Modify Profile

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - Pulverem

Pages: [1] 2 3 ... 14
1

Σωστα, οι αναρχικοι δεν ειμαστε σατανιστες, ειμαστε σαταναδες! Δικαιο εχεις!  ;)
ΑΜΗΝ ΛΕΓΩ ΣΟΙ, ΕΚΕΙ ΟΔΗΓΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΙΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΕΣ ΜΠΟΥΧΕΣΟΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΠΕΡΙΒΛΗΜΑ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΥ (ΣΕ ΒΛΑΣΦΗΜΙΕΣ). ΕΛΠΙΖΩ ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΤΟ ΠΏΣ ΘΑ ΨΟΦΗΣΕΙΣ..

2
την στιγμη που οι σατανιστες του πληκτρολογια κανουν μανικιουρ για την φθορα των νυχιων τους στο ελλαδισταν, οι αναρχικοι αθεοϊ σατανιστες δινουν την μαχη στον δρομο. Δημιουργοντας τον δρομο.
ΑΦ ΕΝΟΣ, ΠΏΣ ΘΑ ΤΑ 'ΧΟΥΜΕ ΤΑ ΝΥΧΙΑ; ΒΡΩΜΙΑΡΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΚΡΕΣ ΟΠΩΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΧΩΝΕΙΣ ΣΤΟ ΓΑΜΙΟΛΙΚΟ ΚΩΛΙ ΣΟΥ; ΚΑΙ ΑΦ ΕΤΕΡΟΥ, ΤΙ ΛΕΣ, ΜΩΡΗ ΞΕΦΤΙΛΩ; ΠΟΤΕ 'ΔΩΣΑΝ ΜΑΧΗ ΟΙ ΑΘΕΟΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ; ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΕΡΑΡΙΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΟΙ ΕΝΘΕΟΙ ΤΙΣ ΕΚΑΝΑΝ. ΕΑΝ ΜΙΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΘΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΓΑΜΗΣΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΑΠΛΩΣ ΓΙΑΤΙ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ, ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΠΟΥΤΣΑΣ ΠΟΥ ΓΑΜΙΟΥΝΤΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΜΕΤΑΦΡΑΣΟΥΝ ΕΝΑ ΓΑΜΙΟΛΙΚΟ "ΑΡΧΟΝΤΑΣ" ΣΕ "ΛΟΡΝΤ" ΚΑΙ ΑΝΤ' ΑΥΤΟΥ ΤΟ ΜΕΤΑΦΡΑΖΟΥΝ "ΠΡΙΝΣ" ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ Η ΑΡΧΙΠΟΥΣΤΑΡΑ ΜΕ ΤΑ ΑΦΤΑΚΙΑ, Ο ΛΑΒΕΫ. ΟΧΙ ΟΤΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΨΕΥΤΟΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΧΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΛΑΒΕΫ, ΒΕΒΑΙΩΣ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΗΣ ΤΗΣ ΤΡΑΒΕΛΟΜΑΞΙΝ ΤΟΥ ΘΟΥΛΣΑ ΠΟΥ ΞΕΠΑΡΘΕΝΙΑΣΤΗΚΕ ΑΠ' ΤΑ ΕΝΤΕΚΑ.

3
ΣΟΔΟΜΑ ΚΑΙ ΑΙΓΥΠΤΟΣ! ΤΙ ΣΤΟ ΠΟΥΤΣΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ, ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ; ΤΙ ΒΛΑΣΦΗΜΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ;;; ΚΑΙ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΒΛΑΣΦΗΜΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ Η ΜΠΡΟΣΤΑΡΙΣΣΑ Η ΠΟΡΝΗ ΤΗΣ ΒΑΒΗΛΩΝΑΣ Η ΘΟΥΛΣΑ. ΘΑ ΣΑΣ ΤΡΥΓΗΣΟΥΜΕ ΟΛΩΝ ΤΙΣ ΧΟΛΕΣ, ΡΕ ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ, ΝΑ ΣΑΣ ΒΙΔΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΙΔΕΡΑ ΣΤΑ ΠΛΕΥΡΑ ΝΑ 'ΧΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΣΕΡΝΟΥΜΕ ΤΑ ΓΑΜΩΚΟΥΦΑΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΑΛΕΘΟΥΜΕ ΣΕ ΠΑΤΗΤΗΡΙΑ ΜΕ ΝΕΦΡΑ ΓΙΑ ΜΗΛΟΠΕΤΡΕΣ ΝΑ ΤΡΩΜΕ ΤΙΣ ΚΩΛΟΣΑΡΚΕΣ ΣΑΣ ΑΝΑΚΑΤΕΜΕΝΕΣ ΕΝ ΑΙΜΑΤΙ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΣΑΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΕΞΩ ΔΥΟ ΣΙΔΕΡΑ ΣΕ ΣΧΗΜΑ ΓΙΓΑΝΤΙΟΥ ΑΙΜΑΤΙΝΟΥ ΜΠΙΦΤΕΚΙΟΥ. ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ ΘΑ ΠΛΑΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΣΑΣ ΤΑ ΝΕΦΡΑΚΙΑ.

ΔΟΞΑΣΑΤΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟΝ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΤΩΡΑ, ΓΙΑΤΙ ΟΝΤΩΣ, ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟΝ ΜΟΥ, ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΑΒΕΙ ΠΟΤΕ ΟΡΘΙΟΣ ΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΕΩΣ, ΠΑΡΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΑΠΛΩΤΕΣ ΕΝΩ ΤΟΝ ΚΟΥΒΑΛΑΝΕ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ ΚΑΖΑΝΙΑ ΚΟΜΜΕΝΟ ΣΕ ΔΥΟ ΚΟΜΜΑΤΙΑ, ΚΑΙ ΘΑ 'ΝΑΙ ΖΩΝΤΑΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΠΝΕΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ, ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΚΟΧΛΑΖΟΥΝ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΜΕ ΧΥΣΙΑ, ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΤΡΩΝΕ ΤΙΣ ΚΩΛΟΣΑΡΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΦΑΓΩΘΟΥΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΒΡΑΖΟΜΕΝΑ ΧΥΣΙΑ ΠΟΥ ΘΑ 'ΧΟΥΝ ΗΔΗ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΘΕΙΙΚΟ ΟΞΥ, ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΑ ΑΝΑΨΟΥΜΕ ΤΟ ΜΑΤΙ ΤΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ 'ΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΜΠΟΥΤΑΚΙ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΠΟΥ ΨΗΝΕΤΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΖΩΝΤΑΝΟ ΜΟΛΙΣ ΣΤΡΙΜΩΧΤΕΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΤΡΩΣ ΟΥΡΛΙΑΖΕΙ ΣΑ ΠΟΥΣΤΗΣ.

4
ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ, ΑΦΟΥ ΟΥΤΩΣ Ή ΑΛΛΩΣ Η ΣΕΛΙΔΑ ΚΟΝΤΕΥΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ, ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΓΚΕΣΤ; ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΩΣ "ΝΑΡΓΚΑΡΩΘ ΦΑΝ ΚΛΑΜΠ" ΦΕΡ' ΕΙΠΕΙΝ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΟΙ ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ ΣΑΝ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ "ΡΙΧ'ΤΕ ΤΟΥ ΕΝΑ ΚΟΥΒΑ ΑΓΙΑΣΜΟ."


5
Ἀρχιδὸκαρδε «Tywin Lannister» και διανὸητικά ανάπηρε «Dark Lord», οἵ ἀρνοῦμενοι τὴν ὕπαρξιν τοῦ Pulverem, χρήζουσι πολτοὺς βδελυγμάτων ἐν τῶ πρωκτώ. Ἀναμένετε διακαῶς τὴν ἄφιξιν τοῦ, ἐκπληρώσων τὰς τιμωρίας σας.
ΡΑΒΒΟΥΝΙ, ΤΟ 'ΞΕΡΑ ΕΓΩ ΟΤΙ ΚΑΠΟΥ ΕΔΩ ΓΑΜΩΒΑΡΑΣ. ΔΟΞΑΣΑΤΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟΝ ΤΩΡΑ, ΔΟΞΑ ΤΩ ΠΑΤΡΙ ΚΑΙ ΤΩ ΥΙΩ ΚΑΙ ΤΩ ΑΝΙΕΡΩ ΠΝΕΥΜΑΤΙ. ΕΥΛΟΓΗΤΟΣ ΕΙ, Ω ΚΥΡΙΕ, ΝΥΝ ΚΑΙ ΑΕΙ ΚΑΙ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΑΣ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ, ΑΓΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ, ΑΓΙΟΣ ΙΣΧΥΡΟΣ, ΑΓΙΟΣ ΑΘΑΝΑΤΟΣ ΕΛΕΗΣΟΝ ΗΜΑΣ. ΑΝΙΕΡΗ ΤΡΙΑΣ, ΕΛΕΗΣΟΝ ΗΜΑΣ. ΚΥΡΙΕ, ΙΛΑΣΘΗΤΙ ΤΑΙΣ ΑΜΑΡΤΙΑΙΣ ΗΜΩΝ. ΔΕΣΠΟΤΑ, ΣΥΓΧΩΡΕΣΟΝ ΤΑΣ ΑΝΟΜΙΑΣ ΗΜΙΝ. ΑΓΙΕ, ΕΠΙΣΚΕΨΑΙ ΚΑΙ ΙΑΣΑΙ ΤΑΣ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ ΗΜΩΝ, ΕΝΕΚΕΝ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΣΟΥ. ΜΕΤΑ ΠΟΝΗΡΩΝ ΠΝΕΥΜΑΤΩΝ ΤΕΤΕΛΕΙΩΜΕΝΩΝ, ΤΗΝ ΨΥΧΗΝ ΤΟΥ ΔΟΥΛΟΥ ΣΟΥ, ΣΩΤΕΡ, ΑΝΑΠΑΥΣΟΝ, ΦΥΛΑΤΤΩΝ ΑΥΤΗΝ ΕΙΣ ΜΑΚΑΡΙΑΝ ΖΩΗΝ, ΤΗΝ ΠΑΡΑ ΣΟΙ, ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΕ. ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΔΕΗΘΩΜΕΝ. ΑΜΗΝ, Ω ΚΥΡΙΕ, ΜΑΚΑΡΙΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΛΗΤΕ, ΕΝ ΣΟΙ ΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝ ΔΥΝΑΜΙΝ, ΟΤΙ ΣΟΥ ΕΣΤΙΝ Η ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΚΑΙ Η ΔΥΝΑΜΙΣ ΚΑΙ Η ΔΟΞΑ, ΚΑΙ ΟΙ ΔΟΥΛΟΙ ΟΙ ΣΟΝ ΔΟΞΟΛΟΓΟΥΜΕΝ ΤΑΥΤΗ ΔΙΑ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΗΜΩΝ. ΔΙ' ΕΥΧΩΝ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΗΜΩΝ (ΖΙΛΛ ΝΤΕ ΡΑΙ ΚΑΙ ΚΑΪΝΙΤΩΝ), ΚΥΡΙΕ ΔΙΑΒΟΛΕ ΚΑΙ ΣΑΤΑΝΑ, Ο ΘΕΟΣ ΗΜΩΝ, ΕΛΕΗΣΟΝ ΚΑΙ ΣΩΣΟΝ ΗΜΑΣ, ΔΟΞΑ ΣΟΙ, ΚΥΡΙΕ, ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΑΣ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ, ΑΜΗΝ. ΧΑΛΕΛΟΥΣΕΪΤΑΝ.


6
Ή τον κλείσαν μέσα ή τα τίναξε. :D
ΤΙ ΕΙΠΕΣ, ΜΩΡΗ ΦΑΚΛΑΝΑ ΦΑΛΑΙΝΑ, ΜΗ ΣΟΥ ΛΙΑΝΙΣΩ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑΚΗ ΑΟΡΤΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΟΥΣ ΞΙΦΙΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΑΙΜΑΤΑ ΤΟΥ ΓΑΜΙΟΛΙΚΟΥ ΠΟΥΣΤΟΣΤΟΜΑΧΟΥ ΣΟΥ;

Υ.Γ. ΜΑΚΑΡΟΙ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΟΙ ΕΝ ΚΥΡΙΩ ΑΠΟΘΝΗΣΚΟΝΤΕΣ ΑΠ' ΑΡΤΙ.

7
https://www.youtube.com/watch?v=YBfkDH3F1GA

My star, I saw it high and far
At the parting of the ways
A light on the edge of the outer night
Like silver set ablaze
Where the round world plunges steeply down
But on the old roads goes
As an unseen bridge that on arches runs
To coasts that no man knows

8
Βόθρος / Re: ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ ΜΥΑΛΟΥ
« on: September 01, 2014, 06:46:27 pm »
Εγώ παίρνω δόσεις σπέρματος ή εσύ που είσαι κατά δήλωση σου bisexual;
ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Η ΑΥΝΑΝΙΖΟΜΕΝΗ ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙ ΠΟΔΙΑ ΟΜΩΣ, ΕΓΩ ΑΠΛΩΣ ΕΙΠΑ ΝΑ ΜΑΧΑΙΡΩΣΩ ΔΥΟ ΓΑΜΙΟΛΗΔΕΣ ΚΥΚΛΩΠΕΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΟΥ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΜΑΧΑΙΡΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΨΩΛΗ ΜΟΥ.

ΤΡΑΓΟΥΔΑΝΕ ΑΚΟΜΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΣΤΗ ΜΑΝΗ; ΜΕΧΡΙ ΝΑ Μ' ΕΞΟΡΙΣΟΥΝ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΑΓΑΜΕ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΑΠ' ΤΟ ΓΥΘΕΙΟ ΣΤΗ ΣΠΑΡΤΗ ΚΑΙ ΒΡΙΖΑΜΕ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ, ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΤΟΝ ΘΕΟ, ΔΟΞΟΛΟΓΟΥΣΑΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ.

https://www.youtube.com/watch?v=P6oxQdDfYIs

ΜΕΤΑ ΠΗΓΑΝΕ ΟΙ ΜΑΝΙΑΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΛΥΚΕΙΑΡΧΗ ΟΤΙ ΠΑΡΑΣΥΡΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟ. ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ Ο ΛΥΚΕΙΑΡΧΗΣ, "ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ;" ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΚΥΡΑΤΣΕΣ, "ΟΧΙ, ΤΑ ΑΛΒΑΝΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΗΣΥΧΑ. ΑΥΤΑ ΠΟΥ 'ΡΘΑΝ ΑΠ' ΤΗΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ." ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΥ ΑΥΤΟ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΕ 'ΜΕΝΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ ΓΙΑ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΓΥΡΙΣΩ ΣΤΟ ΓΥΘΕΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΕΡΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ.

9
ΜΑΛΑΚΑ ΜΑΞ ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΠΡΗΞΕΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΥΡΑΝΙΑ.....ΜΗΠΩΣ ΟΠΟΤΕ ΤΗΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΑΙΖΕΙΣ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΜΟΥΔΙΑΣΜΕΝΗ ΠΑΛΑΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΣΑΝ ΞΕΝΟ, ΔΗΛ. ΤΗΣ ΟΥΡΑΝΙΑΣ;  :D

ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΤΙΜΑΣ ΝΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΩ ΚΑΜΙΑ ΤΡΙΒΥΖΗ ΓΚΟΜΕΝΑ  :oΖΗΤΑ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΜΗΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ  8)


ΚΑΛΑ, ΕΙΤΕ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΑΡΣΕΝΙΚΟ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗ, ΕΙΤΕ ΣΤΕΛΕΙΣ ΦΗΛΥΚΟ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗ, ΕΙΤΕ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΤΗ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΗ ΛΙΠΩΔΗ ΔΙΗΘΗΣΗ ΠΟΥ ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΖΕΙ ΤΙΣ ΚΩΛΟΠΕΤΡΕΣ ΠΟΥ 'ΧΕΙΣ ΓΙΑ ΣΥΚΩΤΙΑ, ΕΙΤΕ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ ΤΡΙΒΥΖΟΥΣ ΚΩΛΟΚΟΥΡΔΟΥΣ ΓΑΜΙΑΔΕΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΣΟΥ ΜΑΣΟΥΛΑΝΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΝΕΙ... ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ, ΒΕΒΑΙΩΣ, ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΕΞΩΓΗΙΝΟΣ Ή ΕΝΑ ΕΞΩΓΗΙΝΟ ΤΣΥΚΩΤΑΚΙ ΜΕ ΠΟΔΙΑ ΣΑΝ ΤΟ ΓΑΜΗΔΙ ΠΟΥ ΒΟΣΚΕΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ ΤΩΝ ΣΠΛΑΧΝΩΝ ΣΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΠΟΥ ΑΠΟ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠ' Ο,ΤΙ ΕΝΑΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠ' ΤΟΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ ΣΥΝΧΟΝΤΡΟΠΟΥΣΤΑ ΣΟΥ. ΠΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΦΥΤΡΩΣΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΚΑΡΚΙΝΟΙ ΑΠ' ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΤΑΤΡΩΝΕ ΤΙΣ ΣΑΡΚΕΣ ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ, ΝΑ ΑΦΗΝΕΙΣ ΤΑ ΥΠΟΛΕΙΜΜΑΤΑ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΠΝΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΑ, ΚΑΙ ΣΥ Η ΠΟΥΤΑΝΑ ΝΑ ΣΕΡΝΕΣΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΠΕΛΩΡΙΑ ΑΙΜΑΤΙΝΗ ΦΟΥΣΚΑ ΜΕ ΧΩΡΙΣΜΑΤΑ ΣΤΗ ΜΕΣΗ.

10
Βόθρος / Re: ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ ΜΥΑΛΟΥ
« on: August 29, 2014, 10:10:58 am »

Δεν ξέρω αν είναι όντως σατανιστές, πάντως οι τζιχαντιστές  τους σκοτώνουν επειδή πιστεύουν ότι είναι σατανιστές και λάτρες του Διαβόλου όποτε υπάρχει πιθανότητα να πιστεύουν στον ισλαμικό Σατανά...   Πάντως οι τζιχαντιστές είναι αντι-σατανιστές και γύφτοι
Σαν τον  Θούσλα και εσύ;
Στον χουντικο τρομοκράτη;Σε ποιον θεό αναφέρεσαι πες. Τόσο καιρό έλεγες ότι δεν ασχολείσαι με θεούς θρησκείες και τέτοια... μας δούλευες ή πίστεψες τώρα ξαφνικά;

ΜΠΑ, ΡΟΥΦΗΞΕ ΚΑΛΑ - ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΒΡΑΔΥΝΗ ΔΟΣΗ ΚΟΛΛΩΔΟΥΣ ΣΠΕΡΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΑΠΕΣΤΑΞΕ ΣΕ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΟΥΙΣΚΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΠΙΑΣΕ Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ Η ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΤΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ. ΑΝ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ 'ΓΩ ΤΥΦΛΑ ΘΑ ΦΟΡΑΓΑ ΤΟ ΠΕΤΡΑΧΗΛΙ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΩ ΛΟΓΩ ΑΜΑΡΤΙΩΝ.

11
Βόθρος / Re: ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ ΜΥΑΛΟΥ
« on: August 29, 2014, 12:37:26 am »
Ο ΙΗΣΟΥΣ ΠΟΥ ΜΙΛΟΥΣΕ ΣΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΤΗΣ ΠΑΤΜΟΥ ΩΣ "Ο ΠΡΩΙΝΟΣ ΑΣΤΗΡ Ο ΦΩΤΕΙΝΟΣ" ΚΑΙ Ο "ΛΕΩΝ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑ, Η ΡΙΖΑ ΔΑΒΙΔ" (ΤΟ ΣΗΜΑΔΙ ΤΟΥ ΚΑΡΦΙΟΥ ΤΟ 'ΧΕΙ ΣΤΗ ΦΛΕΒΑ):


12
Βόθρος / Re: ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ ΜΥΑΛΟΥ
« on: August 28, 2014, 10:09:28 am »
Σε επηρρεαζει το βαρος σου, χασε 10 κιλα και θα δεις. Και οχι μονο η φυσικη σου ευεξια, αλλα και η προγνωση σου και ο κινδυνος που διατρεχεις για καρδιααγγειακη νοσο.

Τα σουβλακια ειναι και αυτα τοξικα, γιατι οι Ελ που τα φτιαχνουν βαζουν πανω αλατι και τα μαριναρουν για να γινουν πιο νοστιμα. Ασε που και οι σαλτσες ειναι γαμ-σε τα.

Καλυτερα να πινεις αναρχικο νερο, γιατι και η ζιρο οπως σου ειπα, ειναι τοξικη και ας μην το καταλαβαινεις τωρα

Τα αυγα δεν ειναι παχυντικα, ειναι φημη οτι προκαλουν παχυσαρκια, γιατι περιεχει ο κροκος λεκιθίνη και αρα η χοληστερολη που εχει, δεν δεσμευεται απο τον οργανισμο.

Καλα, ασε τα κρεατα και χρειαζεσαι να τρως και οσπρια, χορτα και ψαρι. Πες της μανας σου να σου φτιαχνει, μεχρι να βρουμε μια στραβη να σε παντρέψουμε.

ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΑΓΕΙΡΙΣΣΑ ΕΣΕΝΑ, ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΣ "ΑΧ ΑΓΓΟΥΡΑΚΙ, ΑΓΓΟΥΡΑΚΙ" ΕΝΩ ΠΙΠΙΛΑΣ ΤΙΣ ΠΟΥΤΣΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠ' ΤΗ ΚΟΥΖΙΝΑ ΣΟΥ.

Μπορεί να θεωρούμαι υπέρβαρος αλλά αδιαφορώ γιατί το βάρος μου δεν με επηρεάζει.
Αναγκαστικά όταν τρώω άρια ελληνικά σουβλάκια πίνω και μια zero για να γαληνεύει το στομάχι μου.
Είναι καλύτερη από την κανονική γεμάτη ζάχαρη coca cola οπότε αναγκάζομαι να την πιω.

ΜΑΛΑΚΑ, ΣΕ ΒΡΗΚΕ ΜΕΘΥΣΜΕΝΟ Η ΤΖΥΜΠΡΑΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙ, ΡΕ ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΓΟΛΙΑΘ ΜΕ ΤΗ ΠΕΤΡΑ ΤΟΥ ΔΑΒΙΔ ΣΤΗΝ ΚΩΛΟΤΡΥΠΑ ΠΟΥ ΧΟΡΕΥΕΙ ΜΟΣΙΝΓΚ ΣΤΟΝ ΕΝΔΟΚΟΣΜΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΓΑΜΙΟΛΗ.

ΕΙΔΕΣ ΟΜΩΣ; ΚΑΛΑ ΕΛΕΓΑ ΟΤΑΝ ΣΟΥ 'ΛΕΓΑ ΟΤΙ ΩΣ ΓΥΦΤΟΣ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΓΙΑ ΚΑΡΚΙΝΟΜΑΖΕΣ ΣΤΟΜΑΧΟΥ. ΚΑΙ ΤΡΩΣ ΚΑΙ ΤΖΑΤΖΙΚΙΑ, ΜΩΡΗ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΗ;


Εγώ πίνω 2 κούπες πράσινο τσάι την ημέρα και ασκούμαι τρέχοντας τρώγοντας σπάνια αυγά και άλλα παχυντικά, παρότι τρώω συχνά κρέας γιατί ως εργένης είναι το πιο ευκολομαγείρευτο.

ΚΥΤΤΑΞΕ, ΟΤΑΝ ΕΙΣΤΕ ΔΥΟ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ (ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΓΚΟΜΕΝΟΣ ΣΟΥ, Ή ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΟΥ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΝΕΙ), ΙΣΟΜΟΙΡΑΖΕΤΕ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ. ΔΗΛΑΔΗ, ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΥ 'ΚΑΝΕΣ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΣΠΕΣΙΑΛΙΤΕ, ΑΥΡΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΣΠΕΣΙΑΛΙΤΕ. ΑΦΟΥ ΟΥΤΩΣ Ή ΑΛΛΩΣ ΤΙΣ ΦΟΡΑΤΕ ΠΟΥ ΤΙΣ ΦΟΡΑΤΕ ΤΙΣ ΠΟΔΙΕΣ.

Α, ΚΑΙ ΤΟ "ΝΟΝ ΣΕΡΒΙΑΜ" Ο ΣΑΤΑΝΑΣ ΤΟΥ "ΑΠΟΛΕΣΘΕΝΤΟΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ" ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΜΟΝΟ, ΓΙ' ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΠ' ΤΗ ΜΙΑ ΛΕΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΓΓΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΟΝ ΘΕΟ ΕΝΩ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΚΑΙ ΔΟΞΟΛΟΓΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝ ΤΟΝ ΙΔΙΟ. ΤΟ ΤΟΝΙΖΕΙ ΑΥΤΟ Ο ΤΖΟΝ ΜΙΛΤΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ Ο ΣΑΤΑΝΑΣ ΤΟΥ ΕΧΟΝΤΑΣ ΩΣ ΠΡΟΦΑΣΗ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΘΕΟΣ, ΟΧΙ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ ΣΤ' ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ.

13
Βόθρος / Re: ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ ΜΥΑΛΟΥ
« on: August 27, 2014, 11:16:15 pm »
Οι περισσότεροι υπάνθρωποι αρκούνται σε ένα σπίτι και ένα αυτοκίνητο και όχι στο πραγματικό μεγαλείο του να είσαι άρχοντας των θνητών υπό του θεού.Εννοείται
ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΟΝΑΣ: ΟΠΟΙΟΥ ΤΟΥ 'ΡΧΟΝΤΑΙ ΕΝ ΜΕΡΕΙ ΒΟΛΙΚΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΑΞ ΑΝΔΡΩΝ. ΟΠΟΙΟΥ ΤΟΥ 'ΡΧΟΝΤΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΒΟΛΙΚΑ ΘΕΛΕΙ ΑΠΛΩΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΕΝΑΝ ΜΙΣΘΟΥΛΑΚΟ. ΚΑΝΕΝΑ ΑΠ' ΤΑ ΔΥΟ ΔΕΝ ΜΟΥ 'ΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΤΕΡΙΚΟΣ ΑΠ' ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ.

υπό του θεού.
ΠΟΙΟΥ ΘΕΟΥ;

Εννοείται αυτό. εγώ όσο περισσότερο πίνω ωφελούμαι περισσότερο μέχρι ένα σημείο (των δυο μπουκαλιών +) αντίθετα οι κατοικούντες το ελλαδιστάν αφήνουν το αλκόολ να ορίζει τα λογικά τους αντί αυτοί να ορίζουν τις ιδιότητες των ουσιών και να τις χρησιμοποιούν προς όφελος τους. Εννοείται βέβαια ότι κάποια ξένα σε έμενα ροφήματα (π.χ. αμερικάνικα παράνομα ποτά που φτιάχνονται από υγρά μπαταρίας) αλλάζουν την αναλογία ωφέλειας/μη ωφέλειας  αλλά αυτό ακόμα ξεπερνάει την ανεκτικότητα των υπανθρώπων.
ΣΩΣΤΑ, ΤΟΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ 'ΜΕΝΑ, ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΚΑ ΛΟΓΩ ΑΝΑΠΤΥΞΕΩΣ ΚΑΙ ΥΨΟΥΣ ΕΧΩ ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΑΝΤΟΧΕΣ ΚΑΙ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΑΜΦΕΤΑΜΙΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΦΤΑΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΑ ΔΥΟΜΙΣΙ ΚΑΙ ΤΡΙΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ. ΚΑΤΑ Τ' ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΥΤΤΑΩ ΤΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΠΟΎ ΣΤΟ ΠΟΥΤΣΟ ΧΩΡΕΣΕ ΤΟΣΟ ΠΟΤΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΟΥ 'ΡΘΕΙ ΚΑΤΟΥΡΗΜΑ. ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΑΥΤΟ ΑΜΕΣΩΣ ΜΟΥ 'ΡΧΕΤΑΙ ΚΑΤΟΥΡΗΜΑ.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ, Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΜΑΣΤΟΥΡΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΤΗΝ ΕΛΕΓΧΕΙ (ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΣΟΒΑΡΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΟΝΤΩΣ ΕΛΕΓΧΟ). Η ΜΑΣΤΟΥΡΑ ΣΥΜΒΑΛΛΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΝΩΘΙ ΣΑΥΤΟΝ. ΤΟΥΤΕΣΤΙ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ Ο ΕΑΥΤΟΣ ΣΟΥ ΑΠ' ΤΟ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΑΣΤΟΥΡΑ.


Τοσο η αλκοολ οσο και η ζαχαρη, ειναι τοξικες ουσιες, αν υπηρχε κρατος, αν υπηρχε οργανωμενη αναρχοκομμουνα, αυτες οι ουσιες θα ηταν απαγορευμενες. Καταστρεφουν δοντια, ηπαρ, παχαινουν, προκαλουν διαβητη, αγγειοπάθειες, αλτσχαϊμερ, ανοια, μειωμενη φυσικη κατασταση και τελος προκαλουν εθισμο και εξαρτηση.
ΠΟΙΟΣ ΤΡΩΕΙ ΖΑΧΑΡΗ, ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΑ; Η ΜΟΝΗ ΖΑΧΑΡΗ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΖΩ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΟΤΗΡΙ ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΟΔΕΨΕΙ ΤΙΣ ΑΜΦΕΤΑΜΙΝΕΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΦΕ, ΓΙΑΤΙ Ο ΚΑΦΕΣ, ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ, ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΝΑ ΜΥΡΙΖΕΙ ΚΑΠΩΣ ΠΙΚΡΑ ΜΕΤΑ. ΚΑΙ, ΛΟΓΙΚΑ, ΕΣΥ ΠΟΥ 'ΣΑΙ ΣΑΠΙΟΔΟΝΤΑ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΑΣΧΗΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΜΕΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΔΕΝ ΘΑ 'ΠΡΕΠΕ ΝΑ 'ΧΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΗ ΠΟΥ 'ΧΩ ΕΓΩ (ΜΗΝ ΜΟΥ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΔΗΛΑΔΗ. ΕΠΙΣΗΣ, ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΑΝΤΙΧΟΝΤΡΟΙ, ΜΩΡΗ ΠΟΥΤΣΟΣΤΡΑΓΓΙΧΤΡΑ.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΚΟΟΛ, ΜΟΝΟ ΟΙ ΜΠΙΡΕΣ ΠΑΧΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΜΟΝΕΣ ΤΟΥΣ. ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΙΩ ΜΠΙΡΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΣΕΞΕΙ Ν' ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΜΟΥ (ΤΑ ΚΙΛΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΠΟΤΕ). ΝΑ ΚΑΤΣΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΚΩΛΟΓΕΡΟΣ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ, Η ΠΟΛΛΗ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΙΣ ΑΡΧΙΔΕΣ ΜΟΥ ΕΦ ΟΣΟΝ ΔΕΝ ΠΑΩ ΓΙΑ ΔΡΟΜΕΑΣ, ΚΑΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΕΘΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΞΑΡΤΗΣΕΩΣ, ΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠ' ΤΑ ΥΠΝΩΤΙΚΑ. ΑΣΧΕΤΩΣ ΕΑΝ ΕΓΩ ΠΑΙΡΝΩ ΚΑΙ ΥΠΝΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΙΝΩ ΚΑΙ ΑΛΚΟΟΛ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΜΑΓΚΑΣ.


καλα, ολοι ετσι λενε οτι το ελεγχουν.

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΣΟΥ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙΣ ΑΡΡΩΣΤΟΣ (ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΩΣ). ΠΡΙΝ ΚΑΤΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΑΦΙΕΡΩΘΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΑΛΚΟΟΛ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΒΡΩ ΤΙΠΟΤ' ΑΛΛΟ, ΜΕΤΑ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΣΧΙΖΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΩ ΜΙΣΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΟΥΙΣΚΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΟΠΩΣ ΠΡΙΝ. ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ, ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ. ΟΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΑΜΦΕΤΑΜΙΝΗ ΠΟΥ ΤΡΑΒΑΣ ΕΝΑ ΜΥΤΟ ΚΑΙ ΦΤΙΑΧΤΗΚΕΣ. ΜΕ ΤΟ ΑΛΚΟΟΛ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΡΟΥΦΗΞΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΠΟΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΧΤΕΙΣ.

Για τα γλυκά βεβαίως υπάρχουν εξαιρέσεις λόγο επισκέψεων συγγενών που μου φέρνουν γλυκά αλλά και πάλι συνήθως προσφέρω εν γνώση μου το μεγαλύτερο κομμάτι των γλυκών σε επισκέπτες γιατί ξέρω ότι επηρεάζουν αρνητικά τον οργανισμό μου.
ΗΤΟΙ, ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΜΕ ΡΟΖΟΚΟΚΚΙΝΑ ΣΤΡΟΓΓΥΛΑ ΓΛΕΙΦΙΤΖΟΥΡΙΑ (ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΠΑΝΩ-ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ).

14
Βόθρος / Re: ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ ΜΥΑΛΟΥ
« on: August 27, 2014, 10:19:30 pm »
Η αλήθεια είναι ότι εγώ πιστεύω αλλά δεν θα αποκαλύψω σε τι πιστεύω. Προφανώς δεν ζητάω από ανάγκη αλλά από φιλοδοξία για να γίνω κύριος (και όχι Κύριος) μεταξύ των ανθρώπων.

ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ...

Εμένα συνήθως το αλκόολ με ωφελεί καθώς βοηθούμε στην εστίαση και την συγκέντρωση αντίθετα οι απόγονοι κατώτερων φυλών χάνουν τα λογικά τους και γίνονται όμοιοι πιθήκων.

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ. ΕΧΩ ΠΡΟΣΕΞΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΜΑΥΡΙΔΕΡΟΙ ΓΑΜΨΟΜΥΤΗΔΕΣ ΝΕΟΨΕΥΔΕΛΛΗΝΕΣ Π.Χ. ΒΓΑΖΟΥΝ ΦΛΩΡΟΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΟΤΑΝ ΠΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑ Τ' ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΥΤΕ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΟΥΝ, ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ. ΠΟΎ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΝΑ ΠΑΡΑΠΑΤΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΙΕΙΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΥΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ (Ή ΕΝΑ, ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΞΑΝΑΠΙΕΙ);

15
Βόθρος / Re: ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ ΜΥΑΛΟΥ
« on: August 27, 2014, 10:04:18 pm »
Όχι απλά έχω ένα μεγάλο επιχειρηματικό σχέδιο στα σκαριά και λόγω έλλειψης επενδυτών έχω ανάγκη ρευστότητας που δεν καλύπτεται από ίδιους οικονομικούς πόρους. Κοινώς χρειάζομαι μερικά εκατομμύρια αλλά δεν θέλω να διακινδυνεύσω τα δικά μου χρήματα.

ΚΑΛΑ, ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ, ΣΤ' ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΟΙ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΕΣ ΣΟΥ ΤΟΤΕ. ΕΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΣ ΗΔΗ ΘΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΝΑ ΔΩΣΩ ΧΕΙΡΑ ΒΟΗΘΕΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΕΑΝ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ... ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΒΕΒΑΙΩΣ.

Μπα ήδη άρχισα να ξαναγίνομαι νηφάλιος, εφόσον γράφω ορθογραφημένα (όσον αφορά την ελληνική δημοτική) είμαι ακόμα νηφάλιος.

ΣΤΑ ΠΡΩΤΑ ΔΥΟ ΣΤΑΔΙΑ ΤΗΣ ΜΕΘΗΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΗ, ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΛΚΟΟΛ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΩΣ ΔΙΕΓΕΡΤΙΚΟ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ 'ΣΑΙ ΠΙΟ ΕΚΦΡΑΣΤΙΚΗ. Ο,ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΤΩΡΑ.

16
Βόθρος / Re: ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ ΜΥΑΛΟΥ
« on: August 27, 2014, 09:54:00 pm »
Υ.Γ. Άμα σου πει ο δικός σου Κύριος τίποτα αριθμούς του Τζόκερ στείλε κάνα μήνυμα.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΣΤΕΝΟΤΗΤΕΣ;

17
Βόθρος / Re: ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ ΜΥΑΛΟΥ
« on: August 27, 2014, 09:51:12 pm »
ΚΑΛΑ, ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΝ ΓΕΝΙΚΑΙΣ ΓΡΑΜΜΑΙΣ.

Ε, ΕΙΣΑΙ ΗΔΗ ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ Ή ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΤΑΔΙΟ, ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ, ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΣ ΟΤΙ Θ' ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΙΝΕΙΣ;

18
Βόθρος / Re: ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ ΜΥΑΛΟΥ
« on: August 27, 2014, 09:42:13 pm »
Ρε μαλάκα σε μπουζουριάσανε; Ρίξε κάνα μήνυμα άλλη φορά και σε έχω έξω και κύριο σε χρόνο μηδέν!

Υ.Γ κύριο και όχι Κύριο εννοείται.
ΡΕ ΓΑΜΗΜΕΝΕ, ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΜΟΥ ΤΗ ΠΕΦΤΕΙΣ...;

19
Βόθρος / Re: ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ ΜΥΑΛΟΥ
« on: August 27, 2014, 09:35:26 pm »
ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΥΣΟΚΑΛΑΜΗΔΕΣ ΠΟΥ ΠΛΑΚΩΘΗΚΑΝ ΣΤΗ ΜΑΝΗ ΓΙΑ ΟΧΤΑΚΟΣΑ ΕΥΡΑ ΛΕΤΕ; ΚΑΤΙ ΑΚΟΥΣΑ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΗΞΕΡΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΠ' ΤΟΥΣ ΔΥΟ Ή ΚΑΠΟΙΟΝ ΦΙΛΟ ΤΟΥΣ, ΑΝ ΚΑΙ ΠΑΙΖΕΙ. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΕ ΕΙΧΑΝ ΜΠΟΥΖΟΥΡΙΑΣΕΙ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠ' ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΝΑ ΜΕ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑ, ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ 'ΧΑΝ ΛΟΓΟ ΝΑ ΜΕ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΕΤΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΝ Ή ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΝ. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΤΙΒΙΑΙΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΞΑΡΤΗΣΗ (ΘΟΥ ΚΥΡΙΕ) ΕΚΑΝΑ ΚΑΤΙ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΩ. ΓΙΑΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ Η ΒΙΑ, ΟΠΟΤΕ ΟΠΟΙΟΣ ΜΙΣΕΙ ΕΜΕΝΑ ΜΙΣΕΙ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΙΑ, ΑΡΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΝΤΙΣΑΤΑΝΙΣΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΑΜΙΟΛΟΓΑΜΙΟΛΗΣ ΕΙΡΗΝΙΣΤΗΣ.

ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ ΜΩΡΗ ΛΟΥΛΟΥ ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΓΑΜΩ ΤΟ ΓΑΖΟΨΩΛΙ ΤΗΣ ΜΟΥΜΙΑΣ ΠΟΥ ΣΕ ΚΥΝΗΓΑΕΙ;  :D ΣΕ ΕΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΕΝΗ Ο ΡΑΒΙΝΟΣ ΘΕΙΟΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΑΒΟΛΙΚΑ ΣΤΗΝ ΜΑΝΗ ΣΟΥ ΛΑΔΩΝΟΝΤΑΣ ΚΑΝΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ Ή ΜΗΠΩΣ ΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΗΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΦΟΡΩΝΤΑΣ ΒΑΤΡΑΧΟΠΕΔΙΛΟ ΜΕ ΚΑΛΤΣΑ, ΡΟΖ ΧΙΤΩΝΑ ΚΑΙ ΣΤΕΦΑΝΙ ΑΠΟ ΓΛΕΙΦΙΤΖΟΥΡΙΑ ΦΩΝΑΖΩΝΤΑΣ ''ΘΑΥΜΑ ΘΑΥΜΑ'' ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΤΕΤΡΑΔΑΧΤΥΛΟ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΗ ΕΒΓΑΖΕ ΠΕΜΠΤΟ ΚΑΙ ΑΠΟΚΤΟΥΣΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΚΩΛΟΔΑΧΤΥΛΟ ΚΛΑΙΓΟΝΤΑΣ ΜΕ ΔΑΚΡΥΑ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗΣ;  :D

ΞΥΠΝΑ ΜΑΛΑΚΑ ΠΕΡΑΣΕ ΤΟ 15ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΕΣΑΙ  ;D


ΕΣΤΗΣΑ ΕΝΑ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΜΕ ΤΑ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΜΑΝΝΑΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΥΛΟ. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ Ν' ΑΛΛΑΞΩ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ Ή Ν' ΑΦΑΙΡΕΣΩ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ, ΟΠΟΤΕ, ΔΡΑΚΟΝΤΟΣ ΘΕΛΟΝΤΟΣ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΘΕΙ ΑΦΥΔΑΤΩΣΗ ΘΑ 'ΝΑΙ ΖΩΝΤΑΝΗ ΚΑΤΩ ΑΠ' ΤΗΝ ΠΕΤΡΙΝΗ ΜΠΟΓΙΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΣΟΒΑΤΙΣΕ.

20
Βόθρος / Re: ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ ΜΥΑΛΟΥ
« on: August 27, 2014, 02:59:23 pm »
Η ΝΕΚΡΟΜΑΝΤΕΙΑ ΘΕΛΕΙ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΛΕΙΠΕ Ο ΤΡΙΤΟΣ, ΓΙ' ΑΥΤΟ ΤΗΝ ΚΟΥΒΑΛΗΣΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΙΟΛΑ. Ο ΕΛΙΦΑΣ ΛΕΒΙ ΠΟΥ ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΗΚΕ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΥ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΕΦΑΓΕ ΓΑΜΗΣΙ ΜΥΑΛΟΥ ΜΕ ΤΣΟΥΓΚΡΑΝΑ. ΜΟΝΟ ΓΥΝΑΙΟ ΚΑΙ ΓΑΜΙΟΛΗΣ "ΟΥΤΙΣ ΜΕ ΚΤΕΙΝΕΙ" ΘΑ ΣΚΕΦΤΟΤΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΥΣΕΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΤΕΛΕΤΗ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΑΥΤΗ Η ΜΟΥΜΙΑ ΤΗΣ ΠΟΠΠΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΣΕ 'ΜΕΝΑ ΝΑ ΠΡΟΠΟΝΗΘΩ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΠΟΥΤΣΟΛΑΚΤΙΖΟΥΣΑ ΜΑΧΑΙΡΟΚΩΛΙΚΗ ΝΕΚΡΟΦΙΛΙΑ ΜΕ ΠΡΕΣΣΑ ΚΑΙ ΛΙΩΜΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΞΕΡΑΣΜΕΝΟΥ ΑΣΒΕΣΤΗ ΠΟΥ 'ΤΟΙΜΑΖΩ ΓΙΑ ΤΟ ΑΘΑΦΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΤΗΣ ΘΟΥΛΣΑ, ΔΙΑ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΘΑ ΣΧΗΜΑΤΙΣΤΕΙ ΜΙΑ ΑΝΑΠΝΕΟΥΣΑ ΖΩΝΤΑΝΗ ΚΡΕΑΤΙΝΗ ΠΕΝΤΑΛΦΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΚΡΙΖΕΙ Η ΟΙΚΟΥΜΕΝΗ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠ' ΤΑ ΦΡΙΚΑΛΕΑ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΩΣ ΘΑ 'ΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΗ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΚΑΛΟΥΜΕ "ΣΟΔΟΜΑ ΚΑΙ ΑΙΓΥΠΤΟ".

21
Βόθρος / Re: ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ ΜΥΑΛΟΥ
« on: August 27, 2014, 01:28:47 pm »
ΑΚΟΥ ΕΚΕΙ, ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ, ΕΙΧΑ ΚΑΝΟΝΙΣΕΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΕΛΕΤΗ ΝΕΚΡΟΜΑΝΤΕΙΑΣ ΝΑ ΚΑΛΕΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΗ, ΚΑΙ Η ΜΑΛΑΚΩ Η ΙΕΖΑΒΕΛ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΚΑΛΕΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΠΠΑΙΑ (ΓΙΑΤΙ ΧΕΖΟΤΑΝ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ), ΟΠΟΤΕ ΟΤΑΝ ΗΡΘΕ Η ΣΕΙΡΑ ΤΗΣ ΝΑ ΠΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ, ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΗΣ ΠΕΝΤΑΛΦΑΣ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΕΙ, "ΠΟΠΠΑΙΑ ΣΑΒΙΝΑ," ΕΝΩ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΦΩΝΑΖΑΜΕ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΗΡΘΕ Ο ΙΩΑΝΝΗΣ, ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΧΑΛΑΣΕ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΤΗ, ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΤΩΡΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΕΞΟΡΚΙΣΩ ΕΝΑ ΒΑΛΣΑΜΩΜΕΝΟ ΤΑΡΙΧΕΥΜΕΝΟ ΓΑΜΩΠΤΩΜΑ ΜΕ ΕΝΑ ΣΑΒΑΝΟ ΠΟΥ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠ' ΤΙΣ ΜΟΥΝΟΤΡΙΧΕΣ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΗΣ ΟΠΟΤΕ ΞΑΠΛΩΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΛΙΠΟΘΥΜΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ. ΑΥΤΑ ΠΑΘΑΙΝΕΙΣ ΟΤΑΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΦΟΡΗΤΑ ΓΑΜΩΜΟΥΝΑ ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΤΕΣ ΣΟΥ. ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΕΨΩ. "ΜΗΝ ΤΟ ΠΕΙΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ," ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ, "ΘΑ ΜΟΥ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ Ο ΕΥΡΥΝΟΜΟΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ 'ΡΘΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΕΞΟΡΚΙΣΕΙΣ ΕΣΥ ΠΟΥ 'ΣΑΙ ΑΝΤΡΑΣ." ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΠΑΩ. ΤΗΝ ΚΑΡΦΩΣΑ ΑΜΕΣΩΣ ΣΤΟΝ ΕΥΡΥΝΟΜΟ ΝΑ ΤΗΝ ΒΑΣΑΝΙΖΕΙ ΜΕ ΛΑΧΤΑΡΙΣΤΑ ΠΛΑΚΩΜΟΥΝΙΑ Η ΜΟΥΜΙΑ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΣΤΗ ΛΙΜΝΗ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ. ΕΛΠΙΖΩ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΑΠΕΙ Ν' ΑΝΕΒΑΣΩ ΚΑΜΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ ΝΑ ΣΠΑΡΤΑΡΑΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ. ΤΗΝ ΕΙΔΕ ΜΑΓΙΣΣΑ ΤΟΥ ΕΝΤΟΡ ΞΑΦΝΙΚΑ Η ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΗ. ΚΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΚΑΛΟΥΣΕ ΤΟΝ ΣΑΜΟΥΗΛ ΚΑΛΑ ΘΑ 'ΤΑΝΕ, ΑΛΛΑ ΗΘΕΛΕ ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΕΣ.

22
Βόθρος / Re: ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ ΜΥΑΛΟΥ
« on: August 18, 2014, 04:51:18 pm »
Ποιος Αναρχικός ρε Μούλε, πόσο πιό Φασιστικά πρέπει να μιλήσει για να συνέλθεις από τη μαρξιστική σου μαλάκυνση και να ξαναβρεις το φως σου επί τέλους?

Όσο για τον Pulverem που πετάγεται μετά από καθενός τη δημοσίευση σα μαϊντανός και πολυλογεί σα φλύαρο γύναιο, μας έχει ζαλίσει τ'αρχίδια με τις πομπώδεις φλωρομαλακίες που αναμασάει. Δε σε διαβάζει κανείς ρε καρκινόσπερμα γαμώ τη Μάνη σου και τη Μάνα σου, το καταλαβαίνεις? ΣΕ ΒΑΡΙΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ρε ελονοσούν κωλάντερο, ΚΑΙ ΒΑΡΙΟΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΟΣ ΑΛΛΟΥ, νοιώθεις επί τέλους ρε τετραπληγικό σαπιόχυμα γαμώ τη στρούγγα σου??

Ο Θούλσα Ντουμ σε έχει γαμήσει σε όλες τις στάσεις με ρελαντί τις μηχανές του. Κάθεσαι και αρδιάζεις κατεβατά, μία κουβέντα πετάει αυτός και σου ταπεινώνει και σου προσβάλλει το Υπερεγώ ρε μπολόσκυλο.

Έχεις τόσες πολλές μαλακίες να πεις, σαν ορεξάτη αγαθομούνα γκόμενα που ψοφάει για ζωή. ΣΠΑΘΟΨΩΛΙΑΖΩ ΤΗ ΘΗΛΥΚΗ ΨΥΧΗ ΣΟΥ ΣΤΗ ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΚΩΛΟΜΟΥΝΟ.

ΧΑ-ΤΡΙΚ!

Θούλσα ρίχ'του άλλο ένα Πηδήξι έτσι για τη διασκέδασή μας και μόνο!


ΓΑΜΗΜΕΝΕ ΑΡΧΙΔΟΣΤΑΜΠΙΟΛΗ, ΠΟΥ ΞΕΡΙΖΩΣΑΝ ΤΑ ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΗΣ ΜΑΝΝΑΣ ΣΟΥ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΟΥΤΣΟΜΑΧΙΕΣ ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΕΣ ΚΑΙ ΘΡΑΣΟΣ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΠΥΡΙ ΣΤΑ ΣΠΛΑΧΝΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΡΚΙΝΟΣΥΜΠΟΣΙΟ ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΟ ΣΑΡΚΙΟ ΣΟΥ, ΣΟΥ 'ΡΘΕ, ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΕ, ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙΣ ΤΟΝ ΑΜΟΡΦΩΤΟ ΚΩΛΟΧΟΝΤΡΟ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗ ΩΣ ΤΟ ΣΥΦΙΛΙΑΣΜΕΝΟ ΤΡΑΒΕΛΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΩΛΟΜΠΑΡΕΥΕΙ ΟΠΩΣ Ο ΡΟΥΒΑΣ ΣΑΣ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΤΟΝ ΞΕΚΩΛΙΑΡΗ, ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟ ΤΣΙΡΙΧΤΟΥΛΗ ΨΕΥΤΟΑΡΧΗΓΟ ΣΑΣ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΠΕΤΥΧΑΤΕ, ΜΩΡΗ ΠΟΥΤΣΟΣΤΡΑΓΓΙΧΤΡΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΠΕΡΙΨΩΛΑ ΠΟΣΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΤΙ ΑΝΥΠΑΡΞΙΕΣ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΠΟΥΣΤΟΘΡΗΣΚΕΙΩΝ ΣΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΘΗΛΥΚΕΣ ΚΩΛΟΘΕΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΑΜΨΟΜΥΤΗΔΕΣ ΚΟΥΡΔΟΥΣ ΚΩΛΟΑΓΓΕΛΟΥΣ ΣΑΣ, ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΣΟΒΑΡΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΒΛΕΠΕΙ ΠΟΣΟ ΑΡΧΙΔΟΦΑΝΕΣΤΑΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΞΕΚΩΛΙΑ ΣΑΣ ΤΟ 'ΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ.

ΝΑ ΣΑΣ ΓΑΜΑΝΕ ΑΠΟ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΣΤΑΥΡΩΝΑΝΕ ΣΕ ΠΥΡΙΝΟΥΣ ΤΡΟΧΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΜΕΣΑΙΩΝΑ, ΕΤΣΙ, ΡΕ ΠΟΥΤΣΟΤΙΜΟΝΙΕΡΗ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΧΑΙΡΕΚΑΚΟΣ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΚΩΛΟΣΑΡΚΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΣΟΒΑΤΙΖΟΝΤΑΙ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΑΣ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ, ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΨΟΦΟΛΟΓΗΣΕΤΕ ΠΡΙΝ ΠΑΘΕΤΕ ΤΟ ΓΑΜΙΟΛΙΚΟ ΚΩΛΟΜΠΑΡΑΔΙΚΟ ΕΜΦΡΑΓΜΑ ΑΠ' ΤΑ ΒΑΣΑΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΕΤΩΜΑ ΤΩΝ ΞΕΚΩΛΙΑΡΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΣΑΣ.

23
Βόθρος / Re: ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ ΜΥΑΛΟΥ
« on: August 17, 2014, 04:14:37 pm »
ΚΑΛΑ, ΠΟΛΥ ΧΑΡΗΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΠΟΥ ΕΦΑΓΑΝ ΟΙ ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ ΟΙ ΓΕΖΙΔΙ ΑΠ' ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΩΛΟΓΥΦΤΟΥΣ. ΠΟΎ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΛΕΚ ΤΑΟΥΣ ΣΑΣ Η ΑΔΕΡΦΑΡΑ ΤΩΡΑ, ΡΕ ΠΟΥΤΑΝΑΚΙΑ, ΓΑΜΩ ΤΟ ΩΛ ΤΖΙΛΟΥΑ ΓΑΜΩ; ΓΕΝΙΚΩΣ, Ο,ΤΙ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ "ΑΡΙΟΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΟ" ΑΠ' ΤΟΥΣ ΜΑΓΑΖΑΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΘΟΥΛΣΑ ΝΤΟΥΜ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΤΟΥ ΘΑ ΤΡΩΕΙ ΠΟΥΤΣΟ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΑΣ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΨΟΦΟΛΟΓΑΝΕ ΟΛΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠ' ΤΟΥΣ ΕΩΣΦΟΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΜΕΣΑΙΩΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΡΟΥΜΕ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΙΔΩΛΟΣΦΑΧΤΕΣ, ΘΑΝΑΤΟΦΟΡΟΙ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΟΙ ΥΠΕΡΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΦΑΡΜΑΚΟΙ.

24
Βόθρος / Re: ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ ΜΥΑΛΟΥ
« on: August 16, 2014, 04:06:00 pm »
ΕΧΩ ΔΥΟ ΣΚΛΑΒΕΣ ΝΑ ΜΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΑΝΤΗΛΙΑΚΟ  :D

ΤΑ ΑΝΤΗΛΙΑΚΑ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΛΙΓΟΥΛΙΣΙΑ ΚΑΥΛΙΑ ΑΠ' Ο,ΤΙ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΤΑ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΠΑΩ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΣΕ ΠΑΡΑΛΙΑ, ΑΣΕ ΠΟΥ ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΖΕΣΤΗ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΦΕΥΡΕΙ ΤΑ ΕΡ ΚΟΝΤΙΣΙΟΝ.

25
Βόθρος / Re: ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ ΜΥΑΛΟΥ
« on: August 16, 2014, 03:40:52 pm »
ΤΙ ΚΑΤΣΙΒΕΛΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ, ΡΕ ΚΑΠΕΛΟΧΥΣΟΚΡΟΥΣΜΕΝΕ ΞΕΦΤΙΛΟΞΕΦΤΙΛΑ; Α, ΜΩΡΗ ΣΠΑΤΟΥΛΟΧΥΣΟΓΡΗΑ, ΚΑΤ' ΑΡΧΗΝ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΣΗΚΩΝΕΙΣ ΤΙ ΤΑ ΠΙΝΕΙΣ ΤΑ ΧΥΣΟ-ΚΟΚ-ΤΕΙΛ;

ΚΑΤΑ ΔΕΥΤΕΡΟΝ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΖΑΖΕΛ ΣΟΥ ΑΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΥΛΑΚΑΣ ΤΩΝ ΠΑΤΣΩΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ 'ΝΑΙ ΣΤ' ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ, ΣΟΥ ΤΙΣ ΑΛΕΘΟΥΜΕ Μ' ΕΝΑ ΠΡΙΟΝΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΩΧΝΟΥΜΕ, ΠΑΝΤΩΣ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΩΛΟΧΟΝΤΡΗ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΤΥ ΣΤΙΣ ΚΩΛΟΠΑΤΣΕΣ ΤΗΣ ΧΥΣΟΡΡΟΙΕΣ ΕΝΤΟΜΩΝ ΝΑ ΤΟΥ ΤΙΣ ΤΡΟΧΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΑΓΚΑΝΕΣ ΤΟΥΣ, ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ, ΕΞ ΟΥ ΚΑΙ Ο ΦΙΛΟΧΟΝΤΡΙΣΜΟΣ ΣΟΥ ΕΞ ΑΛΛΟΥ.

ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΡΙΤΟΝ, ΓΙ' ΑΥΤΟ ΒΓΗΚΕΣ ΕΤΣΙ, ΜΩΡΗ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ; ΠΗΓΑΙΝΕ Η ΜΑΝΝΑ ΣΟΥ Η ΠΟΥΤΑΝΑΡΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΟ ΤΣΕΡΝΟΜΠΥΛ ΓΙΑ ΗΛΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΑΣ ΚΑΙ ΣΥ ΝΑ ΤΡΑΓΑΝΙΣΤΕΙΣ ΚΑΛΑ ΞΕΡΩ 'ΓΩ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟ ΑΝΤΗΛΙΑΚΟ ΣΟΥ ΤΟ ΒΑΖΕΙΣ;

ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΘΑ 'ΣΑΙ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΗ ΜΕΤΑ ΠΑΝΤΩΣ, ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟΣΟ ΠΑΧΟΣ ΘΑ ΒΓΑΖΑΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΑΠΟΘΗΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΜΙΞΗ "ΠΙΤΑ-ΓΥΡΟΣ-ΑΠ' ΟΛΑ". ΠΙΤΑ = ΔΕΡΜΑ, ΓΥΡΟΣ = ΟΙ ΨΗΤΕΣ ΚΩΛΟΣΑΡΚΕΣ ΣΟΥ, ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗΘΟΣ, ΜΗΡΟ ΚΑΙ ΜΠΡΑΤΣΑΚΙΑ, ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΘΑ 'ΝΑΙ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΑΠ' ΤΟ ΚΑΘΕ ΟΡΓΑΝΟ ΓΙΑ ΠΟΙΚΙΛΙΑ. ΕΠΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙ ΣΤΡΟΓΓΥΛΕΣ-ΣΤΡΟΓΓΥΛΕΣ ΝΕΦΡΟΠΑΤΑΤΟΥΛΕΣ, ΟΦΘΑΛΜΟΤΖΑΤΖΙΚΟ (ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΑΠ' ΑΥΤΟ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΟΝΤΑ, ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΣΤΥΨΙΜΟ ΤΩΝ ΜΑΤΙΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΡΓΑ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΦΑΛΙΡΙΣΕΙ ΤΟ ΚΑΝΙΒΑΛΑΤΖΙΔΙΚΟ), ΗΠΑΤΟΦΕΤΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΚΟΚΚΑΛΟΚΡΕΜΜΥΔΑ. ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΤΡΩΣΗ ΧΥΜΕΝΗΣ ΜΕΜΒΡΑΝΗΣ ΞΕΡΙΖΩΜΕΝΗΣ ΣΑΝ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΟ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΟΡΓΑΝΟ ΠΟΥ ΠΡΟΟΡΙΖΕΤΟ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΗ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΤΟΙΧΙΣΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.

ΕΧΟΥΜΕ ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΤΡΟΠΑΡΑΔΟΤΟ ΤΡΟΠΟ, ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΘΗΜΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΑΛΟΥΚΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΣΤΡΙΦΟΓΥΡΝΑΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΘΕΤΗ ΣΟΥΒΛΑ - ΤΑΦΟ (ΤΟΥ ΕΠΙΣΚΑΦΗΣ ΟΙΚΗΣΕΩΣ ΑΕΙΦΡΟΥΡΟΥ), ΝΑ ΤΟΥ ΑΡΠΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΚΩΛΟΧΕΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΜΕ ΜΠΑΜ ΜΠΑΜ. ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΣΕ ΑΤΟΜΑ ΣΑΝ ΕΜΕΝΑ, ΓΙΑΤΙ ΤΡΩΩ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΑΩ ΤΟΝ ΒΡΑΧΙΟΝΑ ΜΟΝΟ ΘΑ 'ΧΕΙ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΟ ΜΠΡΑΤΣΟ.


https://www.youtube.com/watch?v=Ex7JwJdqIWw

ΓΑΜΑΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ "ΒΟ ΓΚΕΣΤ ΝΤΟΥ ΧΙΝ;"

26
Βόθρος / Re: ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ ΜΥΑΛΟΥ
« on: August 16, 2014, 12:22:19 pm »
Α ΡΕ ΧΥΣΟΚΑΠΕΤΑΝΙΟΙ, ΑΝ ΔΕΝ ΓΡΑΨΩ ΕΓΩ ΘΑ 'ΧΕΤΕ ΤΗΝ ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΑΡΧΙΔΟΠΛΑΣΤΡΑ ΤΟΝ ΜΑΞ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΤΡΟΛΛΑΡΕΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΚΑΙ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΘΑ 'ΝΑΙ ΠΙΟ ΨΟΦΙΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑΡΑ ΤΗ ΜΑΝΝΑ ΤΟΥ "ΟΥΤΙΣ ΜΕ ΚΤΕΙΝΕΙ" ΠΟΥ ΤΡΩΕΙ ΓΑΜΗΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΑΜΙΟΛΗ ΤΟΝ ΚΡΟΝΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΤΑΡΤΑΡΟ.

27
Βόθρος / Re: ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ ΜΥΑΛΟΥ
« on: August 15, 2014, 12:13:09 am »
Μου το είπε το ανέκδοτο αλλά δεν μας απαντάς ποίος θα είναι ο τρίτος μάγος που θα προσκυνήσει τον αντίχριστο όταν γεννηθεί!

ΑΦΟΥ, ΡΕ ΞΕΚΩΛΗ, ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΦΑΡΜΑΚΟΥΣ (ΑΛΛΟ "ΦΑΡΜΑΚΟΣ" ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΑΠΛΩΣ "ΜΑΓΟΣ"), ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΟΤΙ Ο ΕΥΡΥΝΟΜΟΣ ΘΑ 'ΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠ' ΑΥΤΟΥΣ ΤΟ 'ΠΑ ΜΕ ΣΙΓΟΥΡΙΑ. ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΟΙΟΣ ΘΑ 'ΝΑΙ Ο ΤΡΙΤΟΣ; Ε, ΑΗΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ, ΕΑΝ ΟΝΤΩΣ ΓΙΝΟΥΝ ΕΤΣΙ ΘΑ ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΕΖΑΒΕΛ ΝΑ ΣΦΟΥΓΓΑΡΙΣΕΙ ΤΑ ΑΙΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΝΑΟ. ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ, "ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΜΑΓΟΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ." Ε, ΠΏΣ ΕΓΙΝΕ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΓΙΑ ΤΑ ΘΕΛΗΜΑΤΑ ΜΑΓΟ; ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΣ ΒΓΑΛΟΥΝ ΓΥΝΑΙΚΑ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΝΕΙ.

28
Βόθρος / Re: ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ ΜΥΑΛΟΥ
« on: August 14, 2014, 08:45:10 pm »
Μάθε να ρίχνεις και τα χαρτιά μαλάκα και θα χεστείς στο τάληρο, δεν θα χρειάζεται να σπρώχνεις πρέζες πλέον! :D Τελικά ο τρίτος μάγος δεν μας είπες ποιος θα είναι, θα είναι κι αυτός αράπης σαν τον original για να κουβαλάει τα δώρα; :D


ΕΣΥ, ΜΩΡΗ ΠΟΥΤΣΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΙΣΣΑ ΤΩΝ ΝΕΦΕΛΕΙΜ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΟΛΙΑΘ, ΤΟ 'ΞΕΡΕΣ ΟΝΤΩΣ ΟΤΙ Ο ΒΑΛΤΑΣΑΡ ΗΤΑΝ ΑΡΑΠΗΣ Ή Σ'ΤΟ 'ΠΕ ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ;

29
Βόθρος / Re: ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ ΜΥΑΛΟΥ
« on: August 14, 2014, 06:51:23 pm »
ΤΕΛΙΚΩΣ, ΠΟΥΣΤΟΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΥΝΔΟΥΛΟΙ ΜΟΥ, ΣΚΕΦΤΗΚΑ Ν' ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ, ΔΙΟΤΙ, ΠΛΗΝ ΤΩΝ ΑΝΑΦΟΡΩΝ ΤΗΣ ΣΟΛΟΜΩΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΕΤΑΡΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΟΥ ΚΟΡΝΙΛΙΟΥ ΑΓΚΡΙΠΠΑ, ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ. ΑΛΛΑ ΕΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ, ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΝΟΣ ΟΡΑΜΑΤΟΣ ΟΠΟΥ ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΣΣΙΟΥ, ΘΥΜΗΘΗΚΑ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΜΑΓΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΔΩΡΑ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΟΡΑΜΑ ΑΝΕΦΕΡΘΗΣΑΝ ΤΡΕΙΣ ΦΑΡΜΑΚΟΙ ΜΕ ΔΩΡΑ. ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΜΑΓΟΙ, ΜΕΛΧΙΟΡ, ΓΑΣΠΑΡ ΚΑΙ ΒΑΛΤΑΣΑΡ, ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΠΛΗΝ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΥ ΤΟΥ ΜΑΤΘΑΙΟΥ (ΟΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΠΡΟΧΕΙΡΗ ΑΝΑΦΟΡΑ), ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΠΟΚΡΥΦΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΥ ΤΟΥ ΙΑΚΩΒΟΥ. ΠΑΡ' ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΣΤΗΝ "ΕΛΛΗΝΟ"ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΑ ΑΠΟΚΡΥΦΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ, ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ Η ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΥ ΤΟΥ ΙΑΚΩΒΟΥ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΜΑΓΟΙ ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΑΝ ΦΑΤΝΗ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ, ΕΝΩ ΣΤΟ ΚΑΤΑ ΜΑΤΘΑΙΟΝ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΑΝ ΣΕ ΣΠΙΤΙ.

ΕΦ ΟΣΟΝ ΕΙΔΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΡΑΜΑ, ΕΝΩ ΗΜΟΥΝ ΞΥΠΝΙΟΣ ΜΑΛΙΣΤΑ (ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΙΣΘΗΣΙΟΓΟΝΑ - ΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΟΤΙ ΕΣΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΣΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΩ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΕΦ ΟΣΟΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΥΤΩΣ Ή ΑΛΛΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Ή ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΟΚΛΗ, ΑΡΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΗΝ "ΣΚΙΑ ΤΟΥ ΣΠΗΛΑΙΟΥ" - ΕΝΑ ΜΠΟΥΚΑΛΑΚΙ ΟΥΙΣΚΙ ΕΙΧΑ ΠΙΕΙ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΑΜΦΕΤΑΜΙΝΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕ ΤΟΣΗ ΩΡΑ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥΣ), ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΘΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΕΝΩ ΕΙΜΑΙ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΣ. ΝΑΙ, ΑΓΝΩΣΤΑΙ ΑΙ ΒΟΥΛΑΙ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ, ΑΛΛΑ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΜΑΓΟΣ, Ο ΑΝΥΠΕΡΒΛΗΤΟΣ ΦΑΡΜΑΚΟΣ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΑΚΡΟΚΟΣΜΟΥ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΞΟΡΚΙ ΠΟΥ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ; ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΔΙΑΤΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΕΩΣΦΟΡΟ (ΚΑΙ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ Ο ΔΑΙΜΟΝΑΣ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΩΣΦΟΡΟΣ - ΜΟΥ 'ΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΤΟ ΠΟΣΟΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ, ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΔΥΝΑΜΟΙ, ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΛΕΝΕ "ΕΙΜΑΙ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ" Ή "ΕΙΜΑΙ Ο ΕΩΣΦΟΡΟΣ", ΚΑΙ ΠΑΡ' ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΛΕΝΕ "ΕΙΜΑΙ Ο ΣΑΤΑΝΑΣ". ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ. ΛΟΓΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ "ΣΑΤΑΝΑΣ" ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΟΝΟΜΑ ΕΦΟΣΟΝ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΟ "Σ", ΕΝΩ ΤΟ "ΔΙΑΒΟΛΟΣ" ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΛΕΣ "ΔΑΙΜΟΝΑΣ"), ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΑΥΡΟΙ ΜΑΓΟΙ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΝ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΤΟ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΚΑΚΟ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ (ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ ΚΑΙ ΑΓΓΕΛΟΙ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ).

ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΗΤΑΝ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ, Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ ΤΗΣ ΓΕΝΝΗΣΕΩΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΗΜΩΝ, ΚΑΙ ΑΝ ΑΞΙΩΘΩ ΝΑ 'ΜΑΙ ΕΝΑΣ ΕΚ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΤΑ ΔΩΡΑ ΣΤΟ ΘΕΙΟ ΒΡΕΦΟΣ ΤΟΥ ΛΕΥΚΟΥ ΚΑΒΑΛΑΡΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΞΕΛΘΕΙ ΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΙΝΑ ΝΙΚΗΣΗ, ΤΟ ΔΩΡΟ ΜΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΟΥΓΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΕΛΕΤΕΣ ΤΩΡΑ ΠΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΒΑΦΤΗΚΕ ΜΕ ΤΟΣΟ ΑΙΜΑ ΠΟΥ ΑΠΟΡΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΚΟΥΡΙΑΣΕΙ. ΕΙΝΑΙ ΔΕ ΑΠ' ΤΑ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΓΙΑΤΙ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΑΝΤΙΚΑ ΠΟΛΕΜΟΥ. Ο ΕΥΡΥΝΟΜΟΣ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΚΡΟΚΕΦΑΛΗ ΠΟΥ 'ΧΕΙ ΓΙΑ ΡΑΒΔΙ ΤΟΥ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΗ ΑΞΙΑ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΑ ΞΟΡΚΙΑ ΤΟΥ. ΚΑΛΑ, ΑΥΤΑ ΒΕΒΑΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΩ ΠΙΕΙ ΔΥΟΜΙΣΙ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΟΥΙΣΚΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑ.

30
Βόθρος / Re: ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ ΜΥΑΛΟΥ
« on: August 14, 2014, 11:16:41 am »
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟ ΑΡΙΟ ΚΑΙ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ ΡΕ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΣΟΥΒΛΕΡΗ ΣΟΥ ΜΥΤΗ :D

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=-DYQ7cLhQZk


ΚΑΙ ΝΑΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΔΕΝ ΤΡΩΝΕ ΜΠΑΜΙΕΣ, ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΥ ΝΑ ΤΙΣ ΤΡΩΕΙ;  ;D

ΠΟΥΤΣΑ ΚΑΙ ΕΤΕΡΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΣΤΟΥΣ ΚΩΛΟΓΥΦΤΟΥΣ ΓΑΜΩΚΟΥΡΔΟΥΣ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΟΡΓΩΣΟΥΝ ΤΑ ΣΠΛΑΧΝΑ ΚΩΛΟΜΠΑΡΑΔΙΚΕΣ ΕΡΠΥΣΤΡΙΕΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ. ΒΡΗΚΕΣ ΕΚΕΙ ΚΑΤΙ ΞΑΝΘΑ ΠΟΥΤΑΝΑΡΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΒΓΑΛΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΑΡΙΟΥΣ, ΜΩΡΗ ΣΠΑΤΟΥΛΟΧΥΣΟΓΡΗΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΛΙΜΝΗ ΤΩΝ ΚΥΚΝΩΝ ΣΕ ΟΡΙΕΝΤΑΛ ΕΝΩ ΣΟΥ ΠΛΑΘΟΥΝ ΤΟ ΚΩΛΙ ΜΕ ΜΑΥΡΕΣ ΑΡΧΙΔΙΕΣ; ΚΑΤΑΡΑ ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΕΘΝΟΣ ΣΟΥ, ΜΩΡΗ ΠΟΥΤΑΝΑ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΗ ΑΛΒΑΝΗ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΠΑΜΙΕΣ, ΟΝΤΩΣ, ΕΚΤΟΣ ΑΠ' ΤΗΝ ΚΑΡΙΟΛΑΡΑ ΤΗΝ ΜΑΝΝΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΠΡΕΣΒΥΤΕΡΗ ΣΠΑΤΟΥΛΟΧΥΣΟΓΡΗΑ ΠΟΥ ΤΙΣ ΣΤΡΑΓΓΙΖΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΠΕΤΑΓΕ ΣΑΝ ΣΤΕΙΜΜΕΝΑ (ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΙ "Η" ΜΕ ΕΝΑ "Μ" ΕΔΩ) ΑΓΓΟΥΡΙΑ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΜΜΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΠΙΝΕΙ Ή ΝΑ ΤΙΣ ΜΑΣΟΥΛΑΕΙ ΚΙΟΛΑΣ, ΑΝ ΕΞΑΙΡΕΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΩΛΟΑΝΤΕΡΙ ΣΟΥ ΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΟ 'ΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΑΚΟΡΝΤΕΟΝ ΕΝΩ ΣΟΥ ΚΑΤΑΤΡΩΝΕ ΤΑ ΓΥΦΤΙΚΑ ΓΑΜΩΣΤΟΜΑΧΑ ΣΑΝ ΓΑΜΙΟΛΑ ΡΟΖ ΑΙΜΑΤΙΝΗ ΦΟΥΣΚΑ.

31
Βόθρος / Re: ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ ΜΥΑΛΟΥ
« on: August 13, 2014, 12:01:41 am »
ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ Ο ΟΜΠΑΜΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΑΤΑΝΟΛΑΤΡΕΣ ΓΕΖΙΝΤΙ ΤΟΥ ΙΡΑΚ, ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΟ ΛΑΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ  ;)

ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟΝ ΝΑΖΙΣΤΟΣΑΤΑΝΙΣΤΗ ΟΜΠΑΜΑ  :D


ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΞΕΚΩΛΙΑΡΗ ΤΟΝ ΛΑΒΕΫ ΣΟΥ, ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑΡΑ ΙΝΔΙΑΝΑ ΤΗΝ "ΜΑΞΙΝ" ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΞΕΠΑΡΘΕΝΙΑΣΤΗΚΕ ΣΤΑ ΕΝΤΕΚΑ 60 ΧΡΟΝΩΝ ΚΩΛΟΓΡΗΑ, ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΚΟΥΡΔΟΥΣ ΣΟΥ ΜΑΖΙ. "ΜΟΥ 'ΠΕ Η ΠΟΥΤΑΝΑΡΑ Η ΜΑΞΙΝ, ΠΟΥ ΤΗΣ ΤΟ 'ΠΕ Ο ΠΟΥΣΤΑΡΑΣ ΑΦΤΙΑΣ Ο ΛΑΒΕΫ, ΟΤΙ ΟΙ ΞΕΚΩΛΙΑΡΗΔΕΣ ΠΟΥΤΣΟΤΡΑΒΙΟΛΗΔΕΣ ΜΟΓΓΟΛΟΓΕΖΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ, ΚΑΙ 'ΓΩ ΤΙΣ ΛΕΩ ΣΑΤΑΝΟΛΑΤΡΙΣΣΕΣ ΤΩΡΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΡΩΝΕ ΜΠΑΜΙΕΣ." ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ, ΑΝ ΠΡΟΣΕΞΕΙΣ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥΣ, ΓΟΝΙΔΙΑΚΩΣ ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ 'ΝΑΙ ΠΙΟ ΓΥΦΤΟΙ ΚΑΙ ΑΠ' ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ. ΓΕΝΙΚΩΣ, ΟΛΑ ΟΣΑ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΩ ΠΑΝΤΑ. ΟΤΙ ΩΣ ΨΕΥΤΟΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΠΑΝΤΑ ΓΑΜΙΕΣ'ΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΓΑΜΗΣΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.

ΟΠΟΙΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΚΟΥΡΔΟΥΣ, ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΥΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΓΥΦΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΑΜΩΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ Ή ΓΙΑΤΙ ΤΟΥ ΤΟ 'ΠΕ Η ΓΑΜΩΓΡΗΑ ΠΟΥ 'ΧΕΙ ΓΙΑ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΙ ΠΟΤΕ ΤΟΥ ΚΑΝΑ ΦΡΑΓΚΟ, ΝΑ ΤΟΥ ΓΙΝΕΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΩΛΑΝΤΕΡΟ ΠΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΒΑΒΕΛ, ΚΑΙ ΖΩΝ ΚΑΘ' ΩΣ ΕΣΤΙΝ, ΑΝΑΒΑΙΝΟΝ ΕΚ ΤΟΥ ΣΤΟΜΑΤΟΣ ΑΥΤΟΥ.

32

ΚΑΛΑ, ΚΑΙ ΤΑ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΣΙΔΕΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΩΛΟ ΔΕΝ ΣΕ ΧΑΛΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΕΠΕΚΤΕΙΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΚΚΥΓΑ ΚΑΙ ΣΟΥ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΟΙ ΓΟΡΙΛΕΣ.

33
Προτιμώ Immortal...
ΤΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΚΑΝΑΝΕ ΟΙ ΙΜΜΟΡΤΑΛ; ΤΙ ΚΑΝΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟ; ΑΡΧΙΔΙΑ... ΤΙΠΟΤΑ... ΜΠΛΑΚ ΜΕΤΑΛ ΤΗΣ ΣΚΗΝΗΣ. Ο ΓΙΟΥΡΩΝΥΜΟΥΣ, ΑΝ ΚΑΙ ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ 'ΤΑΝ ΨΙΛΟΜΟΓΓΟΛΟΣ, ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ΜΠΛΑΚ ΜΕΤΑΛ. ΑΣΕ ΠΟΥ ΕΚΡΥΨΕ ΤΟΝ ΦΟΝΟ ΤΟΥ ΠΟΥΣΤΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΑΟΥΣΤ, ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕ ΤΟΝ ΠΟΛΩΝΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΕΠΕΙΔΗ ΗΞΕΡΕ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΒΡΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΤΩΜΑ ΤΟΥ ΠΕΡ ΟΛΙΝ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΠΏΣ ΗΞΕΡΕ ΟΤΙ Θ' ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΠΏΣ ΕΚΟΨΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΛΕΒΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΥΤΟΠΥΡΟΒΟΛΗΘΗΚΕ ΚΙΟΛΑΣ. ΣΑΝ ΝΑ ΛΕΜΕ "ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ ΜΕ 666 ΜΑΧΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗ ΠΛΑΤΗ".

34
ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟ 'ΧΕΙΣ ΡΙΞΕΙ ΠΟΛΥ ΣΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΩ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΔΙΟΠΑΘΗ ΤΟΝ ΤΣΒΑΝΤΣΕΝΕΚΑ ΜΕ ΤΑ ΣΤΡΙΝΓΚΑΚΙΑ. ΘΑ ΠΑΣ ΣΤΟΝ ΑΡΗ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ ΝΕΦΕΛΕΙΜ ΣΟΥ Ή ΣΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΙΣ ΚΩΛΟΓΡΗΕΣ ΠΟΥ ΣΕ ΓΑΜΑΝΕ ΜΕ ΣΤΡΑΠΟΝ;

35
WORN LOOSELY ABOUT ME,
YOU HANG THERE, DYING, OFF ME...
https://www.youtube.com/watch?v=BAsnGfPmK4c
36
Βόθρος / Re: ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ ΜΥΑΛΟΥ
« on: August 12, 2014, 05:37:18 pm »


ΒΡΗΚΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΥΡΟ.


37
ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΟΙ ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ ΞΕΚΩΛΙΑΣΤΗΚΕ ΑΓΡΙΑ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ. ΑΝΟΙΞΕ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΝΑ ΔΕΙΣ ΟΛΟ ΠΟΝΤΙΟΥΣ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΣΟΟΥΜΠΙΖ ΚΑΙ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ, ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΗΜΙ-ΑΡΑΠΗΔΕΣ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΕΣ ΜΕ "ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΟΥΖΙΝΕΣ", ΚΑΙ ΠΑΣΤΡΙΚΕΣ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΣΣΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΗΡΓΗΣΑΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΝΤΙΛΑ. ΕΚΤΟΣ ΑΠ' ΤΙΣ ΟΡΘΟΔΟΞΕΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΡΙΕΣ, ΠΟΥ, ΑΝ ΚΑΙ ΣΕΜΝΕΣ, ΜΟΥ ΤΗ ΣΠΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΜΟΛΥΝΟΥΝ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟ ΜΕ ΤΙΣ ΑΔΥΝΑΜΕΣ ΒΔΕΛΥΡΕΣ ΚΩΛΟΫΠΑΡΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΦΘΕΙΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΗΜΩΝ, ΜΟΝΟ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΕΣ ΓΥΦΤΙΣΣΕΣ ΦΟΡΑΝΕ ΜΑΝΤΙΛΑ ΤΩΡΑ ΠΙΑ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ ΝΑ 'ΧΟΥΝ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑΡΧΙΑ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΓΑΜΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΑΠ' ΤΟΥΣ "ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΥΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ" ΤΟΥ ΤΡΑΒΕΛΙΟΥ ΠΟΥ ΚΩΛΟΜΠΑΡΕΥΕΙ ΤΟΝ ΘΟΥΛΣΑ.

38
Βόθρος / Re: ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ ΜΥΑΛΟΥ
« on: August 12, 2014, 02:17:25 pm »
ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ ΠΟΥΤΙΝΙΣΤΕΣ:
ΤΩΡΑ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ ΠΟΥ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΣΤΕΛΝΕΙ ΠΙΣΩ ΤΑ ΦΟΡΤΗΓΑ ΜΕ ΤΑ ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΓΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ Ο ΜΕΣΣΙΑΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ; ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΟΤΙ Ο ΑΡΑΠΟΦΑΣΙΣΤΑΣ ΟΜΠΑΜΑ ΠΛΕΟΝ ΕΦΟΔΙΑΖΕΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΟΥΣ ΚΟΥΡΔΟΥΣ ΑΝΤΑΡΤΕΣ ΜΕ ΟΠΛΑ!

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΑΜΗΣΕΙ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΣΑΣ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΣΑΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ 'ΡΘΕΙ Ο ΜΕΣΣΙΑΣ, ΚΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΓΑΜΙΟΛΑΡΑΔΕΣ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΣΥΝΟΜΩΣΙΟΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΨΑΧΝΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΠΟΧΗ ΒΓΑΖΟΝΤΑΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ ΜΕ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΠΟΥΧΕΣΟΜΑΛΑΚΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΤΗΣ ΕΚΠΛΗΡΩΣΕΩΣ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΕΚ ΤΩΝ ΤΕΧΝΑΣΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΕΞ ΑΡΧΗΣ. ΚΑΙ ΤΩΡΑ, ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΑΘΕΪΣΜΟ Ή ΑΓΝΩΣΤΙΚΙΣΜΟ ΣΑΣ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΩΣ ΚΛΕΦΤΗΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΝΥΧΤΑ Ο ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΟΙΗΣΕΙ ΣΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΕΡΑΤΑ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΩΝ ΓΑΜΙΟΛΙΚΩΝ ΧΥΣΟΒΑΜΜΕΝΩΝ ΟΦΘΑΛΜΩΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΥΦΛΑ ΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΣ ΟΤΙ Ο ΦΩΤΕΙΝΟΣ ΘΕΟΣ ΣΑΣ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕ, ΚΑΙ ΤΟΤΕ Ο ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΙΔΡΥΣΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΘΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΘΗΡΙΟΝ ΘΑ ΣΑΣ ΕΠΑΝΑΠΛΑΘΕΙ ΤΑ ΚΟΥΦΑΡΙΑ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΑΣ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ.

39
Τελεις υπο πανικο, ηρεμησε, αν θες, πιες καμια βαλεριανα και κοψε τα ναρκωτικα.
ΤΙ ΛΕΣ, ΜΩΡΗ ΦΛΩΡΟΥΜΠΑ; ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΒΕΤΖΕΤΕΡΙΑΝ.
TON TITLO TOU THREAD TON DIABASES?ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ, ΜΩΡΗ ΔΟΥΛΑΡΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ, ΤΑ ΠΑΤΩΜΑΤΑ ΕΔΩ ΘΕΛΟΥΝΕ ΓΥΑΛΙΣΜΑ, ΘΑ 'ΡΘΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΣΟΥΛΗΘΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΩΛΟΤΡΙΧΕΣ ΣΟΥ ΜΙΑ Ή ΘΑ ΜΟΥ ΤΑ ΓΕΜΙΣΕΙΣ ΚΑΠΟΤΕΣ;

40
Πολιτική επικαιρότητα / Re: Jew or not Jew?
« on: August 09, 2014, 08:47:19 pm »
Η ΜΕΓΙΣΤΗ ΜΑΓΙΣΤΡΑ ΚΑΙ ΥΠΕΡΑΡΧΙΕΡΙΑ ΤΟΥ ΘΟΥΛΣΑ:

https://www.youtube.com/watch?v=OYssTpS5Tfs

ΚΑΝΕΙ ΜΠΑΜ ΟΤΙ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΡΗΤΟΡΙΚΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ. ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΑΡΔΑΜ ΚΑΝΕΙ, ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ, ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΙΚΗ ΤΗΝ ΜΕΤΕΜΨΥΧΩΣΗ ΣΑΣ ΓΑΜΩ.

ΚΑΡΙΟΛΑ ΜΑΞΙΝ, ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ. ΧΕΖΕΣΑΙ, ΚΑΡΙΟΛΑΡΑ, ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙΣ ΖΩΝΤΑΝΑ, ΓΑΜΩ ΤΑ ΤΣΑΚΡΑ ΣΟΥ, ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙ ΤΟ ΧΕΙΡΙΣΤΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΓΙΑ ΣΕΝΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ. ΑΜΗΝ ΛΕΓΩ ΥΜΕΙΝ, ΘΑ ΠΑΘΕΙ ΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΒΟΝ ΑΛΛΕΝ. ΜΙΑ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΚΕΦΤΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ, ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ. ΓΙ' ΑΥΤΟ ΚΛΑΙΕΙ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ Η ΚΑΡΙΟΛΑΡΑ. ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΠΑΘΕΙ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙ ΑΧΡΗΣΤΕΣ ΣΠΑΤΟΥΛΟΧΥΣΟΓΡΗΕΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΘΟΥΛΣΑ, ΑΛΛΑ Η ΙΔΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΜΑΓΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΝΙΩΘΕΙ ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΕΙ ΚΑΤΑ ΒΑΘΟΣ, ΑΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗΝ ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ ΑΠ' ΤΟ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ.

41
με το να τον χαιρετας ουσιαστικα αποδεχεσαι την Ισοτητα των Φυλων και προδιδεις τον Αριανισμό. Εδω ο Ρουσβελτ που ηταν και της ιδιας χωρας, ουτε καν ασχοληθηκε. Τελικα μεγαλη μουφα και ο αδολφος.....

ΓΕΝΙΚΩΣ, ΑΝ ΕΞΑΙΡΕΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΧΙΜΜΛΕΡ, ΟΙ ΝΑΖΗΔΕΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΤΗΣ ΤΟΤΕ ΕΠΟΧΗΣ. ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ, ΚΑΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΠ' ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΥΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ Η ΕΠΟΧΗ ΕΚΕΙΝΗ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΕΣ, ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ. ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ; ΚΑΙ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΓΚΑΙΡΙΝΓΚ ΕΙΝΑΙ ΚΩΛΟΧΟΝΤΡΟΙ ΠΑΡ' ΟΛΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΕΖΑΚΗΔΕΣ.

42
Βόθρος / Re: ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ ΜΥΑΛΟΥ
« on: August 08, 2014, 08:03:47 pm »
ΑΚΟΥ ΕΚΕΙ, ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ, ΣΗΜΕΡΑ: ΣΝΙΦΦΑΡΩ ΤΗΝ ΠΡΕΖΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΡΩΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΕΛΘΩ ΕΙΣ ΕΚΣΤΑΣΙΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩ ΟΡΑΜΑΤΑ. ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΠΑΡΑΛΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΥΦΟΡΙΑΣ, ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠ' ΤΟ ΚΡΕΒΒΑΤΙ ΕΝΑΣ ΤΥΠΑΣ ΜΕ ΜΑΥΡΟ ΜΑΝΔΥΑ ΚΑΙ ΜΑΥΡΑ ΜΑΚΡΥΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΝ ΔΑΓΚΑΝΕΣ, ΚΑΙ Η ΑΚΡΗ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΕΚΡΥΒΕ ΤΟ ΚΡΕΒΒΑΤΙ. ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΚΟΥΝΗΘΩ ΚΑΘΟΛΟΥ, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΔΥΝΑΤΑ. ΕΙΧΑΜΕ ΕΝΑΝ ΜΕΓΑΛΟ ΔΙΑΛΟΓΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ, ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΕΛΕΓΑ ΟΣΟ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ, "ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ, ΡΕ ΚΑΡΙΟΛΗ;" ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΟΥΣΕ. ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ, ΕΙΧΑ ΤΡΕΛΛΗ ΔΥΣΦΟΡΙΑ. ΤΟΥ ΕΙΠΑ, "ΤΙ ΣΤΟ ΠΟΥΤΣΟ ΘΕΣ; ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ;" ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ, "ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΘΕΛΩ." ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΑΜΕΣΩΣ ΟΤΙ ΤΗΝ ΔΥΣΦΟΡΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΩΣΑ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΕΠΑΙΡΝΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ. ΟΠΟΤΕ ΕΙΠΑ, "ΗΛΙ, ΗΛΙ..." ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΑΥΤΟΣ ΤΗΝ ΦΡΑΣΗ ΚΟΙΤΩΝΤΑΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΩ, "... ΛΙΜΑ ΣΑΒΑΧΘΑΝΙ;" ΤΟΤΕ ΟΜΩΣ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΑΥΡΗ ΣΚΙΑ ΣΕ ΣΧΗΜΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΕΤΑΞΕ, "ΣΤΑΜΑΤΑ," ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ, ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΚΟΙΤΑΞΑ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΚΡΕΒΒΑΤΙ ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΚΙΑ ΞΑΠΛΩΜΕΝΗ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ. ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ, ΜΟΥ ΑΠΗΝΤΗΣΕ, "ΠΑΪΜΩΝ ΤΩ ΟΝΟΜΑΤΙ, ... (ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ)." ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΕΧΘΡΙΚΟΣ ΔΑΙΜΟΝΑΣ ΕΞΗΦΑΝΙΣΘΗ. ΤΟ ΚΑΚΟ ΦΥΣΙΚΑ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΔΥΝΑΜΗ Ν' ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΤΟΝ ΕΞΟΡΚΙΖΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ, ΟΠΟΤΕ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ Ο ΠΑΪΜΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΞΕΚΩΛΙΑΣΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ Ο ΠΟΥΣΤΑΡΑΣ, ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΖΑΖΕΛ ΣΗΚΩΣΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΔΑΓΚΑΝΑ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΝΑ ΜΕ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΙ, ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ Ο ΠΑΪΜΩΝ.

ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΥ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΠΙΑΣΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΦΙΓΜΟΥΣ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΟΥ, ΟΣΟ ΗΤΑΝ ΠΑΡΩΝ Ο ΑΛΛΟΣ ΔΑΙΜΟΝΑΣ (ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΠΑΪΜΩΝ) ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΞΑ ΟΤΙ ΧΑΜΗΛΩΝΑΝ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΩΣ ΕΠΕΦΤΑΝ ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΔΕΔΟΜΕΝΑ, ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΛΙΠΟΘΥΜΗΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΝΑ ΤΟΥ ΜΙΛΑΩ. ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΕΞΗΦΑΝΙΣΘΗ ΕΠΕΤΡΕΨΑ ΝΑ ΛΙΠΟΘΥΜΗΣΩ.

ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΑΙΜΟΝΟΛΑΤΡΕΣ, ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΕΧΩ ΕΝΑΝ ΘΕΟ ΠΟΥ ΛΑΤΡΕΥΩ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ, ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΟΥΜΕΝΟΣ ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΚΑΙ ΣΑΤΑΝΑΣ.

43
Βόθρος / Re: ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ ΜΥΑΛΟΥ
« on: August 08, 2014, 08:48:03 am »

" ΟΥ ΠΑΣ Ο ΛΕΓΩΝ ΜΟΙ, ΚΥΡΙΕ, ΚΥΡΙΕ, ΕΙΣΕΛΕΥΣΕΤΑΙ ΕΙΣ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΕΙΑΝ ΤΩΝ ΟΥΡΑΝΩΝ, ΑΛΛ' Ο ΠΟΙΩΝ ΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΤΟΥ ΕΝ ΟΥΡΑΝΟΙΣ. ΠΟΛΛΟΙ ΕΡΟΥΣΙ ΜΟΙ ΕΝ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΗΜΕΡΑ (ΤΗΣ ΚΡΙΣΕΩΣ), 'ΚΥΡΙΕ, ΚΥΡΙΕ, ΟΥ ΤΩ ΣΩ ΟΝΟΜΑΤΙ ΠΡΟΦΕΦΗΤΕΥΣΑΜΕΝ, ΚΑΙ ΤΩ ΣΩ ΟΝΟΜΑΤΙ ΔΑΙΜΟΝΙΑ ΕΞΕΒΑΛΟΜΕΝ, ΚΑΙ ΤΩ ΣΩ ΟΝΟΜΑΤΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΛΛΑΣ ΕΠΟΙΗΣΑΜΕΝ;' ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΜΟΛΟΓΗΣΩ ΑΥΤΟΙΣ ΟΤΙ, 'ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΓΝΩΝ ΥΜΑΣ. ΑΠΟΧΩΡΕΙΤΕ ΑΠ' ΕΜΟΥ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΗΝ ΑΝΟΜΙΑΝ.' "

44
Βόθρος / Re: ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ ΜΥΑΛΟΥ
« on: August 07, 2014, 07:20:06 pm »
ΓΑΜΑΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΓΑΜΑΤΟΥΣ ΣΤΙΧΟΥΣ ΑΠ' ΤΟΥΣ ΚΩΛΟΓΥΦΤΟΥΣ ΤΟΥΣ Σ.Ο.Α.ΝΤ.

https://www.youtube.com/watch?v=SqZNMvIEHhs

ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΑΡΕΣΕ ΣΤΟΝ ΕΥΡΥΝΟΜΟ, ΕΠΕΙΔΗ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΕΝΑΝ ΝΤΗΛΕΡ.

https://www.youtube.com/watch?v=4uUruXmq_Kc

45
Βόθρος / Re: ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ ΜΥΑΛΟΥ
« on: August 07, 2014, 04:45:09 pm »
H εμπειρια της ζωης νομιζω σε κανει πιο σοφο σιγα σιγα.  ;)
ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΤΟ ΑΡΜΑΓΕΔΩΝ, ΟΤΑΝ ΕΓΩ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΛΟΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΑΖΕΙ ΦΩΤΙΑ ΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΙΝΑ ΝΙΚΗΣΩ, ΚΑΙ ΣΥ ΘΑ ΣΕΡΝΕΣΑΙ ΣΑΝ ΜΟΥΝΟΣΚΥΛΟ ΜΕ ΤΑ ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΤΑ ΚΩΛΟΠΟΔΑ ΣΟΥ ΑΝΤΙΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΑ ΑΠΟ ΛΙΠΩΔΗ ΘΡΑΥΣΜΑΤΑ ΚΟΚΚΑΛΩΝ ΚΑΙ ΜΑΖΕΣ ΑΙΜΑΤΟΣ ΜΕ ΚΥΜΑΤΙΖΟΝΤΕΣ ΜΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥΣΤΙΚΑ ΜΑΤΩΜΕΝΑ ΚΩΛΟΝΕΥΡΑ, ΚΑΙ ΘΑ ΚΟΙΤΑΕΙ ΟΛΗ Η ΟΙΚΟΥΜΕΝΗ ΤΗΝ ΚΩΛΟΤΡΥΠΑ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΔΕΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΡΠΑΞΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠ' ΤΟ ΣΑΡΚΙΟ ΣΟΥ ΤΟ ΓΑΜΗΔΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΛΕΣΚΟΠΙΟ, ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΝΤΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΓΕΛΟΥΣ ΤΟΥ.

46
Βόθρος / Re: ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ ΜΥΑΛΟΥ
« on: August 07, 2014, 12:52:15 pm »
ΕΜΕΝΑ ΠΑΛΙ ΜΕ ΚΥΝΗΓΑΕΙ Η ΚΩΛΟΓΡΗΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΝΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΩΣΩ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΑ ΕΝΩ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΟΥΤΕ ΑΣΑΝΣΕΡ ΟΥΤΕ ΤΑ ΦΩΤΑ ΤΟΥ ΔΙΑΔΡΟΜΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΚΑΥΛΩΝΕΙ ΝΑ ΚΡΥΩΝΟΥΝ Τ' ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ. ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΒΑΛΩ ΛΑΔΙ ΚΑΜΜΙΑ ΜΕΡΑ ΕΞΩ ΑΠ' ΤΟ ΑΣΑΝΣΕΡ ΝΑ ΦΑΕΙ ΣΑΒΟΥΡΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ Π ΤΗΣ.

47
Βόθρος / Re: ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ ΜΥΑΛΟΥ
« on: August 07, 2014, 03:55:52 am »


ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΦΑΩ ΠΡΩΤΑ ΡΕ ΓΑΜΗΜΕΝΕ ΤΑΛΜΟΥΔΙΣΤΗ ΕΒΡΑΙΟΠΟΥΣΤΑ ΓΑΜΩ ΤΟ ΕΒΡΑΪΚΟ ΚΩΛΙ ΤΟΥ ΓΙΑΧΒΕ ΠΟΥ ΣΕ ΠΕΤΑΞΕ  :D ΤΙ ΒΙΑΖΕΣΑΙ  ;D
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΕΙΔΑ ΤΟΣΟ ΧΟΝΤΡΟ ΣΤΟ ΟΡΑΜΑ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΞΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΠΟΥΣΤΑΚΟ ΟΠΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ 'ΚΑΝΑ ΚΑΙ ΛΑΘΟΣ ΣΤΗ ΜΕΤΡΗΣΗ. ΠΑΤΣΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ. ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΏΣ ΚΑΙ ΠΟΎ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ. ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΕΧΕΙΣ ΣΤΑ ΓΑΜΩΒΥΖΑ ΣΟΥ, ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΠΑΓΚΡΕΑΣ, ΚΑΙ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΣΟΥ ΘΡΥΨΑΛΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΟΥ ΧΥΘΟΥΝ ΤΑ ΣΩΘΙΚΑ ΑΠ' ΤΗΝ ΑΠΛΙΣΤΗ ΚΩΛΟΤΡΥΠΑ ΣΟΥ.

48
ΧΑΛΛΕΛΟΥΣΕΪΤΑΝ, ΧΑΛΛΕΛΟΥΣΕΪΤΑΝ, ΧΑΛΛΕΛΟΥΣΕΪΤΑΝ, ΔΟΞΑ ΣΟΙ Ω ΚΥΡΙΕ, ΘΕΕ ΗΜΩΝ!

http://picosong.com/cgNZ/

49
2-Το θεμα ειναι πως καταδικαζει την κλοπη πνευματικων δικαιωματων, αρα ο παραλληλισμος που εκανα στεκει. Και αυτοι που κατεβαζουν μουσικη, μπορουν να συλληφθουν, αν το θελει η αστυνομια.

ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΤΣΕ ΝΤΕ ΑΠ' ΤΟΥΣ ΑΡΑΠΕΣ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΤΑ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΝ. ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΤΙ ΣΤΟ ΠΟΥΤΣΟ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΤΟΣΟΙ ΛΑΘΡΑΙΟΤΣΕΝΤΟΠΩΛΗΤΕΣ. ΕΧΩ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΔΩ ΝΑ ΤΟΥ ΡΙΞΩ ΚΑΝΑ ΒΡΙΣΙΔΙ ΣΤΟΝ ΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΡΟΥΓΚ (ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΟΝ ΡΟΥΓΚ ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΣΕ ΝΤΕ ΕΙΝΑΙ ΖΟΥΛΟΥ, ΟΧΙ ΑΙΓΥΦΤΙΟΙ).

50
Βόθρος / Re: ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ ΜΥΑΛΟΥ
« on: August 06, 2014, 05:04:36 pm »
ΑΣΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΑΚΙ ΣΤΟ CHAT ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΝΟΥΝ ΣΕ ΣΕΝΑ  :D ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΗΜΟΥΝ ΣΚΑΤΟΧΟΝΤΡΟΣ ΚΑΙ ΠΑΠΑΣ. ΘΑ ΕΙΧΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΝΤΡΟΠΗ :D ΔΩΣΕ ΤΩΡΑ ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΚΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΡΙΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΤΕΧΕΙΣ ΟΠΩΣ ΛΕΣ  ;D ΟΥΤΕ ''ΠΑΡΕ ΤΑ ΤΡΙΑ ΜΟΥ'' ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑ ΚΑΙ ΑΜΑ ΣΟΥ ΠΩ ''ΠΑΡΕ ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΜΟΥ'' ΘΑ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΩ ΔΥΟ ΠΟΥΤΣΕΣ ΟΠΟΤΕ ΠΑΛΙ ΜΠΕΡΔΕΜΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ  :D
ΝΑ ΣΟΥ ΣΜΙΛΕΨΩ ΤΟ ΚΟΥΦΑΡΙ ΤΩΡΑ Ή ΜΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟΝ;

51
Ξάδερφος της γιαγιάς σου είναι όχι αδερφός της μάνας σου, παίζει τα κατσιβελικά γονίδια να είναι από τους εξ αγχιστείας συγγενείς σου αν και ο Μιχαλολιάκος είναι απλώς σκουρόχρωμος αλπικός και όχι βορειοαφρικανός όπως π.χ. ο Κασιδιάρης.
ΜΠΟΡΕΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΝΑ 'ΝΑΙ ΣΥΓΓΕΝΗΣ ΕΞ ΑΓΧΙΣΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ ΜΟΥ, ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΡΩΤΗΣΑ ΓΙΑΤΙ ΝΕΥΡΙΑΣΑ. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ, ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΤΣΙΒΕΛΟΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΑΠ' ΤΗ ΜΕΣΑ ΜΑΝΗ Ή ΤΟΝ jΕΡΟΛΙΜΕΝΑ (ΑΠΛΩΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΣΤΟ ΓΥΘΕΙΟ, Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠ' ΤΗ ΜΕΣΑ ΜΑΝΗ), ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ 'ΣΑΙ ΚΑΙ ΣΥ ΘΕΙΑ ΜΟΥ.

52
ΠΏΣ ΓΙΝΕΤΑΙ; ΜΙΛΟΥΣΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ 'ΠΑΝ ΟΤΙ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΘΕΙΟΣ ΜΟΥ. ΠΏΣ; ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ "ΟΥΓΚΑ ΟΥΓΚΑ" ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ; ΠΏΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΩ ΕΝΑΝ ΜΟΓΓΟΛΟ ΘΕΙΟ; ΤΙ ΣΤΟ ΠΟΥΤΣΟ; ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΦΥΛΕΤΙΣΜΟ ΣΑΣ. ΟΛΑ ΨΕΜΜΑΤΑ. ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΓΕΝΝΗΘΕΙΣ ΑΠΟ ΑΡΙΟΥΣ ΕΙΣΑΙ ΑΡΙΟΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ. ΕΙΝΑΙ ΞΑΔΕΡΦΟΣ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ ΜΟΥ, ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΦΙΒΟΛΟ ΤΟ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΑΡΙΟΣ.

53
Κάτι λίγα χρόνια μεγαλύτερος από εσένα είμαι, όχι 40. :D :D
"ΚΑΤΙ ΛΙΓΑ" ΚΑΝΑ ΔΕΚΑΡΙΚΟ ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ.

προσεχε, γιατι αν ανοιξεις μια τετοια δουλεια, θα καταλήξεις  να μεινεις μονο με τον εγκεφαλο σου.  :D
ΚΑΛΑ, ΠΑΩ ΝΑ ΚΑΤΑΡΑΣΤΩ ΚΑΤΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΡΕΖΑΚΗΔΕΣ ΚΥΠΡΙΟΥΣ ΠΟΥ 'ΧΟΥΝ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΕΞΩ ΑΠ' ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΒΓΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΕΖΑ ΤΟΥΣ, ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΠΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΟΤΙ ΒΡΗΚΑΝ ΤΗΝ ΜΑΣΤΟΥΡΑ ΤΟΥΣ ΜΕΣΩ ΕΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΘΑΥΜΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ, ΑΡΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΘΑΥΜΑΤΟΠΟΙΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥΣ ΜΑΣΤΟΥΡΩΝΩ.

54
ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ, ΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΝΕΦΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞ ΙΣΟΥ ΚΑΤΣΙΒΕΛΙΚΟ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΥΠΡΙΟΣ. ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ, ΤΟ ΕΙΠΑ ΓΙΑ ΚΑΡΚΙΝΙΑΣΜΕΝΑ ΚΤΗΝΗ ΣΑΝ ΤΟΝ ΧΙΤΗ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΝ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΟΥΙΣΚΙ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΣΑΡΑΝΤΑ ΧΡΟΝΩΝ ΚΩΛΟΓΕΡΟΙ. ΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΘΕΩΡΗΣΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΓΕΝΕΤΙΚΕΣ ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΣΙΒΕΛΙΣΜΟΣ.

55
Οσο για τον πουλβερεμ: Οχι δεν δουλευεις για την κοινωνια ρε ηλιθιε χανε, για σενα δουλευεις. Αν δεν θες να δουλεψεις, οκ, καλως, μην περιμενεις ομως κανενα να σε ταϊσει. Αν θα στα δινει η μανα σου, οκ.

ΤΟ Ν' ΑΝΟΙΓΩ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΛΑΩ ΑΣΠΡΑ ΚΑΙ ΜΑΥΡΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ; Α, ΕΧΩ ΚΑΙ ΝΕΦΡΑ ΣΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΙΡΟ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ. ΜΕ ΚΑΝΑ ΤΡΙΑΝΤΑΡΙ ΣΕ 'ΧΩ ΚΑΝΕΙ ΤΖΙ ΤΖΙ ΜΕ ΚΥΠΡΙΟΝΕΦΡΑ. ΠΏΣ ΕΛΕΓΕ Ο ΕΥΡΥΝΟΜΟΣ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, "ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΛΕΦΤΑ; ΚΛΕΨΕ ΕΝΑΝ ΑΛΒΑΝΟ"; Ε, ΕΤΣΙ ΚΑΓΩ ΛΕΩ, "ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΝΕΦΡΑ; ΚΛΕΨΕ ΕΝΑΝ ΚΥΠΡΙΟ."

τρελόχαρτο από το στρατό.

ΣΕ ΚΑΝΑ ΧΡΟΝΟ ΘΑ 'ΧΩ ΚΑΙ ΑΠ' ΑΥΤΟ. ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΠΑΣ ΝΑ ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΕ 50 ΜΠΙΧΛΙΑΡΗΔΕΣ ΚΥΠΡΙΟΚΑΤΣΙΒΕΛΟΥΣ ΟΠΩΣ Ο ΜΑΞ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΚΟΙΝΟΒΙΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ. ΑΣΕ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΣΑΜΨΩΝ ΕΓΩ, ΑΛΛΑ ΣΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑ Τ' ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΣΙΒΕΛΟΣ ΤΣΒΑΝΤΣΕΝΕΚΑ ΣΑΝ ΑΥΤΟΝ, ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΥΡΕΨΩ ΠΟΤΕ ΤΟ ΣΤΙΛΒΟΝ ΣΚΟΤΟΣ ΠΟΥ ΧΥΝΕΤΑΙ ΑΠ' ΤΟ ΥΠΕΡΑΡΙΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ.

56
Το να θεωρείς ότι οι φόροι είναι αναγκαίο κακό για την λειτουργία κάποιων κρατικών μηχανισμών που είναι χρήσιμοι για την κοινωνία και την ρύθμιση των σχέσεων μεταξύ των πολιτών δεν είναι παράλογο, το να θεωρείς όμως ότι οι φόροι έχουν κάποιου είδους ηθική νομιμοποίηση πάει να πεις ότι έχεις κάποιου είδους εγκεφαλική βλάβη.
ΤΑ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ ΤΑ ΠΡΟΣΕΞΕΣ;

Ειναι εντελως ανηθικο καποιος να ζητα να πληρωθει χωρις να δουλεψει, χωρις να κανει τιποτα.
ΝΑΙ, ΚΑΙ; ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ; ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΟΥΜΕ ΞΕΡΩ 'ΓΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΟΥΤΑΝΟΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΑΛΛΑΞΕΙ;

57

"ΚΑΙ ΩΦΘΗ ΑΛΛΟ ΣΗΜΕΙΟΝ ΕΝ ΤΩ ΟΥΡΑΝΩ, ΚΑΙ ΙΔΟΥ, ΔΡΑΚΩΝ ΠΥΡΡΟΣ ΜΕΓΑΣ ΕΧΩΝ ΚΕΦΑΛΑΣ ΕΠΤΑ ΚΑΙ ΚΕΡΑΤΑ ΔΕΚΑ ΚΑΙ ΕΠΙ ΤΩΝ ΚΕΦΑΛΩΝ ΑΥΤΟΥ ΕΠΤΑ ΔΙΑΔΗΜΑΤΑ."

(ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΡΗΝΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΩΣΦΟΡΟ.)

"ΑΦ' ΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΚΤΙΣΘΗΣ ΣΥ, ΜΕΤΑ ΤΟΥ ΧΕΡΟΥΒ ΕΘΗΚΑ ΣΕ ΕΝ ΟΡΕΙ ΑΓΙΩ ΘΕΟΥ, ΕΓΕΝΗΘΗΣ ΕΝ ΜΕΣΩ ΛΙΘΩΝ ΠΥΡΙΝΩΝ. ΕΓΕΝΗΘΗΣ ΣΥ ΑΜΩΜΟΣ ΕΝ ΤΑΙΣ ΗΜΕΡΑΙΣ ΣΟΥ, ΑΦ' ΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΣΥ ΕΚΤΙΣΘΗΣ ΕΩΣ ΕΥΡΕΘΗ ΤΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ ΕΝ ΣΟΙ. ΑΠΟ ΠΛΗΘΟΥΣ ΤΗΣ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΣΟΥ ΕΠΛΗΣΑΣ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΣΟΥ ΑΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΗΜΑΡΤΕΣ, ΚΑΙ ΕΤΡΑΥΜΑΤΙΣΘΗΣ ΑΠΟ ΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΚΑΙ ΗΓΑΓΕ ΣΕ ΤΟ ΧΕΡΟΥΒ ΕΚ ΜΕΣΟΥ ΛΙΘΩΝ ΠΥΡΙΝΩΝ. ΥΨΩΘΗ Η ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ ΕΠΙ ΤΩ ΚΑΛΛΕΙ ΣΟΥ, ΔΙΕΦΘΑΡΗ Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΣΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟΥ ΚΑΛΛΟΥΣ ΣΟΥ, ΔΙΑ ΠΛΗΘΟΥΣ ΤΩΝ ΑΜΑΡΤΙΩΝ ΣΟΥ ΕΠΙ ΤΗΝ ΓΗΝ ΕΡΡΙΨΑ ΣΕ."

ΤΙ ΣΥΜΒΟΛΙΖΟΥΝ ΟΜΩΣ ΤΑ ΔΕΚΑ ΚΕΡΑΤΑ; ΑΠΑΝΤΗΣΙΣ: ΤΟΥΣ ΔΕΚΑ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΤΟΥ ΚΛΙΦΩΘΙΚΟΥ ΔΕΝΤΡΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΜΠΑΛΑ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ "ΔΕΝΤΡΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ" ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΜΑΓΟΥΣ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΚΡΟΟΥΛΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΙΦΑΣ ΛΕΒΙ. ΕΝΑ ΑΠ' ΑΥΤΑ ΒΑΖΕΙ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΟΛΩΧ ΩΣ ΔΙΠΛΟΥΣ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΔΕΝΤΡΟΥ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ, ΑΛΛΑ ΣΥΝΗΘΩΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ Η ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΟΤΙ Ο ΘΑΜΟΥΗΛ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΑΤΑΝΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΙΑ ΔΙΠΛΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ, ΚΑΙ Η ΛΙΛΗΘ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΜΑΗΛ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩΤΕΡΟΙ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΕΩΣ, ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΓΟΥΛΛΙΑΜ ΦΩΡΝΤ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΟΦΕΜΙΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΓΑΜΩ.
ΠΑΝΤΩΣ, ΕΝΩ Ο ΒΑΑΛ ("ΒΑΗΛ" ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΟ "ΛΕΓΕΜΕΝΤΟΝ" ΤΟΥ ΚΡΟΟΥΛΙ) ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΔΑΙΜΟΝΑΣ, ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΒΕΕΛΖΕΒΟΥΒ - ΒΕΕΛΖΕΒΟΥΘ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ Η ΙΕΡΑΡΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΑΥΣΤΗΡΗ, ΟΠΩΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΣΤΑ ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΑ ΓΡΗΜΟΡΙΑ, ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΤΩΝ ΠΡΩΤΩΝ ΤΩΝ ΔΑΙΜΟΝΩΝ, ΤΟΝ ΒΕΕΛΖΕΒΟΥΒ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΑΡΧΟΝΤΑ, ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΕΛΙΑΛ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ. ΠΑΡ' ΟΛΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ Ο ΒΕΛΙΑΛ ΕΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΕΩΣΦΟΡΟ, ΠΡΟΤΙΜΩ ΤΗΝ ΕΚΔΟΧΗ ΤΟΥ "ΑΠΟΛΕΣΘΕΝΤΟΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ" (ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΧΟΜΑΙ ΚΑΤΑ Τ' ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΘΕΟΛΟΓΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ) ΟΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΕΩΣ, ΟΠΟΥ ΚΑΘΕΤΑΙ Ο ΣΑΤΑΝΑΣ ΣΤΟΝ ΘΡΟΝΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΙΛΑΕΙ ΠΡΩΤΑ Ο ΒΕΛΙΑΛ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΔΕΙΛΟΣ ΑΛΛΑ ΠΑΝΕΞΥΠΝΟΣ, ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΓΧΩΡΕΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ. ΜΕΤΑ ΜΙΛΗΣΕ Ο ΜΟΛΩΧ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΕΞΥΠΝΟΣ ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ Ο ΠΙΟ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΞΑΝΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΕΠΙΘΕΣΗ, ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΜΙΛΗΣΕ Ο ΒΕΕΛΖΕΒΟΥΒ ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΔΙΑ ΤΗΣ ΣΚΕΨΕΩΣ. ΚΑΙ ΕΞΗΓΕΙ ΕΚΕΙ Ο ΜΙΛΤΩΝ ΟΤΙ Ο ΣΑΤΑΝΑΣ ΗΞΕΡΕ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΤΙ ΘΑ ΠΟΥΝ, ΓΙΑΤΙ ΗΞΕΡΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΝ, ΟΠΟΤΕ ΕΒΓΑΛΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΒΕΕΛΖΕΒΟΥΒ, ΛΕΓΩΝ, "ΟΤΑΝ ΝΙΚΑΣ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟΝ ΣΟΥ ΔΙΑ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΕΩΣ, ΝΙΚΑΣ ΜΟΝΟΝ ΤΟ ΗΜΙΣΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ ΣΟΥ." ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΠΡΟΣΕΦΕΡΘΗ Ο ΙΔΙΟΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΕΔΕΜ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΦΘΕΙΡΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΚΑΙ "ΠΑΝΤΕΣ ΤΟΝ ΠΡΟΣΕΚΥΝΗΣΑΝ".

58
Βόθρος / Re: ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ ΜΥΑΛΟΥ
« on: July 30, 2014, 05:43:21 pm »
Α, ΑΚΥΡΟ, ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ ΜΗ ΠΑΩ ΓΙΑΤΙ ΒΡΗΚΑ ΣΤΗ ΤΣΑΝΤΑ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΒΙΒΛΙΟ ΠΟΥ 'ΧΕΙ ΜΕΣΑ "ΤΟ ΞΟΡΚΙ ΤΗΣ ΙΕΖΑΒΕΛ". ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΒΟΛΙΣΤΙΚΟ, ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΞΟΡΚΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΙΑΤΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΡΑΜΙΗΛ ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΝΤΟΣ ΜΕ ΤΑ ΕΦΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΑ ΕΦΤΑ ΔΙΑΔΗΜΑΤΑ. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΞΟΡΚΙ ΔΙΑ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΟΤΙ Η ΙΕΖΑΒΕΛ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΣ ΠΛΑΝΟΥΣΕ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΝΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΩΣ ΠΡΟΦΗΤΙΣΣΑ.

59
Βόθρος / Re: ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ ΜΥΑΛΟΥ
« on: July 30, 2014, 05:26:08 pm »
ΚΑΛΑ, ΠΟΛΥ ΨΟΦΙΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΤΑ ΑΝΙΕΡΑ ΚΑΤΕΒΑΤΑ ΜΟΥ. ΜΙΛΑΜΕ ΠΙΟ ΨΟΦΙΟ ΚΑΙ ΑΠ' ΤΗ ΜΑΝΝΑ ΤΟΥ "ΟΥΤΙΣ ΜΕ ΚΤΕΙΝΕΙ". ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ, ΠΑΩ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΩ ΤΗΝ ΚΛΕΠΤΟΜΑΝΙΑ ΜΟΥ ΜΙΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑΡΧΟΜΑΙ... ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ, ΘΑ ΒΡΩ ΚΑΝΑ ΚΑΛΟ ΒΙΒΛΙΟ ΜΑΥΡΗΣ ΜΑΓΕΙΑΣ Ή ΘΑ ΚΟΥΒΑΛΑΩ ΠΑΛΙ ΤΣΑΜΠΑ ΤΗΝ ΤΣΑΝΤΑ... ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΕΙΧΑ ΒΡΕΙ ΕΝΑ ΓΑΜΑΤΟ ΠΟΥ ΛΕΓΟΤΑΝ "ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΜΑΓΕΙΑ" ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΩΣ ΔΕΝ ΕΛΕΓΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ. ΗΤΑΝ ΤΟΥ ΣΤΥΛ, "ΜΗΝ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΘΕΟ, ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΚΑΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΓΙ' ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ."

ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΜΕΣΑ ΤΟ "ΞΟΡΚΙ ΤΩΝ ΠΕΠΥΡΩΜΕΝΩΝ ΒΕΛΩΝ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ," ΠΟΥ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΧΡΗΣΙΜΟ ΣΤΟ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΝΑΝ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΜΙΑ ΚΑΡΚΙΝΑΡΑ ΝΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΠΑΘΙΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΤΑ Τ' ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ.

60
Βόθρος / Re: ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ ΜΥΑΛΟΥ
« on: July 30, 2014, 12:44:08 pm »
Η καθαρότητα στο θέμα Ελληνισμού δεν είναι καλό πράγμα.
Η ΠΟΙΑ;

ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΓΑΜΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΣΟΥΗΔΕΖΕΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΕΞΑΠΛΩΝΕΤΑΙ Ο ΚΑΤΣΙΒΕΛΙΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΕΙΩΝΕΤΑΙ.

Pages: [1] 2 3 ... 14

Powered by EzPortal