Modify Profile

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - Pulverem

Pages: [1] 2 3 ... 18
1
Βόθρος / Re: ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ ΜΥΑΛΟΥ
« on: July 02, 2015, 01:38:15 am »

ΕΠΙΠΕΔΟ "ICH WANT ZU FICKEN DU". ΑΝΤΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΟΒΑΡΟ ΑΡΘΡΟ Ν' ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΚΑΜΜΙΑ ΜΑΓΚΙΚΗ ΦΑΣΙΣΤΟΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΤΑΡΑΞΕΙ ΣΤΙΣ ΣΑΤΙΡΙΚΕΣ ΠΟΥΣΤΟΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΦΛΩΡΙΚΑ, ΠΟΥΣΤΙΚΑ, ΓΥΦΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΔΕΡΦΙΣΤΙΚΑ ΠΑΡΑΤΣΟΥΚΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΣ, ΨΕΙΡΟΦΟΡΑΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΒΡΩΜΙΑΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΠΡΟΣ ΚΑΙ ΚΟΥΝΑΕΙ ΟΥΡΑ ΚΑΙ ΚΩΛΟΜΕΡΙΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ "ΜΙΣΤΕΡ ΜΑΞ" ΚΑΙ ΑΔΗΜΟΝΩ ΝΑ ΤΟΥ ΣΚΥΛΕΨΩ ΤΟ ΓΑΜΙΟΛΙΚΟ, ΤΑΡΙΧΕΥΜΕΝΟ ΧΥΣΟΜΠΟΥΡΛΩΤΙΕΡΙΚΟ ΚΟΥΦΑΡΙ ΣΑΝ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ.

2
τον κυρ Φώτη που είναι στο ύψος του Νάρκαρωθ

3
Και προφανώς ελπίζω ο Νάργκαρωθ να στείλει μερικούς καρκίνους σε σχήμα σβάστικας σε όσους ασχολούνται σαν τους βλάκες με αυτά τα πράγματα. Ή όσους στήνονται σε ουρές στα ΑΤΜ. Ή όσους ξαφνικά δεν πάνε στις δουλειές τους και νομίζουν ότι έρχεται το τέλος του κόσμου.

Γενικά πολλοί είναι οι ΝεοΠΑΣΟΚράτες ανάμεσά μας...
ΕΝ ΤΩ ΠΑΡΟΝΤΙ ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗ Ο ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΓΙΑΤΡΩΝ ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΓΩΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ "ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΙΣ ΠΑΝΤΩΝ". ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΜΟΝΟ Η ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ Η ΙΣΛΑΝΔΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΙ ΑΚΟΜΗ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΠΙΤΕΥΞΙΝ ΤΩΝ ΣΤΟΧΩΝ ΗΜΩΝ. ΑΣΧΕΤΩΣ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΜΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΦΑΙΔΡΟΥ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ - ΠΑΡΩΔΙΑΣ ΣΑΣ, ΟΙ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΙΣ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥ ΘΕΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΕΛΙΤΙΣΜΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΙΝ ΤΗΣ ΙΕΡΟΕΞΕΤΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ, ΠΕΡΙ ΗΣ ΕΧΩ ΟΜΙΛΗΣΕΙΝ ΕΝ ΤΩ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΙ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΥΜΠΝΟΙΑ ΙΔΕΩΝ, ΠΡΟΣΔΟΚΙΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΔΙΩΞΕΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΗΜΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΕΤΑΙΡΩΝ ΜΑΣ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΠΛΑΙΣΙΩΝ ΤΟΥ ΥΠΟΓΕΙΟΥ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΗΜΩΝ, ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΡΧΙΕΡΕΩΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗΝ ΝΟΡΒΗΓΙΑ *, ΤΗΝ ΙΣΛΑΝΔΙΑ, ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΚΩΤΙΑ, ΟΠΟΥ ΟΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΠΕΒΗΣΑΝ ΑΞΙΟΛΟΓΩΣ ΕΠΙΤΥΧΕΙΣ.

* ΟΙ ΝΟΡΒΗΓΟΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΑΙ, ΣΥΝΕΣΠΕΙΡΑΘΗΣΑΝ ΟΣΟΝ ΠΟΤΕ ΑΛΛΟΤΕ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗΝ ΤΟΥ ΕΥΡΥΝΟΜΟΥ ΕΚΕΙ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΝ ΤΟΙΑΥΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΘΕΩΡΩΝΤΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΟΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΑΙ ΜΕ ΤΑΣ ΟΛΙΓΩΤΕΡΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑΣ ΔΙΑΦΟΡΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ. ΔΡΑΞΑΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ, Ο ΑΡΧΙΕΡΕΥΣ ΗΜΩΝ ΤΟΥΣ ΩΡΓΑΝΩΣΕΝ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΧΕΝ ΩΣ ΣΥΝΕΠΕΙΑΝ ΤΗΝ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΝ ΑΦΟΣΙΩΣΙΝ ΑΥΤΩΝ ΕΙΣ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟΝ ΗΜΩΝ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑΝ ΑΥΤΩΝ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ.

Ο ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΔΡΕΥΣΗ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ. ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΩΣ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ. DER TEUFEL IST SUNDENLOS.

4
Βόθρος / Re: ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ ΜΥΑΛΟΥ
« on: June 29, 2015, 03:38:32 am »
Αυτό γιατί είναι κουσούρι;
ΟΛΑ ΠΡΟΤΕΡΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ, ΕΚΤΟΣ ΑΠ' ΤΟΝ ΑΛΚΟΟΛΙΣΜΟ ΔΗΛΑΔΗ (ΓΙΑ ΤΑ ΓΑΜΩΨΥΧΑ ΓΥΝΑΙΑ). ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΞΑΝ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΚΟΤΣΑΡΕ ΔΙΠΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΑΣΤΙΚΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΕΙΡΩΝΙΚΟ ΣΧΟΛΙΑΚΙ ΤΟΥ: "ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΚΑΘΕ ΑΝΤΡΑ." ΑΠ' Ο,ΤΙ ΕΠΙΑΣΑ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΕΙΝΑΙ ΦΛΩΡΟΣ ΚΑΓΩ ΕΧΩ ΚΑΤΑΠΙΕΙ ΕΝΑ ΚΟΥΤΙ STEDON ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΠΙΝΕΛΙΚΩΣΩ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΝ ΟΥΤΕ ΕΣΕΝΑ ΟΠΩΣ ΑΡΜΟΖΕΙ ΣΤΟ ΓΙΓΑΝΤΙΟ ΠΑΧΟΥΛΟ ΚΥΚΛΩΠΙΚΟ ΚΩΛΙ ΣΟΥ ΠΟΥΣΤΗ.

5
Βόθρος / Re: ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ ΜΥΑΛΟΥ
« on: June 29, 2015, 01:02:12 am »
ΒΑΛΕ ΚΩΛΑΡΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ:

http://www.quizyourfriends.com/take-quiz.php?id=1506201730319252&pg&

ΑΚΥΡΟ, ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΗΝ ΙΕΖΑΒΕΛ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΤΗΝ ΞΕΡΕΙ ΑΠ' ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΑΝ ΜΑΪΜΟΥΔΕΣ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΙΑΝΕΙ ΑΥΤΗ ΚΟΡΟΪΔΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΡΩΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ. ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΧΕΣΜΕΝΟΣ, ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΘΕΩΡΟΥΣΕ ΚΑΛΗ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΕ ΜΕ ΠΟΛΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ, ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΤΟΥ ΑΡΑΔΙΑΣΕ ΜΕΘΥΣΜΕΝΗ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΥΣΟΥΡΙΑ ΤΗΣ. ΟΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΝΑΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΡΙΑ, ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΡΙΑ, ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΚΟΟΛΙΚΗ, ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ, ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΩΧΑ, ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΔΙΣΤΡΙΑ, ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ 18 ΧΡΟΝΩΝ ΠΑΡΘΕΝΑ (ΤΟ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΥΕΤΑΙ) ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΡΦΙ ΤΟΥ ΕΥΡΥΝΟΜΟΥ. ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΛΑ. ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΟ 'ΧΩ ΔΕΙ ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ.

- ΕΙΠΕ ΜΟΙ ΤΙΣ ΕΞ ΑΥΤΩΝ ΕΣΤΙ ΠΟΡΝΗ.

- ΑΥΤΗ, ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΑΥΤΗ
.

6
Βόθρος / Re: NO HOMO
« on: June 27, 2015, 08:56:20 pm »
ΝΟΜΙΖΩ ΜΟΝΟ ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΟΠΟΤΕ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΘΟΥΝ ΕΜΦΡΑΓΜΑ (ΠΡΩΤΑ Ο ΔΡΑΚΩΝ) ΑΠ' ΤΗΝ ΝΕΥΡΙΚΟΤΗΤΑ. ΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΙΝΕΙ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΚΑΥΛΙΑ ΤΟ ΚΩΛΙ ΤΟΥΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΜΟΥ. ΕΚΤΟΣ ΚΑΜΕΡΑΣ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΛΑΚΩΣΕΙ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΕΙ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΥΔΡΟΓΕΙΟ, ΜΕ ΑΜΙΔΡΩΣ ΛΙΓΟΤΕΡΗ ΠΟΥΣΤΙΚΗ ΝΕΥΡΙΚΟΤΗΤΑ.

7
Φασισμός / Re: Dylann Storm Roof
« on: June 22, 2015, 04:43:54 am »

"Ε, ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ. ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΣΙΛΙΚΟΝΗ."

ΤΟ ΑΣΤΕΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΙΤΡΙΝΙΑΡΗ ΓΙΑΤΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΑ ΑΠ' ΤΟ ΠΤΩΜΑ.

8
Βόθρος / Re: ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ ΜΥΑΛΟΥ
« on: June 12, 2015, 10:23:41 pm »
Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ: "ΓΙΑΤΙ ΤΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ (ΛΟΛ); ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΤΑΙ."

Η ΜΑΝΝΑ ΜΟΥ: "Σ' ΑΚΟΥΕΙ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ; ΕΣΥ ΛΕΙΠΕΙΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ, ΕΓΩ ΠΏΣ ΘΑ ΓΥΡΙΣΩ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΣ;"

ΜΟΥ ΠΕΤΑΕΙ ΤΙΣ ΑΜΦΕΤΑΜΙΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΝΩΤΙΚΑ ΤΑ ΠΙΝΕΙ ΕΚΕΙΝΗ. ΜΑΛΛΟΝ ΟΝΤΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΣΠΙΤΙ. ΧΑΧΑ.
ΕΙΧΑ ΚΑΘΙΣΕΙ ΕΞΩ ΑΠ' ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝΙΤΗ (ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΣΤΗΣΕΙ ΑΦΤΙ) ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΑΚΟΥΩ ΤΗΝ ΙΕΖΑΒΕΛ ΝΑ ΛΕΕΙ, "ΜΗΝ ΒΓΑΙΝΕΤΕ ΕΞΩ ΑΠ' ΤΟ ΣΠΙΤΙ, ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΕΡΜΑ Η ΕΞΟΔΟΣ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ."

ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΩΝ ΤΑΛΙΜΠΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΣΤΙΣ ΚΑΡΙΟΛΕΣ ΕΚΕΙ ΠΕΡΑ. ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΔΙΑΒΑΖΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΚΤΙΟΝΗΣ (ΟΧΙ ΤΗΣ ΜΑΝΝΑΣ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΟΣ) ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΜΠΑΝΙΟ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΤΑΝΙΑ. ΠΑΝΤΩΣ ΜΑΛΛΟΝ ΜΕ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΑΠΛΩΣ ΕΝΝΟΟΥΣΕ ΟΤΙ ΜΑΥΡΙΖΕΙ.
ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΜΑΛΑΚΩ: "ΕΤΣΙ (ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ) ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΝΕ ΟΛΟΥΣ ΜΕΣΑ."

ΙΕΖΑΒΕΛ: (ΓΕΛΩΣΑ HER ASS OFF) "ΟΧΙ ΕΜΕΝΑ. Ο ΚΟΥΤΣΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΑ."

ΤΟ ΕΙΠΕ ΑΓΚΑΛΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΥΡΥΝΟΜΟ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΚΟΥΤΣΟΣ.

ΠΡΙΝ ΚΑΝΑ ΠΕΝΤΑΛΕΠΤΟ ΕΞΗΓΟΥΣΕ ΣΤΗΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΠΟΥΤΑΝΑΡΑ ΠΏΣ ΚΡΕΜΟΝΤΟΥΣΑΝ ΤΑ ΕΝΤΕΡΑ ΑΠ' ΤΟΝ ΒΩΜΟ ΟΤΑΝ ΕΣΦΑΞΕ ΜΙΑ "ΠΟΡΝΗ ΕΠΙ ΠΑΣΣΑΛΟΥ ΚΑΙ ΤΡΑΒΗΞΕ ΠΛΑΓΙΩΣ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΑΠ' ΤΗΝ ΝΕΦΡΑΜΙΑ ΤΗΣ." ΑΝΕΦΕΡΕΤΟ ΣΕ ΙΣΙΑ ΤΟΜΗ ΣΤΟ ΔΕΞΙ ΝΕΦΡΟ ΕΝΩ ΤΟ ΘΥΜΑ ΗΤΑΝ ΞΑΠΛΩΜΕΝΟ ΑΝΑΣΚΕΛΑ. ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΓΥΝΗ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΑΒΗΧΤΕΙ ΠΙΣΩ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ, ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΚΙΣΕΙ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ, ΟΣΟ ΚΟΦΤΕΡΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ.
- ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ;

- JEAN CLAUDE VAN DAMME.

- ΑΝ ΚΑΤΕΒΩ ΚΑΤΩ ΘΑ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΕΣΣΕΡΙΣ.

ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΑΣΤΕΙΟ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΝΤΩΣ ΝΑ ΓΑΜΑΣ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΟΝΟΜΑΤΑ.

9
Βόθρος / Re: ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ ΜΥΑΛΟΥ
« on: June 02, 2015, 09:53:21 pm »


88!
ΤΡΙΧΩΤΟ ΤΡΑΒΕΛΙ. ΚΑΤΑ Τ' ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΕΔΩ ΟΤΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΝΟΡΔΙΚΟΙ. ΕΜΕΝΑ ΠΑΛΙ ΜΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΑΛΗΤΟΠΟΥΣΤΕΣ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΓΛΟΥΣ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ.

10
καλα σκληρε, σε βλέπω μετα την β παρουσια να χαιδευεις την αρπα σαν καλο γιουσουφάκι του κυρίου.
Η ΜΕΤΑΘΑΝΑΤΙΑ ΖΩΗ, ΓΑΜΗΜΕΝΕ ΣΙΧΑΜΕΝΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑ ΤΗΣ ΠΟΥΤΣΑΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗ, ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΗΡΗ ΣΑΝ ΤΗΝ ΤΩΡΙΝΗ ΚΑΙ ΣΑΝ ΤΙΣ ΑΡΑΠΙΚΕΣ ΨΩΛΕΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΣΟΥΒΛΙΖΟΥΝ ΤΟ ΨΩΡΙΑΡΙΚΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΤΟΜΑΡΙ. Ο ΑΡΞΑΣ ΧΕΙΡΩΝ ΑΔΙΚΩΝ ΚΥΡΙΟΣ ΗΜΩΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΙ ΤΟΥΡΚΟΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΜΕΝΟΙ ΚΥΠΡΙΟΙ ΚΑΤΣΙΒΕΛΟΙ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ ΣΟΥ ΚΛΑΙΝΕ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΟΥΝ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΝΥΧΤΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΩΛΑΡΕΣ ΤΙΣ ΜΑΝΝΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΒΓΑΙΝΑΝ ΚΑΙ ΕΚΛΑΙΓΑΝ, "ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ; ΤΟ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ!" ΓΙ' ΑΥΤΟ ΑΣΧΕΤΩΣ ΚΑΛΟΣΥΝΗΣ ΣΤΗΝ ΝΕΚΡΟΜΑΝΤΕΙΑ ΠΑΝΤΕΣ ΟΙ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΛΕΛΕΙΜΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΟΙ ΨΟΦΙΟΙ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΘΛΙΜΜΕΝΟΙ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΔΙΩΞΕΙ ΤΙΣ ΛΥΠΕΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΤΑΜΟΙΒΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΟΥΤΣΕΥΜΕΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΡΚΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΑΝ ΤΟ ΚΟΥΦΑΡΙ ΟΣΟ ΠΕΡΠΑΤΟΥΣΑΝ ΣΤΗΝ ΓΗ.

11
δεν καταλαβα, αυτό ειναι ευχή ή κατάρα; δλδ ασπάζεσαι την σοφια των ΣΠΦ ή προτιμάς το σκοτος φως του τζεχόμπα;
ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΤΑΜΟΙΦΘΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΑΠ' ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΘΕΟ ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΗ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑΡΑ ΧΟΛΕΡΑ ΤΗΝ ΜΑΝΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΑΠΛΩΤΕΣ ΣΕ ΣΙΧΑΜΕΝΕΣ ΑΣΒΕΣΤΕΣ ΥΓΡΕΣ ΦΛΟΓΕΣ ΜΕ ΚΟΧΛΑΖΟΝΤΑ ΧΥΣΙΑ ΣΕ ΜΟΡΦΗ ΖΩΝΤΑΝΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ ΜΕ ΠΟΥΣΤΙΚΑ ΘΛΙΜΜΕΝΑ ΜΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΡΑ.

12
ΑΪ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΠΙΑ, ΓΑΜΩ ΤΙΣ ΔΙΓΡΑΜΜΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΟΥΣΤΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΜΑΖΙ. ΠΑΝΑΣΧΗΜΟΙ ΔΥΣΛΕΚΤΙΚΟΙ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ, ΘΑ ΒΡΕΙ Η ΙΕΖΑΒΕΛ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΠΟ 'ΜΕΝΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕΓΑΛΗ DRUG DEALER ΕΠΕΙΔΗ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΨΥΧΙΑΤΡΩΝ ΤΗΣ ΓΑΜΩΧΩΡΑΣ ΣΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΜΟΝΟ ΛΕΞΟΤΑΝΙΛ ΚΑΙ ΜΠΟΥΧΕΣΟΜΑΛΑΚΙΕΣ.

ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΣΑΣ, ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΣΑΣ, ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΣΑΣ, ΓΑΜΩ ΚΑΙ ΤΙΣ ΧΕΣΤΡΕΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΧΟΡΟΠΗΔΑΝΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΤΟ ΚΑΖΑΝΑΚΙ ΤΑ ΘΡΥΨΑΛΙΑΣΜΕΝΑ ΣΦΗΝΩΜΕΝΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΣΑΣ. ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΤΑΝΕ ΤΑ ΔΑΝΕΙΚΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΛΙΜΝΗ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΟΥΣΤΙΚΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΚΟΥΦΑΡΙ ΣΑΣ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟ ΑΚΚΟΡΝΤΕΟΝ ΑΠ' ΤΟ ΛΙΩΣΙΜΟ, ΕΝΩ ΠΑΣΑΙ ΟΙ ΧΘΟΝΙΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΘΑ ΣΑΣ ΣΟΔΟΜΙΖΟΥΝ ΣΤΙΣ ΝΕΚΡΟΦΟΡΕΣ, ΑΦΡΑΓΓΟΙ ΤΣΙΦΟΥΤΗΔΕΣ. ΕΔΩ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ, ΠΑΝΤΟΥ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΝΕΚΡΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΦΕΡΟΝΤΕΣ ΟΙ ΚΑΡΙΟΛΗΔΕΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΥΤΑΝΑΡΕΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΣΑΣ ΣΚΑΕΙ ΠΟΥΤΣΟΣΦΑΛΙΑΡΙΔΙΑ Ο ΑΠΟΛΛΥΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΦΤΕΤΕ ΞΑΝΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΠΥΡΩΜΕΝΟΥΣ ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ ΤΩΝ ΦΡΙΚΑΛΕΩΝ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΩΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΤΕ ΝΑ ΒΓΕΙΤΕ ΣΕ ΠΟΥΣΤΙΚΕΣ ΣΤΑΣΕΙΣ ΙΚΕΣΙΑΣ ΜΕ ΤΑ ΓΥΦΤΙΚΑ ΣΚΟΥΡΙΑΣΜΕΝΑ ΓΑΜΙΟΛΙΚΑ ΛΙΩΜΕΝΑ ΜΟΥΝΟΠΑΜΠΕΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΞΕΦΥΤΡΩΝΟΥΝ ΑΠ' ΤΑ ΓΑΜΩΜΑΤΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΔΑΚΡΥΑ ΝΑ ΠΙΤΣΙΛΑΝΕ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΤΑΝΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΤΑ ΔΑΝΕΙΚΑ ΓΑΜΩΠΟΥΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΑ ΔΙΝΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΣΚΑΝΕ ΕΝΑ ΚΛΩΤΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΣΟΥΛΗΘΡΑ ΞΑΝΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΒΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΤΕ ΓΙΑ ΕΜΦΡΑΓΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΘΑΙΝΕΤΕ ΣΤΟΝ ΑΙΩΝΑ ΤΟΝ ΑΠΑΝΤΑ ΠΑΡΑ ΤΩΝ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΦΟΡΩΝ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΩΝ ΠΟΝΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΕΞΕΙ ΕΝΑΣ ΠΟΥΣΤΙΚΟΣ ΜΑΥΡΙΔΕΡΟΣ ΓΥΦΤΙΚΟΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ.

ΕΙΣΑΙ ΑΓΡΟΤΗΣ; ΘΑ ΣΟΥ ΟΡΓΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΝΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΥΡΩΜΕΝΕΣ ΤΣΟΥΓΚΡΑΝΕΣ. ΕΙΣΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ; ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΥΣΤΙΚΟ ΤΣΥΚΩΤΙ ΣΟΥ ΜΠΑΡΟΥΤΑΠΟΘΗΚΗ ΕΝΩ ΘΑ 'ΣΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ. ΕΙΣΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ; ΘΑ ΞΕΡΝΑΣ ΛΕΦΤΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΛΙΣΤΡΗΣΟΥΝ ΑΠ' ΤΟ ΓΑΜΩΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΟΙ ΠΟΥΣΤΟΜΑΖΕΣ ΛΙΩΜΕΝΩΝ ΝΟΜΙΣΜΑΤΩΝ ΜΕΙΓΜΕΝΕΣ ΜΕ ΤΑ ΠΟΥΣΤΟΣΤΟΜΑΧΑ ΣΟΥ. ΣΑΝ ΤΗΝ ΑΛΛΗΝ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΕΙΣΑ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΗΓΕ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΤΗΣ ΕΙΠΑ, "ΚΑΛΑ ΓΑΜΗΣΙΑ ΣΤΗΝ ΣΕΟΛ ΚΑΡΙΟΛΑ," ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΦΗΣΑ ΤΟ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΟΥΡΛΙΑΖΕ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ 'ΣΚΑΣΕ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΓΑΜΩΚΟΥΦΑΡΟ ΤΗΣ ΟΣΤΕΟΘΗΚΗ ΣΤΡΑΠΑΤΣΑΡΙΣΜΕΝΩΝ ΓΑΜΙΟΛΙΚΩΝ ΚΟΚΚΑΛΩΝ ΠΟΥ ΑΠΛΩΘΗΚΑΝ ΜΕΣΑ ΤΗΣ ΣΑΝ ΣΕ ΣΚΑΣΜΕΝΟ ΚΑΡΠΟΥΖΙ ΜΕ ΕΝΑ "ΚΡΑΚ" ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΑΜΙΟΛΑ ΣΤΙΓΜΙΑΙΑ ΚΡΑΥΓΗ ΣΑΝ ΤΑ ΠΟΥΣΤΟΠΟΥΣΤΙΚΑ ΠΑΝΙΝΑ ΚΟΥΚΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΚΛΩΤΣΑΣ ΚΑΙ ΤΣΙΡΙΖΟΥΝ.

13
Βόθρος / Re: ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ ΜΥΑΛΟΥ
« on: June 01, 2015, 12:21:34 am »
Τι να σου πω, εγώ δεν την βρίσκω με καλόγριες.
ΜΟΝΟ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ (ΠΟΡΝΕΣ) ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ.

14
Βόθρος / Re: ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ ΜΥΑΛΟΥ
« on: May 31, 2015, 02:24:28 pm »
Καλόγριες; ??? ???
ΝΑΙ, ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΘΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΣΤΟΛΗ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ. ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΦΟΡΑΝΕ ΟΙ ΜΑΥΡΕΣ ΧΗΡΕΣ. ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΑΝΤΡΕΣ (ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΕΥΡΥΝΟΜΟΥ). ΕΞΑΙΡΟΥΜΑΙ ΟΜΩΣ ΚΑΓΩ ΓΙΑΤΙ ΤΙΣ ΞΕΡΩ ΧΡΟΝΙΑ, ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΓΙΝΟΥΝ ΣΑΤΑΝΙΣΤΡΙΕΣ.

ΠΑΝΤΩΣ ΘΑ ΕΚΠΛΑΓΕΙΣ ΑΠ' ΤΟ ΠΟΣΗ ΜΟΥΝΟΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΑΥΞΗΣΙΝ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΜΑΣ, ΧΩΡΙΣ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΟΥΣ ΚΛΟΟΥΝ. ΕΞ' ΑΛΛΟΥ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΦΟΡΑΝΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΤΡΑΒΑΝΕ ΑΥΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΦΕΤΙΧ ΣΤΙΣ ΚΑΛΟΓΡΗΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΒΛΕΠΟΥΝ ΣΕ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΑ ΓΚΟΜΕΝΙΛΙΚΙΑ. ΗΤΟΙ, ΘΕΛΟΥΝ ΑΠΟ ΙΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ. ΑΝ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ. Η ΜΑΛΑΚΩ Η ΙΕΖΑΒΕΛ ΣΥΝΕΧΩΣ ΠΑΡΑΚΑΛΑΕΙ ΤΟΝ ΕΥΡΥΝΟΜΟ ΝΑ ΒΡΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΑΕΙ ΣΤΟΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ. ΚΑΙ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΣΙΜΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΛΕΨΟΥΜΕ ΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΤΟΥ ΑΔΑΜ.

ΓΙ' ΑΥΤΟ ΕΞ' ΑΛΛΟΥ Σ' ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΞ ΑΡΧΗΣ ΕΙΧΑΜΕ ΤΟΣΟ ΑΥΣΤΗΡΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ. ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΟΜΑΘΕΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΡΧΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΗΘΙΚΗΣ, ΟΠΟΤΕ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ DE FACTO ΤΟ "ΑΝΗΘΙΚΟΤΗΤΑ = ΕΚΤΕΛΕΣΗ".

15
ΜΑΣ ΤΑ 'ΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΤΟΝ ΡΟΥΒΑ ΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΣΟΥ, ΓΑΜΙΟΛΗ ΣΥΦΙΛΙΑΣΜΕΝΕ ΓΑΜΩΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗ ΜΑΞ. ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ Ο ΠΟΥΤΣΟΠΟΥΣΤΑΣ Ο ΟΣΚΙΣ ΓΑΜΙΟΛΗ. ΕΧΕΤΕ ΠΟΛΛΑ ΚΟΙΝΑ.

ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΜΙΛΟΥΣΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥΤΑΝΑΚΙ ΠΟΥ 'ΧΑ ΔΕΙΞΕΙ ΤΟΥΣ ΒΥΖΟΥΣ ΤΗΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ, "ΠΑΝΤΩΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΟΠΕΛΕΣ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ." ΕΓΩ ΕΒΑΛΑ ΤΑ ΓΕΛΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΠΛΗΓΙΣΜΟ ΤΩΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΠΟΡΝΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΗΓΕ ΝΑ ΤΟ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙ ΑΥΤΗ "ΕΝΤΑΞΕΙ, ΔΕΝ ΣΕ ΞΕΡΟΥΝ ΕΣΕΝΑ, ΓΙ' ΑΥΤΟ." ΤΟ ΑΣΤΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΜΟΥ ΤΑ 'ΛΕΓΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΣ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΑΦΤΙΑΞΟΥΜΕ. ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΦΟΥ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΤΗΣ ΕΚΑΝΑ Ο,ΤΙ ΤΗΣ ΕΚΑΝΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΠΑΡΘΕΝΑ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΗΔΗ "ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ".

ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΥΤΗ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΕΒΓΑΛΑ ΤΑ ΒΥΖΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΩΣ. ΕΞ' ΑΛΛΟΥ ΕΚΕΙΝΗ ΜΟΥ 'ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΖΗΤΗΣΑ ΕΓΩ.

16
Εσυ δεν εισαι η ξανθη στο δευτερο βιντεο;
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΧΟΛΕΡΑ Η ΜΑΝΝΑ ΣΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΒΙΑΣΜΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΛΕΠΡΟ ΣΙΧΑΜΑ. ΜΕΤΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΔΕΝ ΤΗΝ ΞΑΝΑΕΙΔΕ ΤΟΥ ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟ ΦΩΣ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΣΕ ΚΑΤΙ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ SKATEBOARD ΑΠ' ΤΑ ΓΑΜΙΟΛΙΚΑ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ. ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΖΕΙ ΩΣ ΜΙΑ ΓΙΓΑΝΤΙΑ ΑΙΜΑΤΙΝΗ ΠΛΑΣΤΕΛΙΝΗ ΑΠΟ ΠΟΥΣΤΙΚΟΥΣ ΣΤΡΑΠΑΤΣΑΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΜΥΕΣ ΧΩΡΙΣ ΚΟΚΚΑΛΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΓΚΡΑΤΟΥΝ ΟΡΘΙΟΥΣ. ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΤΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΜΕ ΓΑΜΙΟΛΙΚΑ ΣΙΔΕΡΑ ΚΟΤΣΑΡΙΣΜΕΝΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΩΛΟΣΑΡΚΙΟ ΤΗΣ ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΟ ΜΕ ΒΑΣΑΝΙΑ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΣΤΑ ΟΣΤΑ.

17
Βόθρος / Re: ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ ΜΥΑΛΟΥ
« on: May 30, 2015, 10:45:37 pm »
ΚΟΤΣΑΡΕΙΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΣ, ΣΥΜΠΑΘΕΣ ΕΝ ΣΑΤΑΝΑ ΑΔΕΛΦΕ ΧΟΝΤΡΟΧΙΤΗ, ΠΑΡ' ΟΛΟ ΠΟΥ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΝΑ ΚΡΑΤΑΣ ΤΟ POLITICALLY CORRECT ΣΤΥΛΑΚΙ. ΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΟΦΕΙΛΟΝΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΡΚΙΝΑΡΑ ΝΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΠΑΘΙΟ, ΠΟΥ ΣΟΥ 'ΧΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΦΥΤΡΩΣΕΙ, Ή ΚΑΙ ΣΕ ΦΕΤΙΧ ΣΤΙΣ ΜΑΥΡΟΦΟΡΕΜΕΝΕΣ ΚΑΛΟΓΡΗΕΣ ΜΕ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΜΑΥΡΕΣ ΟΠΤΑΣΙΕΣ ΘΥΣΙΑΣΤΩΝ ΜΕ ΣΙΔΕΡΕΝΙΕΣ ΜΑΣΚΕΣ ΝΕΚΡΟΚΕΦΑΛΩΝ.

19
Βόθρος / Re: ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ ΜΥΑΛΟΥ
« on: May 30, 2015, 01:25:17 am »
Ο ΧΙΤΗΣ ΔΕΝ Μ' ΕΧΕΙ ΦΙΛΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΑΛΛΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ 'ΜΕΝΑ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ... ΑΚΥΡΗ ΑΝΑΛΑΜΠΗ... ΟΛΑ ΤΑ ΓΥΝΑΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΜΟΥ 'ΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΕΧΩ "ΑΚΥΡΕΣ ΑΝΑΛΑΜΠΕΣ".

20
Σκεφτόμουν πόση πλάκα θα είχε να πάνε παρέα οι σατανιστές του φόρουμ για να δούμε τι θα γίνει και, πόσα κιλά σκατό θα γεμίσει το βρακί του ο μουσάτος που ντύνεται σαν τον Γιώργο Μάγκα.
ΕΝΝΟΕΙΣ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΣΟΥΛΑ ΝΤΟΥΜ;

21
Βόθρος / Re: ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ ΜΥΑΛΟΥ
« on: May 29, 2015, 01:36:56 pm »
Κακή απομίμηση.
ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΛΕΠΡΟ ΣΙΧΑΜΕΝΟ ΚΥΠΡΙΟ ΜΕ ΧΟΛΕΡΑ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΣΤΙΧΟΥΣ ΜΕ ΜΕΤΡΟ;


EL ADOLF HITLER
HEIL HEINRICH HIMMLER
JUDEN REICH IST DER UND BURNEN
EL ADOLF HITLER

ΤΟ ORIGINAL ΕΓΡΑΦΗ ΓΙΑ ΕΝΑΝ BOXER:

EINS... HIER KOMMT DIE SONNE
ZWEI... HIER KOMMT DIE SONNE
DREI... SIE IST DER HELLSTE STERN VON ALLEN (ΕΔΩ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΓΚΟΜΕΝΑ, ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΘΗΛΥΚΟ ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ)
VIER... HIER KOMMT DIE SONNE

ΚΑΙ ΕΔΩ ΤΟ ΕΧΩ ΣΕ ΠΟΥΤΑΝΙΣΤΙΚΗ ΚΟΙΜΙΣΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΓΙΑ ΞΕΝΕΡΩΜΑ. ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΣΝΙΦΦΑΡΩ ΠΡΕΖΑ ΜΟΥ ΨΙΛΟΑΡΕΣΕΙ:

https://www.youtube.com/watch?v=M5knSnZPQHM

THE SUN IS SHINING OUT OF MY EYES,
IT GOT BURNT, IT GOT FRIED...

22
Βόθρος / Re: ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ ΜΥΑΛΟΥ
« on: May 27, 2015, 03:53:54 pm »

ΤΟ ΑΣΤΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΙΣΩ ΑΠ' ΤΟ ΑΣΧΗΜΟ ΜΟΓΓΟΛΟΤΖΟΒΕΝΟ ΓΑΜΩΓΕΡΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΕΤΡΑΔΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΦΥΣΙΚΗΣ ΛΥΚΕΙΟΥ. ΑΡΑ:

Ή ΕΧΕΙ ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑΣΟΥΜΕ ΣΑΝ ΠΡΟΒΑΤΑ ΕΠΙ ΣΦΑΓΗΝ, ΟΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΑΜΙΟΛΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΘΕ ΓΥΦΤΟΥ ΜΑΥΡΟΜΑΛΛΗ ΓΑΜΙΟΛΟΓΑΜΙΟΛΗ ΦΙΛΑΘΛΟΥ, Ή...

ΚΡΙΝΟΝΤΑΣ ΑΠ' ΤΗΝ ΑΛΗΤΟΓΕΡΙΚΗ ΠΟΥΣΤΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ "50ΧΡΟΝΟΣ, WANNA-BE DRUG DEALER, ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ, HOOLIGAN," ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΠΑΕΙ ΣΕ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ ΛΥΚΕΙΟ ΕΝΩ ΤΑ ΠΡΩΙΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΕΙΤΕ ΣΕ ΟΙΚΟΔΟΜΗ ΕΙΤΕ ΩΣ ΝΤΑΛΙΚΕΡΗΣ ΕΙΤΕ ΩΣ ΤΑΡΙΦΑΣ. Ο ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΑΥΤΑ, ΑΣΧΟΛΙΑΣΤΑ... ΠΑΝΤΩΣ, ΑΠ' Ο,ΤΙ ΕΧΩ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ, ΚΑΙ ΟΙ ΝΟΡΒΗΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΘΡΗΣΚΟΙ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΕΤΣΙ ΓΥΦΤΙΚΑ ΟΠΩΣ ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ:23
Βόθρος / Re: ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ ΜΥΑΛΟΥ
« on: May 27, 2015, 07:19:20 am »

ΤΟ (ΝΟΡΒΗΓΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ) ΓΥΝΑΙΟ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΠΙΚΟ; ΜΟΙΑΖΕΙ ΠΟΛΥ ΣΤΗΝ ΙΕΖΑΒΕΛ ΑΝ ΕΞΑΙΡΕΣΟΥΜΕ ΤΟ ΞΑΝΘΟ ΜΑΛΛΙ.

(ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΜΑΥΡΟ ΚΥΚΛΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΟΙΧΤΟΧΡΩΜΟΙ ΚΑΣΤΑΝΟΙ ΜΑΝΙΑΤΕΣ. ΕΓΩ ΚΑΙ Ο ΕΥΡΥΝΟΜΟΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΙ ΜΙΚΡΟΥ ΑΝΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΙΕΡΕΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΜΥΔΡΩΣ ΠΙΟ ΣΚΟΥΡΟ ΚΑΣΤΑΝΟ ΜΑΛΛΙ ΑΠΟ 'ΜΕΝΑ ΜΕ ΜΟΥΣΙ, ΠΑΡ' ΟΛΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑ Τ' ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΑΤΡΙΧΟΣ, ΕΝΩ Η ΙΕΖΑΒΕΛ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΒΑΠΟΡΑΚΙΑ - ΞΑΔΕΡΦΙΑ ΤΟΥ ΕΥΡΥΝΟΜΟΥ - ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΡΙΟΥ ΑΝΑΣΤΗΜΑΤΟΣ. ΤΟ ΓΥΝΑΙΟ ΓΥΡΩ ΣΤΟ 1.75 ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΠΟΡΑΚΙΑ ΓΥΡΩ ΣΤΟ 1.80 ΜΕ 1.85, ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΤΡΙΧΟΙ. ΚΑΙ Ο "ΝΕΚΡΟΔΑΙΜΩΝ" ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΨΗΛΟΣ, ΓΥΡΩ ΣΤΟ 1.90, ΚΑΙ ΚΑΣΤΑΝΟΞΑΝΘΟΣ. Ο ΔΕ ΕΥΡΥΝΟΜΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΙΟ ΣΚΟΥΡΟ ΚΑΣΤΑΝΟ ΜΑΛΛΙ ΑΠ' ΟΛΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΙΔΙΟ ΑΝΟΙΧΤΟΧΡΩΜΟ ΔΕΡΜΑ. Α, ΕΠΙΣΗΣ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΣΤΑΝΑ ΜΑΤΙΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠ' ΤΗΝ ΙΕΖΑΒΕΛ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΑ ΓΑΛΑΝΑ.)

24
Βόθρος / Re: ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ ΜΥΑΛΟΥ
« on: May 25, 2015, 11:47:14 pm »
ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΤΗΣ ΜΠΖΩΛΑΖ.

ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΤΣΙ ΠΑΝΤΩΣ, ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΕΙΡΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΑΙ ΣΗΜΑΙΑ. ΕΞ' ΑΛΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΑΡΙΟ ΣΚΟΥΡΟ ΜΠΛΕ, ΟΧΙ ΤΟ ΓΑΛΑΖΙΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΚΑΡΙΟΛΟΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΣΑΣ.

25
Βόθρος / Re: ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ ΜΥΑΛΟΥ
« on: May 25, 2015, 08:06:40 pm »
Το μοντάρω ακόμα το θέμα των ranks, για να μην είναι όλοι στο τελευταίο rank το αλλάζω κάθε τόσο.
ΚΑΙ ΤΟ 'ΚΑΝΕΣ ΣΤΑ ΧΙΛΙΑ ΠΟΣΤ ΝΑ ΕΙΣΑΙ "ΑΛΒΑΝΙΑΡΗΣ" ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ; ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΙΟΜΟΥΝ ΤΙ ΚΟΥΣΟΥΡΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΓΙΝΕΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΚΟΜΑ...

ΑΛΛΑΞΕ ΤΟ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΣΒΗΣΩ ΠΟΛΛΑ ΑΠ' ΤΑ ΠΟΣΤ ΜΟΥ ΜΟΥΝΟΣΚΥΛΟ ΚΩΛΟΧΟΝΤΡΕ. ΓΙΑΤΙ; ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΡΕ ΓΑΜΗΜΕΝΕ, ΑΝΑΦΟΡΑ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ; ΑΚΟΥ "ΓΙΑΤΙ;".

APROPOS, ΤΟ "ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ" ΗΤΑΝ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ RANK. ΓΑΜΩ ΤΟΥΣ "ΑΡΙΟΥΣ" ΙΡΑΝΟΥΣ ΓΑΜΩ.

(ΠΑΡ' ΟΛΟ ΠΟΥ ΤΟ "ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ" ΤΟ ΛΕΤΕ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΚΑΙ ΣΦΕΤΕΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΤΩΝ ΓΗΠΑΙΔΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΟΥΒΛΑΤΖΙΔΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΙΤΑΛΙΚΗ ΚΑΤΑΛΗΞΗ.)

26
Βόθρος / Re: ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ ΜΥΑΛΟΥ
« on: May 25, 2015, 05:02:12 pm »
ΕΤΣΙ ΑΠΟ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ. ΜΕ ΠΟΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΛΟΓΙΚΗ ΤΟ ΠΑΡΤΟΥΖΙΑΡΙΚΟ ΤΖΑΤΖΙΚΟΧΥΣΟΧΥΜΑ ΚΑΙ ΧΟΝΤΡΟΦΑΛΑΙΝΑ ΧΙΤΙΣΣΑ ΑΛΛΑΞΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΩΝ RANKS;

ΑΚΟΥ ΕΚΕΙ... "ΑΛΒΑΝΙΑΡΗΣ" ΣΤΑ 1000 ΠΟΣΤ. ΑΛΛΑΞ'ΤΕ ΤΟ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΩ ΜΕ ΧΑΣΤΟΥΚΙΑ ΤΑ ΑΘΑΦΤΑ ΜΟΥΝΟΣΚΥΛΟΓΑΜΗΜΕΝΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΜΑΝΝΑΔΩΝ ΣΑΣ ΝΑ ΜΟΥ ΣΒΗΣΟΥΝ ΠΟΣΤ.

27
Ποιο υπερελλάνιο πνεύμα ρε μπαγλαμά; Από πότε ο θεός των εβραίων και του Ισραήλ με τον μεσσία του αφορούν το ελληνικό πνεύμα; Στήσε τώρα εσύ κώλο και χώσε μέσα τον Γνωστικισμό σου, το Ισ-ρα-ηλ και τον Μεσσία σου. Χωράνε μουνόπανο;

Arios88


Η ΑΙΡΕΣΗ ΤΩΝ ΓΝΩΣΤΙΚΩΝ ΘΕΩΡΕΙ ΤΟΝ ΓΙΑΧΒΕ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΔΑΣΚΑΛΟ-ΜΕΣΣΙΑ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΗΣ ΘΕΟΛΟΓΙΚΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ. ΕΞ ΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΤΑ ΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΕΣΧΑΤΟΛΟΓΙΕΣ. Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΑΠΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟΝ ΓΝΩΣΤΙΚΙΣΜΟ ΩΣ ΑΙΡΕΣΗ ΓΙΑΤΙ ΗΘΕΛΕ ΕΝΑ ΕΙΔΟΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΠΟΥ ΝΑ ΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΜΑΖΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΙΜΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΡΑΠΗ, ΓΥΦΤΟ, ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟ, ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΑΚΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΕΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙ ΠΟΡΝΗ ΦΕΜΙΝΙΣΤΡΙΑ (ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ).

ΠΑΝΤΩΣ ΙΣΧΥΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟ ΣΤΥΛ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ 'ΚΑΝΑ ΕΠΙΤΗΔΕΥΜΕΝΩΣ.

28
Αυτα μου είπε και κλάψαμε και οι δυο, οχι για πολύ, γιατι σκεφτηκα πως το σπερμα του Αγιου ισως καταστραφεί εκει εξω στο δερμα της. Το μαζεψα λοιπον με το κουταλάκι απο τα μπούτια, τα βυζια και λιγο πισω στον αυχένα της, εβγαλα και λιγο απο το αιδοιο της, το έβαλα σε μπουκαλάκια, και τα τοποθέτησα στην κατάψηξη για να μην παγώσουν.
ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΞΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΞΕ ΣΤΗΝ ΝΤΟΥΛΑΠΑ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΣ ΕΛΕΓΕ ΑΠΛΩΣ ΝΑ ΞΕΡΑΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΜΑΖΕΨΕΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΨΑΧΝΕΙ ΠΟΎ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΣΙΧΑΜΕΝΑ ΨΩΛΟΧΙΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑΛΑΚΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΙΣΠΑΝΙΚΟ;

ΕΓΩ ΑΥΤΑ ΤΑ ΙΣΠΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΠΟΥΧΕΣΟΜΑΛΑΚΙΕΣ ΔΕΝ ΤΑ ΗΞΕΡΑ. ΕΝΑ ΠΟΡΝΙΔΙΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΡΙΑ ΜΟΥ ΤΑ 'ΜΑΘΕ ΕΝΩ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΠΕΦΤΕ ΣΕ SMS ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΚΑΘΕ ΤΟΣΟ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΒΑΖΑΝ ΔΑΧΤΥΛΟ ΣΤΟ ΚΩΛΟ ΕΝΩ ΤΗΝ ΓΑΜΟΥΣΑΝ. ΜΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ "ΜΟΥ 'ΧΟΥΝ ΓΛΕΙΨΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ, ΑΛΛΑ ΑΠ' ΕΞΩ ΜΟΝΟ. ΚΑΓΩ ΕΤΡΙΒΑ ΤΟ ΜΟΥΝΑΚΙ ΜΟΥ ΣΤΟ ΚΡΕΒΒΑΤΙ." ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΒΛΕΠΩ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΠΟΥ ΜΟΥ 'ΓΡΑΦΕ, "ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΟΥΤΑΝΑ ΝΑ ΜΟΥ ΜΙΛΑΣ ΕΤΣΙ," ΓΙΑΤΙ ΤΗΣ ΕΡΙΧΝΑ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΧΕΙΛΟΠΙΤΕΣ ΣΥΝΕΧΩΣ.

ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΙΧΕ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝΙΤΗ ΚΑΙ ΕΝΩ ΧΑΖΟΓΕΛΟΥΣΕ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΛΕΕΙ "ΤΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΑΡΕΣΩ;" (ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ Η ΜΑΛΑΚΩ ΟΤΙ ΗΜΟΥΝ ΠΙΣΩ ΤΗΣ). ΚΑΙ ΠΕΤΑΓΕΤΑΙ Η ΙΕΖΑΒΕΛ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΕΕΙ "ΒΡΑΚΙ."

29
ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΦΟΡΕΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΠΟΥ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ. ΓΕΝΙΚΩΣ, ΟΙ ΨΩΛΟΣΤΟΥΜΠΙΟΛΗΔΕΣ ΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΤΣΑΡΟΥΝ ΣΤΟ ΧΕΡΙ. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΒΡΑΧΙΟΛΑΚΙΑ ΚΑΙ Ν' ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΦΗΝΩΝΟΥΝ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΜΕ TRACKING DEVICE ΣΤΟ ΚΩΛΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΙΑΣΤΕΙ ΕΝΔΟΜΥΧΑ Ο ΚΟΚΚΥΓΑΣ. ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΣΦΕΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΠΟΜΥΘΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΘΕΩΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΑΡΒΙΝΟΥ ΚΑΙ ΓΑΜΙΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΜΑΝΝΑΔΕΣ ΣΑΣ ΜΕ ΠΙΡΑΝΧΑΣ.

30
εκμεταλλευτηκε τον εκφασισμο που υφιστατω
ΟΠΕΡ ΜΕΘΕΡΜΗΝΕΥΟΜΕΝΟΝ ΕΣΤΙ, ΤΟ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΠΡΟΣΕΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΦΑΣΙΣΤΡΙΑ. ΚΑΙ ΕΝΑ "ΕΓΕΡΘΗΤΟΥ" ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΜΟΣΤΡΑ.

31
εγω ειμαι ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ Αναρχικός, δεν ταυτίζομαι με λαους εθνη και λοιπα μεταφυσικα χοκους ποκους.

ΞΑΝΑFIXED.

32
πως γινεται να εγινε γενοκτονια στον ποντο και η ελλαδα να ειναι τιγκα στους ποντιιους;
+1 ΣΤΟ ΧΟΛΕΡΙΚΟ ΣΙΧΑΜΑ.

ΟΙ ΠΟΝΤΙΟΙ ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ. ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ Σ' ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΥΣΤΟΚΑΝΑΛΑ ΝΑ ΕΞΑΠΛΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΥΣΤΟΠΟΥΣΤΡΑ ΠΟΥΤΑΝΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΗ ΠΟΥΣΤΙΑ ΤΟΥΣ Σ' ΟΛΑ ΤΑ ΜΗΚΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΑΤΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. Η ΠΙΟ ΠΟΥΤΑΝΙΑΡΑ, ΞΕΚΩΛΙΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΓΑΜΗΜΕΝΗ ΠΟΥΣΤΟΦΑΡΑ. ΟΠΟΙΟ ΞΕΚΩΛΙ ΜΕ ΣΟΛΑΡΙΟΥΜ ΚΑΙ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΓΑΜΙΟΛΙΚΟ ΤΟ -ΙΔΗΣ ΣΑΣ. ΧΑΡΗ ΠΗΓΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΕΜΑΛ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΡΙΖΟΥΜΕ. ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ.

33
Βόθρος / Re: ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ ΜΥΑΛΟΥ
« on: April 21, 2015, 04:44:38 am »
"ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΩΣΤΟΣ ΔΕΝ ΜΕ ΘΕΛΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ. ΕΙΧΕ ΔΙΚΑΙΟ Ο ΕΥΡΥΝΟΜΟΣ. ΟΣΟΙ ΜΕ ΗΘΕΛΑΝ ΜΕ ΗΘΕΛΑΝ ΜΟΝΟ ΟΣΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΝΑ ΜΕ ΓΑΜΗΣΟΥΝ Ή ΝΑ ΜΕ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΣΩ. ΜΟΝΟ Ο ΕΥΡΥΝΟΜΟΣ ΜΕ ΘΕΛΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΕ ΘΕΛΕΙ ΕΡΩΤΙΚΩΣ... ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙ ΣΟΥ ΛΕΩ. ΤΑ ΗΞΕΡΕ ΟΛΑ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ. ΔΕΝ ΣΚΟΤΩΣΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ, ΑΥΤΕΣ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΣΚΟΤΩΘΟΥΝ. ΧΑΡΗ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΕΑΝ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΤΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟ 'ΟΧΙ' ΠΟΥ ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙ' ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ." - ΙΕΖΑΒΕΛ

ΚΑΠΟΥ ΕΔΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΕΥΡΥΝΟΜΟΣ ΜΟΙΑΖΕΙ ΠΟΛΥ ΣΤΟΝ ΑΡΧΑΙΟ ΑΛΚΙΒΙΑΔΗ ΣΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ. (ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΑΛΛΙ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ ΝΑ ΗΤΑΝ ΠΡΟ - ΠΡΟ - ΠΡΟ........ ΠΑΠΠΟΥΣ ΤΟΥ.

Η ΙΕΖΑΒΕΛ ΜΟΥ ΤΑ ΕΙΠΕ ΑΥΤΑ ΔΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ. ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΣ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΠΛΩΣ ΤΑΥΤΙΣΤΗΚΕ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΙΠΕ Ο ΕΥΡΥΝΟΜΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΘΕΙ ΤΙΣ ΠΟΡΝΕΣ ΤΙΣ ΦΙΛΕΣ ΤΗΣ. ΘΑ ΤΗΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΣ ΡΑΨΟΥΜΕ ΠΟΝΤΙΚΙ ΣΤΟ ΜΟΥΝΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΛΕΝΕ ΠΑΛΙ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΟΤΙ Ο ΕΥΡΥΝΟΜΟΣ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ.

34
ΤΟ ΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ. ΤΟ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΓΝΩΣΤΟ. ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΓΑΜΗΣΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ. ΚΑΛΑ, ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙ (ΝΟΜΙΖΩ) ΜΕ ΤΟ ΟΤΙ ΞΕΚΩΛΙΑΖΕ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΛΕΓΕ "Α, ΕΙΣΤΕ ΑΡΙΟΙ. ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ," (ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ) ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΩΘΕΙ Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ.

ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΕΑΝ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΟΡΦΩΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ (ΘΕΩΡΗΤΙΚΩΣ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΕΙΔΙΚΕΥΣΗ. ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ). ΕΝ ΟΛΙΓΟΙΣ, ΓΑΜΗΣΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ. ΕΑΝ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ (Ή ΑΚΟΥΓΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΙΣΤΗ - ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ - ΧΙΜΜΛΕΡ) ΘΑ ΚΑΤΕΣΤΡΕΦΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΤΙΖΕ ΕΝΑΝ ΣΩΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟΤΕΛΟΥΜΕΝΟ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΟΜΟΡΦΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ, ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ, ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΤΑΛΙΜΠΑΝ ΧΩΡΙΣ ΒΙΒΛΟΥΣ ΦΤΙΑΓΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΨΕΥΤΟΕΚΚΛΗΣΙΕΣ (ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ...).

35
Βόθρος / Re: ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ ΜΥΑΛΟΥ
« on: April 18, 2015, 12:22:26 am »
"ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΩΣΤΟΣ ΔΕΝ ΜΕ ΘΕΛΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ. ΕΙΧΕ ΔΙΚΑΙΟ Ο ΕΥΡΥΝΟΜΟΣ. ΟΣΟΙ ΜΕ ΗΘΕΛΑΝ ΜΕ ΗΘΕΛΑΝ ΜΟΝΟ ΟΣΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΝΑ ΜΕ ΓΑΜΗΣΟΥΝ Ή ΝΑ ΜΕ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΣΩ. ΜΟΝΟ Ο ΕΥΡΥΝΟΜΟΣ ΜΕ ΘΕΛΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΕ ΘΕΛΕΙ ΕΡΩΤΙΚΩΣ... ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙ ΣΟΥ ΛΕΩ. ΤΑ ΗΞΕΡΕ ΟΛΑ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ. ΔΕΝ ΣΚΟΤΩΣΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ, ΑΥΤΕΣ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΣΚΟΤΩΘΟΥΝ. ΧΑΡΗ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΕΑΝ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΤΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟ 'ΟΧΙ' ΠΟΥ ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙ' ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ." - ΙΕΖΑΒΕΛ

ΚΑΠΟΥ ΕΔΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΕΥΡΥΝΟΜΟΣ ΜΟΙΑΖΕΙ ΠΟΛΥ ΣΤΟΝ ΑΡΧΑΙΟ ΑΛΚΙΒΙΑΔΗ ΣΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ. (ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΑΛΛΙ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ ΝΑ ΗΤΑΝ ΠΡΟ - ΠΡΟ - ΠΡΟ........ ΠΑΠΠΟΥΣ ΤΟΥ.

36

ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ, ΑΣΧΕΤΩΣ ΤΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΜΑΣ, ΤΩ ΟΝΤΙ Η ΙΕΖΑΒΕΛ ΕΧΕΙ ΠΡΟΟΔΕΥΣΕΙ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ. ΜΕ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ, "ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Η ΦΙΛΗ ΤΗΣ ΦΑΣΙΣΤΡΙΑΣ;" ΤΟΥ ΚΑΝΩ, "ΜΕ ΚΟΒΕΙΣ ΓΙΑ ΦΙΛΗ;" ΚΑΙ, ΕΝ ΠΑΣΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙ, ΕΝ ΑΡΧΗ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΜΕ ΠΛΑΚΩΣΕΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΘΙΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΣΑΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑΤΑΚΙ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΟΥΝΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΤΟ ΗΞΕΡΑ. ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΕΒΑΛΕ ΝΑ ΧΩΣΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ Ν' ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΕΝΑΝ ΣΕΡΒΕΡ ΝΟΙΚΙΑΖΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ. ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΔΙΚΟ ΜΟΥ TEMPLATE ΓΙΑ ΤΟ WEBSITE ΤΟΥ ΣΕΡΒΕΡ ΚΑΙ ΠΡΟΧΘΕΣ ΜΟΥ 'ΔΩΣΕ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΙΣ ΞΕΡΙΖΩΣΩ ΤΟΥΣ ΓΑΜΩΣΠΟΝΔΥΛΟΥΣ ΕΝΑΝ-ΕΝΑΝ ΜΕ ΤΟ ΤΣΙΜΠΙΔΑΚΙ ΓΙΑ ΤΑ ΦΡΥΔΙΑ ΤΗΣ.

ΑΦΟΥ ΗΝΟΙΞΕ Ο ΣΕΡΒΕΡ, ΕΚΕΙΝΗ, ΟΥΣΑ ΓΝΩΣΤΡΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟ DEVELOPING, ΥΠΕΚΛΕΨΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ FTP ΓΙΑ ΤΟ WEBSITE ΚΑΙ ΑΥΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ PAYPAL, ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΟΛΟΥΣ BAN ΚΑΙ ΕΚΡΑΤΗΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ DONATES ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΤΗΣ. ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ Ο ΠΟΥΤΣΟΠΟΥΣΤΑΣ, "ΗΜΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ GAME ΚΑΙ ΕΔΙΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΣΚΑΣΕ ΜΥΤΗ Η ΠΟΥΤΑΝΑ ΞΑΦΝΙΚΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ. ΠΗΓΕ ΝΑ ΜΟΥ 'ΡΘΕΙ ΣΥΓΚΟΠΗ ΑΛΛΑ ΕΚΕΙΝΗ ΗΡΧΙΣΕ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ, 'ICH BIN ALLEIN IN JEDER NACHT.' ΠΗΓΑ ΝΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΘΩ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ, 'ΖΜΟΥΤΖ ΧΑΖΟΥΛΗ,' ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ BAN ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ." ΜΕΤΑ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΗΡΧΙΣΑΝ ΣΤΑ ΒΡΙΣΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΤΗΝ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ, ΟΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ, "ΘΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΤΑ DREI ZWEI." ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ 'ΒΓΑΛΕ ΤΡΙΑ - ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΑΠ' ΤΑ DONATES. ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑΖΙΣΤΡΙΑ ΓΙΑΤΙ, ΕΝ ΣΧΕΣΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΤΗΣ ΣΥΝΑΓΩΓΗΣ, ΕΚΕΙΝΗ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΦΡΩΣ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΣ. ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΞΕΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ Ή ΒΥΖΙΑ Ή ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΤΗΣ.

Ε, ΚΑΠΟΥ ΕΚΕΙ ΕΓΩ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΕΙΧΕ ΑΓΡΙΕΣ ΔΙΑΘΕΣΕΙΣ, ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΛΚΙΒΙΑΔΗ, ΤΟΥ ΠΕΤΑΞΑ ΤΗΝ ΚΟΥΝΙΑ ΣΤΗΝ ΜΑΠΑ (ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΠΕΤΥΧΕ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ) ΚΑΙ ΤΟ 'ΒΑΛΑ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΤΡΕΧΩ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΠ' ΤΟΥΣ ΓΑΜΙΟΛΗΔΕΣ ΨΗΛΟΥΣ ΚΩΛΟΧΟΝΤΡΟΥΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΧΙΤΗ. ΒΓΗΚΑ ΣΕ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΡΟΜΟ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟ ΑΠΟΦΕΥΓΩ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΤΗ ΣΠΑΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΠΟΛΛΑ ΔΙΠΟΔΑ ΘΗΛΑΣΤΙΚΑ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΣΕ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΚΑΙ ΜΙΣΩ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΓΗΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΕΜΟΙΑΖΕ ΜΕ ΤΟΝ ΔΟΝ ΚΙΧΩΤΗ ΜΕ ΚΟΡΟΪΔΕΨΕ ΕΠΕΙΔΗ ΦΟΡΟΥΣΑ ΜΠΟΤΕΣ ΜΕ ΓΟΥΝΑΚΙΑ, ΟΠΟΤΕ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΑ ΚΑΙ ΤΟΥ 'ΦΤΥΣΑ ΤΗΝ ΤΣΙΧΛΑ ΣΤΗΝ ΜΑΠΑ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ 'ΒΑΛΑ ΞΑΝΑ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΜΙΑ ΦΩΝΗ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΦΑΩ ΞΥΛΟ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΥΡΙΣΑ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑΖΩ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΟΤΑΝ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΕΙΔΗΣΗ ΟΛΑ ΑΥΤΑ Ο ΕΥΡΥΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΒΑΛΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΓΕΝΝΗΣΩ ΟΛΟΥΣ ΒΓΑΖΟΝΤΑΣ ΑΛΙΕΝ ΑΠ' ΤΟΥΣ ΓΛΟΙΩΔΕΙΣ ΓΑΜΩΣΑΚΚΟΥΣ ΤΩΝ ΣΤΟΜΑΧΩΝ ΤΟΥΣ. ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΧΩΣΑ ΕΚΕΙΝΟΝ ΤΟΝ ΨΥΧΙΑΤΡΟ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΚΑΤΑΞΙΩΘΗΚΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΓΙΝΕΙ ΕΠΙΣΗΜΩΣ Ο ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ. ΘΑ ΚΑΒΑΤΖΩΣΩ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΠΛΗΝΑ ΑΠ' ΤΑ ΓΑΜΩΣΑΡΚΙΑ ΤΟΥΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΚΛΕΠΤΟΜΑΝΗΣ.

ΤΕΛΙΚΩΣ Η ΨΥΧΑΝΑΛΥΣΗ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ Ο ΕΥΡΥΝΟΜΟΣ ΑΠΕΔΩΣΕ. ΜΙΛΗΣΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΡΟ ΛΙΓΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ, "ΝΑΙ, ΤΟΥΣ ΤΑ 'ΚΑΝΑ ΟΛΑ. ΕΙΜΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΚΙΑ."

37
Βόθρος / Re: ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ ΜΥΑΛΟΥ
« on: April 11, 2015, 01:55:49 am »
Στους βρωμοέλληνες αρέσει να κάνουν παρτούζες σαν τα ζώα και όχι με αντρίκιους τρόπους 1 άντρας πολλές γυναίκες αλλά μια γυναίκα (συνήθως χοντρή) και πολλοί άντρες την βρίσκουν δηλαδή με το να έχουν όρθια καυλιά γύρω τους...γυφτιά.
ΛΟΓΙΚΑ ΕΑΝ ΠΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΝΩΜΑΛΗ ΠΟΥ ΕΣΚΕΦΘΗΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ, ΘΑ ΜΕ ΠΕΙΣ ΚΩΛΟΜΠΑΡΑ. Ε, ΣΤ' ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ, ΤΟ ΛΕΩ. ΕΙΣΑΙ ΑΝΩΜΑΛΗ ΣΥΦΙΛΙΑΡΑ ΧΟΛΕΡΙΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΛΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΤΑ ΤΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΝΩΜΑΛΟ (ΤΣΙΜΠΟΥΚΙΑ, ΓΛΕΙΦΟΚΩΛΙΑ, ΤΡΕΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΡΟΥΦΑΝΕ ΚΩΛΟ ΑΡΧΙΔΙΑ ΚΑΙ ΨΩΛΗ... ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΝ ΝΑ ΤΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ... ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΓΥΝΑΙΑ "ΣΟΥ"...)

Ότι κάνει κανείς καλό είναι, η εξαπάτηση είναι μια ιδιαίτερα διασκεδαστική τέχνη. Κάτι σατανιστές σαν εσάς έχουν περισσότερους από έναν τρόπους να εξαπατούν και να τρώνε λεφτά από θύματα οπότε προσωπικά στον πούτσο μου.
ΑΜΗΝ ΛΕΓΩ ΣΟΙ,
ΟΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΜΠΛΕΚΟΥΜΕ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ Σ' ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΠΩΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΒΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΠΙΝΟΥΝ ΚΑΦΕ ΠΑΡΕΟΥΛΑ. ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ / ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ. ΕΤΣΙ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΩΣ ΤΟ ΛΕΩ.

38
Βόθρος / Re: ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ ΜΥΑΛΟΥ
« on: April 11, 2015, 01:34:44 am »
Τι παρτούζα; Κυκλοφορεί βίντεο; :D
ΟΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ, ΚΥΚΛΩΠΕΣΑ, ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΙΝΩ... ΗΤΟΙ... ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΣΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΟΝ ΥΠΕΡΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΩΝ ΤΙΤΑΝΙΩΝ ΚΑΥΛΙΩΝ ΠΟΥ ΚΟΤΣΑΡΩ ΣΤΑ ΠΟΣΤ ΜΟΥ. ΓΚΕ ΓΚΕ;

Η ΙΕΖΑΒΕΛ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ. ΑΥΤΟ ΕΝΝΟΩ. ΕΧΕΙ ΕΞΕΛΙΧΘΕΙ ΣΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΡΙΑ, ΠΡΟΣ ΕΚΠΛΗΞΙΝ ΜΟΥ.

39
Βόθρος / Re: ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ ΜΥΑΛΟΥ
« on: April 11, 2015, 01:27:33 am »
Να τους πείσει να τι δεν θα μπορούσε;
ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΤΙ ΤΟΥΣ ΕΠΕΙΣΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΟΥΣΤΟΦΑΤΣΕΣ ΣΑΣ ΜΕΤΑ ΔΙΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΡΟΠΟΥ...

40
Βόθρος / Re: ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ ΜΥΑΛΟΥ
« on: April 11, 2015, 01:21:08 am »
"ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΛΕΤΕ ΕΞΥΠΝΗ; Ο... (ΝΑΡΓΚΑΡΩΘ) ΚΑΙ Ο ΕΥΡΥΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΟΙ ΑΠΟ 'ΜΕΝΑ. ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΟΥΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΜΙΛΗΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΙΣΩ ΝΑ............ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ. ΑΠΛΩΣ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΕΞΥΠΝΑΔΑ ΤΟΥ ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΑ ΚΑΙ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΣΑΣ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤ' ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ ΠΟΤΕ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΜΙΚΡΟΠΟΣΑ."

Η ΙΕΖΑΒΕΛ ΤΟ ΕΙΠΕ ΑΥΤΟ ΣΕ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΞΗΠΑΤΗΣΕ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΛΕΒΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ 600 ΕΥΡΑ (ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΚΑΝ... ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΑ 'ΚΑΝΕ ΟΛΑ ΑΠΛΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΨΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ, ΣΑΝ ΑΝΤΡΑΣ ΕΝΑ ΠΡΑΜΑ).

ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΩ ΓΝΩΜΗ. ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟ ΛΑΡΥΓΓΙ ΑΠ' ΤΟΝ ΟΙΣΟΦΑΓΟ ΠΑΡ' ΑΥΤΑ.

41
Βόθρος / Re: ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ ΜΥΑΛΟΥ
« on: April 07, 2015, 12:58:17 am »

ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ. ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΕΚΕΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ "MAINSTREAM CHRISTIANITY OR ATHEISM"...

Ο ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΝΤΩΣ, ΣΕ ΜΙΑ ΕΚ ΤΩΝ ΕΠΙΣΤΟΛΩΝ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ (ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΟΥΣ Ή ΠΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΣ) ΛΕΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ "ΝΥΜΦΕΥΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΓΑΜΗΣΕΤΕ". ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕ ΑΝΩΜΑΛΙΕΣ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟΤΑΤΟ.

ΠΑΝΤΩΣ, ΓΕΝΙΚΩΣ, ΜΟΥ ΤΗ ΣΠΑΕΙ Ν' ΑΚΟΥΩ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΠΟΥΣΤΕΣ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ Ο ΠΑΥΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΠΕ ΠΟΤΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΝΩ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΝ ΤΙ ΕΙΠΕ ΣΤ' ΑΛΗΘΕΙΑ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ. ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΕΣ ΤΑ ΑΚΟΥΣΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑΝ. ΓΡΑΦΟΥΝ ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΞΗΓΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΔΑΝ ΟΥΤΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ. ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΑΤΑ ΙΩΑΝΝΗΝ ΜΟΙΑΖΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΑΠΟ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΕΙΔΕ ΠΟΛΛΑ ΑΠ' ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ.

42
Βόθρος / Re: ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ ΜΥΑΛΟΥ
« on: April 05, 2015, 09:45:28 am »
Μην ανησυχείς αν απλά τον κλείσουν στο τρελάδικο με υπογραφές συγγενών του δεν πρόκειται να επέμβει η αστυνομία ούτε να ερευνήσει το οτιδήποτε.
ΔΕΝ ΑΝΗΣΥΧΩ, ΑΠΛΩΣ ΜΕ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΣΥΧΝΑ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ Μ' ΑΥΤΟ. ΑΛΛΑ ΕΧΘΕΣ ΥΠΕΡΕΒΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΚΑΝΩ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΟΥ ΠΙΝΩ. ΟΥΤΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΕΥΡΥΝΟΜΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ.

43
Βόθρος / Re: ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ ΜΥΑΛΟΥ
« on: April 04, 2015, 06:39:03 am »
ΕΑΝ ΓΙΝΕΙ ΘΑ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΩ ΕΓΩ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ. ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΣ ΜΑΝΙΑΤΗΣ... ΑΛΛΑ. ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΥΤΣΟ ΜΑΛΛΟΝ...

44
Βόθρος / Re: ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ ΜΥΑΛΟΥ
« on: April 04, 2015, 06:06:59 am »
Η ΙΕΖΑΒΕΛ ΛΕΕΙ ΥΠΕΓΡΑΨΕ Η ΜΑΝΝΑ ΤΟΥ ΕΥΡΥΝΟΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΟ ΤΡΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ... ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΧΩΝΟΥΝ ΜΕΣΑ; ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΧΕΖΟΜΑΙ... ΕΑΝ ΠΙΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΥΡΥΝΟΜΟ ΤΗΝ ΠΟΥΤΣΙΣΑΜΕ.ΕΙΔΙΚΑ ΕΑΝ ΒΡΟΥΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ... ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΟΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΥΛΩΣΕΙ ΝΑ ΜΕ ΧΩΣΟΥΝ ΣΤΟ ΤΡΕΛΛΑΔΙΚΟ ΕΑΝ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΔΙΑΤΑΡΑΓΜΕΝΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ; ΕΙΜΑΙ Ο ΑΜΕΣΩΣ ΕΠΟΜΕΝΟΣ...

45
ΕΝΑΣ ΠΡΟΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ...ΑΚΥΡΟ, ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΩΛΟΜΠΑΡΑΣ ΚΑΙ ΚΟΝΤΟΣ :D

46
ΠΟΙΟΣ ΜΑΓΚΑΣ ΨΗΦΙΣΕ "ICH HASSE ALLE MENSCHEN";

47
Βόθρος / Re: ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ ΜΥΑΛΟΥ
« on: April 02, 2015, 12:02:48 pm »
Δε ξέρω αν είναι gay ο Ευρύνομος αλλά το πιο πιθανό είναι να το παίζει σκληρός άντρας για να προσελκύει θαυμάστριες στην οργάνωσή του. Στην εμφάνιση είναι γυναικωτός και αυτός.
Ο ΕΥΡΥΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΤΟΣ ( = "ΥΠΕΡΑΡΙΟΣ ΝΕΟΣ" ΣΤΗΝ ΓΥΦΤΟΧΥΣΟΡΡΟΙΑ ΔΙΑΛΕΚΤΟ ΣΑΣ) ΜΕ ΜΑΚΡΙΑ ΣΓΟΥΡΑ ΜΟΥΣΙΑ. ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΦΟΡΑΕΙ EXTENSIONS ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΟΥΣΙΑ, ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΚΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΙ ΤΟΥ 'ΧΟΥΝ ΒΓΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΜΙΣΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΑΚΟΜΑ. ΧΑΧΑ, ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΙΑ ΣΤΑ ΧΕΙΛΙΑ.

ΕΠΙ ΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ, Η ΧΙΤΙΣΣΑ ΜΑΛΛΟΝ ΓΟΥΡΛΩΣΕ ΤΟ ΠΟΥΤΑΝΙΣΤΙΚΟ ΜΑΤΙ ΤΗΣ (ΤΟ ΑΓΝΩΣΤΟ, ΟΧΙ ΤΟ ΚΥΚΛΩΠΙΚΟ) ΣΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΚΙΜΑ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΤΟΝ ΓΟΡΔΙΟ ΔΕΣΜΟ ΑΥΤΗ ΔΟΥΛΕΥΕ. ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΜΠΑΙΝΕΙ, ΓΡΑΦΕΙ ΜΙΑ ΚΡΥΑΔΑ ΜΙΑΣ ΣΕΙΡΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΙ. ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΘΑ ΜΕΙΝΩ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.

48
Να επεκταθείς ρε κοντόπουστα, ποίος τον χέζει αυτόν έτσι κι αλλιώς πλέον;
ΚΑΤΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΚΑΛΥΠΤΟΥΣ ΜΗΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΟΔΙΩΝ, ΑΛΛΑ ΑΣ' ΤΟ, ΜΟΥ 'ΦΥΓΕ ΤΩΡΑ. ΠΑΝΤΩΣ ΟΙ ΤΡΙΧΕΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΦΡΥΔΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ. ΟΥΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ Ο ΚΑΘΕ ΜΟΝΟΦΘΑΛΜΟΣ ΠΟΥΣΤΑΡΑΣ ΣΥΓΓΕΝΗΣ ΣΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΥΡΙΔΕΡΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΣΟΥ.

49
Ο Τσίπρας ρε μαλάκα Nargaroth είναι φυλετικά Έλληνας απλά είναι άσχημος Έλληνας. Τα αρχαία ελληνικά αγάλματα πάντως δεν είχαν όλα σγουρά μαλλιά αλλά τα σγουρά μαλλιά είναι η πλειοψηφία στα αγάλματα. Εγώ έχω ίσια καστανά μαλλιά επίσης αλλά το μούσι μου τείνει να σγουραίνει όταν είναι μακρύ, από ότι έχω παρατηρήσει, αν και δεν αφήνω μούσι για να μην μοιάζω με κλαρινογαμπρό.
Ε, ΕΣΥ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΟΛΟΥΣ ΑΣΧΗΜΕΣ "ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ" ΤΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΒΓΑΛΕΙ. ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕ ΙΣΙΑ ΜΩΡΗ ΦΑΚΛΑΝΑ ΚΩΛΟΧΟΝΤΡΗ;

ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΣΑΝ ΤΟ ΠΑΛΗΚΑΡΙ ΕΔΩ. ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ.
ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΕΚΤΑΘΩ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΜΑΖΕΨΕΙ Η ΔΙΩΞΗ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΦΟΡΑ.

50
Oι αναρχικοι πιστευουμε πως υπάρχει DNA αλλα αυτό δεν πρεπει να καθορίζει τις επιλογές μας στον συντροφο μας, και δεν πρεπει να αγχωνώμαστε για το dna της φυλής, αλλά για να εχει ο αμεσος απογονος μας τις βελτιστες συνθήκες, αν αυτό ειναι με ελληνίδα, ιταλιδα, αιγύπτια κτλ, αδιάφορο.

Δεν θα καταστρέψω το παιδι μου γιατι καβλωνετε με την ελλάδα.
Ε ΟΧΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ. ΣΚΟΠΕΥΕΙΣ Ν' ΑΝΑΠΑΡΑΧΘΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ ΡΕ ΡΕΖΙΛΗ ΚΥΠΡΙΕ ΓΑΜΑΡΑΠΑ;

στον συντροφο μας
ΠΕΣ "ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑΡΑ ΜΑΣ" ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΜΩΡΗ ΣΥΝΤΡΟΦΙΣΣΑ ΑΝΩΜΑΛΗ. (ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΥΠΕΡΒΟΛΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΚΥΠΡΙΟΣ ΤΟ ΝΟΗΜΑ.)

51
Επιστήμη και Τεχνολογία / ΕΛΛΗΝΙΚΟ DNA...
« on: April 01, 2015, 10:30:45 pm »
* ΕΙΜΑΙ ΜΑΥΡΙΔΕΡΟΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΓΑΜΑΝΕ ΑΛΒΑΝΟΙ ΒΟΥΤΩΝΤΑΣ ΤΟΥ ΣΠΑΣΜΩΔΙΚΩΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΕ ΦΡΙΤΕΖΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ BOWLING. ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΤΟ 'ΚΑΝΑ. ΤΟ 'ΛΕΓΕ ΤΟ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΣΑ ΣΤΙΣ ΓΑΜΩΓΡΗΕΣ ΣΤΟ ΚΑΡΦΟΥΡ. Ε, ΜΕΤΑ ΑΠ' ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ 'ΚΑΝΑΝ ΘΕΩΡΩ ΓΕΝΕΤΗΣΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΑ ΣΙΧΑΜΕΝΑ ΕΓΚΑΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΗΖΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΠΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΒΛΥΖΟΥΝ ΠΟΥΣΤΙΚΑ ΚΟΧΛΑΖΟΝΤΑ ΧΥΣΙΑ ΣΕ ΣΧΗΜΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΩΝ ΣΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΙΑΣΑΝ ΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΤΟΜΑΡΙ ΤΟΥ ΚΑΣΣΑΝΔΡΟΥ. ΜΕΤΑ ΜΕ 'ΧΩΣΑΝ ΣΤΗΝ ΧΕΣΤΡΑ, ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΕΙΠΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΤΟ 'ΧΟΥΝ ΒΙΤΣΙΟ ΕΝΑ ΠΟΥΣΤΙΚΟ, ΠΟΝΕΜΕΝΟ ΚΛΑΜΕΝΟ ΜΑΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΠΑΝΙΖΕΙ ΤΗΝ ΜΑΛΑΠΕΡΔΑ ΜΕΣΑ ΑΠ' ΤΟ ΝΕΡΟ ΕΝΩ ΚΑΤΟΥΡΑΝΕ.

* ΜΟΥ 'ΧΟΥΝ ΠΙΤΣΙΛΙΣΕΙ ΤΗΝ ΞΕΚΩΛΙΑΡΑ ΜΑΠΑ ΜΕ ΒΡΩΜΕΡΑ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΑ ΤΟΞΙΚΑ ΧΥΣΙΑ ΚΑΙ ΛΙΩΝΕΙ ΣΑΝ ΠΑΓΩΤΟ ΑΡΧΙΔΙ (ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ "ΠΑΓΩΤΟ ΧΩΝΑΚΙ") ΣΤΑ ΞΕΦΛΟΥΔΙΣΜΕΝΑ ΓΑΜΩΧΕΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΒΓΑΖΩ ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΩΔΕΚΑ ΠΟΥΣΤΙΚΑ ΔΑΧΤΥΛΑ ΜΟΥ, ΚΑΙ ΚΩΛΟΤΡΥΠΕΣ ΣΤΙΣ ΚΛΕΙΔΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ. ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΖΩΝΤΑΝΗ ΚΡΕΑΤΙΝΗ ΠΛΑΣΤΕΛΙΝΗ ΚΑΙ Η ΣΙΧΑΜΕΝΗ ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΑ ΤΗΣ ΕΞΩΓΗΙΝΗΣ ΜΑΠΑΣ ΜΟΥ ΒΙΑΖΕΙ ΤΑ ΟΠΤΙΚΑ ΜΟΥ ΝΕΥΡΑ ΜΕ ΠΕΙΣΜΑΤΑΡΕΣ ΠΟΥΤΣΕΣ, ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΧΑΘΗΚΑ ΚΑΠΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΛΑΒΥΡΙΝΘΟ ΤΗΣ ΠΟΥΤΣΟΤΡΥΠΑΣ ΠΟΥ ΒΟΥΤΗΞΑ, ΚΑΙ ΕΙΔΟΝ ΚΑΙ ΙΔΟΥ: ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΚΩΛΟΤΡΙΧΕΣ ΣΤΑ ΝΥΧΙΑ (ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΦΡΥΔΙΑ) ΕΙΝΑΙ ΦΥΛΕΤΙΚΩΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΜΕΝΩ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΣ / ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ.

* ΚΥΡΙΩΣ ΠΑΙΡΝΩ ΓΛΕΙΦΟΚΩΛΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ. ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΜΟΥ 'ΚΑΝΑΝ ΤΕΧΝΙΤΗ ΣΥΜΠΙΕΣΗ ΚΡΑΝΙΟΥ ΔΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟΥ ΤΡΟΠΟΥ ΤΟΥ ΣΦΗΝΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΙΟΥ ΣΤΗΝ ΦΟΡΜΟΛΗ ΔΙΑΔΕΧΟΜΕΝΟ ΑΠΟ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ ΜΑΝΙΩΔΗ ΑΛΥΠΗΤΑ ΜΠΟΥΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΓΚΩΝΙΕΣ ΣΤΟ ΜΕΤΩΠΟ. ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΤΟ ΠΑΙΖΩ ΔΙΜΕΤΡΗ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΙΝΑ ΚΥΚΛΩΠΕΣΑ. ΟΤΑΝ ΨΟΦΗΣΩ ΘΑ ΜΟΥ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΗΝ ΜΟΥΜΙΑ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΚΑΙ Θ' ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΣΟΥΛΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΨΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΝΝΟΗΘΟΥΝ ΣΕ ΠΟΙΟ ΚΟΝΤΑΡΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΣΤΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΩΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΓΙΓΑΝΤΩΝ. ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΛΕΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΣΧΗΜΟ ΕΞΑΜΒΛΩΜΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΕΛΛΑΝΙΟ.

* ΕΓΙΝΑΝ ΜΙΞΕΙΣ ΜΕ ΑΡΜΕΝΙΟΥΣ, ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ, ΑΙΓΥΦΤΙΟΥΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΕΚΤΡΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΗΡΘΑΝ ΑΠΟ ΑΣΙΑΤΙΚΕΣ ΠΟΥΣΤΟΧΩΡΕΣ ΓΙΑΤΙ ΒΡΗΚΑΝ ΣΠΙΤΙ ΝΑ ΦΑΝΕ ΣΤΗΝ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ. ΑΛΛΑ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ, ΑΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΓΟΝΙΔΙΩΝ ΝΑ ΕΣΩΘΗ.

* 1200 ΠΟΥΣΤΟΧΡΟΝΙΑ ΜΙΞΕΩΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΕΝ ΧΡΙΣΤΩ ΑΔΕΛΦΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΛΙΓΑ. ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠ' ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΕΣ ΗΜΙΑΙΜΑ ΙΤΑΛΟΣΛΑΒΟΜΟΓΓΟΛΙΚΑ ΜΠΑΣΤΑΡΔΙΑ ΗΤΑΝ (ΒΛ. ΤΟ ΜΠΑΣΤΑΡΔΙ ΤΗΣ ΕΛΕΝΑΣ ΔΡΑΓΑΣΗ ΠΟΥ 'ΦΑΓΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΗ ΨΩΛΑ ΑΠ' ΤΟΝ ΜΩΑΜΕΘ).

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ 'ΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΑΝΤΩΣ, ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ 'ΧΩ ΨΑΞΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ, ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΠΙ ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΠΕΙΚΟΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΠΑΡΙΣΤΑΝΑΝ ΥΠΕΡΑΡΙΟΥΣ, ΚΥΡΙΩΣ ΚΑΣΤΑΝΟΥΣ ΜΕΣΑΙΟΥ ΑΝΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΜΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΕΣ ΟΛΟΪΣΙΕΣ ΜΥΤΕΣ ΚΑΙ ΣΓΟΥΡΑ ΜΑΛΛΙΑ, ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΜΑΥΡΙΔΕΡΟΥΣ ΚΩΛΟΓΥΦΤΟΥΣ. ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΕΤΣΙ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΙ ΚΑΘΟΛΙΚΟΙ ΤΟΝ ΦΑΝΤΑΖΟΝΤΑΝ ΞΑΝΘΟ ΝΟΡΔΙΚΟ. ΗΤΟΙ ΑΛΛΑΞΑΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΤΟΥΣ.

ΨΗΦΙΖΩ 0.1 - 1%. ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΠΕΝΤΕ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΑΜΩΓΥΝΑΙΑ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΕΔΩ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ Μ' ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:
ΙΔΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΟΜΩΣ, ΟΧΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ. ΠΑΝΤΩΣ ΜΕ ΛΙΓΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤ' ΑΓΑΛΜΑΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΣΓΟΥΡΑ ΜΑΛΛΙΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ. ΚΑΙ ΚΡΙΜΑΣ ΔΗΛΑΔΗ, ΓΙΑΤΙ ΕΤΡΕΦΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΟΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ 'ΜΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠ' ΤΟΥΣ ΕΚΑΤΟ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΚΡΙΝΟΝΤΑΣ ΑΠ' ΤΟ ΣΩΜΑΤΟΤΥΠΟ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ, ΑΛΛΑ ΕΙΔΙΚΑ ΤΑ ΟΛΟΪΣΙΑ ΚΑΣΤΑΝΑ ΜΑΛΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΝΟΡΔΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ. ΠΑΝΤΩΣ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ, DE FACTO ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΟΥΤΕ ΕΣΕΙΣ ΡΕ ΨΩΛΕΣ.

ΟΙ ΡΩΜΑΙΟΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΘΑΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣΤΑΤΑ ΤΑ ΕΞΩΓΗΙΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ (ΚΑΥΛΩΜΕΝΟΙ ΛΑΙΜΟΙ, ΟΡΘΟΓΩΝΙΑ ΚΡΑΝΙΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΒΔΕΛΥΓΜΕΝΟ ΡΑΜΦΟΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΟΙΝΩΣ "ΡΩΜΑΪΚΗ ΜΥΤΗ" ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΛΙΑΝ ΕΥΚΟΛΩΣ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ ΕΑΝ ΒΓΕΙΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΞΕΚΑΥΛΩΤΗ ΠΟΥΤΣΑ - ΜΕ ΦΛΕΒΙΤΙΔΑ ΜΑΛΙΣΤΑ). ΓΕΝΙΚΩΣ, Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΤΩΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΩΝ, ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΔΕΝ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΠΟ ΣΛΑΒΟΥΣ ΜΕ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΕΠΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΙΝΟ ΓΝΩΡΙΣΜΑ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ. ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΔΕΙ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ ΠΟΎ ΚΑΤΑΓΟΝΤΑΙ, ΜΠΟΡΕΙ ΛΙΑΝ ΕΥΚΟΛΩΣ ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΛΑΒΟΙ Ή ΤΟΥΡΚΟΙ Ή ΡΟΥΜΑΝΟΙ Ή ΚΑΙ ΑΙΓΥΦΤΙΟΙ.

ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΞΑΝΑΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ, ΟΥΤΕ ΙΔΙΟ ΣΑΓΟΝΙ ΟΥΤΕ ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΥΤΗ ΜΕ ΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΕΧΕΙ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ 'ΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΕΠΙΕΙΚΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΕΤΣΙ. ΓΕΝΙΚΩΣ, ΑΝ ΔΕΝ ΔΩ ΕΙΚΟΝΕΣ ΜΕ ΣΥΓΚΡΙΣΕΙΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΩΝ, ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΙ ΨΩΛΟΘΕΩΡΙΕΣ ΠΕΡΙ ΚΑΥΚΑΣΙΩΝ ΓΑΜΩΠΟΥΣΤΩΝ, ΑΛΠΙΚΩΝ, ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΜΠΟΥΧΕΣΟΜΑΛΑΚΙΕΣ.

52
Βόθρος / Re: ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ ΜΥΑΛΟΥ
« on: March 30, 2015, 11:32:33 pm »
Σα σκηνή ζηλοτυπίας μου μοιάζει αυτό επειδή ο Ευρύνομος δεν είναι gay και γουστάρει γκομενάκια αντί για εσένα. :D
ΔΕΝ ΤΙΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΡΕ ΓΑΜΙΟΛΟΠΟΥΣΤΑ ΟΥΤΙΣ ΜΕ ΚΤΕΙΝΕΙ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΑΟΡΤΙΚΗ ΑΡΤΗΡΙΑ ΣΟΥ. ΟΥΤΕ ΠΑΛΙΑ ΠΟΥ ΓΑΜΑΓΕ ΑΒΕΡΤΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΓΑΜΗΣΕΙ ΓΚΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΠΙΣΤΗ. ΠΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΣΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΠΟΥΣΤΙΚΟ ΤΟ ΛΑΣΤΙΧΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΑΜΩΣΩΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΣΤΡΙΦΟΓΥΡΙΖΟΥΝ ΣΑ ΤΟΥΣ ΓΥΦΤΙΚΟΥΣ ΓΑΜΩΓΥΡΟΥΣ ΠΟΥ ΤΡΩΣ ΜΕ ΜΙΑ ΓΑΜΙΟΛΑ ΣΙΔΗΡΑ ΠΑΡΘΕΝΑ ΑΝΟΙΧΤΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙ ΚΑΤΩ ΑΝΑΣΚΕΛΑ ΦΑΓΩΜΕΝΟ ΜΕ ΤΟ ΚΟΤΣΑΝΙ ΜΑΖΙ ΣΑΝ ΚΥΚΛΩΠΙΚΟ ΓΑΜΙΟΛΙΚΟ ΑΙΜΑΤΙΝΟ ΜΗΛΟ.

ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ 'ΣΑΙ ΓΚΕΪ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΝΑ ΝΤΑΝΤΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΟΥΤΑΝΙΑ; ΛΕΓΕ. ΓΙΑΤΙ; ΛΕΓΕ ΡΕ ΓΑΜΙΟΛΗ ΕΚΑΤΟΓΧΕΙΡΑ, ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΞΕΚΩΛΑ ΤΗΝ ΑΣΠΑΣΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΟΠΟΥΣΤΑ ΤΟΝ ΜΟΓΓΟΛΟ ΤΟΝ ΠΕΡΙΚΛΗ ΣΟΥ. ΜΠΡΑΒΟ, ΜΩΡΗ ΓΑΜΙΟΛΑ, ΜΟΙΑΖΕΙΣ ΣΤΟΝ ΜΟΝΟ ΑΡΙΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΣΧΗΜΟΣ, ΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ΓΑΜΩ, ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΤΟ ΓΑΜΩΣΑΡΚΙΟ ΤΟΥ ΛΙΩΜΕΝΟ ΣΕ ΛΙΜΝΕΣ ΚΟΧΛΑΖΟΝΤΟΣ ΚΟΛΛΩΔΟΥΣ ΒΡΩΜΕΡΟΥ ΣΠΕΡΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΟΥΓΓΡΙΖΕΙ ΣΑΝ ΨΩΛΑ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΠΟΛΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΠΟΥΣΤΙΚΑ ΧΕΙΛΙΑ ΠΟΥ ΣΕΡΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ 'ΔΩ ΚΑΙ ΑΠΟ 'ΚΕΙ ΣΕ ΞΕΡΑΣΜΕΝΕΣ ΛΙΜΝΕΣ ΛΑΒΑΣ ΚΑΙ ΤΣΙΡΙΖΕΙ ΣΑΝ ΓΑΜΙΟΛΑ ΟΠΟΤΕ ΑΔΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΤΑΡΡΑΧΤΗ.

53
Βόθρος / Re: ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ ΜΥΑΛΟΥ
« on: March 30, 2015, 01:09:55 pm »
ΟΠΟΤΕ ΤΟΥ ΚΑΥΛΩΣΕΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟΝ ΕΥΡΥΝΟΜΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΝΑ ΕΚΤΟΝΩΣΕΙ ΤΑ ΔΙΑΟΛΙΑ ΤΟΥ. ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΘΕ ΘΗΛΑΣΤΙΚΟΥ, ΓΑΜΩ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΧΑΡΕΣ ΣΑΣ, ΓΑΜΩ ΟΛΟ ΤΟ ΘΥΜΙΚΟ ΣΑΣ. ΛΕΕΙ ΜΙΛΟΥΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΓΑΜΙΟΛΟΓΑΜΙΟΛΑ ΙΕΖΑΒΕΛ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ. ΚΥΡΙΕ ΕΛΕΗΣΟΝ! ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΚΑΝ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΤΟΣΕΣ ΩΡΕΣ ΕΝΑ ΠΟΥΣΤΟΓΥΝΑΙΟ. Η ΜΕΓΙΣΤΗ ΠΟΥΤΑΝΑΡΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΓΙΑ ΟΛΟΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΡΗΞΑΡΧΙΔΙΣΜΟ; ΟΤΙ ΤΣΑΚΩΘΗΚΕ ΜΕ ΚΑΤΙ ΧΥΣΟΠΟΥΤΣΩΜΕΝΕΣ ΣΥΜΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΤΗΣ ΕΠΕΙΔΗ "Η ΜΕΡΟΠΗ ΤΗΣ ΕΙΠΕΝ ΟΤΙ ΤΗΣ ΕΙΠΕΝ Η ΣΟΦΙΑ ΟΤΙ Η ΑΡΓΥΡΩ ΑΠΕΚΑΛΕΣΕΝ ΑΥΤΗΝ ΡΟΥΦΙΑΝΑ ΤΟΥ ΑΡΧΙΕΡΕΟΣ..." ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΤΑ 'ΠΕ. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ. ΚΑΙ ΤΟΥ 'ΛΕΓΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΓΑΜΩΣΧΟΛΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΦΩΤΙΑ ΑΠ' ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΝΑ ΤΙΣ ΞΕΝΤΕΡΙΑΣΕΙ. ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΝΩ, "ΚΑΙ ΣΥ ΤΙ ΤΗΣ ΕΙΠΕΣ ΤΗΣ ΚΑΡΙΟΛΑΣ;" ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ, "ΟΤΙ ΘΑ ΥΠΑΓΩ." "ΑΛΗΘΕΙΑ;" ΤΟΥ ΚΑΝΩ. "NEIN" ΜΟΥ ΛΕΕΙ. ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΥΤΕ ΠΟΎ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΛΗΨΙΜΟ Σ' ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΙΠΑΝ. ΑΦΟΥ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΑΜΙΟΛΙΚΟ ΠΟΣΤΟ ΤΗΣ, ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΡΦΩΝΕΙ ΤΙΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ, ΜΩΡΗ ΠΟΥΣΤΡΑ, Σ' ΑΡΕΣΕΙ ΔΕΝ Σ' ΑΡΕΣΕΙ. ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΖΙΧΑΝΤ ΤΗΝ ΓΑΜΙΟΛΑ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΠΟΣΤΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΓΑΜΩΨΥΧΑ ΓΑΜΩΓΥΝΑΙΑ, ΝΑ ΕΠΙΤΗΡΟΥΝ ΑΛΛΑ, ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΓΑΜΩΨΥΧΑ ΓΑΜΩΓΥΝΑΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΠΑΡΑΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΓΑΜΩΨΥΧΙΣΜΟ. ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΚΑΝ ΤΗΝ ΓΑΜΙΟΛΑ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΝΑ ΛΕΕΙ ΣΤΙΣ ΞΕΚΩΛΙΑΡΕΣ ΤΙΣ ΣΥΜΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΤΗΣ, "ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟΣ Ο ΓΛΥΚΟΥΛΗΣ ΜΟΥ. ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΘΕΛΕΙ ΚΑΤΑ ΒΑΘΟΣ."

ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΗΣ ΚΡΕΜΑΣΕΙ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΤΟΝ ΟΙΣΟΦΑΓΟ ΤΗΣ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΚΑΤΩ ΚΛΑΜΕΝΗ Η ΠΟΥΤΑΝΑ ΝΑ ΤΟΝ ΤΣΙΜΠΟΥΚΩΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΡΟΥΦΗΞΕΙ ΤΑ ΓΑΜΙΟΛΙΚΑ ΞΕΡΑΤΑ ΤΗΣ ΜΗΝ ΨΟΦΗΣΕΙ ΑΠΟ ΑΙΜΟΡΡΑΓΙΑ, ΟΠΩΣ ΑΝΕΜΕΝΑ, ΤΗΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΨΥΧΟΛΟΓΟ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΜΟΥ. ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΠΟΥΣΤΟΠΟΥΣΤΑΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟ ΑΥΤΟ; ΟΤΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΜΙΛΑΕΙ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟ, ΑΦ ΕΝΟΣ ΘΑ ΕΠΑΝΑΠΑΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΛΠΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΞΕΦΥΓΟΥΝ ΑΠ' ΑΥΤΟΝ, ΚΑΙ ΑΦ ΕΤΕΡΟΥ ΟΤΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΚΤΟΝΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΘΑ ΕΚΤΟΝΩΝΟΝΤΑΙ ΑΛΛΟΥ, ΜΕ ΑΥΞΗΜΕΝΟ ΠΑΝΤΑ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΝΑ ΠΑΡΑΒΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΠΕΡΙ ΣΕΜΝΟΤΗΤΟΣ. ΜΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Ο ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΕΜΝΟΤΗΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΦΟΡΜΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΡΑΒΟΥΜΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΣΤΟ ΠΟΥΤΑΝΙΣΤΙΚΟ ΜΟΥΝΙ ΤΟΥΣ. ΤΙ ΣΤΟΝ ΠΕΟΝΤΑ; ΕΓΩ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΗΞΕΡΑ. ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΝΑ ΞΕΘΥΜΑΝΟΥΝ ΑΦ ΟΤΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΒΡΕΞΕ ΤΗΝ ΜΠΟΥΓΑΔΑ Η ΚΩΛΑΡΑ Η ΓΕΙΤΟΝΙΣΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΩΝΑΞΟΥΝ ΤΟΝ ΒΡΩΜΕΡΟ ΣΙΧΑΜΕΝΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΡΑΠΗ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΝΑ ΠΟΥΝ ΕΚΕΙ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΣΒΟΥΡΕΣ ΣΤΗΝ ΜΑΝΙΒΕΛΑ ΤΟΥ. ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ ΔΕ ΕΑΝ ΤΙΣ ΚΑΛΟΜΑΘΑΙΝΕΙ ΑΥΤΕΣ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΥΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ. ΤΩΡΑ ΤΟΥ 'ΡΘΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΛΟΣ ΠΟΙΜΗΝ; ΕΧΩ ΞΕΜΑΛΛΙΑΣΤΕΙ ΑΠ' ΤΟ ΚΑΚΟ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΟΙΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΝΑ ΒΑΡΕΣΩ ΚΑΙ ΣΚΑΩ ΜΠΟΥΝΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΑΡΙΑ ΚΕΦΑΛΑ ΜΟΥ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ. ΘΑ ΜΑΣ ΠΗΔΗΞΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΜΦΕΤΑΜΙΝΕΣ ΤΑ ΜΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΣΝΙΦΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΨΑΛΤΕΣ (Ή VICE VERSA)! ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΣΚΟΠΕΥΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ Ή ΓΕΝΙΚΩΣ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΣ ΑΠΟΔΕΚΤΟ.

54
FIXED
ΑΑΑΑ... ΤΩΡΑ ΤΟ 'ΠΙΑΣΑ... ΓΑΜΙΕΣΑΙ... ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΚΑΚΑ ΣΠΥΡΙΑ ΜΟΣΙΝΓΚ ΣΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΣΟΥ ΣΑΝ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΣΒΗΣΕΙ Ο ΑΕΡΑΣ...


55
Ο STEPHEN HAWKING ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΛΛΙΤΕΡΟ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ.

Η ΜΑΝΝΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΕ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΓΙΑΤΙ "ΕΙΜΑΙ ΨΩΝΙΟ"...

56
Γενική Συνέλευση / Re: Ανακοίνωση
« on: March 26, 2015, 05:47:17 pm »
Μπα εσυ εισαι πιο πουστης απο αυτον. Ξερεις εσυ.
DE FACTO ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΠΟΥΣΤΗΣ, ΞΕΡΩ 'ΓΩ, Α; ΠΑΝΤΩΣ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΩΣ ΜΙΛΩΝΤΑΣ, ΕΑΝ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΣΟΥ 'ΡΧΟΝΤΑΝ ΣΤΟΝ ΝΟΥ ΑΓΡΙΑ ΜΠΛΑΚ ΜΕΤΑΛ ΑΓΟΡΙΑ ΜΕ ΠΙΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΦΩΝΗ ΑΠ' ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΜΟΥΝΙΩΝ ΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ (ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΤΩΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΔΩΝ Ή ΤΩΝ ΦΗΛΥΚΩΝ ΠΑΣΤΩΜΕΝΩΝ ΦΡΙΚΙΩΝ), ΤΟΤΕ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΘΑ 'ΣΑΣΤΑΝ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ. ΟΥΔΑΜΩΣ, ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ 'ΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΝΟΥ ΟΤΑΝ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΣΕ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΛΑΡΙΝΟΓΑΜΠΡΟΙ ΜΕ ΡΟΖ ΚΟΛΛΗΤΕΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΚΑΙ ΜΠΡΑΤΣΑ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ. ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΕΓΩ. ΤΩ ΟΝΤΙ, ΟΙ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΑ 'ΤΑΝ Η ΟΥΤΟΠΙΑ ΤΟΥ ΚΩΛΟΜΠΑΡΑ.

ΚΑΙ, ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ, Σ' ΕΝΑΝ ΤΕΤΟΙΟ ΚΟΣΜΟ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΛΙΓΟΤΕΡΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ. ΓΙΑΤΙ; ΓΙΑΤΙ ΘΕΩΡΗΤΙΚΩΣ ΤΟ ΝΑ ΠΡΟΤΙΜΑΣ ΑΝΤΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΛΟΓΙΚΟ ΑΠ' ΤΟ ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΤΑ ΓΥΝΑΙΑ, ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΩΡΑ ΑΠΛΩΣ ΣΥΜΒΙΒΑΖΕΣΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΕΣ ΑΠ' ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ. ΕΑΝ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ, ΑΡΧΙΔΟΚΟΥΜΠΩΣΤΡΕΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΣΟΥ ΘΑ ΤΙΣ ΕΙΧΑΜΕ ΝΑ ΤΙΣ ΞΕΣΠΛΑΧΝΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΞΑΠΛΩΘΕΙ ΤΟ ΒΡΩΜΕΡΟ ΓΥΦΤΟΓΟΝΙΔΙΟ ΤΟΥΣ.


Το πώς ένα ανώμαλο πρεζάκι που πίνει καπνίζει και σνιφάρει όλη μέρα δεν ξέρει από άσχημες μυρωδιές και σε εκνευρίζουν τόσο ας μην το θίξουμε καλύτερα.
Η ΑΜΦΕΤΑΜΙΝΗ ΑΥΞΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΤΗΣ ΟΣΦΡΗΣΕΩΣ.

57
μοντερεησιον ποστ
ΧΑΧΑ. ΚΥΠΡΙΑΚΑ ΑΓΓΛΙΚΑ.

58
ΕΙΧΑΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑΝ ΚΑΡΝΑΒΑΛΟ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΟΠΟΙΟΥ ΠΟΥΤΣΟΠΟΥΣΤΑ ΤΟΝ ΚΑΥΛΩΝΕΙ ΑΝΑ ΚΑΙΡΟΥΣ, ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΗΔΙΑ. ΤΙ ΣΙΧΑΜΕΝΟ ΟΝΟΜΑ ΕΙΝ' ΤΟΥΤΟ, ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΕ, ΡΕΖΙΛΗ; ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΛΙΓΟ;

59
Γενική Συνέλευση / Re: Ανακοίνωση
« on: March 24, 2015, 06:20:42 am »
ΝΟΜΙΖΩ ΚΑΤΕΒΑΣΑ ΜΟΝΟΡΟΥΦΙ ΕΝΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙ JOHNY WALKER BLUE LABEL.... ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ... ΕΞΩ ΟΙ ΚΥΠΡΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΡΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΜΑΡΤΩΛΟΙ... ΓΙΑ ΤΗΝ 25Η ΜΑΡΤΙΟΥ...

Λίγα μάτια, λίγα στόματα θα σας μείνουνε ανοιχτά.
για να κλαύσετε τα σώματα που θε νά 'βρει η συμφορά!

και οι βροντές και το σκοτάδι οπού αντίσκοφτε η φωτιά,
επαράσταιναν τον ΄Αδη που ακαρτέρειε τα σκυλιά

Τ' ακαρτέρειε. Εφαίνον' ίσκιοι αναρίθμητοι, γυμνοί,
κόρες, γέροντες, νεανίσκοι, βρέφη ακόμη εις το βυζί.

60
Γενική Συνέλευση / Re: Ανακοίνωση
« on: March 22, 2015, 02:05:26 am »
ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΛΟΜΠΟΙ ΜΕ ΣΤΟΜΑΧΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΡΩΜΑΝΕ; ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΥ ΑΦΙΕΡΩΝΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΣΤΟ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΦΑΝΕ ΟΙ ΓΑΜΩΓΥΦΤΟΙ. ΜΠΛΙΑΧ. ΜΙΣΩ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.

Pages: [1] 2 3 ... 18

Powered by EzPortal