Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - mistermax

Pages: 1 [2] 3 4 ... 66
61
Βλασφημία και Ιεροσυλία / Re: holy memes
« on: July 12, 2016, 09:10:40 am »

62
Βλασφημία και Ιεροσυλία / Re: holy memes
« on: July 11, 2016, 11:00:18 pm »
Υπάρχει κανείς που να πιστεύει ότι η Λευκή Φυλή χωρίς τον Χριστιανισμό μπορεί να επιβιώσει; ανά!

Αρα ομολογείς πως η Λευκη φυλη βασίζεται πανω σε ενα ψέμα. Αν είναι έτσι, τοτε το φυσικό είναι να καταστραφεί.

Δυστυχως ή ευτυχως, η λευκη φυλή υπηρχε και θα υπάρχει και πριν και μετα τον χριστιανισμο.

υγ-καλα στα εχωσε ο νεμεσις

63
Βλασφημία και Ιεροσυλία / Re: holy memes
« on: July 11, 2016, 10:39:55 am »

64
Βλασφημία και Ιεροσυλία / holy memes
« on: July 10, 2016, 06:05:21 pm »

65
η deumos ξεχωρίζει απο το μηλο του αδαμ.

66
Την στιγμη που η ΧΑ γλύφει καθε σιωνιστική πέτρα για να γίνει κυβέρνηση, ο Ρουβίκωνας δίνει ενα μαθημα στος φασιστες του Ισραήλ.

Quote
«ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΩΡΑ ΣΤΙΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΕΣ ΑΕΡΟΓΡΑΜΜΕΣ EL-AL ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΕΛ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ

Κυριακή 26/6/2016, μεσημέρι, διεθνές αεροδρόμιο Αθηνών , Ελευθέριος Βενίζελος.

Ένας άντρας από την Κολομβία κινείται μαζί με την οικογένειά του στους χώρους επιβίβασης επιβατών με σκοπό να ταξιδέψουν προς την Ισπανία. Μια φυσιολογική διαδικασία ρουτίνας για χιλιάδες επιβάτες που κινούνται στο αεροδρόμιο και επιβιβάζονται σε αεροπλάνα, όπως και για το συγκεκριμένο άτομο. Την ίδια στιγμή, άλλα άτομα ετοιμάζονταν να επιβιβαστούν σε πτήση των Ισραηλινών αερογραμμών και, για αυτόν το λόγο, στο χώρο επιβίβασης, βρίσκονταν και υπάλληλοι της εταιρείας για να τους εξυπηρετήσουν. Δύο όμως από τους υπαλλήλους είχαν έναν άλλο ρόλο, αυτό της παροχής υπηρεσίας ασφάλειας. Έτσι θεώρησαν «ύποπτο» τον συγκεκριμένο άντρα και αποφάσισαν να τον σταματήσουν να τον ελέγξουν . Και επειδή οι κινήσεις του τους φάνηκαν περίεργες, θεώρησαν σωστό να πέσουν πάνω του και να τον χτυπήσουν.....Φυσικά επενέβησαν οι μπάτσοι του αεροδρομίου για να διευθετήσουν το συμβάν και, όπως αποκαλύφθηκε, οι δύο υπάλληλοι ασφαλείας είχαν Ισραηλινά διπλωματικά διαβατήρια, σαφή ένδειξη ότι δεν πρόκειται για απλούς υπαλλήλους, αλλά εκπαιδευμένους μπράβους των υπηρεσιών ασφαλείας του Ισραηλινού κράτους.

Η αεροπορική εταιρεία του Ισραήλ, η EL-AL, δεν είναι μια απλή συνηθισμένη εταιρεία αεροπορικών μεταφορών, αλλά αποτελεί και έμμεσα ένα από τα όπλα, ή πολλαπλασιαστές ισχύος του κράτους του Ισραήλ. Σε όλες τις πολεμικές αναμετρήσεις που έχει το Ισραήλ η EL-AL, έχει αναλάβει τον κρίσιμο ρόλο μεταφορές υλικών και εφοδίων που χρειάζονται από το εξωτερικό, οι Ισραηλινές Ένοπλες δυνάμεις, χωρίς αυτό να αποτελεί μυστικό, αλλά έχει δημοσιευτεί πολλές φορές στον τύπο. Το προσωπικό της λαμβάνει, πέρα από την κλασική εκπαίδευση που έχουν οι υπάλληλοι στις αερογραμμές, και άλλη ποιο ειδικευμένη που άπτεται του ειδικού της ρόλου. Πέρα από αυτό, πράκτορες των μυστικών υπηρεσιών του Ισραήλ αναλαμβάνουν να βρίσκονται ανάμεσα στους επιβάτες τόσο εν πτήσει, όσο και κατά την επιβίβαση ή αποβίβασή τους, για να αποτρέψουν δυσάρεστες καταστάσεις.

Αυτοί έχουν εντολές να ενεργούν κατά το δοκούν όταν κρίνουν πως πρέπει να επέμβουν. Αυτό συνέβη και εκείνη την Κυριακή στο Ελευθέριος Βενιζέλος. Και όχι μόνο αυτό, αλλά έδειξαν και την νοοτροπία που διέπει τις υπηρεσίες ασφαλείας αλλά και τις ένοπλες δυνάμεις αυτού του κράτους. Μια νοοτροπία που την έχουμε δει και διαβάσει πολλές φορές να εκδηλώνεται στα κατεχόμενα, στην λωρίδα της Γάζας. Όπου πάνοπλοι Ισραηλινοί χτυπάνε με ό,τι μέσο έχουν στην διάθεση τους, χωρίς να κάνουν διακρίσεις τον εξεγερμένο λαό της Παλαιστίνης και της λωρίδας της Γάζας. Όπου τραυματίζουν και σκοτώνουν ό,τι θεωρούν «επικίνδυνο» για το κράτος τους χωρίς να δίνουν κανέναν λογαριασμό.

Φυσικά για εμάς δεν αποτελεί έκπληξη αυτό το συμβάν, που αποτελεί άλλο ένα επεισόδιο κρατικής βίας του Ισραήλ, και ούτε φυσικά αισθανόμαστε αποτροπιασμένοι για την καταπάτηση της κυριαρχίας του Ελληνικού κράτους, που είναι περιοχή ευθύνης του το αεροδρόμιου Αθηνών. Μας εξοργίζει όμως η νοοτροπία των ένστολων και μη τραμπούκων του Ισραήλ. Και για να αναφέρουμε το Ελληνικό κράτος και ειδικά την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ, μια χαρά συνεργάζεται με το Ισραηλινό κράτος στο στρατιωτικό τομέα, παραδείγματος χάριν, με την διενέργεια κοινών στρατιωτικών ασκήσεων με την συμμετοχή ιπτάμενων μέσων και πλοίων, καθώς επίσης και με την φιλοξενία σε Ελληνικό έδαφος όλων αυτών των μέσων δίνοντας στο Ισραήλ ένα επιπλέον τεράστιο πεδίο εκπαίδευσης του.

Εκπαίδευση που θα την χρησιμοποιήσει κατά του λαού της Παλαιστινης με την γνωστή βαρβαρότητα που το διακρίνει. Ακόμα και στον τομέα των υπηρεσιών ασφαλείας πρέπει να υπάρχει συνεργασία, όπως καταδεικνύει το γεγονός στο αεροδρόμιο, αλλιώς δεν θα λειτουργούσαν έτσι οι μπράβοι του Ισραήλ και τον χειρισμό θα έκαναν οι Ελληνικές υπηρεσίες ασφαλείας. Αντιμετώπισαν με την γνωστή σκληρότητα έναν απλό τουρίστα, όπως αντιμετωπίζουν τόσο τους Παλαιστίνιους εξεγερμένους, όσο και τους Ισραηλινούς που αποφασίζουν είτε να μην υπηρετήσουν στις ένοπλες δυνάμεις, είτε να εναντιωθούν στην πολιτικές του Ισραηλινού κράτους.

Για αυτό αποφασίσαμε να παρέμβουμε δυναμικά στον τομέα αναχώρησης πτήσεων της El-Al στο αεροδρόμιο Ελ.Βενιζέλος.

Αναρχική Συλλογικότητα Ρουβίκωνας».

67
Γιατί, αναδεικνύεται κάποια αιτιότητα όταν λες εσύ ότι ο πλούτος θηλυκοποιεί τον κάτοχό του; Τι κάνει δηλαδή ο πλούτος, αναδίδει φερομόνες; 

σου είπα αλλη μια απο τις πολλές εκδοχες που μπορουν να δικαιολογησουν τα ευρηματα της ερευνας που παραθετεις και παρερμηνεύεις.

68

Η σεξουαλικότητα σχετίζεται όμως αντίστροφα με την ευφυία. Οι σκυλάραπες φημίζονται για την ανικανότητά τους να ελέγξουν τις ορμές τους και για τη χαμηλή τους ευφυία. Ο Ράστον έχει εξηγήσει το γιατί: Διότι οι έξυπνοι άνθρωποι αναπτύσσουν ένα πολύπλοκο νευρικό σύστημα το οποίο έχει κόστος στη συντήρησή του, ενώ οι υπάνθρωποι υποαναπτύσσουν το νευρικό τους σύστημα και ωθούνται πιο γρήγορα στην αναπαραγωγή.

 
 

Στο ηλίθιο αρθρο που παραθέτεις υπάρχει μονο συσχέτηση, δεν αναδεικνύεται καποια αιτιατότητα. Μια πιθανή εξηγηση ειναι πως ο φτωχος ή χαζός μονο δωρεαν σεξ εχει για εκτόνωση, ενω ο φλωροπλουσιος παρα να γαμάει την γυναίκα του προτειμά να παιζει γκολφ με τους φιλους του ή να ασχολειται με αλλες δραστηριοτητες. (την γυναικα του την γαμαει καποιος φτωχος).

Αυτο δειχνει πως ο πλουτος ΘΗΛΥΚΟΠΟΙΕΙ τον κάτοχο του. Και συ θυληκοποιημενος μου φαίνεσαι με τοσες ανοησιες που πετας φλυαρώντας ασυστολα. (μεταφορικά το λεω, χωρις προθεση σεξισμου)

69
Δεν εκλεισε η τρυπα, αλλα αρχισε να συρρικνώνεται. Αυτα τα καλά νεα προέρχονται εξ αιτιας της πιεσης των πραγματικων Αναρχικων εναντια στα κρατη και τις βιομηχανίες που τους αναγκάζουν να περιορίζουν τα CFCs καθως και στην ενημέρωση του κοινου.

Οποιος θελει να ξερει τι του γίνεται και να μην πιστευει τι του λενε παϊσιοι και πινοσέτιδες:


https://www.youtube.com/watch?v=DLHL1Xp9iDo

http://www.vox.com/2016/7/4/12091464/ozone-layer-healing-recovering

70
Η Ηθική του Χριστιανισμού είναι ανώτερη των μη Χριστιανών γιατί η ιστορία απέδειξε ότι οι κοινωνίες που ασπάστηκαν τον Χριστιανισμό έφεραν ανώτερα αποτελέσματα σε κάθε παραγωγικό τομέα σε σύγκριση με όλους τους υπολοίπους. Οι Χριστιανοί έχτισαν, ζωγράφισαν, έκαναν επιστήμη, έγραψαν, δημιούργησαν, παρήγαγαν περισσότερα και καλύτερα σε σύγκριση με τους μη Χριστιανούς ακριβώς επειδή ο Χριστιανισμός είναι ένα σύνολο ηθικών διδαχών που κάνει τους ανθρώπους παραγωγικούς και τους εξελίσσει. Όλες οι άλλες θρησκείες είναι ανήθικες και δεν κάνουν τίποτα εκτός από το να επιτίθενται στους παραγωγούς και να νομιμοποιούν την κλοπή.

Ο Χριστιανισμός π.χ. ορθώς έχει αναγνωρίσει ότι ο άνθρωπος δεν χρειάζεται να χύνει συνέχεια, για αυτό λέει ότι οι άνθρωποι πρέπει να κυκλοφορούν με ρούχα και να μην γαμιούνται δημοσίως και αδιακρίτως, στρέφοντας έτσι τη ζωτικότητα των ορμών τους στον παραγωγικό ανταγωνισμό (διότι επίσης ο Χριστιανισμός λέει ου κλέψεις). Όλες οι άλλες διδαχές είναι του Σατανά και λένε στους ανθρώπους να κλέβουν και να χύνουν συνέχεια με αποτέλεσμα να τους μετατρέπει σε ακατάλληλους για παραγωγή, δηλαδή λιγότερο ανθρώπους, δηλαδή σκέτα ζώα.

Δεν είναι τυχαίο λοιπόν που οι κοινωνίες των Χριστιανούν επικρατούν των κοινωνιών των αντίχριστων. Ο Χριστιανισμός και η Χριστιανική Ηθική είναι αλληλένδετες με το παραγωγικό σύστημα του Καπιταλισμού και εξαιτίας του Χριστιανικού Καπιταλισμού η Δύση κατέχει αυτήν τη στιγμή την πρωτοκαθεδρία της. Όσο παρεκκλίνουμε από τον Χριστιανισμό και τον Καπιταλισμό - πράγμα που σατανικά εύχονται οι κομμουνιστές - τόσο χάνουμε την κυριαρχία μας επί της Γης.

Aν ήξερες λίγο απο στατιστική, θα ήξερες πως πρέπει να συγκρινεις ομοια πράγματα. Ανώτερος πολιτισμος λευκων (ελληνων ρωμαίων) προϋπήρχε του χριστιανισμου. Συγκρινε ίδιες ομάδες. Θα δεις οτι οι ΑΘΕΟΙ και κυριως οι αντιπουριτανοι, εινια κλασεις ανώτεροι.Βασικα ο πινοσετ προσπαθει να δικαιολογήσει την αγαμία του με τον προτεσταντισμο και να κρύψει πως ειναι ανίκανος να βρει γκόμενα γυναίκα.

71
ποια ανηθικα κινήματα ρε πουριτανε κρατικιστη που θες το κράτος να είναι ακομη και μεσα στις κρεβατοκαμαρες και τα προφυλακτικα΄του κόσμου. Απο ποτε η ηθικη των ΛΧΑ είναι ανώτερη; επειδη βασίζεται στις μαλακιες που ακουσε ενας εβραίος γιδοβοσκος της μεσης ανατολης στην έρημο πριν κατι χιλιάδες χρόνια; 

72
Ο Νέστορ Μάχνο, Θέλουν ένα μεγάλο Κράτος το οποίο θα ελέγχει τις ζωές των υπολοίπων ανθρώπων και θα τους ληστεύει τον πλούτο και αυτοί, οι "ιδεολόγοι" θα είναι μέλη/εκπρόσωποι/εργαζόμενοι του μεγάλου Κράτους και θα τα κονομάνε και θα εξουσιάζουν όλους τους υπολοίπους. 

Ελα σπιούνε σοβιετολάγνε, καρφώνεσαι. Ο μαχνο πολέμησε το σοβιετικο κρατος για να ιδρύθεί μια μη κρατική κοινωνια ελευθερων ανθρώπων.

Ουτε για κομμισάριος προπαγάνδας δεν κάνεις.

73
Ημερολόγιο / Re: 2 Ιουλίου
« on: July 02, 2016, 03:19:48 pm »
Πως να αυτοκτονήσω και να αφησω τοσες δουλειές μισοτέλειωτες, τοσους φασιστες και παπάδες ακρέμμαστους;

74
Ημερολόγιο / 2 Ιουλίου
« on: July 02, 2016, 12:46:35 am »
Το πρωί της 2ας Ιουλίου 1961 ,ο Ερνεστ Χέμινγουεϊ επέστρεφε στο σπίτι του στο Κέτσαμ, στο Αϊντάχο της Κεντρικής Αμερικής, έπειτα από ένα πενθήμερο ευχάριστο ταξίδι με την (τέταρτη κατά σειρά) σύζυγό του, Μέρι Ουέλς, κι έναν φίλο τους.
Κι ενώ οι δύο συνοδοί του ξεφόρτωναν τις αποσκευές, ακούστηκε ένας πυροβολισμός.
Ο Χέμινγουεϊ είχε τερματίσει τη ζωή του αυτοπυροβολούμενος με κυνηγετικό όπλο στο στόμα.
Ηταν 62 ετών.
..........................
Η περιπέτεια χαρακτήριζε το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του: πολεμικός ανταποκριτής, αλλά και αγωνιστής στους δύο παγκοσμίους πολέμους, σαφάρι άγριων ζώων, ψάρεμα, ταξίδια, έρωτες.
Γόνιμος καρπός: ανταποκρίσεις και μυθιστορήματα που τον έκαναν έναν από τους πολυδιαβασμένους συγγραφείς στον κόσμο, ενώ έργα του έγιναν κινηματογραφικές ταινίες, με την ίδια απήχηση.
Ενδεικτικά, ο «Αποχαιρετισμός στα όπλα» είναι το μυθιστόρημα το εμπνευσμένο από τον Α' Παγκόσμιο Πόλεμο,
ενώ το «Για ποιον χτυπά η καμπάνα» από τον ισπανικό εμφύλιο, όπου είχε ταχθεί με το μέρος των δημοκρατικών.
Δύο τόμοι με δημοσιογραφικά κείμενα με πολεμικές ανταποκρίσεις, εντυπώσεις από ταξίδια και άλλα, με το γενικό τίτλο «Με υπογραφή Χέμινγουεϊ», περιλαμβάνονται στη σειρά των έργων του που κυκλοφορούν απ' τις εκδόσεις «Καστανιώτη».
Εκεί υπάρχουν σελίδες και για τη Μικρασιατική Καταστροφή (από το εξώφυλλο του δεύτερου τόμου, που κυκλοφόρησε πρόσφατα, η φωτογραφία του Χέμινγουεϊ που συνοδεύει το παρόν κείμενο). Ελκυστική θεματογραφία, απλό και περιεκτικό ύφος και ζωντανός διάλογος χαρακτηρίζουν τα γραφτά του.
Ωστόσο ούτε ο πλήρης εμπειριών βίος ούτε η δόξα ούτε τα βραβεία, συμπεριλαμβανομένου και του Νόμπελ Λογοτεχνίας το 1954 (που επικαλούμενος λόγους υγείας δεν προσήλθε να παραλάβει) τον έκαναν ευτυχισμένο.
Μελαγχολία, απαισιοδοξία, νευρική υπερένταση, απώλεια μνήμης τον οδήγησαν στην αυτοχειρία.......

75
Quote
Το άγχος του για την συνεχόμενη και ραγδαία άνοδο της Χρυσής Αυγής εξέφρασε ο Δημήτρης Μαύρος, δημοσκόπος της Mrb κατά την παρουσίαση της συγκεκριμένης έρευνας στον Real Fm.Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/dhmoskopos-mauros-mrb-na-prosejoume-giati-h-chrush-augh-tha-ftasei-sto-10#ixzz4D5U9DxiB

 :D :D :D :D

76
MATTHEWS: What’s the difference between a socialist and a Democrat. That’s the question.

CLINTON: I can tell you what I am. I am a progressive Democrat.


77
Με ενα αρθρο τους στην σελιδα τους, οι ΧΑιτες δειχνουν ποσο γουστάρουν τον ισλαμικό παρακρατισμό.

Quote
Οι Φρουροί της Επανάστασης του Ιράν πρωτοεμφανίστηκαν κατά την διάρκεια της προεδρίας του Αγιατολάχ Χομεϊνί. Ο Χομεϊνί, ο ηγέτης της επανάστασης εναντίον του Σάχη Ρεζά Παχλεβί, μετά την ανάληψη της προεδρικής εξουσίας το 1979 δεν εμπιστευόταν της στρατιωτική δομή του τότε ιρανικού κράτους και έτσι δημιούργησε μια δική του στρατιωτική οργάνωση, τους Φρουρούς της Επανάστασης, για να μπορέσει να διατηρήσει την εξουσία εν μέσω χαοτικών καταστάσεων που επικρατούσαν εκείνη την περίοδο στην χώρα του.
Οι Φρουροί της Επανάστασης προέρχονταν από την εργατική τάξη του Ιράν και είχαν εγκολπωθεί ως αποστολή την σωτηρία της πατρίδας τους από εσωτερικούς και εξωτερικούς εχθρούς και δυσφημιστές της Ιρανικής Επανάστασης, έχοντας ως συνεκτικό δεσμό την σιιτική θεοκρατική ιδεολογία.
Οι Φρουροί της Επανάστασης θα είχαν κατά πάσα πιθανότητα παραμείνει στην αφάνεια ως μια μικρή παραστρατιωτική ομάδα, η οποία λειτουργούσε στις παρυφές της κυβερνητικής εξουσίας, εάν δεν ξεσπούσε ο πόλεμος Ιράκ-ιράν το 1980. Ένας πόλεμος που είχε ως αφετηρία την εισβολή των στρατευμάτων του Σαντάμ Χουσεΐν στο Ιράν. Η εισβολή του Σαντάμ, η οποία έγινε κατόπιν συνεννόησης με τις ΗΠΑ αφού ο Σαντάμ εκείνη την εποχή ήταν σύμμαχος της Ουάσιγκτον, έφερε στο προσκήνιο τους Φρουρούς της Επανάστασης οι οποίοι διέπρεψαν με την ανδρεία και ηρωϊκότητα τους στα πεδία των μαχών. Οι Φρουροί πίστευαν ότι η πίστη και η ιδεολογία τους μπορεί να συναγωνιστεί και να υπερνικήσει την τότε στρατιωτική υπεροχή των Ιρακινών. Ο ζήλος και η στρατιωτική τους επιμονή στα πεδία της μάχης έγινε παροιμιώδης, γνωστές είναι οι μαζικές επιθέσεις αυτοκτονίας εναντίον θέσεων του ιρακινού στρατού, σε μάχες στις οποίες ο τακτικός ιρανικός στρατός ήταν εσκεμμένα προσεκτικός. Έτσι μετά τον οκταετή πόλεμο (1980-1988) οι Φρουροί της Επανάστασης αναδιοργανώθηκαν, απέκτησαν εξοπλισμό τακτικού στρατού και περισσότερο προσωπικό. Σήμερα ο αριθμός τους αγγίζει τις 125.000 άνδρες, είναι η πλέον μεγάλη ανεξάρτητη στρατιωτική οργάνωση του Ιράν και η οποία δίνει λόγο μόνο στον πρόεδρο της χώρας.
Τα τελευταία χρόνια ένεκα της κρίσης στην Συρία και στο Ιράκ οι Φρουροί της Επανάστασης ήλθαν και πάλι στο προσκήνιο. Ιδιαίτερα ο συμμοριτοπόλεμος στην Συρία προσέφερε στους Φρουρούς λαμπρό πεδίο στρατιωτικής δράσης, μετά το κάλεσμα για βοήθεια που απηύθυνε προς αυτούς ο πρόεδρος της Συρίας Άσαντ. Το Ιράν προσβλέπει μαζί με την Ρωσία να γίνει ένας σημαντικός και επιβλητικός παίκτης στις εξελίξεις της Μέσης Ανατολής και οι Φρουροί της Επανάστασης σε αυτό το πλαίσιο είναι η προμετωπίδα της πολιτικής του Ιράν, το δόρυ της επιρροής του στην περιοχή. Εξ άλλου όπως έχει αναφέρει ο Κλάουζεβιτς «ο σκοπός του πολέμου είναι η πολιτική και ο πόλεμος είναι το μέσο για την επίτευξη πολιτικών στόχων». Σε όλους όσους ασχολούνται με την κρίση στην Μέση Ανατολή είναι σαφές ότι αυτό το δόρυ της επιρροής του Ιράν ήταν άκρως επιτυχές και βοήθησε στρατιωτικά τα μάλλα στην εξελισσόμενη επικράτηση των κυβερνητικών δυνάμεων του Άσαντ εναντίον των μισθοφόρων τζιχαντιστών. Μια βοήθεια λεπτομέρειες και χαρακτηριστικά της οποίας δεν έχουν δει εισέτι δει το φως της δημοσιότητας.
Η σημερινή κατάσταση στην Μέση Ανατολή προσφέρει λοιπόν μοναδικές ευκαιρίες στο Ιράν για να προβάλλει την δύναμη του σε ένα τόξο από τον Περσικό Κόλπο έως την Μεσόγειο και η επιτυχής στρατιωτικά εμπλοκή των Φρουρών της Επανάστασης στην Συρία και το Ιράκ παρέχει μια δυνατότητα ιστορικής σημασίας για την Τεχεράνη να πραγματώσει τα μεγάλα δελεαστικά γεωπολιτικά σχέδια της στην Μέση Ανατολή.
Οι Φρουροί της Επανάστασης είναι το δόρυ του Ιράν στην Μέση Ανατολή, ένα δόρυ που στοχεύει τα αμερικανοσιωνιστικά συμφέροντα και τους μισθοφόρους αυτών των συμφερόντων. Είναι βέβαιο ότι ο ρόλος τους θα επεκταθεί και σε άλλες περιοχές της Μέσης Ανατολής, βλ. Υεμένη, ρόλος ο οποίος θα συνίσταται στην απώθηση των σχεδίων των σουνιτικών μοναρχιών του Αραβικού Κόλπου και στην ενίσχυση του σιιτικού τόξου στην Αραβική Χερσόνησο. Μια ενίσχυση που είναι επωφελής και για τα γεωπολιτικά σχέδια της Ρωσίας.
Γ. Λιναρδής


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/o-rolos-twn-frourwn-ths-epanastashs-tou-iran-sthn-mesh-anatolh#ixzz4CzD1a1nb

ΧΑ = παρακρατικοί μέχρι το μεδούλι.

78
Πολιτική επικαιρότητα / Brexiters
« on: June 28, 2016, 10:02:05 am »
Οι niggas της αγγλίας υποστήριξαν μετα μανιας το Βρεξιτ, γιατι δεν θελουν μετανάστες από την ευρώπη. Θα τους φάνε τις κατώτερες δουλειές. Ειναι φανερό πως ταιριάζει στην θεωρία μου πως οσο πιο κατώτερος υπάνθρωπος είναι κάποιος, τοσο πιο ρατσιστής είναι. Λιγό ταυτολογικό, αλλά ισχύει.

http://www.bbc.com/news/world-africa-36643891

79
Καλός ΛΧΑ ο Νεκρός ΛΧΑ.

Οι φασίστες προτεσταντες μπαμπουϊνοι καταστρέφουν την ευημερία της κοινωνίας.

https://www.facebook.com/politismos1/?fref=ts

80


Quote
Σε μερικές περιπτώσεις, είναι πιθανό, ακόμα και η επιμειξία, -αν κρατηθεί φυσικά σε περιορισμένα πλαίσια- να λειτουργεί με τέτοιο τρόπο. Αυτό είναι πολύ γνωστό στη ζωοτεχνική. Η “καθαρή ράτσα” σε κάποια είδη ζώων είναι το αποτέλεσμα τόσο της διατήρησης της κληρονομικότητας όσο και στοχευμένης επιμειξίας. Δεν συμμεριζόμαστε την άποψη του Τσαμπερλαίν, ο οποίος έτεινε να εφαρμόζει αυτήν την σκέψη στις “ανώτερες φυλές” της ανθρωπότητας. Αλλά, είναι σχετικά αποδεδειγμένο γεγονός πως σε μερικές αριστοκρατικές οικογένειες, των οποίων ο μακραίωνος νόμος του αίματος, υπήρξε το μοναδικό πειραματικό στάδιο για τον ρατσισμό στην ιστορία, κάποιες επιμειξίες είχαν ακριβώς την αξία και την λειτουργία ως αποτρεπτικοί παράγοντες της εξαφάνισης της γραμμής μέσω εσωτερικής παρακμής. Εδώ όμως, και πρέπει να το τονίσουμε, η επιμειξία είχε την λειτουργία μιας δοκιμασίας, όχι ενός κανόνα – μιας δοκιμασία, που όπως και να έχει, μπορεί να αποβεί μοιραία πρόκληση για το αίμα.
Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/b-meros-fulh-kai-polemos-ioulios-ebola#ixzz4CNFq1lGM

Αιμομιξία λοιπον για αποφυγη της εσωτερικής παρακμής. Τώρα εξηγείται η φάτσα πολλών ΧΑνων. Καλλαν, μουνοτσολιά, ή πως αλλως σε λένε, τυχεράκια, απόφυγες την εσωτερική παρακμή. ;)

81
Ενα ενδιαφέρον κείμενο, παραθέτω το πρώτο του κομμάτι. ;) Για οποιον ενδιαφέρεται.


Quantum Mechanics & Chaos Theory: Anarchist Meditations on N. Herbert’s Quantum Reality: Beyond the New Physics


Scientific worldviews or “paradigms” can influence — or be influenced by — social reality. Clearly the Ptolemaic universe mirrors theocentric & monarchic structures. The Newtonian/Cartesian/mechanical universe mirrors rationalistic social assumptions, which in turn underlie nationalism, capitalism, communism, etc. As for Relativity Theory, it has only recently begun to reflect — or be reflected by — certain social realities. But these relations are still obscure, embedded in multinational conspiracies, the metaphysics of modern banking, international terrorism, & various newly emergent telecommunications-based technologies.

Which comes first, scientific paradigm or social structure? For our purpose it seems unnecessary to answer this question — and in any case, perhaps impossible. The relation between them is real, but acts in a manner infinitely more complex than mere cause-&-effect, or even warp-&-weft.

Quantum Mechanics (QM), considered as the source of such a paradigm, at first seems to lack any social ramifications or parallels, almost as if its very weirdness deprives it of all connnections with “everyday” life or social reality. However, a few authors (like F. Capra, or Science-Fictioneers like R. Rucker or R. Anton Wilson) have seen Quantum Theory both as a vindication of certain “oriental philosophies” & also as prophetic of certain social changes which might loosely & carelessly be lumped under the heading “Aquarian.”

The “mystical” systems evoked by our contemplation of Quantum facts tend to be non-dualist and non-theocentric, dynamic rather than static: Advaita Vedanta, Taoism, Tantra (both Hindu & Buddhist), alchemy, etc. Einstein, who opposed Quantum theory, believed in a God who refused to play dice with the universe, a basically Judeo-Protestant deity who sets up a cosmic speed limit for light. The Quantum enthusiasts, by contrast, prefer a dancing Shiva, a principle of cosmic play.

Perhaps “oriental wisdom” will provide a kind of focusing device, or set of metaphors, or myth, or poetics of QM, which will allow it to realize itself fully as a “paradigm” & discover its reflection on the level of society. But it does not follow that this paradigm will simply recapitulate the social complexes which gave rise to Taoism, Tantra or alchemy. There is no “Eternal Return” in the strict Nietzschean sense: each time the gyre comes round again it describes a new point in space/time.

Einstein accused Quantum Theory (QT) of restoring individual consciousness to the center of the universe, a position from which “Man” was toppled by “Science” 500 years ago. If QT can be accused of retrogression, however, it must be something like the anarchist P. Goodman’s “Stone Age Reaction” — a turning-back so extreme as to constitute a revolution.

Perhaps the development of QM and the rediscovery of “oriental wisdom” (with its occidental variations) stem from the same social causes, which have to do with information density, electronic technology, the ongoing collapse of Eurocentrism & its “Classical” philosophies, ideologies & physics. Perhaps the syncresis of QT & oriental wisdom will accelerate these changes, even help direct them.

Table of Paradigms

With Their Spritual, Political & Economic Parallels

Paleolithic — shamanic — non-authoritarian — hunter/gatherer

Neolithic — polytheistic — authoritarian — agricultural

Earth-centered Cosmos — theistic — monarchial/theocratic (hierarchical) — urban

Sun-centered Cosmos — monotheistic — divine right of kings — colonialism & imperialism

Mechanistic universe — deist or atheist — democracy, capitalism, communism — industrial/technological

Relativistic universe — Modernism — cybernocacy — post-industrial (electronic)

Quantum universe ...


https://theanarchistlibrary.org/library/hakim-bey-quantum-mechanics-chaos-theory-anarchist-meditations-on-n-herbert-s-quantum-reality-b

82
o larisaios mounodoulos spamarei oli mera sto ntefi gia na mazepsei pelates sto tsirko tis metresas

100 sxolia exei grapsei me ti mia, ola me link sto tsirko... tha tou exei valei plafon i dominatrix, alliws tha faei ksulo

alla kai o frenovlavis ermis den paei piso... tora grafei "profeities" gia 3 pagkosmio me kainourgio onoma

ta idia noumera, me nea onomata... poso gelioi paizei na einai gia na nomizoun oti kaneis den tous exei katalavei?

pionia pou xanoun ti zoi tous anousia gia na bgazoun ti dosi tous oi drug dealers kai ta vaporakia tou sistimatos

skoupidia

Ρε Αρρούρη, αυτός ο Μουνοτσολιάς που γράφει μονος του στο bye bye webwar ποιος είναι; είναι ο καλλαν; ρωτώ γιατί εχασα επισόδεια.

83
Σειρά εκδηλώσεων για την επέτειο των 20 χρόνων από τον θάνατο του Ανδρέα Παπανδρέου, προγραμματίζονται σήμερα (Τετάρτη) και αύριο (Πέμπτη).

Το ΠΑΣΟΚ, με πρωτοβουλία του ΙΣΤΑΜΕ, διοργανώνει, σήμερα το βράδυ στις 7 στην Αθηναΐδα, εκδήλωση-συζήτηση με ομιλητές την πρόεδρο του κόμματος Φώφη Γεννηματά, τον συγγραφέα Βασίλη Βασιλικό και τον καθηγητή Ηλία Νικολακόπουλο.
Το πρωί της Πέμπτης στις 10.30 η Χαριλάου Τρικούπη έχει προγραμματίσει μνημόσυνο τρισάγιο στο Α' Νεκροταφείο.

Εκδήλωση για την επέτειο του Ανδρέα Παπανδρέου διοργανώνει αύριο (Πέμπτη) στις 8.30 το βράδυ το ΚΙΔΗΣΟ. Ο Γιώργος Παπανδρέου θα μιλήσει σε νεολαίους στα γραφεία του Ιδρύματος Παπανδρέου, στην οδό Πειραιώς.

Πρώην βουλευτές και συνεργάτες του Ανδρέα Παπανδρέου, πραγματοποιούν αύριο το απόγευμα, στο Πολεμικό Μουσείο, χωριστή εκδήλωση. Μεταξύ των προσκαλούντων είναι: Αρσένη Μαρία, Ασλάνης Κώστας, Βουνάτσος Δημήτρης, Ζιάγκας Ιωάννης, Μπαντουβάς Κώστας, Μωραΐτης Γιώργος, Παπαηλίας Ηλίας κ.α

Οι ίδιοι θα κάνουν τρισάγιο στο τάφο του Ανδρέα το μεσημέρι της Πέμπτης.

Τέλος έκθεση φωτογραφίας για τη δράση του Α. Παπανδρέου στο Ζάππειο ξεκινά, από αύριο έως το Σάββατο με πρωτοβουλία του ομίλου «Ανδρέας Παπανδρέου- ο ιστορικός ηγέτης» και της ΑΜΚΕ «Δεν λησμονώ».

(με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ)


84
Ολογραμμα κανει προπαγανδα στα μικρα παιδια για να διατηρηθουν ασβεστες οι μνημες της φρίκης του ναζισμου εθνικισμου.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=43&v=MKiC0RsI8nc

85
Αν εγώ αρπάξω ένα μουνί και το γδύσω και το γαμήσω χωρίς να το ρωτήσω είναι και καλά έγκλημα 

περνάς και συ ενα δραμα....


Εν τω μεταξυ, αν δει κανεις τα βιντεο αυτου που αναρτησε το βιντεο, εχει και άλλα σκληρά αντι-ΛΧΑ βιντεο, οπως αυτό- υπο τον μανδυα του αντιμπουλισμου. Ο σχ. εκφοβισμός ως μεθοδος διδασκαλίας της ρωμης, της σκληρότητας της αντι-ανοχικότητας πρεπει να καταργηθεί για να έχουμε νωθρούς, αποδεκτικους λχα ώστε να αναμιξουν τα γονίδια τους με αλλες φυλές, για να σταματήσει καποτε να διαιρείται η ανθρωποτητα σε φυλες και εθνη. Τα θυματα της καμπανιας κατά του σχολικου εκφοβισμού, ειναι τοσο ο εκφοβιστής οπου του σταματάνε τις πρωτοβουλιες και τον ευνουχίζουν πολιτισμικά, αλλά και ο εκφοβισμένος που δεν θα θελήσει ποτέ να γινει δυνατός για να αντιμετωπίσει τους εκβιαστές του, αλλά θα τρέχει σε αγκαλιες lgbt friendly για να βρει παρηγορια. Με ενα σμπάρο, δυο τρυγονια λοιπον.

https://www.youtube.com/watch?v=3PAewSWm82g

86
Σκληρός ΑντιΡατσισμός απο παιδιά της Α' Δημοτικου! Προσοχή, σκληρές αντιρατσιστικές εικόνες, δείτε με δική σας ευθύνη!

https://www.youtube.com/watch?time_continue=518&v=gSqei4_z5NM

Quote
Η Α' τάξη με τη βοήθεια των εκπαιδευτικών τους, Νίκου Γαλάνη και Νίκου Κωνσταντάκη, δημιούργησε μια ταινία μικρού μήκους για το προσφυγικό ζήτημα με πρωταγωνιστές τους ίδιους τους μαθητές.
Τι γίνεται όταν ένα προσφυγόπουλο έρχεται στο ελληνικό σχολείο για να φοιτήσει;
Μήπως όλα είναι ένα κακό όνειρο ή η ζοφερή πραγματικότητα;
Αντί καλοκαιρινής γιορτής, οι μαθητές προτίμησαν να ασχοληθούν με ένα θέμα που άγγιξε τις καρδιές τους.
Η πρεμιέρα της ταινίας θα γίνει στο Πνευματικό κέντρο στους Κουνάβους, την Παρασκευή 10 Ιουνίου, 10 μόλις μέρες πριν την Παγκόσμια Ημέρα Προσφύγων (20/6).


87
Λεγεται, οτι στο σκαϊ κλείνουν τα σχόλια μολις δουνε την IP σου να εμφανίζεται. Λένε "ωχ, ερχεται ο πινοσετ, ο αγγελος του ανκαπικου αντικρατικου πινοσετισμου" και τραντάζονται οι τοίχοι απο τα γέλια.

88
Quote
Το Ιράν και η αμερικανική αεροπορική βιομηχανία Boeing κατέληξαν σε συμφωνία για την αγορά 100 αεροσκαφών για την ανανέωση του γερασμένου ιρανικού στόλου, δήλωσε ο διευθυντής της πολιτικής αεροπορίας σε συνέντευξή του που δημοσιεύεται σήμερα στην εφημερίδα της κυβέρνησης του Ιράν.
AdTech Ad
«Από τα 250 αεροσκάφη που υπάρχουν στη χώρα, τα 230 πρέπει να αντικατασταθούν», δήλωσε ο Αλί Αμπεντζάντεχ, επικεφαλής της υπηρεσίας πολιτικής αεροπορίας του Ιράν, ο οποίος διευκρίνισε ότι η συμφωνία με την Boeing θα πρέπει λάβει την έγκριση της κυβέρνησης των Ηνωμένων Πολιτειών.
Η Boeing υπέβαλε την επίσημη προσφορά της προκειμένου να αποκτήσει την τελική έγκριση για την πώληση των αεροσκαφών από το αμερικανικό υπουργείο Οικονομικών, δήλωσε ο Αμπεντζάντεχ. Αφού λάβει την έγκριση, η τελική συμφωνία θα υπογραφεί ανάμεσα στα δύο μέρη, πρόσθεσε στη συνέντευξη αυτή, στην οποία δεν παρατίθενται οι δηλώσεις του λέξη προς λέξη και το σύνολο της οποίας θα δημοσιευθεί σε μερικές ημέρες.
Ο Αμπεντζάντεχ δήλωσε επίσης πως το ποσό των 17 δισεκατομμυρίων δολαρίων στο οποίο έχουν αναφερθεί ορισμένα ΜΜΕ δεν είναι οριστικό και πως οι λεπτομέρειες της συμφωνίας θα καθοριστούν έπειτα από διαπραγματεύσεις.

Ο ομπαμα κατακτησε και το ιραν, το οποίο δεν αγοράζει αεροπλάνα απο την "φιλη" ρωσσία, προς απογοήτευση πολλών ΧΑιτων που βλέπουν το τοξο μοσχα-ταχεράνη-δαμασκος να καταρρεέι.

89
Quote
Στην ίδια χρονική περίοδο κατά την οποία ο ΣΥΡΙΖΑ πέφτει ραγδαία και η Ν.Δ. δεν ανεβαίνει, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ευρίσκεται σταθερά στην τρίτη θέση με τάσεις ανόδου και σημαντική διαφορά από το τέταρτο κόμμα! Ο λαός τιμά την πολιτική μας συνέπεια, την αγωνιστικότητά μας, το ότι είμαστε ανυποχώρητοι και ασυμβίβαστοι.


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/n.-g.-michaloliakos-o-suriza-peftei-h-n.d.-den-mporei#ixzz4BqqQI0Eb


 :D :D :D :D :D ;D

90
Ψιλοκαιει καιρό η φωτιά αυτή, ας ελπισουμε τωρα να γινει πυρκαγιά και να κάψει το φιλοεθνικιστικο αντιαναρχικο ιντιγιδια.

91
Γελάν και οι πέτρες με την αποπειρα απάντησης της ΧΑ στην σκληρή λογική του Παγκαλου.


Quote
Αμετανόητος για την προσωπική του συμμετοχή στην Εθνική τραγωδία (και) προδοσία των Ιμίων αποδεικνύεται, για μια ακόμη φορά, ο τότε υπουργός Εξωτερικών της κυβέρνησης Σημίτη, Θεόδωρος Πάγκαλος.
Μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή, εκ του ασφαλούς και δίχως αντίλογο, ο Πάγκαλος, ούτε λίγο ούτε πολύ, υποστήριξε ότι εκείνη την νύχτα δεν μπορούσε να διαπραγματευτεί “χωρίς Στόλο”, στην δε παρατήρηση ότι είχε αναφερθεί πως τα τουρκικά πλοία ήσαν “στοχοποιημένα” από τα ελληνικά, έκανε μία ειρωνική αναφορά στο αν ήσαν στοχοποιημένα από την Σαλαμίνα. Ακόμη ισχυρίστηκε ότι η τουρκική υπεροπλία ήταν συντριπτική και δικαιολόγησε τις υποχωρήσεις χρησιμοποιώντας την έκφραση «θα κλαίγανε μανούλες».
Αγνοεί ο Πάγκαλος ότι στην περιοχή βρισκόταν το αντιτορπιλικό «Θεμιστοκλής», που μόνο του εξασφάλιζε υπεροπλία χάρη στα ισχυρά πυροβόλα των 127 χιλ. που διέθετε. Όμως, επί τόπου ήταν επίσης η φρεγάτα «Ναβαρίνο» και ικανός αριθμός πυραυλακάτων. Πέρα από αυτά, προς την περιοχή έπλεε ολόκληρη η 2η Μοίρα Αντιτορπιλικών, που ελάμβανε θέση ανακοπής των τουρκικών ενισχύσεων που είχαν βγει από τον Ελλήσποντο.
Γυρνώντας, πάντως, στην έκφραση “θα κλαίγανε μανούλες”, να πληροφορήσουμε τον αναιδή, ανιστόρητο, ευθυνόφοβο και έναν εκ των ηθικών αυτουργών της τραγικής εκείνης νύχτας, ότι όντως έκλαψαν μανούλες. Ήταν οι μητέρες του Βλαχάκου, του Γιαλοψού και του Καραθανάση, οι οποίοι έπεσαν πάνω στο καθήκον από τους τούρκους και η κυβέρνηση Σημίτη πανικόβλητη έσπευσε να χαρακτηρίσει την δολοφονία τους ως ατύχημα. Πολύ χειρότερα και ασελγώντας ουσιαστικά στην μνήμη τους, επιχείρησε αργότερα, με το κατάπτυστο πόρισμα που έφερε στην δημοσιότητα, να τους παρουσιάσει περίπου ως υπεύθυνους για τον θάνατό τους, επιρρίπτοντας ουσιαστικά την ευθύνη στην... ανικανότητά τους να χειριστούν επάξια το ελικόπτερο που κατερρίφθη!
Η οργή, όμως, κάθε Συνειδητοποιημένου Έλληνα δεν πρέπει να στραφεί μόνο εναντίον αυτού του ηθικού και πολιτικού παχύδερμου, αλλά πολύ περισσότερο εναντίον όλων όσοι επί 20 ολόκληρα χρόνια κρύβουν την πραγματική αλήθεια για το τι συνέβη εκείνο το βράδυ, μόνο και μόνο για να μη θιγούν τα στενά συντηρητικά συμφέροντα ενός ολόκληρου πολιτικού συστήματος εξουσίας.


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/nees-proklhtikes-dhlwseis-pagkalou-gia-thn-tragikh-nuchta-ths-prodosias-twn#ixzz4BoK8Zu6m

ολα τα είχαν τακτοποιημένα οι ΧΑϊτες. Οι προπονητές της κερκίδας πιο σοβαροί απο αυτους είναι. Θα πάμε απο δω, θα κανουμε μια πασα εκει, πασα πισω, θα σουταρω και γκολ. Ετσι νομίζουν πως δουλεύει το πράμα.

92
Η εκφώνηση του ΝΓΜ ήταν σωστή. Η δευτερεύουσα επεξηγηματική πρόταση χωρίζεται με κόμμα. Το λάθος έγινε από αυτόν που μετέφερε τον προφορικό λόγο σε γραπτό και το έγραψε στο site.

Εκτός από αναγνώστες, φαίνεται ότι ξέμεινες και από επιχειρήματα.

ποια εκφώνηση; είναι αρθρο του Γ Μαστορα, γραπτός λόγος.

Μονο οσοι αντέχουν μένουν. Παλιά υπήρχαν πολλοι ναζί, τους επεισα οτι ηταν λαθος, το καταλάβανε και φυγανε. Μείνανε κατι ρετάλια μόνο, αλλά που θα πάνε, και αυτοι σιγα σιγα θα συμμορφωθουν.  ;)

93
Είναι επαναστατική ΛΧΑ ποίηση όπως το παρακάτω:


Τα πουστράκια που έγλειφαν τριχωτά αρχίδια. Σεργιανοπουλιστές σοσιαλιστές, το κωλαράκι τους σουρωτήρι από τις σφαίρες. Χύσια και αίματα στο πάτωμα. Μαζί με τις σφαίρες τους έβγαζαν και τους σφηνωμένους δονητές οι ιατροδικαστές. Εκεί που τον χύνανε 5 bears τον άλλον και του φύτεξε ο υπάνθρωπος ο μωαμεθανός τη σφαίρα στο λαρύγγι. Κωλότρυπες!

Moνο εσεις οι οπαδοι του ομοερωτικου ομοφασισμου μπορείτε να δειτε ολη την ομορφια του κοσμου στην ιδια μαλακια.

94
Ο ΓΜ είναι ο επίσημος γκεμπελς της ΧΑ. Φυσικά, πολύ κατώτερος απο τον ορίτζιναλ γκέμπελς, αλλά κανει ότι μπορεί σαν ακάματος εργάτης του εθνικιστικου κινήματος.

Σε αρθρο του εναντια στους ομοφυλόφιλους, γράφει.

Quote
ίναι λογικό πολλοί από τους αναγνώστες, αφού υπερβούν το αρχικό σοκ, να συνδυάσουν τέτοιου τύπου πολιτικές με τις διαδηλώσεις “Gay Pride” όπως και η πρόσφατη στην Αθήνα, όπου κυριάρχησαν ως συνθήματα από τις κοινότητες των ομοφυλοφίλων “άνδρας δεν γεννιέσαι, αλλά γίνεσαι”, ή το ακριβώς αντίστοιχο για τις γυναίκες. Οι παρά φύσιν αυτές πολιτικές αρνήσεως των φύλων έχουν έναν φριχτό αντίποδα. Τα όσα τραγικά συνέβησαν στο Ορλάντο με την μαζική δολοφονία θαμώνων του μπαρ για ομοφυλοφίλους. Αλλά ποια η σκοπιμότης πίσω από την εμπέδωση του “ουδέτερου φύλου”;

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-koinh-diastreblwsh-twn-fusikwn-charakthristikwn-tou-anthrwpou-se-ellada-k#ixzz4Bj2v6Oxs

Πέρα απο τον αχταρμά ιδεών, βλέπουμε πως ο ΓΜ δεν μπορεί να φτιαξει ολοκληρωμένες προτάσεις. Αναμενόμενο ο γκέμπελς της ΧΑ να ειναι επιπέδου συνδρόμου νταουν. Σκεφτείτε οι υπόλοιποι.

95
Σε μια συνεντευξη του στον παπαχελά εξηγά αυτά που οι ΧΑνοι δεν μπορουν να κατανοήσουν γιατι ειναι σε βρεφική πιθικισια κατάσταση ο νους τους.


96
Πολιτική επικαιρότητα / #παραιτηθείτε
« on: June 15, 2016, 01:33:22 pm »
Ανακοίνωση των #παραιτηθείτε:

"Σε κάθε περίπτωση, ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ θα υπάρχουν πολύ ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις αλλά και πολλές εθελοντικές ομάδες περιφρούρισης ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΑ της πλατείας για την ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ"


Φωτο απο την ομαδα περιφρούρησης.


97
Το άνθος της νεολαίας αναλώνεται σε ανούσιες ανωμαλίες αντί να κάνει κάτι δημιουργικό όπως έκαναν προηγούμενες γενιές. 

παλιες γενιες = αυτες που ψηφιζαν παπαντρίκο. Μπραβο κρατικιστη πινοσετ.

98
Κλώνος σου είναι και ο Pinochet και όλοι οι guests (εκτός απ τον depressedpasok λογικά) που γράφουν εδώ τις τελευταίες ημέρες! 

Για αυτό σε λεω παλαβιόγκα και τεκμηριωμένα χαζή, γιατι θεωρείς δεδομένα πραγματα για τα οποία δεν εχεις καμια απόδειξη, μονο οι ηλιθιες σου σκέψεις σε καθοδηγουν, η πραγματικότητα, τα γεγονότα, όχι. Για αυτο σου λέω, ασε μας κοριτσάκι/αγοράκι/συνταξιουχε μου, πηγαινε αλλου να παίξεις.

υγ-τα υπολοιπα που εγραψες δεν τα διάβασα.

99
"Ρε μάγκα" ακόμα ισχύει αυτό, απλώς έχω κολλήσει σε κάτι bugs και σε κάτι IP που εμφανίστηκαν κατά λάθος στον hosting server. Πάντως για την νέκρα που έχει πέσει τελευταία παίζει να φταίει η εξεταστική... Έχει πέσει και στα δύο forum πολύ η επισκεψιμότητα όσο και αν προσπαθείς να δείξεις το αντίθετο με τους κλωνοguests σου :-\

ουτε εχω ουτε ειχα κλωνους ποτε. Αλλωστε το επιβεβαίωσε και ο Χίτης. Αυτά τα κόλπα με κλώνους τα έκανες εσύ. Μην κρινεις λοιπον εξ ιδιων.

Και παρακαλώ μην παραλληλιζεις την πορεία του γγ με το κακέκτυπο που έφτιαξες. Καλή τυχη στο τσαντίρι σου, αντε ουστ τωρα.

100
Και εγώ αυτήν την ερώτηση ήθελα να σου κάνω και να σου προτείνω να δείξεις τα statistics του forum σου για να δούμε πόσες υπερωρίες δουλεύεις τελικά, αλλά σκιάχτηκα απ την φωτογραφία σου :D

ρε μάγκα, καταρχήν δεν ειναι το φορουμ μου, δεν υπαρχει καποια ιδιοκτησια, και εγω παντα ελεγα πως δεν θα αποκτήσει κίνηση, ενω εσυ ελεγες πως προετοιμάζεσαι να δεκτείς ....τις μαζες!  :D

101
........

Ρε τορτελλίνε, πως πάει η υποδοχή των μαζών στο ψευδογγ; ολα καλά;


102
Ακόμη δεν καθάρισε το έντερο του απο τις μπανάνες που έτρωε στις ζουγκλες της υποσαχάριας αφρικής, ηρθε να μας το παίξει και ελληνας εθνικιστής.... :-\

Quote
Την μεγάλη του αγάπη για την Εθνική, έδειξε έμπρακτα ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, που πήρε το ρίσκο να ασκήσει τις απαραίτητες πιέσεις στους Μπακς, προκειμένου να είναι κανονικά στο πλευρό της «επίσημης αγαπημένης». Το ανακοίνωσε ο ίδιος, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, με την επίσημη σελίδα των Μπακς στο ίδιο μέσο κοινωνική δικτύωσης να ακολουθεί, κάνοντάς το... οριστικό!

Ο «Κούνμπο» θα φορέσει και φέτος την φανέλα με το εθνόσημο και θα δώσει κανονικά το παρών στο προολυμπιακό τουρνουά του Τορίνο (4-9 Ιουλίου). Και όπως αναφέρει ο ίδιος στο μήνυμά του, που ίσως είναι ακόμα πιο σημαντικό και από την συμμετοχή του στο προολυμπιακό, «δε θα μπορούσα να λείψω από το πλευρό σου, θα είμαι εκεί για εσένα».
104
Βόθρος / Re: ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ ΜΥΑΛΟΥ
« on: June 08, 2016, 03:57:41 pm »

Kι αυτός κάποτε ήταν εδώ και του λέγαμε ότι δε μπορεί να τρολάρει ούτε πεθαμένο.

θυτευσε στην σχολή του γουέμπγορ.  ;)

Αξιος αλουμνι.

105
Νταξει, το εχουν κάψει εκει στην ΧΑ τελείως.

Quote
Τουτέστιν οι ΗΠΑ ενδεχομένως θέλουν να εκμεταλλευτούν την μικρή περίοδο που τους απομένει και να επωφεληθούν πριν την πλήρη τεχνολογική υπεροχή των ρωσικών οπλικών συστημάτων, κάτι που κατά την γνώμη των στρατηγικών αναλυτών τους είναι θέμα ολίγου χρόνου

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/poso-konta-einai-to-shmeio-energopoihshs-purhnikou-polemou#ixzz4AyFS5Fs8

106
ΕΔΩ ΟΤΑΝ ΚΑΤΕΔΑΦΙΖΕ ΤΗ ΧΩΡΑ Ο ΤΖΕΦΡΥ ΟΙ ΡΑΔΙΟ ΞΕΥΤΙΛΑ ΚΑΝΑΝΕ "ΚΑΥΣΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΑΤΥΡΑ" ΣΤΑ ΣΑΡΔΑΜ ΤΟΥ.
 

σωστός εδώ, τα καλά τα λέμε. ;)

107
Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΝΩΤΑΣ ΕΙΠΕ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ. ΔΕΝ ΝΟΕΙΤΑΙ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΝ ΕΤΙ 2016, ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΗ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ...ΣΤΗΝ ΕΛΕΙΜΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΛΑΜΟΓΙΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ.ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΑΡΑΚΜΗ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΝΤΟΜΗΝΑ...ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ.
ΑΛΛΑ ΕΝΤΑΞΗ ΘΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ...ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΘΛΙΟ, ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΜΜΕ,ΞΕΧΕΖΕΙ ΕΤΣΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ON AIR,ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΝΑ ΤΟΥΣ "ΤΑΠΕΙΝΩΣΕΙ" ΔΗΜΟΣΙΑ.
ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΕΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΡΑΤΟΣ. ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΝ ΛΕΝΕ ΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ. ΕΙΝΑΙ WANABE ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΑΝ ΤΟΝ CONDOM-IN-ASS[/b]

Οι αποψεις του κοντομηνά, ταυτίζονται με της ΧΑ, και κατα τα άλλα....δεν τους παίζουν τα κανάλια.

Κανονικά, ο παπανωτας έρπεπε να του πει: Ρε πορνόγερε, οι εργάτες είναι που δίνουν μισθό στα αφεντικά, τα βλέπεις ολα αυτα εδω μέσα; εργατες τα κτίσανε, εργάτες θα τα πάρουνε πάλι πίσω.

108
Βλέπε τορτελλίνε και συ γκομενε/α του, που θέλατε να κανετε το γγ γιάφκα ναρκωτικων πως ξηγουνται οι αναρχικοι στους πρεζέμπορους.  ;)


Quote
Πυροβόλησαν ντίλερ ναρκωτικών στα Εξάρχεια
Άγνωστοι πυροβόλησαν έναν άντρα στα Εξάρχεια, τραυματίζοντάς τον. Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας. Ο τραυματίας έχει μεταφερθεί στον Ερυθρό Σταυρό
Θοδωρής Παναγιωτίδης
Ιούνιος 07 2016 12:03
Adtech Ad
Άγνωστοι ένοπλοι άντρες που φορούσαν κουκούλες προσέγγισαν με μοτοσικλέτα και άνοιξαν πυρ εναντίον ενός άντρα αραβικής καταγωγής στα Εξάρχεια τραυματίζοντάς τον σοβαρά.
AdTech Ad
Το περιστατικό έγινε μισή ώρα μετά τις 11 το πρωί. Οι δράστες που τον πυροβόλησαν σε  κοιλιά, θώρακα και λαιμό απανωτές φορές και σχεδόν εν κινήσει, αμέσως μετά το περιστατικό τράπηκαν σε φυγή, ενώ το τηλεφωνικό κέντρο της Άμεσης Δράσης δέχτηκε πλήθος από κλήσεις πολιτών που καλούσαν για να αναφέρουν τους πυροβολισμούς.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα που τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός, έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών ως "ντίλερ".Αυτό για τις Αρχές σημαίνει ότι πιθανόν πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών από κυκλώματα διακίνησης ναρκωτικών που λυμαίνονται τα Εξάρχεια, περιστατικά που έχουν επαναληφθεί αρκετές φορές στην περιοχή.

109
Δεν ειμαστε βλακες ουτε ειμαστε μονο το 1%. Δε μπορω να καταλαβω τη ζωη μας χωρις κρατος. Αυτο που μας περιγραφεις μου ειναι αδιανοητο, ειναι κατι που δεν εχω βιωσει ποτε και δε μπορω να το φανταστω. Οπως δε μπορω να φανταστω να ζω σε αποικια στο φεγγαρι.

Δλδ το ευρος της πραγματικότητας είναι οσο χωράει στην αντίληψη σου;

110
Quote
  Αυτά τα στοιχεία δείχνουν ότι η κοινωνική τάξη παραμένει σταθερή πάνω και κάτω στην κλίμακα για τις πλούσιες, μεσαίας τάξης και φτωχές οικογένειες, μέσα από την Αναγέννηση και την οικονομική ανάπτυξη, τις αναταραχές, τις στρατιωτικές πολιορκίες, τις ανατροπές, τις δημοκρατίες και τις βασιλείες και τις δικτατορίες, για αιώνες και αιώνες.


Αμα τα λεμε εμεις, μας λέτε αναρχοάπλυτους!  ;)

112
Τα νουμερα ειναι μονο ενδεικτικα και ειναι ολα ανοδικα.

 :D :D :D καλό σανό σας ταϊζει ο νγμ!

113
Γενική Συνέλευση / Re: FINALBOSS FOR ADMIN 2016
« on: June 04, 2016, 09:10:02 pm »
Πιασιάρικες αφίσες από τον αρτίστα. Στηρίζω τη λαϊκή πρωτοβουλία της βάσης για ανανέωση. Αν ο Pinochet88 μπορεί να φέρει κόσμο στο forum όπως υποσχέθηκε, έχει και τη δική μου υποστήριξη για admin. Να κινηθούν οι διαδικασίες ως ορίζει το καταστατικό από τον mistermax.

Δεν νομιζω να μπορει να φερει κόσμο. Αν μπορεί, ας φερει πρώτα, εστω και λιγους, και μετά βλέπουμε. Γιατι νομιζω μονο υποσχέσεις οπως τον Τραμπ και τον τσιπρα είναι.  ;)

114
Quote
Όταν ακόμα και η συστημική εταιρεία δημοσκοπήσεων Alco σε έρευνα για το "Πρώτο Θέμα" αναγκάζεται να παραδεχτεί την ραγδαία άνοδο :D :D :D :Dτων Ελλήνων Εθνικιστών, τότε γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι η ελληνική κοινωνία συντάσσεται ολοένα και περισσότερο με τον Λαϊκό Σύνδεσμο.
Τα εθνοκτόνα Μνήμονια και το χάος που επικρατεί με τους λαθρομετανάστες αφυπνίζουν τους Έλληνες, οι οποίοι στηρίζουν πια μαζικά την Χρυσή Αυγή.
Στην δημοσκόπηση της συστημικής Alco λοιπόν για το "Πρώτο Θέμα" τα κόμματα λαμβάνουν στην πρόθεση ψήφου επί των εγκύρων:
ΝΔ 25,4%
Σύριζα 17,9%
Χρυσή Αυγή 8,1%


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ragdaia-anodos-gia-thn-chrush-augh-sthn-dhmoskophsh-ths-alco-adiamfisbhthth#ixzz4AdJoJN00


115
........

ρε τορτελλίνε, μεχρι πότε θα μας τα πρήζεις με τις μλκιες και τις αναφορές στο Εγω σου; Αντε κοριτσε, τράβα στο ψευδο-γγ σου, μην μας κάνεις άλλο πλούσιους κιόλας, φτάνει, δεν ξέρουμε που να τα επενδύσουμε τα χρήματα σου (πλεον δικα μας).

116
Πεθανε ο Μοχαμεντ Αλι σημερα.  :'(

https://www.youtube.com/watch?v=d4e16mpRQC4

117

3 ΠΑΣΟΚ και ανεξαρτησίαΤέσσερα χέρια, μια φωνή, μια ομάδα, μια ψυχή, μια σημαία. Ο σοσιαλισμός εγγυάται την ανεξαρτησία, ο καλλιτέχνης απευθύνεται στο συναίσθημα που θα γίνει πραγματικότητα μέσω της ψήφου. 3-0 η ΠΑΣΟΚάρα.Ολη η οικογένια ιστός για την πατρίδα. Να τι συμβολίζει η εθνικοσοσσιαλιστική αφίσα του πασοκ88. Κεντρικό χέρι, το χέρι του πατέρα, το οποιο δηλώνει πατριαρχία. Φυσικά, το χέρι ειναι χωρις τρίχες, οπου θα δηλωνε σκληρή ζωη και καταπίεση. Φιλική, ζεστή, σε καλέι να συμμετάσχεις ισότιμα στον φασισμό, σε αντίθεση με τις παλαιοναζιστικές αφισες που προσπαθουσανε περισσότερο με την ισχύ να επιβληθούνε.  :(

118
με την φανέλα της Εθνικής

Γιάννης Αντετοκούνμπο: "Μακάρι να είμαι. Εγώ θέλω να είμαι. Έχω δηλώσει και παλιότερα ότι θέλω να είμαι, θα κάνω ότι περνά από το χέρι μου να πείσω τους Μπακς να είμαι και μακάρι να πάμε καλά στο προολυμπιακό, είμαι δεν είμαι, και να μπορέσουμε να πάμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες".

Για το ότι αυτήν την στιγμή είναι το μεγάλο όνομα της Ελλάδος

Γιάννης Αντετοκούνμπο: "Στην Εθνική δεν υπάρχει μεγάλο όνομα, είμαστε όλοι ένα".

Για την άρνηση να αγωνιστεί με την εθνική Νιγηρίας

Θανάσης Αντετοκούνμπο: "Ήμουν στην προεπιλογή της Εθνικής Νιγηρίας. Με καλέσανε. Είχαν το δικαίωμα, αφού δεν έχω παίξει ποτέ στην Εθνική Ελλάδος. Είχα ξεκαθαρίσει όμως μέσα στην χρονιά στον προπονητή της Νιγηρίας ότι θα είναι πολύ δύσκολο το να αγωνιστώ στην Εθνική Νιγηρίας γιατί έχω γεννηθεί στην Ελλάδα, είμαι Έλληνας, ο αδερφός μου αγωνίζεται στην Εθνική Ελλάδος και θέλω να παίξουμε μαζί".

Για το αν περιμένει αυτή η πρόσκληση στην Εθνική Ελλάδος να έρθει τώρα, ενόψει του προολυμπιακού τουρνουά

Θανάσης Αντετοκούμπο: "Μακάρι να με καλέσουν. Αν με καλέσουν, θα είμαι εκεί. Ο Θεός ξέρει. Εγώ θέλω να παίξω για την πατρίδα μου".

Για την ήττα της Εθνικής Ελλάδας από τη Νιγηρία στο προηγούμενο προολυμπιακό

"Όποιος και να κέρδιζε, κερδίζαμε. Μέχρι τώρα δεν το είχαμε σκεφτεί καν. Απολαύσαμε το παιχνίδι που ήταν δυνατό και κρίθηκε στο τέλος".

........
Για το προσφυγικό-μεταναστευτικό ζήτημα

Θανάσης Αντετοκούνμπο: "Πρέπει να καταλάβουμε ότι οι περισσότεροι από τους μετανάστες, το 85% με 95% έρχονται γιατί δεν υπάρχει ζωή εκεί πέρα που είναι. Έρχονται για ένα καλύτερο αύριο. Ουσία είναι να βοηθήσεις ακόμα και με μια αγκαλιά τον συνάνθρωπό σου. Δεν είναι μόνο οι μετανάστες. Τον συνάνθρωπό σου είναι που πρέπει να βοηθήσεις".

Γιάννης Αντετοκούνμπο: "Είναι δύσκολες οι στιγμές για αυτούς τους ανθρώπους. Εύχομαι ό,τι καλύτερο και αν μπορεί ο κόσμος που τους βλέπει να βοηθά όσο μπορεί. Και ένα κομμάτι ψωμί, και ένα μπουκαλάκι νερό".

Για το αν η δική του ιστορία και της οικογένειά του αποτελεί και ένα παράδειγμα για τους ίδιους τους μετανάστες αλλά και για όσους φοβούνται τους πρόσφυγες

Γιάννης Αντετοκούνμπο: "Δεν θα πω μόνο για τους μετανάστες, θα πω για όλον τον κόσμο, γιατί δεν είμαστε παραδείγματα μόνο για τους μετανάστες, είμαστε παραδείγματα για όλον τον κόσμο. Θέλω να τους πω ότι αν πιστεύουν στα όνειρά τους, και θέλουν να καταφέρουν κάτι, να μην σταματήσουν ποτέ. Σε ότι εμπόδιο τους έρθει μπροστά στην ζωή τους, να συνεχίζουν να το παλεύουν. Η οικογένειά μου, εμείς, δεν ξεκινήσαμε να παλεύουμε πριν τρία χρόνια. Τότε απλά μας γνωρίσανε. Παλεύουμε εδώ και 25 χρόνια. Θα υπάρχουν δυσκολίες, θα πάρει καιρό, θα πάρει χρόνο, θέλει θυσίες, θέλει ιδρώτα, θέλει αίμα, δάκρυα, θα κλάψεις, αλλά όταν τα καταφέρεις θα είναι πολύ ωραίο το συναίσθημα. Γιατί θα έχεις την ιστορία, όπως στην λέω τώρα και θα ανατριχιάζεις".
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

γνωμάτευση: ελληνοφασίστες και οι δυο ουμποι.


119
Και άλλο γλύψιμο απο την ΧΑ στον τραμπ.


Quote
Οι συσχετισμοί των προκριματικών εκλογών για την ανάδειξη των δύο βασικών υποψηφίων για τις αμερικανικές εκλογές έχουν παγιωθεί: Ο Ντόναλντ Τραμπ είναι ο αδιαφιλονίκητος θριαμβευτής για τους Ρεπουμπλικάνους, ενώ η Χίλαρι Κλίντον δεν δείχνει να κινδυνεύει από τον Σάντερς. Με βάση την διαμόρφωση αυτού του διδύμου, σε εκλογική αναμέτρηση η οποία έχει παγκόσμιο ενδιαφέρον, μπορούμε να δούμε και την αντίστοιχη διαμόρφωση του αμερικανικού πολιτικού σκηνικού.
Εδώ και λίγο καιρό έχει ξεκινήσει μια τεράστια δυσφημιστική καμπάνια από φιλελεύθερους και αριστερούς κύκλους, η οποία δαιμονοποιεί τον Τραμπ ως “φασίστα”, στοχοποιώντας τον ως τον υπ’ αριθμόν ένα κίνδυνο της αμερικανικής πολιτικής. Η δαιμονοποίηση του Τραμπ βρίσκει ερείσματα στα επιχειρήματά του κατά της λαθρομετανάστευσης, στην επίκληση που κάνει για τις “ενάρετες αμερικανικές αξίες” και σ’ όλη την πολιτική του ατζέντα, η οποία είναι ιδιαίτερα αποκρουστική και απαίσια για τα φιλελεύθερα, πολυπολιτισμικά και “πολιτικά ορθά” γούστα και ήθη των πάσης φύσεως “προοδευτικών” στις ΗΠΑ.
Έτσι, λοιπόν, το επιτελείο της Κλίντον προβάλλει την δική της υποψηφιότητα ως εκείνη, που εκφράζει της αξίες της “ανοιχτής” Αμερικής. Ο Τραμπ, παρά την αντιφατικότητα που τον διέπει σε κάποια ζητήματα, εκφράζει έναν ήπιο αντικαθεστωτικό λόγο και μια σχετικά παραδοσιακή απόρριψη του αμερικανικού κατεστημένου, ρεύματα τα οποία είναι διάχυτα και δημοφιλή στους κόλπους των λαϊκών τάξεων των λευκών εργαζομένων. Η Κλίντον, από την άλλη πλευρά, αποτελεί τον καθαρότερο και πιο συνεπή εκπρόσωπο του αμερικανικού κατεστημένου, αφού υποστηρίζεται ανοιχτά από τους χρηματιστές της Γουόλ Στρητ, τα “γεράκια” της Ουάσινγκτον, αλλά και το σιωνιστικό λόμπι των ΗΠΑ, καθώς η Κλίντον υπόσχεται να συνεχίσει την πολιτική εξυπηρέτησης του Ισραήλ που κατά σειρά υπηρέτησαν πειθήνια ο πατέρας Μπους, ο σύζυγός της, ο υιός Μπους και ο Μπαράκ Ομπάμα. Ούτως ή άλλως, ο ρόλος τον οποίο έπαιξε η ίδια η Κλίντον ως υπουργός Εξωτερικών του τελευταίου, ώστε η κυβέρνησή του να υλοποιήσει την καταστροφική της πολιτική στην Συρία, την Λιβύη, καθώς και την κλιμάκωση της αντιπαράθεσης με την Ρωσία, είναι τεράστιος.
Αρκετές διορατικές φωνές, βλέποντας το ευρύ βάθος της πολιτικής που θα ακολουθήσει η Κλίντον, προειδοποιούν για τους σοβαρούς κινδύνους που θα προκύψουν από μια ενδεχόμενη εκλογή της, ιδίως στο εξωτερικό μέτωπο, καθώς προβλέπουν ότι η κυριαρχία της θα κλιμακώσει επικίνδυνα έναν νέο παγκόσμιο ψυχρό πόλεμο σ’ ένα άνευ προηγουμένου επίπεδο. Η ιδεολογία και η πρακτική της αμερικανικής πολιτικής του πολέμου, της επεκτατικής κυριαρχίας και της εξυπηρέτησης της ρατσιστικής πολι- τικής του κράτους-μορφώματος του Ισραήλ φαίνεται ότι προσωποποιείται επάξια στην υποψηφιότητα της Χίλαρι Κλίντον.
Ο Τραμπ έχει καταστήσει σαφείς τις προθέσεις του να τελειώνει με την άνευ λόγου αντιρωσική προπαγάνδα και να προσεγγίσει την Ρωσία. Βεβαίως, δεν μπορούμε ακόμη να γνωρίζουμε κατά πόσο μια νίκη του Τραμπ είναι ικανή να τον οδηγήσει σε μια υπαρκτή ουσιώδη ανατροπή των συσχετισμών στο βάθος του αμερικανικού συστήματος και να συγκροτήσει ένα δικό του επιτελείο για την εξωτερική πολιτική των ΗΠΑ. Τα “παρελκόμενα” της προεκλογικής εκστρατείας όλο αυτό το χρονικό διάστημα δείχνουν την συστημ(ατ)ική προπαγάνδα των ποικίλων εκφράσεων του αμερικανικού κατεστημένου, προκειμένου να πολεμήσουν -πολλές φορές με τον πλέον χυδαίο τρόπο- τον Τραμπ και να στηρίξουν την Κλίντον ως την απαραίτητη απάντηση εναντίον του. Δεν είναι, λοιπόν, καθόλου τυχαίοι οι τίτλοι καθεστωτικών ΜΜΕ στις ΗΠΑ, οι οποίοι αναπαράγονται σε παγκόσμιο επίπεδο προωθώντας μια κοινή εικόνα καταγγελίας και επιχείρησης γελοιοποίησης του Τραμπ.
“Ακροδεξιός κλόουν”, “φασίστας”, “πολιτικός φαρσέρ”, είναι ορισμένοι μόνο από τους χαρακτηρισμούς που αποδίδονται στον Τραμπ, για προφανείς λόγους επιρροής και ψυχολογικού εκβιασμού τόσο των αμερικανών ψηφοφόρων όσο και της παγκόσμιας κοινής γνώμης. Σε ορισμένες, μάλιστα, περιπτώσεις δεν κρατούνται ούτε τα προσχήματα, με τις ανοιχτές προτροπές δολοφονίας του Τραμπ και το αισχρό λεξιλόγιο εναντίον του από τραγουδιστές και ηθοποιούς να δίνουν και να παίρνουν, ενώ οι απόπειρες διάλυσης των συγκεντρώσεών του από “αγανακτισμένους” αντιδιαδηλωτές παραπέμπουν στο κλασικό στερεότυπο των παρακρατικών αντισυγκεντρώσεων.
Φυσικά, κανείς από τους διαμορφωτές συνειδήσεων στα ΜΜΕ δεν καταδικάζει αυτές τις τακτικές, οι οποίες παρουσιάζοντας ως απολύτως φυσιολογικές και μέσα στα επιτρεπτά πλαίσια της πολιτικής αντι- παράθεσης. Είναι περιττό να πούμε τι θα γινόταν αν οι προτροπές ανθρωποκτονίας, οι υβριστικοί και χυδαίοι χαρακτηρισμοί και οι βίαιες αντισυγκεντρώσεις στόχευαν στην Κλίντον. Θυμίζουν κάτι όλα αυτά σε εγχώριο επίπεδο;
Μα φυσικά, καθώς οι προτροπές βιολογικής, ηθικής και πολιτικής εξόντωσης της ΧΡΥΣΗΣ ΧΡΥΣΗΣ και των Ελλήνων που την αποτελούν, η υποβάθμιση της ανθρώπινης ιδιότητάς τους με χαρακτηρισμούς που αποτελούν τον ορισμό του ρατσισμού, αλλά και η παρεμπόδιση-παρενόχληση των νομίμων συγκεντρώσεών της από μια χούφτα παρακρατικούς αλήτες, οι οποίοι δρουν με την εύνοια και την αρωγή του κράτους, είναι καταστάσεις που χρησιμοποιούνται απανταχού της υφηλίου εναντίον όλων, όσοι δεν ελέγχονται από τα γνωστά κέντρα εξουσίας και δεν υπακούν σ’ αυτά.
Ανεξαρτήτως από την σαφή διαφορά στην υφή του πολιτικού λόγου μεταξύ της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και του Τραμπ η ανήθικη και παράνομη αντιμετώπισή τους έχει σχεδόν κοινό περιεχόμενο.
ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ!
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/oi-dunameis-pou-polemoun-ton-tramp#ixzz4AQtnzMVU

120
Γιατί αν τη γαμούσε και την αποζημίωνε πλήρως δεν θα υπήρχε αδικία.

κλοουν για να γελάει ο κοσμος, κατάντησε ο πινοσετ. Δεν φταίει ο πινοσετ φυσικά, η ιδεολογία του είναι που τον οδηγησε σε τετοια θεση...

Pages: 1 [2] 3 4 ... 66