Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - Somalian Pirate

Pages: 1 2 [3] 4 5 ... 9
121
Δεν ξέρω τι μαλακίες λένε οι από πάνω (ο μαξ και ο χίτης), εγώ κρατάω ένα αντίγραφο στο blog-αρχείο μου, γιατί μερικές φορές ο πρεζακοντήλερ της Μάνης πετάει μερικά καλά κομμάτια...

122
Ο Μαξ τάσσεται υπέρ των πορνοκάναλων με την πρόφαση του φεμινισμού.

Εμείς είμεθα 100% υπέρ των κάφρων που είπαν τη γνωστή φράση.

Βέβαια, για να είμαστε ειλικρινείς, το φάουλ δεν ήταν ότι είναι υποτιμητικό για τις γυναίκες. Αυτό είναι μουνόκλαψα. Το φάουλ είναι ότι είσαι μαλάξ αν κάνεις τη ζωή του υπαλλήλου δύσκολη, απλά για να τραβήξεις λίγη προσοχή. Και η άλλη μια δουλειά κάνει για ένα μισθό. Είναι σαν να χώνεσαι στη γραμμή παραγωγής και να χαλάς την παραγωγική διαδικασία «για πλάκα».

Αλλά μου άρεσε ακριβώς γιατί αυτή δεν ζήτησε τα ρέστα που της χαλάνε απλά τη δουλειά, αλλά παραπονιόταν, σαν κλασσικό δυτικό τσόκαρο, για το ότι ήταν σεξιστική η φράση. BTFO

123
Βόθρος / Re: ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ ΜΥΑΛΟΥ
« on: May 13, 2015, 11:09:28 am »

124
Ξεφτιλισμένοι υπάνθρωποι όσοι στηρίζουν την κυβέρνησιν. Μακάρι να χρεοκοπήσει το κωλοχανείο να πάνε όλοι τους στο διάολο. Αυτοί έχουν όλο το σύμπαν να χάσουν. Εμείς δε χάνουμε ΤΙΠΟΤΑ. Τουναντίον, χωρίς «λάδι» για να λαδωθούν οι παρεοκρατικές πελατειακές λεγεώνες τους, οι κυρίαρχοι θα είναι γυμνοί στα αγγούρια, δηλαδή στις αναρχικές ψωλές.

ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ = ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΗ ΟΔΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΝΑΡΧΙΑ. ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΨΩΛΗ.

125
εγω ειμαι Αναρχικός, δεν ταυτίζομαι με λαους εθνη και λοιπα μεταφυσικα χοκους ποκους.
/thread

126
Τι μιλάς για αντικομμουνισμό, ρε φλώρε; Εσύ που πριν δυο δεκαετίες έπαιρνες τσιμπούκια στον Γκομενάρχη; Εσύ που πιο ρουσφετολόγος πεθαίνεις;

Εσείς όχι απλά μας δώσατε στεγνά στους κόκκινους, εσείς είστε ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ των κόκκινων διότι είστε αποβράσματα, προδότες της ελευθερίας και γλοιώδεις υπάνθρωποι. Μην ανησυχείς, έχουμε μεγάλη υπομονή και θα σας κάνουμε σκόνη πολύ σύντομα. Εύχομαι ειλικρινά η Χρυσή Αυγή να βγει στην εξουσία, γιατί τότε εκτός από τα κομμούνια θα αποκτήσετε κι εμάς για εχθρούς. Και από εμάς θα τη βρείτε τη θανατερή.

Ο φον Στάουφενμπεργκ ζει, μουνόπανα. Ζήτω η αναρχία.

127
Η αναρχία δεν είναι εξισωτικό ρεύμα, παρόλο που περί αυτού ομιλούν οι κομμουνισταί.

Ο αναρχικός είναι αυτομάτως ξεκομμένος από την υπόλοιπη ανθρωπότητα (όπως αναφέρει και στην υπογραφή του ο Μαξ). Πάει κόντρα στο ρεύμα, συχνά παρανομεί συνειδητά και χτυπά βίαια όποιον του επιτίθεται και όταν μπορεί.

Η μεγάλη μάζα της ανθρωπότητας είναι, ΣΧΕΔΟΝ νομοτελειακά, υποστηρικτές του κράτους. Για την ακρίβεια το κράτος είναι οι άλλοι. Όταν νικήσουμε, η αναρχία θα είναι αναρχία μόνο για εμάς και για όσους δεν είναι παράσιτα, αλλά σίγουρα δε θα θεωρείται αναρχία από τα πρώην παράσιτα.

Επίσης πρέπει να αποκτήσουμε ένα ύφος ντανταϊστικό, αποδομώντας την ηθική υπόστασι των αντιπάλων μας και εκμηδενίζοντας την «ηθική» τους «κανόνες» και οτιδήποτε μη χειροπιαστό. Έτσι, αφού αποκαρδιωθούν οι αντίπαλοι και διαιρεθούν, θα μπορέσουμε να τους σπάσουμε με τις ατομικές μας δυνάμεις.

Ο Στίρνερ αυτό ήθελε: Να τσακίσει τα κρατικιστικά είδωλα και να αφεθεί ο κόσμος στο νόμο της ζούγκλας. Και ο νόμος της ζούγκλας, μπροστά στο κωλοχανείο των κρατιστών, είναι τέρας ανθρωπισμού. Συνεπώς ζήτω η Αναρχία. Κομμούνια κουφάλες έρχονται κρεμάλες!

128
Έμαθε το name-dropping ο άλλος και παραπονιέται. Όποτε τον πιάνουν αδιάβαστο θα το πετάει.

Ο Πανούσης είναι άξιος ιδεολογικός απόγονος των Schuetzschtaffel (SS). Η Χρυσή Αυγή θα πρέπει να τον ζηλεύει.

129
χωρις μεταλλαγες θα υπήρχαν ανθρώποι;
Απήντησε ο σκίουρος για μένα.

Όλοι λίγο πολύ μεταλλαγμένοι είμαστε. Οι μόνοι που έχουν δικαίωμα να μιλάνε είναι όσοι είναι γεννημένοι χωρίς κανένα πρόβλημα και δεν παρουσιάζουν ποτέ καμία χρόνια νόσο (γενετικής προελεύσεως ή άλλη). Και μόνο αν πάρεις όσους βάζουν γυαλιά για την όραση τους λες μεσαιωνικούς cyborgs.

Η ένστασις που έχω προς τα τραβέλια είναι α) τα χρωμοσώματα που έχουν δεν αντιστοιχούν σε αυτό που δηλώνουν και δε θα το κατορθώσουν ποτέ και β) αισθητικώς είναι ένα abomination που στέκεται σε δύο βάρκες. Αν τα τραβέλια ήταν κανονικές γυναίκες δε θα λέγονταν καν τραβέλια ή τρανσέξουαλ ή οτιδήποτε, θα λέγονταν απλά γυναίκες. Πρόκειται για ευνουχισμένους θηλυπρεπείς άνδρες. Τώρα μπορεί εγώ να θεωρώ αποκρουστική αυτή την επιλογή που έκαναν, όπως θα θεωρούσα αποκρουστικό το να κάνει κάποιος περιτομή, αλλά είναι δικό τους θέμα και δε με ενδιαφέρει σε πολιτικό επίπεδο.

130
Γυφτιά-Υποκουλτούρα / Re: ΛΑΡΣΑ
« on: May 05, 2015, 08:34:16 pm »
Πόσο μαλάκας είσαι για να μπαίνεις εδώ μέσα και να το παίζεις ότι είσαι ευαίσθητος στο τι ορολογία χρησιμοποιούμε. Αράπης, μαύρος, μελανός, νέγρος. Το ίδιο πράγμα με άλλες λέξεις. Αν συγκεκριμένες λέξεις ενοχλούν, προτείνω άμεσι αυτοκτονία με συνοπτικές διαδικασίες για να καθαρίσει η γενετική δεξαμενή από τις γενετικές ακαθαρσίες του tumblr.

131
Μουνόπανο χέζουμε στο έθνος σου και στα σύμβολά σου. Είμαστε εικονομάχοι. Σαπούνια θα σας κάνουμε τους εθνικιστές. Όλα στην ώρα τους.

132
Αν και δεν εκτιμώ αισθητικώς τα τραβέλια, αυτό είναι άποψή μου και παραμένουν άνθρωποι. Εκτός αυτού, δεν πρέπει να τους παίρνουν στο κυνήγι. Ποιος ξέρει, μπορεί τα τραβέλια να μπορούν να γίνουν αξιόλογα Schuetzschtaffel.

133
Εγώ δεν έχω θέμα με τους Πόντιους. Με κάτι τουρκόσπορους Μικρασιάτες το έχω το θέμα, που ήρθαν και τους δώκανε οικόπεδα, καταπατήσανε και μερικά ακόμα και μιλάνε υποτιμητικά για τους ντόπιους.

Κατά τα άλλα πέραν αυτού ΧΑΙΡΟΜΑΙ που έρχονται μετανάστες και ελπίζω η κωλοφάρα των Ελλαδιτών να εξαφανιστεί. Πιο κρατιστές, πιο φλώροι, πιο οπορτουνιστές δε γίνεται να βρεθούν ακόμα και αν έρθουν εκατομμύρια μεταναστών εδώ. Αντίθετα, πιο αναρχικός είναι ο Πακιστανός, ο Κούρδος και ο Σύριος που έχει δει το βιός του και ό,τι έχει αξία γι' αυτόν να καταστρέφεται από τον κρατικό νταβατζή, παρά ο Ελλαδίτης που λυπάται μόνο γιατί δεν μπορεί να βγει από την κατάντια του ψηφίζοντας λαοπλάνους για να γίνει ξανά μισθωφόρος ψηφοφόρος.


ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ ΘΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΑΝΑΡΧΙΑ. ΠΟΥΤΣΑ ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΡΑΤΙΚΟ ΣΥΜΜΟΡΙΤΗ. ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΨΩΛΗ.

134
Πλέον οι εθνικισταράδες φλώροι θέλουν να κουμαντάρουν και τι λένε και εκτός συνόρων! Αν το ελλαδικό κρατίδιο δεν ήταν τόσο για γέλια, θα έμπαινα στον κόπο να μιλήσω για «ιμπεριαλιστική» ρητορική...

135
Πούτσα ο Ντον ΜΠΛΑΚ. Ειρωνικό το ότι λέγεται ΜΠΛΑΚ ενώ είναι ηγετίσκος λευκών εθνικιστών...

136
Βόθρος / Re: Chat moments
« on: April 29, 2015, 12:08:05 pm »
bump

137
Καμία εταιρεία δεν ανήκει σε ένα άτομο, εκτός και αν πρόκειται για μικρή επιχείρηση. Μεγαλομέτοχος μπορείς να είσαι, αλλά η τάξη μεγέθους που μιλάμε δεν επιτρέπει εύκολα να έχεις απόλυτο έλεγχο της εταιρείας. Εν ολίγοις, ναι, η ψήφος σου μετράει παραπάνω (πολύ παραπάνω) και τσεπώνεις τη μερίδα του λέοντος από τα κέρδη (από τη στιγμή που προσφέρεις στην κοινωνία-αγορά κάτι σημαντικό), αλλά παραμένει μία ψήφος.

Είμαι κατά των «αναρχο»-κομμουνιστών διότι πηγαίνουν κόντρα στις κεντρικές αρχές του καπιταλισμού (αν τον ορίσουμε ως ελεύθερη διακίνηση κεφαλαίων, αγαθών και ανθρώπων και τα παράγωγα αυτών των πράξεων), ενώ θα έπρεπε να πηγαίνουν κόντρα α) στην πολιτική τάξη και β) ΜΟΝΟ στους ολιγάρχες που αγοράζουν-νοικιάζουν την πολιτική τάξη για να αποκτήσουν μονοπωλιακά προνόμια. Οι ολιγάρχες μπορούν κάλλιστα να εκμεταλλεύονται αυτούς τους χρήσιμους ηλίθιους για να αποκτούν μεγαλύτερη ισχύ με την πρόφαση της προστασίας ενάντια στην ανάλγητη ελεύθερη αγορά (που θα πήγαινε εναντίον των μονοπωλιακών συμφερόντων).

Η θέσις μου είναι ξεκάθαρη: Η αναρχία πρέπει να στηρίζεται στη λογική και να πολεμά το σύστημα σε όλο το φάσμα, να είναι μία ολοκληρωμένη ιδέα. Δεν είναι δυνατό να λες κάτι χωρίς να χώνεσαι στα πραγματικά ζητήματα, όπως τα οικονομικά, για να ρίξεις τους συμμορίτες με χειρουργική ακρίβεια.

Ο Ludwig von Mises, για παράδειγμα, αν και ήταν κρατιστής ο ίδιος (φιλελεύθερος, μεν, κρατιστής δε), έδειξε ότι το κράτος δεν είναι οικονομικά βιώσιμο στις περισσότερες δραστηριότητες των ανθρώπων. Ο Murray Rothbard ολοκλήρωσε τη λογική αυτή, αρνούμενος εντελώς την αναγκαιότητα του κράτους.

«Θεσμοί» που θα «εκμεταλλεύεται» ο καπιταλιστής δε γίνεται να υφίστανται δίχως κράτος, δηλαδή την αποδοχή ΚΑΠΟΙΑΣ μορφής επιθετικής βίας, ως ορθής (π.χ εθνικό/προλεταριακό/φυλετικό συμφέρον). Ο εργαζόμενος οφείλει, αν το επιθυμεί, να υπογράψει συμβόλαιο (ατομικό) με τον εργοδότη, αφού συμφωνήσει με το 100% των προϋποθέσεων. Είναι υποχρέωση του υπαλλήλου να έχει το μυαλό να σκεφτεί για τον εαυτό του και το συμφέρον του, όπως και του εργοδότη να δει πόσο μπορεί να υποχωρήσει στον υποψήφιο χωρίς να βγει εκτός budget.

Σε αναρχικό καθεστώς είναι πλεονασμός να θεωρήσεις ότι μπορεί να υπάρξει μονοπώλιο. Με πρόχειρες εκτιμήσεις (που μπορούν να είναι αρκετά ασφαλείς), σου λέω ότι ακόμα και αν προσφέρεις το τέλειο προϊόν, με τεράστια διαφορά από τους υπόλοιπους ανταγωνιστές, ακόμα και αν αποκτήσεις αποταμιεύσεις για να επεκταθείς (πράγμα δύσκολο μετά από ένα σημείο, όταν η επέκταση κοστίζει όλο και περισσότερο), πάλι το πολύ να φτάσεις το 1/3 της αγοράς. Μέχρι να φτάσεις στα μισά θα έχεις εξαντλήσει τις οικονομικές δυνάμεις σου. Αν τολμήσεις να προσπαθήσεις να πάρεις τον έλεγχο, εκτός από τα χρέη που θα έχεις για να φτάσεις μέχρι εκεί, θα φτάσεις στο απόλυτο ναδίρ, διότι όλοι θα σπεύσουν στους ανταγωνιστές σου από φόβο μονοπωλίου.

Ο αναρχοκαπιταλισμός είναι απλά η οικονομική διάσταση της στιρνερικής αναρχίας (με βάση όσα έχω διαβάσει). Όσο είσαι άξιος θα κρατάς όσα μπορείς. Αν πάψεις να είσαι άξιος, θα τα χάσεις. Φυσικά η αξία του ατόμου είναι πολύπλευρη μεταβλητή.

138
πως γινεται να επιβαλει κανεις κατι εθελοντικα;  ??? ??? ???
Welcome to the world of "Anarcho"-Communists.
ειδες πουθενα εσυ καμια μεγαλη αναρχοκαπιταλιστικη εταιρία χωρις γραφειοκρατία;
Διορθώσεις:

1) Η Εταιρεία ως "Corporation" δε δύναται να υφίσταται σε αναρχοκαπιταλιστικό περιβάλλον. Δηλαδή η Εταιρεία δεν αποτελεί νομικό πρόσωπο, αλλά απλή ομάδα ατόμων. Το "Corporation" ως νομικό πρόσωπο είναι δημιούργημα του κρατικού συστήματος που στηρίζει τα μονοπώλια (κρατικά και ψευτοϊδιωτικά). Αυτό δεν καταλαβαίνουν οι «αναρχο»-κομμουνιστές, ότι το ότι δε θα υπάρχει κρατική θεσμοθέτηση της εταιρείας ως ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ δε σημαίνει ότι θα πάψουν, ή θα πρέπει να πάψουν να υπάρχουν εταιρείες.

2) Κανείς δεν είπε ότι δε θα υπάρχει γραφειοκρατία σε κάποιο βαθμό σε κάθε οργανισμό-εταιρεία. Απλά αμφιβάλλω αν καταφέρει κανείς να διατηρεί βιώσιμη την εταιρεία του αν διατηρεί και «καφκική» γραφειοκρατία. Ξέρεις, αυτό το πράγμα έχει ένα κάποιο λειτουργικό κόστος και όταν ανταγωνίζεσαι με άλλους που μπορεί να μην έχουν γραφειοκρατικούς μηχανισμούς τέτοιων διαστάσεων, μάλλον δε σε συμφέρει. Οπόταν συζήτηση για γραφειοκρατία δεν έχει νόημα. Φυσιολογικά η περιττή γραφειοκρατία εξαφανίζεται από την αγορά/κοινωνία/whatever αυτόματα, επειδή όλοι επιλέγουμε τη μέγιστη αποδοτικότητα.

Και η κολλεκτίβα έχει γραφειοκρατία. Και η κοοπερατίβα που παράγει τροφή αποδίδοντας τα κέρδη οριζοντίως.

Το πρόβλημα με τους mainstream αναρχικούς είναι ότι δεν ξέρουν οικονομικά. Αν ήξεραν, θα ήξεραν να κολλήσουν τους «ρεαλιστές» συνομιλητές τους στον τοίχο με 2-3 λέξεις. Εκεί είναι που μπαίνει ο Rothbard και ο David Friedman και ξεφτιλίζουν κάθε κρατιστή φιλελεύθερο και σοσιαλιστή.

Ο σοσιαλισμός δε λειτουργεί αποδεδειγμένα, ούτε στο λογικό κομμάτι, ούτε στο εμπειρικό, ούτε καν στο ηθικό (που δήθεν είναι «καλός»). Αυτά αποδείχθηκαν και πριν τη δεκαετία του 1920. Τώρα το θέμα μας είναι το εξής: Εμείς δε θέλουμε το φιλελευθερισμό ΥΠΟ το κράτος (δηλαδή το φιλελευθερισμό που ξέρουμε), αλλά θέλουμε να πάμε ένα βήμα παραπέρα, δηλαδή να ορίσουμε την πραγματική ελευθερία και όχι την ελευθερία ΥΠΟ τον αυθέντη (χρησιμοποιώ ορολογία Στίρνερ εδώ).

Εκεί που πρέπει να δοθεί έμφαση είναι στο να αντιληφθούν οι αναρχικοί την οικονομική διάσταση της αναρχίας και να χτυπήσουν το σύστημα εκεί που πονάει: Στο ότι δεν είναι καν ΒΙΩΣΙΜΟ, αλλά μας οδηγεί με κάθε κύκλο του στην τελική εξαφάνιση του ανθρώπινου είδους και μαζί πολλών άλλων ειδών που εξαρτώνται από εμάς.

139
Γιατί να αντιδράσει; Επειδή μερικοί Untermenschen πονάνε στον πρωκτό τους και φωνάζουν ελπίζοντας να τον εκνευρίσουν; Δικό τους το πρόβλημα.

Άσε που στο ποδόσφαιρο αυτά είναι αναμενόμενα...

140
Θέλω να ελπίζω ότι όσοι δηλώνουν αναρχικοί έχουν ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ σε οποιαδήποτε φάση θα αυτοκτονήσουν πριν τη λήξη της θητείας του Τσίπρα.

Αφού νόμιζα ότι το ιντιγίδια είχε γίνει παράρτημα του Μαξίμου...

141
Γιατί οι Ελλαδίτες δεν αξίζουν καμία σωτηρία. Για την ακρίβεια ούτε ο αγγλοσαξωνικός κόσμος αξίζει σωτηρία, ούτε οι Γερμανοί, ούτε πάρα πολλοί «πολιτισμένοι». Μία συνομιλία 5 λεπτών αρκεί για να φανεί ότι όλοι όσοι έκαναν λάθη στο παρελθόν είναι αμετανόητοι και συνεχίζουν να θέλουν να πατάνε τους αναρχικούς κάτω με το σύστημά τους.

Γιατί χωρίς κυβέρνηση ποιος θα φτιάξει δρόμους;

Θέλουμε ανταποδοτικό κράτος, ρε παιδιά!

Ανταποδοτικό για εμάς. Όσο κλέβει τους υπόλοιπους και δίνει σ' εμάς, όλα καλά. Θα αγαναχτήσουμε μόνο όταν ο μηχανισμός που οικοδομήσαμε μας πάρει και εμάς και μας στείλει στον αγύριστο.

Υπάνθρωποι. Ragnar Redbeard + Max Stirner να ξεβρωμίσει η γη από το κρατικό καρκίνωμα...

142
Και ο Καμμένος βαρούσε μαλακίες ότι η εθνάρα του σώνει και μετανάστες και καλά. Εδώ πάνε να μακελέψουν με τις συνοριακές απαγορεύσεις τους πολύ κόσμο και μας ρίχνουν και έναν κοιλαρά στη μάπα για να μας έρθει εθνική στύση και να καταφέρει ο μέσος ψηφοφόρος των ΑΝΕΛ και της ΧΑ να πηδήξει την ανοργασμικιά που έχει για «γυναίκα».

Φυσικά τα πουτανάκια των πορνοκάναλων δε λένε ότι οι «δουλέμποροι» είναι ΨΙΛΙΚΑΤΖΗΔΕΣ και δε βγάζουν ιδιαίτερα σημαντικά κέρδη από τη «μπίζνα» τους. Σχεδόν όλα τα λεφτά που παίρνουν από τους μετανάστες πάνε σε λαδώματα γραφειοκρατών.

Ας είμαστε ειλικρινείς: Το εθνικιστικό παρακράτος βολεύεται μια χαρά να το παίζει θιγμένο με απαγορεύσεις, αλλά να ταΐζει τους δικούς του με λαδώματα από μετανάστες.

Τα ελεγχόμενα σύνορα ωφελούν μόνο τους κρατικούς μεσάζοντες και γραφειοκράτες χαφιέδες.

143
Είχε πέσει πολύ γέλιο στο /pol/. 420 blaze it και τα συναφή.

14/88

KOMMEN, SIE, MEIN FUEHRER, SCHLACHTEN SIE WIEDER!!

144
Πώς γίνεται να κάνει παραπομπή στον Κάφκα αυτός που θέλει να επιβάλλει κομμουνισμό (έστω και εθελοντικό);;

Είδε πουθενά αυτός ή κάποιος άλλος να γίνεται κολλεκτιβοποίησις χωρίς να υπάρχει γραφειοκρατία;

Αν μη τι άλλο, ο Κάφκα έδειξε με το έργο του το πού μας οδηγεί το να περιμένεις από την κολλεκτίβα το οτιδήποτε. Μακροσκοπικά κάτσε περίμενε, μαλάκα, να αλλάξει ο κόσμος. Πάρε κουπόνι και κάτσε στη σειρά μέχρι να ψοφήσεις. Ποιος ξέρει, μπορεί να μην αναπαράγεις τη μαλακία σου.

Ο Ρωμανός έχει την εκτίμησή μου. Ελπίζω όσοι συμμετείχαν στη σύλληψή του να πάθουν καρκίνο σε σχήμα σβάστικας.
ΝΑΡΓΚΑΡΟΘ, ΑΚΟΥΣ, ΡΕ; ΚΑΝΕ ΤΑ ΚΟΛΠΑ ΣΟΥ, ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΘΑΥΜΑ.

145
Φασισμός / Re: Ο βασιλιάς των Ζουλού
« on: April 26, 2015, 01:57:08 pm »
βρηκαμε το επιπεδο των ΧΑνων, λογικές ζουλου.

Γκοεριγκ-ΝΓΜ-Ζουελιτιν. 

Γαμημένα φλωράκια οι εθνικιστές, χαίρονται από τα μικροαστικά τους σαλονάκια που οι μετανάστες πέθαναν στο βωμό των εθνικών κρατών τους.

Θα φάνε τα μούτρα τους. Κάθε μέρα προσεύχομαι στο Θεό (τον Χριστιανικό) να φέρει περισσότερους ξένους και να γεμίσει η πουτάνα η Ευρώπη και να καθαρίσει από τη λέρα των αλμπίνων.

Δεν τρολλάρω. Πιο αναρχικοί είναι οι μετανάστες που έχουν φάει ψωλή από τα κράτη τους και έχουν αγνή νοοτροπία αντιεξουσιαστική, από τα τσογλανάκια της πολιτισμένης δύσεως που λένε «εμείς είμεθα το κράτος». Ε, αφού είστε το κράτος, θα σας τσακίσουμε μαζί του. Μαζί πολιτικοί, μπάτσοι, καραβανάδες, φασίστες και όσοι δούλοι τρέχουν στα σκέλια του αυθέντη των.

ΝΕΜΕΣΙΣ. Ερχόμαστε και θα τρέμει η γη.

146
Η Χρυσή Αυγή είναι ένα μόρφωμα παρτάκηδων, άξιος συνεχιστής του ΜΠΑΤΣΟΚ και της Νέας Δημοπρασίας.

Δεν είναι να απορεί κανείς που μπήκαν όλοι οι πρώην πασόκοι (του Ανδρέα) εκεί: Για να μη φάνε το ξύλο της αρκούδας, επιλέγουν να το δίνουν και να πουλάνε και πόνο ότι και καλά αδικήθηκαν από το σύστημα.

Τελικά δε θα έπρεπε να τους ντύνουν με μολότοφ. Παλούκωμα στην πλατεία Συντάγματος για παραδειγματισμό (και μετά παλούκωμα σε κάθε πουτάνας γιο στη βουλή, μπάτσο, καραβανά κλπ).

Μαξ, ελπίζω στην Κύπρο να είναι λιγότερα τα ρεζιλίκια τους.

147
Αναρχισμος / Το Δίκαιο του Ισχυρού
« on: April 26, 2015, 01:46:05 pm »
Τα παρακάτω αποτελούν δικά μου γραπτά που παραθέτω εδώ για να υπάρχουν στα αναρχικά πρακτικά του γγ. ΧΑΟΣ88


Quote
Οι τάξεις των αστών, εργατών και αγροτών είναι τάξεις ΔΟΥΛΩΝ. Ο Alex Jones είχε αναφέρει τη φράση "blood bags".
Όταν ο μέσος αστός επαναλαμβάνει, σχεδόν τρομαγμένος, τη φράση «ζούμε σε πολιτισμένη κοινωνία» και «δεν είναι όλα άσπρο-μαύρο», στην ουσία αποδέχεται τη θέση του ως δούλος και αρνείται την ευθύνη της δικής του απελευθέρωσης. Το ίδιο ισχύει και για το προλεταριάτο («εργάτες»-αγρότες).
Η κραυγή περί πολιτισμένης κοινωνίας, που ξεπέρασε το δίπολο δούλου-αυθέντη είναι κραυγή δούλου που δε θέλει να παραδεχθεί ότι είναι δούλος.
Σε αυτό τον κόσμο υπάρχουν δύο πλευρές, δύο μεγάλες τάξεις: Η πολιτική τάξη και όλοι οι υπόλοιποι.
Αν δεν ανήκεις στην πολιτική τάξη (δηλαδή αν δεν έχεις επιρροή στη μοίρα μιας ολόκληρης χώρας), είσαι δούλος. Δεν γίνεται να ελέγχεις μόνο τη δική σου μοίρα όσο υπάρχει κράτος. Είτε θα ελέγχεις τη μοίρα μίας γεωγραφικής περιοχής, είτε δε θα ελέγχεις τίποτα και θα είσαι δούλος κάποιου που το κατάφερε.
Ο εγκληματίας και ο πολιτικός είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα. Πολιτεία ονομάζεται η συμμορία που ελέγχεται από την πολιτική τάξη. Όταν μιλάμε για «πατρίδα», εννοούμε την περιοχή που ελέγχουν οι τραμπούκοι με τους οποίους ταυτιζόμαστε.

Γιατί, όμως, να καταλήξουμε στο ότι οι «έντιμοι» είναι στην πραγματικότητα υποδεέστερες μορφές ζωής σε σχέση με τους πολεμιστές και ειδικά τους πολεμιστές που έχουν και πνευματική παιδεία;
Απλό: Η τάξη των πολεμιστών (αυτό που σε άλλες εποχές θα ονομάζαμε φυσική πολιτική τάξη) χρειάζεται εισόδημα, δηλαδή κάποιους να κλέβει. Όμως δε θέλει να γίνουν όλοι, ή αρκετοί, κλέφτες, διότι αυτό θα καταστήσει την κλοπή μη βιώσιμη και θα κάνει το ίδιο τους το σύστημα να καταρρεύσει.
Άρα τι πιο απλό από το να οικοδομήσουν το ψέμα της ηθικής και της εντιμότητας στα μυαλά των δούλων; Δεν κλέβεις διότι είσαι «έντιμος» και «νοικοκύρης». Δε δολοφονείς ούτε γίνεσαι «εγκληματίας» διότι εσύ είσαι ο «καλός άνθρωπος». Και να φροντίζεις να μας λες όταν υπάρχουν μικροκλέφτες και μικρο-εγκληματίες που μας ανταγωνίζονται, για να περιορίσουμε τον ανταγωνισμό, αλλιώς αν μπουν περισσότεροι στο χορό της μαζικής ληστείας και των φόνων, θα «καταρρεύσει το σύστημα» και θα έρθει το «χάος».
Έτσι γίνεται το ξεσκαρτάρισμα, ώστε όσοι δεν έχουν γερά νεύρα να μη φτάσουν ποτέ στην κορφή της πυραμίδας του συμμοριτισμού, δηλαδή να μη γίνουν ποτέ άρχοντες. Η φυσική πολιτική τάξη (δηλαδή αυτή που ταυτίζεται με την πολεμική τάξη) εμπεριέχει άτομα που δεν έχουν, πλέον, κανένα ηθικό φραγμό, ούτε καν την υποψία τέτοιου.
Οι έντιμοι επιλέγουν το δρόμο της «ασφάλειας» και της «κοινής λογικής», δηλαδή αυτόν της δουλείας υπό την εξουσία των πολεμιστών, αυτών που θα ονομάζονταν «εγκληματίες» αν ίσχυαν οι ίδιες αρχές πάνω τους. Ο πολεμιστής ρισκάρει τη ζωή του, δηλαδή το πιο πολύτιμο πράγμα στο σύμπαν του και ανταμείβεται πλουσιοπάροχα με τα προϊόντα του ιδρώτα, του αίματος και των δακρύων των δούλων του.

148
Ούτε σωστό τρολλάρισμα δεν ξέρεις να κάνεις, βλακάκο. Αφού είναι σαν να έχεις πιάσει τα πιο overused μπινελίκια και τα κάνεις copy paste (το γνωστό εις την αγγλικήν "copypasta"). Έχω ήδη αρχίσει και βαριέμαι και θα χρειαστώ καφέ, μέχρι και αμφεταμίνες (ΝΑΡΓΚΑΡΩΘ ΑΚΟΥΣ, ΡΕ; ΒΡΗΚΕΣ ΠΕΛΑΤΗ). Αυτοκτόνα ΧΤΕΣ.

149
Το οτι σου λενε τα ιδια πραγματα τοσοι πολλοι ανθρωποι
...να το το φλωράκι, καρφώθηκε. Ποιοι άνθρωποι, ρε βλήμα; Που είσαι εσύ με τους άλλους 10 κλώνους για diversification; Και κανονικοί άνθρωποι να ήταν ξέρεις πολύ καλά πού τους γράφω. Αν δεν ξέρεις διάβασε Στίρνερ μπας και σου μείνει τίποτα, αν και με το διψήφιο IQ σου δε σε βλέπω να πιάνεις ούτε τα σημεία στίξης.

Με τα αιώνια λόγια του Λεωνάιντας: COME AT ME, BRO!

ΘΑ ΣΟΥ ΣΚΙΣΩ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΣΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΩ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΑΤΡΑΞΙΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΨΙΔΑ ΤΟΥ ΘΡΙΑΜΒΟΥ. MARK MY FACKING WORDS.ΓΑΜΩ ΤΟ LANGUAGE FILTER...

150
3 ποστ σερί με τη λέξη «αυτιστικός»... παίζει να σε αποβλάκωσε τελείως το 4chan...

151
Δες το διαφορετικά: Κάνω φιλανθρωπικό έργο. Δίνω νόημα στη ζωή ενός βλακάκου attention ****. Αντί να τρως μπινελίκια στο 4chan και στο 8chan μπαίνεις εδώ, επειδή είσαι υπέρτατα μαζόχας. Απόδειξη το ότι με αποκαλείς «αυτιστικό». Όχι ότι έχεις μισή μονάδα IQ για να ξέρεις τι είναι ο αυτισμός...

152
Α, κατάλαβα, νόμιζα ότι οι αναρχικοί έδειραν το γιατρό. Εκείνο που δε μου αρέσει είναι το ότι ΜΟΝΟ στη ΧΑ τα κάνουν αυτά. Όταν οι ΠΑΣΟΚοι, οι ΝΔημοκράτες και οι ΣΥΡΙΖΑίοι βγαίνουν υποσχόμενοι μεγαλύτερες ληστείες για να τραφούν οι μισθοφόροι τους, ΤΟΤΕ είναι που θα έπρεπε οι αναρχικοί να φέρνουν το σύμπαν ανάποδα...

153
Αν δε διαθέτει ξεροκόμματα θα ξεκινήσω κατευθείαν τις χριστοπαναγίες. Τόσες επενδύσεις έκανα για μια θεσούλα στο πιο χοτ φόρουμ της ελληνικής επικράτειας και μου το χάλασε!! Αφού από τα 500 CV που έχω στείλει σε εργοδότες, στα 499 μου λένε ότι αν δεν έχω στο CV τουλάχιστον 3χρονη θητεία στο φόρουμ του μαξ δε θα γίνω ούτε καθαριστής στην επιχείρησή τους.

Ποιο Phorum.gr. Εδώ χτίζεις το μέλλον σου με γλείψιμο!! μαλάκα μου το τι καθυστέρες υπάρχουν εδώ μέσα δεν περιγράφεται

154
Συμφωνώ με τον tsosmpa και τα έχω αναφέρει και αλλού ακριβώς τα ίδια. Και βιαστές και δολοφόνους και οτιδήποτε, στα αρχίδια τους όλα. Μόλις βρουν κράτημα για να περιορίσουν την ελευθερία του λόγου, θα κινήσουν γη και ουρανό. Το καλό ψόφο τους πόνεσε στο μουνί. Εδώ ο άλλος κυκλοφορούσε ελεύθερος και βίαζε και στα αρχίδια τους.

Εν τω μεταξύ πιο πολύ τους τσούζει που κάποιοι έχουν χρόνο και ξύνουν τα αρχίδια τους παρά το ότι μέχρι να πει το «καλό ψόφο» κυκλοφορούσε ανενόχλητος... γαμημένοι καθωσπρεπειστές ρε φίλε...

155
Από proxies και guests οι φλωριές είναι αναμενόμενες. Πες κάτι επί της ταμπακιέρας ρε πουστόπουστα. Όλοι όσοι ανέφερες ήταν διαπλεκόμενοι με το ναζιστικό κράτος. Βρες μου έναν ιδιώτη που δεν έκανε ό,τι του έλεγαν οι ελεγκτές των ναζί και κατάφερε να σταθεί στη γερμανική αγορά. Βγες από τη λούπα του ιντιγίδια και μάθε γαμημένη ιστορία πριν μου το παίξεις καθηγητής. Εν αντιθέσει με εσένα, υπάρχουν άτομα εδώ μέσα που έχουν γνώσεις που σε καθιστούν κομπάρσο των κομπάρσων. 500 ντοκουμέντα έχω στα οποία φαίνονται ΝΟΜΟΙ που ΕΦΑΡΜΟΣΤΗΚΑΝ και ήταν ακραιφνώς αντικαπιταλιστικοί.

Σε λίγο θα μας πεις ότι αν ήσουν Εβραίος πούστης με προσμίξεις γύφτων και Σλάβων και είχες επιχείρηση, οι ναζί θα σου φέρονταν με το «σεις» και με το «σας». Τόσο πουθενάδες είστε οι κόκκινοι.

156
Ο γιατρός έφταιγε σε κάτι; Γιατί τον έδειραν;

157
Οπως ζεις και εσυ τεμπελη.
Το τεμπέλης το θεωρώ τίτλο τιμής. Είσαι άτυχος.

158
Έχει να κάνει με την ιδέα ότι εκείνοι που θα πάνε στον παράδεισο και στην κόλαση είναι ΠΡΟΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΟΙ εξ' αρχής. Ο Ιουδαϊσμός ο ίδιος δεν έπεσε ιδιαίτερα σε τέτοια λούπα. Στη Μεσόγειο ο κόσμος αντιλαμβάνεται ότι η μοίρα σου είναι στο χέρι σου. Δεν μπορείς να οικοδομήσεις ουτοπίες, αλλά να βελτιωθείς μπορείς.

Ανέφερες τα ιδιωτικά σχολεία. Επίτρεψέ μου να συμφωνήσω με το ότι παίζουν τον ίδιο ρόλο με τα κρατικά, αλλά να τονίσω ότι αυτό συμβαίνει διότι το curriculum ελέγχεται από το κράτος. Αν, δηλαδή, ήταν στο χέρι της οικογένειας να επιλέξει τι θα μάθει το τέκνο, θα υπήρχε μεγαλύτερη πολυφωνία. Λάθη θα γίνονταν, αλλά είμαστε αναρχικοί και αντιλαμβανόμαστε ότι το λάθος είναι τμήμα και τίμημα της ελευθερίας.

ΑΚΡΙΒΩΣ αυτό που είπες για τη μεταθανάτια ζωή είναι το κέντρο της προτεσταντικής νοοτροπίας. Κλαίγονται επειδή φτάνουν οι μετανάστες στις χώρες τους, αλλά αυτοί πρώτοι με τον ευρωκεντρισμό τους και την προβολή του Ευρωπαϊκού κόσμου ως «ουτοπίας» είναι που προσκαλούν τους μετανάστες. Και, δόξα τω Θεώ (αν υπάρχει), οι μετανάστες είναι χρήσιμοι σύμμαχοι για να κάνουμε σκόνη το κωλοκράτος τους.

Ο Βέμπερ έγραφε βλακείες για τη προτεσταντική νοοτροπία. Ο λόγος που οι βόρειοι φαίνονται πιο πολιτισμένοι είναι γιατί είναι πιο ΚΟΡΟΪΔΑ και υπακούν στους ηλίθιους ηγέτες τους. Αποτέλεσμα; Ολοκαυτώματα και αιματηροί πόλεμοι. ΑΥΤΑ είναι τα καλά του πολιτισμού τους.

159
Quote
τον 50χρονο άεργο
Δηλαδή πώς ζούσε αν ήταν Α-ΕΡΓΟΣ;; Και τι στον πούτσο με ενδιαφέρει το ότι ο άλλος μπορεί να κάθεται και να ξύνει τα αρχίδια του όλη μέρα; Τι σοσιαλιστικές παπαριές είναι αυτές; Να του ζητήσουμε και τα ρέστα επειδή δεν κάνει αυτό που θέλουμε εμείς;

Εκατομμύρια είναι οι εργαζόμενοι σε αυτή τη χώρα. Θεωρητικά. Τι καταλάβαμε; Τόσες γενιές ψηφίζουν τις ίδιες μαλακίες. Λάθος. Τόσες γενιές ΨΗΦΙΖΟΥΝ. Σαν ΜΑΛΑΚΕΣ. Μια χαρά «εργαζόμενοι» ήταν όλοι αυτοί. Λέω να στείλουμε στους φούρνους τους «άεργους», μιας και βρήκαμε τους Βάρβαρους που φταίνε για όλα.

Επίσης: Αντί να πουν «βιαστής κλπ κλπ» (που υπήρχε γκάμα ολόκληρη για το μουνόπανο αυτό), βρήκαν το ότι δε δούλευε. Και επειδή ξέρουμε ότι γίνεται της πουτάνας από δουλειές, ΜΟΝΟ ΑΕΡΓΟΣ μπορείς να είσαι αν δε δουλεύεις. Ρησπέκτ στις κοπροφυλλάδες των σοσιαληστών.

160
Μαξ, ο J.S.Mill είναι ελαφρύς φιλελεύθερος, για να μη σου πω ότι έκανε μεγαλύτερο κακό από το «καλό». Διότι αν η ελευθερία χρειάζεται ωφελιμιστικά, τότε θα σου πει το κράτος «έλα ρε μάγκα, και το παρόν σύστημα λειτουργεί κουτσά στραβά, άρα ωφελιμιστικά πρέπει να γουστάρεις». Χρειάζεται δεοντολογική, δογματική και εξτρεμιστική στήριξη των ελευθεριακών ιδανικών, πέρα από ωφελιμιστικές αρλούμπες καλοπερασάκηδων.

161
Ηλίθιο μπαστάρδι είναι αυτό που μπαίνει με εκατό ψευδώνυμα αντί να κάνει λογαριασμό. Βέβαια υπάρχουν πολλοί λόγοι που μπορεί να μην κάνεις λογαριασμό. Και ο πιο προφανής είναι ότι έρχεσαι από το fasismos.com και ξέρεις ότι αν μπεις με λογαριασμό θα σου γαμήσουν τα πρέκια οι διαχειριστές, όπως έγινε στο παρελθόν. Σε 500 ντοκουμέντα μιλά κατά του καπιταλισμού ο Χίτλερ και ειδικά ο Γκέμπελς, εσύ το χαβά σου. Άντε πάρε τα αρχίδια του Αδόλφου και ψόφα.

162
Quote
ε/σ = ομοιομορφια, απο-ανθρωπισμος
Εν μέρει διαφωνώ και ταυτόχρονα συμφωνώ μαζί σου. Εξηγούμαι:
α) Εθνικοσοσιαλισμός είναι η ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΚΑΤΑΛΗΞΙΣ της ιδέας του εθνικού κράτους. Ή μεταβάλλεται το κράτος σε εθνικοσοσιαλιστικό, ή χάνει τη συνοχή του. Τα σύγχρονα δυτικά κράτη εφαρμόζουν έναν οικονομικό φασισμό με στόχο να αποφύγουν τη διάλυσή τους.
β) Με βάση τα παραπάνω, όχι απλά ο Ε/Σ ισοπεδώνει την προσωπικότητα (person) και την ατομικότητα (individuality), αλλά το ίδιο το κράτος, αφενός, και το ΕΘΝΙΚΟ κράτος, αφετέρου, ισοπεδώνουν την πνευματική καλλιέργεια και την ανάπτυξη, πέραν του ότι είναι ακραιφνώς υποπροϊόντα ξεφτιλισμένης ηθικής και Weltanschauung (κοσμοθεωρίας).

γ) Αναφερόμενος στις λέξεις προσωπικότητα και ατομικότητα, αναφέρομαι στις έννοιες που εισήχθησαν από τον Έβολα και τον Στίρνερ αντίστοιχα, δηλαδή την ΥΠΑΡΞΙΑΚΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ του ατόμου. Ο φιλελευθερισμός, ως κρατικό ρεύμα, ορίζει το άτομο ως κάτι ΝΟΜΙΚΟ, δηλαδή ΥΠΟ το κράτος. Γι' αυτό πρέπει να διαχωρίσουμε τον γνήσιο ατομισμό, αυτό της αυτόνομης προσωπικότητας, από αυτόν του κρατικού φιλελευθερισμού, που στην πράξη εγγυάται τις ελευθερίες ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ σε βάρος των προσωπικοτήτων.

163
Τέτοιες ΦΛΩΡΙΕΣ, σύντροφε μαξ, είναι εισαγώμενες γυφτιές από ΚΑΡΑΓΥΦΤΟΥΣ όπως οι Προτεστάντες της βορείου Ευρώπης. Από εκεί ξεκίνησε η μαλακισμένη ιδέα ότι το κράτος ήρθε μέσω κοινωνικού συμβολαίου και ότι ο άνθρωπος πρέπει να γίνει τμήμα του κράτους. Στη Μεσόγειο (Καθολική-Ορθόδοξο πολιτιστικά) το κράτος ο άνθρωπος το θεωρούσε ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΕΝΟ από την κοινωνία. Και γι' αυτό ή θα ήσουν αυταρχικός, υποστηρικτής της εξουσίας, ή ακραίος αντίπαλός της. Δεν είχε τις φλωριές του «αλλάζω το σύστημα από μέσα» που έχουν στη δύση. Υπάρχει η άρχουσα τάξις. Αν δε σου αρέσει, ψηφίζεις να φύγουν. Και ψήφος = σφαίρες. Πολύ αποδοτική νοοτροπία και πολύ ηθικά ανώτερη.

164
Ο Kauldron έχει λίγο μυαλό, αλλά δυστυχώς η ελαφρολαϊκή δεξιά αγωγή του δεν τον βοηθά να αντιληφθεί την αναγκαιότητα της Αναρχίας και αναλώνεται στο πώς θα κάνει το κράτος «αποδοτικό». Αποδοτικό κράτος, βέβαια, είναι στην καλύτερη ένα ανέκδοτο και στη χειρότερη ένας εφιάλτης. Γιατί ο στόχος του κράτους είναι η ληστεία, άρα αποδοτική ληστεία ίσον μεγαλύτερα δεινά για τους υπόδουλους.

Έχει μεν το δικαίωμα να κάνει ό,τι θέλει στο φόρουμ του, αλλά βαριέμαι να ασχοληθώ. Και από το πχόρουμ αποχώρησα γιατί βαριέμαι πλέον. Ο μέσος τρόφιμος του πχόρουμ δεν ξέρει καν το λόγο που αντιτίθεται σε φασίστες ή κομμουνιστές ή αριστεροδεξιούς. Εντελώς tribalistic καταστάσεις.

165
Γενική Συνέλευση / Re: Ανακοίνωση
« on: March 21, 2015, 04:47:32 pm »
Και κατάλαβες, τώρα, ζούμε όλοι με σκοπό να διαψεύσουμε δυο μαλακίες που είπε ένα τσουτσέκι στο διαδίκτυο. Να υποθέσω ότι οι ανώνυμοι πόστερ είναι λυκειόπαιδα ή με τέτοια μυαλά, γιατί τα μυαλά τους είναι μόνο στο να αποδείξουν ποιος την έχει μεγαλύτερη την ελευθερία του λόγου.

Εδώ θα διαφωνήσει ο Μαξ, αλλά δεν με ενδιαφέρει: Ως αναρχοκαπιταλιστής, αποδέχομαι στο ακέραιο ότι ο διαχειριστής (και πάνω από αυτόν ο host) μπορεί να ορίζει τους κανόνες, όσο αυθαίρετοι και αν είναι. Αν δε γουστάρω πάω αλλού.

Η αναρχία δεν είναι πασιφισμός. Ο μόνος λόγος που διαγράφηκαν τα σχόλια, με βάση την εκτίμησί μου, είναι ότι έγιναν προβοκατόρικα, όπως είπα, για να έρθει το κράτος-πατερούλης να ρίξει λουκέτα κλπ. Ας μην κάνουν αυτά τα κρατικά πουτανάκια τους άσχετους. Ξέρουν πολύ καλά τι κάνουν και ΓΙΑΤΙ το κάνουν. Ελάτε με την όπισθεν. Η πούτσα είναι αρκετή για όλους και θα είναι καυλωμένη μέχρι να ψοφήσετε. Χαίρετε.

166
Γενική Συνέλευση / Re: Ανακοίνωση
« on: March 20, 2015, 11:44:57 pm »
Είδα το ανακοινωθέν στις φασιστικές κοπροφυλλάδες και ομολογώ ότι έμεινα άναυδος. Εκεί που το να τραμπουκίζεις θεωρούνταν κακό, τώρα βάλανε και τον αρχι-τραμπούκο (κράτος) να αποτελειώσει τη δουλειά. Λες και την ελευθερία του λόγου την έχουμε για το δελτίο καιρού. Ξεφτιλισμένοι υπάνθρωποι τα τρεντοτσουτσέκια που βάσει μόδας πάνε κόντρα στο bullying, τη στιγμή που ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ έχουν αγνοήσει το φαινόμενο οι ίδιοι οι γονείς. Γιατί πάντα οι ΚΟΠΡΟΙ γονείς, οι ανεύθυνοι κρετίνοι που δεν μάθαν στο παιδί τους μερικούς βασικούς κοινωνικούς άγραφους κανόνες, θα ζητάνε από το Κράτος-Πατερούλη-Αρχιμαφιόζο-Αρχιτραμπούκο να πάρει πρωτοβουλίες. Και όταν όλη η γαμημένη κοινωνία αποδέχεται σαν συνδετικό της κρίκο τον τραμπουκισμό και την αλητεία, επόμενο είναι το ίδιο το κράτος να εκφράζει αυτή την περίφημη «κοινωνική επιθυμία» στέλνοντας στην γκιλοτίνα Παστίτσιους και άλλους.

Να ξεκαθαρίσω ότι τα μουνόπανα που έβριζαν ούτε τα μισώ ούτε τίποτα. Τα ΠΕΡΙΦΡΟΝΩ. Γιατί ξέρουμε πολύ καλά ότι μπήκαν εδώ με στόχο να ρίξουν το φόρουμ. Ξέρουμε πολύ καλά ότι είναι κρατιστές και φασιστικά κοπρόσκυλα, κοινωνοί της κωλοτρυπίδας του Αδόλφου (όπως είχε αναφέρει ένα άτομο). Και γι' αυτό χρησιμοποιούν εμμέσως τις πλάτες του κράτους για να ρίξουν κάθε φάρο ελευθερίας του λόγου.

Αλλά έτσι είναι: Στο σχολείο τιμωρούν εκείνον που αντιστέκεται στον νταή και μετά κλαίγονται για το "bullying" (που δεν ήξεραν καν τη λέξη οι μπουρτζόβλαχοι) ενώ τον έχουν ΕΥΝΟΥΧΙΣΕΙ. Αν θες να κοπεί μαχαίρι το bullying να ενθαρρύνεις την αυτοδικία και το θράσος στα θύματα, να τα κάνεις να καταλάβουν ότι η αντίσταση είναι ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΘΗΚΟΝ.

Το κράτος ΠΑΝΤΑ τιμωρεί τον έντιμο άνθρωπο που πάει να αντισταθεί στη χρόνια αδικία. Και μετά, μέσα στο κενό ισχύος, δηλώνει υποστηρικτής της «δικαιοσύνης». Αίσχος, ξεφτίλα και καρκίνος σε όποιον ευθύνεται για τον ευνουχισμό της κοινωνίας. Σκατά στους τραμπούκους και πρωτίστως ΣΚΑΤΑ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΝ ΑΡΧΙ-ΤΡΑΜΠΟΥΚΟ. Μαξ, προτείνω μεταφορά στο TOR.

167
Βόθρος / Re: ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ ΜΥΑΛΟΥ
« on: March 11, 2015, 05:14:49 pm »
Δεν τους έφταναν, λέει, οι Ελεηνίδες, τώρα γαμάνε και τα γίδια... τοίχο-τοίχο θα πηγαίνουμε από το φόβο μας... ΠΟΥΤΣΑ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΜΟΧΑΜΕΝΤ.

168
Βόθρος / Re: ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ ΜΥΑΛΟΥ
« on: March 08, 2015, 08:47:14 am »
Ο αριστερισμός είναι νόσος ευρωπαϊκής προελεύσεως και κυρίως αγγλοσαξωνικής-προτεσταντικής. Ο κύκλος γενοκτονίας-αποικιοκρατίας-ενοχών-αυτομαστιγώματος είναι ακατανόητος για τον μη Προτεσταντικό κόσμο. Τα υποτιθέμενα πρότυπα της Άριας Φυλής είναι μέχρι το μεδούλι σαπισμένα και αντιδιαμετρικά αντίθετα προς τα αναρχικά καπιταλιστικά ελευθεριακά ιδεώδη.

Απαντώ στην εικόνα για «diversity» του InternetAristocrat.

169
Βόθρος / Re: ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ ΜΥΑΛΟΥ
« on: March 07, 2015, 07:57:47 pm »
Στωϊκή τάσις εκφράσθηκε στο άνωθεν γραπτό, εξ ου και ο χαρακτηρισμός που απέδωσα. Βουδιστική απάθεια, κατά μία έννοια...

170
Φασισμός / Re: ND BUSINESSMAN BANKROLLS GD
« on: March 07, 2015, 01:23:50 am »
Ο Γεμιστά είναι ο Σατανικός Εγκέφαλος;; :O

171
Ο Περέλλης-Πλατής, τελικά είναι πραγματικό πρόσωπο ή το λέμε για να περνά η ώρα; Γιατί πέρα από μερικά βοθρομπλογκ δεν έχω δει το όνομά του πουθενά (άντε σε κάτι καταλόγους κρατικών εξετάσεων). Μαξ, θέλω τη δική σου άποψη, γιατί με τους άλλους δεν ξέρω ποιος είναι κλώνος ποιανού...

172
Τι παίχτηκε; Προφανώς αν έπεσε ξύλο σε κρατιστές ή κρατικοδίαιτους «επιχειρηματίες» είμαι 100% υπέρ.

173
Όχι απλά ΠΑΣΟΚ. ΠΑΣΟΚ-συνιστώσα NSDAP.

Μαξ, εμένα με ξέρεις και στο άλλο φόρουμ, αν και πλέον δε γράφω...

174
Βόθρος / Re: ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ ΜΥΑΛΟΥ
« on: March 06, 2015, 03:03:44 am »
Εσύ δεν είσαι Σατανιστής. Η σκοτεινή πλευρά του Μάρκου Αυρήλιου είσαι...  ;D

175
Μίλησε και το αγγλικό η ψωλή. Ακόμα να πάρει πόδι, δεν έχει καταλάβει ότι εδώ μέσα κυκλοφορούν πραγματικοί ψυχάκηδες, σαν κι εμένα.

176
Εμπιστοσύνη περισσότερο από τον πελάτη στον ντίλερ. Μπορεί να σου στείλει λιγότερη ποσότητα, χειρότερη ποιότητα από τη συμφωνηθείσα ή να χρησιμοποιήσει όσα στοιχεία του έχεις δώσει (αν και αυτό είναι λίγο πιο δύσκολο). Δε σου μιλάω για να βάζεις το χέρι σου στη φωτιά, αλλά να ξέρει και ο πελάτης και ο ντίλερ ότι αν κάνει μαλακίες ο ένας, θα υπάρξουν συνέπειες. Το εμπόριο σε αυτούς τους τομείς είναι ένοπλο και καχύποπτο, αυτό είναι φυσιολογικό και κατανοητό.

177
Παίζει πολύ θέμα αξιοπιστίας, βέβαια. Θέλει να χτίσεις το μαγαζί σου στην εμπιστοσύνη του πελάτη-πρέζακα...

178
Ευχαριστώ για τη διόρθωση. Θα στείλω άμεσα μπράβο να δείρει ολόκληρο το εκπαιδευτικό επιτελείο που ήταν από πάνω μου (γελάμε εδώ).

Το TOR είναι πρωτόκολλο διαδικτυακό, στο οποίο δε φαίνεται η τοποθεσία σου (φαίνεται μία άσχετη). Χρησιμοποιείται από πολλούς διεστραμμένους, αλλά και από έντιμους οικογενειάρχες νοικοκύρηδες μεροκαματιάρηδες ντίλερς, πρεζάκια και αγνούς επαναστάτες cyberpunks (αναρχικούς του διαδικτύου). Πρέπει να ενημερωθείς αν θες να κάνεις σωστή μπίζνα, γιατί ο ανταγωνισμός είναι σκληρός. Πλέον σου έρχονται με ντιλίβερι από το εξωτερικό. Θα σας πάρουν τις δουλειές οι «Κινέζοι».

Τα XANAX πώς και τα αποφεύγεις; Έχει διαφορά το στερητικό τους σε σύγκριση με τις υπόλοιπες βενζοδιαζεπίνες;

179
ΡΕ ΠΟΥΤΑΝΕΣ, ΓΑΜΩ, ΕΜΕΝΑ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ, ΓΚΕΓΚΕ;; ΔΕΝ ΙΔΡΩΣΑ ΤΟΣΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΑΡΕΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΠΗΡΙΚΗ. ΚΑΝΟΝΙΣΤΕ. ΣΟΜΑΛΟΣ Ή ΤΑΝΞ.

180
ΚΑΝΕΙΣ ΜΠΑΝΙΟ ΠΡΙΝ ΒΔΕΛΥΧΘΗΣ ΠΕΡΕΤΑΙΡΩ; ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΤΣΟΥΛΙΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΜΑΛΑΡΙΑ ΚΑΙ ΑΠ' Ο,ΤΙ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙΣ ΕΧΕΙΣ ΗΔΗ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΠΑΝΟΥΚΛΑ ΚΑΡΚΙΝΟ.
Ο καρκίνος δεν κολλάει. Ο έρπης ίσως.
ID EST...; ΔΩΣΕ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ ΑΛΛΙΩΣ ΜΑΡΤΥΡΩ ΤΟΝ ΑΛΗΘΙΝΟ ΣΟΥ ΚΛΩΝΟ ΠΟΥ ΑΠ' Ο,ΤΙ ΒΛΕΠΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΥΔΕ.
Μαρτύρα. Με τόσους που έχω δεν ξέρω σε ποιον αναφέρεσαι. Δεν είχε σχέση με σένα η original δήλωσις.

Ε, ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΙΤΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ. ΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΜΠΙΝΕΔΕΣ ΧΩΡΙΣ ΚΟΝΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΦΥΤΑ ΜΕ ΚΑΤΑΠΡΑΫΝΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΥΛΟΧΑΠΑ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΣΕ ΤΥΠΑΔΕΣ ΣΑΝ ΕΜΕΝΑ ΑΣΧΕΤΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΟΣ. ΠΑΡΕΜΠΙΠΤΟΝΤΩΣ, ΑΝΤΙΣΧΙΖΟΦΡΕΝΙΚΑ ΜΟΥ ΖΗΤΑΕΙ Η ΜΑΝΝΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ.
Μαλακίες. Το valium και αυτά που κοιμίζουν δεν είναι για σχιζοφρενείς. Ξέρουμε  κανένα site στο TOR ειδικό για Ελλάδα επί του θέματος;

Α, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΟΜΙΜΑ ΑΜΦΕΤΑΜΙΝΟΥΧΑ (VYVANSE, DEXEDRINE, ADDERALL ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ). ΤΑ RITALIN ΚΑΙ ΤΑ CONCERTA ΕΧΟΥΝ ΜΕΘΥΛΦΕΝΙΔΑΤΗ, ΟΧΙ ΑΜΦΕΤΑΜΙΝΗ.
Ε κάπως πρέπει να βολευτής. Νομικά, πάντως, ο μόνος που μπορεί να παρέχει νόμιμα ακόμα και βαριά ναρκωτικά είναι το κρατικό μονοπώλιο. Φυσικά για να είσαι από μέσα σε αυτή τη μπίζνα πρέπει να έχεις διασυνδέσεις με το πιο βρώμικο τμήμα του κράτους (που είναι ήδη ό,τι πιο βρώμικο υπάρχει ως οργανισμός).
Υ.Γ. ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΡΟΣΕΞΕΙ ΠΟΣΑ ΓΛΩΣΣΙΚΑ ΛΑΘΗ ΚΑΝΕΙΣ.[/b][/size][/font]
Ποια γλωσσικά λάθη;

Pages: 1 2 [3] 4 5 ... 9