Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - callan

Pages: 1 2 [3] 4 5 ... 12
122
άλλος ένας που έγραψε μετά τη χρήση σκληρων ναρκωτικών...

124
όλοι γυφταρμαδες είναι αφου πρόκειται για υπανθρωπους,τριτοκοσμικούς λαθρομεταναστες.εδώ ο άλλος 2 θέσεις πιο δεξια φοράει γυναικεία ρούχα και σαγιονάρες.

125


νούμερο και από δίπλα όνομα

126
Αντιεξουσιαστής Νίκος Κουνταρδάς: "Ψευτοαναρχικοί και ψευτοτρομοκράτες - Όλοι αυτοί είναι ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΙ ΞΕΝΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΩΝ!

Από την Ειδική πτέρυγα των Φυλακών Κορυδαλλού, ελεύθερη παρέμβαση στην εκπομπή «Ανοιχτή Γραμμή» (Life 92.1 fm) και στον Πάνο Παπαδόπουλο, από τον «μαχητή και ήρωα» όπως είχε προβληθεί σε γνωστό site του αντιεξουσιαστικού χώρου. ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΝΤΑΡΔΑΣ: Προδόθηκα από τον περιβόητο αντιεξουσιαστικό χώρο...ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΙ ΞΕΝΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ! *Για τις αλήθειες που θα πω σήμερα σε σένα, δύσκολα θα πειστούν κάποιοι, και επέλεξα ραδιόφωνο της Ξάνθης από κάτι άλλα ΛΑΜΟΓΙΑ, ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ.
Έχω να πω ότι ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΜΟΥ δεν θα ήταν κι ούτε πρόκειται να υπάρξει η ζωή κάποιων άλλων ψευτομαφιόζων, ψευτοαναρχικών και ψευτοτρομοκρατών. Όλοι αυτοί είναι ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΙ ΞΕΝΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΩΝ!


ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΩ ΜΕ ΤΟ ΘΕΟ
*«Εγώ αποχώρησα από τη ζωή , το ψέμα και συγκεντρώνομαι στον εαυτό μου. Θα προχωρήσω με το Θεό, παίρνοντας την ελευθερία της ψυχής μου μαζί και κλειδώνοντας όλους τους άλλους έξω». «Λυπάμαι για τους αγνούς πιτσιρικάδες που έρχονται σε αυτό το χώρο.» ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ!
«Θα πολεμηθώ περισσότερο μετά από αυτή την παρέμβαση , άντεξα πολλά σχέδια εξόντωσης αλλά αν θέλουν συνέχεια θα την έχουν με άγρια δικαιοσύνη σε όποιο χρόνο, χώρο και διάσταση επιθυμούν . Εγώ πέρυσι προειδοποίησα από τη Χίο πέρυσι ότι μπορώ να συνεχίσω μόνος. ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΣΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΞΑΝΘΗΣ
Συμπαράσταση έχω λίγη και αναγκαστική αφού όλοι με θεωρούσαν νεκρό. Απευθύνομαι δημόσια συγνώμη στον Μητροπολίτη Ξάνθης μία μεγάλη «ΣΥΓΝΩΜΗ» και θα ήθελα κάποια στιγμή να με δει από κοντά, είτε στο δικαστήριο , είτε στις φυλακές». (Σ. Σ. Αύριο Παρασκευή ο Μητροπολίτης Ξάνθης, στο δικαστήριο στην Ευελπίδων, στο πλευρό του…)..Από την Ειδική πτέρυγα των Φυλακών Κορυδαλλού, με ελεύθερη παρέμβαση στην εκπομπή «Ανοιχτή Γραμμή» (Life 92.,1 fm) και στον Πάνο Παπαδόπουλο, ο ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΝΤΑΡΔΑΣ που έχει προβληθεί «μαχητής και ήρωας» σε γνωστό site του αντιεξουσιαστικού χώρου, ξέσπασε στη κυριολεξία κατά των πρώην «συντρόφων» του, αποκαλύπτοντας ότι «προδόθηκε από τον περιβόητο αντιεξουσιαστικό χώρο».
«Για τις αλήθειες που θα πω σήμερα σε σένα, δύσκολα θα πειστούν κάποιοι, και επέλεξα ραδιόφωνο της Ξάνθης από κάτι άλλα ΛΑΜΟΓΙΑ, ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ . Έχω να πω ότι ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΜΟΥ δεν θα ήταν κι ούτε πρόκειται να υπάρξει η ζωή κάποιων άλλων ψευτομαφιόζων , ψευτοαναρχικών και ψευτοτρομοκρατών. Όλοι αυτοί είναι ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΙ ΞΕΝΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΩΝ», τόνισε ο ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΝΤΑΡΔΑΣ και συνέχισε καταπέλτης:
«Ένα έχω να πω χωρίς υπεκφυγές, ότι μάγισσες , νεράιδες , ξωτικά και χίλια δυο άλλα πλασματάκια, βρυκόλακες του δημιουργού μπορεί να κρύβουνε μυστήρια αλλά ωχριούν απέναντι στην μπόχα, την προδοσία και το δηλητήριο που στάζει ο αντιεξουσιαστικός χώρος!!!»
Στην ερώτηση του Πάνου Παπαδόπουλου, πως βλέπουν πλέον από δω και πέρα, «τα νέα του μάτια, τα νέα του ταξίδια και τι μήνυμα θέλει να δώσει στη νεολαία…», ο Νίκος Κουνταρδάς απάντησε με νόημα:-«Εγώ αποχώρησα από τη ζωή , το ψέμα και συγκεντρώνομαι στον εαυτό μου. Θα προχωρήσω με το Θεό, παίρνοντας την ελευθερία της ψυχής μου μαζί και κλειδώνοντας όλους τους άλλους έξω».
Λυπάμαι για τους αγνούς πιτσιρικάδες που έρχονται σε αυτό το χώρο.»και συνέχισε: «Ξέρω ότι θα πολεμηθώ περισσότερο μετά από αυτή την παρέμβαση , άντεξα πολλά σχέδια εξόντωσης αλλά αν θέλουν συνέχεια θα την έχουν με άγρια δικαιοσύνη σε όποιο χρόνο, χώρο και διάσταση επιθυμούν. Εγώ πέρυσι προειδοποίησα από τη Χίο πέρυσι ότι μπορώ να συνεχίσω μόνος!»
ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΣΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΞΑΝΘΗΣ
Σε ερώτηση του Πάνου Παπαδόπουλου αν στις δύσκολες στιγμές που περνάει, έχει κάποια συμπαράσταση στις φυλακές Κορυδαλλού, ο Νίκος Κουνταρδάς απάντησε: «Συμπαράσταση έχω λίγη και αναγκαστική αφού όλοι με θεωρούσαν νεκρό. Απευθύνω δημόσια συγνώμη στον Μητροπολίτη Ξάνθης μία μεγάλη «ΣΥΓΝΩΜΗ» και θα ήθελα κάποια στιγμή να με δει από κοντά, είτε στο δικαστήριο , είτε στις φυλακές». (Σ. Σ. Αύριο Παρασκευή ο Μητροπολίτης Ξάνθης, στο δικαστήριο στην Ευελπίδων, θα συναντηθεί σύμφωνα με πληροφορίες μας με τον Νίκο Κουνταρδά…)
Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΚΟΥΝΤΑΡΔΑ ΣΤΟΝ LIFE 92.1 FM
Από την Ειδική Πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού ο Νίκος Κουνταρδάς επέλεξε να μιλήσει αποκλειστικά στηνεκπομπή «Ανοιχτή Γραμμή» του Πάνου Παπαδόπουλου, το μεσημέρι της Τετάρτης, μέσα από τον Life 921 fm. O πρώην «μαχητής και ήρωας» του αντιεξουσιαστικού χώρου, ξεκαθάρισε από την αρχή τις προθέσεις του, τονίζοντας τα παρακάτω: «Ήθελα κάποια στιγμή να το κάνω αυτό και να μιλήσω στους αγαπημένους μου Ξανθιώτες, 6 μήνες μετά την παράδοσή μου. Κατάγομαι από το χωριό της Μάνδρας, όπου με ακούνε και θέλω να στείλω την αγάπη μου στο καφενείο της Μάνδρας. Εκεί μεγάλωσα….»
-Σε ερώτηση του Πάνου Παπαδόπουλου πως έτσι «ξαφνικά» αποφάσισε να προβεί σε μια τέτοια εξομολόγηση και τι ήταν αυτό που τον έκανε να παρέμβει ελεύθερα στην εκπομπή του, ο Νίκος Κουνταρδάς συνέχισε με έμφαση:
«κ. Παπαδόπουλε… Παραδόθηκα και πέθανα.
Αγωνίστηκα για κάποιες ιδεολογίες, για πράγματα που πίστευα ως άνθρωπος και προδόθηκα από τον περιβόητο αντιεξουσιαστικό χώρο.
Έμαθα ότι έγινε μία επιθετική ενέργεια εις βάρος σας και επικηρύξατε τους αναρχικούς με χρηματικό ποσό. Όσα και να δίνατε και ένα εκατομμύριο Ευρω να δίνατε, ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση να σας τους παραδώσουνε ποτέ τους υπεύθυνους της τρομοκρατικής ενέργειας εις βάρος σας. Κατά τη γνώμη μου, κοιτάξτε προς Τουρκία ή Ισραήλ ή τους μασόνους, γιατί οι περισσότεροι από αυτούς τους ψευτο-επαναστάτες τα παίρνουν από αυτές τις χώρες. Δεν υπάρχει περίπτωση να συλληφθούνε ποτέ. ΣΤΟ ΛΕΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΥΠΟΓΡΑΦΩ. ΤΟΥΣ ΕΖΗΣΑ. Αγωνίστηκα στην Ξάνθη, έγινε μία διαδικασία κάποιους μήνες , γνωρίζετε την καθαρότητά μου , λυπάμαι για τους συντρόφους μου αλλά οι μισοί από αυτούς τα παίρνουν από αυτούς!!!»
Σε ερώτηση του Πάνου Παπαδόπουλου, τι δουλειά έχει αυτός, ένα φτωχόπαιδο από τη Μάνδρα, όταν οι περισσότεροι αναρχικοί στα Εξάρχεια είναι παιδιά βιομηχάνων ή οικονομημένων του Κολωνακίου…Τι δουλειά έχει με αυτό το σύστημα…», ο Νίκος Κουνταρδάς απαντά:«Τον αντιεξουσιαστικό χώρο όπως τον έζησα, αφού υποτίθεται είναι εναντίον όλων, έχουν κάνει επιθετικές ενέργειες ακόμα και στην εκκλησία. Εγώ έχω μετανιώσει για πολλά πράγματα και ο Θεός με έχει σώσει .Έχω γλιτώσει πολλά σχέδια εξόντωσης . Ακούνε κάποιον τώρα που τον θεωρούνε νεκρό, αλλά χαμογελάω με αυτούς! Έξη μήνες από την παράδοσή μου στη Γάδα είμαι πιο δυνατός και συγκεντρωμένος στον εαυτό μου και έφτασε το πλήρωμα του χρόνου να προχωρήσω πιο δυναμικά. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ. Για τις αλήθειες που θα πω σήμερα σε σένα, δύσκολα θα πειστούν κάποιοι, και επέλεξα ραδιόφωνο της Ξάνθης από κάτι άλλα ΛΑΜΟΓΙΑ, ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ .Έχω να πω ότι ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΜΟΥ δεν θα ήταν κι ούτε πρόκειται να υπάρξει η ζωή κάποιων άλλων ψευτομαφιόζων , ψευτοαναρχικών και ψευτοτρομοκρατών. Όλοι αυτοί είναι ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΙ ΞΕΝΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ. Θα λιμάρω σιγά -σιγά και δικαιωματικά πια την έβδομη σφραγίδα του μεγάλου μυστικού και αναφέρομαι στο κράτος του Ισραήλ που πιστεύει ότι μπορεί αιώνια να κάνει κουμάντο και να εξουσιάζει ψυχές ανθρώπων.»
-Πάνος Παπαδόπουλος: Από πόσο χρονών κύριε Κουνταρδά μπήκατε στον αντιεξουσιαστικό χώρο;
«Από τα 14… Έχω περάσει από όλες τις μπάντες της κοινωνίας για να τις ζήσω και μπορώ να μιλήσω. Έχω περάσει από Κολωνάκι, από Εξάρχεια, από Ξάνθη και Μάνδρα, στη Μητρόπολη στην Αθήνα έχω ζήσει.

Ένα έχω να πω χωρίς υπεκφυγές: Ότι μάγισσες , νεράιδες ξωτικά και χίλια δυο άλλα πλασματάκια, βρυκόλακες του δημιουργού μπορεί να κρύβουνε μυστήρια αλλά ωχριούν απέναντι στην μπόχα, την προδοσία και το δηλητήριο που στάζει ο αντιεξουσιαστικός χώρος. Μπορεί να θέλανε αυτά τα δειλά φαντασματάκια, το κερασάκι από την τούρτα μου αλλά έφτασε η ώρα να πω ότι όταν πρότεινα να επιτεθούμε στην πρεσβεία του Ισραήλ , δεν δέχτηκαν!!! Τα είχα σκεφτεί όλα για αυτή την ενέργεια που θα αποκτούσε παγκόσμιο κύρος και θα σήκωνα όλο το βάρος μόνος μου, όλη την ευθύνη. Θέλω να μεταφέρω ότι με την αγνότητα του πολεμιστή και με ένα μίσος εναντίον όλων , θα μπορούσαμε να επιτεθούμε και σε προξενεία Τούρκων, Ισραηλινών κτλ. αλλά ΣΤΡΙΒΑΝΕ ΣΤΗ ΓΩΝΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ.

Θα το βρούνε από τον Θεό και πίστεψε πως δεν υπήρξε κανένας πιο ΑΘΕΟΣ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ!!!

«Ο λόγος που παραδόθηκα ήταν να καταγγείλω το σχέδιο εξόντωσής μου. Μήνες έξω κατέστρωσαν πολλά σχέδια για να με εξοντώσουν αλλά τα αντιλήφθηκα όλα. Με τα χρόνια απέκτησα διορατικότητα, παρατηρητικότητα. Δεν είμαι υπερβολικός , Μπόρεσα και τους ξέφυγα.»
ΤΙ ΑΝΑΡΧΑΡΕΣ ΚΑΙ ΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΣΕΙ ΠΟΤΕ ΣΕ ΕΒΡΑΙΚΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ή ΣΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ;
«14 χρονών στην Ξάνθη είχαμε φτιάξει μία δήθεν ομάδα παραβατικότητας με συμμαθητές στο 1ο Γυμνάσιο Ξάνθης. Από τότε ξεκίνησα.
Το θέμα είναι να είσαι ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ ΜΕ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΠΙΣΤΕΥΩ!
Η Ιστορία έχει αποδείξει τρία πράγματα: υπάρχει Θεός και αυτός μας δημιούργησε όλους , δεύτερον ότι ως εξεγερμένος υπήρξα «αντί» σε όλα, ένας ειλικρινής μηδενιστής και τρίτον, ότι οι φανατικότεροι αντισιμίτες είστε η ίδιοι οι Εβραίοι περιφρονώντας όχι μόνο τον Εβραίο μέσα σας αλλά και γύρω σας».
«Εγώ αποχώρησα από τη ζωή , το ψέμα και συγκεντρώνομαι στον εαυτό μου. Θα προχωρήσω με το Θεό, παίρνοντας την ελευθερία της ψυχής μου μαζί και κλειδώνοντας όλους τους άλλους έξω».
Λυπάμαι για τους αγνούς πιτσιρικάδες που έρχονται σε αυτό το χώρο…».
«Θα πολεμηθώ περισσότερο μετά από αυτή την παρέμβαση , άντεξα πολλά σχέδια εξόντωσης αλλά αν θέλουν συνέχεια θα την έχουν με άγρια δικαιοσύνη σε όποιο χρόνο, χώρο και διάσταση επιθυμούν .
-Φοβάστε για τη ζωή σας δηλαδή;
-Εγώ πέρυσι προειδοποίησα από τη Χίο πέρυσι ότι μπορώ να συνεχίσω μόνος. Συμπαράσταση έχω λίγη και αναγκαστική αφού όλοι με θεωρούσαν νεκρό. Απευθύνομαι δημόσια συγνώμη στον Μητροπολίτη Ξάνθης μία μεγάλη «ΣΥΓΝΩΜΗ» και θα ήθελα κάποια στιγμή να με δει από κοντά, είτε στο δικαστήριο , είτε στις φυλακές…

-Πάνος Παπαδόπουλος: Τι θα κάνετε από δω και πέρα δηλαδή…;
ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΝΤΑΡΔΑΣ: «ΠΑΝΤΑ ΕΛΕΓΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΝΑ ΚΑΝΩ»
«ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΞΩ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ, ΑΛΛΑ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Η ΠΑΡΑΧΩΡΗΜΕΝΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ. Αυτό προς όλους τους ξεφτίλες».
Σχόλιο..Μπράβο του, έστω και αργά κατάλαβε την αλήθεια. Είναι η αλήθεια που φωνάζουμε όλοι...αλλά κάποιοι προσπαθούν με έντεχνο τρόπο να τις διαβάλουν και να τις χλευάσουν...

132
Σου είπα οτι ακολουθώ αλλο δρόμο για τον Αριανισμό, τον δρόμο του Αναρχισμού, αρα αυτό που λες δεν μπορεί να εχει εφαρμογή επάνω μου.
Αφού αυτό κάνει και το πρότυπό σου,ο υπεράριος νορβηγός βελτιωμένος πισωγλέντης.Πως θα φτάσεις στο επίπεδό του αν δεν κάνεις ότι αυτός?

133
O πλουτος των εθνων δεν εξαρτάται απο τους νομους του κράτους,αλλά απο τους ανθρώπους τους. Δλδ αν αντιγραψουμε τους νομους της νορβηγιας στο ελλαδισταν θα γινουμε παμπλουτοι άριοι σκανδιναυοί; τι λε ρε χαζοκάλλαν.

Οι νορβηγοι ειναι ευτυχησμένοι, ευημερουν, χαιρονται την ζωή. Γινε σαν τους νορβηγους.
Στήσε κώλο στην ομόνοια και γίνε εσύ σαν τους νορβηγους.

134
η πουτσα στον κώλο δεν σημαίνει κατι. Πολλοι υπανθρωποι ναζί, τότε και σημερα,  ζουσαν σχεδον συνεχώς με την πουτσα στον κώλο. Δεν σημαίνει κατι αυτό.

Σημαντικό είναι να μην επιδιώκεις την ανηθικα υπερβολικη τιμωρία για καποιον που πιθανόν να σε έβλαψε. Εχει εμπαθεια ο νορβηγός, εσυ δεν εχεις. Οι νορβηγοι εχουν ευημερούσα κοινωνία, εσυ εισαι ο απόπατος της ευρώπης. Μαντεψε λοιπον τι σου λείπει.

Η πούτσα στον κώλο σημαίνει οτι είναι πούστης υποτακτικος.Αν καποιοι ζουσαν με πουτσα στον κώλο δεν το ξέρεις και αν δεν το έλεγαν σημαίνει ότι ντρέπονταν για αυτο γιατί το θεωρούσαν άρρωστο.

Για το θέμα της τιμωρίας δεν το σχολιάζω καν αφου πάλι αυτοαναιρείσαι σε 2 προτασεις.Από τη μία δεν θες την τιμωρία που επιβλήθηκε στον σκυλάραπα αλλά ταυτόχρονα θεωρείς την χώρα που την επέβαλε ευημερούσα και κατά πολύ ανώτερη της Ελλάδας αν και στην Ελλάδα πολύ πιθανό να γυρόφερνε την σκατένια φάτσα του ακόμη στους δρόμους της.

135
Οπως και να έχει, αντι να δειτε τι γινεται στην νορβηγια για να βελτιωθείτε και να γινετε αριανικότεροι, εμμενετε στις παραδοσεις σας. Οκ.
Ρε μπαφιάρη διαβασε τα άρθρα πριν γράψεις απάντηση σε αυτά.Αυτοαναιρείσαι συνεχώς ψυχοπαθές πρεζόνι.Αν η πούτσα στον κώλο ισοδυναμεί με "αριανοσύνη" είσαι υπεράριος και μένεις στην Θουλή.

136
ΑΛΛΑΓΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΡΕ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ Ο ΤΖΥΠΡΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΑΛΛΟΣ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΩΡΑ ΛΕΜΕ

ποιος αλλος;

βρε καθυστερημένε, πρέπει να είναι 2 οι αντμινς εδώ μέσα, τοσα χρόνια δεν το επιασες ακόμη....

Διάβασε τι έγραψες ρε βλαμμένε και μετά ξαναμίλα.

137
ποιος αλλος;
μιλάς σαν να πρέπει να είναι μόνο ένας...

138
εγώ δεν είμαι ελληνας αν θυμασαί, είμαι ανθέλληνας τουρκοκύπριος. https://en.wikipedia.org/wiki/Greek_love
τι ξέρουμε αυτό.


Εγώ ακολουθώ ακρατικό, αφυλετικό, αθεϊστικό δρόμο προς τον Αναρχικό Αριανισμό. Αλλά αυτό δεν σημαίνει οτι δεν πρέπει να σας δινω συμβουλες για να βγείτε απο τον βουρκο.
Υποστηρίζεις κάποιον ο όποιος αν και αυτοπροσδιορίζεται ως ετεροφυλόφιλος,βιάστηκε από άλλον άντρα και παρόλα αυτα ένιωσε τύψεις που ο βιαστής του απελάθηκε (ήταν και λαθραία στην χώρα).Το μόνο που υποστηρίζεις είναι η παθητική είσοδος πούτσας στον διαβρωμένο καριολοκυπριακό κώλο σου.Βέβαι μιας και είσαι κύπριος σου δίνω ένα δικιο να αισθάνεσαι έτσι αλλά δεν ισχύει τίποτα από τις πουστιές που γράφεις και πολύ περισσότερο δεν έχουν καμία σχεση με το άρθρο.γκε γκε ψυχοπαθή?

139
Μαθητές στο Νιου Τζέρσεϊ «παίζουν» το Ολοκαύτωμα σε τραπέζι του πινγκ πογκ!Περήφανοι για την πράξη τους ανέβασαν φωτογραφία στο Snapchat η οποία προκάλεσε οργή και αντιδράσεις από φλωρομπινέδες.

Μαθητές από λύκειο του Νιου Τζέρσεϊ έπαιξαν ένα αρρωστημένο παιχνίδι με θέμα τους το Ολοκαύτωμα και στη συνέχεια ανέβασαν φωτογραφία καμαρώνοντας για την πράξη τους. Η εβραϊκή σχολική κοινότητα είναι ιδιαίτερα αναστατωμένη και προβληματισμένη από τη συμπεριφορά των συγκεκριμένων μαθητών του λυκείου Princeton.

Ονόμασαν το παιχνίδι
«Holocaust Pong» και «Alcoholocaust». Πάνω σε ένα τραπέζι του πινγκ πονγ σχημάτισαν με ποτήρια τα οποία γέμισαν μπίρα την σβάστιγκα των ναζί. Λίγο πιο πίσω στο τραπέζι διακρίνεται με κόκκινα ποτήρια το αστέρι του Δαυίδ.

Οι δημιουργοί του παιχνιδιού περήφανοι για την πράξη τους ανέβασαν φωτογραφία στο Snapchat η οποία μέσα σε λίγες ώρες έκανε το γύρο του Διαδικτύου προκαλώντας όπως ήταν αναμενόμενο αντιδράσεις και οργή.

«Λοιπόν ίσως να είναι και αστείο. Αλλά υποθέτω πως το αστείο στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι η γενοκτονία. Συγχωρέστε με που όλο αυτό δεν το βρίσκω ξεκαρδιστικό. Το πραγματικό αστείο είναι ότι αυτά τα παιδιά δεν είναι ιδιαίτερα πρόθυμα να παίξουν το παιχνίδι αλλά είναι τόσο ανόητα που ανέβασαν τη φωτογραφία στο Snapchat και την άφησαν για ώρα», γράφει ενοχλημένος μαθητής και συνεχίζει: «Το να βάζει κάποιος μια τέτοια φωτογραφία και να σκέφτεται κάτι τόσο αρρωστημένο είναι πραγματικά παράφρονας. Ενα αρρωστημένο παιχνίδι που υπονοεί ότι η γενοκτονία των Εβραίων από τους Ναζί είναι κάτι χαλαρό». Ο εβραίος μαθητής δήλωσε αηδιασμένος από την πράξη των συμμαθητών του.

Στο παιχνίδι οι κανόνες έχουν ως εξής: Οι Ναζί -που είναι τα άσπρα ποτήρια- «πυροβολούν» ακατάπαυστα προς τα κόκκινα ποτήρια-που είναι οι Εβραίοι- μέχρι να αστοχήσουν. Η ομάδα των Εβραίων με το όνομα «Αννα Φρανκ» προσπαθεί να σωθεί για να γλιτώσει το Αουσβιτς. Ανάμεσα στις δύο «ομάδες» υπάρχει κάτι σαν τοίχος που είναι φτιαγμένος από κουτάκια μπίρας.

140
εσένα μπορεί να σου αρέσει να σε πηδάνε σομαλοί τουρκόσπορε.θες να νιώθεις ότι κάποιος πιο άντρας από εσένα ασκεί εξουσία πάνω στο χλεμπονιάρικο κουφάρι σου.γιατί αυτο θα πρέπει να το εφαρμόσουν και οι υπόλοιποι?

141
Γενική Συνέλευση / Re: WebWar και χαμηλό IQ
« on: April 08, 2016, 10:21:06 pm »
Για εμένα
1ον μετακίνηση του όχλου στο άλλο webwar τον νόμιμο διάδοχο του παλιού.το νόθο site που βρισκόμαστε τώρα να μείνει σαν εφεδρικό.
2ον ομαδικός σοδομισμός του κύπριου από όλα τα μέλη
30ν το διαφημίζουμε ώστε να μαζευτούν αρκετοί υπάνθρωποι guests ωστε να υπηρετούν τα υπεράρια μέλη

142
Φασισμός / Re: Συριζα88
« on: April 08, 2016, 04:59:20 pm »
Ο ΛΧΑ υπάνθρωπος σιμητοφοίνικας (πρόγονος Εβραίων,Αράβων και Κυπρίων) Αδάμ υπέπεσε στο πρωπατορικό αμάρτημα.

fixed

143
Γενική Συνέλευση / Re: WebWar και χαμηλό IQ
« on: April 07, 2016, 10:59:32 pm »
Μπράβο πεινώ-σετ
Λογοπαίγνιο επιπέδου Καρατζαφέρη.

144
26 είμαι μωρή τσατσά.μαξ τι βλακείες ειναι αυτα που εμφανιζονται κάτω από κάθε post?agree,disagree list kλπ

145
Ρε μπετοβλακα τι καταλαβαινεις με το να ποσταρεις 20 εικονες σερι απο βιζιτούδες?

Και μάθε να είσαι πιο ακριβής.Όταν λέμε σφιχτο μουνάκι εννοούμε κάτι τέτοιοόχι μια σοβιετοπουτάνα με μαγιό.

146


το τηλέφωνο είναι 6988284911

147
Το πόση πολλή βλακεία εμπεριέχεται στον όρο άθεος φαίνεται από τις πρώτες προτάσεις του κειμένου από το οποίο έχει κλέψει ο παρακρατικός OP το quote: Estimating the number of atheists in the U.S. is complicated. Some adults who describe themselves as atheists also say they believe in God or a universal spirit. πηγή

Ναι το είχα δει και εγώ.Αυτοί εντάσσονται στην κατηγορία καθυστερημένων επιπέδου π-μαξ.

148
Βόθρος / Re: ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ ΜΥΑΛΟΥ
« on: April 02, 2016, 08:18:47 pm »
ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΠΑΛΑΙΟΠΑΣΟΚΟΣ

149
Το αν προέρχομαι απο την υποαραβία, αν είμαι σημίτης κτλ, δεν παίζουν κανένα ρόλο. Ο δρόμος του Αναρχικού Αριανισμου προς την Βαλχαλα είναι ανοικτος για όλους.

Όσο πιο Άριος, τοσο πιο αναρχικος, τοσο πιο άθεος, τοσο πιο αντιφασίστας.

http://www.pewforum.org/2012/10/09/nones-on-the-rise-demographics/
http://www.pewresearch.org/fact-tank/2015/11/05/7-facts-about-atheists/

Εννοείται πως παίζει ρόλο.Η Βαλχάλα είναι μόνο για λευκούς,σιγά μην μπαίνει ο κάθε υπάνθρωπος.Η άλλη μαλακία που λες δεν προκύπτει από πουθενά,ούτε αναφέρεται κάτι αντίστοιχο στα 2 link.

http://www.democracynow.org/2016/4/1/its_a_revolution_actress_rosario_dawson

Εδώ η Ροζάριο μιλαει και μαχαιρομουνιαζεινει τους GOP, δειχνοντας πως ο δρομος για την Αριανοσυνη είναι ανοικτος για ολους, λευκους και μαύρους, κιτρινους και τα μιξαρίσματα τους. Φυσικά η Ροζάριο εχει πολλά βηματα να κανει ακόμη, πχ πιστεύει στον τσιπροΜπερνι, αλλά ας μην περιμένουμε θαυματα απο την μια γενια στην άλλη.


φυσικά η ομοιότητα με την ελληνίδα Άρια Ιωαννα Στασίνου δεν είναι τυχαία. Κοπέλες και οι δυο που βαδίζουν προς την Αναρχια εμφανισιακά είναι στον αντίποδα της Ουρανιας-ζαρουλιας-γυναίκας Παπα-γκομενα Κλασιδιαρη κτλ.

Στα παπάρια μας.Μία ακόμη νέγρα που νομίζει πως είναι ίση με τους λευκούς επειδή συμπεριφέρεται σαν αυτούς και έχει λεφτά.Αν ένας αστυνομικός στις Ηνωμένες Πολιτείες την δει βράδυ το πιο πιθανό είναι να την πυροβολήσει όπως θα έκανε με οποιονδήποτε άλλο αράπη.

Βάλε και κανέναν τόνο.

150
Βόθρος / Re: ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ ΜΥΑΛΟΥ
« on: April 02, 2016, 05:31:11 pm »

ΞΕΜΟΥΝΙΑΖΟΥΝ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΜΑΞ!

151
Έναν γρήγορο της τον έριχνα. :P

152
Οι νεαροί λευκοι είναι αθεοι, δλδ αυτοι που έχουν, δυστυχως ή ευτυχώς τον πλουτο και αρα καλύτερη εκπαιδευση.

Άλλη μια ένδειξη, πως οσο προχωράμε Βόρια, στην Βαλχαλα, οσο ασπρίζει περισσότερο το δερμα των κατοίκων, επειδή ειναι πιο ευποροι και αρα καλύτερα μορφωμένοι, είναι περισσότερο ΑντιΡατσιστες, Αθεοι και Αναρχικοι.Πριν προχωρήσεις βόρεια μάθε πως μάθετε υποάραβα σημιτοκύπριε που μου θες και Βαλχάλα.Επίσης Γκαιμπελίσκε άθεοι λέει ότι είναι,τα υπόλοιπα είναι από τον υπανάπτυκτο εγκέφαλό σου.

158
Αν και η Ελεύθερη Ώρα θα μπορούσε να είναι κατηγορία από μόνη της,παραθέτω μερικά εξώφυλα που δείχνουν την ακόρεστη Πουτινολαγνεία τους.Ότι τι δηλαδή,ο Πούτιν είναι πίσω και από την άλωση της Πόλης απο τους Οθωμανούς?

160
Ημερολόγιο / Re: 30 Μαρτίου
« on: March 31, 2016, 05:57:05 pm »
Αποδοχή νομιμότητας της ιδιοκτησιας των Μεσων Παραγωγής => τίποτα δεν αλλάζει
Μη αποδοχη της νομιμοτητας της ιδιοκτησιας των Μεσων Παραγωγής => Αλλάζουν τα πάντα.

Ο τσίπρας ήταν με το πρώτο, ο Μπελογιάννης με το δεύτερο. Μπορείς να επιχειρηματολογήσεις οτι δεν θα αλλάξουν τα παντα προς το καλυτερο, όχι ομως οτι τα δυο είναι το ίδιο.
Αν και μου έδωσες τον ορισμό του σοσιαλισμού θα ήθελα να μου αναφέρεις μια περίπτωση που να έχει εφαρμοστεί αυτό εκτός από το κεφάλι των αποφοίτων του ΠΙΚΠΑ.

Το αποτέλεσμα και στα 2 είναι το ίδιο και επίσης το ξέρουν εκ των προτέρων και στις 2 περιπτώσεις.


161
Ημερολόγιο / Re: 30 Μαρτίου
« on: March 31, 2016, 10:10:12 am »
O τσίπρας ελεγε απο την αρχή οτι δεν θα διαταράξει την νομιμότητα στην διαδικασια παραγωγής, δλδ ακριβως το αντίθετο απο οτι ελεγε ο Μπελογιάννης.
Όχι ήταν ακριβώς το ίδιο.

Ο Μπελογιάννης ενώπιον του Διαρκούς Στρατοδικείου Αθηνών, αντικρούει όλες τις κατηγορίες περί κατασκοπείας και δηλώνει: «Εμείς αγαπάμε την Ελλάδα και το λαό της περισσότερο από εκείνους που μας κατηγορούν.

https://www.youtube.com/watch?v=VJcmT7vxeCI

Παντού και πάντα οι ίδιες αριστερες,ουτοπικές παπάτζες και στις δύσκολες ώρες το παίζουν και λίγο πατριώτες μήπως και γλιτώσουν.

162
Δεν έχεις επιχειρήματα μαξ,για αυτό έκανες έναν αλβανικό μπάφο και έγραψες ότι μαλακία σου ήρθε στο κεφάλι. 8)

163
Αυτά γίνονται γιατι εμείς οι αναρχικοι γουστάρουμε "κονταρομαχιες"
fixed

164
Και με δικές τους δηλώσεις πλέον το παραδέχονται ότι είναι πούστηδες και τον παίρνουν!

https://athens.indymedia.org/post/1557258/Στο τέλος για να μην αφήσουν αμφιβολία σε κανέναν το δήλωσαν ξεκάθαρα

ΠΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ!

165
Ημερολόγιο / Re: 30 Μαρτίου
« on: March 30, 2016, 10:38:31 pm »
είναι σαν να συγκρίνεις την ΝΑΣΑ με το αστεροσκοπίο αθηνών... :-\
Όχι είναι ακριβώς το ίδιο.Απλά το μεν κομμουνι δεν κυβέρνησε οπότε μετά την εκτέλεσή του έμεινε στην συνείδηση των ομοίων του ως μεγάλος επαναστάτης το δε αναρχοκουμούνι κυβέρνησε,τα έκανε σκατά δείχνοντας τι πραγματικά είναι η αριστερά (αναμενόμενο) και όταν εκτελεστεί θα τον θυμούνται σαν προδότη.

166
Ημερολόγιο / Re: 30 Μαρτίου
« on: March 30, 2016, 06:08:49 pm »
Τι έκανε ο μπελογιάννης; ηθελε να απελευθερωθεί η ελλάδα από την φασιστική εξουσία των καπιταλιστοκρατικιστών τους οποιους θαυμάζει ο πινοσετ.
Καλά,έτσι έλεγε και ο Τσίπρας πριν βγει.Εκ του ασφαλούς όλοι ΘΑ.Πάντως με την εκτέλεση του Μπελογιαννη είχαμε ένα σκουπίδι λιγότερο στην Ελλάδα.

167
Ημερολόγιο / Re: 30 Μαρτίου
« on: March 30, 2016, 10:54:19 am »

168
photo με εσώρουχα και οι 2 μαζί και μπροστά από τα πρόσωπά σας σε Α4 το avatar του μαξ.

ΟΧΙ ΤΩΡΑ,ΧΤΕΣ!

170
Από που συμπέρανες ότι αυτό το μακρυνάρι στην παλάμη του είναι η πούτσα του,εφόσον όπως λες αυνανίζεται?Στον είχε ακουμπήσει?Μάλλον γι αυτό χάζεψες,επειδή συγκρίνοντας χέρι-πούτσα πρέπει να ήταν ιδιαίτερα προικισμένος και να σου γκρέμισε το παχύ έντερο.

176
Αφιερωμένο αυτό το νήμα στον μπετομάξ.

απεχθάνομαι την δράση της αστυνομίας, αλλά χαίρομαι οποτε βλέπω να ανοίγει κεφάλι φασίστα. Δεν μπορώ να το συγκρατίσω. Στηρίζω ανοιγματα κεφαλιών φασιστών από οπου και αν προέρχονται.

177
Βόθρος / Re: ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ ΜΥΑΛΟΥ
« on: March 28, 2016, 12:41:51 am »
Το 1828 ο κυβερνήτης Ιωάννης Καποδίστριας, απαντώντας σε ερώτημα των μεγάλων δυνάμεων της εποχής, για τον πληθυσμό των Τούρκων που κατοικούσαν στην Πελοπόννησο πριν το 1821 και τον πληθυσμό τους μετά (με τη δημιουργία του νεοελληνικού κράτους), έδωσε δύο νούμερα: 42.750 και 0.“Τούρκος μη μείνει στο Μοριά

μηδέ στον κόσμο όλο”

δημοτικό τραγούδι εποχής

178
Το ήξερα ότι θα δώσεις αυτή την απάντηση.Απλά μου αρέσει να γελάω μαζί σου.Δεν χτυπάω τίποτα,όποιος δει την πάνω απάντηση θα καταλάβει και θα σε αποκαλεί φασιστόμουτρο,ούτε καν φασίστα.

179
Ποιος δεν ξέρει ελληνικά ρε υπάνθρωπε αραβοχυμένε κύπριε?Όπου δεις συνδρομή της αστυνομίας σε δράσεις εναντίον μη αναρχικών κάνεις σαν πολυοργασμική πουτάνα.

180
Δεν περιμένω από εσένα να μου τα πεις ούτε από κάποιον άλλον λοβοτομημένο αριστερό του κώλου.Λέγεται realpolitik.Η βάση στην Ταρτούς είναι απο το 1970.Η Συρία χρησιμοποιεί το δόγμα "ο εχθρός του εχθρού μου είναι φίλος μου".Έτσι χρησιμοποιεί την Ρωσία σαν αντίβαρο στην αμερικάνικη επιθετικότητα και του Κούρδους εθνικιστές αντίστοιχα προς την Τουρκία.Κώλους έσκισε και μάλιστα πολλούς ο Άσσαντ απλά δεν μπορούν να φανούν στα διαμελισμένα πτώματα των ισλαμιστών που καλύπτουν πλέον το συριακό έδαφος.
Σιγά μην πάω ρε μπατιροκύπριε να δουλέψω σε άλλον,τι είμαι σκλάβος σαν εσένα?Πάντως δεν περίμενα να είσαι τόσο πιστός στην γραμμή που έδωσαν οι παραπληγικοί της κουμουνδούρου για "επενδύσεις" λαθρομεταναστών.Απλά προσπαθούν να ξαλαφρώσουν ΑΝ τα καταφέρουν κανέναν λαθρό έμπορο ναρκωτικών μπας και πληρώσουν κανένα κομματοσκυλο τον επόμενο μήνα πριν χρεοκοπήσουμε και επίσημα.

Pages: 1 2 [3] 4 5 ... 12