Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - Pinochet88

Pages: 1 [2] 3 4 ... 17
61
https://www.youtube.com/watch?v=tceWlIkbTfo

Άλλο ένα βίντεο του Σποκ γεμάτο με τις επιστημονικές αποδείξεις για το γεγονός ότι η πρόοδος μπορεί να επέλθει μόνο μέσα από τη Φυλετική Καθαρότητα μιας κοινωνίας. Η Ελεύθερη Αγορά δίνει τη δυνατότητα μόνο σε Φυλετικά Καθαρές κοινωνίες να προκόψουν για αυτό και ο Καπιταλισμός, ως προστάτης της Λευκής Φυλής, θα τιμωρήσει αμείλικτα όλες τις φυλετικές επιμειξίες και τους υπάνθρωπους.  Οι φορολάγνοι κρατικιστές που προσφέρουν νομιμοποίηση στην κρατική αναδιανομή, προδίδουν τη Λευκή Φυλή και συμβάλλουν στην τιμωρία των Λευκών εις όφελος των υπανθρώπων, το οποίο όπως έχω αποδείξει εδώ, αποτελεί νομοτέλεια της ύπαρξης του Κράτους.

62
    Is it lawful to give tribute unto Caesar, or not? But Jesus perceived their wickedness, and said, Why tempt ye me, ye hypocrites? Shew me the tribute money. And they brought unto him a penny. And he saith unto them, Whose is this image and superscription? They say unto him, Caesar's. Then saith he unto them, Render therefore unto Caesar the things which are Caesar's; and unto God the things that are God's. When they had heard these words, they marvelled, and left him, and went their way (Matt. 22:15-22).

The theocentric principle here is the distinction between God's ownership and man's. Men owe God for the use of His goods, in the same way that they owe the government for services rendered. If the State has the power to enforce payment, surely God does, too.


O Ιησούς δεν πήρε ποτέ θέση υπέρ του Καίσαρα. Ίσα ίσα είπε πως εάν όντως ο Καίσαρας έχει νόμιμη (ατομική )ιδιοκτησία, τότε η (ατομική) ιδιοκτησία του Καίσαρα (όχι του Κράτους, απρόσωπο Κράτος δεν υπήρχε τότε) πρέπει να γίνει σεβαστή με το ίδιο κύρος που διέπει τη σχέση που ο ίδιος ο Θεός εγκαθίδρυσε δια της Δημιουργίας με την πλάση.

Ο Ιησούς ρώτησε σε ποιον ανήκει το χρήμα θέτοντας έτσι τα θεμέλια της αμφισβήτησης του κρατικού μη-εμπράγματου χρήματος. Είπε δηλαδή ο Ιησούς: "Αφού εσείς φορολογούμενοι, που υποκριτικά παραπονιέστε για τη λαίλαπα των αντιλαικών μέτρων και άλλες ανοησίες, ανέχεστε ο Καίσαρας να ρυθμίζει το χρήμα με το οποίο συναλλάσεστε, τότε όλο το χρήμα σας ανήκει σε αυτόν" γνωρίζοντας πολύ καλά τη σατανική εξέλιξη του χρήματος σε χάρτινο το οποίο τυπώνουν πλέον οι κεντρικοί τραπεζίτες και με το οποίο ληστεύουν τον πλούτο των ανθρώπων. Σήμερα το χρήμα με το οποίο συναλλασσόμεθα έχει επάνω τυπωμένο το έμβλημα του Κράτους, δηλαδή των παρασίτων. Τότε, μας λέει ο Κύριος Ημών Ιησούς Χριστός, όλο το χρήμα, δυστυχώς ανήκει στα παράσιτα. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να υποκρινόμαστε για αυτό.

Ο Κύριος όμως μας λέει και κάτι άλλο. Μας λέει ότι αυτά που είναι του Θεού, ανήκουν στον Θεό και, όπως γνωρίζουμε όλοι μας, ο Θεός αγάπη εστί. Τι είναι του Θεού; Τι έφτιαξε ο Θεός με τη Δημιουργία; Έφτιαξε την ύλη! Αν λοιπόν σταματήσουμε να συναλλασόμεθα με το χρήμα του Κράτους και του Καίσαρα, το χρήμα δλδ του Σατανά, τότε θα απαλλαγούμε από τους κλέφτες (Καίσαρας, Κράτος, δημόσιοι υπάνθρωποι κτλ) και θα συναλλασσόμεθα με το χρήμα του Θεού, την ύλη δηλαδή, όπως ο χρυσός και το ασήμι, στα οποία ο Θεός έδωσε τις φυσικές τους ιδιότητες που τα κάνουν κατάλληλα για χρήμα, ΤΟΤΕ ΘΑ ΣΥΝΑΛΛΑΣΣΟΜΕΘΑ ΜΕ ΑΓΑΠΗ, με το σώμα και το πνεύμα του Θεού, το οποίο είναι η ύλη*! Και πράγματι, εάν ο κόσμος συναλλάσεται με χρυσό, η βια του Κράτους θα περιοριστεί και η αγαπητική φιλανθρωπία θα λάμψει και πάλι αντικαθιστώντας την εγκληματική αναδιανομή.

Το εάν πραγματικά ο Καίσαρας άξιζε αυτά τα χρήματα αποδεικνύεται από το είδος των υπηρεσιών που προσφέρει το Κράτος. Εάν αυτές τις υπηρεσίες τις προσφέρει κάποιος άλλος από τον Καίσαρα (π.χ. ιδιωτικές εταιρείες), τότε ο Κύριος μας λέει πως πρέπει να δώσουμε σε άλλον τα χρήματα και όχι στο Κράτος.*Όπως ο άνθρωπος έχει πολύτιμα πράγματα πάνω στο σώμα του και μη πολύτιμα, έτσι έχει και ο Θεός. Για αυτό όταν η αγορά αποδίδει τιμές πάνω σε κάποιο κομμάτι ύλης το κάνει επειδή ο άνθρωπος έχει το χάρισμα να ξεχωρίζει αυτό που αξίζει. Π.χ. για έναν άνθρωπο, το μυαλό του και η καρδιά του και τα νεφρά του είναι πιο πολύτιμα από τα περιεχόμενα στο παχύ του έντερο. Έτσι και ο Θεός, ο οποίος εμφανίζεται γύρω μας ως ύλη, έχει πολύτιμα και μη πολύτιμα μέρη. Τα διαμάντια, ο χρυσός, το ασήμι, είναι το μυαλό και η καρδιά του Θεού, ενώ άλλα πράγματα είναι τα κόπρανα. Και αφού μόνο ο άνθρωπος μπορεί να ξεχωρίζει τι αξίζει και τι όχι, η λειτουργία της ελεύθερης αγοράς είναι αποφασιστικής σημασίας για να γνωρίζουμε τον αληθινό Θεό, γιατί χωρίς προσφορά και ζήτηση, χωρίς τιμές, πως θα γνωρίζαμε πιο θείο δημιούργημα αξίζει περισσότερο; 

63
Ανθέλληνες κομμουνιστές γόνοι συριζοπασόκων διορισμένων στο Κράτος και αμειβομένων με 3 χιλιάρικα τον μήνα, έκαναν κάποιες καταλήψεις υπό την προστασία της κομμουνιστικής φορολαγνικής κυβέρνησης-εξουσίας σε "πανεπιστημιακά" κτήρια τα οποία έχουν πληρώσει οι ΛΧΑ - γιατί αυτοί πληρώνουν τη συντριπτική πλειοψηφία των φόρων και αυτοί παράγουν όλον τον πλούτο - και δήθεν ως διαμαρτυρία για την εκμετάλλευση που υφίστανται - μιλάμε για τους κομμουνιστές που προστατεύει και πληρώνει η εξουσία, όχι για τους ΛΧΑ !!!! - μπούκαραν στον Ναό του Κυρίου Ιησού Χριστού, Πατέρα του Δυτικού Τρόπου Σκέψης, του Ρασιοναλισμού και του Καπιταλισμού και επιτέθηκαν στους ΛΧΑ!!! Η κομμουνιστική εξουσία φυσικά έσπευσε αμέσως για να προστατέψει τα κομουνιστόπαιδά της από τυχόν ξύλο που θα έτρωγαν από τους ΛΧΑ, και μετά τα άφησε πάλι ελεύθερα.

Όλα αυτά δεν εξηγούνται με τη γελοία προπαγάνδα της αντιλευκής κομμουνιστικής εξουσίας της οποίας, όπως αποδεικνύεται, ουρά έχει γίνει ο "Μαύρος Κρίνος". Εξηγούνται όμως με τη Φιλελεύθερη Θεωρία μου περί ανθελληνισμού, η οποία επιβεβαιώνεται για άλλη μια φορά: ο φόρος και η αναδιανομή οδηγεί αναπόδραστα στον ανθελληνισμό!Καταληψίες εισέβαλαν στην Μητρόπολη Θεσσαλονίκης

Εισβολή στον Ιερό Ναό του Γρηγορίου Παλαμά στην Μητρόπολη Θεσσαλονίκης πραγματοποίησαν νωρίς το πρωί της Κυριακής και ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη λειτουργία, αντιεξουσιαστές που διαμαρτύρονται για την εκκένωση των υπό κατάληψη κτιρίων στην πόλη.

Οι αντιεξουσιαστές πέταξαν φέιγ βολάν διαμαρτυρίας κατά των εκκενώσεων και ήρθαν σε αντιπαράθεση με πιστούς που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο εσωτερικό.

Στη συνέχεια ιερείς και πιστοί κατάφεραν να τους βγάλουν έξω από την εκκλησία ενώ τα ΜΑΤ έφτασαν αφού οι καταληψίες βρίσκονταν ήδη στο προαύλιο χώρο του ναού.

Η αστυνομία προχώρησε σε 25 προσαγωγές.

64
Το μπασταρδόσκυλο του παραπετάσματος, ο βαμμένος κομμουνιστής Παντελής Μπουκάλας, τον οποίο πληρώνει ο Αλαφούζος για να νομιμοποιεί τη φορολογία και την αναδιανομή, δεν μπορεί να ανεχτεί αντίλογο στις ελλεινές κομμμουνιστικές και ανελεύθερες απόψεις του. Ο Κρατικισμός πάντοτε συνεπάγεται την καταστροφή της ελευθερίας του λόγου.

Απόσπασμα από άρθρο του κομμουνιστή Παντελή Μπουκάλα:

Το «Οχι στον ρατσισμό», την επίσημη πολιτική της ποικίλης αθλητικής ηγεσίας, το έκανε πράξη προχθές, με παραδειγματικό τρόπο, ένας Ελληνας δάσκαλος και προπονητής της πολεμικής τέχνης Muay Thai, ο κ. Ηλίας Λάμπρου. Μία από τις αθλήτριές του θα αγωνιζόταν στον τελικό της κατηγορίας της, διεκδικώντας την αντίστοιχη ζώνη. Οπως όμως εξήγησε δημοσίως ο ίδιος, μόλις έφτασαν στον χώρο διεξαγωγής των αγώνων, διαπίστωσαν ότι «“πρώτο τραπέζι πίστα” ήταν μια παρέα αποτελούμενη από τον Κασιδιάρη, τον Λαγό και άλλα μέλη της Χρυσής Αυγής». Και αποφάσισαν να ακυρώσουν τη συμμετοχή τους: «Επειδή οι σχολές και τα γυμναστήριά μας δεν χωρούν τους φασίστες και τους ναζί, δεν υπήρχε κανένας λόγος να παραμείνουμε στον ίδιο χώρο με αυτούς, νομιμοποιώντας την παρουσία τους σε δημόσιους χώρους».
Σχόλιο Augusto Pinochet
Removed

"Κύριε" Μπουκάλα αυτά που γράφετε είναι εξόχως απαράδεκτα και γελοία. Αν θέλετε να ποινικοποιήσετε τους χρυσαυγίτες από τους δημόσιους χώρους τότε πρέπει να τους απαλλάξετε και από κάθε φορολογία και να τους δώσετε το κομμάτι της Ελληνικής Γης την οποία τώρα κατέχει το Κράτος και τους αναλογεί. Τι είδους πρωτογονισμός είναι το να θέλετε να τα παίρνετε χοντρά από τους φορολογούμενους χρυσαυγίτες μέσω του Κράτους και όλα αυτά τα χρήματα να πηγαίνουν σε αγαθά τα οποία θα απολαμβάνετε μόνο εσείς και η παρέα σας;

Ειλικρινά πιο χαμηλό επίπεδο πολιτισμού δεν μπορεί να υπάρξει. Η νοοτροπία του Μπουκάλα είναι πολύ πιο κάτω από τον τρόπο συμπεριφοράς των μαϊμούδων. Αυτό που μας λέει είναι ότι θέλει να έχει τους χρυσαυγίτες να πληρώνουν φόρους και αυτούς τους φόρους να τους τρώει ο Μπουκάλας. Και αυτήν την ανοησία την ονομάζει ηθική...

Ειλικρινά είναι να απορείς πως είναι δυνατόν αυτό το κρεσέντο βαρβαρότητας να περνάει ως έγκριτη αρθρογραφία σε υψηλής κυκλοφορίας εφημερίδα. Ποιοι τα ανέχονται; Ποιοι τα αγοράζουν;

65


Οι καταναλωτές των φόρων, η άρχουσα τάξη, είναι εξ ορισμού ανθέλληνες. Όσο πιο κάτω έχει το κεφάλι του ο Έλληνας, τόσο καλύτερες οι προοπτικές για εκείνον που ψωμίζεται από τους φόρους. Όσο ψηλότερα έχει το κεφάλι του ο Έλληνας, τόσο το χειρότερο για τα παράσιτα.

Στη Βρετανία τα πράγματα δεν είναι ίδια, καθότι οι καταναλωτές των φόρων είναι κάπως πιο περιορισμένοι και για αυτόν τον λόγο η οικονομία της Βρετανίας είναι πιο ισχυρή από την Ελληνική. Η παγκόσμια κρατικιστική τάση όμως για διεύρυνση της άρχουσας τάξης και ένταση της φορολογικής εκμετάλλευσης των Λαών μπορεί να εξηγήσει γιατί ο συντονισμένος προπαγανδιστικός πόλεμος όλων των πολιτικών φορέων και των μέσων μαζικής προπαγάνδας που αυτοί ελέγχουν είναι αδυσώπητα σκληρός και προωθεί επικίνδυνα τη διάλυση του κοινωνικού ιστού σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Η Ε.Ε. είναι το όργανο του κρατικιστικού σατανά που ονειρεύεται κάθε φορολάγνος που ψάχνει στην τυραννία έναντι των συνανθρώπων του να βρει την κοινωνική εκδίκηση για τις προσωπικές του αποτυχίες.

Αυτό που χρειάζεται ένα Λαός σαν την Ελλάδα, όχι μόνο για να ανακάμψει οικονομικά και να ανεξαρτητοποιηθεί πολιτικά, αλλά για να επικρατήσει επί της Γης, είναι ένα δυναμικό γνήσια Φιλελεύθερο κίνημα που θα έχει τη βούληση να πατάξει κάθε είδους αναδιανομή που οφείλεται στην κρατική βία και να διαλύσει ταχέως όλα τα κρατικά μονοπώλια πλην ενός ή δυο απολύτως απαραίτητων. Ο μόνος παράγοντας που μπορεί να κάνει τους λαούς να προοδεύσουν είναι η ελευθερία του παραγωγού να παράγει ό,τι επιθυμεί και να κρατάει αυτό που παράγει και οι μόνοι που εμποδίζουν την πρόοδο του Ελληνικού Έθνους είναι οι καταναλωτές των φόρων και οι ιδεολογικοπολιτικές τους προεκτάσεις.    Τα απαραίτητα κρατικά μονοπώλια ποια είναι;Είναι το μονοπώλιο της Δικαιοσύνης και το μονοπώλιο της βίας (στρατός-αστυνομία).

Ένας γνήσιος Φιλελεύθερος δεν μπορεί να αποδεχτεί τη μονιμότητα ούτε αυτών των μονοπωλίων, διότι αυτά στηρίζονται στον περιορισμό της ελευθερίας των πολιτών. Είναι ο περιορισμός της ελευθερίας του Έλληνα να οπλοφορεί και να προστατεύει τον εαυτό του εκείνο το οποίο όπλισε το χέρι του κρατικού αστυνομικού και είναι το ίδιο ισχύει και για τον κρατικό στρατό. Η κουλτούρα της οπλοφοβίας είναι κάτι με το οποίο το Κράτος έχει διαποτίσει ολόκληρη την κοινωνία, ακριβώς για να την κρατά εξαρτημένη επάνω στο κρατικό μονοπώλιο της βίας. Ο Έλληνας έχει ληστευτεί από το δικαίωμά του να αμύνεται του εαυτού του και να οργανώνει εθελούσια την προστασία του (ιδιωτικές αστυνομίες). Για να επανακτήσει ο Έλληνας το δικαίωμα να προστατεύεται απαιτείται κάποιο χρονικό διάστημα. Εάν σε αυτό το χρονικό διάστημα καταργηθεί το κρατικό μονοπώλιο της βίας του ελλαδικού Κράτους παραμένει πολύ αμφίβολο εάν οι προοπτικές για την ελευθερία του Έλληνα αυξηθούν. Κάποιος πρέπει να ασκήσει αμυντική βια ή την απειλή αυτής στους εγκληματίες και τυχόν ξένους κρατικούς στρατούς. Ο ιδιωτικά ανοργάνωτος και οπλοφοβικός μέσος Έλληνας δεν δύναται να το πράξει. Για αυτό παράλληλα με τον οπλισμό του Έλληνα - κάτι το οποίο είναι εκ των ων ουκ άνευ για τον γνήσιο Φιλελευθερισμό και αποδείξη εσχάτης ιδεολογικής προδοσίας εκ μέρους όσων ψευτοφιλελεύθερων προωθούν την οπλοφοβία - χρειάζεται ένα μεταβατικό φιλελεύθερο Κράτος να διατηρήσει, μέχρι κάποιου χρονικού σημείου, ένα κρατικό μονοπώλιο βιας το οποίο να προστατεύει τον Έλληνα, και το οποίο σταδιακά θα υποκατασταθεί από τις ιδιωτικές δομές και πρωτοβουλίες των Ελλήνων.

Να σημειωθεί φυσικά ότι ο σημερινός κρατικός στρατός έχει στραμμένα τα όπλα προς τα μέσα. Αυτό πρέπει να αλλάξει. Η σκλαβιά της θητείας πρέπει να καταργηθεί, να εγκαταλείψουμε τη φαρσοκωμωδία με τους εξοπλισμούς από τους "συμμάχους" και να δημιουργήσουμε ένα ισχυρό πυρηνικό οπλοστάσιο. Ο μεταβατικός κρατικός στρατός πρέπει να υπάρχει μόνο για έξωθεν απειλές - τις οποίες όμως θα αντιμετωπίζει άνευ ενδοιασμών. Όχι για εμφύσηση πειθαρχίας, ούτε για εκστρατείες. Αντοίστοιχα μέτρα είναι οι νάρκες κατά προσωπικού η υποβρυχιοποίηση του ναυτικού κ.ο.κ. Το πρόβλημα όμως θα λυθεί κυρίως με τον οπλισμό κάθε σπιτιού. Κάθε Ελληνικό σπίτι πρέπει να είναι κάστρο.
Διάφορα άλλα για τον πόλεμο εδώ.

Αντιστοίχως η Δικαιοσύνη είναι το δικαίωμα που έχουν δυο Έλληνες να ρυθμίζουν τις μεταξύ τους υποθέσεις. Αυτό το δικαίωμα έχει κλαπεί. Δεν μπορώ εγώ και εσύ να κάνουμε μια αμοιβαία συμφωνία με δικούς μας όρους (νόμους) και να συμφωνήσουμε πως και από ποιον θα εκδικαστεί οποιαδήποτε διαφωνία. Αυτό χρειάζεται χρόνο για να ξαναχτιστεί υπό τη μορφή ενός πολυνομικού συνόλου. Το δικαίωμα δυο άτομα να ρυθμίζουν τις μεταξύ τους υποθέσεις οδηγεί σε μια κοινωνία αποτελούμενη από διαφορετικές νομικές κοινότητες ΜΗ γεωγραφικά διαχωρισμένες, μεταξύ των οποίων νομικών κοινοτήτων ισχύει ο νόμος που απηχεί τις αντιλήψεις των μελών και εκτός των νομικών κοινοτήτων ισχύουν οι νομικές ρυθμίσεις τις οποίες έχουν συμφωνήσει οι νομικές κοινότητες μεταξύ τους. Αυτό το βασικό δικαίωμα, στην ουσία, η ελευθερία της σύναψης συμφωνίας με ένα άλλο άτομο, έχει κλαπεί από το Κράτος το οποίο έχει - μέσω της επιθετικής βίας φυσικά - επιβάλει ένα μονοπώλιο δικαιοσύνης, δηλαδή ένα μονοπώλιο στο να κρίνει το Κράτος και μόνο το Κράτος τις διαφωνίες μεταξύ των ανθρώπων, ανεξάρτητα από τη βούλησή τους. Αυτό έχει οδηγήσει στο γεγονός όλο το ισχύον "δίκαιο" να εξυπηρετεί πρωτίστως τα συμφέροντα του Κράτους, δηλαδή των καταναλωτών φόρων, και δευτερευόντως τα δικαιώματα των αναξιοπαθούντων.

Ο γνωστός ιστορικός Μάρτιν Βαν Κρέβελντ στο βιβλίο του για την παρακμή του Κράτους έχει ήδη εντοπίσει την τάση φυγής από τον κρατικό πατερναλισμό της δικαιοσύνης προς εξωδικαστηριακές μεθόδους. Ένα μεταβατικό Φιλελεύθερο Κράτος πρέπει να διευθύνει την ομαλή μεταβίβαση των αρμοδιοτήτων προς ιδιωτικούς φορείς που θα συνεισφέρουν το ίδιο καλύτερα με τις εξωδικαστηριακές μεθόδους στην απονομή δικαιοσύνης και σταδιακά θα αντικαταστήσουν το κρατικό μονοπώλιο της δικαιοσύνης. Το κρατικό μονοπώλιο της δικαιοσύνης είναι αλληλένδετο με τον κολλεκτιβισμό. Ο Φιλελεύθερος καθηγητής Hans Hermann Hoppe έχει περιγράψει γλαφυρά
τη διαδικασία που οδηγεί αναπόδραστα από τον κολλεκτιβισμό στην καταστροφή του πολιτισμού.

Το Κράτος είναι μια εγκληματική οργάνωση που έχει προκαλέσει ανήκεστο βλάβη στην ηθική υπόσταση της κοινωνίας και τον ανθρώπινο πολιτισμό εν γένει. Μέρος από αυτήν την βλάβη όμως δεν δύναται να παύσει να υπάρχει με τη στιγμιαία εξαφάνιση του Κράτους. Το Κράτος και η νοοτροπία της κτηνωδίας και του κανιβαλισμού έχουν εισχωρήσει βαθιά μέσα στην κοινωνία μας, μια κοινωνία η οποία πνίγεται στην αδικία. Πρέπει αυτή η αδικία να διορθωθεί και ένα μεταβατικό Φιλελεύθερο Κράτος μπορεί να προετοιμάσει τον άνθρωπο για την οριστική του απαλλαγή από την εκμετάλλευση της φορολογίας, αφού πρώτα του απαλλάξει την ψυχή του από τα δεινά και τις έξεις μιας ιστορικής παράδοσης βουτηγμένης στη βία και το αίμα.
http://www.blemilo.com/2016/07/blog-post.html

66
Απαθανατίστηκε η βρωμερή υπανθρωπιά των εβραίων με δυο από τα αντιπροσωπευτικότερα μουνιά του είδους να ψωλοχύνονται από υπάνθρωπους σκυλάραπες. Οι κάτωθι πόρνες είναι η Νίνα Χάρτλεϋ, με σήμα κατατεθέν της την υπάνθρωπη εβραϊκή μύτη, και η Σάρα Σλόαν η οποία το έκανε Σάρα Βαντέλα για να ξεγελάει τα γκόιμς και να νομίζουν ότι είναι άνθρωπος και καλά.

Αυτές είναι οι κόρες της συναγωγής! Καμαρώστε τις!
68
Ακολουθεί διαφωτιστικότατο άρθρο του Πνευματικού Ηγέτη του Γνήσιου Φιλελευθερισμού Μάρεϋ Ρόθμπαρντ που αποδεικνύει πως αυτό που λείπει περισσότερο στην εποχή μας είναι οι ριζοσπάστες Φιλελεύθεροι που αναγνωρίζουν το Κράτος ως αυτό που πραγματικά είναι: μια εγκληματική συμμορία κλεφτών, δολοφόνων και κακούργων που εκμεταλλεύεται τους παραγωγούς και επιβιώνει σε βάρος τους. Οι κλασικοί Φιλελεύθεροι γνώριζαν πολύ καλά τι είναι το Κράτος και ο εκμεταλλευόμενος λαός εκτιμά κάθε διανοούμενο που τολμά και εκφράζει τέτοιες γενναίες αλήθειες. Δυστυχώς όμως, όσο αυξάνεται η δύναμη του Κράτους έναντι της δύναμης της Κοινωνίας, το Κράτος επιτρατεύει όλο και περισσότερους ψευτοφιλελεύθερους για να αποκρύπτουν και να συσκοτίζουν την αλήθεια για το Κράτος, λειτουργώντας ως ελεγχόμενη αντιπολίτευση. Αυτοί οι ψευτοφιλελεύθεροι και τα ψευτοδιλλήματα που προπαγανδίζουν αποτελούν μέγιστο πρόβλημα για το Φιλελεύθερο Κίνημα και η υποκριτική τους εθελοδουλεία έναντι του εγκληματικού θεσμού του Κράτους πρέπει να απορριφθεί μετά βδελυγμίας.

Ζήτω η Αναρχία και ο Καπιταλισμός!
Κάτω το Κράτος και η Φορολογία!

Do You Hate the State?
Murray N. Rothbard


I have been ruminating recently on what are the crucial questions that divide libertarians. Some that have received a lot of attention in the last few years are: anarcho-capitalism vs. limited government, abolitionism vs. gradualism, natural rights vs. utilitarianism, and war vs. peace. But I have concluded that as important as these questions are, they don't really cut to the nub of the issue, of the crucial dividing line between us.

Let us take, for example, two of the leading anarcho-capitalist works of the last few years: my own For a New Liberty and David Friedman's Machinery of Freedom. Superficially, the major differences between them are my own stand for natural rights and for a rational libertarian law code, in contrast to Friedman's amoralist utilitarianism and call for logrolling and trade-offs between nonlibertarian private police agencies. But the difference really cuts far deeper. There runs through For a New Liberty (and most of the rest of my work as well) a deep and pervasive hatred of the State and all of its works, based on the conviction that the State is the enemy of mankind. In contrast, it is evident that David does not hate the State at all; that he has merely arrived at the conviction that anarchism and competing private police forces are a better social and economic system than any other alternative. Or, more fully, that anarchism would be better than laissez-faire, which in turn is better than the current system. Amidst the entire spectrum of political alternatives, David Friedman has decided that anarcho-capitalism is superior. But superior to an existing political structure which is pretty good too. In short, there is no sign that David Friedman in any sense hates the existing American State or the State per se, hates it deep in his belly as a predatory gang of robbers, enslavers, and murderers. No, there is simply the cool conviction that anarchism would be the best of all possible worlds, but that our current set-up is pretty far up with it in desirability. For there is no sense in Friedman that the State — any State — is a predatory gang of criminals.

The same impression shines through the writing, say, of political philosopher Eric Mack. Mack is an anarcho-capitalist who believes in individual rights; but there is no sense in his writings of any passionate hatred of the State, or, a fortiori, of any sense that the State is a plundering and bestial enemy.

Perhaps the word that best defines our distinction is "radical." Radical in the sense of being in total, root-and-branch opposition to the existing political system and to the State itself. Radical in the sense of having integrated intellectual opposition to the State with a gut hatred of its pervasive and organized system of crime and injustice. Radical in the sense of a deep commitment to the spirit of liberty and antistatism that integrates reason and emotion, heart and soul.

Furthermore, in contrast to what seems to be true nowadays, you don't have to be an anarchist to be radical in our sense, just as you can be an anarchist while missing the radical spark. I can think of hardly a single limited governmentalist of the present day who is radical — a truly amazing phenomenon, when we think of our classical-liberal forbears who were genuinely radical, who hated statism and the States of their day with a beautifully integrated passion: the Levellers, Patrick Henry, Tom Paine, Joseph Priestley, the Jacksonians, Richard Cobden, and on and on, a veritable roll call of the greats of the past. Tom Paine's radical hatred of the State and statism was and is far more important to the cause of liberty than the fact that he never crossed the divide between laissez-faire and anarchism.

And closer to our own day, such early influences on me as Albert Jay Nock, H.L. Mencken, and Frank Chodorov were magnificently and superbly radical. Hatred of "Our Enemy, the State" (Nock's title) and all of its works shone through all of their writings like a beacon star. So what if they never quite made it all the way to explicit anarchism? Far better one Albert Nock than a hundred anarcho-capitalists who are all too comfortable with the existing status quo.

Where are the Paines and Cobdens and Nocks of today? Why are almost all of our laissez-faire limited governmentalists, plonky conservatives, and patriots? If the opposite of "radical" is "conservative," where are our radical laissez-fairists? If our limited statists were truly radical, there would be virtually no splits between us. What divides the movement now, the true division, is not anarchist vs. minarchist, but radical vs. conservative. Lord, give us radicals, be they anarchists or no.

To carry our analysis further, radical anti-statists are extremely valuable even if they could scarcely be considered libertarians in any comprehensive sense. Thus, many people admire the work of columnists Mike Royko and Nick von Hoffman because they consider these men libertarian sympathizers and fellow-travelers. That they are, but this does not begin to comprehend their true importance. For throughout the writings of Royko and von Hoffman, as inconsistent as they undoubtedly are, there runs an all-pervasive hatred of the State, of all politicians, bureaucrats, and their clients which, in its genuine radicalism, is far truer to the underlying spirit of liberty than someone who will coolly go along with the letter of every syllogism and every lemma down to the "model" of competing courts.

Taking the concept of radical vs. conservative in our new sense, let us analyze the now famous "abolitionism" vs. "gradualism" debate. The latter jab comes in the August issue of Reason (a magazine every fiber of whose being exudes "conservatism"), in which editor Bob Poole asks Milton Friedman where he stands on this debate. Freidman takes the opportunity of denouncing the "intellectual cowardice" of failing to set forth "feasible" methods of getting "from here to there." Poole and Friedman have between them managed to obfuscate the true issues. There is not a single abolitionist who would not grab a feasible method, or a gradual gain, if it came his way. The difference is that the abolitionist always holds high the banner of his ultimate goal, never hides his basic principles, and wishes to get to his goal as fast as humanly possible. Hence, while the abolitionist will accept a gradual step in the right direction if that is all that he can achieve, he always accepts it grudgingly, as merely a first step toward a goal which he always keeps blazingly clear. The abolitionist is a "button pusher" who would blister his thumb pushing a button that would abolish the State immediately, if such a button existed. But the abolitionist also knows that alas, such a button does not exist, and that he will take a bit of the loaf if necessary — while always preferring the whole loaf if he can achieve it.

It should be noted here that many of Milton's most famous "gradual" programs such as the voucher plan, the negative income tax, the withholding tax, fiat paper money — are gradual (or even not so gradual) steps in the wrong direction, away from liberty, and hence the militance of much libertarian opposition to these schemes.

His button-pushing position stems from the abolitionist's deep and abiding hatred of the State and its vast engine of crime and oppression. With such an integrated worldview, the radical libertarian could never dream of confronting either a magic button or any real-life problem with some arid cost-benefit calculation. He knows that the State must be diminished as fast and as completely as possible. Period.

And that is why the radical libertarian is not only an abolitionist, but also refuses to think in such terms as a Four Year Plan for some sort of stately and measured procedure for reducing the State. The radical — whether he be anarchist or laissez-faire — cannot think in such terms as, e.g., "Well, the first year, we'll cut the income tax by 2 percent, abolish the ICC, and cut the minimum wage; the second year we'll abolish the minimum wage, cut the income tax by another 2 percent, and reduce welfare payments by 3 percent, etc." The radical cannot think in such terms, because the radical regards the State as our mortal enemy, which must be hacked away at wherever and whenever we can. To the radical libertarian, we must take any and every opportunity to chop away at the State, whether it's to reduce or abolish a tax, a budget appropriation, or a regulatory power. And the radical libertarian is insatiable in this appetite until the State has been abolished, or — for minarchists — dwindled down to a tiny, laissez-faire role.

Many people have wondered: Why should there be any important political disputes between anarcho-capitalists and minarchists now? In this world of statism, where there is so much common ground, why can't the two groups work in complete harmony until we shall have reached a Cobdenite world, after which we can air our disagreements? Why quarrel over courts, etc. now? The answer to this excellent question is that we could and would march hand-in-hand in this way if the minarchists were radicals, as they were from the birth of classical liberalism down to the 1940s. Give us back the antistatist radicals, and harmony would indeed reign triumphant within the movement.
source

69
Το κωλογαμημένο ανθελληνικό Κράτος και όλα τα παράσιτα που ψωμίζονται από αυτό κλέβουν κυριολεκτικά το ψωμί από το στόμα του Έλληνα και αφήνουν το ένδοξό μας Έθνος, που το έχουν μετατρέψει σε επαίτη των τραπεζιτών, να λιμοκτονεί και να αργοπεθαίνει, παρηκμασμένο και εξαθλιωμένο. Η δυσβάσταχτη κατασχετική φορολογία αυξάνεται μέρα με τη μέρα για να κορέσουν τις αδηφάγες και ατελείωτες ορέξεις τους τα κτήνη τα οποία τρέφονται από τους φόρους μας. Και αφού τους ανεχόμαστε, γιατί να μην το κάνουνε; Αυτοί κοιτάνε το τομάρι τους, το συμφέρον τους και απαιτούν όλο και περισσότερο αίμα από εμάς! Εμείς οι Έλληνες πρέπει να αποτινάξουμε τον ζυγό της κρατικιστικής προπαγάνδας και να απονιμοποιήσουμε ριζοσπαστικά το ελληνοσοβιετικό Κράτος. Επαφίεται στο Ελληνικό Έθνος να διεκδικήσει την επιβίωσή του και τον πλούτο του από τα παράσιτα και να ξεκληρίσει τις οικογένειές τους και να απελάσει τους θιασώτες της εκμετάλλευσης και της σκλαβιάς.

Κάτω ο Σοσιαλισμός - Πάνω ο Καπιταλισμός!
Να πεθάνουν όλα τα παράσιτα που αμείβονται από τους φόρους μας!
Πάνω η Ελλάδα - Κάτω οι δημόσιοι υπάνθρωποι!


 

«Κόβουν» και από τα τρόφιμα υπό το βάρος των αλλεπάλληλων φόρων


Κάθετη πτώση σημείωσε ο τζίρος του λιανεμπορίου τον Μάιο του 2016, υποχωρώντας κατά 8% σε σύγκριση με τον Μάιο του 2015. Από τα διαχρονικά, μάλιστα, στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής (ΕΛΣΤΑΤ) προκύπτει ότι ο φετινός Μάιος ήταν ο χειρότερος τουλάχιστον από το 2010, οπότε αναθεωρήθηκαν για τελευταία φορά οι σχετικοί δείκτες.

Ενδεικτικό του κλίματος που επικρατεί στην αγορά είναι ότι πτώση παρατηρείται στον τζίρο όλων των κατηγοριών καταστημάτων, με τη μεγαλύτερη, τόσο σε αξία όσο και σε όγκο, να παρατηρείται στις πωλήσεις καυσίμων και τροφίμων. Η υψηλή ανεργία και οι μεγαλύτερες φορολογικές επιβαρύνσεις, μέσω της αύξησης άμεσων και έμμεσων φόρων, επιδρούν εξαιρετικώς αρνητικά στην κατανάλωση και κατά συνέπεια στο λιανεμπόριο.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ, ο δείκτης κύκλου εργασιών στο λιανεμπόριο υποχώρησε τον Μάιο του 2016 κατά 8% σε σύγκριση με τον Μάιο του 2015. Η μείωση αυτή προήλθε κυρίως από την υποχώρηση του κύκλου εργασιών κατά 16,7% στα πρατήρια καυσίμων, κατά 7,2% στα μεγάλα καταστήματα τροφίμων (σούπερ μάρκετ), κατά 5,6% στα καταστήματα πώλησης ειδών ένδυσης - υπόδησης, κατά 4,7% στα βιβλιοχαρτοπωλεία και κατά 2,8% στα φαρμακεία, τα οποία πωλούν, βεβαίως, και καλλυντικά. Μεγάλη υποχώρηση παρουσιάζουν οι πωλήσεις και στα μεμονωμένα καταστήματα τροφίμων (κρεοπωλεία, μανάβικα κ.λπ.), κατά 7,4% τον Μάιο του 2016 σε σύγκριση με τον Μάιο του 2015.

Εξόχως απογοητευτικά είναι τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ και σε ό,τι αφορά τον όγκο πωλήσεων. Ο δείκτης όγκου στο λιανεμπόριο (κύκλος εργασιών σε σταθερές τιμές) υποχώρησε κατά 6,4% τον Μάιο του 2016 σε σύγκριση με τον αντίστοιχο περσινό μήνα. Η κατηγορία καυσίμων και λιπαντικών αυτοκινήτων καταγράφει επίσης τη μεγαλύτερη πτώση σε ετήσια βάση, 7,1%, ενώ αξιοσημείωτη είναι η υποχώρηση του όγκου πωλήσεων στα σούπερ μάρκετ (κατά 6,2%), στα καταστήματα ειδών ένδυσης και υπόδησης (6,8%), όπως επίσης και στα μεμονωμένα καταστήματα τροφίμων (επίσης κατά 6,8%). Η συρρίκνωση του τζίρου στο λιανεμπόριο η οποία παρατηρείται τον Μάιο είναι τόσο μεγάλη που δεν εξηγείται από την εποχικότητα, με την έννοια ότι οι πωλήσεις ήταν αναμενόμενο να είναι ελαφρώς μειωμένες τον φετινό Μάιο, καθώς η πρώτη εβδομάδα μετά το Πάσχα συνέπεσε χρονικά το 2016 εντός του Μαΐου, ενώ πέρυσι ήταν εντός του Απριλίου. Κατά την πρώτη εβδομάδα του Πάσχα, η κατανάλωση είθισται να είναι ελαφρώς μειωμένη, διότι οι καταναλωτές έχουν προβεί πριν σε αρκετές δαπάνες για την αγορά τροφίμων, ρούχων και παπουτσιών, αλλά και για τις μετακινήσεις τους.

Φορολογικές επιβαρύνσεις

Αυτό που φαίνεται να επηρεάζει σημαντικά την κατανάλωση, ειδικά στην κατηγορία των τροφίμων, είναι οι φορολογικές επιβαρύνσεις. Οπως επισημαίνουν παράγοντες του οργανωμένου λιανεμπορίου τροφίμων, οι καταναλωτές, από τα τέλη του περσινού Ιουλίου, οπότε μια σειρά τροφίμων τα οποία πρώτα υπάγονταν στον μειωμένο συντελεστή ΦΠΑ 13% επιβαρύνθηκαν με συντελεστή ΦΠΑ 23% (από 1/6/2016 ο ΦΠΑ έχει αυξηθεί στο 24%), έχουν περιορίσει τις αγορές τους.

Στην πραγματικότητα έχει δημιουργηθεί ένας φαύλος κύκλος: η αύξηση του ΦΠΑ σε συνδυασμό με τη μείωση της κατανάλωσης οδηγεί αρκετούς λιανεμπόρους και προμηθευτές στην αύξηση των τιμών των προϊόντων, σε μια προσπάθεια να αντισταθμίσουν τις απώλειες, επιδεινώνοντας, όμως, έτσι ακόμη περισσότερο την κατάσταση για μεγάλη μερίδα καταναλωτών αλλά και για τον ίδιο τον τζίρο των καταστημάτων τους.

Κακή χρονιά και το 2016 για τα σούπερ μάρκετ

Σύμφωνα με τα στοιχεία της εταιρείας ερευνών αγοράς IRI, οι πωλήσεις των σούπερ μάρκετ ως προς την αξία υποχώρησαν στο πεντάμηνο Ιανουαρίου - Μαΐου 2016 κατά 7,3% σε σύγκριση με το αντίστοιχο περσινό διάστημα, ο δε όγκος πωλήσεων επίσης στον κλάδο των σούπερ μάρκετ υποχώρησε κατά 11,3%. Για να αντιληφθεί κάποιος τη διαφορά σε σχέση με πέρυσι, μια χρονιά που ήδη από τις αρχές του έτους χαρακτηριζόταν από έντονη πολιτική και οικονομική αβεβαιότητα, το πρώτο πεντάμηνο του 2015 η αξία πωλήσεων στα σούπερ μάρκετ είχε μειωθεί πολύ λιγότερο σε σύγκριση με το αντίστοιχο διάστημα του 2014 και συγκεκριμένα κατά 0,9%. Με βάση την έως τώρα εικόνα, το 2016 δεν αποκλείεται να κλείσει με μεγαλύτερη υποχώρηση του τζίρου από την αρχικώς προβλεπόμενη, που σύμφωνα με την IRI θα είναι 3,9%.Μειώνεται στο μισό ο αριθμός των ειδικών μισθολογίων – Εξορθολογισμός επιδομάτων
(αυτός ο τίτλος είναι πέρα για πέρα παραπλανητικός διότι όπως θα δείτε παρακάτω κανείς δεν φεύγει από ειδικό μισθολόγιο, απλά τα μισθολόγια συγχωνεύονται και τα παράσιτα παίρνουν αυξήσεις!!!!! Ε λογικό, έτσι δουλεύει ο κανιβαλισμός: αύξηση φόρων = αύξηση μισθών κηφηνών!)

Μείωση του αριθμού των ειδικών μισθολογίων σχεδόν στο μισό και αλλαγές στη δομή τους μέσω του εξορθολογισμού των επιδομάτων είναι οι βασικοί άξονες των αλλαγών για όσους αμείβονται με ειδικό καθεστώς στο Δημόσιο.

Στόχος είναι οι αλλαγές να οδηγήσουν σε εξίσωση των αποδοχών όσων έχουν τα ίδια εργασιακά χαρακτηριστικά, ώστε να υπάρχει αίσθημα δικαιοσύνης και ίσης μεταχείρισης όλων των δημοσίων υπαλλήλων. Ωστόσο, όπου οι συνθήκες εργασίας το στοιχειοθετούν (ειδικά καθήκοντα, κίνδυνος κ.λπ.) θα παραμείνουν κάποια επιδόματα, ενώ τα περισσότερα θα ενσωματωθούν στον βασικό μισθό.

«Οδηγός» για τις αλλαγές θα αποτελέσει το νέο ενιαίο μισθολόγιο που υιοθετήθηκε πέρυσι. Αυτό στην πράξη σημαίνει ότι ακόμα κι αν προκύψουν μειώσεις στις αποδοχές των υπαλλήλων που αμείβονται με ειδικό μισθολόγιο, αυτές θα καλυφθούν από την προσωπική διαφορά. Και αυτή θα αντισταθμίζεται από τις μελλοντικές αυξήσεις που θα λάβουν εξαιτίας της μισθολογικής ωρίμανσης ή των προαγωγών. (Κανένας μισθός του Κράτους δεν θα μειωθεί δηλαδή ενώ 1.5 εκατομμύριο Έλληνες παραγωγοί του ιδιωτικού τομέα πετάχτηκαν στην ανεργία και εκατομμύρια οικογένειες έχασαν τα προς το ζην τους και τώρα πεινάνε και καλούνται να κάνουν περισσότερες θυσίες!)

Παράλληλα, αν από τις αλλαγές προκύψουν αυξήσεις, αυτές θα χορηγηθούν σε βάθος 4ετίας, για να μην υπάρξει μεγάλο δημοσιονομικό βάρος.

Αλλωστε, στόχος του εξορθολογισμού των ειδικών μισθολογίων δεν είναι να υπάρξει δημοσιονομικό όφελος. Η δράση συνολικά θα πρέπει να έχει ουδέτερο δημοσιονομικό αποτέλεσμα. Δηλαδή, να μην υπάρξει ούτε όφελος ούτε απώλεια για τον προϋπολογισμό.

Πάντως, το δημοσιονομικά ουδέτερο αποτέλεσμα αφορά όλα τα ειδικά μισθολόγια και όχι το κάθε ένα ξεχωριστά. Δηλαδή, αν οι αλλαγές σε μία κατηγορία ειδικού μισθολογίου οδηγήσουν σε αύξηση της δαπάνης μισθοδοσίας τους, τότε θα πρέπει σε κάποια άλλη κατηγορία να προκύψει ισόποση μείωση.

Με υψηλή κατάρτιση

Για παράδειγμα, στην κυβέρνηση εξετάζουν το ενδεχόμενοι οι γιατροί και οι πανεπιστημιακοί να λάβουν κάποιες λελογισμένες αυξήσεις μέσα από τις αλλαγές στα ειδικά τους μισθολόγια. Στόχος του Μεγάρου Μαξίμου είναι να στείλει το μήνυμα ότι η κυβέρνηση θέλει να στηρίξει τους κλάδους όπου αυτή τη στιγμή παρατηρείται φυγή προς το εξωτερικό προσωπικού με υψηλή κατάρτιση (brain drain). Αν και οι αυξήσεις που θα δοθούν –εφόσον προκύψει τέτοια δυνατότητα– δεν θα είναι τέτοιες που να αποτρέπουν τη φυγή τους, στην κυβέρνηση θα επιδιώξουν να εξαντλήσουν όλα τα περιθώρια για να προχωρήσουν σε μια έστω και συμβολικού χαρακτήρα κίνηση για τις συγκεκριμένες κατηγορίες υπαλλήλων.

Συνολικά, οι αλλαγές στα ειδικά μισθολόγια θα αφορούν 188.000 εργαζομένους από το σύνολο των 658.000 δημοσίων υπαλλήλων (το 28,5%). Το μισθολογικό κονδύλι των αμειβόμενων με ειδικό καθεστώς υπολογίζεται σε περίπου 5 δισ. ευρώ και αντιπροσωπεύει το 35% της συνολικής μισθολογικής δαπάνης της γενικής κυβέρνησης.

Με αυτά τα δεδομένα στην κυβέρνηση θεωρούν ότι ανεξαρτήτως της μνημονιακής υποχρέωσης για τις αλλαγές στα ειδικά μισθολόγια, είναι και θέμα κοινωνικής δικαιοσύνης να προχωρήσει ο εξορθολογισμός τους.

Το σχέδιο

Στο πλαίσιο αυτό, σύμφωνα με πληροφορίες της «Κ», οι αλλαγές που προωθούνται είναι οι εξής:

1. Μείωση του αριθμού των ειδικών μισθολογίων από περίπου 20 που είναι σήμερα σε 8-9. Η μείωση θα προέλθει από τη συγχώνευση μισθολογίων που έχουν όμοιο αντικείμενο απασχόλησης (για παράδειγμα θα δημιουργηθεί ένα ειδικό μισθολόγιο για όλα τα μέλη ΔΕΠ ΑΕΙ, ΕΠ ΤΕΙ, ΕΕΔΙΠ, ΕΔΙΠ, εκπαιδευτικό προσωπικό ΑΕΝ, Ανώτατων Εκκλησιαστικών Ακαδημιών). Η συνένωση των ομοειδών ειδικών μισθολογίων θα γίνει με τη σύνδεση των αποδοχών κάθε μισθολογίου με ένα συγκεκριμένο σημείο αναφοράς. Στο παράδειγμα των πανεπιστημιακών θα μπορούσε ως σημείο αναφοράς να οριστούν οι αποδοχές του καθηγητή πανεπιστημίου, ενώ οι αποδοχές των άλλων βαθμών θα διαμορφώνονται ως ποσοστό επί των αποδοχών του σημείου αναφοράς.

2. Για τον υπολογισμό των νέων αποδοχών του υπαλλήλου που θα αποτελεί το σημείο αναφοράς, θα υπολογίζονται οι σημερινές του αποδοχές, όπως αυτές προκύπτουν από τον συμψηφισμό του βασικού μισθού, του χρονοεπιδόματος, καθώς και των επιδομάτων που λαμβάνονται υπόψη στον υπολογισμό των συντάξιμων αποδοχών. Ετσι, για τους πανεπιστημιακούς, θα είναι ο βασικός μισθός συν το επίδομα διδακτικής προετοιμασίας και εξωδιδακτικής πανεπιστημιακής απασχόλησης, καθώς και η πάγια αποζημίωση για τη δημιουργία και ενημέρωση βιβλιοθήκης και για συμμετοχή σε συνέδρια.

3. Εκτός από τα παραπάνω επιδόματα, προβλέπεται και η διατήρηση ενός επιδόματος που θα αφορά τα ειδικά καθήκοντα κάθε κατηγορίας. Το επίδομα αυτό, όμως, θα καταβάλλεται μετά την αξιολόγηση του υπαλλήλου και θα συνδέεται με την ενεργό άσκηση των προβλεπόμενων καθηκόντων του. Αυτό σημαίνει ότι για να καταβληθεί για παράδειγμα το ερευνητικό επίδομα στους πανεπιστημιακούς, θα πρέπει να έχει προηγηθεί αξιολόγησή τους. Για άλλες κατηγορίες θα προβλέπεται ως κίνητρο απόδοσης ή ειδικών καθηκόντων κ.ο.κ.

Τι προωθείται

Στις προωθούμενες αλλαγές περιλαμβάνονται επίσης:

• Η κατάργηση του χρονοεπιδόματος, η οποία θα οδηγήσει στη δημιουργία 16 μισθολογικών κλιμακίων. Διαφορετική πρόβλεψη θα υπάρχει για τα μισθολόγια των ενστόλων και των δικαστικών λειτουργών.

• Στο πρώτο μισθολογικό κλιμάκιο θα παραμένουν οι υπάλληλοι για 1 έτος, ενώ στη συνέχεια θα εξελίσσονται μισθολογικά κάθε 2 χρόνια.

• Η «αποσυμπίεση», όπως αναφέρεται και στο μνημόνιο του συστήματος αμοιβών. Δηλαδή, η μισθολογική διαφορά που υπάρχει μεταξύ των νέων και παλαιότερων υπαλλήλων να διευρυνθεί σε δύο επίπεδα: Πρώτον, μεταξύ διαφορετικών κατηγοριών υπαλλήλων (για παράδειγμα μεταξύ καθηγητή πανεπιστημίου και λέκτορα, μεταξύ πρέσβη και ακόλουθου πρεσβείας κ.ο.κ.). Δεύτερον, εντός της ίδιας κατηγορίας ανάλογα με τα έτη προϋπηρεσίας, με στόχο να αυξηθούν οι αποδοχές εκείνων που έχουν περισσότερα έτη υπηρεσίας (κυρίως άνω των 25 ετών).

Πέραν αυτών, αν δεν προσδιορισθούν άμεσα ισοδύναμα μέτρα, τότε θα πρέπει να «παγώσουν» οι μισθολογικές ωριμάνσεις για δύο χρόνια (2017-2018), όπως ισχύει και για τους υπόλοιπους υπαλλήλους που εντάσσονται στο ενιαίο μισθολόγιο. Υπενθυμίζεται ότι για όσους αμείβονται με το ενιαίο μισθολόγιο, οι μισθολογικές ωριμάνσεις έχουν ανασταλεί για τα έτη 2016-2017. Πάντως, στο οικονομικό επιτελείο θεωρούν ότι αν εφαρμοστούν όλα τα παραπάνω, ενδεχομένως να μη χρειαστεί ούτε να «παγώσουν» οι ωριμάνσεις των ειδικών μισθολογίων ούτε να προσδιοριστούν ισοδύναμα μέτρα, καθώς το δημοσιονομικό αποτέλεσμα των εν λόγω αλλαγών είναι παρόμοιο με εκείνο που θα προέκυπτε από το διετές «πάγωμα» των ωριμάνσεων.


70
https://www.youtube.com/watch?v=8J7cXjV-2Yw

Αυτό είναι αληθινός Έρωτας! Φαίνεται ολοφάνερα το Κάλλος του Δυτικού Πολιτισμού και η ανωτερότητα που προσφέρει ο σκληρός ανταγωνισμός της ελεύθερης αγοράς! Οι κρατικιστικοί δογματισμοί των ανατολίτικων κοινωνιών όπως η Ελληνική δεν μπορούν να προσεγγίσουν την πρωτοτυπία και το πάθος της ελεύθερης δημιουργίας του Καπιταλισμού. Φλέβες, βυζιά, πίεση, ρασιοναλισμός, μπράτσα, πλούτος, ελευθερία.

Πούτσα και Ξύλο στους κολλεκτιβιστές!

73
Ο Καπιταλισμός Είναι Το Μέλλον
 By: Nacht und Nebel    No comments


Ο καθεστωτικός πόλεμος εναντίον της ταυτοτικής ιδιοπροσωπίας ενός λαού δυστυχώς αποτελεί ιστορικά άμεση φυσική συνέπεια της παραγωγής του πλούτου δια του ελεύθερου εμπορίου. Έτσι κατέρρευσε ο Αθηναϊκός Πολιτισμός, έτσι κατέρρευσε και η Μεσοποταμία, έτσι παρακμάζει και σήμερα η Δύση. Επιγραμματικά:

1. Το ελεύθερο εμπόριο παράγει πλούτο. Όπου υπάρχει ελεύθερο εμπόριο, υπάρχει υλική πρόοδος, η οποία απελευθερώνει τον άνθρωπο από την έγνοια της επιβίωσης και του επιτρέπει να παράξει πολιτισμό.
2. Οι χώροι όπου το ελεύθερο εμπόριο λαμβάνει χώρα εξελίσσονται σε πόλεις. Η πλωτή μεταφορά των αγαθών ανέκαθεν ήταν πιο οικονομική από τη χερσαία μεταφορά των αγαθών. Για αυτό όλα τα εμπορικά σταυροδρόμια βρίσκονται κοντά σε θάλασσα και ποταμούς.
3. Το ελεύθερο εμπόριο, ο Καπιταλισμός, επιτρέπει την παραγωγή επιπλέον πλούτου από αυτόν ο οποίος καλύπτει τις ανάγκες της επιβίωσης. Έτσι δίνεται η δυνατότητα να επιβιώσει κάποιος με τα πολιτικά μέσα. Αν κάθε άτομο παράγει τόσο όσο χρειάζεται για να επιβιώσει π.χ. σε πρωτόγονες τροφοσυλλεκτικές κοινωνίες, δεν μπορεί να υπάρξει εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο, διότι εάν ο εκμεταλλευόμενος δώσει έστω και λίγο πλούτο στον εκμεταλλευτή, ο εκμεταλλευόμενος θα πεθάνει. Μόνο στο σημείο όπου αυξάνει η παραγωγή, καθίσταται εφικτή η επιβίωση με τα πολιτικά μέσα, δηλαδή η εκμετάλλευση-αναδιανομή-φορολογία-κλοπή.
4. Σε κάθε κοινωνία η οποία ωφελήθηκε από το ελεύθερο εμπόριο, δημιουργήθηκε μια τάξη ανθρώπων οι οποίοι επιδίωξαν να εκμεταλλευτούν τους συνανθρώπους τους και να ζήσουν με πλούτο που δεν είχαν παράξει οι ίδιοι. Το πρωταρχικό και απολύτως απαραίτητο μέσο για αυτόν τον σκοπό είναι η επιθετική βια. Μόλις κάποιο λογικό ον εκκινήσει την επιθετική βια προς όφελός του, εκκινεί η εκμετάλλευση.
5. Αυτή η τάξη, οι καταναλωτές φόρων, διασφάλισαν την ομαλότητα της εκμετάλλευσης που ασκούσαν στους παραγωγούς των φόρων, θεσπίζοντας το Κράτος. Το Κράτος αποτελεί μια οργάνωση της οποίας σκοπός είναι να μεριμνά για τη συνέχιση της υποτέλειας των παραγωγών των φόρων στους καταναλωτές των φόρων. Όλες οι πορευόμενες από το Κράτος λειτουργίες όπως τα μονοπώλιά του, οι έμμισθοι κληρικοί, θεωρητικοί και διανοούμενοι, τα μέσα μαζικής προπαγάνδας και - πάνω από όλα - το μονοπώλιο της βιας και της δικαιοσύνης, αποτελούν εργαλεία της άρχουσας τάξης προς την ομαλή διασφάλιση της εκμετάλλευσης της εκμεταλλευόμενης τάξης (των παραγωγών των φόρων).
6. Από τα παραπάνω συνάγουμε πως το συμφέρον των καταναλωτών των φόρων είναι η πειθήνια υποτέλεια των παραγωγών των φόρων στο Κράτος. Όσο δε δουλικότερη είναι η στάση των παραγωγών, τόσο καλύτερα για τους καταναλωτές των φόρων. Υπό αυτό το πρίσμα το Κράτος και η άρχουσα τάξη έχουν συμφέρον οι παραγωγοί των φόρων να είναι χαμηλής ευφυίας και μορφώσεως, να μην μπορούν να αντισταθούν στην παρεμβατικότητα του Κράτους και να εξωθούνται εύκολα στην εξαθλίωση για χάρη των εξουσιαστών τους. Το Κράτος για αυτόν τον σκοπό έχει επιστρατεύσει την προπαγάνδα εναντίον κάθε ιδέας που δεν χωράει σε αυτά τα δουλικά πρότυπα ή επιτρέπει στους εκμεταλλευόμενους να αποτινάξουν τον ζυγό του Κράτους και να ζήσουν αρμονικά χωρίς το Κράτος. Η Οικογένεια, ο Χριστιανισμός, η μέση ευφυία του Λευκού ανθρώπου, η ιδιωτική εκπαίδευση, οι υγιείς σεξουαλικές σχέσεις, ως προς αυτό το κριτήριο, δεν είναι τόσο συμφέρουσες όσο η έλλειψη της οικογένειας, ο νιχιλιστικός αθεϊσμός ή μια θρησκεία όπως ο μουσουλμανισμός η οποία δεν έχει μεταφυσική και συνδυάζεται με κάθε είδους τυραννία, η μέση ευφυία των νέγρων και των μιγάδων, η κρατική εκπαίδευση και η σεξουαλική ανωμαλία. Ο λόγος είναι προφανής. Ένας πληθυσμός παραγωγών φόρων αποτελούμενος από άτομα εκ της πρώτης κατηγορίας είναι πολύ πιο δύσκολο να υποταχθεί στο Κράτος σε σχέση με έναν πληθυσμό της δεύτερης κατηγορίας.
7. Η κύρια αιτία για αυτό το αυτοκαταστροφικό κοινωνικό αποτέλεσμα ήταν η αναδιανομή. Από την αναδιανομή ξεκίνησαν όλα. Μόλις εκκινήθηκε η επιθετική βια και κατέστησε τον εαυτόν την νόμιμο, άνοιξε η κερκόπορτα του κοινωνικού κανιβαλισμού η οποία οδήγησε στη συστημική προπαγάνδα εναντίον της ίδιας της κοινωνίας. Η στροφή ενός παρασίτου εναντίον ενός παραγωγού είναι στην ουσία η στροφή του Κράτους, των καταναλωτών φόρων, εναντίον του φορολογούμενου, των παραγωγών φόρων, οι οποίοι στον Δυτικό Κόσμο είναι ως επί το πλείστον οι Λευκοί Χριστιανοί Άντρες. Οι Λευκοί Χριστιανοί Άντρες είναι τα παραγωγικότερα μέλη της κοινωνίας, για αυτό και η προπαγάνδα του Κράτους στρέφεται πρώτα και κύρια εναντίον αυτών, εναντίον της ψυχοπνευματικής τους υπόστασης.
8. Μοναδική λύση, είτε αυτήν την επιβάλει ένας δικτάτορας, είτε την αναγνωρίσει η συντριπτική πλειοψηφία των παραγωγών φόρων (αφού φυσικά έχει απορρίψει τη συστημική πλύση εγκεφάλου που υφίσταται), είναι το ξερίζωμα του κακού: η άνευ όρων και ενδοιασμών απαγόρευση της επιθετικής βίας που αποσκοπεί στην αναδιανομή. Αυτό επιτυγχάνεται μόνο με τη θωράκιση της ατομικής ιδιοκτησίας (=ατομικού ελέγχου), όπου το κάθε άτομο έχει απόλυτο έλεγχο εντός της σφαίρας επιρροής του. Αυτό συνεπάγεται οριστική εξαφάνιση της συλλογικής ιδιοκτησίας γιατί κανένα άτομο δεν μπορεί να απολέσει την ατομική ιδιοκτησία από την επιθετική βια του Κράτους. Κάθε ανιδιόκτητος πλούτος αποκτά ατομική ιδιοκτησία μόλις ελεγχθεί από ένα άτομο. Από εκεί και πέρα δεν μπορεί να γίνει αγαθό του Κράτους ούτως ώστε να διατεθεί προς τους εκμεταλλευτές που ελέγχουν το Κράτος.
9. Όλα τα πολιτισμικά φαινόμενα σήψης και παρακμής θα αντιστραφούν μόλις ξεριζωθεί το κακό της αναδιανομής, διότι κανένα άτομο δεν θα έχει κίνητρο να βλάψει άλλο άτομο καθότι θα είναι αδύνατο έτσι (με τα πολιτικά μέσα) να ιδιοποιηθεί πλούτο και να επιβιώσει. Η οικονομία θα γίνει ισχυρότερη από ποτέ και ο χρόνος των ανθρώπων θα διατεθεί προς την ανάπτυξη του πολιτισμού και την πρόοδο της ανθρωπότητας. Όποιο Έθνος και όποιος Λαός (και όποιος δικτάτορας) αντιληφθούν πρώτοι την ευκαιρία που τους δίνεται να επικρατήσουν πολιτισμικά στο μέλλον δια της απαγόρευσης του κοινωνικού ιού της αναδιανομής, θα βρίσκονται ένα βήμα μπροστά στο μέλλον. Αλλιώς δεν θα υπάρχει μέλλον άξιο να το ζει κανείς. Όλες αυτές οι μίζερες ειδήσεις βίας, αυταρχικότητας και κτηνωδίας θα γίνουν κοινή καθημερινότητα και μετατρέψουν τις ανθρώπινες κοινωνίες σε σκηνικά βγαλμένα από ταινίες με ερημωμένες πόλεις και ζόμπι που καταστρέψουν ότι βρουν μπροστά τους.

Ο Καπιταλισμός είναι το μέλλον.


- See more at: http://libertyforgreece.blogspot.gr/2016/07/blog-post_27.html#sthash.yPRVHjET.dpuf

74
Όλοι είναι καλό να βγάζουν λεφτά και να ζουν καλύτερα. Μόνο ένας μισάνθρωπος=σοσιαλιστής θα μπορούσε να διαφωνήσει. Εγώ δεν καταναγκάζω κανέναν να κάνει κάτι παρά τη θέλησή του. Εσύ είσαι οπαδός αυτών των υπάνθρωπων μεθόδων που οδηγούν στον θάνατο. Εγώ προσφέρω χρήματα σε κάποιον ο οποίος θέλει να τα βγάλει με 5-6 ερωτηματολόγια στο prolific που πληρώνει. Όπως παρακάτω παραθέτω links με βυζιά. Αν θέλεις να δεις τα βυζιά - και άρα να ζήσεις καλύτερα - τα πατάς.http://imgchili.net/show/89048/89048134_jvdz5dng8e70.jpg
http://imgchili.net/show/89048/89048135_y7krayirjjjk.jpg
http://imgchili.net/show/89048/89048137_olvfbkfll6fv.jpg
http://imgchili.net/show/89048/89048138_184nm7gsvtpy.jpg
http://imgchili.net/show/89048/89048140_scsjrus2xdtd.jpg
http://imgchili.net/show/89048/89048141_145yasinpxhq.jpg
http://imgchili.net/show/89048/89048144_fzqxrki7wh3x.jpg
http://imgchili.net/show/89048/89048145_jxvclwulwynx.jpg
http://imgchili.net/show/89048/89048146_z25w4kyhkncj.jpg
http://imgchili.net/show/89048/89048148_96cgrbp7hudv.jpg
http://imgchili.net/show/89048/89048150_78cix8kvrwow.jpg
http://imgchili.net/show/89048/89048151_j81vo1dwodau.jpg
http://imgchili.net/show/89048/89048153_nv21nn038udc.jpg
http://imgchili.net/show/89048/89048154_yz266qjfwj0i.jpg
http://imgchili.net/show/89048/89048156_7kko1xjcwz1o.jpg
http://imgchili.net/show/89048/89048157_aveyrr4zjr8i.jpg
http://imgchili.net/show/89048/89048160_hlpcibup9d8v.jpg
http://imgchili.net/show/89048/89048161_l8gint142kus.jpg
http://imgchili.net/show/89048/89048162_0wsze8tvd83e.jpg
http://imgchili.net/show/89048/89048164_tqxqnfq472yh.jpg
http://imgchili.net/show/89048/89048166_qmllngvpnxp7.jpg
http://imgchili.net/show/89048/89048167_mhs0qsus70l5.jpg

Περισσότερο υλικό της Σα Ριζέλ γκαστρωμένης που φαίνεται στο τέλος είναι από εδώ, για τους φετιχιστές του είδους.

75
και οικοπεδα συγκεντρωσης

Μην ανησυχείς, σε λίγα χρόνια με τον ΕΝΦΙΑ που πληρώνουμε δεν θα υπάρχουν οικόπεδα, ούτε συγκέντρωσης ούτε αποκέντρωσης, θα τα έχει πάρει όλα τα Κράτος και θα τα έχει δώσει στους διεφθαρμένους χρηματοδότες και μετόχους της ελληνοσοβιετικής εθνομπελσεβικικής μπασταρδοκρατίας!

76
Άντε ρε καραγκιόζη που μπήκες ως dark light από τη Γαλλία και μετά μπήκες ως fixed από τη Νότια Κορέα και περιμένεις να πιστέψουμε πως υπάρχει διάολογος μεταξύ ατόμων εδώ μέσα! 

77
https://www.youtube.com/watch?v=UHOvKUom01Y
Socialism Destroyed

By Robert Wenzel

San Francisco Review Of Books

July 25, 2016
Email Print
FacebookTwitter
Share

There has been something of a renaissance for socialist support in America.

Bernie Sanders, a self-described socialist, while seeking the Democratic nomination for president this year accumulated 13 million votes in the primaries, 43.0% of the votes cast.

The high-profile political figure Kshama Sawant is a member of the Socialist Alternative and also sits on the Seattle City Council. Her following is growing.

In his new book, The Problem With Socialism, Thomas DiLorenzo reports that a YouGov.com poll reveals that 43% of those between the ages of 18 and 25 have a “favorable” opinion of socialism and that they have a higher opinion of socialism than capitalism.

Many more in America advocate interventionist policies that are steps on the way to full blown socialism.

How could this be? Anyone who is familiar with the history of socialism knows of the millions that have died under socialist rule. They know the horrific economic conditions that have developed under socialism.

It is as though Americans, the millennial generation, in particular, have no inkling of the history of socialism in practice nor the writings that have cut the theoretical foundations of socialist ideas to shreds.

Given that the college educational environment is infiltrated with leftist professors as is mainstream media, it should probably not be a surprise that students aren’t taught an accurate story about socialism and that the general public’s understanding is just as bad.

It is obvious that something must be done to change this situation. DiLorenzo has taken a giant step in countering the trend in his new book.

The Problem With Socialism is quite simply a total and complete smashing of socialism. Any socialist belief that a socialist holds dear has for certain been totally destroyed in this book.

Current Prices on popular forms of Gold Bullion

The horrific history of socialism and weak theoretical structure are laid bare.

From the early colonists experiments with socialism in America to the expansive socialist adventures in the Soviet Union and Mao’s China, DiLorenzo reports on the deaths and destruction.

He attacks the theoretical construct of egalitarianism and contrasts it with reality.

He examines and informs on the follies of government enterprises.

He exposes the idea that socialism has been a success in Scandinavia,

He explains how government welfare increases poverty.

He explains how socialism causes pollution.

He links the ideas of a central bank and progressive income taxes back to Karl Marx and explains why they cause weak economies.

He explains how socialist regulations create monopolies.

He explains the ways that capital is being socialized.

In short, this book provides a rebuttal to every modern day claim made by socialists. Be it full out socialists or those who may want to advance socialism in only certain ways and only in certain sectors of the economy.

This is the book  millennials need to read. It is the book socialists of all ages need to read.

It is also the book that must be read by all those who favor free markets and a free society so that they understand how to counter the arguments of socialists and general interventionists.

DiLorenzo’s book is an intellectual nuclear attack on socialist thinking. Books like this matter.

Dr. Walter Block tells the story that when he was a young socialist he approached Nathaniel Branden at a luncheon where Ayn Rand had spoken. He declared he was a socialist and would like to debate.

Branden agreed to talk with him, under conditions. Here is Block explaining the exchange:

    When I arrived at the luncheon, I found that the group was sitting in “pecking order”: Ayn Rand at the head of the table, Nathaniel Branden and Leonard Peikoff, first along the two sides of the table, and the lesser lights ranged alongside. I was of course relegated to the foot of this august assembly, whereupon I turned to my neighbor, a neophyte as it turned out, and tried to argue the socialist side of a debate against capitalism. He replied that he really wasn’t very knowledgeable about this issue, but that the people located at the other end of the table certainly were. At this point I betook myself there, stuck my head between Ayn’s and Nathan’s, and announced that there was a socialist here who wanted to debate someone on economic issues pertaining to capitalism. (I was a bit of a chutzpanick in those days). They politely asked, Who was this socialist, and I replied that it was me.

    Nathan very graciously offered to come to the other end of the table with me for this purpose, but he imposed two preconditions: first, I would be honor bound not to allow this conversation to lapse with this one meeting, but would continue with it until we had achieved a resolution: either he would convince me of the error of my ways, or I would convince him of his. Second, I would read two books he would later recommend to me (Atlas Shrugged by Ayn Rand and Economics In One Lesson by Henry Hazlitt). I agreed, and we spoke for an hour or so upon that occasion, followed up four or five times more for a similar duration at his apartment, where some of the other Randians took part, including Ayn, Leonard Piekoff, Barbara Branden and Alan Greenspan.

    At the end of this process I was converted to libertarianism. I devoured both books and became a strong adherent of what I now know as the limited government libertarian position or minarchism.

While Atlas Shrugged and Economics In One Lesson are two extremely valuable books, today’s socialist require a direct attack hit to shake them of their poor thinking since they are inundated by socialist type ideas in school, on television and just about everywhere else. Their erroneous views are supported day and night.

The direct hit attack is The Problem With Socialism.

I plan to take the Nathaniel Branden model and ask any socialist who wants to debate me to read DiLorenzo’s book and advance any objections he can find to what is written in the book. The book is that powerful and important.

If you are a free market advocate, read the book so that you learn how to rebut all the socialists claims.

If you are a socialist, I challenge you to read the book and email me after, if you think there are any weaknesses in it.

At EconomicPolicyJournal.com, I have a section titled, The Best Books to Read to Get a Solid Introductory Understanding of  Economics, it is a very select list of books. I have just added The Problem With Socialism to that list.

This powerful book is well written and its paperback pulp fiction size, even in its hardback edition, will result in it not appearing daunting to the current new generation that absorbs things in bits and bytes.

They’ll read it. The smart ones will absorb it and their socialist views will be blown up inside their minds with extreme intellectual force.

Reprinted with the author’s permission.

79
Ημερολόγιο / Re: The day Pinochet became a Civil Servant
« on: July 26, 2016, 01:49:03 pm »
Από Ολλανδία μου λέει ότι μπήκες! Μιλάς που μιλάς με τον εαυτό σου, μπαίνεις και με πρόξυ και παριστάνεις και την Ολλανδέζα ύστερα. Το επόμενο στάδιο της ψυχασθένειάς σου είναι το self blowjob.

81
Εμένα δεν με ενδιαφέρει ποιος είναι αντμίν και ποιος όχι. Εμένα με ενδιαφέρει ένα καλύτερο μέλλον για τους Έλληνες. Εγώ κοιτάω μέσα μου, στο αίμα μου, και βλέπω έναν κόσμο καθαρό, αγνό, ηθικό, χωρίς ψέμα και υποκρισία, ισχυρό χωρίς πόλεμο και αμόλυντο χωρίς κακία. Αυτή τη φλόγα της δυναμικής δημιουργίας εκφράζω και επιχειρώ και άλλοι ομοαίματοί μου άνθρωποι να ενωθούν μαζί μου σε αυτήν την προσπάθεια για έναν υπεράνθρωπο κόσμο, έναν κόσμο στον οποίο η αμαρτία του σήμερα δεν θα υπάρχει πλέον. Τι ποταπές και ανούσιες λοιπόν ειναι οι συζητήσεις περί moderation? Μια ζωή υφίσταμαι τη φίμωση και τη διαστρέβλωση για τις απόψεις μου. Μολαταύτα αυτές γίνονται ισχυρότερες χρόνο με τον χρόνο διότι έρχονται σε επαφή με την αμαρτία της φίμωσης. Η ανάπτυξη του ανθρώπινου πνεύματος, όπως έχει γράψει ο φιλόσοφος Χάγιεκ στο βιβλίο του Ο Δρόμος για τη Σκλαβιά, γίνεται μόνο μέσω της ελεύθερης μεθέξεώς τους. Αν προσπαθήσεις να επιβάλεις ένα καλούπι σε όλη αυτή τη διαδικασία, την πνίγεις. Και καμία ιδέα δεν είναι ισχυρότερη του αίματος και του ατομικού συμφέροντος. Ασε λοιπόν τις ιδέες ελεύθερες και πάψε αυτήν την μίζερη συζήτηση με τον εαυτό σου που κανέναν δεν ξεγελάει.

83
Ακόμα και αν ελέγξουμε για κάθε άλλο παράγοντα του περιβάλλοντος οι μαύροι έχουν την πιο υπάνθρωπη συμπεριφορά από όλες τις άλλες φυλές. Συγκεκριμένα γονίδια όπως αυτό της μονοαμινικής οξιδάσης Α οδηγούν σε βίαιη και εγκληματική συμπεριφορά και αυτά τα γονίδια έχει αποδειχθεί ότι τα φέρουν κυρίως ή αποκλειστικά οι σκυλάραπες. Η επιστημονικά αποδεδειγμένη μικρή τους ευφυία, που οφείλεται κυρίως σε γενετικους παράγοντες (και αυτό επιστημονικά αποδεδειγμένο), τους οδηγεί σε συμπεριφορά που δεν μπορεί να γίνει ανεκτή μέσα σε μια πολιτισμένη κοινωνία. Εγγενής η τάση αυτών των υπάνθρωπων ζώων για έγκλημα και βια.

Μέσα σε ένα περιεκτικότατο βίντεο ο Σποκ αποκαλύπτει με γλαφυρότητα και σαφήνεια όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τους υπάνθρωπους και διαλύει μια για πάντα τους αντιδαρβινικούς μαρξιστικούς μύθους που διαστρεβλώνουν την αλήθεια και θάβουν την επιστήμη. Δεν νοείται ενήμερος και σοβαρός άνθρωπος να μην γνωρίζει τις βιολογικές πραγματικότητες που διέπουν τις ανθρώπινες φυλές και να διάγει τον βίο του παραβλέποντας την αλήθεια και την επιστήμη.Μέσα στο αίμα του κάθε υπάνθρωπου σκυλάραπα είναι να διαπράττει εγκλήματα όπως το να βάζει γκαζάκια σε γραφεία κομμάτων και να βανδαλίζει τα νεκροταφεία των Συμμάχων

84
Καμία ειλικρινής προσφορά δεν έγινε ούτε μπορεί να γίνει από το κρατικό ww προς εμένα. Το ww έχει αποστολή να φακελώνει και να διαδίδει ψεύδη. Εγώ με τον πυρσό της αληθείας πολεμό το κρατικιστικό σκοτάδι εδώ μέσα. Μόλις μειωθεί η φορολογία θα εξαφανιστείς και εσύ και οι σύντροφοί σου.

86
Αυτό είναι βλακώδες ερώτημα όπως το γιατί χρησιμοποιείς τους δρόμους αφού είναι του Κράτους. Το σωστό και το δίκαιο δεν είναι να μην χρησιμοποιούμε αυτόν τον πλούτο που με βια το Κράτος έκλεψε από εμάς, αλλά να τον χρησιμοποιούμε περισσότερο. Γιατί οι δρόμοι και το webwar (η συντήρηση-διαχείρισή του κ.ο.κ.) είναι πλούτος των φορολογουμένων ο οποίος έχει κλαπεί από το Κράτος και έχει τεθεί στην υπηρεσία του σκοταδισμού, της φορολαγνίας, της βίας, της μιζέριας και της υπανθρωπιάς. Σκοπός δεν είναι να παραδώσουμε στους σφετεριστές και τα παράσιτα τον πλούτο που εμείς οι ΛΧΑ παράξαμε, αλλά να ανακτήσουμε τον έλεγχο (ιδιοκτησία) αυτού του πλούτου. Και το webwar και οι δρόμοι πρέπει να επανέλθουν σε ιδιωτικά χέρια και η οικονομική τους διαχείριση να μην τροφοδοτείται από τη στυγνή φορολογική εκμετάλλευση των ΛΧΑ αλλά να υπόκειται στις κοινωνικές δυνάμεις της ζήτησης και της προσφοράς.

Το πρώτο και το σημαντικότερο βήμα για να γίνουν όλα αυτά είναι η ριζική μείωση της φορολογίας γιατί το Κράτος είναι ένα τέρας στου οποίου τις φλέβες ρέουν φόροι. Μόλις του αποστερήσεις τους φόρους, το σκοτώνεις. Και τότε όλες του οι σκοταδιστικές δομές καταρρέουν και τα παράσιτα παύουν να υπάρχουν.

Οι ιδιώτες που θα αναλάβουν την ιδιοκτησία των μέσων αυτών και θα υπακούν στη ζήτηση των ΛΧΑ καταναλωτών δεν θα έχουν καμία σχέση ούτε με τους υπάλληλους του Κράτους που διαχειρίζονται τα ζημιογόνα του μονοπώλια και ολιγοπώλια σήμερα, ούτε με τους διεφθαρμένους διαπλεκόμενους που εν είδει σύγχρονων κομισαρίων εμφανίζονται και παριστάνουν τους ιδιώτες επιχειρηματίες. Μια παντελώς νέα αριστοκρατική τάξη πραγμάτων θα προκύψει από την πτώση του Κράτους, Λευκή, Χριστιανική και Ανδροπρεπής!

87
Με αυτήν την έννοια ούτε τα γκούλαγκ ήταν κρατικά. Είχαν έναν υπεύθυνο και ένα μετοχικό κεφάλαιο και ήταν ιδιωτικές επιχειρήσεις. Ούτε οι ΜΚΟ είναι κρατικές. Τα "ιδιωτικά" κανάλια τω νταβατζήδων δεν είναι κρατικά. Όλα αυτά είναι ιδιωτικές επιχειρήσεις και τυγχάνει να γράφουν ζημιές και τυγχάνει να μην έχουν κλείσει ακόμα.

Ιδιωτική ιδιοκτησία σημαίνει ατομικός έλεγχος. Αν το Κράτος μπορεί να ελέγχει κάτι, έστω και μέσω διαφημίσεων, δεν υπάρχει ιδιωτική ιδιοκτησία. Το Κράτος τα ελέγχει. Στην ελεύθερη αγορά ούτε ζημιογόνες επιχειρήσεις υπάρχουν ούτε κρατικός παρεμβατισμός.

Είναι και προφανές το ποιος είναι ο ιδιοκτήτης. Όλα τα media βρίσκονται σε συγχορδία προπαγάνδας κατά του λαού. Π.χ. 9 στους 10 πολίτες επιθυμούν τους λαθραίους έξω και 10 στα 10 κανάλια τους θέλουν μέσα (ο ένας πολίτης είναι βλάκας και βλέπει πολλή τηλεόραση).  Αυτό δεν μπορεί να υπάρξει σε μια καπιταλιστική κοινωνία. Το Κράτος ελεχει τα κανάλια, το Κράτος ελέγχει τα social media. Εδώ στρασερικοί παρακρατικοί στήνουν φόρουμ για να φακελώνουν και να ρουφιανεύουν στο Κράτος άτομα από τα εφηβικά τους χρόνια. Είναι τέτοια τα κίνητρα που δίνει η εγκληματική οργάνωση του Κράτους που δεν είναι δυνατόν να μιλάει κανείς για ιδιωτικά media.

89
Άρια καργιόλα!
90
Αυτά δεν έχουν επιστημονική βάση γιατί δεν μεταφράζονται σε συγκεκριμένα γονίδια. Υπάρχουν διάφορα χρωμοσώματα που εμφανίζονται στην Ευρώπη και συσχετίζονται με αυτές τις κατηγοριοποιήσεις αλλά είναι τόσο ανάμεικτα στους Λευκούς που δεν μπορείς να κάνεις σοβαρή επιστημονική ανάλυση.

Από την άλλη έχουμε έναν ορισμό της Φυλής ο οποίος είναι απόλυτα επιστημονικός: gene clustering. Συγκεκριμένα gene clusters συσχετίζονται ΑΠΟΛΥΤΑ με τη φυλή που δηλώνει κάποιος, επομένως αυτό που εμείς, ο καθένας μας θεωρεί Φυλή, μπορεί να αποτυπωθεί με ακρίβεια στο επιστημονικό χαρτί υπό τη μορφή ενός cluster γονιδίων
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC1196372/table/TB2/

Και είναι πολύ σημαντικό να γίνει αυτή η επιστημονική διάκριση των Φυλών γιατί η ευφυία που είναι 90% κληρονομική (επιστημονικά αποδεδειγμένα πάντα) δεν υπάρχει η ίδια σε όλες τις Φυλές, αλλά μερικές Φυλές έχουν περισσότερα γονίδια που ευθύνονται για την ευφυία σε σύγκριση με άλλες Φυλές (η ευφυία είναι πολυγονιδιακό χαρακτηριστικό).

http://www.amren.com/news/2014/01/factor-analysis-of-population-allele-frequencies-as-a-simple-novel-method-of-detecting-signals-of-recent-polygenic-selection-the-example-of-educational-attainment-and-iq/

Επομένως, αν κάποιος πραγματικά αγαπάει την ανθρωπότητα, πρέπει να απομονώσει τις υπάνθρωπες Φυλές από το ευφυές γενετικό απαύγασμα των ανώτερων Φυλών. Αυτό κάνει ο  ανταγωνισμός του Καπιταλισμού όπως έχω αναλύσει και αλλού.


https://www.youtube.com/watch?v=OqLLYlJt0io

91
To twitter ελέγχεται από το Κράτος μέσω κονδυλίων και επιχειρηματικών συμπράξεων. Καμία επιχείρηση, ιδίως αυτές που βγάζουν χρήματα από διαφημίσεις, δεν μπορεί να θεωρείται ιδιωτική. Το Κράτος μέσω της βίαιης αρπαγής του πλούτου μας αγοράζει διαφημίσεις και καθορίζει τη λειτουργία αυτών των μέσων.

Το webwar είναι κρατική επιχείρηση. Αν όχι πως χρηματοδοτείται; Λεφτά δεν παίρνει από πουθενά. Επομένως από που πληρώνεται αυτός ο οποίος γράφει εδώ καθημερινά με 10 λογαριασμούς και κρατάει αρχείο για εμένα; Από το Κράτος.

Τόσο το webwar, όσο και το twitter, όσο και όλα τα υπόλοιπα παρεμφερή site που προωθούν τον αφανισμό της Λευκής Φυλής ανήκουν στο Κράτος και εξυπηρετούν ζωτικά του συμφέροντα.

92
Το ΠαλαιοΕλευθεριακό ΦασιστοΡασιαλιστικό ΑναρχοΚαπιταλιστικό Κίνημα των Λευκών Χριστιανών Ανδρών εκφράζει δημοσίως τη θλίψη του για τη φίμωση του ομοερωτιστή Αγωνιστή της Ελευθερίας Μίλωνα Γιαννόπουλου από την υπηρεσία του twitter. Η λογοκρισία αυτή ξεσκεπάζει το αληθινό ολοκληρωτικό πρόσωπο του Κράτους και εντάσσεται στο πλαίσια της γραμμής "πολιτικής ορθότητας" ή αλλιώς σύμπλευσης με τον κρατικισμό, την οποία το Κράτος επιβάλλει σε όλα τα μέσα μαζικής επικοινωνίας και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δια του μονοπωλίου της βίας και της βίαιης αναδιανομής του πλούτου που βαφτίζει φορολογία.

Η δημοκρατία και η επιθετική βια του Κράτους που σκοπό τους έχουν την αναδιανομή του πλούτου, είναι ασύμβατες με την ελευθερία της έκφρασης, πράγμα που μόνο η ατομική ιδιοκτησία μπορεί να διασφαλίσει. Το γεγονός ότι ο Μίλωνας Γιαννόπουλος είναι ένας ομοερωτιστής ιδεολόγος που αρνείται να υποταχθεί στις επιταγές του κρατικισμού, αποδεικνύει πόσο επικίνδυνη είναι η επιστημονική εξήγηση της θεωρίας Kin Selection για τα συμφέροντα του Κράτους, αλλά συνάμα υποδεικνύει σε όλους όσους εκτιμούν αυτόχρημα την Ελευθερία, τον δρόμο για την ριζική ρήξη με το δυσγονικό σύστημα της εκμετάλλευσης και του ψεύδους.

Ο διωγμός του κ.Γιαννόπουλου από τους υπηρέτες του Κράτους εντάσσεται στα γενικότερα πλαίσια του πολέμου του Κράτους εναντίον των Λευκών και του σχεδίου υποκατάστασής τους με μη Λευκούς υπάνθρωπους επάνω στους οποίους, ελπίζεται, θα μπορέσει να αναπτυχθεί χωρίς προσκόμματα στην ολότητά του το φρικώδες, απάνθρωπο και εκμεταλλευτικό όραμα των κρατικιστών. Ενώ οι κρατικιστές φέρνουν τον ζόφο, την υπανάπτυξη και τη μιζέρια, η αληθινή επιστήμη βρίσκεται με τη μεριά των Φυλετικώς Συνειδητοποιημένων Λευκών.


https://www.youtube.com/watch?v=nTYzq42nB38

93
Σεξ και Αυνανισμός / Κάβλα στα Τυφλά
« on: July 21, 2016, 01:46:52 pm »
Εδώ δεν έχει θαμπς μόνο λίνκς με μουνιά. Πατάς ένα, αυτό είναι το μουνί της ζωής σου.


http://imgchili.net/show/88707/88707268_5wokvrgt.jpg
http://imgchili.net/show/88707/88707267_dpq4ukjc.jpg
http://imgchili.net/show/88707/88707266_bnbuko9w.jpg
http://imgchili.net/show/88707/88707265_gvarjm22.jpg
http://imgchili.net/show/88707/88707264_22o2we1r.jpg
http://imgchili.net/show/88707/88707263_14zs0mjf.jpg
http://imgchili.net/show/88707/88707262_7xqhep4i.jpg
http://imgchili.net/show/88707/88707261_qsnwyonn.jpg
http://imgchili.net/show/88707/88707260_b6hn2ax7.jpg
http://imgchili.net/show/88707/88707259_p4y9ufkc.jpg
http://imgchili.net/show/88707/88707258_6jf5qq5b.jpg
http://imgchili.net/show/88707/88707257_35x8ohji.jpg
http://imgchili.net/show/88707/88707256_dup4ydwo.jpg
http://imgchili.net/show/88707/88707255_ohnr84ur.jpg
http://imgchili.net/show/88707/88707254_ellhmwdx.jpg
http://imgchili.net/show/88707/88707253_ytxod7ky.jpg
http://imgchili.net/show/88707/88707252_tpknwid7.jpg
http://imgchili.net/show/88707/88707250_ifoe8kwp.jpg
http://imgchili.net/show/88707/88707249_rzowdaas.jpg
http://imgchili.net/show/88707/88707248_cgfnnbwn.jpg
http://imgchili.net/show/88707/88707247_mteovv0n.jpg
http://imgchili.net/show/88707/88707246_si7ey9p0.jpg
http://imgchili.net/show/88707/88707245_qovk9lkp.jpg
http://imgchili.net/show/88707/88707244_07qk3dcg.jpg
http://imgchili.net/show/88707/88707243_2nj3jffh.jpg
http://imgchili.net/show/88707/88707242_hznywzk9.jpg
http://imgchili.net/show/88707/88707241_557ggw1y.jpg
http://imgchili.net/show/88707/88707240_itycgiic.jpg
http://imgchili.net/show/88707/88707239_ounqqbgb.jpg
http://imgchili.net/show/88707/88707238_kdjawnxk.jpg
http://imgchili.net/show/88707/88707237_e22eh9p8.jpg
http://imgchili.net/show/88707/88707236_cc6el9bg.jpg
http://imgchili.net/show/88707/88707235_va8scsy5.jpg
http://imgchili.net/show/88707/88707234_2cpa8se8.jpg
http://imgchili.net/show/88707/88707233_kvj9lddq.jpg
http://imgchili.net/show/88707/88707232_759pahg6.jpg
http://imgchili.net/show/88707/88707231_d3ntunyo.jpg
http://imgchili.net/show/88707/88707230_c6ivrpez.jpg
http://imgchili.net/show/88707/88707228_ugvedztr.jpg
http://imgchili.net/show/88707/88707227_moj9ovzm.jpg
http://imgchili.net/show/88707/88707226_hgze6eyc.jpg
http://imgchili.net/show/88707/88707225_9af6r289.jpg
http://imgchili.net/show/88707/88707224_44st8d3q.jpg
http://imgchili.net/show/88707/88707223_wo4zoydg.jpg
http://imgchili.net/show/88707/88707222_wuv02jcr.jpg
http://imgchili.net/show/88707/88707221_ivwsie08.jpg
http://imgchili.net/show/88707/88707220_6gnr3lwq.jpg
http://imgchili.net/show/88707/88707219_ejlszjt2.jpg
http://imgchili.net/show/88707/88707218_o2l3grl4.jpg
http://imgchili.net/show/88707/88707217_5sem42q5.jpg
http://imgchili.net/show/88707/88707216_dcvaeeef.jpg
http://imgchili.net/show/88707/88707215_bvfyxi1a.jpg
http://imgchili.net/show/88707/88707214_4n4kph4j.jpg
http://imgchili.net/show/88707/88707213_ywvdgvn0.jpg
http://imgchili.net/show/88707/88707212_zxw4u2yn.jpg
http://imgchili.net/show/88707/88707211_gma6qfr9.jpg
http://imgchili.net/show/88707/88707210_kirok0a9.jpg
http://imgchili.net/show/88707/88707209_qmhtjhki.jpg
http://imgchili.net/show/88707/88707208_jhht1ryd.jpg
http://imgchili.net/show/88707/88707207_z17aufdl.jpg
http://imgchili.net/show/88707/88707206_p8gdxxp9.jpg
http://imgchili.net/show/88707/88707205_dlhdtosm.jpg
http://imgchili.net/show/88707/88707204_ln1qnccl.jpg
http://imgchili.net/show/88707/88707203_9milvhsc.jpg
http://imgchili.net/show/88707/88707202_speuhufg.jpg
http://imgchili.net/show/88707/88707201_7kh2ntxu.jpg
http://imgchili.net/show/88707/88707200_pllbsiri.jpg
http://imgchili.net/show/88707/88707199_zr98sqzx.jpg
http://imgchili.net/show/88707/88707198_tfhbfpdg.jpg
http://imgchili.net/show/88707/88707196_nuj9wbvd.jpg
http://imgchili.net/show/88707/88707195_xvpm7tkp.jpg
http://imgchili.net/show/88707/88707194_jj1tx1pa.jpg
http://imgchili.net/show/88707/88707193_xxwsbkpl.jpg
http://imgchili.net/show/88707/88707191_hp7hb8en.jpg
http://imgchili.net/show/88707/88707190_dtr5weoh.jpg
http://imgchili.net/show/88707/88707188_8lobhn8y.jpg
http://imgchili.net/show/88707/88707187_hk2sexph.jpg
http://imgchili.net/show/88707/88707186_vlk1wdw8.jpg
http://imgchili.net/show/88707/88707184_fbazq9sp.jpg
http://imgchili.net/show/88707/88707181_hz3upaqy.jpg
http://imgchili.net/show/88707/88707180_lp1t7enn.jpg
http://imgchili.net/show/88707/88707178_iu4woall.jpg
http://imgchili.net/show/88707/88707176_uowtdyg2.jpg
http://imgchili.net/show/88707/88707174_geb2s0lk.jpg
http://imgchili.net/show/88707/88707173_nfzvqbaj.jpg
http://imgchili.net/show/88707/88707172_qtythgwk.jpg
http://imgchili.net/show/88707/88707170_h522aylv.jpg
http://imgchili.net/show/88707/88707169_yso5te6k.jpg
http://imgchili.net/show/88707/88707168_do5hrtv3.jpg
http://imgchili.net/show/88707/88707165_vtcwfxfd.jpg
http://imgchili.net/show/88707/88707164_fdldlcwo.jpg
http://imgchili.net/show/88707/88707163_o6jmldq4.jpg
http://imgchili.net/show/88707/88707161_vb64u7wi.jpg
http://imgchili.net/show/88707/88707160_6rnmtfih.jpg
http://imgchili.net/show/88707/88707158_mlc1wss0.jpg
http://imgchili.net/show/88707/88707157_ysu3o536.jpg
http://imgchili.net/show/88707/88707156_wu5otffr.jpg
http://imgchili.net/show/88707/88707155_6guvtkr5.jpg
http://imgchili.net/show/88707/88707154_stx8d9ln.jpg
http://imgchili.net/show/88707/88707153_ngn8ihyi.jpg
http://imgchili.net/show/88707/88707151_blwz2t3t.jpg
http://imgchili.net/show/88707/88707150_w6sdg7wu.jpg
http://imgchili.net/show/88707/88707148_i2l6mxl0.jpg
http://imgchili.net/show/88707/88707147_p6933hsk.jpg
http://imgchili.net/show/88707/88707146_m7bj394m.jpg
http://imgchili.net/show/88707/88707144_k9dyz8cz.jpg
http://imgchili.net/show/88707/88707143_paxzs09n.jpg
http://imgchili.net/show/88707/88707142_liwmit8l.jpg
http://imgchili.net/show/88707/88707140_awlrafdo.jpg
http://imgchili.net/show/88707/88707139_hfnjmxsi.jpg
http://imgchili.net/show/88707/88707138_rr0ctkpj.jpg
http://imgchili.net/show/88707/88707136_ageuulkl.jpg
http://imgchili.net/show/88707/88707135_yqxao3ln.jpg
http://imgchili.net/show/88707/88707133_ufcweiai.jpg
http://imgchili.net/show/88707/88707132_fa3ghq3k.jpg
http://imgchili.net/show/88707/88707131_plmsva57.jpg
http://imgchili.net/show/88707/88707129_ieh7eloj.jpg
http://imgchili.net/show/88707/88707128_cirkgoop.jpg
http://imgchili.net/show/88707/88707127_uf4jbfie.jpg
http://imgchili.net/show/88707/88707125_fzs6mulo.jpg
http://imgchili.net/show/88707/88707124_qxj8tkrq.jpg
http://imgchili.net/show/88707/88707122_9mctoveh.jpg
http://imgchili.net/show/88707/88707121_9aeb2xik.jpg
http://imgchili.net/show/88707/88707120_uy8og6jg.jpg
http://imgchili.net/show/88707/88707119_b7h2hruc.jpg
http://imgchili.net/show/88707/88707118_btkt4ojm.jpg
http://imgchili.net/show/88707/88707117_yytpidwn.jpg
http://imgchili.net/show/88707/88707116_obc9fxgt.jpg
http://imgchili.net/show/88707/88707115_ui57pj1g.jpg
http://imgchili.net/show/88707/88707114_pwpvqvcx.jpg
http://imgchili.net/show/88707/88707113_hgu5pzue.jpg
http://imgchili.net/show/88707/88707112_uql91lnb.jpg
http://imgchili.net/show/88707/88707111_dkjijyx6.jpg
http://imgchili.net/show/88707/88707110_mzuebzet.jpg
http://imgchili.net/show/88707/88707109_2ndz45an.jpg
http://imgchili.net/show/88707/88707108_yklrmvbt.jpg
http://imgchili.net/show/88707/88707107_fa3dcgay.jpg
http://imgchili.net/show/88707/88707106_63cikxge.jpg
http://imgchili.net/show/88707/88707105_zcwptcgr.jpg
http://imgchili.net/show/88707/88707104_uzfojueq.jpg
http://imgchili.net/show/88707/88707103_bgu3i5l1.jpg
http://imgchili.net/show/88707/88707102_bx5k3kd8.jpg
http://imgchili.net/show/88707/88707101_vopnsvft.jpg
http://imgchili.net/show/88707/88707100_ab918gxu.jpg
http://imgchili.net/show/88707/88707099_6iaz8in3.jpg
http://imgchili.net/show/88707/88707098_qngxjpbg.jpg
http://imgchili.net/show/88707/88707097_png9l6ko.jpg
http://imgchili.net/show/88707/88707096_seqnvjau.jpg
http://imgchili.net/show/88707/88707095_tum8zsun.jpg
http://imgchili.net/show/88707/88707094_gnfbew3p.jpg
http://imgchili.net/show/88707/88707487_j9shvoqw.jpg
http://imgchili.net/show/88707/88707483_0ujew7hh.jpg
http://imgchili.net/show/88707/88707480_fivjjo4a.jpg
http://imgchili.net/show/88707/88707478_tzr2lrkx.jpg
http://imgchili.net/show/88707/88707475_k4ehqmt4.jpg
http://imgchili.net/show/88707/88707472_rfsdib7a.jpg
http://imgchili.net/show/88707/88707470_vaqzvcbp.jpg
http://imgchili.net/show/88707/88707467_qi6bzl8z.jpg
http://imgchili.net/show/88707/88707464_nsjmsyjl.jpg
http://imgchili.net/show/88707/88707462_qffckn5n.jpg
http://imgchili.net/show/88707/88707459_5or189sp.jpg
http://imgchili.net/show/88707/88707456_kqsgrh99.jpg
http://imgchili.net/show/88707/88707453_vanc0x1q.jpg
http://imgchili.net/show/88707/88707450_85gsvjjl.jpg
http://imgchili.net/show/88707/88707447_8dsrp9vl.jpg
http://imgchili.net/show/88707/88707444_twqrcwct.jpg
http://imgchili.net/show/88707/88707442_3jl4owni.jpg
http://imgchili.net/show/88707/88707439_mdogrtuz.jpg
http://imgchili.net/show/88707/88707436_upgnqsnz.jpg
http://imgchili.net/show/88707/88707432_q6ubfuhn.jpg
http://imgchili.net/show/88707/88707430_eedszznw.jpg
http://imgchili.net/show/88707/88707427_nkjpmpsn.jpg
http://imgchili.net/show/88707/88707422_eynrirkn.jpg
http://imgchili.net/show/88707/88707419_p0ke31am.jpg
http://imgchili.net/show/88707/88707417_h9ybkjyf.jpg
http://imgchili.net/show/88707/88707414_ygwxw9cq.jpg
http://imgchili.net/show/88707/88707411_khdiyosf.jpg
http://imgchili.net/show/88707/88707409_0xzkw0p8.jpg
http://imgchili.net/show/88707/88707406_kfsptiyx.jpg
http://imgchili.net/show/88707/88707400_uvyoi0yf.jpg
http://imgchili.net/show/88707/88707398_fbhghka4.jpg
http://imgchili.net/show/88707/88707395_xchnr9ia.jpg
http://imgchili.net/show/88707/88707390_jov4gulj.jpg
http://imgchili.net/show/88707/88707387_rlufegr7.jpg
http://imgchili.net/show/88707/88707385_eq2hyezg.jpg
http://imgchili.net/show/88707/88707382_3hiwyclk.jpg
http://imgchili.net/show/88707/88707379_gfgzhvcj.jpg
http://imgchili.net/show/88707/88707377_hrv0s9iu.jpg
http://imgchili.net/show/88707/88707374_zpyc8opg.jpg
http://imgchili.net/show/88707/88707372_ypwkpoog.jpg
http://imgchili.net/show/88707/88707369_js6rvunk.jpg
http://imgchili.net/show/88707/88707367_0wpcmxyp.jpg
http://imgchili.net/show/88707/88707364_a7k6k9oi.jpg
http://imgchili.net/show/88707/88707361_iysshbzf.jpg
http://imgchili.net/show/88707/88707359_u7ykztf4.jpg
http://imgchili.net/show/88707/88707356_bbjvspos.jpg
http://imgchili.net/show/88707/88707353_tevx3fov.jpg
http://imgchili.net/show/88707/88707351_vqfwldul.jpg
http://imgchili.net/show/88707/88707348_zv1sh67n.jpg
http://imgchili.net/show/88707/88707345_su8ptlvj.jpg
http://imgchili.net/show/88707/88707342_gglvwsfv.jpg
http://imgchili.net/show/88707/88707340_zr3bbsvv.jpg
http://imgchili.net/show/88707/88707339_q1wvdrrm.jpg
http://imgchili.net/show/88707/88707338_hqva3cib.jpg
http://imgchili.net/show/88707/88707337_ot6uwhji.jpg
http://imgchili.net/show/88707/88707336_bvc7bh4c.jpg
http://imgchili.net/show/88707/88707335_u3lwptpn.jpg
http://imgchili.net/show/88707/88707334_dienhpxr.jpg
http://imgchili.net/show/88707/88707333_c9mzwgwa.jpg
http://imgchili.net/show/88707/88707332_oeldyveq.jpg
http://imgchili.net/show/88707/88707331_mcgehqrl.jpg
http://imgchili.net/show/88707/88707330_4gl2lncx.jpg
http://imgchili.net/show/88707/88707329_qeiwii6d.jpg
http://imgchili.net/show/88707/88707328_llhfrv56.jpg
http://imgchili.net/show/88707/88707327_svm9vbq4.jpg
http://imgchili.net/show/88707/88707326_n6or2jjd.jpg
http://imgchili.net/show/88707/88707325_qntbqmmu.jpg
http://imgchili.net/show/88707/88707324_ngxlr6dz.jpg
http://imgchili.net/show/88707/88707323_ttvd1uag.jpg
http://imgchili.net/show/88707/88707322_7hbtcnzs.jpg

94
Ποια παιδιά προκύπτουν από το παραπάνω γαμήσι; Έκανε παιδί η Jezabel Vessir με τον Van Wylde; Ποιοι είναι όλοι οι υπόλοιποι εκτός του Κασιδιάρη και του Ζιντάν; Που τα βλέπεις όλα αυτά, στην τηλεόραση; Τα αίτια της φυλετικής επιμειξίας είναι δυο:
Α) Κάποιο μέλος της ανώτερης φυλής είναι γεννημένο μειονεκτικά και λιγότερο ποιοτικά σε σχέση με τους υπολοίπους ανώτερους και αυτό το αφήνει μεταξύ των επιλογών να κάνει παιδί με ένα εξίσου χαμηλού ποιότητας ανώτερο ή με κάποιον κατώτερο.
Β) Κάποιο μέλος της ανώτερης φυλής, ενώ έχει ποιοτικά γονίδια, επιλέγει να κάνει παιδί με κάποιον κατώτερο γιατί έχει παραπληροφορηθεί ή γιατί με αυτόν τον τρόπο επιδοτείται από το Κράτος, το οποίο για λόγους εδραίωσης της κυριαρχίας του έχει ως στόχο την πτώση της ποιότητας της γενετικής δεξαμενής της κοινωνίας.

Ο Καπιταλισμός θα απαλείψει και τα δυο αίτια. Πρώτον, θα απομακρύνει τα μη ποιοτικά παιδιά από το προσκήνιο της κοινωνίας. Είναι παντελώς αντιβιολογική η άποψη πως το παιδί μπορεί να αποφύγει την μοίρα των γονιών του στον ελεύθερο ανταγωνισμό. Ο Χίτλερ έτρεφε τέτοιες ψευδαισθήσεις. Ο Χίτλερ πίστευε πως η Λευκή γενετική δεξαμενή είναι μια ομογενής κληρωτίδα που μπορεί κατά τυχαίο τρόπο να κάνει ένα φτωχό γερμαναράκι, γόνο μη ποιοτικών γονέων, να γίνει πολύ ποιοτικότερο από τους γονείς του. Σε αυτήν την αντιεπιστημονική αντιδαρβινική υπόθεση στήριξε τον από κάθε άποψη εγκληματικό σοσιαλισμό του. Τα παιδιά αυτά δεν φτουράνε στον ανταγωνισμό. Λόγω συγκυρίας κάνουν ότι κάνουν. Ο Κασιριάδης έχει όλη την εμπειρία του κόσμου και δεν έχει κατορθώσει ακόμα να ξεφύγει από την υποτέλεια ενός βλάκα χοντρού, ούτε καν να φιλοσοφήσει καθόλου για την ιδεολογία του. Όλη η ρητορική της Χ.Α. είναι "είμαστε με τον λαό και οι Έλληνες έρχονται μαζί μας και όταν βγούμε θα τους γαμήσουμε". Όχι πως φιλοσοφείται αυτό το πράγμα που υποστηρίζουν...

Και φυσικά τα πράγματα θα ήταν πολύ διαφορετικά εάν δεν υπήρχε η άποψη στην κοινωνία πως όλοι γεννιόμαστε ίσοι. Τώρα ολόκληρο το σύμπαν λέει πως δεν υπάρχει η βιολογία, πως η εξέλιξη σταμάτησε στο κεφάλι κ.ο.κ. Και πάλι, ακριβώς επειδή όλα αυτά είναι καραμπινάτα ψέματα, πολύ μεγάλο κομμάτι του κόσμου, η πλειοψηφία, γνωρίζει την αλήθεια. Οι νέγροι είναι υπάνθρωποι. Ε όταν εκλείψει το Κράτος, θα εξαφανιστούν οι λίγοι αμφισβητίες και ΣΙΓΟΥΡΑ θα εξαφανιστεί αυτό το τεράστιο κομμάτι του κόσμου που λέει ότι όλοι είμαστε ίσοι, χωρίς να το πιστεύει. Το λένε γιατί δεν θέλουν να τους πουν ρατσιστές, γιατί είναι δειλοί.

Αλλά με το Κράτος δεν πρόκειται εξαφανιστεί αυτή η τάση. Πρώτα από όλα το Κράτος είναι ωμή βια - είναι κάτι το απάνθρωπο, είναι ο τρόπος που ζουν τα ζώα. Δεν γίνεται να συνδυαστεί αυτός ο τρόπος με έναν ποιοτικό πληθυσμό. Το Κράτος για να προστατέψει τα συμφέροντά του θα κάνει τον κόσμο δειλό. Δεν είναι άλλο Κράτος το φασιστικό Κράτος και άλλο Κράτος το κομμουνιστικό Κράτος. Απλά οι φασίστες δεν ξέρουν τι τους γίνεται, και για αυτό δεν έχουν γράψει βιβλία. Οι ιδέες που υποστηρίζουν αλληλοαναιρούνται. Δεν γίνεται να αυξηθεί η ποιότητα στο μυαλό ενός πληθυσμού και παράλληλα ο τρόπος ζωής αυτού του πληθυσμού να στραφεί όλο και περισσότερο στην  ωμή βία. Οι ποιοτικοί άνθρωποι δεν ζουν σαν πολεμοχαρή κτήνη. Οι βλάκες ζουν σαν πολεμοχαρή κτήνη. Άρα αν θέλουν αυτά τα ανέκδοτα ιδεολόγων να αποκτηνώσουν την κοινωνία πρέπει να της αφαιρέσουν το μυαλό. Αυτή είναι η ιδεολογία του κομμουνισμού και της δημοκρατίας που επικρατεί τώρα.

95
Ανοίγεις τον πράσινο τον κάδο και ανοίγουν οι Πύλες των Γκούλαγκ και του Άουσβιτς!

Έλα εδώ ρε κωλογαμημένο πουστράκι που θα μου το παίξεις και δάσκαλος της ηθικής! Έλα εδώ μωρή προσκυνημένη πουτανίτσα του Κράτους που έγλειφες τον πούτσο του κάθε αφισοκολλητή για να σε διορίσουν οι προδότες και οι ανθέλληνες να ζεις σε βάρος μας! Έλα εδώ να σου γαμήσω την Παναγία και τον Χριστό μαλακισμένο αρχίδι!

Θέλεις να πετάω τα σκουπίδια τα καλά στον μπλε και τα κακά στον πράσινο; Γιατί γαμημένε; Μήπως θέλεις να τα ξεδιαλέγω ένα-ένα; Πόσα λεφτά παίρνεις από την ανακύκλωση των δικών μου σκουπιδιών, γαμημένο σκουπίδι ε γαμημένο σκουπίδι; Γαμώ τη μάνα σου ρε! Πες μου πόσα παίρνεις! Πόσα σε πληρώνει το κωλογαμημένο ανθελληνικό Κράτος από την ανακύκλωση των ΔΙΚΩΝ μου σκουπιδιών; Γιατί δεν μου δίνεις λεφτά ρε παλιογαμημένε όταν μου κλέβεις τα σκουπίδια με σκουπιδιάρηδες που πάλι εγώ αναγκάζομαι να πληρώνω;

Τι γίνονται τα σκουπίδια στον μπλε κάδο πουστράκι του κρατικισμού; Τα κλέβει το Κράτος και καρπώνεται τον καρπό του μονοπωλίου της ανακύκλωσης. Η φάμπρικα της ανακύκλωσης των δικών μας σκουπιδιών, με δικά μας έξοδα, για να τα τσεπώνει το κάθε κάθαρμα, το κάθε καθίκι, το κάθε εξάμβλωμα του παραπετάσματος και ο κάθε μικροτσούτσουνος στρασερόφιλος.

Γιατί δεν μου δίνεις λεφτά για τα σκουπίδια ΜΟΥ ρε μαλάκα; Κάθεσαι και παίρνεις τα λεφτά από την ανακύκλωση και μετά - ΕΠΕΙΔΗ ΤΣΕΠΩΝΕΙΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΟΥ ΓΑΜΗΜΕΝΕ - μου το παίζεις και ηθικότερος; Και υπέρ του περιβάλλοντος; Και ευσυνείδητος; Γαμημένε κλεφτη, κλεφτρόνι πούστικο, αρχίδι της παρακμής. Γαμώ το σπίτι σου μαλάκα και όλους τους μπλε σου κάδους μπάσταρδε υπάνθρωπε μαλάκα!

Γαμώ τη μάνα σας κωλόζωα! Εσάς θα σας πετάξουμε μέσα στους μπλε κάδους και θα σας ξανακάνουμε σκόνη, τιποτένια σκουπίδια! Θα γκρεμίσουμε το κωλοκράτος σας και θα ζήσουμε ελεύθεροι και θα πληρωνόμαστε για την ανακύκλωση των δικών μας σκουπιδιών και οι Έλληνες θα τα κονομάνε και τα σκουπίδια σαν και εσένα θα πάνε στην ανακύκλωση και στη χωματερή γαμημένε!

Χούντα και απόλυση όλων των δημοσίων υπανθρώπων τώρα! Αν θέλουν περιβάλλον και οικολογία να πάνε στη Μακρόνησο να τρώνε ρίζες οι γαμημένοι κρατικοδίαιτοι ανθέλληνες μπλεκαδίτες φοροκλέφτες! Πούτσα και Ξύλο και όλα τα σκουπίδια στον μπλε κάδο των κρατικιστών! Civil Disobedience - Ηardcore Anal Fυck να ούμε!

97
Παντως προωθεις το διαφυλετικο σεξ, οκ, συνεχισε!

Δεν προωθώ κανένα διαφυλετικό σεξ. Προωθώ τον εξανδραποδισμό των υπολοίπων φυλών στην ανώτερη Λευκή, ενώ εσύ ρουφάς το αίμα των Λευκών και τους κρατάς χαμηλά.

Οι θέσεις μου για την ομοφυλοφιλία είναι πέρα για πέρα επιστημονικές και έχω αναλύσει το συγκεκριμένο ζήτημα σε μεγάλο βάθος.

98
Η Λευκή Φυλή γαμούσε και έδερνε χάρις στο Ελεύθερο Εμπόριο και τον Καπιταλισμό - πράγματα τα οποία η ψυχή των υπανθρώπων των μη Λευκών δεν μπόρεσε ποτέ να κατανοήσει, πόσω μάλλον να κατακτήσει. Όλα αυτά μέχρι που ήρθαν οι κρατικιστές και επέβαλαν φόρους στην παραγωγή των Λευκών και τους κατέστρεψαν. Μέχρι την άνοδο του Κρατικισμού η Ευρώπη αναπτυσσόταν με ρυθμούς 10 φορές ταχύτερους από όλα τα υπάνθρωπα μέρη της Γης με αποτέλεσμα οι Λευκοί να γίνονται όλο και πιο απόμακροι στους υπάνθρωπους και οι υπάνθρωποι να γίνονται μέρα με τη μέρα όλο και πιο πολύ κατοικίδια των Λευκών. Οι Κρατικιστές όπως ο Χίτλερ κατέστρεψαν την Καπιταλιστική Ανωτερότητα των Λευκών και ξύπνησαν μέσα τους κτηνώδη ένστικτα, τα οποία η υπέρλαμπρη Λευκή Καπιταλιστική Ψυχή είχε πολεμήσει επιτυχώς. Ο Σατανάς του κοινωνικού κανιβαλισμού της φορογογίας επέστρεψε και ο Χίτλερ τον έμπασε από το παράθυρο για να καταστρέψει τη Λευκή Φυλή!

Αυτά τα υπάνθρωπα μουνιά τώρα θα ήταν σεξοϋπηρέτριες στα σπίτια κάθε Λευκού Χριστιανού Άντρα και κάθε έφηβος θα τις είχε για σκυλάκια του!

Ο κρατικιστής ο Αδόλφος Χίτλερ και η παρέα του, η οποία αποτελείτο από αλήτες, ποινικούς και ομοφυλόφιλους εκμηδένισαν το προβάδισμα των Λευκών έναντι των υπανθρώπων και έσπειραν τη διχόνια και τον φοροληστρικό κανιβαλισμό μέσα στις κοινωνίες των Λευκών Χριστιανών Αντρών. 

100
Όλοι οι διεθνείς οργανισμοί επιζητούν και επιβάλλουν μια παγκόσμια μονομορφοποίηση των νόμων και της φορολογίας. Αυτό αποτελεί νομοτέλεια του αναδιανεμητικού συστήματος του Κράτους διότι διασφαλίζει βέλτιστα τα συμφέροντα των καταναλωτών φόρων. Δεν είναι ο εβραίος μόνο (δεν ξέρουμε εάν είναι καν) ευνοημένος από ένα παγκόσμιο υπερκράτος. Είναι και όποιος εργάζεται για το Κράτος. Αν συμβεί μια μικρή μεταβολή στην οικονομία της Ελλάδας και τα φορολογικά έσοδα συμπιεστούν, έστω και βραχυπρόθεσμα, το παράσιτο που ψωμίζεται από το Κράτος απειλείται με μείωση του προκλητικά υψηλού μισθού του. Αντιθέτως, εάν υπάρχει ένα παγκόσμιο Κράτος, η όποια μεταβολή στην οικονομία μιας μεμονωμένης χώρας δεν επηρεάζει τις αποδοχές των παρασίτων. Η παγκόσμια εξουσία - η οποία θα έχει και έναν παγκόσμιο κρατικό στρατό, δλδ ένα παγκόσμιο μονοπώλιο της βίας - σε αυτήν την περίπτωση συμφέρει τα παράσιτα.

Επομένως ποιος εβραίος; Αυτός που κάθεται στα ελληνικά ΚΕΠ και ταλαιπωρεί τον κόσμο και βαράει σφραγίδες 4 ώρες την ημέρα, ευνοείται από τη μπασταρδοκρατία της Τουρκίας. Αυτό είναι το μεγάλο πρόβλημα και όχι οι εβραίοι. Και αν πρέπει να κάψουμε τους εβραίους μια φορά - που εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα - Ή Ελλάς Ή Τέφρα, στα αρχίδια μου οι άλλοι λαοί - όσους πληρώνονται από το Κράτος πρέπει να τους κάψουμε δέκα φορές. Να πάρουμε τα καμμένα τους κουφάρια και να τα κόψουμε κομματάκια και να τα ξανακάψουμε και να τα αλέσουμε μετά και να τα ξανακάψουμε μέχρι να μείνει μόνο σκόνη, μαύρη σκόνη και να τη ρίξουμε τόσο βαθιά στον ωκεανό να μην την βρίσκουν ούτε καν τα ψάρια.

Αν δεν σταματήσουμε τη δημοκρατία και τη φορολογία, το μέλλον της ανθρωπότητας είναι μια ατελείωτη σκλαβιά, χωρίς διέξοδο, χωρίς ελπίδα, χωρίς αύριο.

Ο τρόπος είναι γνωστός. Μας έχει αποκαλυφθεί μέσα από την ιστορία του Καπιταλισμού. Κάποια Έθνη μπορούν υιοθετήσουν τα σωστά πράγματα και να προχωρήσουν μπροστά, να μην τους φταίνε οι εβραίοι όπως στην μικρή πούτσα φταίνε οι τρίχες. Να μεγαλώσει η πούτσα, να μεγαλώσει η Ελλάδα. Και αν θέλουν οι τούρκοι να έχουν δημοκράτες τυράννους και να πληρώνουν τους φόρους στα παράσιτα, στα αρχίδια μας. Εμείς θα αναπτυσσόμαστε και θα οπλιζόμαστε ενώ αυτοί θα τον παίζουν και, ναι, τότε και μόνο τότε θα έρθει και η στιγμή που όλοι οι άλλοι, οι Ξένοι, θα υπάρχουν για να μας εξυπηρετούν. Αλλά δεν γίνεται να φτάσουμε εκεί και να μην μπορεί ο αγρότης να καλλιεργήσει ό,τι θελει και ό,τι ζητάει η αγορά (από ζαρζαβατικά μέχρι φούντα). Δεν γίνεται να γίνουμε ισχυροί και να πληρώνουμε ΕΝΦΙΑ για να παίρνουν 4,5 χιλιάρικα σύνταξη οι δεητζήδες, δεν γίνεται να φτιάξουμε πλούτο αν έχουμε το μονοπώλιο στο ρεύμα μόνο και μόνο για να μπορούν οι δεητζήδες να τα αρπάζουν χοντρά και να ζουν σε βάρος των παραγωγών. Δεν γίνεται να έχουμε νόμους λογοκρισίας και να περιμένουμε πρόοδο, ούτε τα παιδιά να μαθαίνουν παπαριές οι οποίες δεν έχουν καμία σχέση με την παραγωγή και να περιμένουμε μετά να παράξουν πλούτο. Δεν γίνεται οι δρόμοι να είναι πανάκριβο μονοπώλιο του Κράτους και χώρος εκβιασμού της κοινωνίας για κάθε κρατικοδίαιτο κομμουνιστή.


Φυσικά είναι και πολύ δύσκολο να πείσεις - ή μάλλον δεν γίνεται και αυτό  - κάποιον να καταλάβει κάτι που δεν τον συμφέρει να το καταλάβει. Δεν γίνεται να πείσεις τον δημόσιο υπάνθρωπο και να παραδεχτεί ότι ζει σε βάρος των συνανθρώπων του και να σταματήσει εθελοντικά. Αφού καλοπερνάει. Παράσιτο είναι, δεν είναι μαλάκας. Αλλά το Έθνος πρέπει να ζήσει. Η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων, οι φορολογούμενοι, οι παραγωγοί του πλούτου, οι ΛΧΑ, οι Πατριώτες και οι ηθικοί ομοερωτιστές με διάθεση κοινωνικής προσφοράς, οι σεμνές γυναίκες, οι γνήσιοι Χριστιανοί που έχουν σιχαθεί τα κρατικιστικά κηρύγματα των κρατικοδιαίτων μελανειμόνων θεομπαιχτών. Εμείς οι Γνήσιοι Έλληνες πρέπει να ασπαστούμε τον Γνήσιο Φιλελευθερισμό και να επαναστατήσουμε χωρίς ενδοιασμούς εναντίον των κρατικιστών τυράννων μας και των υπαλληλίσκων τους. Να τους σαρώσουμε, να τους σκοτώσουμε, να τους κρεμάσουμε από τις κωλότριχες, να τους κονιοτροποιήσουμε, να τους γαμήσουμε τις γυναίκες και να τους σουβλίσουμε τις πεθερές. Και αφού δεν καταλαβαίνουν, όλα αυτά πρέπει να γίνουν με βια. Δίκαιη βία, βια υπέρ του Ελληνισμού και της Λευκής Φυλής, βία αμυντική εναντιον των τυράννων μας. Χούντα με σκοπό την πάταξη της κλοπής των παραγωγών. Να τελειώνουμε μια και καλή με τους φόρους και τα μονοπώλια του Κράτους.

Η Ελλάδα μπορεί να γαμήσει όλον τον πλανήτη. Να ανάψει τη δάδα του Φωτός που έχει ξανανάψει στο παρελθόν και να ξαναμπει στην πρωτοπορία της οικουμένης. Τα παράσιτα, οι δημόσιοι υπάνθρωποι μας κρατάνε κάτω, σιδηροδέσμιους στη βαλκανική μιζέρια της υπόδουλης ψωροκώσταινας. Έχουν καταντήσει τους Έλληνες υπόδουλους στους εβραίους, τους λαθραίους, τους ψευτοευρωπαίους. Αυτοί παίρνουν τρισεκατομμύρια από την ψυχή και την τσέπη του Έλληνα και εξαγοράζουν τους πουλημένους ΔΥπάνθρωπους και τους επίδοξους αεριτζήδες για να διαδίδουν το σκοτάδι στο οποίο μας κρατάνε μέσα ως Έθνος, για να τυφλώνουν και να τσακίζουν τους εξαθλιωμένους Έλληνες.


Όχι Πια!

Εμπρός για τον Καπιταλισμό!
Χούντα εδώ και ΤΩΡΑ!
Να καταργηθεί ο ΕΝΦΙΑ και να εκτελεστούν οι Προδότες, οι Ανθέλληνες και οι Υπάνθρωποι Λαθραίοι φίλοι τους!
Μπείτε στα ΚΕΠ και σφάξτε τους!
Δεν είναι γιατροί, είναι φονιάδες!
Δεν είναι δάσκαλοι, είναι απατεώνες!
Δεν είναι συντηρητές δρόμων, είναι στυγνοί εκμεταλλευτές!
Δεν είναι οικονομικοί μετανάστες, είναι τιποτένια σιχαμερά σκουλήκια!
Αποκεφαλίστε τις "διοικήσεις", τους δημοσιογράφους της ΕΡΤ και τους σκατοκομμουνιστές σκουπιδιάρηδες!
Και πάνω από όλα: ΞΕΚΛΗΡΙΣΤΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΩΝ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙ 3ου ΒΑΘΜΟΥ ΣΥΓΓΕΝΕΙΑΣ!


ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ!
ΧΙΛΙΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΕΛΛΑΔΑ!
ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ!

102
Το ΠαλαιοΕλευθεριακό ΦασιστοΡασιαλιστικό ΑναρχοΚαπιταλιστικό Κίνημα Ελλάδας των απανταχού Ελλήνων Λευκών Χριστιανών Αντρών χαιρετίζει την ηρωική απόπειρα πραξικοπήματος στη γείτονα χώρα ως μια ακόμα παραδειγματική πράξη θάρρους και πατριωτισμού των Λαών απέναντι στον ολοκληρωτισμό της δημοκρατίας και του Κράτους.

Αν κάτι απέδειξαν τα δραματικά για την ανθρωπότητα γεγονότα είναι ότι η μοναδική νομιμοποίηση της εξουσίας είναι η επιθετική βία, η επιθετική βία που κρατά τον άνθρωπο δέσμιο της κτηνωδίας και του αποστερεί τις μεγαλύτερες απολαύσεις στη ζωή. Η ίδια ωμότητα της βίας που ο Ερντογάν ασκεί στους αντιπάλους του, ασκείται από κάθε κράτος ανά την οικουμένη και η ωμότητα αυτή αντιμετωπίζεται με έναν τρόπο μονάχα: με αμυντική βία εναντίον των τυράννων.

Το ΠΕΦΡΑΚΚΕτ.α.ΕΛΧΑ εκφράζει τις αμφιβολίες του για την ορθότητα των κινήτρων των φιλόδοξων Τούρκων πραξικοπηματιών που εξαιρετικά αμφίβολο είναι να είχαν υπερβεί τα κτηνώδη κρατικιστικά ένστικτα της υπάνθρωπης τουρκικής ράτσας ούτως ώστε σκοπός τους να ήταν η επιβολή ενός Ελεύθερου Καπιταλιστικού καθεστώτος. Κάθε άλλο όμως παρά μας λειπεί αυτό το γεγονός, γιατί εάν οι υπάνθρωποι σηκώνουν κεφάλι με τον τρόπο τους, οι Έλληνες μπορούν να σηκώσουν επίσης με τον δικό τους, με τον τρόπο που μας έχει μάθει ανά την ιστορία να είμαστε πρωτοπόροι του Πολιτισμού και της Εξέλιξης και η ιστορική πείρα μας έχει μάθει ένα πράγμα: Η πορεία της ανθρωπότητας από τον πρωτογονισμό στον Πολιτισμό είναι μια πορεία προς τον Καπιταλισμό και την Ελευθερία.

Το ΠΕΦΡΑΚΚΕτ.α.ΕΛΧΑ υποστηρίζει ολόψυχα την επιβολή μιας Καπιταλιστικής Χούντας στην Ελλάδα, η οποία θα μειώσει τους φόρους στο ελάχιστο, θα διαλύσει όλα τα κρατικά μονοπώλια πλην τριών (στρατός, αστυνομία, δικαιοσύνη), θα δρομολογήσει την πορεία μετάβασης προς τον ακρατικό Καπιταλισμό και θα επιβάλει την επιστροφή των φόρων από τους δημόσιους υπάνθρωπους στους Έλληνες ΛΧΑ.

103
(2 δευτερόλεπτα googάρισμα: In recent years, Ireland has changed from being a country of emigration to a country of immigration. Unemployment is very low and nine percent of the labor force in Ireland is foreign born)

Αναμφίβολα τα ιδανικά σου δεν είναι συμβατά με την Ευρώπη και τον Πολιτισμό της. Για Πακιστάν, Μοζαμβίκη, Νιγηρία και Καμερούν, ό,τι πρέπει ο στρασερισμός σου. Εκεί είμαι σίγουρος βλέπεις και "κοινωνική δικαιοσύνη" και "εθνική ενότητα" και "ποιοτικούς δείκτες" της κατάστασης της οικονομίας (για τι δείκτες μιλάς; Εσύ προτείνεις ο κόσμος να επιστρέψει στα χωράφια και τα σπήλαια...)

Αλλά ο μισθουλάκος σου από τα δανεικά της Ιρλανδίας έρχεται. Χωρίς τα δανεικά, τις επιχειρήσεις και τις τράπεζες της Ιρλανδίας ο μισθός σου από 2000 το μήνα θα ήταν 700. Ποιο από τα τρωκτικά εκεί στο Κράτος θα δεχόταν να ζήσει με τέτοιο μισθό;

Να λοιπόν γιατί ο Καπιταλισμός φέρνει πλούτο ενώ ο σοσιαλισμός φέρνει πείνα. Η κλοπή και η βια δεν παράγουν πλούτο.

104
Οι κολλεκτιβιστές θέλουν να επιβάλουν μια (1) ηθική συμπεριφορά σε όλους, μα έτσι οι μανάδες - και εν γένει οι γυναίκες - που έχουν υψηλή βιολογική αξία, θα μπουν στο ίδιο καλάθι και την ίδια γενετική δεξαμενή με τις μανάδες χαμηλής βιολογικής αξίας. Στον αντίποδα, ο Καπιταλισμός, με την απελευθέρωση της Ηθικής θα είναι το σύστημα στο οποίο θα μπορεί να ξεχωρίσει η ήρα από το στάρι και έτσι θα προάγεται η ευγνονική. Διοτί θα αναγνωρίζεται η βιολογική αξία μιας γυναίκας μόνο ως προς αντιπαράθεση σε μια άλλη γυναίκα. Μόνο όταν υπάρχει η επιλογή να γαμάνε όλοι μια γυναίκα και φαίνεται το μουνί της στο διαδίκτυο, μπορεί να αποκτήσει αληθινή αναγνώριση μια υψηλής βιολογικής αξίας γυναίκα.


ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΩΛΟΧΥΜΕΝΗ ΚΩΛΟΤΡΥΠΑ ΤΩΝ ΜΑΝΑΔΩΝ ΣΑΣ ΘΑ ΑΝΑΤΕΙΛΕΙ Ο ΑΡΙΟΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΗΣ ΥΠΕΡΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑΣ, κωλοR-SELECTED ΚΡΑΤΙΚΙΣΤΕΣ!

105
Όποιος έχει μάτια και βλέπει και μυαλό και καταλαβαίνει, γνωρίζει ότι το σύστημα του Καπιταλισμού είναι ανώτερο από τον κρατικισμό-σοσιαλισμό και αυτό αποδεικνύεται καθημερινά. Ο λόγος για την Ανωτερότητα του Καπιταλισμού είναι ότι αυτό το σύστημα επιτρέπει στον παραγωγό να εξυπηρετήσει τα ζωτικά του συμφέροντα, να πράξει σύμφωνα με τον ατομική του Φύση, και έτσι ο παραγωγός καταπιάνεται με τον πρόοδο, σπεύδει να προκόψει και να παράξει πλούτο ο οποίος κάνει την κοινωνία ισχυρότερη. Στον αντίποδα ο κρατικισμός σκλαβώνει τους παραγωγούς του πλούτου και τους καταναγκάζει να δίνουν τον καρπό της εργασίας τους για να εξυπηρετήσουν τα ξένα, αλλότρια συμφέροντα των εξουσιαστών. Οι δε εξουσιαστές και όλοι όσοι συνεργάζονται με αυτούς, αντί να καταπιάνονται με παραγωγικές εργασίες, καταναλώνουν τον ληστευμένο παραχθέντα πλούτο τον παραγωγών και μειώνουν την ισχύ της κοινωνίας. Στον Καπιταλισμό όλοι συνεργάζονται εθελοντικά για την εξυπηρέτηση των ατομικών αναγκών όλων, ενώ στον σοσιαλισμό η συντριπτική πλειοψηφία της κοινωνίας υφίσταται την αντικοινωνική βία της άρχουσας τάξης και ζει μέσα στη σκλαβιά για να εξυπηρετεί τις ατομικές ανάγκες των εξουσιαστών.
 Η Ιρλανδία μείωσε το φόρο στις επιχειρήσεις και αύξησε 26,3% το ΑΕΠ - Στην Ελλάδα Σόιμπλε και "συμμορία" των Βρυξελλών υπαγορεύουν αυξήσεις
Η Ιρλανδία έρχεται να καταρρίψει τα προγράμματα που επιβάλλουν οι δανειστές στην Ελλάδα με την υψηλή φορολόγηση τόσο των επιχειρήσεων όσο και των νοικοκυριών. Αφού κατάφερε να ξεφύγει από τη μέγγενη του Σόιμπλε και της λοιπής “συμμορίας” των Βρυξελλών μείωσε τη φορολογία, ειδικά για τις επιχειρήσεις και εκτοξεύτηκε οικονομικά....
Τα στοιχεία που παρουσίασε άφησαν άφωνους τους οικονομικούς αναλυτές, αφού όπως διαφάνηκε από τα σχετικά διαγράμματα η Ιρλανδία κατάφερε να αυξήσει το ΑΕΠ της κατά 26,3% μέσα στο 2015. Κι αυτό ενώ η αρχική εκτίμηση ήταν για μία αύξηση της τάξεως του 7,8%.

Πως το κατάφερε;. Μείωσε στο 12,5% το φόρο των επιχειρήσεων και είδε πολλές εταιρείες να στήνουν την έδρα τους στην Ιρλανδία, ιδίως αμερικανικές. Συγκεκριμένα, όπως είπε ο επικεφαλής της στατιστικής υπηρεσίας της χώρας Μάικλ Κόνολι προχώρησε, σε μια τεράστια αναθεώρηση των παγίων κεφαλαίων στους εθνικούς της λογαριασμούς, που συμπαρέσυρε σε αντίστοιχη αναθεώρηση προς τα κάτω και το ιρλανδικό χρέος, από 93,8% σε 80% του ΑΕΠ.

Η αναθεώρηση αυτή οφείλεται στη σημαντική περυσινή αύξηση της μεταφοράς έδρας στην Ιρλανδία ξένων επιχειρήσεων, είτε έπειτα από συγχωνεύσεις, όπως τον Perrigo και Jazz Pharmaceuticals, είτε επειδή μετέφεραν μεμονωμένα εκεί την έδρα τους, όπως όμιλος που δραστηριοποιείται στο leasing αεροσκαφών καθώς και πολλοί άλλοι.

Από το 2008 έως και σήμερα, το ακαθάριστο εθνικό εισόδημα της Ιρλανδίας αυξήθηκε κατά 7 δισ. ευρώ ακριβώς εξαιτίας της μεταφοράς φορολογικής έδρας πολλών πολυεθνικών. Σημειωτέον ότι από 391 δισ. ευρώ που ήταν το ενεργητικό όσων εταιρειών είχαν έδρα στην Ιρλανδία το 2013 το νούμερο αυξήθηκε στα 523 δισ. ευρώ το 2014.

Αυτή τη στιγμή η Ιρλανδία είναι η ταχύτερα αναπτυσσόμενη οικονομία της ευρωζώνης και αποτελεί την καλύτερη απάντηση τους χαρτογιακάδες των Βρυξελλών που έχουν βυθίσει ολόκληρη την Ευρώπη στην ύφεση εξαιτίας των εμμονών τους στις πολιτικές λιτότητας για να κερδίζει η Γερμανία και οι δορυφόροι της.

Μπορεί η Ιρλανδία να μην είναι Ελλάδα, αλλά στο μνημόνιο του 2010 μπήκε με σχεδόν τα ίδια χαρακτηριστικά με αυτά της χώρας μας. Κρίση στη στεγαστική αγορά, με εκατοντάδες χιλιάδες νοικοκυριά σε αρνητικό ισοζύγιο, κρίση στην αγορά εργασίας, με εκατοντάδες χιλιάδες είτε να είναι άνεργοι είτε να έχουν εγκαταλείψει τη χώρα, κρίση στα δημόσια οικονομικά και κατάρρευση του χρηματοπιστωτικού συστήματος.

Εκεί όμως δεν έσπευσαν να στηρίξουν το τραπεζικό σύστημα όπως έκαναν εδώ με συνέπεια σήμερα να κινδυνεύει και αυτό να περάσει σε ξένα Funds και μαζί ο έλεγχος των περισσοτέρων ελληνικών επιχειρήσεων αλλά κινήθηκαν σε διαφορετική γραμμή από τις προτροπές του Σόιμπλε.

Μείωσαν τη φορολογία και έτσι πήγαν οι επιχειρήσεις στην Ιρλανδία. Στην Ελλάδα επικρατεί το μοντέλο να μειωθεί το μισθολογικό κόστος για να έρθουν επενδύσεις, όταν η φορολογία είναι στα ύψη. Με αυτά τα μυαλά και όσο οι ελληνικές κυβερνήσεις υποκύπτουν στις εντολές των δανειστών δεν πρόκειται να υπάρξει ανάπτυξη.

Η ελληνική οικονομία θα ασφυκτιά, οι επιχειρήσεις θα βάζουν λουκέτο, το χρέος θα διογκώνεται, η ανεργία θα αυξάνεται και η φτώχεια θα διευρύνεται.

Σχόλιο Nacht und Nebel

Απλός φιλελευθερισμός είναι η μείωση της φορολογίας, αυτό δηλαδη που σας έχουν μάθει οι κομμουνιστές να αποκαλείτε λιτότητα. Προφανώς όταν ο παρασιτισμός του Κράτους μειώνεται, η κοινωνία αναθαρρεί. Απλή λογική είναι οι φιλελεύθερες μεταρρυθμίσεις. Μόνο οι μισάνθρωποι και οι χαζοί δεν καταλαβαίνουν ότι ο Καπιταλισμός είναι καλυτερος από τον σοσιαλισμό.

πηγή

106
Βόθρος / Re: Project: Dark Light
« on: July 14, 2016, 03:50:53 pm »
ΜΗΝ ΤΟΝ ΑΚΟΥΤΕ ΤΟΝ ΦΛΩΡΟ - ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΛΑΣΗ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΟΛΑΣΜΕΝΕΣ!
107
Γιατί όταν είναι άκαφτα ποιος πληρώνει; Ο επιβάτης; Πάλι ο φορολογούμενος πληρώνει. Δεν υπάρχει καμία σημαντική διαφορά μεταξύ ενός ναζιστικού λεωφορείου που φυλάσσεται από τα S.A. και ενός δημοκρατικού λεωφορείου το οποίο το καίνε οι κομμουνιστές. Και τα δυο ο Λευκός Χριστιανός Άντρας τα πληρώνει από τους φόρους του για να είναι δήθεν "κοινωνικό αγαθό" και να πηγαίνει ο κάθε τζαμπατζής και τρισάθλιος και να κάνει βόλτες τζάμπα. Οι ανθέλληνες σήμερα επιτρέπουν στους λαθραίους υπάνθρωπους με τους οποίους θέλουν να αντικαταστήσουν τους ατίθασους ΛΧΑ να ζουν σε βάρος του ΛΧΑ, οι ναζί πιθανότατα θα είχαν τα μουνιά και τους S.A. να παρασιτούν από τον μόχθο, τον ιδρώτα και το βιος του ΛΧΑ.

Επομένως δυο σημεία οφείλουμε να επισημάνουμε:

Πρώτον και αυτονόητον, δεν πρόκειται για αναρχικούς, αλλά για κομμουνιστές. Στην ίδια κοινωνιοκτόνα ιδέα βασίζεται η δράση τους την οποία υποστηρίζουν όλοι οι κρατικιστές, από τον Μαύρο Κρίνο μέχρι και τον τελευταίο μαύρο πούστη: Τα ΜΜΜ πρέπει να είναι μονοπώλια του Κράτους. Ε αφού (1) τα ΜΜΜ πρέπει να είναι μονοπώλια του Κράτους και οι κομμουνιστές έχουν επιβάλει την ιδεολογική τους ηγεμονία απ'άκρη σ'ακρη της κατεχόμενης από το Κράτος Ελλάδας και (2) κάθε κρατικιστικό σκουπίδι είτε ψωμίζεται ήδη είτε ελπίζει να ψωμιστεί στο μέλλον από τη φορολογία σε βάρος όλων των υπολοίπων, δηλαδή να πάρει προμήθεια από την αφαίμαξη των παραγωγών του πλούτου, τότε είναι απολύτως λογικό για τα κρατικιστικά σκουπίδια να κάνουν τέτοια πράγματα. Αφού ισχύει το (1) κάθε λεωφορείο που καίνε θα αυξάνει τη λαιμαργία του Κράτους για επιπλέον φόρους και εφόσον ισχύει το (2) το ισχύον ή μελλοντικό εισόδημα των κρατικοδίαιτων κρατικιστικών κομμουνιστών ψευτοαναρχικών θα αυξηθεί. Άρα ακολουθώντας το ατομικό τους συμφέρον καταστρέφουν τον πλούτο και διαλύουν την κοινωνία. Η αιτία αυτού του κακού είναι ότι οι δομές της κοινωνίας είναι στρεβλές. Εφόσον είναι νόμιμο κάποιος να τρέφεται μέσω της επιθετικής βίας από την παραγωγή του άλλου, εφόσον κάποιος μπορεί να φάει τις σάρκες του πλησίον, δημιουργούνται οι προϋποθέσεις μέσα στην κοινωνία για την κατάληψη των συνειδήσεων των πολιτών από το πνεύμα του κακού. Συμφέρει να είσαι κακός, συμφέρει να επιτίθεσαι στον πλησίον και έτσι όλο και μεγαλύτερο κομμάτι των πολιτών μολύνεται ηθικά και όλο και επεκτείνεται ο κανιβαλισμός και όλο και καταρρέει η κοινωνία μέχρι τον αφανισμό της. Αυτό είναι το Ελληνικό Ζήτημα που πρέπει να λυθεί άμεσα.

Δεύτερον, σε μια κοινωνία καπιταλιστική δεν θα υπάρχει η πιθανότητα να γίνει κάτι παρόμοιο γιατί κανείς δεν θα έχει κίνητρο να κάνει κάτι τέτοιο. Όλος ο κόσμος θα είναι ένοπλος και για αυτόν τον λόγο η ευγένεια και η καλοσύνη θα βασιλεύει. Οι μεταφορές του κόσμου θα είναι εξαιρετικά φθηνές. Δεν θα υπάρχει φόρος στο πετρέλαιο και η είσοδος στην αγορά θα είναι ελεύθερη για όλους. Ακόμα και για λεωφορεία χωρίς οδηγό (τεχνολογία που υπαρχει ήδη σήμερα), τα οποία να κινούνται με ανανεώσιμη ηλιακή ενέργεια. Οι επενδύσεις θα λύσουν τα χέρια του κόσμου, μα για να γίνουν επενδύσεις χρειάζεται πρώτα να δέσουμε τα χέρια των παρασίτων τα οποία καταδοκούν σε κάθε γωνία για να απλώσουν τα παρασιτικά τους χέρια σε κάθε νέο εγχείρημα, να το θέσουν υπό τον έλεγχό τους και να υποτάξουν στην υπηρεσία του εξανδραποδισμού των παραγωγών του πλούτου.

Ζούμε σε έναν κόσμο ανάξιο του Λευκού ανθρώπου. Σκάβουμε τον τάφο μας ενώ θα μπορούσαμε να προχωρήσουμε πρώτοι μπροστά και όλα αυτά επειδή μεγάλη μερίδα των συμπολιτών μας δεν μπορεί να αντλήσει το ψυχικό σθένος για να υπερβεί τα συμπλεγματικά κλισέ της μιζέριας και της συσσωρευμένης παρακμής. Αν οι μάζες δεν μπορούν να δουν τον δρόμο του αύριο που υπάρχει μπροστά τους, είναι καθήκον για έναν ισχυρό και φωτισμένο Άντρα να εξαναγκάσει τις μάζες να κινηθούν προς αυτήν την κατεύθυνση, γιατί αν δεν το κάνει, ούτε εκείνος, ούτε και αυτές θα έχουν αύριο.

Ζήτω η Νίκη
Ζήτω ο Καπιταλισμός
Ζήτω η Αιωνία Ελλάς!

109
Βλασφημία και Ιεροσυλία / Re: holy memes
« on: July 12, 2016, 04:03:55 pm »
Ψέμα αποκαλεί την Αλήθεια και τη Δικαιοσύνη και την Οικογένεια ο οπαδός της ολοκληρωτικής τυραννίας του Κράτους.
Σε πλήρη έκαταση ξετυλίγεται το απύθμενό του μίσος για τους παραγωγούς του πλούτου. Προθεσή του είναι να χτυπή-
σει την καρδιά του Λευκού Χριστιανού Άντρα τον οποίο και θέλει να φορολογήσει μέχρι θανάτου.
Κιμπουτσισμό θέλει να επιβάλει ο εβραιολάγνος κομμουνιστής του Στράσερ.

Οι Φρίντμαν, Ραντ, Μίζες, Ρόθμπαρντ, όλοι αποτελούν εξαιρέσεις στους εβραίους και το έχουν παραδεχτεί και οι ίδιοι.
Εβραϊσμός σημαίνει σοσιαλισμός και σοσιαλισμός σημαίνει εβραϊσμός. Το ελεύθερο εμπόριο και η ατομική ιδιοκτησία,
κατεξοχήν Λευκές εφευρέσεις, έχουν βοηθήσει τους εβραίους στην ιστορία τους όπως έχουν βοηθήσει και τόσους
άλλους λαούς, γιατί το ελεύθερο εμπόριο ειναι καλό ενώ το Κράτος είναι κακό. Δεν επέλεξαν το ελεύθερο εμπόριο οι
εβραίοι, εκείνο επέλεξε αυτούς. Το Κράτος, καταστρέφοντας εμπορικά τους Λευκούς, έστρωσε τον δρόμο για τους εβραίους.
Και επειδή οι εβραίοι είχαν το εμπόριο κατέκτησαν και τη θεωρία. Όπως έγινε με τους αρχαίους Έλληνες.
Τόσο στον σοσιαλισμό, όσο και στον Καπιταλισμό, οι εβραίοι έχουν την πρώτη θέση στη θεωρία, γιατί είχαν το εμπόριο.

Ο μόνος τρόπος να κερδίσουμε τον πόλεμο των ιδεών είναι να κερδίσουμε στον ανταγωνισμό του ελεύθερου εμπορίου
και ο Λευκός άνθρωπος μπορεί να το κάνει αυτό γιατί έχει καλύτερη ψυχική συμβατότητα με τον Καπιταλισμό σε σχέση
με τους γιδοβοσκούς εβραίους.

Αντιλευκοί προδότες όπως ο Μαύρος Κρίνος και ο Σύριζα δεν αφήνουν τη Λευκή Φυλή να σηκώσει κεφάλι!

110
Βλασφημία και Ιεροσυλία / Re: holy memes
« on: July 11, 2016, 06:55:30 pm »
Να σημειωθεί πως ο φορολάγνος που έχει επιβάλλει την εξουσία του σε αυτό το φόρουμ
χρησιμοποιεί εικόνες από το Facebook του εβραίου Mark Zuckerberg. Η συγκεκριμένη ιστοσελίδα
τάσσεται αναφανδόν εναντίον της Λευκής Φυλής και ό,τι αυτή πρεσβεύει. Όλοι οι αντιλευκοί
ορθώς αναγνωρίζουν τον Δυτικό Χριστιανισμό ως ψυχικό αποκορύφωμα της Λευκής Φυλής και
του επιτίθενται βάναυσα. Ο εβραίος Ζάκερμπεργκ επιτρέπει στην ιστοσελίδα του εικόνες όπου
γαμάνε τον Ιησού Χριστό αλλά μόλις μιλήσεις για επιστημονικές μελέτες που δεν συνάδουν με
την αντιλευκή πολιτική ορθότητα σε διαγράφει και ειδοποιεί το Κράτος.

Υπάρχει κανείς που να πιστεύει ότι η Λευκή Φυλή χωρίς τον Χριστιανισμό μπορεί να επιβιώσει;
Ποια κοινωνία υπάρχει ή υπήρξε ποτέ στον κόσμο χωρίς Χριστιανισμό που να αξίζει να ζει κανείς
εκεί μέσα; Θα το γυρίσουν οι Έλληνες και οι Ευρωπαίου στο βάρβαρο δωδεκάθεο και θα δουν άσρπη μέρα;
Θα γίνουν άθεοι οι Λευκοί να καταλήξουν νιχιλιστές και πρεζόνια όπως η συντριπτική πλειοψηφία
των κρυφοκομμουνιστών άθεων; Δεν προτείνουν λύσεις οι κρατικιστές, προτείνουν θάνατο των
Λευκών.

Όλοι αντιλαμβανόμαστε περί τίνος πρόκειται. Εκείνοι που επιτίθενται στον Χριστιανισμό προσμένουν
στους ΦΟΡΟΥΣ. Και επειδή στο στόχαστρο των Κρατικιστών είναι ο ΛΧΑ, τα παράσιτα επιτίθενται
στην πολιτισμική του ταυτότητα για να τον ληστέψουν. Καμία κοινωνία, καμία δικαιοσύνη, κανένα
αύριο δεν μπορεί να ξημερώσει χωρίς τον Χριστιανισμό. Τα τυφλώς κοντόφθαλμα παράσιτα που
τρώνε τις σάρκες της Λευκής Φυλής και τον πλούτο που παράγουν οι ΛΧΑ πράττουν το έργο του Σατανά!
Για αυτό όλοι οι εβραίοι, οι υπάνθρωποι, οι κομμουνιστές και οι πούστηδες είναι μαζί τους!

114
Συμφωνία «Αυγής» με «Καθημερινή»
ΝΑΠΟΛΕΩΝ ΛΙΝΑΡΔΑΤΟΣ


Αν ο δικτάτορας της Βόρειας Κορέας, Κιμ Γιονγκ Ουν, γνώριζε ελληνικά, θα είχε την δυνατότητα την Παρασκευή μετά το δημοψήφισμα να θαυμάσει και να ζηλέψει την ομοιομορφία και ομοφωνία των ελληνικών ΜΜΕ στο θέμα της βρετανικής ανεξαρτησίας. Στο δελτίο του Mega το θέμα ήταν οι «αντιευρωπαϊκές τάσεις» μιας και για το μεγάλο κανάλι η ευρωκρατία των Βρυξελλών είναι η Ευρώπη. Ενώ στο ΣΚΑΙ έγινε λόγος για τον «ιό των δημοψηφισμάτων που προωθούν οι ακραίοι».

Στην «Καθημερινή» γινόταν μια εξιστόρηση μιας «αντιευρωπαϊκής ιστορίας», τα δημοψηφίσματα, ενώ η «Αυγή» έκανε λόγο για τα στελέχη του Brexit που συμπεριλάμβαναν «ακροδεξιούς, ξενοφοβικούς και ανοιχτά ρατσιστές.» Αυτή ιδεολογική συμφωνία μεταξύ «Αυγής» και «Καθημερινής» θα τρόμαζε ίσως και τον Κιμ Γιονγκ Ουν, αλλά στην ιδιαίτερη ελληνική πραγματικότητα αυτό το γεγονός περνά απαρατήρητο.

Ας μην ξεχνάμε το περσινό ελληνικό δημοψήφισμα και την ομοιότητα του πολιτικού πυρήνα του Ναι και του Όχι στο συγκεκριμένο ζήτημα. Με τους πρώτους να υποστηρίζουν «ας πάρουμε όσα μας δίνουν» και τους άλλους «ας ψηφίσουμε να μας δώσουν περισσότερα.» Είχαμε δηλαδή ένα δημοψήφισμα παραλλαγές του ζήτουλα. Σε αυτό το πλαίσιο σκέψης είναι προφανές ότι η ουσία της πολιτικής αντιπαράθεσης στην Βρετανία ήταν νοητικά μη προσβάσιμη στο ελληνικό κατεστημένο μιας και αφορούσε πολιτικές έννοιες όπως ανεξαρτησία, αυτοδιάθεση, εθνική κυριαρχία και όχι κονδύλια και δάνεια από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Ο κ. Τσίπρας, που ενσαρκώνει το πλατωνικό ιδεώδες της πασοκαρίας, μίλησε για «ακραίες επιλογές της λιτότητας που διεύρυναν τις ανισότητες», διαφημίζοντας ταυτόχρονα την άγνοια του για την ουσία της πολιτικής διαμάχης στην Βρετανία, αλλά και την άγνοια του για τους πολιτικούς συσχετισμούς στην Ευρώπη που μόλις είχαν χειροτερέψει γι’ αυτόν. Ο μέσος Βρετανός δεν ξέρει τον κ. Σόιμπλε και μετά από το δημοψήφισμα δεν πρόκειται και να τον μάθει. Η λιτότητα δεν ήταν θέμα στην Βρετανία.

Τα ΜΜΕ αμέσως ενέδωσαν στις φαντασιώσεις τους για την τιμωρία της Βρετανίας. Οι γερμανικές εργατικές ενώσεις που ξέρουν καλύτερα, είχαν συστήσει ψυχραιμία και συνεργασία όποιο και αν ήταν το αποτέλεσμα, λαμβάνοντας υπόψιν τα 94 δις εξαγωγών της Γερμανίας προς την Βρετανία. Και αν η οικονομική τιμωρία της Βρετανίας δεν ήταν αρκετή τότε τα ΜΜΕ επιστράτευσαν την τιμωρία της διάλυσης της Βρετανίας. Βέβαια αν η Σκοτία θέλει να ανεξαρτητοποιηθεί για να γίνει μέλος της ΕΕ θα πρέπει να υιοθετήσει το ευρώ. Και μπορεί οι Σκωτσέζοι τώρα αντιπαθούν ιδιαίτερα τους Άγγλους, αλλά αντιπαθούν το ευρώ πολύ περισσότερο. Η ειρωνεία εδώ έγκειται στο γεγονός ότι το αγαπημένο νόμισμα της ευρωκρατίας λειτουργεί ως ένα σημαντικό εμπόδιο στην διάλυση της Βρετανίας.

Το ερώτημα για την αποτυχημένη ελίτ της Ελλάδας είναι το εξής: Μετά από έξι χρόνια στασιμοχρεοκοπίας όπου εφαρμόστηκε ένα πρόγραμμα με την σύμφωνη γνώμη των Ευρωπαίων που είχε ως βασικό αποτέλεσμα την διάλυση του παραγωγικού ιδιωτικού τομέα, την ποινικοποίηση του κέρδους και την δήμευση της ιδιωτικής περιουσίας των Ελλήνων, η Ελλάδα κάθε μέρα που περνά έχει όλο και λιγότερες δυνατότητες να διαχειριστεί τις συνέπιες ενός Grexit. Τι θα συμβεί αν μετά από έξη χρόνια θυσιών φτάσουμε στο Grexit είτε λόγω καθολικής αποτυχίας του προγράμματος, είτε λόγω αλλαγής στρατηγικής των Ευρωπαίων; Τι ακριβώς θα έχουν να πουν στους Έλληνες πολίτες που θα έχουν υποστεί τις θυσίες αποφυγής Grexit αλλά και τις συνέπειες του;

Εστία, 4.7.2016Σχόλιο Augusto Pinochet

Οι καταναλωτές των φόρων, η άρχουσα τάξη, είναι εξ ορισμού ανθέλληνες. Όσο πιο κάτω έχει το κεφάλι του ο Έλληνας, τόσο καλύτερες οι προοπτικές για εκείνον που ψωμίζεται από τους φόρους. Όσο ψηλότερα έχει το κεφάλι του ο Έλληνας, τόσο το χειρότερο για τα παράσιτα.

Στη Βρετανία τα πράγματα δεν είναι ίδια, καθότι οι καταναλωτές των φόρων είναι κάπως πιο περιορισμένοι και για αυτόν τον λόγο η οικονομία της Βρετανίας είναι πιο ισχυρή από την Ελληνική. Η παγκόσμια κρατικιστική τάση όμως για διεύρυνση της άρχουσας τάξης και ένταση της φορολογικής εκμετάλλευσης των Λαών μπορεί να εξηγήσει γιατί ο συντονισμένος προπαγανδιστικός πόλεμος όλων των πολιτικών φορέων και των μέσων μαζικής προπαγάνδας που αυτοί ελέγχουν είναι αδυσώπητα σκληρός και προωθεί επικίνδυνα τη διάλυση του κοινωνικού ιστού σε ολόκληρη της Ευρώπη.

Η Ε.Ε. είναι το όργανο του κρατικιστικού σατανά που ονειρεύεται κάθε φορολάγνος που ψάχνει στην τυραννία έναντι των συνανθρώπων του να βρει την κοινωνική εκδίκηση για τις προσωπικές του αποτυχίες.

Αυτό που χρειάζεται ένα Λαός σαν την Ελλάδα, όχι μόνο για να ανακάμψει οικονομικά και να ανεξαρτητοποιηθεί πολιτικά, αλλά για να επικρατήσει επί της Γης, είναι ένα δυναμικό γνήσια Φιλελεύθερο κίνημα που θα έχει τη βούληση να πατάξει κάθε είδους αναδιανομή που οφείλεται στην κρατική βία και να διαλύσει ταχέως όλα τα κρατικά μονοπώλια πλην ενός ή δυο απολύτως απαραίτητων. Ο μόνος παράγοντας που μπορεί να κάνει τους λαούς να προοδεύσουν είναι η ελευθερία του παραγωγού να παράγει ό,τι επιθυμεί και να κρατάει αυτό που παράγει και οι μόνοι που εμποδίζουν την πρόοδο του Ελληνικού Έθνους είναι οι καταναλωτές των φόρων και οι ιδεολογικοπολιτικές τους προεκτάσεις.πηγή

115
Η χυδαία επίθεση των κρατικιστών στην αγνοτάτη αισθητική των ΛΧΑ δεν έχει προηγούμενο. Το αποτροπιαστικά λυσσασμένο πάθος της αναδιανομής (κλοπής) έκλεψε από την πολιτισμένη ανθρωπότητα την αρετή του Έρωτα και το Κάλλος και τα αντικατέστησε με ζοφερές εικόνες βρωμερής αμαρτίας και αισχρότητας. Στόχος της Νέας Κρατικιστική Τάξης Πραγμάτων είναι να μην μπορεί ο ΛΧΑ να γαμήσει αν δεν βουτήξει το πέος του στον βόρβορο της διαστροφής και της ακολασίας. Βάζεις τον πούτσο σου στο κρατικιστικό μουνί, βάζεις τον πούτσο σου στα καζάνια της κολάσεως!


116
Δείχνει αρκούντως παρακμιακή και ναρκομανής. Ό,τι πρέπει για τις διεστραμμένες φαντασιώσεις των κρατικιστών!
118
Εγώ δεν παρερμηνεύω τίποτα. Εγώ εξηγώ, εσύ εικοτολογείς.
Οι νέγροι πάντοτε ήταν υπάνθρωποι, αλλά η έλλειψη αναδιανομής κρατούσε τους αριθμούς τους χαμηλά, γιατί ζούσαν με ψίχουλα στην Αφρική και πέθαιναν. Μόλις υπήρξε αναδιανομή έστω και στα χρειώδη, οι αριθμοί τους εκτοξεύτηκαν πιο γρήγορα από όλες τις άλλες φυλές. Αυτό ακριβώς θέλουν να κάνουν και οι νασμπολοκομμουνιστές στην Ελλάδα και την Ευρώπη. Θέλουν να επιβάλλουν αναδιανομή=κλοπή από τις τσέπες των ανώτερων ανθρώπων, των παραγωγών, και να τα δώσουν - με το αζημίωτο φυσικά για το κρατικοδίαιτό τους τομάρι - στους πιο σκάρτους, τα παράσιτα, για να έχουν τα βασικά και να γαμάνε και να πολλαπλασιάζονται. Το φυσικό αποτέλεσμα του κρατικισμού-σοσιαλισμού είναι πτώση της γενετικής ποιότητας του πληθυσμού και καταρράκωση της παραγωγικής βάσης.

https://www.youtube.com/watch?v=SG9GLnpiLfQ

119Η Ζωή του Δυτικού Ανθρώπου είναι ένα Ατελείωτο Ταξίδι Υπέρβασης του Απείρου
https://www.youtube.com/watch?v=R1JBQMXbN2k

120
Γιατί, αναδεικνύεται κάποια αιτιότητα όταν λες εσύ ότι ο πλούτος θηλυκοποιεί τον κάτοχό του; Τι κάνει δηλαδή ο πλούτος, αναδίδει φερομόνες;

Ο φτωχός πάντοτε είναι φτωχός γιατί έχει χαμηλό έλεγχο ορμών, το οποίο οφείλεται στα γονίδια και αυτό φαίνεται καλύτερα όσο προχωρούμε στην καπιταλιστική κοινωνία. Αυτό πρέπει να είναι αυτονόητο, ακόμα και από το παραμύθι του τζίτζικα και του μέρμηγκα.

Ο πλούτος δεν χαρίζεται, αλλά δημιουργείται και κληρονομείται. Είτε δημιουργείται λοιπόν, είτε κληρονομείται, έχει γενετική βάση. Η Μόνη χειροπιαστή αιτία που έχουμε για το πως κάποιοι άνθρωποι βγάζουν πλούτο, ενώ έχουν την ίδια παιδεία με άλλους που δεν βγάζουν, είναι τα γονίδιά τους τα οποία ευθύνονται για την ευφυία και τον υψηλό έλεγχο ορμών. Και πάντα ο πλούτος κληροδοτείται μαζί με τα γονίδια.

Μια σοσιαλιστική-κολλεκτιβιστική κοινωνία δίνει τον πλούτο και τις γυναίκες βορά στον λιγότερο έξυπνο που δεν μπορεί να συγκρατήσει τις ορμές του. Τα χαζότερα γονίδια επικρατούν των εξυπνότερων που διαθέτουν delayed gratification και έτσι η κοινωνία εξελίσσεται προς προγενέστερα ζωώδη στάδια. Η ατομική ιδιοκτησία έχει ευγονική επίδραση και αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση μιας εξυπνότερης και ανώτερης κοινωνίας.


Quote
A meta-analysis of twin, family and adoption studies was conducted to estimate the magnitude of genetic and environmental influences on impulsivity. The best fitting model for 41 key studies (58 independent samples from 14 month old infants to adults; N=27,147) included equal proportions of variance due to genetic (0.50) and non-shared environmental (0.50) influences, with genetic effects being both additive (0.38) and non-additive (0.12). Shared environmental effects were unimportant in explaining individual differences in impulsivity. Age, sex, and study design (twin vs. adoption) were all significant moderators of the magnitude of genetic and environmental influences on impulsivity. The relative contribution of genetic effects (broad sense heritability) and unique environmental effects were also found to be important throughout development from childhood to adulthood. Total genetic effects were found to be important for all ages, but appeared to be strongest in children. Analyses also demonstrated that genetic effects appeared to be stronger in males than in females. Method of assessment (laboratory tasks vs. questionnaires), however, was not a significant moderator of the genetic and environmental influences on impulsivity. These results provide a structured synthesis of existing behavior genetic studies on impulsivity by providing a clearer understanding of the relative genetic and environmental contributions in impulsive traits through various stages of development.
http://bc.vc/RW809IMQuote
In this study, 103 healthy adults were presented with a delay discounting task to assess self-control: a series of hypothetical choices where they had to choose between two financial rewards, a smaller one which they would receive immediately or another, larger reward which would be received at a later time. The participants then underwent a variety of tests of intelligence and short term memory. On another day, subjects’ brain activity was measured using fMRI, while they performed additional short-term memory tasks.

The results show that participants with the greatest activation in the brain region known as the anterior prefrontal cortex also scored the highest on intelligence tests and exhibited the best self-control during the financial reward test. This was the only brain region to show this relation.
http://bc.vc/4AVsXU1

Pages: 1 [2] 3 4 ... 17