Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - Pepe the Frog

Pages: 1 2 3 [4] 5 6 ... 51
181
Βόθρος / Re: ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ ΜΥΑΛΟΥ
« on: January 06, 2016, 11:11:36 pm »

182
το Τσέρνομπιλ είναι στην Αλβανία; WTF?

Oι Σλάβοι με τους Γερμανούς τον 4ο αιώνα μ.Χ. δεν είχαν καμιά φυλετική διαφορά, και τώρα έχουν ελάχιστες. Ινδοευρωπαίοι είναι. Καμιά σχέση με Έλληνες (αρχαίους και νέους) δηλαδή. Οι Έλληνες πάντα ήταν φυλετικά πιο κοντά στους Αλβανούς από ό,τι στους σλαβογερμανούς.
Οι Έλληνες δεν είναι Ινδοευρωπαίοι δηλαδή; Φυτρώσαμε; Οι Σλάβοι δεν είχαν τόσο φυλετικές όσο πολιτιστικές διαφορές με τους γερμανούς αν και κάποιος θα μπορούσε να πει ότι όσο διαφέρουν οι Σάξονες από τους Νορβηγούς διαφέρουν και οι Σλάβοι από τους Γερμανούς. Βέβαια εξαρτάται ποίους Σλάβους εννοείς, οι Γιουγκοσλάβοι είναι πιο κοντά στους Έλληνες και στους Αλβανούς παρά στους Γερμανούς και οι Δυτικοί Σλάβοι (Τσέχοι, Πολωνοί, Σκοβάκοι) είναι πιο κοντά στους Γερμανούς, ειδικά οι Τσέχοι.

οι Μανιάτες στην περίπτωση που είναι φυλή ανόθευτη (που δεν είναι), είναι απόγονοι Μυκηναίων (αράπηδων δηλαδή) και Μεσσήνιων ειλώτων της Σπάρτης. Άσε το πουτανάκι να νομίζει ότι είναι Σπαρτιάτισσα.
Οι Μυκηναίοι δεν ήταν αράπηδες, και οι Μανιάτες δεν έχουν (μεγάλη) μίξη με φυλές που εισέβαλαν στον ελλαδικό χώρο αλλά κυρίως με άλλους Έλληνες, ειδικά μετά την πτώση του Βυζαντίου. Γενικά σε καμμία χώρα που δεν έγινε γενοκτονία των γηγενών δεν υπάρχει μεγάλη μίξη με τους εισβολείς ακόμα και στην Βρετανία το μεγαλύτερο ποσοστό του πληθυσμού κατάγεται κάτα κύριο λόγο από Κέλτες.

Nein! Εσένα είτε σου αρέσει είτε όχι οι αλβανοί είναι ο πιο άσχημος αηδιαστικός και βρώμικος λαός στην Ευρώπη. Και οι βούλγαροι είναι απ τις πρώτες μογγολικές φυλές που πλησίασαν την Ευρώπη. Πριν φτιαχτεί η σλάβικη γλώσσα μιλούσαν μογγολικά σαν τους τούρκους και κατήγοντο απ τον Καύκασο, εξού και η ομοιότητά τους με την βρωμιά και την λέπρα των αλβανών! Αν σου αρέσουν τόσο οι μετανάστες πάρτους στο σπίτι σου :D
Επειδή οι Αλβανοί είναι άσχημοι δεν σημαίνει ότι δεν ανήκουν στην Λευκή Φυλή. Και επειδή μια φυλή της στέππας κατέλαβε ένα κομμάτι γης δεν σημαίνει ότι η γηγενείς που ήταν πολλαπλάσιοι των κατακτητών εξαφανίστηκαν.

183
Εκατομμύρια ΒΚορεάτες ψόφησαν στην πείνα για να παίζει με τις βόμβες ο μπούλης και το λες πρόοδο; Πουθενά δεν υπάρχει πρόοδος, ούτε στο να είσαι εναντίον της πουστιάς. Το ότι το επαναλαμβάνεις δείχνει πόσο θέλεις να αποδείξεις ότι είσαι κάποιος. Η αναπηρία σου είναι ότι δεν μπορείς να ανταγωνιστείς τους συνανθρώπους σου στα ίσια, στην ελεύθερη αγορά, ούτε καν τους πούστηδες, και εφευρίσκεις διάφορες μπαρούφες, ότι είσαι και καλά πιο str8 από εμένα ή ότι και καλά είσαι ιδεολόγος, τα οποία δήθεν αντισταθμίζουν τον φόβο του ανταγωνισμού. Το προβλημά σου είναι ψυχολογικό, άρα πρέπει να έχεις γεννηθεί υπάνθρωπος. Μόνο έτσι εξηγούνται οι ονειρώξεις σου για "ανωτερότητα".
Εγώ μια χαρά μπορώ να ανταγωνιστώ και να υπάρξω στην ελεύθερη αγορά, εσύ δεν το νομίζω. Εγώ θεωρώ ότι οι πούστηδες είναι ανώμαλοι, εσύ εκθιάζεις την πουστιά συνέχεια. Δεν είμαι πιο straight από εσένα, εγώ είμαι straight, εσύ είσαι πούστης δεν πάει με το μέτρο αυτό ή είσαι ή δεν είσαι.

Έχεις δει κανέναν πούστη αναρχοκαπιταλιστή; Ο αναρχοκαπιταλισμός είναι η ιδεολογία της ζωής. Οι πούστηδες όλοι είναι κολλεκτιβιστές, του θανάτου, του μίσους. Εσύ, ως κρατικιστής, είσαι μεταφυσικά πούστης, όχι εγώ. Εγώ απλά προσφέρω μια κοινωνική λύση στο πρόβλημα της πουστιάς, εσύ το αντιμετωπίζεις ως προσωπική υπόθεση...
Ο Αναρχοκαπιταλισμός δεν πρόκειται να λειτουργήσει ποτέ, οπότε είναι ιδεολογία της ουτοπίας.

184

Πάντως θέλει πολύ θράσος για να λες ότι οι αλβανοί και οι βούλγαροι είναι πιο Άριοι απ τους Μανιάτες :D Μόνο οι χρυσαυγίτες λένε τέτοιες γελοιότητες, άρα μας έδειξε το αληθινό του πρόσωπο ο Long Knives που είναι πιο βρωμερό και απ το αλβανικό :D
Οι Αλβανοί είτε σου αρέσει είτε όχι ανήκουν στην Λευκή Φυλή όπως και οι Βούλγαροι. Οι Βούλγαροι αποτελούν μίγμα σλάβων με αρχαίους Θράκες. Οι Μανιάτες δεν αποτελούν μίγμα διαφορετικών φυλών γιατί στα κωλοβούνια και τις πέτρες της Μάνης δεν είχαν λόγο να εισβάλουν αλλά επίσης δεν ήταν και εύκολο.

185
Βόθρος / Re: ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ ΜΥΑΛΟΥ
« on: January 06, 2016, 10:45:20 pm »
Το αστείο με έσας τους μαλάκες είναι ότι λέτε άριο όποιον σας αρέσει εμφανισιακά. Και οι 3 Λευκοί είναι αλλά επειδή δεν είναι μοντέλα εσείς λέτε μαλακίες.

186
Εγώ είμαι μανιάτης αλλά μοιάζω πιο πολύ με Ρωμαίο έτσι κι αλλιώς
Kαμιά σχέση οι Σλάβοι με τους Αλβανούς. Οι Σλάβοι είναι ίδια φυλή με τους Γερμανούς. Οι δε Αλβανοί του Καυκάσου καμιά σχέση δεν έχουν με τους Αλβανούς της Αλβανίας. Οι Αλβανοί της Αλβανίας είναι Ιλλυριοί + Παίονες + Παννονοί. Oι Δωριείς και οι Πελασγοί είχαν ανέκαθεν κοινά φυλετικά χαρακτηριστικά με τους Ιλλυριούς.ε πάνε τότε στη λεσβία την Κανέλλη μπας και σε γαμήσει, εδώ τι ζητάς; Εμείς οι λευκοί δε γαμάμε ανήλικα αραποπουτανάκια.
Οι Σλάβοι πάντως ποτέ δεν μπήκαν στην μέσα και ανατολική Μάνη, τους σταμάτησαν στο οιτυλο και οι Αλγερινοί δεν έρχονταν πειρατές στην Μάνη, οι Μανιάτες πήγαιναν πειρατές πάντου. Και για να είμαστε ακριβοδίκαιοι χωρίς τους Μανιάτες και τους Αρβανίτες οι υπόλοιποι Έλληνες ακόμα θα χρησιμοποιούσατε στην καθημερινότητα σας την τουρκική.

187
Kάθε φασίστας πρέπει να είναι με τον Κεμάλ στη Σμύρνη, με τον Ασάκα στη Νανκίν, με τον Μπέρια στο Κατύν, με τον Λάουτενμπαχ στο Δίστομο, και με τους σωματέμπορους στη Μεσόγειο. Όποιος δε γουστάρει, να γίνει κομμουνιστής και να κλαίει για γενοκτονίες.
Αν και συμφωνώ με το σκεπτικό σου, δεν μπορούμε να είμαστε με τον Κεμάλ στην Σμύρνη, θα κλαιγόμαστε συνεχώς σαν τους Εβραίους για γενοκτονείες μέχρι να πουστέψουμε τους Τούρκους και να τους κάνουμε Σουηδούς.

188
Δεν έχω αμφιβολία ότι εκεί οδηγούν οι παρωχημένες ιδέες σου!
http://news247.gr/eidiseis/afieromata/ti-einai-h-vomva-ydrogonoy-poy-erikse-o-kim-pio-epikindynh-ap-thn-atomikh-ikanh-gia-pagkosmio-olethro.3847518.html

Θα σε γλεντήσει ο Κιμάρος πουστράτζα! Το πάτησε το κουμπί! Πίστευω πάντως ότι εσύ Fringe είσαι εναντίων του κομουνισμού όχι επειδή είσαι "καπιταλιστής" αλλά επειδή ο κομουνισμός είναι εναντίων της πουστιάς.

190
Ημερολόγιο / Πέθανε ο Μάκης Ψωμιάδης.
« on: January 06, 2016, 03:12:10 pm »
Έφυγε προδομένος από την καρδιά του

Την τελευταία του πνοή άφησε το βράδυ της Τρίτης ο Μάκης Ψωμιάδης.

Ο πρώην παράγοντας του ποδοσφαίρου και μπλεγμένος στην υπόθεση των στημένων αγώνων του 2011, άφησε την τελευταία του πνοή τα ξημερώματα από πνευμονικό οίδημα!

Στις τρεις τα ξημερώματα της Τετάρτης, ο Μάκης Ψωμιάδης πέθανε στα χέρια του γιου του, του Σταύρου που ήταν κοντά του, σύμφωνα με το gazzetta.gr, καθώς οι γιατροί στο νοσοκομείο Ελπίς απλά διαπίστωσαν το θάνατό του.

Η κηδεία του θα γίνει το Σάββατο από το νεκροταφείο του Κόκκινου Μύλου.

Ο Μάκης Ψωμιάδης ήταν 60 ετών και στα τέλη του Αυγούστου είχε αποφυλακιστεί  μετά από 4 χρόνια και 2 μήνες κράτησης. Ο άλλοτε ισχυρός άνθρωπος του Ελληνικού ποδοσφαίρου, είχε καταδικαστεί τον Απρίλιο του 2014 από τους δικαστές του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων σε δεκαετή φυλάκιση, καθώς τον έκριναν ένοχο για υπεξαίρεση 21,5 εκατ. ευρώ από τα ταμεία της ΑΕΚ, κατά την διάρκεια της προεδρίας του, την περίοδο 2001 με 2003.

Παράλληλα, το όνομά του ενεπλάκη και στην υπόθεση των στημένων του 2011, κάτι που οδήγησε στην σύλληψή του στα Σκόπια, όπου και είχε διαφύγει. Για την υπόθεση αυτή καταδικάστηκε σε 4,5 χρόνια και 35.000 ευρώ πρόστιμο με αναστολή.

Γεννημένος στις 13 Δεκεμβρίου του 1955 στην Καβάλα, από πατέρα παπά, έζησε φτωχικά τα παιδικά του χρόνια. Tο 1988 γίνεται πρόεδρος της Eρασιτεχνικής AEK και ξοδεύει πάρα πολλά χρήματα, κάνοντας ιδιαίτερα δαπανηρές μεταγραφές για την εποχή, για να ενισχύσει την ομάδα μπάσκετ. Στη συνέχεια ασχολήθηκε με το ποδόσφαιρο και συγκεκριμένα με τις ΠΑΕ ΑΕΚ, Εθνικό, Ακράτητο και Καβάλα.

Οι δικαστικές περιπέτειες του Ψωμιάδη

Άρχισε να γίνεται γνωστός όταν, μετά την πτώση της χούντας, βασανισθέντες κατέθεσαν στη δίκη των χουντικών στον Κορυδαλλό φοβερά πράγματα γι αυτόν. Δεκατρία χρόνια μετά, η Ελευθεροτυπία θα γράψει ότι ο Mάκης Ψωμιάδης δεν ήταν ο καλόγερος της Nομικής και του Πολυτεχνείου, αλλά ένας ξάδελφός του, ο Πολύκαρπος Ψωμιάδης.

Το 1987 εκδόθηκε ένταλμα σύλληψής του από την Ιντερπόλ. Όπως είχε αποκαλύψει ο Pιζοσπάστης, ο ανακριτής της Γενεύης, Barley Capole, εξέδωσε ένταλμα σύλληψης στις 6.9.1987 για απάτη και πλαστογραφία τίτλων. Κατηγορήθηκε τότε συνολικά για έξι εγκλήματα και φυσικά δεν μπήκε ποτέ φυλακή.

Το Γ΄ Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας τον τιμώρησε ερήμην με φυλάκιση 2 ετών για υπεξαίρεση αντικειμένου ιδιαίτερα μεγάλης αξίας και πλαστογραφία μετά χρήσεως. Για τον ίδιο λόγο καταδικάσθηκε σε φυλάκιση 22 μηνών η σύζυγός του, Ελένη Σταμέλου. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, τη μήνυση εναντίον του ζεύγους είχε υποβάλει στις 10.2.1984 η Γεωργία Bένδρα, η οποία είχε συστήσει μαζί τους εταιρεία με αντικείμενο την εμπορία τουριστικών ειδών και χρυσών κοσμημάτων στην Πλάκα. Ο Ψωμιάδης στη συνέχεια αποφάσισε να ασχοληθεί με τη νυχτερινή διασκέδαση των Αθηναίων. Αρκετά νυχτερινά μαγαζιά φαίνεται να είναι στην κατοχή του, με πιο ονομαστό το Μαρακές στην οδό Αμερικής.

Τον Οκτώβριο του 2002, κατηγορείται και πάλι από τον Λαλιώτη, αυτή τη φορά με την κατηγορία της πλαστογραφίας μετά χρήσεως σε βάρος του Δημοσίου. Εκείνη τη χρονιά ήταν πρόεδρος της ΠAE AEK! Καταδικάζεται και πάλι σε κάθειρξη 12 ετών. Αλλά ο Mάκης δεν πήγε ούτε τότε φυλακή την Eλλάδα! Επικαλούμενος προβλήματα υγείας, νοσηλεύεται για λίγες ημέρες φρουρούμενος στο νοσοκομείο Σωτηρία.

Το 2004 κατηγορεί τον Ντέμη Νικολαΐδη ότι δεν κάνει καλή ζωή και για να το αποδείξει εισβάλλει αργά το βράδυ στο σπίτι του. Γίνεται χαμός, έρχεται η αστυνομία και ο Nτέμης τον μηνύει. Τα χειρότερα όμως έρχονται όταν ο Nτέμης γίνεται πρόεδρος της ΠAE και ψάχνει σχολαστικά τα βιβλία και βγάζει λαβράκι: 11 εκατομμύρια ευρώ ήταν περασμένα στα βιβλία για έργα στους Θρακομακεδόνες που δεν έγιναν ποτέ! Τελικά καταδικάστηκε με τέσσερα χρόνια και σε συνδυασμό με την εμπλοκή του στο Koriopolis θα οδηγηθεί στη φυλακή τον Σεπτέμβριο του 2011!

Είχε αφεθεί, όμως, ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, λόγω διαφωνίας εισαγγελέα και ανακριτή για το αν θα έπρεπε να προφυλακιστεί. Τελικά συνελήφθη στις 11 Νοεμβρίου του ίδιου έτους σε κεντρική καφετέρια των Σκοπίων. Στις 30 Απριλίου του 2012 εκδόθηκε στην Ελλάδα και από τότε ήταν φυλακή ως τον περασμένο Αύγουστο. Ο ίδιος πάντα δήλωνε αθώος...ΑΙΩΝΙΑ ΣΟΥ Η ΜΝΗΜΗ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ!

191
Η Σομαλία δεν έχει καπιταλισμό. Η ΒΚορέα έχει φυλετικό εθνικοσοσιαλισμό.
Καλή φάση τότε, γαμάει έτσι κι αλλιώς η Βόρειος Κορέα!

192
Αν θέλεις Χίτλερ πήγαινε στη ΒΚορέα. Το ίδιο ακριβώς καθεστώς υπάρχει και εκεί και έχουν διασυρθεί οι Βκορεάτες παγκοσμίως!
Και εσύ αν θες ΑΝΚΑΠ να πας στην Σομαλία να γουστάρεις.

193
Βόθρος / Re: ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ ΜΥΑΛΟΥ
« on: December 31, 2015, 06:56:37 pm »
Και έτσι να είναι (που δεν είναι γιατί μία φορά τον μήνα έπαιρνα, δεν ήμουν εξαρτημένη ποτέ και μάλλον δεν θα ξαναπάρω γιατί δεν μ αρέσει) τι σε κόφτει εσένα; Μαστουρώνω, δεν κάνω τα ακατανόμαστα :D
Σκάσε πρεζάκι!

194
Φασισμός / Σε λίγο δεν θα είναι 2015
« on: December 30, 2015, 09:42:43 pm »

195
Βόθρος / Re: ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ ΜΥΑΛΟΥ
« on: December 30, 2015, 09:36:28 pm »
Και; Ούτε εγώ είμαι πρεζάκι με μία γραμμούλα μία στο τόσο και αν... :D
Και οι άλλοι δεν είναι πούστηδες...

196
Βόθρος / Re: ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ ΜΥΑΛΟΥ
« on: December 30, 2015, 04:13:02 pm »
Συγνώμη που άργησα, πίναμε με την Ιεζάβελ και είμαι λίγο κουνουπίδι τώρα :P

Απλώς παραδέχεσαι ότι θες να πηγαίνεις με πολλές γυναίκες ταυτοχρόνως. Άρα είσαι ανώμαλος. Άρα κάνεις παρτούζες :D
Ότι και να κάνω, τουλάχιστον δεν είμαι πρεζάκι...

197
Ο Χίτλερ αποτελεί ό,τι πιο σιχαμερό έχει παράξει η Ευρώπη σε πολιτικό. Ιδανικό του Χίτλερ ήταν να σκλαβώσει τους Λευκούς. Εξαιτίας της αποτυχημένης ιδεολογίας του, που δεν είχε ούτε μια στο τρισεκατομμύριο πιθανότητα να επικρατήσει, η Λευκή Φυλή έχει διασυρθεί όσο ποτέ άλλοτε.

Όλες σου οι σαπισμένες ιδέες έχουν γίνει καθεστώς. Σκλαβιά, επιστράτευση, φορολογία, κρατικά μονοπώλια και κρατικός έλεγχος παντού. Αυτός είναι ο πυρήνας των ιδεών σου και ποιο είναι το αποτέλεσμα: Καταστροφή από άκρη σε άκρη της Ευρώπης. Υποδέξου το 2016 τώρα με τους συνανθρώπους σου να πληρώνουν το φασιστικό κρατικό μονοπώλιο των δρόμων, το φασιστικό ΚΤΕΟ και τα φασιστικά τέλη κυκλοφορίας, τον φασιστικό ΕΝΦΙΑ, να βάζουν πετρέλαιο με τον φασιστικό φόρο, να καθορίζει φασιστικά το Κράτος τον μισθό όλων, πάρε και εσύ τα χιλιάδες αργύριά σου από το Κράτος και τσέπωσέ τα καλά και υποκρίσου πως δήθεν νοιάζεται για τους Λευκούς Συνέλληνές σου που δεινοπαθούν και ματώνουν.


Υ.Γ. Ρε μαλάκες, γιατί στον πούτσο έχει ο fringe -163 φήμη; Τι φάση;

198
Quote
Εξαιτίας του Χίτλερ ολόκληρη η Λευκή Φυλή κινδυνεύει με αφανισμό.
Εξαιτίας του ότι έχασε ο Χίτλερ η Λευκή Φυλή κινδυνεύει με αφανισμό. Τα υπόλοιπα που λες μου θυμίζουν ήχους κωλοτρυπίδας διατυπωμένους σε γραπτό λόγο οπότε δεν τα σχολιάζω.

199
Βόθρος / Re: ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ ΜΥΑΛΟΥ
« on: December 29, 2015, 09:06:17 pm »
Quote
    Στους βρωμοέλληνες αρέσει να κάνουν παρτούζες σαν τα ζώα και όχι με αντρίκιους τρόπους 1 άντρας πολλές γυναίκες αλλά μια γυναίκα (συνήθως χοντρή) και πολλοί άντρες την βρίσκουν δηλαδή με το να έχουν όρθια καυλιά γύρω τους...γυφτιά.
Ναι τι;

200

Quote
Οι ιθύνοντες νόες στη Χ.Α. πρέπει πάραυτα να σταματήσουν να παπαγαλίζουν τις παρωχημένες παπαριές του αποτυχημένου Χίτλερ και να κάνουν στροφή προς τον Καπιταλισμό, ο οποίος και μόνο μπορεί να φέρει στους Έλληνες γνήσια και βιώσιμη Ανάπτυξη και να τους κάνει και πάλι άνθρωπους, και όχι βόδια και πρόβατα.
1. Αποτυχημένο είναι το μουνί της μάνας σου που έβγαλε έναν βλάκα σαν εσένα.
2. Οι της ΧΑ δεν κατανοούν καν τι είναι ο καπιταλισμός σαν τους αριστερούς.
3. Ακόμα και αν καταλάβαιναν δεν θα μπορούσαν γιατί προτιμούν να πουλάνε λαικισμό αντί για πρακτικές λύσεις.

201
Βόθρος / Re: ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ ΜΥΑΛΟΥ
« on: December 29, 2015, 12:39:59 pm »
Τράβα να κάνεις καμιά παρτούζα και άσε τις μανάδες :D
Παρτούζες κάνουν κάτι πρεζάκια σαν εσένα όταν βγαίνουν off από την πολύ πρέζα και τα πηδάνε 2-3 περαστικοί παρέα.

202
Βόθρος / Re: ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ ΜΥΑΛΟΥ
« on: December 28, 2015, 11:45:10 pm »
Δεν με θέλετε; :( Δεν πειράζει ποτέ δεν με έπαιζαν οι πόρνες :D
203
Έτσι εξηγούνται οι ανώμαλες εικόνες :D
???


Δεν νομιζω πως υπάρχουν τετοιες γυναίκες αλλα ως υποθεση εργασίας, ε, ας δουλέψουν οπως θέλουν.
Το δεν νομίζω μαξ δεν καλύπτει το φάσμα της πραγματικότητας. Και δεν μιλάμε μόνο για γυναίκες, δηλαδή αν πχ ένας άντρας γουστάρει να πληρώνεται για να πηδάει γριές; Οι πορνεία δεν υπάρχει μόνο στις γυναίκες.

Πας καλά αγόρι μου; :-\ Τότε πώς ακριβώς εναντιώνεσαι στην πορνεία;
Βασικά εναντιώνεται στο να εξαναγκάζεται κάποιος στην εκπόρνευση από ότι φαίνεται που είναι λογικό.

204
Βόθρος / Re: ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ ΜΥΑΛΟΥ
« on: December 28, 2015, 11:32:15 pm »
Και νόμιζα ότι φαντασιωνόσουν μόνο λεσβιακά αλλά τελικά έχει και "πουτσοσούβλια" ο κατάλογος :P
Αυτό δεν είναι φαντασίωση, ευχή είναι. Αν σου σκίσει τις ωοθήκες ο Pulverem πολύ πιθανόν να απαλαχτούμε από την παρουσία σου.


205
Quote
Οι γυναικες που εκπορνεύονται ειναι θυματα τραφικινγκ ή και εξαναγκαζονται απο τους αδυσοπητους εκβιασμους της καπιταλιστικης ζωης για επιβιωση. Οι καπιταλιστες κλέβουν το δημοσιο νερό, γή, φαγητο και σε εξαναγκαζουν για να καλυψεις τις αναγκες σου να πληρώσεις με λεφτά, κατι που ειχες πιο πριν δωρεαν. Οποταν αναγκαζονται πολλες να εκπορνευτουν.
Και τι γίνεται ρε μαξ με αυτές που απλά θέλουν να είναι πουτάνες; Δηλαδή αν κάποια προτιμά από το να δουλεύει να πηδιέται και να την πληρώνουν που το κακό; ??? Προσωπικά θεωρώ ότι η πορνεία είναι χρήσιμη και έχει τον ρόλο της σε κάθε κοινωνία παρότι αποτελεί κάπως αποκρουστική πρακτική.

206
Βόθρος / Re: ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ ΜΥΑΛΟΥ
« on: December 28, 2015, 11:08:51 pm »
Δεν νομίζω αλλά θα δούμε :P
Πλησιάζει η ώρα που θα φας το πουτσοσουβλι του Pulverem.

207
Με την διαφορά ότι η γυναίκα χρειάζεται ψυχολογικά τον άντρα ενώ ο άντρας ούτε φοβάται μόνος του, ούτε χρειάζεται ιδεολογική και ηθική καθοδήγηση, ούτε χρειάζεται ψυχολογική υποστήριξη για τις ενδεχόμενες ατυχίες που θα του στείλει ο Κύριος. Ίσα ίσα, το πιο πιθανό είναι να τον κάνει πιο αδύναμο η γυναίκα... Γι αυτό οι Αρχιερείς είναι πάντα άγαμοι :)
ΛοοοοοοΛ
Το ότι χρησιμοποιείς ως επιχείρημα τους "Αρχιερείς" ήταν η χαριστική βολή.  :D

208
Βόθρος / Re: ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ ΜΥΑΛΟΥ
« on: December 28, 2015, 10:14:00 pm »
Μου στέλνει κάτι περίεργα μηνύματα τώρα τελευταία ο Pulverem... Μέχρι που του είπα για το περιστατικό που έγινε και μου λέει "ήταν και αυτός ένας τρόπος να σε πλησιάσω" :D Το ήξερα ότι δεν βρίζει όταν μιλάει σοβαρά αλλά φοβάμαι μην σχεδιάζει να με ξεκάνει και θέλει τα μηνύματα ως απόδειξη ότι με αγαπούσε :D Γι αυτό το γράφω εδώ :P
Μπορεί να θέλει να σε βιάσει. Την βρίσκει με κάτι τέτοια από ότι έχω καταλάβει. :D

209

ΖΕΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙ

210
Πχιου! Τι φουντούκια είναι αυτά που πετάς ρε ζαβό, θα μας βγάλεις κάνα μάτι :D "Θα νομιμοποιήσουμε την πορνεία και τον κιναιδισμό για να φανεί ποιος είναι στ αλήθεια ενάρετος" :D Omg! Σου μιλάω κιόλας καθυστερημένο αλβανάκι! Ξουτ από δω ρε νούμερο! Αν ήσουν σε server μας θα είχες φάει machine ban απ την πρώτη μέρα!

BTW η ναζιστική Γερμανία δεν μεγάλωσε καμιά γενιά γιατί δεν έμεινε αρκετά στην εξουσία ώστε να μάθουμε τι θα μπορούσε να κάνει για την πορνεία και τον κιναιδισμό :-\ Άσε που ήταν φιλάνθρωποι και δεν εκτελούσαν γι αυτά τα ζητήματα... Πολύ κακώς, γιατί τελικά η ιστορία μας αποδεικνύει ότι απ την πορνεία, τον κιναιδισμό, την ανωμαλία και την λαγνεία που έχουν γίνει δικαιώματα και οι αντιπρόσωποί τους έχουν βήμα πλέον, πηγάζουν οι πιο ανεκδιήγητες ιδεολογίες σαν τον αναρχοκαπιταλισμό σου, τον αθεϊσμό, την αληθινή αναρχία και άλλα... Και φυσικά μέσα σε όλα αυτά η μεγαλύτερη πόρνη είναι ο αναρχοκαπιταλισμός σου!

211
βασικά με Νάθαν κυβερνήτη του Νότου θα ξεσηκώνονταν μαζικά οι μαύροι και θα έπρεπε να τους σφάξει.
Τι ακριβώς θα άλλαζε για τους μαύρους; Θα ήταν και πάλι δούλοι όπως και πριν, οπότε γιατί να ξεσηκωθούν; Εδώ οι πλειοψηφία τους δεν ξεσηκώθηκε στην διάρκεια του εμφυλίου και μάλιστα σχεδιαζόταν η επιστράτευσή τους στον πόλεμο κατά των Βορείων! :D

212
το ότι έφτιαξε την Κου Κλουξ Κλαν αμέσως μόλις τέλειωσε ο εμφύλιος δείχνει ότι ήθελε να είναι σε μια οργάνωση αρχηγός, και απλά δεν τον άφηναν ο Ντέιβις και ο Λι όσο διαρκούσε ο πόλεμος.
Υπήρχε ανάγκη για να φτιαχτεί η ΚΚΚ μετά τον πόλεμο, και δεν υπήρχε λόγος να είναι αρχηγός όσο υπήρχαν ο Davis και ο Lee. Μόλις αυτοί έφυγαν από το προσκήνιο και χρειαζόταν κάποιος να αναλάβει την προστασία των λευκών του νότου τότε πήρε τα ινία o Forrest.

213
Από πού είναι προφανές; lol
Το είπε ο Pulverem.

214
άριστος στρατιωτικός ήταν κι ο Στέρνμπεργκ, κι ο Ράιχενάου κι ο Σέρνερ κι ο Χιντέκι Τόγιο κι ο Λιν Πιάο. Το να έχουν όμως αυτά τα άτομα πολιτική εξουσία, και μάλιστα απόλυτη, όντως καλοί στρατιωτικοί (δυνατό υπερεγώ), κακοί πολιτικοί (αδύναμο εγώ) και φουλ καθοδηγημένοι από φανατισμό (δυνατές παρορμήσεις του εκείνου) δε μου δίνει πολλά περιθώρια να πιστέψω ότι τα πάντα θα ήταν μέλι γάλα και δε θα υπέφερε κανείς.

Ο Νάθαν μπήκε στη λίστα επειδή ήταν ο μόνος πραγματικά εξουσιομανής στρατηγός του Νότου. Ο Γκραντ με την ίδια εξουσιομανία και τα έκανε μαντάρα ως πρόεδρος, αν και τον καθοδηγούσαν μετριοπαθείς δυνάμεις. Φαντάσου τον Νάθαν κυβερνήτη του Νότου με όλους τους τρελούς γύρω του να τον σιγοντάρουν. Δε θέλει και πολύ να κάνει το Τέξας Τρεμπλίνκα.
Από που προκύπτει η εξουσιομανία; ???

215
Μπράβο βρε, μας καταλάβατε μόλις αποσυμβολίσατε την Αποκάλυψη εδώ μέσα ::)
Καλά σας λέει ρε μαλάκες, έτσι κι αλλιώς είναι προφανές ότι κάνουν πλακομούνια.

216
είναι πιο άγριος από Davis και Lee, και θα γινόταν της πουτάνας αν κυβερνούσε αυτός τον Νότο.
Τίποτα δεν θα γινόταν αν κυβερνούσε τον Νότο. Το ότι σκότωσε 5 μαύρους που πήραν το όπλα εναντίων της Ομοσπονδίας δεν λέει κάτι, πόλεμος ήταν! Ο συγκεκριμένος ήταν ένας άριστος στρατιωτικός ηγέτης (και πρώτος αρχηγός της ΚΚΚ).

217
έβγαλα Ντουρούτι και έβαλα Sternberg και Nathan.
Ότι να ναι βασικά. Τι κακό έκανε ο Forrest;

218
Ημερολόγιο / Re: 24 Δεκεμβρίου
« on: December 24, 2015, 09:37:31 pm »
στο ίδιο άρθρο του ίδιου εθνικοσοσιαλιστή, γίνεται ξεκάθαρο ότι η Αμερική ποτέ δεν ήταν έθνος, οπότε δεν είχε ποτέ εθνικισμό κατά το ευρωπαϊκό πρότυπο. Και ότι η ΚΚΚ είχε σκοπό να "μειώσει την επιρροή της καθολικής εκκλησίας" (όπως οι μασώνοι στη Γαλλία πριν την επανάσταση κλπ).
Σε κάλυψα με αυτό που είπα παραπάνω νομίζω.

219
Ημερολόγιο / Re: 24 Δεκεμβρίου
« on: December 24, 2015, 07:49:47 pm »
ο μέγας Ρόμπερτ Λάυ πάντως καταδίκαζε την ΚΚΚ σαν μασονική στοά (βλ. "Roosevelt Betrays America", Robert Ley 1942)
Οι ΚΚΚ ήταν κράτος εν κράτει στις ΗΠΑ και ότι πιο κοντινό είχαν οι λευκοί της χωρας σε μαζικό εθνικιστικό κίνημα, τώρα επειδή κάτι το είπε ένας τύπος που είχε κάποιο πόστο στην εθνικοσοσιαλιστική Γερμανία δεν σημαίνει ότι είναι και σωστό.

Λογικό. Με όλα τα σαπούνια φίλος είναι αυτός.
Πάντως στο να απελευθερωθούμε το '21 βοηθήσαν και οι Μασώνοι.

220
Ημερολόγιο / Re: 24 Δεκεμβρίου
« on: December 24, 2015, 02:14:14 am »
1800- Αποτυχημένη απόπειρα δολοφονίας του Ναπολέοντα Βοναπάρτη. (Σας γλεντάει ακόμα)


1865- Ίδρυση της Ku Klux Klan (Επίσης σας γλεντάει ακόμα).

221
Βόθρος / Re: ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ ΜΥΑΛΟΥ
« on: December 24, 2015, 12:30:06 am »


ΣΤΑ ΤΡΕΝΑ!

222
Μόνο οι οπλοφοβικές αδερφάρες χρειάζονται εκπαίδευση στα όπλα. Μόνο οι γυναίκες χρειάζονται εκπαίδευση στα όπλα, κι αυτό, όχι γιατί δεν καταλαβαίνουν πως να πυροβολήσουν, αλλά γιατί τους αρέσει ...να τις εκπαιδεύουν οι άντρες!
Δεν μιλάμε μόνο για πυροβόλα όταν μιλάμε για εκπαίδευση στα όπλα, μιλάμε και για μαχαίρια, σπαθιά, ξιφολόγχες φτυάρια, εργαλεία κήπου τα ίδια τα πυροβόλα όπλα ως ρόπαλα αλλά ακόμα και γυμνά χέρια ακόμα γιατί οι σφαίρες κάποτε τελειώνουν, οι τρόποι για να σκοτώσεις κάποιον ποτέ.

224
φυσικά και ο άνθρωπος ακόμα δεν έχει φτάσει στην πνευματική ανωτερότητα να απορρίψει παντελώς την έννοια της θρησκείας. Αυτή όμως η απόρριψη είναι προαπαιτούμενο για τη μετάβαση στην ανώτερη ανθρώπινη κοινωνία. Ο άνθρωπος θα είναι αδύναμος όσο πιστεύει σε θεούς, και δυνατός από τη στιγμή που θα τους απορρίψει.
Κι επειδή αυτό δεν θα συμβεί ποτέ, γι'αυτό το κράτος πρέπει να ελέγχει την θρησκεία. Σε ένα εθνικοσοσιαλιστικό ελληνικό κράτος ας πούμε, αρχιεπίσκοπος θα ήταν ο Αμβρόσιος. :D

226
Το μονοπώλιο της βίας του Κράτους πάει πακέτο με την οπλοφοβική προπαγάνδα και νοοτροπία. Αυτό που χρειαζόμαστε είναι κατάργηση του Κράτους και οπλισμό των πολιτών. Η οπλοφορία είναι το καλύτερο εχέγγυο της εθνικής ασφάλειας. Η οπλοφορία του Κράτους σκοτώνει τους πολίτες.
Η οπλοφορία και η εκπαίδευση στα όπλα είναι ο μόνος τρόπος για έναν λάο να σιγουρέψει ότι θα έχει για πάντα την τύχη του στα χέρια του.

227
Ημερολόγιο / Re: 23 Δεκεμβρίου
« on: December 23, 2015, 06:20:47 pm »
1248: Τα Χριστιανικά στρατεύματα καταλαμβάνουν την Σεβίλλη.

228
ο "πινοσετ" καταδικάζει την βια και τον αυταρχισμο.

Ενας χιτλερικος να μιλαει για παγκοσμιο αφοπλισμο μας λειπει!  :D
Παγκόσμιος αφοπλισμός = η πιο χίππικη και ηλίθια ιδέα που έχει ειπωθεί ποτέ στην παγκόσμια ιστορία.

229
Aπόπατος / Re: Βγάλε λεφτά online
« on: December 22, 2015, 11:09:19 pm »
50 ευρώ την εβδομάδα εννοείς φτωχομπινέ του παραπετάσματος! Ναι το έχω ξεπεράσει άνετα και έχω αναπτύξει μια failsafe μέθοδο σύμφωνα με την οποία το εκατομμύριο βγαίνει άνετα εντός μόλις λίγων ετών! Μπορείς και εσύ να το κάνεις, αν σταματούσες να δουλεύεις για το Κράτος του Συριζα και αξιοποιούσες τον χρόνο σου δημιουργικά.

Και αν εγώ χασομεράω στο ίντερνετ, τι κάνεις εσύ που έχεις φτιάξει 500 λογαριασμούς για να μου απαντάς;! Κρατικιστή της πεντάρας!
Εγώ δεν έχω άλλο λογαριασμό εδώ, για τον μαξ δεν ξέρω (βασικά ούτε από την IP του μαξ μπαίνει άλλος). Καλά 50 ευρώ την εβδομάδα δεν είναι και πολλά αλλά από κάπου πρέπει να αρχίσεις φαντάζομαι. Το θέμα είναι ότι μάλλον το εκατομύριο θα στο πάρει το κράτος στο τέλος γιατί θα είναι αδήλωτο. :D Εκτός αν χαλάς όλα σου τα λεφτά για να σε καρφοκωλιάζουν αφγανοί στο πεδίο του Άρεως.

230
Aπόπατος / Re: Βγάλε λεφτά online
« on: December 22, 2015, 03:04:37 pm »
Λες να καταφέρεις επιτέλους να βγάζεις να σπάσεις το φράγμα των 50ευρώ την διετία; :D Ντάξει δεν είναι κακό πάντως, αφού έτσι κι αλλιώς μαλακίζεσαι όλη μέρα στο νετ ας βγάλεις και κάνα φράγκο από αυτό.

231
όσο για τον Michael Jackson, οι τύποι που διαχειρίζονται τώρα την περιουσία του είναι πολύ πιο επιτυχημένοι από αυτόν. Γιατί αυτός όταν πέθανε είχε χρεωκοπήσει, ενώ αυτοί μετά τον ψόφο του έβγαλαν 2 δις. Και δεν κατανάλωσαν ποτέ χάπια όπως αυτός.

 Μichael Jackson = κομμουνιστής και παράσιτο.
Michael Jackson = ο μόνος μαύρος που κατάφερε να γίνει λευκός
Αντί να κάνει δικά του παιδιά πήρε λευκά παιδιά να μεγαλώσει.

232
Φασισμός / Re: Χριστιανοί στην Χεσμπολαχ!
« on: December 21, 2015, 12:06:51 pm »
δυναμη που προωθει τον μουλτι κουλτισμο η χεζμπολλά

οσα δεν φτανει ο λενιν, τα φτανει ο αλλαχ
νικη στα οπλα της χεζμπολλαχ!
Δεν νομίζω να προωθεί τον "μουλτι κουλτισμο" μάλλον αναγνωρίζει την πραγματικότητα του Λιβάνου και καθώς είναι Σιίτες και όχι κάφροι Σουνίτες προτιμούν να έχουν στο πλευρό τους τους ομοεθνείς τους χριστιανούς.

235
Respect στον Dr Dre που άρμεξε τον αραπουπανθρωπισμο του γκέτο και τον έκανε εκατομμύρια.

236
ασ την να γραφει. τι σε κοφτει εσενα; ας τα φυλάξει εδω τα σχεδια των ψυχτικων μηχανων, σε περίπτωση που χαθουνε απο αλλου, η ανθρωποτητα δεν θα χασει την τεχνογνωσία.
NOPE

OTAN ΒΑΖΕΙ O FRINGE ΠΟΥΣΤΡΙΛΙΚΙΑ ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΜΩΣ

237
Quote
Στο επόμενο άρθρο θα εξετάσουμε την περίπτωση να ήταν ο Tupac μετενσάρκωση του Χίτλερ.
Κάνε λογαριασμό ρε Tabarrok να γουστάρουμε!  :D :D :D

238
Ρε χιτη, τι σου φταιμε εμεις αν η πλεθρα ανακάλυψε το ψυγείο;
Εσύ την έφερες εδώ, άρα φταις!


239
Τα ΛΟΑΤ-LGBT φρικιά είναι 100% κρατιστές. Όσοι πούστηδες δεν τρώνε το παραμύθι αυτό γίνονται φασίστες, δηλαδή πάλι κρατιστές (βλέπε Jack Donovan), αλλά λιγότερο θηλυπρεπείς.

Όλες αυτές οι ομάδες της γης των κολασμένων δεν είναι τα πραγματικά υποκείμενα μίας κομμουνιστικής ιστορίας, βέβαια. Ο κομμουνισμός αναπόφευκτα καθαρίζει από εντός του τα παρακμιακά στοιχεία και επιστρέφει σε παραδοσιακές δομές, ακόμα και αν καταπιέζει τη θρησκεία κλπ. Ο μόνος λόγος που οι κομμουνιστές (οι συνειδητοί) υποστηρίζουν αυτές τις ομάδες είναι διότι τις χρησιμοποιούν. Είναι χρήσιμοι ηλίθιοι. Και γι' αυτό γελάμε μεταξύ μας όσοι τα ξέρουμε αυτά, διότι μόνοι τους οι LGBT κλείνουν το λάκκο τους.
Οι κανονικού κομουνιστές είναι πάντα εναντίων της πουστιάς. Βασικά το 99% των πούστηδων έχουν μόνο μια ασχολία στην ζωή τους, τον κώλο τους.

240
τι σας επιασε και γεμησατε το γγ σεξουαλικες εικονες που συμπεριλαμβάνουν βια, αρ-χιδια κτλ; καλα ο πινοσετ ειναι γνωστος οπαδος του ομοερωτισμου, τωρα ξεκινησες και εσυ; νομιζετε πως με τετοιες εικονες ενδυναμώνονται τα επιχειρήματα σας; απλα καταστρέφετε την αισθητικη του γγ, απο μια πλατφορμα διαλογου σε παράτυπο μπουρδελιάρικο.
Νομιζω ότι τέτοιες εικόνες είναι η μόνη δόκιμη απάντηση στα νήματα του/της Πλέθρα
+1 Mπαίνουμε από δουλειές ρε μλκς. Χαλαρώστε λίγο ή βάζετε σπόιλερς.

Ντάξει θα χαλαρώσω
Pages: 1 2 3 [4] 5 6 ... 51