Modify Profile

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - Pulverem

Pages: [1] 2 3 ... 18
1
Ο φερόμενος ως δεύτερος αρχιερέας του Κύκλου δεν είναι άλλος απ' τον άνεργο 20χρονο Ναήρ - Κούλη Καλαποθαράκο - Pulverem. Παρά την όποια μόρφωσή του, το συγκεκριμένο άτομο φαίνεται να στηρίζεται περισσότερο στην ηγετική ρωπή του προς την παρανομία και τον αμίληκτο τρόπο συντονισμού που χρησιμοποιεί για να επιβάλλει την τάξη ανάμεσα στα κατώτερα μέλη του Κύκλου. Όμορφος και άτριχος με γυναικεία Πελασγικά χαρακτηριστικά, ουδέτερη φωνή και ίσια βορειοευρωπαϊκά καστανά μαλλιά, ο Ναήρ παρά τις κατακτήσεις του στις γυναίκες παραμένει και αυτός φανατικός υποστηρικτής της αγαμίας. Πολλά έχουν ειπωθεί για την σχέση του με τον Ευρύνομο και την αμφιλεγόμενη σεξουαλικότητά του. Παρατήρησα την ταύτιση που του έγινε εδώ με τον άγιο Μένανδρο, ωστόσο οι γνωστοί του φέρονται να τον ταυτίζουν περισσότερο με τον άγιο Διονύσιο τον Αρεοπαγίτη. Εξαρτημένος στα διεγερτικά χάπια, την αμφεταμίνη και τα υπνωτικά, το συγκεκριμένο άτομο φέρεται να νομίζει ότι είναι αθάνατος και ότι θα ζήσει ακόμα και αν σνιφάρει ολόκληρα κιλά ναρκωτικών.

Πολλοί αμφισβήτησαν την δυνατότητα του νεαρού Ναήρ να ακολουθήσει τα χνάρια του Ευρύνομου, αλλά άλλαξαν γνώμη όταν εκείνος τους αποστόμωσε με τυχαία περιστατικά καρκίνων στους εχθρούς του και ένα γκολ της Εθνικής Ελλάδος που μπήκε μετά από ένα ξόρκι την στιγμή που το συγκεκριμένο άτομο είχε βάλει στοίχημα για το ότι θα μπει γκολ με δύο βούλγαρους χωρίς να κοιτάει την οθόνη εκείνος. Αυτό το περιστατικό τέλειωσε με τους βούλγαρους να του δίνουν ότι έχουν και δεν έχουν πάνω τους από λεφτά. Αίσθηση προκάλεσε επίσης ο μυστήριος θάνατος ενός ψυχιάτρου στην φυλακή που τα μέλη του Κύκλου πίστευαν ότι θα τους καρφώσει για το παράνομο εμπόριο χαπιών που έκαναν. Ο συγκεκριμένος θάνατος αποδόθηκε στον Ναήρ και φημολογείται ότι λόγω του ταλέντου του να ξεφεύγει από δύσκολες καταστάσεις, είναι πάντα το καταλληλότερο άτομο για "ξεκαθάρισμα λογαριασμών" πολύ πιο αποτελεσματικά απ' ότι ο οποιοσδήποτε φουσκωτός μπράβος χρυσαυγίτης. Άλλωστε ποιος είπε ότι οι μπράβοι δεν μπορούν να είναι και κοντοί με γυναικεία χαρακτηριστικά; Αφού τα πιστόλια κάνουν όλη τη δουλειά, όχι τα μπράτσα.
ΔΕΡΝΩ, ΣΚΟΤΩΝΩ, ΣΠΑΩ ΟΠΤΙΚΑ ΝΕΥΡΑ, ΚΟΥΡΕΥΩ ΚΟΚΚΑΛΑ. ΤΙ ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ;

Υ.Γ. ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΥΟ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑ 'ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΕΖΑΒΕΛ ΜΗΝ ΣΤΡΟΥΜΦΗΞΩ;

2
ΤΟ ΠΟΥΣΤΙΚΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΓΑΜΙΟΛΙΚΕΣ ΣΥΝΟΜΩΣΙΟΛΟΓΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ Ο ΙΩΣΗΠΟΣ ΕΙΧΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΓΡΑΨΙΜΟ ΤΗΣ ΚΑΙΝΗΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ ΚΑΙ ΑΦΗΝΕ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ ΣΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΓΙ' ΑΥΤΟ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΦΕΡΕ ΤΟΥΣ ΡΩΜΑΙΟΥΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΖΗΛΩΤΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ (ΚΑΙ ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΓΙΑΤΙ ΗΣΑΝ ΑΡΚΕΤΑ ΕΞΥΠΝΟΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΗ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΓΑΜΑΤΗ ΡΑΔΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ, ΑΛΛΑ ΑΡΚΕΤΑ ΜΑΛΑΚΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΛΑΚΚΟ ΠΟΥ ΗΝΟΙΞΑΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΖΗΛΩΤΕΣ).

ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΟΤΣΑΡΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΟΥΣΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΤΟΝ ΝΕΡΩΝΑ (ΛΟΥΚΙΟ) Ή ΤΟΝ (ΛΟΥΚΙΟ) ΣΕΝΕΚΑ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ ΓΙΑΤΙ "ΠΡΑΞΕΙΣ ACTUM = ΑΚΤΗ", ΕΠΕΙΔΗ ΛΕΝΕ ΟΤΙ Ο ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΕΛΕΓΕΤΟ ΛΟΥΚΑΣ. ΣΤΟ ΠΟΥΤΣΟ ΜΟΥ ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΙ Η ΠΟΙΗΤΡΙΑ ΣΟΥ, ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΞΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ΝΑ ΛΕΕΙ ΕΥΘΕΩΣ Η ΠΟΥΣΤΡΑ ΟΤΙ Ο ΙΩΣΗΠΟΣ ΕΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ. ΑΠΛΩΣ ΕΙΧΑΝ ΩΣ ΚΟΙΝΟ ΤΟ ΟΤΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑΡΑ 2000 ΕΤΩΝ ΣΤΑΦΙΔΟΒΥΖΟΓΡΗΑ ΛΑΣΤΙΧΕΝΙΑ ΜΑΝΝΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΚΑΤΑΠΕΛΤΗ, ΝΑ ΠΕΤΑΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΡΗΓΝΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΝΕΦΡΑ ΤΗΣ ΑΠΟ 'ΔΩ ΚΑΙ ΑΠΟ 'ΚΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΟΜΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΧΥΣΟΓΙΟΜΕΣ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΕΣ ΦΟΥΣΚΑΛΕΣ.


Υ.Γ. : ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΥ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ, ΟΠΟΤΕ ΑΠΑΝΤΑΩ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ.
ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΜΩΡΗ ΨΩΛΟΛΙΓΟΥΡΑ ΡΕΖΙΛΩ. ΑΦΟΥ ΟΠΟΥ ΔΕΙΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΣΑΤΑΝΙΣΤΗ ΣΟΥ ΥΓΡΑΙΝΕΤΑΙ Η ΑΟΡΤΙΚΗ ΑΡΤΗΡΙΑ. ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΑ "ΠΡΩΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ" ΜΩΡΗ ΓΑΜΗΜΕΝΗ, ΤΡΑΒΑ ΝΑ ΚΗΔΕΨΕΙΣ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ ΠΡΩΤΑ.

3
ΣΚΑΣΕ ΡΕ ΓΑΜΗΜΕΝΕ. Ο ΙΩΣΗΠΟΣ ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΕ ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ. ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ 'ΣΤΕΙΛΕΣ, ΠΟΥΤΣΟΧΤΥΠΟΣΥΜΠΙΕΣΜΕΝΗ ΓΑΜΙΟΛΑ, ΕΝ ΜΕΡΕΙ ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΠΟΥΣΤΙΕΣ ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΑΚΑΤΑΝΟΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΑ ΣΟΥ ΛΑΘΗ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ... ΤΟ ΠΗΓΕ ΣΕ ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ. Ο ΠΟΥΣΤΗΣ Ο ΤΟΥΛΟΚΩΛΗΣ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΟΥ ΘΑ 'ΤΑΝ, ΚΑΠΩΣ ΒΡΗΚΕ ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡ ΣΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΙΧΑ ΚΛΕΙΔΩΣΕΙ ΣΥΓΧΩΝΕΥΜΕΝΟ ΜΕ ΤΑ ΤΟΥΒΛΑ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΩ.

Quote
"From historical books found in any public library, I have researched the history of Christianity and the writings of the ancient Roman historians Josephus, Tacitus and Suetonius.

These men were the very first to make written references about "Jesus the Christ" or the "Christos" outside of the New Testament documents."

ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΑΣ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΥΓΕΡΟΣ ΚΑΙ ΜΥΣΑΡΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΡΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΣΟΥ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΖΩΝΤΟΣ, ΖΗΣΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΖΗΣΑΝΤΟΣ ΘΕΟΥ, ΟΣ ΕΣΤΙΝ ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΚΑΙ ΣΑΤΑΝΑΣ, ΠΟΥ ΑΦΟΥ ΕΠΑΙΞΕ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΑΣΤΕΛΙΝΗ ΤΩΝ ΓΟΝΙΔΙΩΝ ΤΗΣ ΜΑΝΝΑΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕ ΤΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΩΣ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΝΑ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΣΤΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΩΝ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΩΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΗΣ ΝΑ ΑΜΦΙΝΤΑΛΑΝΤΕΥΕΤΑΙ ΑΝΕΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΥΛΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΕΡΟΥΡΑΝΙΟ ΚΟΣΜΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΝΙΩΘΕΙ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΥ ΦΡΙΚΙΑΣΤΙΚΟΥ ΛΙΩΣΙΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΓΑΜΙΟΛΙΚΩΝ ΣΩΘΙΚΩΝ ΤΗΣ ΣΤΑ ΠΟΥΣΤΙΚΑ ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΞΕΚΩΛΙΚΑ ΤΟΙΧΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΟΚΚΑΛΩΝ ΤΗΣ, ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ ΚΑΙ ΩΣ ΖΩΝΤΑΝΗ ΚΑΙ ΩΣ ΝΕΚΡΗ.

ΚΑΙ ΞΕΠΗΔΑΝΕ ΤΑ ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΑΠ' ΤΟ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΩ ΓΑΜΩΣΤΟΜΑ ΤΗΣ, ΣΑΝ ΠΤΩΜΑΤΑ ΓΑΜΙΟΛΙΚΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΣΥΝΟΜΩΣΙΟΛΟΓΩΝ, ΕΤΟΙΜΩΝ ΝΑ ΠΕΤΑΧΤΟΥΝ ΣΕ ΧΑΣΑΠΙΚΑ ΟΜΑΔΙΚΩΝ ΤΑΦΩΝ ΓΙΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ, ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΗΠΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΕΦΡΙΚΑ ΥΠΟΛΛΕΙΜΜΑΤΑ ΞΩΠΙΣΩ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΜΕ ΕΚΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΤΑΝΕ ΑΘΩΟΙ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΑΝΗΘΙΚΟΙ ΚΩΛΟΓΕΡΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΝΑ ΑΝΑΤΙΝΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΙΟΜΙΖΟΥΝ ΤΟΞΙΚΑ ΓΑΜΙΟΛΙΚΑ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΑ ΒΔΕΛΥΓΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΚΑΘΩΣ ΚΑΝΟΥΝ "ΜΠΑΜ ΜΠΑΜ" ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΧΟΡΟΠΗΔΑΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΜΕ ΜΕ ΠΟΥΣΤΙΚΑ ΕΜΦΡΑΓΜΑΤΑ. Ο,ΤΙ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ. ΤΑ 'ΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΠΕΙ ΑΥΤΑ.

ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΣΧΗΜΑΤΙΖΕ ΕΝΑ "Δ" ΟΛΟΚΛΗΡΗ (ΕΚ ΤΟΥ "ΔΙΑΒΟΛΟΣ") ΚΑΙ ΣΕΡΝΟΤΑΝ ΣΑΝ ΚΛΑΜΕΝΟ ΑΓΡΙΟΜΟΥΝΟΣΚΥΛΟ (ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΟ ΑΓΡΙΟΓΟΥΡΟΥΝΟ ΑΛΛΑ ΒΡΩΜΑΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ Η ΚΑΡΙΟΛΑ), ΜΕ ΠΕΙΣΜΑ ΤΗΝ ΣΤΡΙΜΩΞΑΜΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΣΤΗΝ ΧΕΣΤΡΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΚΙΝΟΥΜΕΝΕΣ ΚΩΛΟΦΟΡΕΣ ΛΕΧΡΕΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΝΑ ΚΑΤΟΥΡΑΝΕ ΤΑ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΙΚΑ ΓΑΜΩΠΟΥΣΤΙΚΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΠΟΥ ΞΕΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ ΚΑΙ ΓΟΥΡΛΩΝΟΥΝ ΕΞΩ ΑΠ' ΤΟ ΒΡΩΜΕΡΟ ΝΕΡΟ ΤΟΥ ΒΟΘΡΟΥ ΠΟΥ 'ΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΤΩΡΑ Η ΚΛΙΝΗ ΤΟΥ ΠΡΟΚΡΟΥΣΤΗ ΓΙ' ΑΥΤΗΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΖΟΥΛΑΕΙ ΤΑ ΓΑΜΙΟΛΙΚΑ ΚΟΚΚΑΛΑ, ΚΑΙ ΤΑ ΣΦΙΓΓΕΙ ΚΑΙ ΞΕΡΝΑΕΙ ΑΙΜΑΤΑ Η ΑΠΟΧΕΥΤΕΥΣΗ, ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΜΕ ΚΛΩΤΣΕΣ ΣΤΟ ΓΑΜΙΟΛΙΚΟ ΓΟΥΡΛΩΜΕΝΟ ΜΑΤΙ ΤΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΕΞΕΧΕΙ ΑΠ' ΤΑ ΝΕΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΞΕΣΦΗΝΩΣΕΙΣ, ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ 'ΚΕΙ ΜΕΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΤΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΚΑΙ Ν' ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΑΠΟΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΕΙΤΑΙ Η ΚΑΡΙΟΛΟΚΑΡΙΟΛΑ ΣΕ ΤΕΜΑΧΙΑ, ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΑΤΑΝΕ ΔΥΟ ΦΟΡΤΗΓΑ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΟΠΙΣΘΕΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΓΑΜΩΣΑΡΚΙΟΥ ΤΟΥΣ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΙΑ ΠΟΥΤΑΝΑ ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΑΠΟ ΓΑΜΙΟΛΙΚΕΣ ΜΑΖΕΣ ΟΣΤΩΝ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΝ ΓΥΡΙΣΜΕΝΩΝ ΜΕΣΑ-ΕΞΩ, ΚΑΙ ΓΝΩΣΣΟΝΤΑΙ ΠΑΣΑΙ ΑΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑΙ ΟΤΙ ΕΓΩ ΕΙΜΙ Ο ΕΡΕΥΝΩΝ ΝΕΦΡΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΡΔΙΑΣ.

ΚΑΙ ΚΑΘΩΣ ΒΑΛΑΜΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΕΤΑΓΑΝΕ ΤΑ ΣΩΘΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΦΤΥΑΡΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΤΗΣ ΣΤΟΝ ΒΟΘΡΟ ΚΑΙ Η ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΗΤΑΝ ΣΚΑΛΩΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΧΕΣΤΡΑ ΚΑΙ ΕΚΟΥΡΕΥΕΤΟ ΑΠ' ΤΟ ΤΡΙΨΙΜΟ ΣΤΑ ΤΟΙΧΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΙΡΚΤΗΣ ΤΗΣ, ΘΡΗΝΟΥΣΑ ΣΑΝ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΡΑΦΛΗ ΙΣΙΔΑ ΟΤΑΝ ΕΦΑΓΕ ΚΛΩΤΣΙΔΙΑ Ο ΟΣΙΡΙΣ, ΚΑΙ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΝΥΧΤΑ ΕΚΛΑΙΓΕ, ΚΑΙ ΣΤΕΝΑΖΕ, ΚΑΙ ΕΣΚΟΥΖΕ ΚΑΙ ΩΡΥΕΤΟ ΟΣΟ ΚΑΝΕΝΑΣ ΒΑΣΑΝΙΖΟΜΕΝΟΣ ΠΟΥΣΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΟΣΟ ΠΟΥΣΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ 'ΤΑΝ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΥΣΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΥΛΙΚΟ-ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΑΜΦΙΤΑΛΑΝΤΕΥΟΜΕΝΗ ΟΔΟ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΩΝ.

ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΟΙ ΛΕΧΡΟΙ ΑΜΕΡΙΜΝΟΙ ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΟΥΡΑΓΑΝ ΑΠΟ ΠΑΝΩ, ΣΤΙΣ ΜΠΡΙΖΟΛΕΣ ΤΟΥ ΚΡΑΝΙΟΥ ΤΗΣ, ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΤΟ ΚΛΑΜΕΝΟ ΟΛΟΖΩΝΤΑΝΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΓΟΥΡΛΩΜΕΝΟ ΜΑΤΙ ΤΗΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΠΑΝΙΖΕΙ ΤΗΝ ΜΑΛΑΠΕΡΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ Τ' ΑΡΧΙΔΙΑ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΝ ΒΔΕΛΥΡΗ ΛΑΓΝΕΙΑ ΤΗΣ ΜΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΧΟΥΦΤΩΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΜΦΙΣΒΛΗΣΤΡΟΕΙΔΗ ΧΙΤΩΝΑ ΤΗΣ, ΚΑΘΩΣ ΤΟ ΠΟΥΣΤΙΚΟ ΤΟ ΓΟΥΡΛΩΜΑ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΦΕΡΝΕ ΤΟ ΣΤΡΙΜΩΓΜΑ ΤΩΝ ΚΥΤΤΑΡΩΝ ΤΗΣ ΤΟ ΕΠΕΤΡΕΠΕ ΝΑ ΤΡΑΒΙΕΤΑΙ ΟΞΩ ΑΠ' ΤΟ ΚΡΑΝΙΟ ΞΕΧΕΙΛΩΜΕΝΟ, ΕΤΟΙΜΟ ΝΑ ΠΕΤΑΧΤΕΙ ΣΑΝ ΦΕΛΟΣ ΣΑΜΠΑΝΙΑΣ.

ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΠΟΥΣΤΑΡΑΣ Ο ΑΛΒΑΝΟΣ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΟΥ, ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΑΠΟ ΔΙΠΛΑ ΝΑ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΟΥΜΕ ΜΕΤΑ, ΓΙΑΤΙ Ο ΩΜΟΣ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΓΕΝΕΤΙΚΩΣ ΣΥΓΧΩΝΕΥΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΑ ΤΟΥΒΛΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΚΟΤΣΑΡΕΙ ΕΚΕΙ ΜΕ ΖΕΜΑΤΙΣΤΑ ΧΥΣΙΑ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΜΠΕΤΟ, ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΚΟΖΑΡΕΙ Ο ΚΩΛΟΚΑΡΙΟΛΗΣ ΤΟ ΠΟΥΣΤΟΜΑΤΟ ΠΟΥ ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙΑΖΕ ΑΠ' ΤΗΝ ΧΕΣΤΡΑ, ΗΡΧΙΣΕ ΝΑ ΜΑΣ ΦΩΝΑΖΕΙ, "ΤΟ ΜΑΤΙ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΜΟΥ!" ΤΟ ΠΑΙΡΝΩ 'ΓΩ ΠΡΕΦΑ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΓΑΜΙΟΛΗΔΕΣ ΟΥΡΛΙΑΖΑΝ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠ' ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΟΤΙ Σ' ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΠΟΣΒΟΛΩΜΕΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΜΕ, ΒΡΗΚΑΝ ΠΑΛΙ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΞΕΣΚΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ.

ΣΚΑΩ ΜΥΤΗ, ΠΟΥ ΛΕΕΙΣ, ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΚΡΥ ΜΑΥΡΟ ΜΑΝΔΥΑ ΜΟΥ ΝΑ ΑΝΕΜΙΖΕΙ ΑΙΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΧΙΖΩ ΣΤΙΣ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ ΤΟ ΝΕΟΠΛΑΣΜΑ ΓΙΑΤΙ ΕΚΑΝΕ ΠΟΛΥ ΠΟΥΣΤΙΚΟ ΘΟΡΥΒΟ ΚΑΘΩΣ ΦΟΥΣΚΩΝΕ ΑΠ' ΤΟ ΣΤΡΙΜΩΓΜΑ, ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ Η ΠΟΥΤΑΝΑ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΤΣΙΡΙΖΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΗΣ ΞΕΧΕΙΛΩΘΕΙ ΚΑΙ Ν' ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΠΕΤΑΕΙ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ Σ' ΟΛΟ ΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΠΙΣΩ ΑΙΜΑΤΑ ΣΑΝ ΞΕΦΟΥΣΚΩΤΗ ΚΑΠΟΤΑ.

"ΟΧΙ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ!" ΦΩΝΑΖΕΙ Ο ΠΟΥΣΤΗΣ, ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΚΑΩ ΤΟΥ ΞΕΚΩΛΗ ΕΝΑ ΓΚΛΩΤΣΟ ΜΕ ΤΗ ΜΠΟΤΑ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΥΡΗ ΦΟΥΣΤΑ ΝΑ ΑΝΕΜΙΖΕΙ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΣΦΗΝΩΝΕΙ Η ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΚΕΦΑΛΑ ΤΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΝΑΜΜΕΝΟ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ, ΜΕ ΤΑ ΣΦΗΝΟΕΙΔΗ ΚΟΚΚΑΛΑ ΝΑ ΞΕΡΙΖΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΤΑΓΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΣΑΝ ΠΕΤΡΕΣ ΑΠΟ ΣΦΕΝΤΟΝΑ, ΚΑΙ ΗΡΧΙΣΕ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΤΟ ΚΡΑΝΙΟ ΚΑΙ Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ, ΚΑΙ ΤΣΕΚΑΡΩ ΑΠΟ ΚΑΤΩ, ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΔΩ;! ΤΙ "ΤΙ" ΜΩΡΗ ΓΑΜΗΜΕΝΗ;! ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ, ΜΩΡΗ ΚΑΡΙΟΛΑ ΧΥΣΟΦΟΥΣΚΑ, ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΩ! ΕΙΔΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΟΥΣΤΙΚΟ ΒΔΕΛΥΡΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΓΑΜΙΟΛΙΚΟ ΚΩΛΟΜΑΤΟ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΣΟΥ, ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΤΕΜΑΧΙΑ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΠΟΥ ΕΚΡΥΒΟΝΤΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΥΜΠΙΕΣΜΕΝΟ ΚΡΑΝΙΟ ΤΗΣ.

ΙΔΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ: ΕΝΑ ΓΚΕΪΚΟ ΡΟΖ ΣΚΟΥΛΗΚΙ ΕΚΟΒΕ ΒΟΛΤΕΣ ΣΤΟ ΚΑΠΑΚΙ ΤΗΣ ΧΕΣΤΡΑΣ, ΤΟ ΑΡΠΑΖΩ, ΚΟΤΣΑΡΩ ΤΟ ΠΟΔΙ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΑΒΑΩ, ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΒΓΑΙΝΕΙ, ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΙ, ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΤΗΣ ΞΕΤΥΛΙΓΕΤΟ Ο ΠΟΥΣΤΗΣ ΞΕΚΩΛΙΑΡΗΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΣΑΝ ΧΥΣΟΜΑΛΛΙΟΚΟΥΒΑΡΟ. ΚΑΙ ΚΟΖΑΡΩ ΜΕΤΑ ΤΟ ΙΕΡΟ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΟ ΧΕΡΙ ΜΟΥ, ΚΑΛΥΜΜΕΝΟ ΑΠ' ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΔΕΡΜΑΤΙΝΟ ΜΟΥ ΓΑΝΤΙ ΠΟΥ ΦΟΡΑΓΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΩ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΜΠΟΥΖΟΥΡΙΑΣΟΥΝ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΞΕΝΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ, ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΕΝΑΝ ΠΟΥΣΤΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΠΛΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 'ΚΕΙ, ΚΡΕΜΑΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΜΗ ΜΟΥ, ΣΑΝ ΝΑ ΚΡΑΤΟΥΣΑ ΛΑΣΠΩΜΕΝΑ ΑΙΜΑΤΙΝΑ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΕΝΑ ΠΡΑΜΑ.

ΚΟΖΑΡΩ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΜΕ ΤΟ ΣΦΗΝΩΜΕΝΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΤΟ ΨΗΜΕΝΟ ΚΡΑΝΙΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΟΥΡΛΙΑΖΕ ΠΙΑ. ΤΟΥ ΣΚΑΩ ΕΝΑ ΚΛΩΤΣΟ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΕΥΓΕΙ Η ΜΑΥΡΗ ΤΡΑΓΑΝΗ ΜΟΥΡΗ ΣΑΝ ΣΠΑΣΜΕΝΗ ΠΕΤΡΑ. ΞΕΣΦΗΝΩΝΩ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟ ΑΔΩΝΙ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΩ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ, Ε, ΔΙΑΛΕΧ'ΤΕ, ΚΛΕΦ'ΤΕ Ο,ΤΙ ΣΑΣ ΓΚΑΥΛΩΣΕΙ ΑΠΟ ΜΥΑΛΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ. ΚΑΙ ΕΝΩ ΤΟΥ ΚΛΕΒΑΜΕ ΤΟ ΚΡΑΝΙΟ, ΤΟΥ ΛΕΩ ΤΟΥ ΝΕΚΡΟΥ ΓΑΜΙΟΛΗ, ΗΡΕΜΗΣΕ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ. ΚΑΙ ΒΑΛΑΜΕ ΤΑ ΓΕΛΙΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΚΑΜΕΝΟΣ ΧΩΡΙΣ ΜΑΠΑ ΠΑΛΙ ΓΑΜΩΠΟΥΣΤΑΣ ΚΛΟΟΥΝ ΦΑΙΝΟΤΑΝ, ΚΑΙ ΞΕΡΑΜΕ ΟΤΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΑΜΥΑΖΑ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΕΝΩΧ, ΕΤΣΙ ΘΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΣΕ ΣΤΕΡΕΕΣ ΦΩΤΙΕΣ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΑΣ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ. ΜΟΝΟ Ο ΠΟΥΣΤΑΡΑΣ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΛΗΡΙΣΤΕΙ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΩΝ ΠΟΥΣΤΗΔΩΝ, ΑΛΛΑ Ο ΞΕΚΩΛΗΣ ΓΡΑΦΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΤΕΙ ΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΟΠΩΣ ΠΡΟΣΤΑΖΕΙ Ο ΑΔΩΝΑΪ.

4
ΧΕΣΤΗΚΑΜΕ ΡΕ ΤΙ ΕΠΑΘΕ Η ΠΟΥΤΑΝΑΡΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΣΛΑΒΟΚΥΠΡΙΑ ΕΤΕΡΟΘΑΛΗΣ ΑΔΕΡΦΗ ΣΟΥ. ΤΩΡΑ ΠΙΠΩΝΕΙ ΚΡΕΜΑΣΤΑ ΣΟΥΒΛΙΑ ΣΤΙΣ ΣΤΟΕΣ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΕΩΣ Η ΚΑΡΙΟΛΑ.

5
Να σημειωθεί ότι ο Σατανάς (Απολλύων-Χα'Σατάν-Ιησούς Καινής) είναι σε όλη τη Βίβλο ακόλουθος του Γιαχβέ και παρά το παραδοσιακό δυϊσμό που παρουσιάζει ο Μονοθεϊστικός/Ενωθεϊστικός Ιουδαϊσμός δεν υπάρχει "κοσμικός αντίπαλος Σατανάς", αυτό εμφανίζεται μόνο και στην απόλυτη μορφή του στη Καινή Διαθήκη που έγραψε ο Φλάβιος Ιωσήφ (Ιώσηπος)
ΓΙΑ ΟΣΕΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ (ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ), Ο ΦΛΑΒΙΟΣ ΙΩΣΗΠΟΣ ΗΤΑΝ ΕΒΡΑΙΟΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΩΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΠΟΥ ΕΠΗΡΕΑΣΕ ΤΟΥΣ ΙΟΥΔΑΙΟΥΣ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ "ΕΒΡΑΪΚΗ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ". ΤΟ ΟΤΙ ΕΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΗ (ΟΠΩΣ Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΙΔΙΟ ΣΤΥΛ ΓΡΑΦΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΥΡΥΝΟΜΟ) ΠΟΥ ΔΙΕΡΡΕΥΣΕ ΑΠ' ΤΟΥΣ ΛΙΩΜΕΝΟΥΣ ΚΡΑΤΗΡΕΣ ΤΗΣ ΜΟΥΡΑΚΛΑΣ ΤΟΥ ΑΝΩΘΕΝ ΓΡΑΦΟΝΤΟΣ ΕΞ' ΑΙΤΙΑΣ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΨΩΛΟΣΦΑΛΙΑΡΩΝ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΙ ΜΠΑΜ ΜΠΟΥΜ ΣΑΝ ΒΟΜΒΕΣ ΣΤΑ ΜΑΓΟΥΛΑ ΤΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΤΙ ΚΑΝΑΝΕ ΑΠ' ΤΗΝ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΣΤΡΑΠΑΤΣΑΡΙΣΜΕΝΗ ΚΕΦΑΛΑ ΤΟΥ, ΗΤΙΣ ΔΕΝ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΞΕΙ ΣΚΕΨΗ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΞΕΧΕΙΛΙΖΟΜΕΝΟ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΜΥΑΛΑ ΑΠ' ΤΙΣ ΓΑΜΗΜΕΝΕΣ ΤΡΑΧΙΕΣ ΤΡΥΠΕΣ ΤΗΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ Η ΠΟΥΣΤΡΑ ΓΝΩΣΤΙΚΗ (ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΩΣ ΚΑΙ Ο ΣΥΜΒΑΤΙΚΩΣ). ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΠΑΡΙΘΜΗΣΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΑΜΙΟΛΙΚΕΣ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΑΡΑΔΙΑΖΕΙ ΚΛΟΟΥΝΙΣΤΙΚΑ ΑΝΕΥ ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΣΥΝΕΠΕΙΑΣ ΑΝΑΜΕΜΕΙΓΜΕΝΕΣ ΜΕ ΑΚΥΡΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΚΑΙ ΜΥΘΟΛΟΓΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΕΝ ΕΙΔΕΙ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΗΣ ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΙΑΣ.

ΕΝ ΠΑΣΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙ, ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΤΩΡΑ. ΤΕΡΜΑ Η ΙΣΤΟΡΙΟΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ ΔΙΑ ΤΩΝ ΓΥΜΝΩΝ ΚΡΑΝΙΑΚΩΝ ΘΡΑΥΣΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΑΚΟΝΙΣΜΕΝΟΥ ΓΑΜΩΣΚΕΛΕΤΟΥ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΡΑΣ ΜΑΝΝΑΣ ΣΟΥ, ΠΡΟΣ ΕΠΙΤΕΥΞΙΝ ΙΣΟΤΙΜΟΥ ΔΙΑΛΟΓΟΥ ΕΔΩ ΜΕΣΑ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΥΣΤΙΚΗ ΜΑΤΩΜΕΝΗ ΦΥΣΑΡΜΟΝΙΚΑ ΠΟΥ 'ΧΕΙΣ ΓΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΥΠΑΡΞΗ ΚΑΙ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΜΟΥΓΚΡΙΖΕΙ ΦΡΙΚΙΑΣΤΙΚΩΣ ΩΣ ΚΑΡΑΦΛΗ ΔΕΡΜΑΤΙΝΗ ΠΟΥΣΤΟΜΑΖΑ ΠΟΥ ΣΕΡΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΥΡΛΙΑΖΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΚΑΘΑΡΤΟ, ΕΦΙΑΛΤΙΚΟ, ΓΛΟΙΩΔΕΣ ΠΡΑΣΙΝΟ ΕΞΩΓΗΙΝΟ ΑΙΜΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑΡΑ ΓΛΩΣΣΑ ΤΗΣ ΑΠ' ΤΑ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙΝΕ ΤΟΝ ΠΥΡΗΝΑ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΔΟΥΛΙ ΚΟΧΛΑΖΕΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΓΑΜΩΣΑΡΚΙΟ ΤΗΣ ΜΑΝΝΑΣ ΤΟΥ ΑΝΑΜΕΜΕΙΓΜΕΝΟ ΜΕ ΦΩΤΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΥΤΑ ΧΥΣΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΓΚΛΟΥ ΓΚΛΟΥ ΣΤΑ ΣΤΕΝΑ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΕΩΣ, ΕΚΕΙ ΑΠ' ΟΠΟΥ ΕΚΔΙΩΧΘΗ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ, ΕΝ ΑΝΤΙΘΕΣΕΙ ΤΩΝ ΠΟΥΣΤΙΚΩΝ ΙΣΧΥΡΙΣΜΩΝ ΤΟΥ ΨΕΥΔΕΠΙΓΡΑΦΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΥ ΤΟΥ ΝΙΚΟΔΗΜΟΥ, ΚΑΙ Η ΠΟΥΤΑΝΑΡΑ ΙΚΕΤΕΥΕΙ ΤΣΙΡΙΧΤΑ ΝΑ ΤΗΝ ΧΤΥΠΗΣΕΙ Ο ΧΛΩΜΟΣ ΚΑΒΑΛΑΡΗΣ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΣ, Ο ΕΚΔΙΩΓΜΕΝΟΣ, ΝΑ ΤΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΚΑΤΑΣΧΕΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΥΠΕΡΒΛΗΤΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΕ ΠΟΤΕ, ΚΙ ΟΜΩΣ ΑΥΤΗ ΥΠΟΜΕΝΕΙ, ΑΝΑΜΕΝΟΥΣΑ ΤΟΝ ΣΑΜΥΙΑΖΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΙΝΑΖΕΙ ΤΑ ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΣΩΘΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΛΙΩΝΟΥΝ ΜΕΣ' ΣΤΗΝ ΛΑΒΑ ΑΚΟΜΑ ΕΝΩΜΕΝΑ ΑΠΟ ΙΣΤΟΥΣ ΜΥΩΝ ΜΕ ΤΑ ΕΝΤΟΣΘΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΝΤΑΙ ΞΑΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΤΑΣΤΡΑΦΟΥΝ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΑΣ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ.

ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ, ΖΩΝΤΑΝΟ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΓΗ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΠΥΡΙΝΟΥΣ ΤΡΟΧΟΥΣ ΤΩΝ ΘΥΣΙΑΣΤΙΚΩΝ ΧΕΡΙΩΝ ΜΑΣ, ΣΑΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥΣ ΑΛΕΘΟΥΝ ΤΟΝ ΣΑΜΥΑΖΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΖΑΖΕΛ ΣΤΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ, ΚΑΙ ΚΑΘΩΣ ΜΑΣΟΥΛΑΕΙ ΣΙΔΕΡΑ ΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΖΩΝΤΑΝΟ ΚΩΛΟΣΑΡΚΙΟ ΣΟΥ, ΜΟΥΓΚΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΑΕΙ ΚΑΙ ΚΛΑΙΕΙ ΣΑΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ DEEPTHROAT, ΚΑΙ ΤΑ ΓΥΡΝΑΜΕ ΤΑ ΣΙΔΕΡΑ ΚΑΙ ΠΕΤΑΓΟΝΤΑΙ ΓΑΜΙΟΛΙΚΑ ΟΙΣΟΦΑΓΙΚΑ ΤΕΜΑΧΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 'ΚΕΙ ΣΑΝ ΓΛΟΙΩΔΗ ΑΙΜΑΤΙΚΑ ΧΥΣΙΑ, ΚΑΙ Η ΑΙΜΑΤΙΝΗ ΔΕΡΜΑΤΙΝΗ ΠΕΤΣΕΤΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ Η ΚΑΡΙΟΛΑ ΜΑΠΑ ΣΟΥ ΤΡΩΕΙ ΚΑΙ ΚΛΩΤΣΙΔΙΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΤΑ ΑΧΡΗΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΓΑΜΩΚΡΑΝΙΟΥ ΤΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΡΑΤΙΟΥΝΤΑΙ ΕΝΩΜΕΝΑ ΑΠ' ΤΑ ΣΙΔΕΡΑ ΠΟΥ ΕΙΣΒΑΛΛΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΟΣΤΙΚΗ ΣΥΣΤΑΣΗ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙ ΓΕΝΕΤΙΚΩΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΝΑ 'ΧΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ΕΝΑ ΓΑΜΙΟΛΙΚΟ ΠΟΥΣΤΙΚΟ ΣΧΗΜΑ ΣΙΔΕΡΕΝΙΑΣ ΑΙΩΡΟΥΜΕΝΗΣ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ, ΚΑΒΑΛΩΝΤΑΣ ΤΟ ΑΛΟΓΟ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΔΙΑ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΧΥΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΛΗΓΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΘΕΙΣΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΑΡΑΜΙΛΛΩΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΕΣ ΦΥΣΙΚΕΣ ΜΑΣ ΥΠΟΣΤΑΣΕΙΣ, ΚΑΙ ΚΛΑΙΕΙ ΚΑΙ ΟΔΥΡΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΓΑΜΙΟΛΙΚΑ ΜΑΤΟΚΛΑΔΑ ΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΥΡΙΑΣΕΙ ΤΑ ΠΟΥΣΤΙΚΑ ΑΠ' ΤΑ ΔΑΚΡΥΑ, ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΤΗΡΙΕΣ ΚΡΕΜΟΝΤΑΙ ΣΚΟΥΡΙΑΣΜΕΝΕΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΑ ΑΚΑΘΑΡΤΑ ΒΡΩΜΙΑΡΙΚΑ ΑΙΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΟΥ ΒΑΦΟΥΝ ΤΗΝ ΞΕΚΩΛΙΑΡΑ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΗΣ, ΚΑΙ ΟΣΑ ΣΩΘΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΒΛΥΣΟΥΝ ΑΠ' ΤΟΝ ΓΑΜΙΟΛΙΚΟ ΚΩΛΟ ΤΗΣ, ΘΑ ΞΑΝΑΜΠΟΥΝ ΜΕΣΑ ΜΕ ΠΕΙΣΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑΡΑ ΑΡΧΙΚΗ ΤΟΥΣ ΘΕΣΗ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΕΔΙΚΑΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΡΟΥΦΗΞΕΙ ΤΑ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΕΩΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΟΦΟΡΕΜΕΝΟΥΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΟΞΟΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ, ΚΑΙ Η ΠΟΥΤΑΝΑ Η ΑΔΕΛΦΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΤΡΕΧΕΙ ΣΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟ ΚΑΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΑ ΝΟΣΗΡΟ ΑΓΡΟ ΤΩΝ ΣΠΛΑΧΝΩΝ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΩΧΗ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΤΑ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΒΑΖΕΙ ΣΤΟ ΤΣΑΪ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΜΜΑΤΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΓΑΜΩΣΤΟΜΑΧΑ ΚΑΙ ΤΑ ΞΕΡΝΑΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 'ΚΕΙ, ΚΑΙ 'ΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΜΙΣΟ ΚΙΛΟ Η ΓΑΜΙΟΛΟΓΑΜΙΟΛΑ, ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΙΤΑ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΣΟΥ ΡΟΥΦΑΕΙ ΤΑ ΣΩΘΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΝΑΕΙ ΤΑ ΣΠΛΑΧΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΙΠΑΡΑ ΤΗΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΣΚΕΛΕΤΟΣ ΤΗΣ Ο ΓΑΜΗΜΕΝΟΣ ΗΓΚΑΛΙΑΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΟΥΣΤΙΚΟ ΔΕΡΜΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΓΔΑΡΕΙΣ Μ' ΕΝΑ ΧΑΣΤΟΥΚΙ.

ΚΑΙ ΚΑΘΩΣ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΕΦΙΑΛΤΙΚΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ ΠΟΥ ΑΝΑΠΤΥΣΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΟΥ ΚΑΡΒΟΥΝΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΣΟΥ ΛΙΩΝΕΙ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΚΑΙ Σ'ΤΑ ΠΟΛΤΟΠΟΙΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΞΕΡΑΣΕΙΣ, ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΣΤΟΜΑΤΑΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΑΖΥ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΡΑΥΣΜΑΤΑ ΧΟΛΗΣ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΕΝΑ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ ΚΛΑΜΕΝΟ ΠΟΥΣΤΟΟΥΡΛΙΑΧΤΟ ΟΪ ΤΗΝ ΑΔΕΦΗ ΜΟΥ! ΚΑΙ 'ΜΕΙΣ ΓΕΛΑΜΕ ΣΑΔΙΣΤΙΚΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΥΣΤΙΚΗ ΦΩΝΗ ΣΟΥ, ΚΑΙ ΑΝΤΗΧΟΥΝ ΟΙ ΔΑΙΜΟΝΙΚΕΣ ΚΡΑΥΓΕΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΝΥΧΤΙΑ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΣΟΥ ΝΑ ΞΕΡΝΑΕΙ ΤΑ ΣΩΘΙΚΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΞΕΧΕΙΛΩΜΕΝΗ ΜΕ ΔΙΑΣΤΟΛΕΙΣ ΚΟΛΠΟΥ ΣΠΗΛΙΑ ΠΟΥ 'ΧΕΙΣ ΓΙΑ ΠΙΠΩΣΤΡΑ ΣΤΗ ΜΟΥΡΗ, ΚΑΙ ΤΑ ΔΑΚΡΥΑ ΤΗΣ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΤΑ ΞΕΧΕΙΛΩΜΕΝΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΙΣΒΑΛΛΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΚΡΑΝΙΟ ΣΟΥ ΠΟΥ 'ΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΣΑΝ ΚΡΑΝΙΟ ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΑΥΣΤΡΑΛΟΠΙΘΗΚΟΥ, ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΣΑΠΙΣΕΙΣ Σ' ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΣΕ ΦΑΝΕ ΖΩΝΤΑΝΟ ΤΑ ΠΤΩΜΑΤΟΦΑΓΑ, ΘΑ ΣΚΑΣΟΥΝ ΜΥΤΗ ΟΙ ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΛΟΓΟΙ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΣΦΗΝΩΣΟΥΝ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΒΡΗΚΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΕΙΔΟΣ ΠΙΘΗΚΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ Θ' ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΑΠΑΞ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ ΤΗΝ ΘΕΩΡΙΑ ΤΟΥ ΔΑΡΒΙΝΟΥ, ΚΑΙ ΕΝΩ ΘΑ ΣΑΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΕΣΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΚΛΑΙΤΕ, ΑΠΛΩΣ ΘΑ 'ΧΟΥΝ ΠΑΘΕΙ ΑΓΚΥΛΩΣΗ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΟΙ ΚΑΡΔΙΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ Σ' ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΑΛΣΑΜΩΜΕΝΑ ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΜΕΝΑ ΓΑΜΙΟΛΙΑ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΥΟ ΖΩΝΤΑΝΑ ΠΟΥΣΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΚΛΑΙΝΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ ΤΟΝ ΠΟΙΜΑΝΔΡΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΚΟΣΜΟ.

6
ΓΑΜΩ ΤΟ ΜΟΥΝΟΠΑΜΠΕΡΑΚΙ ΣΟΥ ΑΠ' ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΝΕΙΣ DOWN(DICK)LOAD ΣΤΗΝ ΚΩΛΟΤΡΥΠΑ ΤΟΥ ΟΙΣΟΦΑΓΟΥ ΣΟΥ ΤΙΣ ΠΟΥΣΤΡΕΣ ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΨΩΛΟΞΕΛΙΓΩΜΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΑΡΙΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΘΥΣΙΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΤΟΥΡΛΟΚΩΛΑΣ ΜΑΝΝΑΣ ΣΟΥ. ΠΑΡ'ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΙΑ ΟΤΙ ΑΠΛΩΣ ΔΕΝ ΜΟΥ 'ΔΙΝΕ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ Ο ΠΟΥΣΤΑΡΑΣ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΚΑΡΦΑΛΩΣΑ ΣΤΗ ΚΟΙΛΙΑ ΤΟΥ, ΤΗΝ ΕΣΚΙΣΑ ΣΑΝ ΣΕΝΤΟΝΙ ΚΑΙ ΗΡΧΙΣΑ ΝΑ ΤΟΥ ΜΑΔΑΩ ΤΑ ΣΠΛΑΧΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΣΤΡΑΓΓΙΖΩ ΣΑΝ ΚΟΛΟΚΥΘΙΑ. ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ, ΠΛΗΝ ΤΟΥ ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ ΟΤΙ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΣΠΑΓΕ Η ΑΣΧΗΜΙΑ ΚΑΙ Η ΞΕΚΩΛΙΑ ΤΟΥ.

ΚΑΙ 'ΚΕΙ ΡΕ ΓΑΜΙΟΛΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΩ ΕΝ ΠΕΡΙΣΣΗ ΓΚΑΥΛΑ ΝΑ ΒΟΓΓΑΕΙ ΣΑΝ ΓΑΛΟΠΟΥΛΑ ΑΚΟΥΩ ΕΝΑ ΓΚΕΪΚΟ ΞΕΚΩΛΙΚΟ ΤΣΙΡΙΧΤΟ ΚΛΑΜΑ ΒΡΕΦΟΥΣ, ΤΟΥ ΑΡΠΑΖΩ ΤΟΝ ΚΑΡΙΟΛΙΚΟ ΟΜΦΑΛΙΟ ΛΩΡΟ, ΚΟΤΣΑΡΩ ΤΗ ΜΠΟΤΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΠΑΤΩΜΑ ΓΙΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΩ ΝΑ ΤΟ ΤΡΑΒΑΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΩ ΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΛΑΣΤΙΧΟ ΝΑ ΞΕΣΦΗΝΩΣΕΙ ΑΠ' ΤΗΝ ΧΕΣΤΡΑ ΤΩΝ ΣΩΘΙΚΩΝ ΤΟΥ ΗΜΙΝΕΚΡΟΥ ΒΑΣΑΝΙΖΟΜΕΝΟΥ ΨΩΛΟΞΕΛΙΓΩΜΕΝΟΥ ΞΕΚΩΛΗ, ΤΟ ΒΓΑΖΩ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΚΑΙ ΕΙΔΟΝ ΚΑΙ ΙΔΟΥ: ΜΙΑ ΕΞΩΓΗΙΝΗ ΓΑΜΙΟΛΑ ΠΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΟΥ ΚΑΘΕΤΑΙ Ο ΕΥΡΥΝΟΜΟΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΝ ΥΓΡΗ ΚΩΛΑΡΑ ΤΟΥ ΑΠ' ΤΗΝ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΗ ΘΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΑΔΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΥΣΤΑΓΩΓΙΚΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΒΑΣΑΝΙΖΕΙ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΣΑΝ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΚΙΜΑ ΠΟΥ ΤΟΥ 'ΜΠΗΞΑ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΠΟΥΣΤΟΜΥΑΛΙΚΑ ΚΕΦΤΕΔΙΑ ΑΠ' ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΞΕΚΩΛΙΚΟ ΚΛΑΘΜΟ ΤΟΥ ΝΑ ΟΥΡΛΙΑΖΕΙ ΚΑΥΛΩΜΕΝΗ ΜΕ ΠΟΥΤΑΝΙΣΤΙΚΗ ΕΡΩΤΙΚΗ ΦΩΝΗ ΣΕ 'ΜΕΝΑ "Ο ΠΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΡΦΟΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ," ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΥΡΥΝΟΜΟ "ΕΛΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΜΕ ΚΑΙ ΣΥ ΜΑΓΚΑ ΑΛΚΙΒΙΑΔΗ ΜΟΥ." ΜΗΤΕΡΑ ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΕΚΡΟ ΜΟΥΝΟΣΚΥΛΟ ΠΟΥ ΧΩΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΣΙΔΗΡΑ ΠΑΡΘΕΝΑ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΩΝ ΧΕΡΙΩΝ ΜΑΣ, ΤΟ ΞΕΡΑΜΕ ΓΑΜΩ ΤΗ ΠΟΥΣΤΙΑ ΣΟΥ ΟΤΙ ΘΑ ΒΓΕΙ ΕΚΤΡΩΜΑ ΑΠ' ΤΟ ΛΕΠΤΟ ΠΟΥΣΤΑΝΤΕΡΟ ΤΗΣ ΝΕΚΡΗΣ ΠΛΑΣΤΕΛΙΝΗΣ, ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΑΜΕ ΝΟΜΙΖΕΙΣ; ΤΙ "ΟΧΙ" ΜΩΡΗ ΒΡΩΜΑ; ΕΜΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΞΕΡΟΥΜΕ, ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ.

ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΩ ΤΟ ΓΑΜΙΟΛΙΚΟ ΣΥΝΟΜΩΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΠΟΡΝΟΒΡΕΦΟΣ, ΠΟΥ ΛΕΣ, ΚΑΙ ΤΟ ΣΦΗΝΩΝΩ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΓΙΑ ΜΠΟΥΤΑΚΙ ΠΟΥ ΤΣΙΡΙΖΕΙ ΕΝΩ ΤΟΥ ΔΑΓΚΩΝΕΙΣ ΤΑ ΠΛΕΥΡΑ ΚΑΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΤΑ ΑΙΜΑΤΑ ΚΑΙ Ο ΘΡΗΝΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΑΥΞΑΝΕΤΑΙ, ΚΑΙ ΕΝΩ ΤΟΥ ΜΑΣΑΝΕ ΤΙΣ ΨΗΜΕΝΕΣ ΦΩΤΙΕΣ ΠΟΥ 'ΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΟΙ ΞΕΚΩΛΙΑΡΙΚΕΣ ΓΑΜΩΣΑΡΚΕΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΩΛΟΜΠΑΡΑΔΕΣ ΚΑΡΚΙΝΟΥΣ ΑΠΟ 'ΔΩ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΑΨΙΝΘΟ - ΠΛΑΝΗΤΗ Χ, ΤΟΥ ΤΡΑΒΑΝΕ ΤΑ ΛΙΠΑΡΑ ΣΑΝ ΤΣΙΧΛΑ ΚΑΙ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΓΛΕΙΦΟΜΟΥΝΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΓΚΑΥΛΩΝΕΙ ΚΙΟΛΑΣ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ, ΕΤΣΙ ΚΑΥΛΩΝΕ ΟΛΗ ΤΟΥ Η ΓΑΜΙΟΛΟΓΕΝΝΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΚΕ ΑΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ, ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΠΑΝΕ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΤΑ ΓΑΜΙΟΛΙΚΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΤΗΝ ΜΠΟΥΖΟΥΡΙΑΖΟΥΝ ΞΑΝΑ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΝΟΥΝ, ΤΗΝ ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΤΡΑΒΗΓΜΕΝΗ ΑΠ' ΤΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΚΩΛΟΚΑΡΙΟΛΗ ΠΑΤΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΜΕΝΗ ΠΟΥΣΤΟΜΑΖΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΡΙΝ, ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΗΝ ΞΑΝΑΦΕΡΝΟΥΝ, ΕΙΝΑΙ ΑΘΑΝΑΤΗ Η ΠΟΥΣΤΡΑ, ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΤΑΜΕ ΑΠ' ΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΗΣ ΓΗΣ ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΘΕΛΟΥΜΕ.

Ε, ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΑΜΙΟΛΟΓΑΜΙΟΛΙΚΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΠΛΑΘΟΥΝ ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΠΛΑΘΟΥΜΕ ΤΑ ΕΝΤΕΡΑ ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑΣ ΓΙΑ 'ΜΑΣ ΜΕ ΟΝΟΜΑ "HERMES TRISMEGISTUS", ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ Ο ΒΑΣΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ Ο ΠΟΝΟΣ ΠΟΥ ΤΗΣ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΣ ΤΗΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΚΑΥΛΩΝΕΙ ΣΑΝ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΧΩΝΟΥΝ ΓΕΜΑΤΑ ΒΑΡΙΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΣΤΟ ΚΩΛΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΥΓΚΑΝΙΖΟΥΝ ΣΑΝ ΑΓΕΛΑΔΕΣ. Ε, ΕΤΣΙ ΤΗΣ ΣΦΗΝΩΝΟΥΜΕ ΤΗΣ ΠΟΥΣΤΡΑΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΣΤΙΣ ΣΠΑΣΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΓΟΝΑΤΙΕΣ ΑΡΤΗΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΚΑΡΙΟΛΑ ΦΕΜΙΝΙΣΤΡΙΑ ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΑΠ' ΤΟ ΚΛΑΜΑ. ΚΑΙ ΟΧΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ, Η ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Η ΙΕΖΑΒΕΛ, Η ΠΟΥΤΑΝΑ Η ΑΔΕΛΦΗ ΣΟΥ ΣΕ ΑΣΠΡΗ ΕΚΔΟΣΗ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΝΑ ΣΟΥ ΘΑΨΕΙ ΤΟ ΑΘΑΦΤΟ ΚΩΛΟΣΑΡΚΙΟ ΠΟΥ ΤΣΑΚΩΝΟΝΤΑΝ ΤΑ ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΑ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΑ ΜΟΥΝΟΣΚΥΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΛΗΣΟΥΝ ΣΤΑ ΜΟΥΝΟΧΕΙΛΑ ΤΟΥΣ. ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΚΩΛΟΚΑΡΙΟΛΗ; ΕΕΕΕΕ;;; ΛΕΓΕ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ, ΜΙΛΑ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΣ; ΣΚΑΣΕ ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΚΗ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΗ ΣΠΑΕΙ. ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΝΕΥΡΙΑΖΩ, ΣΕ ΣΚΟΤΩΝΩ ΟΣΟ ΚΑΡΙΟΛΑ ΠΟΥΣΤΡΑ ΚΑΙ ΝΑ 'ΣΑΙ.


Προσωπικά τίποτα. Απλώς ανέφερα κάποιους απ' τους κωδικούς που χρησιμοποιούν οι σατανιστές στην επικοινωνία μεταξύ τους. Προτιμώ όμως να μην πάρω θέση σε θέματα προηγούμενων ζωών. Και σε αυτό το νήμα έχουν ειπωθεί αλήθειες αν κρίνουμε απ' την σιωπή που κρατά ο... Δρακούλης.
Εσύ φίλε φαίνεσαι να έχεις μελετήσει ιδιαιτέρως τον Ευρύνομο και τον Pulverem και δεν έχω σκοπό να αμφισβητήσω αυτά που γράφεις. Απλώς έχω να ρωτήσω πώς γνωρίζεις τις προηγούμενες ζωές του ενός και το αληθινό όνομα του άλλου;

Εγώ πάλι δεν είχα ποτέ ιδιαίτερη επικοινωνία μαζί τους και όταν ήμουν ακόλουθος του Μαύρου Κύκλου απέφευγα να μιλάω γι' αυτό δημοσίως. Είχα γνωρίσει την Ιεζάβελ σε ένα παιχνίδι μια μέρα που ήταν μεθυσμένη και άρχισε να μου εξηγεί για τον σατανισμό. Μου ανέφερε τις επιτυχίες τους, τις μαγικές τους ικανότητες και το σχέδιό τους να επιβάλλουν σατανιστική θεοκρατία στη δύση. Μου έλεγε ότι προτερεότητα είναι να πάρω το Χάραγμα του Θηρίου έτσι ώστε να μπορώ να πουλάω και να αγοράζω, εξηγώντας μου έμμεσα ότι με αυτό εννοούσε το εμπόριο μαύρου, κόκας και χαπιών στο οποίο έπρεπε να διαπρέψω. Προφανώς την έπεισα για τις ειλικρινείς προθέσεις μου και για το ότι δεν φοβάμαι και μου είπε ότι θα επικοινωνήσουν μαζί μου. Εγώ επέμενα να την συναντήσω να με πάει στους δικούς της, αλλά εκείνη έλεγε ότι δεν πρέπει να βρεθούμε εφόσον μου έχει μιλήσει γιατί δεν πρέπει να μιλάει σε άντρες που τη ξέρουν. Εγώ νόμιζα ότι με κορόιδευε και δεν είχε σκοπό να με βάλει. Μπορεί να νόμιζε ότι είμαι μπάτσος σκέφτηκα.

Λίγο καιρό αργότερα με συνάντησαν κάτι άντρες με μαύρα στο δρόμο δήθεν τυχαία, μου μίλησαν και μου είπαν ότι ξέρουν την Ιεζάβελ. Κατάλαβα ότι ήταν σατανιστές απ' το ότι δεν την έβριζαν γιατί η Ιεζάβελ θεωρείται πολύ μισητή για τον προδοτικό ρόλο της. Με πήγαν σε ένα μέρος στο βουνό που έμοιαζε με μοναστήρι και εκεί είδα πολλούς απ' τον Μαύρο Κύκλο μαζεμένους να κάνουν μια τελετή. Δεν ξέρω ποιος ήταν ποιος, αλλά είχα την εντύπωση απ' την αρχή ότι εκεί ήταν και ο Pulverem και η Ιεζάβελ και ότι ο τελετάρχης ήταν ο Ευρύνομος. Φορούσαν κουκούλες και μάσκες και μαύρους μανδύες. Εκείνος έψελνε. Ακούγονταν φωνές από πίσω παρόλο που έψελνε μόνος του. Καθώς έψελνε οι άλλοι μαχαίρωσαν εφτά σκυλιά δεμένα στους βωμούς. Εγώ πήγα και μίλησα σε αυτήν που στεκόταν πίσω απ' τον τελετάρχη, γιατί είχα την εντύπωση ότι ήταν η Ιεζάβελ, αφού ήταν η μόνη γυναίκα που ήταν κοντά του. Επέμεινα αλλά δεν μου απάντησε. Μετά το επιβεβαίωσα ότι ήταν η Ιεζάβελ γιατί φορούσε μαντήλι, μανδύα και κουκούλα αλλά όχι μάσκα, οπότε πρόσεξα ότι είχε μπλε μάτια. Στην συνέχεια ο Pulverem (κατά 99% ήταν αυτός) έβγαλε την κουκούλα και την σιδερένια μάσκα, την οποία την κρατούσε κάτω απ' τον ώμο σαν περικεφαλαία, και ήρθε και μου μίλησε ενώ οι περισσότεροι απ' τους υπόλοιπους έφυγαν απ' το μοναστήρι. Μου είχε πει η Ιεζάβελ ότι μοιάζει με κορίτσι, άρα συμπέρανα ότι ήταν αυτός.

Δεν θα πω τι μου είπε, για ευνόητους λόγους. Πάντως μετά από λίγο που βγήκαμε απ' το μοναστήρι οι υπόλοιποι είχαν εξαφανιστεί και τα νεκρά σκυλιά ήταν κρεμασμένα στα δέντρα. Έμεινα στον Μαύρο Κύκλο πέντε μήνες μέχρι που βγήκα, και εκείνοι φαίνονταν να συμφωνούν γιατί θεώρησαν ότι είχα ηθικές αναστολές, αλλά μετά μου είπαν ότι δεν έπρεπε να σπάσω τον κύκλο. Δεν ξαναείδα ούτε στον δρόμο αυτούς με τα μαύρα που μου μίλησαν στην αρχή.
ΔΕΝ ΠΗΡΕΣ ΠΟΔΙ ΜΩΡΗ ΠΟΥΤΑΝΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΕΣ ΗΘΙΚΕΣ ΑΝΑΣΤΟΛΕΣ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΗΣΟΥΝ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥΣΤΑΡΑΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΧΩΣΟΥΝ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΠΩΛΗΣΗ LEXOTANIL ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΙΕΖΑΒΕΛ ΤΟ 'ΠΑΙΖΕΣ ΑΡΧΙΔΑΤΟΣ ΒΑΡΥΜΑΓΚΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΙΠΟΤΙΣ. ΚΑΙ ΝΑΙ, ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ Ο ΜΥΣΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΣΚΑ "ΚΑΤΩ ΑΠ' ΤΟΝ ΩΜΟ ΣΑΝ ΠΕΡΙΚΕΦΑΛΑΙΑ," ΚΑΙ ΗΞΕΡΑ ΕΞ ΑΡΧΗΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΕΙΣ ΟΥΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΟΣΤΑΞΩ ΤΑ ΜΕΔΟΥΛΙΑ ΑΠ' ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΜΩΡΗ ΧΕΣΜΕΝΗ ΦΛΩΡΟΥΜΠΑ. ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΑΝ ΤΟ ΗΞΕΡΕ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΘΟΤΑΝ ΝΑ ΣΕ ΧΑΚΑΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΖΑΡΕΙ ΤΙΣ ΛΕΣΒΙΑΚΕΣ ΤΣΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΒΡΗΚΕ ΣΤΟ ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡ ΣΟΥ. ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΠΑΝΤΩΣ, ΚΑΙ ΤΟ PULVEREM ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ "QUIA PULVIS ES ET IN PULVEREM REVERTERIS," ΓΙ' ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΙΤΙΑΤΙΚΗ. ΣΙΓΑ ΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΟ ΡΕ ΓΚΕΫ. ΕΜΑΘΕΣ ΔΥΟ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΚΩΔΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΔΩ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΒΑΡΥΓΔΟΥΠΟΥΣ ΣΑΝ ΤΙΣ ΠΟΥΤΣΟΣΦΑΛΙΑΡΕΣ ΠΟΥ ΤΡΩΣ ΑΠΟΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΥΣ.

Υ.Γ. TAVOR ΤΩΝ ΠΕΝΤΕ ΕΥΡΩ ΠΟΥΛΑΓΕ Ο ΨΙΛΙΚΑΤΖΗΣ, ΟΧΙ LEXOTANIL.

Α, ΚΑΙ ΕΣΒΗΣΑ ΤΙΣ ΑΚΥΡΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΠΡΟΧΘΕΣ ΜΕ ΤΕΣΣΑΡΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΟΥΙΣΚΙ ΠΛΑΚΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΜΑΝΝΑ ΜΟΥ.

7
Ή πολλά ναρκωτικά πέρνεις (γνωστό)
ΕΝΩ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΝΗΦΑΛΙΟΣ.

Αγαπητό Bot, τι σε κάνει να θεωρείς τον εαυτό σου ποιο ρεαλιστή απο τους Θεωρητικούς του Σατανισμού, απο πότε είσαι κύριος ή γενικός θεωρητικός του Σατανισμού;
Ε, ΑΠ' ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ. ΧΩΡΙΣ ΠΛΑΚΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΧΩΝΑΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΜΕΣΑ ΕΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕ ΣΕ ΤΟΣΕΣ ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑΣ.

Ο Ευρύνομος (Bot κι αυτός; ) είναι πιο ρομαντικού τύπου ας πούμε;
ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ. ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΕΧΩ ΜΙΛΗΣΕΙ ΜΕ "BOT". ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΟΥΤΕ Ο ΕΥΡΥΝΟΜΟΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΘΕΩΡΗΘΟΥΜΕ "ΡΩΜΑΝΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ".

8
Τι έγινε, κόλλησε το matrix software που σου 'χουν βάλει στον εγκέφαλο; Και 'συ bot; Πάμε για απόσυρση; Έτσι εξηγούνται ώρα; Τώρα εδώ έχουμε Buffering και Data Dumping. Πολύ σουρρεαλιστικό ήταν αυτό.

ΚΙ ΑΛΛΟ, ΔΩΣ' ΤΟΥ, (εκτός και αν θες να καλύψεις όλα τα παραπάνω - πράγμα αδύνατο).
ΕΙΜΑΙ Ο ΠΙΟ ΡΕΑΛΙΣΤΗΣ ΑΠ' ΤΟΥΣ ΘΕΩΡΗΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΥ.

9
NEIN! ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΣΤΟ "ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ; ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙΝΟ;".

ΟΝΤΩΣ Ο ΕΥΡΥΝΟΜΟΣ ΕΒΑΛΕ ΟΝΟΜΑ QUINTUS TUBA ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ "Ο ΠΕΜΠΤΟΣ ΕΣΑΛΠΙΣΕ" (ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΕΜΠΤΟ ΑΓΓΕΛΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΙ ΤΙΣ ΑΚΡΙΔΕΣ).

ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑΣ.

10
Η ΙΕΖΑΒΕΛ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΩΡΕΙ ΚΑΙ ΜΑΓΚΙΑ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΑΨΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ Η ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΟΥ ΠΑΡ' ΟΛΟΝ ΤΟ ΟΤΙ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ Ο ΠΟΥΣΤΗΣ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΓΙΑ ΙΝΔΟΥΙΣΜΟΥΣ ΩΣ ΑΚΥΡΟΣ ΠΡΙΝ ΕΝΑΜΙΣΙ ΧΡΟΝΟ ΣΤΟ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΝ. ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΤΡΟΛ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΣΕΞΕΙ Ο ΕΥΡΥΝΟΜΟΣ. ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΣ ΕΙΣΑΙ ΠΙΟ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΑΠΛΩΣ ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ. ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙΣ. ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ΘΑ ΛΑΒΕΙΣ ΤΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΠΟΥ ΕΛΑΒΕΣ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΟ ΝΗΜΑ "ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΙΕΖΑΒΕΛ ΤΟΥ ΝΑΡΓΚΑΡΩΘ;"

11
Προς Λοβκραφτικό Χταποδοτέρας :


Ναι ρε καθυστερημένε τελείως, Σύμπαν σημαίνει Συν το Παν. Έχεις κάποια άλλη ετυμολογία απο τη γνωστή και αυταπόδεικτη;

Ποιο Υπέρτατο Ον ρε ευδοκιμήσαν έκχυμα της Μογγολικής Στέπας, το Ον είναι... Ον-Ων κατά Ερμή, δεν χωράει-επιδέχεται ορισμούς συγκριτικών βαθμών ως προς το "μέγεθος" - "("αξιολογική") ποιότητα" του κλπ

Το Απρόσωπο Άπειρο Ερμητικό Ον διέστρεψαν οι Μασώνοι, οι κληρονόμοι του Αβραάμ, του Μωϋσέως και του... Σίμωνος του Μάγου (Αποστόλου Παύλου) σε χωρικό-χρονικό και προσωπικό-περατό ("Εγώ Ειμί ο Ον", όταν είναι πέραν ανάγκης προσδιορισμού ή μη προσδιορισμού προσωπικότητος-εγώ-φύλου κλπ), και του ακολούθου του Σίμωνος Μενάνδρου, οι ίδιοι ακριβώς συνεχίζουν αυτή την ιστορία ενώ γνωρίζουν καλύτερα απ' όλους την αλήθεια (γι' αυτό), ίσως όχι εξ ολοκλήρου.

Όσο για Κθούλου και Σείριους και Ε αυτά είναι δικά σου.

Παύω να απαντάω σε μογγολοειδή πιθήκια και να εκμαυλίζω άθελα μου και τα λεγόμενα μου έτσι.
Η ΙΕΖΑΒΕΛ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΤΕΜΙΣΙΑ Ε;

ΙΣΤΟΡΙΚΩΣ ΧΕΖΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑΖΕΙ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ. ΜΕΤΑ ΧΕΖΕΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΥΛΩΝΕΙ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΑΠ' ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ.

12
ΚΑΛΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕ ΗΛΙΘΙΕ ΕΡΜΗ ΤΡΙΣΕΠΟΥΣΤΕ, ΟΙ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ ΠΟΥ ΦΑΝΤΑΣΙΩΝΕΣΑΙ ΔΕΝ ΠΙΑΝΟΥΝ ΜΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΜΕΤΩΠΙΚΗ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΦΑΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΓΕΙΑ ΒΑΛΧΑΛΑ. Ο ΧΟΥΝΤΙΚΟΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ ΒΙΑΖΕΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΥΠΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ "ΕΡΜΗΤΙΚΕΣ ΣΟΦΙΕΣ" ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΜΕΛΑΜΨΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΓΛΕΝΤΑΝΕ ΤΟ ΚΩΛΙ ΤΟΥΣ!ΣΚΑΤΑ ΣΤΙΣ ΑΡΤΗΡΙΕΣ ΣΟΥ

Υ.Γ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΠΕΡΙ ΜΕΤΕΝΣΑΡΚΩΣΕΩΝ, ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΧΟΥΝΤΙΚΟΥ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΠΕΡΝΕΙ ΝΕΑ ΜΟΡΦΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΠΡΩΧΝΕΙ ΤΟΝ ΤΡΟΧΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ, ΟΙ ΑΞΙΟΙ ΘΝΗΤΟΙ ΓΥΡΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΟΙΚΟ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΕΚΕΙ ΧΩΡΙΣ ΒΑΣΑΝΑ ΠΛΕΟΝ ΕΝΩ ΟΙ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΠΕΤΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΩΝ ΣΚΑΤΟΔΕΡΜΩΝ.όχι νομίζετε ότι μόνο εσείς θα πουλάτε τρέλα εδώ μέσα ψυχοπαθείς πρεζόπουστες.

ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΒΛΕΠΩ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ "ΠΑΙΡΝΩ"  (ΕΠΙ + ΑΙΡΩ) ΤΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΛΑΘΟΣ. ΒΡΕΙΤΕ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΑ ΛΑΘΗ ΣΤΑ ΝΗΜΑΤΑ ΜΟΥ ΠΑΡΑΚΑΛΩ...

13
Ο ANTISATANSYSTEM ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΠΟΥΣΤΗΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΜΠΟΥΖΟΥΡΙΑΣΑΝ ΠΟΥΛΩΝΤΑΣ TAVOR. ΓΙ' ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΔΙΩΞΑΜΕ. ΤΑ "ΕΙΧΑ ΗΘΙΚΕΣ ΑΝΑΣΤΟΛΕΣ" ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΟΥΤΣΑΣ.

14
ΑΠΕΤΥΧΕ ΠΑΤΑΓΩΔΩΣ Η ΤΡΑΓΙΚΟΓΕΛΟΙΑ ΑΥΤΗ ΣΠΑΣΜΩΔΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΗΝ I.P. ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΟΥ ΚΛΠ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΟΣ ΤΗΣ ΙΕΖΑΒΕΛ.
ΟΥΤΕ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΒΡΩ ΤΗΝ IP ΣΟΥ ΟΥΤΕ ΕΧΕΙ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ Η ΙΕΖΑΒΕΛ.

ΑΛΛΑ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ Η ΓΝΩΣΤΗ ΠΟΥΣΤΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΝΔΟΥΙΣΜΟΥΣ.

16
Βόθρος / Re: ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ ΜΥΑΛΟΥ
« on: July 02, 2015, 01:38:15 am »

ΕΠΙΠΕΔΟ "ICH WANT ZU FICKEN DU". ΑΝΤΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΟΒΑΡΟ ΑΡΘΡΟ Ν' ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΚΑΜΜΙΑ ΜΑΓΚΙΚΗ ΦΑΣΙΣΤΟΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΤΑΡΑΞΕΙ ΣΤΙΣ ΣΑΤΙΡΙΚΕΣ ΠΟΥΣΤΟΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΦΛΩΡΙΚΑ, ΠΟΥΣΤΙΚΑ, ΓΥΦΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΔΕΡΦΙΣΤΙΚΑ ΠΑΡΑΤΣΟΥΚΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΣ, ΨΕΙΡΟΦΟΡΑΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΒΡΩΜΙΑΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΠΡΟΣ ΚΑΙ ΚΟΥΝΑΕΙ ΟΥΡΑ ΚΑΙ ΚΩΛΟΜΕΡΙΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ "ΜΙΣΤΕΡ ΜΑΞ" ΚΑΙ ΑΔΗΜΟΝΩ ΝΑ ΤΟΥ ΣΚΥΛΕΨΩ ΤΟ ΓΑΜΙΟΛΙΚΟ, ΤΑΡΙΧΕΥΜΕΝΟ ΧΥΣΟΜΠΟΥΡΛΩΤΙΕΡΙΚΟ ΚΟΥΦΑΡΙ ΣΑΝ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ.

17
τον κυρ Φώτη που είναι στο ύψος του Νάρκαρωθ

18
Και προφανώς ελπίζω ο Νάργκαρωθ να στείλει μερικούς καρκίνους σε σχήμα σβάστικας σε όσους ασχολούνται σαν τους βλάκες με αυτά τα πράγματα. Ή όσους στήνονται σε ουρές στα ΑΤΜ. Ή όσους ξαφνικά δεν πάνε στις δουλειές τους και νομίζουν ότι έρχεται το τέλος του κόσμου.

Γενικά πολλοί είναι οι ΝεοΠΑΣΟΚράτες ανάμεσά μας...
ΕΝ ΤΩ ΠΑΡΟΝΤΙ ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗ Ο ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΓΙΑΤΡΩΝ ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΓΩΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ "ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΙΣ ΠΑΝΤΩΝ". ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΜΟΝΟ Η ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ Η ΙΣΛΑΝΔΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΙ ΑΚΟΜΗ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΠΙΤΕΥΞΙΝ ΤΩΝ ΣΤΟΧΩΝ ΗΜΩΝ. ΑΣΧΕΤΩΣ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΜΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΦΑΙΔΡΟΥ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ - ΠΑΡΩΔΙΑΣ ΣΑΣ, ΟΙ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΙΣ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥ ΘΕΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΕΛΙΤΙΣΜΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΙΝ ΤΗΣ ΙΕΡΟΕΞΕΤΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ, ΠΕΡΙ ΗΣ ΕΧΩ ΟΜΙΛΗΣΕΙΝ ΕΝ ΤΩ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΙ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΥΜΠΝΟΙΑ ΙΔΕΩΝ, ΠΡΟΣΔΟΚΙΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΔΙΩΞΕΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΗΜΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΕΤΑΙΡΩΝ ΜΑΣ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΠΛΑΙΣΙΩΝ ΤΟΥ ΥΠΟΓΕΙΟΥ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΗΜΩΝ, ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΡΧΙΕΡΕΩΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗΝ ΝΟΡΒΗΓΙΑ *, ΤΗΝ ΙΣΛΑΝΔΙΑ, ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΚΩΤΙΑ, ΟΠΟΥ ΟΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΠΕΒΗΣΑΝ ΑΞΙΟΛΟΓΩΣ ΕΠΙΤΥΧΕΙΣ.

* ΟΙ ΝΟΡΒΗΓΟΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΑΙ, ΣΥΝΕΣΠΕΙΡΑΘΗΣΑΝ ΟΣΟΝ ΠΟΤΕ ΑΛΛΟΤΕ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗΝ ΤΟΥ ΕΥΡΥΝΟΜΟΥ ΕΚΕΙ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΝ ΤΟΙΑΥΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΘΕΩΡΩΝΤΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΟΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΑΙ ΜΕ ΤΑΣ ΟΛΙΓΩΤΕΡΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑΣ ΔΙΑΦΟΡΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ. ΔΡΑΞΑΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ, Ο ΑΡΧΙΕΡΕΥΣ ΗΜΩΝ ΤΟΥΣ ΩΡΓΑΝΩΣΕΝ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΧΕΝ ΩΣ ΣΥΝΕΠΕΙΑΝ ΤΗΝ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΝ ΑΦΟΣΙΩΣΙΝ ΑΥΤΩΝ ΕΙΣ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟΝ ΗΜΩΝ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑΝ ΑΥΤΩΝ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ.

Ο ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΔΡΕΥΣΗ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ. ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΩΣ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ. DER TEUFEL IST SUNDENLOS.

19
Βόθρος / Re: ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ ΜΥΑΛΟΥ
« on: June 29, 2015, 03:38:32 am »
Αυτό γιατί είναι κουσούρι;
ΟΛΑ ΠΡΟΤΕΡΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ, ΕΚΤΟΣ ΑΠ' ΤΟΝ ΑΛΚΟΟΛΙΣΜΟ ΔΗΛΑΔΗ (ΓΙΑ ΤΑ ΓΑΜΩΨΥΧΑ ΓΥΝΑΙΑ). ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΞΑΝ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΚΟΤΣΑΡΕ ΔΙΠΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΑΣΤΙΚΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΕΙΡΩΝΙΚΟ ΣΧΟΛΙΑΚΙ ΤΟΥ: "ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΚΑΘΕ ΑΝΤΡΑ." ΑΠ' Ο,ΤΙ ΕΠΙΑΣΑ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΕΙΝΑΙ ΦΛΩΡΟΣ ΚΑΓΩ ΕΧΩ ΚΑΤΑΠΙΕΙ ΕΝΑ ΚΟΥΤΙ STEDON ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΠΙΝΕΛΙΚΩΣΩ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΝ ΟΥΤΕ ΕΣΕΝΑ ΟΠΩΣ ΑΡΜΟΖΕΙ ΣΤΟ ΓΙΓΑΝΤΙΟ ΠΑΧΟΥΛΟ ΚΥΚΛΩΠΙΚΟ ΚΩΛΙ ΣΟΥ ΠΟΥΣΤΗ.

20
Βόθρος / Re: ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ ΜΥΑΛΟΥ
« on: June 29, 2015, 01:02:12 am »
ΒΑΛΕ ΚΩΛΑΡΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ:

http://www.quizyourfriends.com/take-quiz.php?id=1506201730319252&pg&

ΑΚΥΡΟ, ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΗΝ ΙΕΖΑΒΕΛ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΤΗΝ ΞΕΡΕΙ ΑΠ' ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΑΝ ΜΑΪΜΟΥΔΕΣ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΙΑΝΕΙ ΑΥΤΗ ΚΟΡΟΪΔΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΡΩΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ. ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΧΕΣΜΕΝΟΣ, ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΘΕΩΡΟΥΣΕ ΚΑΛΗ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΕ ΜΕ ΠΟΛΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ, ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΤΟΥ ΑΡΑΔΙΑΣΕ ΜΕΘΥΣΜΕΝΗ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΥΣΟΥΡΙΑ ΤΗΣ. ΟΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΝΑΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΡΙΑ, ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΡΙΑ, ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΚΟΟΛΙΚΗ, ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ, ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΩΧΑ, ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΔΙΣΤΡΙΑ, ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ 18 ΧΡΟΝΩΝ ΠΑΡΘΕΝΑ (ΤΟ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΥΕΤΑΙ) ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΡΦΙ ΤΟΥ ΕΥΡΥΝΟΜΟΥ. ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΛΑ. ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΟ 'ΧΩ ΔΕΙ ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ.

- ΕΙΠΕ ΜΟΙ ΤΙΣ ΕΞ ΑΥΤΩΝ ΕΣΤΙ ΠΟΡΝΗ.

- ΑΥΤΗ, ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΑΥΤΗ
.

21
Βόθρος / Re: NO HOMO
« on: June 27, 2015, 08:56:20 pm »
ΝΟΜΙΖΩ ΜΟΝΟ ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΟΠΟΤΕ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΘΟΥΝ ΕΜΦΡΑΓΜΑ (ΠΡΩΤΑ Ο ΔΡΑΚΩΝ) ΑΠ' ΤΗΝ ΝΕΥΡΙΚΟΤΗΤΑ. ΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΙΝΕΙ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΚΑΥΛΙΑ ΤΟ ΚΩΛΙ ΤΟΥΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΜΟΥ. ΕΚΤΟΣ ΚΑΜΕΡΑΣ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΛΑΚΩΣΕΙ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΕΙ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΥΔΡΟΓΕΙΟ, ΜΕ ΑΜΙΔΡΩΣ ΛΙΓΟΤΕΡΗ ΠΟΥΣΤΙΚΗ ΝΕΥΡΙΚΟΤΗΤΑ.

22
Φασισμός / Re: Dylann Storm Roof
« on: June 22, 2015, 04:43:54 am »

"Ε, ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ. ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΣΙΛΙΚΟΝΗ."

ΤΟ ΑΣΤΕΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΙΤΡΙΝΙΑΡΗ ΓΙΑΤΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΑ ΑΠ' ΤΟ ΠΤΩΜΑ.

23
Βόθρος / Re: ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ ΜΥΑΛΟΥ
« on: June 12, 2015, 10:23:41 pm »
Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ: "ΓΙΑΤΙ ΤΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ (ΛΟΛ); ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΤΑΙ."

Η ΜΑΝΝΑ ΜΟΥ: "Σ' ΑΚΟΥΕΙ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ; ΕΣΥ ΛΕΙΠΕΙΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ, ΕΓΩ ΠΏΣ ΘΑ ΓΥΡΙΣΩ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΣ;"

ΜΟΥ ΠΕΤΑΕΙ ΤΙΣ ΑΜΦΕΤΑΜΙΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΝΩΤΙΚΑ ΤΑ ΠΙΝΕΙ ΕΚΕΙΝΗ. ΜΑΛΛΟΝ ΟΝΤΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΣΠΙΤΙ. ΧΑΧΑ.
ΕΙΧΑ ΚΑΘΙΣΕΙ ΕΞΩ ΑΠ' ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝΙΤΗ (ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΣΤΗΣΕΙ ΑΦΤΙ) ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΑΚΟΥΩ ΤΗΝ ΙΕΖΑΒΕΛ ΝΑ ΛΕΕΙ, "ΜΗΝ ΒΓΑΙΝΕΤΕ ΕΞΩ ΑΠ' ΤΟ ΣΠΙΤΙ, ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΕΡΜΑ Η ΕΞΟΔΟΣ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ."

ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΩΝ ΤΑΛΙΜΠΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΣΤΙΣ ΚΑΡΙΟΛΕΣ ΕΚΕΙ ΠΕΡΑ. ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΔΙΑΒΑΖΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΚΤΙΟΝΗΣ (ΟΧΙ ΤΗΣ ΜΑΝΝΑΣ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΟΣ) ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΜΠΑΝΙΟ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΤΑΝΙΑ. ΠΑΝΤΩΣ ΜΑΛΛΟΝ ΜΕ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΑΠΛΩΣ ΕΝΝΟΟΥΣΕ ΟΤΙ ΜΑΥΡΙΖΕΙ.
ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΜΑΛΑΚΩ: "ΕΤΣΙ (ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ) ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΝΕ ΟΛΟΥΣ ΜΕΣΑ."

ΙΕΖΑΒΕΛ: (ΓΕΛΩΣΑ HER ASS OFF) "ΟΧΙ ΕΜΕΝΑ. Ο ΚΟΥΤΣΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΑ."

ΤΟ ΕΙΠΕ ΑΓΚΑΛΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΥΡΥΝΟΜΟ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΚΟΥΤΣΟΣ.

ΠΡΙΝ ΚΑΝΑ ΠΕΝΤΑΛΕΠΤΟ ΕΞΗΓΟΥΣΕ ΣΤΗΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΠΟΥΤΑΝΑΡΑ ΠΏΣ ΚΡΕΜΟΝΤΟΥΣΑΝ ΤΑ ΕΝΤΕΡΑ ΑΠ' ΤΟΝ ΒΩΜΟ ΟΤΑΝ ΕΣΦΑΞΕ ΜΙΑ "ΠΟΡΝΗ ΕΠΙ ΠΑΣΣΑΛΟΥ ΚΑΙ ΤΡΑΒΗΞΕ ΠΛΑΓΙΩΣ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΑΠ' ΤΗΝ ΝΕΦΡΑΜΙΑ ΤΗΣ." ΑΝΕΦΕΡΕΤΟ ΣΕ ΙΣΙΑ ΤΟΜΗ ΣΤΟ ΔΕΞΙ ΝΕΦΡΟ ΕΝΩ ΤΟ ΘΥΜΑ ΗΤΑΝ ΞΑΠΛΩΜΕΝΟ ΑΝΑΣΚΕΛΑ. ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΓΥΝΗ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΑΒΗΧΤΕΙ ΠΙΣΩ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ, ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΚΙΣΕΙ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ, ΟΣΟ ΚΟΦΤΕΡΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ.
- ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ;

- JEAN CLAUDE VAN DAMME.

- ΑΝ ΚΑΤΕΒΩ ΚΑΤΩ ΘΑ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΕΣΣΕΡΙΣ.

ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΑΣΤΕΙΟ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΝΤΩΣ ΝΑ ΓΑΜΑΣ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΟΝΟΜΑΤΑ.

24
Βόθρος / Re: ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ ΜΥΑΛΟΥ
« on: June 02, 2015, 09:53:21 pm »


88!
ΤΡΙΧΩΤΟ ΤΡΑΒΕΛΙ. ΚΑΤΑ Τ' ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΕΔΩ ΟΤΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΝΟΡΔΙΚΟΙ. ΕΜΕΝΑ ΠΑΛΙ ΜΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΑΛΗΤΟΠΟΥΣΤΕΣ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΓΛΟΥΣ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ.

25
καλα σκληρε, σε βλέπω μετα την β παρουσια να χαιδευεις την αρπα σαν καλο γιουσουφάκι του κυρίου.
Η ΜΕΤΑΘΑΝΑΤΙΑ ΖΩΗ, ΓΑΜΗΜΕΝΕ ΣΙΧΑΜΕΝΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑ ΤΗΣ ΠΟΥΤΣΑΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗ, ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΗΡΗ ΣΑΝ ΤΗΝ ΤΩΡΙΝΗ ΚΑΙ ΣΑΝ ΤΙΣ ΑΡΑΠΙΚΕΣ ΨΩΛΕΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΣΟΥΒΛΙΖΟΥΝ ΤΟ ΨΩΡΙΑΡΙΚΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΤΟΜΑΡΙ. Ο ΑΡΞΑΣ ΧΕΙΡΩΝ ΑΔΙΚΩΝ ΚΥΡΙΟΣ ΗΜΩΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΙ ΤΟΥΡΚΟΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΜΕΝΟΙ ΚΥΠΡΙΟΙ ΚΑΤΣΙΒΕΛΟΙ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ ΣΟΥ ΚΛΑΙΝΕ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΟΥΝ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΝΥΧΤΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΩΛΑΡΕΣ ΤΙΣ ΜΑΝΝΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΒΓΑΙΝΑΝ ΚΑΙ ΕΚΛΑΙΓΑΝ, "ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ; ΤΟ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ!" ΓΙ' ΑΥΤΟ ΑΣΧΕΤΩΣ ΚΑΛΟΣΥΝΗΣ ΣΤΗΝ ΝΕΚΡΟΜΑΝΤΕΙΑ ΠΑΝΤΕΣ ΟΙ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΛΕΛΕΙΜΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΟΙ ΨΟΦΙΟΙ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΘΛΙΜΜΕΝΟΙ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΔΙΩΞΕΙ ΤΙΣ ΛΥΠΕΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΤΑΜΟΙΒΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΟΥΤΣΕΥΜΕΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΡΚΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΑΝ ΤΟ ΚΟΥΦΑΡΙ ΟΣΟ ΠΕΡΠΑΤΟΥΣΑΝ ΣΤΗΝ ΓΗ.

26
δεν καταλαβα, αυτό ειναι ευχή ή κατάρα; δλδ ασπάζεσαι την σοφια των ΣΠΦ ή προτιμάς το σκοτος φως του τζεχόμπα;
ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΤΑΜΟΙΦΘΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΑΠ' ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΘΕΟ ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΗ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑΡΑ ΧΟΛΕΡΑ ΤΗΝ ΜΑΝΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΑΠΛΩΤΕΣ ΣΕ ΣΙΧΑΜΕΝΕΣ ΑΣΒΕΣΤΕΣ ΥΓΡΕΣ ΦΛΟΓΕΣ ΜΕ ΚΟΧΛΑΖΟΝΤΑ ΧΥΣΙΑ ΣΕ ΜΟΡΦΗ ΖΩΝΤΑΝΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ ΜΕ ΠΟΥΣΤΙΚΑ ΘΛΙΜΜΕΝΑ ΜΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΡΑ.

27
ΑΪ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΠΙΑ, ΓΑΜΩ ΤΙΣ ΔΙΓΡΑΜΜΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΟΥΣΤΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΜΑΖΙ. ΠΑΝΑΣΧΗΜΟΙ ΔΥΣΛΕΚΤΙΚΟΙ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ, ΘΑ ΒΡΕΙ Η ΙΕΖΑΒΕΛ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΠΟ 'ΜΕΝΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕΓΑΛΗ DRUG DEALER ΕΠΕΙΔΗ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΨΥΧΙΑΤΡΩΝ ΤΗΣ ΓΑΜΩΧΩΡΑΣ ΣΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΜΟΝΟ ΛΕΞΟΤΑΝΙΛ ΚΑΙ ΜΠΟΥΧΕΣΟΜΑΛΑΚΙΕΣ.

ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΣΑΣ, ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΣΑΣ, ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΣΑΣ, ΓΑΜΩ ΚΑΙ ΤΙΣ ΧΕΣΤΡΕΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΧΟΡΟΠΗΔΑΝΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΤΟ ΚΑΖΑΝΑΚΙ ΤΑ ΘΡΥΨΑΛΙΑΣΜΕΝΑ ΣΦΗΝΩΜΕΝΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΣΑΣ. ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΤΑΝΕ ΤΑ ΔΑΝΕΙΚΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΛΙΜΝΗ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΟΥΣΤΙΚΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΚΟΥΦΑΡΙ ΣΑΣ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟ ΑΚΚΟΡΝΤΕΟΝ ΑΠ' ΤΟ ΛΙΩΣΙΜΟ, ΕΝΩ ΠΑΣΑΙ ΟΙ ΧΘΟΝΙΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΘΑ ΣΑΣ ΣΟΔΟΜΙΖΟΥΝ ΣΤΙΣ ΝΕΚΡΟΦΟΡΕΣ, ΑΦΡΑΓΓΟΙ ΤΣΙΦΟΥΤΗΔΕΣ. ΕΔΩ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ, ΠΑΝΤΟΥ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΝΕΚΡΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΦΕΡΟΝΤΕΣ ΟΙ ΚΑΡΙΟΛΗΔΕΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΥΤΑΝΑΡΕΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΣΑΣ ΣΚΑΕΙ ΠΟΥΤΣΟΣΦΑΛΙΑΡΙΔΙΑ Ο ΑΠΟΛΛΥΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΦΤΕΤΕ ΞΑΝΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΠΥΡΩΜΕΝΟΥΣ ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ ΤΩΝ ΦΡΙΚΑΛΕΩΝ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΩΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΤΕ ΝΑ ΒΓΕΙΤΕ ΣΕ ΠΟΥΣΤΙΚΕΣ ΣΤΑΣΕΙΣ ΙΚΕΣΙΑΣ ΜΕ ΤΑ ΓΥΦΤΙΚΑ ΣΚΟΥΡΙΑΣΜΕΝΑ ΓΑΜΙΟΛΙΚΑ ΛΙΩΜΕΝΑ ΜΟΥΝΟΠΑΜΠΕΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΞΕΦΥΤΡΩΝΟΥΝ ΑΠ' ΤΑ ΓΑΜΩΜΑΤΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΔΑΚΡΥΑ ΝΑ ΠΙΤΣΙΛΑΝΕ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΤΑΝΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΤΑ ΔΑΝΕΙΚΑ ΓΑΜΩΠΟΥΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΑ ΔΙΝΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΣΚΑΝΕ ΕΝΑ ΚΛΩΤΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΣΟΥΛΗΘΡΑ ΞΑΝΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΒΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΤΕ ΓΙΑ ΕΜΦΡΑΓΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΘΑΙΝΕΤΕ ΣΤΟΝ ΑΙΩΝΑ ΤΟΝ ΑΠΑΝΤΑ ΠΑΡΑ ΤΩΝ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΦΟΡΩΝ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΩΝ ΠΟΝΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΕΞΕΙ ΕΝΑΣ ΠΟΥΣΤΙΚΟΣ ΜΑΥΡΙΔΕΡΟΣ ΓΥΦΤΙΚΟΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ.

ΕΙΣΑΙ ΑΓΡΟΤΗΣ; ΘΑ ΣΟΥ ΟΡΓΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΝΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΥΡΩΜΕΝΕΣ ΤΣΟΥΓΚΡΑΝΕΣ. ΕΙΣΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ; ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΥΣΤΙΚΟ ΤΣΥΚΩΤΙ ΣΟΥ ΜΠΑΡΟΥΤΑΠΟΘΗΚΗ ΕΝΩ ΘΑ 'ΣΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ. ΕΙΣΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ; ΘΑ ΞΕΡΝΑΣ ΛΕΦΤΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΛΙΣΤΡΗΣΟΥΝ ΑΠ' ΤΟ ΓΑΜΩΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΟΙ ΠΟΥΣΤΟΜΑΖΕΣ ΛΙΩΜΕΝΩΝ ΝΟΜΙΣΜΑΤΩΝ ΜΕΙΓΜΕΝΕΣ ΜΕ ΤΑ ΠΟΥΣΤΟΣΤΟΜΑΧΑ ΣΟΥ. ΣΑΝ ΤΗΝ ΑΛΛΗΝ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΕΙΣΑ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΗΓΕ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΤΗΣ ΕΙΠΑ, "ΚΑΛΑ ΓΑΜΗΣΙΑ ΣΤΗΝ ΣΕΟΛ ΚΑΡΙΟΛΑ," ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΦΗΣΑ ΤΟ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΟΥΡΛΙΑΖΕ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ 'ΣΚΑΣΕ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΓΑΜΩΚΟΥΦΑΡΟ ΤΗΣ ΟΣΤΕΟΘΗΚΗ ΣΤΡΑΠΑΤΣΑΡΙΣΜΕΝΩΝ ΓΑΜΙΟΛΙΚΩΝ ΚΟΚΚΑΛΩΝ ΠΟΥ ΑΠΛΩΘΗΚΑΝ ΜΕΣΑ ΤΗΣ ΣΑΝ ΣΕ ΣΚΑΣΜΕΝΟ ΚΑΡΠΟΥΖΙ ΜΕ ΕΝΑ "ΚΡΑΚ" ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΑΜΙΟΛΑ ΣΤΙΓΜΙΑΙΑ ΚΡΑΥΓΗ ΣΑΝ ΤΑ ΠΟΥΣΤΟΠΟΥΣΤΙΚΑ ΠΑΝΙΝΑ ΚΟΥΚΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΚΛΩΤΣΑΣ ΚΑΙ ΤΣΙΡΙΖΟΥΝ.

28
Βόθρος / Re: ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ ΜΥΑΛΟΥ
« on: June 01, 2015, 12:21:34 am »
Τι να σου πω, εγώ δεν την βρίσκω με καλόγριες.
ΜΟΝΟ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ (ΠΟΡΝΕΣ) ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ.

29
Βόθρος / Re: ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ ΜΥΑΛΟΥ
« on: May 31, 2015, 02:24:28 pm »
Καλόγριες; ??? ???
ΝΑΙ, ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΘΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΣΤΟΛΗ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ. ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΦΟΡΑΝΕ ΟΙ ΜΑΥΡΕΣ ΧΗΡΕΣ. ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΑΝΤΡΕΣ (ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΕΥΡΥΝΟΜΟΥ). ΕΞΑΙΡΟΥΜΑΙ ΟΜΩΣ ΚΑΓΩ ΓΙΑΤΙ ΤΙΣ ΞΕΡΩ ΧΡΟΝΙΑ, ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΓΙΝΟΥΝ ΣΑΤΑΝΙΣΤΡΙΕΣ.

ΠΑΝΤΩΣ ΘΑ ΕΚΠΛΑΓΕΙΣ ΑΠ' ΤΟ ΠΟΣΗ ΜΟΥΝΟΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΑΥΞΗΣΙΝ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΜΑΣ, ΧΩΡΙΣ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΟΥΣ ΚΛΟΟΥΝ. ΕΞ' ΑΛΛΟΥ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΦΟΡΑΝΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΤΡΑΒΑΝΕ ΑΥΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΦΕΤΙΧ ΣΤΙΣ ΚΑΛΟΓΡΗΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΒΛΕΠΟΥΝ ΣΕ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΑ ΓΚΟΜΕΝΙΛΙΚΙΑ. ΗΤΟΙ, ΘΕΛΟΥΝ ΑΠΟ ΙΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ. ΑΝ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ. Η ΜΑΛΑΚΩ Η ΙΕΖΑΒΕΛ ΣΥΝΕΧΩΣ ΠΑΡΑΚΑΛΑΕΙ ΤΟΝ ΕΥΡΥΝΟΜΟ ΝΑ ΒΡΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΑΕΙ ΣΤΟΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ. ΚΑΙ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΣΙΜΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΛΕΨΟΥΜΕ ΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΤΟΥ ΑΔΑΜ.

ΓΙ' ΑΥΤΟ ΕΞ' ΑΛΛΟΥ Σ' ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΞ ΑΡΧΗΣ ΕΙΧΑΜΕ ΤΟΣΟ ΑΥΣΤΗΡΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ. ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΟΜΑΘΕΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΡΧΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΗΘΙΚΗΣ, ΟΠΟΤΕ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ DE FACTO ΤΟ "ΑΝΗΘΙΚΟΤΗΤΑ = ΕΚΤΕΛΕΣΗ".

30
ΜΑΣ ΤΑ 'ΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΤΟΝ ΡΟΥΒΑ ΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΣΟΥ, ΓΑΜΙΟΛΗ ΣΥΦΙΛΙΑΣΜΕΝΕ ΓΑΜΩΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗ ΜΑΞ. ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ Ο ΠΟΥΤΣΟΠΟΥΣΤΑΣ Ο ΟΣΚΙΣ ΓΑΜΙΟΛΗ. ΕΧΕΤΕ ΠΟΛΛΑ ΚΟΙΝΑ.

ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΜΙΛΟΥΣΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥΤΑΝΑΚΙ ΠΟΥ 'ΧΑ ΔΕΙΞΕΙ ΤΟΥΣ ΒΥΖΟΥΣ ΤΗΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ, "ΠΑΝΤΩΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΟΠΕΛΕΣ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ." ΕΓΩ ΕΒΑΛΑ ΤΑ ΓΕΛΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΠΛΗΓΙΣΜΟ ΤΩΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΠΟΡΝΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΗΓΕ ΝΑ ΤΟ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙ ΑΥΤΗ "ΕΝΤΑΞΕΙ, ΔΕΝ ΣΕ ΞΕΡΟΥΝ ΕΣΕΝΑ, ΓΙ' ΑΥΤΟ." ΤΟ ΑΣΤΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΜΟΥ ΤΑ 'ΛΕΓΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΣ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΑΦΤΙΑΞΟΥΜΕ. ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΦΟΥ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΤΗΣ ΕΚΑΝΑ Ο,ΤΙ ΤΗΣ ΕΚΑΝΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΠΑΡΘΕΝΑ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΗΔΗ "ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ".

ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΥΤΗ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΕΒΓΑΛΑ ΤΑ ΒΥΖΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΩΣ. ΕΞ' ΑΛΛΟΥ ΕΚΕΙΝΗ ΜΟΥ 'ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΖΗΤΗΣΑ ΕΓΩ.

31
Εσυ δεν εισαι η ξανθη στο δευτερο βιντεο;
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΧΟΛΕΡΑ Η ΜΑΝΝΑ ΣΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΒΙΑΣΜΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΛΕΠΡΟ ΣΙΧΑΜΑ. ΜΕΤΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΔΕΝ ΤΗΝ ΞΑΝΑΕΙΔΕ ΤΟΥ ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟ ΦΩΣ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΣΕ ΚΑΤΙ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ SKATEBOARD ΑΠ' ΤΑ ΓΑΜΙΟΛΙΚΑ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ. ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΖΕΙ ΩΣ ΜΙΑ ΓΙΓΑΝΤΙΑ ΑΙΜΑΤΙΝΗ ΠΛΑΣΤΕΛΙΝΗ ΑΠΟ ΠΟΥΣΤΙΚΟΥΣ ΣΤΡΑΠΑΤΣΑΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΜΥΕΣ ΧΩΡΙΣ ΚΟΚΚΑΛΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΓΚΡΑΤΟΥΝ ΟΡΘΙΟΥΣ. ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΤΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΜΕ ΓΑΜΙΟΛΙΚΑ ΣΙΔΕΡΑ ΚΟΤΣΑΡΙΣΜΕΝΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΩΛΟΣΑΡΚΙΟ ΤΗΣ ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΟ ΜΕ ΒΑΣΑΝΙΑ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΣΤΑ ΟΣΤΑ.

32
Βόθρος / Re: ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ ΜΥΑΛΟΥ
« on: May 30, 2015, 10:45:37 pm »
ΚΟΤΣΑΡΕΙΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΣ, ΣΥΜΠΑΘΕΣ ΕΝ ΣΑΤΑΝΑ ΑΔΕΛΦΕ ΧΟΝΤΡΟΧΙΤΗ, ΠΑΡ' ΟΛΟ ΠΟΥ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΝΑ ΚΡΑΤΑΣ ΤΟ POLITICALLY CORRECT ΣΤΥΛΑΚΙ. ΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΟΦΕΙΛΟΝΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΡΚΙΝΑΡΑ ΝΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΠΑΘΙΟ, ΠΟΥ ΣΟΥ 'ΧΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΦΥΤΡΩΣΕΙ, Ή ΚΑΙ ΣΕ ΦΕΤΙΧ ΣΤΙΣ ΜΑΥΡΟΦΟΡΕΜΕΝΕΣ ΚΑΛΟΓΡΗΕΣ ΜΕ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΜΑΥΡΕΣ ΟΠΤΑΣΙΕΣ ΘΥΣΙΑΣΤΩΝ ΜΕ ΣΙΔΕΡΕΝΙΕΣ ΜΑΣΚΕΣ ΝΕΚΡΟΚΕΦΑΛΩΝ.

34
Βόθρος / Re: ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ ΜΥΑΛΟΥ
« on: May 30, 2015, 01:25:17 am »
Ο ΧΙΤΗΣ ΔΕΝ Μ' ΕΧΕΙ ΦΙΛΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΑΛΛΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ 'ΜΕΝΑ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ... ΑΚΥΡΗ ΑΝΑΛΑΜΠΗ... ΟΛΑ ΤΑ ΓΥΝΑΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΜΟΥ 'ΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΕΧΩ "ΑΚΥΡΕΣ ΑΝΑΛΑΜΠΕΣ".

35
Σκεφτόμουν πόση πλάκα θα είχε να πάνε παρέα οι σατανιστές του φόρουμ για να δούμε τι θα γίνει και, πόσα κιλά σκατό θα γεμίσει το βρακί του ο μουσάτος που ντύνεται σαν τον Γιώργο Μάγκα.
ΕΝΝΟΕΙΣ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΣΟΥΛΑ ΝΤΟΥΜ;

36
Βόθρος / Re: ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ ΜΥΑΛΟΥ
« on: May 29, 2015, 01:36:56 pm »
Κακή απομίμηση.
ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΛΕΠΡΟ ΣΙΧΑΜΕΝΟ ΚΥΠΡΙΟ ΜΕ ΧΟΛΕΡΑ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΣΤΙΧΟΥΣ ΜΕ ΜΕΤΡΟ;


EL ADOLF HITLER
HEIL HEINRICH HIMMLER
JUDEN REICH IST DER UND BURNEN
EL ADOLF HITLER

ΤΟ ORIGINAL ΕΓΡΑΦΗ ΓΙΑ ΕΝΑΝ BOXER:

EINS... HIER KOMMT DIE SONNE
ZWEI... HIER KOMMT DIE SONNE
DREI... SIE IST DER HELLSTE STERN VON ALLEN (ΕΔΩ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΓΚΟΜΕΝΑ, ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΘΗΛΥΚΟ ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ)
VIER... HIER KOMMT DIE SONNE

ΚΑΙ ΕΔΩ ΤΟ ΕΧΩ ΣΕ ΠΟΥΤΑΝΙΣΤΙΚΗ ΚΟΙΜΙΣΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΓΙΑ ΞΕΝΕΡΩΜΑ. ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΣΝΙΦΦΑΡΩ ΠΡΕΖΑ ΜΟΥ ΨΙΛΟΑΡΕΣΕΙ:

https://www.youtube.com/watch?v=M5knSnZPQHM

THE SUN IS SHINING OUT OF MY EYES,
IT GOT BURNT, IT GOT FRIED...

37
Βόθρος / Re: ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ ΜΥΑΛΟΥ
« on: May 27, 2015, 03:53:54 pm »

ΤΟ ΑΣΤΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΙΣΩ ΑΠ' ΤΟ ΑΣΧΗΜΟ ΜΟΓΓΟΛΟΤΖΟΒΕΝΟ ΓΑΜΩΓΕΡΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΕΤΡΑΔΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΦΥΣΙΚΗΣ ΛΥΚΕΙΟΥ. ΑΡΑ:

Ή ΕΧΕΙ ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑΣΟΥΜΕ ΣΑΝ ΠΡΟΒΑΤΑ ΕΠΙ ΣΦΑΓΗΝ, ΟΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΑΜΙΟΛΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΘΕ ΓΥΦΤΟΥ ΜΑΥΡΟΜΑΛΛΗ ΓΑΜΙΟΛΟΓΑΜΙΟΛΗ ΦΙΛΑΘΛΟΥ, Ή...

ΚΡΙΝΟΝΤΑΣ ΑΠ' ΤΗΝ ΑΛΗΤΟΓΕΡΙΚΗ ΠΟΥΣΤΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ "50ΧΡΟΝΟΣ, WANNA-BE DRUG DEALER, ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ, HOOLIGAN," ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΠΑΕΙ ΣΕ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ ΛΥΚΕΙΟ ΕΝΩ ΤΑ ΠΡΩΙΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΕΙΤΕ ΣΕ ΟΙΚΟΔΟΜΗ ΕΙΤΕ ΩΣ ΝΤΑΛΙΚΕΡΗΣ ΕΙΤΕ ΩΣ ΤΑΡΙΦΑΣ. Ο ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΑΥΤΑ, ΑΣΧΟΛΙΑΣΤΑ... ΠΑΝΤΩΣ, ΑΠ' Ο,ΤΙ ΕΧΩ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ, ΚΑΙ ΟΙ ΝΟΡΒΗΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΘΡΗΣΚΟΙ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΕΤΣΙ ΓΥΦΤΙΚΑ ΟΠΩΣ ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ:38
Βόθρος / Re: ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ ΜΥΑΛΟΥ
« on: May 27, 2015, 07:19:20 am »

ΤΟ (ΝΟΡΒΗΓΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ) ΓΥΝΑΙΟ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΠΙΚΟ; ΜΟΙΑΖΕΙ ΠΟΛΥ ΣΤΗΝ ΙΕΖΑΒΕΛ ΑΝ ΕΞΑΙΡΕΣΟΥΜΕ ΤΟ ΞΑΝΘΟ ΜΑΛΛΙ.

(ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΜΑΥΡΟ ΚΥΚΛΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΟΙΧΤΟΧΡΩΜΟΙ ΚΑΣΤΑΝΟΙ ΜΑΝΙΑΤΕΣ. ΕΓΩ ΚΑΙ Ο ΕΥΡΥΝΟΜΟΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΙ ΜΙΚΡΟΥ ΑΝΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΙΕΡΕΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΜΥΔΡΩΣ ΠΙΟ ΣΚΟΥΡΟ ΚΑΣΤΑΝΟ ΜΑΛΛΙ ΑΠΟ 'ΜΕΝΑ ΜΕ ΜΟΥΣΙ, ΠΑΡ' ΟΛΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑ Τ' ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΑΤΡΙΧΟΣ, ΕΝΩ Η ΙΕΖΑΒΕΛ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΒΑΠΟΡΑΚΙΑ - ΞΑΔΕΡΦΙΑ ΤΟΥ ΕΥΡΥΝΟΜΟΥ - ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΡΙΟΥ ΑΝΑΣΤΗΜΑΤΟΣ. ΤΟ ΓΥΝΑΙΟ ΓΥΡΩ ΣΤΟ 1.75 ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΠΟΡΑΚΙΑ ΓΥΡΩ ΣΤΟ 1.80 ΜΕ 1.85, ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΤΡΙΧΟΙ. ΚΑΙ Ο "ΝΕΚΡΟΔΑΙΜΩΝ" ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΨΗΛΟΣ, ΓΥΡΩ ΣΤΟ 1.90, ΚΑΙ ΚΑΣΤΑΝΟΞΑΝΘΟΣ. Ο ΔΕ ΕΥΡΥΝΟΜΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΙΟ ΣΚΟΥΡΟ ΚΑΣΤΑΝΟ ΜΑΛΛΙ ΑΠ' ΟΛΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΙΔΙΟ ΑΝΟΙΧΤΟΧΡΩΜΟ ΔΕΡΜΑ. Α, ΕΠΙΣΗΣ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΣΤΑΝΑ ΜΑΤΙΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠ' ΤΗΝ ΙΕΖΑΒΕΛ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΑ ΓΑΛΑΝΑ.)

39
Βόθρος / Re: ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ ΜΥΑΛΟΥ
« on: May 25, 2015, 11:47:14 pm »
ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΤΗΣ ΜΠΖΩΛΑΖ.

ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΤΣΙ ΠΑΝΤΩΣ, ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΕΙΡΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΑΙ ΣΗΜΑΙΑ. ΕΞ' ΑΛΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΑΡΙΟ ΣΚΟΥΡΟ ΜΠΛΕ, ΟΧΙ ΤΟ ΓΑΛΑΖΙΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΚΑΡΙΟΛΟΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΣΑΣ.

40
Βόθρος / Re: ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ ΜΥΑΛΟΥ
« on: May 25, 2015, 08:06:40 pm »
Το μοντάρω ακόμα το θέμα των ranks, για να μην είναι όλοι στο τελευταίο rank το αλλάζω κάθε τόσο.
ΚΑΙ ΤΟ 'ΚΑΝΕΣ ΣΤΑ ΧΙΛΙΑ ΠΟΣΤ ΝΑ ΕΙΣΑΙ "ΑΛΒΑΝΙΑΡΗΣ" ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ; ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΙΟΜΟΥΝ ΤΙ ΚΟΥΣΟΥΡΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΓΙΝΕΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΚΟΜΑ...

ΑΛΛΑΞΕ ΤΟ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΣΒΗΣΩ ΠΟΛΛΑ ΑΠ' ΤΑ ΠΟΣΤ ΜΟΥ ΜΟΥΝΟΣΚΥΛΟ ΚΩΛΟΧΟΝΤΡΕ. ΓΙΑΤΙ; ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΡΕ ΓΑΜΗΜΕΝΕ, ΑΝΑΦΟΡΑ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ; ΑΚΟΥ "ΓΙΑΤΙ;".

APROPOS, ΤΟ "ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ" ΗΤΑΝ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ RANK. ΓΑΜΩ ΤΟΥΣ "ΑΡΙΟΥΣ" ΙΡΑΝΟΥΣ ΓΑΜΩ.

(ΠΑΡ' ΟΛΟ ΠΟΥ ΤΟ "ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ" ΤΟ ΛΕΤΕ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΚΑΙ ΣΦΕΤΕΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΤΩΝ ΓΗΠΑΙΔΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΟΥΒΛΑΤΖΙΔΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΙΤΑΛΙΚΗ ΚΑΤΑΛΗΞΗ.)

41
Βόθρος / Re: ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ ΜΥΑΛΟΥ
« on: May 25, 2015, 05:02:12 pm »
ΕΤΣΙ ΑΠΟ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ. ΜΕ ΠΟΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΛΟΓΙΚΗ ΤΟ ΠΑΡΤΟΥΖΙΑΡΙΚΟ ΤΖΑΤΖΙΚΟΧΥΣΟΧΥΜΑ ΚΑΙ ΧΟΝΤΡΟΦΑΛΑΙΝΑ ΧΙΤΙΣΣΑ ΑΛΛΑΞΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΩΝ RANKS;

ΑΚΟΥ ΕΚΕΙ... "ΑΛΒΑΝΙΑΡΗΣ" ΣΤΑ 1000 ΠΟΣΤ. ΑΛΛΑΞ'ΤΕ ΤΟ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΩ ΜΕ ΧΑΣΤΟΥΚΙΑ ΤΑ ΑΘΑΦΤΑ ΜΟΥΝΟΣΚΥΛΟΓΑΜΗΜΕΝΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΜΑΝΝΑΔΩΝ ΣΑΣ ΝΑ ΜΟΥ ΣΒΗΣΟΥΝ ΠΟΣΤ.

42
Ποιο υπερελλάνιο πνεύμα ρε μπαγλαμά; Από πότε ο θεός των εβραίων και του Ισραήλ με τον μεσσία του αφορούν το ελληνικό πνεύμα; Στήσε τώρα εσύ κώλο και χώσε μέσα τον Γνωστικισμό σου, το Ισ-ρα-ηλ και τον Μεσσία σου. Χωράνε μουνόπανο;

Arios88


Η ΑΙΡΕΣΗ ΤΩΝ ΓΝΩΣΤΙΚΩΝ ΘΕΩΡΕΙ ΤΟΝ ΓΙΑΧΒΕ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΔΑΣΚΑΛΟ-ΜΕΣΣΙΑ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΗΣ ΘΕΟΛΟΓΙΚΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ. ΕΞ ΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΤΑ ΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΕΣΧΑΤΟΛΟΓΙΕΣ. Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΑΠΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟΝ ΓΝΩΣΤΙΚΙΣΜΟ ΩΣ ΑΙΡΕΣΗ ΓΙΑΤΙ ΗΘΕΛΕ ΕΝΑ ΕΙΔΟΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΠΟΥ ΝΑ ΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΜΑΖΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΙΜΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΡΑΠΗ, ΓΥΦΤΟ, ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟ, ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΑΚΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΕΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙ ΠΟΡΝΗ ΦΕΜΙΝΙΣΤΡΙΑ (ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ).

ΠΑΝΤΩΣ ΙΣΧΥΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟ ΣΤΥΛ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ 'ΚΑΝΑ ΕΠΙΤΗΔΕΥΜΕΝΩΣ.

43
Αυτα μου είπε και κλάψαμε και οι δυο, οχι για πολύ, γιατι σκεφτηκα πως το σπερμα του Αγιου ισως καταστραφεί εκει εξω στο δερμα της. Το μαζεψα λοιπον με το κουταλάκι απο τα μπούτια, τα βυζια και λιγο πισω στον αυχένα της, εβγαλα και λιγο απο το αιδοιο της, το έβαλα σε μπουκαλάκια, και τα τοποθέτησα στην κατάψηξη για να μην παγώσουν.
ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΞΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΞΕ ΣΤΗΝ ΝΤΟΥΛΑΠΑ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΣ ΕΛΕΓΕ ΑΠΛΩΣ ΝΑ ΞΕΡΑΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΜΑΖΕΨΕΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΨΑΧΝΕΙ ΠΟΎ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΣΙΧΑΜΕΝΑ ΨΩΛΟΧΙΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑΛΑΚΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΙΣΠΑΝΙΚΟ;

ΕΓΩ ΑΥΤΑ ΤΑ ΙΣΠΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΠΟΥΧΕΣΟΜΑΛΑΚΙΕΣ ΔΕΝ ΤΑ ΗΞΕΡΑ. ΕΝΑ ΠΟΡΝΙΔΙΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΡΙΑ ΜΟΥ ΤΑ 'ΜΑΘΕ ΕΝΩ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΠΕΦΤΕ ΣΕ SMS ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΚΑΘΕ ΤΟΣΟ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΒΑΖΑΝ ΔΑΧΤΥΛΟ ΣΤΟ ΚΩΛΟ ΕΝΩ ΤΗΝ ΓΑΜΟΥΣΑΝ. ΜΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ "ΜΟΥ 'ΧΟΥΝ ΓΛΕΙΨΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ, ΑΛΛΑ ΑΠ' ΕΞΩ ΜΟΝΟ. ΚΑΓΩ ΕΤΡΙΒΑ ΤΟ ΜΟΥΝΑΚΙ ΜΟΥ ΣΤΟ ΚΡΕΒΒΑΤΙ." ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΒΛΕΠΩ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΠΟΥ ΜΟΥ 'ΓΡΑΦΕ, "ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΟΥΤΑΝΑ ΝΑ ΜΟΥ ΜΙΛΑΣ ΕΤΣΙ," ΓΙΑΤΙ ΤΗΣ ΕΡΙΧΝΑ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΧΕΙΛΟΠΙΤΕΣ ΣΥΝΕΧΩΣ.

ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΙΧΕ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝΙΤΗ ΚΑΙ ΕΝΩ ΧΑΖΟΓΕΛΟΥΣΕ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΛΕΕΙ "ΤΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΑΡΕΣΩ;" (ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ Η ΜΑΛΑΚΩ ΟΤΙ ΗΜΟΥΝ ΠΙΣΩ ΤΗΣ). ΚΑΙ ΠΕΤΑΓΕΤΑΙ Η ΙΕΖΑΒΕΛ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΕΕΙ "ΒΡΑΚΙ."

44
ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΦΟΡΕΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΠΟΥ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ. ΓΕΝΙΚΩΣ, ΟΙ ΨΩΛΟΣΤΟΥΜΠΙΟΛΗΔΕΣ ΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΤΣΑΡΟΥΝ ΣΤΟ ΧΕΡΙ. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΒΡΑΧΙΟΛΑΚΙΑ ΚΑΙ Ν' ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΦΗΝΩΝΟΥΝ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΜΕ TRACKING DEVICE ΣΤΟ ΚΩΛΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΙΑΣΤΕΙ ΕΝΔΟΜΥΧΑ Ο ΚΟΚΚΥΓΑΣ. ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΣΦΕΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΠΟΜΥΘΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΘΕΩΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΑΡΒΙΝΟΥ ΚΑΙ ΓΑΜΙΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΜΑΝΝΑΔΕΣ ΣΑΣ ΜΕ ΠΙΡΑΝΧΑΣ.

45
εκμεταλλευτηκε τον εκφασισμο που υφιστατω
ΟΠΕΡ ΜΕΘΕΡΜΗΝΕΥΟΜΕΝΟΝ ΕΣΤΙ, ΤΟ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΠΡΟΣΕΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΦΑΣΙΣΤΡΙΑ. ΚΑΙ ΕΝΑ "ΕΓΕΡΘΗΤΟΥ" ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΜΟΣΤΡΑ.

46
εγω ειμαι ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ Αναρχικός, δεν ταυτίζομαι με λαους εθνη και λοιπα μεταφυσικα χοκους ποκους.

ΞΑΝΑFIXED.

47
πως γινεται να εγινε γενοκτονια στον ποντο και η ελλαδα να ειναι τιγκα στους ποντιιους;
+1 ΣΤΟ ΧΟΛΕΡΙΚΟ ΣΙΧΑΜΑ.

ΟΙ ΠΟΝΤΙΟΙ ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ. ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ Σ' ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΥΣΤΟΚΑΝΑΛΑ ΝΑ ΕΞΑΠΛΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΥΣΤΟΠΟΥΣΤΡΑ ΠΟΥΤΑΝΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΗ ΠΟΥΣΤΙΑ ΤΟΥΣ Σ' ΟΛΑ ΤΑ ΜΗΚΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΑΤΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. Η ΠΙΟ ΠΟΥΤΑΝΙΑΡΑ, ΞΕΚΩΛΙΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΓΑΜΗΜΕΝΗ ΠΟΥΣΤΟΦΑΡΑ. ΟΠΟΙΟ ΞΕΚΩΛΙ ΜΕ ΣΟΛΑΡΙΟΥΜ ΚΑΙ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΓΑΜΙΟΛΙΚΟ ΤΟ -ΙΔΗΣ ΣΑΣ. ΧΑΡΗ ΠΗΓΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΕΜΑΛ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΡΙΖΟΥΜΕ. ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ.

48
Βόθρος / Re: ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ ΜΥΑΛΟΥ
« on: April 21, 2015, 04:44:38 am »
"ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΩΣΤΟΣ ΔΕΝ ΜΕ ΘΕΛΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ. ΕΙΧΕ ΔΙΚΑΙΟ Ο ΕΥΡΥΝΟΜΟΣ. ΟΣΟΙ ΜΕ ΗΘΕΛΑΝ ΜΕ ΗΘΕΛΑΝ ΜΟΝΟ ΟΣΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΝΑ ΜΕ ΓΑΜΗΣΟΥΝ Ή ΝΑ ΜΕ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΣΩ. ΜΟΝΟ Ο ΕΥΡΥΝΟΜΟΣ ΜΕ ΘΕΛΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΕ ΘΕΛΕΙ ΕΡΩΤΙΚΩΣ... ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙ ΣΟΥ ΛΕΩ. ΤΑ ΗΞΕΡΕ ΟΛΑ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ. ΔΕΝ ΣΚΟΤΩΣΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ, ΑΥΤΕΣ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΣΚΟΤΩΘΟΥΝ. ΧΑΡΗ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΕΑΝ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΤΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟ 'ΟΧΙ' ΠΟΥ ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙ' ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ." - ΙΕΖΑΒΕΛ

ΚΑΠΟΥ ΕΔΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΕΥΡΥΝΟΜΟΣ ΜΟΙΑΖΕΙ ΠΟΛΥ ΣΤΟΝ ΑΡΧΑΙΟ ΑΛΚΙΒΙΑΔΗ ΣΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ. (ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΑΛΛΙ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ ΝΑ ΗΤΑΝ ΠΡΟ - ΠΡΟ - ΠΡΟ........ ΠΑΠΠΟΥΣ ΤΟΥ.

Η ΙΕΖΑΒΕΛ ΜΟΥ ΤΑ ΕΙΠΕ ΑΥΤΑ ΔΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ. ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΣ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΠΛΩΣ ΤΑΥΤΙΣΤΗΚΕ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΙΠΕ Ο ΕΥΡΥΝΟΜΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΘΕΙ ΤΙΣ ΠΟΡΝΕΣ ΤΙΣ ΦΙΛΕΣ ΤΗΣ. ΘΑ ΤΗΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΣ ΡΑΨΟΥΜΕ ΠΟΝΤΙΚΙ ΣΤΟ ΜΟΥΝΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΛΕΝΕ ΠΑΛΙ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΟΤΙ Ο ΕΥΡΥΝΟΜΟΣ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ.

49
ΤΟ ΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ. ΤΟ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΓΝΩΣΤΟ. ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΓΑΜΗΣΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ. ΚΑΛΑ, ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙ (ΝΟΜΙΖΩ) ΜΕ ΤΟ ΟΤΙ ΞΕΚΩΛΙΑΖΕ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΛΕΓΕ "Α, ΕΙΣΤΕ ΑΡΙΟΙ. ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ," (ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ) ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΩΘΕΙ Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ.

ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΕΑΝ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΟΡΦΩΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ (ΘΕΩΡΗΤΙΚΩΣ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΕΙΔΙΚΕΥΣΗ. ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ). ΕΝ ΟΛΙΓΟΙΣ, ΓΑΜΗΣΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ. ΕΑΝ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ (Ή ΑΚΟΥΓΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΙΣΤΗ - ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ - ΧΙΜΜΛΕΡ) ΘΑ ΚΑΤΕΣΤΡΕΦΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΤΙΖΕ ΕΝΑΝ ΣΩΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟΤΕΛΟΥΜΕΝΟ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΟΜΟΡΦΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ, ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ, ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΤΑΛΙΜΠΑΝ ΧΩΡΙΣ ΒΙΒΛΟΥΣ ΦΤΙΑΓΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΨΕΥΤΟΕΚΚΛΗΣΙΕΣ (ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ...).

50
Βόθρος / Re: ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ ΜΥΑΛΟΥ
« on: April 18, 2015, 12:22:26 am »
"ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΩΣΤΟΣ ΔΕΝ ΜΕ ΘΕΛΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ. ΕΙΧΕ ΔΙΚΑΙΟ Ο ΕΥΡΥΝΟΜΟΣ. ΟΣΟΙ ΜΕ ΗΘΕΛΑΝ ΜΕ ΗΘΕΛΑΝ ΜΟΝΟ ΟΣΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΝΑ ΜΕ ΓΑΜΗΣΟΥΝ Ή ΝΑ ΜΕ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΣΩ. ΜΟΝΟ Ο ΕΥΡΥΝΟΜΟΣ ΜΕ ΘΕΛΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΕ ΘΕΛΕΙ ΕΡΩΤΙΚΩΣ... ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙ ΣΟΥ ΛΕΩ. ΤΑ ΗΞΕΡΕ ΟΛΑ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ. ΔΕΝ ΣΚΟΤΩΣΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ, ΑΥΤΕΣ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΣΚΟΤΩΘΟΥΝ. ΧΑΡΗ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΕΑΝ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΤΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟ 'ΟΧΙ' ΠΟΥ ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙ' ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ." - ΙΕΖΑΒΕΛ

ΚΑΠΟΥ ΕΔΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΕΥΡΥΝΟΜΟΣ ΜΟΙΑΖΕΙ ΠΟΛΥ ΣΤΟΝ ΑΡΧΑΙΟ ΑΛΚΙΒΙΑΔΗ ΣΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ. (ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΑΛΛΙ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ ΝΑ ΗΤΑΝ ΠΡΟ - ΠΡΟ - ΠΡΟ........ ΠΑΠΠΟΥΣ ΤΟΥ.

51

ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ, ΑΣΧΕΤΩΣ ΤΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΜΑΣ, ΤΩ ΟΝΤΙ Η ΙΕΖΑΒΕΛ ΕΧΕΙ ΠΡΟΟΔΕΥΣΕΙ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ. ΜΕ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ, "ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Η ΦΙΛΗ ΤΗΣ ΦΑΣΙΣΤΡΙΑΣ;" ΤΟΥ ΚΑΝΩ, "ΜΕ ΚΟΒΕΙΣ ΓΙΑ ΦΙΛΗ;" ΚΑΙ, ΕΝ ΠΑΣΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙ, ΕΝ ΑΡΧΗ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΜΕ ΠΛΑΚΩΣΕΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΘΙΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΣΑΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑΤΑΚΙ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΟΥΝΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΤΟ ΗΞΕΡΑ. ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΕΒΑΛΕ ΝΑ ΧΩΣΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ Ν' ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΕΝΑΝ ΣΕΡΒΕΡ ΝΟΙΚΙΑΖΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ. ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΔΙΚΟ ΜΟΥ TEMPLATE ΓΙΑ ΤΟ WEBSITE ΤΟΥ ΣΕΡΒΕΡ ΚΑΙ ΠΡΟΧΘΕΣ ΜΟΥ 'ΔΩΣΕ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΙΣ ΞΕΡΙΖΩΣΩ ΤΟΥΣ ΓΑΜΩΣΠΟΝΔΥΛΟΥΣ ΕΝΑΝ-ΕΝΑΝ ΜΕ ΤΟ ΤΣΙΜΠΙΔΑΚΙ ΓΙΑ ΤΑ ΦΡΥΔΙΑ ΤΗΣ.

ΑΦΟΥ ΗΝΟΙΞΕ Ο ΣΕΡΒΕΡ, ΕΚΕΙΝΗ, ΟΥΣΑ ΓΝΩΣΤΡΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟ DEVELOPING, ΥΠΕΚΛΕΨΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ FTP ΓΙΑ ΤΟ WEBSITE ΚΑΙ ΑΥΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ PAYPAL, ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΟΛΟΥΣ BAN ΚΑΙ ΕΚΡΑΤΗΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ DONATES ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΤΗΣ. ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ Ο ΠΟΥΤΣΟΠΟΥΣΤΑΣ, "ΗΜΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ GAME ΚΑΙ ΕΔΙΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΣΚΑΣΕ ΜΥΤΗ Η ΠΟΥΤΑΝΑ ΞΑΦΝΙΚΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ. ΠΗΓΕ ΝΑ ΜΟΥ 'ΡΘΕΙ ΣΥΓΚΟΠΗ ΑΛΛΑ ΕΚΕΙΝΗ ΗΡΧΙΣΕ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ, 'ICH BIN ALLEIN IN JEDER NACHT.' ΠΗΓΑ ΝΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΘΩ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ, 'ΖΜΟΥΤΖ ΧΑΖΟΥΛΗ,' ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ BAN ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ." ΜΕΤΑ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΗΡΧΙΣΑΝ ΣΤΑ ΒΡΙΣΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΤΗΝ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ, ΟΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ, "ΘΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΤΑ DREI ZWEI." ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ 'ΒΓΑΛΕ ΤΡΙΑ - ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΑΠ' ΤΑ DONATES. ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑΖΙΣΤΡΙΑ ΓΙΑΤΙ, ΕΝ ΣΧΕΣΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΤΗΣ ΣΥΝΑΓΩΓΗΣ, ΕΚΕΙΝΗ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΦΡΩΣ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΣ. ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΞΕΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ Ή ΒΥΖΙΑ Ή ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΤΗΣ.

Ε, ΚΑΠΟΥ ΕΚΕΙ ΕΓΩ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΕΙΧΕ ΑΓΡΙΕΣ ΔΙΑΘΕΣΕΙΣ, ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΛΚΙΒΙΑΔΗ, ΤΟΥ ΠΕΤΑΞΑ ΤΗΝ ΚΟΥΝΙΑ ΣΤΗΝ ΜΑΠΑ (ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΠΕΤΥΧΕ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ) ΚΑΙ ΤΟ 'ΒΑΛΑ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΤΡΕΧΩ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΠ' ΤΟΥΣ ΓΑΜΙΟΛΗΔΕΣ ΨΗΛΟΥΣ ΚΩΛΟΧΟΝΤΡΟΥΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΧΙΤΗ. ΒΓΗΚΑ ΣΕ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΡΟΜΟ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟ ΑΠΟΦΕΥΓΩ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΤΗ ΣΠΑΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΠΟΛΛΑ ΔΙΠΟΔΑ ΘΗΛΑΣΤΙΚΑ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΣΕ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΚΑΙ ΜΙΣΩ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΓΗΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΕΜΟΙΑΖΕ ΜΕ ΤΟΝ ΔΟΝ ΚΙΧΩΤΗ ΜΕ ΚΟΡΟΪΔΕΨΕ ΕΠΕΙΔΗ ΦΟΡΟΥΣΑ ΜΠΟΤΕΣ ΜΕ ΓΟΥΝΑΚΙΑ, ΟΠΟΤΕ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΑ ΚΑΙ ΤΟΥ 'ΦΤΥΣΑ ΤΗΝ ΤΣΙΧΛΑ ΣΤΗΝ ΜΑΠΑ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ 'ΒΑΛΑ ΞΑΝΑ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΜΙΑ ΦΩΝΗ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΦΑΩ ΞΥΛΟ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΥΡΙΣΑ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑΖΩ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΟΤΑΝ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΕΙΔΗΣΗ ΟΛΑ ΑΥΤΑ Ο ΕΥΡΥΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΒΑΛΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΓΕΝΝΗΣΩ ΟΛΟΥΣ ΒΓΑΖΟΝΤΑΣ ΑΛΙΕΝ ΑΠ' ΤΟΥΣ ΓΛΟΙΩΔΕΙΣ ΓΑΜΩΣΑΚΚΟΥΣ ΤΩΝ ΣΤΟΜΑΧΩΝ ΤΟΥΣ. ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΧΩΣΑ ΕΚΕΙΝΟΝ ΤΟΝ ΨΥΧΙΑΤΡΟ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΚΑΤΑΞΙΩΘΗΚΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΓΙΝΕΙ ΕΠΙΣΗΜΩΣ Ο ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ. ΘΑ ΚΑΒΑΤΖΩΣΩ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΠΛΗΝΑ ΑΠ' ΤΑ ΓΑΜΩΣΑΡΚΙΑ ΤΟΥΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΚΛΕΠΤΟΜΑΝΗΣ.

ΤΕΛΙΚΩΣ Η ΨΥΧΑΝΑΛΥΣΗ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ Ο ΕΥΡΥΝΟΜΟΣ ΑΠΕΔΩΣΕ. ΜΙΛΗΣΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΡΟ ΛΙΓΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ, "ΝΑΙ, ΤΟΥΣ ΤΑ 'ΚΑΝΑ ΟΛΑ. ΕΙΜΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΚΙΑ."

52
Βόθρος / Re: ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ ΜΥΑΛΟΥ
« on: April 11, 2015, 01:55:49 am »
Στους βρωμοέλληνες αρέσει να κάνουν παρτούζες σαν τα ζώα και όχι με αντρίκιους τρόπους 1 άντρας πολλές γυναίκες αλλά μια γυναίκα (συνήθως χοντρή) και πολλοί άντρες την βρίσκουν δηλαδή με το να έχουν όρθια καυλιά γύρω τους...γυφτιά.
ΛΟΓΙΚΑ ΕΑΝ ΠΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΝΩΜΑΛΗ ΠΟΥ ΕΣΚΕΦΘΗΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ, ΘΑ ΜΕ ΠΕΙΣ ΚΩΛΟΜΠΑΡΑ. Ε, ΣΤ' ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ, ΤΟ ΛΕΩ. ΕΙΣΑΙ ΑΝΩΜΑΛΗ ΣΥΦΙΛΙΑΡΑ ΧΟΛΕΡΙΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΛΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΤΑ ΤΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΝΩΜΑΛΟ (ΤΣΙΜΠΟΥΚΙΑ, ΓΛΕΙΦΟΚΩΛΙΑ, ΤΡΕΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΡΟΥΦΑΝΕ ΚΩΛΟ ΑΡΧΙΔΙΑ ΚΑΙ ΨΩΛΗ... ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΝ ΝΑ ΤΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ... ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΓΥΝΑΙΑ "ΣΟΥ"...)

Ότι κάνει κανείς καλό είναι, η εξαπάτηση είναι μια ιδιαίτερα διασκεδαστική τέχνη. Κάτι σατανιστές σαν εσάς έχουν περισσότερους από έναν τρόπους να εξαπατούν και να τρώνε λεφτά από θύματα οπότε προσωπικά στον πούτσο μου.
ΑΜΗΝ ΛΕΓΩ ΣΟΙ,
ΟΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΜΠΛΕΚΟΥΜΕ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ Σ' ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΠΩΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΒΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΠΙΝΟΥΝ ΚΑΦΕ ΠΑΡΕΟΥΛΑ. ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ / ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ. ΕΤΣΙ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΩΣ ΤΟ ΛΕΩ.

53
Βόθρος / Re: ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ ΜΥΑΛΟΥ
« on: April 11, 2015, 01:34:44 am »
Τι παρτούζα; Κυκλοφορεί βίντεο; :D
ΟΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ, ΚΥΚΛΩΠΕΣΑ, ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΙΝΩ... ΗΤΟΙ... ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΣΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΟΝ ΥΠΕΡΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΩΝ ΤΙΤΑΝΙΩΝ ΚΑΥΛΙΩΝ ΠΟΥ ΚΟΤΣΑΡΩ ΣΤΑ ΠΟΣΤ ΜΟΥ. ΓΚΕ ΓΚΕ;

Η ΙΕΖΑΒΕΛ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ. ΑΥΤΟ ΕΝΝΟΩ. ΕΧΕΙ ΕΞΕΛΙΧΘΕΙ ΣΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΡΙΑ, ΠΡΟΣ ΕΚΠΛΗΞΙΝ ΜΟΥ.

54
Βόθρος / Re: ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ ΜΥΑΛΟΥ
« on: April 11, 2015, 01:27:33 am »
Να τους πείσει να τι δεν θα μπορούσε;
ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΤΙ ΤΟΥΣ ΕΠΕΙΣΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΟΥΣΤΟΦΑΤΣΕΣ ΣΑΣ ΜΕΤΑ ΔΙΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΡΟΠΟΥ...

55
Βόθρος / Re: ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ ΜΥΑΛΟΥ
« on: April 11, 2015, 01:21:08 am »
"ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΛΕΤΕ ΕΞΥΠΝΗ; Ο... (ΝΑΡΓΚΑΡΩΘ) ΚΑΙ Ο ΕΥΡΥΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΟΙ ΑΠΟ 'ΜΕΝΑ. ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΟΥΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΜΙΛΗΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΙΣΩ ΝΑ............ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ. ΑΠΛΩΣ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΕΞΥΠΝΑΔΑ ΤΟΥ ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΑ ΚΑΙ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΣΑΣ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤ' ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ ΠΟΤΕ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΜΙΚΡΟΠΟΣΑ."

Η ΙΕΖΑΒΕΛ ΤΟ ΕΙΠΕ ΑΥΤΟ ΣΕ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΞΗΠΑΤΗΣΕ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΛΕΒΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ 600 ΕΥΡΑ (ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΚΑΝ... ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΑ 'ΚΑΝΕ ΟΛΑ ΑΠΛΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΨΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ, ΣΑΝ ΑΝΤΡΑΣ ΕΝΑ ΠΡΑΜΑ).

ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΩ ΓΝΩΜΗ. ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟ ΛΑΡΥΓΓΙ ΑΠ' ΤΟΝ ΟΙΣΟΦΑΓΟ ΠΑΡ' ΑΥΤΑ.

56
Βόθρος / Re: ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ ΜΥΑΛΟΥ
« on: April 07, 2015, 12:58:17 am »

ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ. ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΕΚΕΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ "MAINSTREAM CHRISTIANITY OR ATHEISM"...

Ο ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΝΤΩΣ, ΣΕ ΜΙΑ ΕΚ ΤΩΝ ΕΠΙΣΤΟΛΩΝ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ (ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΟΥΣ Ή ΠΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΣ) ΛΕΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ "ΝΥΜΦΕΥΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΓΑΜΗΣΕΤΕ". ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕ ΑΝΩΜΑΛΙΕΣ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟΤΑΤΟ.

ΠΑΝΤΩΣ, ΓΕΝΙΚΩΣ, ΜΟΥ ΤΗ ΣΠΑΕΙ Ν' ΑΚΟΥΩ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΠΟΥΣΤΕΣ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ Ο ΠΑΥΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΠΕ ΠΟΤΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΝΩ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΝ ΤΙ ΕΙΠΕ ΣΤ' ΑΛΗΘΕΙΑ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ. ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΕΣ ΤΑ ΑΚΟΥΣΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑΝ. ΓΡΑΦΟΥΝ ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΞΗΓΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΔΑΝ ΟΥΤΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ. ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΑΤΑ ΙΩΑΝΝΗΝ ΜΟΙΑΖΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΑΠΟ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΕΙΔΕ ΠΟΛΛΑ ΑΠ' ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ.

57
Βόθρος / Re: ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ ΜΥΑΛΟΥ
« on: April 05, 2015, 09:45:28 am »
Μην ανησυχείς αν απλά τον κλείσουν στο τρελάδικο με υπογραφές συγγενών του δεν πρόκειται να επέμβει η αστυνομία ούτε να ερευνήσει το οτιδήποτε.
ΔΕΝ ΑΝΗΣΥΧΩ, ΑΠΛΩΣ ΜΕ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΣΥΧΝΑ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ Μ' ΑΥΤΟ. ΑΛΛΑ ΕΧΘΕΣ ΥΠΕΡΕΒΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΚΑΝΩ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΟΥ ΠΙΝΩ. ΟΥΤΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΕΥΡΥΝΟΜΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ.

58
Βόθρος / Re: ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ ΜΥΑΛΟΥ
« on: April 04, 2015, 06:39:03 am »
ΕΑΝ ΓΙΝΕΙ ΘΑ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΩ ΕΓΩ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ. ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΣ ΜΑΝΙΑΤΗΣ... ΑΛΛΑ. ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΥΤΣΟ ΜΑΛΛΟΝ...

59
Βόθρος / Re: ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ ΜΥΑΛΟΥ
« on: April 04, 2015, 06:06:59 am »
Η ΙΕΖΑΒΕΛ ΛΕΕΙ ΥΠΕΓΡΑΨΕ Η ΜΑΝΝΑ ΤΟΥ ΕΥΡΥΝΟΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΟ ΤΡΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ... ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΧΩΝΟΥΝ ΜΕΣΑ; ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΧΕΖΟΜΑΙ... ΕΑΝ ΠΙΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΥΡΥΝΟΜΟ ΤΗΝ ΠΟΥΤΣΙΣΑΜΕ.ΕΙΔΙΚΑ ΕΑΝ ΒΡΟΥΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ... ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΟΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΥΛΩΣΕΙ ΝΑ ΜΕ ΧΩΣΟΥΝ ΣΤΟ ΤΡΕΛΛΑΔΙΚΟ ΕΑΝ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΔΙΑΤΑΡΑΓΜΕΝΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ; ΕΙΜΑΙ Ο ΑΜΕΣΩΣ ΕΠΟΜΕΝΟΣ...

60
ΕΝΑΣ ΠΡΟΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ...ΑΚΥΡΟ, ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΩΛΟΜΠΑΡΑΣ ΚΑΙ ΚΟΝΤΟΣ :D

Pages: [1] 2 3 ... 18

Powered by EzPortal