Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - Somalian Pirate

Pages: 1 [2] 3 4 ... 9
61
Γύρνα στο φλώρουμ μωρή πουρόγρια που ήρθες εδώ και νομίζεις ότι θα βρεις φιλελέδες, λαικοδεξιούς και μακρυμάλληδες που δηλώνουν αριστεροί.   Αυτά περί αριστερών και δεξιών να τα βάλεις στην κωλάρα σου που νομίζεις ότι ήρθες εδώ για να συζητήσεις βάσει των συμβάσεων και της "λογικής" του αστικού συστήματος.
Αυτοϊκανοποιούμαι επί τόπου με το μυαλό μου στο παραπάνω γραπτό.

62
Εγώ γελάω με την αφίσα... ακούς εκεί αναρχία και κομμουνισμός... σε λίγο θα μας πείτε ότι ο Γιάν Μάθις και ο Πολ Ποτ ήταν αναρχικοί, ΧΑΧΑΧΑΧΑ...

63
Αν εξαιρέσουμε το κόλλημα με τα φυλετικά και ορισμένες κοινωνικά δαρβινιστικές μπούρδες που πετάει για ξεκάρφωμα, οι ιδέες του στα οικονομικά και στο ζήτημα του κράτους είναι σωστές και σαφώς αναρχικές.

Τώρα εν μέρει υπερβάλλει σε αυτά που λέει για να χωθεί στο μάτι των αριστερών, πράγμα κατανοητό. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι και όταν υπερβάλλει τα πιστεύει αλλά οκ...

64
Σχόλιο:
Από μικρός άκουγα ότι η δημοκρατία και ο σοσιαλισμός εξισώνουν προς τα κάτω αλλά θεωρούσα αυτό το επιχείρημα, αν και επαληθευόμενο από την πραγματικότητα, αβάσιμο, ατεκμηρίωτο. Έλεγα από μέσα μου "όντως οι μάζες ψηφίζουν και στηρίζουν το κακό, αλλά αν άλλαζαν τα μυαλά τους θα ψήφιζαν σωστά. Την ίδια σκέψη εκφράζουν και διάφοροι Χριστιανοί περί δημοκρατίας..." και συμφωνούσα μόνο εξωτερικά με αυτό το επιχείρημα.
Δυστυχώς ή ευτυχώς, εσύ τα είχες έτοιμα αυτά και τα άκουγες ανέκαθεν από το περιβάλλον σου. Εγώ προέρχομαι από τη σοσιαλδημοκρατική χαβούζα που προάγει την ηθική του δούλου. Εγώ μάλλον κατανοώ τι εστί σοσιαλισμός σε ψυχολογικό επίπεδο καλύτερα από σένα. Πολέμησα και πολεμώ ακόμα τους εθελοντικούς ραγιάδες. Είναι επιλογή το να μη γίνεις υπάνθρωπος. Όσες παπαριές και αν ειπωθούν για το IQ, το θέμα δεν είναι η νοημοσύνη ή η υπολογιστική ισχύς, αλλά οι πεποιθήσεις. Ένας βλαξ μπορεί να έχει σωστές πεποιθήσεις. Πολλοί είναι οι «ευφυείς» που μας υποβαθμίζουν διαρκώς την ποιότητα ζωής.

Σίγουρα το έχεις διαβάσει, αλλά αξίζει πάντα μία επανεξέτασι το μανιφέστο του Ted Kaczynski και κυρίως το σημείο περί αριστερισμού. Εκεί κρύβεται η αλήθεια για το βόθρο της αριστερής κοσμοθεωρίας. Και, δυστυχώς δια τους εθνικιστάς, ο εθνικισμός είναι απλά μία υποκατηγορία αυτής της κοσμοθεωρίας.

65
Επίσης στηρίζω την ένταξη του Fringe Elements - Μιχάλη Βιλιάρδου - Pinochet88 στην ομάδα, παρόλο που μας σπαμμάρει λες και δεν υπάρχει αύριο...

66
Δηλώνω ξυμμετοχή στο εγχείρημα. Πούτσα και ξύλο.

Ψηφίζω Herrenvolk σαν τη βέλτιστη από τις υπάρχουσες επιλογές.

Ρε καμένοι 3 και ο κούκος είμαστε εδώ μέσα.Τι μυστικές ομάδες και παπαρια μεντολες θέλετε να κάνετε? Γράψτε εδω σε κοινή θέα οτι μαλακία του κατεβεί του καθενός να μπαίνουμε ,να λέμε και καμια παπαριά να γελάμε,και μετά στα λαγούμια μας όλοι.
Έχει ένα δίκιο.

67
Ο σωστός όρος που πρέπει να χρησιμοποιείται είναι Ολοκαύτωμα, Ποντιακό Ολοκαύτωμα για την ακρίβεια και τα αίτα που οδήγησαν στο Ποντιακό Ολοκαύτωμα, όπως και σε κάθε άλλο Ολοκαύτωμα με μεγαλύτερο όλων το Ουκρανικό Ολοκαύτωμα, είναι ο κομμουνισμός και η σοσιαλιστική ιδεολογία. Ο λόγος που στοχοποιούνται οι εθνικές μειονότητες είναι ο ΦΘΟΝΟΣ των γηγενών για την οικονομική πρόοδο της συγκεκριμένης μειονότητας. Το μόνο που χρειάζεται είναι να βρεθούν οι κατάλληλοι δημαγωγοί μέσα στον γηγενή πληθυσμό και να πουν στον κόσμο "Όχι, λαέ, δεν είσαι εσύ φτωχομπινές επειδή είσαι ηλίθιος και σκράπας, δεν σε περνάνε οι κουλάκοι/εβραίοι/καπιταλιστές/πόντιοι/ουκρανοί/αρμένιοι/κινέζοι/σύριοι/κ.ο.κ. επειδή είναι καλύτεροι. Όχι όχι, μην ανησυχείς για αυτό. Αυτό που συμβαίνει είναι ότι όλοι αυτοί είναι κλέφτες και σου έκλεψαν τον πλούτο. Για αυτό πρέπει να τους σφάξουμε και να τους πάρουμε τα υπάρχοντά τους." Και έτσι ο γηγενής λαός για να ξεπλύνει την ξεφτίλα που δεν μπόρεσε να γίνει ανταγωνιστικός τραπεζίτης, όπως ήταν πολλοί Αρμένιοι, ή ανταγωνιστικός παραγωγός, όπως ήταν πολλοί Πόντιοι, ή ανταγωνιστικός δανειστής, όπως ήταν πολλοί εβραίοι, καταδιώκει την εθνική μειονότητα και τη σκοτώνει.

Οι κομμουνιστές και οι εβραίοι, με την ανοχή των ψευτοφιλελεύθερων, κάνουν εδώ και δεκαετίες μονόπρακτη προπαγάνδα κατά του εβραϊκού ολοκαυτώματος για να αποπροσανατολίζουν τον κόσμο και να μην κοιτάει κανείς τα δικά τους ολοκαυτώματα ή τα ολοκαυτώματα τα οποία δεν τους συμφέρουν. Οι κομμουνιστές επιδιώκουν να κρύψουν πίσω από τους υποτιθέμενους καπνούς των κρεματορίων του Άουσβιτς τις ασύλληπτα μεγαλύτερες εκατόμβες θυμάτων του αιμοσταγούς ολοκληρωτισμού τους. Οι κομμουνιστές δεν θέλουν να αναγνωρίσουν το Ποντιακό Ολοκαύτωμα γιατί αυτό θα ενίσχυε την εθνική ταυτότητα των Ελλήνων και έτσι θα αποκτούσαν καλύτερες αντιστάσεις απέναντι στη φορολογία. Ένας Λαός ενωμένος μπορεί να εργαστεί χωρίς την καταναγκαστική επίβλεψη του ελληνοσοβιετικού Κράτους και μπορεί να αναπτύξει τους μηχανισμούς εκείνους που χρειάζονται για να αποφύγει την κατασχετική φορολογία των κρατικιστών. Αυτό είναι ο λόγος που θέλουν οι εκπρόσωποι του φορολογικού παρασιτισμού κομμουνιστές να φέρουν υπάνθρωπους στις γειτονιές του Λευκού Έλληνα Χριστιανού, να τον βρίζουν στα ΜΜΠροπαγάνδας, να του παίρνουν το παιδί στο κατηχητικό και να βάζουν τους κοσμικούς ιεραπόστολους της ΟΛΜΕ να του κάνουν πλύση εγκεφάλου κατά της οικογένειάς του και όλων εκείνων των αρετών που θεμελιώνουν μια ελεύθερη κοινωνία. Οι κομμουνιστές θέλουν ανθρώπους χωρίς εθνική συνείδηση, που μισούν το ΈΘνος τους, την οικογένειά τους, τα άντερά τους, γιατί μέσα από αυτήν τη νοοτροπία προωθούν το κανιβαλιστικό-αναδιανεμητικό τους σύστημα και επιβάλλουν την κρατική τυραννία στις ζωές των σκλάβων-πολιτών.

Πρίν από λίγο πέρασα έξω από ένα γυμνάσιο και βρήκα μια νεαρή μαθήτρια, εκτός προαυλίου, να κάθεται κατάχαμα και να καπνίζει. Τέτοιους θέλουν και τέτοιους φτιάχνουν τα κρατικά σχολεία: Ζαλισμένα πρεζόνια, χωρίς αξιοπρέπεια, χωρίς αυτοσεβασμό, χωρίς θέληση για δουλειά, χωρίς 'εγώ', κενούς αποδέκτες της εκάστοτε μόδας που τους πλασάρουν στα κρατικά ελεγχόμενα μέσα μαζικής προπαγάνδας. Που θεωρούν τον Τσίρπα και τον Σακελλαρίδη κουλ, που μαθαίνουν να μισούν τον καπιταλισμό και τον φασισμό, αλλά δεν ξέρουν να είναι άνθρωποι με αυτοσεβασμό, γιατί αν είχαν αυτοσεβασμό δεν θα ανέχονταν την επιτρόπευση της ζωής τους από το Κράτος. Δεν θα υποκρίνονταν ότι όλα αυτά είναι για το "κοινωνικό καλό" για να ανέβουν σε μια θέση του Κράτους και να παρασιτούν από τις ζωές των συνανθρώπων τους. Ο Χριστιανισμός, η Οικογένεια, το Ελεύθερο Εμπόριο σε μαθαίνει να είσαι σωστός άνθρωπος. Το Κράτος, σε τυφλώνει με τα ιδανικά της αναδιανομής, που δεν είναι τίποτα παραπάνω από κλοπή του πλησίων, σε αποκτηνώνει και σε κάνει αλήτη, κτήνος, διάολο. Το εμπόριο σου μαθαίνει να είσαι καλός με τον πλησίον για να ωφεληθείς, ενώ το Κράτος σου μαθαίνει να μη νοιάζεσαι για αυτόν, να κατουράς στον τάφο του Πόντιου γείτονα, να χαίρεσαι για το δράμα του καταστηματάρχη που πληρώνει τους δυσβάσταχτους φόρους και να του ρουφάς το αίμα και να το κάνεις επιδόματα κρατικής καλοπέρασης.

Ο Thomas Sowell έχει κάνει πολύ καλή δουλειά στο Are Jews Generic όπου έχει καταγράψει και αναλύσει πολλά ιστορικά παραδείγματα από εθνικές μειονότητες μεταπρατών που μισήθηκαν για τον ίδιο ακριβώς λόγο που μισήθηκαν οι εβραίοι (διότι αποτελούσαν το "μεγάλο κεφάλαιο" δηλαδή) και κηνυγήθηκαν ακριβώς όπως οι εβραίοι.

Αναδημοσιεύω, Fringe, χωρίς μετατροπές. Καιρός ήταν να τα χώσει κάποιος στους πουσταράδες ψευτοαναρχικούς που μια χαρά είναι με τους εθνικιστές τους άλλους, αλλά δηλώνουν κατά του εθνικισμού. Εγώ ως 100% αντιεθνικιστής αναγνωρίζω ΣΤΟ ΑΚΕΡΑΙΟ αυτά που λες εδώ.

68
Χίτη, τι στο πέος, έχουν βάσεις αυτά; Εκτός από υπάνθρωπος σοσιαλιστής ήταν ΚΑΙ γερμανοτσολιάς;;;;;;

69
Αναρχισμος / Re: Εναντια στον ΕβροΦράκτη
« on: November 01, 2015, 08:11:28 pm »
Όχι μαλάκες είναι να αφήνουν να περνάει όποιο κεμπάπ γουστάρει από την χώρα τους. Οι αυστριακοί κάνουν το καλύτερο, περιμένουν να νυχτώσει και αμολάνε όλα τα κεμπάπ στους μαλακογερμανούς.
Καλά κάνουν, ρε. Να μάθει ο γερμαναράς πουσταράς να μην έχει κοινωνικό κράτος. Τα μουνόπανα οι Ευρωπαίοι μας έχουν κάνει "CCCP 2.0" και μετά παραπονιούνται επειδή προσελκύουν παράσιτα. Καλά να πάθουν. Μία στυγνή καπιταλιστική κοινωνία α) δε προσελκύει ορδές αλλά ΆΤΟΜΑ-προσωπικότητες, β) όσοι έλκονται τείνουν να είναι οι πιο εργατικοί, ευφυείς ή/και φιλόδοξοι. Και δεν κάνω διακρίσεις: Στην Αμερική (με δικούς μας όρους ημι-καθαρή αγορά μέχρι το 1913) το να πας για να σε ταΐζουν ήταν ανέκδοτο.

Εγώ λέγω, λοιπόν, ότι αυτά που λέει ο Fringe Elements/Pinochet88 είναι μαλακίες όσον αφορά την ανωτερότητα των βορειοευρωπαίων/αγγλοσαξώνων. Όχι απλά είναι αλμπίνοι υπάνθρωποι σε σχέση με το optimal Μεσογειακό τύπο ανθρώπου, αλλά επειδή είναι πειθήνια όργανα των κρατών τους και αυτοϊκανοποιούνται πάνω από τόμους κρατικών νόμων, σύντομα θα εκλείψουν από τη γενετική δεξαμενή παγκοσμίως. Και μεταξύ μας καλύτερα έτσι. Ό,τι κατάφεραν ήταν τροποποιημένη αντιγραφή κάποιου μεσογειακού ή ανατολίτικου πολιτισμού.

70
Αναρχισμος / Re: Παλεστίνη (Α)
« on: November 01, 2015, 08:04:15 pm »
Για ομοερωτικό διδυμο μου κάνουν αυτοι... :-\
Πιο πιθανό να είναι ομοερωτικοί οι στρατόκαυλοι σε Ελλάδα και Κύπρο παρά στο Ισραήλ. Γι' αυτούς η στρατιωτική θητεία είναι σαν φοιτητική ζωή (στρατό πάνε και γκόμενες για 2 χρόνια). Πέφτει γαμησάκι καλό εκεί.

Αν εξαιρέσουμε το ότι είναι υπάκουοι στο κράτος τους (που θεωρώ πάντα κακό), οι Εβραίοι είναι ο φορεύς της προόδου στην Εγγύς Ανατολή. Αρκεί να πεις σε Άραβα Ισραηλινό ότι μπορεί να αφήσει το Ισραήλ αν θέλει για να μείνει με τους ομοεθνείς του αλλού, ή ακόμα και να προσαρτηθούν οι ζώνες του κατευθείαν σε αραβικό κράτος. Δε θέλουν ούτε να το ακούσουν. Σε κάποια φάση οι Άραβες Ισραηλινοί είχαν ξεσηκωθεί και πετούσαν πέτρες στους δρόμους, οπότε πρότεινε η κυβέρνηση να προσαρτηθούν στα παλαιστινιακά εδάφη (χωρίς να μετακινηθούν από τις κατοικίες τους). Μέσα σε εικοσιτετράωρα είχαν βγάλει το σκασμό όλοι.

71
Το πρόβλημα με εσένα, Φριντζ, είναι ότι ακόμα κι εσύ που έχεις διαβάσει Rothbard σαν κύρια επιχειρήματα παραθέτεις μόνο τα ωφελιμιστικά του τύπου «δε δουλεύει, δεν παρέχει δουλειές και προϊόντα ο σοσιαλισμός». Αυτά είναι άσκοπα, όταν οι σοσιαλιστές υπάνθρωποι σου λένε ότι οι ιδέες τους έχουν ΗΘΙΚΗ a priori υπεροχή. Άρα πρέπει, ο αναρχοκαπιταλιστής μονομάχος, να βγάλει την ψωλή των επιχειρημάτων του και να την ακουμπήσει στη ζυγαριά: Η ελεύθερη κοινωνία-αγορά δεν είναι καλή επειδή λειτουργεί, αλλά είναι λειτουργική ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΟΡΘΗ ΚΑΙ ΗΘΙΚΗ.

Ανάθεμα κι αν περίμενε η αυστριακή σχολή να βγάλει ένας Friedman στο SPSS ότι λιγότερος παρεμβατισμός συμπίπτει με μεγαλύτερη ανάπτυξη. Αυτά είναι κομπογιαννίτικα κολπάκια.

72
Κάτω οι Δωριείς υπάνθρωποι. Πάνω οι καπιταλιστές φασιστοψωλαράδες Αθηναίοι!!

73
Μεγαλύτερος πουτάνας γιός από τον Καραμανλή δεν υπάρχει (μόνο ο ΑΓΠ τον ξεπέρασε οριακά). Όταν έρθουμε στα πράγματα το πρώτο που θα κάνουμε είναι μαζικές εκκαθαρίσεις εναντίον όσων αναφέρονται στον υπάνθρωπο αυτόν ως «Εθνάρχη». Και μαζί θα πάνε και οι οπαδοί του ΑΓΠ. Θα πέσει ψωλή.

...και οι υπόλοιποι ντεμί αναρχικοί ή θα μας βοηθήσουν ή θα εκκαθαριστούν και οι ίδιοι.

74
Aπόπατος / Re: Πουστριλίκια
« on: November 01, 2015, 05:10:44 am »
Επίπεδο Παϊτέρη; Ενώ τα αλβανιάρικα hip hop είναι καλύτερα ας πούμε; Φαντάζομαι τι αηδίες θα ακούς εσύ αν θεωρείς τα ψαγμένα Gothic και Metal επίπεδο Παϊτέρη :P
Προσωπικά δε θεωρώ το μέταλ ολόκληρο. Αλλά οι γκοθάδες είναι σκέτο πρηξοπούτσι χωρίς ουσία.

75
Η αλήθεια είναι ότι από όλα τα βλακώδη επιχειρήματα των σοσιαλιστών, το πιο έγκυρο είναι αυτό.

Φυσικά οι σοσιαλιστές ξεροχύνουν με τη σκέψη ότι όταν επιβληθούν θα κάθονται και θα κάνουν τις δουλειές οι υπόλοιποι, ενώ οι ίδιοι θα είναι οι διανοούμενοι του επίγειου παραδείσου.

76
Αναρχισμος / Re: Εναντια στον ΕβροΦράκτη
« on: November 01, 2015, 05:07:13 am »
Γαμώ τους φράχτες τους.

Και επίσης εύχομαι καρκίνο σε κάθε Μαγυάρο γαμιόλη που στηρίζει την κίνηση της κυβέρνησής τους να κλείσουν τα σύνορα. Μουνόπανα Μαγυάροι, οι ίδιοι να είναι γλωσσικοί απόγονοι Ούνων, αλλά να μας το παίζουν υπερασπιστές της ευρωπαϊκής κληρονομιάς. (άσχετο, η μουσική τους -κλασσική πάντα- μου αρέσει).

77
Τι φλωριες είναι αυτές, ρε; Μαξ μέχρι να παγώσει η κόλαση. Μάλιστα να γίνει ελέω Θεού μουνάρχης.

Θα πρότεινα τον εαυτό μου για αντμίν, αλλά επειδή είμαι λίγο τουρίστας το αφήνω για πιο κανονικούς θαμώνες.

Γενικά η δυαρχία Μαξ-Χίτης μου φαίνεται επαρκής. Στην τελική δικό του ίδρυμα είναι το φόρουμ, ό,τι γουστάρει κάνει (και δικαίως).

Εν ολίγοις ψήφισα Μαξ δjιότι θέλουμε ηγεσία που να λάμπει δια της απουσίας της, δηλαδή να μην επιβάλλεται ποτέ.

78
Εν τω μεταξύ πιστεύω ότι η ΕΛ.ΑΣ είναι τόσο άμπαλη που αντί να browsάρουν το bourdela.com εν ώρα υπηρεσίας θα κάθονται και θα διαβάζουν για να δουν αν γίνεται συναλλαγή πρέζας από ένα δευτερότριτο φόρουμ του διαδικτύου. Μιλάμε για επικίνδυνα μαλάκες εκεί περα. Αν ήταν στο χέρι μου θα τους είχα αλυσοδεμένους σε μία υπόγα να τους κατουράνε τα μούτρα.

Τους μπάφους τους εξαφανίσανε τα πρακτοράκια της εβρόπης και των βρυξελλών, αυτό είναι γνωστό: Εκεί που οι Αλβανοί δε νιώθανε χριστό, ξαφνικά δε βρίσκουν φυτείες ούτε στην Αλβανία. Δηλαδή κινητοποιήθηκε όλος ο ευρωπαϊκός μηχανισμός.

Τα λοιπά ναρκωτικά τα κινούν οι ίδιοι και οι ίδιοι που πλέον γίνονται ψιλικατζήδες και σε λίγο θα βάζουν και ΦΠΑ και θα δέχονται χρεωστικές.

Για τον πούτσο Ξάνθη όλοι τους. Μια δουλειά τους βάλανε να κάνουν τα πρεζάκια τους εμπόρους: Να παρέχουν συγκεκριμένες υπηρεσίες σε προσιτές τιμές. Αρχίδια. Ούτε για τα πιο στοιχειώδη δεν είναι ικανοί.

79
Βόθρος / Re: ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ ΜΥΑΛΟΥ
« on: October 28, 2015, 11:21:26 pm »
Ρε μαλάκες γαμώ τα μυαλά σας, δηλαδή. Τι ονόματα σκέφτεστε; Ένα Γιάννης Παπαδόπουλος λέτε και καθαρίζετε. Αφού όλοι ξέρουμε ότι είστε πολύ άμπαλοι για να κάνετε dox σωστό. Και μην ακούσω για Κομνηνό Περέλλη και Δημήτρη Πλατή. Ξέρουμε όλοι λίγο πολύ ότι αυτά είναι για εσωτερική κατανάλωση.

Εσείς κάθεστε και τραβάτε μαλακίες με επινοημένα ονόματα, σε σοβαρά μπουρδέλα, όπως το 8chan πάνε και βρίσκουν μέχρι και σε ποιο όροφο μένεις και σου στέλνουν πιτσαδόρους.

Και αυτά που λέω δεν τα λέω τυχαία, όλα τα ονόματα που αναφέρουν οι εκάστοτε άσχετοι έχουν ελεγχθεί με google search ενδελεχώς και το μόνο που βρίσκει είναι τους ίδιους και τους ίδιους παρακμιακούς να λένε τα ίδια και τα ίδια σχόλια ότι και καλά τους βρήκαν. Ε, λοιπόν, βρείτε μου facebook, linkedin κλπ προφίλ του Πλατή, του Pirelli και του Καλαποθαράκου (ρε μαλάκες πού τα βρίσκετε) και μετά το συζητάμε.

80
Ο Τζιοβάννι METAXA ξεφτίλισε τους κομμουνιστάς, όχι επειδή εφήρμοσε οικονομικά αντικομμουνιστικά, αλλά επειδή ακριβώς ηγείτο ενός αντιδραστικού -δήθεν- καθεστώτος και εφήρμοσε σκληρό σοσιαλισμό. Και ΙΚΑ ίδρυσε και εργατική νομοθεσία επέβαλλε... Μεταξάς και σφυροδρέπανο πάνε μαζί.

Σαν το άλλο το κωμικό, ο Ελ. Βενιζέλος φιλελεύθερος. Ναι, αυτός που ήταν πιο προστατευτιστής στο εμπόριο και από τον κόκκινο στρατό, αυτός που επί μία δεκαετία και βάλε μας είχε σε διαρκή πόλεμο και δε ζητούσε τη γνώμη κανενός, ΑΥΤΟΣ ήταν ηγέτης των φιλελευθέρων.

Αλλά με αυτά και με αυτά βγάζουν γλώσσα κάτι κομμουνιστικά μουνόπανα. Κανονικά έπρεπε να κυριαρχήσει ένας Έλλην Πινοσέτ με ένα και μόνο σκοπό: Τη διάλυση του κράτους. Έχω γράψει και συνοπτικό μανιφέστο-πολιτικό πρόγραμμα, όπου περιγράφω το πώς μία πολιτική ηγεσία μπορεί να φέρει την απουσία κράτους, όχι σε δεκαετίες, όπως θέλουν οι φιλελεύθεροι κρατιστές, αλλά σε λιγότερο από μία πενταετία, με συγκεκριμένες κινήσεις που θα υπονομεύσουν ακόμα περισσότερο την εμπιστοσύνη του κόσμου στο κράτος.

Το κλειδί είναι να γίνει αντιληπτό και στον πιο καθυστερημένο του λαουτζίκου ότι το κράτος δε δύναται να τον προστατεύσει, ώστε να οπλισθή μόνος του και να αγωνιστεί για την ιδιοκτησία και τα φυσικά του δικαιώματα.

Θέλουμε, δηλαδή, μία αγνή ιδιοκτησιακή επανάστασι, ένα ολοκαύτωμα των κρατιστών. Να τρομάξουν τόσο πολύ που και μόνο η υπόνοια μεγέθυνσης ή/και δημιουργίας κράτους να τους κάνει μούσκεμα από τα κάτουρα.

81
1-καταρχήν ειπες πως δεν υπάρχουν πλουσιοι, τωρα προσπαθείς να το εξηγήσεις.

2-Λογική πινοσετ:
Στην κινα υπαρχουν πλουσιοι και φτωχοι =>φταιει ο κρατικισμος
Στην αμερική υπαρχουν πλουσιοι και φτωχοι => φταινε οι φτωχοι.

Μαθε να μοιράζεις καλαμπόκι στις ορνιθες.
Ο κρατισμός φταίει και στις δύο περιπτώσεις. Υπό ελευθεριακές συνθήκες αν ως φτώχεια ορίζουμε το να μην έχεις να φας και να είναι ζήτημα να ζήσεις μέχρι αύριο, η φτώχεια αυτή θα είναι σχετικά σπάνιο φαινόμενο που θα αντιμετωπίζεται με φιλανθρωπίες ή/και επιμορφωτικά προγράμματα από ιδιωτικά ιδρύματα ώστε ο μαθητευόμενος να βρει θέση εργασίας σύντομα.

Ο Fringe πιστεύει ότι θα υπάρχει γενετική αριστοκρατία και πλέμπα. Εγώ δε διαφωνώ αναγκαία με κάτι τέτοιο, απλώς διαφωνώ στο ότι αυτή η αριστοκρατία και πλέμπα θα συμπίπτει με τις αγγλοσαξωνικές φυλετικές κατηγορίες.

82
Φυσιολογικά ο Μαξ θα έπρεπε να είναι υπέρ της πλατωνικής ουτοπίας (έστω σαν μία συλλογιστική αρχή). Ο λόγος που εγώ εναντιώνομαι στις ιδέες του Πλάτωνος είναι διότι εγώ σε κανένα σημείο του συλλογισμού μου δεν αποδέχομαι την ηθική υπεροχή του κομμουνιστικού ιδεώδους. Ούτε ιδανικό το θεωρώ, ούτε ηθικό, ούτε ωφέλιμο. Οι αρχές του κομμουνισμού (που σε μικρότερο ή μεγαλύτερο βαθμό αποδέχονται ΟΛΟΙ όσοι αποδέχονται την ύπαρξη κράτους) είναι η ιδεολογική έκφανσις του Θανάτου.

Η αναρχία, δηλαδή ο καθαρός και πλήρης καπιταλισμός, είναι το κέντρο της ζωής. Αυτό εξηγεί το γιατί όπου υπήρχε οικονομική ελευθερία σε κάποιο βαθμό υπήρξε ανάπτυξη.

83
Κοπρίτη έχασες τη μπάλα: Οι Αλαφούζοι και οι Αγγελοπουλαίοι δε θέλουν αυτά που λέμε. ΠΑΣΟΚ και ΝΔ θέλουν. Άντε ΣΥΡΙΖΑ στην πολύ τρελή. Αν εμείς ήμασταν ισχυρός φορεύς θα μας έριχναν λάσπη σε τριπλή βάρδια. Και όχι μόνο κάτι παρακμιακοί σε αριστερά ιστολόγια που μιλάνε για αναρχοκαπιταλισμό και δεν ξέρουν καν τι είναι και αυτά που υποστηρίζουν οι ίδιοι.

84
Nemesis η δική μου ιδεολογία είναι ακριβώς αυτή του Pinochet88 χωρίς τις φυλετικές αντιλήψεις και την όποια συμμαχία με τους φασίστες. Ιδιωτικά όλα, μηδενικά σύνορα (πέραν από τα αυστηρώς ιδιοκτησιακά), ελεύθερες συναλλαγές. Δηλαδή αναρχία σε όλους τους τομείς (και στον οικονομικό).

Σφάλλεις αν πιστέυεις ότι ως αναρχοκαπιταλιστές στηρίζουμε το παρόν παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό σύστημα. Για να γίνεις δανειστής (είτε κρατών είτε φυσικών προσώπων) πρέπει να είσαι βαθιά χωμένος και διαπλεκόμενος με το κράτος. Και μόνο το ότι διασώζονται οι τράπεζες που έχουν αποτύχει δείχνει ότι αυτά που υποστηρίζω απέχουν πάρα πολύ από τη σημερινή πραγματικότητα.

Ο Άδωνις λίγο-πολύ Θατσερικός δηλώνει: Δηλαδή στα λόγια κατά του κράτους και στην πράξη να περάσει 5-10 φόρους κάτω από το ραντάρ.

Όταν αυτοί λένε «θέλουμε αποδοτικό ή μικρότερο κράτος» εννοούν ότι θα βάλουν μέσα στη συμμορία τους και μερικούς άλλους να ελέγχουν μερικά πρώην δημόσια «φιλέτα», τους φόρους ή δε θα τους κατεβάσουν ή θα τους ανεβάσουν κιόλας και εσύ, το κορόιδο, θα πληρώνεις και πιο ακριβά κάτι (επειδή ως «ιδιωτικό» δε χρηματίζεται από το κράτος άμεσα, ενώ ως δημόσιο τα παίρνει και από φόρους, οπότε ο λογαριασμός που λαμβάνεις ΦΑΙΝΕΤΑΙ μικρότερος).

Αυτό που λέγω, για να μη σε μπερδεύω, είναι ότι θέλω ΜΗΔΕΝ φόρους, ΟΛΑ ιδιωτικά. Οι τιμές προϊόντων (νερού, τροφής, ηλεκτρισμού, δρόμων, αστυνόμευσης, άμυνας κλπ) σε ελεύθερη αγορά θα είναι ΠΟΛΥ φθηνότερες από τις σημερινές. Απλά σήμερα τα πληρώνεις στους φόρους και νομίζεις ότι όταν πληρώνεις απευθείας τον επαγγελματία χάνεις κάτι.

Αντί να έχεις ένα μάτσο μπάτσους που θα κυνηγάνε άσχετους επειδή γεννήθηκαν έξω από νοητές γραμμές συμμοριτών ή πρεζάκια ή όσους προσφέρουν ουσίες σε εθελοντική βάση, θα έχεις ιδιωτικούς μπάτσους που θα σου μιλάνε με το «σεις» και με το «σας». Τουλάχιστον μέχρις ότου διαπράξεις ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ βίαιο έγκλημα.

Αναφορικά με το τι εντύπωση μου έχεις δώσει για την ιδεολογία σου, νόμιζα (μπορεί να σε έχω μπερδέψει με άλλον) ότι είσαι εθνικομπολσεβίκος ή στρασσερικός ή στο ίδιο μήκος κύματος με το Μαύρο Κρίνο.

85
Εσένα σε καίει ρε φρίγκο ότι οι άλλοι είναι πούστηδες και ψωλαρπάχτρες. Για την ταμπακιέρα τίποτα. Ξέρω ιστορίες ατόμων που δούλευαν 12ωρα για τους μαλάκες της ΦιΣ και δεν πληρώθηκαν ποτέ. Ο πρωκτός και το παθητικό γαμήσι πάνω από όλα σε αυτή τη χαβούζα. Ας είχαμε έναν σαν τον Korwin να έσκιζε αβέρτα κάθε νεοκομμουνιστή φιλεleftερο και να έριχνε λυσσαλέες ιδιωτικοποιήσεις μέχρι να μην έχουν πεζοδρόμιο τζαμπέ για την υπάνθρωπη παρουσία τους.

86
λαθος, αποδεικνύεται πως ο καπιταλισμος οδηγει στον κομμουνισμο, γιατι η συγκέντρωση υπερδυναμεις στους πλουσιους λιγους (ακομη και αν με καποιο μαγικο τροπο ηταν οι .."καλυτεροι") οδηγει σε δημιουργεια μιας νομεγκλατουρας ομοιας με την ΕΣΣΔ οπου και εκει λεγανε πως την εξουσια την εχουν οι καλυτεροι.

Συμπερασμα: οποιοδηποτε εξουσιαστικο σχημα και να εχεις (καπιταλισμο-κρατικισμος-δημοκρατια), το αποτελεσμα ειναι η φαιουδαρχία και ο ολοκληρωτισμος.

ΑΝΑΡΧΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ

Δυστυχως οι mainstream αναρχικοί δεν έχουν την ίδια ορολογία μ' εμάς. Αυτό που λέτε εσείς σήμερα έχουμε καπιταλισμό, άρα κακό είναι μισή αλήθεια: Στο βαθμό που επικράτησε ο καπιταλισμός απελευθερωθήκαμε. Στο βαθμό που ΔΕΝ επεκράτησε είμεθα ακόμα δούλοι. Στην ουσία ο αναρχικός αντιτίθεται στον σοσιαλισμό και κομμουνισμό ακόμα και αν νομίζει στο μυαλό του ότι η ελευθερία ταυτίζεται με σοσιαλιστική οργάνωσι της κοινωνίας.

Αναρχοκαπιταλισμός είναι απλά η πρακτική και οικονομική έκφανση των αναρχικών δογμάτων, είναι το είδος αναρχίας που δε χρειάζεται νέο σοσιαλιστικό άνθρωπο ή να βρίσκονται πρώτες ύλες σε περίσσεια (δηλαδή να ζούμε ήδη σε επίγειο παράδεισο, πράγμα αφελές). Η ιδέα μας είναι γι' αυτόν τον κόσμο με όλες τους τις ατέλειες και τελειότητες. Και κάθε μερικούς αιώνες, όταν επικρατούν τμήματα των ιδεών μας, ολόκληρες αυτοκρατορίες πέφτουν, μιας και αρκετοί είναι οι ηγεμόνες που καυχιόνται ότι ξεπέρασαν τον Φυσικό Νόμο.

87
Το Might is Right εξαιρετικό ανάγνωσμα, αν και λέει πολλές μαλακίες εδώ κι εκεί. Από αναρχικής απόψεως έχει ενδιαφέρουσες ιδέες.

Η περίφημη «προ-καπιταλιστική εποχή» αντιστοιχεί στον κόσμο μετά την πτώση του αρχαιοελληνικού πολιτισμού, αρχικά στους Ρωμαίους.

Οι αρχαίοι ημών πρόγονοι είχαν αναπτύξει μέχρι και ασφαλιστικές εταιρείες και καπιταλιστικές ιδέες-οργανισμούς. Αυτό έλειπε να περιμένουμε τον ξεφτίλα τον Adam Smith ή τον ωφελιμιστή Friedman και τον Hayek να μας πουν αυτά που ξέραμε. Ο Rothbard είναι η γέφυρα ανάμεσα στον αρχαίο κόσμο και στις ιδέες που εκπροσωπούμε.

Μας λένε οι αναρχοκομμουνισταί ότι είμεθα παιδιά του ιδεολογικού σωλήνος. Μέγα σφάλμα. Εμείς υπήρχαμε πρωτού οι ίδιοι αρχίσουν να αναπνέουν τον αέρα μας.

Και ΣΑΦΩΣ και είμαι υπέρ της τυραννίδας, αφού πρόκειται για καθεστώς με λιγότερη διάχυση εξουσίας, δηλαδή μικρότερο κράτος. Όσο μεγαλύτερο το φάσμα της εξουσίας, τόσο μεγαλύτερη είναι η σκλαβιά, μέχρι να φτάσουμε στην αμεσοδημοκρατική μαζική σκλαβιά όλων προς όλους.

88
Δε μου φαίνεται παράλογη η δήλωσι, μαξ. Συμφωνώ ότι είναι κάφρικη, αλλά δεν απέχει πολύ από την ιστορική αλήθεια:

Ο Χίτλερ είχε σχέδιο να στείλει τους Εβραίους στη Μαδαγασκάρη. Αυτό το έχουν πιάσει οι ε/σ και λένε ότι δεν ήθελε να τους γενοκτονήσει, αλλά προέκυψε λόγω των κακών συμμάχων (αυτό το λένε στα διαλείμματα ανάμεσα στο «δεν έγινε Ολοκαύτωμα»). Στην ουσία θα τους έστελνε σαν αράπηδες σε σαπιοκάραβα και στο δρόμο θα πέθαιναν όλοι, το 1/10 θα έφτανε στη Μαδαγασκάρη και θα πέθαινε από ασθένειες κλπ. Βολικά θα έλεγαν μετά «εμείς τους δώσαμε μια χώρα δε φταίμε που πεθάναν».

Επειδή αυτό ήταν πολύ τραβηγμένο για τα δεδομένα του Β' ΠΠ και η Παλαιστίνη ήταν έξω από την κατοχή του Άξονος, έκαναν το βέλτιστο: Βιομηχανικής κλίμακας αποσυμφόρηση της ευρωπαϊκής ηπείρου από τον εβραϊσμό.

Αν ισχύει ότι είπε τέτοιο πράγμα ο Μουφτής, είχε μεν δίκιο διότι ήταν κακό για τους Άραβες να χάσουν τη γη της Ιουδαίας και της Παλαιστίνης, για τα ευρωπαϊκά εθνίκια μια χαρά ήταν, αφού θα τους μάζευαν σε ένα κράτος-γκέτο και θα καθάριζαν.

Πέρα από αυτό δεν καταλαβαίνω το λόγο που εκπλήσσεσθε. Απολύτως αναμενόμενες δηλώσεις.

Εκείνο που μου κάνει εντύπωση είναι που οι Ευρωπαίοι εθνικιστές δε χειροκροτάνε τους Εβραίους όρθιοι.

89
Τι λέει το φόρουμ του; Πιο ψόφιο κι από το δικό μας έγινε; Εμ βέβαια. Θα χορτάσει κοινωνικό αποκλεισμό ο δασκαλάκος.

90
Εν ολίγοις εκείνο που δημιουργεί την ΑΝΑΓΚΗ ιδιοκτησιακών δικαιωμάτων είναι η ΠΕΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΦΥΣΙΣ των πόρων. Αν ένας πόρος είναι πρακτικά ανεξάντλητος (τονίζω το ΠΡΑΚΤΙΚΑ), είναι ανούσιο να υπάρχει πάνω του ιδιοκτησία. Ο αέρας, π.χ, δεν είναι ιδιωτικός ακριβώς διότι βρίσκεται σε περίσσεια. Φυσικά με ένα κλιματιστικό, ο κρύος αέρας το καλοκαίρι είναι ωφέλιμος και ταυτόχρονα πεπερασμένος ως πόρος. Άρα στην ουσία με το κλιματιστικό ο αέρας είναι ιδιωτικός. (Παράλογο εκ πρώτης όψεως, αλλά έχει βάση)

Όταν ένα εργοστάσιο μολύνει το χώρο σου, εσύ μπορείς να κάνεις διακανονισμό με τον ιδιοκτήτη ώστε α) Να σε αποζημιώνει με βάση το πόσα λεφτά θα ρίξεις σε φάρμακα και γιατρούς, β) να βελτιώσει την παραγωγική του διαδικασία για να αποφεύγεται η ρύπανσις. Αυτό μπορεί να προσδιοριστεί με μετρητές σε κάθε αυλή-μπαλκόνι και χρονικό αρχείο μετρήσεων.

Ο λόγος που υπάρχει ιδιοκτησία δεν είναι απλά επειδή έτσι μας καύλωσε, αλλά επειδή η φύσις του ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ είναι τέτοια που απαιτεί να υπάρχουν προτεραιότητες στην κατανομή των πεπερασμένων πόρων. Πώς θα γίνει αυτό; Με εντολή κομισσάριου ή εντολή γενικών συνελεύσεων; Οποιοσδήποτε γνωρίζει σχετικά με την παραγωγική διαδικασία γνωρίζει ότι κάτι τέτοιο είναι στην καλλίτερη αφελές, στη χειρότερη δολοφονικό. Ο μηχανισμός με τον οποίο προσδιορίζονται οι προτεραιότητες των παραγωγικών συντελεστών είναι ο μηχανισμός των τιμών εντός του πλαισίου της αγοράς. Εκεί η κοινωνία με ΆΜΕΣΟ τρόπο κρίνει την ορθότητα δαπανών κλπ. Το κάθε ευρώ σου (ή ουγκιά χρυσού) μετράει σαν μία ψήφος.

Για να επιστρέψω στο θέμα των πνευματικών δικαιωμάτων, μία αλληλουχία οπτικοακουστικών ερεθισμάτων δεν υπόκειται στους κανόνες των πεπερασμένων πόρων, από τη στιγμή που διαθέτεις συσκευή αναπαραγωγής. Δεν κλέβεις τίποτα από κανένα. Οι μόνοι που αντιστέκονται είναι δισκογραφικές και βιομηχανίες του Hollywood κλπ, που για να αποφύγουν τα φάσκελα των καταναλωτών θέλουν προστασία κρατική. Με τη λογική τους θα έπρεπε ο Σοπέν να ζητάει πνευματικά δικαιώματα από κάθε ξέκωλο που βγαίνει και γκαρίζει ποπ και χάουζ.

91
Το ότι η περιφρούρηση πνευματικών δικαιωμάτων δεν έχει πρακτικό νόημα. Τι να φρουρήσεις; Πώς;

Αν εγώ αναπαράγω την ίδια αλληλουχία ήχων ή και εικόνων ποιον έκλεψα; Τον δημιουργό; Αφού κι αυτός έχει αντίγραφο. Εκείνο που διαφοροποιεί τον δημιουργό από τον αντιγραφέα είναι η οργανική του σκέψη. Με τόση πειρατεία δεν είδα να υπάρχει έλλειψη συγκροτημάτων που κάνουν τουρ συνέχεια και μαζεύουν κόσμο.

Αυτό που προτείνουμε, σε αντίθεση με το σημερινό καθεστώς όπου οι φασίστες (ή όπως θες πες τους) του YouTube σου κατεβάζουν βίντεο επειδή τους τραμπουκίζουν οι δισκογραφικές-εκδοτικές, να μπορεί κάποιος να έχει πρόσβαση τζάμπα σε πνευματικά προϊόντα.

Στην τελική, αν εκτιμάς το έργο ενός συγγραφέα ή μουσικού ή καλλιτέχνη, προφανώς θα θέλεις να συνεχίσει να παράγει έργα, άρα θα ΘΕΣ να δώσεις χρήμα για να τον στηρίξεις. Αν δεν τον στηρίξεις, απλά θα πλημμυρίσει η αγορά από προϊόντα πρωκτών αντί για προϊόντα σκεπτόμενων ατόμων.

Ο καλλιτέχνης δε θα γίνει επαίτης, αλλά θα γίνει ενωμένος με το κοινό του. Το κοινό με το χρήμα θα επιλέγει -σχεδόν λαοκρατικά- τον πνευματικό του ταγό. Και σαφώς τα πνευματικά προϊόντα του θα διατίθενται δωρεάν (ακόμα και αν ο ίδιος ο καλλιτέχνης χρεώνει). Άλλωστε ποιος θέλει οι ιδέες του να μείνουν στο ράφι;

92
Η ομοιομορφία είναι για στρατούς με πολιτισμικά κόμπλεξ. Η Ρώμη είχε ομοιόμορφο στρατό, πλήρως κολλεκτιβοποιημένο. Το Βυζάντιο δεν είχε τόσο αυστηρό dress code στο στρατό. Λειτουργικά μιλώντας, το θέμα είναι ο μισθοφόρος να σκοτώνει αποτελεσματικά. Ο καπιταλιστικός στρατός θα ήταν πολυφωνικός (δε μιλάω για μαλακίες τύπου LGBT). Και, φυσικά, οι μισθοφόροι θα ήταν μόνο ένα σκέλος. Θα υπήρχαν και πυρηνικά ευρέως διαδεδομένα, αλλά μικρότερης ισχύος. Τα πυρηνικά προστατεύουν βέλτιστα μία περιοχή από εισβολείς.

93
Φασισμός / Re: Rekt
« on: October 22, 2015, 06:01:14 pm »

"Sigoura to zitises. Upirxe WebWar me polla meli. Katintise me 5 trellous perithoriakous den itan etsi. Ara opos kai na 'xei ftais gia ola :P"

Tortelini
Το πρόβλημα δεν είναι το  webwar.
Το επίπεδο του webwar ήταν και είναι σταθερό από την πρωτή μέρα ανεξάρτητα από τα πόσα μέλη είχε.  Το υπόλοιπο ελληνικό ιντερνετ έχει φτάσει σε επίπεδα olympia.gr, makelio.gr και defencenet (pronews και καλά) και πάει λέγοντας.  Και εδώ είναι το πρόβλημά μας.  Εμείς επιμένουμε σε ένα ελάχιστο επίπεδο Παΐτέρη, οι άλλοι όχι.  Μιλάμε για μια απίστευτη παραλληριματικότητα, γυφτιά και υποκουλτούρα , από γνήσιους υπάνθρωπους, υποβαλκάνιους, υπονότιους παραπλήγες που πολύ απλά στο webwar θα ήταν απλώς αντικείμενα πλάκας και απίστευτου τρολλαρίσματος από όλες τις πλευρες.  Αυτό είναι το πρόβλημα εδώ. Όλο το ελληνικό ιντερνετ έχει γίνει ένα φτηνό κεκέκτιπο του μασατζίδικου.  Έιναι όλο ένας απέραντός βόθρος χωρής όμως πάτο όπως εδώ.  Για αυτό έχουν φύγει όλοι.  Το webwar πια είναι πολύ πιο ψηλά απο ότι πολλοί άλλοι βόθροι.
Μέχρι και ο Μαξ έχει αρχίσει να γράφει στο μαλακοdefence  και μετά μας μιλάει για πχορουμ και για φλόρουμ.
Δυστυχώς δεν είναι το ελληνόφωνο διαδίκτυο που κάνει το γγ να μοιάζει με πρακτορείο Reuters. Και στην Αγγλόσφαιρα παίζουν βόλεϊ με τις κουράδες τους στον τομέα της διανόησης. Απλά αυτά δε φαίνονται τόσο πολύ στον ΕΛ διότι δε χώνεται τόσο στα αγγλοσαξωνικά fora.

94
Από μια άποψη, δίνει την εντύπωση ότι με το ζόρι μάζεψε τις υπογραφές για να βάλει υποψηφιότητα, επειδή οι περισσότεροι ΔΕΝ τον θέλουν στη ΝΔ από τα άλλα τα βρωμόσκυλα τους υπο-ολιγαρχίσκους βουλευτές της. Αυτό και μόνο είναι ένα κίνητρο για να τον ψηφίσει κανείς. Αλλά όλα κι όλα, λένε θέλουνε 3 ευρώ για να ψηφίσεις;;; Άντε ρε στο διάλο που θα δώσω 3 ευρώ για τη Νέα Δημοκρατία! Με 2,5 ευρώ παίρνεις στη Θεσ/νίκη club goodys (απομίμηση από noname μαγαζί), ή δύο μακαρονάδες πέννες από τον Chris στη Ροτόντα. Εξάλου ο Άδωνις έχει αποδείξει ότι είναι κατά βάθος ένα δουλάκι του χρηματοπιστωτικού συστήματος.

Αν και ιδεολογικά διαφωνούμε, εδώ συμφωνώ. Καλύτερα να κόψω το δεξί μου χέρι (να μην μπορώ να κάνω το Hitlergruß) παρά να δώσω 3 ευρώ στους κοπρίτες. Ο Άδωνις κάνει εξαιρετική δουλειά δυσφήμισης οποιασδήποτε οικονομικά φιλελεύθερης ιδέας. Στη θέση του θα είχα αυτοκτονήσει ήδη για να αποκαταστήσω την αξιοπρέπεια της ιδεολογικής μου οικογένειας.

95
Quote
τι έχει μείνει ζωντανό από το τρίπτυχο της Γαλλικής Επανάστασης, ελευθερία-ισότητα-αδελφοσύνη;
Σταμάτησα να διαβάζω εκεί. Ημιμαθής βλαξ που έχει υποστεί νοητική αποσάθρωση λόγω της νεωτερικής εκπαιδεύσεως (indoctrination).

Ακόμα προσπαθείς να «σώσεις» τη δεξιά, ρε Αουγκούστο; Αφού είναι φλώροι και σοσιαλιστές, χειρότεροι από τους κόκκινους. Σου τα λέω σχεδόν δυο χρόνια τώρα, αλλά κι εσύ ο ίδιος τα βλέπεις και δεν το παραδέχεσαι.

96
Στα Ισοδύναμα, γιατί οι τύποι είναι ανίκανοι να βρουν νερό στην θάλασσα πόσο μάλλον ισοδύναμα. Εκτός αν είναι ισοδύναμα για απολύσεις στο δημόσιο ή αποκρατικοποιήσεις οπότε και πολύ απλά θα βάλουν κι άλλους φόρους ή θα περικόψουν συντάξεις.

Συμφωνώ. Είναι τραγελαφικό να χρησιμοποιούν έστω και στοιχειώδεις αριθμητικούς όρους σοσιαλιστές, αφού ο σοσιαλιστής είναι εξ ορισμού άσχετος στους τομείς ιστορίας, οικονομίας, μαθηματικών, φιλοσοφίας. Σίγουρα ισοδύναμο στη μαλακία που τους δέρνει δε θα βρουν.

97
Γιατί ο Pulverem δεν έχει γράψει ακόμα εδώ;  ???
Seconded. Μπορώ να πω ότι είναι ευχάριστο να διαβάζω τις ασυναρτησίες του Νάργκαροθ ενώ βρίσκεται σε ντιλίριο.

Κατά τα άλλα τι εμπειρίες να σου πούμε παιδάκι μου, εμείς είμαστε νομοταγείς άνθρωποι, συμπληρώνουμε ειλικρινώς το Ε9 μας, ζητάμε πάντα απόδειξη και το μόνο απαγορευμένο που έχουμε βάλει στο κορμί μας είναι το άλμπουμ της Άννας Βίσση.

98
Κατά, μαξ. Από τη στιγμή που έστω στα οικονομικά συμφωνούμε, σαφώς η θέση μας είναι κατά των πνευματικών δικαιωμάτων. Άλλωστε είναι και μη πρακτική η επιβολή αυτών, όπως βλέπουμε.

ΕDIT: Για όποιον στόκο νομίσει ότι είμαι το ίδιο άτομο με διαφορετικούς λογαριασμούς, όπως έχει συμβεί στο παρελθόν, πρόκειται για διαφορετικά άτομα. Ο ένας, εγώ, δεν έχει εμμονή με τη φυλή του σε αντίθεση με τον άλλο. Αλλά αυτό είναι άλλο κεφάλαιο και δεν το εξετάζουμε εδώ.

99
Quote
μέσω των δυσγονικών διαδικασιών που επέφερε η δημοκρατία, πολύ μικρά attention spans, δηλαδή είναι όλοι υπάνθρωποι

Πέταξες χοντρή μαλακία, αν και τρολλάρεις: Υπάνθρωπος είναι εκείνος που κάθεται και προσέχει μερικά σύμβολα για ώρες, τη στιγμή που του γαμάνε τη γυναίκα και τα άγρια ζώα του τρώνε το παιδί.

100
Αν κάτι μου έδωσε ο "στρατός", ήταν η ευκαιρία να συνειδητοποιήσω πόσο σάπια είναι ορισμένα στοιχεία της "δεξιάς" ιδεολογίας. Όντας Δεξιός Φιλελεύθερος - που ακόμα είμαι - μοιραζόμουν μια νατουραλιστική φαντασίωση για κάποια υποτιθέμενη χάρη των ανθρώπων της υπαίθρου. Όπως και ο Σπένγκλερ έκανα τον διαχωρισμό ανάμεσα σε ψόφιες ψυχές της μεγαλούπολης, οπλοφοβικές, άμπρατσες και διοπτροφόρες που παραβλέπουν θεμελιώδεις προϋποθέσεις της φυσικής ζωής για μια υπερφίαλη πνευματική (δήθεν) ζωή, και από την άλλη σε ψυχές της υπαίθρου, που, καίτοι αγράμματες, πνευματικά μορφωμένες στους πρωτόλειους συμβολισμούς του πολιτισμού, φορείς ζωτικότητας και ενέργειας, εκφάνσεις μιας ομορφιάς που αντανακλά τις αρετές της φύσης κτλ. Όμως όταν γνώρισα αυτούς τους "ανθρώπους" της υπαίθρου συνειδητοποίησα ότι επρόκειτο για εκφυλισμένους κλαρινογαμρπούς, λαίμαργους γιωτάδες, τυφλωμένους μισάνθρωπους και επικίνδυνους βλάκες, των οποίων η όποια ζωτικότητα εξαντλείται σε πρόσκαιρες και ανθυγιεινές απολαύσεις, που κανένα νόημα δεν έχουν. Αυτό με έκανε να αναθεωρήσω με τη σειρά του τον θεσμό στον οποίο συνήθως βρίσκουν καταφύγιο αυτές οι ψυχές: τον κρατικό στρατό τον ίδιο και το υποτιθέμενο φιλότιμο του. Ένα φιλότιμο το οποίο με πλησμονή και λαχτάρα περίμενα να αποκαλυφτεί και να μας σώσει ακολουθώντας το ιστορικό παράδειγμα του Πινοσέτ, αλλά τώρα συνειδητοποιώ γιατί δεν έχει εμφανιστεί τόσες πολλές δεκαετίες. Και τότε κατάλαβα καλά πως ο "ελληνικός" στρατός δεν είναι τίποτα παραπάνω από ένα συνηθισμένο κρατικό μονοπώλιο, μια δημόσια υπηρεσία που έχει σχεδιαστεί για τις ανάγκες του Κράτους και όχι του Λαού, στο οποίο μονοπώλιο έχουν συμφυεί αρμονικότατα η χωριάτικη ακαλαισθησία, η ηθική χρεοκοπία και η πιο παρωχημένη, εμετική γραφειοκρατία.

Όλα τα παραπάνω αρκούν για να με κάνουν να ΜΗΝ ξαναψηφίσω τη Χ.Α., την οποία ψήφισα στις προ-προηγούμενες εκλογές, μέσα στην οποία ήλπιζα να ανακαλύψω τέτοια φαντασιακά στοιχεία όπως αυτά που προανέφερα ότι πίστευα πως υπήρχαν.

Θα ήθελα να σημειώσω ότι το Δουβλίνο 2 έχει αντικατασταθεί από το Δουβλίνο 3 εδώ και πάνω από ένα χρόνο. Ο λόγος για τον οποίο δεν ξέρετε τι λέτε είναι ότι συζητάτε κυρίως με καφενειακούς όρους και δεν σας ενδιαφέρουν οι εξελίξεις. Το μόνο που θέλετε είναι να πάρετε τα κουκιά. Οπότε, εφόσον ο θαμώνας του καφενείο δεν ενημερώνεται για το Δουβλίνο 3, δεν χρειάζεται να ενημερωθείτε και εσείς. Το παν για σας είναι είτε να βγει η δεξιά, είτε η αριστερά...τρίχες δηλαδή και μικροπράγματα.

Οι μετανάστες πρέπει να νομιμοποιηθούν, ως δουλοπάροικοι. Η Γη πρέπει να δοθεί στους Έλληνες που έχουν 2 παππούδες και 2 γιαγιάδες Έλληνες. Οι ξένοι πρέπει να πληρώνουν ένα αντίτιμο όταν έρχονται στη χώρα - γύρω στα 40.000€ πιστεύω θα είναι ό,τι πρέπει - για να μπορούν να χρησιμοποιούν όσες υποδομές δεν ιδιωτικοποιηθούν άμεσα, όπως π.χ. μικροί δρόμοι και παραλίες. Αν δεν έχουν αυτά τα χρήματα πρέπει να εργαστούν στα χωράφια (των Ελλήνων) για 4-5 χρόνια, χωρίς καμία απολύτως ελευθερία ή εισόδημα, μέχρι να παράξουν αυτό το ποσό, οπότε και θα είναι ελεύθεροι να χρησιμοποιήσουν τις ελάχιστες εναπομείνασες "δημόσιες" υποδομές και να αγοράσουν ένα οικόπεδο ή ένα σπίτι να κατοικήσουν ή να στοιβαχθούν μαζί με άλλους 50 υπάνθρωπους (ή κατοίκους της υπαίθρου) σε κάποιο σπίτι Έλληνα έναντι αντιτίμου.

Στο παραπάνω abridged απόσπασμα βλέπουμε ότι ο Βιλιάρδος, ή όπως στον πούτσο λέγεται, εκτός από άσχετος επί της γενετικής (από τη στιγμή που θεωρεί τον Richard Lynn αυθεντία, που ακόμα και οι πιο άμπαλοι στόκοι ξέρουν να βρουν ότι τα δείγματά του ήταν εντελώς στημμένα), αποδεικνύεται και άσχετος επί της ουσίας και τυπικό πρωτευουσιάνικο νιάνιαρο (ή με τέτοια μυαλά).

Μας λέει «δεν θα ξαναψηφίσω ΧΑ». Και τα αρχίδια μας κουνιούνται. Μα η ΧΑ αποδεδειγμένα δε θέλει τη στήριξη τη δική σου. Εδώ μέχρι και στο Stormfront τρώνε φτυάρι όσοι πιστεύουν αυτά που πιστεύεις.

Συνεχίζει λέγοντας ότι «τελικά ξέρετε ο Σπένγκλερ δεν είχε τόσο δίκιο», αφού μέχρι πριν πάει στο στρατό είχε μία άποψη για τους κατοίκους της πόλης αντίστοιχη αυτής των Ερυθρών Χμερ. Δηλαδή είχε την ίδια άποψη που είχε και ο Ρουσσώ: Ο αστός είναι χοντροκομμένος και ο χωριάτης είναι της «αγνής παράδοσης».

Φυσικά ο Σπένγκλερ δεν έτυχε να ζήσει ζωή αγροτική, ούτε και ο φίλος μας ο Billiardos, που είναι Αθηναϊκό μεσιτόπουλο με μόνιμη συνδρομή κρεατίνης. Γι' αυτόν, το «Λαός, Στρατός, Εθνικισμός» ήταν η κραυγή απελπισίας μέσα στην «τσιμεντούπολη». Σαν να λέμε αντί να γίνει χίπστερ ή αριστερός και να κάνει ηλιοθεραπεία έξω από την ΑΣΟΕΕ με συνοδεία μπάφων, αποφάσισε να γίνει δεξιός χίπστερ (είχε και τις αντίστοιχες επιρροές) και να κλαίγεται που οι αστοί πρόδωσαν την Παράδοση, κατά Έβολα.

Και, βεβαίως, αναφέρθηκε και στους μετανάστες, αποκαλύπτοντας ότι α) είναι Τζημερικός (πράγμα που ξέραμε) και β) είναι οπαδός του Πλεύρη (που έχει αναφέρει σε εκπομπή με τον Στέφανο Χίο ότι θέλει όσοι ξένοι είναι εδώ να είναι είλωτες).

Γιατί, όμως, χρειάζεται νομοθεσία για τους μετανάστες; Γιατί ΠΑΝΤΑ μα ΠΑΝΤΑ κάθε σύστημα «φυλετικού διαχωρισμού» για να επιβληθεί χρειαζόταν κρατικές πλάτες;

Γιατί πολύ απλά αυτά τα συστήματα, εξ ορισμού, δεν μπορούν να σταθούν στην ελεύθερη αγορά. Μερικοί αυτιστικοί ή/και καθυστερημένοι μπορεί να έχουν κωλύματα να διαλέξουν εκείνον που κάνει καλύτερα μία δουλειά και να θέλουν να επιλέξουν έναν βρωμιάρη Έλληνα αντί για έναν σοβαρό, υπεύθυνο Πακιστανό. Αυτοί, φυσικά, θα είναι ισχνή μειοψηφία που, στα διαλείμματα του αιμομικτικού delirium, θα λέει πόσο τους καταπιέζουν οι Εβραίοι και οι μετανάστες.

Οποιοσδήποτε έχει διαβάσει προσεκτικά τα φυλετικά πολιτικά συστήματα (Apartheid, Ναζιστική Γερμανία, ΗΠΑ, Αυστραλία, ευρύτερος αγγλοσαξωνικός κόσμος, Σκανδιναβία, Ιαπωνία κλπ), γνωρίζει ότι χωρίς το κράτος να επιβάλλει μία φυλετική πολιτική το οικοδόμημα των ρατσιστών πέφτει υπό το ίδιο του το βάρος.

Μπορεί στις ΗΠΑ να αυνανίζονται αρκετοί νομίζοντας ότι με τον οικονομικό φιλελευθερισμό θα μπορούν να δίνουν πόδι σε ξένους χαλαρά, αλλά η αλήθεια είναι ότι μάλλον όλοι οι ρατσίσταροι white trash θα παίρνουν τσιμπούκια στους αράπηδες προκειμένου να μπουν στα μαγαζιά τους.

Επίσης δεν ανησυχώ: Στην Ελλάδα υπάρχουν πολλοί με χριστιανικό και αναρχικό ήθος που θα στηρίξουν και θα δεχτούν τον μετανάστη με κατανόηση. Εμείς δεν είμεθα προτεσταντικά κοπρόσκυλα, ούτε αιμομίκτες δωδεκαθεϊστές και παγανιστές. Είμεθα σοβαροί, έντιμοι, αναρχικοί και υπεύθυνοι άνθρωποι.

Αν υποστηρίζω, σε βραχυπρόθεσμη βάση, μία πολιτική κίνηση στο θέμα του μεταναστευτικού, αυτή είναι α) ΆΜΕΣΗ έκδοση ελληνικών διαβατηρίων σε ΚΑΘΕ εισερχόμενο μετανάστη ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ. Με το που πατάνε πόδι να τους δίνουν διαβατήριο.
β) Αν το α) δεν είναι αρκετό, να πολιτογραφούνται και να τους δίδεται ελληνική ιθαγένεια και εκλογικά δικαιώματα. Αν υποστεί νοθεία το εκλογικό σώμα, τόσο ο Ελλαδίτης όσο και ο μετανάστης θα έχουν κίνητρα να ψηφίσουν (ή να στηρίξουν ενόπλως) ελευθεριακούς οικονομικά σχηματισμούς. Ο Ελλαδίτης θα το κάνει για να μην κινδυνεύει από το ασφαλιστικό, ο ξένος θα το κάνει για να μην τον ΚΛΕΒΕΙ το ασφαλιστικό. Όλοι κερδισμένοι.

101
Το παρόν γραπτό γράφτηκε ένα χρόνο πριν με αφορμή διάφορες αυθαιρεσίες της πουτάνας του πχόρουμ τζιάρ, Πάμκιν. Ελπίζω να ξαναγράψω σύντομα κάτι ανάλογο, γιατί είναι και εκλογές και κάθε συνταξιούχος-τρολ γυρνάει στο «καφενείο» για να προπαγανδίσει τις μαλακίες του, οπόταν αυξάνεται η συγκέντρωσις υλικού προς υγειονομική ταφή.

ΓΑΜΩΣΠΙΤΟΙ ΚΑΙ ΓΑΜΩΣΠΙΤΕΣ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΚΟ ΘΡΕΝΤΑΚΙ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΕΒΑΣΩ ΜΙΑ ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥΤΑΝΑΖΙΟΥΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΔΕ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΝΑΠΝΕΟΥΝ Ο ΟΞΥΓΟΝΟ ΜΑΣ.

ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΟΥΣΤΡΕΣ-ΘΗΛΥΠΡΕΠΕΙΣ ΓΑΜΙΟΛΗΔΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΜΕΡΗ ΜΕ ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΑΝΔΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΠΟΥΛΑΝΕ ΝΤΑΗΛΙΚΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ. ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΟΧΟΣ: PHORUM.GR

exiledd: Α.Κ.Α, ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ. ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΠΑΣ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ 5 ΛΕΠΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΙΚΗ ΗΘΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΒΕΜΠΕΡ ΚΑΙ ΠΟΥΛΑΕΙ ΜΑΓΚΙΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΟΤΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΗΣ. ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΕΓΚΥΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΜΠΙΖΝΑ ΜΕ ΠΤΥΧΙΟ (Α)ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΓΡΑΙΚΑΓΓΛΙΚΑ (ΤΖΙΖΟΥΣ, ΠΡΑΗΣΛΕΣ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ) ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙΑ ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝ ΩΡΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ. ΘΑ ΤΟΝ ΒΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΚΑΦΡΙΟΦΏΝΟΥ ΣΤΟ ΠΧΟΡΟΥΜ ΤΖΙΑΡ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ΜΑΓΚΙΕΣ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΤΟΥ ΠΑΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΟ.

NikosVy: Α.Κ.Α Ο "ΣΕ ΜΠΛΟΚΑΡΩ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ". ΕΧΕΙ ΑΡΤΙΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΣΟΒΑΡΟ ΑΤΟΜΟ, ΔΗΛΩΝΕΙ ΣΤΥΓΝΑ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΑΣ, ΑΛΛΑ ΣΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥ ΜΠΑΝΑΡΕΙ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΓΑΜΑΕΙ ΚΑΛΑ. ΛΕΓΕΤΑΙ ΟΤΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΓΚΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΝΑ ΓΑΜΗΣΕΙ ΕΦΑΓΕ ΧΙ ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΟΣ ΤΗΣ ΕΡΙΞΕ ΙΓΚΝΟΡ ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΜΙΚΡΗ. ΕΙΝΑΙ ΝΟΙΚΟΚΥΡΗΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΠΕΡΝΑ ΕΙΤΕ ΣΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ, ΕΙΤΕ ΣΕ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ (ΒΛΕΠΕ ΠΧΟΡΟΥΜ).

under: Α.Κ.Α ΤΟ ΧΟΥΦΤΑΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΓΝΩΣΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ "ΠΑΛΑΙΩΝ ΑΡΧΩΝ ΓΑΜΟΜΑΝΟΣ". ΣΥΧΝΑΖΕΙ ΣΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΤΙΣ ΚΥΡΙΑΚΕΣ, ΕΝΩ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΠΧΟΡΟΥΜ ΤΖΙΑΡ. ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΟΜΠΙΝΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΙΣ ΕΠΙΚΕΣ ΑΛΛΑΞΟΚΩΛΙΕΣ (ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΕΣ ΚΑΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΕΣ) ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ. ΛΕΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΥΠΟ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΑΦΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΤΟ ΤΡΟΛΛΕΪ. ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΟΥ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ "ΧΑΛΑΣΕΙ ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ" ΚΑΙ ΟΤΙ "ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΜΟΥ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΧΥΝΟΥΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΣΤΑ ΤΡΟΛΛΕΪ". ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΑ ΝΕΑΝΙΚΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΧΕ ΓΚΟΜΕΝΟ ΣΤΟΥΣ ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΕΣ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΗΤΑΝ ΝΟΣΟΚΟΜΑ ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΕ ΤΑ ΛΕΥΚΑ ΕΙΔΗ (PUNS INTENDED).

Έκτορας: Α.Κ.Α ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΓΑΜΗΣΩ ΠΟΤΕ. ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΠΙΚΟ ΤΥΠΑΚΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΜΙΛΗΣΕΙ ΜΕ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΠΡΟΣΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΕΞΑΘΛΙΩΝΕΙ Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΗ-ΜΑΚ ΤΟΥ, ΕΝΩ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΘΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ΕΛΛΗΝ, ΑΜΕΣΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ. ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ Η ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΦΡΑΣΗ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΒΟΥΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙ ΣΦΥΡΟΚΟΠΗΜΑ ΑΠΟ ΚΑΥΛΙΑ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΧΕΙ ΕΓΚΡΙΝΕΙ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ 3/4. ΜΗΝ ΤΟΥ ΜΙΛΗΣΕΤΕ ΑΣΧΗΜΑ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΥΦΕΡΟΣ ΣΑΝ ΜΙΑ ΓΚΟΜΕΝΟΥΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΘΥΜΟΣ ΝΑ ΚΑΤΑΠΙΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.

Cauldron: ΤΟ ΔΑΣΚΑΛΑΚΙ-ΦΑΝΜΠΟΗΣ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΔΕΞΙΟΣ, ΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΛΩΝΕΙ, ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΦΑΕΙ ΧΥΣΙΑ ΣΤΗ ΜΑΠΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΩΝ ΑΝΕΞΕΛ. ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΕΝΤΟΝΑ ΟΤΙ Ο ΠΙΤΣΑΔΟΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΕΝΝΗΜΑ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ, ΑΛΛΑ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΘΑ ΤΑ ΛΥΣΕΙ ΟΛΑ, ΟΣΟ ΧΑΖΟΣ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ. ΤΙ; ΤΟΛΜΗΣΕΣ ΝΑ ΤΟΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙΣ; ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΟΣΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ, ΤΑ ΚΡΥΦΑ ΣΟΥ ΜΠΛΟΓΚ, ΤΟ ΜΕ ΠΟΙΑ ΤΣΟΝΤΑ ΤΡΑΒΗΞΕΣ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΟΥ ΜΑΛΑΚΙΑ, ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΒΡΑΚΙ ΦΟΡΑΣ. ΦΗΜΕΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΗ ΦΥΛΗΣ ΩΣ ΚΡΟΣΝΤΡΕΣΣΕΡ ΚΑΙ ΕΚΔΙΔΕΤΑΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΙΣΘΩΣΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΙΑ ΣΕΙΣΜΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΥΔΡΟΓΟΝΑΝΘΡΑΚΕΣ, ΕΝΩ ΜΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΒΑΡΔΙΑΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΤΑΡΑΤΣΑ ΤΗΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΤΟΥ, ΟΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙ ΜΕΡΙΚΑ ΠΙΑΤΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΨΕΚΑΣΜΟΥΣ. ΚΟΙΤΑΖΕΙ ΜΕ ΜΙΣΟΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΓΑΜΗΣΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ.

Λέων: ΕΙΜΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟΜΥΑΛΟΣ ΑΦΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΓΑΜΑΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΑΝ ΠΕΙΤΕ ΚΑΤΙ ΘΑ ΦΑΤΕ ΜΠΛΟΚ ΚΑΙ ΜΠΑΝ ΠΟΥΣΤΑΚΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ, ΑΛΛΑ ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΚΝΕ ΤΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΑΝ ΝΑ ΠΡΟΩΘΕΙ ΚΑΤΟΥΡΗΜΕΝΟ ΑΛΒΑΝΙΚΟ. ΣΤΗΝ ΚΟΕ ΒΡΗΚΕ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ. ΔΗΛΩΝΕΙ ΑΝΟΙΧΤΟΜΥΑΛΟΣ, ΑΡΚΕΙ Ο ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΗΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΗΣ, ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΦΡΟΝΗΜΑΤΩΝ ΟΤΙ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΠΕΡΑΣΕ ΟΥΤΕ ΣΕ ΑΚΤΙΝΑ 5 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΜΙΑΣ Τ.Ο ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ Ή ΆΛΛΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΠΛΗΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ. ΨΗΦΙΖΕΙ ΣΤΑΘΕΡΑ ΤΣΙΠΡΑ, ΔΙΟΤΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ, ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΒΓΑΛΤΕ ΤΟ ΣΚΑΣΜΟ ΜΗ ΡΙΞΩ ΑΝΤ ΧΟΜΙΝΕΜ.

jupiter: ΕΧΕΙ ΤΥΧΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ "ΠΟΙΟΣ ΣΤΗΝ ΠΟΥΤΣΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΠΟΡΔΗ;". Ε, Ο ΤΖΟΥΠΙΤΕΡ ΕΙΝΑΙ! ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΛΕΣ ΟΤΙ ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΑΦΗΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΣΤΕΙΛΕΙ ΑΚΛΑΥΤΟ ΣΤΑ ΓΑΜΗΔΙΑ. ΣΚΟΡΑΡΕΙ ΤΟΣΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΟ IQ BELL CURVE, ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΜΕ ΕΝΑ ΠΟΣΤ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΕΝΑ ΘΡΕΝΤΑΚΙ ΣΕ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ. ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΕΓΚΥΡΕΣ ΠΗΓΕΣ, ΟΠΟΤΕ ΠΟΣΤΑΡΕΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΜΙΑ "ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ" ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΠΧΟΡΟΥΜ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΟΝΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΙΣΟΥ ΛΟΒΟΤΟΜΗΜΕΝΟΙ. ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΤΡΟΛΛΑΡΕΙ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΑΦΟΣΙΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΕΘΕΣΕ Ο OP.

dna: Ο ΤΥΠΑΣ ΠΟΥ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ, Ο ΝΤΙΕΝΕΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΟΦΙΣΤΙΚΕ ΑΡΙΣΤΕΡΙΖΟΝΤΕΣ, ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΝΤΡΙΚΙΑ ΘΕΣΗ, ΑΛΛΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΜΥΑΛΟ (ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΤΟΥ). ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΤΕΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ, ΘΑ ΣΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΠΙΝΟΣΕΤ, ΤΟΝ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΜΠΟ, ΤΗ ΜΠΡΙΤΝΕΗ ΣΠΗΑΡΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΖΑΣΤΙΝ ΜΠΗΜΠΕΡ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΗΣΕΙΣ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΟΤΙ "ΕΙΣΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟΣ" ΚΑΙ ΌΤΙ "ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ". ΕΝΑ ΚΟΝΦΟΡΜΙΣΤΙΚΟ ΡΕΜΑΛΙ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΠΧΟΡΟΥΜ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΚΟΡΡΕΚΤ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΟΥΤΣΑΣ. ΤΣΟ ΚΑΙ ΛΟ.

102
Βλασφημία και Ιεροσυλία / Re: Σημαντικό
« on: August 30, 2015, 07:53:34 pm »
Είναι κι αυτός στη σχολή «κάνε με add είμαι πλοκ» βλέπω... μιλάμε για τέρατα διανόησης. Τι να τους κλάσει ο Σπινόζα...

103
Αν έχω μία ένσταση προς την πολιτογράφηση ή την ένταξη των μεταναστών στο ασφαλιστικό, αυτή είναι ότι δε θέλω να βάλω κι άλλους να δουλεύουν σαν κορόιδα για να στηρίξουν αυτό το ασφαλιστικό για να έχει ο ημεδαπός συνταξιούχος να φάει, μαζί με τους δημόσιους φορείς που κατακλέβουν τις αποταμιεύσεις ολονών.

Και σαφώς κάθε πολιτογράφηση και «ιθαγένεια» είναι χαρακτηρισμός της πούτσας: Το να περιμένεις από το κράτος να σε «αναγνωρίσει» είναι η επιτομή του ραγιαδισμού. ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ. Γαμώ το κουφάρι του γκομενάρχη.

Ούτε καθολική ψήφος ούτε τίποτα, να πέσει όλο το δημοκρατικό μπουρδέλο. Ασύδοτη αναρχία, σύνορα ανύπαρκτα, διαβρωμένα έθνη, πούτσα και ξύλο σε κάθε εθνικιστή και κομμουνιστή (ειδικά στους κομμουνιστές δήθεν «αναρχικούς»).

Και στις εκλογές ψηφοδέλτιο ΑΟΥΓΚΟΥΣΤΟ ΠΙΝΟΤΣΕΤ ΧΟΣΕ ΡΑΜΟΝ ΤΟΥ ΑΟΥΓΚΟΥΣΤΟ για να ξεβρωμίσει ο τόπος.

ΑΝΑΡΧΙΑ ΓΑΜΩ ΤΟ ΞΕΣΤΑΥΡΙ ΣΑΣ. ΑΣΥΔΟΤΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΠΟΥΤΣΑ, ΞΥΛΟ, ΒΙΑΣΜΟΣ, ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ Ο ΑΝΑΡΧΟΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ.

104
Ναι, ρε. Είμαστε ΚΑΛΟΙ δούλοι. Δε μας περνάει ΟΎΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ η ανταρσία κόντρα στους αγαθούς αιρετούς μας άρχοντες.

ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΚΑΤΙ ΚΑΚΟΠΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΕΚΤΙΜΟΥΝ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΒΑΘΟΣ ΚΑΙ ΤΗ ΠΛΗΘΩΡΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΕΝΟΣ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ.

106
copy paste το ΚΚΕ εισαι. Αληθινό ειναι, θες imf ή οχι; imf = καπιταλιστική εξουσία. ΕΞΟΥΣΙΑ. ΕΞΟΥΣΙΑ = αντιθετο της αναρχιας.
Πάλι μαλακίες λες. Ψήφος σημαίνει νομιμοποίηση του κράτους και αποδοχή του.

Όσο για το περιεχόμενο του δημοψηφίσματος, αυτό καθιστά ακόμη πιο φάουλ τη συμμετοχή για αναρχικό.

Και οι δύο επιλογές είναι ΚΡΑΤΟΣ αν θέλεις «λιγότερο» ή «περισσότερο» κράτος, εξ ορισμού δεν είσαι αναρχικός. Θέλω ΜΗΔΕΝΙΚΟ κράτος. Άρα δεν ψηφίζω διότι δεν υπάρχει τέτοια επιλογή ούτε θα υπάρξη.

107
Και προφανώς ελπίζω ο Νάργκαρωθ να στείλει μερικούς καρκίνους σε σχήμα σβάστικας σε όσους ασχολούνται σαν τους βλάκες με αυτά τα πράγματα. Ή όσους στήνονται σε ουρές στα ΑΤΜ. Ή όσους ξαφνικά δεν πάνε στις δουλειές τους και νομίζουν ότι έρχεται το τέλος του κόσμου.

Γενικά πολλοί είναι οι ΝεοΠΑΣΟΚράτες ανάμεσά μας...

108
Να παρουν ολοι θεση για το δημοψήφισμα.

Εγω υποστηρίζω το ΟΧΙ.
Καλός αναρχικός είσαι. Το δίλημμα είναι ψεύτικο. Οποιοσδήποτε αντιλαμβάνεται τι σημαίνει αναρχία δε θα ασχοληθεί με τέτοιες βλακώδεις διαδικασίες που έχουν υβριστικό χαρακτήρα προς το αναρχικό μας φρόνημα.

109
Βόθρος / Re: ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ ΜΥΑΛΟΥ
« on: June 26, 2015, 02:00:56 am »


110
Ακόμα με αυτές τις πουτανίτσες ασχολείστε; Αυτοί μαζί με το φλώρουμ θέλουν να γίνουν το ελληνικό reddit, δηλαδή ένα μάτσο πούστηδες που τραβάνε μαλακία ο ένας στον άλλο (circlejerk). Άμα περίμενε η ανθρωπότητα να πάει μπροστά από κάτι τέτοιους γκασμάδες θα ήμασταν ακόμα στα σπήλαια...

111
Οι ΠΟΥΤΑΝΑΡΕΣ της Lifo αποκαλύπτονται για άλλη μια φορά, αφού στα σχόλια έχουν ξεσκιστεί να πίνουν τα φλόκια της διαδικτυακής κοπροφυλλάδας και να λένε πόσο προοδευτικοί είναι που κλείνουν στόματα.

Εμείς δεν κωλώνουμε: Στον μπολσεβικισμόν του κράτους απαντάμε με πούτσα και ξύλο. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ.

Άντε, θα μας δώσετε και τζάμπα στέγη και φαγητό, ΚΟΡΟΪΔΑ χιψτερο-«φιλελέδες» της Lifo.

Γαμώ το κράτος σας, γαμώ τις πατρίδες σας. Ελάτε με την όπισθεν!

112
Φασισμός / Re: ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ
« on: May 24, 2015, 08:22:53 pm »
Η πρότασις του Κοπρίτη είναι καλή (δηλαδή παλεύεται τα πρώτα 2 λεπτά αφού την ακούσεις), αρκεί να μην επικρατήσουν οι ρεφορμιστές και γίνει καμία περεστρόικα και διαλυθεί κι αυτό το μαγαζάκι.

Μην ξεχνάτε τον Λένιν, σύντροφοι: Ακόμα και το New Economic Policy (δηλαδή το να πηγαίνεις με τα νερά των φιλελευθέρων όπου σε βολέψει) πρέπει να είναι ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΣ ΕΛΙΓΜΟΣ και μόνον!!

Άρα ακόμα και αν φύγει ο Μαξ, πρέπει ο γουεμπγουορισμός να παραμείνει ακμαιότατος και να προστατευθούμε από απόπειρες καταστροφής του Κινήματος από έξωθεν απειλές! ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ!! ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΝΑΡΧΟΣΤΑΛΙΝΙΚΟ ΓΟΥΕΜΠΓΟΥΟΡΙΣΜΟ. ΟΧΙ ΤΩΡΑ, ΧΤΕΣ!!

113
Φασισμός / Re: ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ
« on: May 24, 2015, 02:21:38 am »
Ο Πλατής έριξε το πρώτο. Έτσι κι αλλιώς να ξαναγίνει όπως παλιότερα δύσκολο το βλέπω. Εδώ τους άλλους στο φρέσκο τους πούτσωσαν κανονικότατα απλά επειδή ανέβαζαν τρολλιές για έναν αυτόχειρα. Δεν είναι ο κόσμος εδώ άξιος για ελληνόφωνο 4chan. Το ww ήταν προσωρινό αντίγραφο του /pol/ και μόνο.

114
Φασισμός / Re: Οι μισθοι της ΧΑ
« on: May 23, 2015, 02:22:15 am »
Κι εσύ πού τα ξέρεις αυτά υποβαλκάνιο...
Δεν είναι υποβαλκάνιος. Είναι ΚΥΠΡΙΟΣ. Do your homework, white boi....

120
Γυφτιά-Υποκουλτούρα / Re: ΛΑΡΣΑ
« on: May 21, 2015, 04:40:59 pm »
διαφωνω κοπρίτη σε δυο σημεία. Πρωτα η χρηση της λεξης αραπης απο εμενα ειχε σκοπό να απαντήσει στο κειμενο που ειχα κανει quote. Δευτερο διαφωνώ με τον πολιτικαλκορρεκτισμο, αφου οι λεξεις υπάρχουν, ειναι εκει να τις χρησιμοποιήσουμε κατα το δοκουν, οπως και οποτε θελουμε. Μεγαλύτερη εκφραση αυτης της θεωριας βρησκεται στο λαθρομεταναστης που αρκετοι αλλα οχι ολοι, οι αναρχικοι, λενε πως πρεπει να λεγονται παρατυποι μεταναστες. Μηπως ομως η προσπαθεια να τελεολογήσουμε δεν μας οδηγει πάλι στην αποδοχή της αστικής νομιμότητας, αφου χαρακτηριζουμε καποιον απο το νομικο του στατους;

Ας σταματήσουμε να κοιταμε τοσο πολυ τις ευγένιες και ας πολεμησουμε με λυσσα τον φασισμο σε καθε του εκφραση: αρχαϊκο φασισμο, συριζαϊκη σοσσιαλδημοκρατια, κρατικισμό, κευνσιανισμό, νεοφιλελευθερισμο, ολα αυτα ειναι αλυσιδες στον λαιμο του καθε ενος απο εμας.

Λυσσα και Συνείδηση.
Καθαρά στιρνερική απάντησις στα tumblrοσκούπιδα που απειλούν ακόμα και το κωλοχανείο του μαξ. Δόξα και τιμή στη σκληρή αναρχική ψωλή, που καυλωμένη δε δέχεται γλωσσικά ιερά και όσια. Πούτσα και ξύλο.

Pages: 1 [2] 3 4 ... 9