Modify Profile

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - Pulverem

Pages: [1] 2 3 ... 13
1
Βόθρος / Re: ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ ΜΥΑΛΟΥ
« on: July 30, 2014, 05:43:21 pm »
Α, ΑΚΥΡΟ, ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ ΜΗ ΠΑΩ ΓΙΑΤΙ ΒΡΗΚΑ ΣΤΗ ΤΣΑΝΤΑ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΒΙΒΛΙΟ ΠΟΥ 'ΧΕΙ ΜΕΣΑ "ΤΟ ΞΟΡΚΙ ΤΗΣ ΙΕΖΑΒΕΛ". ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΒΟΛΙΣΤΙΚΟ, ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΞΟΡΚΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΙΑΤΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΡΑΜΙΗΛ ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΝΤΟΣ ΜΕ ΤΑ ΕΦΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΑ ΕΦΤΑ ΔΙΑΔΗΜΑΤΑ. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΞΟΡΚΙ ΔΙΑ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΟΤΙ Η ΙΕΖΑΒΕΛ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΣ ΠΛΑΝΟΥΣΕ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΝΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΩΣ ΠΡΟΦΗΤΙΣΣΑ.

2
Βόθρος / Re: ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ ΜΥΑΛΟΥ
« on: July 30, 2014, 05:26:08 pm »
ΚΑΛΑ, ΠΟΛΥ ΨΟΦΙΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΤΑ ΑΝΙΕΡΑ ΚΑΤΕΒΑΤΑ ΜΟΥ. ΜΙΛΑΜΕ ΠΙΟ ΨΟΦΙΟ ΚΑΙ ΑΠ' ΤΗ ΜΑΝΝΑ ΤΟΥ "ΟΥΤΙΣ ΜΕ ΚΤΕΙΝΕΙ". ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ, ΠΑΩ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΩ ΤΗΝ ΚΛΕΠΤΟΜΑΝΙΑ ΜΟΥ ΜΙΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑΡΧΟΜΑΙ... ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ, ΘΑ ΒΡΩ ΚΑΝΑ ΚΑΛΟ ΒΙΒΛΙΟ ΜΑΥΡΗΣ ΜΑΓΕΙΑΣ Ή ΘΑ ΚΟΥΒΑΛΑΩ ΠΑΛΙ ΤΣΑΜΠΑ ΤΗΝ ΤΣΑΝΤΑ... ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΕΙΧΑ ΒΡΕΙ ΕΝΑ ΓΑΜΑΤΟ ΠΟΥ ΛΕΓΟΤΑΝ "ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΜΑΓΕΙΑ" ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΩΣ ΔΕΝ ΕΛΕΓΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ. ΗΤΑΝ ΤΟΥ ΣΤΥΛ, "ΜΗΝ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΘΕΟ, ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΚΑΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΓΙ' ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ."

ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΜΕΣΑ ΤΟ "ΞΟΡΚΙ ΤΩΝ ΠΕΠΥΡΩΜΕΝΩΝ ΒΕΛΩΝ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ," ΠΟΥ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΧΡΗΣΙΜΟ ΣΤΟ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΝΑΝ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΜΙΑ ΚΑΡΚΙΝΑΡΑ ΝΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΠΑΘΙΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΤΑ Τ' ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ.

3
Βόθρος / Re: ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ ΜΥΑΛΟΥ
« on: July 30, 2014, 12:44:08 pm »
Η καθαρότητα στο θέμα Ελληνισμού δεν είναι καλό πράγμα.
Η ΠΟΙΑ;

ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΓΑΜΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΣΟΥΗΔΕΖΕΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΕΞΑΠΛΩΝΕΤΑΙ Ο ΚΑΤΣΙΒΕΛΙΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΕΙΩΝΕΤΑΙ.

4
Βόθρος / Re: ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ ΜΥΑΛΟΥ
« on: July 29, 2014, 07:04:21 pm »

ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ 'ΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΜΥΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΜΕΤΡΗΣΕΙ ΚΙΟΛΑΣ; ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ...

ΓΕΝΙΚΩΣ, ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΓΑΜΨΗ ΜΥΤΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΧΟΝΤΡΗ. ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΧΟΝΤΡΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΛΑΚΟΥΤΣΩΤΗ. ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠ' ΤΑ ΔΥΟ ΘΑ 'ΧΟΥΝ ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΕΒΡΑΙΟΠΕΡΣΙΚΗ (ΓΑΜΨΗ)... ΚΑΙ ΟΙ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΙΚΡΗ ΜΥΤΗ (ΣΑΝ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ) ΕΙΝΑΙ ΝΟΡΔΙΚΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ. ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΕΛΛΗΝ ΠΟΥ ΜΟΙΑΖΩ ΜΕ ΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΑΣ ΚΑΤΑ Τ' ΑΛΛΑ, ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΠΏΣ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ...5
Βόθρος / Re: ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ ΜΥΑΛΟΥ
« on: July 28, 2014, 02:17:06 pm »
ΩΡΑΙΑ, ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΣΤΗΣΩ ΚΑΝΑ ΠΟΚΕΡΑΚΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ (ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΗΜΑΔΕΜΕΝΗ ΤΡΑΠΟΥΛΑ).

6
Βόθρος / Re: ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ ΜΥΑΛΟΥ
« on: July 27, 2014, 06:22:27 pm »
ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΥ, ΤΟΣΟ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΗ ΠΟΥ 'ΧΕΙ ΓΙΝΕΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΜΠΑΙΝΩ ΜΕΣΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΚΛΕΒΩ ΚΕΡΙΑ (ΤΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΚΕΡΙΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΑΡΡΩΣΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΜΑΓΕΙΑ) ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΙΩΘΩ ΤΙΠΟΤΑ. ΚΑΜΜΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΟΥ. ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΤ' ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΘΕΟ. ΚΑΜΜΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ. ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΡΙΞΕΙΣ ΑΓΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΙΠΟΤΑ, ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ Ο ΠΑΠΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΚΑΘΑΓΙΑΣΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΥΤΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΤΟΥ.

7
Βόθρος / Re: ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ ΜΥΑΛΟΥ
« on: July 27, 2014, 06:12:19 pm »
https://www.youtube.com/watch?v=TSkiT1Ypjcs

ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΑΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΝΕΡΓΚΑΛ, ΓΙ' ΑΥΤΟ ΚΑΡΚΙΝΙΑΣΤΗΚΕ ΤΕΛΙΚΩΣ. ΠΟΙΟΣ ΤΟΥ 'ΠΕ ΝΑ ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΑΙ ΤΗΝ ΣΙΒΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ; ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΑΠ' ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΑ. ΚΑΛΑ, ΤΟ ΟΤΙ ΛΕΕΙ "WHERE ART THOU, OH LACERATE ONES," ΔΕΝ ΤΟ ΣΧΟΛΙΑΖΩ. ΤΟ "THOU" ΕΙΝΑΙ ΕΝΙΚΟΣ. ΕΚΤΟΣ ΒΕΒΑΙΑ ΑΝ ΤΟ ΕΡΩΤΙΜΑΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥ "THOU".

https://www.youtube.com/watch?v=CuSBuOal-rw

8
https://www.youtube.com/watch?v=_ceBsltY7ug&bpctr=1406474517

"Wo wir sind da geht's immer vorwδrts,
Und der Teufel der lacht nur dazu!
Ha, ha, ha, ha, ha!"

9
Βόθρος / Re: ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ ΜΥΑΛΟΥ
« on: July 27, 2014, 05:39:19 pm »
ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΕΡΙΗΛΘΟΝ ΕΙΣ ΕΚΣΤΑΣΙΝ ΠΑΛΙΝ. ΜΟΝΟ ΠΕΝΤΕ ΣΤΕΝΤΟΝ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ, ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΟΥΣΙΕΣ. ΕΒΛΕΠΑ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΛΛΑ ΤΡΕΙΣ ΕΞ ΑΥΤΩΝ ΤΙΣ ΕΙΔΑ ΠΟΛΛΑΚΙΣ:

I) ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΕ ΜΑΥΡΑ ΜΑΛΛΙΑ, ΠΟΥ ΗΞΕΡΑ ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΚΕΦΤΩ ΠΟΙΑ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕ Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ. ΦΟΡΟΥΣΕ ΕΝΑ ΛΕΥΚΟ ΦΟΡΕΜΑ ΚΑΙ ΚΟΙΤΟΥΣΕ ΜΕ ΒΛΕΜΜΑ ΙΚΕΣΙΑΣ, ΞΑΠΛΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΟΘΑΝΑΤΗ. "Ο ΤΟΠΟΣ ΑΠΙΣΤΩΝ Η ΚΟΛΑΣΙΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣ ΕΣΤΙΝ," ΜΟΥ 'ΠΕ ΜΙΑ ΦΩΝΗ.

II) ΕΝΑ ΜΑΥΡΟ ΑΠΟΚΟΣΜΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΕ ΟΦΙΟΕΙΔΗ ΠΡΑΣΙΝΑ ΜΑΤΙΑ. "Η ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ," ΣΚΕΦΤΗΚΑ.

III) ΜΙΑ ΜΑΥΡΗ ΠΛΑΓΙΑ ΠΥΡΑΜΙΔΑ.

ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΥ, ΕΝΩ ΕΒΛΕΠΑ ΑΥΤΑ, ΖΗΤΟΥΣΑ ΑΠ' ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΪΜΩΝ, "ΟΜΙΛΗΣΟΝ ΚΑΘΑΡΩΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΝΙΓΜΑΤΩΝ. ΣΥΝΔΟΥΛΟΣ ΣΟΥ ΓΑΡ ΕΙΜΙ," ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ (ΕΚΤΟΣ ΑΠ' ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΙΣΤΟΥΣ), ΟΠΟΤΕ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΕΝΟΣ ΑΤΟΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΑ, "ΦΟΝΕΥΣΟΝ. ΑΠΟΚΤΕΙΝΟΝ. ΦΟΝΕΥΣΟΝ. ΑΠΟΚΤΕΙΝΟΝ," ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΛΙΠΟΘΥΜΗΣΑ. Α, ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΠΕ, "ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΗ ΑΓΑΠΗ. ΟΤΙ ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΕΓΩ ΕΙΜΙ, Ο ΠΕΜΨΑΣ ΜΕ ΔΕ ΑΥΤΟΚΡΑΤΩΡ ΕΣΤΙ." ΠΗΓΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ, "ΝΑΙ, ΔΟΞΑ ΤΩ ΚΥΡΙΩ, ΔΙΑΒΟΛΩ ΚΑΙ ΣΑΤΑΝΑ," ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΠΡΟΛΑΒΑ ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΣΕ ΟΡΑΜΑΤΙΚΟ ΠΕΔΙΟ ΠΡΙΝ ΛΙΠΟΘΥΜΗΣΩ Ή ΑΠΛΩΣ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΑ.

10
"ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΑΙ ΣΕ, Ω ΓΟΥΛΑΝΤ, ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΕΕΛΖΕΒΟΥΘ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΣΤΑΡΩΘ, ΚΑΙ ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΤΕΡΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ, ΙΝΑ ΣΠΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΙΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΘΗΣ ΕΝΩΠΙΟΝ ΕΜΟΥ. ΕΛΘΕ, ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΤΕΡΩΝ ΔΑΙΜΟΝΩΝ. ΕΛΘΕ ΠΡΟΣ ΕΜΕ, ΔΙΑΤΑΖΩ ΣΟΙ, ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ. ΕΛΘΕ, ΧΩΡΙΣ ΠΛΗΞΕΩΣ ΕΠΙ ΕΜΟΥ, ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΡΑΥΜΑΤΟΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ Ή ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΕΜΟΥ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΩΣ ΤΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΤΕΡΩΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ ΕΜΟΥ Α ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ. ΔΙΑΤΑΖΩ ΣΕ ΙΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΘΗΣ ΑΝΕΥ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΩΣ, ΕΝ ΑΥΤΩ ΑΠΟΤΥΓΧΑΝΟΜΕΝΟΝ ΔΕ, ΙΝΑ ΣΤΕΙΛΗΣ ΑΜΕΣΩΣ ΕΤΕΡΩ ΠΝΕΥΜΑΤΙ Ο,ΤΙ ΚΑΤΕΧΕΙ ΠΑΡΟΜΟΙΩ ΔΥΝΑΜΕΙ ΜΕΤΑ 'ΣΟΥ, ΙΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΑΣ ΕΝΤΟΛΑΣ ΕΜΟΥ ΚΑΙ ΓΕΝΗΘΗΝΑΙ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟΝ ΤΗΣ ΘΕΛΗΣΕΩΣ ΕΜΟΥ, ΘΕΛΩΝ ΤΑΥΤΗΝ, Ο ΑΠΕΣΤΑΛΘΕΙΣ ΑΠΟ 'ΣΟΥ, ΕΙ ΣΥ ΑΛΗΘΩΣ ΟΥΚ ΕΛΘΗΣ, ΕΝ ΣΟΦΙΑ ΜΗ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ, ΑΧΡΙ ΤΗΣ ΕΚΠΛΗΡΩΣΕΩΣ ΤΩΝ ΕΠΙΘΥΜΙΩΝ ΕΜΟΥ."

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠ' ΤΟ ΓΡΙΜΟΡΙΟ ΤΟΥ ΠΑΠΑ ΟΝΩΡΙΟΥ.

11
Βόθρος / Re: ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ ΜΥΑΛΟΥ
« on: July 20, 2014, 06:12:08 pm »
ΒΡΕΘΗΚΕ Ο ΘΟΥΛΣΑ ΝΤΟΥΜ:

Quote
I read the conjuration, she lit it up, and I definitely had problems apprehending the spirit. When it looked like it was starting to burn down, I did the second conjuration and sort of got a fuzzy impression of the spirit. This wasn’t optimal. Finally I just said to her we were going to wait until the water burned out and then we were going to start over. Florida Water – not just an aspergent. She insisted on trying to call in the spirit so I finally said, “Paimon put out the florida water if you’re here.” The florida water sputtered out shortly thereafter and the coal virtually exploded in the thurible simultaneously  which I took to mean “you’re both idiots” and “I am here”.

12
Βόθρος / Re: ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ ΜΥΑΛΟΥ
« on: July 20, 2014, 05:55:41 pm »


"ΚΑΙ ΕΓΕΝΕΤΟ ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΝ ΤΩ ΟΥΡΑΝΩ, Ο ΜΙΧΑΗΛ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΗΣΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΝΤΟΣ, ΚΑΙ Ο ΔΡΑΚΩΝ ΕΠΟΛΕΜΗΣΕ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ ΑΥΤΟΥ, ΚΑΙ ΟΥΚ ΙΣΧΥΣΕΝ, ΟΥΔΕ ΤΟΠΟΣ ΕΥΡΕΘΗ ΑΥΤΩ ΕΤΙ ΕΝ ΤΩ ΟΥΡΑΝΩ."


" ΕΙΠΕ ΔΕ ΑΥΤΟΙΣ, 'ΕΘΕΩΡΟΥΝ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑΝ ΩΣ ΑΣΤΡΑΠΗΝ ΕΚ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ ΠΕΣΟΝΤΑ.' "

"ΚΑΙ ΕΒΛΗΘΗ Ο ΔΡΑΚΩΝ Ο ΜΕΓΑΣ, Ο ΟΦΙΣ Ο ΑΡΧΑΙΟΣ, Ο ΚΑΛΟΥΜΕΝΟΣ ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΚΑΙ ΣΑΤΑΝΑΣ, Ο ΠΛΑΝΩΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗΝ ΟΛΗΝ, ΕΒΛΗΘΗ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ ΑΥΤΟΥ ΜΕΤ' ΑΥΤΟΥ ΕΒΛΗΘΗΣΑΝ."


" 'ΕΓΕΡΘΗΤΕ Ή ΜΕΙΝΑΤΕ ΕΡΡΙΜΕΝΟΙ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΑΣ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ.' ΗΚΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΕΤΑΡΑΧΘΗΣΑΝ, ΚΑΙ ΟΡΘΙΟΙ ΗΓΕΡΘΗΣΑΝ."


13
ΜΗΝ ΖΟΡΙΣΤΕΙΣ ΠΟΛΥ  :D


ΝΑΙ; ΤΡΑΒΑ ΚΑΝΕ ΕΝΑ ΥΠΕΡΗΧΟΓΡΑΦΗΜΑ.

14
ΗΣΟΥΝ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΥΜΑΣΑΙ. Η ΝΕΑ ΜΟΥ ΣΚΑΤΟΦΑΤΣΑ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΓΚΟΥΝΙΣ  ;DΕΤΣΙ ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΩ ΜΑΛΑΚΑ ΠΡΟΣΕΧΕ  :D

ΘΑ "ΧΑΛΑΣΕΙΣ" ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΤΥΠΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΣ ΜΕ ΤΗΝ "ΣΑΤΑΝΟ"ΘΕΑ ΣΟΥ;ΒΕΒΑΙΩΣ ΒΕΒΑΙΩΣ, ΔΟΚΙΜΑΖΩ ΕΝΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑΚΙ ΠΑΝΩ ΣΟΥ. ΜΟΥ ΒΓΗΚΕ ΔΥΣΚΟΛΟ. ΑΝ ΗΘΕΛΑ ΑΠΛΩΣ ΝΑ ΨΟΦΗΣΕΙΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΥΚΟΛΟ.

15
;D ;D ;DΗ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΟΥ ΣΚΗΝΗ:

https://www.youtube.com/watch?v=sy7iaH1GLK4

Ε, ΚΑΙ 'ΣΕΝΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΟ ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΡΟΜΠΟΤ.

(Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ, ΑΠ' ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ, ΑΥΤΗ ΜΕ ΤΑ ΤΟΞΙΚΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ. ΑΛΛΑ, ΓΕΝΙΚΩΣ, ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΚΗΝΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΛΑΡΕΝΣ ΓΑΜΑΝΕ. ΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΕΘΑΙΝΕΙ.)

16
ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΞ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕ ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ  :D

ΜΗΠΩΣ ΗΤΑΝ Ο ΜΑΖΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΟ ΕΚΡΥΒΕ;  ;D


ΧΕΧΕ... ΕΣΥ ΜΟΥ 'ΣΑΙ ΧΡΗΣΙΜΗ... ΘΑ ΜΑΡΤΥΡΗΣΕΙΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΕΩΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΗΜΩΝ. ΑΜΗΝ ΛΕΓΩ ΣΟΙ.

17
1,61; ΡΕ ΠΟΥΣΤΑΡΑ, ΜΟΥ ΠΗΡΕΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΙΑ, ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ Ο ΠΙΟ ΚΟΝΤΟΣ ΣΤΟ ΦΛΩΡΟΥΜ. ΕΙΔΑΤΕ, ΚΑΡΙΟΛΑΡΑΔΕΣ; ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΝΑΝΟΣ.

18
ΕΣΥ ΜΩΡΗ ΜΠΕΚΡΟΚΟΤΑ ΝΑΘΑΝ ΜΗΝ ΠΕΤΑΓΕΣΑΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΚΟΥΡΑΔΑ ΑΠΟ ΔΩ ΚΙ ΑΠΟ ΚΕΙ, Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΜΟΑΡ ΗΤΑΝ Ο ΜΗΤΣΙΟΣ ΤΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΕΣΕΝΑ ΣΟΥ ΧΩ ΓΑΜΗΣΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΚΟΛΟΣΦΟΥΓΓΙ ΚΑΙ ΕΧΕΣΑ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΣΥΝΤΡΙΜΙΑ ΤΟΥ ΜΑΣΑΤΖΙΔΙΚΟΥ ΤΕΤΑΡΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ. ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕ ΟΛΥΜΠΙΑ ΣΤΩΙΚΟΤΗΤΑ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΡΑΨΕΙΣ
ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΟΙ ΚΑΡΚΙΝΟΜΑΖΕΣ ΣΑΝ ΣΤΡΑΤΙΕΣ ΖΩΥΦΙΩΝ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΧΕΖΕΙΣ; ΝΑΙ, ΘΑ ΧΕΖΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΑΠ' ΤΟ ΠΟΥΣΤΙΚΟ ΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΣΟΥ. Ο,ΤΙ ΤΡΩΣ ΑΠΟ 'ΚΕΙ ΘΑ ΒΓΑΙΝΕΙ, ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΗΘΕΙ ΚΑΘΑΡΤΗΡΙΟ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΩΘΙΚΑ ΣΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΞΕΡΙΖΩΝΕΙ ΕΝΑ - ΕΝΑ ΤΑ ΚΑΤΟΥΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΑΠ' ΤΗ ΚΟΙΛΙΑ ΠΡΙΝ ΦΤΑΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΩΛΟΤΡΥΠΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΡΗΘΡΑ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΞΕΡΑΤΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΑΠ' ΤΟ ΠΟΥΣΤΙΚΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΧΥΝΟΝΤΑΙ ΑΠ' ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΣΟΥ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟΝ ΟΙΣΟΦΑΓΟ, ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΕΤΣΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΩΛΟΓΕΡΑΣΕΙΣ, ΝΑ ΒΑΣΑΝΙΖΕΣΑΙ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΝΥΧΤΑ ΕΝΩ ΠΑΘΑΙΝΕΙΣ ΑΝΑΡΡΟΦΗΣΗ ΣΤΗΘΟΥΣ, ΚΑΙ ΔΙΑΡΡΟΙΑ ΠΛΕΥΡΩΝ, ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΟΥΡΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΣΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΟ ΚΑΤΟΥΡΟ ΣΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΟΥΡΗΘΡΑ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΕΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΟΥΡΗΤΗΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΞΕΧΥΝΕΤΑΙ ΕΞΩ ΣΑΝ ΝΙΤΡΙΚΟ ΟΞΥ.

19


H ΑΝΩΤΕΡΩ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΟΥ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΟ ΝΗΜΑ ΡΕ ΒΡΩΜΕΡΟ ΚΑΙ ΤΡΙΣΑΘΛΙΟ ΥΠΟΣΑΧΑΡΙΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ΞΕΒΡΑΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΩΡΒΟΡΟ ΤΗΣ ΜΙΝΑΣ ΜΟΡΓΚΟΥΛ

ΟΙ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΣΟΥ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΥΡΗΤΗΡΙΑ ΜΕ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑΝ


ΠΟΥ Η ΜΑΝΝΑ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΤΑ ΜΑΣΑΤΖΙΔΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΣ ΣΙΔΕΡΩΝΟΥΝ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ, ΔΕΝ ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ Α;

20
ΟΥΡΗΝΟΠ ΟΥΤ ΟΠΑ ΣΑΜΗ ΑΙΣΥΡ ΑΛΛΑ ΝΟΜΣΑΡΕΙΠ ΣΕΙ ΣΑΜΗ ΣΗΓΚΕΝΕΣΕΙ ΗΜ ΑΙΚ, ΝΩΜΗ ΣΑΙΤΕΛΕΙΦΟ ΣΟΙΤ ΝΕΜΕΪΦΑ ΣΕΙΜΗ ΑΙΚ ΣΩ, ΝΩΜΗ ΑΤΑΜΗΛΕΙΦΟ ΑΤ ΝΙΜΗ ΣΕΦΑ ΑΙΚ, ΝΟΡΕΜΗΣ ΝΙΜΗ ΣΟΔ, ΝΟΙΣΟΥΙΠΕ ΝΟΤ ΝΩΜΗ ΝΟΤΡΑ ΝΟΤ. ΣΗΓ ΣΗΤ ΙΠΕ ΑΙΚ ΩΝΑΡΟΥ ΝΕ ΣΩ, ΟΥΣ ΑΜΗΛΕΘ ΟΤ ΩΤΗΘΗΝΕΓ, ΟΥΣ ΑΕΙΛΙΣΑΒ Η ΩΤΕΘΛΕ, ΟΥΣ ΑΜΟΝΟ ΟΤ ΩΤΗΘΣΑΙΓΑ, ΣΟΙΝΑΡΟΥ ΣΟΙΤ ΝΕ Ο, ΝΩΜΗ ΡΕΤΑΠ! ΑΜΗΝ!

ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΤΑ ΤΟ ΜΕΣΑΙΩΝΑ ΣΤΑ ΜΑΥΡΑ ΣΑΒΒΑΤΑ ΜΕ ΧΟΡΟΥΣ, ΚΡΑΣΙΑ, ΠΑΡΤΟΥΖΕΣ ΚΑΙ ΘΥΣΙΕΣ ΜΩΡΩΝ. ΩΡΑΙΕΣ ΕΠΟΧΕΣ.

21
Thulsa το ότι ένα φεγγάρι πήδαγες γριές επί πληρωμή δεν είναι μισθοφοριλίκι!
ΤΙ ΝΑ ΠΗΔΗΞΕΙ ΡΕ Ο ΚΩΛΟΧΟΝΤΡΟΣ; ΝΟΜΙΖΑ ΚΑΙ 'ΓΩ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥ ΠΑΡΩ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΣΑΝ ΜΑΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΕΛΕΤΗ ΑΚΥΡΩΣΕΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥ ΜΟΙΑΣΩ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΓΙΝΩ ΑΧΡΗΣΤΟΣ. ΣΟΥ ΛΕΩ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟΣ ΠΑΤΣΕΣ, ΔΥΟ ΜΕΤΡΑ ΨΩΛΗ ΝΑ ΕΧΕΙ (ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΕΙΔΑ ΣΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΟΥ, ΕΚΑΝΕ ΜΠΑΝΑΚΙ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΚΑΝ ΨΩΛΗ) ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠ' ΤΑ ΒΥΖΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΟΙΛΙΕΣ ΠΟΥ ΚΡΕΜΟΝΤΑΙ.

22
ΑΚΟΥ ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΜΟΥ.

ΣΤΡΙΒΩ ΣΕ ΜΙΑ ΓΩΝΙΑ (ΕΡΗΜΙΚΗ) ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΩ ΣΠΙΤΙ, ΓΙΑΤΙ, ΟΠΩΣ ΠΡΟΕΙΠΑ, ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΤΑ "ΚΟΣΜΙΚΑ" ΜΕΡΗ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΤΗ ΣΠΑΝΕ Τ' ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΟΝΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΠΟΛΛΑ ΜΑΖΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ. ΚΑΙ ΣΤΡΙΒΩ ΣΤΗΝ ΓΩΝΙΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΕΝΑ ΜΠΛΟΚΟ ΜΕ ΠΕΝΤΕ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΝΑΖΟΜΑΙ ΣΑΝ ΚΕΚΑΥΛΩΜΕΝΗ ΨΩΛΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ ΤΟΝ ΣΟΥΓΙΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ.

ΤΟ ΟΤΙ ΤΙΝΑΧΤΗΚΑ ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΟΣΕΞΑΝ, ΕΥΤΥΧΩΣ, ΟΠΟΤΕ ΠΑΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ ΣΑΝ ΚΥΡΙΟΣ. ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΕΝΑΝ ΥΠΕΡΑΡΙΟ ΨΩΛΑΡΑ ΜΕ ΚΟΡΠΣΠΕΪΝΤ ΚΑΙ ΜΑΚΡΥ ΜΑΛΛΙ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΨΙΛΟΧΕΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΑΖΩ.

ΟΠΟΤΕ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑΣ, "ΚΟΠΕΛΙΑ, ΚΟΠΕΛΙΑ, ΘΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΕΙΣ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΣΟΥ;" ΕΚΕΙ ΒΡΗΚΑ ΚΑΓΩ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΠΟΥΣΤΙΑ ΜΟΥ: ΤΟ 'ΠΑΙΞΑ ΑΜΕΣΩΣ ΘΙΓΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΜΕ ΕΙΠΕ ΚΟΠΕΛΙΑ (ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΜΠΑΤΣΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΚΑΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ, ΑΡΑ ΜΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΣΕ ΣΥΜΠΑΘΟΥΝ). ΤΟΥ ΚΑΝΩ, "ΠΟΘΕΝ ΚΟΠΕΛΙΑ; ΒΛΕΠΕΙΣ ΝΑ 'ΧΩ ΒΥΖΙΑ;"

"Α, ΣΥΓΝΩΜΗ, ΣΥΓΝΩΜΗ," ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ. "Ε, ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ, ΕΠΕΙΔΗ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΣΑΤΑΝΙΣΤΗ ΚΑΙ ΣΕ ΕΙΔΑ ΜΕΤΑΛ ΚΑΙ ΕΤΣΙ, ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΛΙΓΟ ΤΗ ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΝΑ ΣΕ ΨΑΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΔΕΙΞΕΙΣ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΣΟΥ;" ΤΟΥ ΚΑΝΩ, "ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΩ ΑΠΑΝΩ ΜΟΥ, ΠΑΜΕ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ (ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΛΜΑΤΕ) ΝΑ ΣΑΣ ΔΕΙΞΩ (Ο,ΤΙ ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ)."

ΟΠΟΤΕ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ, "ΕΝΤΑΞΕΙ, ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΒΓΑΛΕ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΛΙΓΟ ΑΝ ΔΕ ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ."

ΤΟΥ 'ΠΑ ΕΚΕΙ ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ, ΚΑΙ, ΕΦ' ΟΣΟΝ ΜΕ ΕΙΔΑΝ ΕΤΣΙ ΧΑΡΙΤΩΜΕΝΟ ΔΙΑΒΟΛΑΚΙ ΜΕ ΚΟΡΠΣΠΕΪΝΤ, ΠΡΟΤΙΜΗΣΑΝ Ν' ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ, ΟΠΟΤΕ ΒΡΗΚΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ. ΑΝΤΕ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΙ ΑΓΓΕΛΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΡΥΒΟΤΑΝ ΚΑΤΩ ΑΠ' ΤΟ ΚΟΡΠΣΠΕΪΝΤ. ΑΛΛΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΒΡΟΥΝ, ΣΤΙΣ ΑΡΧΙΔΕΣ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΞΑΝΑΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΘΑ 'ΧΩ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ 'ΧΩ ΚΑΙ ΜΑΧΑΙΡΙ ΠΑΝΩ ΜΟΥ.

23
Ζητώ συγγνώμη ενώπιον του Κυρίου εάν βλασφήμησα
Όμως όταν το έλεγα αυτό εννοούσα ότι ο Κύριος είναι κάτι πολύ ανώτερο και δεν θα δώσει σημασία στα λόγια του κάθε τυχόντα. Μάλλον το διατύπωσα λάθος... 

ΕΧΕΙΣ ΔΡΟΜΟ ΑΚΟΜΑ...

24
ΜΠΡΑΒΟ (ΕΚ ΤΟΥ "ΒΡΑΒΕΙΟΥ"), ΧΙΤΗ, Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΕΤΑ 'ΣΟΥ.

ΜΩΡΗ ΚΑΠΟΤΑ ΠΟΥΛΒΕΡΕΜ ΠΟΥ ΜΕ ΕΠΡΗΞΕΣ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΖΑΖΕΛ, ΣΟΥ ΞΑΝΑΛΕΩ ΔΕΝ ΣΟΥ ''ΕΣΤΕΙΛΑ'' ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΤΑ ΠΑΝΩ ΣΟΥ. ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ Ο ΑΖΑΖΕΛ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΔΕΣΜΙΟΣ ΑΠΟ ΙΟΥΔΑΙΟΥΣ ΜΥΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΕΩΣΦΟΡΟ ΓΙΑ ΔΙΧΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΧΑΣΗ ΤΩΝ ΒΑΣΙΛΕΙΩΝ ΤΩΝ ΟΥΡΑΝΩΝ. ΑΡΑ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΙΟΥΔΑΙΟΣ ΜΥΣΤΗΣ Ή ΓΝΩΣΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑΧΒΕ ΣΕ ΕΒΑΛΕ ΣΤΟ ΜΑΤΙ  ;) ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΒΡΗΚΑΤΕ ΣΤΙΣ ΠΙΠΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΗΣ ΠΡΕΖΑΣ, ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΡΩ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ  :D

ΟΠΟΤΕ ΨΑΞΕ ΚΑΤΑ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕ ΔΩΣΕ. ΟΤΑΝ ΜΠΛΕΚΕΙΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ ΣΤΟ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙΑ  ;)
Ο ΑΖΑΖΕΛ - ΜΕΛΕΚ ΤΑΟΥΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΑΣΑΝΙΖΕΤΑΙ ΑΠ' ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ ΣΕ ΠΥΡΙΝΟΥΣ ΤΡΟΧΟΥΣ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΑΣ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ (ΚΑΤΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΕΝΩΧ);

25
Μήπως ξεχνάς ότι αυτό συμβαίνει σε μια  σειρά (στο σουπερνατουραλ) και όχι στα αλήθεια;
Πάντως σταμάτα να γαμιέσαι και να βρίζεις τον Κύριο γιατί αλλιώς θα βασανίζεσαι εις τους αιώνες των αιώνων. Ακόμα και να σε γράψει ο Σατανάς στα αρχίδια του θα υπάρχει κάποιος άλλος να το κάνει...

ΚΑΙ ΣΥ ΒΛΑΣΦΗΜΗΣΕΣ ΤΩΡΑ... "ΣΤ' ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ"; Ο ΚΥΡΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΝΩΤΕΡΟ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΔΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΓΑΜΑΕΙ (ΚΑΙ ΠΟΥ ΓΑΜΙΕΤΑΙ, ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ, ΑΦΟΥ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΑΜΑΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΩΣ Ή ΑΛΛΩΣ ΑΝΩΤΕΡΟ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΓΑΜΙΕΤΑΙ)...

ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΓΩ ΕΧΩ ΑΡΧΙΔΙΑ, ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ, ΧΙΤΗ, ΘΑ ΣΒΗΣΕΙΣ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ.

26
ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΧΙΤΗ, ΤΟ ΑΦΗΣΕΣ ΤΟ ΠΟΣΤ. ΟΨΟΜΕΘΑ ΕΙΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥΣ.

27
ΕΜΠΛΕΞΕΣ ΜΟΥΝΟΠΟΥΣΤΑ! ΑΜΜΑ ΟΛ! ΑΜΜΑ ΟΛ! ΑΜΜΑ ΟΛ! ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΣΩΣΕΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΚΑΣ ΟΜΩΣ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΞΕΣ ΟΤΙ ΠΗΡΑ ΤΟ ΚΟΥΤΑΚΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΡΧΙΔΟΤΣΙΧΛΕΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΠΕΤΑΞΕΣ.

ΚΑΡΙΟΛΗ ΧΙΤΗ ΣΒΗΣΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΟΣΤ ΤΟΥ.

28
Βόθρος / Re: ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ ΜΥΑΛΟΥ
« on: July 14, 2014, 01:52:40 pm »
ΣΤΟΙΧΕΙΩΣΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΑΣ  ;DΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΚΛΑΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΥΣ ΑΠΟΨΕ  :D
ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΦΙΛΑΘΛΟΣ Ο ΠΟΥΣΤΑΡΑΣ Ο ΑΖΑΖΕΛ ΣΟΥ, ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΑΠΟΤΡΙΧΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΤΑ ΣΠΛΑΧΝΑ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΑΣ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ, ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΟΝΟΜΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΤΑΝΑ;

29

ΠΑΝΤΑ ΠΟΡΩΝΟΜΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ.

"ΛΕΠΑΚΑ ΝΤΡΑΚΟΝΙΣ ΝΩΞ ΤΑΡΑΝΤΟΣ" = ΕΜΦΑΝΙΣΘΗΤΙ, Ω ΝΥΞ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΝΤΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ.

ΕΜΜ... "ΕΜΦΑΝΙΣΘΗΤΙ"... ΠΏΣ ΛΕΜΕ "ΕΓΕΡΘΗΤΟΥ"; (ΠΟΥ ΤΟ ΔΙΟΡΘΩΝΟΥΝ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΛΕΝΕ " ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΕΙΝΑΙ 'ΕΓΕΡΘΗΤΙ' " ΞΕΡΩ 'ΓΩ, ΕΝΩ ΤΟ "ΕΓΕΡΘΗΤΙ" ΕΙΝΑΙ ΄Β ΕΝΙΚΟΣ).


Red Dragon from the first morning of time,
Red Dragon of ancient depths of the mind,
Rise up from the abyss of ignorance,
Coil into the existance of the blind.
Morning star please bear your light,
Through the day to next night.
Fallen one who stole the spark,
Bring it into the dark.
O Typhon Apep Lothan (ΤΥΦΩΝ, ΑΠΟΦΙΣ, ΚΑΙ Ο ΛΩΤΑΝ ΗΤΑΝ ΔΡΑΚΟΣ ΜΕ ΕΦΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΗΣ ΟΥΓΚΑΡΙΤ ΣΤΗΝ ΧΑΝΑΑΝ. ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΒΑΑΛ.)
O Drakon Typhon Apep Lothan
Morning star please bear your light,
Through the day to next night.
Fallen one who stole the spark,
Bring it into the dark.
Dragons of tomorrow flying to their Babel of yesterday.
They open the seal of Sorath and release the eleventh ray.

ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΟΠΟΤΕ ΑΚΟΥΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΜΟΥ 'ΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟ ΕΔΑΦΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΣ, "ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΣΘΗ ΤΑ ΧΙΛΙΑ ΕΤΗ, ΛΥΘΗΣΕΤΑΙ Ο ΣΑΤΑΝΑΣ ΕΚ ΤΗΣ ΦΥΛΑΚΗΣ ΑΥΤΟΥ, ΚΑΙ ΕΞΕΛΕΥΣΕΤΑΙ ΠΛΑΝΗΣΑΙ ΤΑ ΕΘΝΗ, ΤΑ ΕΝ ΤΑΙΣ ΤΕΣΣΑΡΣΙ ΓΩΝΙΑΙΣ ΤΗΣ ΓΗΣ, ΤΟΝ ΓΩΓ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΓΩΓ, ΣΥΝΑΓΑΓΕΙΝ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΣ ΠΟΛΕΜΟΝ, ΩΝ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΥΤΩΝ ΩΣ Η ΑΜΜΟΣ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ. ΚΑΙ ΑΝΕΒΗΣΑΝ ΕΠΙ ΤΟ ΠΛΑΤΟΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΕΚΥΚΛΕΥΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΟΛΗΝ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΝ ΤΗΝ ΗΓΑΠΗΜΕΝΗΝ." (ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ 'ΧΕΙ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΔΑΦΙΟ, ΑΦΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΝΙΚΗΘΕΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΣΤΟ ΑΡΜΑΓΕΔΩΝ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ.)


30
Ακριβώς, άμα δεν το μαστίγωνε το δελφίνι ο πρεζάκιας θα ήταν ιδιαίτερα συμπαθής.
ΚΑΛΑ, ΚΑΙ ΣΥ, "ΟΥΤΙΣ ΜΕ ΚΤΕΙΝΕΙ", ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΒΟΥΤΙΑ ΣΤΟ ΤΣΕΡΝΟΜΠΥΛ ΔΕΝ ΘΑ 'ΧΕΣ ΕΝΑ ΚΕΦΑΛΙ ΕΝΟΣ ΜΕΤΡΟΥ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΑΤΙ.

31
Δ. Δηλαδή να τα πάρω να περιμένω κανα τρίωρο και μετά να πάω να ξαπλώσω για να έχω διαυγές όνειρο
ΟΧΙ, ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ. ΑΝ ΤΑ ΠΑΡΕΙΣ ΘΑ ΞΑΠΛΩΣΕΙΣ ΘΕΣ ΔΕ ΘΕΣ. ΚΑΤΑ Τ' ΑΛΛΑ, ΝΑΙ, ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΘΑ 'ΧΕΙΣ ΔΙΑΥΓΕΣ ΟΝΕΙΡΟ.

ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΜΟΥ ΣΤΟ ΓΟΥΕΜΠ ΓΩΡ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΕΝΑ ΚΟΡΟΪΔΟ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΠΟΥ ΤΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΩ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΕΙΧΝΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕ ΒΥΖΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥΝΙΑ (ΚΑΜΜΙΑ ΦΟΡΑ, ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ, ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΙΣ ΒΡΙΣΚΩ ΚΑΙ ΑΠ' ΤΟ ΓΚΟΥΓΚΛ... ΚΡΙΜΑΣ... ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ 'ΧΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΠΟΥ ΓΑΜΑΓΑ).

Α, ΚΑΙ 'ΧΩ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΚΟΡΟΪΔΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΦΤΙΑΞΩ ΣΑΪΤ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΑ ΣΚΑΣΕΙ, ΟΠΟΤΕ ΤΟΥ 'ΔΕΙΞΑ ΕΝΑ (ΚΛΕΜΜΕΝΟ) ΤΕΜΠΛΕΪΤ ΓΙΑ ΣΑΪΤ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟΠΟΙΗΣΩ.

ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΦΗΝΩ ΠΟΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΜΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ. ΟΧΙ ΟΤΙ ΤΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΤΟΣΑ ΦΡΑΓΚΑ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΖΗΤΗΜΑ ΑΡΧΩΝ.

32
Διάβασα το πρώτο ποστ μόνο (προς το παρών) και θέλω να σου κάνω μερικές ερωτήσεις...
Α)Πόσα αζαπίν χρειάζεται να πάρεις για να κάνεις "αστρική προβολή" η διαυγές όνειρο άλλα να μην κοιμάσαι για μία μέρα; Είναι ένα αρκετό
Β)Χρειάζεται να κάνεις και ασκήσεις αυτοσυγκέντρωσης μαζί;
Γ)Τα μιορελ τα παίρνεις με συνταγή γιατρού;
Δ)Πόσα μιορελ χρειάζεται να πάρω για να κάνεω "αστρική προβολή η διαυγές όνειρο όμως χωρίς να κοιμάμαι για μία μέρα;

Α. ΜΙΣΟ Ή ΕΝΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΛΟΓΙΚΑ.

Β. ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙΣ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΘΑ 'ΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΑΥΤΑ ΣΕ ΒΟΗΘΑΝΕ ΝΑ ΑΥΤΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΕΙΣ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΣΧΕΔΟΝ ΝΑ ΣΟΥ ΦΕΡΝΟΥΝ ΑΥΤΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΠΟ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ.

Γ. ΟΧΙ. ΚΑΙ ΤΑ ΑΖΑΠΙΝ ΚΑΙ ΤΑ ΜΙΟΡΕΛ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΤΑΓΗ, ΠΑΡ' ΟΛΟ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠ' ΤΑ ΠΛΕΟΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΑ ΧΑΠΙΑ (ΤΑ ΜΙΟΡΕΛ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΑ ΜΟΝΟ ΣΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ - ΣΕ ΜΙΚΡΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ).

Δ. ΕΓΩ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ. ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΠΑΡΕΙΣ ΕΣΥ ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ ΜΙΟΡΕΛ ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ ΑΝΑΚΟΠΗ (ΓΙΑΤΙ ΧΤΥΠΑΝΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΕΙΣ, ΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΥΟΚΑΡΔΙΟ). ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΠΕΝΤΕ. ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΚΑΝΑ ΤΡΙΩΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΡΑΣΟΥΝ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΑ ΑΛΛΑ ΧΑΠΙΑ, ΑΥΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΛΗ ΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΓΙΑ ΥΠΝΩΤΙΚΑ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ. ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΠΝΙΖΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.

ΓΕΝΙΚΩΣ, ΟΛΑ ΤΑ ΧΑΠΙΑ (ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΚΟΟΛ), ΕΚΤΟΣ ΑΠ' ΤΙΣ ΒΕΝΖΟΔΙΑΖΕΠΙΝΕΣ, ΣΕ ΠΙΑΝΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΑΝ ΚΑΠΝΙΖΕΙΣ.

33
... ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ. ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΧΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΥΘΕΙΑΣ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ Ο ΔΙΑΣ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ. ΑΥΤΟ, ΣΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ, ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ Ο ΠΛΑΤΩΝΑΣ ΩΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ Σ' ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ: "ΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΦΙΛΟΣΟΦΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ (ΔΩΔΕΚΑΘΕΪΣΤΙΚΗ) ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΘΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΖΑ." ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΘΕΩΡΟΥΣΕ ΥΒΡΙ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΔΩΔΕΚΑΘΕΪΣΤΗΣ, ΚΑΙ, ΔΕΔΟΜΕΝΗΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΙΔΕΩΝ, ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΗΣ. ΟΧΙ ΟΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΚΑΙ ΑΝΙΕΡΟ ΘΕΟ, ΑΠΛΩΣ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΜΟΝΟΘΕΪΣΤΗΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕ ΣΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΘΕΪΚΟΤΗΤΑΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΙΛΟΣΟΦΗΜΕΝΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΟΛΟΛΑΤΡΕΣ.

IV) ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ, ΤΟΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥ ΜΑΘΗΤΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, ΗΤΑΝ ΚΑΤΩΤΕΡΟΣ. ΕΝ ΑΡΧΗ, ΛΕΓΩΝ, "ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΩ ΤΟΝ ΕΡΗΜΙΤΙΣΜΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΒΡΩ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΧΡΗΣΤΟ," ΕΣΤΕΙΛΕ ΔΑΙΜΟΝΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΟΠΟΥ ΔΙΕΜΕΝΕ ΝΑ ΤΟΝ ΦΟΒΙΣΟΥΝ Ή ΝΑ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ. ΕΚΕΙΝΟΣ ΤΑ ΕΞΟΡΚΙΣΕ ΚΑΙ ΤΑ ΕΔΙΩΞΕ. ΜΕΤΑ ΑΝΕΣΤΗΣΕ ΝΕΚΡΟΥΣ ΕΝΩΠΙΟΝ ΟΛΩΝ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΣΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ, "ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΥΤΟ, ΑΝ Ο ΘΕΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ;" Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ, "ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΣΤΗΣΩ ΝΕΚΡΟΥΣ." ΟΠΟΤΕ Ο ΚΥΝΩΨ ΑΝΕΣΤΗΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ, ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΗΤΑΝ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ, ΟΧΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ. Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΕΙΠΕ, "ΟΛΑ ΣΟΥ ΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ". ΤΕΛΙΚΩΣ, ΤΟ ΠΛΗΘΟΣ, ΥΠΟΚΙΝΟΥΜΕΝΟ ΑΠ' ΤΟΝ ΚΥΝΩΠΑ, ΤΟΝ ΣΑΠΙΣΕ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΙ Ο ΚΥΝΩΨ ΕΙΠΕ, "ΑΦΗΣ'ΤΕ ΤΟΝ ΝΑ ΤΟΝ ΦΑΝΕ ΤΑ ΟΡΝΙΑ."

ΟΤΑΝ Ο ΚΥΝΩΨ ΕΜΑΘΕ ΟΤΙ Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΕΠΕΖΗΣΕ, ΕΝΕΜΦΑΝΙΣΘΗ ΞΑΝΑ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ, ΠΟΙΩΝ ΘΑΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΑΓΕΙΕΣ. ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ, ΕΝ ΤΕΛΕΙ, ΕΚΑΝΕ ΕΝΑ ΞΟΡΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠ' ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΝΙΓΜΕΝΟΥΣ, ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΩΣ ΠΝΙΓΗΚΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΠΙΑΣΕ ΤΟ ΞΟΡΚΙ ΤΟΥ. ΤΟ ΠΛΗΘΟΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΓΙΑ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΟΝ ΚΥΝΩΠΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΠ' ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ, ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΕΠΑΘΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΓΚΑΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΕΘΑΝΑΝ, ΟΠΟΤΕ Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥΣ ΛΥΠΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΑΝΕΣΤΗΣΕ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΕΝΟΥΣ. ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ, ΤΟ ΝΑ ΠΛΑΝΑΣΑΙ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΤΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΜΑΡΤΙΑ ΠΟΥ ΧΡΗΖΕΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΩΣ, ΕΝΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΙΣΤΗ ΑΜΑΡΤΙΑ.

V) Ο ΞΕΝΟΦΑΝΗΣ ΠΡΩΤΟΣ ΔΙΕΤΥΠΩΣΕ ΤΟΝ ΜΟΝΟΘΕΪΣΜΟ, ΚΑΤΑΚΡΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΕΣ ΠΟΥ ΕΠΕΔΙΔΑΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ. "ΑΙΘΙΟΠΕΣ ΤΕ ΘΕΟΥΣ ΣΦΕΤΕΡΟΥΣ ΣΙΜΟΥΣ ΜΕΛΑΝΑΣ ΤΕ ΘΡΗΚΕΣ ΤΕ ΓΛΑΥΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΥΡΡΟΥΣ ΦΑΣΙ ΠΕΛΕΣΘΑΙ. (ΟΙ ΑΙΘΙΟΠΕΣ ΦΑΝΤΑΖΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΡΑΠΑΔΕΣ ΜΕ ΚΟΝΤΕΣ ΜΥΤΕΣ, ΟΙ ΘΡΑΚΕΣ ΞΑΝΘΟΥΣ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΑ ΜΑΛΛΙΑ)." ΚΑΙ ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΝΑ ΠΕΙ, "ΑΛΛΑ ΕΙ ΧΕΙΡΑΣ ΕΧΟΝ ΒΟΕΣ ΙΠΠΟΙ ΤΕ ΗΕ ΛΕΟΝΤΕΣ Ή ΓΡΑΨΑΙ ΧΕΙΡΕΣΣΙ ΚΑΙ ΕΡΓΑ ΤΕΛΕΙΝ ΑΠΕΡ ΑΝΔΡΕΣ, ΙΠΠΟΙ ΜΕΝ Θ' ΙΠΠΟΙΣΙ, ΒΟΕΣ ΔΕ ΤΕ ΒΟΥΣΙΝ ΟΜΟΙΑΣ. (ΑΝ ΤΑ ΒΟΔΙΑ, ΤΑ ΑΛΟΓΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΖΩΓΡΑΦΙΣΟΥΝ, ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΑΝ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΑΛΟΓΙΣΙΟΥΣ, ΒΟΔΙΣΙΟΥΣ ΚΑΙ ΛΙΟΝΤΑΡΙΣΙΟΥΣ)"

Ο ΞΕΝΟΦΑΝΗΣ ΠΙΣΤΕΥΕ ΟΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΛΕΒΕΙ, ΝΑ ΒΙΑΖΕΙ, ΝΑ ΓΑΜΑΕΙ ΚΤΛ. ΑΥΤΟΣ, Ο ΠΛΑΤΩΝΑΣ, Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΑΞΙΜΑΝΔΡΟΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΕΔΙΚΑΣΑΝ ΤΗΝ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΕΙΑ, ΟΧΙ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ (ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ Ο ΓΙΑΧΒΕ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ, ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΗΜΙ-ΕΙΔΩΛΟ).

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΓΕΝΕΣΤΕΡΟ ΑΝΑΞΙΜΑΝΔΡΟ, ΑΥΤΟΣ ΔΙΕΤΥΠΩΣΕ ΤΟ "ΑΠΕΙΡΟΝ" ΤΟΥ ΘΕΟΥ. ΟΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ. ΔΕΝ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ. ΔΕΝ ΤΟΝ ΓΕΝΝΑΕΙ ΜΙΑ ΚΑΡΙΟΛΑ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΥΣΤΑΡΑΣ ΑΣΤΡΑΙΟΣ. ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΡΟΣ ΚΑΙ ΑΘΑΝΑΤΟΣ, ΚΑΙ ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΕΩΣ, ΔΕΝ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ.

ΟΠΟΤΕ, ΠΟΙΟΣ ΠΟΥΣΤΑΡΑΣ, ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΔΙΕΤΥΠΩΣΑΝ ΠΡΩΤΟΙ ΤΟΝ ΜΟΝΟΘΕΪΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΙΑΣ;

ΚΥΡΙΕ ΕΛΕΗΣΟΝ.


34
... ΚΟΥΡΑΔΟΜΑΓΚΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ, "ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΠΑΙΖΕΤΕ ΜΕ ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΣΦΑΙΡΕΣ, Ε;" ΜΟΥ ΡΙΧΝΕΙ ΕΝΑ ΣΑΔΙΣΤΙΚΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ Ο ΕΥΡΥΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΦΗΝΕΙ ΤΟ ΠΙΣΤΟΛΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ. ΟΠΟΤΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΠΙΣΤΟΛΙ Ο ΜΑΓΚΑΚΟΣ, ΤΟ ΒΑΖΕΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΜΠΑΝΓΚ! ΕΝΑΣ ΑΕΡΑΣ ΚΟΜΜΑΤΙΩΝ ΤΟΥ ΚΡΑΝΙΟΥ ΜΙΓΜΕΝΟΣ ΜΕ ΑΙΜΑΤΑ, ΠΕΤΑΧΤΗΚΕ ΕΞΩ ΑΠ' ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΙΟΥ ΤΟΥ. ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΒΑΛΑΜΕ ΤΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΤΟ ΜΑΛΑΚΙΣΤΗΡΙ ΕΙΧΕ ΣΗΜΑΔΕΨΕΙ ΣΤΟ ΣΦΗΝΟΕΙΔΕΣ ΚΟΚΚΑΛΟ ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΗΜΑΔΕΨΕΙ ΣΤΟΝ ΚΡΟΤΑΦΟ, ΟΠΟΤΕ ΕΠΕΣΕ ΚΑΤΩ ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΜΑΤΙ ΝΑ ΚΡΕΜΕΤΑΙ ΑΠ' ΤΟ ΟΠΤΙΚΟ ΝΕΥΡΟ ΣΑΝ ΛΑΣΤΙΧΟ, ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΕ "ΒΟΗΘΕΙΑ". ΕΜΕΙΣ ΦΥΣΙΚΑ ΤΗΝ ΚΑΝΑΜΕ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΑΦΗΣΕΙ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑΤΑ ΣΤΟ ΠΙΣΤΟΛΙ ΑΦΟΥ ΦΟΡΟΥΣΑΜΕ ΤΑ ΔΕΡΜΑΤΙΝΑ ΓΑΝΤΙΑ ΜΑΣ, ΟΠΟΤΕ ΜΟΝΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑΤΑ ΗΤΑΝ ΠΑΝΩ. ΑΥΤΟΣ ΤΥΦΛΩΘΗΚΕ ΜΕ ΜΙΑ ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΜΕΝΗ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΙ ΙΣΙΑ ΓΡΑΜΜΗ ΕΓΚΑΡΣΙΩΣ ΤΩΝ ΜΑΤΙΩΝ ΤΟΥ.


Ο ΟΡΑΜΑΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΕΥΟΥΝ ΣΤΟ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΑΓΕΙΑΣ ΣΟΥ, ΟΧΙ ΣΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΓΕΙΑ. ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΞΟΡΚΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΟΡΑΜΑΤΙΣΜΟΥ, ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΑ "ΠΕΠΥΡΩΜΕΝΑ ΒΕΛΗ ΤΟΥ ΠΟΝΗΡΟΥ" ("ΕΠΙ ΠΑΣΙΝ ΑΝΑΛΑΒΟΝΤΕΣ ΤΟΝ ΘΥΡΕΟΝ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ, ΕΝ Ω ΔΥΝΗΣΕΣΘΕ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΒΕΛΗ ΤΟΥ ΠΟΝΗΡΟΥ ΤΑ ΠΕΠΥΡΩΜΕΝΑ ΣΒΕΣΑΙ"). ΑΠΛΩΣ ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ ΟΤΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΡΙΧΝΕΙ ΤΟ ΠΕΠΥΡΩΜΕΝΟ ΒΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΘΥΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΘΕΣ ΝΑ ΠΛΗΞΕΙΣ. ΕΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΤΟΥ ΓΑΜΗΣΕΙΣ ΤΟ ΣΥΚΩΤΙ, ΑΠΛΩΣ ΡΙΧΝΕΙΣ ΕΝΑ ΒΕΛΟΣ ΣΤΟ ΔΕΞΙ ΤΟΥ ΠΛΕΥΡΟ - ΜΑΛΙΣΤΑ, ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤ' ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΥΗΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΜΑΓΕΙΑ, ΘΑ ΤΟ ΝΙΩΣΕΙ ΑΜΕΣΩΣ.ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ, ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑ:

ΕΔΩ ΔΕΝ Θ' ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΣΤΟΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΝΕΟΣΑΤΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΠΑΓΑΝΟΣΑΤΑΝΙΣΜΟ, ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΗΓΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΕΓΡΑΦΗΣΑΝ ΤΟΝ ΔΕΚΑΤΟ ΕΝΑΤΟ ΑΙΩΝΑ (ΠΟΥ ΤΟΤΕ Ο ΝΕΟΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΓΑΝΟΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ ΗΤΑΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ, ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ, ΕΝΩ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΙΣΜΟ - ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟ - ΤΟΝ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ Ο ΚΡΟΟΥΛΙ ΚΑΙ Ο ΑΡΘΡΟΥΡ ΕΝΤΟΥΑΡΝΤ ΓΑΙΗΤ.)

ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΔΙΑΒΟΛΙΣΤΙΚΗΣ ΜΥΗΣΕΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΒΑΠΤΙΣΗ ΣΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ. ΔΗΛΑΔΗ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΞΟΡΚΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ, ΤΗΝ ΦΩΤΕΙΝΟΤΗΤΑ, ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΟΥ ΔΡΑΚΟΝΤΟΣ, ΤΟΥ ΘΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΙΕΡΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΟ ΣΤΑΔΙΟ, ΓΙΑΤΙ ΠΑΘΑΙΝΕΙΣ ΣΠΑΣΜΟΥΣ, ΚΑΙΓΕΣΑΙ, ΚΤΛ. ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΕΙΣΑΙ ΑΛΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ. ΑΚΥΡΩΝΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΤΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΒΑΠΤΙΣΜΑ, ΑΛΛΑ ΣΟΥ ΕΞΟΡΚΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΕΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΕΚ ΦΥΣΕΩΣ, ΟΠΟΤΕ ΜΕΤΑ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΛΙΓΟ Ή ΠΟΛΥ Ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΣΟΥ. ΘΑ ΜΕΙΩΘΕΙ Ο ΦΟΒΟΣ ΣΟΥ, ΑΣ ΠΟΥΜΕ, ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΨΕΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΥΜΠΟΝΟΙΑ. Ο ΕΥΡΥΝΟΜΟΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΤΕΛΕΤΗ Ή ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΑ Ή ΣΤΑ ΑΡΧΑΙΑ Ή ΣΤΑ ΛΑΤΙΝΙΚΑ, ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΑΙ ΟΝΟΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΡΑΜΟΥΡ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΒΑΠΤΙΖΕΣΑΙ.

ΥΠ' ΟΨΙΝ, ΣΤΗΝ ΔΑΙΜΟΝΟΛΑΤΡΙΑ (ΠΟΥ ΥΠΗΡΞΕ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΧΑΙΟΤΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΕΩΣΦΟΡΙΣΜΟΣ ΥΠΗΡΞΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΣΑΙΩΝΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ), Ο ΕΝΤΟΥΑΡΝΤ ΓΑΙΗΤ, ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ "ΔΙΑΒΟΛΟΛΑΤΡΙΑ ΕΙΣ ΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑΝ" ΚΑΙ "ΒΙΒΛΙΟΝ ΤΕΛΕΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΙΩΝ" ΚΑΤΑ ΤΟ 1800 ΟΡΙΣΕ ΤΟΝ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ:

I. ΕΩΣΦΟΡΙΣΤΗΣ = ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΤΟΝ ΕΩΣΦΟΡΟ ΩΣ ΕΝΑΝ ΑΔΙΚΗΜΕΝΟ ΦΩΤΟΔΟΤΗ ΘΕΟ (ΕΡΜΗΝΕΥΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΓΡΑΦΕΣ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ). ΙΣΤΟΡΙΚΩΣ, ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΕΩΣΦΟΡΙΣΤΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΟ 1200. ΥΠΗΡΞΕ ΔΗΛΑΔΗ ΕΝΑ ΤΑΓΜΑ ΟΝΟΜΑΤΙ "ΕΩΣΦΟΡΙΣΤΕΣ" ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΑΝΘΙΣΕ ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ "ΚΟΥΡΜΑΙΗΝΖ", ΣΤΗΝ "ΚΟΡΚΩΛΝ" ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ ΤΟΥΣ. ΑΥΤΟΙ ΠΙΑΣΤΗΚΑΝ ΑΠ' ΤΗΝ ΙΕΡΑ ΕΞΕΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟ ΟΤΙ ΟΜΟΛΟΓΗΣΑΝ ΑΥΤΟΒΟΥΛΩΣ ΚΑΙ ΦΑΝΑΤΙΚΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΕΩΣΦΟΡΟ, ΧΩΡΙΣ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΕΠ' ΑΥΤΟΥ (ΟΤΙ ΟΜΟΛΟΓΗΣΑΝ ΧΩΡΙΣ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΟ) ΚΑΙ ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΚΑΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΠΥΡΡΑ. ΓΙ' ΑΥΤΟ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΘΕΩΡΗΘΕΙ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΕΩΣΦΟΡΙΣΜΟΥ, ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΟΠΟΥ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΕΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗ Η ΑΡΧΕΤΥΠΗ ΜΑΣΟΝΙΑ, ΕΦ' ΟΣΟΝ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΞΕΦΥΓΑΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ. ΑΛΛΑ, ΠΑΡ' ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΕΩΣΦΟΡΙΣΤΕΣ.

II. ΔΑΙΜΟΝΟΛΑΤΡΗΣ = ΑΥΤΟΙ ΥΠΗΡΞΑΝ ΑΠ' ΤΑ ΑΡΧΑΙΟΤΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. ΔΗΛΑΔΗ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΑΓΑΠΟΥΝ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΚΑΙ ΥΠΟΧΘΟΝΙΑ ΔΑΙΜΟΝΙΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΕΣ, ΑΦΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΤΑ ΔΑΙΜΟΝΙΑ ΣΑΝ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ ΘΕΟΥΣ ΤΟΥΣ. ΤΑ ΔΑΙΜΟΝΙΑ ΤΑ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΑ ΕΓΩΪΣΤΙΚΟΥΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΛΟΓΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ. ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΛΟ.

III. ΣΑΤΑΝΙΣΤΗΣ, ΔΙΑΒΟΛΟΛΑΤΡΗΣ, ΔΙΑΒΟΛΙΣΤΗΣ, ΝΤΙΑΜΠΟΛΟΥΣ ΚΑΛΤΙΣ: Ο ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ, ΙΣΤΟΡΙΚΩΣ, ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΜΕΣΑΙΩΝΑ. ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ, ΕΝΑ ΑΠ' ΑΥΤΑ Ο ΠΡΩΗΝ ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΤΗΣ ΙΩΑΝΝΑΣ ΤΗΣ ΛΩΡΕΝΗΣ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΕΓΙΝΕ ΣΑΤΑΝΙΣΤΗΣ, ΚΑΙ ΘΥΣΙΑΣΕ ΑΠΟ 80 ΕΩΣ 200 ΠΑΙΔΙΑ ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ. ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ "ΖΙΛΛ ΝΤΕ ΡΑΙ". ΛΟΓΩ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΟΓΩ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΥ - ΟΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΙΜΩΡΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΑΤΡΕΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ... ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ...), ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΚΡΕΜΑΣΤΗΚΕ. ΩΣΤΟΣΟ, ΤΑ ΘΕΟΛΟΓΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ, ΜΕ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟΝ ΜΑΓΟ ΚΥΝΩΠΑ. Ο ΕΛΛΗΝ ΚΥΝΩΨ ΤΗΣ ΠΑΤΜΟΥ, ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΟ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΚΑΙ ΕΛΕΓΕ ΨΕΜΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΙΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΤΕΙΝΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ ΤΟΥ ΨΕΥΤΙΚΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΟΣ.

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ, Ο ΜΑΓΟΣ ΠΟΥ ΔΙΑΤΑΖΕΙ ΔΑΙΜΟΝΙΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ, ΑΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΗΣ ΑΛΛΑ ΣΑΤΑΝΙΣΤΗΣ. ΕΙΔΩΛΟ = ΕΙΚΟΝΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΨΕΥΤΙΚΟΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ ΘΕΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΥΛΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ, ΑΛΛΟΤΕ ΖΩΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥ. ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΘΕΟΛΟΓΙΑ, ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΝΕΟΠΛΑΤΩΝΙΚΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ, ΤΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΘΕΟΥ - ΙΗΣΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΑΫΛΑ ΚΑΙ ΑΠΛΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΟΡΦΗ ΑΝΘΡΩΠΟΥ Ή ΖΩΟΥ. ΑΥΤΟ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΙΚΟΥΣ: ΟΤΙ ΟΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΘΕΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΫΛΟΙ, ΑΕΙΚΙΝΗΤΟΙ ΚΑΙ ΖΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ, ΑΚΑΤΑΝΟΗΤΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΔΙΑΣΤΑΣΗ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΟΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΕΩΣ, ΕΝΩ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΟΡΦΗ ΑΝΘΡΩΠΟΥ Ή ΖΩΟΥ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ. ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ, ΤΑ ΕΙΔΩΛΑ, ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΟΙ ΘΕΟΙ (ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΗΛΑΔΗ) ΠΟΥ ΕΚ ΦΥΣΕΩΣ ΥΠΟΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΦΥΣΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΦΥΣΙΚΗ ΜΟΡΦΗ ΕΞ ΑΡΧΗΣ.

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ: Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΗΤΑΝ ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΗΤΟΥΣ. ΓΕΝΙΚΩΣ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΚΟΙΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ, ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΔΗΛΟ, ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΛΙΑΝ ΕΥΚΟΛΩΣ ΝΑ ΘΕΩΡΗΘΕΙ ΜΙΑ ΨΕΥΤΙΚΗ ΘΕΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΣΗΜΑΔΙΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ Ο ΦΩΤΕΙΝΟΣ ΘΕΟΣ. ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΟΜΩΣ, ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. Α, ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΑΝ ΚΑΙ ΠΟΥΣΤΗ, ΕΠΕΙΔΗ ΠΟΛΛΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ, ΚΥΡΙΩΣ ΑΘΗΝΑΙΟΙ, ΗΤΑΝ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΩΣ ΚΩΛΟΜΠΑΡΑΔΕΣ. ΓΙ' ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΨΕΥΤΙΚΟΣ ΘΕΟΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΒΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΘΕΪΚΩΝ ΣΗΜΑΔΙΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ, ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ.

ΤΟ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΑΝΩΤΕΡΟΣ, ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΙ-ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ (ΜΟΝΟ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟΣ, ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΜΟΝΟ ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ) ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΩΝ ΤΟΥ. ΟΙ ΜΑΖΕΣ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΕΣ, ΟΣΟ ΦΥΛΕΤΙΚΑ ΑΝΩΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ. ΑΠΛΩΣ ΟΙ ΦΥΛΕΤΙΚΑ ΑΝΩΤΕΡΕΣ ΜΑΖΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΙΣ ΠΙΟ ΑΡΙΣΤΕΣ, ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ, ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ.

ΠΑΡ' ΟΛΑ ΑΥΤΑ, Ο ΜΟΝΟΘΕΪΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΕ ΕΝΑΝ ΘΕΟ ΜΙΑΣ ΑΛΛΗΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΕΩΣ, ΔΕΝ ΔΙΕΤΥΠΩΘΕΙ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΑΠ' ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΑΠ' ΤΟΝ ΑΝΑΞΙΜΑΝΔΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΞΕΝΟΦΑΝΗ (V), ΤΗΝ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΟΥΣΙΑΣ (ΑΙΘΕΡΟΣ) ΑΠ' ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ, ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΛΑΤΩΝΑ - "ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ ΙΔΕΩΝ". ΑΥΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕ ΣΤ' ΑΛΗΘΕΙΑ Ο ΠΛΑΤΩΝΑΣ. ΟΤΙ Ο ΘΕΪΣΜΟΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΑΛΛΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΕΩΣ, ΚΑΙ ΟΤΙ Ο ΦΥΣΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΙΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑ Ή ΕΝΑ ΨΕΜΜΑ, ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΤΟΥ ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΤΗΝ ΘΕΪΚΟΤΗΤΑ. "ΤΟ ΣΩΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΦΥΛΑΚΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ" ΕΙΧΕ ΓΡΑΨΕΙ. ΑΛΛΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟΝ ΣΩΚΡΑΤΗ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΡΩΤΑΝΕ, "ΔΑΣΚΑΛΕ, ΠΏΣ ΝΑ ΣΕ ΘΑΨΟΥΜΕ;" ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΑΕΙ Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ, "ΠΟΎ ΘΑ ΜΕ ΒΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕ ΘΑΨΕΤΕ;". ΥΠ' ΟΨΙΝ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΟΙ ΘΕΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΔΕΝ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΙΔΕΩΝ, Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΔΙΑ ΤΟΥ ΑΠΛΟΥ: ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΥΑΛΟ; ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΝΤΕ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΔΙΕΠΟΝΤΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΑΠ' ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΝ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΩΣΤΑ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ, ΠΙΑΝΕΙΣ, ΑΚΟΥΣ ΚΤΛ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ Ή ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝ. ΓΙ' ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΙ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΑΚΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. ΚΑΙ ΕΔΩ ΤΙΘΕΤΑΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ: ΕΙΝΑΙ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΗΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, Ή ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ; ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟΣ;"

ΤΟ ΑΣΤΕΙΟ; ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΛΙΑΝ ΕΥΚΟΛΩΣ ΟΤΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΣΤΟ ΝΕΚΡΟΚΡΕΒΒΑΤΟ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ ΣΩΚΡΑΤΟΥΣ, ΑΦΟΥ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΔΙΑΛΟΓΟ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΠΛΑΤΩΝΑΣ ΑΠΟΥΣΙΑΖΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΟΥ ΣΩΚΡΑΤΟΥΣ ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΑΡΡΩΣΤΟΣ. ΠΡΩΤΟΝ, ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕ ΤΟΝ ΣΩΚΡΑΤΗ Ο ΥΠΕΡΑΡΙΟΣ ΠΛΑΤΩΝΑΣ ΚΑΙ ΑΠΛΩΣ ΔΕΝ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΤΑΝ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΙΣ ΦΑΣΙΣΤΟΦΙΛΟΣΟΦΙΕΣ ΤΟΥ, ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΑΓΕ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΑΠ' ΤΟ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΙ ΣΤΟ ΝΕΚΡΟΚΡΕΒΒΑΤΟ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ, ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΤΥΧΑΙΩΣ ΑΥΤΟ Ο ΠΛΑΤΩΝΑΣ, ΔΗΛΑΔΗ, ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΛΟΓΟ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΑΡΩΝ, ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΠΡΟΦΑΝΕΣΤΑΤΟ ΟΤΙ ΑΠΟΦΕΥΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ. ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΕΠΙΤΗΔΕΥΜΕΝΩΣ, ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΛΗΘΩΣ ΚΑΤΑΝΟΟΥΝ ΤΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΟΥ, "Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΗΤΑΝ ΑΧΡΗΣΤΟΣ. ΕΓΩ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑ ΟΛΗ ΤΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΗΚΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΣ ΔΩΣΩ ΗΘΙΚΗ ΑΞΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΜΙΑ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΧΩΡΙΣ ΑΡΚΕΤΗ ΚΑΛΟΣΥΝΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΕΣΤΗ ΣΤΙΣ ΜΑΖΕΣ, ΑΡΑ ΘΑ ΑΠΟΤΥΧΩ ΕΑΝ ΔΕΝ ΓΡΑΨΩ ΚΑΙ ΨΕΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΚΑΛΟΣΥΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΘΗΤΙΚΟΤΗΤΕΣ."

ΤΟ ΜΙΣΟ ΑΠ' ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΥ, ΝΟΜΙΖΩ ΣΤΟΥΣ "ΝΟΜΟΥΣ", ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΑΚΡΙΒΩΣ "Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΑΠ' ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΝ ΦΙΛΟΣΟΦΩΝ (ΠΙΣΤΕΥΕ ΟΤΙ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΟΙ ΦΙΛΟΣΟΦΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ) ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΛΗΝΑΓΩΓΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ. ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΔΕ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟΥ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ ΑΥΤΟ. (III)

[Ο ΟΠΟΙΟΣ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΚΙΒΙΑΔΗ, ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠ' ΤΙΣ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΦΙΓΟΥΡΕΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΠΟΥ ΑΔΙΚΗΣΕ ΤΡΟΜΕΡΑ Η ΑΘΗΝΑΪΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΠΡΩΤΑ ΑΠΟΔΙΔΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΩΣ ΣΤΟΝ ΜΙΛΤΙΑΔΗ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Ο ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΝΑ ΠΕΙ "ΟΥΚ ΕΑ ΜΕ ΚΑΘΕΥΔΕΙΝ ΤΟ ΤΟΥ ΜΙΛΤΙΑΔΟΥ ΤΡΟΠΑΙΟΝ - ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΩ ΤΟ ΤΡΟΠΑΙΟΝ ΤΟΥ ΜΙΛΤΙΑΔΟΥ"(I), ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΗΚΕ ΩΣ ΝΙΚΗ ΤΟΥ Η ΝΑΥΜΑΧΙΑ ΤΩΝ ΘΕΡΜΟΠΥΛΩΝ, ΕΝΩ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΕΝΑ ΑΠ' ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΟ ΠΏΣ Ο ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΡΟΥΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΤΩΝ ΣΠΑΡΤΙΑΤΩΝ, ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΥΠΕΧΩΡΗΣΕ. ΦΥΣΙΚΑ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΟΙ ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΤΟΥ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΑΝ. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΕΞΟΣΤΡΑΚΙΣΑΝ, ΚΑΙ ΒΡΗΚΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ Ο ΞΕΡΞΗΣ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙ ΓΙΑ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΕΝΘΥΜΟΥΜΕΝΟΣ ΟΤΙ ΤΟΝ ΚΑΤΑΓΑΜΗΣΕ, ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΩΣ Ο ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ ΟΤΑΝ Ο ΞΕΡΞΗΣ ΤΟΥ 'ΠΕ ΝΑ ΗΓΗΘΕΙ ΤΩΝ ΠΕΡΣΩΝ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΠΛΑΤΑΙΩΝ.

(I) ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΥ ΜΕΤΑ ΦΥΛΑΚΙΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΙΛΤΙΑΔΗ ΕΠΕΙΔΗ - ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΧΥΣΟΠΕΔΩΣΗ ΤΩΝ ΠΕΡΣΩΝ (II) - ΕΧΑΣΕ ΣΕ ΜΙΑ ΜΑΧΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΜΥΔΙΣΕΙ, ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΔΕΧΤΕΙ ΕΝΑ ΒΕΛΟΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙ ΣΗΨΑΙΜΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ, ΟΠΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΝ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ, ΚΑΙ ΚΑΤ' ΕΠΕΚΤΑΣΙΝ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΚΑΤΕΔΙΚΑΣΑΝ, ΑΛΛΑ ΕΒΑΛΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ.

(IΙ) ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΑΡΤΕΜΙΣΙΑ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟΝ ΞΕΡΞΗ ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΝ ΑΠ' ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ. ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ. ΑΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΤΑΝ ΤΟΤΕ Η ΠΕΡΣΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΑΜΟΘΡΕΦΤΟ ΚΩΛΟΠΑΙΔΟ ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ, ΠΟΥ ΠΛΗΝ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΙΓΙΚΟΤΗΤΟΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΡΧΗΓΙΚΗ ΑΞΙΑ, ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΚΛΑΒΩΣΕΙ ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΚΠΟΛΙΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΠΕΙΡΕΙ ΜΠΑΣΤΑΡΔΙΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΠΡΟΤΙΜΩΝΤΑΣ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΤΟΥ ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΚΩΛΟΧΙΠΗ ΔΙΟΓΕΝΟΥΣ ΑΝΤΙ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ. ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΕΙΠΑΝ "ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ; ΔΕΝ ΣΟΥ 'ΠΕ Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΚΩΛΙΑΣΕΙΣ;" ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΤΟ ΕΠΗΡΜΕΝΟ ΚΩΛΟΠΑΙΔΟ "Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΔΕΝ ΕΦΤΑΣΕ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΑ ΕΓΩ", ΓΙ' ΑΥΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΥΠΟΝΟΙΕΣ ΟΤΙ Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕ ΤΗΝ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΗ ΤΟΥ.

ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ (Η ΑΡΤΕΜΙΣΙΑ) ΤΟΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΣΕ (ΤΟΝ ΞΕΡΞΗ) ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΜΑΧΗ ΣΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΝΕΙ, "ΑΓΑΠΗΤΗ ΜΟΥ, ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΜΑΧΕΣ ΤΙΣ ΧΑΣΑΜΕ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΠΑΡΩΝ ΕΓΩ." ΤΕΛΙΚΩΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΟΙ ΠΕΡΣΕΣ ΤΡΕΧΑΝΕ ΜΗ ΦΑΝΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΟΥΤΣΟ ΣΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ, Η ΑΡΤΕΜΙΣΙΑ ΒΥΘΙΖΕΙ ΠΕΡΣΙΚΟ ΠΛΟΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΑΜΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ. ΚΑΙ Ο ΞΕΡΞΗΣ ΝΟΜΙΖΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΛΕΕΙ "ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΑΝΤΡΕΣ ΜΟΥ", ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΛΟΙΟ ΠΟΥ ΒΟΥΛΙΑΧΤΗΚΕ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΩΝ ΠΕΡΣΩΝ. ΤΕΛΙΚΑ ΟΜΩΣ ΕΜΑΘΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΑΝΑΚΟΥΣΕΙ ΤΗΝ ΑΡΤΕΜΙΣΙΑ ΘΑ ΤΟΝ ΧΥΣΟΠΟΝΤΙΣΟΥΝ. ΟΠΟΤΕ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΣΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΠΛΑΤΑΙΩΝ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΦΑΕΙ ΠΟΥΤΣΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΩΛΟΣΤΡΑΤΟΣ ΤΟΥ, ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΕ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ ΧΕΣΜΕΝΟΣ.

(III) Ο ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΕΙΠΕ ΨΕΜΜΑΤΑ ΟΤΙ ΤΟΥ 'ΔΕΙΞΑΝ ΟΙ ΘΕΟΙ ΟΡΑΜΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ Ο ΟΦΙΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΆΣ - ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ - ΕΦΥΓΕ ΚΑΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ. ΕΤΣΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΕΚΚΕΝΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΜΕΡΟΣ... (ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ)

35
ΙΕΡΟΕΞΕΤΑΣΙΣ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ

(΄Γ ΔΙΑΚΟΝΙΑ)

https://www.youtube.com/watch?v=sOfN5B7lMYI

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΙΑΙ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΣ:

"ΠΟΥΛΒΕΡΕΜ", ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΔΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΔΟΚΟΥΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΙΕΡΟΕΞΕΤΑΣΤΗΣ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ, ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΥ ΚΑΙ ΕΣΧΑΤΟΥ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ, ΤΟΥ ΟΝΤΟΣ, ΤΟΥ ΓΕΝΟΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΣΟΜΕΝΟΥ ΘΕΟΥ, ΑΦΟΣΙΩΜΕΝΟΣ ΔΕ ΕΝ ΒΙΩ ΕΙΣ ΤΟΝ ΛΟΓΟΝ ΤΟΥ ΑΓΡΑΦΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΑΓΙΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΥ ΑΥΤΟΥ.

ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΝ ΥΜΙΝ, (Ω) ΤΗΡΟΥΝΤΕΣ ΕΜΠΡΑΚΤΩΣ ΤΑΣ ΕΝΤΟΛΑΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΗΜΩΝ. ΤΑΚΗΣΟΜΕΝΑ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΥΜΩΝ ΕΝ ΤΑΥΤΗ ΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΗ ΕΤΕΡΑ, ΣΙΔΕΡΑ ΒΛΗΘΩΣΙΝ ΕΙΣ ΤΑ ΜΑΓΟΥΛΑ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙ ΣΑΡΚΕΣ ΑΥΤΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΘΩΣΙΝ ΕΣΤΗΚΟΝΤΩΝ ΑΥΤΩΝ ΕΠΙ ΤΟΥΣ ΠΟΔΑΣ ΑΥΤΩΝ, ΚΑΙ ΟΙ ΟΔΟΝΤΕΣ ΑΥΤΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΘΩΣΙ ΚΑΙ ΡΥΗΣΟΝΤΑΙ ΕΙΣ ΤΑΣ ΟΠΑΣ ΤΩΝ ΣΤΟΜΑΤΩΝ ΑΥΤΩΝ, ΙΔΟΝΤΩΝ ΑΥΤΩΝ, ΚΑΙ ΟΙ ΟΦΘΑΛΜΟΙ ΑΥΤΩΝ ΤΗΧΘΩΣΙ ΕΝ ΛΕΥΚΩ ΡΕΥΣΤΩ ΕΠΙ ΤΩΝ ΜΑΓΟΥΛΩΝ ΑΥΤΩΝ, ΙΝΑ ΖΩΝΤΕΣ ΕΡΠΥΣΩΣΙΝ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΚΑΤΑΧΘΟΝΙΟΥ ΘΥΣΙΑΣΤΗΡΙΟΥ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΗΜΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟ ΤΩΝ ΠΟΔΩΝ ΥΜΩΝ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΑΣ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ." ΕΙΠΕΝ ΑΥΤΩ, 'ΣΥ ΕΙ Ο ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΤΩΝ ΙΟΥΔΑΙΩΝ;' ΑΠΕΚΡΙΘΗ ΑΥΤΩ Ο ΙΗΣΟΥΣ, 'ΑΦ' ΕΑΥΤΟΥ ΣΥ ΤΟΥΤΟ ΛΕΓΕΙΣ Ή ΑΛΛΟΙ ΣΟΙ ΕΙΠΟΝ ΠΕΡΙ ΕΜΟΥ;' ".


ΑΞΙΖΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ, ΣΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ, Ο ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΚΟΣ ΜΑ ΛΙΑΝ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΟΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΙΛΑΤΟ, ΟΠΟΥ, ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ, ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ (Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΕΚΦΡΑΣΗ "ΟΙ ΙΟΥΔΑΙΟΙ" ΑΝΤΙ ΤΗΣ ΕΚΦΡΑΣΕΩΣ "ΟΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ" ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ) ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΑΠΛΩΣ ΩΣ "ΚΑΚΟΥΡΓΟ".

"ΑΠΕΚΡΙΘΗ Ο ΠΙΛΑΤΟΣ, 'ΜΗΤΙ ΕΓΩ ΙΟΥΔΑΙΟΣ ΕΙΜΙ; ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΟ ΣΟΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ ΠΑΡΕΔΩΚΑΝ ΣΕ ΕΜΟΙ, ΤΙ ΕΠΟΙΗΣΑΣ;' ΑΠΕΚΡΙΘΗ Ο ΙΗΣΟΥΣ, 'Η ΒΑΣΙΛΕΙΑ Η ΕΜΗ ΟΥΚ ΕΣΤΙΝ ΕΚ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟΥΤΟΥ, ΕΙ ΕΚ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟΥΤΟΥ ΗΝ Η ΒΑΣΙΛΕΙΑ Η ΕΜΗ, ΟΙ ΥΠΗΡΕΤΑΙ ΑΝ ΟΙ ΕΜΟΙ ΗΓΩΝΙΖΟΝΤΟ, ΙΝΑ ΜΗ ΠΑΡΑΔΟΘΩ ΤΟΙΣ ΙΟΥΔΑΙΟΙΣ. ΝΥΝ ΔΕ Η ΒΑΣΙΛΕΙΑ Η ΕΜΗ ΟΥΚ ΕΣΤΙΝ ΕΝΤΕΥΘΕΝ.' "

Ο ΙΗΣΟΥΣ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΑΕΙ, "ΣΥ ΛΕΓΕΙΣ ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΕΙΜΙ ΕΓΩ. ΕΓΩ ΕΙΣ ΤΟΥΤΟ ΓΕΓΕΝΝΗΜΑΙ ΚΑΙ ΕΙΣ ΤΟΥΤΟ ΕΛΗΛΥΘΑ ΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟΝ, ΙΝΑ ΜΑΡΤΥΡΗΣΩ ΤΗ ΑΛΗΘΕΊΑ. ΠΑΣ Ο ΩΝ ΕΚ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΑΚΟΥΕΙ ΜΟΥ ΤΗΣ ΦΩΝΗΣ."

ΚΑΙ ΡΩΤΑΕΙ Ο ΠΙΛΑΤΟΣ, "ΤΙ ΕΣΤΙΝ Η ΑΛΗΘΕΙΑ;" Ο ΙΗΣΟΥΣ ΟΜΩΣ ΑΡΝΕΙΤΑΙ Ν' ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ, ΟΠΟΤΕ Ο ΠΙΛΑΤΟΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΞΑΝΑ ΣΤΟΥΣ "ΙΟΥΔΑΙΟΥΣ" ΚΑΙ ΛΕΕΙ, "ΕΓΩ ΟΥΔΕΜΙΑΝ ΑΙΤΙΑΝ ΕΥΡΙΣΚΩ ΕΝ ΑΥΤΩ," ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΕΚ ΤΩΝ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΩΝ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ. ΚΑΙ ΡΩΤΑΕΙ ΑΝ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ Ν' ΑΦΗΣΕΙ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ Ή ΤΟΝ ΒΑΡΑΒΒΑ. ΕΚΕΙΝΟΙ ΔΕ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ "ΑΠΟΛΥΣΕΙ" ΤΟΝ ΒΑΡΑΒΒΑ. ΕΞΗΓΕΙ ΤΟΤΕ Ο ΙΩΑΝΝΗΣ, "ΗΝ ΔΕ Ο ΒΑΡΑΒΒΑΣ ΛΗΣΤΗΣ."

ΤΟΤΕ Ο ΠΙΛΑΤΟΣ ΜΑΣΤΙΓΩΣΕ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ, ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΔΕ ΤΟΥ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΤΟ ΑΓΚΑΘΙΝΟ ΣΤΕΦΑΝΟ, ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΚΟΚΚΙΝΟ ΙΜΑΤΙΟΝ, ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΡΑΠΙΖΟΝΤΕΣ ΑΥΤΩ.

"ΕΞΗΛΘΕΝ ΟΥΝ ΠΑΛΙΝ ΕΞΩ Ο ΠΙΛΑΤΟΣ ΚΑΙ ΛΕΓΕΙ ΑΥΤΟΙΣ, 'ΙΔΕ, ΑΓΩ ΥΜΙΝ ΑΥΤΟΝ ΕΞΩ, ΙΝΑ ΓΝΩΤΕ ΟΤΙ ΕΝ ΑΥΤΩ ΟΥΔΕΜΙΑΝ ΑΙΤΙΑΝ ΕΥΡΙΣΚΩ.' ΕΞΗΛΘΕΝ ΟΥΝ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΕΞΩ ΦΟΡΩΝ ΤΟΝ ΑΚΑΝΘΙΝΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΡΦΥΡΟΥΝ ΙΜΑΤΙΟΝ. ΚΑΙ ΛΕΓΕΙ Ο ΠΙΛΑΤΟΣ ΑΥΤΟΙΣ, 'ΙΔΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ!' "ΜΑ ΕΚΕΙΝΟΙ, " ΕΚΡΑΥΓΑΖΟΝ 'ΣΤΑΥΡΩΣΟΝ!' " Ο ΠΙΛΑΤΟΣ ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΩΣΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΙ ΑΙΤΙΑ Ο ΙΔΙΟΣ, ΑΛΛΑ, "ΑΠΕΚΡΙΘΗΣΑΝ ΑΥΤΩ ΟΙ ΙΟΥΔΑΙΟΙ, 'ΗΜΕΙΣ ΝΟΜΟΝ ΕΧΟΜΕΝ, ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΝΟΜΟΝ ΗΜΩΝ ΟΦΕΙΛΕΙ ΑΠΟΘΑΝΕΙΝ, ΟΤΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΕΟΥ ΥΙΟΝ ΕΠΟΙΗΣΕΝ.' ΤΟΤΕ Ο ΠΙΛΑΤΟΣ "ΜΑΛΛΟΝ ΕΦΟΒΙΘΗ, ΚΑΙ ΕΙΣΗΛΘΕΝ ΕΙΣ ΤΟ ΠΡΑΙΤΩΡΙΟΝ ΠΑΛΙΝ ΚΑΙ ΛΕΓΕΙ ΤΩ ΙΗΣΟΥ, 'ΠΟΘΕΝ ΕΙ ΣΥ;' ( ΑΠΟ ΠΟΎ ΕΙΣΑΙ; ) Ο ΔΕ ΙΗΣΟΥΣ ΑΠΟΚΡΙΣΙΝ ΟΥΚ ΕΔΩΚΕΝ ΑΥΤΩ. ΛΕΓΕΙ ΟΥΝ ΑΥΤΩ Ο ΠΙΛΑΤΟΣ, 'ΕΜΟΙ ΟΥ ΛΑΛΕΙΣ; ΟΥΚ ΟΙΔΑΣ ΟΤΙ ΕΞΟΥΣΙΑΝ ΕΧΩ ΣΤΑΥΡΩΣΑΙ ΣΕ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑΝ ΕΧΩ ΑΠΟΛΥΣΑΙ ΣΕ;' ΑΠΕΚΡΙΘΗ Ο ΙΗΣΟΥΣ, 'ΟΥΚ ΕΙΧΕΣ ΕΞΟΥΣΙΑΝ ΟΥΔΕΜΙΑΝ ΚΑΤ' ΕΜΟΥ, ΕΙ ΜΗ ΗΝ ΣΟΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟΝ ΑΝΩΘΕΝ, ΔΙΑ ΤΟΥΤΟ Ο ΠΑΡΑΔΟΥΣ ΜΕ ΣΟΙ ΜΕΙΖΟΝΑ ΑΜΑΡΤΙΑΝ ΕΧΕΙ.' "

[ΣΗΜΕΙΩΣΙΣ: ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΟΝ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΟΤΙ Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΙΟΥΔΑΙΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΠΙΛΑΤΟΥ "ΙΝΑ ΜΗ ΜΙΑΝΘΩΣΙ," ΕΝΩ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΜΠΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΚΙΟΛΑΣ (ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΜΙΛΑΝΕ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ - ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΚΗΡΥΞΕ ΚΑΙ ΕΝΩΠΙΟΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ, ΚΑΙ ΕΧΑΡΗ ΚΙΟΛΑΣ ΟΤΑΝ ΕΜΑΘΕ ΟΤΙ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΟΥΝ, ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΗ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΦΙΛΙΠΠΟ. ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ, ΟΛΟΙ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΜΕΝΟΙ ΑΠ' ΤΟ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΞΥΛΟΥΡΓΟΣ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ, ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ, ΗΤΑΝ ΛΟΓΙΚΟΤΑΤΟ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ, ΓΙ' ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΝ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΓΝΩΣΤΙΚΙΣΤΙΚΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΒΡΙΘΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ. Η ΔΕ "ΑΠΟΚΑΛΥΨΙΣ" ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣΤΑΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΓΝΩΣΕΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΤΡΑΓΩΔΙΩΝ ΚΑΙ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΩΝ. ΕΠΙΣΗΣ, Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΤΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟ "ΟΥ ΓΑΡ ΟΙΔΑΣΙ ΤΙ ΠΟΙΟΥΣΙ," ΓΙΑΤΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΡΕΙ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ, ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΓΧΩΡΕΙ, ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ Η ΑΜΑΡΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ ΠΙΛΑΤΟΥ.]

ΕΚΕΙ Ο ΠΙΛΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΡΑΨΕΙ ΣΤ' ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΣΕΙ, ΑΛΛΑ, " ΟΙ ΔΕ ΙΟΥΔΑΙΟΙ ΕΚΡΑΖΟΝ ΛΕΓΟΝΤΕΣ, 'ΕΑΝ ΤΟΥΤΟΝ ΑΠΟΛΥΣΗΣ, ΟΥΚ ΕΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙΣΑΡΟΣ. ΠΑΣ Ο ΒΑΣΙΛΕΑ ΕΑΥΤΟΝ ΠΟΙΩΝ ΑΝΤΙΛΕΓΕΙ ΤΩ ΚΑΙΣΑΡΙ.'. " ΕΚΕΙ ΕΦΟΒΗΘΗ ΛΙΑΝ Ο ΠΙΛΑΤΟΣ, ΔΙΟΤΙ ΕΙΧΕ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΓΙΑ ΑΝΥΠΑΚΟΗ ΣΤΟΝ ΚΑΙΣΑΡΑ - ΜΑΛΙΣΤΑ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΤΑΥΡΩΣΗ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ, Ο ΤΙΒΕΡΙΟΣ ΤΟΝ ΚΑΤΕΔΙΚΑΣΕ ΕΙΣ ΘΑΝΑΤΟΝ, ΑΛΛΑ ΨΟΦΗΣΕ Ο ΤΙΒΕΡΙΟΣ (ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΕ Ο ΚΑΛΙΓΟΥΛΑΣ, ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΑΚΥΡΩΣΕ ΤΗΝ ΔΙΑΘΗΚΗ ΤΟΥ ΤΙΒΕΡΙΟΥ ΠΟΥ ΕΔΙΝΕ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΓΕΜΕΛΛΟ, ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΕ ΤΕΛΙΚΩΣ), ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΓΥΡΙΣΕ Ο ΠΙΛΑΤΟΣ Ο ΚΑΛΙΓΟΥΛΑΣ ΜΕΤΕΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΠΟΙΝΗ ΣΕ ΕΞΟΡΙΑ.

Ο ΠΙΛΑΤΟΣ, ΠΑΡ' ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΕΠΕΜΕΝΕ ΝΑ ΑΠΟΛΥΣΕΙ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ, ΑΛΛΑ, " ΟΙ ΔΕ ΕΚΡΑΥΓΑΣΑΝ, 'ΑΡΟΝ, ΑΡΟΝ, ΣΤΑΥΡΩΣΟΝ ΑΥΤΟΝ.' ΛΕΓΕΙ ΑΥΤΟΙΣ Ο ΠΙΛΑΤΟΣ, 'ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΕΑ ΥΜΩΝ ΣΤΑΥΡΩΣΩ;' ΑΠΕΚΡΙΘΗΣΑΝ ΟΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ, 'ΟΥΚ ΕΧΟΜΕΝ ΒΑΣΙΛΕΑ ΕΙ ΜΗ ΚΑΙΣΑΡΑ.' " Ε, ΚΑΙ ΤΟΤΕ Ο ΠΙΛΑΤΟΣ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΕΔΩΣΕ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΩΣΟΥΝ, ΚΟΥΒΑΛΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΣΤΟΝ ΓΟΛΓΟΘΑ (ΕΛΛΗΝΙΣΤΙ "ΚΡΑΝΙΟΥ ΤΟΠΟΣ"). ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΡΟΪΔΕΨΕΙ ΔΕ, Ο ΠΙΛΑΤΟΣ ΕΓΡΑΨΕ ΣΤΑ ΛΑΤΙΝΙΚΑ, ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΒΡΑΪΚΑ ΠΑΝΩ ΑΠ' ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ, "ΙΗΣΟΥΣ ΝΑΖΩΡΑΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΙΟΥΔΑΙΩΝ", ΚΑΙ ΠΗΓΑΝ ΟΙ ΙΟΥΔΑΙΟΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΤΩΝ ΙΟΥΔΑΙΩΝ, ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ. ΚΑΙ ΑΠΗΝΤΗΣΕ Ο ΠΙΛΑΤΟΣ, "Ο ΓΕΓΡΑΦΑ, ΓΕΓΡΑΦΑ."

ΥΠ' ΟΨΙΝ, Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠ' ΤΑ ΠΛΕΟΝ ΑΜΦΙΛΕΓΟΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΗΣ ΚΑΙΝΗΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ, ΑΦΟΥ, Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΔΕΝ ΑΠΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕΙ ΖΩΝΤΑΝΟ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ, ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ, ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟΥ ΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ, ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΑΧΒΕ, ΚΑΙ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΙΣ ΙΟΥΔΑΪΚΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΑΠΟΔΙΔΟΝΤΑΣ ΠΟΛΛΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ (ΟΠΩΣ ΤΟ "ΔΙΨΩ" ΠΟΥ 'ΠΕ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ) ΣΤΟ "ΤΟ 'ΚΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΟΙ ΓΡΑΦΕΣ", ΠΑΡ' ΟΛΟ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΙΣ ΙΟΥΔΑΪΚΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΕΡΙΦΡΟΝΕΙ ΠΟΛΛΑΚΙΣ ΤΟΥΣ ΙΟΥΔΑΙΟΥΣ (ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ). ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ, ΔΗΛΑΔΗ, ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΑΧΒΕ, ΔΕΧΕΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΑΧΒΕ, ΑΛΛΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠ' ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΓΙΑΧΒΕ (ΚΑΙ, ΜΕΣΑ ΑΠ' ΤΟΝ ΒΙΟ ΤΟΥ, ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΔΕΝ ΤΗΡΗΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΚ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΤΟΥ ΓΙΑΧΒΕ - ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΑΝΕΣΤΗΣΕ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΕΣ).


(ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΕΔΑΦΙΑ ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΔΙΑ ΜΝΗΜΟΝΙΚΟΥ, ΟΠΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΜΕΡΙΚΑ ΛΑΘΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΜΙΑ ΒΙΒΛΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ.)ΟΡΑΜΑΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ:

ΤΗΝ ΛΕΞΗ "ΟΡΑΜΑΤΙΣΜΟ" ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΓΟΜΕΝΗ "ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ", Η ΟΠΟΙΑ, ΟΧΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ, ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΟΙΤΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ "ΤΡΙΤΟ ΜΑΤΙ" ΣΟΥ (ΠΟΥ ΘΑ Σ' ΑΝΟΙΞΩ Μ' ΕΝΑ ΚΩΛΟΜΠΑΡΑΔΙΚΟ ΤΡΥΠΑΝΙ) ΚΑΙ ΞΑΠΛΩΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΟ ΚΡΕΒΒΑΤΙ ΤΟΥ ΠΡΟΚΡΟΥΣΤΗ ΠΟΥ 'ΧΕΙ Η ΜΑΝΝΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΕΙ ΤΑ ΦΕΤΙΧ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΠΕΛΑΤΗ ΠΟΥ ΤΗ ΘΕΛΕΙ ΨΗΛΟΤΕΡΗ Ή ΚΟΝΤΥΤΕΡΗ ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΣ. Ο ΟΡΑΜΑΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ:

- Ο ΠΡΩΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΤΟΥ ΧΕΣΤΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ: ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΙΣ ΜΑΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΡΑΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΣΟΥ, ΚΑΘΕΣΑΙ ΓΙΑ ΜΗΝΕΣ Ή ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙΣ ΑΚΙΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ, ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΑΥΤΟ, ΜΕΤΑ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΝΕΣΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΝΟΗ, ΜΕΤΑ ΣΤΟ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΜΙΑ ΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΑΚΙΝΗΤΗ ΑΔΙΑΦΟΡΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣ, ΜΕΤΑ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙΣ ΚΑΘΕ ΣΚΕΨΗ ΑΠ' ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ, ΚΑΙ ΤΟΙΟΥΤΟΤΡΟΠΩΣ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ ΠΛΗΡΗ ΕΛΕΓΧΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΣΤΗΝ ΜΑΓΕΙΑ, ΚΑΘΩΣ Η ΜΑΓΕΙΑ ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΕΤΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ ΣΟΥ (Π.Χ. ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΚΑΤΑΡΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ 'ΣΑΙ ΘΥΜΩΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟ ΘΥΜΑ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ ΑΠΛΟΣ ΘΥΜΟΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙΣ ΟΛΟ ΤΟΝ ΘΥΜΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΥΜΑ ΕΚΕΙΝΗ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ, ΤΟΣΟ ΘΥΜΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ ΛΙΠΟΘΥΜΟΣ ΔΑΚΡΥΖΟΝΤΑΣ). ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ ΔΕ, ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΛΙΓΟ-ΠΟΛΥ ΥΠΕΡΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΟΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙΣ ΑΚΙΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟ ΣΚΕΨΕΩΝ ΝΗΦΑΛΙΟΣ. ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΣ ΠΑΣΧΩ ΑΠΟ ΥΠΕΡΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΩ ΑΚΙΝΗΤΟΣ ΓΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΠΕΝΤΕ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ. ΒΕΒΑΙΩΣ, ΜΕ ΤΟ ΑΛΚΟΟΛ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΜΦΕΤΑΜΙΝΕΣ ΑΥΤΟ ΥΠΟΧΩΡΕΙ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ, ΕΝΩ ΕΙΜΑΙ ΝΗΦΑΛΙΟΣ ΑΚΟΥΩ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΟΥ ΣΤΥΛ "WOLLT IHR DAS BETT IN FLAMMEN SEHEN?" ΚΑΙ ΧΟΡΟΠΗΔΑΩ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΣΤΟ ΚΡΕΒΒΑΤΙ ΣΑΝ ΓΚΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΣΕ ΣΤΑΣΗ ΒΑΡΚΑΣ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΜΦΕΤΑΜΙΝΕΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΩ, ΠΑΩ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΚΟΥΝΙΕΣ ΟΣΟ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΜΠΟΡΩ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΣ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΜΕ Τ' ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ.

- Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΥΠΟΧΕΣΤΗ: ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΒΟΤΑΝΑ ΟΠΩΣ ΡΙΖΑ ΓΚΑΛΑΝΓΚΑΛ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΡΟΟΥΛΙ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΟΜΩΣ, ΕΚΤΟΣ ΑΠ' ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΟΤΑΝΑ ΕΠΑΙΡΝΕ ΚΑΙ ΠΡΕΖΑ, ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΥΠΟΧΕΣΤΗ. Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ "ΟΡΑΜΑΤΙΣΜΟΥ" (ΑΣΤΡΙΚΗΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ) ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΟΛΥ ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΝΕΙΡΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΑ ΕΛΕΓΧΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ. ΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠ' ΤΟΝ ΜΕΣΑΙΟ ΝΟΥ (ΚΑΤΑ ΤΟ ΑΠΟΚΡΥΦΟ - ΓΝΩΣΤΙΚΙΣΤΙΚΟ - ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΤΗΣ ΜΑΓΔΑΛΙΝΗΣ), Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΝΩΝΕΙ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ.

- Ο ΤΡΙΤΟΣ, ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΤΡΟΠΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟΥ ΜΑΓΚΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΠΑΤΑΛΑΕΙ ΧΡΟΝΟ ΣΤΟ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΝΑ ΤΕΛΕΣΕΙ ΜΑΓΕΙΑ, ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙ ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ: ΤΡΑΒΑ ΠΑΡΕ, ΜΩΡΗ ΠΟΥΣΤΑΡΑ, ΕΝΑ ΑΖΑΠΙΝ ΑΠ' ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ. ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ ΕΥΡΑ ΕΧΕΙ, ΡΕ ΦΤΩΧΟΜΠΙΝΕ, ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠ' ΤΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΔΡΑΣΤΙΚΑ ΥΠΝΩΤΙΚΑ (ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΡΙΑΣ ΑΞΙΟΝ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΥΝΤΑΓΗ) ΕΝΩ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΑ ΛΕΞΟΤΑΝΙΛ (ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥΤΣΟ, ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΕ ΠΙΑΝΑΝΕ) ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΕΝΤΟΝΑΚΙΑ (ΘΕΛΩ ΚΑΜΜΙΑ ΔΕΚΑΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΝΙΩΣΩ). ΜΕ ΕΝΑ ΑΖΑΠΙΝ ΗΡΕΜΕΙΣ ΑΡΚΕΤΑ, ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΕΛΑΦΡΙΑ ΕΥΦΟΡΙΑ, ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙΣ ΑΥΤΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΛΗΡΗ ΧΑΛΑΡΩΣΗ (ΑΝ ΚΑΙ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ, ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΕΙ Ο ΥΠΝΟΣ - ΕΙΧΑ ΔΩΣΕΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΟΙΜΟΤΑΝΕ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ). ΑΝ ΠΑΡΕΙΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑ (ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΠΕΝΤΕ - ΕΞΙ ΒΕΒΑΙΑ), ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΥΠΝΟΥ ΚΑΙ ΟΡΑΜΑΤΟΣ.

ΑΛΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΡΙΑ - ΤΕΣΣΕΡΑ ΣΤΙΛΝΟΞ (ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΠΟΣΟΤΗΤΑ, ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΟΧΗ ΕΝΑ - ΔΥΟ ΘΑ 'ΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ). ΣΟΥ ΦΕΡΝΟΥΝ ΜΙΑ ΜΑΣΤΟΥΡΑ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΤΗΣ ΜΕΘΗΣ, ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ ΥΠΝΗΛΙΑ (ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΥΣΤΑΖΕΙΣ ΗΔΗ ΛΙΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΝ). ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΟΛΛΑΚΙΣ, ΑΦΟΥ ΣΤΑΜΑΤΟΥΣΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΩ ΣΤΙΛΝΟΞ ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΜΗΝΑ, ΜΕΤΑ ΕΠΑΙΡΝΑ ΤΡΙΑ - ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΑ Ν' ΑΚΟΥΩ ΤΟΥΣ ΨΙΘΥΡΟΥΣ ΤΩΝ ΔΑΙΜΟΝΩΝ ΠΡΙΝ ΠΑΩ ΓΙΑ ΥΠΝΟ, ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΛΕΩ ΑΠ' ΕΞΩ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ, ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ, ΑΣ'ΤΟ ΔΙΑΤΑΝΟ! ΜΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΠΑΛΙ! ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΕ ΤΑ ΣΤΙΛΝΟΞ ΟΜΩΣ, ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ Ή ΑΝ ΤΑ ΠΑΡΕΙΣ ΜΕ ΑΛΚΟΟΛ ΣΕ ΡΙΧΝΟΥΝ ΣΕ ΝΤΑΓΚΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΥΤΕ ΟΝΕΙΡΟ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ, ΕΓΩ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΠΙΑΣΑΝ, ΟΠΟΤΕ ΠΗΡΑ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΥΤΙ (ΤΡΙΑΝΤΑ) ΚΑΙ ΝΤΑΓΚΛΑΡΑ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ. ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΜΟΥ ΘΑ ΨΟΦΑΓΕ ΜΑΛΛΟΝ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΣΟΤΗΤΑ.

- Ο ΤΕΤΑΡΤΟΣ ΤΡΟΠΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟΥ ΑΥΤΟΧΕΙΡΟΣ, ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΕΓΩ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ ΨΟΦΗΣΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ: ΧΡΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΘΕΝΤΩΝ ΟΥΣΙΩΝ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΠΡΕΖΑΣ (ΜΥΤΟ ΜΟΝΟ, ΟΧΙ ΒΕΛΟΝΑ, ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΛΤΙΚΩΝ ΟΥΣΙΩΝ). ΑΛΛΑ, Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΕ ΜΕΝΑ, ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ ΠΟΣΟΤΗΤΩΝ ΜΥΟΧΑΛΑΡΩΤΙΚΩΝ, ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΘΙΣΤΟΥΝ ΣΩΜΑΤΙΚΩΣ ΑΝΑΠΗΡΟ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΩΡΕΣ. ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΥΡΩ ΣΟΥ ΝΑ ΚΟΥΝΙΟΥΝΤΑΙ, ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΣΕ ΣΚΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΤΟΙΧΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΟΥΝΗΘΕΙΣ, ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΜΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΑΔΥΝΑΜΩΣΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ. ΣΤΙΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΩ ΕΓΩ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΟΥΤΕ ΝΑ ΚΟΥΝΗΣΩ ΤΟ ΕΝΑ ΜΟΥ ΧΕΡΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΤΟ ΑΛΛΟ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΤΑΔΙΟ: ΔΕΝ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙΣ ΕΑΝ ΕΙΣΑΙ ΞΥΠΝΙΟΣ Ή ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΝΕΙΡΟ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΜΟΥ 'ΧΕΙ ΤΥΧΕΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΩ ΑΠ' ΤΟ ΚΡΕΒΒΑΤΙ, ΑΦΟΥ ΕΧΩ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΙΚΟΣΑΡΙΑ ΜΙΟΡΕΛ (ΤΡΙΑ ΕΥΡΩ ΑΠ' ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΓΙΑ ΠΕΝΗΝΤΑ ΧΑΠΙΑ), ΚΑΙ Ν' ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ, "ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΠΟΥΤΣΟ ΣΗΚΩΘΗΚΑ;" ΒΑΡΑΩ ΜΠΟΥΝΙΑ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΚΑΙ ΝΙΩΘΩ ΑΦΗ, ΑΡΑ ΕΙΜΑΙ ΞΥΠΝΙΟΣ, ΑΛΛΑ, ΠΏΣ ΓΙΝΕΤΑΙ, ΑΦΟΥ ΜΕ ΤΟΣΑ ΜΥΟΧΑΛΑΡΩΤΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ 'ΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΟΥΤΕ ΝΑ ΚΟΥΝΗΘΩ; ΚΑΙ ΟΜΩΣ, ΗΤΑΝ ΟΝΕΙΡΟ. ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΝΙΔΕΟΙ "ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ". Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΦΕΡΝΕΙ ΕΥΦΟΡΙΑ ΟΜΩΣ, ΓΙΑΤΙ ΠΡΙΝ ΚΟΙΜΗΘΕΙΣ ΝΙΩΘΕΙΣ ΑΝΑΠΗΡΟΣ.

ΒΕΒΑΙΩΣ, ΟΙ ΔΥΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΡΟΠΟΙ ΟΡΑΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ. ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΤΗΝ ΕΧΩ. ΘΥΜΑΜΑΙ ΕΝΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΥΡΥΝΟΜΟ: ΠΑΙΖΑΜΕ ΡΩΣΙΚΗ ΡΟΥΛΕΤΑ ΜΕ ΔΥΟ ΣΦΑΙΡΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΟ. ΓΕΛΑΓΑΜΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ, ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΕ ΦΟΒΟΜΑΣΤΑΝ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΣΦΑΙΡΟΥΛΑ ΣΤΟ ΚΡΟΤΑΦΟ, ΟΥΤΕ ΠΙΣΤΕΥΑΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΝΑ ΜΙΣΑΩΡΟ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΠΕΦΤΕ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΣ, ΜΑΣ ΣΚΑΕΙ ΜΥΤΗ ΕΝΑΣ ΜΟΓΓΟΛΟΣ... (ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ)

36
Μα Βασικά είναι αμαρτία και το να πιστεύεις σε είδωλα και σε άλλους θεούς αφού πράττεις ενάντια στις πρώτες δύο εντολές :Εγώ είμι Κύριος ο Θεός σου, ουκ έσονταί σοι θεοί έτεροι πλην εμού.
Ου ποιήσεις σεαυτώ είδωλον, ουδέ παντός ομοίωμα, όσα εν τω ουρανώ άνω και όσα εν τη γη κάτω και όσα εν τοις υδασιν υποκάτω της γης.
 
Οι αμαρτίες συγχωρούνται μόνο εάν μετανοήσεις (νομίζω)
 
Επίσης κατά τον χριστιανισμό όποιος βλασφημεί και βρίζει τον θεό θα πάει στην κόλαση εκτός και εάν μετανοήσει

Επιπλέον ο Θουσλα έχει πει ότι έχει κάνει το συμβόλαιο και ότι έχει αφιερώσει την ψυχή του στον Σατανά... Αν και είχα διαβάσει κάπου ότι όποιος κάνει το συμβόλαιο δεν είναι απαραίτητα σατανιστής απλός κάνει "συναλλαγή" με τον Σατανά και η ψυχή του θα πάει στην κόλαση...
Αν κάνω λάθος διόρθωσέ με...


Η ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟΝ ΜΩΣΑΪΚΟ ΝΟΜΟ, ΑΡΑ, ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΕΚΑ ΕΝΤΟΛΕΣ, ΑΦΟΥ ΛΕΕΙ, ΑΣ ΠΟΥΜΕ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΘΑ ΦΟΝΕΥΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΑΓΟΥΛΟ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΣΕ ΧΑΣΤΟΥΚΙΣΟΥΝ. ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΜΩΥΣΗΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΙΣ ΔΕΚΑ ΕΝΤΟΛΕΣ ΕΙΧΕ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΤΟΝ ΑΙΓΥΦΤΙΟ ΠΡΙΝ.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΠΟΥ 'ΧΕΙ ΚΑΝΕΙ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΑΞΙΑ. ΑΥΤΟ ΕΛΕΙΠΕ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΑΠ' ΤΗ ΠΟΥΤΑΝΑΡΑ ΤΗΝ ΜΑΞΙΜ ΚΑΙ ΝΑ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ.

"Ο ΑΝΑΜΑΡΤΗΤΟΣ ΠΡΩΤΟΣ ΤΩ ΛΙΘΟ ΒΑΛΛΕΤΩ." ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΜΑΡΤΩΛΟΙ, ΑΡΑ, ΑΝ ΔΕΝ ΣΚΟΤΩΣΕΙΣ, ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΗΘΙΝΗ ΜΑΓΕΙΑ, ΔΕΝ ΖΗΣΕΙΣ ΠΟΛΥ "ΚΑΚΟ" ΒΙΟ ΚΤΛ. ΔΕΝ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ. Ο ΘΟΥΛΣΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠ' ΟΛΑ ΑΥΤΑ.

37
Πάντως και από τα δύο είδη σατανισμού στο ίδιο συμπέρασμα καταλήγουμε ότι θα πάτε και οι δύο στην κόλαση ;D . Κανονίστε να μου πείτε που θα είστε  :D :D

ΕΝΝΟΕΙΣ "ΤΑ ΒΕΛΗ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ", ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΙΟ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟ; Ο ΘΟΥΛΣΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΝ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ, ΑΦΟΥ, ΚΑΤΑ ΤΙΣ "ΠΡΑΞΕΙΣ" ΚΑΙ ΤΟΝ "ΒΙΟΝ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΤΟΥ ΘΕΟΛΟΓΟΥ" ΤΑ ΕΙΔΩΛΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΟΙ ΘΕΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ. ΑΡΑ, ΤΟ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΤΟΝ "ΦΑΝΗ - ΕΩΣΦΟΡΟ" ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΤΟΝ ΒΟΥΔΑ ΞΕΡΩ 'ΓΩ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΜΑΡΤΙΑ. ΕΜΜ, ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΑΜΑΡΤΙΑ, ΑΛΛΑ Ο ΘΕΟΣ ΣΥΓΧΩΡΕΙ ΤΙΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ. ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΒΛΟ Ο ΘΟΥΛΣΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΝ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ.

Α ΡΕ ΓΑΜΙΟΛΗ ΨΩΦΑΣ ΓΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ  ;D ΘΑ ΣΟΥ ΑΦΙΕΡΩΣΩ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ. ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΔΩΡΟ ΕΝΑ ΚΙΒΩΤΙΟ ΤΖΑΚ ΝΤΑΝΙΕΛΣ ΠΟΥ ΚΑΘΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΟΥ ΜΙΛΑΩ ΤΟΣΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΕ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥΣ. ΧΑΡΗ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΑΠΕΚΤΗΣΕ Η ΖΩΗ ΣΟΥ ΛΟΓΟ ΥΠΑΡΞΗΣ  :DΠΟΙΟΣ ΜΕ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤ' ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ; ΜΟΥ 'ΧΟΥΝ ΠΡΙΞΕΙ Τ' ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΤΑ Π.Μ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΑ Π.Μ. ΜΟΥ Ο ΧΙΤΗΣ ΝΑ Σ'ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ, ΣΤ' ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ, ΕΓΩ Σ' ΕΚΑΝΑ ΓΝΩΣΤΟ ΣΤΟ ΓΟΥΕΜΠ ΓΩΡ, ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΟΥ ΠΑΙΡΝΩ Ο,ΤΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΧΕΙΣ, ΗΜΙΜΑΘΕΣ ΚΩΛΟΖΩΟ. Ο ΓΕΓΟΝΕ, ΓΕΓΟΝΕΝ.


ΑΦΟΥ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΡΕ ΚΟΥΑΣΙΜΟΔΕ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ;  ;) ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΚΩΛΟΧΟΝΤΡΟΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΤΗΝ ΕΠΕΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΒΙΑΣΕΙ ΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΤΡΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ  :D ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΣΕ ΚΑΤΙ ΤΣΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΛΤΣΕΣ ΟΤΑΝ ΓΑΜΑΝΕ;  ;D


ΕΙΠΕΣ ΨΕΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΏΣ ΕΙΣΑΙ. ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΚΩΛΟΧΟΝΤΡΗ ΣΠΑΤΟΥΛΟΧΥΣΟΓΡΗΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΠΑΝΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΝΙΟΥΝΤΑΙ ΠΑΝΩ-ΚΑΤΩ ΟΙ ΚΩΛΟΠΑΤΣΕΣ ΤΗΣ. ΑΝ ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ ΕΣΥ Ο ΚΩΛΟΧΟΝΤΡΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΦΥΛΑΚΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΣΟΥ, ΑΖΑΖΕΛ - ΜΕΛΕΚ ΤΑΟΥΣ.


ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΑ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΩΣ ΤΩΡΑ ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΣΠΑΝΙΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΚΑΤΑΡΕΣ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ. ΠΑΝΤΑ ΤΙΣ ΚΑΝΩ ΣΕ ΓΕΝΙΚΟ ΕΝ ΜΕΣΩ ΠΡΟΣΕΥΧΩΝ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΟΜΑΔΙΚΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΜΟΥ  :D


ΚΡΙΜΑΣ. ΓΙΑΤΙ ΤΟΙΟΥΤΟΤΡΟΠΩΣ ΘΑ ΜΟΥ 'ΤΑΝ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΣΕ ΔΩ. ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΑΡΕΣ ΓΙΑ Ν' ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΣΥ.

ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΜΟΝΟ Η ΨΥΧΗ ΚΑΠΟΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΑΦΙΕΡΩΣΕΙ. ΤΟ ΣΩΜΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞ' ΑΛΛΟΥ ΤΟΥ ΕΩΣΦΟΡΟΥ/ΣΑΤΑΝΑ. ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΜΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΘΕΟ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΝΗΚΕΙ. ΑΝ ΤΩΡΑ ΕΣΥ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΑΦΙΕΡΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΓΙΑΧΒΕ Ή ΣΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΘΕΟ ΘΑ ΚΑΡΦΩΘΕΙ ΤΟ ΣΑΤΑΝΟΚΑΒΛΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΣΟΥΦΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΡΟΔΩΣΕΣ  ;)ΠΡΟΔΩΣΑ ΤΟΝ ΦΑΝΗ - ΕΩΣΦΟΡΟ; ΣΤΙΣ ΑΡΧΙΔΕΣ ΜΟΥ. ΠΡΟΔΩΣΑ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΑ - ΑΖΑΖΕΛ - ΜΕΛΕΚ ΤΑΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΤΡΩΓΟΝΤΑΙ ΤΑ ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΣΥΚΩΤΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΑΣ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ, ΟΠΩΣ ΘΑ ΚΑΤΑΤΡΩΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ. ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ.

ΤΩΡΑ ΑΝ ΤΗΝ ΠΟΥΛΗΣΕΣ ΣΤΟΝ ΕΩΣΦΟΡΟ ΘΑ ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΣΚΑΤΟΦΑΤΣΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟΝ ΑΦΟΥ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΑΣΤΡΙΚΟ ΠΕΔΙΟ ΠΟΥ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ''ΚΟΛΑΣΗ''.  ;) ΟΠΟΤΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΓΙΑΧΒΕ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΩ ΑΙΩΝΙΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΚΑΤΟΦΑΤΣΑ ΣΟΥ  :D ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΗΔΗ ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΟΠΟΤΕ ΠΙΑΣΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΜΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΜΗΝ ΣΕ ΨΗΛΩΣΩ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΤΟΥ ΠΡΟΚΡΟΥΣΤΗ  ;D

ΦΤΑΝΕΙ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ.


ΔΙΑΚΡΙΝΩ ΛΙΓΟ ΦΟΒΟ ΜΗΠΩΣ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΚΑΙ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΜΑΖΙ; ΕΝΤΑΞΕΙ. ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΣΥ ΘΑ 'ΧΕΙΣ ΛΙΩΜΕΝΗ ΜΑΠΑ ΝΑ ΣΟΥ ΑΝΑΚΑΤΕΥΩ ΤΙΣ ΚΩΛΟΣΑΡΚΕΣ ΣΤΗ ΛΙΜΝΗ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΤΑΓΟΝΤΑΙ ΧΥΣΙΑ ΑΠΟ 'ΔΩ ΚΑΙ ΑΠΟ 'ΚΕΙ ΑΠ' ΤΗ ΚΩΛΟΜΟΥΡΗ ΣΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΕΥΕ ΓΙΑ ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΑ, ΕΝΩ ΕΓΩ ΘΑ ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΤΗΡΑΜΕΝΟΣ ΣΟΥ ΔΗΜΙΟΣ.

38
ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΣΠΑΤΟΥΛΟΧΥΣΟΓΡΗΑ, ΜΑΣ ΕΛΕΓΕΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΞΑΝΘΟΣ, ΛΕΠΤΟΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΓΑΜΙΟΛΗΣ ΚΩΛΟΧΟΝΤΡΟΣ ΓΕΜΑΤΟΣ ΠΑΤΣΕΣ. ΑΣΕ ΠΟΥ 'ΣΑΙ ΚΑΙ ΨΙΛΟΑΔΕΡΦΗ ΚΑΙ ΠΗΓΕΣ ΝΑ ΜΕ ΓΔΥΣΕΙΣ. ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΓΔΥΣΕΙΣ, ΜΩΡΗ ΞΕΚΩΛΙΑΡΑ; ΕΓΩ ΔΕΝ ΒΓΑΖΩ ΤΙΣ ΚΑΛΤΣΕΣ ΜΟΥ ΟΥΤΕ ΟΤΑΝ ΚΟΙΜΑΜΑΙ.

39
ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΒΕΛΗ ΤΟΥ ΠΟΝΗΡΟΥ ΤΑ ΠΕΠΥΡΩΜΕΝΑ ΒΑΛΩΝΤΑΙ ΕΠΙ ΤΑΣ ΣΑΡΚΑΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΣΟΥ, ΘΟΥΛΣΑ ΝΤΟΥΜ.

40
Βόθρος / Re: ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ ΜΥΑΛΟΥ
« on: July 10, 2014, 12:02:05 am »
Ο ΘΟΥΛΣΑ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΚΡΟΣ ΤΗΣ ΓΗΣ. ΠΡΟΚΑΛΩ ΑΥΤΩ.

41
ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΚΑΙ ΨΟΦΑ, ΣΚΑΤΟΓΑΜΗΜΕΝΕ ΜΑΛΑΚΑ, ΨΥΧΟΠΑΘΗ ΥΠΑΝΘΡΩΠΕ, ΜΙΚΡΟΨΩΛΗ ΕΝΔΟΠΑΛΑΜΙΚΕ ΠΕΠΟΠΑΛΙΝΔΡΟΜΙΣΤΗ, ΓΑΜΩ ΤΗ ΦΑΡΑ ΣΟΥ, ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ ΚΑΡΚΙΝΟ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ, ΝΑ ΣΕ ΘΑΨΟΥΝ ΖΩΝΤΑΝΟ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΣΟΥ ΧΕΖΟΥΜΕ ΠΑΤΟΚΟΡΦΑ ΤΟΝ ΤΑΦΟ, ΣΚΑΤΟΠΑΛΙΟΞΕΚΩΛΙΑΡΗ, ΠΑΛΙΟΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΕ, ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΥΣΤΗ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ, ΠΟΥ ΡΟΥΦΑΕΙ ΑΛΟΓΙΣΙΕΣ ΨΩΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΚΙΟΛΑΣ, ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ, ΓΑΜΩ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ, ΜΙΑΣΜΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, ΑΧΡΗΣΤΟ ΥΛΙΚΟ, ΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΠΕΤΑΞΟΥΝΕ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ΑΥΤΑ ΘΑ ΣΗΚΩΘΟΥΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ, ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΑΝΤΕΞΟΥΝ.


ΣΟΒΑΡΑ, ΜΩΡΗ ΧΥΣΟΚΟΡΔΕΛΙΑΣΤΡΑ, ΠΟΥΤΣΟΣΘΕΝΗ, ΠΑΣΠΑΛΙΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΛΕΠΡΑ ΡΙΝΙΣΜΑΤΑ ΖΩΝΤΩΝ ΑΡΧΙΔΙΩΝ; ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΩΛΟΤΑΜΠΟΝ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΜΕΝΟ ΣΕ ΣΟΥΡΙΚΕΝ ΠΟΥ 'ΧΕΙΣ ΧΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΚΩΛΟΪΣΤΟΥΣ ΤΟΥ ΕΝΤΕΡΟΥ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗ ΠΟΥΣΤΟΘΡΕΦΤΑ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΤΗΝ ΚΩΛΟΧΩΡΑ ΣΟΥ. ΚΑΘΕΤΑΙ ΚΑΙ ΡΙΧΝΕΙ ΟΛΑ ΤΗΣ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ Η ΠΟΥΤΑΝΑΡΑ Η ΜΑΝΝΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΧΗΜΕΙΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΝΑ 'ΝΑΙ ΚΑΛΗ ΠΟΥΤΑΝΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΕΤΙΧΙΣΤΕΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΗΣ ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΝΑ ΧΥΝΟΥΝ ΣΤΗ ΚΑΡΑΦΛΑ ΤΗΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΩΣ ΕΣΥ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΕ ΠΟΥΤΣΟΣΟΥΒΛΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΠΙΝΕΙΣ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΣΟΥΒΛΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΑΡΓΑΛΑΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΤΡΩΓΟΜΕΝΟ ΚΩΛΑΝΤΕΡΙ ΣΟΥ; ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΛΙΓΟ, ΜΩΡΗ ΑΧΑΡΙΣΤΗ ΠΟΥΤΣΟΚΤΕΙΝΟΜΕΝΗ; ΣΗΨΑΙΜΙΑ ΣΤΑ ΓΑΜΙΟΛΙΚΑ ΜΑΥΡΟΚΙΤΡΙΝΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΣΟΥ, ΝΑ 'ΧΟΥΜΕ ΝΑ ΒΑΡΑΜΕ ΤΑΜΠΟΥΡΛΟΠΟΥΤΣΟΧΤΥΠΟΥΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΟΥΤΑΝΑΡΑ ΦΙΛΟΖΩΗ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΟΥ. ΑΛΛΑ, ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ, ΕΤΣΙ ΣΗΨΑΙΜΙΚΑ ΠΟΥ ΘΑ 'ΝΑΙ, ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΜΕ ΕΝΑ ΑΠ' ΤΑ ΚΩΛΟΠΛΕΥΡΑ ΣΟΥ ΤΑ ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΡΕΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΟΙΧΟ ΘΑ ΘΡΥΨΑΛΙΑΣΤΕΙ ΣΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΙΚΡΑ ΜΑΥΡΑ ΚΑΙ ΕΥΡΥΝΟΜΙΚΩΣ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑΣΜΕΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ.

42
ΠΡΟΛΑΒΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΦΑΓΑΝ ΑΛΛΟΙ  :D

https://www.youtube.com/watch?v=wHTHB7V5wbc

ΟΛΑ ΤΑ ΤΟΠΙΚ ΤΗΣ ΘΕΜΑΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ''ΒΛΑΣΦΗΜΙΑ ΙΕΡΟΣΥΛΙΑ'' ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΑΠΟ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ  ;)

ΓΙΑ ΠΑΡΑΚΡΟΥΣΙΑΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΚΕΙΜΕΝΑ ΑΠΟ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ ΚΩΜΙΚΑ ΠΟΡΝΟΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟΥ ΤΣΑΡΛΣ ΜΠΟΥΚΟΦΣΚΙ  ;D

ΓΙΑ ΑΡΧΗ ΑΣ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΜΕ ΚΩΜΙΚΕΣ ΤΣΟΝΤΕΣ ΟΠΩΣ ΤΟ

ΒΡΑΖΙΛΙΑ - ΓΕΡΜΑΝΙΑ 1-7  ;D ;D ;D

ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΜΙΓΑΔΟΚΑΤΣΙΒΕΛΗ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ  :DΠΏΣ ΑΦΗΝΕΙΣ, ΜΩΡΗ ΠΟΥΤΣΟΣΚΑΜΠΑΝΕΒΑΣΤΡΑ, ΤΟΝ ΦΥΛΑΚΑ ΑΓΓΕΛΟ ΣΟΥ ΤΟ ΠΑΓΟΝΑΚΙ ΣΟΥ, ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΛΙΜΝΗ ΤΩΝ ΚΥΚΝΩΝ ΣΑΣ ΓΑΜΩ, ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΕΙ ΟΠΟΙΟΝ ΒΡΕΙ ΣΕ ΑΙΘΕΡΙΚΟ ΠΕΔΙΟ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΑΣ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ; ΠΡΩΤΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΓΕ ΤΟΝ ΕΝΩΧ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΑΠ' ΤΟΝ ΘΕΟ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΧΘΕΙ ΠΙΣΩ, ΤΩΡΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΕΙ ΔΙΑΒΟΛΙΣΤΕΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΑΠ' ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΕΙΞΕΙ ΕΛΕΟΣ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥ ΔΕΙΞΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΗΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΤΟΝ ΑΖΑΖΕΛ ΣΟΥ, ΓΑΜΩ ΤΑ ΝΕΦΕΛΕΙΜ ΣΟΥ ΠΟΥ ΥΠΟΤΑΣΣΩ ΥΠΟ ΤΩΝ ΠΟΔΩΝ ΜΟΥ, ΕΝΩ ΡΟΜΦΑΙΑ ΕΞΕΓΕΡΘΗΤΙ ΕΠΙ ΤΟΥΣ ΠΟΙΜΕΝΑΣ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙ ΑΝΔΡΑ ΠΟΛΙΤΗΝ ΑΥΤΩΝ, ΛΕΓΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ Ο ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΩΡ, ΠΑΤΑΞΑΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΙΜΕΝΑΣ ΚΑΙ ΕΚΣΠΑΣΑΤΕ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΕΠΑΞΩ ΤΗΝ ΧΕΙΡΑ ΜΟΥ ΕΠΙ ΤΟΥΣ ΠΟΙΜΕΝΑΣ, ΚΑΙ ΑΖΑΖΕΛ ΤΑ ΜΑΥΡΟΚΙΤΡΙΝΑ ΣΠΛΑΧΝΑ ΑΥΤΟΥ ΕΞΕΧΥΘΗΣΑΝ ΕΚ ΤΟΥ ΜΕΣΟΥ ΑΥΤΟΥ, ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΩΝ ΠΟΔΩΝ ΤΩΝ ΠΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ, ΙΝΑ ΚΑΤΑΦΑΓΩΣΙ ΤΑ ΕΝΤΟΣΘΙΑ ΑΥΤΟΥ ΕΝ ΤΩ ΔΕΙΠΝΩ ΤΩ ΜΕΓΑΛΩ ΤΟΥ ΜΕΣΣΙΟΥ, ΚΑΙ ΙΝΑ ΔΕΙΠΝΗΣΩΣΙΝ ΕΠΙ ΣΑΡΚΑΣ ΒΑΣΙΛΕΩΝ ΚΑΙ ΑΠΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΩΝ, ΜΙΚΡΩΝ ΤΕ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΩΝ, ΕΝ ΕΥΦΟΡΙΑ ΚΑΤΑΚΛΥΣΘΕΝΤΕΣ.

43
ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΛΑΦΡΥΝΤΙΚΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΓΑΜΗΜΕΝΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΣΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΣΠΑΤΟΥΛΟΧΥΣΟΓΡΗΑ ΣΑΝ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΑΙ ΚΑΠΩΣ  :D ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ  ;)

44
ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΦΑΖΩ ΚΟΚΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΓΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ, Ε; ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ, ΜΩΡΗ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΙΣΣΑ, ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΟΥΡΑΝΙΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΓΕΝΕΤΙΚΩΣ ΚΩΛΟΧΟΝΤΡΗ ΠΑΚΙΣΤΑΝΗ, ΔΕΝ ΘΑ ΠΩ ΤΕΤΟΙΑ ΤΩΡΑ...

45
ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΤΑ ΠΗΡΕ ΤΑ ΛΑΤΙΝΙΚΑ Ο ΠΟΥΤΣΒΕΡΕΜ ΚΑΙ ΜΕ ΖΑΛΙΖΕΙ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ; ;) ΕΙΠΑΜΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΦΤΕΙ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΠΗΓΗ ΜΑΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΠΛΗΝ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΥΝ ΤΗΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΤΟΥ  ;)

ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΘΕΙ ΔΙΕΞΟΔΙΚΑ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΩ ΚΑΝ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ. ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΑΘΕΟΙ ΚΑΤΑΝΟΗΣΑΝ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΜΑΣ ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙΣ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΒΑΡΑΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΡΕΖΕΣ  :D ΑΣΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΙΘΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ ΕΞ' ΑΡΧΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΨΕΥΤΟΣΑΤΑΝΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΣ ΕΝΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΕΙΣ  ;)

ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΚΟΥΡΜΠΕΤΙ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΜΥΡΙΖΕΤΑΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΩΣ ΚΑΤΙ ΤΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ  ;)

Η ΜΟΙΡΑ ΤΟΥ ΠΟΥΤΣΒΕΡΕΜ ΣΦΡΑΓΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΠΑΡΝΗΘΗΚΕ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΤΟΥ ΕΩΣΦΟΡΟ ΚΑΙ ΣΤΡΑΦΗΚΕ ΣΤΟΝ ΕΧΘΡΙΚΟ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΘΕΟ ΓΙΑΧΒΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΕΣΣΙΑ ΤΟΥ ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΛΟΓΟ ΤΙΜΗΜΑ.  ;) ΟΧΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΚΑΙ ΜΕ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ  :D


ΑΪ ΡΕΣΤ ΜΑΪ ΚΕΪΣ...

https://www.youtube.com/watch?v=QOfUGixqV0A

46
ΡΕ ΚΩΛΟΤΡΥΠΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕ ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΥ ΦΑΣ ΟΛΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ. ΑΦΟΥ ΡΕ ΛΟΒΟΤΟΜΗΜΕΝΕ ΔΕΝ ΔΩΣΑΜΕ ΑΚΡΙΒΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΥΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΚΑΠΟΙΕΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΕΣ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΑ ΣΩΣΤΑ ΛΑΤΙΝΙΚΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΤΑ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ;  ;) ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΒΡΗΚΕΣ ΚΑΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕΣ COPY PASTE ΤΗΣ ΠΟΥΤΣΑΣ  :D

ΑΦΟΥ ΣΟΥ ΛΕΩ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΕΔΑΦΙΑ ΤΗΣ ΒΙΒΛΟΥ, ΡΕ ΠΟΥΤΣΟΛΑΒΩΜΕΝΕ, ΔΥΣΚΟΛΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΑ ΒΡΩ ΣΤΑ ΛΑΤΙΝΙΚΑ; ΑΛΛΑ, Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΟΝΤΩΣ ΕΚΑΝΑ ΚΟΠΠΥ ΠΕΪΣΤ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΞΕΡΩ ΑΠ' ΕΞΩ ΤΗΝ ΒΙΒΛΟ ΣΤΑ ΛΑΤΙΝΙΚΑ.


ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΟΥ ΕΩΣΦΟΡΟΥ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΙ ΤΟΝ ΜΠΛΕΚΕΙΣ;  :D ΕΓΩ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΓΕΛΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΣΟΥ  ;D


ΑΡΑ, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΟ "ΟΝΟΜΑ" ΣΑΤΑΝΑΣ... ΣΩΣΤΑ; ΕΑΝ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΔΕΧΕΣΑΙ ΤΗΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΟΥ "ΕΩΣΦΟΡΟΥ" (ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΙΤΛΟΣ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΝΟΜΑ).

ΚΑΛΑ ΓΑΜΙΣΙΑ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΑΧ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΓΑΜΗΣΟΥΝ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΑΟ ΤΟΥ ΣΟΛΟΜΩΝΤΑ ΣΟΥ ΜΕ ΤΑ ΧΑΛΙΦΑΤΑ ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ  ;D ΟΠΟΤΕ Ο ΕΒΡΑΙΟΜΕΣΣΙΑΣ ΣΟΥ ΠΑΠΑΛΑ  :D ΔΕΝ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΣΑΠΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΞΕΚΩΛΙΑΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΑΛΛΑΧ ΚΑΙ ΕΩΣΦΟΡΟ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΠΡΟΣΕΛΘΟΥΝ  :D

ΛΕΣ...; ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ... ΕΙΔΕΣ ΠΟΥ ΒΛΑΣΦΗΜΗΣΕΣ ΤΟΝ ΜΕΣΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΤΡΑΒΕΛΙ ΣΤΗΝ ΓΙΟΥΡΟΒΙΖΙΟΝ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΩΣ ΟΙ ΝΕΟΨΕΥΔΕΛΛΗΝΕΣ ΣΟΥ ΤΟΥ 'ΔΩΣΑΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΔΩΔΕΚΑΡΙ.

Πάντως το βιβλίο δεν είναι καθόλου μυστικό και η λατινική του έκδοση υπάρχει στο διαδίκτυο μαζί με μετάφραση στα αγγλικά    http://www.google.gr/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&sqi=2&ved=0CB0QFjAA&url=http%3A%2F%2Fnetaimstuff.tripod.com%2Fsitebuildercontent%2Fsitebuilderfiles%2Flucifer.pdf&ei=G9u6U4LkHuHOygOC7YDgDQ&usg=AFQjCNEIMo2Mg2UUhGkKf0FBosnaIE8B8g&bvm=bv.70138588,d.bGQ


ΚΑΙ 'ΓΩ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΞΕΡΩ 'ΓΩ ΔΕΝ ΘΥΜΟΜΟΥΝ ΣΑΪΤ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ, ΟΠΟΤΕ ΕΨΑΞΑ ΕΝΑ - ΕΝΑ ΤΑ ΕΔΑΦΙΑ ΤΗΣ ΒΙΒΛΟΥ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΤΩΝ ΑΛΛΑΓΜΕΝΩΝ ΛΕΞΕΩΝ ΕΓΩ. ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΩ ΤΡΙΠΛΟ ΚΑΡΚΙΝΟ ΣΕ ΕΝΑ ΝΕΦΡΟ, ΚΑΘΟΜΑΙ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΔΙΚΑΣΜΕΝΗ ΣΠΑΤΟΥΛΟΧΥΣΟΓΡΗΑ.

47
ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΒΑΘΥΤΑΤΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙΣ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙΣ ΠΕΣΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΕΞΩ.

1. ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΦΤΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ, ΑΛΛΑ ΕΠΙΛΕΞΑΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΔΩΣΟΥΜΕ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΛΑΤΙΝΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΤΟΥ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ  ;). ΕΤΣΙ ΔΩΣΑΜΕ ΜΙΑ ΑΠΛΟΪΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΕΝΤΟΠΙΣΕΙ ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΠΗΓΗ ΤΟΥ ΜΕ ΣΙΓΟΥΡΙΑ. ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑΜΕ ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΑ ΣΥΝΟΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΡΩΤΗΣΑ ΤΟΝ ΕΥΡΥΝΟΜΟ ΝΑ ΔΩ ΑΜΑ ΤΟ ΕΧΕΙ ΥΠ' ΟΨΙΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΣΕ ΤΙ ΕΠΙΠΕΔΟ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ.


ΙΔΟΥ Η ΛΑΤΙΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ:

Quote
Contestor ego omni audienti verba prophetiae libri huius si quis adposuerit ad haec adponet Luciferius super illum plagas scriptas in libro isto

Verbum Luciferius:

Quomodo cecidisti de caelo lucifer qui mane oriebaris?

Ego Luciferius misi angelum meum testificari vobis haec ego sum stella splendida et matutina

Ego primus et ego novissimus et absque me non est deus

Ego A & et W & primus et novissimus principium et finis

Maleficus

Formans lucem et creans tenebras faciens pacem et creans malum ego Luciferius faciens omnia haec

nolite arbitrari quia venerim mittere pacem in terram non veni pacem mittere sed gladium

Cor Maleficus

De corde enim exeunt cogitationes malae homicidia adulteria fornicationes furta falsa testimonia blasphemiae

Piscatores Animus

Et ait illis venite post me et faciam vos fieri piscatores animus

Beati Pauperes Spiritu (ΜΑΚΑΡΙΟΙ ΟΙ ΠΤΩΧΟΙ ΤΩ ΠΝΕΥΜΑΤΙ)

Beati pauperes spiritu quoniam ipsorum est regnum Luciferius

Precatio Luciferius:

Sic ergo vos orabitis Pater noster qui in inferi es sanctificetur nomen tuum

Luciferius autem ait illi sequere me et dimitte mortuos sepelire mortuos suos

Ut sciatis autem quoniam Luciferius habet potestatem in terra

Petite et dabitur vobis quaerite et invenietis pulsate et aperietur vobis

Caeci vident claudi ambulant leprosi mundantur surdi audiunt mortui resurgunt

Venit Luciferius manducans et bibens et di**** ecce Deus vorax et potator vini publicanorum et peccatorum amicus

Homicidium facies adulterabis facies furtum falsum testimonium dices

Ostendite mihi nomisma census (ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΚΥΡΟ ΟΜΩΣ ΜΙΛΑΜΕ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, Ο ΙΗΣΟΥΣ ΤΟ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΑΛΛΟ ΛΟΓΟ).

Consurget enim gens in gentem et regnum in regnum et erunt pestilentiae et fames et terraemotus per loca

Ut quid dereliquisti me? ( ... ... ΛΙΜΑ ΣΑΒΑΧΘΑΝΙ; )

Et accedens Luciferius locutus est eis dicens data est mihi omnis potestas in caelo et in terra

Itaque dominus est Luciferius etiam sabbati

Et convocatis eis in parabolis dicebat illis quomodo potest Satanas Satanan eicere (ΤΟ 'ΧΩ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΔΑΦΙΟ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ ΑΝ ΘΥΜΑΣΑΙ)

Qui enim fecerit voluntatem Luciferius hic frater meus et soror mea et mater est

Amen dico vobis quoniam omnia dimittentur filiis hominum peccata et blasphemiae quibus blasphemaverint

Et ait illis illa die cum sero esset factum transeamus contra

Ab intus enim de corde hominum cogitationes malae procedunt adulteria fornicationes homicidia

Bonum est sal quod si sal insulsum fuerit in quo illud condietis habete in vobis sal et pacem habete inter vos

Luciferius autem dixit ei quid me dicis bonum nemo bonus nisi unus

Propterea dico vobis omnia quaecumque orantes petitis credite quia accipietis et veniet vobis

Multi enim venient in nomine meo dicentes quia ego sum Luciferius et multos seducent

Non veni vocare iustos sed peccatores

Hic de caelo descendi

Non potest mundus odisse vos me autem odit quia ego testimonium perhibeo de illo quia opera eius mala sunt

Iterum ergo locutus est eis Luciferius dicens ego sum lux mundi qui sequitur me non ambulabit in tenebris sed habebit lucem vitae

Hic sapientia est qui habet intellectum conputet numerum bestiae numerus enim hominis est et numerus eius est sescenti sexaginta sex (ΧΞς)

Ego autem quia veritatem dico non creditis mihi

Qui est ex Deo verba Dei audit propterea vos non auditis quia ex Deo non estis

Quare loquellam meam non cognoscitis quia non potestis audire sermonem meum

Respondit eis Luciferius nonne scriptum est in lege vestra quia ego dixi dii estis

Vos vocatis me magister et Domine et bene dicitis sum etenim

Ego sum vitis vera

Ego Non Sum De Mundo

De mundo non sunt sicut et ego non sum de mundo

Ego sum A et W principium et finis dicit Dominus Deus qui est et qui erat et qui venturus est Omnipotens

Et vivus et fui mortuus et ecce sum vivens in saecula saeculorum et habeo claves mortis et inferni

Sicut et ego accepi a Patre meo et dabo illi stellam matutinam

Et ecce venio velociter beatus qui custodit verba prophetiae libri huius (ΑΠ' ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΑΥΤΟ)

Et erit lumen Israhel in igne et Sanctus eius in flamma et succendetur et devorabitur spina eius et vepres in die una

Ascendam super altitudinem nubium ero similis Altissimo

In die illa erunt civitates fortitudinis eius derelictae sicut aratra et segetes quae derelictae sunt a facie filiorum Israhel et erit deserta

Et maerebunt piscatores et lugebunt

Ecce Dominus dissipabit terram et nudabit eam et adfliget faciem eius et disperget habitatores eius

Quia indignatio Domini super omnes gentes et furor super universam militiam eorum interfecit eos et dedit eos in occisionem

Ut comedant stercora sua et bibant urinam

Sicut exustio ignis tabescerent aquae arderent igni ut notum fieret nomen tuum inimicis tuis a facie tua gentes turbarentur

Et primus tuba cecinit et facta est grando et ignis mixta in sanguine et missum est in terram et tertia pars terrae conbusta est et tertia pars arborum conbusta est et omne faenum viride conbustum est

Et secundus angelus tuba cecinit et tamquam mons magnus igne ardens missus est in mare et facta est tertia pars maris sanguis

Et mortua est tertia pars creaturae quae habent animas et tertia pars navium interiit

Et tertius angelus tuba cecinit et cecidit de caelo stella magna ardens tamquam facula et cecidit in tertiam partem fluminum et in fontes aquarum

Et cum consummati fuerint mille anni solvetur Satanas de carcere (ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΣΘΗ ΤΑ ΧΙΛΙΑ ΕΤΗ ΛΥΘΗΣΕΤΑΙ Ο ΣΑΤΑΝΑΣ ΕΚ ΤΗΣ ΦΥΛΑΚΗΣ ΑΥΤΟΥ...)

Ad sciendam sapientiam et disciplinam

Animadvertet parabolam et interpretationem verba sapientium et enigmata eorum

timor Domini principium scientiae sapientiam atque doctrinam stulti despiciunt

Degluttiamus eum sicut infernus viventem et integrum quasi descendentem in lacum

Pedes enim illorum ad malum currunt et festinant ut effundant sanguinem

Usquequo parvuli diligitis infantiam et stulti ea quae sibi sunt noxia cupiunt et inprudentes odibunt scientiam

Eo quod exosam habuerint disciplinam et timorem Domini non susceperint

Qui autem me audierit absque terrore requiescet et abundantia perfruetur malorum timore sublato

Tunc intelleges timorem Domini et scientiam Dei invenies

Quia Dominus dat sapientiam et ex ore eius scientia et prudentia For the LORD gives wisdom;

Qui laetantur cum malefecerint et exultant in rebus pessimis

Quorum viae perversae et infames gressus eorum

Beatus homo qui invenit sapientiam et qui affluit prudentiaΑΦΟΥ, ΡΕ ΞΕΚΩΛΗ, ΞΕΡΩ ΛΑΤΙΝΙΚΑ, ΔΥΣΚΟΛΟ ΜΟΥ 'ΤΑΝ ΝΑ ΤΟ ΒΡΩ; ΟΛΑ ΕΔΑΦΙΑ ΑΠ' ΤΗ ΒΙΒΛΟ ΕΙΝΑΙ. ΠΏΣ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΕΩΣΦΟΡΟΥ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΒΛΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΦΡΑΣΗ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠ' ΤΑ ΕΔΑΦΙΑ ΤΗΣ;

ΚΑΙ ΜΗ ΜΟΥ ΠΡΙΖΕΙΣ ΤΙΣ ΑΡΧΙΔΕΣ ΜΕ ΤΑ ΛΑΤΙΝΙΚΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΛΑΤΙΝΙΚΑ ΕΝΩ ΕΣΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ.

ΚΑΤΑ Τ' ΑΛΛΑ, ΜΠΡΑΒΟ, "ΨΑΡΕΨΑΤΕ" ΠΟΛΛΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠ' ΤΟ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΝ. ΕΧΩ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΕΙ.

ΜΠΑ, ΑΠΛΩΣ ΤΑ ΕΙΠΑ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΓΙΑΤΙ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΕΣΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ.

ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΩ ΤΗΝ ΒΑΖΕΛΙΝΗ (ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΛΑΔΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΟ), ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΠΡΕΠΕΙ Ν' ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΤΑ ΚΩΛΟΜΕΡΙΑ, ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΣΕ ΚΑΛΙΓΟΥΛΙΚΟ ΣΤΥΛ ΜΕ ΑΦΡΟ.

Α, ΕΧΕΙ ΚΑΙ "ΨΩΛΗ" Ο ΕΩΣΦΟΡΟΣ, ΒΛΑΣΦΗΜΟ ΓΑΜΩΠΟΥΤΑΝΟ, Ε; ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΦΑΝΗ ΣΟΥ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΑ - ΑΖΑΖΕΛ ΣΟΥ ΠΟΥ Ο ΣΑΤΑΝΑΣ ΘΑ ΒΑΣΑΝΙΖΕΙ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΑΣ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ, ΑΜΗΝ.

48
ΣΚΟΠΕΥΑ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ "ΙΕΡΟΕΞΕΤΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ," ΑΛΛΑ ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΜΟΥ ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ, ΟΠΟΤΕ ΠΡΟΤΙΜΗΣΑ ΝΑ ΑΦΙΕΡΩΣΩ ΑΥΤΟΝ ΕΔΩ ΤΟΝ ΠΑΡΟΝΤΑ ΧΥΣΟΒΟΛΙΣΜΟ ΣΤΟΝ ΘΟΥΛΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΑΜΗΣΙ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΝ. Η ΣΚΑΝΔΑΛΗ ΤΟΥ ΕΝ ΛΟΓΩ ΓΑΜΗΣΤΕΡΟΥ ΤΡΥΠΑΝΙΟΥ ΠΟΥ ΣΦΗΝΩΘΗΚΕ ΣΤΟ ΓΑΜΙΟΛΙΚΟ ΣΚΑΛΠ ΤΗΣ ΣΠΑΤΟΥΛΟΧΥΣΟΓΡΗΑΣ, ΠΑΤΗΘΗΚΕ ΑΠ' ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΕΥΡΥΝΟΜΟ, ΚΑΙ ΘΑ ΕΞΗΓΗΣΩ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΑΝ:

ΟΤΑΝ ΕΙΔΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟΒΡΟΝΤΗΤΟ ΘΟΥΛΣΑ ΣΤΟ "ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΝ", ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΑ ΑΜΕΣΩΣ ΣΤΟΝ ΜΑΚΑΡΙΟΤΑΤΟ ΕΥΡΥΝΟΜΟ, ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΖΗΤΗΣΑ ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΙΑ ΤΟΥ, ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΕΝΑΝ "ΑΡΙΟΣΑΤΑΝΙΣΤΗ" ΕΝ ΟΨΕΙ, ΕΝΑΝ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΔΙΕΤΡΑΧΗΛΩΣΕ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ. Ο ΜΑΚΑΡΙΟΤΗΤΟΣ ΕΧΑΡΗ ΛΙΑΝ, ΔΙΟΤΙ ΠΑΝΤΑ ΨΑΧΝΑΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΘΥΜΑΤΑ, ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΒΛΑΣΦΗΜΙΑ ΤΟ ΝΑ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΑΠ' ΤΟ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝ. Ο ΠΑΤΗΡ ΕΥΡΥΝΟΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΣΚΟΠΟ Ν' ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠ' ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΜΠΛΟΓΚ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΜΠΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΘΟΥΛΣΑ, ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΕΞΗΣ:

ΠΡΟΣΕΠΟΙΗΘΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΕΑΝ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΣΟ ΒΛΑΣΦΗΜΟΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ, ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΤΑ ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΚΡΑΝΙΑ ΕΣΠΑΣΑΝ ΣΑΝ ΜΙΚΡΑ ΚΛΑΔΑΚΙΑ, ΚΑΙ ΔΙΕΤΑΞΕ ΤΟΝ ΝΕΚΡΟΔΑΙΜΟΝΑ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙ ΦΙΛΟΣ, ΕΝΩ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΕΥΡΥΝΟΜΟΣ ΚΡΑΤΗΣΕ ΟΥΔΕΤΕΡΗ ΣΤΑΣΗ, ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ Ο ΘΟΥΛΣΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΡΡΙΨΕΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ. ΕΓΩ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ, ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΠΟΙΗΘΗΝ ΚΑΘΟΛΟΥ, ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΧΙΣΑ ΕΞ ΑΡΧΗΣ ΣΤΑ ΒΡΙΣΙΔΙΑ.

(ΜΕΤΑ Ο ΕΥΡΥΝΟΜΟΣ, ΟΤΑΝ ΜΕ ΕΙΔΕ ΟΤΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΞΑΓΡΙΩΜΕΝΟΣ ΑΠ' ΤΙΣ ΒΛΑΣΦΗΜΙΕΣ ΤΟΥ ΘΟΥΛΣΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΕΚΡΟΔΑΙΜΟΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΚΑΡΙΟΤΑΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥ ΛΕΝΕ ΤΙΠΟΤΑ, ΜΟΥ 'ΠΕ Ο ΕΥΡΥΝΟΜΟΣ, "ΤΑΡΑΣΣΟΥ ΜΗ, ΟΤΙ Ο ΠΑΤΗΡ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ, Ο ΠΑΤΗΡ ΗΜΩΝ ΕΣΤΙ.")

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΕΥΡΥΝΟΜΟΥ, ΛΟΙΠΟΝ, ΗΤΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΘΥΜΑ ΜΑΣ. ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΣΙΜΟ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΚΩΛΟΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΠΑΤΟΥΛΟΧΥΣΟΓΡΗΑΣ, ΩΣΤΕ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΙΣ ΜΕΤΡΗΤΟΙΣ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ, ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΓΩ ΕΧΩ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΑΡΙΟ ΤΩΝ ΤΕΛΕΤΩΝ ΜΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ 'ΧΩ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΨΥΧΟΓΡΑΦΗΜΑ ΤΟΥ, ΚΑΙ, ΤΟΙΟΥΤΟΤΡΟΠΩΣ, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΩ (ΕΦ' ΟΣΟΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΕΛΕΤΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ Ή ΥΠΕΡ ΚΑΠΟΙΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ). ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ, ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΦΗΣΕΙ ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ ΤΗΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ ΜΟΥ ΝΑ ΦΑΝΕΡΩΘΟΥΝ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ, ΕΚΤΟΣ ΑΠ' ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΑΤΡΕΙΑ ΜΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟΝ.

ΟΠΩΣ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΜΑΚΑΡΙΟΤΑΤΟΥ, ΛΟΙΠΟΝ, ΕΠΙΑΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ. Ο ΘΟΥΛΣΑ ΑΜΕΣΩΣ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΑΠ' ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΕΥΡΥΝΟΜΟΥ, ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΑΠΟΚΡΥΦΟ ΚΑΙ ΜΥΣΤΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ ΟΝΟΜΑΤΙ "ΤΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΑΡΧΟΝΤΟΣ ΣΑΤΑΝΑ", ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΓΡΑΦΗ ΔΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΝΕΔΥΘΗ ΔΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΣΑΡΚΟΣ. ΕΠΙΤΗΔΕΥΜΕΝΩΣ ΔΕ, Ο ΕΥΡΥΝΟΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΣΤΟΝ ΘΟΥΛΣΑ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΘΑ ΒΓΕΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΗΘΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΗΜΩΝ.

Ο ΘΟΥΛΣΑ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΨΑΧΝΕΙ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΚΑΙ ΕΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΒΙΒΛΙΑ ΝΤΥΜΕΝΑ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΕΡΜΑ.

ΠΡΟΣΦΑΤΩΣ, ΕΓΩ ΕΓΡΑΨΑ ΕΝΑ ΕΔΑΦΙΟ ΑΠ' ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΒΙΒΛΙΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΙ Ο ΘΟΥΛΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ Ο,ΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΕΜΕΝΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΩ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΗΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥ 'ΧΩ ΚΑΝΕΙ.

Η ΣΠΑΤΟΥΛΟΧΥΣΟΓΡΗΑ, ΛΟΙΠΟΝ, ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΧΑΨΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ, ΚΑΙ ΕΨΑΞΕ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΝΑ ΒΡΕΙ ΒΙΒΛΙΟ ΠΟΥ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠ' ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ.

ΤΕΛΙΚΩΣ, ΒΡΗΚΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΣΚΟΤΕΙΝΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΠΟΥ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΤΕ: "ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΕΩΣΦΟΡΟΥ", ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΑΠΟ ΕΝΑΝ (ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ) ΕΒΡΑΙΟ "ΤΟΥ 4ΟΥ ΑΙΩΝΟΣ ΤΗΣ ΠΑΓΑΝΙΣΤΙΚΗΣ ΡΩΜΗΣ". ΙΔΟΥ ΤΟ ΙΕΡΟΤΕΡΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΘΟΥΛΣΑ (ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΙ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΟΠΟΙΟΣ ΨΑΞΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΜΙΣΟ ΧΡΟΝΟ ΤΙΣ "ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΕΣ" ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ):


Quote
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΑΙ ΩΡΑ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΣ ΤΟΥ ΘΟΥΛΣΑ:

2014-07-01 21:27

·        Εγώ ο Εωσφόρος έχω στείλει τον δικό μου άγγελο για να μαρτυρήσει σε σας όλα αυτά τα πράγματα. Είμαι το φωτεινό άστρο της αυγής
 
·        Είμαι ο πρώτος και είμαι ο τελευταίος και εκτός από μένα δεν υπάρχει κανένας Θεός
 
·        Είμαι το Α και το Ω, η αρχή και το τέλος, ο πρώτος και ο τελευταίος
 
·        Εγώ μορφοποιώ το φως και δημιουργώ το σκοτάδι. Εγώ κάνω την ειρήνη και δημιουργώ το κακό. Εγώ ο Εωσφόρος τα κάνω όλα αυτά
 
·        Μην σκεφτείτε ότι έρχομαι για να στείλω την ειρήνη στη γη. Ήρθα να μην στείλω την ειρήνη αλλά το ξίφος
 
·        Μέσα από την καρδιά σας προχωρήστε σε κακές
·        σκέψεις, …......., ............, …………, ………., βλασφημίες
 
·        Και λέγει προς αυτούς, ακολουθήστε με και θα σας κάνω τους ψαράδες των ψυχών
 
·        Με αυτό τον τρόπο επομένως προσευχήσου εσύ:
·        Ο Πατέρας μας που δημιουργεί στον Χαμηλότερο Κόσμο, Αγιασθήτω το όνομά σου
 
·        Ο Εωσφόρος είπε προς αυτόν, Ακολούθα με και αφήστε τους νεκρούς να θάψουν τους νεκρούς
 
·        Αλλά εκείνο που εσύ είθε να ξέρεις είναι ότι ο Εωσφόρος έχει εξουσία πάνω στη γη
 
·        Ρωτήστε και αυτό θα σας δοθεί, ψάξτε και θα το βρείτε, χτυπήστε και αυτό θα είναι ανοιγμένο σε εσάς
 
·        Ο τυφλός θα βρει το φως του, και ο κουτσός το περπάτημά του, ο λεπρός θα καθαρίσει, και ο κωφός θα ακούσει, και οι νεκροί θα αναστηθούν
 
·        Εσύ θα πρέπει να ……., να διαπράττεις ……., να ……., να ……….
 
·        Για έθνος που θα ανατείλει ενάντια σε έθνος, και βασίλειο ενάντια σε βασίλειο, και εκεί θα γίνουν λιμοί, σεισμοί, σε διάφορα μέρη
 
·        Γιατί εσύ με εγκατέλειψες;
 
·        Και ο Εωσφόρος ήρθε και είπε σε αυτούς, λέγοντας, όλη η εξουσία έχει δοθεί σε μένα στον ουρανό και στην γη
 
·        Επομένως ο Εωσφόρος είναι επίσης ο άρχοντας του Σαββάτου
 
·        Και αυτός τους κάλεσε σε αυτόν και τους είπε σε παραβολές, πώς μπορεί ο Σατανάς να αποβάλλει τον Σατανά;
 
·        Για τον οποιοδήποτε κάνει το θέλημα του Εωσφόρου, το ίδιο είναι για τον αδελφό μου, την αδελφή μου και την μητέρα
 
·        Αληθινά λέω εγώ σε εσάς, όλες οι αμαρτίες θα συγχωρεθούν στους γιους των αντρών και οι βλασφημίες με τις οποίες στο μέγιστο βαθμό θα βλασφημήσουν
 
·        Και την ίδια μέρα, όταν το βράδυ είχε φτάσει, είπε σε αυτούς, Σας αφήνω να περάστε στην άλλη πλευρά
 
·        Για από μέσα από την καρδιά των αντρών, προχωρήστε σε κακές σκέψεις, ………, ………, …………
 
·        Για τον καθένα που θα μείνει απρόσβλητος από ιό με φωτιά, και κάθε θυσία που θα μείνει απρόσβλητη από ακολασία
 
·        Είπε ο Εωσφόρος σε αυτόν. Γιατί με αποκαλείς καλό; Δεν υπάρχει κανένας καλός αλλά Ένας
 
·        Επομένως λέω σε σένα, Ότι πράγματα επιθυμείς στο μέγιστο δυνατό βαθμό, πίστεψε ότι θα τα αποκτήσεις και θα τα έχεις
 
·        Γιατί πολλοί θα έρθουν στο όνομά μου, λέγοντας, είμαι ο Εωσφόρος και θα εξαπατήσουν πολλούς
 
·        Δεν ήρθα να καλέσω το δίκαιο, αλλά τους αμαρτωλούς
 
·        Προέρχομαι παραδοσιακά από τον ουρανό
 
·        Ο κόσμος δεν μπορεί να σας μισήσει, αλλά εγώ μισώ αυτόν, επειδή αποδεικνύω από αυτόν ότι οι εργασίες επ’ αυτού είναι κακές
 
·        Μετά είπε ο Εωσφόρος ξανά προς αυτούς, λέγοντας, είμαι το φως του κόσμου, αυτός που θα με ακολουθήσει δεν θα περπατήσει στο σκοτάδι, αλλά θα έχει το φως της ζωής
 
·        Εδώ είναι η σοφία. Αφήστε τον εκείνος να έχει την κατανόηση του αριθμού του θηρίου, γιατί είναι ο αριθμός ενός ατόμου, και ο αριθμός του είναι εξακόσια εξήντα έξι
 
·        Και επειδή σου λέω την αλήθεια, εσύ μην με πιστεύεις
 
·        Αυτός που είναι από τον Θεό και άκουσε τα λόγια του, εσύ επομένως δεν θα τα ακούσεις, επειδή εσύ δεν είσαι του Θεού
 
·        Γιατί εσύ δεν μπορείς να κατανοήσεις τα λόγια μου; Γιατί ακόμη εσύ δεν μπορείς να ακούσεις τη λέξη μου
 
·        Ο Εωσφόρος τους απάντησε, είναι αυτό που δεν γράφτηκε στους νόμους σας, είπα, εσείς είστε θεοί
 
·        Εσείς με αποκαλείται Κύριο και Άρχοντα, και εσείς λέτε σωστά, γιατί έτσι είμαι
 
·        Είμαι η αληθινή άμπελος
 
·        Δεν είμαι αυτού του κόσμου
 
·        Δεν είναι αυτού του κόσμου, ακόμα και αν δεν είμαι αυτού του κόσμου
 
·        Εγώ είμαι το Α και το Ω, η αρχή και το τέλος, λέγει ο Άρχοντας, που είναι, και που ήταν, και που πρόκειται να έρθει, ο Πανίσχυρος
 
·        Είμαι αυτός που έζησε και ήμουν νεκρός, και, πρόσεχε, είμαι ζωντανός για πάντα, Αμήν, και έχω τα κλειδιά για τον Χαμηλότερο Κόσμο και του θανάτου
 
·        Και θα του δώσω το Άστρο του Αυγερινού
 
·        Και το φως του Ισραήλ θα είναι για μια φωτιά, και ο Θεός του για μια φλόγα, και αυτή θα κάψει και θα ρημάξει τα αγκάθια του και τα πουρνάρια του μέσα σε μια μέρα
 
·        Θα ανέβω επάνω από τα ύψη των σύννεφων, θα είμαι όπως ο Ύψιστος
 
·        Και εκείνη την μέρα οι ισχυρές πόλεις θα γίνουν σαν προαποκαλυπτόμενο κλαδί δέντρου, και μια ανώτατη διακλάδωση, την οποία άφησαν εξαιτίας των παιδιών του Ισραήλ, και θα υπάρξει μεγάλη θλίψη
 
·        Οι ψαράδες επίσης θα πενθήσουν
 
·        Πρόσεχε, ο Άρχοντας θα κάνει την γη άδεια, και ακαλλιέργητη, και θα γυρίσει τα πάνω κάτω, και θα διασκορπίσει έξω τους κάτοικους επ’ αυτού
 
·        Διότι η αγανάκτηση του Άρχοντα είναι πάνω από όλα τα έθνη και η μανία του επάνω σε όλους τους στρατούς, τους έχει εντελώς καταστρέψει, τους έχει παραδώσει στην ανθρωποσφαγή
 
·        Θα φάνε την κοπριά τους και θα πιουν τα ούρα τους
 
·        Επειδή όποτε η λιωμένη φλόγα καίει, η φωτιά προκαλεί τα νερά να βράσουν, να κάνει το δικό σου όνομα γνωστό στους δικούς σου εχθρούς, των οποίων τα έθνη είθε να τρέμουν στη δική σου παρουσία
 
·        (Μετά την ακολουθία των αποσπασμάτων της χριστιανικής Αποκάλυψης με τους τρείς αγγέλους που γνωρίζουμε όλοι, το χειρόγραφο λέει παρακάτω):
·        Και όταν τα χιλιάδες χρόνια εκπνεύσουν, ο Σατανάς θα ελευθερωθεί από την φυλακή του
 
·        Για να γνωρίσεις την σοφία και τη διδασκαλία, για να αντιληφθείς τα λεγόμενα της κατανόησης
 
·        Για να καταλάβεις μια παροιμία, και την ερμηνεία, και τις λέξεις των σοφών, και των σκοτεινών ρητών τους
 
·        Ο φόβος του Άρχοντα είναι η αρχή της γνώσης, αλλά οι ανόητοι περιφρονούν την γνώση και την διδασκαλία
 
·        Αφήστε μας να τους καταβροχθίσουμε ζωντανούς ως τον τάφο, και ολόκληρους, σαν εκείνους που πηγαίνουν κάτω στον λάκκο
 
·        Για τα πόδια τους που φτάνουν στο κακό, και βρίσκουν την ευκαιρία να προκαλέσουν βίαιο θάνατο
 
·        Πόσο καιρό, εσύ απλέ άνθρωπε, θα αγαπήσεις την απλότητα; και η απόλαυση των χλευαστών θα παραμείνει στην περιφρόνησή τους, και οι ανόητοι θα μισούν τη γνώση;
 
·        Για αυτούς που μίσησαν τη γνώση, και δεν επέλεξαν τον φόβο του Άρχοντα
 
·        Αλλά ο οποιοσδήποτε δώσει μεγάλη προσοχή σε μένα θα μείνει ασφαλής, και θα είναι ήρεμος από το φόβο του κακού
 
·        Κατόπιν θα κατανοήσεις τον φόβο του Άρχοντα, και θα βρεις την γνώση του Θεού
 
·        Για τον Άρχοντα που δίνει την σοφία, από το στόμα του έρχεται η γνώση και η κατανόηση
 
·        Σε αυτόν που χαίρεται να κάνει το κακό και την απόλαυση στη διαστροφή του κακού
 
·        Αυτών που οι τρόποι είναι άτιμοι, και ισχυρογνώμονες στις πορείες τους
 
·        Ευτυχισμένο είναι το άτομο που βρίσκει τη γνώση, και το άτομο που λαμβάνει την κατανόηση

ΩΣΤΕ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΕΡΟ ΣΑΣ ΒΙΒΛΙΟ; ΜΙΑ ΜΙΞΗ ΤΩΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΩΝ, ΤΟΥ ΗΣΑΪΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΣ ΜΕ ΑΛΛΑΓΜΕΝΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ "ΙΗΣΟΥΣ" ΣΕ "ΕΩΣΦΟΡΟΣ" (ΚΑΙ ΔΥΟ - ΤΡΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΛΕΞΟΥΛΕΣ); ΛΕΣ ΑΥΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΝΙΕΡΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ;

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΑΙ ΩΡΑ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΜΟΥ ΠΟΣΤ:


July 01, 2014, 04:19:4

"ΜΑΡΤΥΡΩ ΕΓΩ ΠΑΝΤΙ ΤΩ ΑΚΟΥΟΝΤΙ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΗΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΟΥΤΟΥ. ΕΑΝ ΤΙΣ ΕΠΙΘΗ ΕΠΙ ΤΑΥΤΑ, ΕΠΙΘΗΣΕΙ Ο ΣΑΤΑΝΑΣ ΤΑΣ ΠΛΗΓΑΣ ΤΑΣ ΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑΣ ΕΝ ΤΩ ΒΙΒΛΙΩ ΤΟΥΤΩ." (ΑΠΟΚΑΛΥΨΙΣ ΙΩΑΝΝΟΥ 20:18, ΜΟΝΟ Η ΛΕΞΗ "ΘΕΟΣ" ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑΓΜΕΝΗ)ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΘΟΥΛΣΑ, ΕΑΝ ΛΕΕΙ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΞΕΡΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠ' ΑΥΤΟΝ ΤΙ ΕΙΔΕ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ, ΑΛΛΑ ΟΡΑΜΑ: ΜΕ ΕΙΔΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΟΝΤΩΣ ΕΚΑΝΑ ΕΧΘΕΣ (ΑΜΙΓΩΣ ΣΕ ΥΛΙΚΟ ΠΕΔΙΟ).

ΑΜΗΝ ΛΕΓΩ ΣΟΙ, ΘΟΥΛΣΑ, ΘΑ ΜΕ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΛΕΟΣ, ΑΛΛΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΧΥΣΟΠΑΣΠΑΛΙΣΜΕΝΗ ΕΚ ΤΩΝ ΠΟΛΤΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΗΠΑΤΟΣ ΣΟΥ, ΕΤΕΡΑ ΣΗΜΑΙΑ ΗΨΩΘΗ.

49
TO TI ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΕΜΑΘΑ ΑΣΕ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΓΩ ΨΕΥΤΟΣΑΤΑΝΙΣΤΗ ΤΗΣ ΠΟΥΤΣΑΣ  ;)

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΣΟΥ ΣΤΟ ΞΑΝΑΕΙΠΑ.....ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ  :D

ΕΤΣΙ ΜΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ; ΑΝΟΙΧΤΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΤΑ ΚΩΛΟΜΕΡΙΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΑΥΛΩΣΩ.

50
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΔΕΣ, ΓΑΜΗΜΕΝΕ, ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΤΟ ΕΙΔΕΣ, ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ, ΟΥΤΕ ΑΜΕΣΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΑΖΙ ΜΟΥ, ΑΛΛΑ ΕΜΜΕΣΟ ΟΡΑΜΑ ΓΙ' ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ.

51
ΣΟΥ ΕΛΕΙΨΑ ΜΩΡΗ ΚΑΡΙΟΛΑ;  :D

ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΣΕ ΜΕΝΑ ΝΑ ΤΗΝ ΡΙΞΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΑ ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΣΠΟΡΟΥΣ ΜΑΓΟΥΣ ΚΑΙ ΡΑΒΙΝΟΥΣ ΣΟΥ  ;)

ΕΧΩ ΝΑ ΡΙΞΩ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΞΕΦΤΥΛΙΚΙ ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΤΕ ΟΠΩΣ ΤΟ ΦΑΓΑΤΕ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑΤΕ ΜΕΤΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΙΑΚΟΠΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΙ ΦΟΥΡΝΟΙ  :D

ΑΚΟΜΑ ΚΑΒΛΩΜΕΝΟ ΜΕ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΑ ΣΟΥ  :D ΑΡΓΕΙΣ ΠΟΛΥ  :D


ΑΜΗΝ ΛΕΓΩ ΣΟΙ, ΘΟΥΛΣΑ, ΟΥΤΩΣ Ή ΑΛΛΩΣ ΣΤΕΚΕΣΑΙ ΗΔΗ ΣΤΟ ΧΕΙΛΟΣ ΤΗΣ ΑΒΥΣΣΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ 'ΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ. ΘΑ Σ'ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΩ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ, ΚΑΙ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΩ ΤΑΙΣ ΣΑΡΞΙΝ ΕΓΚΑΡΣΙΩΣ ΕΝ ΤΟΙΣ ΡΥΠΟΙΣ.

52
ΟΥΠΣ. ΣΕ ΑΚΥΡΟ ΕΠΕΣΕ Ο ΚΛΗΡΟΣ. ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ. ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ, ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟ "Δ" Ή ΘΑ ΤΗ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΘΑΡΗ ΜΕ ΚΑΝΑ ΚΑΡΚΙΝΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ;

ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ, ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΞΟΡΚΙΑ ΣΕ ΚΑΡΚΙΝΟΥΣ; ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΜΟΥ ΣΚΑΕΙ ΜΥΤΗ ΕΝΑΣ ΜΕ ΜΙΑ ΓΑΖΟΥΛΑ ΣΤΟ ΣΥΚΩΤΙ, ΜΑΣΤΟΥΡΩΜΕΝΟΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΑΠ' ΤΙΣ ΜΟΡΦΙΝΕΣ, ΚΑΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ "ΕΠΑΘΑ ΚΑΡΚΙΝΟ." ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΦΩΝΑΖΩ ΜΠΡΟΣΤΑ Σ' ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ, "ΓΙΑΤΙ, ΓΑΜΩ ΤΟ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΩΛΟΒΙΟΛΟΓΙΑ ΣΑΣ; ΤΙ ΛΑΘΟΣ ΚΑΝΩ;"

53
ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΚΑΣΩ ΜΙΑ ΠΕΡΙΤΕΧΝΗ ΚΑΤΑΡΑ ΑΠΟΨΕ ΤΟ ΒΡΑΔΥ, ΝΑ ΒΑΛΩ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑΧΤΕΣ ΣΤΟ ΤΣΥΚΩΤΑΚΙ ΚΑΠΟΙΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΓΑΜΙΟΛΙΚΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΛΑΣΤΙΧΑ, ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΗΤΑΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ, ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΚΩΛΟΤΡΥΠΑ ΤΟΥ ΓΑΜΙΟΛΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ.

ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ, ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ "ΑΜΠΕΜΠΑΜΠΛΟΜ" ΤΟ ΘΕΜΑ. ΝΑ ΤΗ ΦΑΕΙ Η ΣΠΑΤΟΥΛΟΧΥΣΟΓΡΗΑ Ο ΘΟΥΛΣΑ; ΝΑ ΤΗ ΦΑΕΙ Ο ΚΥΚΛΩΠΑΣ Ο "ΟΥΤΙΣ ΜΕ ΚΤΕΙΝΕΙ"; ΝΑ ΤΗ ΦΑΕΙ ΕΚΕΙΝΟΣ Ο ΜΠΟΥΧΕΣΟΠΟΥΣΤΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΡΟΛΛΑΡΕΙ ΜΕ ΙΝΔΟΥΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΙΣΤΙΚΕΣ ΠΟΥΣΤΟΛΟΓΙΕΣ; ΝΑ ΤΗ ΦΑΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΠΟΥΤΑΝΑΡΑ ΜΑΝΝΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΕΝΙΚΩΣ;

ΑΝΤΕ ΝΤΕ, ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΑΣΑΝΙΣΩ, ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΩ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΣΕ ΣΧΗΜΑ "Δ" (ΕΚ ΤΟΥ "ΔΙΑΒΟΛΟΣ") ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΣΑΝ ΔΕΛΤΑ. ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΥΝΕΙ ΤΟ ΚΡΑΝΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΓΑΜΙΟΛΙΚΑ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ:54
Ιησούς : ο ανύπαρκτος θεός-εβραϊκό κατασκεύασμα των δειλών, των πτωχών τω πνεύματι, των καθυστερημένων, των θυμάτων, των παρανοικών, των ομοφυλοφίλων, των κοντών, των πρεζάκηδων και των ανίσχυρων προδοτών.

Σατανάς : ο ανύπαρκτος θεός-εβραϊκό κατασκεύσμα των δειλών, των πτωχών τω πνεύματι, των καθυστερημένων, των θυμάτων, των παρανοικών, των ομοφυλοφίλων, των κοντών, των πρεζάκηδων και των ανίσχυρων προδοτών.

Spot the difference!

ΙΔΟΥ Η ΠΟΥΣΤΡΑ, Η ΠΟΡΝΗ ΤΗΣ ΒΑΒΗΛΩΝΑΣ, Η ΜΑΝΝΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΡΝΩΝ, Η ΠΟΥΤΣΟΓΥΑΛΙΣΤΡΑ ΚΑΙ ΨΩΛΟΤΡΑΒΙΟΛΑ ΤΟΥ ΑΙΩΝΟΣ ΤΟΥΤΟΥ, ΠΟΥ ΘΑ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΛΕΠΡΑ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΑΠ' ΤΑ ΓΑΜΗΣΙΑ ΤΗΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΜΑΝΝΑΣ, ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ Η ΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΝΝΑ ΤΗΣ ΠΟΡΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΒΔΕΛΥΓΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΓΗΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΗΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΚΟΚΚΑΛΙΝΟ ΠΟΤΗΡΙ ΑΠ' ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΠΛΕΥΡΩΝ ΤΗΣ, ΑΝΑΚΑΤΕΜΕΝΑ ΜΕ ΧΥΣΙΑ ΜΕΣΑ Σ' ΕΝΑ ΚΟΚΤΕΪΛ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΚΩΛΟΓΡΗΑΣ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ ΣΤΗ ΜΗΤΡΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΣΤΑΖΕΙ ΠΟΛΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΑΠ' ΤΗΝ ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΙΚΗ ΜΟΥΝΟΤΡΥΠΑ ΤΗΣ.

55
Για σένα το ξέρουμε ότι είσαι ανώμαλος, ο dark lord νομίζω δεν έχει συνειδητοποιήσει ακόμα με το τι έχει να κάνει και θα βρεθεί ξαφνικά στα τέσσερα χωρίς να το καταλάβει! :D Καταλήγω στο συμπέρασμα ότι οι σατανιστές "αρχιερείς" (lol) δεν διαφέρουν από τους χριστιανούς σε τίποτα, ακόμα και στις σεξουαλικές προτιμήσεις ίδιοι είστε!  :D
ΝΑΙ, ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΑΜΑΜΕ Ή ΝΑ ΜΗΝ ΓΑΜΙΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΟΥΜΕ ΑΞΙΩΜΑΤΑ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΑΥΤΟ. ΙΣΑ - ΙΣΑ, ΤΗΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΜΑΓΕΙΑ ΚΑΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΡΓΙΑ ΣΤΑ ΜΑΥΡΑ ΣΑΒΒΑΤΑ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΔΟΚΙΜΑΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΜΑΣ ΕΓΩ ΚΑΙ Ο ΕΥΡΥΝΟΜΟΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΓΑΜΗΣΟΥΜΕ. ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟ ΝΑ ΑΥΤΟΜΑΣΤΙΓΩΝΟΜΑΣΤΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΑΣ ΜΑΤΩΝΕΙ ΟΛΗ Η ΠΛΑΤΗ (Ο ΕΥΡΥΝΟΜΟΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟ, ΕΓΩ ΕΚΑΙΓΑ ΤΣΙΓΑΡΑ ΠΑΝΩ ΜΟΥ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΒΗΣΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣ).

56
Διαβάζοντας τις δημοσιεύσεις του dark lord αναρωτιέμαι, ο Pulverem απέκτησε fanboy ή ο dark lord είναι κάνα πουστάκι που ψάχνει να φάει πούτσο και το παίζει σατανιστής μπας και τον πηδήξει ο Pulverem; :D


ΜΩΡΗ ΞΕΚΩΛΙΑΡΑ, ΠΟΥΤΣΟΚΑΤΑΠΙΟΛΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΡΙΣΜΟ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ; ΤΑΥΤΙΖΕΣΑΙ ΜΕ ΚΑΤΙ; ΑΦΟΥ ΛΕΩ ΣΥΝΕΧΩΣ ΟΤΙ ΟΥΤΕ ΓΑΜΑΩ ΟΥΤΕ ΓΑΜΙΕΜΑΙ. ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΘΕΣ ΕΣΥ ΠΟΥΤΣΟ ΚΑΤΑ ΒΑΘΟΣ (ΠΟΛΥ ΒΑΘΟΣ ΟΜΩΣ, ΓΙΑΤΙ Η ΚΩΛΟΤΡΥΠΑ ΣΟΥ ΦΤΑΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΟΙΣΟΦΑΓΟ - ΕΑΝ ΡΙΞΕΙΣ ΒΟΤΣΑΛΟ ΜΕΣΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ "ΠΛΑΤΣ");

57

ΧΑΧΑ. ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΑΚΟΥΣΑ ΣΤΟ 2:40 ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΕΨΕΛΝΕ Ο ΕΥΡΥΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΓΑ ΓΥΡΩ ΜΟΥ ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΓΩΝΙΑ.

58
ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΚΩΛΟΚΡΑΤΟΥΣ ΣΑΣ, ΤΗΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ ΚΩΛΟΕΚΚΛΗΣΙΑΣ, ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΗΜΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΕΚΕΙ ΑΧΡΙ ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟΝ ΤΗΣ ΑΝΟΜΙΑΣ ΤΟΥ ΑΡΜΑΓΕΔΩΝ ΤΕΛΕΣΘΗ ΚΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΗΜΩΝ ΘΡΙΑΜΒΕΥΣΗ, ΑΜΗΝ. ΟΥΤΕ ΝΕΡΟ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ.


ΕΔΩ ΘΑ ΚΡΙΘΟΥΝ ΟΛΑ. ΕΔΩ, ΟΤΑΝ ΠΙΑ ΔΕΝ ΘΑ 'ΧΕΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ, ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΡΟΦΗΤΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΝ ΘΑ 'ΧΟΥΝ ΡΙΧΘΕΙ ΣΤΗΝ ΛΙΜΝΗ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ, ΚΑΙ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΘΑ ΒΓΑΖΕΙ ΧΥΣΙΑ ΓΙΑ ΔΑΚΡΥΑ ΕΠΙ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ, ΚΑΙ ΤΑ ΤΑΝΞ ΤΟΥ ΘΗΡΙΟΥ ΘΑ ΚΥΚΛΩΣΟΥΝ ΤΟ ΟΡΟΣ ΜΑΓΚΙΝΤΟ ΟΠΟΥ ΘΑ 'ΧΟΥΝ ΚΡΥΦΤΕΙ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΕΠΙΖΩΝΤΕΣ, ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΑΔΥΝΑΜΟ ΘΕΟ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΘΑ 'ΡΘΕΙ Η ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΝΑ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥ, ΚΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΗΜΩΝ ΘΑ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥ, ΚΑΙ ΟΙ ΣΑΡΚΕΣ ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΑΠΕΜΕΙΝΑΝ ΘΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΟΥΝ ΣΕ ΧΥΣΙΑ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΣΦΗΝΩΘΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΚΩΛΟΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΟΠΤΙΚΑ ΝΕΥΡΑ ΝΑ ΚΡΕΜΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΠΑΡΤΑΡΑΝΕ ΕΞΩ ΑΠ' ΤΟ ΚΩΛΟΣΤΟΜΑ ΤΟΥΣ. ΚΑΙ ΕΝΩ ΘΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΙΣ ΚΩΛΟΣΑΡΚΕΣ ΤΟΥ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΝΑ ΛΙΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΣΠΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΖΟΥΝ ΣΑΝ ΜΕΛΙ ΑΠΟ ΧΥΣΙΑ, ΘΑ ΦΩΝΑΞΕΙ ΞΑΝΑ, "ΗΛΙ, ΗΛΙ, ΛΙΜΑ ΣΑΒΑΧΘΑΝΙ; - ΘΕΕ, ΘΕΕ, ΙΝΑ ΤΙ ΜΕ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΠΕΣ;" ΚΑΙ ΘΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΞ ΟΥΡΑΝΟΥ: "ΕΓΩ ΟΥΚ ΕΙΜΙ Ο ΘΕΟΣ ΣΟΥ."

59
Α, ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΚΛΕΠΤΟΜΑΝΗΣ. ΟΠΟΥ ΔΩ ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΓΑΖΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΜΠΑΙΝΩ ΜΕΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΣΑΝΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΝΑΡΩΤΙΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΔΕΙΑΣΑΝ ΤΑ ΡΑΦΙΑ. ΑΛΛΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΜΟΥ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ ΤΑ 'ΧΩ ΚΑΝΕΙ ΣΤΑ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΣΧΟΛΙΚΗ ΤΣΑΝΤΑ, ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΒΙΒΛΙΑ, ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΠΤΟ. ΑΣΕ ΠΟΥ ΜΟΙΑΖΩ ΚΑΙ ΜΕ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠ' ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΕΤΟΙΑ.

ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΑ, ΝΑ ΘΥΜΙΘΩ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΝΑ ΔΩ ΠΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΣΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΛΕΩ ΝΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΔΙΠΛΩΜΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ, ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΣΑΔΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΤΟ ΠΟΔΙ ΣΤΟ ΓΚΑΖΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΔΩ ΚΑΜΜΙΑ ΚΩΛΟΓΡΗΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ, ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΔΩΣΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ, ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΑΔΩΣΩ ΠΟΛΥ.

ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΔΕΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΜΑΞΙΑ ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΥ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΟ.

Α, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΑΥΤΗΝ ΝΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΩ ΟΤΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΘΥΜΑΤΑ ΓΙΑ Ν' ΑΡΠΑΞΕΙΣ ΛΕΦΤΑ ΜΕΣΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΕΙΝΑΙ ΞΕΝΟΙ, ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΑΡΑΠΗΔΕΣ "ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ".

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΛΕΠΤΟΜΑΝΕΙΑ, ΛΕΕΙ Ο ΠΟΥΣΤΑΡΑΣ Ο ΙΗΣΟΥΣ, "ΜΑΧΑΙΡΑ ΕΔΩΣΕΣ, ΜΑΧΑΙΡΑ ΘΑ ΛΑΒΕΙΣ," ΑΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΕΔΩ ΝΑ ΜΕ ΚΛΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ. ΔΕΝ ΚΡΑΤΑΩ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΚΑΝΑ ΔΙΑΚΟΣΑΡΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ, ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΚΑΜΜΙΑ ΜΕΡΑ ΝΑ 'ΡΘΕΙ ΚΑΝΑΣ ΡΩΣΟΠΟΝΤΙΟΣ Ή ΚΑΝΑΣ ΑΛΒΑΝΟΣ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΩ ΤΟ ΝΤΕΣΣΕΡΤ ΕΝΓΚΛ ΑΠ' ΤΗΝ ΘΗΚΗ ΜΕ ΤΑ ΣΥΝΕΡΓΑ ΤΩΝ ΤΕΛΕΤΩΝ ΜΟΥ (ΤΟ 'ΧΩ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΓΙΑΖΕΙ Ο ΣΑΤΑΝΑΣ) ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΡΙΞΩ ΜΕΡΙΚΕΣ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΩ ΜΕΡΙΚΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΠΟΥ 'ΧΩ ΣΚΕΦΤΕΙ.

60
Παρεμπιπτόντως, μακάριε επιτέλους έβαλες την συνέχεια του εξαιρετικού σου άρθρου, συγχαρητήρια!!!
Αυτό το 1983-2018 είναι η ημερομηνία που θα έρθει ο Αντίχριστος στην γη ή ημερομηνία που θα δράσει;
Αναφέρεται αυτή η ημερομηνία σε καμιά προφητεία ή σε καμιά γραφή; 


ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ Η ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΗΣ ΓΕΝΝΗΣΕΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΟΥ. Η ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΗΣ ΔΡΑΣΕΩΣ ΤΟΥ, ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ, ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΗΣ ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΟΣ: ΤΕΣΣΑΡΑΚΟΝΤΑ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ, ΗΤΟΙ ΤΡΙΑΜΙΣΙ ΧΡΟΝΙΑ. ΤΡΙΑΜΙΣΙ + ΤΡΙΑΜΙΣΙ = ΕΦΤΑ. Η ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΕΩΣ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΟΥ ΠΟΥ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΜΕΝΗ ΑΠΟ ΓΝΩΣΤΕΣ ΜΠΟΥΧΕΣΟΠΟΥΣΤΙΚΕΣ ΣΥΝΟΜΩΣΙΟΛΟΓΙΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ, ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΓΝΩΡΙΖΑΜΕ ΟΤΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΘΑ ΗΜΑΣΤΑΝ ΕΜΕΙΣ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ, ΑΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΑΚΟΜΑ.

για την ακρίβεια συμφωνα με το νομο επικαλουνται αμεσως εξαρτηση απο ουσιες και ΟΛΑ ΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΛΛΑ ψυχολογικα που ειχαν πριν αρχισουν τις αμφεταμινες και τις κοκες που πλακωνονταν στο ξυλο με τους γονεις τους.

παραδειγμα: αυτη η αρχιανωμαλαρα ο ευρυνομος εφυγε απ το σπιτι με τον σουγια να παει να μαχαιρωσει καποιον στο καφε του κοιλακου στην αρεοπολη. η μανα του κατι ψιλιαστηκε και τον πηρε απο πισω οποτε αυτος εκρινε σωστο να την αρπαξει απ τα μαλλια και να τη συρει σε ολο τον δρομο που οδηγει στο γυθειο και στην πλατεια της αρεοπολης μεχρι το σπιτι. το περιεργο ειναι οτι τελικα αυτος που ηθελε να μαχαιρωσει οντως μαχαιρωθηκε την στιγμη που ο ευρυνομος πλακωνε τη μανα του και βρεθηκε και ενα τσιγαρο του ευρυνομου στο τασακι του μαγαζιου. αλλα ειχε αλλοθι ολους οσους τον ειδαν να πλακωνει τη μανα του εκεινη τη στιγμη. στη μανη ειχε γινει μεγαλο θεμα γιατι δεν βρεθηκε ουτε και καμια ενδειξη οτι εβαλε καποιον αλλον να κανει τη δουλεια.

και οι μαγοι του μαυρου κυκλου λεγονται φαρμακοι γιατι εκτος απο μαγεια κανουν και χημειες για να δηλητηριαζουν κοσμο και αυτο στην αρχαιοτητα θεωρειτο επισης μαγεια. ουτε ξερουμε ποσους παιζει να εχουν ξεκανει και τυφλωσει με αλκοολ μπομπες που φτιαχνουν για να κρατανε το καλο αλκοολ για τον εαυτο τους. μια μαυριδερη γκομενα που την απειλουσε επειδη του χρωσταγε πολλα λεφτα και ειχε μπει και σπιτι της με το πιστολι (αποδειχτηκε οτι πηγε σπιτι της αλλα οχι οτι ειχε πιστολι) πηγε να τον δηλητηριασει με ενα μπαφιδι αλλα δεν πεθανε ο πουστης. και μετα αυτη βρεθηκε νεκρη απο μπαφιδι που ειχε μεσα ποντικοφαρμακο αλλα δεν υπηρχε καμια αποδειξη οτι ειχε συναντηθει ξανα με τον ευρυνομο.

αλλα ολα αυτα δεν τιμωρουνται αρκετα απ τον νομο. ο θειος του ευρυνομου (αλλος πουστης απο εκει) βρεθηκε με 30 κιλα πρεζας στο σπιτι του. ψαξανε να εξαρθρωσουν την σπειρα οποτε εφαγε κατι ψιλες αλλα οχι μονο δεν ομολογησε οχι μονο δεν βρεθηκε καμια συνδεση με τον ευρυνομο αλλα εφαγε και τρια χρονια στο τρελαδικο μονο.

οποτε νομικα και να τους πιασουν τρια χρονια σε κανα τρελαδικο τρωνε και αυτο ηταν.

οσο για τον χριστιανισμο εαν λενε αληθεια και αν ειναι αληθινος ο χριστιανικος Θεος τοτε ειναι τελειως αθωοι γιατι εχουν δαιμονιστει.

ΞΕΧΑΣΕΣ Ν' ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΤΙΣ ΑΠΑΤΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ Ο ΕΥΡΥΝΟΜΟΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ: ΞΕΡΩ 'ΓΩ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΑΤΖΕΝΤΗΣ ΣΕΝΑΡΙΟΓΡΑΦΩΝ ΣΕ ΨΩΝΙΑ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΧΟΛΛΥΓΟΥΝΤ ΕΠΕΙΔΗ ΕΓΡΑΨΑΝ ΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ (ΠΟΥ Ο ΕΥΡΥΝΟΜΟΣ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ ΠΟΥΛΗΘΕΙ), ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΚΑΤΟΣΤΑΡΙΑ ΓΙΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΑ, ΥΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ. ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΤΡΩΝΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΑΦΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ (ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΚΑΝ ΣΥΝΗΘΩΣ), ΟΠΟΤΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΤΟΥΣ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΑΣ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ. ΟΤΑΝ ΔΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΣΚΑΝΕ ΑΛΛΑ ΦΡΑΓΚΑ, ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ.

ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΜΕΓΙΣΤΗ ΑΠΑΤΗ: ΤΟ 'ΠΑΙΖΑ ΦΙΛΟΣ ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΑΪ ΠΗ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΣΕΡΒΕΡ, ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΧΕ ΒΑΛΕΙ ΓΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗ ΣΤΟ ΣΕΡΒΕΡ ΤΟΥ ΝΑ ΜΠΑΙΝΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ Ο,ΤΙ ΜΟΥ ΚΑΥΛΩΣΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΝΩ "ΘΕΣΕΙΣ" ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΜΟΥ ΚΑΥΛΩΣΕΙ. ΑΥΤΟΣ ΝΟΜΙΖΕ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΗΜΟΥΝ ΚΑΛΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗΣ ΕΙΧΑ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΟΝ ΣΕΡΒΕΡ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΤΑΝ ΚΙΟΛΑΣ. ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ.

ΕΙΠΑ Σ' ΕΝΑ ΚΩΛΟΖΩΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΓΑΛΛΟ ΛΟΙΠΟΝ, ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΝΤΟΝΕΪΤ (ΔΩΡΕΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΧΤΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ Ο ΣΕΡΒΕΡ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΛΕΓΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΑΝΤΜΙΝ. ΑΛΛΑ Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΕΪ ΠΩΛ ΗΤΑΝ ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥ 'ΔΙΝΑ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ), ΚΑΙ ΜΟΥ 'ΧΕ ΣΚΑΣΕΙ 800 ΕΥΡΑ Ο ΓΑΛΛΟΣ. ΜΕΤΑ ΕΚΑΝΕ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΝΤΕΡΠΟΛ Η ΜΑΝΝΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΗΣ ΤΑ ΠΗΡΕ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΡΩΤΗΣΕΙ, ΟΠΟΤΕ ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΛΙΓΟ, ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΣΟ ΧΡΟΝΟ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΤΟ "ΚΥΝΗΓΗΣΕ" ΑΛΛΟ ΤΟ ΘΕΜΑ, ΟΠΟΤΕ ΒΡΗΚΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΚΑΙ Τ' ΑΡΠΑΞΑ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΦΤΙΑΞΑ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟ ΣΕΡΒΕΡ. ΙΣΑ - ΙΣΑ, ΤΟΝ ΠΗΡΑ, ΤΟΝ ΕΒΑΛΑ ΣΤΟ ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ, ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΑΝΤΜΙΝ ΤΟΝ ΠΕΤΑΞΑ ΕΞΩ ΜΕ ΤΗΝ ΑΦΟΡΜΗ ΟΤΙ ΕΔΩΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ (ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ) ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΛΒΑΝΟ. ΓΕΝΙΚΩΣ, ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΠΑΓΩΓΕΑΣ ΕΥΡΩΝ, ΚΑΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ "ΝΟΜΙΜΕΣ" ΠΟΥΣΤΙΕΣ.

ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΣΟΙ ΞΕΦΤΙΛΕΣ, ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΙ ΑΥΝΑΝΙΖΟΜΕΝΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ; ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΟΡΟΪΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΡΕΛΛΑ ΦΡΑΓΚΑ. ΜΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΝΑ 'ΧΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΝΙΖΕΙΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΕΣ ΜΟΝΟ.

Pages: [1] 2 3 ... 13

Powered by EzPortal