Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - mia putsa gia thn anula

Pages: [1] 2 3
1
Τσινγκ-Σαινκ-Γιουν! (εις την ύστατη νίκη, σύνθημα του ΜΑΟ)

2
ΥΠΕΡΑΡΙΟΠΑΣΟΚΙΚΟΣ!!

Ας είναι σκατένιο το χώμα που τον σκεπάζει!

3
Ο Daniel G, μια υποκατσίβελη νεο-ναζιστο-εθνοφυλετικών πεποιθήσεων τρις-φασιστο-γερμανο-φλωρούμπα, δικάζεται για εξύμνηση τσούρδο-ξανθών τουρκοφάγων που αυτοδίκησαν όταν δηλητηριάστηκαν από σάπιο κεμπάπ.


http://youtu.be/2tlg34SnuvE


κόψτε φάτσα εδώ..

Ο υπεράριος youtuber http://www.youtube.com/user/FNKRAICHGAU88?feature=watch


FNKRAICHGAU88, έβαλε το τραγούδι που είπε η φλωρέτα και τώρα είναι να τον χώσουν μέσα...

στα αρχίδια μας!

και καλά κάτι ναζιστόνια, σκότωσαν κάτι Τούρκους από το 2000 μέχρι το 2007 και έγινε η φτιάξη και οι Τούρκοι μάλλον τα πετύχαν κάπου και τα καθάρισαν και από μια που παραδόθηκε, ξετυλίχτηκε το κουβάρι και καλά..

να χαμε να λέγαμε..τόσα νεοναζιστικά παίζουν εκεί, αυτό τους μάρανε;

μην ακούω μαλακίες..

κάτι μουνόσκυλα δήθεν εθνικιστές στην Ελλάδα να δω πότε θα βουτήξουν..

4
Ιστορία και Ιδεολογία. / ιστορία του webwar
« on: October 12, 2012, 03:04:52 am »
H ΜΟΥΜΙΑ ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ ΖΕΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙ
 11, 2012, 11:00:59ΜΠΑΜΠΟΥΛΑΣ  190  4 
Οι..."σωτήρες της Ευρώπης"
 11, 2012, 09:53:45cult φρούτο  139  6 http://www.youtube.com/v/4INHTFf_q0o?version=3&feature=player_detailpage

Μεταξύ όλων των άλλων στο χώρο, έχουμε και τους "σωτήρες της Ευρώπης".

Προσπαθώντας να αντιγράψουνε τη "Μαύρη Διεθνή", οργανώνουν "πανευρωπαϊκή συνδιάσκεψη" στη Ρώμη, για να συζητήσουνε για το "μέλλον της Ευρώπης", τώρα που "οι καιροί είναι με το μέρος μας". Έβγαλαν και κάλεσμα σε 5 γλώσσες! 

Φυσικά και μόνο που στο video προβάλλεται ο Πούτιν ως "εθνικός ηγέτης", αντιλαμβάνεται κανείς την "ποιότητα" του όλου εγχειρήματος.  

Κρίμα πάντως να χρησιμοποιείται το όνομα του Μίκη Μάντακα στο έλεος των όποιων γραφικοτήτων. 
Φέρονται στα ζώα σαν να είναι ζώα !
 11, 2012, 04:28:52ΑΡΑΠΟΓΑΜΗΣ  223  3 Φοβερά ταπεινωτικό: Μια φυλή στα νησιά Andaman αποτελούν… αξιοθέατο για τους τουρίστες. Κάνουν ουρές τα αυτοκίνητα, για να τους δουν εν έτη 2012!

Πρόκειται για την φυλή Jarawa, βόρεια του Ισημερινού, στον Ινδικό Ωκεανό, η οποία «ανακαλύφθηκε» για πρώτη φορά στα τέλη του 90. Τότε ήταν η πρώτη επαφή του πληθυσμού της με τον «έξω» κόσμο.
 
Από τότε λοιπόν έχουν γίνει αξιοθέατο για τους επισκέπτες της περιοχής, οι οποίοι τους πετάνε μπανάνες και μπισκότα, όπως στα ζώα, απαιτώντας από αυτούς να χορεύουν.

Κανονικά οι άνθρωποι αυτοί θα έπρεπε να προστατεύονται από το κράτος, όμως κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει.

Στην είσοδο του χωριού της φυλής υπάρχει πινακίδα που λέει: «Μην τους δίνετε τροφή, μην τους βγάζετε φωτογραφία». Όμως οι τουρίστες έχουν την δυνατότητα να πληρώνουν τα ταξιδιωτικά γκρουπάκια που τους κάνουν βόλτα στο σημείο!

Το γεγονός έχει προκαλέσει την οργή των οργανώσεων για την προστασία των δικαιωμάτων των ανθρώπων, που ωρύονται ότι δεν είναι δυνατόν να φερόμαστε στους συνανθρώπους μας χειρότερα από ότι στα ζώα για μια μπανάνα και ένα μπισκότο.

Δείτε και το βίντεο εδώ : http://www.star.gr/ellada_kosmos/125443/ΥΠΕΡΑΡΑΒΑΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΟ ΚΑΤΣΙΒΕΛΑΚΙ ΤΟΥ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ
 11, 2012, 02:45:33  ΥΠΕΡΥΠΕΡΥΠΕΡΑΡΙΟΣ  151  2 

Μια τραγική ιστορία λαμβάνει χώρα εδώ και λίγες ώρες στο Facebook, με αποτέλεσμα να έχει γίνει πρώτη είδηση σε όλα τα τεχνολογικά sites του κόσμου...

Ένας Σαουδάραβας έχει βάλει αγγελία στο κοινωνικό δίκτυο και πουλάει τον γιο του έναντι 73 εκατομμυρίων UAE Dirhams, δηλαδή 15 εκατομμύρια ευρώ.Ο κύριος ονομάζεται Saud bin Nasser Al Shahry και αφότου οι Αρχές του έκλεισαν την παράνομη επιχείρησή του αντιμετωπίζει τεράστια οικονομικά προβλήματα, όπως αναφέρει.Μοναδικός όρος προς τους υποψήφιους αγοραστές είναι να γνωρίζει σε ποια πόλη θα κατοικούν.Εντύπωση προκαλεί πάντως ότι το Facebook δεν έχει ακόμα διαγράψει τον λογαριασμό του Σαουδάραβα, καθώς η συγκεκριμένη πράξη έρχεται ενάντια και στους όρους χρήσης του κοινωνικού δικτύου.

ΥΠΕΡΒΟΡΕΙΑ ΡΩΣΣΙΔΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΜΠΟΥΓΕΛΩΣΕ ΚΑΤΩΤΕΡΟ ΟΒΡΑΙΟ
 11, 2012, 02:27:36  ΥΠΕΡΥΠΕΡΥΠΕΡΑΡΙΟΣ  275  4 Έναν κάπως... διαφορετικό τρόπο να εκφράσει την αντίθεσή της βρήκε μία πολιτικός του Ισραηλινού Κοινοβουλίου!
Η Anastassia Michaeli, πρώην μοντέλο από τη Ρωσία που μπήκε στον χώρο της πολιτικής εδώ και ένα χρόνο περίπου, δεν μπόρεσε να.....
συγκρατήσει τον εκνευρισμό της στα λεγόμενα του συναδέλφου της Ghaleb Majdale και τον «μπουγέλωσε»!

Αφού η «θερμόαιμη» πολιτικός του έριξε ένα ποτήρι νερό στο πρόσωπο και είπε «ντροπή σου», βγήκε τρέχοντας από την αίθουσα του Κοινοβουλίου.

Η Anastassia Michaeli, που είχε ανακηρυχθεί Miss Saint Petersburg στη χώρα της και δούλευε ως μοντέλο στο Παρίσι, έχασε την αυτοσυγκράτηση της όταν ο πολιτικός του αντίπαλου κόμματος της είπε να «βγάλει το σκασμό», κατά τη διάρκεια συζήτησης για το φλεγόμενο θέμα της συμμετοχής ενός Αραβο-Ισραηλινού σχολείου σε παρέλαση για τα ανθρώπινα δικαιώματα.

http://www.youtube.com/watch?v=f0Pg4Iut3wA 

Απροκάλυπτος ΜΟΥΝΟΔΟΥΛΙΣΜΟΣ από τους Αυτόνομους Εθνικιστές!
 11, 2012, 12:47:47  Σαδίσταρος88  619  20 

Είναι γεγονός πως ζούμε σε μια εποχή θηλυπρεπή. Επαναλαμβάνω: σε μια θηλυπρεπή εποχή, όχι θηλυκή. Πρότυπο «ομορφιάς» είναι οι θηλυπρεπείς… άνθρωποι γι' αυτό και οι άντρες πλέον αποτριχώνονται και βάφονται. Ταυτόχρονα το σύστημα επιδιώκει να υιοθετούν μια τόσο συνηθισμένη στις μέρες μας θηλυπρεπή συμπεριφορά, αυτήν που τόσο απλά ο λαός μας προσδιορίζει ως «πουστιά» (όχι «θηλυκή»), σαφέστατα διαχωρίζοντας αυτό που ορίζεται ως «θηλυπρεπές» από το «θηλυκό». Από την άλλη οι γυναίκες υποχρεώνονται διαμέσου των φεμινιστικών μηχανισμών του συστήματος σε μια επιθετική, ανταγωνιστική και ατομιστική προσέγγιση στην συμπεριφορά τους. Δυστυχώς πολλές φορές συγχέεται το μεν με το δε. Κι όχι μόνο... Υγιείς άνθρωποι, άντρες και γυναίκες, επιθυμώντας να αντιδράσουν σε αυτήν την συστημική ιδέα στρέφονται σε ακραίες συμπεριφορές. Αυτές ως προς τις γυναίκες εκδηλώνονται κυρίως σαν μια υποτακτική συμπεριφορά που καμία σχέση δεν μπορεί να έχει με τη θηλυκότητα, όπως την έχουν συλλάβει οι Λευκοί Λαοί. Οι Θεές για παράδειγμα των Ελλήνων μόνο «υποταγμένες» δεν μπορούν να θεωρηθούν. Από την άλλη οι άντρες δυστυχώς υιοθετούν μια επιθετική, κυριαρχική και υποτιμητική στάση απέναντι στις γυναίκες ... 
Μια ζωη δουλοι των Ιμπεριαλιστων οι ΧΑιτες
 10, 2012, 11:01:17μιστερ μαξ
 211  1 Αυτοι ειναι οι ΧΑιτες. Μια ζωη περιφανοι που ειναι καλοι δουλοι. Δειτε με τι καμαρι παρουσιαζουν τον Απολονοκατι, το δουλικο του Τραιανου, οι wannabe προφανως δουλοι της ΧΑ. Ναι, αυτοι οι .....αντι-ιμπεριαλιστες.... 

 αρχιτέκτονας της μεγαλύτερης γέφυρας στον ποταμό Δούναβη

Ο Απολλόδωρος γεννήθηκε το 60 μ.Χ. στην Δαμασκό της Συρίας, μια ελληνική πόλη στην καρδιά της Ασίας. Έλαβε ανώτατη μόρφωση και σπούδασε αρχιτεκτονική και μηχανική δίπλα σε μεγάλους δασκάλους. Το όνομά του έγινε γνωστό έως τα πέρατα της Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας και τον καλούσαν να σχεδιάσει και να χτίσει δημόσια κτήρια σε όλη την επικράτειά της.

Κάποτε ήρθε κι’ η ώρα που τον κάλεσαν στην κοσμοκράτειρα Ρώμη για να λαμπρύνει με τα έργα του την πρωτεύουσα της αυτοκρατορίας. Ο Απολλόδωρος, λόγω της υψηλής του μορφώσεως, δεν άργησε να μπει στην αυτοκρατορική αυλή και να γνωριστεί με τον αυτοκράτορα Τραϊανό, ο οποίος, εντυπωσιάστηκε από την προσωπικότητα του Απολλοδώρου και του έδωσε εντολή να κατασκευάσει νέα περίλαμπρα οικοδομήματα στην Ρώμη.

Έτσι λοιπόν, ο Απολλόδωρος ζήτησε έναν χάρτη της επταλόφου Ρώμης, για να δει πού υπήρχαν κενά σημεία ή κτήρια που θα μπορούσε να γκρεμίσει για να ανοικοδομήσει τις δικές του κατασκευές. Έκανε ... 
ΝΕΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ
 10, 2012, 09:54:32dead
 188  8 Η Νέα οικονομική πολιτική (NEΠ) (Ρωσικά: Новаяэкономическаяполитика - Novaya Ekonomicheskaya Politika ή НЭП) ήταν η οικονομική πολιτική που εφάρμοσε ο Λένιν για να αποτρέψει τη Ρωσική οικονομία από την κατάρρευση. Η ΝΕΠ προέβλεπε τη δυνατότητα ύπαρξης μικρών ιδιωτικών επιχειρήσεων (χωρίς βεβαίως το Σοβιετικό κράτος να παραιτηθεί από την ιδιοκτησία του επί των βασικών μέσων παραγωγής, του ορυκτού πλούτου, των τραπεζών, της βαρειάς βιομηχανίας) και άφηνε στον αγρότη την ελευθερία να διακινεί τα προϊόντα που έμεναν στη διάθεσή του μετά την αφαίρεση του φόρου σε είδος (μικρότερου από το παρακράτημα) στο ελεύθερο εμπόριο.
Ο Λένιν πίστευε πως το σύστημα αυτό θα κέντριζε το ενδιαφέρον του αγρότη για το νοικοκυριό του, θα τον βοηθούσε να ανεβάσει την παραγωγικότητα της δουλειάς του, θα προκαλούσε άνοδο της αγροτικής οικονομίας.Πάνω σε αυτή τη βάση, θα μπορούσε να ανορθωθεί η κρατική βιομηχανία, που είναι και η οικονομική βάση του σοσιαλισμού. Επί πλέον, εξασφαλιζόταν η στέρεη συμμαχία ανάμεσα στην εργατική τάξη και στους αγροτικούς πληθυσμούς και εδραιωνόταν η δικτατορία του προλεταριάτου. Κύριος ιδεολόγος του οικονομικού αυτού σχεδίου ήταν ο Νικολάϊ Μπουχάριν.
Ουσιαστικά η ΝΕΠ ήταν αποτέλεσμα της εφαρμογής του παρακρατήματος (έλεγχος των αποθεμάτων τροφίμων που είχαν... 
O ΣΚΟΠΙΑΝΟΓΥΦΤΟΣ ΤΑΡΤΗΣ ΚΑΙ ΟΙ "ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ" ΕΒΡΙΖΑΝ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟ ΠΑΠΟΥΛΙΑ
 10, 2012, 02:45:18ΥΠΕΡΥΠΕΡΥΠΕΡΑΡΙΟΣ  585  9 
Σε οργανωμένο σχέδιο πόλωσης και αναταραχής με στόχο τους θεσμούς της Ελληνικής Δημοκρατίας αποδίδουν οι αρχές τις υποτιθέμενες αντιδράσεις αγανακτισμένων πολιτικών εναντίον του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Κάρολου Παπούλια στη Χαλκίδα, στο περιθώριο της τελετής Αγιασμού των Υδάτων.
Αποκαλυπτικό είναι το βίντεο που παρουσιάζουμε παρακάτω. Οι συλληφθέντες δεν είναι «αγανακτισμένοι πολίτες» αλλά μέλη του συγκεκριμένου κινήματος που δραστηριοποιείται εκφράζοντας συγκεκριμένο πολιτικό χώρο.

Μάλιστα δικηγόρος τους είναι ο κ. (;; Τάρτης ο οποίος στο παρελθόν έχει μηνύσει άνδρες της Ομάδας Υποβρυχίων Καταστροφών, ενώ δηλώνει και… «Μακεδόνας» της πΓΔΜ!
Πιο συγκεκριμένα ο Θανάσης Τάρτης είναι “φιλοσκοπιανός” δικηγόρος στην Χαλκίδα και αυτοαποκαλείται «γηγενής Μακεδόνας». Πρόκειται για τον άνθρωπο που μήνυσε τους Έλληνες καταδρομείς, επειδή φώναξαν πατριωτικά συνθήματα στην διάρκεια παρέλασης κατά τους εορτασμούς της 25ης Μαρτίου.
Παρακολουθήστε με προσοχή τα βίντεο που ακολουθούν. Στο πρώτο θα παρακολουθήσετε την απελευθέρωση των συλληφθέντων για τις αποδοκιμασίες, ενώ στο δεύτερο την συνέντευξη του δικηγόρου τους σε καν... 
ΕΞΥΜΝΗΣΗ ΥΠΕΡΑΡΙΟΥ ΑΔΕΡΦΟΥ-ΓΑΜΟΥΣΕ ΚΑΙ ΧΤΥΠΟΥΣΕ ΤΗΝ ΚΑΤΣΙΒΕΛΗ ΑΔΕΡΦΗ
 10, 2012, 02:16:00ΥΠΕΡΥΠΕΡΥΠΕΡΑΡΙΟΣ  676  23 Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες του δράματος που ζούσε από την εφηβική της ηλικία μία 19χρονη από το Ηράκλειο, αποκαλύφθηκαν χθες στην αίθουσα του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ηρακλείου.

Στο εδώλιο κάθισε ο 24χρονος αδερφός της, με την κατηγορία της αιμομιξίας κατ' εξακολούθηση!

Σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν στο ακροατήριο, η καθημερινότητα της κοπέλας εδώ και χρόνια ήταν εφιαλτική. Και όχι μόνο για τους βιασμούς από τον αδερφό της... Αυτό φαίνεται πως ήταν η κορυφή του παγόβουνου.

Και η υπόλοιπη οικογένεια, φέρεται να την έβριζε, να τη χτυπούσε ενώ κάποιες φορές οι δικοί της την κλείδωναν για τιμωρία σε ένα δωμάτιο, χωρίς φαγητό και νερό!

Η κορύφωση του δράματος ήρθε στα 14
Ήταν τότε που σύμφωνα με την κοπέλα, ο ίδιος της ο αδερφός άρχισε να τη βιάζει! Εκείνος ήταν 19 χρόνων, εκείνη έφηβη και αβοήθητη, σε ένα σπίτι εχθρικό. Το σπίτι της οικογένειάς της...

Όπως διαβάζουμε στο CretaLive, η κοπέλα θυμάται να την ξυπνούν χαράματα για να... τους αγοράσει τσιγάρα.
Μίλησε για το ξύλο που έτρωγε και για τις στιγμές που, κλειδωμένη σε ένα δωμάτιο, μόνη της, χωρίς νερό και τροφή παρακαλούσε να τελειώσει γρήγορα το μαρτύριό της.

Λεπτομέρειες ανατριχιαστικές!
Ο αδερφός της, φέρεται μεταξύ άλλων να την οδηγούσε σε έ... 
Απαιτούμε να κλείσει επιτέλους το "Χαμόγελο του Παιδιού"
 10, 2012, 09:47:33  ΜΠΑΜΠΟΥΛΑΣ  353  5 ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙΚΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΤΡΟΜΠΑΚΤΙΚΟΥ

http://tro-mpa-ktiko.blogspot.com/2012/01/blog-post_5560.html 
15ΧΡΟΝΗ ΚΑΤΣΙΒΕΛΟΥΛΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΕΡΑΡΙΟΙ ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗΣ ΤΗΝ ΧΛΕΥΑΖΟΥΝ
 09, 2012, 02:11:39ΥΠΕΡΥΠΕΡΥΠΕΡΑΡΙΟΣ  766  22 

Μία τραγωδία, που πραγματικά δεν μπορεί να τη χωρέσει ο ανθρώπινος νους εκτυλίσσεται στη Νέα Υόρκη.
Η 15χρονηanda Cummings γεννήθηκε και μεγάλωσε σε προάστιο της Νέας Υόρκης. Δυστυχώς συχνά γινόταν θύμα χλευασμού και προσβλητικών σχολίων τόσο στο σχολίο όπουν την πείραζαν διαρκώς οι συμμαθητές της αλλά και στο Facebook.

Στις 27 Δεκεμβρίου το κορίτσι απογοητευμένο στάθηκε μπροστά από λεωφορείο και έπεσε νεκρή κάτω από τις ρόδες. Αρχικά θεωρήθηκε ατύχημα. Εντούτοις στη συνέχεια, η αστυνομία βρήκε ένα σημείωμα της κοπέλας στο οποίο δήλωνε πως θα αυτοκτονήσει διότι δεν άντεχε να είναι άλλο θύμα σχολικής βίας.

Μάλιστα, την 1η Δεκεμβρίου είχε αναρτήσει στο προφίλ της στο Facebook το εξής μήνυμα: «Θα πάω να αυτοκτονήσω» και «Χρειάζομαι κάποιον να με πάρει αγκαλιά και να με κοιτάξει στα μάτια…»

Το πιο τραγικό όμως είναι ότι ακόμη και μετά τον σοκαριστικό θάνατο της κάποιοι συμμαθητές της συνέχισαν τα ειρωνικά και κοροϊδευτικά μηνύματα στη σελίδα της στο διαδίκτυο. «Ηanda έπεσε πάνω σε λεωφορείο! Πεθαίνω από τα γέλια», «Χα,χαanda δεν είδες το λεωφορείο;» έγραψε άλλος…


Εξύμνηση Αλόις Μπρούνερ
 09, 2012, 07:09:14  Τέκνο Λούπα
 1129  57 

Απο τους μαγαλυτερους γαμιαδες των Εβραιων και πιθανοτατα ακομα ζωντανος στην Συρια οπου "κρυβεται" πολλα χρονια σε βιλες που του παρεχει το καθεστως !

παραθετω απο το wiki :

QuoteΟ Αλόις Μπρούνερ (γερμ. Alois Brunner) είναι Γερμανός ναζί εγκληματίας πολέμου, δεξί χέρι του Άντολφ Άιχμαν, διοικητής στρατοπέδων συγκέντρωσης και βασικός υπεύθυνος για τις μεταγωγές περίπου 140.000 Εβραίων από την Ελλάδα, τη Γαλλία, τη Σλοβακία και την Αυστρία.1

του οφειλουμε ενα ευχαριστω !


QuoteΟ Μπρούνερ γεννήθηκε στο (τότε) Νάντκουτ (Nαdkϊt) της Ουγγαρίας, σήμερα Ρόρμπρουν (Rohrbrunn) της Αυστρίας στις 8 Απριλίου του 1912. Το 1931 σε ηλικία 19 ετών έγινε μέλος του Αυστριακού παραρτήματος του Εθνικοσοσιαλιστικού Κόμματος και το Δεκέμβριο του 1932 εντάχθηκε στην SA. Το 1933 το Εθνικοσοσιαλιστικό Κόμμα τέθηκε εκτός νόμου στην Αυστρία και ο Μπρούνερ εντάχθηκε στην "Αυστριακή λεγεώνα", όπου έκανε τη γνωριμία του Άιχμαν. Μια εβδομάδα μετά τη Νύχτα των Κρυστάλλων (9-10 Νοεμβρίου 1938) έκανε αίτηση ένταξης στην SS, η οποία εγκρίθηκε και στις 10 Απριλίου 1939 ο Μπρούνερ έγινε μέλος της, φθάνοντας μέχρι το βαθμό του "Hauptsturmfuhrer" ... 
Απρόσμενο ξέσπασμα από τους ΑΜΕ, ενάντια στην αστική ηθική!
 08, 2012, 09:42:17Αλέξης Γρηγορόπουλος
 230  1   


Ηθικισμός, η κατάντια του αστού


Quote''Δεν υπάρχουν αισχρές λέξεις παρά μόνο αισχροί άνθρωποι''

Αυτά δήλωνε στη βουλή ένα αιώνα πρίν μία νιτσε'ι'κή φυσιογνωμία, ο ποιητής και εθνικός ήρωας Λ. Μαβίλης, κατακεραυνώνοντας τους ηθικολόγους. Την ίδια περίπου εποχή, οι ιδεολόγοι πρόγονοι των skinheads, οι φουτουριστές στην Ιταλία και οι άνδρες των Ταγμάτων Εφόδου στην Γερμανία προκαλούσαν με τον τρόπο ζωής τους τον &#

5
αυτό είναι πράγματι για το webwar...

6
σαπίλα του 1989..

ο υπεράριος γυφτοπακιστανός ΝΓΜ έχει δώσει πλέον όλες τις εξηγήσεις.

Ράστον και βράστον και μαλακίες.. χρυσή αυγή να ξεμπερδεύουμε!

http://www.pioneerfund.org/Bibliography.html ζει και σας τρομοκρατεί! 8)

7
τι καμένα...

8
άντε και πέθανε στην Αργεντινή, ε και;

ΖΖΜΠΟΤΣΑΜΜΜΜΜΜ

9
κάθεστε και πιάνετε κουβέντα με τον μαξ που απλά παπαγαλίζει αναρχικές παπαριές για να ψαρεύει κόσμο και να τον φακελώνει στο webwar... έλεος πια με τον αργόμισθο...

Ο πυρήνας της Ελληνικής γλώσσας είναι πιο δυνατός όμως από την κάθε ντοπιολαλιά και φυσικά από τον μπάτσο τον Μαξ, αφού του έχει γαμήσει το μυαλό πολύ πιο πριν από την ΕΛΑΣ και τις αποστολές που αυτή του αναθέτει του σκατορουφιάνου.

AppNexus
http://ib.adnxs.com/ttj?id=615416&size=728x90&cb=[CACHEBUSTER]
more infoGigya Socialize
http://cdn.gigya.com/js/socialize.js?apiKey=2_u6TkUjUW-bzYwPrehhqtaig9InLCiutvuiyw354zNRgOiHYAYuDFJPSejd1wpTHs
more infoQuantcast
http://edge.quantserve.com/quant.js
more infoVigLink
http://cdn.viglink.com/api/vglnk.js

τόσα σκριπτάκια τι τα θες μαξ στο φόρουμ; καλή η ρουφιανιά;

10
Όχι μαξούλη fixed και αρχιδιές,
είσαι ΜΠΑΤΣΟΣ

ΛΕΜΕ!

και το λέμε εδώ αρκετά άτομα, και το ξέραμε και από το webwar4.org ακόμα!

ΈΙΣΑΙ ΜΠΑΤΣΟΣ!

κόψε λοιπόν το δήθεν αναρχιλίκι εδώ πέρα..

ξεκίνησες το μαγαζί αυτό για να μας ρουφιανεύεις!

να σαι καλά,  αλλά εγώ όταν πληρώνω φόρους και τέλη, απαιτώ οι μπάτσοι να κατεβαίνουν ένστολοι ή μη και να κάνουν την δουλειά τους σωστά στον δρόμο και όχι να αράζετε στο νετ και στα γραφεία.

11
φοβερή συλλογή εικόνων!

εύγε!

12
"προς το παρόν εσείς είστε αυτοί που δεν ξεμυτίζουν από τις τρύπες τους, και όταν το κάνετε είστε τόσο χαζοί ώστε να βγάλετε γκάνια σε δημόσια θέα (Ηλιόπουλος). Άντε, καλή παρανομία σε λίγο, χρυσαυγουλάκια (γιατί τι νομίζετε, θα σας κάνει για πολύ ακόμα πλάτες ο Σαμαράς"

αν ήμουν ΧΑτης θα ήταν όλα για μένα πιο απλά και ίσως να είχα και μεροκάματο..

εγώ μια πιθανή πραγματικότητα περιέγραψα, τώρα γιατί μυγιάστηκε αυτός....

13
στο βιντεάκι το τυπάς είναι εμφανώς παιγμένος..

έλεος πια!

στην Ελλάδα του 2000 να σου λέει δίωξη γιατί σπάστηκαν οι εκπρόσωποι μιας δεισιδαιμονίας και κυνήγησαν έναν μαλάκα που έκανε εκεί τον χαβαλέ του με τα ζώα..

αλλά θα μου πεις, η κακοποίηση των ζώων διώκεται.. 

14
Βλασφημία και Ιεροσυλία / Re: Innocence of Muslims
« on: October 05, 2012, 07:43:53 am »
η ταινία αυτή είναι κάτω του επιπέδου "για τον πούτσο".. δεν βρίσκω έκφραση να περιγράψω την απόλυτη failοσύνη της..

για αυτό το πράγμα, δουλέψαν άνθρωποι; ανεξάρτητα του αν λέει για τον προφήτη των μουσουλμάνων ή για όποιον άλλον πολέμαρχο...

πάντως σε κάποιο κανάλι, ο πρόεδρος την Λιβύης, είπε ότι το ντου στην πρεσβεία δεν ήταν λόγω ταινίας αλλά στημένο από αλλού..

και να έχετε κατά νου ένα πράγμα,

ΟΙ ΠΡΕΣΒΕΊΑ/ΕΣ, ΦΥΛΑΓΟΝΤΑΙ!
το ότι σκάσαν έτσι μέσα δεν ήταν απλά ο όχλος που την έκανε..

9/11 θυμίζει το κόλπο..

15
Καφενείο των φιλάθλων / Re: ΣΠΟΝΣΟΡΕΣ
« on: October 05, 2012, 07:37:19 am »
"Το τρίτο σχέδιο είναι να τις γαμάμε ακάπωτο και αν δεν θέλουν, και λόγω επαγγέλματος φυσικά, τα παιδιά, να τα πουλάμε. Αλλά πιστεύω έχουμε ακόμα πολύ δρόμο και πρόοδο ακόμα να διαβούμε για αυτό το σημείο"

ΥΠΕΡΑΡΙΟΣ!!!

16
Δεν θα πω για τους "μεγάλους" της όποιας δήθεν αριστεράς, θα πω για τον κάθε δήθεν σκεπτόμενο μαλάκα που λέει ότι είναι αριστερός.
Το παίζουν μορφωμένοι και σε όλα μέσα και δεν βλέπουν τι κόσμος υπάρχει στις χώρες από τις οποίες κατά κόρον προέρχεται το τσούρμο αυτό που έσκασε μύτη στην Ελλάδα και μας έχει σκοτίσει τα αρχίδια!

Τώρα που βλέπουν τα λάθη τους, ας πάνε να τα διορθώσουν αν έχουν το τσαγανό.

Αλλά εδώ δεν τολμάγανε να πούνε κουβέντα όταν τους γαμούσαν τα ΜΑΤ παρά "μπλογκάρανε" για την βία και κλαίγανε με τα βιντεάκια που τους σωριάζαν οι μπάτσοι σαν τα κοτόπουλα. Άντε να δούμε ποιος έχει το τσαγανό να τους ξαποστείλει τους "αθώους μετανάστες" τώρα..

17
καλώς τα αρχίδια μας!
και λέγαμε, θα μπει η άρτεμις στο φόρουμ; δεν θα μπει; τι θα κάνει;

μωρή καριόλα/η, σε πείραξαν οι φάτσες των παιδιών που σιχάθηκαν τον πολιτικάντικο λόγο των αριστερο-θολο-κουλτουριαρέων;

κοίτα τα χάλια σου καλύτερα

με την αμέριστη ανοχή της αριστεράς μας έχουν ρουφήξει το μεδούλι 40 χρόνια τώρα.

βγήκε ένα κόμμα που λέει απλά (πλην χαζά ομολογουμένως) πράγματα και αποφασίζει να δώσει δραστικές λύσεις και πήρε την νεολαία με το μέρος του.
μαγκιά τους!

και δες μωρή καραπουτανάρα τις φάτσες τις αντίστοιχες αυτών που είναι και καλά "αριστεροί", ίδιες φάτσες είναι.. Έλληνες είναι και εκείνοι αλλά λίγο πιο άπλυτοι.

το ότι φυσικά τα παιδιά πλέον δεν γνωρίζουν τον εθνικό μας ύμνο οφείλεται στην παιδεία τους, και ποιος ευθύνεται για τα χάλια της;


καρκίνο να βγάλεις βρωμοπουτάνα στο μουνί και την μήτρα!

19
ο μαξ προβοκάρει τώρα ότι και καλά 2-3 άπλυτοι είναι το αντίπαλο δέος της αστυνομίας..

κανονίστε ηλίθιοι να αρχίσετε να λέτε χαζά να σας φακελώνει..

ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΤΣΟΣ ΛΕΜΕ!!

20
ο μαξ είναι μπάτσος και φακελώνει, μην απαντάτε, είναι παγίδα.

21
έχουν να φάνε ξύλο τα ανάρχια μετά τις επόμενες εκλογές..

υπερωρίες θα κάνουν στην ΓΑΔΑ..

οκ, ο μρ μαξ θα μπαίνει με κουκούλα για να μην τον αναγνωρίσουν, αλλά οι άλλοι όλοι χύμα..

22
και μετά μου λέτε ότι δεν είν μπάτσος ο μαξ..

23
Καφενείο των φιλάθλων / Re: ΣΠΟΝΣΟΡΕΣ
« on: October 03, 2012, 04:50:15 am »
και αν πάει κανα γεροντάκι βιαγκραρισμένο κάργα στο μπουρδέλο, από το ένα μαγαζί, θα πάει στο άλλο με την μια..

ζωή σε λόγου σας..

24
παπαριά..

για αυτήν την αρχιδιά κάνανε όλον τον ντόρο;

25
αν πίστευε ότι αποδίδει ο ακτιβισμός θα πήγαινε να γαμηθεί να ΔΡΑΣΕΙ και λίγο.. αλλά έτσι όπως είναι..

26
καταρχήν είναι γνωστό ότι ο μαξ είναι μπάτσος, ω βόδια του WW.

κακώς και το έγραψες εδώ αυτό.. αυτά τα κάνουν χωρίς να τα ανακοινώσουν..

τώρα ο μαξ φυσικά σαν καλός ρουφιανάκος που είναι, θα το παίξει πάλι λίγο αναρχία και ιδεολογία, αλλά οκ, έτσι κι αλλιώς, για αυτό πληρώνεται..

27
ενώ εσύ χαφιέδοασφαλίτη μαξ παριστάνεις τον αναρχικό για να φέρεις περισσότερους στην ΓΑΔΑ για βασανιστήρια και μιλάς για ρατσισμό γενικά

28
κάθε προσφυγή στο 99 σημαίνει κόσμος στον δρόμο και ένα αφεντικό με πολλά εκατομμύρια έξω..

οπότε τι αρχιδιές λες πάλι κρυφο-μπατσούλη μαξ;

30
λίγα είναι τα ψωμιά των άπλυτων..

έχουν να φάνε ηλεκτροσόκ στην ΓΑΔΑ..

τα ξέρεις εσύ αυτά ΜΑΞ, οι "σύντροφοι" σου στα κρατητήρια για ξύλο και εσύ πίσω στο γραφείο σου για την στημένη αναφορά και την επόμενη προβοκάτσια

31
απ τα πολλά ναρκωτικά παρακούς πάλι..

μια χαρά τον λένε..

τι θες; την μπάντα του δήμου να και καμιά 50αριά τενόρους να στον βαρέσουν τον υμνέγκουρα;

άραξε..

32
ο ορισμός του καραγκιόζη κωλόγερου...

33
Βόθρος / πανηγύρι χλιδής
« on: September 30, 2012, 05:29:33 pm »
Βιέννη, 22 Ιουνίου 2012

Του Δημητρίου Α. Ιωάννου

Συμβούλου Πρεσβείας Α΄

που υπηρετεί στη Μόνιμη Αντιπροσωπεία

της Ελλάδας στον ΟΑΣΕ

 

προς τον Πληρεξούσιο Υπουργό Α΄ κ. Ευστάθιο Λώζο

Μόνιμο Αντιπρόσωπο της Ελλάδας στον ΟΑΣΕ

(τη ευγενή φροντίδι της ΣΤ1 Διευθύνσεως Προσωπικού)

 

Κοινοποίηση:

-Διπλωματικό Γραφείο κ. Υπουργού Εξωτερικών

-Γραφείο κ. Γενικού Γραμματέα Εξωτερικών

-ΣΤ Γενικό Διευθυντή Υπουργείου Εξωτερικών

-ΣΤ1 Διεύθυνση Προσωπικού Υπουργείου Εξωτερικών

-ΣΤ4 Διεύθυνση Οικονομικών Υπουργείου Εξωτερικών

-Γενική Επιθεώρηση Υπουργείο Εξωτερικών

-Ένωση Διπλωματικών Υπαλλήλων

ΘΕΜΑ: Υψηλότατη δαπάνη για ενοικίαση πρεσβευτικής κατοικίας Μονίμου Αντιπροσώπου της Ελλάδας στον ΟΑΣΕ – Αίτημα απαλλαγής μου από τα καθήκοντα «διαχειριστού» των οικονομικών της ΜΑ ΟΑΣΕ.

 

Τη 18η Ιουνίου σας υπέβαλα αναφορά μέσω της ΣΤ1 Δ/νσεως Προσωπικού για το ανωτέρω θέμα. Όπως πληροφορήθηκα αρμοδίως, δεν προτίθεστε να μου απαντήσετε, θεωρείτε την αναφορά μου άκυρη και δώσατε εντολή να κληθώ σε απολογία με αφορμή τη διαδικασία μέσω της οποίας την προώθησα (εμπιστευτικά) προς εσάς. Υποθέτω ότι τα πράττετε αυτά κηδόμενος της υπηρεσιακής ευταξίας, με σκοπό να με τιμωρήσετε παραδειγματικά για το θράσος μου. Εκ των ανωτέρω πάντως δεν συνάγεται η εκ μέρους σας διάθεση θεραπείας των όσων σας παρέθεσα, ούτε δευτερευόντως. Συνεπώς, και προκειμένου να σας διευκολύνω για τη συγκράτηση της ουσίας και όχι του τύπου της όλης υποθέσεως, υποβάλλω εκ νέου –μέσω του πληρεξουσίου δικηγόρου μου– την παρούσα, νομοτυπικά άρτια πλέον, αναφορά για το ίδιο θέμα.

Όπως γνωρίζετε, στη Μόνιμη Αντιπροσωπεία της Ελλάδας στον ΟΑΣΕ όπου υπηρετώ υπό τη διεύθυνσή σας, εκτός των άλλων καθηκόντων, μου έχετε αναθέσει και τα καθήκοντα του «διαχειριστού» των οικονομικών υποθέσεων, τα οποία κυρίως συνίστανται στην υπογραφή των διαταγών πληρωμής της Αντιπροσωπείας μέσω των αυστριακών τραπεζών με τις οποίες συναλλάσσεται. Μεταξύ των πληρωμών αυτών συμπεριλαμβάνεται και η καταβολή του μηνιαίου μισθώματος της πρεσβευτικής κατοικίας, εμβαδού 600 τ.μ. στην περιοχή Belvedere της Βιέννης, καθώς και των άλλων συναφών εξόδων (θέρμανση, ύδρευση, καθαρισμός), τα οποία εν συνόλω συμποσούνται στις 13.000 περίπου ευρώ. Δαπάνη κραυγαλέα και ανορθολογικά υψηλή, η υπογραφή για την οποία μου προκαλούσε, πάντοτε, υψηλό αίσθημα δυσφορίας. Την παρελθούσα Παρασκευή και Δευτέρα συνέβησαν, σωρευτικά, τα εξής:

-Ο χειριστής των οικονομικών θεμάτων κ. Μουρούσιας με ενημέρωσε ότι οσονούπω θα πρέπει να υπογράψω την επιταγή –ύψους περίπου 11.000 ευρώ– για το ενοίκιο του Ιουλίου. Κατά τη συζήτηση μαζί του, όμως, με έκπληξή μου, πληροφορήθηκα ότι δεν ισχύει εκείνο που προφανώς παραπειστικά μου είχε ειπωθεί στο παρελθόν (όχι από τον ίδιο), δηλαδή ότι κατά την άφιξή σας επιλέξατε να διατηρήσετε την κατοικία, διότι «δεν είναι συμφέρον να καταγγελθεί το συμβόλαιο ενοικίασής της εφόσον, ούτως ή άλλως, θα έπρεπε να πληρωθούν όλα τα ενοίκια έως τη λήξη του συμβολαίου». Αντιθέτως, η αλήθεια είναι πως το συμβόλαιο μπορεί να καταγγελθεί και να διακοπεί ανά πάσα στιγμή, χωρίς την παραμικρή επιβάρυνση, με απλή ειδοποίηση τριών μηνών.

-Άκουσα τον Α/ρχη Παναγιωτόπουλο να περιγράφει, σοβαρά συγχυσμένος, τις δηκτικές παρατηρήσεις του Δανού ομολόγου του σε ομήγυρη αξιωματικών, για το πώς όλες οι αποστολές της (ευημερούσας) Δανίας στη Βιέννη «στοιβάχθηκαν» σε ένα μικρό χώρο, προκειμένου να υπάρξουν κάποιες οικονομίες, σε αντίθεση με τη (χρεοκοπημένη) Ελλάδα που οι αντιπροσωπείες της είναι διεσπαρμένες σε διάφορα «παλατάκια», εννοώντας πρωτίστως την πρεσβευτική κατοικία.

-Είδα, με άφατη έκπληξη ομολογώ, τη σχεδόν εξωφρενική επιστολή του Ελβετού επιτετραμμένου με την οποία έθετε περίπου το ερώτημα πότε η Ελλάδα θα χρεοκοπήσει οριστικά ώστε να σπεύσει να καταλάβει η δική του Αντιπροσωπεία τους χώρους της, ενόψει της μελλοντικής προεδρίας της Ελβετίας στον ΟΑΣΕ.

-Έγινα εγώ ο ίδιος αποδέκτης διαδοχικών (και εκτιμώ προσυνεννοημένων) ερωτήσεων συναδέλφων από τέσσερις ευρωπαϊκές χώρες για το πώς είναι δυνατόν οι πρέσβεις μικρών ευρωπαϊκών χωρών που δανείζουν την Ελλάδα να διαμένουν σε κατοικίες που το ενοίκιό τους δεν μπορεί να ξεπερνάει τις 3.000 ευρώ τον μήνα και η –δανειζόμενη και διαβοούμενη– Ελλάδα να στεγάζει τον δικό της Μόνιμο Αντιπρόσωπο σε εμφανώς πολύ πιο ακριβή κατοικία. Αποτέλεσμα ήταν, για το καλό βεβαίως της πατρίδας, να αναγκασθώ και εγώ να ψευσθώ αναίσχυντα, εν πλήρη ειλικρινεία, λέγοντας τα γνωστά, ότι δηλαδή «είμαστε δεμένοι με συμβόλαιο και αν το καταγγείλουμε τώρα, θα πληρώσουμε όλα τα λεφτά χωρίς καν να έχουμε το σπίτι».

Επίσης, εισερχόμενος στο Hofburg προ ολίγων ημερών με τους κυρίους Λιόνη και Παναγιωτόπουλο συνάντησα τυχαία Ευρωπαίο συνάδελφο –συμπαθή, όχι εχθρικά διακείμενο και αφελώς αυθόρμητο– ο οποίος με εξέπληξε απεριόριστα λέγοντάς μου, αντί οτιδήποτε άλλου, ότι «αυτή η πρεσβευτική κατοικία σας στη Marokkanergasse θα πρέπει να έχει υπέροχη θέα στους κήπους του Belvedere»!

Με παρόμοιες παλαιότερες δικές μου, αλλά και συναδέλφων, εμπειρίες θα μπορούσα να συντάξω ένα τεράστιο ανθολόγιο. Το γεγονός μού προξενούσε αισθήματα κατάθλιψης, όχι μόνο για την παράλογη σπατάλη τόσο σημαντικού ποσού χρημάτων, αλλά και για την εικόνα αμεριμνησίας και ανευθυνότητας που εκπέμπαμε. Παρ’ όλ’ αυτά, το αντιπαρερχόμουν διότι θεωρούσα ότι είναι και αυτό ένα κατάλοιπο του φαύλου παρελθόντος, ένα «επαχθές χρέος» που μας έχει επιβληθεί από τις διατυπώσεις ενός σατανικά συντεταγμένου συμβολαίου. Συνειδητοποιώ, όμως, τώρα ότι αυτή η μοιρολατρική αντίληψή μου ήταν λάθος. Ακόμη και αν το ψεύδος του «συμβολαίου που μας έχει δέσει χειροπόδαρα» ήταν αλήθεια και πάλι θα έπρεπε να είχαμε αντιδράσει προσβάλλοντάς το δικαστικά, διότι τόσο η χρηματική αιμορραγία όσο και η διαβρωτική επίδραση της εικόνας τριφηλής διαβίωσης εν μέσω χρεοκοπίας και καταστροφής, που εκπέμπουμε προς την εδώ κοινότητα, είναι απαράδεκτες.

Χωρίς να το θέλω, κατόπιν όλων αυτών, τριγυρνά στο μυαλό μου συνεχώς μία εμπειρία από την παραμονή μου στην Τύνιδα: πρόκειται για τον οίκτο και τη θλίψη που προκαλούσε σε εμάς, τους Δυτικούς διπλωμάτες, για τους λαούς των δύο αυτών χωρών, η εικόνα των πρέσβεων του Σουδάν και της Λαϊκής Δημοκρατίας του Κογκό, που τον καιρό εκείνον πλήττονταν από σιτοδεία και λιμό το ένα, και από έναν καταστρεπτικό εμφύλιο πόλεμο το άλλο. Εντούτοις, και οι δύο πρέσβεις κυκλοφορούσαν στους δρόμους της Τύνιδας με απαστράπτουσες Mercedes 500. Δεν θα μπορούσα τότε να φανταστώ ότι κάποια στιγμή θα βρισκόμουν κι εγώ, έστω και παρά τη θέλησή μου, σε μία ανάλογη θέση με τη δική τους. Ούτε ότι η υπηρεσία στην οποία υπηρετώ θα διασυρόταν με παρόμοιο τρόπο έμπροσθεν της διπλωματικής κοινότητας της Βιέννης.

Την υποβολή της πρώτης μου αναφοράς, την 18η Ιουνίου, την ακολούθησε ένας εκ μέρους σας ορυμαγδός απειλών μέσω τρίτων και εις επήκοον του μισού τουλάχιστον Υπουργείου για χιονοστιβάδα κλήσεων σε απολογία και εξοντωτικές ποινές. Εάν πιστεύετε ότι κινούμαι από ταπεινά ελατήρια και ευτελή κίνητρα, μπορείτε να με αποστομώσετε τάχιστα με τον πλέον ασφαλή τρόπο, απλά διακόπτοντας, άμεσα, το συμβόλαιο της υπερ-δαπανηρής κατοικίας σας. Εσείς όμως αρνείστε πεισμόνως να το πράξετε και αναλώνεστε στο να προετοιμάζετε κλήσεις σε απολογία. Απαντώ: διακόψτε το συμβόλαιο. Δεν ζούμε στο 2009 και η Ελλάδα δεν έχει πλέον την προεδρία του ΟΑΣΕ. Ζούμε στο 2012 και η Ελλάδα βρίσκεται στο επίκεντρο του διεθνούς ενδιαφέροντος για τελείως διαφορετικούς λόγους. Διακόψτε το συμβόλαιο της πρεσβευτικής κατοικίας.

Τα 400 και πλέον ευρώ την ημέρα που επιβαρύνεται ο Έλληνας πολίτης για την ενοικίαση της κατοικίας θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν σε πολύ αποτελεσματικότερες χρήσεις. Για την αγορά φαρμάκων καρκινοπαθών Ελλήνων. Για την αγορά συσσιτίων για τα παιδιά που λιποθυμούν στα σχολεία από την ασιτία. Για την ενίσχυση των λειτουργικών δαπανών Αρχών εξωτερικού του Υπουργείου μας, όπως εκείνη που υπηρετούσα προηγουμένως, όπου ένα μέρος των απαραιτήτων για τη λειτουργία της αναλωσίμων αγοράζονταν με συνεισφορά των ίδιων των εργαζομένων. Ή για την ενίσχυση του επιδόματος αλλοδαπής συναδέλφων που υπηρετούν σε άσχημα αμειβόμενες Αρχές του εξωτερικού, έχουν παιδιά σε σχολεία, και διαβιούν ως νεόπτωχοι. Αντί όλων αυτών όμως χρησιμοποιούνται –εννοώ τα 400+ ευρώ ημερησίως– για τον χειρότερο δυνατό σκοπό: για να προσφέρουμε δωρεάν διασκέδαση στους εχθρούς μας και επιχειρήματα σε όσους αντιμετωπίζουν την Ελλάδα με κακοπιστία.

Κατόπιν όλων αυτών ,είμαι υποχρεωμένος για λόγους συνειδήσεως, και όχι μόνο, επικαλούμενος των Κώδικα Δημοσίων Υπαλλήλων, Ν. 3528/2007-Μέρος Β΄, Κεφάλαιο Α΄, «Υποχρεώσεις των υπαλλήλων», Άρθρο 25, να σας γνωστοποιήσω τα εξής:

-η καταβολή περαιτέρω μισθωμάτων για τη συνέχιση της ενοικίασης της παρούσας πρεσβευτικής κατοικίας της ΜΑ ΟΑΣΕ, στη Βιέννη, στην οποία καλούμαι να συνεργήσω υπογράφοντας τις σχετικές επιταγές πληρωμής, συνιστά κατασπατάληση του δημοσίου χρήματος και αντιβαίνει στην έννοια της χρηστής διοικήσεως, ιδιαίτερα στις τραγικές συνθήκες εν μέσω των οποίων βρίσκεται σήμερα η χώρα,

-σας καλώ να με απαλλάξετε αμέσως από τα καθήκοντα του «διαχειριστού» της ΜΑ ΟΑΣΕ γιατί για λόγους συνειδήσεως, και όχι μόνο, δεν επιθυμώ να συνεργώ σε παρόμοιες και πιθανόν άλλες άστοχες χρήσεις του δημοσίου χρήματος. Αυτό παρακαλώ να γίνει στον εύλογο χρόνο και πριν από την ανάγκη υπογραφής άλλης επιταγής για πληρωμή του ενοικίου,

-όχι τόσο πολύ ως δημόσιος υπάλληλος όσο ως Έλληνας πολίτης σας καλώ να διακόψετε αμέσως το συμβόλαιο ενοικίασης της πρεσβευτικής κατοικίας, αναζητώντας μιαν άλλη που θα αντιστοιχεί στις τρέχουσες δυνατότητες και ανάγκες της χώρας. Εάν κάποιος θέλει να απολαμβάνει την πολυτέλεια μίας κατοικίας 600 τ.μ., με απαιτούμενη δαπάνη 13.000 μηνιαίως, θα πρέπει να επιβαρύνεται ο ίδιος και όχι να επιβαρύνει τον δυσπραγούντα και πενόμενο ελληνικό λαό. Εάν, πάντως, εσείς δεν θέλετε να διακόψετε το εν λόγω συμβόλαιο ΕΛΠΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΜΙΑ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΗ ΑΡΧΗ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΕΠΙΒΑΛΕΙ. Για τον λόγο αυτό και κοινοποιώ την παρούσα αναφορά μου καταλλήλως.

Με τον επιβαλλόμενο σεβασμό

Δημήτριος Α. Ιωάννου

Σύμβουλος Πρεσβείας Α’

στη ΜΑ ΟΑΣΕ

34
μπούρδες αγορίνα μου, απλά της έκοψε τα ξεφτυλίκια μια και καλή!

η κοπέλα πήρε το μήνυμα της, θα γίνει άνθρωπος, και αύριο που θα έχει οικογένεια και θα μεγαλώνει τα παιδιά της, θα βλέπει τις άλλες καριόλες που κάνουν τα ίδια και δεν τρώνε καμιά φάπα να έχουν γίνει μπουρδέλα με διαλυμένες οικογένειες και παιδιά πρεζόνια μπάτσους ρουφιάνους σαν και εσένα που δεν πας να κάνεις καμιά υπηρεσία παρά ρουφιανεύεις 12χρονα δήθεν χρυσαυγιτάκια από ένα γραφείο.

ΤΡΑΒΑ ΓΑΜΗΣΟΥ ΜΑΞ,
παραιτήσου από την αστυνομία και ΒΡΕΣ μια ΔΟΥΛΕΙΑ ****!

κωλόπαιδο!

35
παλιά ξινά σταφύλια

36
κατ' αρχήν, καθόλου δεν μας ενδιαφέρει τι λένε οι αναρχικοί γύφτουλες καμμένοι από τα ναρκωτικά.

την σημαία την κληρονομήσαμε.

συμβολίζει το αίμα των Ελλήνων!

που φυσικά, σε καθόλου ηθικά ιδανικές συνθήκες, ενώθηκαν και ελευθερώθηκαν και άφησαν και πάρα πολλά για τις επόμενες γενιές που όμως ο χωρισμός του κόσμου μετά το 45 δεν επέτρεψε να γίνουν όσα έπρεπε να γίνουν ακόμα!

αυτό τιμούμε και όχι τις λοιπές ανούσιες λεπτομέρειες για το που βρήκαν το πατρόν και αν η burda σεπτεμβρίου άλλαξε τα σχέδια και στένεψε τις λωρίδες και προτείνει πλάτυνση τον σταυρό για να φαίνεται ασορτί με το κοντάρι.

και μια κουράδα να είχε πάνω ζωγραφισμένη η σημαία, εγώ θα την τιμούσα ακριβώς όπως κάνω τώρα γιατί ξέρω ότι θα συμβόλιζε το αίμα των παππούδων μου που έστω και κάτω από βαυαρική/μοναρχική/φασιστική ηγεσία κατάφεραν να ελευθερώσουν τα χωριά τους και να είναι διαρκώς υποκείμενα τυχαίων επιδρομών και βασανισμών και σφαγών.
τώρα, αν στα εσωτερικά μας τα κάναμε σκατά και καπηλεύονται αυτό το σύμβολο αγώνων αλήτες και μπάτσοι σαν και εσένα μπάσταρδε καρκινιάρη μαξ, αυτό δεν με κάνει να ξεχάσω το νόημα του συμβόλου παρά με κάνει να τα πάρω και να γαμήσω αυτούς που την καπηλεύονται.37
ΓΥΝΑΙΚΕΣ, ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΥΠΟΔΟΥΛΕΣ!

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ

μέγα εθνο-σοβινιστή

38
Το 'ξερα ότι το lifestyle είναι σοσιαλιστικό αποκύημα !

αν ορίσεις τι είναι το lifestyle  και μου δώσεις μερικά συναφή παραδείγματα σοσιαλιστικών αποκυημάτων, τότε ίσως καταλάβω τι εννοείς..

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ
το lifestyle του Κασίδη που
έφαγε και το καλό μουνάκι από τον πυγμάχο!

39
το μεγαλύτερο τρολάρισμα που έχω δει εδώ πέρα..

δύο παιδάκια σφάζονται με βαμβακερά σπαθιά και προσπαθούν να το παίξουν κάπως διαβασμένα αλλά έχετε χάσει το νόημα καλά μου παιδιά..

το νόημα είναι να διαβάζεις βιβλία συστηματικά, έτσι ώστε αν φτιάχνεις συλλογές απόψεων πάνω σε ένα θέμα με τρόπο που σε βοηθάει να ανέβεις ένα επίπεδο κάθε φορά στον τρόπο που αφομοιώνεις κάτι και να μπορείς να σκεφτείς τι σου λείπει και που θα το βρεις στην βιβλιογραφία αλλά και στην ζωή σου.

το μεγαλύτερο όμως μυστικό δεν είναι το ατομικό διάβασμα καλά μου παιδάκια..
είναι να βρεις ανθρώπους, στο άμεσο σου περιβάλλον ή και στο δίκτυο, που να μπορούν να κάνουν μια κουβέντα.. να έχετε κοινά ερεθίσματα και να μπορείτε να κάνετε διάλογο.
διαφορετικά, το διάβασμα σε πάει σε μια μορφή αυτισμού και δημιουργείς μια εσφαλμένα ελιτίστικη αντίληψη για τον εαυτό σου και φυσικά σταδιακά φθίνεις σαν άνθρωπος μέσα σε έναν νευρωτικό κόσμο στον οποίο βυθίζεσαι.

η κοινωνίες είναι που κάνουν τις υποδομές για να μιλήσεις για πολιτισμό και γνώση και βιβλία..

όσα βιβλία και να έχεις διαβάσει, αν δεν υπάρχουν άνθρωποι να μιλήσεις για αυτά και μέσα από κοινωνικές αλληλεπιδράσεις να φέρεις τις γνώσεις στο μυαλό σου σωστά, τότε άδικα ασχολείσαι με τα βιβλία... μάθε καλύτερα μια τέχνη να έχεις και ψωμί να φας..

δυστυχώς σήμερα στην Ελλάδα, μόνο στον αριστερό-αναρχικό χώρο υπάρχει μια συζήτηση που δυστυχώς είναι τόσο ρηχή και τόσο κολλημένη σε πολιτικάντικες μπούρδες και άλλα συνθήματα που απλά δεν λένε πια τίποτα, που πλέον γίνεται χάσιμο χρόνου να μιλάς με αυτά τα πλάσματα.


Ο μπατσούλης ο μρ μαξ που μας κατασκοπεύει εδώ, να πάρει θέση!

40
οι παρευρισκόμενοι στην δίκη θα πρέπει να έχουν λιώσει στο γέλιο!

δεν υπάρχουν λέμε αυτά..

καλά είναι για λίγο να τα ζήσεις, αλλά και επί τόσο καιρό που κράτησε η δίκη,,, γίνεται βαρετό..

41
Ιστορία και Ιδεολογία. / Re: Ο ΚΑΝΤΑΦΙ ΒΙΑΖΕ
« on: September 30, 2012, 04:27:17 pm »
ναι παιδιά! ο μπατσούλης ο μρ μαξ κάνει τον αναρχικό...
φοβερός θεατρίνος στο φόρουμ!

και εννοείται αρχιμπάσταρδε μαξ που παριστάνεις εδώ το αριστερο-αναρχικο-αλανιάρικο πράγμα, ότι όλοι θυμούνται και μάλιστα κάποιοι θα έχουν κρατήσει μερικά από τα φυλάδια που μοιράζαν άπλυτοι στην Αθήνα και κατηγορούσαν την δύση για τους βομβαρδισμούς (που ορθώς και την κατηγορούσαν διότι η μεθοδολογία της ήταν απλά να διαλύσει κάθε υποδομή και να κλέψει μετά τα πάντα), ΑΛΛΑ υποστηρίζαν και τον Καντάφι ως προς τις επιλογές που έκανε για την διαχείριση της κοινής γνώμης στην χώρα του. Όπερ, σιωπηρά στηρίζαν απαγωγές και βασανιστήρια.

ΚΑΡΚΙΝΟ ΠΟΥΣΤΗ ΜΑΞ να πάθεις, γαμημένε μπάσταρδε που ανέλαβες αυτήν την υπηρεσία και προσπαθείς να φακελώνεις κόσμο έτσι.
Καρκίνο και στα παιδιά σου, και να φύγουν οι γονείς σου με οδυνηρό τρόπο ρε καριόλη, αργά-αργά κιόλας.

Ό,τι αγαπάς και τιμάς να σβήσει κάτω από τα πόδια σου βρωμόπουσταΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ

ΜΟΥΑΜΑΡ!
πρέπει στο webwar  να υπάρξει σέχτα μουαμαριστών!

42
μαλακίες.. σύνθημα της πούτσας είναι τώρα πια..
η Ελλάδα πρέπει να γίνει μια νέα βόρεια Κορέα για να την αφήσουν ήσυχη..

43
αφού έφαγε μόνο αυτό και όχι καμιά πατάτα με ξυραφάκια πάνω (βλέπε Χρυσή Αυγή 1996 στον χώρο του πανεπιστημίου), καλά της ήρθε...

44
τι λες πάλι ρε undercover μπάτσε; δεν έχει πολικό; μάθε να γράφεις ρε ηλίθιε πρώτα

45
http://www.youtube.com/watch?v=kl1ujzRidmU

Γουστάρω τον βλάχο Αμερικάνο. Υποστήριξη στον μαλάκα με το πιστόλι!

Ο άνθρωπος αυτός, πυροβόλησε το λαπτοπ της κόρης του. Για τους δικούς του δίκαιους λόγους. Εγώ πιστεύω ότι είχε δίκιο. Απλά το έκανε. Εντάξει;
Κι εγώ κάτι τέτοιο θα έκανα αν η κόρη μου εξελισσόταν σε πορνίδιο. Κάτι να προλάβω τα χειρότερα. Χωρίς όμως να της σπάσω το κεφάλι. Νομίζω ότι το κορίτσι πήρε το μήνυμα και δεν θα καταλήξει σαν τα ζώα που ξέρουμε πολύ καλά πια. Έτσι θα ήταν καλό να είχαν πράξει επίσης οι πατεράδες τους.
Και βγήκε κλασικά ένας που είναι στο στιλ της Oprah, ο οποίος βγάζει λεφτά από τον πόνο του άλλου, και είπε ότι δεν πρέπει να κάνει ο γονιός το παιδί του ρεζίλι μπροστά σε ξένους.
Ποιος μιλάει; Άτομο που η δουλειά του είναι να πουλάει ακριβώς αυτό, την ξεφτίλα δημόσια.

Αυτά να τα βλέπουν οι γονείς της κάθε πόρνης στην Ελλάδα που κάνει μαλακίες στα τσατ και στα facebook και να μαζεύουν τα ψυχοπαθή καριολάκια τους πριν γίνουν ιωάννες, γιωργίες μαρίες και κατερίνες και πολλές άλλες τέτοιες ληγμένες που τελικά γίνονται στο χωριό τους ρόμπα της ρόμπας, ώ ρόμπα.
Το έπιασες φίλε;
Γίναμε εμείς φιλελεύθεροι και κάπως και έτσι, και ήρθε ο χωριάτης ο Αμερικάνος και μας έδωσε την λύση.
Καλά έκανες και μου το έστειλες το βίντεο, γιατί πραγματικά, όταν το καριολάκι κάνει τέτοιες αρχιδιές, αυτό της πρέπει, πέταμα το γαμιοκομπιούτερ, στρίμωγμα στα διαβάσματα της και όλη μέρα από κοντά με την μάνα της και τις αδερφές της χωρίς χαζές παρέες.

Άντε και το καριολάκι θέλει να μάθει "κομπιούτερνε", ούτε τσατ ούτε facebook να παρακαλάει τον κάθε μαλάκα που την είδε σαν διέξοδο σε χωρισμό (τι μαλάκας κι αυτός...) να της μάθει το Κάιν και Άβελ για να γράφει τηλεφωνήματα.
Ούτε να βρει κάποιον μαλάκα να μιλάει για θέματα ιστορίας και αυτός να την ταΐζει κουτόχορτο και τελικά να την βρει για διέξοδο στα συναισθηματικά του και όταν του ξηγηθεί ότι είναι τρελή με βούλα να την πετάξει σαν σάπιο μπρόκολο.

Τα καριολάκια, έτσι, όπως το λέει ο βλάχος ο τεξανός πρέπει να τα έχεις. Πειθαρχία, γιατί μετά όταν θα λείπεις και θα είναι ίσως φοιτήτριες, όπως έχουν μάθει θα κάνουν.
Πόρνη μικρή; Πόρνη μεγάλη θα γίνει.

Αυτά για την ώρα, σκατά στον λάκο των δήθεν φιλελεύθερων γονιών

46
Βόθρος / Re: ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ ΜΥΑΛΟΥ
« on: September 29, 2012, 10:21:37 pm »
είναι μπιπ η μάνα του και το σόι του και τα αδέρφια του!
δεν ξέρετε την μάνα του !!
λολ

47
στόχος μας είναι:
καθαρή ευρώπη μέχρι το 3451!

48
Βόθρος / Re: Ομαδες
« on: September 27, 2012, 04:43:59 am »
έλα μωρέ, οι άλλοι πήραν μετάθεση, ο μαξ έμεινε στην γαδα και δεν ξέρει πολλά από νετ,
μαθαίνει όμως..

θέλετε και υπηρεσιακό webwar βλάκες.. το πιο ρουφιανοκρατούμενο σάιτ...

εδώ είν μόνο για πλάκα, δεν είναι για τίποτα άλλο, αφού όλα ρουφιανεύονται.. 

49
κάτι πίπες που θα παίρνει αυτή...

50
οι (β)ρόμα είναι αδέρφια του μαξ, και ίσως όχι μόνο ταξικά...

αν ήταν και μπάτσοι, άντε να βρεις την διαφορά τους από τον μαξ.

51
δεν μας νοιάζει τόσο το τι πιστεύουν τα λαθρόνια, μας νοιάζει να έχουμε δήθεν εθνίκια να πλακώνονται με δήθεν αριστερούς..
εκεί είν το ζουμί

52
αγάμητος καραγκιόζης με καούρες στο στομάχι ήταν

53
μαξ, για ποιες πανελλήνιες μιλάς; για τις παλιές ή για τις πιο καινούριες που δώσαν τα μπασταρδάκια του 82 και μετά; σκατοκαρκινιάρη μαλάκα, νομίζεις ηλίθιε ότι είναι όλα τα ίδια, που μπαίνουν τώρα τα βόδια στο πανεπιστήμιο επειδή απομνημόνευσαν μερικές γραμμές..

πιο πολλές γραμμές κόκα έχεις κάνει εσύ, παρά οι γραμμές που μάθαν απέξω τα κατσιβελάκια που μπήκαν μετά το 82 στο πανεπιστημιο.

άρα καλώς έπραξε και πήγε να αγοράσει πτυχίο το παιδί, και να γαμάει και μουνιά θεϊκά, και να φάει και τους εισβολείς!

54
στο μόνο που χρεώνω τον Κασιδι, είναι ότι δεν την έδειρε από την αρχή με το που την αντίκρισε!

55
τώρα που θα βγει η ΧΑ στην κυβέρνηση, θα δείτε..

μήλα-τιμή-ένα και τριάντα
θα γίνει το σύνθημα,,,

56
ναι, μόνο που εκεί οι Έλληνες είναι πολλοί και είναι χωμένοι παντού..
και το άτομο που το έκανε να μην βρήκαν, τυχαία άτομα από το συνάφι αυτό θα βρεθούν σαπισμένα πουθενά..
δεν έκοψε στους υπεράριους ναζισταράδες να κάνουν μόκο με τα αφεντικά

τα αλμπάνια εδώ που είναι οι μισοί στην ΧΑ, έχουν ξηγηθεί, μια μαλακία να μας κάνετε, σας γαμήσαμε..
και η ΧΑ δεν κάνει πια μαλακίες σε αλβανούς.. .

57
χμμμμ
webmaster@smfforfree.com
χμμμμ
κάτι δεν πάει καλά εδώ!


Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@smfforfree.com and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.

58
Πόσο πάει τώρα το ρουφιανιλίκι

Εξαρταται τι ρουφιανευεις. Αν ρουφιανευεις καναν αξιολογο διανοητη και αγωνιστη, τοτε πληρωνει καλα. Αν ρουφιανευεις κατι κοτες σαν εσενα, τοτε μονο πιτουρα πληρωνει. Αλλο παει η καινουργια πορσε και αλλο ενα ξεχαρβαλωμενο ζασταβακι.

-----------------------------------------------------------------------------

κι όμως, δεν το λέει ειρωνικά.. της γαδα είν και δαύτος..

59
τα chain letter των αναρχο-απλυτων,,

60
Πολιτική επικαιρότητα / Re: DEFENCENET
« on: September 27, 2012, 04:08:32 am »
ποιος το γαμεί το defencenet;

κάτι συνταξιούχοι γαλονάδες και οι συνάδελφοι σου στο γραφείο στην ΓΑΔΑ το διαβάζουν!

Pages: [1] 2 3