Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - Somalian Pirate

Pages: 1 ... 6 7 [8] 9
421
CVM LAVDE, συναγωνιστή Nouseforaname! Είναι σαφές ότι είναι κομμούνι η "κυρία"!

422
Τελικά τι έγινε χτες, ρε κατσίβελοι; Τζάμπα έβαλα χαρτί υγείας πάνω στο γραφείο για το live stream;

423
Γενική Συνέλευση / Re: ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ
« on: April 07, 2014, 12:13:40 am »
ΥΠΟΤΑΓΗ ΚΑΙ ΓΑΜΗΜΕΝΟΣ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΥΠΕΡΑΡΙΟ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ ΤΖΙΜΙΣΚΗ ΧΟΦΜΑΝ. 14/69/88
https://www.youtube.com/watch?v=MeK7hquf02E

424
Ο Νάζμπολ λέει μαλακίες. Ο φιλελευθερισμός ήταν στην πράξη αναρχία, απλά όταν εμφανίσθη τα κράτη δεν είχαν τόσο μεγάλη παρουσία στη ζωή του κοινού, με αποτέλεσμα το μόνο σημαντικό επιχείρημα είναι το να μένει το κράτος έξω από τις οικονομικές δραστηριότητες. Σήμερα, με νέα δεδομένα, το κράτος επιβάλλει νόμους για το τι θα φας, τι θα πιείς κλπ. Όλα με βάση το ότι υφίσταται καθολικό σύστημα υγείας, που δίνει κίνητρα στο κράτος να παρέμβει στην ιδιωτική ζωή των ατόμων. Η παρέμβαση του κράτους δεν είναι παράλογη. Τουναντίον, θα έλεγε κανείς ότι είναι αναμενόμενη πλήρως. Όταν ζητάς από το κράτος να γίνει "πατερούλης" με παροχές, είναι επόμενο ότι σαν "πατερούλης" θα ζητήσει να έχει κάποιο monitoring της κατάστασής σου. Για κάποιους αυτό είναι αποδεκτό, αφού λένε ότι "εις την ΕΣΣΔ είχαμε τουλάχιστον ένα κομμάτι άρτον κάθε μέρα". Όχι, όμως, δια όλο τον κόσμο. Μάλιστα στην Αμερική, την μητέρα της Υπαρκτής Αναρχίας, ο κόσμος επέλεξε συνειδητά την ελευθερία πάνω από την ασφάλεια και αντιλαμβανόταν πλήρως τον δυισμό που χαρακτηρίζει τα δύο αυτά πράγματα.

425
Αν και οι άντρες που γίνονται κομμούνια και κολλεκτιβιστές είναι θηλυπρεπείς τη σκέψη, οι γυναίκαι είναι ανδροπρεπείς με μία άσχημη χροιά. Σας προτρέπω να ομιλήσετε με κνίτισσες. Θα δείτε ότι ομιλούν ωσάν λιμενεργάται. Και το δυστύχημα είναι ότι δεν έχει τύχει να κάνουν ποτέ γνήσια χειρωνακτική εργασία. Οι κομμουνισταί είναι ως επί το πλείστον αστοί. Οι πιο γνήσιοι δεξιοί είναι αυτοί της φτωχολογιάς, το έντιμο προλεταριάτο. Ο κομμουνισμός είναι το όπιο των ελιτιστών, όσων τρέμουν την κοινωνική κινητικότητα της Αναρχίας, του Καπιταλισμού.

Δεν είναι άλλωστε τυχαίο το ότι η νούμερο ένα ομάδα υποστήριξης των κομμουνιστών είναι η ιντελιγκέντσια και η νούμερο δύο οι κρατικοδίαιτοι γενικότερα. Είναι πασιφανές ότι η ιντελιγκεντσια, φοβούμενη ότι μπορεί να χάσει τα σταθερά κέρδη που προσφέρει η κρατική κλοπή, στηρίζει το σοσιαλισμό. Είναι επίσης σαφές στην ίδια την ιντελιγκέντσια ότι η αναρχία είναι καπιταλισμός και ο σοσιαλισμός είναι αναγκαία και κρατισμός κάποιας μορφής. Έτσι, θα δείτε εξέχουσες προσωπικότητες της ιντελιγκέντσιας, όπως ο Νόαμ Τσόμσκι, να δηλώνουν μεν "Αναρχο"συνδικαλΗσταί, αλλά από την άλλη να δέχονται και να ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ το κράτος με προπαγάνδα, αρκεί το κράτος να πηγαίνει κόντρα σε εκείνους που βολεύει την ιντελιγκέντσια.

Ο ίδιος ο Τσόμσκι είναι άριστος εις τας καπιταλιστικάς πρακτικάς και, όταν ερωτήθη απο δημοσιογράφους σχετικώς, εδήλωσε με θέρμη ότι "κάνω ό,τι γουστάρω στα προσωπικά μου".

Σε κάθε ομιλία σοσιαλιστή (και ψευτοαναρχικού) όταν διαβάζει κάποιος για "κατάργηση ιδιοκτησίας" πρέπει να αντιλαμβάνεται ότι τη μόνη ιδιοκτησία που προτίθενται να καταργήσουν οι σοσιαλισταί είναι ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. Αυτό συμβαίνει διότι οι σοσιαλισταί θεωρούν ότι όλο το σύμπαν αποτελεί μία a priori ιδιοκτησία των. Αυτά ασχέτως του "τι δηλώνουν".

426
Αν το φόρουμ έβγαινε σε "https" θα ρωτούσα αν παίζει κανένα LSD εδώ, γιατί φαίνεται ότι σας δίνουν φίνο εμπόρευμα εκεί στην Ελλάδα-Κύπρο.

427
Φασισμός / Re: TOPIC STALK-αρίσματος Πι-Μαξ
« on: April 03, 2014, 09:23:33 am »
Την μπέρδεψα με την χούφτα μου και έστειλα λάθος smiley. Σε κάθε περίπτωση:

ΑΡΤΕΜΗ, ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΤΑΞΩ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΕΞΩ, ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΩΣ. ΕΧΕΙΣ ΣΤΟΜΑ ΒΟΘΡΟ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΒΟΘΡΟΛΑΓΝΟΣ!

 :o

428
Φασισμός / Re: TOPIC STALK-αρίσματος Πι-Μαξ
« on: April 02, 2014, 03:57:38 pm »
 :-*

429
Ως πρόεδρος των αγάμητων Ελλάδος και επίτιμο μέλος των G7 και του συμβουλίου ασφαλείας για θέματα αγαμίας, προτείνω επίσης να ανασκολοπίσουν την Άρτεμη με ελαφρώς πυρακτωμένο σίδερο. Κατόπιν, αφού κρυώσει, να αναγκάσουν τα άλλα δύο κοπρόσκυλα να το γλύψουν. Τέλος, να τους κάνουν υποχρεωτική αλλαγή φύλου και τατουάζ "white male privillege". Επίσης χτυπήματα λέιζερ στο κεφάλι για να καραφλιάσουν (αν δεν έχουν καραφλιάσει ήδη από τα πουτσοσκάμπιλα της ζωής) ώστε ακόμη και οι δικοί τους να τους περνάνε για φασιστές και ρατσίστες.

Επαναλαμβάνω: Τρόφιμοι του ΕΚΠΑ, τμήμα Πολιτικών Επιστημών (ή άλλο ανάλογο θεωρητικό), κύπριοι, ο ένας πιθανό να είναι και ορφανός (οπότε θα καρφώνεται εύκολα, ξέρουμε όλοι πώς), αυτή τη στιγμή βρίσκονται στο 2ο έτος, εισαχθέντες το 2012. Ανήκουν σε κωλλεκτίβα ήδη, οπότε με λίγο ψάξιμο και cross-referrencing η στοχοποίηση είναι παιχνιδάκι. Κατόπιν συζητήσεως θα δείτε να βγάζουν ένα νετμπουκ με σύνδεση κοσμοτέ και να χασκογελάνε στο άκυρο σαν καθυΣΤΕΡΗΜΕΝΑ. Καλείται ο υποψήφιος μελλοντικός εργοδότης να ενημερωθεί ώστε να μη βρουν ποτέ δουλειά τέτοια καθιζήματα. Scripta manent, bit.ches!

430
Φασισμός / Re: TOPIC STALK-αρίσματος Πι-Μαξ
« on: April 01, 2014, 04:27:25 pm »
30 δευτερόλεπτα; O....kay...

431
Και ιντιγίδια θα πέσει μετά τη Χ.Α...

432
Φασισμός / Re: TOPIC STALK-αρίσματος Πι-Μαξ
« on: April 01, 2014, 03:53:12 pm »
Αλήθεια, αφού γαμάτε τόσο πολύ, πώς και έχετε χρόνο να μπαίνετε εδώ;  :-*

433
Φασισμός / Re: TOPIC STALK-αρίσματος Πι-Μαξ
« on: April 01, 2014, 12:56:37 pm »
Έχει τρομάξει ΧΑΧΑΧΑΧΑ, εδώ και τονισμένα γράφει (μάλλον έβαλε πράγματι τον Θοδωρή αυτή τη φορά, ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΠΙ-ΜΑΞΟΥΛΙΝΟ, ΡΙΞΑΜΕ ΚΛΑΜΑ ΚΑΙ ΕΙΠΑΜΕ ΣΤΟΝ ΓΚΟΜΕΝΟ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΛΥΨΕΙ;)

Όσο και να κραυγάζεις για "ρουφιανιλίκι" εμείς είμαστε εδώ έτοιμοι να σε κάνουμε νέο αρνί της επανάστασης (Αθανάσιο Διάκο). Και εσένα και τα άλλα δύο κατσιβελάκια. Είστε πολύ άμπαλοι για το webwar και το ξέρετε. Αφήστε τους μεγαλύτερους ήσυχους πριν αποφασίσουμε να εφαρμόσουμε post-natal abortion.

Α, ΤΕΛΙΚΑ ΟΝΤΩΣ ΙΣΧΥΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ (ή ανάλογη σχολή με αλλεργία στα μαθηματικά και τη λογική, επειδή σαφώς τα καμάρια μας βαριόντουσαν να ρίξουν ΑΛΗΘΙΝΟ διάβασμα, αλλά τώρα κράζουν τους απόφοιτους του Ακμή. Φυσικά ότι δε θα βρουν δουλειά είναι σίγουρο, αλλά υπάρχει και το δημόσιο).

Χρειάστηκε 15 λεπτά να κάνω το απαραίτητο γκουγκλάρισμα για να σε κάνω να φας μεταφορική ψωλή και εσύ κυνηγάς τον άλλο 3 χρόνια και ακόμα δεν τον βρήκες. Άντε, καλό ψόφο βλακάκο. Πήγαινε να γαμήσεις την κυπραία σου πριν αρχίσει να σουφρώνει.

Ξέρεις τι λέμε εμείς οι Καλαμαράδες για τις Κυπραίες ε; Παίζει να είναι χειρότερες και από τις Ελεϊνίδες στο κρεβάτι. Αλλά εσύ ακόμα είσαι νέος και δεν τα ξέρεις, θα τα μάθεις όταν θα παρουσιαστεί ανεπιθύμητος εγκυμοσύνη, εντελώς κατά λάθος. Δεν πειράζει και οι κυπραίες πρέπει κάπως να γαμηθούν, εμείς οι άνθρωποι έχουμε ευτυχώς γυναίκες που θυμίζουν γυναίκες και όχι καμήλες.

Το τι διαφήμιση του έχεις κάνει του έτερου μαλάκα στο prezatv δε λέγεται, όμως. Εδώ εγώ που ήμουν τελείως άσχετος και τον έμαθα χάρη σ' εσένα. Δηλαδή αυτοκτόνα ΧΤΕΣ. Τόσο φέηλ.

Υ.Γ: Το prezatv είναι πράγματι βοθρομπλογκ και αναρωτιέμαι με τι μυαλά καθόσουν και έχανες το χρόνο σου εκεί. Αλλά τι ρωτάω. Εδώ τον χάνεις στην κατάληψη-κωλλεκτίβα. Figures...

434
Αφού τα λέει στα ίσα ρε το ορφανό κωλόπαιδο, πήρε με κρατικά λεφτά ένα νέτμπουκ για να σπουδάζει και μπαίνει εδώ. Συν τοις άλλοις, σπαταλάει κρατικούς πόρους φοιτητικού προγράμματος της κοσμοτέ για να μπαίνει εδώ μέσα. Μαχαίρι στην κλειτορίδα της κυπραίας του και ακουαφόρτε στην ουρήθρα του κωλονιάνιαρου.

Σου λέει "είμαι αναρχικός" και τα τσεπώνει από κρατικά προγράμματα, πάει σε κρατικό πανεπιστήμιο κλπ κλπ κλπ. Ένα χέρι ξύλο έπρεπε να του δώσει κάποιος, αλλά δεν ήταν εκεί ο πατέρας του να τον κάνει νταλίκα στο ξύλο όταν έπρεπε. Και τώρα το baby sitting πρέπει να το κάνει η "κακούργα κενωνία". Και μετά σου λέει ο Molyneux ότι οι παθογένειες οφείλονται σε parental abuse. ΜΑΛΑΚΙΕΣ. ΑΦΟΥ Ο ΠΙ-ΜΑΞ ΕΙΝΑΙ ΓΟΝΟΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΑΔΕΛΦΩΝ (και πούστηδων και βιολογικά αδελφών, εξ ου και το ότι είναι γκαγκά).

Παίζει το εγγύτερο στην αναρχία που γνωρίζει να είναι η κολλεκτίβα του, που έχει το ρεύμα και το νερό κλεμμένο και πουλάει -εντελώς μη κερδοσκοπικά- ποτά εντός της καταλήψεως. Και ενίοτε ρουφάνε και νοθευμένο αλβανικό, διότι είναι τόσο τζαμπατζής που ούτε σωστό μπάφο δεν ξέρει να αγοράσει.

Φυσικά παίζει να είναι και crack **** με βάση τα ποστ του, όπως επίσης παίζει να πάσχει από διπολική διαταραχή ή κατάθλιψη (λόγω του μίσους που βγάζει). Σε κάθε περίπτωση ο θεός του γάμησε τη μάνα, ο πατέρας του τα πήρε και έφυγε γιατί δεν ήθελε να τον λένε κερατά και τώρα τα απωθημένα τα βγάζει στο μπουρδέλο του έτερου κύπριου...

435
Μπρένους, θυμάμαι κάποτε είχες αναφέρει κάτι επικό ότι είχες κάνει επιστημονική έρευνα πάνω στο θέμα αυτό και έβλεπες κάποιο συσχετισμό ανάμεσα στο μέγεθος του στήθους της γυναίκας και τον τρόπο σκέψης της. Μπορείς να μου στείλεις καμιά παραπομπή για να μάθω περισσότερα;

436
Μπρένους, είσαι τυχερός που δεν το πέτυχες στα πιο χάη του αυτό το φόρουμ. Θα έβγαζες τα μάτια σου. Εγώ για να καταλάβεις άρχισα να γράφω εδώ πρόσφατα.

437
Και ο πατέρας του ορφανού (του γνωστού εδώ στο γουέμπγουορ) εκεί θα ήταν στους σφαγείς, θα έσφαζε τα πεθερικά...

438
Φασισμός / Re: TOPIC STALK-αρίσματος Πι-Μαξ
« on: March 31, 2014, 10:15:45 pm »
Quote
τελικα εισαι για γελια και για κλαματα....... βρε ηλιθιε μαλακα που τα κομπλεξ σου δε σε αφηνουν σε ησυχια ,ποσες φορες πρεπει να σου πω ρε ηλιθιε παραπλγα οτι η μανα μου πεθανε στη γεννα λογω επιπλοκων;;;; με μεγαλωσε η γιαγια μου στη κυπρο μεχρι που περασα στο πανεπιστημιο και ηρθα στους καλαμαραδες

Ούτε λέξη για τον φάδερ. Είναι ΞΕΚΑΘΑΡΟ. Daddy issues. Το παιδί δεν είχε σωστό αρσενικό πρότυπο και κάνει ψυχοθεραπεία μπαίνοντας εδώ. I rest my case.

439
Φασισμός / Re: TOPIC STALK-αρίσματος Πι-Μαξ
« on: March 31, 2014, 10:03:20 pm »
Συμπέρασμα: Είναι το πολύ 20 χρονών (19 τον Οκτώβρη του '13). Δηλαδή μάλλον μπήκε στο πανεπιστήμιο το '12. Το μόνο που αρκεί είναι να τσεκάρει κάποιος τη λίστα εισακτέων του '12 για σχολές όπως "πολιτικών επιστημών" στην πρωτεύουσα. Έχουμε κανέναν στην Αθήνα για να κάνει cross-examination στο πεδίο δράσης του κωλόπαιδου;

440
Φασισμός / Re: TOPIC STALK-αρίσματος Πι-Μαξ
« on: March 31, 2014, 09:58:20 pm »
Quote
απο τα 17 σε ξεφτυλιζουμε με τα κοληταρια!!!
Quote
ημουν ακομα στη κυπρο τοτε και ο θοδωρης ανακαλυψε το θρεντ ~~χυσια στη κυπρο~~ απο κει εμαθα για το γουεμπγορ
Quote
μετα κανω ερωτα με τη κυπραια μου στη γκαρσιονερα που μενουμε!!!
Quote
το νετμπουκ το πηρα δωρεαν απο τη κοσμοτε οταν πηγα στο πανεπιστημιο με 1 χρονο συνδρομη
Ελλάς το μεγαλείο σου, να πληρώνεις φόρους για να πάρει το κωλόπαιδο νετμπουκ.
Quote
3 χρονια και τωρααααα το καταλαβες
Quote
εχυσα το ρεντμπουλ απο το πολυ γελιο
Απόδειξη ότι πίνει μπάφους και ρεντ μπουλ
Quote
που γουσταρεις να σε ταπεινωνουν δημοσια γυναικες και ανηλικα
Απόδειξη ότι η μάνα του απέτυχε περίτρανα στην διαπαιδαγώγησή του και ο πατέρας του του έδωσε τον πούλο αφού κατάλαβε τι κακό σπέρμα ήταν. Μετά σαφώς ο πατέρας πήγε σε κλινική για στείρωση.
Quote
δε καταφερες να τελειωσεις ουτε το ιεκ ακμη
Πιθανότατα σπουδάζει στο πολιτικών επιστημών στην Αθήνα, μεγάλο άντρο κομμουνιστών αποδεδειγμένα.
[/size]


Πάντως το τι σκατά έχει στο κεφάλι του φαίνεται. Τώρα που το σκέφτομαι τον λυπάμαι. Ο τρόπος που μιλάει δείχνει ότι πάσχει ΚΑΙ από κατάθλιψη (οι καταθλιπτικοί έχουν χαρακτηριστικό τρόπο ομιλίας). Κατά τα άλλα θα στρώσει μετά από καμιά 5ετία όταν θα γίνει μισθωτός σκλάβος μου και θα χύνω στη μούρη του.

441
Φασισμός / Re: TOPIC STALK-αρίσματος Πι-Μαξ
« on: March 31, 2014, 09:24:31 pm »
τις ιδιες εικονες μια ζωη. Μια ζωη γκασμας.

442
Φασισμός / Re: TOPIC STALK-αρίσματος Πι-Μαξ
« on: March 31, 2014, 06:42:59 pm »
Τα παραπάνω θα γίνουν μόνο αφού επιτραπεί σε όλο το γνήσιο αναρχικό (δηλαδή αναρχοκαπιταλιστικό) κίνημα να χέσει στο στόμα του και να του σκίσει την ουρήθρα. Μετά κάντε ό,τι γουστάρετε, θα εκθέσουμε το σώμα του σε δημόσιο προσκύνημα για να πράξουν και οι υπόλοιποι νοικοκύρηδες τα δέοντα.

443
ΝΑΙ, ΡΕ, ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ. ΕΔΩ ΔΕ ΓΚΑΣΤΡΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΤΑ 25, ΘΑ ΓΚΑΣΤΡΩΘΕΙ ΜΕΤΑ. ΦΑΚ ΛΟΤΖΙΚ.

444
Όλη η πλέμπα της Νοτίου Ελλάδος στο γουέμπγουορ. Ειδικά οι Κορινιθιώτες μεγάλη πλέμπα, γέμισαν το δημόσιο με τύπους από την Κόρινθο. Γενικά η Πελοπόννησος θέλει μερικιές εκκαθαρίσεις να στρώσει. Φυσικά πάντα αφού στείλουμε τον πιμαξ στη Γυάρο μαζί με την κυπραία παλάμη του...

445
Το τραβέλι η Γκόλντμαν ήθελε και φρι λοβ, πόσο πιο φρι δηλαδή, αφού ήταν τραβέλι-ερμαφρόδιτη, ήθελε και άλλη ελευθερία; Πάντως πράγματι γελοίο να σου κάνουν μαθήματα ερωτισμού τα άτομα που προσκυνούν τα μεγαλύτερα τραβέλια της ιστορίας...

446
Καλά, σιγά ρε φίλε. Μέχρι τα 25 δικαιολογείται, μετά είναι που θα βάζει βάρος θέλει δε θέλει. Καλό είναι που είναι πετσί και κόκκαλο, δείχνει ότι δεν τρώει περισσότερο από όσο χρειάζεται, σαν τον πιμαξ που τρώει τακτικά την πούτσα του νικωλάκη.

447
Φασισμός / Re: TOPIC STALK-αρίσματος Πι-Μαξ
« on: March 31, 2014, 06:27:43 pm »
Disclaimer: Ο ΠιΜαξ είναι τόσο άχρηστος και παρανοϊκός που νομίζει ότι ΟΟΟΟΟΟΟΛΟΙ στην Ελλάδα κρύβουν τον Νικωλάκη. Πάντως καλά κάνει και έχει εμμονή με τον Νικωλάκη (τον Νέμεσις), του κάνει τζάμπα διαφήμιση. Επίσης παίζει να είναι και ομοφυλόφιλος ο ΠιΜαξ, διότι τέτοια εμμονή με αρσενικό αμφιβάλλω αν είχε ποτέ για θηλυκό...

Είναι κύπριος, αυτό αρκεί...
Κύπριος, φοιτητής που μένει Αθήνα, άεργος τρόφιμος κάποιας συλλογικότητας της πούτσας, πιθανότατα συχνάζει στα Εξάρχεια (στην πλατεία, διότι τα μαγαζιά θέλουν ρευστό και το έχει κάψει όλο σε μπάφο και ρεντ μπουλ) κλπ. Αναμένουμε και άλλες πληροφορίες. Το κατασκοπικό επιτελείο μας βρίσκεται 24/7 σε επιφυλακή καταγράφοντας τις πληροφορίες σε κωδικοποιημένη-κρυπτογραφημένη τοποθεσία του Cloud. Στην ουσία πρόκειται για εξοπλισμό πυρηνικών πληροφοριών που με το πάτημα ενός κουμπιού δημοσιεύονται σε όλα τα μεγάλα πορνοσάιτ του ελληνόφωνου διαδικτύου. Και τότε ΚΑΜΙΑ κολλεκτίβα δεν θα τον προστατεύσει. ΚΑΜΙΑ.

Δε θα σταματήσουμε μέχρι να μείνεις άστεγος και χωρίς ίντερνετ, καριόλη. Μπορεί να σου το πληρώνω εγώ με τους φόρους μου, αλλά σύντομα δε θα έχεις ούτε παγκάκι να καθήσεις. Ετοίμασε την κωλοτρυπίδα σου, διότι θα μπούμε στεγνοί.

448
Φασισμός / TOPIC STALK-αρίσματος Πι-Μαξ
« on: March 31, 2014, 06:22:28 pm »
Το ανοίγω για παν ενδεχόμενο, θα πέσει update σύντομα. Όποιος έχει πληροφορίες καλείται να τις δώσει άμεσα δια να γνωρίζουμε τη φάτσα, την ταυτότητα και τη διεύθυνση αυτού του υπανθρώπου. Όχι για βίαιη επίθεση, αλλά για να ενημερώσουμε υποψήφιους εργοδότες ότι κυκλοφορεί ένα κωλόπαιδο που δεν έχει την εμπειρία που λέει ότι έχει. Ή μάλλον έχει εμπειρία, αλλά όχι στον τομέα που λέει. Μάλλον έχει μεγαλύτερη στο παθητικό πρωκτικό σεξ...

449
Ειδικά αυτόν αν τον πετύχω έξω δε θα του μείνει χριστός. Τη μισή ασφάλεια, το στρατό, την Τ.Ο και λαδωμένους ψευτοαναρχικούς θα βάλω. Κάτι τέτοια κωλόπαιδα έπρεπε να τα μαζεύουμε να τα στέλνουμε στη Γυάρο να στρώνουν χαρακτήρα, αλλά οι πουτάνες που κυβερνούν έχουν υγρά όνειρα με την αριστερά. ΠΕΣ ΤΑ ΡΕ ΜΥΓΔΑΛΑ, ΜΗΓΑΜΗΣΩ...

450
ΥΠΑΝΘΡΩΠΕΣ ΒΟΡΕΙΟΚΟΡΕΑΤΙΣΣΕΣ ΣΕ ΕΝΑ ΑΜΟΚ ΓΑΜΗΣΙΟΥ ΟΡΜΟΥΝ ΜΕ ΟΒΙΔΕΣ ΣΤΟ ΝΟΤΟ, ΟΙ ΥΠΕΡΑΡΙΟΙ ΝΟΤΙΟΙ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΜΕ ΑΝΑΡΧΟΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΑ ΠΥΡΑ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΧΥ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΚΟΡΕΑΣ, ΤΗΣ ΝΟΤΙΑΣ!

THE SOUTH WILL RISE AGAIN, BIT.CHES!!!


http://rt.com/news/korea-rocket-fire-border-265/

451
(ΠΟΥ)ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ 100%
ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΝΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗ ΣΤΙΣ ΦΑΒΕΛΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΟΣ. ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΤΕ ΤΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΑΣΠΙΔΕΣ...

452
Πούστης και γύφτος φωνάζουν οι υποτιθέμενοι αντιρατσισταί και αντι-"ομοφοβικοί". Πούτσα και ξύλο στα κωλόζωα που τολμούν να λοιδορούν την τιμή του ανδρισμού με το να ορίζουν κομφορμιστικές τάσεις. Ο άνδρας είναι αυτό που θέλει να είναι και ο κομμουνισμός σας θα γίνει το ίδιο με εσάς τους ίδιους: Σαπούνι.

453
τα σεντόνια σου είναι λιπαντικό στη μαλακία μου, το ποιος εχει την εμμονη το βλεπουμε

454
Έχουμε φωτογραφία του παιδιού που είχε το τσόλι στη φωτογραφία 20 χρόνια μετά; Όχι τίποτε άλλο, να γελάσουμε και λίγο με real life jokes πέραν της νεκρής μάνας του πιμαξ.

455
Όσο ψάχνω τόσο βρίσκω, ο τύπος κυνηγάει τον "νικωλάκη" από το 2009. Αρχίζω και το λυπάμαι το παιδί ειλικρινά πλέον. Αφού αρχίζει και δε με ενοχλεί το τρολλάρισμά του. Μιας και έχουμε ελευθεροτυπία θα κάνω μερικά copy paste σε ξεχωριστό θρεντ...

457
Ο Θοδωράκης ως συνήθως ξεφτιλίζει το σόι του όπως φέρεται και το νησί του (Κύπρος). ΚΑΙ την κολλεκτίβα του, διότι πλέον νομίζουμε ότι όλοι στην κολλεκτίβα του έχουν το σάπιο του μυαλό. Πάντως εγώ έμαθα πρόσφατα μόνος μου τι παίχτηκε και από πού έφαγες το περίφημο μπαν και είπα να σε τρολλάρω, εσύ τσιμπάς άριστα. Νομίζεις πραγματικά ότι όλοι έχουν φιλοδοξία να τους πάρεις με καλό μάτι.

Μία ψυχολόγηση του χαρακτήρα σου:

1) Νάρκισσος.
2) Μένεις πολύ πάνω σε πράγματα αναμενόμενα για το ύφος του webwar (όπως το τρολλάρισμα που έκανα σε εσένα και τον μίστερ μαξ) λέγοντας ότι και καλά φάσκω και αντιφάσκω. Αν σου είναι τόσο δύσκολο να πιάσεις τι σημαίνει "ιντερνετική περσόνα" πρόβλημά σου. Τον Μαξ τον τρολλάρω και τον θάβω ενίοτε, αλλά δεν αμφιβάλλω ότι είναι συνεπής σε συγκεκριμένα πράγματα. Πάντως δε σε κόβω να είσαι άνω των 20 (για την ακρίβεια παίζει να είσαι 1ο με 2ο έτος το πολύ, αν και κάτι τέτοιο σημαίνει ότι θα είσαι άνω των 20 διότι θα έμεινες και στην ίδια τάξη στο σχολείο).
3) Ξέρεις πώς λέμε τα άτομα που κάθονται και πιπιλίζουν επί 50 θρεντ την ίδια μαλακία; Σπασαρχίδες.
4) Κλασσικό παράδειγμα attention **** και sociopath. Ψάξε τις εν λόγω έννοιες.
5) Μου έκανες εσύ επίθεση αρχικά όταν μιλούσα στον Μίστερ Μαξ και τώρα το παίζεις θύμα. Ελπίζω ειλικρινά στον πραγματικό κόσμο να τρέμεις να φερθείς έτσι, διότι ρισκάρεις τη σωματική σου ακεραιότητα.
6) Λοιπόν: Φοιτητής, μέλος κολλεκτίβας, καταγωγή από Κύπρο, όνομα Θοδωρής (πράγμα που σου προκάλεσε κόμπλεξ λόγω του "Θεόδωρος" και έγινες άθεος και "εμπαναστάτης").

Όσο για την μπλογκάρα μου, σε σούταρα μια χαρά και ακόμα το φυσάς και δεν κρυώνει. Εγώ όπως βλέπεις δεν κωλώνω να το ξαναπώ. Εσύ πάντως τα έχεις κλάσει και ούτε το μπλογκ μου δεν τολμάς να αναφέρεις για να μη δει ο κόσμος τα σχόλια που έγραψες ως red rabbit hunter aka θοδωρής aka μιστεπ μαξ. Το ποιος έχει τα ψυχολογικά το κρίνει ο αποστασιοποιημένος αναγνώστης.

458
Μπρένους, ο Μαξ είναι ο Ουτοπία - Μίστερ Μαξ του phorum.gr πριν φάει μπαν. Γενικά όλο το αφάν γκατέ είμαστε εδώ...

459
δε μου αρέσει το πχόρουμ τζιάρ

460
Χαχαχα, έλεος ρε μυγδάλα το πήρες το παιδί από τα μούτρα (και από αλλού στη συγκεκριμένη περίπτωση).

Καλώς ήρθες, Brennus, εμένα με γνωρίζεις ήδη από το phorum!

461
Πάντως αν το γουέμπγουορ είναι μέτρο του ανέραστου, άσ' το, μιστεπ μαξ. το εχασες. βαλε 50 μιμς τωρα να μας το παιξεις οτι γαμας ο,τι βρεις στο ιντερνετ, ριξε και 2-3 φιξντ και καθαρισες. τοσο στοκος. παντως μόλις μιλάω με το νικνέημ σου ΤΣΑΚ μέσα στα νεύρα. Προτείνω αγωγή ζάναξ, το πολύ κρακ που μοιράζουν στην κολλεκτίβα σας έχει πειράξει.

462
Η μουνόκλαψα για τους Εβραίους δείχνει κόμπλεξ κατωτερότητας. Αν ήσασταν πράγματι ανώτεροι από τους Εβραίους, δε θα χρειαζόταν να τους πάτε κόντρα, θα είχαν το ίδιο στάτους με τους αράπηδες, δηλαδή το πολύ να ΖΗΤΟΥΣΑΝ προνόμια, όχι να σας νικούσαν εντός έδρας με τους δικούς σας κανόνες. Οι Εβραίοι διδάσκουν ήθος διαχρονικά. Οι αράπηδες κλαίγονται ακόμα για τη δουλεία (ενώ θα έπρεπε να εκτιμούν ότι οι λευκοί ήταν οι ΠΡΩΤΟΙ που την κατήργησαν), οι Εβραίοι έχουν ιστορία διώξεων και συνεχίζουν να είναι στην κορυφή, αυτό τα λέει όλα.

463
Fringe, εσύ είσαι;

Κατά τη γνώμη μου πρέπει να διαχωρίσουμε τους psychopaths από τους sociopaths.

Σε κάθε περίπτωση, ισχύουν τα εξής:

Οποιοσδήποτε δηλώνει "υπεράνω χρημάτων" (δηλαδή θέλει να κάνει μαλακίες και να τον πληρώνεις) θα γίνει Δ.Υ ή κρατικοδίαιτος σκηνοθέτης (Αγγελόπουλος) ή ακαδημαϊκός (πάντα δημόσιου πανεπιστημίου) ή δημοσιοκάφρος, το αν θα δουλεύει στην ιδιωτική ή στη δημόσια δεν έχει σημασία, όλες παίρνουν τσιμπούκια στο κράτος.

Το κάθε γκομενάκι που δεν έχει στον ήλιο μοίρα και βαριέται να διαβάσει μαθηματικά τρέχει και γίνεται ψυχολόγα και woman studies major και τέτοιες μαλακίες. Μετά όταν μαθαίνει ότι οι άντρες είναι η πλειοψηφία στους κλάδους των θετικών επιστημών αρχίζει τη μουνόκλαψα για το white male privillege. Και έτσι και πεις να γίνει μηχανικός θα σου πει "ΕΜΕΝΑ ΔΕ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΑΥΤΑ, ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡΑΝΩ ΧΡΗΜΑΤΩΝ". ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΙΑ ΛΙΡΑ Η ΔΙΑΜΕΤΡΟΣ ΤΗΣ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑΣ ΣΟΥ ΜΩΡΗ.

Και στην Ελλάδα και την Κύπρο να πεις, εντάξει, υπάρχει το κορόιδο ο φορολογούμενος και πληρώνει κερατιάτικα να σπουδάζουν μαλακίες τα κωλόπαιδα και να τρέχουν σε συλλογικότητες της πούτσας για να λένε στα 40 τους ότι κάποτε ήταν επαναστάτες.

Στην Αμερική που ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ υπάρχουν δίποδα που ΚΑΤΑΧΡΕΩΝΟΝΤΑΙ για να σπουδάσουν αυτές τις μαλακίες! Και ούτε για ψυχολογία δε μιλάω, αυτοί το έχουν κάψει ΤΕΛΕΙΩΣ. Και μετά τι θα γίνουμε; Θα ψηφίσουμε Ομπάμα και κομμουνιστές!

Η μόνη λύση είναι η εξής, που είχε προτείνει ο CartoonPhilosopher και, αν και τον θεωρώ άμπαλο μαλάκα τρολλά, ήταν αξιόλογη: Όποιος θέλει επιδόματα και επιδοτήσεις (π.χ για να γεννοβολάει) μετά το πρώτο παιδί να στειρώνεται. Θα δεις για πότε οι πιο αντιπαραγωγικοί θα εξαλειφθούν από το gene pool και θα μείνουν αυτοί που δεν αγγίζουν τα επιδόματα. ΕΤΣΙ κάνεις πολιτική, όχι μαλακίες...

464
ΤΙ ΛΕΕΙ, ΘΟΔΩΡΑΚΗ ΑΚΑ GOAT CHRIST AKA RED RABBIT HUNTER ΚΛΠ ΚΛΠ ΚΛΠ, ΧΕΣΤΗΚΑΜΕ, ΧΕΣΤΗΚΑΜΕ; ΕΛΑ, ΡΕ ΠΟΥΣΤΑΚΙ ΣΕ ΠΡΟΚΑΛΩ ΕΔΩ ΣΤΟ ΑΝΤΡΟ ΤΩΝ ΟΡΓΙΩΝ ΤΗΣ ΥΠΕΡΑΡΙΑΣ ΓΑΜΙΟΣΥΝΗΣ, ΕΔΩ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΜΙΣΤΕΡ ΜΑΞ. ΚΛΑΨΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΔΕΙΞΕ ΠΟΣΟ ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ. ΒΑΛΕ 5-10 MEMES ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟ ΚΛΑΜΑ ΣΟΥ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΝΙΤΟΡ. ΕΛΑ.

ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΟΜΟΡΦΑ ΛΟΓΑΚΙΑ ΚΑΙ Η ΚΒΑΝΤΟΜΗΧΑΝΙΚΗ. ΘΑ ΦΑΣ ΠΟΥΤΣΑ ΚΑΡΙΟΛΗ. ΚΑΙ ΘΑ ΜΕ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΣΑ Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΤΡΑΒΕΛΟΠΟΥΣΤΑ.

ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΙΔΕΑ. ΒΑΣΙΚΑ ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΑΡΑΝΟΪΚΟΣ ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΚΡΥΒΟΥΝ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΝΙΚΩΛΑΚΗ. Ε, ΛΟΙΠΟΝ, ΣΕ ΕΚΑΝΑ ΜΠΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΛΟΓΚΑΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΠΑΤΧΕΡΤ ΗΡΘΕΣ ΕΔΩ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙΣ ΜΑΓΚΑΚΙ ΣΤΙΣ ΥΠΕΡΑΡΙΕΣ ΑΝΑΡΧΙΚΕΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΜΙΣΤΕΡ ΜΑΞ. ΟΜΩΣ ΑΝΑΡΧΙΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ. ΚΑΙ ΘΑ ΦΑΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ, ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ ΜΟΥ. ΜΠΟΡΕΙ ΟΤΑΝ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ Η ΜΕΡΑ ΣΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΛΑΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΜΕ ΚΥΠΡΑΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΣ ΔΙΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΡΜΠΟΕΞ, ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ ΕΙΣΑΙ, ΠΟΥ ΓΙΟΥΧΑΡΕΙΣ ΤΟ ΙΕΡΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΗΣ ΕΡΓΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΟΥΡΜΠΟΕΞ. ΤΟ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΤΟ ΘΑ ΣΟΥ ΧΩΣΕΙ ΤΟ ΑΗΜΑΚ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ, ΥΠΑΝΘΡΩΠΕ. ΕΤΟΙΜΑΣΕ ΤΗΝ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ (ΑΝ)ΗΘΙΚΟ ΣΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΛΙΠΑΝΤΙΚΟ.

ΚΑΙ ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ. ΕΧΩ ΑΠΕΙΡΟΥΣ ΚΛΩΝΟΥΣ. ΤΟΝ ΘΥΜΑΣΑΙ ΤΟΝ ΑΝΑΡΧΙΚΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΜΙΛΟΥΣΑΤΕ ΟΜΟΡΦΑ-ΟΜΟΡΦΑ; ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΤΡΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΚΟΥΡΑΔΟΜΑΓΚΑ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΤΑΔΙΩΚΟΥΜΕ. Ο ΠΟΛΥΣ ΠΑΓΟΣ (ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ) ΣΕ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ ΨΥΧΑΚΙΑ ΑΠ' Ο,ΤΙ ΗΣΟΥΝ ΠΡΙΝ. ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΟΚΑΝΑ ΟΣΟ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ.


ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΑ ΕΓΡΑΨΑ ΕΓΩ. ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΟΥ ΕΧΩ ΓΙΝΕΙ. ΔΕ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΔΑΓΚΩΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΨΟΥΛΑ ΜΕ ΤΟ ΥΔΡΟΚΥΑΝΙΟ ΤΟ ΚΩΛΟΖΩΟ.

465
Ο ΥΠΕΡΑΡΙΟΣ ΜΟΥΖΙΤΣΚΟ, ΗΓΕΤΗΣ ΤΟΥ ΔΕΞΙΟΥ ΤΟΜΕΟΣ, ΕΦΑΓΕ ΟΥΚΡΑΝΟΡΩΣΙΚΗ ΠΟΥΤΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΥΚΡΑΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ.

http://rt.com/news/sashko-bily-dead-reports-013/

One down, more to go...

466
άντε ρε μαλάκες στείλτε το λινκ, έχει απεργία το δημόσιο μπουρδέλο εδώ που είμαι και δε δέχονται να με πιπώσουν

επίσης με τούρκικο καφέ λέει πολύ να προσθέσεις γαρύφαλο και μέντα, ΓΑΜΑΤΗ ΓΕΥΣΗ...

467
Στηρίζουμε υπεράρια μουνάρα ΠΕΗ-λιν στον αγώνα της να καθαρίσει τη γη από τη μούργα των γυφτΕΛ. Κατά προτίμηση να γίνουμε και 51η Πολιτεία με αυστηρά Εθνικοσοσιαλιστική τοπική Ηγεσία! 14/69/88!

468
Ποιοτικό ποστ από τον συνΆριο. θαμπαπ.

469
Έχεις το λινκ;

470
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, ΦΙΛΕΣ ΜΟΥ ΚΑΥΛΕΣ ΚΙ ΑΓΑΜΗΜΕΝΕΣ, ΚΑΥΛΟΙ ΜΟΥ ΦΙΛΟΙ. ΣΗΜΕΡΑ ΚΗΡΥΤΤΩ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΚΑ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΓΟΥΕΜΠΓΟΥΟΡ ΣΤΟ REDDIT. ΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΜΕ ΕΔΩ (ΟΠΟΙΟΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΠΟΣΤΑΡΕΙ Ο,ΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ) ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ (ΜΑΞ ΚΑΙ ΣΙΑ) ΝΑ ΜΕΤΑΒΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΑΞΙΩΜΑΤΑ, ΟΠΩΣ ΕΙΘΙΣΤΑΙ. ΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΒΟΛΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΑΓΝΑΝΤΕΥΕΙ ΜΕ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ, ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΑΔΕΛΦΟΣΥΝΗ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΦΟΡΟΥΜ.

ΟΔΗΓΗΘΗΚΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΣΤΕΛΕΙΑΚΩΜ ΠΟΥ ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΟΠΙΝ ΒΡΑΔΥΝΟΥ ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΥ. ΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΕΡΓΙΑ (ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΓΑΡ) ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΠΕΡΓΟΣΠΑΣΤΡΙΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΣΕ ΒΑΡΔΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΝΥΧΤΕΣ. ΣΥΝΕΠΩΣ ΕΠΙΔΙΩΚΩ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΤΟΝ ΟΧΕΤΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΣΤΟΥ ΡΕΝΤΗ (REDDIT) ΟΠΟΥ ΘΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΟΥΣΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΣΥΧΝΑΖΟΥΝ ΕΚΕΙ ΤΙ ΕΣΤΙ ΒΕΡΥΚΟΚΟ. ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΣΤΑ ΗΓΕΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΝΑ ΙΔΡΥΣΟΥΝ ΟΜΑΔΑ ΣΤΟ 4CHAN, ΠΟΥ ΑΝΤΙΚΑΤΟΠΤΡΙΖΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΙΔΕΩΔΕΣ ΜΑΣ! SIEG HEIL! 14/69/88!!!

471
Μπορεί να τα κατεβάσει κανείς σε φουλ ποιότητα;

Και κάτι άλλο: ΠΩΣ ΔΙΑΟΛΟ ακούτε την μπλακ, ρε παιδιά; Εντάξει η ντεθ, εντάξει η πειραματική, εντάξει η τζέντ, εντάξει το μαθ, μεταλκορ και προγκρέσιβ, αλλά ΜΠΛΑΚ; ΠΩΣ;;; Ούτε τεχνική ούτε ήχο ούτε τίποτα. Πραγματικά τι του βρίσκετε...

472
Καφενείο των φιλάθλων / Re: ΠΟΥΤΣΑ ΙΙ
« on: March 21, 2014, 10:14:14 pm »
ΚΑΘΕ ΝΕΚΡΟΣ ΓΑΥΡΟΣ ΜΙΑ ΓΙΟΡΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ. ΚΑΘΕ ΝΕΚΡΟΣ ΒΑΖΕΛΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΔΑΚΡΥ ΡΕΕΙ ΣΤΟ ΜΑΓΟΥΛΟ ΕΝΟΣ 10ΧΡΟΝΟΥ ΟΡΦΑΝΟΥ ΤΗΣ ΠΟΛΥΜΕΤΟΧΙΚΗΣ. ΓΑΜΙΕΤΑΙ Ο ΒΓΙΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΑΔΟΠΑΤΕΡΕΣ ΤΟΥ!

473
Βόθρος / Re: Χρόνια πολλά Μίστερ Μαξ.
« on: March 21, 2014, 10:12:37 pm »
Πολλές ευχές στους υποκατσίβελους κομμουνιστές του φόρουμ. ΖΗΓΚ ΧΑΗΛ.

474
Καφενείο των φιλάθλων / Re: ΠΟΥΤΣΑ ΙΙ
« on: March 20, 2014, 09:02:47 pm »
ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΓΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΘΙΓΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ. ΕΜ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ, ΑΝ ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΓΚΕΗΜΣ ΤΟΥ ΕΛΕΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ ΜΟΛΙΣ ΔΕΙΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΠΟΥ ΣΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΙΠΑ ΚΩΛΟ ΚΛΑΙΓΕΣΑΙ. ΜΙΑ ΖΩΗ ΚΩΛΟΜΠΙΝΕΔΕΣ ΟΙ ΓΑΥΡΟΙ, ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΛΛΑΞΟΚΩΛΙΕΣ. ΕΦΑΓΑΝ ΤΙΤΑΝΟΜΕΓΙΣΤΗ ΨΩΛΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΦΤΑΙΕΙ Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ, ΠΟΙΑΝΩΝ, ΤΩΝ ΓΑΥΡΩΝ! ΑΚΟΥ ΚΕΙ ΚΑΤΑΝΤΙΑ. Ο ΓΑΥΡΟΣ ΝΑ ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ. ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΒΙΑΣΤΗΣ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥ ΓΑΜΗΣΑΝ ΤΗ ΜΑΝΑ.

475
Καφενείο των φιλάθλων / Re: ΠΟΥΤΣΑ ΙΙ
« on: March 20, 2014, 06:22:16 pm »
ΓΑΜΩ ΤΗ ΜΑΝΑ ΚΑΘΕ ΓΑΥΡΟΥ ΣΗΜΕΡΑ. ΚΕΡΝΑΩ ΕΓΩ ΠΟΥΣΤΑΡΕΣ, ΖΗΤΩ Η ΜΑΝΤΖΑ!

88 ΚΑΙ SIEG HEIL!

476
SIEG FACKING HEIL, BROTHER!

477
ΤΟ ΓΑΜΑ ΡΕΧ (THIRD REICH) ΗΤΑΝ ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ ΑΝΤΙΛΕΥΚΟ ΚΑΙ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΕΝΑΣ ΟΠΟΡΤΟΥΝΙΣΤΗΣ ΑΝΤΙΛΕΥΚΟΣ ΤΗΣ ΠΟΥΤΣΑΣ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ ΣΛΑΒΙΚΗ ΚΑΙ ΕΒΡΑΪΚΗ ΠΟΥΤΣΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟΝ.

ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΛΕΥΚΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ, ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΕΝΟΣ ΙΔΑΝΙΚΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΑΓΚΑΛΙΑΖΕΙ ΟΛΗ ΤΗ ΛΕΥΚΗ ΦΥΛΗ (ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΤΗΣ, ΕΒΡΑΙΟΥΣ). ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΛΑΒΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΑΡΑΠΙΚΑ ΠΟΥΣΤΑΚΙΑ!!

478
ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΟΚΡΙΝΙΤΕΣ ΣΑΣ ΣΟΔΟΜΙΣΑΜΕ ΚΑΛΑ ΣΤΗ ΛΕΥΚΗ ΓΗ ΤΩΝ ΑΦΡΙΚΑΝΕΡ, ΖΩΟ. ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΥΒΕΣΑΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΟΣΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΟΣΤΡΑΣΣΕΡΙΚΟΣ ΕΙΣΑΙ. Η ΓΗ ΔΕ ΘΑ ΣΟΥ ΦΤΑΣΕΙ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΣ, ΤΟ ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΚΑΤΑΔΙΩΞΕΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΛΗΘΙΝΟΥ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΥ-ΚΟΙΝΟΤΙΣΜΟΥ, ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ.

479
ΜΟΝΟ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ. ΜΟΝΟ ΒΙΑ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΑ ΑΝΤΙΛΕΥΚΑ ΦΡΙΚΙΑ ΤΗς ΚΟΚΚΙΝΗς ΛΑΙΛΑΠΑς. ΣΑΠΟΥΝΙ ΘΑ ΣΑς ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΟΘΜΟΝΙΑ!

480
ΨΗΦΙΖΩ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΚΑΙ ΑΝΤΑΡΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΚΤΗΣΕΙ Η ΛΕΥΚΗ ΦΥΛΗ ΤΟ ΠΡΟΠΥΡΓΙΟ ΤΩΝ ΑΡΑΠΑΔΩΝ, ΓΟΥΕΜΠΓΟΥΟΡ. ΘΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ. ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΝΕΚΡΑ ΤΟΥΣ ΠΤΩΜΑΤΑ ΘΑ ΒΙΑΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΜΑΝΑΔΕΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ.

Pages: 1 ... 6 7 [8] 9