Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - Εθνικόφρων

Pages: [1] 2
1
Τι σχέση μπορεί να έχει ο αλβανικός “εθνικισμός” ή μεγαλοϊδεατισμός το ορθότερο, διότι οι Αλβανοί δεν αποτελούν μια εθνότητα, αντίθετα πρόκειται για ένα κράμα μπάσταρδων υπανθρώπων. Οι Αλβανοί ήταν και συνεχίζουν να είναι ένας νομαδικός λαός στην περιοχή της Κασπίας θάλασσας στην Καυκασία.
Με την επέλαση των μογγολικής καταγωγής Οθωμανών Τούρκων προς την Ευρώπη, οι δεύτεροι προσέλαβαν ως μισθοφόρους του οθωμανικού στρατού, τους Αλβανούς νομάδες της περιοχής αυτής. Οι Οθωμανοί Τούρκοι μαζί με τους μισθοφόρους τους Αλβανούς άρχισαν να καταφθάνουν στην Ευρώπη από τον 11ο αιώνα μ.Χ. και ύστερα. Υπολογίζεται ότι η εγκατάσταση των Αλβανών έγινε στην περιοχή της σημερινής Αλβανίας περίπου τέσσερις αιώνες κατόπιν ή και πολύ αργότερα. Όλοι σας θα έχετε έχουμε ακούσει το περίφημο χαρακτηρισμό που τους αποδίδεται με τον όρο “Τουρκαλβανοί”… Διόλου τυχαίος! Τώρα, όσον αφορά στο παραμυθάκι περί της καταγωγής αυτών των σκυλιών που έχουν αιματοκυλίσει την πατρίδα μας εδώ και κάποιες δεκαετίες ότι δήθεν είναι απόγονοι των αρχαίων Ιλλυριών, είναι πολύ καλά κατασκευασμένο για να είναι αληθινό. Αυτά ως προς το ψευδές του ιστορικού της καταγωγής των.
Ο σκοπός του παρόντος είναι πολύ διαφορετικός από το να εξετάσει ή να αποδείξει τι ακριβώς είναι αληθές και τι ψευδές εθνολογικά σε σχέση με τους εν λόγω υπανθρώπους. Όσοι αντιλαμβάνονται την ροή της ιστορίας με το αίμα τους, θα βρουν τα λόγια αυτά αρκετά για να πεισθούν για την ορθότητα της θέσης μας. Όσοι είναι φύσει καχύποπτοι και αντιδρούν σε οτιδήποτε τους διαλύει το μικροαστικό τους όνειρο, ας μην πειστούν ποτέ τους. Μα είναι αδιάφοροι.
Αναλύοντας τα γεγονότα βάσει των πραγματικών διαστάσεών τους, θα ανατρέξουμε στον ρόλο των Αλβανών στην Βαλκανική. Επί τούτου, αν οι Αλβανοί ήταν ένας κοινός όχλος πλιατσικολόγων της ιστορίας, οι οποίοι εξαιτίας της καταπίεσης που δέχτηκαν στο πλαίσιο του τυραννικού αλβανικού κράτους επιχειρούν στον παρόντα χρόνο και διά των επονείδιστων εγκληματικών και ασυγχώρητων πράξεών τους να πάρουν μια “εθνική” εκδίκηση αλυτρωτικού χαρακτήρα σε βάρος των Ελλήνων, ίσως και να το αντιμετωπίζαμε αρκετά διαφορετικά αυστηρώς ως προς την κατανόησή της γέννησης του εν λόγω φαινομένου.
Οι Αλβανοί, δεδομένου ότι αποτελούν έναν φύσει νομαδικό λαό, ο οποίος ανθρωπολογικά δεν παρουσιάζει καν ενδιαφέρον παρά αποτροπιασμό για την ανθρώπινη φύση, πρέπει να ιδωθούν ως μια παρασιτική φάρα που τάσσεται στο ίδιο επίπεδο με τους Ρομά. Φυλετικά απορρίμματα των Εβραίων είναι αμφότεροι οι προαναφερθέντες νομαδικοί λαοί. Κατά τον ίδιο τρόπο που οι απεχθείς Ρομά εξαπλώθηκαν σε ολόκληρο τον κόσμο και ειδικότερα σε ό,τι μας αφορά, δηλαδή την παραδοσιακά Λευκή Ευρώπη, οι Αλβανοί πραγματοποίησαν το ίδιο εξαιτίας της νομαδικής φύσεώς τους. Οπουδήποτε κι αν εγκαταστάθηκαν, φύσει μη παραγωγικοί (ο μύθος που ήθελε τους Αλβανούς να είναι εργατικοί επί του συνόλου έχει προ πολλού καταρρεύσει) καταπιάνονται με οτιδήποτε τους αποφέρει εύκολο και ως εκ τούτου μη κοπιώδες κέρδος από πάσης φύσεως εγκληματικές και παράνομες δραστηριότητες. Διόλου τυχαίο το ότι το εμπόριο ναρκωτικών στην πατρίδα μας έχει ως κύρια προέλευση την γείτονα χώρα. Διόλου τυχαίο ότι το ασύδοτο εμπόριο όπλων έχει προέλευση την γείτονα χώρα. Όπως διόλου τυχαίο ότι το αποτρόπαιο οργανωμένο έγκλημα έχει προέλευση κυρίως την γείτονα χώρα. Όπως διόλου τυχαίο το γεγονός πως η ανυπολόγιστη στατιστικά άνοδος της βίας μέσα στην πατρίδα μας συμπίπτει χρονικά με την αθρόα εισβολή υπανθρώπων από το πρώην κινεζικής επιρροής προτεκτοράτο της Αλβανίας και νυν αμερικανοκίνητο. Ακόμη κι αυτό το γεγονός από μόνο του κάτι δείχνει στο βάθος του. Η Αλβανία, μια χώρα που δεν συνορεύει καν, πόσο μάλλον ανήκει σε άλλη γεωγραφική ήπειρο, βρισκόταν υπό την σκέπη της προστασίας της Κίνας του Μάο! Αφότου απέσυρε την υποστήριξή της στο Σύμφωνο της Βαρσοβίας το 1961 για λόγους ιδεολογικών διαφορών(!!!), έπειτα από τη σύγκρουση Ρωσίας – Κίνας οπόταν και τελικώς αποχώρησε επίσημα το 1968 ευρισκόμενη επισήμως υπό την κινεζική επιρροή.
Οι Αλβανοί δημιούργησαν ουκ ολίγα προβλήματα στην εθνολογική σύνθεση και διάταξη των Βαλκανίων, απειλώντας δε την ανάφλεξη μιας γενικότερης σύρραξης στην ευρύτερη περιοχή. Η ιδέα της “Μεγάλης Αλβανίας”, έδωσε όραμα στους λήσταρχους Αλβανούς, ώστε να μπορούν να δικαιολογήσουν την νομαδική-εγκληματική φύση τους. Στην περιοχή του Κοσσυφοπεδίου της γειτονικής Σερβίας, τα εγκλήματα των Αλβανών, ξεπέρασαν κάθε όριο. Δεν έχει περάσει πολύς καιρός αφότου ήλθε στην δημοσιότητα το πέραν κάθε λογικής εμπόριο οργάνων σφαγιασμένων Σέρβων που έκαναν από κοινού Αλβανοί και Τούρκοι. Η ιδεοληψία περί ενός αλβανικού καταπιεσμένου λαού ή “έθνους” κατά τους ίδιους, θυμίζει τρομακτικά την κατατρεγμένη εβραϊκή φάρα και το περίφημο “Ολοκαύτωμα” και τους “φιλήσυχους” Ρομά.
Με όλους αυτούς τους μπάσταρδους νομάδες μας χωρίζουν παρά μονάχα φυλετικά έτη φωτός και ατέλειωτοι ποταμοί αίματος και τίποτα παραπάνω. Οποιοσδήποτε ισχυρίζεται το αντίθετο, είτε ψυχικώς ανήκει στους νομάδες και πρέπει να ανατρέξει άμεσα στο γενεαλογικό του δέντρο ώστε να πολιτογραφηθεί εκ νέου, είτε είναι παντελώς ανιστόρητος, είτε κινείται από δολιότητα και μικροσυμφέρον στον χώρο του οργανωμένου εγκλήματος, πολιτικού και μη και ό,τι άλλο συνεπάγεται ως συμπέρασμα αυτού.
Δεν θα υπεισέλθουμε σε ό,τι έχει να κάνει με την σχέση Ελλήνων και Αλβανών, διότι αυτό εμπίπτει στην αρμοδιότητα των ειδικών επί τέτοιων θεμάτων. Ένα τόσο ακανθώδες ζήτημα δεν θα μπορούσε ποτέ να αποτελεί σκοπό του παρόντος, αλλά τόσο η απόδοση πορισμάτων όσο και η εξαγωγή βάσιμων συμπερασμάτων εναπόκεινται αποκλειστικά στους εθνολόγους, τους ιστορικούς και τους ανθρωπολόγους. Εμείς θα σταθούμε στα αντικειμενικά γεγονότα, τα οποία αναιρούν οποιοδήποτε επιχείρημα περί “καλών” και “φιλελλήνων Αλβανών”. Αλβανοί “καλοί”, ούτε νεκροί, όπως συνηθίζουμε να λέμε…
Το άνοιγμα των συνόρων μας με την γειτονική Αλβανία συνετελέσθη στις αρχές της δεκαετίας του ’90, οπόταν και συνέπεσε χρονικά περίπου με την έγερση αξιώσεων από μέρους των Σκοπίων και ταυτόχρονη αμφισβήτηση της ελληνικότητας της Μακεδονίας. Όσοι εξ ημών ήμαστε ήδη ενήλικες στις αρχές της δεκαετίας του ’90, θυμόμαστε πολύ καλά την ταραγμένη εκείνη δεκαετία με τις πολλές κι έντονες κοινωνικές ζυμώσεις ένθεν κι ένθεν, εκείθεν κι εντεύθεν. Στην πατρίδα μας η άνοδος της κοινωνικής αλλά και της πολιτικής βίας συμπίπτει χρονικά με εκείνη την περίοδο. Στα χρόνια που διανύουμε εντάθηκε δε κατά ραγδαίο τρόπο. Το εν λόγω γεγονός συνέπεσε και με πολλά μεγάλα γεγονότα στην ευρύτερη περιοχή της Βαλκανικής και ακόμη παραπέρα. Τι Κυπριακό, τι Τσιπριακό δηλαδή στην καθομιλουμένη και ο νοών νοείτω!
Στο σκέλος της βίας θέλουμε να σταθούμε, καθότι μέσα από αυτήν θα εξάγουμε ουσιαστικά συμπεράσματα για πολλά κοινωνικά δεινά που μαστίζουν την πατρίδα μας και θα δούμε ανάμεσα στις γραμμές και τους σχεδιασμούς που κάνουν οι επικυρίαρχοι για εμάς και τι στάση οφείλουμε να τηρήσουμε απέναντι στο νεοελληνικό έκτρωμα, σαμαρικό και μη και τους παρακρατικούς “αντι • εξουσιαστικούς” μηχανισμούς του.
Η ιστορία επαναλαμβάνεται άλλοτε ως “φάρσα” (άνοιγμα συνόρων τότε από τον τωρινό πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά) και άλλοτε ως τραγωδία στο σήμερα με την ανεξέλεγκτη δράση οπλισμένων Αλβανών κακοποιών στην πατρίδα μας επί πρωθυπουργίας του ιδίου. Οι συνειρμοί δικοί σας. Η κοινή λογική και η ανύπαρκτη πολιτική αντίληψη υπαγορεύει πως οι Αλβανοί είναι μονάχα κακοποιά στοιχεία και τίποτα παραπάνω. Η δική μας λογική και πολιτική αντίληψη υπαγορεύει πως οι Αλβανοί είναι πέραν από κακοποιά και αδίστακτα στοιχεία και μια ύπουλη και διαρκής απειλή για την πατρίδα μας, τόσο εθνολογικά όσο και εδαφικά. Οι νεοέλληνες έχουν τσιμπήσει το ιδεοληπτικό δόλωμα της αφομοίωσης των Αλβανών της 1ης γενιάς μεταναστών στην Ελλάδα και δεν τους ξεχωρίζουν δήθεν από τους Έλληνες βάσει του ισχυρισμού ότι εδώ γεννήθηκαν και εδώ μεγάλωσαν. Μέγα λάθος. Οι υπάνθρωποι αυτοί δεν ακούν την συνείδησή τους αλλά το αίμα τους και το αίμα τους είναι αλβανικό και όχι ελληνικό. Όσα χρόνια κι αν παραμένουν στην Ελλάδα, θα διαπιστώσετε πως δεν αισθάνονται Έλληνες και με την πρώτη ευκαιρία εκδηλώνουν τα αλβανικά τους ένστικτα. Μ’ αυτά και μ’ αυτά το νεοελληνικό κράτος βρίσκεται υπό μια ομηρία που δεν έχει τελειωμό, φαινομενικά ανίκανο να διαχειριστεί την έννομη τάξη και τους βαριά οπλισμένους Αλβανούς κακοποιούς. Όμως, τα πράγματα δεν έχουν ακριβώς έτσι…
Η δράση των γραφικών και ανορθολογικών αντι • εξουσιαστών που εκτόξευαν τις βόμβες μολότοφ εναντίον των αστυνομικών δυνάμεων σε πορείες και διαδηλώσεις εν είδη εθίμου, αναβαθμίστηκε σημαντικά και μέσα σε λίγα χρόνια, ώστε πλέον να μιλάμε για στρατιωτικού τύπου εκπαίδευση που δεν έχει κάποια εξήγηση, παρεκτός της παρεμβολής αλλοδαπών στοιχείων στο εσωτερικό του χώρου των αντι • εξουσιαστών που έφεραν μαζί τους νέα ήθη και πρακτικές. Κατά πολύ πιο βίαιες και ωμές απ΄ ότι είχαμε συνηθίσει…
Από τις επιθέσεις κατά αστυνομικών στόχων (τμήματα, περιπόλους, άνδρες της ΥΜΕΤ) και τα γκαζάκια σε τράπεζες και ΑΤΜ, περάσαμε στην νέα εποχή των εντυπωσιακών χτυπημάτων με αναβαθμισμένες μεθόδους τόσο στην μεθοδολογία της κατασκευής εκρηκτικών μηχανισμών, την προέλευση των εκρηκτικών υλών αλλά και την τακτική κατά την εκτέλεση των χτυπημάτων. Μια τακτική που θυμίζει ή προσιδιάζει περισσότερο σε ένα ταχύρρυθμα εκπαιδευμένο στρατιωτικό σώμα με στοιχεία κουλτούρας ανταρτοπολέμου της Μέσης Ανατολής παρά στους χρεοκοπημένους αντάρτες πόλεων των περασμένων δεκαετιών. Το διαχρονικό αντάρτικο πόλεων που δρούσε τύποις βάσει μιας ιδεολογίας και πρότασσε ανθρωπιστικές προφάσεις για την αναγόρευσή του σε επαναστατική πρωτοπορία έδωσε βαθμωτά τη θέση του σε ένα άκρως μηδενιστικό και επαγγελματικό αντάρτικο πόλεων που επικεντρώνεται σε ό,τι θα επικεντρωνόταν και οποιαδήποτε αντάρτικο στρατιωτικό σώμα που αναζητεί πόρους για την συντήρησή του. Στην απαλλοτρίωση τραπεζών και οτιδήποτε μπορεί να αποφέρει χρήματα για την αυτό • οργάνωση και την αυτό • χρηματοδότηση του ιδιότυπου αυτού αντάρτικου, το οποίο φαίνεται να έχει πολύ ταχείς ρυθμούς ανάπτυξης και μεγάλη δυνατότητα διαρκούς ανατροφοδότησης σε έμψυχο δυναμικό και βαρύ εξοπλισμό. Όλα αυτά σας θυμίζουν κάτι; Μήπως την κλιμακούμενη υπόγεια δράση του Απελευθερωτικού Στρατού του Κοσόβου (UCK) στην ευρύτερη περιοχή της Βαλκανικής;
Η αριθμητική εξάπλωση και η επιχειρησιακή ανάπτυξη των ένοπλων οργανώσεων, τόσο στο οργανωμένο έγκλημα όσο και στο “πολιτικό” αντάρτικο πόλεων, οφείλεται στην οργανική διασύνδεση Αλβανών κακοποιών στοιχείων που πρόσκεινται σε ενεργούς θύλακες του UCK στο εσωτερικό της πατρίδας μας και ελληνόφωνων αντι • εξουσιαστών. Οι μέθοδοι απαλλοτριώσεων των τραπεζών, οι αποδράσεις με ελικόπτερα, οι εκβιασμοί επιχειρηματιών και σύναψη συμβολαίων θανάτου, έλεγχος του εμπορίου όπλων και ναρκωτικών και πολλές άλλες κοινές παράνομες δραστηριότητες αυτών των συγκοινωνούντων δοχείων. Η εκπαίδευση και η αρωγή που παρείχαν και παρέχουν τα μέλη του UCK στους αντι • εξουσιαστές, αποδεικνύεται μέσα από ποικίλες δραστηριότητες. Κατοχή μεγάλου αριθμού όπλων προερχόμενων από την Αλβανία και οικείος χειρισμός τέτοιου οπλισμού που δεν είχαν οι ελληνόφωνες οργανώσεις του είδους μέχρι πριν μερικά χρόνια, άρτια εκτελεσμένα ταυτόχρονα χτυπήματα σε διαφορετικούς στόχους που παραπέμπουν σε στρατιωτικού τύπου εκπαίδευση, ωμότητα και κυνική αδιαφορία ως προς τον κίνδυνο που θέτουν ανθρώπινες ζωές πολιτών, μηδενιστικές προκηρύξεις με ελάχιστα στοιχεία που να δείχνουν ώριμη πολιτική σκέψη και δράση και πολλά άλλα.
Ο κόσμος των φυλακών καταμαρτυρεί την οργανική αυτή διασύνδεση του κόσμου των ποινικών κρατουμένων και ελληνόφωνων αντι • εξουσιαστών και ειδικότερα σε ό,τι έχει να κάνει με τις σχέσεις μεταξύ των Αλβανών κακοποιών που είναι κατά πολύ πιο έμπειροι στα κατατόπια των ελληνικών φυλακών και τους άγραφους νόμους που επικρατούν στις φυλακές με τους νεοεισελθέντες ελληνόφωνους νεανίες. Οι Αλβανοί είναι πολύ πιο σκληροτράχηλοι σε σχέση με τους προαναφερθέντες καθότι οι περισσότεροι εξ αυτών θήτευσαν στις φυλακές της Αλβανίας επί καθεστώτος Χότζα και παραμένουν κοινωνικά μη εξημερωμένοι.
Τι άλλαξε από τις αρχές της δεκαετίας του ’90 και πολύ μετέπειτα σε σχέση με το σήμερα; Οι λεωφορειοπειρατείες που παρακολουθούσαν έντρομοι οι Έλληνες στους δέκτες τους, οι δολοφονίες αμέριμνων Ελλήνων από τις σφαίρες αδίστακτων Αλβανών κακοποιών ή οι Αλβανοί αγύρτες που εξεβίαζαν τότε όπως και τώρα το νεοελληνικό κράτος της σαπίλας; Όπως όλα δείχνουν, τίποτα δεν άλλαξε μέσα σε αυτές τις δεκαετίες, αντιθέτως το αλβανικό στοιχείο ισχυροποιήθηκε χάρη στην προδοτική κοινοβουλευτική τυραννία, αξιώνοντας πλέον και διά της ισχύος των όπλων να ασκήσει κριτική στα ημέτερα αλλά και να πάρει με την αλόγιστη βία που ασκεί αυτό που θεωρούν ότι τους ανήκει.
Η εισβολή του αλβανικού στοιχείου στην ελληνική κοινωνία συνετελέσθη παντού και παντοιοτρόπως. Στους χώρους της νεολαίας, στον χώρο του αθλητισμού, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οπουδήποτε. Οι Αλβανοί ως φορείς της διαφθοράς, δεν θα ήταν δυνατόν να απουσιάζουν από οτιδήποτε μπορεί να τους αποφέρει κέρδος για τα μεγαλεπήβολα σχέδιά τους εναντίον της ίδιας μας της πατρίδος. Αφού πρώτα εισέβαλλαν στην πατρίδα μας, αφότου πρώτα σκότωσαν πόσες χιλιάδες Ελλήνων, αφού πρώτα εγκλημάτησαν εναντίον ενός ολόκληρου λαού, αφού κατάκλεψαν ό,τι υπήρχε και δεν υπήρχε, δεν απέδωσαν έστω κι ένα ευρώ στο ελληνικό κράτος. Δεδομένου ότι η πατρίδα μας ήταν και είναι το ιδανικό πλυντήριο χρημάτων που αποκομίστηκαν με παράνομο τρόπο για αυτούς, εκείνοι συγκέντρωσαν πλούτο και με αυτόν δυνάμωσαν το δικό τους κράτος. Μεσούσης της ελλαδικής οικονομικής κρίσεως απεφάσισαν πως η Ελλάδα δεν τους έδωσε ευκαιρίες. Αυτοί είναι οι Αλβανοί, τους οποίους κάποια ανθρώπινα δίποδα, κοινώς ΖΩΑ, υπερασπίζονται με διάφορες ανυπόστατες θεωρίες για τους λόγους που εξηγήσαμε στην αρχή του παρόντος. Όσοι υπερασπίζονται παντοιοτρόπως τους ΑΛΒΑΝΟΥΣ, δεν το κάνουν από ιδεολογία. Προφασίζονται απλώς κάποιου είδους ανυπόστατη ιδεολογία ή κάποιες θέσεις αντι • ιστορικές που δεν στηρίζονται καν στη λογική.
Το πρόσφατο τραγικό συμβάν με την δολοφονία της 25ης ελληνίδας που περνούσε από σημείο που εξελισσόταν ανταλλαγή πυροβολισμών μεταξύ αστυνομικών και Αλβανών κακοποιών που είχαν αποδράσει από τις φυλακές Τρικάλων στην περιοχή της Κορινθίας θορύβησε την κοινή γνώμη, καθώς τα συνομωσιολογικά σενάρια περί ύπαρξης θυλάκων του αλβανικού UCK στο εσωτερικό της πατρίδας μας αποδεικνύονται βάσιμα και ουκ ολίγα μέσα έγραψαν περί αυτού του αδιαμφισβήτητου γεγονότος. Ότι στην Ελλάδα υπάρχουν αποθήκες οπλισμού του UCK και όχι αορίστως κάποιων Αλβανών κακοποιών ή κοινών συμμοριών και ότι οι δράστες της δολοφονίας της 25ης δραπέτευσαν από τις φυλακές Τρικάλων με την βοήθεια των επιτιθέμενων περιμετρικά των φυλακών οι οποίοι ανήκουν σε στρατιωτικό βραχίονα του UCK. Είναι προφανές το πόσο σοβαρό είναι αυτό το γεγονός, εφόσον επίσημα μέσα και οι επίσημες αρχές ασφαλείας του κράτους κάνουν λόγο για την 1η επίθεση με άρωμα τρομοκρατίας προερχόμενη από την Αλβανία και την επίσημη σφραγίδα του UCK.
Μπορείτε εύκολα να αντιληφθείτε τι συμβαίνει όταν ένα ολόκληρο κράτος, σχεδόν αδυνατεί να αντιμετωπίσει δύο και τρείς επικίνδυνους κακοποιούς, οι οποίοι βαρύνονται και με δολοφονίες αστυνομικών κατά το παρελθόν. Οι Έλληνες συνεχίζουν να ψηφίζουν τα ίδια κόμματα διότι εμμέσως ή ευθύς αμέσως ζητούν την προστασία τους από τις αρχές του κράτους. Ποιού κράτους όμως και για ποιες αρχές μιλάμε;
Οι Αλβανοί σκοπεύουν να διεισδύσουν για τα καλά στην πολιτική ζωή της πατρίδας μας εκμεταλλευόμενοι την πλήρη διάλυση που επικρατεί. Μια ενδεχόμενη κατάληψη της εξουσίας από πλευράς ΣΥ.ΡΙΖ.Α θα σημάνει την αρχή του τέλους της πατρίδας μας καθότι οι μηχανισμοί υποστήριξης των λαθρομεταναστών θα ενισχυθούν σημαντικά. Η πατρίδα μας διανύει μια περίοδο συγκρούσεων χαμηλής έντασης, χωρίς ωστόσο αυτό να μειώνει την σημασία και την επικινδυνότητά τους για τον ελληνικό λαό και την τυπική εθνική κυριαρχία μας. Οφείλουμε να είμαστε σε μεγάλη εγρήγορση και να μην εφησυχάζουμε διότι οι καιροί είναι πονηροί και η γεωπολιτική θέση της πατρίδας μας έχει σπουδαίο ενδιαφέρον για τους παγκόσμιους τυράννους και το γεγονός αυτό από μόνο του προοιωνίζει μεγάλες και σημαντικές εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή.
Το μείζον είναι να προσδιορίσουμε τον εχθρό μας και να δούμε πίσω από τα γεγονότα. Να δούμε τον εχθρό που καιροφυλακτεί κρυμμένος να δρέψει τους καρπούς από την οικονομική εξαθλίωση και την διάρρηξη της εθνικής συνοχής των Ελλήνων και αυτός ο εχθρός δεν είναι άλλος από τον προαιώνιο εχθρό του Ελληνισμού, τον Εβραίο, το απόλυτο παράσιτο του πολιτισμού.
Το μείζον είναι ποιοι και κατά ποίο τρόπω ωφελούνται από όλο αυτό το ύποπτο συνονθύλευμα υπανθρώπων αλλά και πως επετεύχθη το πέραν πάσης λογικής πάντρεμα Αλβανών εθνικιστών και ελληνόφωνων αντι • εξουσιαστών με τις άτυπες ευλογίες του πολιτικού υποκόσμου. Είναι πράγματι οξύμωρο το σχήμα. Οι μεν Αλβανοί είναι τύποις “εθνικιστές” κατσαπλιάδες, οι δε ελληνόφωνοι αντι • εξουσιαστές γραφικοί και ειρηνόφιλοι μέχρι πρότινος αμφισβητίες της εξουσίας. Προφανώς, οι “γαμψομύτηδες” γνωρίζουν καλύτερα απ’ όλους μας το απόκρυφο μυστικό της αξιοπερίεργης αυτής ένωσης. Συνδέστε το εννοιολογικό πάζλ με τις κάτωθι λέξεις και θα βρείτε την άκρη του νήματος. Indymedia & Αλβανικής καταγωγής George Soros, επίσκεψη του δοτού προέδρου του ΣΥ.ΡΙΖ.Α Αλέξη Τσίπρα στις Η.Π.Α, συνάντηση με George Soros, δωρεές Soros προς το νεοελληνικό κράτος, δημεύσεις περιουσιών Ελλήνων, αλβανικός μεγαλοϊδεατισμός, αλλαγή συνόρων στα Βαλκάνια, οργανωμένο έγκλημα, UCK, αντι • εξουσιαστές.

ΟΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΝΤΑΙ ΔΙΠΛΑ ΩΣ ΑΛΒΑΝΟΙ

          Η ΑΛΒΑΝΙΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΟΤΑΝ ΘΑ ΓΕΜΙΣΕΙ ΜΕ ΠΤΩΜΑΤΑ ΑΛΒΑΝΩΝ

                                 ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΙ ΜΑΙΑΝΔΡΙΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ

2
Τουλάχιστον τους κράταγε μαντρωμένους.
Τους κράταγε μαντρωμένους μαζί με τους Έλληνες βορειοηπειρώτες που βασάνισε...Ο Χοτζα ήταν ένας ανθέλληνας που μόνο οι κομμουνιστές(σαν τον Γλέζο) μπορούν να τον υποστηρίξουν,αφού και αυτοί έχθροι του Ελληνικού εθνους ήταν,είναι και θα είναι.

3
Χόντζα: Ο λόγος που δεν είχαμε Αλβανούς στην Ελλάδα για αρκετά χρόνια.
Χόντζα: Ο λόγος που δεν είχαμε Αλβανούς στην Ελλάδα για αρκετά χρόνια.
Θες να σου θυμήσω ποιος κατέστρεψε την οικονομία της αλβανίας;

4
Χόντζα:O λόγος που έχουμε αλβανούς στην Ελλάδα σήμερα.

5
που ειναι ο εθνικοφρων; γιατι εξαφανιστηκε απο αυτη την ενδιαφερουσα συζητηση; τον ποναει η ραχη του ακομη;;;; :D :D :D
Έχω δουλειές,περιορισμένο ελεύθερο χρόνο και...βαριέμαι να ανοίγω συζητήσεις που δεν καταλήγουν πουθενά.Βλέπεις,δεν είμαι αναρχομαϊμου,να αράζω σε αυτοδιαχειριζόμενα στέκια και να καίγομαι όλη μέρα στο net μαζί με τους σιφιλιάριδες εραστές μου από την Σομαλία.

Έτσι και αλλιώς η ελευθερία του λόγου,σε πολιτικό επίπεδο,είδαμε που μας οδήγησε...Αυτό το κωλοπολίτευμα,η δημοκρατία,έχει συμβάλλει κατα πολύ στην προώθηση των εθνομηδενικών ιδεολογιών(κομμουνισμός/φιλελευθερισμός) και στον περιορισμό της εθνικοσοσιαλιστικής ιδεολογίας.

6
Η χρυσή αυγή δεν είναι εθνικοσοσιαλιστικό κόμμα.Μπορεί  την δεκαετία του 80 και(λίγο) του 90 να παρουσίαζε εθνικοσοσιαλιστικά φρονήματα,αλλά η πολιτική της άνοδο έδειξε ότι είναι άλλο ένα αστικό ακροδεξιό κόμμα.
Η ιδέες μας δεν έχουν απήχηση στην κοινωνία επειδή τις πολεμάνε με κάθε μέσο.Το αστικό κράτος και(τα τσιράκια του) οι αριστεροί έχουν δαιμονοποιήσει την εθνικοσοσιαλιστική ιδεολογία και έχουν περάσει στην αντίληψη του κάθε πολίτη ότι ο εθνικοσοσιαλισμός είναι κάτι κακό,ενώ ο φιλελευθερισμός και ο κομμουνισμός είναι "υγιείς" ιδεολογίες.

Δεν είπα ποτέ ότι κάποιος επιστημονικός κλάδος έχει αποδεχθεί την φυλετική ιδεολογία-την οποιαδήποτε ιδεολογία.Απλώς ανέφερα την εθνολογία-η οποία ασχολείται κυρίως με πρωτόγονες κοινωνίες- και την κοινωνιολογία ως επιστημονικούς κλάδους που έχουν αναλύσει το φαινόμενο του εθνικισμού(κυρίως η κοινωνιολογία) και τις ανθρώπινες φυλές(Φυλή και ιστορία- Φυλή και πολιτισμός,Levi Strauss-εθνολόγος).

Οι λόγοι που λαθρομεταναστεύουν οι αλλόφυλοι εξηγούνται στο άρθρο.Οι ίδιοι οι καπιταλιστές δημιουργούν την κατευθυνόμενη λαθρομετανάστευση με σκοπό την επίτευξη του ατομικού τους κέρδους και την δημιουργία προβλημάτων στην Ελληνική κοινωνία.Προσωπικά,δεν με ενδιαφέρουν τα προβλήματα των αλλόφυλων(των μη λευκών καθόλου) άμεσα.Αντιμετωπίζουμε πρόβλημα εθνικής επιβίωσης και εκεί πρέπει να σταθούμε  οι Έλληνες Εθνικοσοσιαλιστές.Οι φιλελεύθεροι και (οι συνεργάτες) οι κομμουνιστές ήταν πάντα έχθροι του έθνους και της φυλής.Και αυτό αποδεικνύεται με την ανύπαρκτη νεοφιλελεύθερη μεταναστευτική πολιτική του Σαμαρά και την υπόστηριξη των αριστερών/κομμουνιστών που δείχνουν στους αλλόφυλους-δίνοντας αφορμές να ερθουν περισσότεροι εδώ.

Μόνο εμείς,οι εθνικοσοσιαλιστές,αγωνιζόμαστε για τις υπέρτατες αξίες του κάθε ανθρωπού,την φυλή και το έθνος.Αξίες τις οποίες πολεμούν με τόσο πάθος οι εθνομηδενιστές(κομμουνιστές/νεοφιλελεύθεροι).

7
καλά, ό,τι να 'ναι. Ο αγαπημένος σου Ίωνας ήταν και υπουργός στην κυβέρνηση του Στέφανου Δραγούμη το 1915-16 και βουλευτής το 1909-10 (τότε που ο μπαμπάς του τα είχε καλά με το Βενιζέλο μετά το Γουδί). Το 1920 τον καθαρίσανε, κόψε τα παραμύθια.
Δεν ήταν ποτέ υπουργός.Την μόνη πολιτική δράση που είχε κάνει ήταν αυτή που είχε κατέβει ως ανεξάρτητος βουλευτής της Φλώρινας.Δεν είπα πότε πέθανε,απλώς ανέφερα ότι δεν κατάφερε να εκπληρώσει τους στόχους του σε πολιτικό επίπεδο επειδή τον δολοφόνησαν.Στην παρερμήνευση των ιστορικών γεγονότων είστε πρώτοι κομμούνια.

8
Άλλοι δύο «κατατρεγμένοι οικονομικοί μετανάστες» από το Μαρόκο (και τέτοιους έχουμε!), 23 και 26 ετών αντίστοιχα, συνελήφθησαν επί τω έργω στην Ιεράπετρα Λασιθίου. Πιο συγκεκριμένα, οι δύο κλεφταράδες συνελήφθησαν την ώρα που προσπαθούσαν με την χρήση μεγάλου μαχαιριού, με μήκος λάμας (35) εκατοστών, να διαρρήξουν την πόρτα οικίας στην Ιεράπετρα.

Ακολούθησε έρευνα, στο σπίτι που διέμεναν, όπου βρέθηκαν τα σύνεργα της… δουλειά τους, δύο ψαλίδες μήκους (15) και (20) εκατοστών και ένα (1) μαχαίρι με μήκος λάμας (10) εκατοστών, με τα οποία είχαν διαπράξει κι άλλες 5 κλοπές από σπίτια και καταστήματα στην Ιεράπετρα, για να εξασφαλίσουν τα… προς το ζην.

Να τους χαίρονται οι «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι» – εσωτερικού κι εξωτερικού-, αλλά εμείς τι φταίμε μέσα στη δυστυχία μας να’ χουμε κι αυτουνούς από πάνω;

9
Ίωνας Δραγούμης = υπουργός σε κυβέρνηση του μπαμπά του (ενάντια στην οικογενειοκρατία είπατε;), του διορισμένου από τον Κωνσταντίνο (ανιψιό του Κάιζερ) Σ. Δραγούμη
Ο Ίων Δραγούμης δεν είχε γίνει ποτέ υπουργός.Είχε κατέβει ως ανεξάρτητος βουλευτής της Φλώρινας το 1915.Φυσικά,δεν πρόλαβε να εκπληρώσει τους στόχους του,αφού δολοφονήθηκε από τους βενιζελικούς.

10


Ο Δημήτρης Βεζανής, Έλληνας εθνικοσοσιαλιστής καθηγητής Πανεπιστημίου, πολιτικός επιστήμονας, πολιτειολόγος και συνταγματολόγος, γεννήθηκε το 1904 και πέθανε στις 19 Μαρτίου 1968

Κατάγονταν από οικογένεια με οικονομική άνεση. Παππούς του ήταν ο Δημήτριος Βεζανής, έμπορος, εργολάβος και βιομήχανος, ο οποίος το 1882 ήταν συνιδρυτής του εργοστασίου εριουργίας «Βεζανής & Σελάς» στα Πατήσια, εκεί που βρίσκεται σήμερα η βίλα Δρακόπουλου, ενώ πατέρας του ήταν ο Σωτήρης Βεζανής, νομικός και βιομήχανος, με σπουδές κλωστοϋφαντουργίας και ένας από τους πρώτους που έθεσαν τα θέματα της οκτάωρης εργασίας, της αργίας της Κυριακής και της εισαγωγής του θεσμού των κοινωνικών ασφαλίσεων. Είχε μία αδελφή την Ελένη Κοτσαρίδα-Βεζανή.

Σπούδασε νομικά στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στο Πανεπιστήμιο του Μονάχου στη Γερμανία, όπου ανακηρύχθηκε διδάκτορας στη σχολή Πολιτικών Επιστημών. Το 1932 εκλέχθηκε υφηγητής στην έδρα της Γενικής Πολιτειολογίας Πανεπιστημίου Αθηνών και τα διαστήματα από το 1948 έως το 1951 και 1953 μέχρι το 1956 ήταν Έκτακτος καθηγητής της ίδιας έδρας. Είχε εκλεγεί επίσης Έκτακτος καθηγητής της Γενικής Πολιτειολογίας και του Συνταγματικού δικαίου στην Πάντειο Σχολή Πολιτικών Επιστημών, το σημερινό Πάντειο Πανεπιστήμιο, ενώ από το 1943 ήταν τακτικός καθηγητής της ίδιας έδρας.

Την περίοδο 1930-1931 διατέλεσε Νομάρχης Άρτας, ενώ από το 1936 έως το 1948 ήταν διευθυντής στο Ίδρυμα Κοινωνικών Ασφαλίσεων, [Ι.Κ.Α.]. Ήταν ενεργό πολιτικό και ιδεολογικό στέλεχος Εθνικιστικών κινήσεων και μαζί με τους μαζί με τους Γ. Ρουμάνη, Παμπούκη, Δ. Σούτζο, υπήρξε ηγετικό στέλεχος της οργανώσεως «Εθνικιστικός Σύνδεσμος» , η οποία στην κατοχή δημιούργησε την αντιστασιακή οργάνωση «Πρόμαχοι» και εξέδιδε τα έντυπα «Ο Προμαχών» και «Η Μπόμπα». Ήταν συνεργάτης της δεκαπενθήμερης εφημερίδος «Ο Εθνικοσοσιαλιστής» που εξέδιδε από το 1934 το πολιτικό κόμμα «Οργάνωσις Εθνικοφρόνων Σοσιαλιστών» του Ιάκωβου Διαμαντόπουλου. Τον ίδιο χρόνο υποστήριζε ότι η δημοκρατία είναι στενά συνδεδεμένη με τον ανθρωπισμό και τον σοσιαλισμό, όμως σταδιακά κατέληξε στο συμπέρασμα της απαξίας της Δημοκρατίας και όχι της προσωρινής της ανεπάρκειας, και κατέκρινε την «οικονομική και ηθική βαράθρωσι εις την οποίαν μάς έφερε η δημοκρατική πολιτεία» ως «μία των μεγαλυτέρων πηγών της αντιδημοκρατικής και αντιανθρωπιστικής κινήσεως». Σύμφωνα με την άποψή του υπήρχε κρίση του «δημοκρατισμού», της δημοκρατικής ιδεολογίας, κρίση της ως πολιτεύματος και κρίση του ίδιου του κοινοβουλευτισμού. Στη μελέτη του «Η Κρίσις του Δημοκρατισμού» περιγράφει το φασισμό ως «κυρίως μια πνευματική κίνησις, μία επανάστασις ψυχών κατά της υφισταμένης τάξεως των πραγμάτων…{…}… ο Φασισμός δεν προτιμά την δουλείαν από την ελευθερίαν. Αλλά βλέπων τον άμεσον, τον μέγα κίνδυνον όστις απειλεί όχι μόνον το παρόν αλλά και το μέλλον της φυλής θέλει να τη σώση πάσει δυνάμει, έστω και με θυσίαν των μεγαλυτέρων ανθρωπίνων αγαθών. Η διαφορά λοιπόν μεταξύ αντιδημοκρατών και δημοκρατών δεν είναι ότι οι πρώτοι τάσσονται υπέρ της δουλείας και οι δεύτεροι υπέρ της ελευθερίας. Αλλ’ ότι οι πρώτοι βλέπουν τον κίνδυνον ενώ οι δεύτεροι δεν θέλουν να ιδούν αυτόν». Το 1944 εντάχθηκε ως μέλος στην αντιστασιακή οργάνωση «Χ» του στρατηγού Γεωργίου Γρίβα, ενώ την περίοδο από το 1946 έως το 1949, αρθρογραφούσε σε μια σειρά από έντυπα υποστηρίζοντας τις θέσεις των νόμιμων Ελληνικών κυβερνήσεων.

Μιλώντας στις 9 Σεπτεμβρίου 1945, στον χώρο του τότε κινηματογράφου «Καπιτόλ», με θέμα τον Ελληνικό εθνικισμό, είπε «…Εθνικισμός είναι το σύμβολο μιας πίστεως, μιας ολοκληρωμένης κοσμοθεωρίας. Και οι εθνικιστές είναι οι πιστοί της θρησκείας αυτής….. Εις τας τάξεις των εθνικιστών δεν γίνονται δεκτοί όσοι απλώς πιστεύουν και δέχονται την ιδέα του έθνους, αλλά μόνο εκείνοι που πιστεύουν εις αυτήν και είναι έτοιμοι να την πραγματοποιήσουν. Και εις αυτό ακριβώς το σημείο έγκειται η διαφορά μεταξύ του απλώς εθνικόφρονα και του εθνικιστή…{…}…Πιστεύουμε στο Σοσιαλισμό. Ο Εθνικισμός ο οποίος τόσο προέχουσαν θέση δίνει εις το σύνολο και του οποίου η κυριότερη ηθική επιταγή λέγει «θυσιάσου χάριν του συνόλου» δεν μπορεί παρά να θέλει να εξυψώσει όλους εκείνους οι οποίοι έχουν την τιμή να ανήκουν στο ελληνικό έθνος. Ο σοσιαλισμός όμως των οποίον θέλουμε διαφέρει ριζικώς από τον Σοσιαλισμό του ΚΚΕ. Το ΚΚΕ λέγει «αρπάχτε και φάτε». Εμείς λέμε «δημιούργησε και ζήσε». Θέλουμε κοινωνική δικαιοσύνη. Δεν είμαστε όμως παράφρονες να θέλουμε να σταματήσει η παραγωγή όπως ήθελαν οι άνθρωποι του ΚΚΕ …. Η παραγωγή δεν πρέπει να διατηρείται εις το σημερινό της επίπεδο. Πρέπει διαρκώς να αυξάνει για να ανταποκρίνεται εις τις ανάγκες του λαού. … Πρέπει να γίνει κοινή συνείδηση ότι η πραγματική παραγωγή είναι η παραγωγή των υλικών αγαθών και η πραγματική δημιουργική εργασία είναι η εργασία του εργάτη και του αγρότη. Οι διοικητικές γραφικές υπηρεσίες πρέπει να είναι μόνο οι απαραιτήτως αναγκαίες και να μην μεταβάλλονται εις παράσιτα που θα απορροφήσουν τον δημιουργικό μόχθο του εργάτη…… Ο Σοσιαλισμός για εμάς δεν επιτυγχάνεται με τη λήψη ορισμένων μέτρων όπως για παράδειγμα είναι η κρατικοποίηση των τραπεζών και των επιχειρήσεων, η γενική κατάργηση της ιδιοκτησίας, όπως οι κομουνιστές και οι αριστεριστές υποστηρίζουν. … Αφελές και παιδαριώδες είναι να νομίζουμε ότι η κοινωνική ευτυχία θα κατακτηθεί ως δια μαγείας με μιαν μονοκονδυλιά. Μόνο με συνεχείς αγώνες και με διαδοχικές προσεγγίσεις θα πλησιάσουμε την κοινωνική ευτυχία. Και λέγοντας αγώνες δεν μιλάμε για ταξικούς, αλλά για μια συνολική προσπάθεια λαού και της διοίκησης της πολιτείας να υπερνικά διαρκώς τις συνεχείς δυσκολίες και τα αφάνταστα εμπόδια που βάζει ο καπιταλισμός. Απαράβατος όρος μας είναι ότι η ελληνική παραγωγή πρέπει να διατηρηθεί και να αυξάνεται. Κάθε μέτρο μείωση της παραγωγής είναι μέτρο αντισοσιαλιστικόν και αντεθνικόν. Το τεράστιο χάσμα και η τεράστια διαφορά η οποία χωρίζει τον Σοσιαλισμό μας από τον Σοσιαλισμό των μπολσεβίκων είναι ότι εμείς θέλουμε να γίνουν και οι εργάτες άρχοντες ενώ οι κομουνιστές θέλουν να καταστεί πτωχότερος ολόκληρος ο ελληνικός λαός, με τον υποβιβασμό όχι μόνο των ευημερούντων αλλά και αυτών των εργατών και των μισθωτών. Με όσα σας ανέπτυξα προκύπτει ένα αναμφισβήτητο συμπέρασμα: Ο Εθνικισμός δεν είναι κίνημα αντιδραστικό, δεν είναι ένα κίνημα πλουσίων. Ο Εθνικισμός είναι κίνημα κατ΄ εξοχήν λαϊκό». Πήρε μέρος στις εκλογές του 1946 και ήταν υποψήφιος βουλευτής Πειραιώς με τον Συνδυασμό Κόμματος Χιτών Εθνικής Αντιστάσεως και συγκέντρωσε 102 ψήφους.

Μαζί με τους Κύπρου Μακάριο, Νικόλαο Παπαδόπουλο, Γεώργιο Στράτο, Γεράσιμο Κονιδάρη, Αντώνιο Αυγίκο, Σάββα Λοϊζίδη, Σωκράτη Λοϊζίδη, Γεώργιο Γρίβα, Ηλία Τσατσόμοιρο, Δ. Σταυρόπουλο, και Ηλία Αλεξόπουλο, ανήκε στη δωδεκαμελή επιτροπή που συγκροτήθηκε στην Αθήνα για την ένωση της Κύπρου με την Ελλάδα, η οποία ορκίστηκε στην Καινή Διαθήκη. Η επιτροπή είχε πρόεδρο τον Αρχιεπίσκοπο Μακάριο, που ήταν ο πολιτικός αρχηγός του Αγώνα. Στις 7 Μαρτίου 1953 στο σπίτι του Γεράσιμου Κονιδάρη, καθηγητή της Θεολογικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, στην οδό Ασκληπιού 36Β, στον 3ο όροφο, έδωσε όρκο «…εις το όνομα της Αγίας και Ομοουσίου και Αδιαιρέτου Τριάδος να φυλάξω, θυσιάζων και την ιδίαν μου ζωήν, υποφέρων και τα πλέον σκληρά βάσανα, μυστικόν παν ό,τι γνωρίζω και θέλω ακούσει διά την υπόθεσιν της Ενώσεως της Κύπρου. Θα υπακούω δε εις τας εκάστοτε διδομένας μοι διαταγάς». Τα επόμενα χρόνια η επιτροπή συνεδρίασε στο σπίτι του Δημητρίου Βεζανή στην οδό Σκουφά 34, αλλά και στα σπίτια του καθηγητή Γεράσιμου Κονιδάρη (Ασκληπιού 36Β), του δικηγόρου Σάββα Λοϊζίδη, στην οδό Μαυρομιχάλη 59, και στο δικηγορικό γραφείο του Αντωνίου Αυγίκου, στην οδό Σατωβριάνδου 10.

Το 1954 σε άρθρο του με τίτλο «Ανάγκη ενοποιήσεως της Ελληνικής Εκκλησίας» υπεστήριξε ότι πρέπει να περιορισθούν οι διοικητικές εξουσίες του Πατριαρχείου Κωνσταντινουπόλεως στις λεγόμενες «Νέες Χώρες», τη Δωδεκάνησο και την Κρήτη, ώστε να υπάρξει μία Εκκλησία που θα διευθύνεται ενιαία, ώστε η Ελλαδική Εκκλησία να αποκτήσει στενότερες σχέσεις με την Ελληνική Πολιτεία. Τις απόψεις του αντέκρουσε κυρίως ο Δημήτριος Τσάκωνας με τα άρθρα του «Η παράδοσις της Εκκλησίας της Ελλάδος και ο Φαρμακίδης» και «Από του Φαρμακίδου εις την Δωδεκάνησον», τα οποία προκάλεσαν την ανταπάντηση του Βεζανή, που δημοσίευσε άρθρο με τίτλο «Οικουμενικόν Πατριαρχείον και Ελληνική Εκκλησία. (Μία απάντησις εις τον κ. Δ. Τσάκωνα)». Σύμφωνα με τον καθηγητή Δημήτριο Κιτσίκη ήταν θαυμαστής του Περικλή Γιαννόπουλου και θεωρητικός ενός «καθαρά ελληνικού φασισμού», ενώ πάντα κατά τον Κιτσίκη, το στρατιωτικό καθεστώς της 21ης Απριλίου είχε αποφασίσει να του αναθέσει υπουργικά καθήκοντα, όμως η απόφαση ματαιώθηκε την τελευταία στιγμή.

Θεωρείται φωτεινή μορφή με ξεκάθαρες πολιτικές και ιδεολογικές απόψεις, και πίστευε ότι είναι λάθος να μεταφερθούν στην Ελλάδα οι πολιτικές πρακτικές άλλων κρατών της Ευρώπης, καθώς η διαφορετικότητα των Ελληνικών συνθηκών θα οδηγούσε στην καταστροφική τους εφαρμογή. Με άρθρα του στο ΑΟΚΕ, ασχολήθηκε από το 1926 έως το 1935, με θέματα και με την ορολογία του πληθωρισμού.

Στα βιβλία του διατύπωσε την κοσμοθεωρία τού ελληνικού Εθνικισμού και θεωρείται συνεχιστής του έργου των Ίωνα Δραγούμη και Περικλή Γιαννόπουλου. Σημαντικότερα από τα έργα του είναι

    «Dietrels Individualismus und Sosialismus. Ein beitraeg zur Sozialophilosophie. Archiv fur Systematische philosophie» το 1927,
    «Η θεωρητική οικονομική επιστήμη κατά τον Franz Openheimer» το 1927,
    « Zur Kritik des Satzes vom Grunde. Archiv fur systematische Philosophie» το 1929,
    «Ο Παλαμάς φιλόσοφος» το 1930, [«…Η ζωή και η τάξις, η βιολογική δύναμις και το πνεύμα, ισορροπούνται απολύτως εις το πρόσωπον και εις την φιλοσοφίαν του Παλαμά, φιλοσοφία της ζωής και του φέρεσθαι…»],
    «Θεωρία του κράτους» το 1932,
    «Das Aesthestische Grund proplem and seine systematiche Losung», το 1932,
    «Πολιτική και οικονομία» το 1932,

[Στο έργο επισημαίνει την με αυξανόμενο ρυθμό παρέμβαση του κράτους στην οικονομία, που έγινε που έγινε με αφορμή τον Παγκόσμιο Πόλεμο, διέψευσε τις προσδοκίες για την επικράτηση του σοσιαλισμού, δημιούργησε την εντύπωση ότι η οικονομία είναι ισχυρότερη της πολιτικής και δημιούργησε συμμαχίες φιλελεύθερων και κομμουνιστών. Οι μαρξιστές, σημειώνει ότι, πανηγυρίζουν με τις αποτυχίες των κρατικών επεμβάσεων, καθώς θεωρούν ότι διαφορετικά θα μπορούσε να σωθεί ο καπιταλισμός, φέρνει ως παράδειγμα τον Σβώλο, ενώ οι φιλελεύθεροι που στην Ελλάδα τους εκπροσωπούσε ο Ξενοφών Ζολώτας, πανηγυρίζουν καθώς θεωρούν ότι η επιτυχία του κρατικού παρεμβατισμού θα κατέστρεφε τον καπιταλισμό].

    «Η περί κράτους και δικαίου θεωρία του Felix Somlo» το 1934,
    «Η φιλοσοφία του Λένιν» το 1936,
    «Ο Ανώτατος Άρχων» το 1936, επανέκδοση το 1944,
    «Πολιτισμός και επιστήμη του πολιτισμού» το 1939,
    «Μαθήματα συνταγματικού δικαίου», έργο σε 2 τόμους, το 1938-1939,
    Βάσεις και προοπτική της Κοινωνικής πολιτικής και του εργατικού δικαίου» το 1944,
    «Η ιδέα του κράτους παρ’ Έλλησι» το 1949,
    «Το Κράτος (Πανεπιστημιακές παραδόσεις)» το 1949,
    «Η αιωνία νεότης των Ελλήνων» το 1950,
    «Το μέγα μήνυμα του Περικλή Γιαννόπουλου» το 1951,
    «Θρησκεία και Έθνος» το 1956,
    «Γενική πολιτειολογία 1947-1963»,

[Στο έργο αναφέρει την κατά τη γνώμη του διαφορά Εθνικισμού και Εθνισμού και γράφει ότι ο μεν εθνικισμός αποτελεί την «...ενεργητικήν κατάφασιν της ιδέας του Έθνους..», ενώ ο Εθνισμός «...την παθητικήν κατάφασιν της ιδέας του Έθνους..», που σημαίνει ότι ο Εθνιστής πιστεύει στα ιδεώδη του Έθνους, αλλά ηθελημένα δεν αγωνίζεται γι’ αυτά, ενώ στο Γενική Πολιτειολογία Γ΄ αποκαλεί τη Δίκη της Νυρεμβέργης, «...εξωτερικήν σκηνοθεσίαν προαποφασισθεισών εκτελέσεων...»].

    «La sauverainete, notion indispensable dans tout ordre juridique, Athenes» το 1964,
    «Kritik der Geweltentei lungslekre Oester Zeitschrift fur»,
    «Oeffentlicher Rechh Wien 1964 bd XIV»,
    «Η διοικητική μας οργάνωση»,
    «Ίων Δραγούμης»,
    «Το ζήτημα της Κύπρου»,
    «Κράτος και έθνος», επανέκδοση το 2000, εκδόσεις «Ελεύθερη Σκέψις»,
    «Θεωρία του κράτους» το 2003, εκδόσεις «Ελεύθερη Σκέψις».

 http://sshellas88.wordpress.com/

11


Συναγωνίστριες και συναγωνιστές μετά την εμετική ανακοίνωση των κομματικών πρακτόρων του Π.Α.Μ.Ε, περί τη δήθεν ταξική υφή της επανάστασης του 1821, πρέπει να απαντήσουμε στους Σταλινοτσολιάδες εργατοπατέρες με μανδύα εκπαιδευτικού, των οποίων η φιλο-εργοδοτική και αντιδραστική στάση κρύβεται μονίμως κάτω από δήθεν αντικαπιταλιστικές κορώνες, για την πρωτίστως φυλετική και δευτερευόντως εθνική υφή της επανάστασης του 1821. Θα απαντήσουμε ως εθνικοσοσιαλιστές μακριά από τις αστικές προκαταλήψεις και τις εκκλησιαστικές κορώνες, με γνώμονα την ιστορική αλήθεια, όπως πάντα.
Η Προκρούστεια κλίνη του Μαρξισμού
Καταρχήν ας ξεκινήσουμε με το γιατί οι κομμουνιστές θεωρούν την επανάσταση ταξική, και ως εκ τούτου προσπαθούν να τεκμηριώσουν με ανυπόστατα ψεύδη αυτόν τους τον ισχυρισμό. Οι κομμουνιστές πιστεύουν στον επονομαζόμενο ιστορικό υλισμό, δηλαδή ότι κάθε ιστορικό γεγονός οφείλεται στην πάλη των τάξεων με βάση τη Μαρξιστική θεώρηση της ιστορίας.
Μάλιστα πιστεύουν στην καθολικότητα του ιστορικού υλισμού, δηλαδή ότι κάθε ιστορικό φαινόμενο μόνο έτσι μπορεί να ερμηνευθεί, επομένως αρκεί ένα ιστορικό παράδειγμα μη ταξικού ιστορικού φαινομένου για να καταρρεύσει το Μαρξιστικό οικοδόμημα. Με βάση τον ‘προτασιακό λογισμό’, δηλαδή τους νόμους της ορθολογικής σκέψεως, μια πρόταση που αξιώνει καθολική ισχύ για να θεωρηθεί αποδεδειγμένη, πρέπει να ισχύει σε όλα τα παραδείγματα (περιπτώσεις) που εξετάζονται, ενώ αν κάποιος αποδείξει ότι δεν ισχύει μόνο σε μια περίπτωση, η καθολικότητα καταρρέει.
Ο ιστορικός υλισμός, αν και ερμηνεύει κοινωνικά φαινόμενα, καταρρέει στην περίπτωση των εθνικοαπελευθερωτικών πολέμων, όπως η εθνοφυλετική επανάσταση του 1821, καθώς και σε κάθε πόλεμο ενάντια σε αλλοεθνείς ή αλλόφυλους κατακτητές. Επομένως, η καθολικότητα του ιστορικού υλισμού καταρρέει παρασύροντας μαζί της και ολόκληρο το Μαρξιστικό δόγμα. Ως εκ τούτου η ιστορική αλήθεια πρέπει να τεμαχιστεί και να διαστραφεί, έτσι ώστε να ‘χωρέσει’ στην Προκρούστεια κλίνη του Μαρξισμού, ώστε ο Εβραίος πολυλογάς φιλόσοφος να διατηρήσει το κύρος του.
Τα ψέματα των εργατοπατέρων
Η έναρξη της επανάστασης.
Ας δούμε τώρα για λίγο τα ψεύδη του Π.Α.Μ.Ε. Αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση ότι:  ‘Δεν σου κάνει εντύπωση το γεγονός ότι γιορτάζουμε την έναρξη της επανάστασης του 1821 την 25η Μαρτίου ενώ ήδη στις 23 Μάρτη του 1821 η Καλαμάτα και άλλα μέρη της Πελοποννήσου είχαν απελευθερωθεί από τους Τούρκους;’
Εδώ είναι το μόνο σημείο που οι εργατοπατέρες έχουν εν μέρει δίκιο, διότι πράγματι η επανάσταση δεν ξεκίνησε την 25η Μαρτίου του 1821, αλλά πήρε σάρκα και οστά όταν στις 26 Φεβρουαρίου 1821 στο Ιάσιο της Μολδοβλαχίας η επαναστατική σημαία του Αλεξάνδρου Υψηλάντη καθαγιάστηκε στην εκκλησία των τριών Ιεραρχών του Ιασίου από τον μητροπολίτη Βενιαμίν. Η σημαία φέρει στη μία επιφάνεια της, το σταυρό και τις εικόνες του Αγίου Κωνσταντίνου και της Αγίας Ελένης με την φράση ΕΝ ΤΟΥΤΟ ΝΙΚΑ και στην άλλη, παράσταση του φοίνικα με την φράση ΕΚ ΤΗΣ ΤΕΦΡΑΣ ΜΟΥ ΑΝΑΓΕΝΝΩΜΑΙ.
Στις 3 Μαρτίου ο Ιερός Λόχος συγκροτήθηκε στρατιωτικά και στις 7 Μαρτίου ξεκίνησε η μάχη. Όντως το Ελληνικό κράτος που συγκροτήθηκε μετά την επανάσταση, θέσπισε την 25η Μαρτίου ως ημέρα έναρξης της επανάστασης για να συμπέσει με τον ευαγγελισμό της Θεοτόκου και να σηματοδοτείται ο Ελληνορθόδοξος χαρακτήρας του νέου Ελληνικού κρατιδίου, το οποίο, σε αντίθεση με τα αστικά κράτη της Ευρώπης, ήταν ένα εθνικό-θρησκευτικό κράτος ως προς το χαρακτήρα του, που προέκυψε από μια κυρίως φυλετική και λιγότερο εθνική επανάσταση.
Βεβαίως η ημερομηνία αυτή πέραν του γεγονότος ότι καταδεικνύει την εκκλησιαστική επιβολή στη ράτσα μας, δεν δείχνει πουθενά κανένα ταξικό χαρακτηριστικό, απλά χρησιμοποιείται προπαγανδιστικά για να θίξει την αξιοπιστία της επίσημης θέσης που διδάσκεται στο σχολείο (που αμφιβάλουμε κατά πόσο διδάσκεται πράγματι).
Πρόκριτοι και εκκλησία
Οι εργατοπατέρες συνεχίζουν το αντιδραστικό τους παραλήρημα αναφέροντας μεταξύ άλλων τα ακόλουθα: ‘Τη σημαία στην Πάτρα την ύψωσε ο λαϊκός ηγέτης Παναγιώτης Καρατζάς, τον οποίο δολοφόνησαν οι πρόκριτοι της Πάτρας. Τι σημαίνει αυτό;’,‘Όμως η επίσημη Εκκλησία δεν ήταν υπέρ της Επανάστασης’, ‘Ένας από τους κοτζαμπάσηδες, δηλαδή τους Έλληνες άρχοντες της εποχής, είπε «κάλλιο οι Τούρκοι κι ο ραγιάς υπόδουλος, παρά λεύτερο έθνος με το λαό να’ χει δικαιώματα»!’
Ας δούμε τώρα ξεκάθαρα την κατάσταση μεταξύ των διαφόρων ‘τάξεων’ στον υπόδουλο Ελληνισμό.
Οι πρόκριτοι ή κοτζαμπάσηδες ή προεστοί ήταν σαφώς μια ελάχιστη μειοψηφία προδοτών, δήθεν κοινοτικών εκπροσώπων του λαού, οι οποίοι, συνεργαζόμενοι με τους Μογγόλους υπανθρώπους, συμμετείχαν στην καταδυνάστευση του λαού τους κι απέκτησαν μεγάλη προσωπική περιουσία, είτε με τη μορφή τσιφλικιών στην Πελοπόννησο και την ηπειρωτική  Ελλάδα, είτε με τη μορφή πλοίων στη νησιωτική Ελλάδα (Κυκλάδες, Ύδρα, Σπέτσες), κυρίως μέσω της παρακράτησης μέρους των φόρων που πλήρωναν οι υπόδουλοι Έλληνες στο Σουλτάνο.
Ως προς τους Τούρκους, η συμπεριφορά τους διαφοροποιείται. Λίγοι επιδίωξαν τη συνέχιση της Οθωμανικής κυριαρχίας δείχνοντας απροθυμία στον αγώνα, ενώ οι περισσότεροι υπήρξαν ένθερμοι επαναστάτες και έδειξαν ότι τελικά μισούσαν τους Τούρκους θανάσιμα. Είναι επίσης γεγονός ότι χωρίς την οικονομική τους συνεισφορά, η επανάσταση πολύ δύσκολα θα πραγματοποιούνταν. Επομένως παρά το γεγονός ότι ηθικά η συμπεριφορά τους ήταν προδοτική, στη διάρκεια της Τουρκοκρατίας τελικά κατέληξαν να ωφελήσουν τον εθνικό σκοπό και πολλοί από αυτούς πολέμησαν ηρωικά.1
Όσο για τον Εθνικό ήρωα Παναγιώτη Καρατζά, του οποίου τη γενναιότητα εξάρει ο Παλαιών Πατρών Γερμανός λέγοντας ότι προκαλούσε τον τρόμο στους Τούρκους, η δολοφονία του όντως έγινε από κάποιους πρόκριτους, αλλά με τη βοήθεια άλλων οπλαρχηγών, οι οποίοι επίσης τον φθονούσαν και προφανώς αν και ανήκαν στα λαϊκά στρώματα, δεν είχαν ταξική συνείδηση. Πάλι ο ταξικός αυνανισμός του ΚΚΕ, το αυτογελοιοποιεί.
Για να μην μακρηγορούμε, στον αγώνα ενάντια στους Τούρκους ενώθηκαν τόσο οι κλέφτες και οι αρματολοί και ο απλός λαός, όσο και η πλειοψηφία των προκρίτων, διότι εκείνη τη στιγμή ήταν το αίμα που μίλαγε και όχι οι ταξικές διαφορές. Άλλωστε, οι ταξικές διαφορές μεταξύ των Ελλήνων ήταν μεταξύ μια κυρίαρχης τάξης ‘πολιτικών’ που εξυπηρετούσε τους Τούρκους, και του απλού λαού που οδηγούνταν από τους οπλαρχηγούς-λαϊκούς ηγέτες.
Δεν υπήρχαν ούτε φεουδάρχες, ούτε αστοί, ούτε προλετάριοι με την έννοια που δίνει ο κομμουνισμός στην ταξική πάλη. Υπήρχαν μόνο αυτοί που υπάκουαν στο αίμα και οι προδότες, όπως και σήμερα.
Οι κομμουνιστές ανήκουν στους προδότες μαζί με τους δεξιούς. Στον εμφύλιο που ακολούθησε, πάλι τα δύο στρατόπεδα ήταν: από τη μια οι οπλαρχηγοί με τον Κολοκοτρώνη και από την άλλοι οι πρώην κοτζαμπάσηδες με κάποιους οπλαρχηγούς. Δεν χωρίζονταν με βάση το είδος του εισοδήματός τους (γαιοπρόσοδος, κάτοχοι κεφαλαίου, εργαζόμενοι) αλλά με βάση την προηγούμενη κοινωνικοπολιτική τους κατάσταση και την ισχύ τους στις ντόπιες κοινωνίες, τα οποία καθορίστηκαν από τις σχέσεις διαπλοκής που είχαν με το Οθωμανικό καθεστώς.
Βλέπουμε εδώ βεβαίως για άλλη μια φορά τη σχιζοειδή συμπεριφορά του ΚΚΕ, καθώς θεωρεί ως μια τάξη τους τσιφλικάδες, οι οποίοι θεωρούνται από το Μαρξισμό φεουδάρχες, και τους πλοικτήτες-εμπόρους, οι οποίοι θεωρούνται από το Μαρξισμό αστοί και ως εκ τούτου ταξικοί εχθροί των πρώτων. Εδώ ο ταξικός αγώνας του ιστορικού υλισμού πάει περίπατο για τις ανάγκες της προπαγάνδας!
Η εκκλησία όντως απολάμβανε μεγάλα προνόμια επί Τουρκοκρατίας τα οποία και δυστυχώς όχι μόνο δεν απώλεσε μετά την επανάσταση, αλλά αντίθετα ενισχύθηκε η θέση της και η κυριαρχία της πάνω στο έθνος. Ακόμα και σήμερα η εκκλησία κατέχει μεγάλες εκτάσεις τις οποίες απέκτησε επί Τουρκοκρατίας με τη βούλα του Σουλτάνου, και οι οποίες ανήκουν δικαιωματικά στον ελληνικό λαό και σε εκείνον πρέπει να επιστραφούν άμεσα. Όμως τα παραπάνω δεν δηλώνουν σε καμιά περίπτωση ότι η εκκλησία ήταν εναντίον της επανάστασης. Οι απλοί ιερείς έδωσαν το αίμα τους για τον αγώνα, με προεξάρχοντες τον Γρηγόριο Δίκαιο ή αλλιώς Παπαφλέσσα και τον Αθανάσιο Διάκο.
Όσον αφορά τη συμμετοχή των αρχιερέων στην Επανάσταση, να αναφέρουμε ότι συνολικά 143 αρχιερείς σε γενικό σύνολο 195-200, δηλαδή το 72% των ορθόδοξων αρχιερέων της Οθωμανικής αυτοκρατορίας, έλαβαν μέρος στην Επανάσταση ή διώχθηκαν εξαιτίας της.
Η επίσημη καταδίκη της επανάστασης από τον Πατριάρχη Γρηγόριο Ε,΄ ο οποίος μάλιστα είχε χειροτονήσει ως αρχιμανδρίτη τον Παπαφλέσσα, ασφαλώς και οφείλεται σε μια προσπάθεια της εκκλησίας να προστατέψει τους Έλληνες από τις μαζικές σφαγές, έστω και προσωρινά, εξευμενίζοντας τους Οθωμανούς με αυτήν την καταδικαστική δήλωση. Άλλωστε και η συντακτική μορφή του κειμένου του αφορισμού αποδεικνύει ότι ήταν ένα κείμενο πολύ διαφορετικό από την τυπική μορφή του αφορισμού όπως προβλέπεται από τους κανόνες της εκκλησίας, οι οποίοι και τηρούνται απαρέγκλιτα.
Άλλωστε όσο κι αν δε μας αρέσει, η ορθοδοξία παρά τα προκλητικά προνόμια της Εκκλησίας και τη διαπλοκή της με την εξουσία, έδωσε μια πνευματική υπόσταση στην έννοια του έθνους το οποίο αποτελούνταν από ένα φυλετικά καθαρό αλλά πάμπτωχο, καταπιεσμένο και αμόρφωτο λαό.
Βεβαίως μετά την επανάσταση τόσο η Εκκλησία όσο και οι οικογένειες των προκρίτων, μαζί με την αστική τάξη που αναπτύχθηκε αργότερα, δόμησαν ένα θεοκρατικό και αστικοτσιφλικάδικο προτεκτοράτο της Αγγλίας, του οποίου τις αμαρτίες πληρώνουμε ακόμα και σήμερα. Όμως όλα αυτά συνέβησαν σταδιακά μετά το 1830 και καμιά σχέση δεν έχουν με την μεγάλη φυλετική εξέγερση του ελληνικού λαού.
Βενετοτουρκικοί Πόλεμοι, Αρβανίτες, ‘Αλβανοί’ και Φιλέλληνες.
Τα τελευταία αισχρά ψέματα των εργατοπατέρων είναι ότι οι Έλληνες δήθεν πολέμησαν μαζί με τους Τούρκους εναντίον των Βενετών, ότι οι Αρβανίτες είναι ‘Αλβανοί’ και ότι οι Φιλέλληνες πολέμησαν με ταξικά κριτήρια υπέρ των Ελλήνων.
Όπως εύκολα διαπιστώνεται από κάθε ιστορική πηγή, οι Έλληνες στη συντριπτική τους πλειοψηφία πολέμησαν με φανατισμό εναντίον των Τούρκων σε κάθε Βενετοτουρκικό πόλεμο, ελπίζοντας ότι μια συμμαχία με τους Βενετούς θα μπορούσε να τους απελευθερώσει από τον Τουρκικό ζυγό. Βεβαίως οι ελπίδες τους διαψεύδονταν κάθε φορά, αλλά ήταν τόση η καταπίεση από το Μογγόλο υπάνθρωπο και το μίσος που αυτή γεννούσε, που οι Έλληνες έβλεπαν μια ελπίδα για επανάσταση εναντίον του κατακτητή συμμαχώντας με τους Βενετούς, οι οποίοι άλλωστε ήταν και πολιτισμένοι και πιο ήπιοι ως κατακτητές από τα Μογγολικά κτήνη.
Πολλές φορές μάλιστα οι Έλληνες ξεκίνησαν επαναστάσεις αναμένοντας τη βοήθεια των Βενετών. Μάλιστα ο πάπας Πίος Β’, επηρεασμένος από τον φίλο του Βησσαρίωνα, έγραψε σε πολλούς Ευρωπαίους ηγεμόνες καλώντας τους να συμμετέχουν σε σταυροφορία για να διώξουν τους απίστους.
Ελάχιστες ήταν οι περιπτώσεις, που υπό την επίδραση της εκκλησίας και εξαιτίας της πίεσης που ασκούσαν οι Καθολικοί για αλλαγή του δόγματος των ορθόδοξων Ελλήνων, οι Έλληνες πολέμησαν μαζί με τους Τούρκους και εναντίον των Βενετών.
Άλλωστε και σήμερα οι κομμουνιστές, αν και φυλετικά Έλληνες, δολοφονούν τη ράτσα μας συμμαχώντας με Ασιάτες έποικους στη γη των προγόνων μας, αυτούς που η δεξιά και η ακροδεξιά ονομάζουν χαϊδευτικά ‘μετανάστες’.
Οι επονομαζόμενοι ‘στρατιώτες’ από τους Βενετούς ήταν τα πρώτα αντάρτικα σώματα τα οποία συμμάχησαν με τους Βενετούς και πολέμησαν εναντίον των Τούρκων, είτε ανεξάρτητα είτε στρατολογημένοι, εντός των Βενετικών Δυνάμεων2.  Οι ‘στρατιώτες’ σχηματίστηκαν αμέσως μετά την άλωση της Πόλης και έδρασαν στην Πελοπόννησο, την Αιτωλοακαρνανία και σε περιοχές της σημερινής Αλβανίας, όπου οι σκληροτράχηλοι Αρβανίτες και οι Ηπειρώτες πολέμησαν με μίσος ενάντια στους Τούρκους. Οι ‘στρατιώτες’ θεωρούνται από τους ιστορικούς ως πρόγονοι των κλεφτών και των αρματολών.
Χαρακτηριστικά αναφέρουμε τους οπλαρχηγούς των στρατιωτών: Μιχαήλ Ράλλης, Κορκόδειλος Κλαδάς, Νικόλαος Γραίτζας, Ισαάκιος Ράλλης-Λάσκαρης, Πέτρος Μπούας, Νικόλαος Παγωμένος, Νικόλαος Μπόχαλης και Ιωάννης Γαβαλλάς, οι οποίοι διακρίθηκαν για τον αγώνα τους.
Μάλιστα, κατά τον Βενετοτουρκικό Πόλεμο του 1684, δύο χιλιάδες κλέφτες και αρματολοί πολέμησαν στο πλευρό των Βενετών. Στον συγκεκριμένο πόλεμο, ενώ ο Βενετικός στόλος επιχειρούσε στα Επτάνησα, οι φημισμένοι αρματολοί Αγγελής Βλάχος και Πανάγος Μεϊντάνης απελευθέρωσαν τα παράλια της Αιτωλοακαρνανίας.
Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο εθνικός ήρωας των Αλβανών Σκεντέρμπεης, δεν είναι άλλος από τον Έλληνα Γεώργιο Καστριώτη, ο οποίος επαναστάτησε εναντίον των Τούρκων. Οι ‘Αλβανοί’ που συμμετείχαν στην επανάσταση ήταν στη συντριπτική τους πλειοψηφία Έλληνες φυλετικά, που ζούσαν βορείως της Ηπείρου στη σημερινή Αλβανία.
Άλλωστε ακόμα και σήμερα εκτός των Βορειοηπειρωτών που είναι Έλληνες υπάρχουν Αλβανοί στη συνείδηση οι οποίοι είναι απόγονοι Αρβανιτών, δηλαδή φυλετικά Έλληνες. Επομένως η συμμετοχή των Αλβανών στην ελληνική επανάσταση είναι απλώς αμελητέα!
Η Ελληνικότητα των Αρβανιτών
Οι Αρβανίτες είναι αποδεδειγμένα Έλληνες και δεν έχουν καμιά σχέση με τους Αλβανούς, καθώς είναι απόγονοι μεταναστών από τη σημερινή Βόρειο Ήπειρο, οι οποίοι εγκαταστάθηκαν σε περιοχές της Στερεάς Ελλάδας, της Πελοποννήσου και σε νησιά του Αργοσαρωνικού από τα τέλη του 13ου αιώνα έως τον 15ο αιώνα, μετά από προσκλήσεις Βυζαντινών Αυτοκρατόρων και Δεσποτών (Δυναστεία Παλαιολόγων), καθώς και των Καταλανών και των Βενετών που κατά διαστήματα κυριαρχούσαν σε αυτές τις περιοχές.
Φυλετικά και γλωσσικά συγγενεύουν με τους Τόσκηδες, Ελληνικά φύλα της Ηπείρου, οι οποίοι ζώντας ανάμεσα σε Αλβανικά φύλα, υιοθέτησαν και προσάρμοσαν στις ανάγκες τους την Αλβανική γλώσσα, αναμιγνύοντας και στοιχεία από την Ελληνική, δημιουργώντας έτσι την αρβανίτικη διάλεκτο.
Χαρακτηριστική είναι η έντονη διαφοροποίηση τους με τους Γκέκηδες, τη φυλή της Βόρειας Αλβανίας, τόσο φυλετικά όσο και γλωσσικά και πολιτισμικά. Επίσης πρέπει να τονιστεί ότι στο λεξιλόγιο τους δεν συμπεριλαμβάνεται οι όροι «Σκιπτάρ» και «Σκιπερία», εθνικές ονομασίες των Αλβανών και της Αλβανίας αντίστοιχα.
Οι Αρβανίτες παράλληλα θεωρούνται ως οι Δωριείς του νεώτερου Ελληνισμού και όχι άδικα αφού, με το αρχαίο Ελληνικό αυτό φύλο παρουσιάζονται πολλές ομοιότητες στην κοινωνική και πολιτισμική ταυτότητα. Επομένως τα προπαγανδιστικά ψεύδη των Σταλινοτσολιάδων, με τα οποία μολύνουν παιδικούς εγκεφάλους, να τα κρατήσουν για τις δύσοσμες συνάξεις τους με τα ταξικά τους αδέρφια δηλαδή τα Άφγα, τα Πάκι και πάσης μορφής βιολογικό απόβλητο.
Φιλέλληνες
Για τους φιλέλληνες έχουμε να πούμε τα εξής. Είναι απίστευτα γελοίος ο ισχυρισμός του ΚΚΕ ότι είχαν ταξικά κίνητρα να προωθήσουν μέσα από τις ιδέες της Γαλλικής Επανάστασης τα συμφέροντα της αστικής τάξης για ένα και βασικό λόγο. Οι περισσότεροι ήταν αριστοκρατικής καταγωγής (Λόρδος Βύρωνας, Νόρμαν, Λουδοβίκος Α της Βαυαρίας, κλπ), επομένως, αν εξυπηρετούσαν την αστική τάξη θα στρέφονταν εναντίον της τάξης τους, κάτι αδιανόητο για τον ιστορικό υλισμό, τον οποίο προπαγανδίζουν οι εργατοπατέρες. Το κίνητρο των φιλελλήνων δεν μπορεί παρά να ήταν ο αγνός ιδεαλισμός που πήγαζε κυρίως από τον θαυμασμό τους για την αρχαία Ελλάδα, τη μητέρα του Ευρωπαϊκού πολιτισμού.
Ο Φυλετικός χαρακτήρας της επανάστασης
Τώρα θα αποκαταστήσουμε την αλήθεια γύρω από την υφή της επανάστασης του 1821 αποδεικνύοντας ότι επρόκειτο για μια φυλετική επανάσταση, μια επανάσταση του γένους (γεννώ-γένος) και δευτερευόντως εθνική. Η καλύτερη απόδειξη γι’ αυτό προέρχεται από τα λόγια του Γέρου του Μοριά:
«Ύστερα ήλθαν οι Μουσουλμάνοι και έκαμαν ό,τι ημπορούσαν, δια να αλλάξη ο λαός την πίστιν του. Έκοψαν γλώσσες εις πολλούς ανθρώπους, αλλ’ εστάθη αδύνατο να το κατορθώσουν. Τον ένα έκοπταν, ο άλλος το σταυρό του έκαμε. Σαν είδε τούτο ο σουλτάνος, διόρισε ένα βιτσερέ [αντιβασιλέα], έναν πατριάρχη, και του έδωσε την εξουσία της εκκλησίας. Αυτός και ο λοιπός κλήρος έκαμαν ό,τι τους έλεγε ο σουλτάνος. Ύστερον έγιναν οι κοτζαμπάσηδες [προεστοί] εις όλα τα μέρη. Η τρίτη τάξη, οι έμποροι και οι προκομμένοι, το καλύτερο μέρος των πολιτών, μην υποφέρνοντες τον ζυγό έφευγαν, και οι γραμματισμένοι επήραν και έφευγαν από την Ελλάδα, την πατρίδα των, και έτσι ο λαός, όστις στερημένος από τα μέσα της προκοπής, εκατήντησεν εις αθλίαν κατάσταση, και αυτή αύξαινε κάθε ήμερα χειρότερα διότι, αν ευρίσκετο μεταξύ του λαού κανείς με ολίγην μάθηση, τον ελάμβανε ο κλήρος, όστις έχαιρε προνόμια, ή εσύρετο από τον έμπορο της Ευρώπης ως βοηθός του ή εγίνετο γραμματικός του προεστού. Και μερικοί μην υποφέροντες την τυραννίαν του Τούρκου και βλέποντας τες δόξες και τες ηδονές οπού ανελάμβαναν αυτοί, άφηναν την πίστη τους και εγίνοντο Μουσουλμάνοι. Καί τοιουτοτρόπως κάθε ήμερα ο λαός ελίγνευε καί επτώχαινε.
Εις αυτήν την δυστυχισμένη κατάσταση μερικοί από τους φυγάδες γραμματισμένους εμετάφραζαν και έστελναν εις την Ελλάδα βιβλία, και εις αυτούς πρέπει να χρωστούμε ευγνωμοσύνη, διότι ευθύς οπού κανένας άνθρωπος από το λαό εμάνθανε τα κοινά γράμματα, εδιάβαζεν αυτά τα βιβλία και έβλεπε ποίους είχαμε προγόνους, τι έκαμεν ο Θεμιστοκλής, ο Αριστείδης και άλλοι πολλοί παλαιοί μας, και εβλέπαμε και εις ποίαν κατάσταση ευρισκόμεθα τότε. Όθεν μας ήλθεν εις το νου να τους μιμηθούμε και να γίνουμε ευτυχέστεροι. Και έτσι έγινε και επροόδευσεν η Εταιρεία.
Όταν αποφασίσαμε να κάμωμε την Επανάσταση, δεν εσυλλογισθήκαμε ούτε πόσοι είμεθα ούτε πως δεν έχομε άρματα ούτε ότι οι Τούρκοι εβαστούσαν τα κάστρα και τας πόλεις ούτε κανένας φρόνιμος μας είπε «πού πάτε εδώ να πολεμήσετε με σιταροκάραβα βατσέλα», αλλά ως μία βροχή έπεσε εις όλους μας η επιθυμία της ελευθερίας μας, και όλοι, και ο κλήρος μας και οι προεστοί και οι καπεταναίοι και οι πεπαιδευμένοι και οι έμποροι, μικροί και μεγάλοι, όλοι εσυμφωνήσαμε εις αυτό το σκοπό και εκάμαμε την Επανάσταση.»
Τι προκύπτει λοιπόν από τα λεγόμενα του Κολοκοτρώνη; Προκύπτει ότι η πνευματική-πολιτιστική οντότητα που ονομάζεται “έθνος” υπήρχε στον αμόρφωτο και απαίδευτο λαό σε μια σχεδόν ασχημάτιστη μορφή, ως ένστικτο, αφού δεν υπήρχε η εκπαίδευση που θα καλλιεργούσε σε πνευματικό επίπεδο την εθνική συνείδηση, εκτός ίσως από τις περιπτώσεις κάποιων εμπόρων ή προεστών που ήταν σε θέση να μελετήσουν Ελληνικά συγγράμματα, αρχαία ή Βυζαντινά. Τότε γιατί ο απλός λαός και οι σκληροτράχηλοι, αλλά αμόρφωτοι κλέφτες κι αρματολοί θυσιάστηκαν για την εθνική ανεξαρτησία;
Θυσιάστηκαν διότι μίλησε το αίμα, η ράτσα, η φυλή! Μίλησαν τα 46 χρωμοσώματα που καθορίζουν το είναι μας, το σώμα μας, το πνεύμα μας, την ψυχή μας, μέχρι τη τελευταία λεπτομέρεια.
Τα γονίδια διέταξαν την εξάλειψη των υπανθρώπων από τη γη των Ελλήνων, ακριβώς όπως μας διατάζουν και σήμερα. Το σώμα υπάκουσε το γενετικό του κώδικα και επαναστάτησε επανειλημμένα ενάντια στον φυλετικό εχθρό, καθώς και στους ‘ταξικούς’ συνεργάτες του, δηλαδή τους πρόκριτους ή τους ιερείς που εναντιώνονταν στην απελευθέρωση. Όμως το αίμα μίλησε και στους πρόκριτους και στους ιερείς και στους πάντες.
Είναι εκείνη η υπέροχη στιγμή που τα οικονομικά και κοινωνικά προνόμια υποχωρούν μπροστά στη δύναμη του αίματος. Είναι η στιγμή που η φύση νικά κάθε τεχνητή κοινωνικοοικονομική δομή, σπάνε τα δεσμά με το ταξικό συμφέρον και με έναν υπέροχο τρόπο γεννιέται ο ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗΣ.
Αυτή η εθνικοσοσιαλιστική ορμή που πηγάζει από τα χρωμοσώματά μας, είναι που κίνησε την επανάσταση, όχι μόνο του 1821, αλλά και όλες όσες είχαν γίνει μέχρι τότε ενάντια στους Τούρκους. Απλά αυτή εκδηλώθηκε στις κατάλληλες συνθήκες και πέτυχε.
Αν κάποιος απορεί γιατί οι ενσυνείδητοι κομμουνιστές (όχι οι απλοί υποστηρικτές), αλλά και πολλοί δεξιοί δεν νιώθουν μέσα τους την ορμή του αίματος, τότε υπάρχει απάντηση: κατά τη μεταγραφή και κατά τη μετάφραση του γενετικού κώδικα συμβαίνουν λάθη. Αυτά τα λάθη η φύση τα διορθώνει εξαλείφοντας τους φορείς τους.
ΕΜΕΙΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΑΘΗ ΘΑ ΤΑ ΔΙΟΡΘΩΣΟΥΜΕ!
 ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ!
Φυλετικός Σοσιαλισμός Τώρα!
Σπάρτακος
1 Μπορείτε να διαβάσετε μια λεπτομερή λίστα των προκρίτων, και γενικότερα των πλούσιων Ελλήνων, οι οποίοι έδωσαν από την περιουσία μέχρι και τη ζωή τους για την ανεξαρτησία της Ελλάδας στον παρακάτω σύνδεσμο:  http://themataistorias.pblogs.gr/2010/03/1821-a-prokritoi-proestoi-dhmogerontes-karabokyrhdes-kai-loipoi-.html
2 Σας συνιστούμε ανεπιφύλακτα να διαβάσετε και το εξαιρετικό άρθρο του ιστορικού Σταύρου Καρκαλέτση επί του θέματος το οποίο δημοσιεύθηκε στο περιοδικό “Στρατιωτική Ιστορία” στον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.livepedia.gr/content-providers/periskopio/stratiwtiki-istoria/785KLEFT.pdf
http://spartakosns.blogspot.gr/2013/03/25-1821_3066.html

12
Οι  "ρατσιστές" που επικαλείς και που θεωρούν τον ρατσισμό κάτι κακό,ουσιαστικά δεν έχουν καμία σχέση με αυτόν.Δεν έχουν καμία σχέση με την φυλετική ιδεολογία.Είναι μικροαστοί πατριώτες που φοβούνται να εκφραστούν ή είναι μπερδεμένοι σχετικά με την ιδεολογική τους ταυτότητα.Εμείς,οι εθνικοσοσιαλιστές,οι πραγματικοί φυλετιστές,ποτέ δεν θα ξεκινάγαμε την πρόταση έτσι: "χωρίς να είμαι ρατσιστής, θέλω να πω ότι..."

Δεν υπάρχει καμία επιστημονική κοινότητα που να αναιρεί την φυλετική ιδεολογία.Αντιθέτως,υπάρχουν διάφοροι επιστημονικοί τομείς,όπως η κοινωνιολογία και η εθνολογία,που έχουν αναλύσει το εθνικιστικό φαινόμενο,τον φυλετισμό,τις ανθρώπινες φυλές και τους ξεχωριστούς πολιτισμούς που δημιούργησαν.

Οι ρήσεις,αναφέρονται για να πειστεί ο αναγνώστης(επίκληση στην αυθεντία) ότι ο φυλετισμός/ρατσισμός είναι έτσι όπως τον παρουσιάζει το άρθρο.Απλώς εσύ το αντιλήφθηκες διαφορετικά λόγω της ιδεολογίας σου.

Όσο για την ανεργία που προκαλούν οι λαθρομετανάστες,δες το παρακάτω λινκ:http://www.e-grammes.gr/article.php?id=2469

Δεν με νοιάζει άμα έχεις σε εκτίμηση τους υπάνθρωπους·δεν με νοιάζει άμα έχουν πέσει «θύματα» του καπιταλισμού·δεν με νοιάζει άμα έχουν κάνει παιδιά εδώ,άμα έχουν γίνει αποδεκτοί από τους (αριστερούς) ιθαγενείς...Το μόνο που έχει σημασία είναι η φυλετική τους καταγωγή.Είναι αλλόφυλοι και δεν έχουν καμία θέση στο Ελληνικό Έθνος.

ΥΓ.Το άρθρο δεν το έγραψα εγώ,το βρήκα στο blog ενός συναγωνιστή.Δες εδώ: http://totenkopf.blogspot.de/search/label/%CE%A6%CF%85%CE%BB%CE%AE

13
Ακούγοντας κάποιος τις λέξεις «ρατσισμός» ή «ρατσιστής» σε μία συζήτηση στα Μ.Μ.Ε, σε δημόσιες εκδηλώσεις ή ακόμα και σε στενό κύκλο ανθρώπων, είναι σχεδόν βέβαιο ότι κάποιος θα τις χρησιμοποιεί ως ύβρεις, ενώ ο δέκτης της «ύβρεως» θα σπεύδει ν’ αποκυρήξει αυτόν τον χαρακτηρισμό πιστεύοντας ότι προσβάλλεται βαθύτατα. Είναι η απόλυτη κατηγορία. Οι χαρακτηρισμοί ομοφυλόφιλος, ανήθικος, ναρκωμανής, νταβατζής, ακόμα και η κατηγορία του προδότη ωχριούν μπροστά στον χαρακτηρισμό κάποιου ως ρατσιστή! Είσαι ρατσιστής; Την έβαψες, που λέει κι ο λαός μας. Καλύτερα να ήσουν gay (sic), αρνητής στράτευσης, έμπορος ναρκωτικών, κλέφτης ή οτιδήποτε άλλο παρά ρατσιστής!

Ποιός, όμως, είναι ο ρατσιστής ; Ρατσιστή λένε κι αυτόν που δεν θέλει τους λαθρομετανάστες στην περιοχή του διότι έχασε την εργασία του,ρατσιστή λένε κι αυτόν που υβρίζει τους ξένους, ρατσιστή λένε κι αυτόν που υβρίζει ή ειρωνεύεται τους ομοφυλόφιλους -κοινωνικός ρατσισμός(!)-, ρατσιστή τέλος πάντων «κατηγορούν» οποιονδήποτε υβρίζει ή κατηγοριοποιεί αρνητικώς κάποιον άλλον.

Ρατσισμός είναι η ξενόγλωσσος απόδοση στα ελληνικά του όρου «φυλετισμός». Προέρχεται από την «ράτσα» η οποία εννοεί την φυλή (φύω=γεννώ). Φυλή είναι ένα σύνολο ανθρώπων που συνδέονται μεταξύ τους δια συγγένειας (όμαιμον), δηλαδή έχουν κοινή καταγωγή. Τα άτομα της ίδιας φυλής έχουν όμοια σωματικά και ψυχικά χαρακτηριστικά, τα οποία κληρονομούνται στους απογόνους τους. Συνεπώς, φυλετισμός είναι η θεωρία που αποδέχεται την ύπαρξη διαφορετικών φυλών μεταξύ των ανθρώπων -και γενικότερα όλων των ζώντων οργανισμών- και υποστηρίζει ότι οι φυλές υπόκεινται στον «νόμο της ανισότητας» και στον «νόμο της ποικιλίας των ειδών».Είναι επιστημονικώς αποδεδειγμένο ότι υπάρχουν πολλές φυλές ανθρώπων και φυσικά άνισες μεταξύ τους. Η ύπαρξη ολόκληρου επιστημονικού κλάδου, της Βιολογίας, επιβεβαιώνει την ύπαρξη και την διαφορετικότητα των φυλών (κάτι αυτονόητο,όμως,συνεχώς επαναλαμβόμενο λόγω της τεράστιας μαύρης προπαγάνδας των αντιρατσιστών). Πλήθος ξένων επιφανών επιστημόνων και καθηγητών έχουν κάνει σημαντικότατες μελέτες για τον άνθρωπο και γενικότερα όλους τους ζωντανούς οργανισμούς: Βάϊσμαν, Μπλούμενμπαχ, Ρέτσιους, Β.Γιόχανσεν, Λινναίος, Γουσταύος Λε Μπόν, Έγελος, Γκομπινώ, Ε.Καντ, Γ.Μέντελ, H.S.Chamberlain καθώς και πολλοί άλλοι. Εδώ και χιλιάδες χρόνια οι αρχαίοι Έλληνες γνώριζαν και πίστευαν, φυσικά, σ’ αυτήν την πραγματικότητα, σ’ αυτόν τον Φυσικό Νόμο (βλέπε Ορφικά-«Νεμέσεως Ύμνον», «Αργοναυτικά», «Ηθικά Ευδήμεια» του Αριστοτέλη, καθώς και πληθώρα άλλων αρχαίων κειμένων). Στην αρχαία Ελλάδα, μάλιστα, δεν επιτρεπόταν ούτε η ταφή των βαρβάρων σε ελληνικό έδαφος!

Επιστημονικές μελέτες κατηγοριοποιούν τις ανθρώπινες φυλές με βάση διάφορα χαρακτηριστικά. Το σχήμα της κεφαλής, το ανάστημα, το στόμα, το σχήμα της μύτης, η φύση των τριχών και πολλά άλλα ανατομικά χαρακτηριστικά διαφοροποιούν και κατηγοριοποιούν τις φυλές. Όμως, η βασική διάκριση των φυλών γίνεται με βάση το χρώμα της επιδερμίδος: Λευκή, Κίτρινη, Ερυθρά και Μαύρη. Έτσι, προκύπτουν και οι τέσσερις μεγάλες ομάδες φυλών: η Καυκασοειδής, η Μογγολοειδής, η Αμερικανο-ινδική και η Νεγροειδής, οι οποίες υποδιαιρούνται σε πολλές μικρότερες φυλές.

Κάθε φυλή έχει τα δικά της ιδιαίτερα χαρακτηριστικά. Οι φυλές ξεχωρίζουν μεταξύ τους λόγω εξωτερικών (σωματικών) και εσωτερικών (πνευματικών) διαφορών. Τα εξωτερικά χαρακτηριστικά είναι πασιφανέστατα. Η σύγκριση μεταξύ ενός Σουηδού και ενός Γκανέζου ή ενός Κινέζου και ενός Ινδιάνου είναι περιττή. Δεν διαφέρουν μόνο στο χρώμα της επιδερμίδος, αλλά σε όλα τα εξωτερικά τους χαρακτηριστικά. Μία σύντομη και μόνο ενασχόληση με την Βιολογία (Γενετική, Ανθρωπολογία κ.τ.λ) θα σας παρουσιάσει πληθώρα ανατομικών διαφορών που ούτε καν φαντάζεστε. Είναι, όμως, τουλάχιστον, ανόητο να πιστεύουμε ότι ενώ οι φυλές έχουν τόσες πολλές εξωτερικές διαφορές, δεν έχουν καμμία εσωτερική διαφορά! Το DNA, τα γονίδια και τα χρωμοσώματα δεν επηρεάζουν μόνο την εξωτερική εμφάνιση του ανθρώπου, αλλά και την εσωτερική φύση του. Η διαφορετικότητα των πνευματικών χαρακτηριστικών δεν είναι τόσο εμφανής όσο των σωματικών και γι’ αυτόν τον λόγο οι κάθε λογής αντιρατσιστές προσπαθούν να μας πείσουν ότι στο μόνο που διαφέρουν οι ανθρώπινες φυλές είναι στο χρώμα της επιδερμίδος τους !

Δεν είναι δύσκολο να διαπιστώσει κάποιος τον διαφορετικό βαθμό ευφυίας μεταξύ των φυλών, αρκεί βέβαια να μην έχει δεχτεί τόση αντιρατσιστική προπαγάνδα, ώστε να έχει χάσει την δική του ευφυία! Και είναι, κυρίως, αυτά τα πνευματικά χαρακτηριστικά που δημιουργούν την ανισότητα μεταξύ των φυλών. Οι φυλές αξιολογούνται βάσει της ικανότητάς τους να δημιουργούν ή ν’ αφομοιώνουν πολιτισμό. Αυτό και μόνον εννοούμε όταν ισχυριζόμαστε ότι οι φυλές είναι άνισες.[Οι φυλές εξετάζονται και συγκρίνονται ως συνολικά μεγέθη, η σύγκριση δεν αφορά, φυσικά, μεμονομένα άτομα.]. Κατ’ αυτόν τον τρόπο διακρίνουμαι, γενικώς, τρεις κατηγορίες φυλών: τις ανώτερες, τις μεσαίες και τις κατώτερες. Ανώτερες φυλές είναι αυτές που μπορούν να δημιουργήσουν δικό τους πολιτισμό (εννοείται πολιτισμός άξιος αναφοράς και όχι οι λασποκαλύβες), μεσαίες φυλές είναι αυτές που αδυνατούν να δημιουργήσουν δικό τους πολιτισμό, αλλά μπορούν ν’ αφομοιώσουν εύκολα ή δύσκολα έναν ξένον και, τέλος, οι κατώτερες φυλές που αδυνατούν ακόμα και ν’ αφομοιώσουν έναν άλλον πολιτισμό και ζούν σε σχεδόν πρωτόγονες συνθήκες.

Η θεωρία του Φυλετισμού δεν υποστηρίζει ότι κάποια συγκεκριμένη φυλή είναι ανώτερη από κάποια άλλη, υποστηρίζει όμως,ότι σίγουρα υπάρχουν ανώτερες και κατώτερες -πολιτισμικά πάντοτε- φυλές. Η ιστορική παρατήρηση, μελέτη και σύγκριση των φυλών αναδεικνύει ως ανώτερη φυλή την Λευκή. Είναι, μήπως, ψέμματα ότι τον πολιτισμό στην γη τον δημιούργησαν οι λευκοί και, κυρίως, οι Έλληνες; Ποιές είναι οι πολιτισμικές δημιουργίες των Μαύρων και των Ινδιάνων; Είκοσι εκατομμύρια Ελλήνων έχουν να επιδείξουν έναν τεράστιο πολιτισμό και δύομισι δισεκαττομύρια Ινδών και Κινέζων ωχριούν μπροστά στους Έλληνες και μόνον!

Διαβάζοντας κάποιος τα γραφόμενά μου θα μπορούσε ν’ αναρωτηθεί: «Και επειδή οι Λευκοί είναι ανώτεροι από τις άλλες φυλές πρέπει να τις καταπιέζουν;» Φυσικά και όχι. Η εκμετάλλευση των Μαύρων της Αφρικής, καθώς και άλλων φυλών από τους «Λευκούς» δεν έγινε, βέβαια, για φυλετικούς λόγους, αλλά για καθαρά καπιταλιστικούς και αποικιοκρατικούς λόγους. Το δουλεμπόριο των Μαύρων δεν έγινε για να επιβεβαιώσουν οι Λευκοί την ανωτερότητά τους, αλλά για να πλουτίσουν οι μεγαλοκαπιταλιστές της εποχής. Συνεπώς, είναι ανόητο, αν όχι ύποπτο και επικίνδυνο, να λέγεται ότι οι Λευκοί καταπίεσαν τους Μαύρους. Οι απάνθρωποι και κτηνώδεις μεγαλοκαπιταλιστές μαζί με τις ελεγχόμενες κυβερνήσεις τους καταπίεσαν τους Μαύρους. Ότι ακριβώς, γίνεται και σήμερα με τα εκατομμύρια των λαθρομεταναστών, τους οποίους εκμεταλλεύονται οι εργολάβοι, οι επιχειρηματίες και γενικότερα όσοι προσπαθούν να κερδίσουν περισσότερα χρήματα και μόνον.

Ο Φυλετισμός δεν επιζητά την εξαφάνιση των κατώτερων φυλών, αντιθέτως πρεσβεύει ότι οι φυλές πρέπει να συνεχίσουν να υπάρχουν όπως ακριβώς δημιουργήθηκαν από τον Δημιουργό τους -για άλλους τον Θεό και για άλλους την ίδια την Φύση- και γι’ αυτόν τον λόγο υπάρχουν οι φυλετικές διακρίσεις ως μέτρα προστασίας των φυλών και όχι όπως υποστηρίζουν συκοφαντικώς οι επαγγελματίες αντιρατσιστές ως μεθόδοι καταπίεσης. Η καταπίεση άλλων λαών δεν είναι θέμα φυλετισμού, αλλά καπιταλισμού και αποικιοκρατίας.

Από ποιούς, όμως, συκοφαντείται ο φυλετισμός ; Μόνον από τους αναρχικούς ; Μόνον από τους αριστεριστές ; Μόνον από τους κομμουνιστές ; Μόνον από τους σοσιαλιστές ; Μόνον από τους φιλελεύθερους δεξιούς ; Μα φυσικά απ’ όλους μαζί. Το κοινό όλων αυτών είναι ο αντιρατσισμός! Μην απορείτε, είναι οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος, του διεθνή σιωνισμού. Τι σχέση έχουν οι μεγαλοκαπιταλιστές της Benetton και της Nike με τους αναρχοαριστερούς των Εξαρχείων, που όλοι τους έχουν βαλθεί να μας κάνουν διεθνιστές και αντιρατσιστές; Μα και οι δύο ομάδες πολιτικής και συμφερόντων πηγάζουν από την ίδια πηγή. Την ίδια «στιγμή» που οι αναρχοαριστεροί διοργανώνουν αντιρατσιστικά φεστιβάλ με κρατική χρηματοδότηση, όλες οι μεγάλες επιχειρήσεις διατυμπανίζουν από τις διαφημίσεις την πολυπολιτισμικότητα και τον σιωνιστικό αντιρατσισμό. Δεν μπορούν να καταλάβουν οι αντιρατσιστές ότι υποστηρίζοντας την είσοδο και άλλων λαθρομεταναστών ουσιαστικά τους οδηγούν στην εκμετάλλευση από τους καπιταλιστές και από την αντεθνική κυβέρνηση που αναζητά τρόπους για να σώσει τα ασφαλιστ(ρ)ικά ταμεία από την κατάρρευση ;


Όλοι οι άνθρωποι είναι μοναδικοί και διαφορετικοί. Όλες οι φυλές είναι μοναδικές και διαφορετικές. Ο Δημιουργός επέλεξε να δημιουργήσει πολλές φυλές ανθρώπων, γιατί εμείς προσπαθούμε να τις αλλοτριώσουμε όλες και ν’ αφομοιωθούμε σ’ έναν σύγχρονο «Πύργο της Βαβέλ» ;


Στην εποχή μας, η Λευκή Φυλή κινδυνεύει όσο ποτέ άλλοτε. Είμαστε «πληθυσμιακή μειονότητα» στον πλανήτη και η δυσαναλογία αυτή, συνεχώς, διογκώνεται. Όλες οι μελέτες δείχνουν ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα οι Μαύροι της Αμερικής θα ξεπεράσουν αριθμητικά -ξέχωρα από τις άλλες φυλές- τους Λευκούς, ενώ στην Ευρώπη αυξάνονται δραματικά τα ποσοστά των μη Λευκών. Οι μεικτοί γάμοι αυξάνονται ανησυχιτικά, αφού η αντιρατσιστική προπαγάνδα μας έχει κάνει, πλέον, «πλύση εγκεφάλου». Μας θέλουν «πολίτες του κόσμου», χωρίς εθνολογική ταυτότητα και συνείδηση. Μόνο να καταναλώνουμαι και να τους υπακούμε πειθήνεια. Ακόμα και τον τρόπο επανάστασης μας καταδεικνύουν υποδώρεια, διαφημίζοντάς μας το πρότυπο του «ατίθασου» νεαρού που ντύνεται «χύμα», ακούει punk,grunge,hip hop,reggae ή οτιδήποτε άλλο διαφημίζει το MTV, έχει αφίσες και μπλούζες με τον Τσε και εκτονώνεται που και που σπάζοντας και καμμιά βιτρίνα ή αυτοκίνητα.

Συνεπώς, το μήνυμα του Φυλετισμού παραμένει επίκαιρο και μοιάζει, πλέον, ως επιτακτική ανάγκη. Ο Φυλετισμός είναι πραγματικά ανθρωποκεντρικός, διότι αποτελεί Φυσικό Νόμο και όχι θεωρητικό δημιούργημα. Είναι έμφυτο χαρακτηριστικό των ανθρώπων να υπερασπίζονται τον εαυτό τους, την οικογένειά τους και την φυλή τους. Πρέπει να υπάρχουν πολλές και καθαρές βιολογικά φυλές για την διατήρηση των ιδιαίτερων μορφολογικών και πνευματικών χαρακτηριστικών των ανθρώπων και την ανάπτυξη των ανθρωπίνων δυνατοτήτων και του πολιτισμού. Κάθε παραβίαση των νόμων της Φύσης επιφέρει πάντοτε καταστροφικές συνέπειες στον άνθρωπο.


«Η Φυλετική μείξη, οδηγεί σχεδόν πάντοτε σε ανωμαλία, λόγω του καταστροφικού συνδυασμού ασυμβιβάστων κληρονομικών παραγόντων και της διαλύσεως εξισορροπημένων γονιδιακών ενώσεων». (Διαπίστωση της Αμερικανικής Ευγονικής Εταιρείας)


«Τα χειρότερα αποτελέσματα από την διασταύρωση ετερογενών φυλών, πέραν του εκφυλισμού και της φυσικής διαστρεβλώσεως, έχομε στην διάσπαση και στην εσωτερική αντίφαση, δηλαδή στην καταστροφή της εντός του ανθρωπίνου όντος ενοικούσης οντότητος». (Ιούλιος Έβολα)


«Η Ιδέα του Έθνους πρέπει μέσα μας να ξαναπάρει ακέραια την αυθεντική, την πιο βαθειά Ελληνική της εκδοχή, ως μίας κοινωνίας κατά βάθος ομοαίματων ανθρώπων, συνδεδεμένων με το ίδιο χώμα, με την ίδια γλώσσα και με τους ίδιους μακρινότατους ιστορικούς αγώνες...». (Άγγελος Σικελιανός)


«...Ψυχή εστί Φυλή ορώμενη εκ των έσω...». (Αλφρέδος Ρόζενμπεργκ)


«Φημί γαρ το μεν Ελληνικόν γένος αυτό αυτώ οικείον είναι και συγγενές, τω δε βαρβαρικόν οθνείον τε και αλλότριον». (Πλάτων)


«Λαοί σχηματισθέντες από ανάμειξη αργότερα εξαφανίζονται τελείως». (Στράβων)


«Οι λευκοί είναι ανώτεροι από τους νέγρους, όπως και οι νέγροι από τους πιθήκους και οι πίθηκοι από τα στρείδια». (Βολταίρος)

14
δεν έχεις την παραμικρή ιδέα για τι μιλάς, και ως επόμενο πετάς μπούρδες. Η λέξη "φυλή" σήμερα αν σημαίνει κάτι, σημαίνει κάτι που προσδιορίζεται από το χρώμα (λευκή-μαύρη-κίτρινη). Φυσικά λευκή "φυλή" δεν είναι μόνο το "καυκάσιο" ή "ινδοευρωπαϊκό" σύνολο εθνοτήτων, αλλά κάθε άνθρωπος που έχει άσπρο χρώμα. Όπως και η κίτρινη φυλή δεν είναι η μογγολική που λες (έλεος, τι παπαριές ακούμε), γιατί κίτρινοι είναι και οι Κινέζοι, και οι Κινέζοι με τους Μογγόλους εθνοτικά δεν έχουν σχέση. Οι μογγόλοι που λες ανήκουν στο ουραλοαλταϊκό (τουρανικό) σύνολο εθνοτήτων, που βγάζει και κίτρινους και λευκούς, όπως Τούρκοι, Φινλανδοί, Βούλγαροι κλπ. Οπότε το "επιχείρημά" σου επιστημονικά δεν έχει καμιά βάση. Γενικά εσείς οι φασίστες έχετε μπερδέψει έθνος, φυλή, εθνότητα, τα έχετε κάνει όλα έναν αχταρμά και δεν αναρωτηθήκατε καν αν με τόσο μικρό μυαλό που έχετε μπορείτε να τα χωρέσετε όλα μέσα εκεί.

Όσο για το ποιοι είναι "τσιράκια της παγκοσμιοποίησης", από κάποιον που λέει ότι η αντίσταση στην παγκοσμιοποίηση είναι να κάτσουμε στον καναπέ και να ψηφίσουμε Σαμαρά, δε νομίζω ότι θέλει και ρώτημα. Εσείς είστε αυτοί που μιλάτε για "ενωμένη εθνικοσοσιαλιστική ευρώπη" που ήταν το όνειρο της Γερμανίας στον Β' π.π., και που φυσικά εννοούσε να κάνει όλη την Ευρώπη ζωτικό χώρο για τους δικούς της κεφαλαιοκράτες, και που το θέλει ακόμα και σε αυτό τη στηρίζει το NPD (οι πάτρονες των χρυσών αυγών), οπότε άστο.

Και κάτι τελευταίο, εσείς που λες ότι είστε "εναντίον των αλλοφύλων από την αρχή", εσείς δεν ξέρετε καν με ποιον είστε εναντίον και με ποιον είστε υπέρ.
Οι Μογγόλοι είναι ένα σύνολο εθνικών ομάδων που υπάρχουν σε Ρωσία,Κίνα και Μογγολία.Την περίοδο 1300-1405 υπήρχαν μογγόλικες επικράτειες σε όλη την ασία.Εννοείται ότι το μογγόλικο φυλετικό στοιχείο είναι κοινό σε όλη την Ασία και σε ένα μέρος της ανατολικής Ευρώπης,αλλά όχι το μοναδικό.Μπορεί να μην τοποθετήθηκα σωστά  και γι' αυτό να κατάλαβες ότι με τον όρο "κίτρινη φυλή" εννοώ μόνο την μογγόλικη.Ο όρος φυλή έχει διάφορες έννοιες  τις οποίες τις διατύπωσα στην προηγούμενη απάντηση μου.

«από κάποιον που λέει ότι η αντίσταση στην παγκοσμιοποίηση είναι να κάτσουμε στον καναπέ και να ψηφίσουμε Σαμαρά»-Ποτέ δεν είπα κάτι τέτοιο.Απλώς την συζήτηση που έκανα μαζί σου σχετικά με το Μνημόνιο,προσπάθησα να την φέρω σε πιο αντικειμενικά και ρεαλιστικά πλαίσια και όχι σε τόσο ιδεαλιστικά.Φυσικά εσύ,σαν φανατικός μπολσεβίκος που είσαι,συμπέρανες ότι υποστηρίζω τον Σαμαρά.
Εμείς θέλουμε την Ευρώπη των εθνών,και θεωρούμε τον εθνικοσοσιαλισμό το απαραίτητο μέσο για αυτό τον στόχο.

Είμαστε

15
η παγκοσμιοποίηση που λες, δια στόματος Στουρνάρα κιόλας, θέλει την ομοσπονδοποίηση της Ευρώπης. Δηλαδή αυτό που ήθελε και η Αδολφούλα, αλλά χωρίς πόλεμο. Ο Στουρνάρας είπε στον Πρετεντέρη "πρέπει να ξεπεράσουμε εθνικά ταμπού". Εσείς με το να μη μιλάτε για έθνος αλλά για φυλή (κάτι που σαν έννοια είναι αντιεπιστημονικό από τη φύση του, μιας και εσείς με τη λέξη "φυλή" εννοείτε σύνολο εθνοτήτων), ακριβώς αυτό το στόχο της παγκοσμιοποίησης εξυπηρετείτε.
Και ποιός σου είπε ότι με την λέξη "φυλή" εννοούμε μόνο την Λευκή φυλή;
Τρεις είναι οι μεγάλες φυλετικές ομάδες στις οποίες χωρίζεται η ανθρωπότητα:H Λευκή,η Μαύρη(Νέγρικη) και η Κίτρινη(Μογγόλικη).Κάθε μία από αυτές τις φυλετικές ομάδες διακρίνεται σε επιμερούς φυλές·οι οποίες διαφοροποιούνται μεταξύ τους από τα ξεχωριστά πολιτισμικά χαρακτηριστικά που έχουν.Αυτό είναι το έθνος,μια ομογενής ανθρωπολογικά και πολιτιστικά κοινότητα ανθρώπων.
Τι νόμιζες,ότι γουστάρω τον λευκό λαθρομετανάστη;
Στο διάολο να πάνε...Υπάρχουν πολλοί (λευκοί) αλλόφυλοι που προκαλούν προβλήματα.Οι αλβανοί,για παράδειγμα,είναι ιδιαίτερα προκλητικοί.Αυτά τα ζώα-τα οποία τα αποδέχεσαι ως "ταξικά αδέρφια"-έχουν εναντιωθεί στους Έλληνες σε πολλές περιπτώσεις  ενώ δεν έχουν χάσει την ευκαιρία να δείξουν τον ανθελληνισμό τους.
 
Θεωρώ ότι απαραίτητη προϋπόθεση για την επιβίωση και την εξέλιξη  της Λευκής φυλής είναι η διατήρηση των εθνών που την αποτελούν.

Τσιράκια της παγκοσμιοποίησης είναι οι κομμουνιστές,που με τις διεθνιστικές/αντιφυλετικές αντιλήψεις σας και την υποστήριξη που παρέχεται στους λαθρομετανάστες,κάνετε πιο εύκολο το έργο των νεοφιλελεύθερων.Εμείς,οι εθνικοσοσιαλιστές,εχουμε εναντιωθεί στους αλλόφυλους από την αρχή.

16
Η Βρετανία πληρώνει την χαλαρότητα που έδειξε στην μεταναστευτική πολιτική της, με μεγαλύτερη συνέπεια οι λευκοί Βρετανοί να αποτελούν την μειονότητα.
Το πρόβλημα είναι η παρουσία των μη λευκών "ανθρώπων",όχι μόνο στην περίπτωση της βρετανίας, αλλά στην Ευρώπη γενικώς.Η παγκοσμιοποίηση προσπαθεί να καταστρέψει τις εθνικές και φυλετικές ιδιαιτερότητες της Ευρώπης.Γι' αυτό χρησιμοποιεί ως "όπλο" την κατευθυνόμενη λαθρομετανάστευση· η οποία δημιουργεί καταστρεπτικές συνέπειες για το έθνος- όπως την πολυπολιτισμικότητα και τις φυλετικές επιμιξείες.

17
Αυτά τα εγκλήματα δεν είναι ρατσιστικά για τα ΜΜΕ; Αποσιωπούν το έγκλημα.

Μια μόνο μαχαιριά στο στήθος ήταν αρκετή για να στερήσει την ζωή της 16χρονης Κριστίνα Έντκινς που δέχθηκε επίθεση χθες το πρωί, την ώρα που ανέβαινε σε λεωφορείο στο Μπέρμινγχαμ της Βρετανίας για να πάει στο σχολείο της.
Η αστυνομία που αναζητούσε έναν νεαρό μαύρο, ανακρίνει από χθες έναν 22χρονο ύποπτο ο οποίος συνελήφθη λίγες ώρες μετά την δολοφονία, κοντά στο σημείο και προσπαθεί να διαπιστώσει αν πρόκειται για τυχαία ή προσχεδιασμένη επίθεση.
Περίπου 16 επιβάτες βρίσκονταν στο λεωφορείο την ώρα του τραγικού συμβάντος, αλλά μέχρι στιγμής οι αρχές έχουν μιλήσει με τους μισούς, ενώ παροτρύνουν ακόμη και όσους δεν είδαν τι συνέβη να επικοινωνήσουν επειγόντως με την αστυνομία.
Λουλούδια, λούτρινα παιχνίδια και μπαλόνια έχουν αφεθεί μπροστά στο σχολείο Leasowes όπου πήγαινε η άτυχη Κριστίνα, η οποία περιγράφεται από τον διευθυντή, ως μια «έξυπνη και δημοφιλή μαθήτρια».

Η Ευρώπη σήμερα...

Και η Ευρώπη που χάνεται... Η 16χρονη Κριστίνα Έντκινς.


18
ναι, θα ανατρέψεις τον καπιταλισμό σε εθνικό επίπεδο εσύ που δεν ξέρεις καν τη διαφορά μεταξύ του μεγαλοαστικού υπερεθνισμού και του προλεταριακού διεθνισμού, και νομίζεις ότι και τα δύο είναι το ίδιο είδος παγκοσμιοποίησης, και θα το κάνεις πώς; Γράφοντας σε φόρουμ υπέρ των Μνημονίων, καθήμενος στον καναπέ σου και βρίζοντας τους απεργούς του Μετρό που σου έκοψαν τη ρουτίνα.

Περιττό να σου πω ότι το να λες άλλους αερολόγους από τη στιγμή που έχεις μπερδέψει στο μυαλό σου ταξική πάλη, μνημόνια, εθνικισμό, σοσιαλισμό και καπιταλισμό, είναι αστειότητα επιπέδου Σεφερλή και κάτω.
Καλά,ασ' το μαλάκα,δεν μπορούμε να κάνουμε  ούτε μια σοβαρή συζήτηση.Ας τελειώνουμε εδώ.

19
και πότε είπα εγώ ότι δεν θα καθοδηγηθεί το προλεταριάτο από κάποιον αρχηγό; Η δικιά σου βολεμένη άποψη ότι "αφού δεν κάνουν οι σημερινοί πολιτικοί δε μπορεί να γίνει τίποτα" έχει αποδειχτεί άκυρη από την ιστορία. Γιατί και το 1941 που οι επίσημοι πολιτικοί όλων των παρατάξεων διάλεξαν το δρόμο της εθνικής προδοσίας, βρέθηκαν οι επαναστάτες, οι αρχηγοί της λαϊκής πάλης, ο Βελουχιώτης, ο Μπελογιάννης, ο Ζαχαριάδης κλπ. να καθοδηγήσουν το λαό. Με τη δικιά σου λογική, δε θα γινόταν ποτέ καμία αλλαγή στον κόσμο και δε θα άλλαζε κανένα πολιτικό φάσμα γιατί όλοι θα έλεγαν "δε μπορεί να γίνει τίποτα, άρα μένουμε σε αυτούς που έχουμε".

Οι κομμουνιστές έχουν οικονομικό-πολιτικό πρόγραμμα, και μάλιστα το πιο σαφές και εμπεριστατωμένο από όλους, το πρόγραμμα του Μαρξισμού-Λενινισμού. Αν εσύ δεν κάνεις τον κόπο να διαβάσεις Μαρξ και Λένιν, μη μιλάς για τα οικονομικά προγράμματα των άλλων.

Σε καμία αντίφαση δεν πέφτω, μικροαστική ιδεολογία ήταν ο εθνικοσοσιαλισμός ανέκαθεν, μέχρι και ο Γκέμπελς το έχει παραδεχτεί έμμεσα.

Εσείς οι "εθνικοσοσιαλιστές" που είστε "η μόνη δύναμη να ανατρέψετε τον καπιταλισμό παγκοσμίως" (άσχετα αν δεν τον ανατρέψατε ούτε καν στη Γερμανία όταν είχατε την εξουσία), για πες μου, τι "πρόγραμμα" έχετε; Ψηφίζουμε Σαμαρά και δέρνουμε Πακιστανούς; Σας διαβεβαιώ ότι έχουν αρχίσει κιόλας να τρέμουν τα θεμέλια του διεθνούς καπιταλισμού με αυτό το "πρόγραμμα".

Εκ του ασφαλούς μπορούμε όλοι να κάνουμε κριτική, και από το αναπαυτικό στρώμα του καναπέ μας ακόμα περισσότερο.
"Οι κομμουνιστές έχουν οικονομικό-πολιτικό πρόγραμμα, και μάλιστα το πιο σαφές και εμπεριστατωμένο από όλους, το πρόγραμμα του Μαρξισμού-Λενινισμού":Πάλι αερολογίες...Κανονικό πολιτικό πρόγραμμα δεν έχετε.Και ένας υποβαλκάνιος κατσίβελος σαν εσένα,προσπαθεί να αναιρέσει την εξής πραγματικότητα:Όλος ο αριστερος χώρος στην Ελλάδα δεν έχει βρει εναλλακτική λύση για να προτείνει.Περίμενε εσύ να αναστηθεί ο βελουχιώτης για να σου βρει την λύση.

Η δικιά μου λογική περιορίζεται σοτν εθνικοσοσιαλιστικό χώρο που υπάρχει στην Ελλάδα.Και όχι,δεν έχουμε λύσεις,σαν πολιτικός χώρος είμαστε μικρότερης κλίμακας απ' αυτή του κομμουνισμού.Επίσης,δεν έγραψα για ανατροπή του καπιταλισμού σε παγκόσμιο επίπεδο αλλά σε εθνικό.

20
“Το πρώτο σου χρέος εκτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους”,  γράφει ο Καζαντζάκης στην ασκητική του. Εσείς συναγωνιστές πότε νιώσατε μέσα σας όλους σας τους προγόνους; Μήπως όταν διαβάζατε για τους 300 του Λεωνίδα ή για την εθνική επανάσταση του 1821; Δε ρωτάω πότε αισθανθήκατε περήφανοι για τη καταγωγή σας, αλλά πότε νοερά μεταφέρατε τη σκέψη σας στους προγόνους σας ζητώντας απεγνωσμένα από το Θεό ή την τύχη μια ευκαιρία για να συνεχίσετε το έργο τους.
            Απευθύνομαι στους λίγους που, όπως εγώ, δεν δακρύσαμε για πρώτη φορά από συγκίνηση διαβάζοντας για την αρχαία Ελλάδα ούτε για την επανάσταση του 1821 όσο κι αν είμαστε περήφανοι γι αυτά, αλλά για τους τελευταίους μη–Γερμανούς Ευρωπαίους υπερασπιστές του εθνικοσοσιαλιστικού Βερολίνου όπως και για τους Γερμανούς εθελοντές που πολέμησαν στο πλευρό των Ισπανών Φαλαγγιτών.    Μιλάω γι αυτούς που ανήκουμε στη “μαύρη φυλή” του μεσοπολέμου με τα μαυροκόκκινα λάβαρα! Γι αυτούς που ο κόμπος στάθηκε στο λαιμό μας όταν διαβάζαμε πως οι Ισπανοί Φαλαγγίτες πήραν τα όπλα απέναντι στη κομμουνιστική λαίλαπα φωνάζοντας: Camaradas, Arriba Falange Espaρolaαποφασισμένοι να μην γυρίσει ποτέ ξανά η Ισπανία στην καπιταλιστική εξαθλίωση η οποία προκάλεσε την προέλαση των ορδών του Στάλιν. Για μας που νιώθουμε πιο “Έλληνα” τον Ισπανό φαλαγγάρχη Jose Antonio Primo de Rivera, τον Gregor Strasser, τον Adolf Hitler ή το Nicola Bombacci, απ’ότι τον Μεταξά, τον Παπαδόπουλο και τον Ζέρβα.

 
            Για μας που ακούμε ακόμα το “le donne non ci vogliono piu bene” (“οι γυναίκες δε μας αγαπάνε πια”) βλέποντας τους τελευταίους Ιταλούς Φασίστες να μπαίνουν στα φορτηγά για τον πόλεμο υπερασπιζόμενοι τη κυβέρνηση του Σαλό και λυπόμαστε που δεν είμαστε σε ένα από αυτά. Για ‘μας που ο ευρωπαϊκός ιδεολογικός στρατός των SS ήταν το πρώτο βήμα για την ένοπλη “μαύρη φυλή”, ήταν ο πρώτος μας στρατός βασισμένος στους προλετάριους των SA είτε αυτοί ήταν επιστήμονες είτε αυτοί ήταν εργάτες όσο κι αν η παρηκμασμένη Γερμανική στρατιωτική αριστοκρατία έβλεπε τα SS απλά ως μια “συμμαχία” προς όφελος της Γερμανίας ικανοποιώντας τις εθνικιστικές της ονειρώξεις ακριβώς όπως και οι Έλληνες ‘στόκοι’ της ακροδεξιάς. Για μας που ο Ρουμάνος Φασίστας Cornelius Codreanu, ο Ουγγρος εθνικοσοσιαλιστής Fenerz Szalazi και οι συναγωνιστές τους θα θέλαμε πολύ να ήταν Έλληνες αλλά δυστυχώς δεν ήταν… Ευτυχώς όμως, ήταν ο Ευάγγελος Κυριάκης ανάμεσα στους τελευταίους υπερασπιστές του Βερολίνου!

 
            Συναγωνιστές η “μαύρη φυλή” αποτελεί την ιδεολογική μας καταγωγή και είναι σημαντικότερη από την βιολογική. Διότι είναι η φυλή των αρίστων Ευρωπαίων, Ελλήνων και μη Ελλήνων, καθαρισμένη από αστούς, μπολσεβίκους, καπιταλιστές, εβραίους, βολεμένους, εκμεταλλευτές, καταπιεστές και κάθε λογής υπάνθρωπο. Την ώρα που κάποιοι ‘Έλληνες’ έκλειναν στο μπουντρούμι τις γυναίκες και τις κόρες τους και τις ξυλοφόρτωναν, έσκυβαν το κεφάλι στα κάθε λογής αφεντικά δουλεύοντας για τους τοκογλύφους και ρουφιάνευαν σε κράτος και αφεντικά (αυτή η συνήθεια υπάρχει και σήμερα στον ‘εθνικιστικό’ χώρο καθώς και στην ‘αριστερά’) κάποιοι Ευρωπαίοι αδερφοί μας πολεμούσαν ενάντια στους καπιταλιστές και τους μπολσεβίκους για να ζήσουν και τα Ελληνόπουλα κάτω από ένα λαμπρό και καθαρό ουρανό. Έτσι ακριβώς, με όμοιο τρόπο όταν οι τελευταίοι Γάλλοι, Ισπανοί και Σκανδιναβοί υπερασπίζονταν τη καγκελαρία του Βερολίνου κάποιοι Γερμανοί ρουφιάνοι γινόντουσαν δήμαρχοι με τις πλάτες των Αμερικανών. Σε αυτή λοιπόν την πνευματική μας φυλή οφείλουμε πίστη και αφοσίωση.

 
            Ασφαλώς και είμαστε Έλληνες, αλλά δε παύουμε να είμαστε και Ευρωπαίοι, και θεωρούμε ως ύψιστο εθνικό μας καθήκον την ενσωμάτωση των εθνικών συμφερόντων στην ιδεολογία του εθνικοσοσιαλισμού και όχι το αντίθετο. Ασφαλώς και θέλουμε να διατηρήσουμε τη βιολογική μοναδικότητα του κάθε Ευρωπαϊκού λαού, αλλά η φυλή μας σε οποιοδήποτε πολιτικό πλαίσιο πέραν του εθνικοσοσιαλισμού θα εκφυλιστεί σε μια πνευματικά και πολιτιστικά καθυστερημένη βιολογική οντότητα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα οι ακροδεξιοί που περιμένουν να ανάψουν κεριά μέσα στην Αγία Σοφία και άλλες γελοιότητες τη στιγμή που οι έποικοι και οι σιωνιστές κροταλίζουν το μαστίγιο του αφέντη πάνω από το κεφάλι τους. Επομένως αν δεν διαφυλάξουμε την πνευματική μας φυλή, καταδικάζουμε και τη βιολογική, όπως την καταδίκασαν οι αστοί και οι κομμουνιστές μετά τον δεύτερο μεγάλο πόλεμο.

 
            Πατρίδα του κάθε ανθρώπου είναι πάνω απ’ όλα εκεί που αισθάνεται ότι ανήκει, κι εμείς ανήκουμε στον εθνικοσοσιαλισμό κι όχι στο αστικοτσιφλικάδικο κράτος με τα μπουζούκια και τα τουρκοτράγουδα. Όταν η Ελλάδα γίνει εθνικοσοσιαλιστική τότε κι εμείς θα αποκτήσουμε πατρίδα, όχι μόνο στη καρδιά και στο μυαλό, αλλά και στην κατεχόμενη γη των πατέρων μας… μέχρι τότε η πατρίδα μας θα χάνεται κάπου στο μεσοπόλεμο και εμείς θα είμαστε μετανάστες στη χώρα των εφήμερων ανθρώπων που λέγονται αστοί.

21
ΜΕΓΑΛΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΣΑΙ ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ.ΣΕ ΣΥΓΧΑΙΡΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΜΠΕΡΙΣΤΑΤΩΜΕΝΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΟΥ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΘΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΣΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΑΛΑΝΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΓΡΑΙΚΥΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΕΡΟΧΑ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΖΕΙΣ ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΣ ΤΕΡΨΙΝ ΤΩΝ ΘΑΥΜΑΣΤΩΝ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.ΑΝΤΡΕΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΦΩΝΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΘΗΛΩΝΕΙ ΨΕΥΤΙΚΑ ΕΙΔΩΛΑ,ΘΕΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΑ ΓΙΔΟΠΡΟΒΑΤΑ ΣΕ ΑΦΑΝΙΣΜΟ.ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΔΡΑΣ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΙ ΔΙΧΩΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝ.ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙΣ ΠΙΣΤΟΣ ΣΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΩΣ ΦΑΡΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ ΝΑ ΔΙΝΕΙΣ ΤΟ ΦΩΣ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΧΛΕΜΠΑΣ,ΤΩΝ ΕΚΦΥΛΙΣΜΕΝΩΝ ΥΠΟΥΠΑΝΘΡΩΠΩΝ.ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΠΟΥ ΣΕ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΚΟΙΝΩΝΟΙ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΣΑΝ ΤΟ ΣΚΛΗΡΟ ΣΟΦΟΚΛΕΙΟ ΦΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΩΔΥΝΗ ΓΙΑΤΙ ΑΠΑΙΤΕΙ ΕΝΑ ΜΗ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΟΡΘΟ ΤΡΟΠΟ ΣΚΕΨΕΩΣ.ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟΣ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΦΥΠΝΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΕΝΤΩΡΕΙΑ ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΛΟΓΩΝ ΣΟΥ.ΟΙ ΜΙΚΡΟΙ ΚΑΙ ΜΕΤΡΙΟΙ ΑΔΥΝΑΤΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΦΑΝΕΣ.ΠΡΕΠΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΣΙΩΠΟΥΝ ΟΠΩΣ ΟΙ ΛΥΧΝΙΕΣ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ.
Ξελαρυγγιάστηκα για να το διαβάσω.

22
Πάλι τα ίδια; Μα καλά πολύ μυαλό θέλει για να καταλάβετε ότι σκοντάφτετε συνέχεια γιατί ζείτε στα σκοτάδια; Ανοίξτε τα μάτια σας, τι τάξεις και μαλακίες;

Ο Α πηγαίνει πρώτος σε ένα κομμάτι Γης. Πειράζει κανέναν; Όχι. Ειρήνη, πρώτος που το καλλιεργεί. Αν ο Β είναι τεμπέλης και τον χέσανε στο πηγάδι, όπως εσείς, πηγαίνει στον Α και λέει "Αλφα καλέ μου, επειδή εγώ όταν μοίραζε ο Θεός μυαλά κρατούσα ομπρέλα μπορώ να δουλέψω στο χωράφι σου και να παίρνω ένα μικρό ποσοστάκι;" Που στην πούτσα έιναι η εκμετάλλευση; Αν ο Β πάει με το μαχαίρι, ΕΚΕΙ είναι η εκμετάλλευση. Αν ο Β πει "το χωράφι δεν ανήκει στον Α που το καλλιέργησε πρώτος αλλά ανήκει στην κοινωνία" - γαμώ την "κοινωνία" σας αντικοινωνικά παράσιτα, έχετε βιάσει όλο το λεξιλόγιο! - ΕΚΕΙ είναι η εκμετάλλευση, γιατί στο όνομα της "κοινωνίας", της "δικαιοσύνης" - σκατά στο τάφο σας - ΕΚΕΙ παίρνει τον πλούτο που παρήγαγε κάποιος ΑΛΛΟΣ. Ο Β παίρνει το χωράφι που καλλιέργησε ο Α. ΕΚΕΙ είναι η εκμετάλλευση, στους φόρους, στην ιδέα ότι όλα ανήκουν στην "κοινωνία", πράγμα το οποίο λένε οι κλέφτες, όταν κλέβουν την περιουσία των άλλων.

Το ίδιο και με το κεφάλαιο. Δεν το έφτιαξε ο Β το κεφάλαιο. ΔΕΝ ΤΟ ΕΦΤΙΑΞΕ Ο ΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ. Ο ΕΡΓΑΤΗΣ γεννήθηκε υπάνθρωπος, ΜΠΕΚΡΗΣ (ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΕΚΡΟΣΥΝΗ ΔΕΝ ΧΤΙΖΕΤΑΙ ΚΕΦΑΛΑΙΟ), καθυστερημένος, αμαθής, σε πηγάδι, παρακατιανός. Δεν έφτιαξε τίποτα := δεν του ανήκει τίποτα. Εκείνος που το έφταξε το κεφάλαιο, ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΘΥΣΙΕΣ, ΠΟΥ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΕ ΓΙΑΤΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΧΘΕΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΗ, το παίρνει. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΟΣ, Ο ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΤΗΣ, Ο ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ. Αν το εργοστάσιο φτιάχτηκε με την αποταμίευση του προ-προ πάππου και του προπάππου του Α ανήκει σε αυτούς, αυτοί ΜΟΝΟ έχουν το δικαίωμα να το δώσουν στον παππού, αυτός στον πατέρα και μετά στον γιο. Αυτό είναι εθελοντισμός, αυτό είναι μη βία. Αυτό είναι ΕΙΡΗΝΗ, αυτό είναι Δημιουργία. Το να βγαίνει στο ίντερνετ, ο κάθε πουτανόσπορος, και να μηχανοραφεί πως θα κλέψει ότι έφτιαξαν άλλοι και πως θα ενεργήσει παρά την βούλησή τους (γιατί δεν το έφτιαξαν για εσένα ΠΟΥΤΑΝΟΣΠΟΡΕ ΣΤΡΑΣΕΡΙΚΕ και δεν θα το έφτιαχναν ποτέ και κανείς δεν θα κάνει φτιάξει τίποτα ποτέ αν γνωρίζει ότι ένας πουτανόσπορος σαν και σένα θα το πάρει, στο όνομα της φυλής και της τάξης και της υφομοταξίας των παρασίτων, σκατά στον τάφο σου!) δεν είναι τίποτα άλλο παρά παρακμή, αντίδραση, μίσος (με την κακή έννοια) και χαζομάρα, πάνω από όλα. χαμηλό iq = κάθε μπάσταρδος το έχει.

Αν όλοι ήταν μπάσταρδοι σαν και σένα η ανθρωπότητα θα σερνόταν ακόμα ανάμεσα στις ρίζες των φυτών μαζί με τους γυμνοσάλιαγκες γιατί κανείς δεν θα δημιουργούσε και η όλη "επιστήμη" του κλέφτη, δλδ τι θα αρπάξουμε στο όνομα του Θεού, της Φυλής, της Τάξης, της Πούτσας, δεν θα είχε νόημα. Οι ρίζες και τα χώματα είναι το όραμά σου!

Το να έρθεις εσύ, το ΠΑΡΑΣΙΤΟ, και να πεις, το χωράφι μου ανήκει γιατί ανήκει στην τάξη μου, το κεφάλαιο μου ανήκει γιατί δικαιοσύνη και κοινωνική συναντίληψη και σκατά στον τάφο σου είναι ΚΛΟΠΗ, ΕΊΝΑΙ ΠΑΡΑΣΙΤΙΣΜΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΡΑΠΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΚΜΗ, ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΞΙΟ ΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΑΞΙΟ ΘΑΝΑΤΟΥ ΜΟΝΟ!

ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΩΡΙΣ ΣΤΟΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ, ΜΟΝΟ ΠΙΘΗΚΟΣ!
ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ ΚΑΙ ΑΙΩΝΙΑ ΠΕΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΕΚΕΙ!

mises org
Αν 5 Α έχουν μαζέψει όλα τα χωράφια χωρίς να δίνουν περιθώρια για να δημιουργήσει ο Β;
Νεοφιλελεύθερος είσαι;

24
πρώτον να διευκρινίσω ότι δε μιλάω για τους τωρινούς επαγγελματίες πολιτικούς σαν φορείς του σοσιαλισμού, αλλά για μια μελλλοντική επαναστατική εξουσία που θα προέρχεται από όλο το λαό και δε θα έχει την παραμικρή αντιπολίτευση ώστε να μην έχει προσκόμματα στην οικοδόμηση του λαϊκού κράτους.

Εσύ, έχοντας ως δεδομένο την υποταγμένη Ελλάδα, που δεν εμπορευόταν ποτέ ως ίσος συνεταίρος αλλά πάντα ως κατώτερος, μπορείς να πιστεύεις ότι δεν έχουμε δυνατότητα εθνικής παραγωγής και βαριάς βιομηχανίας. Και η Γιουγκοσλαβία πριν το 1945 "τίποτα" δεν είχε, αλλά το 1970 είχε φτιάξει την καλύτερη βαριά βιομηχανία της ανατολικής ευρώπης μετά την ΕΣΣΔ, μαζί με μια αναπτυγμένη αγροτική παραγωγή. Για το ότι οι Ιταλοί μας παίρνουν τις ελιές και τις πουλάνε ακριβότερα, δε φταίει το καπιταλιστικό σύστημα και η σχέση εξάρτησής μας από τη λυκοσυμμορία των ευρωπαϊκών μονοπωλίων; Σε κράτος με λαϊκή κυβέρνηση και εξουσία θα επιτρεπόταν ποτέ να γίνει αυτό; Το ότι οι δούλοι πολιτικοί και τραπεζίτες-επιχειρηματίες ξεπουλάνε την παραγωγή μας στους ξένους, μόνο σε έναν υποταγμένο μικροαστό σαν εσένα θα φάνταζε σαν κάτι που δεν μπορεί να αλλάξει.

Το ότι έχουμε περάσει στην παγκοσμιοποίηση του καπιταλισμού (όχι τώρα, από το 1989) σημαίνει ακριβώς ότι πρέπει να ενωθούμε ανεξαρτήτως ατομικών συμφερόντων όλοι οι καταπιεσμένοι και να παλέψουμε για να το αλλάξουμε αν όχι σε όλο τον κόσμο, τουλάχιστον στην Ελλάδα. Βέβαια αν είσαι βολεμένος μικροαστός εθνικοσοσιαλιστής, την παγκοσμιοποίηση την πολεμάς κάνοντας σχόλια σε μπλογκ και τραβώντας τον πούτσο σου στον καναπέ.

Η ΕΣΣΔ συγκριτικά ήταν σε πολύ πιο δύσκολη κατάσταση, με επανάσταση και εμφύλιο, και κατάφερε να τα ξεπεράσει όλα επειδή έφτιαξε δυνατό λαϊκό κράτος.Όχι, 20 δις πεθάνανε.
"Θα φτιαχτεί λαϊκο κράτος από το λαό";Τι γενικεύσεις είναι αυτές...ούτε του ΚΚΕ δεν λέει τέτοιες γενικεύσεις.Σ' αρέσει δεν σ' αρέσει,πάντα στις επαναστάσεις και στα μετέπειτα κράτη υπήρχαν άνθρωποι- ηγέτες.Στην ΕΣΣΔ υπήρχε ο Λένιν,ο Στάλιν·στην εθνικοσοσιαλιστική Γερμανία υπήρχε  ο Αδόλφος κλπ κλπ.Από την στιγμή που δεν θεωρείς τους σημερίνους πολιτικούς ικανούς να κάνουν την επανάσταση και μετά να φτιάξουν ένα σωστά δομημένο σοσιαλιστικό κράτος,τότε τίποτα δεν μπορεί να γίνει.Επίσης,πρέπει πριν από την επανάσταση να υπάρχει ένα ρεαλιστικό πολιτικό-οικονομικό πρόγραμμα που θα υλοποιηθεί στο καινούργιο κράτος.Αυτά είναι που δεν σκέφτεσαι και περιορίζεσαι σε γενικεύσεις τύπου "Θα φτιαχτεί σοσιαλιστικό κράτος από τον λαό","με τον κομμουνισμό θα αποκτήσουμε βαριά βιομηχανία" κλπ κλπ.Αυτά είναι λόγια αβάσιμα,χωρίς ουσία.

"βολεμένος μικροαστός εθνικοσοσιαλιστής";Καταλαβαίνεις την αντίφαση;Τουλάχιστον να έλεγες ότι "υποκρίνομαι " τον εθνικοσοσιαλιστή....

Λοιπόν για να τελειώνουμε,ο καπιταλισμός έχει φτάσει στην πιο ακραία μορφή του και για να επιβιώσει,απαιτεί την εξαθλίωση της εργατικής μάζας και την καταστροφή των εθνών(ίσως το πιο σημαντικό για ένα εθνικοσοσιαλιστή).Μόνο εμείς,οι εθνικοσοσιαλιστές,μπορούμε να ανατρέψουμε την καταστρεπτική πορεία που ακολουθεί το έθνος μας και να δημιουργήσουμε ένα εθνικο κράτος.
Η παγκοσμιοποίηση έχει υιοθετηθεί και από τον κομμουνισμό και από τον καπιταλισμό.Μόνο ο εθνικοσοσιαλισμός έχει ως βάση το έθνος,την φυλή και την εργατική τάξη.

25
Χαιρετίζουμε στο φόρουμ μας την εθνικοσοσιαλιστική πτέρυγα της ΝΔ, μπουχαχαχαχαχαχα

νεοφιλελεύθερος είσαι αγοράκι μου, όχι "εθνικιστής". Κοιτάχτε έναν εθνικιστή που δε θέλει ούτε εθνικό νόμισμα. Ρε πρόβατο, σταμάτα να βλέπεις mega και να διαβάζεις lifo και athensvoice. Οι τράπεζες δεν ήταν ποτέ κρατικές στην Ελλάδα (ούτε η Εθνική ήταν ποτέ "εθνική" παρά το όνομα, σε συμβούλιο μετόχων ανήκε πάντα). Και η "επανακεφαλαιοποίηση" που λες είναι το αντίθετο από αυτό που χρειάζεται. Το κράτος δίνει λεφτά στις τράπεζες, δηλαδή στους ιδιώτες, ενώ θα έπρεπε οι τράπεζες να δίνουν όλο το κεφάλαιό τους στον κρατικό κορβανά. Και για πες μου, αν οι μη-μνημονιακές λύσεις είναι "καταστροφή" (χωρίς να τις έχεις δει ή να τις έχεις εφαρμόσει ακόμα λες ότι είναι καταστροφή) οι μνημονιακές "λύσεις" πού πιστεύεις ότι θα οδηγήσουν, υποταγμένε τσάτσε της ευρωπαϊκής ένωσης και των ιμπεριαλιστικών μονοπωλίων; Και μιλάς σε μένα για ουτοπία, ενώ εσύ στηρίζεις τη χειρότερη ΔΥΣΤΟΠΙΑ, το ξεπούλημα κάθε εθνικής περιουσίας. Αλλά τέτοιοι είσασταν πάντα οι "εθνικοσοσιαλιστές". Ξεπουλημένοι, στους Γερμανούς το 1941, στους αμερικάνους-τούρκους το 1974, στους ευρωπαίους το 2013. Δε θα αλλάξετε ποτέ. Γι' αυτό ο λαός σας έχει αφήσει πίσω μια και καλή.

Μιλάς για Αργεντινή και Κούβα, για "εμφυλίους" (λες και στην Ελλάδα δεν είμαστε ένα βήμα πριν τον εμφύλιο λόγω των μνημονίων) και για τα κρέατα της Αργεντινής. Πρώτον, η Αργεντινή από το 1998 ως το 2001 που ήταν στο ΔΝΤ είχε σταματήσει σχεδόν να εξάγει κρέας γιατί όλοι θεωρούσαν την οικονομία της αναξιόπιστη και γιατί δεν υπήρχε καν κρατική εταιρία ώστε να κάνει συντονισμένα την εξαγωγή του κρέατος. Το ότι "εμείς δεν έχουμε τίποτα" σε έχουν κάνει να πιστεύεις ο Σαμαράς και ο Στουρνάρας. Σε δυνατό αντικαπιταλιστικό κράτος θα υπάρξει και εθνική παραγωγή, και πρωτογενής και δευτερογενής τομέας παραγωγής, και - μετά από κάποια χρόνια - θα υπάρχει και βαριά βιομηχανία. Θεωρείς ουτοπία τον κομμουνισμό, ενώ σε ανάλογη περίπτωση έχοντας αυτάρκεια και μια χώρα αποκλεισμένη από παντού (ΕΣΣΔ) κατάφερε να την κάνει υπερδύναμη μέσα σε 20 χρόνια, σε αντίθεση με τον πολυαγαπημένο σου νεοφιλελευθερισμό που έχει καταστρέψει και ξεπουλήσει κάθε μορφή παραγωγής στην Ελλάδα. Κάτσε εσύ να πιστεύεις ότι το ΔΝΤ θέλει και καλά να σώσει τους Έλληνες. Εθελούσιο κορόιδο.

Κάνε μας να ξεκαρδιζόμαστε, γελωτοποιέ, αντιγράφοντας άρθρα για "ταξική πάλη". Ταξική πάλη για την παραμονή του μνημονίου. Μπουχαχαχαχαχαχαχα, ε ρε γέλια.
Μιλάς για "εθνική παραγωγή",για "βαριά βιομηχανία",όλα αυτά δεν λες πως θα τα αποκτήσουμε;Έχεις έστω και ένα απλό πολιτικό-οικονομικό πρόγραμμα στο μυαλό σου; Επίσης,"την βαριά βιομηχανία" θα την αποκτήσουμε εντος ευρώ ή όχι;
Όταν μου λες ότι πιστεύω τον Σαμαρά για το "ότι δεν έχουμε τίποτα",δηλαδή εσύ πιστεύεις ότι έχουμε;Που ακριβώς είδες ότι έχουμε παραγωγή και ανταγωνιστική οικονομία; Εδώ στην ελιές,που οι μοναδικές ανταγωνιστικές χώρες στον κόσμο είναι η Ισπανία,η Ιταλία και η Ελλάδα,και παίρνουμε τον μπούλο-οι Ιταλοί μας παίρνουν τις ελιές σε εξευτελιστικές τιμές και τις πουλάνε ακριβότερα.
Τέλος,δεν πιστεύω στην νεοφιλελεύθερη πολιτική του μνημονίου.Απλώς αυτό που θέλω να πω,που δεν το καταλαβαίνεις,είναι ότι έχουμε περάσει στην παγκοσμιοποιήση του Καπιταλισμού και δεν βλέπω εναλλακτικές λύσεις από τους επαγγελματίες πολιτικούς του σοσιαλισμού/κομμουνισμού.

Υ.Γ. Το να μου εξισώνεις την Ελλάδα με την ΕΣΣΔ δείχνει πραγματικά πόσο αφελής είσαι.
ΥΓ2:Στην ΕΣΣΔ πέθαναν 20εκ άνθρωποι από την πείνα.Για να μην αναφέρω τι έγινε στην Κίνα του Μάο και στην Καμπότζη του Πολ ποτ.

26
καλά, είσαι σοβαρός; Αν όλες οι τράπεζες με όλο το χρήμα τους γίνουν κρατικές και γίνει ανακατανομή του πλούτου, δε θα ανέβει το βιοτικό επίπεδο; Εδώ στην Αργεντινή μετά το διώξιμο του ΔΝΤ με δυο-τρεις εθνικοποιήσεις και χωρίς να εγκαταλειφθεί εντελώς ο καπιταλισμός, και ανέβηκε κατακόρυφα το βιοτικό επίπεδο. Στην Κούβα και στη Βενεζουέλα η ανεργία είναι στο 0, οι γεννήσεις κάθε χρόνο είναι τριπλάσιες από τους θανάτους (δηλαδή ανύπαρκτη υπογεννητικότητα, ενδεικτικό του καλού βιοτικού επιπέδου). Με το να είναι όλες οι τράπεζες και οι μεγάλες επιχειρήσεις στους ιδιώτες μόνο η φτώχεια και η ανεργία θα μεγαλώσει. Δηλαδή τι δεν καταλαβαίνεις; Από τα μνημόνια και το νεοφιλελευθερισμό, οτιδήποτε διαφορετικό είναι καλύτερο αυτή τη στιγμή, ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ. Αντί λοιπόν να ακούς και να πιστεύεις τον Άδωνη, την Τρέμη και τον Πρετεντέρη και τις μπούρδες ότι τα μνημόνια γίνονται "για τη σωτηρία μας" (!!!!!!!!!!!!!) δες τι έχει γίνει όπου έχει πάει το ΔΝΤ και δες μετά τι ακολούθησε όταν έφυγε το ΔΝΤ και ακολουθήθηκε ένας δρόμος πιο κοντά στο σοσιαλισμό.

Οι φασίστες ακόμα δεν είπατε τι οικονομικό μοντέλο θέλετε. Μάλλον ακολουθείτε το Σαμαρά που λέει "χωρίς μνημόνιο δεν υπάρχει ελπίδα" και προτιμάτε το ανηλεές ξεπούλημα από την παραμικρή αλλαγή. Τι φοβάστε άραγε;
Αγόρι μου,ζεις την ουτοπία σου.Η Αργεντινή είναι έτοιμη για εμφύλιο λόγω της φτώχιας,η Κούβα αρχίζει και ανοίγει την οικονομίας της-ήδη υπάρχουν ιδιωτικές μικροεπιχειρήσεις(με μεγάλη φορολογία φυσικά).Επίσης,η Αργεντινή έχει την  μεγαλύτερη παραγωγή και εξαγωγή κρέατος στον κόσμο.Εμείς δεν έχουμε τίποτα.
Επίσης,ακόμη δεν μου έχεις απαντήσει.Οι τράπεζες έχουν ήδη περάσει στην κατοχή του κράτος για την ανακεφαλοποιησή τους.Με το μνημόνιο εξασφαλίζουμε την θέση μας στην ευρωζώνη και στο ευρώ.Άμα καταργήσουμε το μνημόνιο,αυτομάτως φεύγουμε απο την ευρωζωνη και γυρνάμε σε εθνικό νόμισμα.Ξέρεις τι επιπτώσεις θα έχει στο ήδη "χτυπημένο" βιοτικό μας επίπεδο,η επιστροφή σε εθνικό νόμισμα;
Θέλω να μου προτείνεις μια ενναλακτική-ρεαλιστική λύση καλύτερη του μνημονίου με ιδεολογική βάση τον σοσιαλισμό.Για τα ελληνικά δεδομένα πάντα.
Όσο για την ιδεολογία μου,εθνικοσοσιαλιστής είμαι·και όχι κανένας θολοκουλτουριάρης κομμουνιστής που δεν βλέπει την πραγματικότητα.

27
οι μαρξιστές-λενινιστές-σταλινικοί ανέκαθεν προέβλεπαν ότι το καπιταλιστικό σύστημα θα περνάει κρίσεις ανάλογα με τον αριθμό της ανεργίας που αυτό το ίδιο δημιουργεί κλπ,. και ανέκαθεν πρότειναν ως μόνη και πιο σωστή λύση, την κρατικοποίηση-εθνικοποίηση όλων των επιχειρήσεων από ένα δυνατό λαϊκό κράτος με κοινωνικό έλεγχο και κοινωνική πρόνοια, την παντελή εγκατάλειψη κάθε καπιταλιστικού τρόπου παραγωγής που οδηγεί στην ανεργία, και ταυτόχρονα ένα τέτοιο δυνατό κράτος να είναι ικανό να πολεμά κάθε διαφθορά και γραφειοκρατία που μπορεί να γεννηθεί στο δημόσιο, να εξυπηρετεί μόνο τα συμφέροντα του λαού, με μηδενική ανεργία, δημόσια και δωρεάν παιδεία, υγεία, δικαιοσύνη για όλους και αδιαμφισβήτητα εργατικά δικαιώματα.

Εσείς οι νεο-λιμπεράλ εθνικο-so silly-στές τι προτείνετε δηλαδή;
Ρε αγορίνα μου,άσε τις αερολογίες και απάντα μου.Άμα σήμερα,καταργήσουμε το μνημόνιο και κρατικοποιήσουμε τα πάντα,θα βελτιωθεί η ζωη μας,το βιοτικό μας επίπεδο;
Αν ναι,θέλω να μου πεις πως θα γίνει.(αν μπορείς)

28
Εντελώς goofy ανάλυση, ούτε καν για αρχάριους μα για εντελώς άσχετους. Γενικολογίες και αοριστολογίες, το κράτος, οι πλούσιοι, το δημόσιο, η κοινωνία... Φυσικά καμία πρόταση για λύση (άλλωστε και οι ορίτζιναλ ναζί κάτι τέτοια έλεγαν πριν τα βρουν με τους μεγαλοαστούς και αρχίσουν τις πίπες στον Κρουπ - παρεμπιπτόντως ο Κρουπ ήταν το κατεξοχήν παράδειγμα κληρονομικού περάσματος του πλούτου, που δήθεν "αντιμάχονται" οι "εθνικοσοσιαλιστές" σε αυτό το άρθρο), αλλά το πιο κουφό και ηλίθιο από όλα είναι αυτό:
ποια είναι αυτή η "φυσική αριστοκρατία"; Οι ξανθοί γαλανομάτηδες; Αυτοί μπορούν να ανήκουν σε οποιαδήποτε τάξη. Να ενωθούν δηλαδή για να μην "εξοβελίζονται από τον καπιταλισμό". Να ενωθεί ο ξανθός λευκός εργάτης με το ξανθό λευκό αφεντικό, και μαζί να πολεμήσουν τον καπιταλισμό. Το αφεντικό από τη διευθυντική καρέκλα του και ο εργάτης από το παγκάκι του αστέγου και του ανέργου. Ωραία διαταξική σούπα κάνατε πάλι, μόνο που δεν πείθετε κανέναν, τσιράκια του συστήματος.
Γιατί έσεις έχετε λύση για την κρίση;

29
Οι τάξεις και η ταξική πάλη στον καπιταλισμό , οι εθνικοσοσιαλιστές και η ακροδεξιά.

Στον καπιταλισμό υπάρχουν διαφόρων ειδών κοινωνικές ομάδες. Ο κύριος όμως ταξικός κοινωνικός
διαχωρισμός γίνεται με βάση την ιδιοκτησία στα μέσα παραγωγής. Στον καπιταλισμό η αστική τάξη είναι αυτή που κατέχει μέσα παραγωγής ή έχει επενδύσεις σε αυτά και κερδίζει από την εκμετάλλευση των εργαζομένων σε αυτά. Η εργατική τάξη είναι αυτή που δεν κατέχει μέσα παραγωγής, και έτσι είναι υποχρεωμένη να πουλά την εργατική της δύναμη στους καπιταλιστές για να μπορέσει να επιβιώσει. Οι τάξεις έχουν στο εσωτερικό τους διαβαθμίσεις. Έτσι κομμάτι της αστικής τάξης υπό την πίεση του μεγάλου κεφαλαίου χάνει τα εισοδήματά του και προλεταριοποιείται, ενώ διάφοροι αυτοαπασχολούμενοι μέσα σε μια οικονομία που κυριαρχείται από τις πολυεθνικές καταλήγουν να έχουν εισοδήματα μικρότερα και από του μισθωτού εργάτη. Ο καπιταλισμός λοιπόν δεν είναι παρά η κοινοβουλευτική ( ή και στρατοκρατική σε κάποιες περιπτώσεις ) δικτατορία των πλουτοκρατών, που εκμεταλλεύονται όλο τον υπόλοιπο λαό, ενώ παράλληλα είναι οι ίδιοι που ελέγχουν κάθε μορφή εξουσίας ( πολιτική και δικαστική εξουσία, στρατό, αστυνομία κλπ ) με στόχο να επιβάλλουν την κυριαρχία τους και όσα ορίζουν τα συμφέροντά τους πάνω στον υπόλοιπο λαό.

Ο καπιταλισμός ταυτίζεται με την ταξική εκμετάλλευση, με την αναξιοκρατία και τους πλουτοκράτες που μέσα από τα διάφορα λόμπι τους και τα αστικά τους κόμματα ανταγωνίζονται για το ποιος θα ληστεύσει περισσότερο τον κοινωνικό πλούτο. Είναι ένα σύστημα που χαρακτηρίζεται από την ηθική και πολιτιστική σήψη, την παρακμή και τη διαφθορά. Οι εργαζόμενοι είναι αυτοί που παράγουν μόνοι τους όλο το κοινωνικό προϊόν και τον πλούτο, παρόλα αυτά αρκετοί αμείβονται με μισθούς πείνας και ζουν στα όρια της επιβίωσης. Οι πλουτοκράτες κατέχουν τα μέσα παραγωγής και παρότι δεν παράγουν οι ίδιοι απολύτως τίποτα παίρνουν το μεγαλύτερο μέρισμα από το κέρδος από την παραγωγή, άρα αποτελούν καθαρά ένα στρώμα παρασιτικό.

Ο καταμερισμός των ανθρώπων σε τάξεις στον καπιταλισμό, και άρα τα προνόμια τους στην μερίδα κοινωνικού πλούτου που λαμβάνουν και το κατά πόσο θα συμμετέχουν στη λήψη αποφάσεων που επηρεάζουν την κοινωνία, όπως η συμμετοχή στη δημόσια διοίκηση ή στη διοίκηση επιχειρήσεων, δεν γίνεται ούτε με φυσικό τρόπο, ούτε αξιοκρατικά με βάση τις δυνατότητές τους και το τι προσφέρουν. Γίνεται με μεθόδους όπως η κληρονομική μεταβίβαση πλούτου, απόκτηση πλούτου μέσω «επενδύσεων» στα παιχνίδια της χρηματιστικής οικονομίας, απόκτηση πλούτου από την εκμετάλλευση της εργατικής δύναμης, από την κατάχρηση δημόσιου πλούτου μέσω συναλλαγών ιδιωτών με το δημόσιο (που γίνονται συνήθως σε βάρος του δημοσίου), από τη διαφθορά και τη διαπλοκή μεταξύ της πολιτικής και οικονομικής εξουσίας και πολλές φορές από το μαύρο χρήμα και το παράνομο ή νομιμοποιημένο οργανωμένο έγκλημα.

Έτσι η φυσική αριστοκρατία, δηλαδή η κοινωνική πρωτοπορία που υπάρχει σε κάθε κοινωνία και σε κάθε τομέα της κοινωνικής ζωής, στον καπιταλισμό εξοβελίζεται σχεδόν πλήρως, και τα κομβικά σημεία της παραγωγής, της διοίκησης , της οικονομίας και του πολιτισμού βρίσκονται στα χέρια των διεφθαρμένων αστών .

Όσον αφορά τις παραγωγικές δραστηριότητες, αυτές δεν σχεδιάζονται με γνώμονα το όφελος της λαϊκής κοινότητας, αλλά με γνώμονα τη με κάθε δυνατό τρόπο μεγιστοποίηση του καπιταλιστικού κέρδος του κάθε επιχειρηματία σε βάρος πάντοτε των εργαζομένων που δουλεύουν για αυτόν και σε βάρος της λαϊκής κοινότητας που καταναλώνει τα προϊόντα του. Όσον αφορά την οικονομία, η έλλειψη κεντρικού και εθνικού σχεδιασμού, οδηγεί στα φαινόμενα της ανεργίας , στο να μετακινούνται συνεχώς , να ανοίγουν και να κλείνουν επιχειρήσεις, στο να παράγονται προϊόντα χαμηλής ποιότητας ή και επικίνδυνα για την υγεία των καταναλωτών και στο να εργάζονται άνθρωποι με μισθούς πείνας και χωρίς εργασιακά δικαιώματα.

Η έλλειψη συντονισμού και κεντρικού σχεδιασμού ανάμεσα στους διάφορους παραγωγικούς οργανισμούς και αντί αυτού ο άκρατος ανταγωνισμός μεταξύ τους, οδηγεί σε πολύ μικρή σε σχέση με τις δυνατότητες που υπάρχουν παραγωγική ανάπτυξη. Το ίδιο συμβαίνει και με την ανάπτυξη της επιστήμης που εμποδίζεται καθώς ελέγχεται πλέον σε μεγάλο βαθμό από ιδιώτες και έχει υποταχθεί στο κέρδος και στους νόμους της αγοράς. Επιστημονικά εργαστήρια που ελέγχονται από αντίθετα ιδιωτικά συμφέροντα, αντί να συνεργάζονται μεταξύ τους μοιράζοντας τις ανακαλύψεις τους μεταξύ τους, κάτι που θα απέφερε ταχεία επιστημονική ανάπτυξη, αποκρύβουν την επιστημονική γνώση που υπάρχει πίσω από το προϊόν που παράγουν (όπως τεχνολογικά προϊόντα η φάρμακα) και συχνά απαγορεύουν σε άλλους να τη χρησιμοποιούσουν με τη κατοχύρωση των λεγόμενων «πνευματικών» δικαιωμάτων. Έτσι για παράδειγμα σε χώρες τις Αφρικής παθαίνουν εκατομμύρια άνθρωποι κάθε χρόνο από τις αρρώστιες, ελλείψει φαρμάκων που θα μπορούσαν να παρασκευάζονται με μηδαμινό κόστος και μάλιστα στις ίδιες τις χώρες τους, τους το απαγορεύουν όμως τα «πνευματικά δικαιώματα» των πολυεθνικών.

Το περιβάλλλον καταστρέφεται επικίνδυνα, με τις συνέπειες της καταστροφής να γίνονται ολοένα και πιο έντονες , τόσο με τη εξαφάνιση χιλιάδων έμβιων ειδών, όσο και με τις συνέπειες του στην αύξηση των φυσικών καταστροφών και του φαινομένου του θερμοκηπίου που έχουν κάθε χρόνο ως αποτέλεσμα να χάνονται εκατομμύρια ανθρώπινες ζωές. Οι εθνικοί πολιτισμοί διαλύονται και αντικαθίστανται από την υποκουλτούρα της νεοταξικής βαρβαρότητας. Η φυλετική και εθνική ισορροπία και αρμονία ανατρέπεται με την εισαγωγή εκατομμυρίων μεταναστών σκλάβων στις χώρες τις δύσης, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα να μετατρέψει όλο τον πλανήτη σε μια τεράστια φάρμα σκλάβων που θα δουλεύουν για τους πλουτοκράτες, ξένοι ανάμεσα σε ξένους χωρίς συνεκτικό ιστό στην εθνική , φυλετική και πολιτιστική ταυτότητα με τους γύρω τους. Το τελευταίο εμποδίζει και την ανάπτυξη κοινωνικών αντιστάσεων καθότι οι αντιστάσεις αναπτύσσονται πάντα στη βάση συνεκτικού κοινωνικού ιστού.

Θα μπορούσαμε να γράψουμε πάρα πολλά για την αφύσικη και εγκληματική σε βάρος της ανθρωπότητας καπιταλιστική βαρβαρότητα και παράνοια που μαστίζει τον πλανήτη. Θα μείνουμε όμως εδώ στο ζήτημα της ταξικής πάλης και τη στάση των εθνικοσοσιαλιστών, όπως και της ακροδεξιάς.

Η ταξική πάλη υπάρχει στον καπιταλισμό, παρότι υπάρχουν περίοδοι που σε κάποιες χώρες βρίσκεται σε μεγάλη υποτονικότητα, όπως αυτό συμβαίνει σήμερα στην Ελλάδα. Ο λόγος είναι ότι σε μεγάλο βαθμό το σύστημα καταφέρνει να περάσει στη συνείδηση των μισθωτών εργαζομένων τα αστικά και μικροαστικά πρότυπα του συστήματος, και τη λογική της ενσωμάτωσης , του ατομικισμού και της ατομικής «ευθύνης» , καθώς και τη λογική της ταξικής συνεργασίας και όχι τη λογική της ταξικής πάλης. Όσον αφορά τους πολιτικούς φορείς, εκτός από τα αστικά κόμματα που προωθούν με κάθε τρόπο αυτή τη λογική, τεράστια ευθύνη έχει και η ρεφορμιστική αριστερά, η οποία σχεδόν έχει καταστρέψει το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα περνώντας του της λογικές της ταξικής συνεργασίας και ενσωμάτωσης στο σύστημα, αντί για τις λογικές τις ταξικής πάλης. Αντίστοιχα μεγάλες ευθύνες έχει η συνδικαλιστική γραφειοκρατία.

Οι εθνικοσοσιαλιστές, καθότι ταγμένοι στο πλευρό του λαού και της ιδέας της λαϊκής κοινότητας, στηρίζουν και στέκονται πάντα στο πλευρό της εργατικής τάξης και των λαϊκών στρωμάτων στα ζητήματα της πάλης τους με την πλουτοκρατία. Στηρίζουν όλες τις δίκαιες διεκδικήσεις του λαού ενάντια στους πλουτοκράτες, όσον αφορά τα δικαιώματά του στην εργασία, την δωρεάν παιδεία, την υγεία και την ασφάλιση. Δε μένουν όμως εκεί. Δείχνουν ξεκάθαρα ότι κανένα λαϊκό δικαίωμα δεν μπορεί να κατοχυρωθεί αν δεν ανατραπεί η πλουτοκρατική τάξη και το απάνθρωπο εκμεταλλευτικό σύστημα του καπιταλισμού. Και καθότι η εργατική τάξη σήμερα αποτελεί κύριο θύμα αυτής της πλουτοκρατικής εκμετάλλευσης, οι εθνικοσοσιαλιστές στέκονται στο πλευρό της σε όλους τους αγώνες της, δείχνοντας όμως συνεχώς και ξεκάθαρα την προοπτική ανατροπής του πλουτοκρατικού συστήματος και οικοδόμησης μιας δίκαιης και αξιοκρατικής κοινωνίας όπου δεν υπάρχει εκμεταλλεύτρια και εκμεταλλευόμενη τάξη, αλλά όλες οι κοινωνικές ομάδες συνεργάζονται αρμονικά για το καλό της λαϊκής κοινότητας.

Ακριβώς την αντίθετη πολιτική άποψη έχει η αστική ακροδεξιά. Αντί να ενισχύει την ταξική πάλη ενάντια στην πλουτοκρατία μιλά για «συνεργασία των τάξεων για το καλό του Έθνους», όπου «καλό του Έθνους» ονομάζεται ότι συμφέρει την αστική τάξη. Αυτό γράφτηκε και στο απόσπασμα στο φόρουμ της οργάνωσης που παραθέσαμε στην αρχή του κειμένου αυτού, ένα απόσπασμα που ονομάζει ουσιαστικά μια θέση της αστικής ακροδεξιάς ως «εθνικοσοσιαλισμό». Το συγκεκριμένο είναι αρκετά της μόδας τις τελευταίες δεκαετίες τόσο στην Ελλάδα όσο και την Ευρώπη, καθότι οι ακροδεξιοί προσπαθούν να αντλήσουν και να εγκλωβίσουν κόσμο στις τάξεις τους εκμεταλλευόμενοι τα σύμβολα και τη γοητεία που ασκεί ο εθνικοσοσιαλισμός ιδιαίτερα σε άτομα νεαρών ηλικιών. Στην Ελλάδα μάλιστα είχαμε και πρόσφατες αναφορές από κάποιους τέτοιους χώρους «ενάντια στον καπιταλισμό» γενικώς και αορίστως. Και αυτά ενώ δεν έχουν παραστεί σε καμιά πραγματική αντικαπιταλιστική δραστηριότητα, σε καμιά δραστηριότητα ταξικής πάλης.

Πώς να παραστούν άλλωστε όταν οι ίδιοι λένε ότι είναι ενάντια στην ταξική πάλη ;

Έτσι όταν στηρίξαμε τους ναυτεργάτες του Περάματος ή όταν κινητοποιηθήκαμε ενάντια στην Benetton , αντί να συνταχθούν μαζί μας φρόντισαν να μας καταδικάσουν και από πάνω ! Όσον αφορά τη στάση μας στα γεγονότα στο Πέραμα αντί να συμπορευθούν μαζί μας είπαν ότι είναι μάλιστα ντροπή μας που πήγαμε να στηρίξουμε τους ναυτεργάτες που διαμαρτύρονταν για τις συνθήκες εργασίας που οδήγησαν στο θάνατο 8 συναδέλφους τους, και είπαν ότι «εκμεταλλευτήκαμε το θάνατο αυτών των ανθρώπων» !

Συνηθισμένη τακτική που εφαρμόζουν και σε όλα τα θέματα όπου πραγματικά χρειάζεται παρέμβαση και όχι μόνο στα εργατικά. Για παράδειγμα, όταν καταγγείλαμε την επίθεση παρακρατικής συμμορίας «αντιφασιστών» σε μια μητέρα και δυο ανήλικα παιδιά στη Θεσσαλονίκη που οδήγησε στον τραυματισμό και μεταφορά τους στο νοσοκομείο, ενώ έκαψαν και ένα κατάστημα ρούχων, αντί να συμπορευθούν μαζί μας είπαν ότι δεν υπάρχει τέτοιο γεγονός.

Το ίδιο συνέβη και όσον αφορά πασίγνωστο γεγονός με επίθεση «αντιφασιστών» σε φοιτητή και την κοπέλα του στο Πάντειο πανεπιστήμιο, τον οποίο τεχνητά απέδωσαν σε «Κνίτες» και σε τελείως άλλη χρονική περίοδο, και τον ονόμασαν «αστικό μύθο» ώστε να μειώσουν την εμβέλεια και δυναμική της καταγγελίας μας. Αυτός είναι ο ρόλος τους.

Ανάμεσα στους απεργούς εργάτες για το ασφαλιστικό και την εργοδοσία, καλύπτουν την εργοδοσία.

Ανάμεσα στους ναυτεργάτες στο Πέραμα και την εταιρεία που δολοφονεί, καλύπτουν την εταιρεία.

Και ανάμεσα στις παρακρατικές «αντιφασιστικές» συμμορίες και τους εθνικοσοσιαλιστές, διαλέγουν να καλύπτουν τις παρακρατικές συμμορίες και να συκοφαντούν τους εθνικοσοσιαλιστές.

Η αστική ακροδεξιά ως «καλό του Έθνους» βαφτίζει πάντα την διασφάλιση των κερδών της πλουτοκρατίας. Γι αυτό μάλιστα η συγκεκριμένη οργάνωση πάνω από 30 χρόνια τώρα, όπως και καμιά ακροδεξιά οργάνωση στην Ελλάδα δεν έχει βρεθεί ποτέ σε μια απεργία εργαζομένων, και δεν έχει παρέμβει ποτέ σε ένα χώρο εργασίας για να στηρίξει εργάτες που κινητοποιούνταν ενάντια στους εργοδότες εκμεταλλευτές.

Οι εξορμήσεις της όλες αυτές τις δεκαετίες κοντά σε χώρους εργασίας μετριούνται και είναι λιγότερες και από τα δάχτυλα του ενός χεριού. Αντίθετα μάλιστα, φρόντισε φέτος να καταδικάσει τους απεργούς της ΔΕΗ και τους απεργούς οδοκαθαριστές σε μια απεργία για το ασφαλιστικό, ένα θέμα που αφορά όλους μας καθώς όλοι χάνουμε τα δικαιώματά μας στην συνταξιοδότηση, και μάλιστα καταδίκασε και την κυβέρνηση που δεν στέλνει τον εισαγγελέα να τους συλλάβει και δεν χαρακτήρισε από την αρχή την απεργία ως παράνομη.

Η καταδίκη των εργατικών αγώνων είναι συνηθισμένη τακτική στην αστική ακροδεξιά.

Πέρα από κάποιες ελάχιστες αναφορές σε δικαιώματα του «Έλληνα εργάτη» τα οποία παρουσιάζει να απειλούνται αποκλειστικά και μόνο από τους μετανάστες, φρόντιζε πάντα να βαφτίζει τα εργατικά διεκδικητικά κινήματα ως «κομμουνιστικά» παίρνοντας το μέρος της εργοδοσίας, σπρώχνοντας έτσι πάντα τους εργάτες στην αγκαλιά της αριστεράς.

Ακριβώς αντίθετα από ότι έκαναν τα εθνικοσοσιαλιστικά και λαϊκά εθνικιστικά κινήματα στην Ευρώπη και σε όλο τον κόσμο που βασίστηκαν και εκφράστηκαν από πλατειές μάζες των εργατών, των αγροτών και των λαϊκών στρωμάτων και στον αγώνα τους ενάντια στους πλουτοκράτες.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο Μεταξάς , που έστελνε την αστυνομία να δολοφονεί τους εργάτες απεργούς που διεκδικούσαν την εφαρμογή του οκταώρου και την κοινωνική ασφάλιση που είχαν θεσμοθετηθεί πριν την άνοδο του Μεταξά στην διακυβέρνηση αλλά δεν είχαν εφαρμοστεί.

Ο Μεταξάς , ο άνθρωπος που εμπνέει ιδεολογικά και πολιτικά άτομα και ομάδες σαν αυτούς που έγραψαν τα σχόλια για την πάλη των τάξεων που αναφέραμε στην αρχή, ήταν ο πρώτος Έλληνας κυβερνήτης που ισχυρίστηκε μάλιστα ότι υπό το καθεστώς του έλλειψε η πάλη των τάξεων και υπήρξε η «ταξική συνεργασία» για το «καλό του έθνους» και όλα αυτά στα πλαίσια του καπιταλισμού. Στην πραγματικότητα η πάλη των τάξεων όχι μόνο δεν έλειψε, αλλά ήταν πολύ τόσο έντονη που ή πλουτοκρατία για να συνεχίσει να διατηρεί τα προνόμιά της ενάντια στο λαό, προσέφυγε στις πιο ακραίες ίσως μορφές καταστολής που έχει γνωρίσει το Ελληνικό έθνος αν εξαιρέσουμε την περίοδο του εμφυλίου.

Το κίνημα του Μεταξά, είχε πίσω του τον Αγγλόδουλο βασιλιά, και μερίδες της ντόπιας αστικής τάξης που σε μια περίοδο πλήρους εργατικής εκμετάλλευσης ανησυχούσε μπροστά σε ένα έντονα διεκδικητικό εργατικό και λαϊκό κίνημα της εποχής που αγωνίζονταν για περισσότερο αξιοπρεπείς συνθήκες εργασίας. Ένα κίνημα που ήρθε να πατάξει ο Μεταξάς, βρίσκοντας το πρόσχημα ότι ήταν δήθεν «κομμουνιστικό».

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αντεργατικού ακροδεξιού πλουτοκρατικού καθεστώτος επίσης και η Αμερικανοκίνητη αστική ακροδεξιά χούντα των Απριλιανών, που βάφτιζε εργάτες απεργούς ως «κομμουνιστές» και τους έστελνε στη Γυάρο και στα ΕΑΤ-ΕΣΑ. Ήρθε να βάλει στο γύψο τα εργατικά κινήματα και τις διεκδικήσεις στα εργασιακά δικαιώματα, και να επιβάλλει «ησυχία τάξη και ασφάλεια» , εμπλουτισμένη με μπόλικο ανόητο αστικό κινηματογράφο, χουντική τηλεόραση, ανοιχτές παραστάσεις εθνικόφρονου κιτς και ανόητα αστικά τραγούδια που προέβαλλαν στο σύνολο του λαού τις «αξίες» και τους προβληματισμούς της «ανέμελης» αστικής γενιάς των πλουσιόπαιδων. Ταυτόχρονα βέβαια οι δεσμοί της χούντας με το καθεστώς των ΗΠΑ αλλά και με τις εγχώριες μασονικές στοές ήταν κάτι παραπάνω από θερμοί.

Καθεστώτα που σίγουρα δεν είχαν καμιά σχέση με το να αναδείξουν κάποια "φυσική αριστοκρατία", αλλά θα λέγαμε ότι ανέδειξαν μια "εθνικόφρονη" αρχρηστοκρατία
που όχι μόνο δεν αποτελούσε κάποια κοινωνική πρωτοπορία που προσπαθουσε να ανατρέψει και να απεγκλωβιστεί από τα δεσμά των πλουτοκρατών, αλλα αποτελούσε κοινωνικό περίγελο.

Όπως ακριβώς δηλαδή αποτελούν περίγελο και οι σύγχρονοι θίασοι της ακροδεξιάς, που αντί για κάποια κοινωνική επαναστατική πρωτοπορία συγκεντρώνουν όλη την μικροαστική μιζέρια, "κατινιά", και ψυχοπαθολογικά χαρακτηριστικά αρρωστημένων καταστάσεων που υπερβαίνουν κάθε φαντασία.


Οι εθνικοσοσιαλιστές λοιπόν είναι αυτοί που με τη δύναμη των λαϊκών στρωμάτων και τις μάζες των εργατών και αγροτών, παλεύουν ενάντια στην πλουτοκρατία για την ανατροπή του καπιταλισμού και για την εγκαθίδρυση μιας κοινωνίας χωρίς εκμεταλλεύτρια και εκμεταλλευόμενη τάξη, μιας κοινωνίας που θα σέβεται τους φυσικούς νόμους. Από την αντίθετη πλευρά, οι ακροδεξιές καρικατούρες, βασιζόμενες όχι στα λαϊκά στρώματα αλλά σε ξενοκίνητα πραξικοπήματα που υποστηρίζονται από τους πλουτοκράτες, παίρνουν την εξουσία σε περιόδους που το εργατικό κίνημα είναι ανεπτυγμένο επιβάλλοντας έντονα κύματα καταστολής.

Σκοπός τους είναι η διασφάλιση της εξουσίας των πλουτοκρατών πάνω στον υπόλοιπο λαό με κάθε μέσο. Και εμποδίζουν και χτυπάνε κάθε εργατική διεκδίκηση προς όφελος των πλουτοκρατών, μιλώντας για «ταξική συνεργασία» , ενώ ταυτίζουν την ταξική πάλη και τα εργατικά κινήματα με τους «προδότες του έθνους» «εβραίους μπολσεβίκους». Η ακροδεξιά λοιπόν και στο θέμα της ταξικής πάλης πρεσβεύει ακριβώς τα αντίθετα από ότι ο εθνικοσοσιαλισμός.

30
Βάση αυτών που λέει:
25 χρονών που έχει διαβάσει όλα τα φύλλα του ριζοσπάστη μέχρι το 1955 έχει δουλέψει σε οικοδομή κάνει παρέα με αλβανούς οικοδόμους και πηγαινοέρχεται στην Αλβανία.
Ωχ,κατάλαβα-Χοτζολάγνος και «φιλοτετραγωνομούρης».Δεν αξίζει καν να καεί στο άουσβιτς.

31
Εθνικομπολσεβίκε,δουλεύεις πουθενά;
Ή είσαι κανα φοιτητόπαιδο που την είδε επαναστάτης στα 19 του;

32
Κρεμάλα.
Είσαι τόσο κομμουνιστής,που είμαι σίγουρος ότι είδες την λέξη "αστική" στην απάντησή μου και θεώρησες ότι είμαι κανας αστός.ΣΙΓΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΤΑ 100 ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ,ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ!
Για την ακρίβεια,τώρα που το σκέφτομαι,δεν ανήκω καν στη μεσαία τάξη.Ο αγρότης ανήκει στα κατώτερα κοινωνικά στρώμματα,οι (νεο)φιλελεύθεροι χρησιμοποιούν ως κριτήριο και την γνώση,για να καθορίσουν το που ανήκει κάποιος,κοινωνικά.

33
Τόσα λίγα κέρδη βγάζεις από τα χωράφια σου που δεν μπορείς να βρεις λεφτά για εργάτες ή είσαι φραγκοφονιάς;


Ξέρεις πόσοι εργάτες χρειάζονται για να μαζέψουν  ελιές;Άμα δεν έχεις πολλές,τουλάχιστον τρεις...2*35=70.Θα θέλω 70 ευρώ την ημέρα,δηλαδή 2100 τον μήνα(άντε άμα βρέχει να μου βγουν λιγότερο).Αλλά,όπως είπα,τα στρέμματα δεν είναι αποκλειστικά δικά μου,ανήκουν στην οικογένειά μου.Το εργατικό δυναμικό είναι ο πατέρας μου και οι θείοι μου.Δεν χρειάζομαι κανέναν σκατιάρη τετραγωνομούρη να μου μαζέψει τις ελιές.

34
Έχει 100 στρέμματα και δουλεύεις στα χωράφια αντί να πάρεις κάποιον άλλον να κάνει την δουλειά για σένα και να τον επιβλέπεις;
what;Τα μεροκάμματα,εν καιρώ κρίσης,παίζονται στα 30-35 ευρώ.Που θα τα βρω τα λεφτά;
Επίσης,όπως είπα σπουδάζω· γι' αυτό δεν μπορώ να συντηρώ τα χωράφια όλο τον χρόνο,έτσι τα συντηρούν οι δικοί μου(ναι,καλά κατάλαβες,ανήκω σε αγροτική οικογένεια).

35
Indymedia-αλβανική φούντα-trolling στο webwar:H ζωή του "μιστερ υπάνθρωπου".

36
που σε φυταψανε αν επιτρέπεται;
Στο  Μπίρκεναου.

37
ναι, τι είσαι όμως;
Εργάτης...αλλά έχω και καμιά 100αριά στρέμματα.Σύμφωνα με την αστική οικονομία,κατατάσομαι στην λεγόμενη "μεσαία τάξη"

38
καλά όλα αυτά, αλλά εσύ πού δουλεύεις αν επιτρέπεται;
Στον αγροτικό τομέα και παράλληλα σπουδάζω.

39


Για να δούμε μερικά στοιχεία που ανατρέπουν αυτά που γνωρίζαμε μέχρι σήμερα, ή πιο σωστά ρίχνουν φως στο σκοτάδι στο οποίο προσπαθούν να μας εγκλωβίσουν οι Προπαγανδιστές του Κομμουνισμού (σ.σ) εμένα πάντως μ άρεσε το "θάνατο στον φασισμό"... πριν ή μετά τις συμφωνίες;... όπως λέμε δίαιτα πριν ή μετά το φαγητό; επίσης το "λευτεριά στον Λαό"... αναρωτιέται κανείς τι σόι "λευτεριά" μπορεί να είναι αυτή η οποία απαγορεύει την έξοδο από την χώρα δια ροπάλου, και καταδικάζει τον λαό στην απόλυτη φτώχεια και πείνα όπως είδαμε σε ΌΛΕΣ ανεξαιρέτως της χώρες που ήταν και είναι Κομμουνιστικές... επίσης το ότι αποκαλούν "φασίστα" και προδότη τον Μεταξά που είπε ΌΧΙ ενώ αυτοί έκαναν συμφωνίες με τους ΓερμανοΙταλούς... ήταν "Εθνικό" Απελευθερωτές...

το παραπάνω σύμφωνο το υπέγραψε ο Καπετάν Κίτσος (πραγματικό όνομα Κων/νος Τσοτάκης) με τον Γερμανό Ταγματάρχη Έριχ Φένσκε εις Λειβάδι την 1η Σεπτ. 1944.

σημεία προσοχής: " Ο ΕΛΑΣ εγγυάται για την ζωή των Γερμανών Στρατιωτών" & ότι οι ομάδες που θα επιτεθούν κατά των Γερμανών χαρακτηρίζονται "προδοτικές"... (σημ: πως και δεν χαρακτηρίζονται Φασιστικές-Ναζιστικές πάλι καλά...)

Ο Καπετάν Κίτσος (Κων/νος Τσοτάκης) που υπογράφει και σε αυτό το σύμφωνο, ήταν υψηλόβαθμο στέλεχος του ΚΚΕ και υποψήφιος βουλευτής ΕΔΑ στην Καβάλα.

Εδώ έχουμε την συμφωνία του Σιάντου (ηγετικό στέλεχος ΚΚΕ) με την Γκεστάπο (Μυστική Υπηρεσία Γερμανών) όπου διαβάζουμε τα εξής "αντιφασιστικά":

 

«Ύστερα από διαπραγματεύσεις με τη Γερμανική Διοίκηση καταλήξαμε μαζί της σε συμφωνίες που θα πρέπη στο μέλλον να τις εφαρμόσουμε πιστά γιατί αυτό επιβάλλουν τα κομματικά μας συμφέροντα.

Σύμφωνα μ αυτές κάθε «σαμποτάζ» ή οποιαδήποτε άλλη ενέργεια μας ενάντια οπλιτών ή βαθμοφόρων του Στρατού Κατοχής θα γίνεται υστέρα από σχετικές υποδείξεις του αρχηγού της Γκεστάπο. Δόστε επομένως εντολή στις Αχτίδες να πάψουν στο εξής οι ξεκάρφωτες ενέργειες.

Οπλισμός μας εξασφαλίστηκε αρκετός.

 

Σαν υπεύθυνο για τη δουλειά αυτή ή Γερμανική Διοίκηση όρισε τον Ταγματάρχη Όττο του Β' Γραφείου.

 

Ακόμα ανάλαβαν την υποχρέωση να μας ειδοποιούν για τα μπλόκα και τις συλλήψεις ώστε κανείς να μην υπάρχη κίνδυνος για τα μέλη της οργανώσεως μας.

 

Παράλληλη υποχρέωση αναλάβαμε και μεις για την περίπτωση της αναχώρησης τους από την Ελλάδα. Κανένας δεν πρέπει να ενοχληθή.

ΑΘΗΝΑ 13/8/44

Ι. ΣΙΑΝΤΟΣ»

 

Σε αυτό το έγγραφο οι Κομμουνιστές του "Εθνικού" Απελευθερωτικού Μετώπου (ΕΑΜ) αναγνωρίζουν στους "συντρόφους" τους Αλβανούς την ύπαρξη "Τσαμουριάς" και λένε να εκκενωθούν τα εδάφη της Αλβανία από τους Τσάμηδες και να επιστρέψουν στην Ελλάδα. Να λοιπόν πόθεν οι ιδέες των Αλβανών για την μεγάλη Αλβανία... θα μπορούσαν ποτέ οι τριτοκοσμικοί Αλβανοί να κάνουν πόλεμο στην Ελλάδα για να αποκτήσουν τα εδάφη που θέλουν εάν δεν είχανε συμμάχους κάποιους μέσα στην Ελλάδα;

Εδώ κάποιος μπορεί να αναρωτηθεί: όταν οι Κομμουνιστές λένε "Εθνικό" τι εννοούν ακριβώς; γιατί είναι ολοφάνερο ότι "Εθνικό" υπό της Ελλάδος δεν εννοούν... μήπως λόγω ότι είναι διεθνιστές εννοούν του ενός ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ Έθνους αφού κατ αυτούς δεν υπάρχουν Πατρίδες, σύνορα, Κράτη κτλ;

επειδή η σύγχυση είναι μεγάλη ας βάλουμε τα πράγματα στην θέση τους. Το πρώτο που πρέπει να κάνουμε είναι να ορίσουμε τις έννοιες για να ξέρουμε τι λέμε.

Fascism (Φασισμός) εκ του Fascio Di Combattimento ήταν το κόμμα που ίδρυσε ο Μπενίτο Μουσολίνι στην Ιταλία. Πριν το ιδρύσει άνηκε στην αριστερότερη πλευρά του Σοσιαλιστικού κόμματος της Ιταλίας. Βασίστηκε επάνω στην Κομμουνιστική προπαγάνδα που του προσέφερε η αριστερή πλευρά του Σοσιαλιστικού κόμματος που ήταν, πρόσθεσε και εθνικιστικά στοιχεία και έφτιαξε το κόμμα του. Έτσι ο Χίτλερ με τον Γκαίμπελς βασιστήκανε στο δημιούργημα του Μουσολίνι και έφτιαξαν στην Γερμανία το εθνοσοσιαλιστικό κόμμα των Ναζί (εκ του Nationalsozialismus, National Socialism).

(βιβλιογραφία: Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ Γ. Γεωργαλάς)

 

Ο Φασίστας λοιπόν είναι ο Ιταλός Εθνικιστής, Ναζιστής είναι ο Γερμανός Εθνικιστής, αυτοί ήρθαν εναντίον της Ελλάδας, για την Ελλάδα πολέμησαν οι Έλληνες εθνικιστές. Συνεπώς και μαθηματικώς ο φασίστας με τον Έλληνα εθνικιστή είναι πράγματα εντελώς αντίθετα, ο Ναζιστής και ο Έλληνας εθνικιστής είναι πράγματα επίσης εντελώς αντίθετα διότι πολέμησαν ο ένας εναντίον του άλλου. Οπότε όταν κάποιος υποστηρίζει την Ελλάδα, είναι εντελώς άτοπο και παράλογο να αποκαλείται είτε Φασίστας είτε Ναζιστής.

Οι Αριστεροί κατά τον Β παγκόσμιο δεν πολέμησαν υπέρ της Ελλάδος (εφόσον δεν πιστεύουν σε σημαίες, πατρίδες, θρησκείες, σύνορα κτλ), πολέμησαν υπέρ του Κομμουνισμού. Αυτό συνεπάγεται και μαθηματικά (λόγω ιδεολογίας) αλλά και αποδεικνύεται και μέσω των παραπάνω εγγράφων.

 

 

Δείτε επίσης το άρθρο με τα στοιχεία της Συμφωνίας Χιτλερικής - Ναζιστικής Γερμανίας και Σταλινικής - Κομμουνισιτκής Ρωσίας την γνωστή συμφωνία  Molotov - von Ribbentrop κάνοντας κλικ ΕΔΩ. Να λοιπόν η αιτία των συμφώνων του ΕΑΜ ΕΛΑΣ με τους Γερμανούς. Για όποιον δεν γνωρίζει του φαίνεται απίθανο, απόδειξη ότι η προπαγάνδα των Κομμουνιστών δουλεύει πολύ καλά! και προπαγάνδα σημαίνει ότι προβάλουν ένα "αντι-φασισμός" ένα "δημοκρατικός" ένα "εθνικό απελευθερωτικό" δηλαδή ταυτίζονται με έννοιες επιφανειακά, που όμως ποτέ δεν εννοούν, με σκοπό να παραπλανήσουν!

 

Επειδή ο Ανδρέας Παπανδρέου για όσους δεν το γνωρίζουν κατέστρεψε τα όλα τα αρχεία για τον ΚομμουνοΣυμμοριτοΠόλεμο για να μην υπάρχουν στοιχεία, παρόλα αυτά δεν κατάφερε να καταστρέψει τα πάντα, Η επαλήθευση των παραπάνω αρχείων βρίσκεται σε κάποιες εκδόσεις Διεύθυνσης Ιστορίας Στρατού και συγκεκριμένα στο παρακάτω βιβλίο στην σελίδα 293


40
Η ιστορία μιλάει από μόνη της.Οι κομμουνιστές ήταν/είναι εθνοπροδότες και ανθέλληνες.Τσιράκια των Σοβιετικών.

41


Η κα Παπαρήγα εν μέσω αριθμημένων οπαδών του ΚΚΕ, κάποιας ηλικίας, πολύ κοντά πια στην ολική αρτηριοσκλήρωση( διανοητική και αγγείων) , μετά των τέκνων και των εγγονών των, ( μετανάστες δεν είδαμε) αναφέρθηκε στα 92 χρόνια «ταξικού διαχωρισμού» και «απολογήθηκε» για τα εγκλήματα του κομμουνισμού εν Ελλάδι.

Αφορμή και Θέμα της «συγκινητικής» αυτής ομιλίας της Κας Παπαρήγα στο Αχλάδι Ευβοίας ήταν «ο αντικομουνισμός και η επίθεση στο ΚΚΕ». Ενώ η συνταρακτική της «απολογία» για τα καταγεγραμμένα και τεκμηριωμένα ιστορικώς εγκλήματα του κομμουνισμού που αναφέρουμε εν συνεχεία, ήταν χαρακτηριστικό δείγμα της γνωστής «κομμουνιστικής ευαισθησίας»

Η απολογία της κας Παπαρήγα: «Είμαστε υποχρεωμένοι και ως Κόμμα και ως άτομα να διαφυλάξουμε την επαναστατικότητα και την επιστημονικότητα της θεωρίας μας, ..Θα βρουν τον μπελά τους. Αν νομίζουν ότι μας πιέζουν είναι γελασμένοι» για να συμπληρώσει μέσα σε χειροκροτήματα: «δεν υπογράφουμε δήλωση μετανοίας»!

Μολονότι η αντεθνική, προδοτική, εγκληματική, στάσις του ΚΚΕ διαχρονικώς προκύπτει από τα έργα και από αυτούσιες δηλώσεις – «υπερήφανες» ανακοινώσεις των εισπρακτόρων και πρακτόρων του Κρεμλίνου, καταχωρημένες θέσεις του ΚΕΕ ή των μελών του από τα αντιπροσωπευτικά όργανα του, όπως ο Ριζοσπάστης ή τα επίσημα κείμενα του ΚΚΕ, οι εκάστοτε γραμματείς και φαρισαίοι του κόμματος αυτού εξακολουθούν να υποκρίνονται τους «συγχυσμένους»...Προσπαθούν ματαίως να συγκαλύψουν το αιμοσταγές εγκληματικό παρελθόν, επικαλούμενοι το αμάρτημα του «αντικομουνισμού» εκείνων που αποκαλύπτουν την αδιάψευστη αλήθεια. Διότι αυτό που δεν εννοούν να αντιληφθούν οι εγχώριοι κουκουέδες και εξακολουθούν να ξεδιπλώνουν τα κουρελόπανα τους με τα πολυκαιρισμένα και μουχλιασμένα συνθήματα τους είναι το εξής απλό: Η καταδίκη των εγκλήματος δεν είναι Αντικομουνισμός. Είναι η καταδίκη του Κομμουνισμού-Έγκλημα Έγκλημα κατά της ανθρωπότητας. Έγκλημα ατιμώρητο που ζημίωσε και ζημιώνει την Ελλάδα, χωρίς ποτέ να ζητήσουν οι αμετανόητοι Εγκληματίες συγγνώμη. Ενώ αντικομουνισμός είναι η δικαία, η αυθόρμητη αποστροφή των ελεύθερων ανθρώπων κατά του απάνθρωπου δουλικού ολοκληρωτικού δογματικού καθεστώτος που δια της βίας και άνευ εκλογών προσπαθούν τα αποστεωμένα υπολείμματα, μιας πολυεθνικής που επτώχευσε να νεκραναστήσουν γύρω από ένα άταφο όζον πτώμα. Που λέγεται Κομμουνισμός.

Να λοιπόν πως απολογήθηκε η Κα Παπαρήγα για τα πεπραγμένα του «τιμημενου» ΚΚΕ.

1. Για την προδοτική αντεθνική θέση και δράσι του ΚΚΕ στο θέμα της Μακεδονίας και Θράκης : Καταγεγραμμένα στοιχεία του Εγκλήματος:

Α) 3ο Έκτακτο Συνέδριο τού ΣΕΚΕ (Κ) (26/11/1924-3/12/1924, ΚΚΕ Επίσημα κείμενα σ. 517) «..Άμεσα καθήκοντα τού ΚΚΕ επάνω στό εθνικό ζήτημα είναι ο αμείλικτος αγώνας εναντίον τής καταπιεστικής πολιτικής τής ελληνικής μπουρζουαζίας στή Μακεδονία καί τη Θράκη, .. ΤΟ ΚΚΕ στόν αγώνα αυτό θα υποστηρίξη με όλας του τάς δυνάμεις το εθνικό επανασταστικό κίνημα των καταπιεζόμενων λαών της Μακεδονίας και Θράκης για τη δημιουργία ανεξάρτητων δημοκρατιών..Επίσης την αποικιστική πολιτική της ελληνικής μπουρζουαζίας στη Μακεδονία και Θράκη ( εννοεί την εγκατάστασι Ελλήνων προσφύγων από την Μικρά Ασία και τον Εύξεινο Πόντο) το ΚΚΕ οφείλει να τήν καταπολεμήση με τον πιο αμείλικτο τρόπο .»

Β) Ριζοσπάστης 10/12/1924 Ανεξαρτησία στη Μακεδονία και στη Θράκη: Η ντόπια κεφαλαιοκρατία… καταπιέζει τις εθνικές μειονότητες στη Μακεδονία και στη Θράκη… Η ελληνική πλουτοκρατία καταδυναστεύει ένα μέρος του μακεδονικού και θρακικού λαού, κρατώντας με το σίδερο και τη φωτιά τη μακεδόνικη και θρακική χώρα στην υποταγή της. .. Η ντόπια μπουρζουαζία είναι εθνικός δυνάστης και καταπιεστής του μακεδονικού και θρακικού λαού και συγχρόνως ο κοινωνικός δυνάστης της εργατικής τάξεως και των φτωχών αγροτικών και προσφυγικών μαζών..Να γιατί αγωνιζόμαστε εναντίον των εξοπλισμών, εναντίον των πολέμων που προετοιμάζει η κεφαλαιοκρατία, εναντίον της εθνικής καταπιέσεως και του βιαίου εκπατρισμού. Να γιατί αγωνιζόμαστε για την ένωση των τριών τμημάτων της Μακεδονίας και Θράκης και για ενιαία και ανεξάρτητη κρατική τους ύπαρξη…Ζήτω η εργατοαγροτική επανάσταση της Βουλγαρίας! Ζήτω η ανεξάρτητη Μακεδονία και Θράκη

Γ) Ριζοσπάστης 29/01/1925 «..Μακεδόνες, εργάτες και αγρότες...Από τους εναπο΅είναντες, πιστούς στο ΅ακεδονικό λαό επαναστάτες, εξαρτάται να ενώσουν εκ νέου γρήγορα τις δυνά΅εις τους, να ανασυστήσουν εκ νέου την Εσωτερική Μακεδονική Οργάνωση στη βάση της επαναστατικής ενότητας και της πλήρους ανεξαρτησίας από τη βουλγαρική και βαλκανική αστική τάξη και να οδηγήσουν τις΅ακεδονικές εργαζό΅ενες ΅άζες ΅αζί ΅ε τους εργάτες και αγρότες των Βαλκανίων στη αποφασιστική ΅άχη για την ελευθερία και ανεξαρτησία της Μακεδονίας.Η Βαλκανική Κο΅΅ουνιστική Ο΅οσπονδία, καθώς και τα κο΅΅ουνιστικά κό΅΅ατα της Βουλγαρίας, Γιουγκοσλαβίας και Ελλάδας και οι πλατιές εργατικές ΅άζες των Βαλκανίων στέκονται αποφασιστικά στο πλευρό του αγωνιζό΅ενου ΅ακεδονικού λαού, ενάντια στην καταπίεσή του…Με τον αγώνα ενάντια στην αστική τάξη των χωρών τους και ενάντια στον Ευρωπαϊκό ι΅περιαλισ΅ό, ΅ε τον αγώνα για τη δη΅ιουργία της Βαλκανικής Ο΅οσπονδίας των εργατοαγροτικών δη΅οκρατιών, τα κο΅΅ουνιστικά κό΅΅ατα των βαλκανικών κρατών εξασφαλίζουν ταυτόχρονα και την επιτυχία του αγώνα για κατάκτηση ενιαίας και ελεύθερης μακεδονίας…»

Δ) 4η Ολομέλεια της ΚΕ του ΚΚΕ (28 – 29/7/1948) «..Η Ελλάδα είναι κράτος ιμπεριαλιστικό που κατέκτησε διά της βίας ολόκληρες περιφέρειες κατοικημένες απο άλλες εθνότητες. Το ΚΚΕ διακηρύττει εν ονόματι τών βασικών αρχών του μπολσεβικισμού , για τη Μακεδονία και τη Θράκη το σύνθημα του δικαιώματος της αυτοδιάθεσης μέχρι πλήρους αποχωρισμού από το Ελληνικό κράτος , του δικαιώματος για μιά ανεξάρτητη Μακεδονία και Θράκη και υποστηρίζει δραστήρια την επαναστατική πάλη τού πληθυσμού των περιφερειών αυτών για τήν εθνική τους απελευθέρωση...» (Επίσημα κείμενα ΚΚΕ τόμος 3ος, σελίς 326)

Ε) 5η Ολομέλεια τής ΚΕ του ΚΚΕ (Πρέσπες 30-31/01/1949) «..Στη Βόρεια Ελλάδα ο μακεδονικός (σλαβομακεδονικός) λαός τα 'δωσε όλα για τον αγώνα και πολεμά με μια ολοκλήρωση ηρωισμού και αυτοθυσίας που προκαλούν το θαυμασμό. Δεν πρέπει να υπάρχει καμιά αμφιβολία ότι σαν αποτέλεσμα της νίκης του ΔΣΕ καί τής λαϊκής επανάστασης, ο μακεδονικός λαός θα βρεί την πλήρη εθνική αποκατάστασή του έτσι όπως το θέλει ο ίδιος, προσφέροντας σήμερα με το αίμα του για να την αποχτήσει.Οι Μακεδόνες κομμουνιστές στέκονται πάντα επικεφαλής στην πάλη του λαού των.. Γι' αυτό η ενότητα στην πάλη των δύο λαών πρέπει να φυλάγεται σαν κόρη οφθαλμού και να ενισχύεται και να δυναμώνει σταθερά και καθημερινά» . ("Επίσημα Κείμενα ΚΚΕ", τόμος 6ος, σελ. 337-338).

Η απολογια της κας Παπαρηγα: «Δεν υπογραφουμε δηλωσι μετανοιας»

2. Για την προδοτικη συμμετοχη και συνεργεια στην Μικρασιατικη καταστροφη. Καταγεγραμμενα στοιχεια του Εγκληματος: Ριζοσπάστης, 12/07/1935 «Αν δεν νικιόμασταν στη Μ.Ασία, η Τουρκία θα ‘τανε σήμερα πεθαμένη και εμείς μεγάλη Ελλάδα. Τη “λευτεριά” μας θα την στηρίζαμε στην υποδούλωση του Τουρκικού λαού. Αυτό εμείς δεν το δεχόμαστε. Το αποκρούουμε κατηγορηματικά. Η αστικοτσιφλικάδικη Ελλάδα στη Μ.Ασία πήγε όχι σαν εθνικός απελευθερωτής μα σαν ιμπεριαλιστική δύναμη, όργανο των εγγλέζων μεγαλοκαρχαριών. Πήγαινε όχι μόνο για να διαιωνίσει την ξενική κυριαρχία πάνω στον Τουρκικό λαό μα και να κάνει την Τουρκία αντισοβιετικό ορμητήριο. Γι’ αυτό εμείς όχι μόνο δεν λυπηθήκαμε για την αστικοτσιφλικάδικη ήττα στη Μικρασία μα και την επιδιώξαμε». Η απολογια της κας Παπαρηγα: «Δεν υπογραφουμε δηλωσι μετανοιας»

3. Για την προδοτική στάσι του ΕΑΜ /ΕΛΑΣ /ΔΣΕ/ΚΚΕ στον συμμοριτοπόλεμο που δεν απεβλέπε στην απελευθέρωσι της Ελλάδος αλλά στην υποταγή της στο κομμουνιστικό παραπέτασμα με απεμπόλησι εθνικών εδαφών Καταγεγραμμένα στοιχεία του Εγκλήματος: Το ΒΗΜΑ, 09/12/2001. Συνέντευξις του Χ. Φλωράκη. «.. Ο Παγκόσμιος Πόλεμος δεν είχε λήξει και οι επιχειρήσεις συνεχίζονταν. Εμείς θα είχαμε τη δυνατότητα να οργανωθούμε κανονικά και θα κοβόταν η Ελλάδα αλά Κορέα, μισή μισή... Υπήρχε η δική μας προσδοκία. O Κόκκινος Στρατός. Αυτόν περιμέναμε να κάνει προς τα κάτω, αλλά μπήκε μονάχα σαράντα έως πενήντα χιλιόμετρα στην περιοχή της Θράκης, ξαναγύρισε στη Βουλγαρία και πήγε προς τη Γιουγκοσλαβία. Περιμέναμε εμείς ο έρημοι να 'ρθει προς τα κάτω. Δεν ήρθε..» Η απολογια της κας Παπαρηγα: «Δεν υπογραφουμε δηλωσι μετανοιας»

4. Για τήν λεγομένη εθνική αντίστασι, Καταγεγραμμένα στοιχεία του Εγκλήματος:

Α) από το βιβλίο«ΕΑΜ-ΕΛΑΣ –ΟΠΛΑ» (εκδόσεις «Διεθνής Βιβλιοθήκη» του Αγι Στίνα (αρχειομαρξιστή, τροτσκιστη παλαιού μέλους του ΚΚΕ, δραπετη των φυλακών της Ακροναυπλιας τον Οκτωβριο του 1942, γνωστού θεωρητικού του αντιεξουσιαστικού χώρου) «...Αλλά οι ‘‘πολεμικές επιχειρήσεις’’ για το ‘‘διώξιμο του κατακτητή’’ εκτελούνται από μικρές ομάδες και περιορίζονται σε δολοφονίες μεμονωμένων στρατιωτών ή αξιωματικών, σε παγίδες και ενέδρες εναντίον περιπόλων ή μικρών στρατιωτικών μονάδων και σε μερικά σαμποτάζ σε αφύλακτες σιδηροδρομικές γραμμές. Είναι γνωστό ότι οι αρχές κατοχής απαντούσαν σε κάθε μια από αυτές τις «επιχειρήσεις» με άγρια αντίποινα. Θύματα ήταν ο άμαχος πληθυσμός και οι κρατούμενοι στις φυλακές και στα στρατόπεδα και όχι εκείνοι που τα προκαλούσαν. Ο απολογισμός ήταν τρομακτικός σε βάρος του πληθυσμού, σε θύματα, καταστροφές χωριών κ.λπ. Για έναν γερμανό στρατιώτη, οι Γερμανοί σκότωναν 10 Έλληνες, για έναν αξιωματικό 100 και για συνταγματάρχες και στρατηγούς πάνω από 1000. Ίσως το ΕΑΜ, στον υπολογισμό των θυμάτων να λογάριαζε μόνον εκείνους που προκάλεσαν τα αντίποινα και όχι εκείνους που τα υποστήκαν, τον άμαχο πληθυσμό και τους ομήρους. Βέβαια, τα δικά τους θύματα ήταν πολύ λίγα ή ανύπαρκτα. Ύστερα από κάθε ‘‘πολεμική επιχείρηση’’ αυτοί έφευγαν στα βουνά και τον ηρωισμό τους τον πλήρωναν άλλοι. Και ακόμα είχαν κι ένα άλλο κέρδος. Όσοι αγρότες κατόρθωναν να διαφύγουν από τα μπλοκαρισμένα από τους Γερμανούς χωριά, κατέφευγαν στα βουνά και θέλανε δεν θέλανε εντάσσονταν στον ΕΛΑΣ. Στις πρώτες ‘‘πολεμικές επιχειρήσεις’’, ας πούμε ότι δεν περίμεναν τόσο άγρια αντίποινα. Αλλά την δεύτερη, την τρίτη, την δεκάτη, την εκατοστή; Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ήξεραν τί θα ακολουθούσε ύστερα από την επίθεση τους εναντίον στρατιωτών των αρχών κατοχής.... τα άγρια αντίποινα των αρχών κατοχής, μαζικές σφαγές αθώων, μαζικές εκτελέσεις ομήρων, μαζικές συλλήψεις, μαζικές αποστολές στη Γερμανία, απ' όπου πολλοί λίγοι γύριζαν ζωντανοί, εμπρησμοί χωριών, κ.λπ....»

Β) Στη «Σύνοψη των Γεγονότων» του ίδιου ανωτέρω βιβλίου «..Θα το ξαναγράψουμε και θα το ξαναπούμε. Σε έναν πόλεμο που κρατάει τρία χρόνια, κανείς από την πολιτική, στρατιωτική, πνευματική ηγεσία αυτού τον πολέμου, ούτε πιάστηκε ούτε εκτελέσθηκε ούτε σκοτώθηκε στη μάχη, ούτε τραυματίστηκε ούτε πέρασε από τα κρατητήρια της Μέρλιν. Όλοι είναι σώοι και υγιείς, ούτε μία γρατσουνιά στο πρόσωπο τους. Και είναι αυτοί που με πύρινα άρθρα, με απομνημονεύματα και αναμνήσεις προβάλλουν το έργο τους για εθνική εποποιία, Νέο '21 κ.λπ., και διεκδικούν δάφνες, παράσημα, και συντάξεις...Σήμερα όλοι όσοι δεν θέλουν να κοροϊδεύουν τον εαυτό τους, τους άλλους και την ιστορία, ξέρουν ότι η «εθνική αντίσταση» σε τίποτε δεν συνετέλεσε ούτε στην απελευθέρωση της χώρας ούτε στην τελική νίκη των συμμάχων ούτε και μπόρεσε να επηρεάσει το ηθικό και την πολεμική ικανότητα του στρατού κατοχής..» Η απολογια της κας Παπαρηγα: «Είμαστε υποχρεωμένοι και ως Κόμμα και ως άτομα να διαφυλάξουμε την επαναστατικότητα και την επιστημονικότητα της θεωρίας μας, ..Θα βρουν τον μπελά τους. Αν νομίζουν ότι μας πιέζουν είναι γελασμένοι» για να συμπληρώσει μέσα σε χειροκροτήματα: «δεν υπογράφουμε δήλωση μετανοίας»!

42
Να πάνε να γαμηθούν τα μαλακισμένα,που στο άκουσμα της "χειρωνακτικής δουλειάς" βγάζουν σπυριά και κρύβονται κάτω από την φούστα της μαμάς.Πρέπει να καταλάβουν ότι οι εποχή που το πτυχίο σήμαινε σίγουρη επαγγελματική αποκατάσταση,έχει περάσει.Γιατί δεν ασχολούνται με την γεωργία;Γιατί δεν πάνε να μαζέψουν καμιά ελιά;τι φοβούνται,μην τους λερωθούν τα νύχια;

Η μιοκροαστική αντίληψη σε συνδυασμό με τις αριστερίστικες/εθνομηδενικές αντιλήψεις,είναι που κατάντησαν τους νεοέλληνες άχρηστους,χωρίς εθνική συνείδηση και με μοναδικό σκοπό να διοριστούν στο δημόσιο ώστε να τα ξύνουν.Και έχουμε για τις "βαριές" δουλειές τους αλλόφυλους-υπάνθρωπους,που με την παραμονή τους στην χώρα εξασφαλίζουν και την κοινωνική τους ένταξη με αντίκτυπο την αλλοίωση του εθνολογικού ιστού.

43
Πολιτική επικαιρότητα / Re: ΠΛΕΥΡΗΣ ΚΑΙ CIA
« on: January 13, 2013, 11:12:25 pm »
My name is Πλεύρης,Κώστας Πλεύρης.

44
Όλοι ξέρουμε ότι οι αναρχικοί είναι τα τάγματα εφόδου του ΣΥΡΙΖΑ.Θα μας βρείτε μπροστά σας....

45
1-O Μεταξας δεν ειπε το ΟΧΙ. Αφησε το τελεσιγραφο να ληξει και στην συνομιλια του με τον ιταλο πρεσβη, απλως ειπε "αρα εχουμε πολεμο" το οποιο οι ελληνομπαν προδοτες ορφανα της Σιτσας το μεταφραζουν "ο μεταξας βρονοφωναξε οχι"..λολ.
Μπορείς να μας αναφέρεις τις αξιόπιστες ιστορικές πηγές για το "άρα έχουμε πόλεμο" του Μεταξά;

ΥΓ.Κλαίω από τα γέλια με τον τρόπο που παρερμηνεύεις την ιστορική αλήθεια.

46
στο συντακτικό γαμάς και δέρνεις ε;
Ασύρματο πληκτρολόγιο...

47
Έτσι1Παρ' τε μπούλο αναρχοκομμούνια!

48
Παρακμή σημαίνει να είναι όλος ο λαός δυσαρεστημένος και διακείμενος αρνητικά απέναντι σε ένα σύστημα και να θέλει να το ανατρέψει. Ο Σοσιαλισμός δεν είχε ποτέ το λαό εναντίον του. Μια χούφτα αντεπαναστατών τον ανέτρεψε, από μέσα από το Κόμμα. Ο λαός ανέκαθεν ήθελε τη διατήρηση του σοσιαλισμού, και ακόμα και τον κρατικό καπιταλισμό του 1953-91 τον προτιμούσε από τον καπιταλισμό των πολυεθνικών (1991 και μετά), άλλωστε ο λαός ψήφισε 76% υπέρ της συνέχισης της Σοβιετικής Ένωσης το 1991. Όσοι δοκίμασαν και τον σοσιαλισμό και τον καπιταλισμό, και το λέω από προσωπική μου εμπειρία από το εξωτερικό, όσοι τώρα είναι άνεργοι στην πρώην Ανατολική Γερμανία και τις άλλες ανατολικές χώρες νοσταλγούν την περίοδο του σοσιαλισμού, και μάλιστα κανείς δε μιλάει για "χούντα" ή για το ότι "δεν ήταν ελεύθερος".
Γολοντομόρ.

49
όχι. Ως τέτοια την βλέπουν μόνο οι αστοί και οι σοσιαλδημοκράτες ρεβιζιονιστές. Οι κομμουνιστές τη θεωρούν σαν παλινόρθωση του καπιταλισμού, και την παρακμή που επέφερε ως παρακμή του καπιταλισμού. Δεν χρεοκόπησε ο σοσιαλισμός επί Μπρέζνιεφ και μετά, ο κρατικός καπιταλισμός χρεωκόπησε.
Εντάξει,υπάρχει μια διαφωνία ιδεολογικών αντιλήψεων με το σχετικό θέμα.

50
χωρίζουν την περίοδο της Σοβιετικής Ένωσης σε σοσιαλιστική (1917-53) και στην περίοδο όπου υπήρξε παλινόρθωση του καπιταλισμού, στη μορφή του κρατικού καπιταλιστικού μονοπωλίου και της ατομικής ιδιοκτησίας (1953-91)
Η δεύτερη περίοδος δεν θεωρείται η  παρακμή του Κομμουνισμού/Σοσιαλισμού;

51
θα σε παρέπεμπα να διαβάσεις όλο το "Nationalism and Internationalism" του Λιου Σάο Τσι (στα ελληνικά μπορείς να το βρεις και σαν "η εργατική έννοια του έθνους", νομίζω υπάρχει και στο webwar), για να καταλάβεις το πώς πρέπει να εννοεί την έννοια της πατρίδας και του έθνους ο εργαζόμενος. Αυτά που λες εσύ περί "μη πατριωτισμού των προλετάριων" (!!!) είναι απλά μπαρούφες που προέρχονται από επιρροές τροτσκιστών και αναρχικών. Οι προλετάριοι είναι αυτοί που γίνονται στρατιώτες, πάνε στο μέτωπο, πολεμάνε, σκοτώνονται για την πατρίδα και φέρνουν τις νίκες. Να σου υπενθυμίσω το σύνθημα των στρατιωτών του ένδοξου Κόκκινου Στρατού όταν έφευγαν για τα μέτωπα των μαχών που οδήγησαν στο τσάκισμα του φασισμού: "Για τον Στάλιν! Για την Πατρίδα!".
Στείλε λινκ για να το διαβάσω.Αν και με βάση την εθνικοσοσιαλιστική θεωρία,ο εργάτης αντιλαμβάναται την εργατική τάξη ως την κυρίαρχη τάξη και την φυλή ως μια φυσική πραγματικότητα.Όσο για τον Στάλιν,ο τυπάς ήταν Εθνικομπολσεβίκος σε αντίθεση με τον Λένιν που είχε τάσεις προς την αναρχία.
Το "οι προλετάριοι δεν έχουν πατρίδα" δεν το είπαν ούτε αναρχικοί ούτε τροτσκιστές,είανι η τελευταία φράση που έχει γραφτεί στον κομμουνιστικό μανιφέστο του Μαρξ.

52
Η γνώμη των επαναστατών κομμουνιστών για τον πατριωτικό αγώνα του αφγανικού λαού ενάντια στους σοβιετικούς σοσιαλιμπεριαλιστές και σε κάθε ιμπεριαλισμό, είναι αυτή:

http://okmle.blogspot.gr/2012/12/blog-post_6411.html

Αυτή τη γνώμη είχαν από το 1982 οι επαναστάτες κομμουνιστές για αυτό το θέμα, ό,τι κι αν λέει ο γελοίος καραγκιόζης από πάνω. Αυτοί που στήριξαν την ιμπεριαλιστική επέμβαση του Μπρέζνιεφ ήταν οι σοσιαλδημοκράτες Φλωράκηδες (τσάτσοι της ΝΔ) του "Κ"ΚΕ.
Πολύ αξιόπιστο το κοματικό λινκ που έβαλες.
«Η υπερηφάνεια για την δική μας Φυλή, χωρίς να υποτιμούμε ή να περιφρονούμε οποιαδήποτε άλλη Φυλή, αποτελεί ένα ορθό και υγιές από κάθε άποψη συναίσθημα.»
Αδόλφος Χίτλερ, Η πολιτική μου διαθήκη
Με την βάση την δικιά σου λογική και αντίληψη·όσοι εθνικοσοσιαλιστές υποτιμούν τις άλλες φυλές εγώ δεν πρέπει να τους θεωρώ εθνικοσοσιαλιστές.Για τον απλούστατο λόγο ότι η συγκεκριμένη πράξη τους δεν προέρχεται από την εθνικοσοσιαλιστική ιδεολογία.Άμα το πας έτσι,δηλαδή ότι ο Μπρέζνιεφ  "παραβίασε" τους κανόνες της ιδεολογίας του με την αφρική,τότε συμφωνώ μαζί σου.Αλλά όχι και να μου λες τον λες σοσιαλδημοκράτη,τον μπολσεβίκο.


53
τον κομμουνισμό; τι σχέση έχει ο μαξ με τον κομμουνισμό; ο μαξ είναι αναρχο-τροτσκιστής και "...these Trotskyists are seeing internationalism as window dressing" (Λιου Σάο Τσι, 1952). Καμιά σχέση δεν έχει ο μαξ με κομμουνισμό. Οι κομμουνιστές πολεμάνε τον εξωτερικό κατακτητή και τους αστούς-"εθνικόφρονες" συνεργάτες του με όλο το μίσος που επιβάλλει η υπεράσπιση της πατρίδας.
Ποιός μίλησε για μαξ;Το παράδειγμα με τον κομμουνισμό-Σοβιετική Ένωση το έφερα για να δείξω τον παραλογισμό του "μιστερ υπάνθρωπου".

Υ.Γ. Οι προλετάριοι δεν έχουν πατρίδα.(Επειδή μίλησες για "υπεράσπιση" της πατρίδας).

54
το 1979-89 ο αφγανικός λαός πολέμησε ένδοξα και νίκησε τους σοσιαλιμπεριαλιστές σοβιετικούς, που δεν είχαν ΚΑΜΙΑ σχέση με μπολσεβίκους. Οι επαναστάτες κομμουνιστές στηρίζουν κάθε πατριωτική αντιιμπεριαλιστική πάλη κάθε λαού για τη λευτεριά και την εθνική ανεξαρτησία.
Πόσο αστείος είναι ο τρόπος με τον οποίο προσπαθείς να απωθήσεις τα κακά του κομμουνισμού.

55
Πογκρόμ κατα των γύφτων-υπάνθρωπων.

56
Κάθε όριο έχει ξεπεράσει η εγκληματικότητα των μελών της λεγόμενης «ευπαθούς» ομάδας, όπως παρατηρούμε καθημερινά, σ’ ολόκληρη την Ελλάδα. Δύο νέα περιστατικά προστέθηκαν χθες και προχθές –το ένα ιδιαιτέρως απεχθές- στη Μεσσηνία.

Το πρώτο, σύμφωνα με δημοσίευμα της ημερήσιας τοπικής εφημερίδας «Ελευθερία»:

«Σε πολύωρη τηλεφωνική και διαδικτυακή διακοπή υποχρεώθηκαν χθες -από τις 12 το μεσημέρι ως τις 6 το απόγευμα- το σύνολο των επιχειρήσεων στη ΒΙΠΕ Καλαμάτας, όπως και η ευρύτερη περιοχή γύρω της. Οι 150 συνδρομητές του ΟΤΕ έπεσαν θύματα της καταστροφής καλωδίου του Οργανισμού, στη γέφυρα του Άρι, στο Ασπρόχωμα, η οποία -σύμφωνα με καταγγελίες- προκλήθηκε μετά από απόπειρα κλοπής του από τσιγγάνους. “Σύμφωνα με πληροφορίες μας, υπεύθυνοι φέρονται να είναι τσιγγάνοι μικρής ηλικίας, που εθεάθησαν στο σημείο” δήλωσε στην “Ε” ο Νίκος Φοίφας, τεχνικός προϊστάμενος του τηλεπικοινωνιακού διαμερίσματος Μεσσηνίας».

Ιδού και το δεύτερο, το πιο απεχθές:

«Σοκ προκαλεί στην κοινωνία της Μεσσήνης η αποκάλυψη ότι, προχθές το απόγευμα, την ώρα της κηδείας του 24χρονου Ηλία Π. Δουρούμη που σκοτώθηκε σε τροχαίο την Πρωτοχρονιά, μια ομάδα τσιγγάνων έκλεβε το σπίτι των γονιών του στην παραλία της Μπούκας. Όπως είπε στην “Ε” ο θείος του άτυχου νέου, Νίκος Η. Δουρούμης, οι τσιγγάνοι γνώριζαν και εκμεταλλεύτηκαν το γεγονός ότι όλη η οικογένεια βρισκόταν στην κηδεία, για να ρημάξουν το σπίτι! “Έγινε ακριβώς την ώρα της κηδείας – ήταν προσχεδιασμένο”, είπε ο κ. Δουρούμης. Και πρόσθεσε: “Στις 3 το απόγευμα κι ενώ ήμασταν στην κηδεία, τρία αυτοκίνητα με τσιγγάνους πήγαν στο σπίτι του πατέρα του, μπήκαν μέσα, έσπασαν τα πάντα και πήραν χρυσαφικά, ρούχα και χρήματα”. Την οικογένεια -ανέφερε- την ειδοποίησε γείτονάς τους, ο οποίος είδε τα αυτοκίνητα απ’ έξω και πήρε τηλέφωνο για να τους πει ότι τους κλέβουν! Εν τω μεταξύ μέλη της οικογένειας έφυγαν από την εκκλησία αλλά δεν πρόλαβαν να τους σταματήσουν, καθώς τους πέτυχαν την ώρα που έφευγαν από το σπίτι. “Με αυτό που έγινε στην οικογένειά μας έφτασε ο κόμπος στο χτένι – ήταν ιεροσυλία την ώρα της κηδείας να σηκώσουν το σπίτι”, είπε. Και πρόσθεσε πως “το σχέδιο ήταν οργανωμένο, είδανε ότι γινόταν η κηδεία και ήξεραν ότι όλοι θα ήμασταν εκεί”. Είπε ακόμα ότι είδε στην εκκλησία δυο – τρεις τσιγγάνους και του φάνηκε περίεργο, αλλά εκείνη τη στιγμή σκέφτηκε πως πήγαν από σεβασμό στην οικογένεια. “Μου φάνηκε παράξενο ότι δυο – τρεις απ’ αυτούς ήρθαν στην εκκλησία, αλλά όπως εξελίχθηκε οι υπόλοιποι κλέβανε το σπίτι!”, είπε. Πρόσθεσε ακόμα ότι δεν πάει άλλο με τις κλεψιές των τσιγγάνων στην περιοχή και πως ο κόσμος τους φοβάται γιατί αγριεύουν και επιτίθενται. “Αυτοί είναι η καταστροφή της πόλης, κανένας δεν επενδύει στην Μεσσήνη εξαιτίας τους”, ανέφερε στη συνέχεια. Και πρόσθεσε καταλήγοντας πως “δεν πάει άλλο, όλη η Μεσσηνία ωφελείται με τον δρόμο και στη Μεσσήνη δεν έρχεται άνθρωπος γιατί τρομοκρατούνται από τους τσιγγάνους”».
Οι «συμπαραστάτες», «αλληλέγγυοι» κ.λπ. των «ευπαθών», ντόπιοι και ξένοι, να καμαρώσουν τα χάλια τους! Γιατί αυτοί –κι όχι βέβαια οι «ευπαθείς», που έτσι ήταν μια ζωή κι έτσι θα παραμείνουν- ακριβώς ευθύνονται που φτάσαμε μέχρις εδώ. Αλλά, να γνωρίζουν πως μετά την Ύβρη έρχεται η Νέμεσις! Όσο κάποιοι «τραβάνε το σχοινί», τόσο πιο εύκολα θα σπάσει. Και τότε…
http://ethnikismos.net/2013/01/05/%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%89%CF%81%CE%B1-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CE%BA%CE%B7%CE%B4%CE%B5%CF%85%CE%B1%CE%BD-%CF%84%CE%BF-%CF%80%CE%B1%CE%B9%CE%B4%CE%B9-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%83-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%83/

57
Αν κινδυνευανε, ναι, ομως δεν υπαρχεο κανενας αλυτρωτισμος των αλβανων εκει. Εδω η ΧΑ σε καθε ανακοινωση της λεει για Βορεια Ηπειρο-Γη Ελληνικη. Αν γουσταρουνε αλυτρωτισμος, να ξερουν πως αυτα προσφερει το μαγαζι. Μεχρι να μαθουν πως αν θελουν να ζησουν, θα πρεπει να σεβαστουν τα συνορα.

Επισης, συμφωνα με την ΧΑ: "Έχοντας αποδεχθεί τη βασική, όσο και πανάρχαια αρχή της στρατηγικής: «ο εχθρός του εχθρού μου είναι φίλος μου" δεν μπορω λοιπον να καταλαβω, γιατι μας λετε οτι πρεπει να μην ειμαστε μαζι με τους απεναντι φασιστες. (αν και δηλωνω πως δεν υπαρχουν φασιστες σημερα, ο φασισμος ηταν κινημα του μεσοπολεμου πριν πολλες δεκαετιες.)
Κερδίζεις επάξια τον τίτλο του ανθέλληνα.
Στο μεταξύ,το πιο γελοίο είναι ότι παρουσιάζεις τον φασισμό σαν μια "μόδα"-ιδεολογικό κίνημα.Με βάση την λογική σου,και εγώ μπορώ να θεωρήσω τον κομμουνισμό μια "μόδα" που εκδηλώθηκε με την Σοβιετική Ένωση.
Φυσικά δεν περίμενα να είσαι κανας νοήμων άνθρωπος από την στιγμή που πιστεύεις στην ουτοπία-την αναρχία.

58
τι φασιστες ρε βλακακο; αφου ο φασισμος ηταν κινημα της εποχης του μεσοπολεμου, τωρα εχουν αλλαξει οι συνθηκες, δεν υπαρχουν φασιστες πουθενα πια. Και στην τελικη, οι ερυθρομαυρη συμμαχια δηλωνει ξεκαθαρα πως δεν ειναι ουτε φασιστες ουτε και ναζι, αλλα πιστευουν στην Τριτη Θεση και στον Λαικο Πατριωτισμο.

Παντως και φασιστες να ηταν, αν κινδυνευουν απο τον ιμπεριλισμο της Ελλαδας ή οποιουδηποτε αλλου κρατους, πρεπει να αμυνθουν. Εσυ τι λες, δεν κινδυνεουν απο τον αλυτρωτισμο που καλλιεργει εντατικα η ΧΑ;
Τι άλλες μαλακίες θα διαβάσουμε από τους αναρχοάπλυτους.

59
Ευθανασία στους τετραγωνομούρηδες.

60
 Ο Αλβανικός εθνικισμός αποθρασύνεται τόσο στην ίδια την Αλβανία, όσο και στις περιοχές από την εδώ πλευρά των συνόρων. Το ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ καταγγέλλει το επεισόδιο που σημειώθηκε με τον άγριο ξυλοδαρμό Βορειοηπειρωτών στην περιοχή του Μεσοποτάμου στην Βόρειο Ήπειρο και απαιτεί από το υπουργείο Εξωτερικών της χώρας όπως προβεί στις απαραίτητες ενέργειες σχετικά με την προστασία των γηγενών Ελλήνων εκεί.

Δυστυχώς η δική μας ολιγωρία σε βαθμό κακουργήματος, εκτρέφει τους απανταχού εθνικισμούς των «ταλαίπωρων» όλης της υφηλίου κατά την οπτική του διεθνισμού, στους οποίους παρέχουμε αναιδώς ανοχή, αλλά και προστασία, τόσο εντός, όσο και εκτός συνόρων.

Pages: [1] 2