Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - mistermax

Pages: [1] 2 3 ... 66
1
Γενική Συνέλευση / Re: Θέλετε WebWar 5;
« on: July 29, 2016, 09:17:55 pm »
μην το παίρνεις στα σοβαρά. Κι εσύ το είχες κάνει το Φλεβάρη με το δικό μου IP.

Tο έκανα γιατί δε γουστάρω να υπαινίσσονται ότι είμαι ο πουστροκυπατζορουφιάνος Πλατής, και κυρίως ότι μπορεί να έχω το backup και να μη το βάζω.

Μην το ξαναλέμε. Το "τενεκες" και το "οποταν" εδώ μέσα είναι trademark δικά σου. Τώρα αν κάποιος άλλος σε μιμήθηκε τόσο καλά, που εγώ τον πέρασα για σένα, με αυτόν να τα βάλεις και όχι με μένα.

πρώτο,Βλακάκο, δεν έκανα κατι με την δική σου ΙΠ.

Σβήσε τα και πες ενα συγνώμη, πως δεν θα το ξανακάνεις.

Αν καποιος με μιμήθηκε και έπεσες μέσα, τοσο βλάκας είσαι.  Εισαι υποχρεως να μην βασίζεσαι σε υποθέσεις οπως η χαζο τορτελλίνι.

Δεν ξαναγράφω εδω μεσα αν δεν τα σβήσεις και υπάρξει καθαρή συγνώμη. Το πείραμα της ελευθερίας απότυχε μάλλον.

2
Γενική Συνέλευση / Re: Θέλετε WebWar 5;
« on: July 29, 2016, 05:32:57 pm »
Μη με πρήξετε. Στοχοποίησα την εταιρία από την οποία παίρνει ίντερνετ ο Μαξ. Τίποτα παραπάνω.

Γιατι το έκανες αυτό; και τι σε κανει να νομιζεις οτι ειμαι o just saying; 

3


με αυτους θέλει συνεργασια ο ναζμπολ...

Ναζμπολ, κοψε καθε συζητηση για συγχώνευση με το στεκι εξουσιαστων και πρέζας. Μονη λύση η απελευθερωση του γγ5, οχι η συνεργασια με τα κατοχικα στρατευματα!

4
Στη σημερινή εποχή, η Βέρμαχτ και ακόμα περισσότερο τα Βάφφεν Ες-Ες αναγνωρίζονται δικαίως ως οι πλέον ιδεολογικά φανατισμένοι στρατιωτικοί σχηματισμοί της σύγχρονης ιστορίας.

Αν ωστόσο παρατηρήσει κανείς πιο προσεκτικά την διαδρομή της Βέρμαχτ μέσα στον Πόλεμο, θα διαπιστώσει πως αυτή η συμπαγής, αιματηρή γραμμή από εκστρατείες, μάχες και κτηνώδη αντίποινα στις κατεχόμενες χώρες, διακόπτεται εδώ και εκεί από μικρές ρηγματώσεις.

Παρά την αφομοιωτική δυναμική μιας μαζικής εθνικιστικής και ιμπεριαλιστικής παράνοιας, υπήρξαν φωνές αντίδρασης στην καταστροφή και το χάος ακόμα και μέσα στις τάξεις της Βέρμαχτ. Βλέποντας πως ο ναζισμός δεν κατέστρεφε μόνο τις υπόδουλες χώρες αλλά και την ίδια την Γερμανία, κάποιες χιλιάδες Γερμανοί στρατιώτες και αξιωματικοί έσπασαν τα δεσμά της πειθαρχίας και αντιστάθηκαν για διάφορους λόγους και με διάφορους τρόπους στην εγκληματική ναζιστική πολιτική.

Ήταν οι πρώην κομμουνιστές, σοσιαλιστές, σοσιαλδημοκράτες, δημοκράτες, αντιφασίστες, αγωνιστές κατά του πολέμου, συνδικαλιστές, αντιρρησίες συνείδησης, μέλη αριστερών οργανώσεων, σωματείων και ομάδων. Άνθρωποι που μετρούσαν χρόνια διωγμών και φυλακίσεων και κατά τη διάρκεια του Πολέμου επιστρατεύτηκαν βίαια σε ειδικές μονάδες για να αποτελέσουν τροφή για τα κανόνια, σε διάφορα ευρωπαϊκά πολεμικά μέτωπα.

Τον Οκτώβριο του 1942, με σκοπό να ισοφαριστεί κάπως η τρομερή αιμορραγία στο ανατολικό μέτωπο, η ηγεσία της Βέρμαχτ διεύρυνε τα όρια της επιστράτευσης και ενέκρινε την ένταξη στο στρατό χιλιάδων Γερμανών οι οποίοι ως τότε κρίνονταν ως «ανάξιοι για στρατιωτική υπηρεσία» (Wehrunwόrdige). Ο όρος της «αναξιότητας», θεσμοθετημένος στη ναζιστική Γερμανία από το 1935, κάλυπτε ένα ευρύ φάσμα περιπτώσεων, από ποινικούς κατάδικους που εξέτιαν ποινές για κλοπή, ληστεία, απάτη, ανθρωποκτονία, μέχρι κατηγορούμενους για προδοσία και ανατροπή της έννομης τάξης. Η τελευταία κατηγορία φωτογράφιζε τους πολιτικούς αντιφρονούντες, οι οποίοι εκείνη την περίοδο είτε βρίσκονταν υπό αστυνομική επιτήρηση, είτε εξέτιαν ποινές σε φυλακές και στρατόπεδα συγκέντρωσης.

«Πειθαρχική» Μεραρχία 999

Η νέα μονάδα ονομάστηκε «Μεραρχία Αναστολής» ή αλλιώς «Πειθαρχική» Μεραρχία 999 (Strafdivision 999) και διατήρησε από την αρχή ως το τέλος τον χαρακτήρα ενός τεράστιου σχηματισμού επιτήρησης και αναμόρφωσης. Η σύνθεσή της μονάδας, από διμοιρία έως σύνταγμα, θα ήταν μικτή, δηλαδή ποινικοί και πολιτικοί θα συνυπήρχαν κυριολεκτικά στα ίδια καταλύματα, οι μονάδες θα ήταν ολιγάριθμες ώστε να επιτυγχάνεται αυστηρή επιτήρηση, ενώ οι αξιωματικοί θα επιλέγονταν με κριτήριο τα ακλόνητα εθνικοσοσιαλιστικά τους φρονήματα. Ακόμα και ο αριθμός 999 –ο τελευταίος στη σειρά αριθμός που επιτρεπόταν να λάβει μια μονάδα πεζικού– επιλέχθηκε για να υποδηλώσει την απόσταση που χώριζε τη Μεραρχία από τις υπόλοιπες μονάδες της Βέρμαχτ.

Είναι χαρακτηριστικό πως η έκδηλη ανησυχία των Ες-Ες και της Γκεστάπο για την αξιοπιστία των νέων στρατιωτών δεν αφορούσε τόσο τους ποινικούς κατάδικους –κάποιοι από τους οποίους σεσημασμένοι εγκληματίες– αλλά τους λεγόμενους «κόκκινους». Στις 4 Φεβρουαρίου, στην Potsdamer Platz του Βερολίνου εκτυλίχθηκαν πρωτοφανείς στιγμές, κατά τη διάρκεια μιας πανηγυρικής συγκέντρωσης επιστράτων που προορίζονταν για το κέντρο εκπαίδευσης της νέας μεραρχίας. Περίπου 400 πρώην πολιτικοί κρατούμενοι που βρίσκονταν ανάμεσα στους επιστρατευμένους ξεκίνησαν να τραγουδούν παλιά κομμουνιστικά εμβατήρια.

Σύμφωνα με τα διαθέσιμα στοιχεία, περίπου 28.000 άνδρες πέρασαν από τις μονάδες της Πειθαρχικής Μεραρχίας από τον Οκτώβριο του 1942 έως τον Σεπτέμβριο του 1944. Υπολογίζεται επίσης, πως η αναλογία ανάμεσα στους πολιτικούς αντιφρονούντες και τους καταδικασμένους για ποινικά αδικήματα κυμαινόταν περίπου σε 30-70%. 205 στρατιώτες της μεραρχίας εκτελέστηκαν από γερμανικά στρατοδικεία. Πολλοί από αυτούς στην Ελλάδα.

Η ιστορία αυτών των «άλλων» Γερμανών συνδέθηκε με την χώρα μας για πρώτη φορά τον Μάιο του 1943, όταν με εντολή του Βερολίνου, τα Φρουριακά Τάγματα Ι έως ΙV μεταφέρθηκαν σιδηροδρομικώς στα Βαλκάνια και τοποθετήθηκαν στην Πελοπόννησο, ως φρουρές στις περιοχές της Κορίνθου, της Αμαλιάδας και της Καλαμάτας. Την επόμενη χρονιά οι αποστολές αυξήθηκαν και τα Τάγματα έως το καλοκαίρι του 1944 έφτασαν τα 17.

Εδώ ίσως πρέπει να ξεκαθαρίσουμε πως οι στρατιώτες αυτών των ειδικών μονάδων είναι κατά το μεγαλύτερο μέρος οι ίδιοι «καλοί» Γερμανοί τους οποίους συχνά συναντάμε σε πλήθος γραπτών και προφορικών αφηγήσεων γύρω από την κατοχή στην χώρα μας. Η παράνομη κομμουνιστική οργάνωση που δρούσε στο IV Tάγμα, με έδρα την Αμαλιάδα, έδινε τις εξής κατευθύνσεις στα μέλη της: «Η μόνη λύση είναι να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη των κατοίκων –είναι η μόνη λύση. Πρέπει να τους δώσουμε να καταλάβουν ποιοι είμαστε, να τους πούμε ότι είμαστε Αντιφασίστες και ότι είμαστε φίλοι και όχι εχθροί τους».

Ο Φρήντριχ Κάιζερ, στρατιώτης του ΙΙ/999 Τάγματος που τις ίδιες ημέρες είχε εγκατασταθεί στην Κάτω Αχαΐα, περιέγραφε το ξεδίπλωμα του συνωμοτικού ιστού ως εξής: «Ο σύνδεσμος του Τάγματος, σύντροφος Κάρνυ, ήρθε σε επαφή με άνδρες από όλους τους λόχους και ενημέρωσε έμπιστους συντρόφους. Οι σύντροφοι Ζόργκε και Πέτς ήταν οδηγοί φορτηγών, διέσχιζαν όλη την χώρα και μέσα από τις επαφές τους με διάφορες μονάδες, βολιδοσκοπούσαν τις δυνατότητες συντονισμένης δράσης. Οι υπόλοιποι σύντροφοι, μέσα από τις ιδιότητές τους ως σύνδεσμοι, αγγελιαφόροι, γραφείς ή πολυβολητές, έπιαναν συζητήσεις με πολλούς συναδέλφους, χωρίς να εκτίθενται. Μέσα από απομονωμένα φυλάκια ή αναγνωριστικά αποσπάσματα, επιτυγχανόταν συνάντηση με μέλη ή οπαδούς της Αντίστασης».

Αυτές οι περιγραφές, που ομολογουμένως μοιάζουν δύσκολα πιστευτές, πρέπει να συμπληρωθούν από τη μεγάλη εικόνα. Το φθινόπωρο του 1943 η Πελοπόννησος βρισκόταν στη μέγγενη των αντιποίνων, με τις εκκαθαριστικές επιχειρήσεις –αποκορύφωμα των οποίων ήταν η καταστροφή των Καλαβρύτων τον Δεκέμβριο– να διαδέχονται η μία την άλλη. Τα Πειθαρχικά Τάγματα διατάχτηκαν να συμμετάσχουν αναγκαστικά σε αυτές τις αιματηρές εκστρατείες, ως μέρος της αναμορφωτικής τους θητείας, και σπάνια μπορούσαν να αποφύγουν τη σύγκρουση με τους αντάρτες. Ωστόσο, ακόμα και μέσα σε συνθήκες μάχης και υπό τη διαρκή απειλή στρατοδικείου και επιτόπου εκτέλεσης, ορισμένοι στρατιώτες των Ταγμάτων κατάφερναν ακόμα και να διοχετεύουν πληροφορίες στους αντάρτες –μέσα από σημειώματα ή και τηλέφωνα– ή να ειδοποιούν τον πληθυσμό σε διάφορα χωριά για την άφιξη μονάδων της Βέρμαχτ, όπως στο χωριό Γεράκι Αχαΐας τον Ιούλιο και σε διάφορες άλλες περιπτώσεις, κατά τη διάρκεια της επιχείρησης στα Καλάβρυτα τον Δεκέμβριο.

Όπως είναι φυσικό, η αντιστασιακή αυτή διάθεση δεν εξαντλούνταν σε προσπάθειες υπονόμευσης των σχεδίων της Βέρμαχτ εκ των έσω, ούτε σε έμμεση συνδρομή προς τους Έλληνες αντιστασιακούς. Από τον Ιανουάριο έως τον Ιούνιο του 1944, το 68ο Γερμανικό Σώμα Στρατού –Θεσσαλία, Στερεά Ελλάδα και Πελοπόννησος– υπολόγισε πως 72 Γερμανοί στρατιώτες είχαν εγκαταλείψει τις θέσεις τους για να προσχωρήσουν στους αντάρτες. Ωστόσο, η λιποταξία δεν ήταν ούτε αυτονόητη ούτε εύκολα πραγματοποιήσιμη επιλογή.

Oργανωτική δομή

Η ανάγκη να συνεχιστεί η διάβρωση των γερμανικών στρατευμάτων και αντίστοιχα να πυκνώσουν οι τάξεις των αντιφασιστών, δημιούργησε την ανάγκη αναφοράς σε μια σταθερή οργανωτική δομή. Εκεί που ήταν περισσότεροι, κυρίως στην Στερεά Ελλάδα, την Πελοπόννησο και αργότερα τις παραμονές της Απελευθέρωσης, την Θεσσαλία, συγκρότησαν αντιφασιστικές επιτροπές στα πλαίσια των τοπικών μονάδων του ΕΛΑΣ.

Ομπρέλα αυτών των επιτροπών ήταν η Αντιφασιστική Επιτροπή Γερμανών Στρατιωτικών «Ελεύθερη Γερμανία» η οποία επισημοποιήθηκε το καλοκαίρι του 1944 στο Καρπενήσι ως επίσημο όργανο των Γερμανών αντιφασιστών σε όλη την ανταρτοκρατούμενη ελληνική επικράτεια, και με σκοπό τη διεξαγωγή ενός έντονου προπαγανδιστικού πολέμου, μέσα από έντυπα, προκηρύξεις και εκκλήσεις στις μονάδες της Βέρμαχτ να σταματήσουν τον πόλεμο και να αυτομολήσουν στον ΕΛΑΣ.
Παράλληλα με την συγκρότηση ενός ευδιάκριτου «αντιφασιστικού» γερμανικού μετώπου στις γραμμές του ΕΛΑΣ, οι παράνομοι πυρήνες στα Τάγματα 999 δοκίμασαν να προχωρήσουν ένα βήμα παραπέρα: στην ένοπλη εξέγερση.

Μάλλον δεν είναι ευρύτερα γνωστό, αλλά η Ελλάδα –και συγκεκριμένα η Πελοπόννησος– είναι το μοναδικό ίσως μέρος σε όλα τα μέτωπα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, όπου Γερμανοί στρατιώτες επιχείρησαν πράγματι να στρέψουν τα όπλα εναντίον των συμπατριωτών τους. Τον Ιούνιο και τον Ιούλιο του 1944, οκτώ στρατιώτες του IV Τάγματος που έδρευε στην Αμαλιάδα αφοπλίστηκαν, συνελήφθησαν και τουφεκίστηκαν με συνοπτικές διαδικασίες. Και οι οκτώ ήταν μέλη της παράνομης επιτροπής του Τάγματος και σχεδίαζαν μια ομαδική ένοπλη εξέγερση που θα εξαπολυόταν σε όλα τα φυλάκια από τον Πύργο μέχρι την Πάτρα και στην οποία θα συμμετείχαν ισχυρές δυνάμεις της ΙΙΙ Μεραρχίας του ΕΛΑΣ με την οποία υπήρχε τακτική μυστική επαφή.

Ο επικεφαλής της συνωμοσίας Βέρνερ Ίλλμερ, λίγες ώρες προτού εκτελεστεί, έγραψε στη γυναίκα του: «Όταν θα λάβεις αυτό το γράμμα, δεν θα βρίσκομαι πλέον στη ζωή. Θα έχω εκτελεστεί, γιατί έμεινα πιστός στις ιδέες μου. Μπορείς να είσαι βέβαιη ότι πέθανα ακριβώς όπως έζησα, σαν άντρας και σαν αγωνιστής. Η σωρός μου θα βρίσκεται κατά πάσα πιθανότητα στο νεκροταφείο της Φραγκαβίλλας, κοντά στην Αμαλιάδα. Χαιρέτισέ μου τα παιδιά. Ζήσε καλά! Με αγάπη, Βέρνερ».

5


παρε την καρέκλα σου και το show is over. Οσο ξεφτίλας και αν εινια ο ναζμπολ δεν προκειται πεσει τοσο χαμηλά ώστε να ειναι τσιράκι υποενοτητ-αρχος σε αναζήτηση κηδεμόνα, εναντι κενων, παραπλανητικων, δήθεν, προσδοκιών

6
πω πω ξεκινησε ηδη το μινιον να εξευτελίζει τον διαχειριστη του γγ.... Αισχος.  :-\

7
Μιλάς για την τρομοεπέλαση που που ευλογείς και υπηρετείς συνειδητά με σκοπό τον αφανισμό της Λευκής φυλής;

Ειναι η ΛΧΑ που αφανίζουν τις αλλες φυλές, ξυπνα. Φυγετε τα στρατεύματα σας απο μεση ανατολη, ινδικο ωκαιανο κτλ, και τα ξαναλέμε. Ουστ.

8
από την αρχή ήμουνα υπέρ της συγχώνευσης. Ο πουστρο-μαξ μόνο είναι εναντίον.

Πριν συγχωνευτούν όμως πρέπει να υπάρξει διαφάνεια για το ποιος θα κάνει κουμάντο στο ενιαίο καινούριο. Γιατί άμα είναι να το συγχωνεύσω για να κάνετε οι λεσβίες κουμάντο και στα δύο, καλύτερα κάθομαι εδώ και βρίζω το Μαξουλίνο.

 ::)

Δεν απάντησε...

Με redirect καλύτερα. Το μπακάπ δεν παίζει να το ενσωματώσω στο καινούριο αν πρώτα δεν υπάρχει συνδιαχείριση. Όσο κάνεις κουμάντο μόνη σου στο καινούριο, δεν μπορώ να σου δώσω τίποτα.

Α, δλδ θες να κανεις συν-κουμάντο ή εστω να εισαι υποδεκανέας! Η πλάκα ειναι πως ουτε η τορτελλινι εχει ρόλο, κουμάντο κανει η/ο γκομενος της, ο οποιος και ειναι υπεραντμιν.

Ή κουμάντο θα κανει η ΓΣ ή το εγχείρημα θα είναι απομίμηση του γγ.

9


Ο ναζμπολ παράλαβε φορουμ, θα παραδώσει υποενότητα.  :-\

10
ειναι φανερο οτι οι ψευτοεθνικιστες ειναι εναντια στους αγώνες των λαων της μεσης ανατολης για αυτοδιαθεση αφου ασπαζονται τα τρομοπαραμύθια της δυσης.

11
Quote
Γύρισε το κλίμα στις ΗΠΑ: Προηγείται πλέον ο Τραμπ έναντι της Κλίντον

http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/gurise-to-klima-stis-hpa-prohgeitai-pleon-o-tramp-enanti-ths-klinton


Quote
Ο Τραμπ υπέρ ενός πολυπολικού συστήματος παγκόσμιας ασφάλειας


http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/o-tramp-uper-enos-polupolikou-susthmatos-pagkosmias-asfaleias#ixzz4Fb8rlNIl

12
Δεν εγινε γνωστο αν κρέμμασαν κανένα απο τα άντερα του! Οπως και να έχει, καθε νεκρος παπας ειναι μια προοδρος για την ανθρωποτητα, ανεξαρτήτως ποιος αποκεφαλίζει. ;)

Quote
Ο τρόμος Η διασκέδαση επέστρεψε ξανά στη Γαλλία. Δύο τζιχαντιστές εισέβαλαν σε εκκλησία σε πόλη της Νορμανδίας, γονάτισαν και έσφαξαν με μαχαίρι τον 86χρονο ιερέα Ζακ Αμέλ και τραυμάτισαν άλλα τέσσερα άτομα, με το ένα να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. Μία από τις καλόγριες που ήταν στον ναό εκείνη την ώρα, μίλησε για τις στιγμές φρίκης και τρόμου, που έζησε κατά την επίθεση των τζιχαντιστών.

Η αδελφή Ντανιέλ, μιλώντας στο κανάλι BMF, είπε ότι οι δράστες ανάγκασαν τον ιερέα να γονατίσει, πριν του κόψουν τον λαιμό.

«Τον ανάγκασαν να πέσει στα γόνατά του. Ήθελε να υπερασπιστεί τον εαυτό του. Και τότε συνέβη η τραγωδία», είπε η καλόγρια, προσθέτοντας ότι ο τρόπος που επέλεξαν να εκτελέσουν τον 86χρονο ήταν κάνουν οι τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους, στα βίντεο που σκοτώνουν τους ομήρους τους.

«Κατέγραφαν σε βίντεο τις κινήσεις τους. Έκαναν κάποιου είδους κήρυγμα γύρω από το ιερό στα αραβικά», πρόσθεσε η ίδια.

Πώς έγινε η σφαγή

Όλα ξεκίνησαν όταν δύο δράστες, ένας εκ των οποίων σύμφωνα με μάρτυρες φορούσε ισλαμιστική ενδυμασία, εισέβαλαν γύρω στις 9:45 το πρωί τοπική ώρα στην εκκλησία με μαχαίρια, την ώρα της λειτουργίας και έπιασαν ομήρους πέντε ανθρώπους, στο χωριό Saint-Etienne-du Rouvray της Νορμανδίας, βόρεια της Γαλλίας.

Επιτόπου έφτασε άμεση δύναμη της αστυνομίας και κλήθηκαν οι ειδικές δυνάμεις. Αμέσως πήραν θέση ελεύθεροι σκοπευτές γύρω από την εκκλησία, ενώ δυνάμεις της γαλλικής αστυνομίας έψαξαν σπιθαμή προς σπιθαμή τον χώρο γύρω από την εκκλησία για εκρηκτικά. Η ομηρία έληξε δύο ώρες μετά, στις 11 τοπική ώρα, όταν οι ελεύθεροι σκοπευτές σκότωσαν τους δύο δράστες.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Le Point ο Ζακ Αμέλ γεννήθηκε το 1930 στο Darnιtal και χειροτονήθηκε το 1958.

Μπαϊρού: Το χωριό έχει τζαμί σαλαφιστών και κοινότητα φανατικών

Ο πρόεδρος του κόμματος της αντιπολίτευσης Φρανσουά Μπαϊρού δήλωσε ότι στο χωριό Saint-Etienne-de-Rouvray, όπου έγινε η σφαγή του ιερέα υπάρχει «ένα τζαμί σαλαφιστών» και μια «κοινότητα φανατικών» και πρόσθεσε ότι είναι λυπηρό ότι έμεινε αφύλακτη η εκκλησία που βρίσκεται ακριβώς δίπλα τους.

«Είμαστε στο  Saint-Ιtienne-du-Rouvray και όλος ο κόσμος ήξερε ή θα έπρεπε να ξέρει ότι σε αυτή την πόλη υπάρχει ένα τζαμί σαλαφιστών και μια κοινότητα φανατικών, μεταξύ της οποίας υπήρχαν μέλη που είχαν φύγει για τη Συρία, ενώ ο δολοφόνος είχε ήδη προσπαθήσει να πάει», δήλωσε ο Φρανσουά Μπαϊρού.

«Το να αφήνεις χωρίς ασφάλεια μια εκκλησία, χριστιανική, δεν θα έπρεπε να είχε συμβεί», πρόσθεσε.


Απο οτι βλέπουμε, οι συγχωριανοι ηταν ρατσιστες, οποταν καλά να πάθουν. ;) Ερχεται και η σειρά τους! ;)

Ψοφος στην λευκη ευρώπη!

13
τον Κάλλαν ή τον Γεμιστά θα πρότεινα εγώ, αλλά έχω καιρό να τους δω εδώ. Στο καινούριο γράφουν.

ο καλλαν εινια εχθρος του γγ, ο γεμιστα αν γραφει στο αλλο, φωναξε τον, αν και δεν ειμαι σιγουρος αν θα δεκτει.

14
Οντως, ο Πινοσετ παρέβη τις εντολες που δώθηκαν απο την ΓΣ. Χειροκροτω τα αμεσα αντανακλαστικα εναντια στην αυθαιρεσια της εξουσιας. Το θέμα ειναι πως πρέπει να υπάρχει και άλλος αντμιν, και δεν ξερω ποιος μπορει να καλυψει αυτη την θεση...

15
[quote author=αντικυπριος εκδικητης link=topic=2767.msg23865#msg23865 date=1469487924]
τζια τζια τζια τζια, 44 λεπτα για να ακουσω αυτο το οποταν. βαρετος ειναι ο δοκτορ γρηγορης, δεν το χει
[/quote]

πολύ καλός, αλλά φυσικα μιλάει για εργασιακα δικαιώματα, τι περίμενες δλδ; ειναι ενημερωτική, οχι διασκεδαστικη εκπομπή. Οσο για τα οσα λεει, περαν του οτι δεν ειμαι δόκτωρας (αλλά χαμινι του δρόμου), δεν εχω ιδέα απο τετοια ζητηματα στα οποια αναφέρεται. Οποταν ειναι φανερό πως ακομη δεν με εχετε στοχοποιήσει. ;)

16
checked. Αν εμπαινε απο προξυ, θα αλλαζαν οι IP, τα πρόξυ δεν κρατανε σταθερο IP.να ξεκαθαρίσω πως η IP του δαρκ λορδ ήταν μοναδική, αρα δεν ειναι καποιος αλλος, ή κλώνος.

17
Μαξ γιατί μπήκες hidden;

τι ειναι το hidden και πως μπαινει κανεις ετσι; δεν εχω ιδεα για τι λες. προσπάθα να εισαι σιγουρος για τι λες και τι οχι, τωρα που εχεις και ευθυνες κιολας.

18
Eγώ ψήνομαι όντως να φτιάξουμε FB, αλλά και μπλογκ στο blogspot μέχρι να μας κλείσει η Γκούγκλ.

το δοκίμασα παντως με fake account και με πεταξε ο Ζουκεμπεργκ εξω, ηθελε ταυτοτητες και μλκιες. Αν μπορείς, καν το, και να το βαλεις ως public group. Θα αναδημοσιεύονται επιλεγμένα κείμενα απο δω μεσα. ;)

Μπλογκ νομιζω ειναι ξεπερασμένο, δεν τραβα κινηση.

19
ΤΟ WEBWAR ΞΑΝΑΓΕΝΝΙΕΤΑΙ! ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ... ΣΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΤΟ ΤΣΑΝΤΙΡΙ ΕΙΧΕ ΠΙΑΣΕΙ ΠΑΤΟ.
ΚΑΙ Ο ΜΑΞ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ, ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΕ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΙΣΟΡΡΟΠΙΕΣ, ΜΕ ΔΑΚΡΥΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΒΑΡΙΑ ΚΑΡΔΙΑ ΕΦΥΓΕ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΣΚΥΜΜΕΝΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΠΕΤΑΞΕ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΤΥΧΟΝΤΑ ΜΕ ΤΟ ΧΟΝΤΑ (ΒΟΛΚΣΒΑΓΚΕΝ ΗΤΑΝ ΑΛΛΑ ΤΕΣΠΑ). ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΓΕΝΕΤΟ ΘΑΥΜΑ, Ο ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΠΑΤΗΡ ΤΗΣ ΧΟΝΤΡΗΣ ΕΔΩΣΕ ΑΠΟ ΕΞΤΡΕΜ ΔΕΞΙΑ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΠΑΣΑΡΕ ΚΟΦΤΑ ΜΕ SMS ΣΤΟΝ ΛΑΓΟ,  ΚΑΙ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΤΟΥ ΔΕΗΤΖΗ ΜΕ ΤΑΚΛΙΝ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ. ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΛΛΑΞΕ ΤΑ ΦΩΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΛΕΙΣΕ ΝΑ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΤΗN ΥΠΕΡΣΑΔΙΣΤΙΚΗ ΣΑΤΑΝΙΣΤΡΙΑ ALICE DEUMOS KAI ΤΗΝ MINION ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΗ ΤΗΣ; Ή ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΚΑΤΑΠΙΕΙ ΤΗΝ ΥΠΕΡΗΦΑΝΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΡΑΞΙΚΟΠΙΜΑΤΙΕΣ; ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΙΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥ Ο ΝΑΖΜΠΟΛ; ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ WEBWAR 5 ΜΕ ΤΟ BACKUP; Ή ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΒΟΛΕΥΤΕΙ ΣΤΟ ΤΣΑΝΤΙΡΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΤΕΝΤΟΠΑΝΑ ΣΑΝ ΜΙΣΟΓΥΝΗΣ ΣΑΟΥΔΑΡΑΒΑΣ ΒΟΡΕΙΟΚΟΡΕΑΤΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΣΚΟΣ; ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΦΡΑΓΚΑ; 'Η ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΦΑΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ. ΘΑ ΑΝΕΧΤΕΙ 'Η ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΙΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΕΙΣ ΜΕ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ; ΘΑ ΣΕΒΑΣΤΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΓΣ; Ή ΘΑ ΤΙΣ ΓΡΑΨΕΙ ΣΤΑ @@ ΤΟΥ; ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΙΩΣΕΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟ; Ή ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΠΑΤΩΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΠΙΟ ΑΠΟΜΟΝΩΜΕΝΗ Β.ΚΟΡΕΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ; ΘΑ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ; Ή ΘΑ ΦΤΥΑΡΙΖΕΙ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΞΕΡΑΜΕΝΕΣ ΚΟΠΡΙΕΣ ΤΗΣ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑΣ; ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΟΥΛΑ; Ή ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΒΑΦΟ ΝΕΡΟΠΛΥΜΕΝΟ ΑΣΠΡΟΥΛΙ; ΘΑ ΔΙΑΔΩΣΕΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ WEBWARΙΣΜΟΥ; Ή ΘΑ ΚΛΕΙΣΤΕΙ ΣΤΟ ΚΑΒΟΥΚΙ ΤΟΥ; ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΚΟΣΜΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΤΣΙΡΟΠΟΥΛΙ; Ή ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ 3 ΚΑΙ Ο ΚΟΥΚΟΤΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΜΠΟΝΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΣΠΑΛΤΖΙΕ; ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΛΗΓΕΣ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ; Ή ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΛΙ ΤΟΥ ΠΙΚΠΑ ΤΟ ΚΑΓΚΕΛΟ; ΘΑ ΨΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ ΝΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΟΥΝ; 'Η ΘΑ ΤΟΝ ΓΡΑΨΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΠΩΣ Ο ΒΑΤΡΑΧΟΧΙΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΣ; ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΤΩΡΑ Η ΑΓΑΜΗΤΗ ΠΟΥ ΔΙΑΨΕΥΤΗΚΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ; ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΜΟΚΟ; Ή ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΒΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΧΑΖΟΜΑΡΑ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ; ΚΑΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΤΩΡΑ Ο ΑΝΤΙΚΡΑΤΙΚΙΣΤΗΣ ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΜΕΣΙΤΗ ΠΙΝΟΣΕΤ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΕΠΙΤΕΛΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ; ΘΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ; Ή ΜΗΠΩΣ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΒΟΛΕΥΤΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΛΛΑΞΕΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΤΑΜΠΕΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΞΑΝΘΙΑ ΠΟΥ ΞΕΡΟΓΛΕΙΦΕΤΑΙ; ΚΑΙ ΘΑ ΠΟΣΤΑΡΕΙ ΣΤΟ ΤΖΑΠΑ; Ή ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ ΤΗ ΜΙΣΘΩΤΗ ΣΚΑΛΒΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΜΟΔΙΑ ΚΡΑΤΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΟΥ ΥΠΑΓΕΤΑΙ ΤΟ WEBWAR; ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΑΠΟ ΟΛΑ: Ο ΤΕΛΗΣ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ; ΜΑΘΕΤΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑΚΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ WEBWAR, ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΟ ΣΗΡΙΑΛ ΠΟΥ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΣΕ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΚΑΙ ΠΧΙΟΤΗΤΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΛΑΜΨΗ ΤΟΥ ΦΩΣΚΩΛΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΕΥΛΟΓΗΤΟ ΘΕΟΧΑΡΗ ΝΑ ΧΑΡΟΠΑΛΕΥΕΙ ΑΠΟ ΚΑΡΚΙΝΟ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΛΙΝΙΚΗ ΜΕ ΤΟΝ GOAT CHRIST (ΜΙΚΡΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ)...Πολύ καλές οι σκέψεις σου. Σε οτι με αφορα παντως δεν φευγω με δακρυα στα ματια, αλλά με την συνείδηση μου ήσυχη. Ο λογος ειναι οτι εκανε ότι θεωρουσα καλύτερο για αυτο το τσαντίρι. Λάθη σιγουρα υπήρξαν, αλλα ποιος δεν κανει; Το κυριότερο λάθος πιστεύω ήταν, και θα ηθελα να εισηγηθω στους νεους αντμιν και στην ΓΣ να το διορθώσουν, πως δεν επεκταθήκαμε και σε αλλες πλατφόρμες. Έπρεπε να είχαμε και τουτιτερική παρουσια αλλά και στο φβ. Ισως και με το disqus. Να είναι πιο ευκολο και πιο προσβάσιμο, και πιο γνωστό το γγ.

Τωρα, εγω, θα παρακολουθώ απο μακρυα το γγ, θα κάθομαι στην κορυφη του λοφου, θα χαϊδευω την γενιάδα μου και σαν σοφος γεροντας θα δίνω διαλέξεις σε διάφορα φορουμς και συνεντεύξεις στους δημοσιογράφους. Θα μιλάω για τα λαθη, τι επρεπε να γινει, τι εγινε.

 

20
ποτε το συμπληρώσανε οι μαρξιστές; αφού λέει για USSR και people's democracies είναι σίγουρα πριν το '89 - και παίζει να ειναι και πριν το 1956. Δεν υπήρχε marxists.org τότε. Μάλλον είναι παρμένο από το λήμμα "πανισλαμισμός" στη Μεγάλη Σοβιετική Εγκυκλοπαίδεια, της οποία την πρώτη έκδοση επέβλεψε ο Στάλιν. Οπότε είναι σαν να το είπε αυτός.

το συμπληρώσανε μαλλον μετα την εισβολη των σοβιετικων στο αφχανισταν. Αφου ρε είναι στα Notes, εκει βάλανε μερικές επεξηγήσεις για να καταλαβαίνει ο συγχρονος τι ελεγε ο σταλιν τοτε. Δεν υπήρχε μαρξιστ.οργ αλλά γράφανε βιβλία, σε σειρές, για αυτο και θα δεις πως στο 1ο note γράφει, "δες σελιδα ταδε σε αυτο τον τομο"

 ;)

21
τους βρωμοεθνικιστές αυτούς τους έσφαξε τελικά το 1937.

Λέει όμως μια μεγάλη αληθεια για το ποιος εξέθρεψε τον ταλιμπανισμό:

 Today the U.S.-British imperialists use Pan-Islamism as a weapon in their preparations for an imperialist war against the U.S.S.R. and the People's Democracies, and for suppressing the national-liberation movement.

Αυτο δεν το εγραψε ο Σταλιν, το συμπληρώσανε οι μαρξιστες στα notes, απορω γιατι το κάνανε κιόλας, δεν ειναι κανένα μυστικό. Ουτε καν ανίερο αφου οι συντηριτικοι ρεπουπλικάνοι μοιράζονται τις ιδιες ιδέες με τους ταλιμπάνους.

https://www.youtube.com/watch?v=KYV7KWQ-fY4

22
Διάβασα ένα κείμενο το οποίο ομολογουμένως είναι πολύ καλό. Ο τιτλος του "στον δρόμο για τον εθνικισμο" και απαντά στους εθνικιστες που θελαν να καθορίζει το εθνος την τυχη του. Καταλήγει:


Quote
Well, we can wish them more courage. Do what you want to do! At all events, we can assure them that the other section of the Caucasian organisations, the Georgian, Russian, Armenian and Moslem pro-Party Social-Democrats, will resolutely break away from Messrs. the National-Liquidators, from these traitors to the glorious banner of internationalism in the Caucasus.

 ;)

23
διαβάζεις μαρξιστές; εισαι μαρξιστης;

(λολ)

24
με το λαϊκοδημοκρατικό έχεις πρόβλημα ή με το ομοφοβικό; Άντε καλά, το ομοφοβικό το παίρνω πίσω (το είπα γιατί εγώ αν ποτέ ασχοληθώ με την ενότητα Σεξ και Αυνανισμός, θα ανεβάζω κυρίως στρέιτ τσόντες σε αντίθεση με τον Πινοσέτ).

με την προσπαθεια σου να αλλοιώσεις τους κανονες εμπλοκης σε ιδεολογικες μαχες (δλδ να κανεις το ουδετερο γήπεδο σε έδρα σου). Μαλλον θα ξέρεις πως η ιδεολογία σου ειναι αδυναμη και θες το αβαντάζ της κερκιδας ή και του διαιτητη. ;)

25
Nα πω εδώ ότι όχι απλά επιτρέπεται, αλλά και ενθαρρύνεται, μέλη αυτού του φόρουμ να έχουν λογαριασμούς και στο webwar 5. Γιατί σε αντίθεση με το fasismos com, που κάθε μέρα μας έβριζε σαν ασφαλίτες (και τώρα ο δημιουργός του γλείφει εκεί που έφτυνε), το webwar 5 είναι ελευθεριακό και συνεργατικό φόρουμ με αυτό εδώ.

Τέσπα, από σήμερα το ww είναι λαϊκοδημοκρατικό και ομοφοβικό, γι' αυτό Πινοσέτ το νου σου.

Εμπρός για ένα νέο διαδικτυακό '45


μαλιστα, ακομη να παρει το αντμινιλίκι, ξεκινησε να προσπαθει να αλλοιώσει την εννοια του γγ-ρισμου απο ελευθεριακο πεδιο συγκρουσης ιδεολογιων σε οχημα της άποψης του.  :-\

26
Τι ανοίγεις topic και λες μέχρι το τέλος της εβδομάδος και βλακείες εάν τα έχεις όλα προκανονισμένα να κάνεις τους φίλους σου admin σε χρόνο ντεντε; :D

ολοι οσοι ηταν να τοποθετηθουν, τοποθετήθηκαν, οποταν δεν χρειαζόταν να περιμένουμε περισσότερο. Αν διαβαζες τους κανονες του γγ θα ηξερες.

27
nein 999... oti xeirotero.... de tha empisteuomoun oute adeio skylospito ston parerouli...

δεν εχεις αδικο, αλλά κατι πρέπει να αλλάξει και δεν ξερω τι. εγω δεν μπορω να ειμαι ανμιν εδω μεσα πλεον, καταστρέφεται η εννοια του γουεμπγορισμου.

Μαξουλίνο, ο δικός μου ντεφαιτισμός είναι επαναστατικός ντεφαιτισμός, όπως του Λένιν στον Α' Π.Π. Όπως έλεγε ο Λένιν ότι ο ιμπεριαλιστικός πόλεμος πρέπει να γίνει ταξικός, κι η αλληλοσφαγή των εργατών για χάρη των αφεντικών να γίνει ενότητα των εργατών ενάντια στ' αφεντικά, έτσι κι εγώ λέω ότι ο διχασμός του webwar και η αντμινολαγνεία, πρέπει να γίνει ενότητα παλιού και νέου και πάλη ενάντια σε κάθε λογής οπορτουνιστικό κατακάθι.

Για ένα ενωμένο επαναστατικό Webwar του Ζίμμερβαλντ που θα οδηγήσει σ' ένα νέο Κόκκινο Οκτώβρη!

 ::)

28
Ο πινοσετ και ο ναζμπολ (με βαριά καρδιά) ειναι τωρα αντμινς για αυτο το γγ. Μακαρι να ανθίσει ξανά το κ-λοχανείο, νομίζω εγω δεν εχω να προσφέρω και πολλά πλεον, οποταν βγήκα απο αντμιν.  :-\

29
Εμένα δεν με ενδιαφέρει ποιος είναι αντμίν και ποιος όχι. Εμένα με ενδιαφέρει ένα καλύτερο μέλλον για τους Έλληνες. Εγώ κοιτάω μέσα μου, στο αίμα μου, και βλέπω έναν κόσμο καθαρό, αγνό, ηθικό, χωρίς ψέμα και υποκρισία, ισχυρό χωρίς πόλεμο και αμόλυντο χωρίς κακία. Αυτή τη φλόγα της δυναμικής δημιουργίας εκφράζω και επιχειρώ και άλλοι ομοαίματοί μου άνθρωποι να ενωθούν μαζί μου σε αυτήν την προσπάθεια για έναν υπεράνθρωπο κόσμο, έναν κόσμο στον οποίο η αμαρτία του σήμερα δεν θα υπάρχει πλέον. Τι ποταπές και ανούσιες λοιπόν ειναι οι συζητήσεις περί moderation? Μια ζωή υφίσταμαι τη φίμωση και τη διαστρέβλωση για τις απόψεις μου. Μολαταύτα αυτές γίνονται ισχυρότερες χρόνο με τον χρόνο διότι έρχονται σε επαφή με την αμαρτία της φίμωσης. Η ανάπτυξη του ανθρώπινου πνεύματος, όπως έχει γράψει ο φιλόσοφος Χάγιεκ στο βιβλίο του Ο Δρόμος για τη Σκλαβιά, γίνεται μόνο μέσω της ελεύθερης μεθέξεώς τους. Αν προσπαθήσεις να επιβάλεις ένα καλούπι σε όλη αυτή τη διαδικασία, την πνίγεις. Και καμία ιδέα δεν είναι ισχυρότερη του αίματος και του ατομικού συμφέροντος. Ασε λοιπόν τις ιδέες ελεύθερες και πάψε αυτήν την μίζερη συζήτηση με τον εαυτό σου που κανέναν δεν ξεγελάει.

ποιος σε φιμωσε ποτέ εδω μέσα; κανένας. Εχεις παραισθήσεις.

Δυστυχως θα αναγκαστω, οπως φαίνεται να δωσω τα κλειδιά σε ενα τεκμηριωμένα δολοπλόκο, τον ναζμπολ, αφου η λύση να παραμείνω εγω αντμιν εδω μέσα δεν παίζει. Αν υπάρχει αλλος προθυμος ας εμφανιστεί.

Εγώ δικαιούμαι υποψηφιότητα ώστε να κάνω εγώ την συγχώνευση; :D Of course not...

εθεσες ποτε υποψηφιότητα ή το θεμα στην γσ; ποτε. οποταν γιατι κλαις;

30
Ok Σαυρούρα :D Τολμάει άραγε ο Mistermax να βάλει στην ψηφοφορία και την επιλογή να συγχωνευτούν τα forum; Εννοείται όχι... :-\ Αλλά προτείνω να ψηφίσετε όλοι αυτό, και μετά ας κάνει ταπεινωμένος με το έτσι θέλω τον βρωμοpinochet admin!

Στο είπα χιλιες φορες, το ψευδο-γγ σου δεν ειναι γγ γιατι την εξουσια την εχεις εσυ και η/ο γκομενος σου. Οποταν τράβα στο διαολο, τον φανταστικο σου φιλο και ασε μας, τι μπαινεις εδω μεσα και μας αυξανεις τα υπερκερδη μας;

tolmaei arage i sauroula na sevastei toys kanones kai tis apofaseis twn genikwn suneleusewn, kai nha zitisei signwmi gia ta lathi tis, anti na kanei tou kefaliou tis kai na apaitei san paidoula? ennoeitai oxi. the end

τολμησε; οχι. δε εντ. ;)

31
Προκαλώ τον μίστερ μαξ να κοιτάξει την δικιά μου και την δικιά του IP .

checked. Αν εμπαινε απο προξυ, θα αλλαζαν οι IP, τα πρόξυ δεν κρατανε σταθερο IP.


32
Γενική Συνέλευση / Re: Θέλετε WebWar 5;
« on: July 25, 2016, 08:53:53 am »
Φίλος είναι  απότο  φιλείν που σημαίνει αγαπώ επειδή τον αγαπάω τόσο μα τόσο πολύ :) και εχθρός του κόσμου τούτου, της φύσης του και των δημιουργημάτων του (συμπεριλαμβανομένου και εσάς των ανθρώπων) και επιπλέον είναι παντοδύναμος και είναι το πιο ισχυρό πνεύμα..
Στο παρελθόν είχα ασχοληθεί και με άλλες θρησκείες άλλα καμία δεν με κάλυπτε και σε καμία δεν ένιωσ αυτήν την ωραία σκοτεινή έλξη.
Τώρα το ότι είσαι υλιστής και δεν έχεις υπαρξιακές και θεολογικές ανησυχίες είναι δικό σου πρόβλημα...

ε, αφου ενοιωσες ελξη, πρεπει να ειναι αλήθεια. Το να μην πιστεύεις στις θεολογικες μλκιες και τα μεταφυσικά χοκους ποκους δεν εινια πρόβλημα.

Υπαρξιακές ανησυχίες ομως οι άθεοι και οι υλιστες, εχουν, οπως όλοι. Απλα δεν χρειαζομαστε να φτιάχνουμε ψευτικους κοσμους για να απαντήσουμε.


33
1-Πρώτα περιμένεις να δηλώσει κάποιος υποψηφιότητα και μετά λες τους όρους;
2-Παρεμπιπτόντως έχω 100 ποστς και πάνω σε άλλο λογαριασμό, στο άλλο γγ (http://webwar.byethost7.com/) dark light λέγομαι και εκεί, μετράει αυτό; (Ελπίζω ναι, επειδή και το άλλο γουεμπ γουορ είναι)
3-Βασικά συμφωνώ και εγώ με την συγχώνευση των δύο γγ , όμως με τους αντμιν του άλλου γγ...
4-Αν και θα προτιμούσα κάποιον αρσενικό (ορθόδοξο σατανιστή, φυσικά) ως αντιφεμινιστής που είμαι...

1-οι οροι αυοι ειναι γνωστοί εδω και καιρό.
2-δεν υπαρχει άλλο γγ, το λινκ που δινεις παει σε ψευδο-γγ. Οποταν δεν μετράει τιποτα.
3-αν γουσταρεις το ψευδο-γγ, τραβα στο ψευδο-γγ, ειμαι σιγουρος σου ταιριαζει καλύτερα.
4-αλλος ενας σκληρος αντιφεμινιστης μισογυνης μεσα στα φουστάνια της τορτελλινι....

34
Θα έβαζα υποψηφιότητα αλλά δε θέλω ο Μαξουλίνος να κουραστεί κάνοντας τον guest για να με βρίζει. Λέω καλύτερα να μπει ο Κάλλαν αντμίν και ή να το συγχωνεύσει με το 5 ή να το αρχειοθετήσει. Ο Πινοσέτ να μπει στο καινούριο με τον κανονικό του λογαριασμό σαν Finalboss o απατεώνας.

Ποτέ δεν έκανα τον γκεστ. Καλα τα παραμύθια σου αλλα δεν εχουν supporting evidence. Αυτός ειναι ο κυριος λογος που δεν κανεις για αντμιν, φαντασιώνεσαι καταστάσεις. Οχι πως ο πινοσετ παει πισω, αλλά δεν ειναι στο λεβελ σου.

ps-α! και το οτι εισαι ντιφιτιστης, αν ειναι να υπαρχει περίπτωση να κλείσεις το γγ, ασε καλύτερα. ;)

35
Γενική Συνέλευση / Re: Θέλετε WebWar 5;
« on: July 24, 2016, 11:47:43 pm »
Ποιες γκοθιες ρε μαλακά; Ορθοδοξος σατανιστής είμαι...

γενικά εδω δεν ενδιαφερόμαστε για τους φανταστικους σου φιλους και εχθρους.

36
Εγώ ενδιαφέρομαι όμως δεν με ξέρει κανείς από εδώ...

πρεπει να εχεις 100 ποστς και 1 μηνα παρουσια για να δικαιουσαι να εκλεγεις και να εκλέγεσαι.

37
Εφτασε το πληρωμα του χρονου που πρέπει να παραιτηθω και να δωσω την σκυταλη σε καποιον αλλο. Ποιος θα είναι περαν του πινοσετ; υπαρχει κανεις αλλος να ενδιαφέρεται; Αν οχι, ο πινοσετ θα γινει αντμιν, οι αποφάσεις στο τελος της εβδομάδας.

38
Γενική Συνέλευση / Re: Θέλετε WebWar 5;
« on: July 24, 2016, 10:29:32 pm »
Καλά ρε μαλάκες γιατί γαμιέται τόσο αυτό το φορουμ;
Τουλάχιστον το άλλο(http://webwar.byethost7.com/) έχει θεολογικά, φιλοσοφικά και μεταφυσικά θέματα...
Λέω να ανεβάσω κανένα άρθρο να το φτιάξω κάπως...

πως γαμιουνται τα φορουμ δλδ; τοσο μεσα στο ιντερνετ είσαι που γαμας και φορουμ;

Δεν απαγορεύεται να ανεβάσεις τίποτα, αλλά οι γκοθικες σας μαλακίες νομίζω θα αναδεικτουν καλύτερα στο ψευδο-γγ.

39
Αυτό είναι βλακώδες ερώτημα όπως το γιατί χρησιμοποιείς τους δρόμους αφού είναι του Κράτους. Το σωστό και το δίκαιο δεν είναι να μην χρησιμοποιούμε αυτόν τον πλούτο που με βια το Κράτος έκλεψε από εμάς, αλλά να τον χρησιμοποιούμε περισσότερο. Γιατί οι δρόμοι και το webwar (η συντήρηση-διαχείρισή του κ.ο.κ.) είναι πλούτος των φορολογουμένων ο οποίος έχει κλαπεί από το Κράτος και έχει τεθεί στην υπηρεσία του σκοταδισμού, της φορολαγνίας, της βίας, της μιζέριας και της υπανθρωπιάς. Σκοπός δεν είναι να παραδώσουμε στους σφετεριστές και τα παράσιτα τον πλούτο που εμείς οι ΛΧΑ παράξαμε, αλλά να ανακτήσουμε τον έλεγχο (ιδιοκτησία) αυτού του πλούτου. Και το webwar και οι δρόμοι πρέπει να επανέλθουν σε ιδιωτικά χέρια και η οικονομική τους διαχείριση να μην τροφοδοτείται από τη στυγνή φορολογική εκμετάλλευση των ΛΧΑ αλλά να υπόκειται στις κοινωνικές δυνάμεις της ζήτησης και της προσφοράς.

Το πρώτο και το σημαντικότερο βήμα για να γίνουν όλα αυτά είναι η ριζική μείωση της φορολογίας γιατί το Κράτος είναι ένα τέρας στου οποίου τις φλέβες ρέουν φόροι. Μόλις του αποστερήσεις τους φόρους, το σκοτώνεις. Και τότε όλες του οι σκοταδιστικές δομές καταρρέουν και τα παράσιτα παύουν να υπάρχουν.

Οι ιδιώτες που θα αναλάβουν την ιδιοκτησία των μέσων αυτών και θα υπακούν στη ζήτηση των ΛΧΑ καταναλωτών δεν θα έχουν καμία σχέση ούτε με τους υπάλληλους του Κράτους που διαχειρίζονται τα ζημιογόνα του μονοπώλια και ολιγοπώλια σήμερα, ούτε με τους διεφθαρμένους διαπλεκόμενους που εν είδει σύγχρονων κομισαρίων εμφανίζονται και παριστάνουν τους ιδιώτες επιχειρηματίες. Μια παντελώς νέα αριστοκρατική τάξη πραγμάτων θα προκύψει από την πτώση του Κράτους, Λευκή, Χριστιανική και Ανδροπρεπής!

παλί τις ιδιες πιπες. Το γγ δεν ειναι κρατικο, ουτε ιδιοτικο. Ειναι συλλογικό εγχείρημα και ιδιοκτησία δεν υπάρχει. Σου δωθηκε η ευκαιρια δυο φορες να γινεις αντμιν και την απέρριψες μαλιστα, αν ηταν κρατικο γιατι να σου κανει τετοια προσφορά;

40
Αρα καθαρή φυλή δεν υπαρχει. ;)

41
Το ΠαλαιοΕλευθεριακό ΦασιστοΡασιαλιστικό ΑναρχοΚαπιταλιστικό Κίνημα των Λευκών Χριστιανών Ανδρών εκφράζει δημοσίως τη θλίψη του για τη φίμωση του ομοερωτιστή Αγωνιστή της Ελευθερίας Μίλωνα Γιαννόπουλου από την υπηρεσία του twitter. Η λογοκρισία αυτή ξεσκεπάζει το αληθινό ολοκληρωτικό πρόσωπο του Κράτους

H Πουτσα που εφαγε ο μιλος τον εκανε να κλαιει σαν κοριτσάκι ή το κάνει για να γουστάρει; Οπως και να εχει, το τουιτερ ειναι ιδιωτικη εταιρεία. ΙΔΙΩΤΙΚΗ. Δεν θα ερθει ο Πινοσετ να μας πει πως θα κανουμε τις ιδιωτικες μας δουλειες.

Λογοκρισια παντως δεν δεκτηκε ο μιλος γιατι δικαιουνται να γκαρίζει για τις αποψεις του οπου θελει. Ηθελε τουϊτερ, ας παιξει με τους ορους του τουιτερ. Αν ηθελε απολυτη ελευθερια, μονο στο γουεμπγορ μπορουσε να παιξει.

42
Δεν προωθώ κανένα διαφυλετικό σεξ.

Οι εικονες που εβαλες ειναι διαφυλετικο σεξ ενω η μαυρουλα ειναι απομαυρισμενη ελαφρως αφου ισιωσε το μαλι της. Καλα τα πας. Ποια η αποψη σου για τα παιδια που προκυπτουν απο διαφυλετικο σεξ; θα μπορουν να γινουν ΛΧΑ; Ο Στεφεν Κάρι; Ο συμπαικτης του τομπσον; Ο κασιδιαρης; ο Ζινταν; μπορει καποιος απο αυτους να γινει λχα;

43
η αδεφλη της swift taylor πρέπει να ειναι. ή η ιδια η swift taylor

44
Ο κρατικιστής ο Αδόλφος Χίτλερ και η παρέα του, η οποία αποτελείτο από αλήτες, ποινικούς και ομοφυλόφιλους ε

Να μιλήσουν ολοι αλλα να μιλας και εσυ που εχεις folder στον υπολογιστη σου με ομοφυλετικο σεξ, ε, ειναι αστείο.

Παντως προωθεις το διαφυλετικο σεξ, οκ, συνεχισε!

45
Μάλλον σε κορόιδευε ο Χίτης γιατί υποτίθεται το ζητούμενο δεν είναι να κάνουμε μία κυπριακή εξυπνάδα για να χάσουμε έναν κωδικό, αλλά να διαχειριζόμαστε την Database χωρίς να μπορεί κάποιος να την πειράξει και να έχει περισσότερα δικαιώματα μέσω αυτής :D

τοτε θα μπορουσατε να το δωσετε σε καποιον εκλεγμένο της ΓΣ. Τορτελλινι, σταματα να βρίσκεις ηλιθιες δικαιολογιες. Θέλατε να κρατήσετε τον ελεγχο του γγ, αυτο ειναι εναντια στις αρχες του γγ, αντε γεια λοιπον, απλα τα πράγματα.

46
Δηλαδής είχες μιλήσει με κάποια από εμάς και σε διαβεβαίωσε ότι την Database θα την χειρίζεται ο Θεός ώστε να μην υπάρχει "superadmin"; :D

Και ο Χίτης ήταν παντρεμένος χρυσαυγίτης; :-\

να μην υπαρχει υπεραντμιν ειναι ευκολο, βαζεις ενα κωδικο τον οποιο ξεχνας, δλδ ειναι παρα πολυ μεγάλος και τυχαία νουμερα. Ειχα μιλησει με τον χιτη.

47
οι δυο σατανιστριες εχουν μεγαλη και αμφιλεγομενη ιστορια στο ww παρολο που ειναι εδω γυρω στους εξι μηνες. στην αρχη μπηκε η τορτελινι και αμεσως εδειξε τις βλεψεις της να γινει αντμιν ενω ελεγε συχνα ιστοριες της για διαφορους σερβερ lineage που ειχε παρει το αντμινιλικι με το ετσι θελω και εκλεβε και λεφτα απο ρουμανους κατα τα λεγομενα της. οι ιδιες ισχυριζονται οτι ειναι τελειως παρθενες αλλα ο πουλβερεμ ειχε αποκαλυψει οτι τα εχουν μεταξυ τους. στην αρχη μαλιστα η τορτελινι φαινοταν να τον γλειφει.

εκεινη την εποχη καποιος στοχοποιουσε τους σατανιστες. την φωτογραφια του πουλβερεμ την εσβησε ο ρουφιανοχιτης αλλα οταν ανεβηκε και φωτογραφια της ιεζαβελ η "μικρουλα" και "αθωα" τορτελινι προσπαθησε να χακεψει το ww και την εριξε την φωτογραφια. ο Μιστερ Μαξ δεν εχασε την ευκαιρια να κατηγορησει ολους τους σατανιστες γι αυτο και να κανει ντελιτ και τον Πουλβερεμ μαζι με την τορτελινι.

μετα για καποιο καιρο η τορτελινι το επαιξε φιλικα και μαλλον οντως "δεθηκε" με το ww και προσπαθουσε να γινει αντμιν με νομιμα μεσα αλλα ο Μιστερ Μαξ την υποπτευοταν μετα τα χακς και οταν την καλεσε να φανερωσει τις προθεσεις της εκεινη τα μασαγε.

τελικα οταν ο Δημητρης Πλατης του Σπυρου (Nazbol) φανερωσε την προθεση του να κανει ww5 με ενα backup που ανεβηκε η τορτελινι αρπαξε την ευκαιρια και εκανε πραξικοπημα ανεβαζοντας το backup αυθερετα και χριζοντας τον εαυτο της αντμιν. στην αρχη ολοι στηριξαν την προσπαθεια της τορτελινι (που φανερωθηκε οτι το αληθινο της ονομα ηταν σταυρουλα ενω ανεβαζε το φορουμ) αλλα μετα απο ενα επεισοδιο με τον Πουλβερεμ στην συναγωγη τους κλειστηκε στο τρελαδικο και εγινε αντμιν με το ετσι θελω για μια βδομαδα και κατι η Ιεζαβελ για την οποια ειχαμε ακουστα πολλα αλλα η πραγματικοτητα ηταν πιο καυλωτικη η πιο ξενερωτικη αναλογα με την σκοπια που βλεπεις το πραγμα. τελικα η ιεζαβελ δεν ηταν παρα μια σκατοψυχη ψυχοπαθης σαδιστρια που η σταυρουλα εχει θεοποιησει γιατι παιζει να πλακωμουνιαζονται.

μολις η ιεζαβελ (deumos) αρπαξε την εξουσια αρχισε να κανει αυθερετες αλλαγες στο ww και να βριζει τους παντες. ο μιστερ μαξ βλεποντας οτι χανει την εξουσια που ειχε και οτι του φερεται πολυ υποτιμητικα επειδη ειναι κυπριος πηγε να την κανει μπαν αλλα η deumos τοτε φανερωσε τα δικαιωματα υπεραντμιν που ειχε και εγινε ξανα απο μονη της αντμιν μαχαιρομουνιαζοντας στην κυριολεξια τον μιστερ μαξ επιδεικνυοντας ρατσιστικοτατη συμπεριφορα και κλασικο γυφτομανιατικο τραμπουκισμο.

ο μιστερ μαξ ομως δεν ειχε πει την τελευταια του λεξη. αμεσως δημοσιευσε γυμνες φωτογραφιες απο ενα ιστολογιο μιας deumos-eurynome λεγοντας οτι ηταν η ιεζαβελ. εκει οι δυο μανιατισσες σατανιστριες πραξικοπηματιες πρεπει να επαθαν τοσο ισχυρο σοκ που η σταυρουλα εξαφανιστηκε για μερες και η deumos παραιτηθηκε απο αντμιν (αν και ειχε πει απο πριν οτι δεν ειχε σκοπο να μεινει).

μετα ο χιτης εκανε ξανα αντμιν στο αλλο τον μιστερ μαξ αλλα η σταυρουλα με την κατηγορια οτι ο μιστερ μαξ βγαζει λεφτα απ τις τσοντες του πινοσετ εδω περα αλλα και ολες τις δημοσιευσεις που γινονται ξαναεβγαλε απο αντμιν τον μιστερ μαξ και τοτε αυτος αρχισε να κατηγορει ολους τους επισκεπτες του αλλου φορουμ ως μουνοδουλους και υποτακτικους της αρχιπρεζους ιεζαβελ αφου οπως απεδειχθη αυτη κανει κουμαντο γιατι οτι πει στην σταυρουλα εκεινη παει και το κανει αμεσως με χαρακτηριστικα παραδειγματα το οτι την εστρεψε εναντιον του μιστερ μαξ και του πουλβερεμ (τον οποιον στην αρχη τον εγλειφε και μετα τον εβριζε).

η αληθεια πρεπει να κρυβεται καπου αναμεσα.


Δεν τα θυμάσαι πολύ καλα. Η τορτελινι με την ντουέμος θέλανε:
α)να υπακουει το γγ στους κανονες λογοκρισιας τους
β) να κάνουνε πορταλ εντος του γγ, (σαν ενοτητα), που να δινει οδηγίες για ναρκωτικα και να παραπέμπει σε ιστοσελίδα οπου θα πουλάνε εμπορικα

Αυτο το πράγμα δεν υπήρχε περίπτωση να γινει δεκτό σε κανενα γγ.

Οταν εφτιαξαν το γγ5 (ψευδο-γγ) ανεβαζοντας το μπακαπ, εγινε φασαρια γιατι να ειναι σουπεραντμιν. Τελικα μου ειπανε πως δεν θα υπήρχε σουπεραντμιν και να το στηριξω. Οποταν εκανα ενα μικρό πειραματάκι και απέδειξε αυτο που υποψιαζόμουνα, οτι υπαρχει σουπερ αντμιν, η ντουεμος.

Αφου τους εξέθεσα για τα ψεμματα και το οτι ηθελαν να εμπορεύονταν ναρκωτικα, ξεκινήσανε αυτο που ξερουν καλύτερα, τις πιπες. Οτι εγω ειμαι ο πινοσετ, οτι βγαζω λεφτα απο αναρτησεις εδω μεσα κτλ. Δλδ ατεκμηρίωτες μαλακιες.

Οποταν σε αυτο το γγ, διατηρηται το αχαλίνωτο και ελευθεριακο πνευμα του γγ. Στο αλλο, πρυτανευει ο σατανιστικος πουριτανισμος τοσο που μοιάζει με μοναστήρι. Φυσικα, οπως και στα μοναστήρια, τι γινεται πισω απο κλειστες πορτες κανεις δεν ξέρει. (ή το ξερουν μονο οι τρελλοι και τα παιδια, οπως λεει και η νανα μουσχουρη)

Ο χιτης εκτιμω οτι κουράστηκε γενικα και μαλλον θα μετακόμησε με την γυναίκα του, αστικοποιηθηκε και δεν εχει πλεον χρόνο να ασχολείται. Ασε που η ΧΑ επαψε να "λαμπει" στα ματια των οπαδων της οπως παλιοτερα, οποταν πολλοι χάσανε το κινητρο να μπαινουν εδω μεσα και να το παιζουν σκληροι Χρυσαυγιτες.

48
To ιστορικο των πρωτοπαλλίκαρων της Χουντας. Αν νομιζετε πως επειδη αξίζετε, με καθαρα εθνικιστικα κριτηρια, να πάτε μπροστά, κανετε λάθος. Σημασία εχει τι εκανε ο παππους σας πριν μισο αιώνα. Απο εκει καθορίζεται η ιεραρχία.

http://www.kar.org.gr/2016/03/17/i-istoria-tou-archifylaka-georgiou-michaloliakou-prodose-to-eam-gia-na-pai-sta-tagmata-asfalias-menontas-pistos-ston-orko-tou-pros-ton-chitler-mechri-to-telos/

Να το ξεκαθαρίσουμε, μια και καλή. Δεν υπάρχει οικογενειακή/συλλογική ευθύνη. Κανένα παιδί δεν μπορεί να είναι υπεύθυνο για τις πράξεις των γονιών του. Η αλήθεια είναι, όμως, ότι ανάμεσα στα διάφορα περίεργα φαινόμενα που μας προέκυψαν το τελευταίο διάστημα, όταν το ναζιστικό τέρας σήκωσε το άσχημο κεφάλι του, με αποτέλεσμα να μαθαίνουμε, σχεδόν σε καθημερινή βάση, γεγονότα και καταστάσεις που άλλοτε θα μας φαίνονταν απίθανα και ακατανόητα, υπάρχει και ένα πολύ αξιοπρόσεκτο φαινόμενο, το οποίο -αν μη τι άλλο- θα άξιζε να μελετηθεί από ειδικούς επιστήμονες, έστω για να κατανοήσουμε λίγο καλύτερα την επίδραση του περιβάλλοντος μέσα στο οποίο μεγαλώνει ένα παιδί επάνω στην περαιτέρω πορεία του.

Οσοι ασχολούνται, λοιπόν, με την Ιστορία αποκλείεται να μην έχουν παρατηρήσει το εξής: Σε κάθε σκοτεινή περίοδο της Ιστορίας της νεότερης Ελλάδας, από το 1936 και μετά, πάρα πολύ συχνά, συναντάμε ανθρώπους των οποίων το επώνυμο είναι ίδιο με το επώνυμο κάποιου στελέχους της ναζιστικής συμμορίας. Από την 4η Αυγούστου, την Κατοχή και τον Εμφύλιο, τη Χούντα, την ακροδεξιά τρομοκρατία της Μεταπολίτευσης, πάντα υπάρχει σε κάθε περίοδο ανωμαλίας, κι από ένας συγγενής σύγχρονου χρυσαβγίτη.

Λογικά και μαθηματικά, κάνοντας χρήση των θεωριών των πιθανοτήτων, είναι βέβαιο πως δεν είναι όλοι συγγνείς. Κάποιοι μπορεί να είναι απλή συνωνυμία. Κάποιοι, όμως, σίγουρα θα προέρχονται από τις ευρύτερες οικογένειες τους. Και κάποιοι θα είναι στενοί συγγενείς. Ας δούμε μερικά παραδείγματα, έτσι, σαν προσφορά για όποιον ιστοριοδίφη θελήσει να το ψάξει περισσότερο: # Την ιστορία του Νίκου Γόδα, του ΕΛΑΣίτη ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού που εκτελέστηκε με την φανέλα με τον έφηβο το 1948, λογικά την γνωρίζουν οι αναγνώστες του ιστολογίου. Αν όχι, υπάρχει εδώ κι εδώ Ποια ήταν τα ονόματα των δύο ψευδομαρτύρων, με τις καταθέσεις των οποίων καταδικάστηκε;;; Λουκάς και Δημήτρης Κασιδιάρης.

«O Λουκάς και ο Δημήτρης Κασιδιάρης λοιπόν, που μένανε στα Μανιάτικα του Πειραιά, ήταν δύο αδέρφια που δεν ήταν αστυνομικοί, αλλά ανήκαν στην Ειδική Ασφάλεια, που συνεργαζόταν με τους Γερμανούς επί Κατοχής για να κυνηγάει κομμουνιστές. Ο ένας ήταν πρεσσαδόρος και ο άλλος οδηγός στο επάγγελμα. Ο Βεντίκος, που έκανε τις ανακρίσεις στο Άσυλο, είχε προηγούμενα με το Λουκά Κασιδιάρη, επειδή αυτός κατά την Κατοχή ως στέλεχος της Ειδικής Ασφάλειας συνέλαβε τον αδερφό του. Έτσι, για αντίποινα ο Βεντίκος συνέλαβε τη νύφη του Λουκά Κασιδιάρη, Βασιλική Κασιδιάρη, κατά τα Δεκεμβριανά και την εκτέλεσε στο Άσυλο. Η Βασιλική ήταν σύζυγος του Δημήτρη Κασιδιάρη, ο οποίος κατέθεσε ότι ο αδερφός του Γιάννης έκρυβε το Βεντίκο στο σπίτι του κατά την Κατοχή για να μην τον πιάσουν οι Γερμανοί». Πηγή: Ιστολόγιο Reds Against The Machine, Η δίκη του Νίκου Γόδα, 21/01/2015

Διαβάστε περισσότερα: http://www.kar.org.gr/2016/03/17/i-istoria-tou-archifylaka-georgiou-michaloliakou-prodose-to-eam-gia-na-pai-sta-tagmata-asfalias-menontas-pistos-ston-orko-tou-pros-ton-chitler-mechri-to-telos/

49
Καταρχάς κανείς δεν ήταν 100% σίγουρος ποιος κρυβόταν  πίσω από το χτύπημα,να κάναμε πόλεμο χωρίς να ξέρουμε;Όταν ήρθε ο Ιταλός φάτσα φόρα μια χαρά έγινε πόλεμος και επιβεβαιώθηκαν και οι υποψίες για τον τορπιλισμό.Η Ελλάδα ήταν σύμμαχος με την Αγγλία και όσο ταυτίζονταν τα συμφέροντα τους όλα ήταν καλά και μετά που τσίνησε φάγανε τον Μεταξά.Αυτό από μόνο του αποδεικνύει πως δεν ελεγχόταν.Αν απλά έπαιρνε διαταγές δεν θα υπήρχε κανένα πρόβλημα στις σχέσεις τους και θα ήταν ζωντανός.

α, τωρα δεν ξερουμε ποιος ηταν απο πίσω. Γιατι συνηθως λέτε πως "ο μεταξας ηταν σοφος και ηξερε οτι ηθελε περισσότερη προετοιμασία".

Η ελλάδα ηταν προτερκτοράτο της αγγλίας, αυτη οργάνωνε τον στρατό, αυτη ελεγχε την εξωτερική της πολιτική, τις συμμαχίες κτλ.

Πέθανε ο Μεταξας απο ιατρικό λάθος, καμια συνωμοσιολογια δεν υπήρχε. Τοτε πεθενε μπολικος κόσμος ετσι.


Αυτό ήθελα να σε ρωτήσω ρε μπινέ για την Deumos αυτή έχει το w5;
Είναι καλό κομμάτι γουστάρω dominatrix άμα είναι πες μου τι παίζει.


Αυτη εχει το ψευδο-γγ5. Ειναι σατανίστρια αγαμητη με πλατωνικο ερωτα λεσβια, αν και φημες λένε πως ειναι τρανς. Τα έχει με την τορτελλινι ή ιταλία. Το παίζουν πουριτανές.

51
Αμφότερες Εβραία και Ελληνίδα (η Εβραία βέβαια ασυζητητί ) είναι για τον πούτσο.Quote
Απορώ γιατί ο Κασιδιάρης δεν βρήκε μία ωραία

Αν δεν ειναι μπαζο ο κασι δεν αυτώνει, γιατι τα πρότυπα ομορφιάς προγραμματίζονται απο την παιδικη σου ηλικια και ειναι συνηθως οι πιο στενοι σου συγγενεις. Ο κλασιδιαρης φαινεται οτι γυφτοφέρνει, για αυτο γουσταρει και τις αναλογες γυναίκες.

52
Τι λες ρε κακομοίρη αφού πήγαμε σε πόλεμο ανιστόρητε

Βλακούλη, βυθισανε οι ιταλοι την ελλη και εσεις δεν κυρηξατε πόλεμο. Τοσο κότες. Θα κάνατε πόλεμο οταν σας λέγανε οι εγγλέζοι. Οπως εχουν τους γκουρκοας οι  αγγλοι, ετσι ειχαν και εσας.

53
Κανένας δεν διοικούσε πλην του Μεταξά,απλά η πολιτική του ταυτιζόταν με αυτή των Άγγλων,

εισαι απλα ενα ανιστόριτο ουγκ. Οι αγγλοι καναν κουμαντο στην ελλαδισταν, μεχρι και τα αεροπλανα τους εκοβαν βολτες οποτε ήθελαν. Μπανανία η ελλάδα.

Τους βυθισε την Ελλη ο Μουσολίνι και το κάνατε γαργάρα, γιατι έτσι σας έλεγε ο αγγλος γαμιας σας!  ;)

54
Μια χαρά ψοφησε ο μεταξας ενω δεν ειχε τιποτα σοβαρο. Και δεν μας εκανε τιποτα ο μεταξας, οι αγγλοι διοικουσαν την χώρα. Ηταν προτεκτοράτο.

55
Η ιρλανδία είναι μαζι με το ελλαδισταν πρωτο σε εκροη μεταναστων. Αυτος ειναι ποιοτικος δεικτης της καταστασης της οικονομιας. Μεχρι και στο μπλουμπεργκ ακουγα χτες που λεγανε πως ειναι πλασματικο το 26% επειδη ειναι απλα αλλαγη φορολογικης βασης εταιρειών, που αποδίδουν ελαχιστο φορο και δεν προσλαμβάνουν κόσμο.

56
Ημερολόγιο / 14 Ιουλίου
« on: July 14, 2016, 09:46:13 am »
Μπουεναβεντούρα Ντουρρούτι... Γεννήθηκε 14 Ιουλίου 1896.


«Ήμουνα αναρχικός σε όλη μου την ζωή. Ελπίζω ότι είμαι και τώρα. Θα το θεωρούσα πράγματι πολύ θλιβερό να γινόμουνα στρατηγός και να εξουσιάζω ανθρώπους με στρατιωτική πυγμή ...Πιστεύω όπως πάντα στην ελευθέρια που στηρίζεται στην αίσθηση ευθύνης. Θεωρώ την πειθαρχία απαραίτητη αλλά θα πρέπει να είναι αυτοπειθαρχία, εμπνεόμενη από ένα κοινό σκοπό και ένα ισχυρό αίσθημα συντροφικότητας»

«Δεν θέλουμε παράσημα, ούτε ζώνες στρατηγών, δεν θέλουμε να μετέχουμε σε επιτροπές ούτε να γίνουμε υπουργοί. Θέλουμε την επανάσταση».

«Πάντα σε καλύβια και τρύπες μέναμε, θα καταφέρουμε λοιπόν να ζήσουμε εκεί μέσα για λίγο καιρό. Μην ξεχνάτε όμως πως ξέρουμε και να χτίζουμε. Εμείς είμαστε εκείνοι που χτίσαμε τα παλάτια και τις πόλεις στην Ισπανία, στην Αμερική και σ' ολόκληρο τον κόσμο. Εμείς οι εργάτες μπορούμε να χτίσουμε καινούργια στη θέση τους, καινούργια και καλύτερα. Δεν φοβόμαστε τα συντρίμμια. Τη γη εμείς θα την κληρονομήσουμε, γι' αυτό δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία. Ας κάνει η αστική τάξη τον κόσμο της κομμάτια προτού αποχωρήσει από τη σκηνή της ιστορίας. Εμείς κουβαλάμε έναν καινούριο κόσμο, εδώ, στις καρδιές μας. Κι ο κόσμος αυτός μεγαλώνει κάθε στιγμή. Μεγαλώνει και τώρα ακόμη, που μιλάμε»

Υπόδειγμα επαναστάτη ο αναρχικός Μπουεναβεντούρα Ντουρρούτι, ο άνθρωπος που ζούσε με δυο αλλαξιές ρούχα, δυο πιστόλια και ένα ζευγάρι κιάλια και με μόνη προσδοκία να εφορμήσει στον ουρανό, να τσακίσει τον φασισμό. Η συμβολή του στον ισπανικό εμφύλιο θα μείνει ανεπανάληπτη.

58
Επεσα σε ενα αρθρο που σχολιαζει πως η ελισαβετ, η βασιλισσα της αγγλιας ειναι ερπετο. Αληθεύει αυτό Πινοσετ, εσύ που είσαι μέσα στα πράγματα; Είναι αλήθεια πως οι ερπετανθρωποι πολεμουν τους ΛΧΑ και τον ελληνισμο σε μια αδυσοπιτη μαχη που ξεκινησε πριν απο αιώνες;


Σχόλιο απο το μακελειο http://www.makeleio.gr/?p=667994
Quote
Δεν είναι περίεργο ότι πολλοί χλευάζουν αυτό το θέμα, επειδή δεν έψαξαν τίποτα άλλο πέρα από τον τρόπο που τους έμαθε το σύστημα… Το σύστημα ήθελε να μας βάλει όρια σε όλους για να μας κάνει να μη σκεφτόμαστε πέρα από όσα μας μαθαίνουν… Πριν λίγα χρόνια κάποιοι προειδοποιούσαμε ότι είμαστε σκλαβωμένοι από ερπετά, τώρα μόνο όσοι ερευνούν το καταλαβαίνουν… Όσο τρελά κ να τα νομίζετε αυτά που γράφω, κρατήστε τα κάπου στο μυαλό σας κ με το καιρό αν είναι θα καταλάβετε, όταν θα δέσουν μέσα σας θα αντιλαμβάνεστε πάρα πολλά γεγονότα…
Κάποτε, πολύ πριν τα 6000 χρόνια οι Άνθρωποι ζούσαν με τον Ελληνικό τρόπο ζωής, όλοι ήταν Ελεύθεροι, ζούσαν Ισότιμα, χωρίς χρήματα κ ανταλλάχτηκες αξίες ή κάθε άλλου είδους υλικής δυναμικότητας, υπήρχε σεβασμός, ήταν όλοι μονιασμένοι, συνεργαζόντουσαν όλοι, δεν υπήρχαν σύνορα, δεν υπήρχαν πόλεμοι κ κανένας τρόπος βίας, δεν υπήρχαν κλέφτες, ψεύτες κ λαμόγια …Τον τρόπο ζωής των Αρχαίων Ελλήνων τον θαύμαζε τότε όλοι η Ανθρωπότητα…

Τα τελευταία 6000 χρόνια η Ανθρωπότητα είναι σκλαβωμένη από τα ερπεταποβράσματα του ιεχωβά, ο οποίος πάντα στρεφότανε κατά του Ελληνικού τρόπου ζωής, ήθελε τους Ανθρώπους να είναι σκλάβοι των αποβρασμάτων του, κ εκείνου, κ παράλληλα δεν ήθελε να αφήνει την Ανθρώπινη εξέλιξη, έτσι μέσα από απάνθρωπες ιδεολογίες κρατάει τις μη ολοκληρωμένες ψυχές, καθώς όταν δεν εξελίσσεται κάποια ψυχή δεν ολοκληρώνεται, κ έτσι δεν ελευθερώνεται…

Ανά καιρούς στελνόντουσαν πολεμιστές σαν τον Λεωνίδα, κ τον Μέγα Αλέξανδρο πιο μετά, κ πολέμησαν με στρατό εναντίων των ερπεταποβρασμάτων, τους έκαναν μεγάλη ζημιά αλλά δεν κατάφεραν να Ελευθερώσουν ολόκληρη την Ανθρωπότητα…

Όταν ήρθε η ώρα που κατέβηκε ο Χριστός, ήρθε για να Ελευθερώσει την Ανθρωπότητα (όχι με πόλεμο, με Αφύπνιση) με τον τρόπο ζωής των Αρχαίων Ελλήνων (δεν είναι τυχαίο), αλλά ο σκοτεινός θεός των ερπεταποβρασμάτων (Ιεχωβά/Γιαχβέ) δεν το ήθελε αυτό επειδή απελευθερωνόντουσαν οι Άνθρωποι κ έφευγαν από εκείνον, κ έτσι διάταξε την σταύρωση του Χριστού… Ο σκοτεινός θεός Ιεχωβάς μετά την σταύρωση του Χριστού, έκανε τον Χριστό θρησκεία, για να πλανήσει τους πιστούς του Χριστού σε εκείνων… Μέσο του Βυζαντίου έκανε πολλές σφαγές δήθεν στο όνομα του Χριστού, αλλά από πίσω από της σφαγές κρυβότανε εκείνος (Ιεχωβά/Γιαχβέ), έτσι από το μαχαίρι στο λαιμό πέρασε από γενιά σε γενιά ο τρόπος που πιστεύουν οι περισσότεροι σήμερα…
Τα ερπεταποβράσματα έχουν δημιουργήσει κ άλλες θρησκείες εκμεταλλευόμενοι κ αλλά ιστορικά πρόσωπα που δίδαξαν κ θαύμαζαν οι Άνθρωποι, έτσι βρίσκονται από πίσω από όλες αυτές τις θρησκείες κ δίχαζαν πάντα την Ανθρωπότητα με προβοκάτσια, έκαναν τους πιστούς τις κάθε θρησκείας να γίνονται όπως τους θέλουν, μέσα από παραγραφές (κ όχι τις πραγματικές διδασκαλίες), κ τους έκαναν μέσο της υποδούλωσης να αφιερώνουν την ενέργεια κ την ψυχή τους στον σκοτεινό τους θεό (κ όχι σε εκείνον που νομίζει ότι πιστεύει ο καθένας) …Το σύστημα δεν μας κάνει Ανθρώπους…

…Δεν Ελευθερωθήκαμε, αλλά θέλουν να νομίζουμε ότι Ελευθερωθήκαμε…

Βρισκόμαστε σε μια εποχή της εικονικής πραγματικότητας… Φτάσαμε σε αυτό το σημείο της σκλαβιάς, μέσα από την βία, την σταδιακή παραγραφή της ιστορίας, τα χρήματα τα δημιουργήσαν για να μας κάνουν να τα λατρέψουμε κ να εθιστούμε από αυτά για να κρεμόμαστε από πάνω τους ώστε να μας κινούνε τα νήματα όπως θέλουν, μας κάνουν εγωιστές, μας κάνουν να είμαστε καλοί πισώπλατοι υποκριτές (κ όχι Αληθινοί κ Ειλικρινείς), μας διαφημίζουν τα στημένα, τα όμορφα παραμύθια, κ μας κάνουν να βλέπουμε μόνο μπροστά με παρωπίδες τυφλής αισιοδοξίας για να μην βλέπουμε κ μην μας νοιάζει τι καίγεται πίσω μας, μας κάνουν να σκεφτόμαστε με υλικές αξίες (κ όχι με Ανθρώπινες Αξίες για το καλό όλων μας), κ από ολόκληρη αυτή την υπόδουλη πλύση εγκεφάλου που μεταδόθηκε από γενιά σε γενιά, μας έκαναν να την συνηθίσουμε για να μας γίνει τρόπος ζωής… Είμαστε τόσο μελετημένα σκλαβωμένοι που ότι κ επιλέξει να πιστεύει κάποιος, παντού υπάρχουν παγίδες που καταλήγουν στον ίδιο δρόμο (κ όχι εκεί που νομίζουμε ότι πιστεύουμε), επειδή μας έκαναν να έχουμε τυφλή εμπιστοσύνη στα καλά λόγια συμπαράστασης, κ μας εκμεταλλεύονται με ότι πιστεύουμε, για να τους νομίζουμε για δικούς μας, κ να μη βλέπουμε τα σχέδια τους από τις πράξεις τους… Ζούμε σε μια μοντέρνα σκλαβιά στην οποία μέσα από το εμπόριο μας προωθούν διάφορους σωτήρες με διάφορες ταμπέλες, μας διχάζουν με διάφορες απάνθρωπες ιδεολογίες, για να μας κάνουν να νομίζουμε ότι έχουμε ελεύθερη βούληση, αλλά ότι κ να επιλέξουμε μέσα στο σύστημα καταλήγουμε πάντα στον δρόμο τους, όλοι τους οι δρόμοι λειτουργούν με υποδούλωση… Εκείνοι κινούνε το εμπόριο το κάνουν κατά της Ελληνικής Ιστορίας, την οποία πάντα την ζήλευαν, κ για όλα τα ιστορικά εγκλήματα που κάνουν εκείνοι, τα διαγράφουν ή βγάζουν υπευθύνους τους Έλληνες… Η κωλοφάρα τους πάντα ήθελε να εξαφανίσει εμάς τους Έλληνες κ της Ιστορία μας, κ να πάρει την Ελλάδα…

Κρίμα που έχουμε φτάσει σε αυτό το σημείο, οι περισσότεροι είναι βραχυκυκλωμένοι επειδή δεν τους νοιάζει η ιστορία που έχει την δύναμη να μας ανοίξει τα μάτια, κ να μας απελευθερώσει με τον καιρό την ψυχή μας…

Αν θέλετε να έρθετε κοντά στις ρίζες της Ανθρωπότητας, γίνετε Άνθρωποι από μέσα σας με αυτοκριτική για το καλό όλων, πρέπει από μέσα σας να δείτε τις Ανθρώπινες Αξίες, κ θα σας φέρουν κοντά κ σε ότι πιστεύετε…

59
Το πουτανάκι του κασσιδιάρη, που παρέτησε τον γκομενο της στα κρυα του λουτρου επειδη την είδε διασημότητα, εχασε απο την πολύ πιο ομορφη και αριανη Εβραία Χάννα, δείχνοντας οτι η εβραϊκη ψυχή και σώμα είναι ανωτερη απο την ελληνικη.Το πουτανακι ενω αποκλείστηκε δια βιου απο τις ελληνικες εθνικες ομαδες, βρήκε τον τρόπο να λαδώσει και να ξαναμπει στην ολυμπιακη ομάδα.

Χρυσαυγίτες = γλίτσες

εδω το αριο λινκ
https://www.facebook.com/HannaKnyazyevaMinenko/?fref=nf&hc_location=ufi

60
Βλασφημία και Ιεροσυλία / Re: holy memes
« on: July 12, 2016, 09:34:42 am »Pages: [1] 2 3 ... 66