Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - mistermax

Pages: 1 ... 62 63 [64] 65 66
3781
Βόθρος / Re: Χρυσή Αυγή παρεμπόριο τέλος
« on: September 08, 2012, 11:28:58 am »
επιθεση 30:1 και μετα προσευχονται στην παναγια. Χριστιανισμος και εθνικισμος παντα χερι χερι.

3782
εννοεις πως οι λαθρο ειναι οι σκλαβοι που ειχαν φερει στην ναζιστικη γερμανια οι χιτλερικοι; ;;;

http://en.wikipedia.org/wiki/Forced_labour_under_German_rule_during_World_War_II

3783
Υπουλη καθεστωτικη κινηση-αβαντα στην ΧΑ, για αλλη μια φορα.

Τυπικη στην κρατικιστικη θεση, οτι η ελληνικη επανασταση ηταν ρατσιστικη και εθνικιστικη, οι υπαλληλοι του κρατους θεωρουν οτι ο Διακος ειναι ρατσιστης, και πανε να αποκρυψουν τον πραγματικο χαρακτηρα της κοινωνικης βαλκανικης επαναστασης του 1821 που τελικα δεν δικαιωθηκε δυστυχως.

Για αλλη μια φορα, κρατος και ΧΑ, χερι χερι, οπως πιο πριν, με τον καρατζαφερη.

3784
[Το κείμενο αυτό αφιερώνεται στους «έκπληκτους» και «δυσανασχετούντες» για τα όσα αποσπασματικά δίνονται μέσω των ειδησεογραφικών πρακτορείων και αφορούν τις βίαιες επιθέσεις αυτοκτονίας που πραγματοποιούν Τσετσένοι αντάρτες στην Τσετσενία, το Νταγκεστάν στο Μπεσλάν και στον Καύκασο γενικότερα.

Αυτοί λοιπόν που «δικαίως» εξανίστανται για τους νεκρούς στο θέατρο ή στο Μετρό της Μόσχας από τις επιθέσεις, που πραγματοποιούν οι λεγόμενες «μαύρες χήρες» ξεχνούν πως η κρατική κτηνωδία (και συγκεκριμένα του ρωσικού κράτους απέναντι στους Τσετσένους) είναι αναμενόμενο να επιφέρει τέτοιες καταστάσεις.

Ελάχιστοι, όμως, είναι όσοι αναφέρονται στη γενοκτονία που συνεχίζουν να εφαρμόζουν τα στρατεύματα κατοχής του ρωσικού κράτους.

Η γενοκτονία του Τσετσένικου πληθυσμού συνεχίζεται. Η, ταυτόχρονη με την επιδρομή του ΝΑΤΟ στη Γιουγκοσλαβίας, ισοπέδωση της πρωτεύουσας της Τσετσενίας Γκρόζνυ από τα Ρωσικά αεροπλάνα και τα άρματα μάχης και στη συνέχεια η, χωρίς κανένα ενδοιασμό, εξόντωση για όσους υπήρχε ακόμη και η υπόνοια πως στραβοκοιτούσαν το εγκάθετο από τη Ρωσία καθεστώς των Καντίρωφ, δεν σταμάτησε ούτε απέναντι στα παιδιά των Τσετσένων.

Παρά την συνεχιζόμενη γενοκτονία και της δολοφονίες, για περισσότερο από δέκα χρόνια, το αντάρτικο εναντίον των ρώσων κατακτητών συνεχίζεται. Το εμιράτο του Καυκάσου ορθώθηκε, ως ένας απειλητικός εφιάλτης, για την αιμοσταγή ρωσική κυριαρχία.

Πάντως, απέναντι σ’ όσα συμβαίνουν εκείνο που χρειάζεται να επισημάνουμε είναι πως όσο «ένοχοι» είναι οι σφαγιαζόμενοι από το ρωσικό κράτος στον Καύκασο, άλλο τόσο «ένοχοι» είναι κι αυτοί που βρήκαν, μόλις πρόσφατα, το θάνατο στο Μετρό της Μόσχας. Η διαφορά, κατά πάσαν πιθανότητα, βρίσκεται στο επίπεδο φτώχειας και κατατρεγμού ως προς τους μεν ή τους δε. ]

 ***

Οι Τσετσένοι είναι γηγενής λαός από τον βόρειο Καύκασο. Μιλούν μια ιδιαίτερη καυκάσια γλώσσα που δεν είναι ούτε σλαβική, ούτε τουρκική, ούτε περσική, αλλά είναι στενά συνδεδεμένη με την γλώσσα της γειτονικής Ινγκουσετίας.

Οι Τσετσένοι και οι προγονοί τους, όπως φαίνεται, έχουν ζήσει στο βόρειο Καύκασο που ήταν η πατρική τους γη για πολλές χιλιάδες χρόνια. Ένα μέρος ή όλη τους η γη είχε κατακτηθεί για μεγάλες χρονικές περιόδους από Ιρανούς Alans (προγόνους των Οσσετίων) από τον 9ο έως τον 12ο αιώνα, από την Χρυσή Ορδή (Golden Horde) τον 13ο μέχρι τον 15ο αιώνα, και μετά από την Ρωσική Αυτοκρατορία, η οποία βρισκόνταν σε ανταγωνισμό για την κυριαρχία του Βορείου Καυκάσου που ξεκίνησε τον 16ο αιώνα, τελικά κατάφερε να κατατροπώσει τους Οθωμανούς και Πέρσες αντιπάλους της.

Οι Τσετσένοι ήταν από την παράδοση τους αδιαπραγμάτευτα ανεξάρτητοι και δημοκρατικοί βουνίσιοι. Ο Ρώσος ποιητής Lermontov το 1832, έγραψε: «Ο θεός τους είναι η ελευθερία, ο νόμος τους είναι ο πόλεμος». Από τον 17ο αιώνα μέχρι τα μέσα του 19ου αιώνα οι Τσετσένικες φυλές προσχώρησαν στη Σουνιτική θεώρηση (σέκτα) της μουσουλμανικής θρησκείας, με έμφαση στο πρότυπο του μυστικιστικού Σουφισμού, ο οποίος συνδιάζει τον ασκητισμό, την αναζήτηση της προσωπικής ένωσης με το θεό, την υποταγή των δόκιμων μοναχών στον αρχηγό και τη δοξασία του ghazavat, ή του ιερού πολέμου, σαν μέσο άμυνας εναντία στην ξένη κυριαρχία. Η μουσουλμανική θρησκεία διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην Τσετσένικη κοινωνία. Ωστόσο, η αρχέγονη δομή της φατρίας στην κοινωνική και πολιτική ζωή παραμένει σταθερή, ενώ εξακολουθούν να υπάρχουν ακόμη αιματηρές βεντέτες και άλλα έθιμα.

Η Tσετσένικη γη έχει έκταση περίπου 6.000 τετραγωνικά μίλια. Τα δυτικά της σύνορα με τη δημοκρατία της Ινγκουσετίας δεν έχουν συγκεκριμενοποιηθεί. Η Γεωργία, που είναι τώρα ανεξάρτητο κράτος, εξαπλώνεται πάνω από τα βουνά μέχρι το νότο. Το Νταγκεστάν, μια δημοκρατία της ρωσικής ομοσπονδίας, βρίσκεται ανατολικά και βόρεια, ενώ η Stavropol Krai και η βόρεια Δημοκρατία της Οσσετίας καλύπτουν το βορειοδυτικό τμήμα της Tσετσένικης γης. Το Βόρειο μισό της Τσετσενίας είναι ένα εύφορο κομμάτι γης που διασχίζεται από τους ποταμούς Terek και Sunja. Το νότιο μισό περικλείει τους δασώδεις πρόποδες που φθάνουν ως τις βόρειες πλαγιές της κύριας οροσειράς του Καυκάσου.

Σύμφωνα με την απογραφή του 1989, ο πληθυσμός της Τσετσενο-Ινγκουσετικής Αυτόνομης Δημοκρατίας αριθμείται σε 1.270.000 κατοίκους. Οι περιοχές που τώρα θεωρούνται μέρος της Τσετσενίας είχαν 1.084.000 κατοίκους, από τους οποίους 715.000 ήταν Τσετσένοι, 269.000 ήταν Ρώσοι (μαζί με τους Κοζάκους) και 25.000 Ινγκουσέτιοι. Το 1989 ο πληθυσμός της Τσετσένικης πρωτεύουσας Γκρόζνι ήταν 397.000, εκ των οποίων 210.000 ήταν Ρώσοι και 121.000 Τσετσένοι. Από την απογραφή του 1989 έχει γίνει σημαντική μετανάστευση Ρώσων από το Γκρόζνι στην Τσετσενία, πιθανόν πάνω από 100.000 άτομα, πριν ακόμα από το Δεκέμβριο του 1994. Οι Τσετσένοι, που ζούσαν σε άλλες περιοχές της πρώην ΕΣΣΔ, το 1989 υπολογίζονται στους 242.000, με 58.000 στο Νταγκεστάν, 50.000 στο Καζακστάν, 19.000 στην Ινγκουσετία και 2.000 στην Μόσχα.

Οι Τσετσένοι αρχικά ήταν βοσκοί και κτηνοτρόφοι. Σύμφωνα με την απογραφή του 1989 το 70% των Τσετσένων ζούσαν σε αγροτικές περιοχές. Οι πλούσιες πετρελαιοπηγές που βρίσκονταν γύρω από το Γκρόζνι, είχαν ήδη υποστεί εκμετάλλευση από το 1893. Αν και η τωρινή παραγωγή πετρελαίου έχει παρακμάσει (το 1992 υπερβαίνει ελάχιστα τους 3.500.000 τόνους), το Γκρόζνι έχει παραμείνει σημαντικό κέντρο διύλισης (περίπου 6.500.000 τόνους πετρελαίου το 1992) και πετροχημικής παραγωγής. Αποτελεί ένα κομβικό σημείο για εμπόριο μέσω των οδικών και σιδηροδρομικών αξόνων, αλλά και για σημαντικούς αγωγούς πετρελαίου και φυσικού αεριού. Το ενδιαφέρον της Ρωσίας να ελέγξει τους αγωγούς του πετρελαίου της Κασπίας αποτέλεσε σημαντικό παράγοντα στο να παρθεί η απόφαση να σταλεί ρωσικός στρατός στην Τσετσενία. Η απασχόληση στην πετρελαιοβιομηχανία του Γκρόζνι αποτέλεσε πόλο έλξης για πολλούς Ρώσους. Έτσι ο πληθυσμός της πόλης αυξήθηκε από 97.000 (68.000 Ρώσους) το 1926 σε 397.000 (210.000 Ρώσους) το 1989.

Το Ρωσικό σύνταγμα (άρθρο 65) καταγραφεί την Τσετσένικη Δημοκρατία σαν ένα μέρος της Ρωσικής Ομοσπονδίας. Παρ’ όλα αυτά η κίνηση απόσχισης άρχισε να κερδίζει έδαφος, και στις 2 Νοεμβρίου του 1991 η Τσετσενία ανακήρυξε την ανεξαρτησία της. Στις 17 Μαρτίου του 1992 τέθηκε σε ισχύ σύνταγμα το οποίο ορίζει την Τσετσένικη δημοκρατία ως ένα ανεξάρτητο λαϊκό κράτος που κυβερνάται από την βουλή και τον πρόεδρο της δημοκρατίας.

Η κατάρρευση του κομμουνισμού στην Ευρασία έχει οδηγήσει σε πολλά γεγονότα τα οποία ελάχιστοι αναλυτές της Δύσης είχαν προβλέψει κατά τη διάρκεια του ψυχρού πολέμου. Ένα από τα πιο απίθανα γεγονότα που σχετίζεται με την κατάρρευση του κομμουνισμού σε αυτήν την αχανή έκταση, ήταν η συντριπτική νίκη της μικρής αυτόνομης ισλαμικής δημοκρατίας της Τσετσενίας στον πόλεμο του 1994 – 1996, για την ανεξαρτησία, εναντία στην Ρωσική ομοσπονδία. Θυμίζει την περίπτωση Δαβίδ εναντίον Γολιάθ. Ομάδες Τσετσένων μαχητών αντιμετώπισαν τη δύναμη του Ρωσικού στρατού, συχνά με ανοιχτές πολεμικές συρράξεις, και σημείωσαν επανειλημμένες νίκες με έξυπνους στρατηγικούς ελιγμούς, κατά του επαγγελματικού στρατού της Μόσχας ο οποίος είναι μεγαλύτερος αριθμητικά και καλύτερα εξοπλισμένος.

Ενώ ο προηγούμενος αρχηγός του Ρωσικού στρατού, ο υπουργός εθνικής άμυνας Pavel Grachev καυχιόταν ότι η συντριβή των Τσετσένων αυτονομιστών με μια μόνο αεροπορική μοίρα είναι υπόθεση λίγων ωρών, η πανωλεθρία στην Τσετσενία απέδειξε στον κόσμο πόσο πολύ είχε επιδεινωθεί η αποτελεσματικότητα του Ρωσικού στρατού στη μάχη.

Ενώ οι Τσετσένοι μπορούσαν επίσημα να δηλώνουν ότι είναι νικητές του πρώτου ρωσο-τσετσενικού πολέμου της δεκαετίας του 1990, στην πραγματικότητα δεν υπήρχε κανένας νικητής σ’ αυτή την αιματηρή διαμάχη. Πλήθος Τσετσένικων χωριών καταστράφηκαν, το Γκρόζνι ισοπεδώθηκε σε έναν από τους μεγαλύτερους βομβαρδισμούς που έγιναν στην Ευρώπη από την εποχή του βομβαρδισμού της Δρέσδης. Δεκάδες χιλιάδες Τσετσένοι και Ρώσοι που ζούσαν στην Τσετσενία έχασαν τη ζωή τους, εκατοντάδες χιλιάδες έγιναν πρόσφυγες και η οικονομία της ανεξάρτητης Ichkeria, (όπως ήταν τότε γνωστή η Τσετσενία) κατέληξε σε ολοκληρωτική καταστροφή.

Παρά την απόπειρα κατασκευής ενός καθεστώτος αυτονομίας στα πλαίσια της Ρωσικής Ομοσπονδίας, σαν δημοκρατία του Ταταρστάν, οι Τσετσένοι βρέθηκαν ανασυνταγμένοι πίσω από ηγέτες όπως ο Djokhar Dudayev, ο Aslan Mashkadon και ο Shamil Basayev, και επέλεξαν να πολεμήσουνε την διηπειρωτική Ρωσία μέχρις εσχάτων για πλήρη ελευθερία. Το βαρύ κόστος της ανεξαρτησίας για τον Τσετσένικο λαό δεν μπορεί να υπολογιστεί με κοινωνικό-οικονομικούς όρους.

Εάν η καταστροφή από την πρώτη μετα-σοβιετική εισβολή δεν ήταν επαρκής, η πλειοψηφία της υποδομής της μικρής Τσετσένικης δημοκρατίας, η οποία ξαναχτίστηκε το 1996, ισοπεδώθηκε ολοκληρωτικά από τους Ρωσικούς βομβαρδισμούς στα τέλη του 1999 με αρχές του 2000, που ξεπέρασαν σε ένταση ακόμα και εκείνες του προηγουμένου πολέμου.

Καθώς, από το καλοκαίρι του 2000, ο Ρωσικός στρατός είναι απασχολημένος με μια δεύτερη πιο καταστροφική εισβολή στην Τσετσενία που εμμένει στην ανεξαρτητοποίηση της, πολλοί λίγοι από το Κρεμλίνο φάνηκε να έχουν διδαχθεί από τον πρώτο πόλεμο. Παρά τις απώλειες ζωών των στρατιωτών τους (παραδέχθηκαν το θάνατο περίπου 2.500 στρατιωτών σε αυτή την δεύτερη εκστρατεία, αριθμός μάλλον χαμηλός σύμφωνα με τους εξωτερικούς αναλυτές), η Ρωσική κυβέρνηση φαίνεται αποφασισμένη να εκδικηθεί για την ήττα της στον προηγούμενο Τσετσένικο πόλεμο με κάθε κόστος. Ο νέος πόλεμος στην Τσετσενία ακολουθεί το σχέδιο του πολέμου του 1994-1996 και με αργό ρυθμό μετατρέπεται σε πόλεμο οικονομικής φθοράς, καθώς αποστραγγίζει τον Ρωσικό πλούτο, και καταλήγει σε εκπληκτικά μεγάλο κόστος σε ζωές, για τους κάποτε γεμάτους αυτοπεποίθηση Ρώσους στρατηγούς. Οι στρατηγοί προέβλεπαν με μεγάλη σιγουριά ένα μικρό νικηφόρο πόλεμο ενάντια στους «τρομοκρατικούς ληστρικούς σχηματισμούς», το φθινόπωρο του 1999 ο δεύτερος Ρωσο-Τσετσενικός πόλεμος έχει καταλήξει σε τέλμα.

Οι πολιτικοί της Δύσης παρακολουθούν κατάπληκτοι την Ρωσία να εμπλέκεται σε ολοκληρωτικό πόλεμο ενάντια στους αμάχους κι αυτό δείχνει από μόνο του ότι ο δεύτερος Τσετσένικος πόλεμος είχε όλη τη λογική μιας Αμερικανικής εισβολής στο Βιετνάμ, προκειμένου να εκδικηθεί για την ήττα από τους Βιετκόνγκ. Η αίσθηση μιας συλλογικής αμνησίας που αφορά τις απώλειες στην πρώτη αιματηρή Τσετσένικη διαμάχη, η οποία κυριαρχεί στην Ρωσία σήμερα, προσφέρει μια μεγάλη αντίθεση στην σιωπηλή αίσθηση της συλλογικής μνήμης από την προηγουμένη καταπίεση που γνώρισαν οι Τσετσένοι, εχθροί της ρωσικής ομοσπονδίας.

Ενώ πολλά έχουν γραφτεί για τους λόγους που οδήγησαν τη Ρωσική Κυβέρνηση να ξεκινήσει τον δεύτερο μετασοβιετικό Τσετσένικο πόλεμο (συγκεκριμένα αναφέρεται η επιδέξια πολιτική του προέδρου Πούτιν να τιθασεύει την δύναμη σε ένα κύμα ρωσικής ξενοφοβίας και μιλιταρισμού), πολύ λίγη προσοχή έχει δοθεί στους αντιπάλους της Ρωσίας, τους Τσετσένους ή στους λόγους που για δεύτερη φορά έμπαιναν οι τελευταίοι σε πόλεμο με τον Ρωσικό στρατό. Στην πραγματικότητα υπάρχει ένας παράγοντας που έχει παραληφθεί τελείως από τους υπολογισμούς της Δύσης για τις πρόσφατες Ρωσο-Τσετσένικες διαμάχες και αυτός είναι οι Τσετσένοι από μόνοι τους. Με απερισκεψία περιγράφτηκαν ως «τρομοκρατικοί ληστρικοί σχηματισμοί» από τον Ρωσικό τύπο και εκτιμήθηκε σαν «εσωτερικό πρόβλημα» από τους πολιτικούς της Δύσης σκοπεύοντας περισσότερο στο να δικάσουν τον Ρώσο αρχηγό παρά να αποτρέψουν την μαζική κατάχρηση των χαρακτηριζόμενων ως ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Οι Τσετσένοι αγνοήθηκαν σαν λαός από αυτούς που παρακολούθησαν τον πρόσφατο πόλεμο. Τυπικά, εκείνοι οι οποίοι μελέτησαν τον πόλεμο έκαναν εκτιμήσεις για τους Τσετσένους οι οποίες ήταν υπεραπλουστευτικές, τονίζοντας την μακρά παράδοση πολέμου ανά τους αιώνες με τους Ρώσους με το αιτιολογικό της στενόμυαλης αντίστασης στους Ρώσους. Όλα αυτά συμβαίνουν ενώ αποτελεί γεγονός η συλλογική μνήμη της πρόσφατης γενοκτονίας που βίωσε αυτός ο μικρός λαός από την Σοβιετική κυβέρνηση (το χρονικό διάστημα 1940 με 1950) και η οποία έχει παίξει ρόλο καταλύτη στην στρατιωτικοποίηση αυτής της μουσουλμανικής κοινωνίας στην μετα-σοβιετική εποχή.

ΟΙ ΡΙΖΕΣ ΤΗΣ ΔΙΑΜΑΧΗΣ

 Οι αναλυτές έχουν προσδιορίσει, εν μέρει, τους λόγους που οδήγησαν στο να παρθεί η απόφαση από τους Τσετσένους αρχηγούς να περάσουν σε πόλεμο με την Ρωσία τόσο στον πρώτο όσο και στον δεύτερο Ρωσο-Τσετσένικο πόλεμο της δεκαετίας του 1990, αναφερόμενοι σε μια πολεμική παράδοση που χαρακτηρίζει αυτόν τον Ισλαμικό Καυκάσιο βουνίσιο λαό, ο οποίος είναι για μεγάλο χρονικό διάστημα γνωστός σαν αμείλικτος εχθρός της Ρωσίας. Αυτή η έχθρα με την Ρωσία έχει αυξηθεί από το γεγονός ότι οι Τσετσένοι έχουν έναν πολιτισμό που δοξάζει τα όπλα. Έχουν επίσης δυνατούς κώδικες τιμής, η υπεράσπιση των οποίων πολλές φορές οδηγεί σε αιματηρές βεντέτες. Σύμφωνα με τα ιστορικά στοιχεία κανένα έθνος γύρω από τον Βόρειο Καύκασο δεν είχε μια τόσο βίαιη πορεία διαμάχης με τους Ρώσους, όπως οι Τσετσένοι.     

................

3785
Αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι σε ευνομούμενο κράτος, άτομα (περσόνες) με το παρελθόν του "Πλατή" κυνηγιούνται.
Γιατί?
Σου εξήγησα παραπάνω. Και φυσικά και στο κράτος που ονειρεύεσαι (είτε λέγεται ναζιστική γερμανία, είτε Ιράν του Αχμαντινεζάντ) τα ανάλογα "webwar" είναι απαγορευμένα και οι ιδιοκτήτες τους στις φυλακές. Κοίτα, καλό είναι να βαυκαλίζεσαι ότι στο webwar γίνονταν μόνο τρολλιές και τίποτα παραπάνω, αλλά η πραγματικότητα είναι ότι και το webwar και το indymedia (για διαφορετικούς λόγους) εξακολουθούν να λειτουργούν επειδή η Ελληνική Δημοκρατία είναι ένα κράτος ανίκανο να πάρει τα βασικά μέτρα. Και μιλάω για Ελληνική Δημοκρατία μιας και οι παραβάσεις που ανέφερα πιο πάνω ότι έχει υποπέσει η περσόνα "φασιστοσταλίνας" είναι μόνο όσες έγιναν την περίοδο που το webwar ήταν σε .gr. Για την περίοδο που ήταν σε .org και τώρα που είναι σε .com η ελληνική νομοθεσία έτσι και αλλιώς δεν μπορεί να κάνει τίποτα σοβαρό. Όταν μπορούσε να κάνει (την εποχή του .gr) επέδειξε τη φυσική της ανικανότητα.

Noμικε Συμβουλε, για ποια ελληνικη δημοκρατια μιλας, οταν απαγορευεται η ελευθερια του λογου; Χωρις ελευθερια του λογου, δλδ να ακουγονται ολες οι αποψεις και οι επιλογες να τιθενται στο τραπεζι για να παρθουν αποφασεις "απο τον δημο", πως μπορουμε να μιλαμε για δημοκρατια; Ελπιζω να μην θεωρεις πως μπορει να υπαρξει ελευθερια εντος του πλαισιου των νομων, αυτο ειναι αυτο-ακυρουμενη προταση. Θυμηθηκα μια ατακα του συριζαιου αντιαναρχικου τσομκι νοαμ, που ελεγε οτι δεν ειναι ελευθερια το αφθονο μπλα μπλα εντος ενος συγκεκριμενου πλαισιου που θετει η εκαστοτε εξουσια.

Οποταν νομικε συμβουλε, το ολοκληρωτικο καθεστως που ονειρευεσαι, (δλδ η "σοβαρη ελλαδα") δεν εχει και πολλες διαφορες απο την ναζιστικη γερμανια ή το ιραν του αχμαντινατσουφ.

Εμεις αρνουμαστε καθε ορια στην σκεψη μας. Εσυ κοιτα το συνταγμα, να σου πει τι να σκεφτεσαι και ποια θα ειναι η ...ηθικη σου.

ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΚΑΤΩ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ- ΓΙΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΑΡΧΙΑ.

3786
για ενα γδαρσιματακι στον αγκωνα κλαιγεται με τοσο παθος στην τι-βι; εκρυψε και το προσωπο του, ο περηφανος χρυσαυγιτης;

Αντε να μην τον βρουν και αυτον σε κανενα ΧΑντακι.  ;)

Παντως γιατι κλαιγεται που εχασε την μαχη; ειναι εναντια στην βια;;;;

3787

Αλλά ο Μρ Μαξ; Πως και συνεχίζει;


. Είτε ο Μρ Μαξ έχει αλλους αφέντες ΥΠΕΡΕΘΝΙΚΟΥΣ που θέλουν τη συνέχιση του μπασταρδοφόρουμ και δώσαν σύρμα να συνεχίσει να υφίσταται, είτε συνεχίζει το ψάρεμα ip και τις πουλάει στην ασφάλεια με το κομμάτι (2 ευρώ, όσο πληρώνεται και κάθε επιτυχημένη τηλεφωνική έρευνα στους δούλους τηλεφωνάριους) είτε

3 υπάρχει και η περίπτωση να είναι απλά ένας μοναχικός πρεζάκιας που δεν αντέχει τη μοναξιά του και ψάχνει να τη μοιραστεί (......


2=3 νεμεσις, πισω στην β δημοτικου τωρα.

3788
ok, θα γινει αποψε αυτο. Οσο για τις live συζητησεις, ειναι επειδη δεν μπορω, οχι επειδη δεν θελω. Θα προσπαθησω αποψε.

3789
Βόθρος / Re: NSDAP vs CPSU (εσύ αποφασίζεις...)
« on: August 25, 2012, 10:22:33 pm »
Επισης να τονισω πως η ιδεολογικη κοντρα και αντιθεση ναζισμου-σταλινισμου, προεκυψε μετα τον Β ΠΠ, που ο β ΠΠ ηταν ενας καθαρα οπορτουνιστικος πολεμος και δεν υπηρχε ιχνος ιδεολογικης ταυτιστης των συμμαχων (πχ ο μεταξας ηταν φιλο-δικτατορικος και σκλαβος των αγγλων).

Η ολη αντιθεση που ζουμε, ειναι κατασκευασμενη, η αντιπαλοτητα ειναι λογικο να υπαρχει μεταξυ ομοιων πολιτικων κομματων

ΚΑΘΕ ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ
ΖΗΤΩ Η ΑΝΑΡΧΙΑ.

3790
Βόθρος / Re: NSDAP vs CPSU (εσύ αποφασίζεις...)
« on: August 25, 2012, 10:20:04 pm »
δυσκολο ερωτημα, ομως θα παραπεμψω στα λογια καποιου αναρχικου σοβιετικου, ο οποιος δολοφονηθηκε τελικα απο τα σταλινοειδη κατακαθια, πως "ο ναζισμος ειναι ενας ηπιος σταλινισμος". Υπηρχε νημα, παραπομπες στο παλιο γουεμπγορ.

3791
ερωτηση προς πι μαξ:πως θα καλυφθουμε νομικα ωστε να προβοκαρουμε και να βριζουμε οσο θελουμε ?

Πολυ καλο ερωτημα. Βασικα δεν μπορουμε να καλυφθουμε και εδω φαινεται η υπεροχη των γνησιων webwarιτων, οτι λεμε πραγματα τα οποια μπορουν να μας βαλουν στον κορυδαλλο, ομως παλι τα λεμε. Ναι, εμεις ειμαστε οι ελαχιστοι γενναιοι της νεας εποχης, ναι, αυτο ειναι που κοιτανε και ζηλευουν κατα βαθος οι βρωμαστοι.

Τελωσπαντων, ομως ο σωστος ανταρτης της πολης (πολη-διαδικτυο ειναι πια ενιαιος χωρος) ξερει οτι μπορει να πιαστει, ομως λαμβανει ολα τα προφυλακτικα μετρα.

Νομικη καλυψη δεν υπαρχει ομως μπορουμε να μην πιαστουμε χρησιμοποιοντας ΤΟR, και οσο για το ποιος θα το ξεκινησει, θα πρεπει να βαλουμε ενα φιλο λαθρομεταναστη να το ξεκινησει, δλδ στο ονομα καποιου μαχμουτ, καποιος περαστικος απο την ελλαδα εν πασι περιπτωσι. Και μετα ας τον ψαχνει η ΕΛΑΣ.  ;)

3792
H σημερινή μορφή του φόρουμ, αν και τεχνικά είναι ΟΤΙ ΠΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΧΩΡΗΘΕΙ ΠΟΤΕ ΣΕ DOMAIN NAME ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΑΤΑΠΑΚΤΗΣ ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΙΝΤΕΡΝΕΤ, είναι ένας ελευθεριακός παράδεισος συγκρινόμενο με το Γκέτο της Βαρσοβίας που υπήρχε επί administration Δημήτρη Πλατή του Σπύρου, όπου τα ποστ στον απόπατο ήταν 3 φορές περισσότερα από ότι όλα τα ποστ σε ολόκληρο το υπόλοιπο φόρουμ. Βρίσκομαι λοιπόν στη δυσάρεστη θέση να ευχαριστήσω τον Νίκο Μιχαλολιάκο που μας απάλλαξε από την παρουσία του Πλατή στο ίντερνετ, και να συμβουλεύσω τον κατά τα άλλα μιαρό τζυμπραίουν Μίστερ Μαξ, όταν με το καλό μετατρέψει αυτή τη μαλακία που διαχειρίζεται τώρα σε φόρουμ, να αποκαταστήσει όλες τις υπερελευθεριακής διατάξεις της τιμημένης εποχής του x και του barbarian, όπου μπορούσαμε να γράψουμε ΟΤΙ ΘΕΛΑΜΕ και να αυνανίσουμε ΟΣΑ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΘΕΛΑΜΕ χωρίς τον κάθε παπάρα άνεργο αιώνιο φοιτητή γιο πασόκου κομματόσκυλου να μας κόβει τον οίστρο έχοντας κάνει το Remove προέκταση του δεξιού του χεριού και το μικροσκοπικό ατροφικό καβλιτζέκι του προέκταση του αριστερού. Καλό θα ήταν Μίστερ Μαξ στο νέο φόρουμ να καταργηθούν όλες οι διατάξεις της αντεπαναστατικής κυπατζήδικης αστικοδημοκρατικής κλίκας Πλατή.....

....βασικα και εγω αυτο εκριμω πανω κατω. Πρεπει να περασουμε ξανα στις εποχες οπου δεν υπηρχε καθολου λογοκρισια. Δυο αλλαγες που πρεπει να γινουν ειναι:

Α) Να μην δικαιουται ο νηματοθετης να κοβει και να ραβει στα νηματα του
Β) Να καταργηθουν οι αντι-ελευθεριακες διαταξεις της εποχης Τενεκε-Βιοχαζουρτ οπου με διαφορες δικαιολογιες πετσοκοβαν νηματα

-οσο αφορα την δομη του προσωρινου γουεμπγορ, οκ, την αλλαξω αν θελετε, ομως την κρατησα ετσι λιτη για να μας θυμιζει τον προσωρινο χαρακτηρα αυτου του σαητ.

3793
Βόθρος / ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΤΙΑ
« on: August 12, 2012, 01:29:54 am »


3794
 ;D ;D ;D

Και να σκεφτειτε, αυτα τα βαζουν στην ιστοσελιδα τους

Ο επικος υποβαλκανιος -στερας μπαρμπαρουσης, βολευτης με την ΧΑ στο ελληνικο κυνοβουλιο, κανει συγκλονιστικες δηλωσεις.

Δειτε και γελαστε με το αγχος του επειδη δεν ξερει ελληνικα. Εμ, βεβαια ξερει πως ειναι οι τριχες που κανουν τον ελληνα. Αν περναγε τις μισες ωρες διαβαζοντας παρα να κανει τι κανουν στα κομμωτηρια, δεν θα μιλουσε τοσο γελοια!

1:46

"Περιμενουμε απο την πολιτεια να επιλυθει του θεματος!"

 ;D ;D ;D

http://www.youtube.com/watch?v=xgc7_q_cXzY&feature=player_embedded

3795
Αναλαμβανω την ευθυνη της δημοσιευσης. Παντως δεν ειχα υπογραψει σαν "ενα", αλλα σαν ξαμαξ που παραπεμπει στο ζαναξ και στο μαξ, ομως κατακρεουργηθηκε η εμπνευση μου. Επισης, κοπηκε η απαντηση μου που ελεγε πως δεν πρεπει να δημοσιευονται μικρομαγαζα που μπορει να βρουν δουλεια απο τους φασιστες, αλλα μεγαλες εταιριες που θελουν να πουλανε σε περισσοτερο κοσμο. Κατηφια για το ιντυ....

Απο την αλλη ενα ευχαριστο, αφου βλεπω να υοθετουν ενα επιχειρημα μου που τους το προτεινα πριν απο κατι χρονια, και τωρα φιγουραρει στην κεντρικη:Quote
Και καλά θα κάνουν πριν αναρωτηθούν  «τι δουλειά έχουν οι «λαθρο»μετανάστες στη ελλάδα» ας απαντήσουν πρώτα στην ερώτηση «τι δουλειά έχει ο ελληνικός στρατός σε 16 χώρες του κόσμου αυτή τη στιγμή που μιλάμε»…

τουλαχιστον μαθαινουν.

3796
Σκληρη φασιστρια, φανατικη εθνικιστρια αλλα παντα γυναικα η μαυροντυμενη με το σταυρουδακι στο λαιμο τυπου γυφτλε , καθοτι το στυλ πανω απο ολα. Εκατσε σταυροποδι και πηγε να παρει μακαρονια.

Παλια οι αστοι μοιραζαν διορισμους και αναπηρικες συνταξεις, τωρα μοιραζουν μακαρονια και πατατες. Κριση Γαρ.https://athens.indymedia.org/local/webcast/uploads/syntagmatmywhx.jpg

3797
επι της ουσιας ειπα, και αν δεν καταλαβες στο ξαναλεω: Το σταρ ειναι αναξιοπιστο και σεις πιστευεται οτι σας σερβιρει ο νγμ. Κουτορνιθια ειστε αλλωστε, πιστευεται και δεν ερευνατε. Τελωσπαντων, δεν απαντησες τις ερωτησεις μου για την βουλα και την ΧΑ, τι γυρευουν στα olympic games των πολυεθνικων, αφου τα καταδικαζουν;

3799

Quote
Υπάρχουν ορισμένες ιστορίες που απλά δεν μπορείς να κάνεις τίποτα λιγότερο από το να υποκλιθείς.

Μαθήματα ζωής, έστω και αν αυτά προέρχονται από ένα παιδί 11 ετών, που η φύση δεν του φέρθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Δεν το έβαλε κάτω, πάλεψε, βρήκε όσα αποθέματα ψυχής είχε και απλά κυνήγησε το όνειρό του. Ένα μεγάλο όνειρο, το οποίο έπρεπε πάση θυσία να το εκπληρώσει.

Ο άνθρωπος είναι πολύ μεγάλο θηρίο και μπορεί να πετύχει τα πάντα. Αρκεί βέβαια να το θέλει και να αποβάλλει από το λεξιλόγιό του το "δεν μπορώ".Ο μικρός Γκάμπριελ από την Βραζιλία απέδειξε περίτρανα ότι όλα γίνονται αρκεί να το επιθυμείς πραγματικά και να δίνεις τα πάντα για να το πετύχεις.

Ο μικρός ένα όνειρο είχε πάντα στη ζωή του και έπρεπε με κάθε τρόπο να το εκπληρώσει. Ποιό ήταν αυτό; Να παίξει για λογαριασμό της αγαπημένης του Μπαρτσελόνα και να προχωρήσει στα χνάρια του αγαπημένου του, Λιονέλ Μέσι.Αυτός είναι το πρότυπό του, σε αυτόν θέλει να μοιάσει και δεν χαμπαριάζει ούτε από κινητικά προβλήματα, ούτε από δυσκολίες, ούτε από τίποτα. Θα τα βάλει με Θεούς και Δαίμονες για να το πετύχει και κανείς δεν πρόκειται να μπει... ανάχωμα στο όνειρό του. Ποιος μπορεί να του το στερήσει; Κανείς και για κανένα λόγο...

Ο 11χρονος Βραζιλιάνος, είδε τον στόχο του να εκπληρώνεται για μια εβδομάδα, καθώς προπονήθηκε στις εγκαταστάσεις της Μπαρτσελόνα στο Ρίο Ντε Τζανέιρο. Η φύση του στέρησε τα πόδια του, αλλά ο ίδιος τα έβαλε μαζί της, την κοίταξε στα ίσα και την... προσπέρασε επιδεικτικά!Ο μικρός δεν ασχολείται μόνο με το ποδόσφαιρο, αλλά παράλληλα κάνει ποδηλασία και ασχολείται και με το χορό, κάνοντας καποέρα. Βλέπετε, λοιπόν, ότι είναι ένα παιδί γεμάτο δραστηριότητες που δεν ζει μέσω του προβλήματός του, αλλά κάνει ό,τι ένα φυσιολογικό παιδί. Αν μη τι άλλο, είναι άξιο θαυμασμού!

Τι λέει όμως ο ίδιος για το είδωλό του και την ενασχόλησή του με την μπάλα; "Ποιός μου έμαθε ποδόσφαιρο; Κανένας. Έμαθα να παίζω μόνος μου. Το όνειρό μου ήταν η Μπαρτσελόνα και να βρεθώ στο πλάι του Μέσι".Απολαύστε τον...

http://www.youtube.com/watch?v=qRbN7Jx-JG8

ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ! ΜΕ ηρωα τον Μεσι που θυμιζω οτι δεν τραγουδα τον εθνικο υμνο στα παιχνιδια της αργεντινης

3800
Μαζι με συγκυβερνοντες η ΧΑ, μπλοκαρουν την συγκροτηση εξεταστικης επιτροπης για το ξεπουλημα της ΑΤΕ και διατηρουν μουγκα στην στρουγκα στο σαητ τους. Το γραφειο τυπου δεν εβγαλε καν εστω μια ανακοινωση, απο εκεινες τις γραφικες που βγαζει συνηθως.

Α ρε υπαλληλοι του Σαλλας, αλητες-υπαλληλοι-πολιτικοι!

Quote
Με επιτακτική πλέον την υποχρέωση της κυβέρνησης να έρθει στη Βουλή και να ενημερώσει τι γίνεται με τη σκανδαλώδη μεταβίβαση της Αγροτικής Τράπεζας στην Πειραιώς, έχει κατατεθεί αιτήμα για σύγκληση της Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων.

Πάντως, ο αρμόδιος για την πώληση - σκάνδαλο υπουργός Οικονομικών, Γ. Στουρνάρας, ενδέχεται και να αποφύγει τον κοινοβουλευτικό έλεγχο, καθώς ακόμη δεν έχει συγκεντρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός υπογραφών βουλευτών για να κληθεί στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων. Ο κανονισμός της Βουλής ορίζει ότι πρέπει να υπάρχει αίτημα από τα 2/5 των μελών της επιτροπής.

Εχουν συνυπογράψει μεχρι στιγμης μόνο οι 12 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ, οι 3 βουλευτές των Ανεξάρτητων Ελλήνων και οι 2 του ΚΚΕ.

Αντίθετα, οι 2 βουλευτές της ΔΗΜ.ΑΡ., οι 6 του ΠΑΣΟΚ, οι 23 της Ν.Δ. και οι 3 της Χρυσής Αυγής, μπλόκαραν την διαδικασία.

Έτσι, έως τώρα, από τους 51 βουλευτές, τη σύγκληση της Επιτροπής έχουν ζητήσει οι 17 και χρειάζεται να υπογράψουν τουλάχιστον άλλοι δύο βουλευτές για να συμπληρωθούν τα 2/5.

Η Κ.Ο. της Χρυσής Αυγής δεν έχει ανακοινώσει ακόμη τους λόγους που την έκαναν να συμπορευτεί με την κυβερνητική πλειοψηφία.

http://www.left.gr/article.php?id=5153

κο κο κο απο την ΚΟ ΧΑ.

3801Η νεοφιλελευθερη νομεγκλατουρα και η εθνοφασιστικη "διανοηση" που μαζι κυβερνουν τον κοσμο, απο κοινου επεξεργαζονται μεθοδους και προετοιμαζουν το εδαφος για διωγμο των γουεμπγοριτων. Οι olympics γκαης των πολυ-εθνικων ή πολυεθνικιστων, αφου μην ξεχναμε πως στα γκαιμς προαγεται η ψευδοιδεα του εθνους, εχουν ηδη γινει η πλατφορμα για διωξη μιας ξανθιας, της αντεθνικιστριας παιχτριας της Φενερ Βουλας, ενος μοικανα Ελβετου ποδοσφαιριστη.

Σημερα η αστυνομια της σκεψης ξαναχτυπησε αφου συλλαβανε ενα νεαρο για σχολιο στο τουιτερ. Βασικα εστειλε ενα τουιτ στον αγγλο αθλητη συχρονισμενης κολυμπησης, του οποιου η αποδοση ηταν η αιτια να χαθει το χρυσο για την βρεττανια. Ο αθλητης που ειχε χασει τον μπαμπακα του σε νεαρη ηλικια απο καρκινο ελαβε το ακολουθο μυνημα:


"you let your dad down i hope you know that".


Ο αγγλος αθλητης/φασιστας, απαντησε με υβρις, αφου προφανως δεν ειχε επιχειρηματα:


After giving it my all ... you get idiot's sending me this."


http://www.reuters.com/london-olympics-2012/articles/diving/mens-10m-platform/2012/07/31/police-make-arrest-over-tweets-diver-daley

3802
Γενική Συνέλευση / Re: ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΓΚΑΡΙ
« on: July 31, 2012, 04:14:37 pm »
135 ευρω! Στανταρ μπορουμε να προχωρησουμε στο επομενο βημα.

Μπορουμε να αγορασουμε την μιση Ελλαδα με την πτωση τιμων που θα φερει η τροικα.  :D

Ναι, αν υπάρχει επιλογή paysafe όπως (αν) βλέπεις. ΘΑ υπάρχει?

ναι, δωσε μου ομως λιγο χρονο.

3803
Βόθρος / ΔΟΞΑ ΤΙΜΗ ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ
« on: July 31, 2012, 03:53:49 pm »
Ξεκινησε τους διορισμους η ΧΑ βαζοντας τον αποστολο γκλετσο, οχι τον δημαρχο στυλιδας- τον γνωστο χρυσαυγιτη, στην βουλη, υπαλληλο.

Γιατι ο,τι γεννιεται μεσα σε ενα συστημα, το αναπαραγει.
Quote
Υπάλληλος στη Βουλή διορίστηκε ο Απόστολος Γκλέτσος. Ο διορισμός του ως μετακλητός υπάλληλος δημοσιεύτηκε και στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.

Τις τελευταίες ημέρες ανακοινώνονται διαρκώς διορισμοί μετακλητών υπαλλήλων σε κενές θέσεις στη Βουλή.

Ο Απόστολος Γκλέτσος όμως που αναφέρεται στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως δεν είναι ο γνωστός ο δήμαρχος Στυλίδας αλλά ένας συγγενής του και υποψήφιος βουλευτής της Χρυσής Αυγής που δεν κατάφερε να εκλεγεί. Μαζί του διορίσθηκε και ο κ. Σίμος Ανδρόνικος και αυτός στέλεχος της Χρυσής Αυγής. Ήδη εγκρίθηκε η δαπάνη μισθοδοσία τους από τη Διεύθυνση Οικονομικών Υπηρεσιών της Βουλής.


http://www.axortagos.gr/apostolos-gklet ... uli_2.html

3804
Κρατάμε την οργή μας, έχουμε δει πολύ χειρότερα. Εμείς έχουμε συνηθίσει σε αυτά και στις διώξεις που προέρχονται από την φιλελεύθερη νομεκλατούρα και την αριστερή πολιτικά ορθή "διανόηση" που κυβερνούν αυτήν την έρμη χώρα.και παρεπιπτοντωσ μουγκα στο ποστ μου, ετσι να φοβαστε να απαντησετε

3805

ΑΝΤΕ ΜΩΡΕ, ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΟ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΜΕΝΗ ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΣΚΕΨΗΣ.

ΦΙΞΝΤ ΚΑΙ
ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ.

επισης, αυτοι που λενε οτι δεν ειναι τιποτα ιδεολογικα, ειναι φασιστες.

3806
Γενική Συνέλευση / Re: ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΓΚΑΡΙ
« on: July 30, 2012, 12:59:55 pm »
135 ευρω! Στανταρ μπορουμε να προχωρησουμε στο επομενο βημα.

Μπορουμε να αγορασουμε την μιση Ελλαδα με την πτωση τιμων που θα φερει η τροικα.  :D

3807
Νομίζουν ότι η εντροπία που στη φυσική μετρά την πολυπλοκότητα ή το πόση τάξη ή χάος υπάρχει σε ένα κλειστό σύστημα μπορεί να έχει εφαρμογή κα στην πολιτκή και στην επικοιωνία κτλ.  ;D

https://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1088046

πολυ ψηλου επιπεδου νημα απο στο ιντυ, θυμιζει παλιο καλο ιντυ και οχι τον λακο με τα ψαλιδια που εχει καταντησει σημερα.

3808
...
έχοντας πάντα στη σκέψη τα λόγια του νετσάγιεφ

Μονο σε αυτο επεσες λιγο κοντα, καθοτι δεν ειμαι νετσαγιεφικος. Στο προηγουμενο γουεμπγορ εχει αποδεικτει η αντεπαναστατικοτητα του νετσαγιεφ σε ενα νημα οπου ο Τενεκες επιχειρηματολογουσε υπερ του.

μαξ , όπως βλέπεις έχει μαζευτεί κόσμος. ενημέρωσε τον για τις ενέργειες που έχεις κάνει!


Να σου πω, τωρα θα πρεπει να μαζεψουμε τα λεφτα. Απο οτι ειδα στο διπλανο νημα, ειμαστε πολυ κοντα. Απο κει και περα, θα κανω ακριβως αυτα που μου ειπε η ΨΜ, γιατι εγω η αληθεια ειναι, πως δεν εχω πολλες τεχνικες γνωσεις. Ισως θα πρεπει να επιταχθει καποιος χρηστης που ξερει απο αυτα. Αλλα σε περιπτωση που δεν γινει κατορθωτο, θα παω συμφωνα με το ABC που μου εχει στειλει αφου το διαβασα και το εκρινα λογικο.

Αν καποιος ξερει πεντε πραγματα, ας βοηθησει.

Η ανασταση δεν προβλεπεται στο αμεσο μελλον δηλαδη.

Το webwar θα επιστρεψει και θα τρεμει το διαδικτυο.

3809
και λιγοι, αρκετοι.

ξεχασατε που ησασασταν 0,007%. Τεσπα, οσο ο Ανταρσυα δεν διαλυεται και να ενταχθει στις γραμμες του Αναρχικου κινηματος, θα γινεται συνεχια ρεζιλι.

3810
αφου ειναι τοσο υπεραρια και αντι-συστημικη, και η βουλα και ο υποβαλκανιος σακχαριος της αλλα και η ΧΑ, τοτε γιατι θελουνε να πανε στα olympic games? Μηπως δεν μπορουν να υπαρξουν εξω απο το συστημα; Τοση ειναι η ...επαναστατικοτητα τους.

Και οσο για το κλαμα της Βουλγας, και τις χιλιες τοσες φορες συγνωμη που ζητησε, ΑΜΑ ΑΠΟΚΥΡΗΣΣΕΙΣ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΣΟΥ, ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙΣ ΕΙΤΕ ΕΣΥ ΕΙΤΕ ΟΙ ΙΔΕΕΣ ΣΟΥ.

Στην περιπτωση τους Βουλας, μαλλον ισχυουν και τα δυο!  :D :D :D

Επισης, σκατα και κοπρανα στον Κουβελη, ολυμπιακη επιτροπη κτλ, που προσπαθουν με διαφορα φτιασιδια και πολιτικαλκορεκτισμους να κρυψουν το πραγματικα ρατσιστικο διαχρονικο μυνημα των ολυμπιακων αγωνων.

Σκατα και κοπρανα στους olympic Games.

3811
ΤΟΝ ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ ΕΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΟΝ ΠΟΥΛΑΤΕ ΣΕ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΥ;[/b]

Καλά, αγόρασε τώρα καλα αντικαπιταλιστικό μπλουζάκι με τον Τσε
εντελώς άκυρη σύγκριση. Τα μπλουζάκια του Τσε δεν τα εμπορεύονται αναρχικοί, αλλά καπιταλιστικές εταιρίες. Αντίθετα οι χρυσαυγίτες κάνουν τις μπίζνες τους χρησιμοποιώντας το όνομα της χρυσής αυγής.

+1, εκαναν οτι δεν διαβασαν το ποστ οι "ενδοξοι ΧΑιτες"..... ;)

3812
κλοουνς, μονο αν θελει να πυροβολει καποιος την ωρα του, γιατι αυτο της αξιζει, θα μπαινει να παιζει με τα ipads.

Φωτια και Τσεκουρι στους Διασπαστες!

3813
τελικα ρε μαξ γιατι εκλεισε το προηγουμενο? Τον δεσανε τον Φ/Σ ή αρχίδια?

δεν ξερω, ο σταλινας εξαφανιστηκε ξαφνικα, λιγες μερες πριν την εισοδο της ΧΑ στην βουλη.

3814
Γενική Συνέλευση / ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΓΚΑΡΙ
« on: July 14, 2012, 08:43:32 pm »
ΦΛΥΑΡΙΕΣ ΤΕΛΟΣ.

ποσοι ειναι προθυμοι να συμβαλουν χρηματικα στο webwar και τι ποσο.

Εγω θα βαλω 40Ε. Θελουμε να φτασουμε τα 120 περιπου για να ξαναστηθει η αυτοδιαχειριζομενη δεξαμενη σκεψης που τρομοκρατουσε αστους λιγους μηνες πριν.

ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΜΟΝΟΝ.

Για σκοπους ευκολιας προσβασης στις πληροφοριες, σχολια λιγο ασχετα με το θεμα, θα μεταφερονται αλλου ή θα κοβονται εντελως.

ΖΗΤΩ ΤΟ WEBWAR-ΖΗΤΩ Η ΑΝΑΡΧΙΑ

3815
http://narnet.gr/

Ο τσε του καπνηστηριου χρησιμοποιειται απο τους ψευτοεπαναστατες μαρξιστες του ΝΑΡ για να προσελκυσει κοσμο, μια φωτογραφια που εγινε γνωστη μεσα απο το καπνηστιριο, τωρα γινεται βορα στις ορεξεις των εμπορων των ιδεολογιων... :(

3816
Βόθρος / λασπη απο ΧΑ στον ηρωικο Ε.Α.
« on: July 06, 2012, 02:06:43 am »
Συνεχιζει την λασπολογια των αγωνιστων η ΧΑ, καθε φορα και πιο χαμηλα σε επιπεδο πεφτει. Αυτη την φορα, με αφορμη την αποδραση των Επαναστατων Μαζιωτη - Ρουπα (αντε, καλη λεφτερια μαγκες!  :) ) χαρακτηριζει την οργανωση Επαναστατικος Αγωνας, ως "μαρξιστικη"!!!!


Quote
http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/perierga-paichnidia-me-thn-kokkinh-tromokratia-ejafanisthkan-maziwths-kai-r#.T_Ye6M1MGo9

Ως γνωστόν, οι συλληφθέντες για συμμετοχή στην μαρξιστική τρομοκρατική οργάνωση «Επαναστατικός Αγώνας», είχαν προφυλακιστεί αλλά όλως περιέργως καθυστέρησε η έναρξη της δίκης των και αποφυλακίστηκαν στο 18μηνο. Γεγονός πρωτοφανές παγκοσμίως για κατηγορουμένους σε υποθέσεις τρομοκρατίας, το οποίο όμως δεν πρέπει να μας ξενίζει, εφόσον βρισκόμαστε στην τελευταία κομμουνιστική χώρα της Ευρώπης!
..........


Οι μαρξιστες ζωντοβολα της ΧΑ, δεν ειναι επαναστατες, οι μαρξιστες καθονται διπλα σας στην αιθουσα του κυνοβουλιου.

Αλλα τι να πεις, οι τυποι εχουν φτασει στο επιπεδο καρατζαφερη....


ΟΥΤΕ ΜΑΡΞΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΚΑΤΩ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΖΗΤΩ Η ΑΝΑΡΧΙΑ

3817
βγηκε ο κωδικος, μπηκε ερωτηση

3818
Βόθρος / Μητροπολιτης Σεραφειμ
« on: July 05, 2012, 03:00:22 pm »
Ακουσαμε πως οι επιστημονες βρηκαν το μποζονιου του θεου. Ειναι δυνατον να λειπει απο αυτη την συζητηση η εκκλησια και μαλιστα στην πιο γραφικη και.... απαξιωτικη προς τους επιστημονες μορφη της; Ο αγαπημενος Χριστιανοταλιμπανος, ο ηθικολογος ναζιστης εθνικιστης πεφωτισμενος ηγετης, εξηγησε στους επιστημονες γιατι ειναι παλι λαθος. Πληροφοριες λενε οτι την απαντηση την εφτιαξε σε λιγα λεπτα, τοσο πεφωτισμενος ειναι. Ειναι σαν τον ηλεκτικο προβολεα, αναβει σε χρονο dt. Υπενθιμιζω οτι ο μητροπολιτης Σεραφειμ ειναι απο τους αγαπημενους της ΧΑ, καθοτι συν τοις αλλοις ειναι και αντισιωνιστης.

Απολαυστε υπευθυνα τον αυτεξευτελισμο του τραγου!!! 

Quote
᾿Εν Πειραιεῖ τῇ 4ῃ Ἰουλίου 2012
Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Θ Ε Ν
Ἡ ρῆσις πού διϊστορικά πλέον ἔχει καταστῆ παγκόσμιο κτῆμα τῆς φιλοσοφίας ἀλλά καί τοῦ πρακτικοῦ βίου: «Πᾶσά τε ἐπιστήμη, χωριζομένη δικαιοσύνης καὶ πάσης ἄλλης ἀρετῆς, πανουργία, οὐ σοφία φαίνεται» (Πλάτων, Μενέξενος, 247a), ἐπιβεβαιώνεται κατά τρόπον ἀπόλυτον στήν σύγχρονη Βαβέλ τοῦ πειράματος Cern πού διοργανώνει τό Εὐρωπαϊκό Κέντρο Ἐρευνῶν στήν Γενεύη τῆς Ἑλβετίας.
Σήμερα σέ συνέντευξη Τύπου θά παρουσιαστοῦν τά ἀποτελέσματα τῶν πολυμήνων ἐρευνῶν στόν Μεγάλο Ἐπιταχυντή Ἀνδρονίων καί θά διακηρυχθῆ ὅπως διεδόθη, ὅτι ἀνεκαλύφθη «ἐπί τέλους» τό Μποζόνιο τοῦ Χίγκς, γνωστότερο καί ὡς σωματίδιο «Θεός» καί ὄχι ὅπως ἐσφαλμένα λέγεται «σωματίδιο τοῦ Θεοῦ»..
Θά παρουσιασθεῖ, ἡ δῆθεν τρομακτική ἀνακάλυψις, ὅτι «τό πεδίον τοῦ ὑποατομικοῦ σωματιδίου Χίγκς δρᾶ σέ ἕνα ἀόρατο ἐνεργειακό πεδίο στό Σύμπαν καί προσδίδει ὑπόσταση στήν ὕλη καί δημιουργεῖ τή μάζα τῶν ἄλλων σωματιδίων» καί ἑπομένως «βρέθηκε τό τελευταῖο κομμάτι τοῦ πάζλ γιά τήν κατανόηση τοῦ σύμπαντος».
Στήν παρουσίαση θά παραστοῦν καί οἱ τέσσερις φυσικοί, πού εἶχαν προτείνει τήν ὕπαρξη τοῦ σωματιδίου πρίν 48 χρόνια, μεταξύ τῶν ὁποίων ὁ Πῆτερ Χίγκς, Ὁμ. Καθηγητής τοῦ Πανεπιστημίου τοῦ Ἐδιμβούργου καί ὁ Τόμ Κίμπλ, Ὁμ. Καθηγητής στό Ἰμπέριαλ Κόλετζ τοῦ Λονδίνου.
Ὁ ἄνθρωπος κατά καιρούς προσπάθησε νά ἑρμηνεύσει τό σύμπαν καί τήν ὕπαρξη μέ πλῆθος θεωριῶν. Εἰδικώτερα στήν σύγχρονη ἐποχή ἡ Κβαντομηχανική διατύπωσε θεωρία πού ἀνέτρεψε τήν νευτώνεια μηχανική καί τήν κλασσική ἡλεκτρομαγνητική θεωρία. Ἡ ἀρχή τῆς ἀπροσδιοριστίας τοῦ Χάιζεμπεργκ, κατά τήν ὁποία δέν εἶναι δυνατόν νά προσδιοριστεῖ μέ ἀκρίβεια ἡ θέση καί ἡ ταχύτητα ἑνός ὑποατομικοῦ σωματιδίου καθώς καί ἡ θεωρία τῆς σχετικότητος τοῦ Ἀϊνστάϊν σχετικά μέ τόν χρόνο καί τό χωροχρόνο γενικώτερα, μελετᾶ τήν κινητική συμπεριφορά ἑνός σώματος πού κινεῖται μέ ταχύτητες πού πλησιάζουν τήν ταχύτητα τοῦ φωτός (εἰδική θεωρία τῆς σχετικότητος) καθώς καί τά φαινόμενα τῆς καμπύλωσης τοῦ χωροχρόνου ὡς ἀπόρροια τῆς ὕπαρξης βαρυτικῶν πεδίων (γενική θεωρία τῆς σχετικότητος). Ἡ ἔννοια τῆς «βαρυτικῆς ἰδιομορφίας» πού εἶναι τοῦ συρμοῦ ἰσχυρίζεται ὅτι τό σύμπαν προέρχεται ἀπό μία ἀρχική κατάσταση μάζας ἀπειροστῶν διαστάσεων μέ τεράστια πυκνότητα καί θερμοκρασία 14 περίπου δισεκατομμύρια χρόνια πρίν.
Ἡ νεώτερη θεωρία τῶν «χορδῶν» ἀποπειρᾶται νά ἐξηγήσει τήν δομή τοῦ σύμπαντος σέ ὑποατομικό ἐπίπεδο θεωρώντας καί τήν ἐπίδραση τῆς βαρυτικῆς δύναμης μέ τήν βοήθεια ὄχι σωματιδίων ἀλλά δομῶν μέ διαστάσεις, τῶν λεγομένων χορδῶν. Τέλος ἡ θεωρία τοῦ «χάους» ἀσχολεῖται μέ τήν συμπεριφορά ὁρισμένων μή γραμμικῶν συστημάτων καί μελετᾶ ντετερμινιστικά συστήματα καθώς καί τό συγγενές πεδίο τῆς κβαντικῆς θεωρίας τοῦ χάους.
Ὅλες οἱ ἀνωτέρω θεωρίες ἐπιχειροῦν νά ἑρμηνεύσουν τό φαινόμενο τῆς ζωῆς χωρίς καμμία ἀναφορά ἤ μᾶλλον μέ παγερά ἄρνηση καί ἀποστροφή στό Ὑπερούσιο Πρόσωπο τοῦ Παναγίου Θεοῦ καί ἀποδεικνύονται μέ τόν τρόπο αὐτό ἑτεροκίνητα νευρόσπαστα τοῦ ἀρχαίου δαίμονος, τά ὁποῖα μεταβάλλουν τήν ἐπιστήμη ἀπό ἀλήθεια καί θάμβος σέ πανουργία καί διαστροφή, γιατί ἐπιδιώκουν νά πείσουν ὅτι ἡ τάξις, ἡ ἁρμονία ἡ σκέψις, ἡ τελονομία, ἡ σκοπιμότης καί ἡ πρόδηλος σοφία πού διέπει τό ὑλικό Σύμπαν προέρχεται ἀπό ἄλλογες καί ἀσυνείδητες μονάδες ὕλης πού μάλιστα, ὅπως ἰσχυρίζονται, ἔδρασαν καί δροῦν μέ αἰτία τήν τυχαιότητα.
Σήμερα λοιπόν στήν Γενεύη τῆς Ἑλβετίας «ἔξοχα μυαλά» θέλουν νά μᾶς καταπείσουν ὅτι τό ὑποατομικό σωματίδιο μποζώνιο Χίγκς, πού εἶναι μία ἀσυνείδητη μονάδα ἐνέργειας, ἄν ὑπάρχει, δημιουργεῖ, συντονίζει, σχεδιάζει καί καταστρώνει τά τρισεκατομμύρια τῶν γαλαξιακῶν σχηματισμῶν, τούς σέ αὐτά ὑφισταμένους φυσικούς νόμους ὥστε μήν συγκρούονται μεταξύ τους, τήν ἀέναη κίνηση τῆς συμπαντικῆς ὕλης-μάζης, τήν ὀργανική διάπλαση καί τή ζωή τῶν ἐνοργάνων ὄντων καί φυσικά τήν ἁρμονία τοῦ ὑλικοῦ σύμπαντος. Αὐτό ἀκόμα τό ἀσυνείδητο σωματίδιο, πού δέν ἔχει γνώση τοῦ ἑαυτοῦ του καί δέν μπορεῖ νά ἀπαντήσει στό ἐρώτημα «τί εἶσαι;» καταστρώνει καί δημιουργεῖ ἐκ τοῦ μηδενός συνειδητά ὄντα ὅπως ὁ ἄνθρωπος, πού ἔχουν τό συνειδέναι, ὑπερβαίνει τό ἀγεφύρωτο χάσμα μεταξύ ἀνοργάνου καί ὀργανικῆς ὕλης, τά ἀγεφύρωτα ὀργανικά χάσματα μεταξύ ὅλων τῶν εἰδῶν τῶν γενῶν τῶν ἐνοργάνων ὄντων, τό ἀγεφύρωτο χάσμα μεταξύ τοῦ φυτικοῦ κόσμου καί τῶν ἐμψύχων ὄντων, τό ἀγεφύρωτο χάσμα μεταξύ τοῦ ἀνθρώπου καί ὅλων τῶν ἄλλων ἐνοργάνων καί ἐμψύχων ὄντων. Ἄν αὐτή ἡ ἀντίληψις δέν ἀποτελεῖ τόν ἀπόλυτο ὁρισμό τοῦ κρετινισμοῦ, τότε τί συνιστᾶ κρετινισμό;
Δυστυχῶς ὅμως δέν εἶναι τόσο ἁπλά τά πράγματα γιατί πίσω ἀπό αὐτές τίς τρομακτικές καί αἴσχιστες γιά τήν ἀνθρώπινη προσωπικότητα, τήν ἀνθρώπινη ἱστορία καί τήν ἀνθρώπινη φιλοσοφία ἀπόψεις κρύβεται τό ἀποκρουστικό πρόσωπο τοῦ διαμονισμοῦ, γιατί μόνο δαιμόνια καί κατεχόμενοι ἀπό αὐτά μποροῦν νά μωρολογοῦν μέ τέτοιες ἀνοησίες.
Προτείνω δέ στούς ἐκλεκτούς αὐτούς «σοφούς», τῶν ὁποίων ὅπως κάθε ἀνθρώπου ὁ ἐγκέφαλος ἔχει ἕνα τρισεκατομμύριο νευρικές συνδέσεις πού «τυχαία» ἔγιναν ἀπό τό ἀσυνείδητο μποζώνιο, ἐάν ἔχουν ἀνάγκη αἱμοληψίας αὐτοί ἤ συγγενικά των πρόσωπα νά μήν προστρέχουν πλέον στόν ἀλτρουϊσμό τῶν συνανθρώπων τους, ἀλλά νά χρησιμοποιήσουν τό αἵμα τῶν «ἐκλεκτῶν συγγενῶν» τους χιμπατζίδων, οὐρακοτάγκων, γοριλῶν, γιββώνων κ.λ.π. γιά νά διαπιστώσουν ὄχι στήν θεωρία ἀλλά στήν πρακτική ἐφαρμογή της τήν δῆθεν ἀλήθεια τῆς «ἀνακαλύψεώς» των, περί τοῦ «κοινοῦ γεννήτορος μποζωνίου» ἐκτός καί ἄν τό μποζώνιο ἔχει τέτοια εὐφυΐα ὥστε νά κατασκευάζει σέ κάθε εἶδος καί ἕναν συγκεκριμένο αἱματολογικό τύπο. Ἄν εἶχε ὅμως τέτοια εὐφυΐα γιατί νά συνεντευξιάζονται ἐκ προσώπου του οἱ συγκεκριμένοι καί ὄχι τό ἴδιο;
Ο Μ Η Τ Ρ Ο Π Ο Λ Ι Τ Η Σ
+ ὁ Πειραιῶς Σ Ε Ρ Α Φ Ε Ι Μ

3819
Βόθρος / Υπερ της Μεταναστευσης η ΧΑ!!!
« on: July 05, 2012, 04:23:36 am »
Μα ποσο γελιοι μπορουν να γινουν οι ΧΑιτες; Βασικα περα απο καθε ιδεολογια, κανουν σαν μικρα παιδακια που τα θελουν μονα-ζυγα δικα τους, και ετσι πεφτουν σε ενα σωρο αντιφασεις. Δεστε πως ξινησαν οταν ο Καμερον ειπε οτι σκεφτεται, νομιμα, να θεσει φραγμο στην εισοδο ελληνων στο νησι του!Quote
Την επιλογή να επιβάλει περιορισμούς στην άφιξη κατοίκων από χώρες που πλήττονται από την κρίση στην Ευρωζώνη, σε περίπτωση που η κρίση επιδεινωθεί δραματικά, επισημαίνει ο Βρετανός πρωθυπουργός, Ντέιβιντ Κάμερον. «Η νομική θέση είναι πως εάν σημειωθεί εξαιρετική πίεση, είναι πιθανή η λήψη δράσεων για περιορισμό των μεταναστευτικών ροών, αλλά φυσικά ελπίζουμε πως κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί» είπε ο Κάμερον, δηλώνοντας «έτοιμος να κάνει ότι χρειαστεί» για την προστασία της χώρας και της οικονομίας της.
Ο κ. Κάμερον θα έπρεπε πρώτα, να εντάξει την χώρα του στην συνθήκη Σένγκεν, να αλλάξει την Βρετανική λίρα στο κοινό Ευρωπαϊκό νόμισμα και κατόπιν να κάνει δηλώσεις για την Ελλάδα και τις υπόλοιπες Ευρωπαϊκές  χώρες που πλήττονται οικονομικά και από τα κερδοσκοπικά  παιχνίδια επιτοκίων των Αγγλικών τραπεζών και τζανκ φαντς του Σίτυ… Παρ’ όλα αυτά με ικανοποίηση θα δεχτούμε την μείωση των «μεταναστευτικών ροών», από την Πατρίδα μας, αν ο κ. Κάμερον, δεχτεί ως έχει υποχρέωση όλους τους Νιγηριανούς και άλλους λαθρομετανάστες  που ανήκουν σε χώρες της Βρετανικής κοινοπολιτείας και τους συντηρήσει η δικια του χώρα με δουλειά, επιδόματα ανεργίας, υγειονομική περίθαλψη, και ταυτόχρονα τους επιτρέψει την διακίνηση ναρκωτικών και πορνείας στην Όξφορντ Στρητ!

Ρε τα Χρυσαυγουλα, μονο αυτοι θελουν να ειναι ρατσιστες και αντι-μεταναστευτικοι!!!  :D :D :D

3820
O "εκπροσωπος τυπου της ΧΑ στο φλορουμ.γρ" οπως χαιδευτικα αποκαλειται ο γκολντεν, προσπαθησε να απαντησει. Παραθετω τον διαλογο για να δειξω οτι οι ΧΑιτες δεν εχουν επιχειρηματα και εχουν Αδικο.

Quote
Κατανοώ ότι πρέπει να λασπολογήσεις τη Χρυσή Αυγή μέσα στα πλαίσια του αντιφασιστικού σου αγώνα, όμως η Χρυσή Αυγή πουθενά δε γλύφει τους υπαλλήλους της βουλής γενικώς. Απλώς αναφέρει ότι οι μόνοι στη βουλή που βλέπουν με συμπάθεια τη Χρυσή Αυγή είναι κάποιοι άνθρωποι που πραγματικά εργάζονται εκεί μέσα. Πουθενά δε μιλά γανικώς για τους υπαλλήλους της βουλής όπως λασπολογικά ισχυρίζεσαι.


Quote
δεν ειναι αντιφασιστικος ο αγωνας κατα της ΧΑ, καθοτι δεν ειναι φασιστες κατα δηλωση τους. Ειναι αντι-δικτατορικος αγωνας.   γιατι δεν καταδικαζουν τις διαφορες ιστορικες δικτατοριες.

Και επειδη κανω αντι-ΧΑ αγωνα, δεν λασπολογω ποτε, παρα μονο λεω την αληθεια, καθοτι η λασπη δεν ειναι ισχυρο οπλο, και κυριως ειναι και ανηθικο.

Ολοι οι υπαλληλοι της βουλης, ειναι βυσματα και υπεραμοιβονται. Αν τους θεωρεις σκληρα εργαζομενους, οκ, μαλλον δεν θα εχεις δουλεψει ποτε σου. 


Quote
[
Εσείς μιλάτε για αντιφασιστικό αγώνα. Αντιδικτατορικός δε μπορεί να είναι καθότι δεν έχουμε κάποια δικτατορία της ΧΑ.

Όσο για τα περι δικτατοριών, να υποθέσω ότι είσαι και εναντίων των τροτσκυστών που δεν καταδικάζουν ιστορικές δικτατορίες;

Υπάρχουν διάφοροι υπάλληλοι, όπως καθαρίστριες κλπ, οι οποίοι εργάζονται κανονικά. Αυτούς, δε θα τους βάλω στο ίδιο τσουβάλι με τους διάφορους καλοβολεμμένους γραφειάδες.


Quote
Εμεις; ποιοι εμεις; εγω ειμαι, ενας την τελευταια φορα που με κοιταξα στον καθρεφτη (πριν 2 μερες, για νυψιμο)

Ειναι αντιδικτατορικος, οπως αλλωστε ειναι οταν περνεις προφυλακτικα μετρα για κατι πριν γινει το ατυχημα. Πχ οταν χρησιμοποιας οδοβουρτσα κατα της τεριδονας, δεν το κανεις γιατι εχεις τεριδονα, αλλα για να μην εμφανιστει τεριδονα.

Ο προπαγανδιστικος αγωνας κατα της ΧΑ, λοιπον, δεν ειναι αντιφασιστικος, αλλα αντιδικτατορικος και ανθρωπιστικος, καθοτι ονειρευονται ολοκληρωτικα καθεστωτα χωρις ελευθερια λογου (πχ μακεδονικο λεξικο) και δεν αναγνωριζουν τα οικουμενικα δικαιωματα του ανθρωπου και συμπεριφερονται βαρβαρα στους μεταναστες (πχ δηλωσεις τυπου "θα φυγουν με το καλο ή με το κακο")

Ειναι ενδιαφερον οτι προσπαθεις να κρυφτεις πισω απο τους τροτσκιστες, που ισως να ξερεις οτι αιματοκυλησανε μαζι με τους Σταλινικους και Χιτλερικους τους επαναστατημενους Μαχνοβιτες που θελανε ενα πραγματικο ελευθεριακο κομμουνισμο. Τελωσπαντων, το οτι υπηρξαν και αλλοι εγκληματιες σαν και εσας, δεν σημαινει οτι ειστε οκ. Παλι απο τα χερια σας σταζει αιμα. Εκτος και αν καταδικαζεις τα εγκληματα της Ναζιστικης Γερμανιας. Ε, χιτλερ-friendly, ΧΑιτακο;

Οι υπαλληλοι της βουλης, δεν ειναι οι καθαριστριες. Οι υπαλληλοι της βουλης που εγλυψε η ΧΑ, ειναι αυτοι που ξερουν ολοι οτι ειναι. Προφανως νοιωθεις την αναγκη να κρυφτεις πισω απο τις λεξεις. Σε παραδιδω στην χλευη της συνειδησης σου, αν σου εχει απομεινει καθολου. 
:wave:

3821
Πολιτική επικαιρότητα / DEFENCENET
« on: July 04, 2012, 09:48:45 pm »
Μας εχει πρηξει το defencenet με τις αηδιες που κατα καιρους βγαζει, με εμφανη σκοπο να μοχλευσει εθνικιστικες εξαρσεις και παραλληρηματα. Ανοιγουμε φακελο λοιπον, για να παρακολουθουμε τις αηδιες που γραφει. Δεν ειναι τυχαιο που το defencenet μαζευει τα εθνικια οπως τα σκατα τις μυγες.

Quote
http://www.defencenet.gr/defence/index. ... Itemid=139Σφαλιάρα" στην Βρετανία για τις βλακείες Ν.Κάμερον: Διάβημα διαμαρτυρίας στο Λονδίνο Εκτύπωση E-mail
04-07-2012 19:33:38

Να σημειώσουμε ότι η σύζυγος Κάμερον είναι δικηγόρος της σκοπιανής κυβέρνησης σε πολλές υποθέσεις κατά της Ελλάδας.   


Η συζηγος του καμερον δεν ειναι δικηγορος, για την συζηγο του μπλερ μιλανε....


Samantha Gwendoline Cameron (née Sheffield; born 18 April 1971 ) is a British business executive and wife of David Cameron MP, the leader of the Conservative Party and Prime Minister of the United Kingdom.

 :D :D :D :D :D :D

αντε παλι τα εθνικια, μας διασκεδασανε!!! :D :D :D

3822


Μετα το πατοκορφο αλληλογλυψιμο με τον MEGAλοδημοσιογραφο Καμπουρακη, τα ορφανα του Χιτλερ, η ΧΑ, φτιαχνουν σιγα σιγα τις νεες τους συμμαχιες. Τωρα γλυφει και τους υπαλληλους της βουλης, γνωστα βυσματα απαντες και τρωνε με 24+ τον χρονο, ή τους μειωσανε πριν λιγους μηνες; παντως σιγουρα πανω απο 12, σιγουρα πανω απο τον μεσο μισθο ενος σκληρα εργαζομενου στην Ελλαδα.

Σε μια νεα στηλη που ξεκινησε στην σελιδα τους, ο κυνοβουλευτικος ωτακουστης, κανει αυτο που ξερει καλυτερα να κανει μια κατινα, δλδ να ξεκατινιαζεται, να βγαζει μικρα μυστικα και αδυναμιες του καθενος στην φορα και να κοροϊδευει. Δεν περιμεναμε καμια καλυτερη ή διαφορετικη ηθικη απο την ΔΟΛια Πανδωρα, αν και αυτη ειναι πιο εκλεπτισμενη. Τα μεταξωτα βρακια ομως, ειναι για τους μεταξωτους κωλους, ο ωτακουστης της ΧΑ ξερει που απευθυνεται.

Λεει λοιπον ο Ωτακουστης, και τρεχουν τα σαλια στο πατωμα:

Quote
Ποιοι είναι οι μόνοι άνθρωποι που αντιμετωπίζουν με ξεκάθαρη συμπάθεια τους Χρυσαυγίτες εντός βουλής; Μα φυσικά κάποιοι σκληρά εργαζόμενοι υπάλληλοι -υπάρχουν κι αυτοί- που τρέχουν όλη μέρα. Άνθρωποι που εργάζονται και δεν κοροϊδεύουν τον κόσμο, επικοινωνούν μεταξύ τους ...

Μετα το γλυψιμο απο τον καμπουρακη, το γλυψιμο και στους υπαλληλους της βουλης. Αντε και την Βαρδινογιαννη γλυφτε τωρα, την συν-φιλανθρωπο σας.....


http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/ta-kouiz-ths-hmeras#.T_SNo80vWwo


3823
1-Δεν τους λεμε πια φασιστες ή ναζι. Αντιθετα, προσπαθουμε περασουμε πως ο μουσολλινι και ο Χιτλερ ηταν Εθνικιστες. (που ειναι αληθεια)

2-Δεν απολογουμαστε για τα εγκληματα του κομμουνισμου ή και της Δημοκρατιας, αντιθετα λεμε πως και ο Χιτλερ εκανε τετοια. (που ειναι αληθεια)

3-Δεν προσπαθουμε να αντιπαρατεθουμε σε στοιχεια ιστοριας, αλλωστε η ιστορια εχει παραποιηθει απο το συστημα και δεν μπορει να χρησιμοποιηθει χωρις να μας αφηνει εκθετους. (δεν φταιμε εμεις για τα ψεματα που εχουν ειπωθει)

4-Στοχος μας ειναι να πεισουμε πως το Εθνικιστικο Οραμα (και οχι ναζιστικο, νεοναζιστικο) ειναι δυστοπικο (ασχημο) και να το συνδεσουμε με τον απολυταρχισμο και τις πραξεις βαρβαροτητας που γινονται κατα καιρους απο τους Χρυσαυγιτες-τονιζουμε πως η επισημη ΧΑ δεν τα καταδικαζει. (που ειναι αληθεια)

3824
Ολα τα πορνοκαναλα και μεγαλοδημοσιογραφοι, τηρουν τον φιλοΧΑιτικο προφιλ. Τελευταιο κρουσμα ο γλιτσας Καμπουρακης.

Αυτοι που σας λενε καλα λογια, ειναι η καλυτερη αποδειξη τι λερες ειστε!

Απλα θυμιζω παλια λεγατε πως αυτοι που μας βριζουν ειναι αποδειξη του οτι παμε καλα. Αντε ρε και εις Ανωτερα!


Quote
(ΔΕΝ) ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΤΑ
02/07/2012
Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράςΜείωση μεγέθους γραμματοσειράς
 
Photo: Luna Park
1 εικόνα
 του Δημήτρη Καμπουράκη
Ετικέτες: Χρυσή Αυγή
Σχόλια
Προβληματίστηκα πολύ αν έπρεπε να δημοσιεύσω αυτό το mail που έλαβα από τον κ. Βασίλη Κ. για τους βουλευτές Ζησιμόπουλο και Κασιδιάρη της Χρυσής Αυγής. Ομολογώ ότι με γοήτευσε η απλότητα που βλέπει τα πρόσωπα και τα πράγματα, καθώς και η βαθιά εκφραστικότητα του ακατέργαστου κειμένου του. Επειδή όμως πολλοί σκέφτονται ακριβώς έτσι, θεώρησα επιβεβλημένη την αναδημοσίευση του mail, χωρίς να αλλοιώσω τίποτα απ’ αυτό. Ούτε καν τα δυσκολοδιάβαστα  κεφαλαία γράμματα του και τις παράξενες εναλλαγές τους με τα μικρά. Διόρθωσα μόνο τα ορθογραφικά λάθη, διότι δε θέλω να απαξιωθεί η ουσία του κειμένου μέσα από μια εύκολη λοιδορία του συγγραφέα του. Δεν ξέρω αν ο κ. Βασίλης Κ. είναι απολύτως ειλικρινής σε όλα όσα γράφει ή αν κάνει έξυπνη προπαγάνδα, πάντως το mail εστάλη σε μένα προσωπικά δίχως παράκληση ή απαίτηση δημοσίευσης του. Ένα τόσο μεγάλο κείμενο για να κάνει προπαγάνδα αποκλειστικά σε μένα, το βρίσκω δύσκολο. Με ξένισε πάντως η έντεχνη επικέντρωση του στο μπουγκέλωμα της Δούρου κι όχι στο ξύλο κατά της Κανέλλη.

Στην ανθρωποκεντρική(;) πάντως οπτική που έχει ο κ. Βασίλης Κ. για τα πολιτικά πράγματα, αντιτείνω απλώς ότι ο μεγαλύτερος βασανιστής ενός στρατοπέδου μπορεί κάλλιστα να είναι ο πιο τρυφερός πατέρας όταν επιστρέφει σπίτι του. ‘Όπως αντίστοιχα, ο πιο ευγενικός και δημοκρατικός στη δημόσια εικόνα του άνθρωπος, μπορεί όταν κλείνει την πόρτα του σπιτιού του να κακοποιεί απάνθρωπα τα μέλη της οικογένειας του. Άρα, ο χαρακτήρας ενός ανθρώπου δεν αρκεί για να κριθούν οι ιδεολογικές και πολιτικές θέσεις του και τα αποτελέσματα τους.

 

« ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ Κ. ΔΗΜΗΤΡΗ,

ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΦΕΡΩ ΚΑΤΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ  ΕΝΑΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.  ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΤΕΡΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΑΦΤΙΣΑΝΕ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΦΑΛΙΑΡΙΖΟΥΝ ΟΠΩΣ ΜΕΡΙΚΟΙ - ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ - **ΝΟΜΙΖΟΥΝ**  ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ 18 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΚΡΑΙΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ.  (Μεταξύ μας, κάποιοι το ελπίζουν αυτό, και είναι έτοιμοι  σαν εξωκοινοβουλευτικοί Παυλόπουλοι να κάτσουν να βλέπουν από απόσταση.)

ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΑΛΗΘΙΝΑ ΛΑΪΚΟΙ. ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΑΥΤΟ. ΑΛΛΑ ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ 1 ΑΤΟΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ, ΠΟΥ ΤΟΝ ΜΕΝ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΣΑ, ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΠΡΙΝ 10-12 ΧΡΟΝΙΑ  ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟΝ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΩΣ ΣΥΜΦΟΙΤΗΤΗ ΦΙΛΟΥ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΓΕΩΠΟΝΙΚΗ. ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΟΜΟΥΝ ΠΟΤΕ ΑΥΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥΣ.

ΥΠΗΡΕΤΗΣΑ ΤΟ 2001-2003 ΓΙΑ 18 ΜΗΝΕΣ, ΣΤΙΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, Μ. ΠΕΥΚΟ, ΧΙΟ, ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΗΝ ΧΙΟ ΞΑΝΑ. ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΝΕΟΣΥΛΛΕΚΤΩΝ ΣΤΟ ΠΕΥΚΟ, Ο ΛΟΧΑΓΟΣ ΤΟΥ ΔΙΠΛΑΝΟΥ ΔΙΚΟΥ ΜΑΣ ΛΟΧΟΥ ΝΕΟΣΥΛΛΕΚΤΩΝ, ΗΤΑΝ  Ο ΥΠΟΛΟΧΑΓΟΣ ΤΟΤΕ, 32-33χρονος  ΟΧΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΖΗΣΙΜΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΛΥΒΙΟΣ. (Εκλέχτηκε στην Β΄ Θεσσαλονίκης με τους έξω από δω.)
..................

http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.article&id=16536


3825
Κυριως γιατι ειναι εξουσιαστες. Ειναι φαινεται επιστημονικα γνωστο, οτι η Αναρχικη θεωρια εχει επαληθευτει, αφου οποιος το διαβασει καταλαβαινει πως οποιος αναλαμβανει εξουσια, διαφθειρεται αργα ή γρηγορα, αλλαζουν τα modes στον εγκεφαλο του. Στο συγκεκριμενο αρθρο, περιγραφεται πως οι τραπεζιτες ειναι οι σημερινοι ληστες. Ο Καπιταλισμος δεν ειναι τιποτα αλλο παρα μια νομιμοποιημενη ληστεια.

ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΑΛΒΑΝΙΑ
Ο ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ.

Bankers and the neuroscience of greedOn 11 August 2011, Bob Diamond, chief executive of Barclays, delivered the BBC Today Programme business lecture. In it he declared that "culture" was the critical element in responsible banking, and the best test of it is "how people behave while no one is watching." We now know that banking failed the test and so must ask why, in Sir Mervyn King's words, "excessive compensation", "shoddy treatment of customers", "mis-selling" and "the deceitful manipulation of a key interest rate", flourished in the banking sector. Cognitive neuroscience can point to some answers.

Senior bankers hold enormous power, greater than that of many elected national leaders. Largely unaccountable except to occasional shareholders meetings and often quiescent boards, their power is much less constrained than that of democratically elected leaders. And given that power is one of the most potent brain-changing drugs known to humankind, unconstrained power has enormously distorting effects on behaviour, emotions and thinking.

Holding power changes brains by boosting testosterone, which in turn increases the chemical messenger dopamine in the brain's reward systems. Extraordinary power causes extraordinary brain changes, which in their extreme form manifest themselves in personality distortions, such as those seen in dictators like Muammar Gaddafi.

The "masters of the universe" who have arisen out of a deregulated world financial system were given unprecedented power that inevitably must have caused major changes to their brains. While power in moderate doses can make people smarter, more strategic in their thinking, bolder and less depressed, in too-large doses it can make them egocentric and un-empathic, greedy for rewards – financial, sexual, interpersonal, material – likely to treat others as objects, and with a dulled perception of risk.

This power-primed boldness and forward-looking focus on rewards arises from a neural "approach mode" that biases attention, memory, action and emotions towards thoughts and feelings linked to success and conquest. Low power, on the other hand, tends to trigger a neural "avoidance mode", where mood is low and anxiety high because of worries about threats and future uncontrollable events. These approach and avoidance modes are linked to different networks in the right and left sides of the brain respectively, and to different chemical messenger systems. The wild oscillations of financial markets are partly the result of traders' brains lurching between these two modes: it is a characteristic of being in one mode that it is hard to think in terms of the other – a bit like finding it hard to imagine a sunny day in the middle of a bleak, dark winter day, or vice versa.

The problem with several decades of financial deregulation and rising profits and bonuses is that the brains of an entire financial industry became locked into the neurological "approach mode" and it became difficult for them even to conceive of the downside. It is a feature of these mental modes that even remembering events or facts which run counter to the prevailing mood is hard – hence depressed, anxious people find it difficult to remember good things that have happened to them, making it even harder to escape the depression. Significantly, those in a buoyant "approach" mode of thinking, find recalling negative events and facts difficult.

Does that, then, explain the strange behaviour of the senior bankers – is it simply a matter of an acquired mesmeric focus on rewards and a stunted appreciation of risk? There is more to it than that because power affects something else more fundamental to the events we have witnessed and that also bears directly on Bob Diamond's "what we do when we are not being watched" test.

Researchers at Tilburg University showed that people made to feel more powerful cheated more when they believed themselves to be unobserved. Power also made ordinary people more hypocritical when making judgments about moral dilemmas, being much more strict in applying rules to others, but much more lax in applying them to themselves. Even tiny amounts of artificial power, in other words, increased both immorality and hypocrisy.

And there is a further point. Senior bankers, by virtue of their enormous wealth, sit at the top of the socioeconomic tree. Paul Piff of the University of Berkeley found in a US-based study that, compared with lower class people, upper class individuals were more likely to break the law while driving, to show unethical tendencies in decision-making, to take valued goods from others, to lie in a negotiation, to cheat in order to improve their chances of winning a prize, and to endorse unethical behaviour in a work situation.

But it was not the social class itself that seemed to cause these differences, rather it was something else that was associated with it – greed. High social class people who were not overly reward-focused, that is to say, who were not particularly greedy, were not more likely to behave immorally and illegally, this was true only of those who were greedy, with more of the upper-class people showing signs of greed than the lower social class ones.

It has become a cliche to explain the behaviour of bankers in terms of greed, but cliches are not always wrong. Power and money both act on the brain's reward system, which if over-stimulated for long periods develops appetites that are difficult to satisfy, just as is the case for drug addiction. We call these appetites greed and greedy people are never satisfied. That is the challenge for politicians and regulators.ΣΤΑΝΤΑΡΑΚΙ, ΟΙ "NO-POWER" ΓΙΝΟΝΤΑΙ "ΜΝΗΣΙΚΑΚΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ MODE", ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΕΓΡΑΨΕ Ο ΝΤΙΤΕΡ ΝΤΟΥΜ, ΕΡΙΧ ΦΡΟΜ, ΒΙΛΧΕΛΜ ΡΑΙΧ.


ΧΙΤΛΕΡ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ-ΠΟΓΚΡΟΜ
ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ.

ΣΤΕΙΛΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΣΤ ΣΕ 10 ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΣΟΥ ΜΕ EMAIL, ΑΛΛΟΙΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΦΑΣΙΣΤΑΣ και δανειοληπτης.

3826
Την θεωρώ καθαρά μαγαζάκι του κράτους ....

καλα, αλλοι θεωρουν οτι ο ηλιος γυριζει γυρω απο την γη. Το σημαντικο ειναι αν εχεις τεκμηριωση


Quote
και σίγουρα κάποια από τα ηγετικά στελέχη (προφανώς κάποια από τα ασύλληπτα) εκτελούσαν εντολές . Οι μικροί σαν τους ξηρούς απλά θύματα ήταν και τους παραμύθιαζαν ότι ήταν επαναστάτες.

Εισαι λαθος, καθως το σιγουρα δεν προκυπτει απο πουθενα. Εκτιμηση κανεις, και μια εκτιμηση του επιπεδου πως ο ηλιος γυριζει γυρω απο την γη. Σε καλω να τεκμηριωσεις το σιγουρα, ειδαλλως εισαι εκθετος.

Quote
Στο θέμα μας λοιπόν εγώ θα πάω πάσο σε αναμονή των εκδηλώσεων συμπαράστασης που είμαι σίγουρος ότι θα γίνουν υπέρ των άπλυτων μαφιόζων.

Στο θεμα μας ειμαστε. Οι αναρχικοι ποτε δεν εχουν δειξει αλληλεγγυη σε μαφιοζους, παρα μονο σε βαφτισμενους απο το κρατος "εγκληματιες". Ειμαστε παντα με το δικαιο, και νομιζω κανενας σε κανενα αλλο χωρο δεν επιθυμει τοσο πολυ να συμβαδιζει παντα με τις αρχες του.

Σε ποσο καιρο θες να τσεκαρουμε την σιγουρια σου; πεντε-δεκα μερες; σε ενα χρονο;

3827
Κατ αρχάς δεν έχω καμία σχέση με τον συννονόματο-offline ??? ??? ???

τα ευκολως εννοουμενα να παραλειπονται. Αλλωσ τε, το μνμ του δεν ειχε καμια συνεχια με τα οσα εχεις πει.

Οσο αφορα την 17Ν, η συγκεκριμενη Ε.Ο. δεν ειχε καμια σχεση με μαφιοζους. Ηταν μια καθαρα πολιτικη οργανωση, και για αυτο ολο το πολιτικο και πολιτειακο συστημα ητο εναντιον της. Εχει πεσει πολυ λασπη, ομως τιποτα δεν εχει αποδεικτει απο οσα της σερνουνε. Δικαιως απολαμβανει την αιγλη, καθοτι ο Κουφοντινας, Ξηρος και οι φιλοι του, δικαιωθηκανε* και μπορουνε να περπατουνε με το κουτελο ψηλα, οτι δεν εσκυψαν το κεφαλι κατω και κτυπησαν το "ψευτορωμεϊκο". Ποσο γρηγορα τους δικαιωσε ο χρονος, ουτε γω το περιμενα.

*-ηθικα, οχι νομικιστικα.

Η Καταδικη τους απο την αστικη δικαιωσυνη, φυσικα υπηρξε μια ηθικη ΝΙΚΗ. Παρολες τις διαφωνιες που εχουμε μαζι τους, τους σεβομαστε ως γνησιους αγωνιστες.

Επιστροφη στο θεμα μας λοιπον: δεν στηριξαμε ποτε κανενα μαφιοζο.

3828
Πόσο πάει τώρα το ρουφιανιλίκι???

Εξαρταται τι ρουφιανευεις. Αν ρουφιανευεις καναν αξιολογο διανοητη και αγωνιστη, τοτε πληρωνει καλα. Αν ρουφιανευεις κατι κοτες σαν εσενα, τοτε μονο πιτουρα πληρωνει. Αλλο παει η καινουργια πορσε και αλλο ενα ξεχαρβαλωμενο ζασταβακι.

3829
Δεν θυμαμαι ποτε να μεταδωσαμε αισθηματα συμπαραστασης σε μαφιοζους.


3830

Όπως καταλαβαίνει ο καθένας με κοινό νου (δηλαδή οι πάντες εκτός του Μαξ) τα όργανα του κράτους (οι άπλυτοι) εκτελούσαν συμβόλαια (για ιδεολογικούς λόγους βέβαια) για να κονομήσουν φραγκάκια και να εκτελέσουν τις εντολές των αφεντικών τους, Μπράβο ρε Μαξ να χαίρεσαι τα συντρόφια σου. Κάνετε όλο το ξεκαθάρισμα (το βρώμικο βέβαια) των αφεντικών σας. Και εις ανώτερα...

Aσυστολα λαικιστης ο πορφυρογεννητος. Καταρχην σε καθε ιδεολογικο χωρο, υπαρχουν εγκληματιες, απο σοσσιαλδημοκρατια εως νεοφιλελευθερους και κομμουνιστες. Ακομη και στον ε/σ σου, ξεχασες τον μπραβο που εκτελεσε εναν γκεη αστρολογο και μερικους αλλους, αν θυμαμαι καλα την ιστορια, και ηταν ΣΤΕΛΕΧΟΣ της ΧΑ;;; Τωρα αν καποιοι που θελουν να αυτοπροσδιοριζονται αναρχικοι, ειναι και εγκληματιες, τι φταιμε οι υπολοιποι;

Αυτο αποδυκνυει και την Ανωτεροτητα της Αναρχικης ιδεολογιας, εγκληματιες και πρακτορες δεν προκυται ποτε να αναλαβουν παραγωντικο ρολο στο κινημα, μιας και δεν υπαρχουν ιεραρχιες. Σε αντιθεση με δομες οπως την ΧΑ, οπου αν ο πρακτορας αποκτησει μια θεση, τοτε ολοι οι απο κατω του, δουλευουν για αυτον χωρις καν να το ξερουν.

-υγ: θεωριτιτικα τα πιο πανω, γιατι το πιο πιθανον η αστυνομια να ψευδεται, ως συνηθιζει.

3831
AYTA ΠΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΣΟΙ ΝΤΥΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΣΗΜΑΙΕΣ, ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕ!
:D :D :D :D :DQuote
Συγγραφέας: left.gr

Καλούνται όσοι χειροκρότησαν την επίθεση του Κασιδιάρη στη Ρένα Δούρου και τη Λιάνα Κανέλλη και όσοι χειροκροτούν τις ρατσιστικές δολοφονικές επιθέσεις της Χρυσής Αυγής ενάντια σε μετανάστες και ομοφυλόφιλους, να χειροκροτήσουν και την επίθεση ενάντια σε Ελληνογερμανίδα στο Βερολίνο από ομοϊδεάτες της Χρυσής Αυγής.

Την ημέρα του ποδοσφαιρικού αγώνα Ελλάδας – Γερμανίας, η Ανγκελίνα Λ., ελληνογερμανίδα, ετών 19, είχε πάει να παρακολουθήσει τον αγώνα στην κεντρική γιγαντοοθόνη στην πύλη του Βρανδεμβούργου, κρατώντας μια ελληνική και μια γερμανική σημαία. Ήδη από το τρένο είχε δεχτεί φραστικές επιθέσεις από «περήφανους» Γερμανούς, αντίστοιχους ελληνάρες που επιτίθενται τα βράδια με μαχαίρια σε μετανάστες που ζουν στην Ελλάδα. Μόλις έγινε το 4-2 και οι φίλοι της Ανγκελίνας είχαν πάει να φέρουν μπίρα, εμφανίζεται κάποιος άγνωστος και της ρίχνει μία πολύ δυνατή μπουνιά στο μάτι, με αποτέλεσμα η κοπέλα να λιποθυμήσει. Μεταφέρθηκε  στο νοσοκομείο, όπου η διάγνωση έδειξε ότι τα οστά γύρω από το μάτι της είχαν γίνει θρύψαλα. Στο χειρουργείο της έβαλαν μεταλλική λάμα γύρω από το μάτι, την οποία θα κρατήσει για όλη της τη ζωή.


..............


Όταν έφαγε το πρώτο γκολ η Ελλάδα, ένας άντρας την έβρισε και της είπε, «μάζεψε τη σημαία σου και δρόμο». Μετά από το 4-2 υπέρ της Γερμανίας, οι φίλοι της πήγαν να φέρουν μπύρες και η Angelina με μία φίλη της βρέθηκαν μόνες στο πλήθος.3832
Quote
Ένας αμερικανός ζωολόγος νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Νότιας Αφρικής αφού δέχτηκε επίθεση από δύο μεγάλους, αρσενικούς χιμπατζήδες σε ένα καταφύγιο για κακοποιημένα ζώα.

Ο άτυχος Άντριου Όμπερλι συνόδευε μια ομάδα τουριστών στο περίφημο πάρκο Τσιμπ Ίντεν [ετσι λενε τις φυλακες για τους χιμπατζιδες]("Ο παράδεισος των χιμπατζήδων"), κοντά στο Νελσπρόιτ, στη βορειοδυτική Νότια Αφρική. Οι χιμπατζήδες του επιτέθηκαν, τον έσυραν και τον δάγκωσαν σε πολλά σημεία του σώματός του. Η κατάστασή του θεωρείται κρίσιμη από τους γιατρούς.

"Όταν τον βρήκαμε, ήταν διπλωμένος σε εμβρυακή στάση και έφερε σοβαρά τραύματα, δαγκωνιές, κακώσεις, μερικό ακρωτηριασμό από το κεφάλι μέχρι τα δάχτυλα των ποδιών", ανέφερε ένας εκπρόσωπος των συνεργείων διάσωσης.

"Έχει χάσει ένα αυτί, πολλά δάχτυλα των χεριών και των ποδιών, έχει βαθιά τραύματα, το δέρμα και οι μύες του ήταν κυριολεκτικά ξεσκισμένοι στο ένα πόδι και το ένα χέρι. Επίσης, φέρει κατάγματα", συμπλήρωσε ένας γιατρός.

Σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες, οι χιμπατζήδες τον άρπαξαν από τα πόδια και τον έσυραν πίσω από τον φράχτη της περιβόλου τους.

Το Τσιμπ Ίντεν, όπου δεν έχει συμβεί ποτέ στο παρελθόν παρόμοιο επεισόδιο, είναι ένα καταφύγιο για χιμπατζήδες που πωλήθηκαν παράνομα ως ζώα συντροφιάς ή ψυχαγωγίας ή που προορίζονταν να πουληθούν για το κρέας τους αλλά διασώθηκαν. Οι χιμπατζήδες δεν ζουν στη Νότια Αφρική αλλά προέρχονται από χώρες της κεντρικής Αφρικής.

Η διεύθυνση του πάρκου σημείωσε στην ανακοίνωσή της ότι οι χιμπατζήδες του Τσιμπ Ίντεν είναι ζώα που οι άνθρωποι τα είχαν κακομεταχειριστεί ή τραυματίσει άσχημα και για το λόγο αυτό θα πρέπει να τους πλησιάζει κανείς με πολλή προσοχή.

http://www.nooz.gr/world/agria-epi8esi-ximpatzidon-se-zoologoΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΩΡΑ

3833
***********
Η ζωή είναι επανάσταση και αγώνας. Η επανάσταση και ο αγώνας είναι ζωή. Η ζωή είναι εδώ όσο ζούμε, όσο μαχόμαστε, όσο μπορούμε να κοιτάμε τον ουρανό... Όταν αυτή τελειώνει όλα σβήνουν. Μαζί και μαυροκόκκινες σημαίες, σφυροδρέπανα και ιδεολογίες.
Ο αγώνας μας είναι σκληρός,επίπονος και ταυτόχρονα αστείρευτος και ενθουσιώδης. Πηγή της εξέγερσης μας ήταν και θα είναι το βίωμα.
Ο αγώνας μας είναι πολύμορφος. Εκρήγνυται σαν τις βόμβες μας, μυρίζει ατόφιο μολύβι σαν τις σφαίρες μας, εξαπλώνεται σαν τις φωτιές μας, μιλάει στην καρδιά σαν τα κείμενά μας, μολύνει την σάπια πόλη σαν τις αφίσες μας, χαμογελάει στους φίλους μας, ερωτεύεται παράφορα και πολλές φορές κλείνεται στον εαυτό του όπως οι απροσάρμοστοι και οι συνεσταλμένοι.
Ο αγώνας μας είναι η “συνεισφορά” μας στον παγκόσμιο υπόγειο πόλεμο που μαίνεται καθημερινά μέσα και ενάντια στην κοινωνική μηχανή.
Ο αγώνας μας δεν αυτοαναδεικνύεται, δεν χαρακτηρίζεται από ΚΑΜΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ.
Ο αγώνας μας δεν υπηρετεί κανένα και καμία. Εκφράζει μόνο τις επιθυμίες και τα θέλω μας. Το μίσος και την ελπίδα μας. Τη χαρά και τη λύπη μας. Τις σκέψεις και τα συναισθήματά μας.
Ο αγώνας μας σπάει τα τείχη των φυλακών-μπουρδέλων που χτίσανε και επικοινωνεί με τα αδέρφια μας σε όλο τον κόσμο κρατώντας τους συντροφιά στις δύσκολες ώρες του εγκλεισμού.
Ο αγώνας μας είναι πρώτα απ ́ όλα αγώνας ενάντια στις ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ συμβάσεις, ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ φόβους, ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ατέλειες.
Ο αγώνας μας είναι όμορφος και συναρπαστικός γιατί μας χαρίζει στιγμές που ποτέ δεν θα νιώθαμε αν είχαμε ακολουθήσει την γνωστή πεπατημένη του φοιτητή ή του εργαζόμενου.
Ο αγώνας μας είναι παράνομος -όποιο μέσο και αν χρησιμοποιούμε- γιατί ξεπερνάει τα όρια της αστικής νομιμότητας. Γιατί οτιδήποτε εναντιώνεται ολοκληρωτικά στην Εξουσία και στον Πολιτισμό της ήταν, είναι και θα είναι έξω από τα όρια του Νόμου.
Ο αγώνας μας είναι περήφανος και δεν πρόκειται να τον παζαρέψουμε σε καμία αστυνομική ή δικαστική αίθουσα.
Ο αγώνας μας είναι ποτισμένος από το αίμα τόσων και τόσων νεκρών συντρόφων. Τους τιμάμε καθημερινά συνεχίζοντας τον από εκεί που τον άφησαν έχοντας στο μυαλό μας πως κάποια στιγμή θα πάρουμε το “αίμα τους πίσω”.

Στην τελική ο αγώνας μας είναι η προσπάθειά μας να ζήσουμε την Αναρχία στο ΤΩΡΑ, να αφήσουμε πίσω τις συμβάσεις μας, να δημιουργήσουμε αληθινές σχέσεις με τους συντρόφους μας, να μαχαιρώσουμε την άψογη εικόνα του κόσμου τους.
Είναι γιατί οραματιστήκαμε έναν κόσμο πολύ διαφορετικό απ’ το δικό τους, ένα κόσμο βασισμένο στη συντροφικότητα και στην αλληλεγγύη όπου η γνώση αναπτύσσεται ελεύθερα εν’ αντιθέσει με την εξαρτημένη -από κρατικές, στρατιωτικές και καπιταλιστικές επενδύσεις- επιστήμη.
Ένα κόσμο που οι άνθρωποι ζουν σε αρμονία με το φυσικό κόσμο σε μια συμβιωτική σχέση με τα ζωντανά πλάσματα της γης. Εν’ αντιθέσει με τους εξαρτημένους απ’ τη φυλακή ανθρώπους που παράγει το τεχνοβιομηχανικό σύμπλεγμα που συνεχώς επιτίθεται σε ότι ζει και αναπνέει.
Έναν κόσμο που τα θεμέλια του χτίζουμε στο τώρα μέσα από αναρχικές κοινότητες αγώνα, έναν κόσμο που είναι παράνομο να σκέφτεται και να ονειρεύεται κανείς, πόσο μάλλον να κάνει απόπειρες για να τον βιώσει στο εδώ και τώρα.
Ξεπερασμένα μοτίβα ας δώσουν την θέση τους στην ριζοσπαστική φαντασία. Ας πλάσει ο καθένας την ζωή του μακρυά από μοντέλα και καλούπια.
Ας οδηγήσουμε την πολιτική και τους υποστηρικτές της στο καλάθι των σκουπιδιών. Μα αλήθεια ποιος τόλμησε να δώσει πολιτική αντίληψη και χροιά στην ανθρώπινη συμπεριφορά και συναίσθημα;

‘‘Διανοούμενοι του σήμερα, ηλίθιοι του αύριο, Δώστε μου το μυαλό που φτάνει για να κινώ τα χέρια μου Προφήτες και ακροβάτες της επανάστασης Σήμερα θα το κάνω από μόνος μου χωρίς μάθημα’’

’’Λίγα λόγια για το εκλογικό καρναβάλι’’
Το χτύπημα μας ήρθε λίγο μετά τις εκλογές. Η χαρτογράφηση των κινήτρων των ψηφοφόρων ή μη είναι σίγουρα αδύνατη. Σίγουρα δεν έχουμε την ψευδαίσθηση μιας μεγάλης στροφής προς την αριστερά καθώς κάποιοι απλά είδαν φως και μπήκαν σε μία απόπειρα αλλαγής του πολιτικού σκηνικού. Το μόνο σημείο λοιπόν στο όποιο διαφέρουν αυτές οι εκλογές με όλες τις προηγούμενες είναι η πολιτικοποίηση ενός μεγάλου κομματιού της κοινωνίας σε σχέση με την παλιά εποχή της εντελώς αδιάφορης ψήφου (βέβαια μαζί με την καθυστερημένη “ενασχόληση με τα κοινά” ήρθε στο προσκήνιο και η συσσωρευμένη βλακεία μέσα από διλήμματα όπως “χρυσή αυγή ή σύριζα”) . Και σίγουρα πλέον ένα μεγάλο ποσοστό της αποχής δεν μεταφράζεται απλά σε βαρεμάρα του εκλογικού σώματος αλλά σε αντίδραση ή απαξίωση της διαδικασίας, με δύο λόγια μιλάμε για “πολιτικοποιημένη” αποχή, όσο πολιτικοποιημένη μπορεί να είναι βέβαια.
Για όσους όμως κατέβηκαν στο δρόμο δίνοντας στην οργή τους σάρκα και οστά, για όσους νιώθουν την ανάγκη για διέξοδο μεγαλύτερη από ποτέ η γνώμη μας είναι ότι δεν αρκεί μια ψήφος στην φούσκα της καθεστωτικής αριστεράς ούτε η στείρα και ακίνδυνη “διαμαρτυρία” μέσω της αποχής, επιλογές που αποτελούν βαλβίδα αποσυμπίεσης και εκτόνωσης. Προτάσσουμε την ριζοσπαστικοποίηση όλων αυτών που δεν έχουν αντικαταστήσει το μυαλό τους από μία τηλεόραση και ψάχνουν ένα ουσιαστικό τρόπο αντίδρασης και αντίστασης. Την ριζοσπαστικοποίηση της δράσης μέσα στα σχολεία, στους χώρους εργασίας, στις λαϊκές συνελεύσεις και όπου αλλού δραστηριοποιείται κανείς αλλά κυρίως στο κομμάτι του δρόμου. Εκεί που οι συνειδήσεις εμπλουτίζονται, σκεπτικά συναντώνται και ανησυχίες μοιράζονται. Εκεί που το βίωμα παίρνει την θέση της εικονικής πραγματικότητας και ανοίγονται δρόμοι που έχουν θαφτεί επιμελώς. Στις οδομαχίες και στα οδοφράγματα. Σε αυτό το πεδίο που θεωρούμε από τα πιο γόνιμα για την διάχυση της αναρχικής θεώρησης και πρακτικής.
Όσο αφορά τους ψηφοφόρους της χρυσής αυγής είχαν την ευκαιρία να διαπιστώσουν ποιους δυναμώνουν. Δικαιολογίες του τύπου “για να αισθάνομαι ασφαλής” ή “για να κάνουν την βουλή Τέξας” δεν αρκούν για να κατευνάσουν τις εχθρικές μας διαθέσεις προς αυτούς. Η συνεχόμενη αύξηση της δυναμικής των φασιστών σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να μας αφήνει αδιάφορους επειδή ακόμα δεν αποτελούν ένα φαινομενικά σοβαρό κίνδυνο γιατί θα βρεθούμε προ εκπλήξεως και δεν θα είναι κάτι ευχάριστο. Έτσι οι μαχαιροβγάλτες μέλη του κόμματους αυτού ας μην καθησυχάζονται επειδή πλέον θα τους φυλάνε μπάτσοι. Όπως λέει και το ρητό: με ένα σμπάρο, δυο τρυγόνια.

“Καταπίνοντας την φωτιά... ξερνώντας ακατάληπτα θέλω”

Το σύστημα δεν έχει καταφέρει μόνο να διατηρεί την εξουσία του με τη βία αλλά μέσα απ’ τις δεκάδες γλώσσες που μιλάει έχει καταφέρει να τη διαχύσει και να την αναπαράγει στο σύνολο των κοινωνικών σχέσεων, έτσι λοιπόν σαν αναρχικοί διεξάγουμε έναν επαναστατικό πόλεμο, που για να νικήσει δεν πρέπει μόνο να καταστρέψει τις θεσμικές και άτυπες εξουσιαστικές δομές, αλλά και να χτίσει ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ στο εδώ και στο τώρα, σχέσεις που θα τις χτίσουμε και θα τις υπερασπιστούμε με οδόφραγμα το σώμα μας με οποιοδήποτε κόστος, γιατί αντικατοπτρίζουν όλο μας το είναι, με αίμα και πόνο, με ευτυχία και λύπη, με χαμόγελα και δάκρυα, με αγάπη και μίσος. Σχέσεις που αντικατοπτρίζουν χίλια θέλω και μπορώ ταυτόχρονα. Και αυτό το σύνολο που περιγράφουμε είναι το τσιμέντο από ανθρώπινα συναισθήματα που δεν θα σπάσει ποτέ, γιατί γνωρίζει τη δικαιοπραξία και την αναγκαιότητα του αγώνα, γιατί έχει αναπνεύσει αέρα ελευθερίας και ας βρίσκεται θαμμένο στο μπουντρούμι, γιατί οι σκληροί απολογισμοί συναντούν τις φλογερές ελπίδες, γιατί χτες, σήμερα, αύριο και για πάντα, αυτές οι σχέσεις ήταν είναι και θα είναι το πρόπλασμα για κάτι καλύτερο που αγνοούμε αν και πότε θα έρθει, αλλά πολεμάμε λυσσασμένα γι αυτό γιατί πιστεύουμε βαθιά στους ελεύθερους ανθρώπους.
Γιατί ακόμα και αν σπάσουμε τα μούτρα μας στην πορεία η ατομική μας νίκη ήρθε στην οικοδόμηση αυτών των σχέσεων και η πάλη μας για τη συλλογική βρίσκεται στην εξάπλωση τους, ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΧΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ. Γιατί αν είχαμε αργήσει στο ραντεβού μας μπορεί να είχαμε χάσει την έφοδο στον ουρανό. Σκοπός μας να χτίσουμε με γερές βάσεις τα θεμέλια της δημιουργικής καταστροφής. Με υλικό την αποστροφή και το μίσος για κάθε τι που κρατάει τους εαυτούς μας αιχμαλώτους στο διεστραμμένο κόσμο των νεκρών αντικειμένων, των άψυχων ψυχών, των αποπλανημένων συνειδήσεων, της γενετικά υπολογισμένης φρίκης, της ψυχρής αποδοχής και των ματωμένων ειδώλων. Ας αφεθούμε στη δίνη των αισθήσεων και των επικίνδυνων επιθυμιών μας.

ΖΗΤΩ Η ΕΞΑΠΛΩΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ! ΖΗΤΩ Η ΑΝΑΡΧΙΑ!


ΥΓ1: Αφιερώνουμε κάθε γραμμή αυτού του κειμένου στους αιχμάλωτους επαναστάτες Μπάμπη Τσιλιανίδη, Δημήτρη Δημτσιάδη, Σωκράτη Τζίφκα. Η επιρροή της σκέψης τους μέσω των καινοτομικών αναλύσεων τους είναι καθοριστική. Μέχρι την αντάμωση...
Υ.Γ2: Την ημέρα του χτυπήματος στην Microsoft τα μέλη της Σ.Π.Φ και ο αναρχικός Θεόφιλος Μαυρόπουλος δικάζονταν για την φράση “Ούτε ένα χιλιοστό πίσω, εννιά χιλιοστά στα κεφάλια των μπάτσων” την οποία και υιοθετήσαμε καθ' ότι μας εκφράζει απόλυτα. Στα πλαίσια της κατασταλτικής εκστρατείας εναντίων των αναρχικών τους χρεώνουν ακόμα και την δική μας ανάληψη ευθύνης για την εμπρηστική επίθεση στο Studio ATA. Αν και συμπτωματικά δώσαμε το δικό μας παρόν στο δικαστήριο αυτό, με το δικό μας τρόπο.
Για να μην ξεχνιόμαστε λοιπόν: Ούτε ένα χιλιοστό πίσω, εννιά χιλιοστά στα κεφάλια δικαστών και εισαγγελέων.
Υ.Γ3: Στέλνουμε την αμέριστη αλληλεγγύη μας στον αναρχικό Μάριο Λόπεζ που τραυματίστηκε από εκρηκτικό μηχανισμό που μετέφερε στο Μεξικό, καθώς επίσης και στους αναρχικούς αιχμαλώτους που κατηγορούνται για συμμετοχή σε επιθέσεις της FAI στην Ιταλία. Η φωτιά μας καίει για όλους σας!

Αποκλίνουσες Συμπεριφορές για την διάδοση του επαναστατικού τερορισμού - Διεθνές Επαναστατικό Μέτωπο


3834
https://athens.indymedia.org/local/webcast/uploads/attackmicrosoft.pdf


Τα ξημερώματα της Τετάρτης 27 Ιουνίου επιτεθήκαμε με παγιδευμένο όχημα στα κεντρικά γραφεία της Microsoft. Εισβάλαμε από την κεντρική είσοδο και πυροδοτήσαμε το παγιδευμένο βαν στο εσωτερικό του κτηρίου, φιλοδωρώντας το με 150 λίτρα βενζίνης. Καθ' όλη τη διάρκεια της επιχείρησης εξασφαλίσαμε ότι κανένας δεν θα διατρέξει οποιοδήποτε κίνδυνο ενώ αντίθετα με τους ισχυρισμούς διαφόρων δημοσιευμάτων δεν χρησιμοποιήσαμε όπλα για την ακινητοποίηση του προσωπικού. Ήταν μια πράξη πολέμου, ενάντια στις ύπουλες σιωπές και στην γενικευμένη αιχμαλωσία που παράγει ο σύγχρονος κόσμος.


“Εγκλωβισμένοι στην κοινωνία-φυλακή...”


Μεγαλώνοντας και σπαταλώντας τον χρόνο και το κάθε λεπτό της ζωής μας στη μεγάλη φυλακή, στην πόλη που πνίγει στο άγχος και το στρες εκατομμύρια ανθρώπους. Είναι τρελό, αντιφατικό που άνθρωποι συνωστίσθηκαν σα ζόμπι ο ένας πάνω στον άλλο μέσα σε γιγάντιες πόλεις. Στα εργοστάσια, στις δουλειές τους, στο τεχνητό πράσινο, μπροστά απ’ τις τηλεοράσεις, στις ουρές στα ταμεία ανεργίας. Στα πρέπει και στους εκβιασμούς.
Οι ρυθμοί εδώ είναι εξοντωτικοί, τα διλήμματα πιο εκβιαστικά από ποτέ, τα ψυχοφάρμακα στο ράφι και τα αντικαταθλιπτικά γιατρεύουν κάθε ασθενή του σύγχρονου τρόπου ζωής.
Ψυχιατρεία, ψυχολόγοι και ψυχίατροι, φυλακές· μα μήπως δεν είναι και τα σιχαμένα κλουβιά-διαμερίσματα των ανθρωποφάγων πολυκατοικιών που με το δικό τους τρόπο φυλακίζουν το ανθρώπινο συναίσθημα, τη ζωντάνια και την ενεργητικότητα;
Μήπως δεν είναι οι πολύβουες λεωφόροι, οι ήχοι απ’ τα συνεχή κορναρίσματα αυτών που βιάζονται, βιάζονται να κερδίσουν έστω και ένα λεπτό για να φτάσουν πιο γρήγορα στην εργασία τους, στη σχολή τους, στο σημαντικό ραντεβού τους;
Μήπως δεν είναι φυλακή όλο αυτό γύρω σου; Μήπως δεν είναι κάγκελα οι αναστολές και οι φόβοι, δεν είναι ένα ψυχρό λευκό κελί ο
αποτρόπαιος ατομισμός που κλείνει τα μάτια και δεν ακούει;
Μήπως δεν είναι ένας δεσμοφύλακας κι ο καριόλης ο χρόνος που επιβάλλεται πάνω στη ζωή με το πιο βίαιο τρόπο; Το πρόγραμμα, τα ωράρια , τα διαλείμματα που τεμαχίζουν το βίωμα και το εξημερώνουν;
Μήπως χειροπέδες δεν αποτελούν κι προσωπικοί εγωισμοί του καθενός μας, η εγωπάθεια και η αυτό-ανάδειξη; Όσοι πουλάνε μούρη για να καλύψουν τις αδυναμίες τους, να σκεπάσουν έστω και πρόσκαιρα τη φτήνια του καταπιεσμένου εαυτού τους.
Κανείς εδώ δεν είναι ελεύθερος. Ψευδαισθήσεις ελευθερίας ναρκώνουν τους πάντες. Μια ματιά γύρω αρκεί, για όποιον δεν εθελοτυφλεί για να αντιληφθεί ορατές και αόρατες χειροπέδες. Είναι αλήθεια, ο σύγχρονος κόσμος τα έχει καταφέρει σε μεγάλο βαθμό : έχει εγκαθιδρυθεί στα μυαλά των υπηκόων, στις καρδιές όλων των σκλάβων. Γεγονός που μας κάνει να παραλληλίζουμε το υπάρχον οικοδόμημα μ’ ένα καράβι το οποίο χωρίς καπετάνιο και αρχηγικό πλήρωμα συνεχίζει τη ρότα του ομαλά, χωρίς προβλήματα χάρις τους καλά αλλοτριωμένους ναύτες του. Εντός και εκτός των τειχών, κοινωνίες παράλληλες, κόσμοι τόσο ίδιοι που φαινομενικά φαντάζουν τόσο μακρινοί.

“...Αιχμάλωτοι στις φυλακές της κοινωνίας – Γκρεμίζοντας τα τείχη”


Το χτύπημα οργανώθηκε ως επείγουσα δράση αλληλεγγύης στην αντάρτισσα Όλγα Οικονομίδου. Η Όλγα τη στιγμή που πραγματοποιήθηκε η επίθεση στη Microsoft συμπλήρωνε 54 μέρες στην απομόνωση εξαιτίας της αμετανόητης άρνησής της να δεχτεί τον εξευτελιστικό σωματικό έλεγχο.
Δυστυχώς δεν προλάβαμε να δράσουμε στην κρίσιμες συνθήκες του προηγούμενου διαστήματος:
-Της νικηφόρας απεργίας πείνας του αναρχικού επαναστάτη Ράμι Συριανού που επίσης υποβλήθηκε στο βασανιστήριο της απομόνωσης λόγω της ίδιας στάσης του απέναντι στο σωματικό έλεγχο
-Της απεργίας πείνας των αναρχικών συντρόφων Κώστα Σακκά, Αλέξανδρου Μητρούσια και Γιώργου Καραγιαννίδη που απαιτούσαν την άμεση αποφυλάκιση της συντρόφισσάς τους Στέλλας Αντωνίου λόγω προβλημάτων υγείας καθώς και την άρση των κατηγοριών που τους βαραίνουν.
-Της νικηφόρας κυκλικής απεργίας πείνας των μελών της Επαναστατικής Οργάνωσης Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς και του αναρχικού Θεόφιλου Μαυρόπουλου που πραγματοποιήθηκε καθώς τα μέλη της Παναγιώτης Αργυρού και Γεράσιμος Τσάκαλος αρνήθηκαν να μεταχθούν στη φυλακή του Δομοκού όπου ο θρασύδειλος αρχιφύλακας Κλιάρης και τα τσιράκια του επιτέθηκαν και ξυλοκόπησαν τους συντρόφους επίσης γιατί αρνήθηκαν το σωματικό έλεγχο.
Η επιλογή του στόχου ήταν φαινομενικά άσχετη με τους δικαστικούς θεσμούς και την καταστολή, όμως ξέρουμε ότι ο αγώνας είναι κοινός και στοχεύει παντού, όπως και ενιαίο είναι το σύστημα τους και δονείται ολόκληρο απ’ τους μικρούς και μεγάλους κραδασμούς της δράσης μας. Θεωρούμε ότι η κατασταλτική επίθεση που συνεχώς δέχονται οι ενεργοί επαναστάτες δεν πρέπει να προσανατολίζει τη δράση αποκλειστικά στη καταστολή αλλά να γίνεται αφορμή για τη διεύρυνση του φάσματος των επιθέσεων μας και του επαναστατικού λόγου.
Και στις δύο πλευρές του τείχους άνθρωποι που πάνε κόντρα στη φυλακή , που δε σκύβουν το κεφάλι. Όσο ψηλό και αν είναι το τείχος που μας χωρίζει,είτε απ’ τη μία πλευρά είτε απ’ την άλλη πάντα θα επικοινωνούμε με τα αδέρφια μας απ’ την απέναντι.
ΠΟΤΕ ΜΟΝΟΙ-ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟ ΤΣΙΜΕΝΤΟ. Στέλνουμε τη δύναμη σε όλους τους μαχητές έγκλειστους εντός των κολαστηρίων.
Δύναμη σε όλους τους αιχμάλωτους επαναστάτες.


“Τα αποκαΐδια μιας πολυεθνικής”


Το κτίριο της Microsoft λοιπόν επιλέχθηκε γιατί είναι μία απ’ τις ισχυρότερες εταιρίες του κλάδου των υπολογιστών, αυτών των θαυμάσιων και τρομακτικών μηχανών που ξεκίνησαν με στόχο να υποκαταστήσουν την ανθρώπινη νόηση και πλέον σηκώνουν τον καπιταλισμό στις πλάτες τους. Το λογισμικό που αναπτύσσει τρέχει στη συντριπτική πλειοψηφία των υπολογιστών είτε για να αποβλακώνονται οι πιτσιρικάδες στα βιντεοπαιχνίδια είτε για να δώσει πνοή στους υπολογιστές κρατών, εφοριών, στρατών και καπιταλιστικών εταιριών. Στόχο για εμάς αποτελεί κάθε εταιρία που συμμετέχει στο τεχνοβιομηχανικό σύμπλεγμα ανεξαρτήτως της συμβολής της.
Και για να μη ξεχνιόμαστε, τα κεφάλαια που συσσώρευσε ο ιδρυτής της Microsoft, Bill Gates, τώρα αποφάσισε να τα επενδύσει στην πυρηνική ενέργεια – για παράδειγμα προέβη στη χρηματοδότηση της κατασκευής νέου και πολλά υποσχόμενου πυρηνικού αντιδραστήρα και μάλιστα μετά τα γεγονότα της Φουκοσίμα. Επενδύει επίσης στα γενετικά τροποποιημένα προϊόντα, μία σύγχρονη απειλή για την ανθρώπινη υγεία και φύση, πουλώντας ελπίδα αλλά χαρίζοντας θάνατο -ένα παράδειγμα από τα πολλά: χιλιάδες αγρότες αυτοκτόνησαν εξαιτίας της αναποτελεσματικότητας των προϊόντων της Monsanto, σε κάποιες περιπτώσεις μάλιστα καταναλώνοντας τα. Στα φάρμακα, στα εμβόλια και στις “παρεμβάσεις” του στον γενετικό κώδικα με σκοπό την στήριξη των αρρωστημένων του ιδεών για την μείωση του πληθυσμού μέσω της αύξησης της υπογεννητικότητας και της αποδυνάμωσης του ανοσοποιητικού συστήματος του ανθρώπου. Και όλα αυτά φυσικά με την βιτρίνα της καταπολέμησης της παγκόσμιας πείνας, της φιλανθρωπίας, της καλύτερης υγείας, της βελτίωσης του βιοτικού επιπέδου, την προστασία του περιβάλλοντος και την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής.
Έτσι και αλλιώς η περιουσία του του δίνει την δυνατότητα να αγοράσει και να πουλήσει όποια εξουσία γουστάρει -ένα απλό παράδειγμα; Η φουσκωμένη χρηματοδότηση των μεγαλύτερων δημοσιογραφικών πρακτορείων στον κόσμο από το ίδρυμα Bill and Melinda Gates με σκοπό την προώθηση των επενδύσεων του. Πολτοποίησε έτσι κάθε επιχείρημα διαχωρισμού αθώας και ένοχης τεχνολογίας στον αστικό κόσμο.

“Θάνατος στο τεχνοβιομηχανικό σύμπλεγμα”

"Δεν υπάρχει κάτι το στραβό με τη βία ως τέτοια. Σε κάθε συγκεκριμένη περίπτωση, αν η
βία είναι κάτι καλό ή κακό εξαρτάται από το πως χρησιμοποιείται και τους σκοπούς που
εξυπηρετεί. Οπότε γιατί οι σύγχρονοι άνθρωποι βλέπουν τη βία σαν κάτι το κατ’ εξοχήν
κακό; Έχουν υποστεί μια τεράστια πλύση εγκεφάλου. Οι σύγχρονες κοινωνίες
χρησιμοποιούν διάφορους τρόπους προπαγάνδας ώστε να εκπαιδεύσουν τους
ανθρώπους να τρομοκρατούνται και να φρίττουν μπροστά στη βία επειδή το
τεχνοβιομηχανικό σύστημα έχει ανάγκη από έναν πληθυσμό καθυποταγμένο, φοβισμένο,
υπάκουο, δειλό, έναν πληθυσμό που δε θα δημιουργεί προβλήματα και δε θα διαταράσσει
την ομαλή λειτουργία του συστήματος. Η εξουσία εξαρτάται άμεσα από την επιβολή της
φυσικής ισχύος. Εκπαιδεύοντας τους ανθρώπους πως η βία είναι λάθος (εκτός φυσικά
από τη βία που ασκεί το σύστημα μέσω της αστυνομίας ή του στρατού), το σύστημα
διατηρεί το μονοπώλιο της φυσικής ισχύος και έτσι κρατά τους ανθρώπους ομήρους του."
(Τεντ Καζίνσκι)

Η τεχνολογία σήμερα εκφράζει τη δύναμη του ψευδοβιώματος με την ταυτόχρονη συνεχή επιδίωξη για την πραγμάτωση του ανέφικτου. Με τη δίδυμη αδερφή της την επιστήμη έχοντας θέσει την αναζήτηση της γνώσης στην υπηρεσία της κυριαρχίας είναι οι πιο ακριβοπληρωμένες πόρνες της εξουσίας -η τέχνη σίγουρα τις ζηλεύει. Όλες αυτές οι εταιρίες του τεχνοβιομηχανικού συμπλέγματος είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με το οικονομικό και πολιτικό σύστημα. Έχοντας τον ρόλο του δημιουργού και του διαχειριστή του σύγχρονου κόσμου αναθέτουν στην εξουσία την διάθεση και χρήση των προϊόντων τους με κοινό σκοπό την επιβολή του ολοκληρωτικού ελέγχου, την διατήρηση των ισορροπιών αλλά και των αντιφάσεων και φυσικά το κέρδος. Δεν ξέρουμε λοιπόν αν το προϊόν είναι αθώο, χρήσιμο ή ευεργετικό, η διάθεση του όμως έχει σίγουρα σαφή και ξεκάθαρη στόχευση. Και έχουν στοχεύσει με μεγάλη ακρίβεια. Από ολόκληρες ζωές ζώων βουτηγμένες στο βασανιστήριο για τα πειραματόζωα στα εργαστήρια, μέχρι τις πυρηνικές επιθέσεις και δοκιμές, από την υποκλοπή των προτιμήσεων του ανθρώπου- καταναλωτή και την πώληση τους σε πολυεθνικές, μέχρι την υποκλοπή προσωπικών δεδομένων για την σκιαγράφηση των κοινωνικών και πολιτικών συνθηκών και την πώληση τους σε μυστικές υπηρεσίες, από τη συνεχή υποδούλωση του ατόμου στην τεχνολογική φυλακή μέχρι την καταστροφή του πλανήτη...
Η πληροφορική, η πρακτική εφαρμογή των μαθηματικών, έχει πλέον την δυνατότητα προσομοίωσης της πραγματικότητας μέσα σε ένα εικονικό περιβάλλον. Η στέρηση συναισθημάτων και απολαύσεων, η αποξένωση και η αλλοτρίωση, η κενότητα και η ματαιότητα της ύπαρξης μπορούν πια να πνιγούν μέσα στις ψευδαισθήσεις που μηχανές παράγουν. Την στιγμή που πληκτρογραφώ αυτό το κείμενο δίπλα μου δεκάδες άνθρωποι κάθε ηλικίας είναι κολλημένοι σε μία οθόνη, προσαρμόζουν την συμπεριφορά τους μέσα από ένα παιχνίδι, κάποιοι μάλιστα ζούνε μέσα από αυτό. Αναζητούν την προσωπική επαφή, την φιλία και την ερωτική γνωριμία μέσα σε ένα site κοινωνικής δικτύωσης. Και όλο αυτό σε μια μόνο γωνιά του πλανήτη, και τις γωνιές αυτές τις αυξάνουμε εμείς καθημερινά με γεωμετρική πρόοδο. Αν τώρα ελέγχουν τα συναισθήματα και την κοινωνικότητα μας, αν τώρα κατευθύνουν την διάθεση και την σκέψη μας, πόσο μακριά είναι ο καιρός που θα ελέγχουν ολοκληρωτικά και τις αισθήσεις μας; Πόσο μακριά είναι ο καιρός που θα νομίζουμε ότι βλέπουμε ένα όμορφο τοπίο, θα μυρίζουμε ένα λουλούδι, θα ακούμε τα κύματα της θάλασσας ή θα αγγίζουμε τον/την σύντροφό μας αλλά πίσω από όλα αυτά θα κρύβεται ένα ψηφιακό κατασκεύασμα και ο κώδικας ενός καλογραμμένου προγράμματος; Δεν πρέπει να χάσουμε τον χρόνο μας περιμένοντας μια απάντηση...
...Ξεκινώντας από τα εργαλεία και τις μηχανές, την ανάπτυξη της πολεοδομίας, τη βιοτεχνολογία, τη νανοτεχνολογία, αλλά και τις κοινωνιολογικές τεχνικές, όπως η προπαγάνδα και ο έλεγχος της ψυχολογίας...
Χάπια που αλλάζουν διάθεση, αγοραπωλησίες εικονικών αντικειμένων, ηλεκτρονικοί υπολογιστές ενσωματωμένοι μέσα μας να ελέγχουν την υγεία μας και να χορηγούν την κατάλληλη θεραπεία και στρατιωτικά ρομπότ που εκπαιδεύονται σε τακτικές μάχης. Μηχανές που διαβάζουν τη σκέψη, εμφυτεύματα τσιπ σε εγκεφάλους ζώων και ανθρώπων, έλεγχος των συναισθημάτων μέσω ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων, είναι κατευθύνσεις έρευνας, όχι σε κάποια ανήλιαγα μπουντρούμια μυστικών υπηρεσιών, αλλά στα ηλιόλουστα εργαστήρια των ερευνητικών κέντρων, των πανεπιστημίων και των εργαστηρίων των τεχνολογικών πολυεθνικών κολοσσών. Ένα εντυπωσιακό και τρομακτικό ταυτόχρονα μέλλον πλησιάζει με ταχύτητα το παρόν.
Χιλιάδες μυαλά έχουν πουληθεί και σκέφτονται για λογαριασμό της εξουσίας. Για να γίνει η καθεστηκυία τάξη ισχυρότερη. Με πρόσχημα τα οφέλη της ιατρικής, την βελτίωση του βιοτικού επιπέδου, την προστασία του περιβάλλοντος και εκμεταλλευόμενοι την φυσική τάση του ανθρώπου για γνώση δημιουργούν την τεχνολογία της καθυπόταξης μέσω του ελέγχου της σκέψης, τα ισχυρά τους έξυπνα όπλα, τόσο για να ανθούν οι οικονομίες τους μέσα από σφαγές όσο και για να χτυπήσουν όσους αντιστέκονται καθιστώντας το επαναστατικό όραμα ακόμα πιο μακρινό. Όσο μας θυμώνει άλλο τόσο μας θλίβει η θυσία της ροπής του ανθρώπου στην εξέλιξη και δημιουργίας, στον βωμό της κυριαρχίας και της επιβολής. Δεν οραματιζόμαστε ένα κόσμο που ο καθένας πρέπει να πιάσει ένα γκασμά για να δουλέψει την γη, ούτε επιδιώκουμε να γυρίσουμε χίλια χρόνια πίσω, πράγμα έτσι και αλλιώς ανέφικτο. Επιθυμούμε την ανάπτυξη των

3835
Quote
Ορκίστηκαν οι 18 Εθνικιστές βουλευτές της Χρυσής Αυγής. Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, της ΔΗΜΑΡ και του ΚΚΕ -πλην ελαχίστων εξαιρέσεων- δεν έδωσαν θρησκευτικό όρκο. Οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής παρέμειναν στην θέση τους και δεν σηκώθηκαν όρθιοι κατά την ορκωμοσία βουλευτών της Θράκης στο κοράνι ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την αντεθνική πολιτική που συνεχίζει να ασκεί η Τουρκία στην περιοχή.

http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/orkisthke-h-nea-boulh#.T-0dQc06i3x

οχι γιατι θεωρουν ευατους τουρκους και ειναι στην βουλη των ελληνων, οχι γιατι πιστεουν στο ομοθρησκουν, αλλα σαν ενδειξη διαμαρτυριας!  :D :D :D

3836
Δυστυχώς δεν υπάρχουν πια Έλλληνες .Να του βάλουν ένα αγγούρι στο κώλο να δροσιστεί...

και τι ειναι το 7%;;;;;

3837
Quote
Ειχανε δωσει και αλλοι ρευστο απο τοτε, οσα περισσεψαν τα τσεπωσε ο σταλινας για χαρτζηλικι. Κατα μανα κατα κυρη κατα γιο... σοι πανε οι κλεφτες.

και τι να περίσσεψε ρε φίλε?

10 ευρώ?

10 ευρώ δεν σου φτάνουν πλεόν για τα βδομαδιάτικα σπόρια

vale mia katostara kai eisai mesa

ΑΗΔΙΕΣ!!!

Η συλλογη χρηματων ειχε γινει με τον πιο διαφανη τροπο που εχει γινει ποτε στο Ελλαδισταν.

Οποιος εστελνε λεφτα, το ποσο αναγραφοτανε σε λιστα που ανανεωνοτανε καθημερινα. Ακομη και αυτοι που θελαν να κρατησουν μυστικο το ονομα τους, εγραφε η λιστα "ανωνυμος 1,2,3" οποταν ηταν φανερο πως οποιος εδινε, επιβεβαιωνε αμεσα την εγκυροτητα της λιστας. Το ποσο που μαζευτηκε ηταν ακριβως οσο και το ποσο που θελανε για να δεκτουν στον σερβερ τους.

Τωρα συνεχιστε να αυτοεξευτελιζεστε.

3838


στανταρ ΧΑιτισσα ή ΔΑΠιτισσα, κατοικος της μπλε πολυκατοικιας, μιας και ψαχνει στον πατο της λιστας να δει τι γινεται.

3839
Quote
Απο την μια υποστηριζουν τα δικαιωματα των ομοφυλοφιλων, απο την αλλη υποστηριζουν την λαθροεισβολη των μουσουλμανων που πιστευουν πως οι ομοφυλοφιλοι πρεπει να εκτελουνται. Καλα αφου υπαρχουν ζωα που τους παιρνουν σοβαρα, καλα κανουν.

http://www.phorum.gr/viewtopic.php?f=80&t=239649#p4517287

Απαντηση: Αν ηταν ετσι, τοτε γιατι οι εθνικιστες μας τα εχουν πρηξει με το μουλτικουλτι, αφου και αυτοι τα ιδια πιστευουν με τους λαθρο;

Η αληθεια ειναι πως οι λαθρο δεν ειναι ομοφοβικοι, οσο τουλαχιστον ειναι οι κρυπτογκεη εθνικιστες.

3840

Quote
Ο Ντεβέτ Μπαχτσελί ανακοίνωσε την άφιξη του στην Δυτική Θράκη με μια αφίσα που αναγράφει στα τούρκικα "έρχεται" και συνεχίζει γράφοντας οτι είναι προσκεκλημένοι "όλοι οι Δυτικοθρακιώτες συμπολίτες μας" του Έβρου. Στον Μεγάλο Δέρειο θα καταφθάσει δηλαδή ο αρχηγός των αυτουργών δολοφόνων του Εθνομάρτυρα Τάσου Ισαάκ στην μαρτυρική Μεγαλόνησο με την σύμπραξη της τούρκικης αστυνομίας, η οποία συνέδραμε στον αναίτιο ξυλοδαρμό του Ισαάκ με ανεκδιήγητο ζήλο, χτυπώντας τον με κλομπ και άλλα αντικείμενα.
Το ανθελληνικό κράτος πρόκειται να δεχθεί την άφιξη του ηθικού αυτουργού της δολοφονίας του Τάσου Ισαάκ, υπογραμμίζοντας την προδοτική στάση της κυβέρνησης απέναντι στα Εθνικά μας ζητήματα. Η στάση αυτή του ΥΠΕΞ μετά τις αποδείξεις που μας ήρθαν από τα γεγονότα της Συρίας, που δείχνουν επακριβώς πως αντιδρούν οι Τούρκοι στην αξιοπρεπή στάση του να υπερασπίζεται κάποιος τα εδάφη του, δεν αφήνει καμμία αμφιβολία για τα κίνητρα πίσω από την αδράνεια και την ενδοτικότητα των ελλαδικών κυβερνήσεων.

Δεν καταλαβα γιατι αυτος ο αντι-εθνικισμος απο την ΧΑ. Ενας επιφανης εθνικιστης, στα μερη που γεννησε τον εθνικισμο. Τι περιμεναν οι ΧΑιτες, οτι μονο αυτοι δικαιουνται  ειναι εθνικιστες;;;

ΑΝΑΒΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥ => ΠΟΛΕΜΟΥΣ.

Pages: 1 ... 62 63 [64] 65 66