡΙΤΣΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ, FUCKIN YEAH! ΘΥΜΗΘΗΚΕ ΤΑ ΝΙΑΤΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΚΑΙ ΓΑΜΟΥΣΕ ΦΩΝΑΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΚΟΠΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΣΑΘΡΟΥΣ ΤΟΙΧΟΥΣ. ΑΡΧΙΣΕ ΤΟΤΕ ΝΑ ΚΟΠΑΝΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΛΥΣΣΑ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝ ΠΡΙΝ ΗΤΑΝ ΑΠΛΩΣ ΑΝΑΙΣΘΗΤΟ, ΠΛΕΟΝ ΗΤΑΝ ΣΙΓΟΥΡΑ ΝΕΚΡΟ. ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΕ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΑ ΣΟΔΟΜΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΝΩΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΑΙ ΣΗΚΩΘΗΚΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΤΣΙΓΑΡΟ ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΠΗΓΕ ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΑΞΙ, ΑΠΟΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝΟΝΤΑΣ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΗΝ ΒΙΩΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΟΤΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΗΘΙΚΟ ΚΑΝΝΙΒΑΛΙΣΜΟ ΟΛΕΣ ΟΙ ΝΟΗΤΙΚΕΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΤΑΡΡΕΟΥΝ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥΣ. ΕΚΑΤΣΕ ΣΤΟ ΤΑΞΙ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΗ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΚΑΙ ΕΒΑΛΕ ΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ GAY ΣΤΑΘΜΟ. ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΙ ΑΚΟΥΓΕ, ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΑΛΛΟΥ. ΚΑΝΑ 20ΛΕΠΤΟ ΜΕΤΑ ΗΡΘΕ ΚΑΙ Ο ΝΩΝΤΑΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΘΗΣΕ ΒΛΑΣΦΗΜΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΟΔΗΓΟΥ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΕΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕ ΕΝΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΛΕΙΝΕΙ. ΑΦΟΥ ΧΕΣΤΗΚΕ Ο ΝΩΝΤΑΣ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΤΡΕΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΕΚΡΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΗΝ ΚΟΥΡΣΑ ΤΟΥ. ΤΟΝ ΘΥΜΗΘΗΚΕ Ο ΝΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΕΝΑ ΥΠΕΡΙΨΩΜΕΝΟ ΚΩΛΟΔΑΧΤΥΛΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ, ΕΤΣΙ ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΠΕ "ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΕΚΡΟ" ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΜΕΤΑ ΠΡΟΣΕΘΕΣΕ "ΣΚΑΤΑ, ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ, ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΕΖΟΥΝ".

3010
Βόθρος / Re: ΧΥΣΙΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ
« on: August 21, 2012, 04:40:34 pm »
στην Κύπρο κυβερνάνε με σφυροδρέπανο στην τσέπη και γαμάνε μάνες τουρκοεβραίων καπιταλιστών.
Γιατί οι Κύπριοι τι είναι αν όχι Τουρκοεβραίοι καπιταλιστές;

3011
Βόθρος / ΧΥΣΙΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ
« on: August 21, 2012, 02:34:16 pm »

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ!

3012
Γενική Συνέλευση / Re: ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΓΚΑΡΙ
« on: August 21, 2012, 02:22:56 pm »
20 από μένα αν γίνει με paysafe.

3013
Είμαι κι εγώ εδώ! 8)

Pages: 1 ... 49 50 [51]