Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - Somalian Pirate

Pages: 1 2 3 [4] 5 6 ... 9
181
Εννοείται ότι ψήφισα τον εαυτό μου. Δε θα μου πάρετε εσείς την αναπηρική επειδή συχνάζετε σε αυτό το κωλοχανείο, πουτανάκια...

182
Όλα τα παραπάνω ισχύουν για μένα. Έχω να βγω από το σπίτι ένα πεντάμηνο, μπάνιο κάνω μία φορά το μήνα και μόνο για να καλέσω πουτάνες. Τείνω να έχω το χέρι μου στο πέος μου ενώ διαβάζω τα γραπτά συγκεκριμένων (ειδικά όσων με κράζουν) και φαντασιώνομαι πολύ διεστραμμένες καταστάσεις παράλληλα.

Πράγματι, μιλάω με τον εαυτό μου ακατάπαυστα, κυρίως για οικονομικά και για το πώς θα τσεπώσω λεφτά από ΠΟΛΥ ΓΝΩΣΤΕΣ φιλανθρωπικιές οργανώσεις. (ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ)

Δεν έχω αυτοσεβασμό, τι μαλακίες είναι αυτές; Ο σεβασμός είναι μεταβατικός δεν είναι ισοδύναμος με το να παίρνεις τσιμπούκια στον εαυτό σου (όπως η παραπάνω πουτανίτσα). Εγώ, ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ, τουλάχιστον ΕΧΩ κάτι να πω στον εαυτό μου πριν πέσω για ύπνο στη λίγδα στην υπόγα μου. Εν πάσει περιπτώσει φυσικά και δε σέβομαι τον εαυτό μου. Δε σέβομαι κανέναν.

Στην πραγματικότητα η ταπείνωση είναι πραγματικά φετίχ μου. Αν ΔΕ με ταπεινώνουν είναι που νιώθω άσχημα.

Αναφορικά με ψυχοπάθειες:

Επιβεβαιώνω ότι πάσχω και ότι βρίσκομαι υπό ψυχιατρική παρακολούθηση, αλλά δυστυχώς η αγωγή μου (η φαρμακευτική) με καθιστά απολύτως απαθή σε οποιονδήποτε γράφει με greeklish. Θα ήθελα βόλεμα με αμφεταμίνες, αλλά δυστυχώς θα πρέπει να τη βγάλουμε με αντισχιζοφρενικά και βενζοδιαζεπίνες...

Τα copy-paste δεν τα κάνω εδώ, διότι εδώ δεν υπάρχει και κανείς να με διαβάσει. Συν τοις άλλοις, η περισσότερη βιβλιογραφία μου είναι στα αγγλικά, άρα το μόνο μέρος στο οποίο μπορώ να κάνω κάτι τέτοιο ΗΤΑΝ το 4chan (που μάταια προσπάθησε να αντιγράψει η κοινότητα του webwar), πλέον 8chan.

Αποδεικτικά στοιχεία υπάρχουν άπειρα και έχω αυτοφακελωθεί μόνος μου με τη βοήθεια ψυχιατρικού και αστυνομικού επιτελείου που με παρακολουθεί καθημερινώς (αν δε δώσω σημεία ζωής για 6-8 ώρες θα μπουκάρουν στην υπόγα).

Το «αυτιστικός» το παραβλέπω. Μάταιη προσπάθεια αντιγραφής του ύφους του /b/ και του /pol/. Made me reply/10

Οι υποψήφιοι που κρύβονται πίσω από τον ανώνυμο γκέστ είναι α) το κύπριο νιάνιαρο με το νέτμπουκ του Γερμανού με την Άρτεμη και β) ο Φριγκο-έλεμεντ, που γράφει σε greeklish γιατί του έχουν γαμήσει τον πάτο στο στρατό και δε μπορεί να έχει πρόσβαση σε μηχάνημα κατασκευασμένο από Homo Sapiens. Σαφώς τα γραπτά δείχνουν επιρροές από Homo Erectus και Νεάντερταλ. Αναμένουμε τα αποτελέσματα του 23andme για επαλήθευσι.

Πάω να πάρω τα αντισχιζοφρενικά μου γιατί τα καθυστέρησα σήμερα... business is business...

183
Στον κόσμο του μαξ ίσως. Στον δικό μου θα πρέπει να περάσεις ένα μικρό στρατό ενόπλων για να φτάσεις στο στόχο, που και αυτός θα είναι οπλισμένος μέχρι τα δόντια (ελεύθερη οπλοκατοχή).

Προς Μαξ: Το «δικαιο» εμπόριο είναι σχετικό και γενικόλογο. Για να υπάρξει εμπόριο πρέπει να υπάρχει αποδοχή της έννοιας της ιδιοκτησίας. Αλλιώς καταλήγουμε σε αυτοαναιρέσεις. Τώρα το αν στο δικό σου κόσμο θα ορίζεται αλλιώς η ιδιοκτησία, δικό σου θέμα. Αλλά ιδιοκτησία θα υπάρχει. Ένα το κρατούμενο.

Δεύτερον, η έννοια της κοινωνικής διαστρωμάτωσης («ιεραρχίας») είναι ένα νοητικό κόλπο, ένα μοντέλο που δημιουργούμε για να κατανοήσουμε ένα σύνολο αλληλεπιδράσεων. Οι ανθρώπινες κοινωνίες υπό φυσιολογικές συνθήκες δεν μπορούν να έχουν άλλη διαστρωμάτωση πλην εκείνης που προκύπτει από εθελοντικές διαδικασίες. Εσύ, π.χ, προφανώς δε θα πήγαινες να δείρεις ένα ζευγάρι σαδομαζοχιστών. Συμφώνησαν όμως μια χαρά να υπάρχει διαστρωμάτωση μεταξύ τους. ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ.

Τρίτον, η σημερινή δομή του κράτους είναι μία ύβρις προς την ανθρώπινη νοημοσύνη. Και με αυτό δεν εννοώ ότι απλά ενίσταμαι σε κάποιες δομές του. Εξηγούμαι: Η πολιτική τάξη προέκυψε από ΑΙΜΑΤΗΡΟΥΣ αγώνες. Ο Ηγεμών σκότωνε, ήταν αδίστακτος, τολμηρός, θαρραλέος και θρασύς. Το Μεσαίωνα δεν υπήρχε πολιτική τάξη όπως σήμερα, αλλά η αριστοκρατία, η οποία ήταν αριστοκρατία των όπλων. Ο Ηγεμών ήταν Ηγεμών επειδή είχε σφάξει κόσμο και ήταν πρόθυμος να σφάζει μέχρι να βγει στην κορυφή. Τα σημερινά γραφειοκρατικά τσογλάνια είναι εντελώς άνανδρα. Σε παλιές εποχές ο αριστοκράτης είχε εξουσία, ΣΚΛΗΡΗ εξουσία και χειροπιαστή. Σου έλεγε «ή θα είσαι μαζί μου ή θα αφήσω να σε τσακίσουν οι Βίκινγκς, οι Μαγυάροι και οι Σαρακηνοί». Με σφαγές, με λεηλασίες, με πούτσα και ξύλο γινόσουν αριστοκράτης.

Τι εννοώ με το παραπάνω; Ότι ο λαός ΗΞΕΡΕ με τον πιο σκληρό τρόπο ποιος πουτάνας γιος του καθόταν στον κόρφο του. Σήμερα και να σφάξεις ένα γραφειοκράτη, χίλιοι θα τον αντικαταστήσουν, χειρότεροι και ακόμα πιο άνανδροι. Όταν η αριστοκρατία είναι αριστοκρατία της ΒΙΑΣ και της ΣΦΑΓΗΣ, ο λαός είναι φυσιολογικά αναρχικός και έτοιμος να τσακίσει την άρχουσα τάξι.

Πορίσματα: 1) Η Φεουδαρχία δεν είναι αναγκαία κακή μετάβαση, αν σκεφτείς ότι τότε η γραμμή κράτους-κοινωνίας θα είναι απολύτως διακριτή και θα είναι δυνατό να κάνουμε σκόνη τους συμμορίτες, αφού θα είναι προφανείς.
2) Από τη στιγμή που τα παραπάνω τα έχομε ξεκαθαρίσει, πρέπει να ορίσουμε το ιστορικό πλαίσιο της πολιτικής φιλοσοφίας του Αναρχοκαπιταλισμού: Αυτό είναι κάτι εύκολο. Στην ουσία η φιλοσοφία μας είναι η συνέχεια και η τελειοποίησις της σκέψης των Προυντόν, Benjamin Tucker, Étienne de La Boétie, Gustave de Molinari, και ευρύτερα των μουτουαλιστών. Εμείς, μέσω της οικονομικής μας παιδείας, γνωρίζουμε τι σημαίνει Αναρχία εις τον οικονομικόν τομέα. Ορίζομε, δηλαδή, την Αναρχία ως κάτι ολοκληρωμένο πλέον, μακριά από τις κατηγορίες των εχθρών μας για «ουτοπίες», δίδοντας ξεκάθαρες ιδέες και εκτιμήσεις για το τι μπορεί να συμβεί αν και μόνο αν πέσει η καταναγκαστική κρατική δομή. Η μάχη για το ποιος την έχει μεγαλύτερη, την Αναρχία, δεν είναι καινούρια. Γι' αυτό και δεν παίρνω πάρα πολύ στα σοβαρά τους «αναρχο»-κομμουνιστές όταν αυτοί δηλώνουν ότι εγώ δεν είμαι αναρχικός.

184
Μπορεί τα τσιτάτα περί αντιεμπορικής δραστηριότητας να μη με συγκινούν, αλλά στηρίζω τους συντρόφους. Και αν ξαναμπεί μέσα ρουφιάνος του ΣΔΟΕ να του γαμήσουν τον αδόξαστο.


Δεν έπιασες ουτε τον λιγοντα ΟΦΑ παϊτερικέ Πουλβερεμ. Θα προσπαθησω να στο εξηγησω, αν και δεν εχω ψηλες προσδοκίες. Με την αστυνομία εχουμε προβλημα και δεν τους αποδεχόμαστε, όχι γιατι ειναι διεφθαρμενοι ή κακοι ανθρωποι, αλλά γιατι ειναι το βίαιο εργαλίο του κρατους. Είναι η υποσχεση για τιμωρια απο την αστυνομία που νομιμοποιεί το κρατος και πειθει τους πολλους στο να το αποδεκτούνε. Το κρατος τωρα, είναι μια σκέτη μαφία, γκάγκστερικά παρασιτα στο σβέρκο της κοινωνίας, όπως είναι κάθε εξουσία άλλωστε.
Σωστός. Πούτσα και ξύλο σε κάθε γκανγκστερικό παράσιτο. Ελπίζω στην κατάληψη να υπάρχει απόθεμα μολότοφ και κανένα εύκαιρο καλάσνικοφ. Αν δεν καταλάβουν με το «άντε γαμηθείτε» θα καταλάβουν με τις σφαίρες και τις φλόγες στον πάτο τους.

185
ΠΕΡΙΑΝΔΡΟΣ ΑΝ-ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΣ έπρεπε να λέγεται. Εδώ και 15 χρόνια κλαίγεται σα μουνί ότι «αν ανοίξω το στόμα μου τελειώσατε» και ακόμα δεν είδαμε τίποτα. Σαν τον Καλέντζη κι αυτός: Μια-δυο εκπομπές στο Axis Radio, έτσι για να πει τη μαλακία του και πίσω στη φωλιά του. Και μετά σου λέει Εθνικοσοσιαλιστές. Αυτοί είναι εντελώς άμπαλοι μπροστά στο NSDAP...

186
Aπόπατος / Re: Τι θα γίνει με αυτόν τον Ε.Σ.?
« on: February 22, 2015, 05:28:22 am »
Του τέλειωσε η αναβολάρα του αναβολάκια (είπαμε είναι «γυμναΖμένος») και πήγε στο πιο χοτ μπουρδέλο της Ελλάδος, τον ΕΣ. Ακούγανε λέει λαϊκά. Λες και αυτός που βάζει κάτι βοθροχάουζ της πούτσας είναι καλύτερος.

Και έκανε χαρές ότι και καλά θα μας σώσει ο στρατός. Πήγε, όπως όλοι οι στρατόκαυλοι, και είδε τι σωτηρία θα φέρει.

Βέβαια το παιδί είναι ακόμα νέο και το κατανοώ. Όταν το 80% αυτών που χαρακτηρίζεις «δικών σου» μετά τους λες υπανθρώπους, μάλλον πρέπει να επαναπροσδιορίσεις ΠΟΙΟΙ είναι οι δικοί σου.

Νόμιζε ο βλακάκος ότι θα πετύχει κανέναν Pinochet-in-the-Making. Γελάνε και τα τσιμέντα. Τι;;; ΠΟΥΤΑΝΕΣ;;; Εδώ μας έλεγε ότι έφερνε τα μουνιά με το τσουβάλι σπίτι του τι ΚΣεπεζμός είναι αυτός;

ΒΙΛΙΑΡΔΕ ΑΠΑΙΤΩ ΝΑ ΚΟΨΕΙΣ ΤΙΣ ΠΙΠΕΣ ΣΤΟΥΣ ΚΑΡΑΒΑΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΨΕΙΣ ΤΟ ΑΡΑΛΙΚΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΣΚΙΣΕΙΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΩΛΟΚΡΑΤΟΣ ΜΙΑ ΩΡΑ ΑΡΧΥΤΕΡΑ. ΑΝΤΕ.

187
Αντιφασισμός / Re: Νεα εκ Ουκρανιας
« on: February 22, 2015, 05:20:37 am »
"ΝΕΑ ΕΞ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ," ΛΕΜΕ ΑΜΟΡΦΩΤΕ, ΣΤΟΥΡΝΕ, ΡΕΖΙΛΗ, ΠΟΡΝΙΘΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗΣ. ΘΕΣ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΟ.
Απολαυστικό μπινελίκωμα. Gr8 b8 m8 I r8 8/8 and not too l8 to masturb8.

188
ΠΟΥΤΣΑ ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΟΡΓΑΝΟ ΤΩΝ ΚΟΡΠΟΡΑΤΙΣΤΩΝ. ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΥΣ ΤΥΡΑΝΟΚΤΟΝΟΥΣ. ΚΑΘΕ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΤΣΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΙΔΙΑ ΔΑΠΑΝΗ. Ο ΜΠΑΤΣΟΣ ΘΑ ΣΥΛΛΑΒΕΙ ΜΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΕΖΕΜΠΟΡΟΥΣ (ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΜΠΟΡΕΥΟΝΤΑΙ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ), ΠΡΕΖΑΚΗΔΕΣ, ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΤΑΗΛΙΚΙ ΩΣ ΤΡΟΧΑΙΑ ΓΙΑ «ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΟΥ».

ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΛΟΓΑΚΙΑ ΚΑΙ Η ΚΒΑΝΤΟΜΗΧΑΝΙΚΗ, ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΒΙΛΙΑΡΔΟΣ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙ.

ΜΠΑΤΣΕ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΟΥΤΑΝΟΠΑΙΔΙ, ΣΕ ΚΑΛΩ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΜΜΟΡΙΤΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ. Η ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΟΥ ΣΤΟ ΠΟΣΤΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΟΧΗ >>ΟΛΗΣ<< ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ-ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑΣ. ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΣΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΡΟΣ ΕΣΕΝΑ. ΚΑΛΟ ΚΑΤΕΥΩΔΙΟ.

189
Ακόμα διαβάζεις αυτό το βόθρο; Εγώ εδώ και πολύ καιρό έχω πάψει να ασχολούμαι. Είναι τόσο ηλίθιοι που εσύ μπροστά τους φαίνεσαι ιδιοφυΐα.

Ποιος πατησιώτης, εδώ μιλάμε για μπετόστοκους. Είναι λες και όλη η πλέμπα της νεοΕΛληνικής διανόησης αυνανίζεται ασύστολα σε εκείνο το κωλοχανείο. Δε θα εκπλαγώ αν μάθω ότι ο Πάμκιν έχει από κοντά κρατικές επιδοτήσεις από νεοπασοκράτες θαμώνες του.

Με τα μυαλά που έχουν θα ασχολούνται ακόμα με το διαλεκτικό προτσές του καπιταλισμού. Εκεί είναι καφενείο όπου λένε μαλακίες και νομίζουν ότι λένε κάτι σημαντικό. Εδώ νομίζουμε ότι λέμε μαλακίες, αλλά πιο σημαντικά πράγματα θα ειπωθούν από αυτά που λέγονται εκεί πέρα...

190
https://www.youtube.com/watch?v=POMy9SbLnRw

Θα σου φανεί πολύ ενδιαφέρον και "to the point".

191
Αλληλεγγύη στον υπερκαυλαρά Νίκο Μαζιώτη και πούτσα και ξύλο σε κάθε πουτάνας γιό ΠΟΥΣΤΗρίζει κόμμα (ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ κόμμα) σε αυτό το κωλοχανείο. Γαμώ το έθνος σας και κάθε σας αξία, αριστεροδεξιά κοπροκομματόσκυλα.

192
Καλά, όταν θα εθνικοκαπιταλίσει τη χώρα ο Τσίπρας θα σας πω εγώ. Κανονικά ο obi wan (που είναι ο Fringe Elements) θα έπρεπε με χέρια και πόδια να τραβ... εεε να στηρίζει Τσίπρα. Αλλά τι, αυτός θα στηρίξει (όπως στηρίζει εδώ και 5 χρόνια τουλάχιστον) τους φιδέμπορες της ΧΑ, που λένε στα ίσα ότι είναι κομμουνιστές.

Είπαμε, θα μείνει ένας σε μία οργάνωση 100% σοσιαλιστική και θα αναρωτιέται γιατί η λευκή του φυλή δεν «καπιταλίζει» τον τόπο...

193
Γιατί μόνο τα μπάσταρδα, ρε; Και οι φτωχοί ηλίθιοι είναι και είναι φτωχοί. Εσένα εννοείται ότι αν σε έδερνε ο πατέρας σου από παιδί και δε σου αγόραζε κανείς βιβλία, εσύ θα είχες αυτή τη «γενετική» την προδιάθεση να γίνεις άριος με ευφυΐα δύο με τρεις (ούτε καν μία) τυπικές αποκλίσεις δεξιά.

Τόση προσπάθεια να δικαιολογήσει το γεγονός ότι δε γεννήθηκε στα σκατά, αυτό το παιδί. ΕΚΕΙ εδρεύει και ο κρυφος σοσιαλισμός του. Και μόνο το ότι «ψάχνεται» για να «εξηγήσει» (δικαιολογήσει) τα όποια πλούτη του (προφανώς δεν είναι ζάπλουτος, απλά τυπικός γόνος μεσο-αστικής δεξιάς σοσιαλιστικής οικογένειας) δείχνει ότι το target group του είναι οι εθνικοσοσιαλιστές και απλά θέλει να τους πει «μα δεν είμαι τόσο κακός, ρε παιδιά, τα πλούτη μου τα απέκτησα επειδή ο αράπης είναι ηλίθιος».

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΟΠ ΚΟΡΝ ΓΑΜΩ...

194
και κανει μενσιο τον spawktalk ρε το μουτρο!

Σε λίγο θα μας πεις ότι οι έρευνες του Pioneer Fund είναι αξιόπιστ... T-XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAX...

196
Σεξ και Αυνανισμός / Re: Ερώτηση προς μέλη
« on: November 28, 2014, 10:51:02 am »
Φαίνεται αυτή, μελλοντική (ή κρυφή) ΔΑΠιτοΠΑΣΠίτισσα...

197
ΤΙ είναι ο «φεουδάρχης»; Πώς τον ορίζεις; Δημιουργείς με εντελώς αντι-στιρνερικό τρόπο μερικές έννοιες-μπαμπούλες και τις χρησιμοποιείς ως στήριγμα της λογικής σου.

ΧΑΙΡΟΜΑΙ που λες ότι είναι αστική αξία η ισότητα! Στο δικό μου λεξιλόγιο, η ισότητα είναι ΚΡΑΤΙΚΗ αξία! Και πιστεύω ότι είναι κοντά και οι δύο ερμηνείες!

Αν, όμως, δεν αναγνωρίζεις την ισότητα, τότε αναγκαία θα ΒΛΕΠΕΙΣ την ΑΝισότητα! Αυτό δεν είναι ούτε κακό ούτε καλό. Είναι απλά η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. Εσύ ξέρεις καλύτερα τον Στίρνερ από εμένα. ΑΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΙΣΟΙ σε αυτόν τον τομέα. Εγώ ξέρω καλύτερα τον Rothbard και τη βιβλιογραφία του Mises Institute από σένα. Άρα είμαι ανώτερος σε αυτόν τον τομέα. Η ίδια η φύση του ανθρώπου και της πλάσης, δηλαδή ο καταμερισμός της εργασίας και η εξειδίκευση ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ το να είσαι εσύ καλύτερος από μένα σε έναν τομέα και τούμπαλιν!

Αν θέλεις, μπορείς εσύ σε διαγωνίσματα που κάνεις (ή κάποιος με παρόμοιες ιδέες) να θέτεις τα πρότυπα σύμφωνα με τα οποία πρέπει να εξετάζονται οι συμμετέχοντες. ΕΚΕΙ καταλήγω.

Αναφορικά με τις δεισιδαιμονίες σου σχετικά με τον αναρχοκαπιταλισμό:
Το πρόβλημά σου δεν είναι ότι απέχεις τρομακτικά από αυτά που λέω, αλλά το ότι χρησιμοποιούμε άλλη ΟΡΟΛΟΓΙΑ κυρίως. Δεν έχεις αναρωτηθεί ποτέ πώς γίνεται και οι πιο ηλίθιοι να έχουν πρόσβαση σε βασικές ανάγκες σε χώρες με κάποια ιστορία ΣΧΕΤΙΚΗΣ οικονομικής ελευθερίας (π.χ ΗΠΑ μέχρι το 1912); Εγώ σου λέω ότι αυτό συμβαίνει όταν υπάρχει επαρκής συσσώρευση κεφαλαίου, δηλαδή όταν ΑΦΗΝΕΙΣ ΗΣΥΧΟ τον κόσμο και αυτός αποταμιεύει, όπως όλοι οι άνθρωποι όταν δε φοβούνται μην τους κλέψουν ανά πάσα στιγμή.

Όταν ο ένας δουλεύει όλη τη χρονιά για να κρατήσει προμήθειες για τις δύσκολες μέρες και ο άλλος δε δουλεύει παρά μόνο όσο χρειάζεται για την επόμενη στιγμή, σοβαρά θα ήθελες και οι δύο να έχουν ίδιο αποτέλεσμα; ΑΥΤΟ είναι η αποταμίευση. Και ως ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ αυτής της διαφοράς, εκείνος που θέλει το περίσσευμα του άλλου το δανείζεται ΜΕ ΤΟΚΟ. Και πρόσεξε: Αν το κράτος δεν υπάρχει, δεν υπάρχει και πληθωρισμός (σχεδόν νομοτελειακά). Δηλαδή το επιτόκιο θα ήταν ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΟ. Αν, πάλι, μιλούσαμε για ΑΠΟπληθωρισμό, δηλαδή το νόμισμα (της προτίμησής σου, όπως είπαμε αναρχία έχουμε αν θες στήνεις δικό σου νόμισμα, αν και τα περισσότερα θα έχουν κάποια σχέση με χρυσό) να ΚΕΡΔΙΖΕΙ αξία χρονικά, τότε θα είχε κίνητρο ο καθένας να ΚΡΑΤΗΣΕΙ το προϊόν των κόπων του και να μην το καταναλώσει! Δηλαδή θα είχαμε αύξηση συσσώρευσης κεφαλαίων, που θα βελτίωνε την παραγωγή και θα έκανε ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΡΟΣΙΤΑ ΤΑ ΑΓΑΘΑ.

Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, μη νομίζεις ότι για κάποιο λόγο απεχθάνομαι τους φτωχούς. Αντίθετα, έχω την πεποίθηση ότι η πρότασή μας θα τους δώσει ευκαιρίες που δεν τις είχαν σε καμία κρατική κοινωνία.

Με τον μουτουαλισμό και τον Προυντόν πώς τα πας;

198
εσυ που τα εχεις δει, απαντησε μου σε αυτο, οσο πιο λιτα γινεται: στον αναρχοκαπιταλισμο σας, οι εξυπνοι εχουν την "ελευθερια" να εκμεταλλευονται τους χαζους δημιουργοντας ιεραρχικες εταιριες. Αυτο δεν ειναι αντι-αναρχικο καθως μεταθετει την αρχη απο το κρατος στον ισχυρο/εξυπνο/you-name-it????

Το βιντεο για να το δω, δειξε μου το και πρεπει να ειναι < των 5 λεπτων.
<5 λεπτών θα σου βρω μερικά επιπέδου Τράγκα και αν σου αρέσουν. Αν έλεγες 10 ή 15 μπορεί και να σου έστελνα μερικά πολύ περιεκτικά.

Πάντως πας πολύ μακριά από τον Στίρνερ. Πώς γίνεται να λες ότι είσαι Εγωιστής, αλλά να αρνείσαι την ελευθερία σου να κάνεις ό,τι θέλεις, αντίθετα από το πώς νιώθουν οι άλλοι και τι θέλουν; Εκτός και αν ο Στίρνερ ήταν ΑΡΧΙΚΗ επιρροή σου και πλέον είσαι ευθέως κομμουνιστής.

Έχεις να επιλέξεις ανάμεσα σε ελευθερία και ισότητα.

Η ίδια η ισότητα είναι άτοπη, διότι ΠΡΟΫΠΟΘΕΤΕΙ κάποια ΥΠΑΡΧΟΥΣΑ ΑΝΙΣΟΤΗΤΑ. Δηλαδή «είμαστε ίσοι ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ». Δηλαδή ο ΝΟΜΟΣ (δηλαδή η έκφανση δικαίου που σφετερίζεται το Κράτος) είναι ΑΝΩΤΕΡΟΣ από σένα.

Ελευθερία σημαίνει απουσία νόμων, τουλάχιστων τεχνητών-ανθρώπινων. Χωρίς ανθρώπινους νόμους δεν μπορεί να νοηθεί ισότητα. Από την παραμικρή γενετική διαφορά (που προσωπικά δεν θεωρώ ότι καθορίζει 100% τη ζωή σου, διότι ακόμα και οι γενετικές διαφορές έχουν συμβεί λόγω περιβάλλοντος), μέχρι το ίδιο το περιβάλλον όπου ζεις διαμορφώνουν ΑΛΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ. Όταν σκέφτεσαι διαφορετικά από κάποιον άλλο, αυτό το «διαφορετικό» είναι η συνισταμένη όλων των ανισοτήτων όλων των ταλέντων ή που έχεις ή δεν έχεις σε σχέση με κάποιον άλλο.

Ο χαζός μπορεί, αφού κατά τη γνώμη σου δε θέλει αυτό που εσύ, αυθαίρετα, ορίζεις ως «εκμετάλλευση», να επιλέξει να μη συναναστρέφεται με τους εκμεταλλευτές του και να δέχεται προσφορές από μόνο αυτούς που δεν τον «εκμεταλλεύονται». Αν τώρα θες να γίνεις διαιτησία για το τι είναι και τι δεν είναι εκμετάλλευση και με βάση αυτό να επιτρέπεις ή να απαγορεύεις συναλλαγές, σου προτείνω επίσης να απαγορεύσεις στους βιτσιόζους το BDSM και οποιαδήποτε φαντασίωση δε σου αρέσει επειδή υφίσταται «εκμετάλλεση». Και τα δικά σου επιχειρήματα θα ήταν τα ίδια και τα δικά μου.

Αν είσαι σε ένα νησί μόνος σου και πρέπει να δουλεύεις όλη μέρα, ΑΥΤΟ δεν είναι «εκμετάλλευση»; ΠΟΙΑΝΟΥ; Δηλαδή θεωρείς ότι κάτι που δεν υπήρχε πριν (τα μέσα παραγωγής) και δημιουργήθηκαν με την παρέμβαση κάποιου (καπιταλιστής) πρέπει να είναι δικό σου; Για κορόιδα ψάχνεις; Εσύ θα καθόσουν να δουλέψεις ολομόναχος για να έρθω εγώ να σου πω, όχι να σε ρωτήσω ευγενικά και χωρίς όπλο στο χέρι, ότι σου έχω πάρει ΗΔΗ τα μέσα παραγωγής και δεν μπορείς να κάνεις τίποτα; Είσαι 40+ σύμφωνα με εκτιμήσεις μου. Είναι δυνατόν πέραν του τρολλαρίσματος να έχεις πραγματικά τέτοια μυαλά και να περιμένεις να σε πάρω στα σοβαρά;

Αν όλοι όσοι αποταμιεύουν αρνηθούν να αποταμιεύουν, αν όλοι οι επενδυτές πάψουν να επενδύουν και τα μέσα παραγωγής καταστραφούν (αφού δε θα υπάρχει περίσσευμα πόρων για να τα συντηρήσουν ή/και να τα βελτιώσουν), εσύ ΤΙ θα κάνεις; Τα έχουμε πει εκατό φορές και εδώ και παντού και αρνείσαι κι εσύ και όλοι να προσθέσετε 2+2 για να βρείτε 4. Ή επίτηδες σπαταλάτε το χρόνο μας ή είστε εντελώς ηλίθιοι ή απλά λόγω ατυχιών δεν περάσατε το εκπαιδευτικό επίπεδο νηπιαγωγείου για να καταλάβετε πολύ βασικές αριθμητικές και λογικές έννοιες. Δεν έχω κάτι άλλο να πω.

199
Μαξ, δες τα βίντεο του Stefan Molyneux. Προφανώς μόνο εκείνα στα οποία μιλάει για το θέμα μας.

200
Πολιτική επικαιρότητα / Re: Πολυτεχνειο 2014
« on: November 20, 2014, 01:04:59 am »
Εν τω μεταξύ είδα το βίντεο του μαξ με τον χίτλερ στο ακάουντ του, που τα έχωνε στον Πάμκιν. Ισορροπημένο γαμοσταυρίδι. ΣΚΑΤΑ ΣΤΟ ΚΩΛΟΧΑΝΕΙΟ ΤΟΥ ΠΑΜΚΙΝ. ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΨΩΛΗ.

201
Πολιτική επικαιρότητα / Re: Ισχυει ή οχι?
« on: November 18, 2014, 12:29:43 am »
Βεβαίως. Δεν είμαστε όλοι ορφανοί σαν τα μούτρα σου.

202
ΜΑΛΑΚΑ ΒΓΑΛΕ ΤΩΡΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΩΛΟΣΑΗΤ ΜΗ ΣΟΥ ΓΑΜΗΣΩ.

ΟΚ, σοβαρά, ποιος στον πούτσο είναι ο Kenourgios και γιατί πρέπει να τον ποστάρει το πουτανάκι εδώ; Είναι συγγενής του Πλατή ή του μιστεπ-μαξ; Σε γυφτιές έχει ξεπέσει το σάιτ.

203
Πολιτική επικαιρότητα / Re: Ισχυει ή οχι?
« on: November 17, 2014, 04:57:13 pm »
Χαλάρωσε, μυγδάλα, αργά-αργά το πάνε. Για την ώρα έχουν εξαπολύσει ανελέητο ανταρτοπόλεμο στέλνοντας τον Ράμπο τους, δηλαδή τον Μαξ. Η επιτυχία του webwar είναι απόδειξη της επιτυχούς δράσης των ασφαλιτών της Κύπρου.

204
ΕΣΥ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΨΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΕ ΛΕΣ ΝΑ ΞΕΚΟΥΝΗΣΕΙΣ ΔΕ ΤΗ ΠΑΛΕΥΕΙΣ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΣΕ ΔΙΩΧΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ ΠΙΟ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΓΥΦΤΑΚΙ ΜΕ ΤΙΣ ΙΔΙΟ ΨΕΥΤΙΚΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ. ΤΡΑΒΑ ΨΟΦΑ ΡΕ ΓΑΜΩ ΤΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΠΟΥ ΣΕ ΔΕΡΝΕΙ ΗΛΙΘΙΕ.
Η μαμά σου το ξέρει ότι δε διαβάζεις, μικρέ;

205
Παρένθεσις: Ποιος τον ΓΑΜΑΕΙ τον Σπένγκλερ και τον κάθε πουταναζιό neoreactionary που την έχει δει Έβολα. Γνήσιος γερμανοτσολιάς (με την πραγματική έννοια). Δεν ανησυχώ. Θα γίνετε όλοι σας μισθωτοί σκλάβοι και μετά θα κλαίτε και θα θέλετε να σοσιαλιστικοποιηθεί το Apartheid και να επανέλθετε στην κορυφή. Αλλά θα έχετε πέσει στο λάκκο που σκάψατε για εμάς. Και θα θαφτείτε ζωντανοί με τα ίδια σας τα χέρια.

Ο πολύς Φάουστ και οι παραδοσιοκρατικές μαλακίες κάνουν κακό. Έπρεπε να μείνεις στα γραπτά του Mises.org. Τώρα απλά αρχίζω και σε λυπάμαι, που από τα ένδοξα ποστ στο πχόρουμ τζιάρ (AKA το μπουρδέλο του πάμκιν), εκατήντησες να ποστάρεις θολοκουλτουριάρικες μαλακίες.

Ανάλυση δράσεως του Βιλιάρδου (θα τον λέμε έτσι, για να ξέρουμε σε ποιον τα χώνουμε):
>copy+paste μίας γνωστής playlist «ερευνών», που αποδεδειγμένα ψεύδονται ασυστόλως, από 5-10 γνωστούς και επαναλαμβανόμενους συγγραφείς.
>teaser σχόλια, για να τραβήξει την προσοχή (ας του κάνουμε τη χάρη, βρε παιδιά).
>λαμβάνει απάντηση-ερώτηση που καταρρίπτει και πάει πίσω τη θεωρία του.
>«ΕΙΣΑΙ ΚΙ ΕΣΥ ΑΡΑΠΗΣ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΙ ΕΒΡΑΙΟΣ, ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΡΑΠΗΣ, ΕΙΜΑΙ ΛΕΥΚΟΣ ΚΑΙ ΟΡΙΖΩ ΤΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΕΥΚΟΣ, AWHMAHGERD!!!».gif

206

Επί παραδείγματι, με μια απλή αναζήτηση στην lgbt-wikipedia βρήκα ένα σωρό έρευνες που λένε ότι κάποιες ορμόνες κάνουν τον άνθρωπο πούστη. Γιατί δεν τον κάνουν βάτραχο ή αερόστατο; Επίσης διάβασα ότι (αποδεικνύεται επιστημονικά πως) οι πούστηδες είναι μάτσο και έχουν τα μεγαλύτερα καβλιά, είναι γεμάτοι μυς και φλέβα. Γιατί είναι τόσο καβλιάρηδες οι πούστηδες; Για να σκοτώνουν και να γαμάνε, για να δέρνουν, για να είναι ανελέητοι, όχι φλούφληδες. Αυτός είναι ο φυσικός τους ρόλος, ο ρόλος του προστάτη, του ασκητή και συνάμα του επιβήτορα: του κατά  Συκουρτή Ήρωα, του ανθρώπου που υπερβαίνει τον ατομισμό του για να εξυπηρετήσει έναν Ανώτερο Σκοπό, που θυσιάζει την ατομική του επιβίωση για να κατακτήσει χύνοντας το Αίμα των Εχθρών, μέσω του Αίματος της Φυλής, την αιώνια συλλογική επιβίωση.


{Gay men have also been shown to have higher levels of circulating androgens  and larger ****es, on average, than hetero men." από μελέτες:
Plasma Testosterone Levels in Heterosexual and Homosexual Men H. KEITH H. BRODIE; NANETTE GARTRELL; CHARLES DOERING; THOMAS RHUE
The relation between sexual orientation and penile size. Bogaert AF1, Hershberger S.}


Σε ότι αφορά τον σοσιαλισμό δεν καταλαβαίνω γιατί ακόμα παιδεύεσαι. Οι bodybuilders είναι μεγάλοι άνθρωποι, για αυτό χέζουν μεγάλες κουράδες. Οι φλούφληδες είναι ασθενικά ισχνά πλάσματα, για αυτό χέζουν κουραδίτσες μικρές σαν κουφέτα. Για να γίνεις μεγάλος χρειάζεται να φας πρωτεΐνες, όχι σκατά. Επίσης οι bodybuilders, παρά το γεγονός ότι κάνουν μεγάλα σκατά, δεν είναι χέστες, οι φλούφληδες είναι οι χέστες, άσχετα αν κάνουν μικρές κουραδίτσες.
Εξαγωγή συμπερασμάτων:
1) Μιλάμε για ομοφυλόφιλο που μας τρολλάρει ότι είναι στρέητ. Στο πολύ τρελό, bisexual.
2) Βρείτε τις διαφορές ανάμεσα σε αυτό και στις γνωστές μούρες των κρεατινών που πάνε στα γυμναστήρια για να χαλάσουν την αισθητική των υπολοίπων από εμάς.
3) lgbt-wiki? SERIOUSLY? Ακόμα κι εγώ που έχω συνηθίσει το 4chan και το μπουρδέλο εδώ δεν έχω την υπομονή για τέτοιους ψυχασθενείς.

Κατά τα άλλα..
>implying ότι οι πρωτεΐνες δε γίνονται σκατά.

Αναφορικά με το 1):
Πώς γίνεται να λέει κάποιος ότι οι πούστηδες είναι μάτσο όταν έχει ανεβάσει φωτό του που του δίνουν χαρακτηριστικά πούστηδων; Ποοοολύ ενδιαφέρουσα περίπτωσις! Συνεχίστε, παρακαλώ. Σας παρατηρώ με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, όπως κάθε έκθεμα παρατηρείται από σοβαρούς ψυχιάτρους και νευρολόγους. top lel m8

207
Γαμώ, διέγραψα το ποστ. Λοιπόν, συνοπτικά:

α) Ξεχνάς την Αιθιοπία, μία από τις αρχαιότερες κοινωνίες και την πρώτη χριστιανική, που αντιστάθηκε σε κατακτητές μέχρι το Μουσολίνι που μπήκε με χημικά μέσα.
β) Οι μαύροι, αφού διάβασες Sowell, υποφέρουν και σήμερα απλά διαφορετικά, επειδή ο ρατσισμός των WASP άλλαξε υφή και αντί να τους κρατάνε με τη βία κάτω, φροντίζουν να τους μετατρέπουν σε παράσιτα του κράτους.
γ) Δεν είμαι καλοπροαίρετος. Ξεκαβάλα από το high horse που καβαλάς. Κάνεις δηλώσεις υψηλής κοινωνικής βαρύτητας, να περιμένεις ο συνομιλητής να σου πρήξει τον πούτσο σε σημείο αηδίας. Το ίδιο θα ζητούσες από κάποιον που λέει ότι η γη είναι επίπεδη.
δ) Η ομοφυλοφιλία εξαρτάται ΚΑΙ από την εγκυμοσύνη και σε μεγάλο βαθμό. Το ότι εσύ δεν είσαι διαβασμένος πάνω σε αυτό δε σημαίνει ότι δεν υπάρχει τέτοια διάστασι.
ε) Άρα αποδέχεσαι τη θέση του Τσόμσκι (που είναι εν μέρη αληθής) ότι τα περίφημα πολιτισμένα κράτη έχουν σοσιαλισμό, ενώ οι χώρες που θεωρούνται πρωτόγονες είναι ελεύθερες. Ο μόνος λόγος που η δύση είναι πιο πλούσια είναι διότι οι κλέφτες είναι καλύτεροι. Ο λόγος που αποτυγχάνει το δυτικό μοντέλο στο νότο είναι ακριβώς επειδή ο λαός είναι ατομιστικός και αντι-κρατικός. Δεν είδα πολλούς αράπηδες να είναι δημόσιοι υπάλληλοι στο Κογκό ή στη Νιγηρία. Είδα, όμως, ΑΠΕΙΡΟΥΣ λευκούς (της χλωρίνης) να είναι κρατικά παράσιτα. Απλά προσαρμόζεις αυτά που βλέπεις σε θεωρίες που έχεις ήδη σχηματίσει, πράγμα αντιδιαμετρικό προς την επιστημονική μέθοδο και το αριστοτελικό ιδεώδες. Είσαι απλά νεοπλατωνικός και ανάγεις το σοσιαλισμό σε κάτι «ιδεατό» που αντιστοιχεί στον αρχετυπικό νέγρο, ενώ τον καπιταλισμό σε κάτι ανάλογο για τον «λευκό». Το γεγονός ότι οι δύο κατηγορίες που σχηματίζεις δεν έχουν ΚΑΜΙΑ μα ΚΑΜΙΑ σχέση με την πραγματικότητα, δείχνει ότι είσαι γνήσιος κολλεκτιβιστής φιλοπλατωνικός και το φασιστικό σου όραμα δείχνει ΑΚΡΙΒΩΣ αυτό.

208
*facepalm*

Πέρα από τον Rushton και τους ομοίους του, υπάρχει κανένας σοβαρός επιστήμων που να τα δέχεται αυτά που λες;

Όσο για το IQ των αρχαίων λες ΜΕΓΑΛΕΣ μαλακίες και θα έπρεπε να ξέρεις εσύ ο ίδιος για το Flynn Effect, μιας και τα βίντεο που παρουσιάζεις έχουν μιλήσει γι' αυτό. Οι αρχαίοι το πιο πιθανό είναι να ήταν πιο ΒΛΑΚΕΣ από εμάς. Απλά οι ηλίθιοι δεν είχαν πρόσβασι στη γραφή, οπόταν δεν άφησαν κάτι για να θυμόμαστε την ηλιθιότητά τους.

Γονίδια, πανίβλακα αναλογιστάκο, ούτε έχουν βρεθεί, ΟΥΤΕ θα βρεθούν. Και αυτό, διότι η εξυπνάδα είναι polygenic trait, όπως ΞΕΡΕΙΣ ΗΔΗ, ΓΑΜΩ ΤΟ ΞΕΣΤΑΥΡΙ ΣΟΥ. Μην επαναλαμβανόμαστε.

Οι δικοί σου, ακριβώς επειδή είναι πολιτισμικοί Προτεστάντες, είναι ένα μάτσο πουστόφλωροι που κοιτάζουν 5-10 δείκτες (ακριβώς όπως ο -φυλετικά καθαρός- Κέυνς, που μας οδήγησε εδώ που είμαστε) και νομίζουν ότι ορίζουν τον κόσμο. Είναι θετικιστές με τη χείριστη έννοια του όρου. Αν ήξερες έστω τα μισά από αυτά που δηλώνεις (που δεν ξέρεις, διότι είσαι αναλογιστής στο επάγγελμα, δηλαδή τσεπώνεις λεφτά που δε θα πήγαιναν σε εσένα αν δεν υπήρχε το κράτος, ακριβώς γιατί η πολύπλοκη φορολογική νομοθεσία σου δίνει πελάτες), θα είχες αναφέρει ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΕΝΑ για τον παράγονα «EPIGENETICS». Τι εστί αυτό; Αυτό είναι η θεωρία ότι μπορεί η συμπεριφορά να αλλάζει ακόμα και σε βάθος 2-3 γενιών, πράγμα ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΛΟΓΙΚΟ αν σκεφτεί κανείς τις εγγύους. Αν η άλλη ζει μέσα στο άγχος, το παιδί της θα βγει με προβλήματα. Αυτός είναι ένας από τους λόγους που προκύπτει η ομοφυλοφιλία (που δεν είναι γενετική εντελώς, αλλά εξαρτάται και από την εγκυμοσύνη).

Οι μαύροι των ΗΠΑ, δηλαδή, μπορούν κάλλιστα να είναι ΑΛΛΟΣ ΚΛΑΔΟΣ ΕΝΤΕΛΩΣ σε σχέση με τους Αφρικανούς. Και αυτό συνέβη λόγω του domestication που υπέστησαν από τους λευκούς της κεντρικής κυβερνήσεως.

Όσο για το σοσιαλισμό, συνεχίζεις να λες ΜΑΛΑΚΙΕΣ και δεν απαντάς στην ταμπακιέρα: ΠΟΙΟΣ ΓΕΝΝΗΣΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ; ΠΟΙΟΟΟΟΟΣ; HINT: ΚΟΙΤΑ ΣΤΟ ΠΑΝΩ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΧΑΡΤΗ. ΚΑΙ, ΠΑΡΑΔΟΞΩΣ, ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΥΤΕ ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΕΣ ΟΥΤΕ ΟΙ ΚΑΘΟΛΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΡΩΤΟΕΦΑΡΜΟΣΑΝ.

Αλλά για πες μας, ρε κάγκουρα της κρεατίνης:

1) ΠΟΙΟΣ άλλος έξω από την AmRen (non-WASP) και τους πεογλείφτες της τα λέει αυτά; Άσε στην απ' έξω και τους Ιάπωνες, που ξέρουμε όλοι ότι είναι ξενοφοβικές πουτάνες.

2) Τι μπορεί να κλάσει ο Fringe και ο Realist σε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ μοριακούς βιολόγους; Ο Fringe κάνει κάποια δουλειά άσχετη, της πούτσας (είναι και αδελφή, οπόταν λογικό είναι), ο Realist κατά 90% πιθανότητα είναι κρατικοδίαιτος (έμμεσα ή άμεσα), από τη στιγμή που σε περίοδο κρίσης έχει λεφτά να τα σκορπάει σε διακοπές ολοχρονίς. Το τελευταίο είναι στοιχείο που εν μέρει το εμπνεύστηκα από τα γραπτά σου στο μπλογκ (που έχεις κατεβάσει). Credit given. Πες, λοιπόν, τι μπορούν αυτές οι πουτάνες που ξεκινούν με μία θεωρία και μετά προσαρμόζουν τα στοιχεία σε αυτή (ΟΥΔΕΠΟΤΕ δεν ήταν αντιρατσιστής ο Fringe ούτε ο Realist) να μας πουν στα σοβαρά για γενετική; Έχουν κάποιο ιατρικό υπόβαθρο; Μπορούν να μου βρουν (Ω, ΝΑΙ, ΠΑΠΑΡΑ ΜΟΥ) σε επιστημονικά peer reviewed journals (ξέρεις εσύ, αυτά που σνομπάρει το πουστάκι ο Fringe) για αυτές τις μαλακίες; Ακόμα και ο Morrakiu τα έχει χώσει στις μαλακίες του Fringe και είναι και ο ίδιος WASP, αλλά γαμάτος.

3) Πες μας μία ΠΟΙΕΣ χώρες έχουν φάει κρατικιστικό γαμήσι τους τελευταίους δύο αιώνας. Πες μας ποιες χώρες έδωσαν προνόμια ψήφου στις γυναίκες, τη στιγμή που ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ότι οι γυναίκες, πουτάνες γαρ, ψηφίζουν σοσιαλιστές; Α, ΝΑΙ. ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΚΑΝΕΙΣ ΤΕΜΕΝΑΔΕΣ.

4) Αρχίδι μην ξαναπιάσεις στο στόμα σου τον αναρχοκαπιταλισμό και τον μαγαρίσεις βάζοντάς τον σε συγγενική κατηγορία με τα βορειοευρωπαϊκά εκτρώματα. Το ευρωπαϊκό μοντέλο οικονομίας είναι 100% αντίθετο στον αναρχοκαπιταλισμό. Εσύ, ρε βλάκα, δεν είδες το βίντεο του Fringe για τη Σομαλία; Οι Σομαλοί, παρόλο που στα χαρτιά των κρατών ήταν στον πάτο κάθε λίστας, στην πράξη ζούσαν πολύ καλύτερα απ' ό,τι ζούσαν με κράτος. Τις παπαριές που λένε διάφοροι απόφοιτοι ανάλογων σχολών με τη δικιά σου, οι Αυστριακοί Οικονομολόγοι τις θεωρούν γελοίες. Το ΑΕΠ της χώρας δε μετράει τίποτα, πέραν του πόσα τσεπώνει το κράτος. Το κατά κεφαλήν ΑΕΠ είναι το πόσα τσεπώνει κατά κεφαλήν, δηλαδή ανά πρόβατο. Το κράτος είναι ένας μεγάλος τσοπάνης. Και επειδή δεν ξέρει καλή αριθμητική, έβαλε και 2-3 «γραφιάδες» της πούτσας, σαν του λόγου σου (αναλογιστές) να του κάνουν τη δουλειά.

5) Ο Ρόθμπαρντ είχε ΠΑΝΤΑ ΣΤΑΘΕΡΕΣ ΘΕΣΕΙΣ και δεν είχε πρόβλημα να συνεργαστεί μέχρι και με κομμουνιστές νοικοκύρηδες. Εσύ, επειδή είσαι γόνος ρουφιάνων (ξέρω πολλούς σαν κι εσένα), νομίζεις ότι οι συμμορίτες σου που «νίκησαν» στο Γράμμο και στο Βίτσι είναι εκπρόσωποι των νοικοκυραίων. Πλανάσαι πλάνην οικτράν. Στην Ελλάδα είχαμε πολλούς κομμουνιστάς, που ήταν κομμουνισταί από αφέλεια και ημιμάθεια και όχι από ειλικρινήν μπολσεβικισμόν. Είχαμε, επίσης, πολλούς σαν κι εσένα, δηλαδή μπολσεβίκους στα μυαλά που δήλωναν αντικομμουνιστές. Ένας εθνομπολσεβίκος είσαι και μαγαρίζεις τη μνήμη του Μάρρεϋ. Τώρα μένει να μάθουμε το ποιος σε πληρώνει και τι συμφέροντα έχεις να δυσφημίζεις τον αναρχοκαπιταλισμό.

209
ΜΕΤΑΝΟΕΙΤΕ, UNTERMENSCHEN.  Ο ΚΥΡΙΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΣΥΓΧΩΡΕΣΕΙ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΝΟΗΣΕΤΕ. ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΑΚΟΜΑ. ΟΧΙ Ο ΕΥΡΥΠΡΩΚΤΟΣ, ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗ ΜΟΙΡΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΥ ΤΟΥ ΑΝΑΣΚΟΛΟΠΙΣΤΗ...

210
Πείτε μου, μία. ΠΟΣΗ ΠΟΥΤΣΑ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ Ο ΕΥΡΥΠΡΩΚΤΟΣ;;

Πείτε μου, άλλη μία: ΠΟΣΟ ΨΥΧΑΝΑΓΚΑΣΜΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΑΝ ΚΑΘΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΞΥΝΕΙ ΈΧΟΝΤΑΣ ΕΜΜΟΝΕΣ, ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΚΑΤΙ;

Σε άλλη εποχή σας κρεμάγαμε στις κεντρικές πλατείες, τώρα που ήρθε η Kali Yuga (Σιδηρά Εποχή), βγήκαν όλοι και πουλάνε νταηλίκια στον Κύριο.


*Guaranteed replies*

211
ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ:

ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ, ΚΙΟΛΑΣ. ΘΑ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΩΣ ΟΙ ΜΑΥΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΙ.

ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ, ΜΙΑ, ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΔΙΑΚΙΝΟΥΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ (ΠΡΑΞΗ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΘΕΜΙΤΗ ΕΝΤΟΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΩΝ ΠΛΑΙΣΙΩΝ, ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΟΙ ΕΜΠΟΡΕΣ-ΑΡΧΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΕΣ); Ο ΜΑΥΡΟΣ ΠΟΥ ΔΙΑΚΙΝΕΙ ΚΡΑΚ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ; ΕΙΝΑΙ ΕΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ DRUG LORD, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ;

ΟΤΑΝ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΣΟΥ ΟΙ WASPS ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΗΝ ΠΡΕΖΑ, Ο ΜΑΥΡΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙ, ΚΑΙ ΤΥΧΑΙΝΕΙ ΝΑ ΕΜΠΟΡΕΥΕΤΑΙ ΟΥΣΙΕΣ (ΟΠΩΣ ΑΛΛΟΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΕ ΚΑΒΕΣ Ή ΠΟΥΛΑΝΕ ΠΟΥΡΑ), ΑΝΑΓΚΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΗ ΦΥΛΑΚΗ, ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ;

Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΕΥΘΕΩΣ ΚΑΤΑ. ΑΝ ΕΚΟΒΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΑΡΣΟΚΩΜΩΔΙΑ, ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΜΑΥΡΟΥΣ ΘΑ ΕΠΕΦΤΑΝ ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΑ. ΑΛΛΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ (ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΝ ΑΓΓΛΙΚΑ) ΌΤΙ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΑΠΟΥΣΙΑ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ, ΜΟΝΟ «ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ» ΚΑΙ «ΑΝΤΙ-ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ», ΔΗΛΑΔΗ ΠΑΛΙ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΩΝ. ΑΠΛΑ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΕΥΘΕΩΣ ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ, ΕΝΩ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΤΟΥΣ ΜΕΤΕΤΡΕΨΑΝ ΣΕ ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ, ΠΡΑΓΜΑ ΑΝΗΚΟΥΣΤΟ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΔΙΑΜΕΝΕΙ ΣΤΗ ΝΙΓΗΡΙΑ, ΤΟ ΚΟΝΓΚΟ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗ ΖΙΜΠΑΜΠΟΥΕ ΚΑΙ ΤΗ ΜΠΟΤΣΟΥΑΝΑ (ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΑΣ).

ΑΝΤΕ, ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΠΣΩΛΗ ΛΑΙΜΑΙ...

212
Βλακάκο την έχεις πολύ άσχημα (ευτυχώς για σένα όχι σωματικά), διότι είμαι τα μάλα διαβασμένος από Rothbard και ΞΕΡΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ τι λέει στον τόμο του για την ιστορία της οικονομικής σκέψης. Το ότι οι Αμερικανοί έχουν αγνοήσει παντελώς την ορθόδοξη χριστιανική σκέψη δε σημαίνει ότι είναι ανύπαρκτη και εσφαλμένη. Ίσως προτιμώ τους καθολικούς επειδή δεν απαγόρευσαν την τέχνη (αγάλματα) στη θρησκεία τους.

Το προτεστάντης δεν το λέω για να σε παρομοιάσω με καπιταλιστή. Είσαι ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΑ από την έννοια του καπιταλισμού. Προτεστάντης είσαι και από τους πιο στυγνούς. Τις μαλακίες που πιστεύεις τις πιστεύουν μόνο οι απόγονοι των βορειοευρωπαϊκών αγρίων, που για να μην παραδεχτούν ότι φταίνε οι ίδιοι που μένουν στα σκατά έπρεπε να δημιουργήσουν δοξασίες για predestination. Ο προτεσταντισμός, όπως και ο επιστημονικοφανής προτεσταντισμός ή πολιτισμικός προτεσταντισμός (τα οποία ενστερνίζεσαι στο 100% ενώ κάνεις πως είσαι υπέρ του καπιταλισμού, πράγμα αντιφατικό), είναι σύνολο δογμάτων που εγγυώνται μόνο μία φεουδαλική κατάσταση στην κοινωνία και σε καμία περίπτωση καπιταλισμό.

Τις μαλακίες που λες, όμως, μπορώ να τις καταρρίψω δείχνοντας τα εξής:

1) Οι Έλληνες μετανάστες στην Ιταλία και Ισπανία, μετά την Άλωσι ήτο από τις ενεργές ομάδες που ανέδειξαν την καπιταλιστική πλευρά αυτών των περιοχών, χωρίς να είναι οι μόνες, φυσικά. Το περιβάλλον ήταν σαφώς φιλικότερο.

2) Οι Ισπανόφωνοι των ΗΠΑ είναι από τις πιο γαμάτες μειονότητες σε αυτό το κωλοχανείο: Έχουν πάρει τη δουλειά από κάθε πουσταρά ρέντνεκ και τους έχουν να κλαίγονται. Αν αυτό δεν είναι φυσική επιλογή, ΤΙ ΕΙΝΑΙ, ΡΕ ΒΛΗΜΑ; Σου γάμησαν πατόκορφα την υπεράρεια λευκή φυλή σου και το butthurt ακούγεται μέχρις εδώ από τη μουνόκλαψα του Fringe και του Realist.

3) Πάρε το χαμπάρι, εσύ που το παίζεις παραδοσιοκράτης είσαι η επιτομή της ξεφτίλας από τη στιγμή που θεωρείς τους καλβινιστές WASPs της AmRen και των vlogs σοβαρούς. Ακόμα να σκεφτείς ΓΙΑΤΙ όλα τα κωλοπούτανα που βγάζουν τέτοιες μαλακίες είναι 100% λευκά, 100% προτεσταντικά και 100% κομπλεξικά; Ρε γαμιόλη τι θα σου έλεγε ο γαμόπουστας ο Έβολα ή ακόμα και ο Μουσολίνι ή και ο Πινοσέτ αν άκουγαν τις μαλακίες σου; Ακόμα δεν έμαθες ότι ο βόρειος ρατσισμός είναι ΑΣΥΜΒΑΤΟΣ με την νότια και ελληνική νοοτροπία και φιλοσοφία;

4) Υπάρχει κοινή παράμετρος σε όλα τα βίντεο του Ryan Faulk, παρόλο που το παίζει ότι μπορεί να αλλάζει άποψη και ότι είναι ορθολογιστής: Σε όλα τα βίντεο είναι λευκός φυλετιστής-εθνικιστής, στάσι που ουδέποτε άλλαξε. Περίεργο. Εγώ θα εμπιστευόμουν πολύ περισσότερο κάποιον που πίστευε ακράδαντα τα ακριβώς αντίθετα και τώρα πιστεύει άλλα και ο λόγος είναι διότι θεωρώ ότι μόνο αυτοί δείχνουν έμπρακτα ότι δεν ακολουθούν θρησκευτικό δόγμα.

5) Πες μας μία για το πώς είναι σοσιαλιστές οι Νιγηριανοί που στις μπίζνες γαμάνε και δέρνουνε, που φροντίζουν να μη χρεώνονται σε τράπεζες κλπ κλπ. Σε ποιον τα πουλάς αυτά ρε; Τα Αμερικανάκια δεν τα ξέρουν αυτά γιατί είναι φλώροι και νομίζουν ότι όλοι οι νέγροι είναι domesticated παράσιτα, σαν τους δικούς τους. Στον υπόλοιπο κόσμο, ο νέγρος γαμάει και δέρνει στα πλαίσια της αγοράς. Τόσο, μάλιστα, που πρέπει να κλαίγονται οι «νοικοκυραίοι» μαγαζάτορες ότι οι πλανώδιοι τους παίρνουν τις δουλειές. Για πες, ρε πανίβλακα, πώς στον πούτσο είναι σοσιαλιστές εκείνοι που αρνούνται να κλέψουν και προτιμούν να τρέχουν χιλιόμετρα καθημερινά με την πραμάτια τους στην πλάτη για ένα ξεροκόμματο;
Ξέρεις πολύ καλά ότι λες ψέμματα, τρολλάρεις αποτυχημένα και τα έχεις χάσει εντελώς, προσπαθώντας να προσαρμόσεις ό,τι artifacts (σκουπιδάκια) βρεις στο δρόμο σου, ως δεδομένα της θεωρίας σου, ενώ η θεωρία σου δε στέκει to begin with.

6) ΠΟΙΕΣ χώρες απέκτησαν πρώτες και είναι διαβόητες για το κράτος πρόνοιας και τους ψηλούς φόρους; ΠΟΙΕΕΕΕΕΣ;; Α, ναι. Οι χώρες των υπεράρειων WASPs, των σκανδιναβικών γαμόπουστων, των γερμανόφωνων Untermenschen (μέχρι και ο Νίτσε ήταν αντιγερμανός και παινευόταν που είχε πολωνικές ρίζες).

7) ΠΟΙΟΙ είναι οι κεντρικοί διανοητές μας; Ο Rothbard, ο Friedman (David), Η Ayn Rand, ο Mises. ΕΒΡΑΙΟΙ. Μάλιστα η Rand ήταν και Ρωσίδα, δηλαδή με ορθόδοξο υπόβαθρο.

8) ΠΟΤΕ είχαμε εμείς κοινά με τους συντηρητικούς υπανθρώπους; Όταν επιτέθηκαν στις ελευθερίες μας, επί Μπίσμαρκ; Όταν διέλυσαν την αγορά προς όφελος του «εργατοϋπαλληλικού κόσμου», δηλαδή του Lifestyle συνδικαλισμού (Μεταξάς); Όταν έκαναν την Ελλάδα Αίγυπτο (Νάσσερ αποκαλούσαν τον Παπαδόπουλο οι δικοί του); Όταν ο Καραμανλής έκανε το νεποτισμό πεμπτουσία του συστήματος;
Παραδέξου το και άσε τις μαλακίες: Δεν είσαι ούτε αναρχοκαπιταλιστής, ούτε καν φιλελεύθερος. Ένα συντηρητικό πουστάκι είσαι, που έτυχε να διαβάσει 2-3 πράγματα του Mises. Και απλά κάνεις false flag attacks με το να τρολλάρεις ότι είσαι αναρχοκαπιταλιστής, επειδή οι γαμόσπιτοι του Ελλαδιστάν δεν ξέρουν να ανοίξουν τον υπολογιστή, πόσο μάλλον να διαβάζουν αγγλικά για να καταλάβουν ότι λες μαλακίες. Μην ανησυχείς, όμως. Είμαι εγώ εδώ για να σε ταπώνω. Επειδή έχω διαβάσει ακριβώς αυτά που εκπροσωπώ και γνωρίζω πολύ καλά πώς να σε ταπώσω.

9) Αν η θεωρία σου για τις φυλές μπάζει, δηλαδή αν χρειάζεσαι νέους ορισμούς για το τι εστί λευκός (ότι δηλαδή λευκός είναι εκείνος που φέρεται καπιταλιστικά και μαύρος είναι εκείνος που φέρεται σοσιαλιστικά), τότε γάμα τον αρχικό ορισμό, γάμα τους όρους που βάζεις και βάλε νέους. Αν μη τι άλλο, αδικείς τον εαυτό σου, που κάθισες και διάβασες όλα αυτά και κατάντησες εκεί. Ξεκόλλα από τις μαλακίες αυτές. Αν, τώρα, είσαι πράγματι τρολ που προσπαθεί να δυσφημίσει τον αναρχοκαπιταλισμό, απλά επιβεβαιώνεις τη θέση μου ότι είσαι πολιτισμικά ένας επιστημονικοφανής προτεστάντης. Οι πρόγονοί σου πιθανότατα έκαιγαν μάγισσες στο μπλακ φόρεστ, ενώ εμείς οι Έλληνες, οι μεσογειακοί, οι μεσανατολίτες και οι Αιθίοπες (Ω, ΝΑΙ, ΠΑΠΑΡΑ ΜΟΥ, ΟΙ ΑΙΘΙΟΠΕΣ) ζούσαμε σε σοβαρές κοινωνίες.

213
Με βάση τα γραπτά του, πρέπει να έχει μάνα από το προτεσταντικό τόξο και πατέρα Ελλαδίτη δεξιό πρώην μαυραγορίτη και γερμανοτσολιά. Σαπωνοποίηση και κατάσχεση του δέρματός του για παρασκευή δερμάτινου σακακιού που θα φέρει εκείνος που πρώτος θα λιθοβολήσει τον πιτσαδόρο ή/και τον εκάστοτε πρωθυπουργό. Δόξα και πσωλή.

214
Φυσικά, ρε μαξ. Απλά επειδή έχουμε ορθόδοξο και καθολικό background πολιτισμικό δεν τους παίρνουμε πρέφα αμέσως. Οι τυπάδες είναι αρχέτυπα κομπλεξικών WASPs (αν ξέρεις τον όρο). Και το άλλο το παπάρι μου το παίζει εθνικιστής και μόνο που δεν τους παίρνει τσιμπούκια!

Ένα πράγμα θα σου πω, μιας και αν και είσαι καταδότης των κομμουνιστών έχεις potential: Αυτοί θέλουν με επιστημονικοφανείς μαλακίες του τύπου «μέσος όρος IQ μαύρων χαμηλότερος από αυτόν των λευκών» να δικαιολογήσουν, επιστημονικά μέσω λυσενκοϊσμού, την παντοδυναμία του κράτους και τη δύναμη αυτού να ορίζει το ποιοι θα περάσουν και ποιοι όχι μερικές ΝΟΗΤΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΣΥΜΜΟΡΙΩΝ.

Και μετά το αρχίδι αυτό μου βάζει παραπομπές στο Mises Institute, που ούτε στο στόμα του δεν θα έπρεπε να το πιάνει πριν βάλει χλωρίνη και υδροκυάνιο για καθαρισμό. ΚΑΝΕΝΑΣ του ινστιτούτου Mises δεν λέει ούτε κατά διάννοια τέτοιες παπαριές. Οριακά μόνο έχει βγάλει ΕΝΑ μόνο άρθρο ο Rothbard, στο οποίο είπε μια μαλακία (και είναι πιθανό να το έγραψε άλλος με δική του υπογραφή, επειδή ήθελαν να προβοκάρουν εκείνη την εποχή μπας και καταφέρουν καμία ανίερη συμμαχία για να ρίξουν το κράτος όπως-όπως) και την έπιασε ο πουτσοκέφαλος και την έκανε σημαία.

Αν διαβάσει κανείς το Ελευθεριακό Μανιφέστο, την Ηθική της Ελευθερίας, την ανατομία του κράτους (που τη διαδίδει το ίδιο αρχίδι σε pdf λες και αποδεικνύει αυτά που λέει, για να δυσφημίσει αυτά που λέμε) και φυσικά το Man, Economy and the State, όλα του Rothbard, θα δει ότι τα γραπτά του ήταν 100% αποστειρωμένα από φυλετικές μαλακίες, καθαρός καπιταλισμός, καθαρή αναρχία χωρίς τσιτάτα και μπούρδες για τη λευκή φυλή του.

Εν ολίγοις, ο φριντζ (διότι αυτός μιλάει, αναγνωρίζω το ύφος), ως συνήθως τρολλάρει για να μας δυσφημίσει. Πολύ πιθανό να ήταν παλαιότερα στα πολύ βαθιά της ΧΑ (ξέρω ότι από τον πατέρα του το πήρε το ταγματασφαλίτικο με βάση δικά του γραπτά που κάποτε έτυχε να διαβάσω) και διάβασε για τον αναρχοκαπιταλισμό, επειδή του λέγανε ότι είναι κατά του κομμουνισμού οι ΧΑίτες. Οπόταν αυτός πήγε και σκέφτηκε ότι υπάρχει σύνδεση.

Και μαζί με αυτόν, υπάρχουν και μερικοί τέτοιοι πανίβλακες στις ΗΠΑ, έξω από το Mises Institute. Το τι γέλιο μπορείς να ρίξεις όταν τους βλέπεις δεν περιγράφεται. Αφού το παίρνουν πολύ στα σοβαρά! Έτσι και ανεβάσεις σχόλιο που να τους αμφισβητεί έστω και στο 10%, θα σου κάνουν mob attack επειδή έκανες aggro το μισό stormfront (επειδή το μισό έχει βάρδια στα pc).

Εν ολίγοις και πάλι, γάμησέ τονα. Μαλακίες λέει. Διαβασμένος είναι, αλλά επιτηδευμένα θέλει να μας γαμήσει το όνομα στην πιάτσα. Στον αναρχοκαπιταλισμό αυτός και το σόι του θα γίνουν μισθωτοί σκλάβοι νέγρων που θα είναι ανώτεροί του, αφού χωρίς τους περιορισμούς του κράτους θα φανεί ποιος είναι ο μάγκας.

Μην ξεχνάμε ότι οι Νιγηριανοί είναι ΔΙΑΒΟΗΤΟΙ ως επιχειρηματικά δαιμόνια. ΘΑ ΦΑΝΕ ΠΣ
ΩΛΗ ΑΠΟ ΔΩ ΜΕΧΡΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΤΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΤΟΥ ΤΖΑΡΕΝΤ ΤΕΗΛΟΡ...

215
ΣΟΜΑΛΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΦΙΛΟΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΗΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ;  ;D
Θέλω να φάει πούτσα η Δύση, μαν. Οι δυτικοί είναι ένα μάτσο παλιόπουστες, που σε όλα είναι ντεμί. Οι τζιχαντιστές έχουν αρχίδια και βγαίνουν με καλάσνικοφ και χατζάρες και μακελεύουν κόσμο, όπως τόσοι νορμάλ άνθρωποι έκαναν εδώ και αιώνες. Τέτοια πουστριλίκια της δύσης, που βγαίνει το κάθε τσουτσέκι και λέει «είμαι σκίνχεντ», «είμαι εθνικιστής», «είμαι κομμουνιστής» και δε θέλει να δώσει μισή σταγόνα αίματος για τον αγώνα, αυτά θα τα είχαν στο φτύσιμο οι αυθεντικοί φασίστες και κομμουνιστές.

Ας βγει το τσουτσέκι που το παίζει σοσιαλιστής και κομμούνι να μου το παίξει μάγκας. Αυτός θα ήταν πρώτος για το εκτελεστικό απόσπασμα των Ερυθρών Χμερ, πριν και από μένα. Ας βγει ο αναρχικός που δεν μπορεί να κλέψει μια τράπεζα σωστά, ή ο τρομοκράτης που ανάθεμα κι αν κατάφερε μισή δολοφονία πολιτικού, να μας κάνει κήρυγμα. Αυτούς τους έχει ο Unabomber για πρωινό. Όταν αυτοί έπαιζαν την ψωλή τους, αυτός τρομοκρατούσε μία ήπειρο από ένα τσαντίρι στη Μοντάνα.

Το δυτικό πουστάκι τα βλέπει αυτά, γι' αυτό και βλέπεις να τρέχουν στο Ισλαμικό Κράτος τέτοια πορνίδια, λες και τους έταξαν ότι θα παίρνουν τζάμπα τσιμπούκια του «Χαλίφη».

Όταν περνάμε τη Σιδηρά Εποχή, την Kali Yuga, επόμενο είναι οι λεχρίτες του IS, που σε άλλη εποχή θα μας έκλαναν μια μάντρα συλλογικά, να θεωρούνται οι γαμάτοι υπερπολεμιστές.

Περνάμε μεγάλη παρακμή και ακόμα και οι λοβοτομημένοι το γνωρίζουν, γι' αυτό και δίνουν εθελοντικά κώλο και πάνε να αυτοκτονήσουν μόνοι τους. Η φύση ξεμπερδεύει με τα καρκινώματα μόνη της, μέσα στην απύθμενη σοφία της.

216
Γιατί, ρε Μαξ; Οι Τροτσκιστές γαμάνε και δέρνουν. Αν ήταν λίγο περισσότεροι θα τους είχαν εκμηδενίσει τους σίστες...

217
ΑΛΗΘΕΙΑ, ΠΕΣ ΜΑΣ ΜΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΟΙ ΑΦΡΙΚΑΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ.

ΠΟΙΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ; ΠΟΙΟΟΟΟΟΟΣ;

ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΠΟΥΤΣΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙΑ (ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ) ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ. Ο JARED TAYLOR ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΟΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΕΣ ΤΗΣ AMREN.

ΒΥΘΙΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΓΑΜΗΣΑΝ ΟΛΑ ΖΗΤΑΝΕ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΑΠΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ. ΓΑΜΩ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ.

218
Στηρίζω σταθερά τη θέση του πρακτοράκου Μαξ, που αναμφισβήτητα τρολλάρει και μας έχει φακελωμένους όλους. Αλλά οι ιδέες που εκφράζει είναι ευγενείς. ΣΚΑΤΑ ΣΤΟ «ΑΙΜΑ» ΣΑΣ, ΒΟΡΕΙΟΠΛΗΚΤΟΙ. THE SOUTH WILLL RISE AGAIN ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΕΙ Ο,ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ, ΜΙΚΡΟΨΩΛΗΔΕΣ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ!

219
Αλήθεια, πώς πάει το πείραμα της Νέας Ευρώπης;; ΧΑΧΑΧΑΧΑΧ, πώς πάει η ομοιογένεια της πολιτείας της Ουάσινγκτον, του Όρεγκον, του Αϊντάχο και της Μοντάνα;

Πώς πάει η ομοιογένεια που έφερε τον σουηδικό και νορδικό σοσιαλισμό;

ΑΝΤΕ, ΡΕ ΠΑΠΑΡΑ, ΚΩΛΟΕΘΝΟΜΠΟΛΣΕΒΙΚΕ. ΠΑΝΕ ΝΑ ΤΡΟΛΛΑΡΕΙΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ, ΕΔΩ ΣΕ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ, ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΙΣ ΠΗΓΕΣ ΣΟΥ, ΕΧΩ ΔΕΙ ΤΟ »»ΠΩΣ«« ΛΕΝΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ.

ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΥΣΑΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΡΥΩΝΕΙ, Ο ΑΥΤΙΣΤΙΚΟΣ, ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟΝ SCEPTICALHERETIC ΕΕ;

ΑΚΟΜΑ ΤΡΩΕΙ ΨΩΛΗ Ο LIBERTARIANREALIST, ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΠΑΣΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟ ΠΟΥΤΑΝΑΚΙ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ WORLD TRIPS ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΤΟΥ, Ε;

ΑΚΟΜΑ ΤΡΩΝΕ ΠΟΥΤΣΑ ΟΙ ΓΙΟΥΤΟΥΜΠΙΚΟΙ WHITE (με προφορά Jared Taylor) NATIONALISTS ΚΑΙ ΚΛΑΙΓΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΥΣ VLOGS Ε;

Α, ΡΕ ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ. ΕΙΣΤΕ MEAT-SHIELDS ΚΑΙ ΓΕΛΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΣΑΣ. ΟΤΑΝ ΘΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΜΕΙΞΙΕΣ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΥΑΛΑ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ Η ΒΟΡΕΙΟΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΡΑΤΣΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΒΟΗΤΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΕΣ (ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΕΣ) ΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ.

ΣΚΑΤΑ ΣΤΙΣ ΑΡΤΗΡΙΕΣ ΣΑΣ, ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΝΕΟΚΑΛΒΙΝΙΣΤΙΚΕΣ ΓΑΜΟΠΟΥΣΤΕΣ. PEACE OUT.

220
Και σου είπα, ρε παπάρα, κόψε τη θετικιστική και νεοκαλβινιστική πρέζα που σου δίνουν στην AmRen. Λες ότι είσαι Έλλην και έχεις πουληθεί 100% στη νορδική και προτεσταντική πλέμπα. Γαμώ τη λευκή φυλή σου.

221
>implying we give a ****
>implying the guy is worth a ****
>implying the racialist OP is worth a ****
>implying libertarianism has anything to do with his racialist Protestant bullshit.

>mfw all those commenting in this thread are the same guy
>mfw he talks to himself
>mfw nobody gives a ****

222
Βόθρος / Re: ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ ΜΥΑΛΟΥ
« on: October 11, 2014, 04:18:21 am »
Ο συρφετός αυτός ακολουθεί πιστά τα πρότυπα που είχε θέσει ο Φαλμεράυερ. Δόξα και ψωλή στο κωλάντερο κάθε πουσταρά σοσιαληστή.

223
Καλή φάση. Να προσκηνάμε και τους Κούρδους μακελάρηδες που είχαν τους παππούδες των να σφάζουν Αρμένιους και Ποντίους. Μία ψευτοαναρχικιά δε ξεπλένει τις αμαρτίες αυτής της κωλοφάρας.

Ζήτω η Τζιχάντ. Πουστάκια αριστεροί θα κάνουμε σακάκια από τα δέρματά σας, το νου σας. Θα κάνουμε τον Unabomber να φαίνεται γατάκι μπροστά μας.

224
Βόθρος / Re: ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ ΜΥΑΛΟΥ
« on: October 11, 2014, 02:37:50 am »

225
Είμαι κα(ρ)(κο)μ(ο)ίρης, τι να κάνουμε...

226
Βόθρος / Re: ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ ΜΥΑΛΟΥ
« on: October 08, 2014, 11:32:55 pm »

227
Βόθρος / Re: ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ ΜΥΑΛΟΥ
« on: October 08, 2014, 11:31:34 pm »

228
Βόθρος / Re: ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ ΜΥΑΛΟΥ
« on: October 08, 2014, 11:25:22 pm »

229
Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΤΟ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΣΤΟ ΜΕΗΛ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ. ΟΥΤΕ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΕΣ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΚΡΑΤΗΣΑ ΑΤΟΦΙΟ ΤΟ ΓΟΥΕΜΠΓΟΥΟΡΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ. ΑΪΝΤΕ ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ...

230
ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΩ ΑΝΟΙΞΕΙ ΦΑΡΟ ΥΠΟΚΟΥΛΤΟΥΡΑΣ ΚΑΙ ΚΑΚΟΜΟΙΡΙΑΣ. ΟΠΟΙΟΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΣΥΜΒΑΛΛΕΙ ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΜΕΗΛ: Rassisten1488@hmamail.com
ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΟΡΙΟ ΣΤΟ ΤΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ. Ο,ΤΙ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΘΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ. ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΛΕΓΕΤΑΙ "ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ", ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ.

ΟΙ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΕΙΣ, ΤΑ ΞΕΚΑΤΙΝΙΑΣΜΑΤΑ, ΤΟ ΓΟΥΕΜΠΓΟΥΟΡΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟ ΥΠΟΒΑΘΡΟ, ΟΛΑ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΑΝΕΠΑΦΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙ. ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΚΟΠΕΥΩ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΟΝ ΜΑΞ ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ. ΟΣΟΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΑΣ ΜΠΟΥΝ.

231
Surrender στο 20'...

232
O Mister Max είναι αποδεδειγμένα συνεπείς
Εκεί σταμάτησα το διάβασμα. Ο Μίστερ Μαξ, ομολογουμένος, πρέπει να είναι one man army...

233
Άρα δεν είσαι αναρχικός ΟΥΤΕ εσύ. Χαίρετε.

234
Γαμιέται ο Καναδάς και ειδικά τα πουστάκια του Κεμπέκ. Γενικά γαμιέται όλη η Βόρεια Αμερική...

235
Στηρίζουμε τους κατσίβελους καλβινιστές Σκωτσέζους, για να πάρουν τον πούλο από την Στεμματική Ένωση με τον Έλτον Τζων (τη Βασίλισσα). Μετά να αποσχιστεί και η Β. Ιρλανδία. ΖΗΤΩ Ο IRA. ΣΚΑΤΑ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ.

237
Μαξ, η θέση των αναρχοκαπιταλιστών είναι ΣΚΑΤΑ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ. Είτε Σκωτσέζικο είτε Βρετανικό. Καλή η διάλυση του κωλοχανείου τους. Ελπίζουμε και σε αλυσιδωτές διαλύσεις...

238
Βόθρος / Re: ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ ΜΥΑΛΟΥ
« on: September 03, 2014, 08:31:54 pm »

Γιατί ιταλικά στο φβ;

239
Σου δείχνω, την Πούτσα, την Eπιστήμη, τον τρόπο αντιμετώπισης των κόκκινων μουνιών και εσύ βλέπεις τη μπασκέτα;! Τι έχει η μπασκέτα; Η μπασκέτα είναι διακοσμητικό με ιστορικό νόημα. Και κάτι αφίσες του Παναθηναϊκού έχω στον τοίχο, άσχετα αν δεν ξέρω ούτε έναν παίκτη σήμερα. Η ιστορία είναι Ιστορία και πρέπει να διατηρείται ανέπαφη. Και εννοείται ότι  ΕΓΩ είμαι ο συντηρητής της ιστορίας! Τι είμαι, σοσιαλιστής να μένω με τους γονείς μου να είμαι καταπιεσμένος και να θέλω να απαρνηθώ την ιστορία μου μόλις αποτάξω την "εξουσία" και την αντικαταστήσω με μια άλλη.

Και σας πληροφορώ ότι κατά τη διάρκεια του Κα(β)λοκαιριού όχι μια, όχι 2, αλλά 4 μουνιά ήρθαν (δωρεάν) στο σπίτι Μου και θαύμασαν τις αφίσες του Παναθηναϊκού, του national geographic και τη μπασκέτα (και όχι μόνο)! Ποιο στρασερικό σκουπίδι από εσάς μπορεί να το κάνει αυτό; :D
Ρε ΜΑΛΑΚΑ, Βάζελος είσαι; Τότε θα σου δείξω καπιταλιστικό έλεος, ως συνβάζελος, επειδή ξέρω ότι σύντομα θα σου ζητήσουν να αγοράσεις μετοχές του Παναθηναϊκού.

4 μουνιά δεν είναι τίποτα. Επίσης, θέλω να ελπίζω ότι...

Καταλάβαμε με του γονείς σου ζεις ακόμα, καλά ρε μπέμπη 30 χρονών άνθρωπος έχεις αφίσες στους τοίχους; Πόση κακογουστιά πια;
Καταρχάς σιγά το νούμερο κατά δεύτερον η μάνα σου, η αδερφή σου, η θεία σου και η ξαδέρφη σου δεν μετράνε για μουνιά.

ΓΑΜΩ, ΜΕ ΠΡΟΛΑΒΕ Ο ΛΑΝΝΙΣΤΕΡ. Τέλος πάντων, κατάλαβες που το πήγα, τα 4 μουνιά είναι μία τυπική απόκλιση στα ΑΡΙΣΤΕΡΑ του μέσου όρου. Try harder. Try cialis if possible.


240
Φασισμός / Re: Ο ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΣ UBERMENSCH
« on: August 28, 2014, 03:26:01 am »
Εννοώ ασφάλεια από τους ληστές. Αν σου τα πάρει εκείνος στον οποίο χρωστάς (με την προϋπόθεση ότι στο συμβόλαιο συμφώνησες), πρόβλημά σου.

Δε γίνεται να έχεις κράτος πρόνοιας ΚΑΙ μηδέν φορολογία ΚΑΙ ανοιχτά σύνορα, Μαξ. Ή θα έχεις κράτος πρόνοιας, κλειστά σύνορα και ψηλή φορολογία, μαζί με ελέγχους μέχρι και στο τι τρως, ή ΔΕ θα έχεις κράτος πρόνοιας και θα είσαι ελεύθερος να ζεις όπως επιθυμείς.

Pages: 1 2 3 [4] 5 6 ... 9