Modify Profile

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - Pulverem

Pages: [1] 2 3 ... 14
1
Βόθρος / Re: ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ ΜΥΑΛΟΥ
« on: August 18, 2014, 04:51:18 pm »
Ποιος Αναρχικός ρε Μούλε, πόσο πιό Φασιστικά πρέπει να μιλήσει για να συνέλθεις από τη μαρξιστική σου μαλάκυνση και να ξαναβρεις το φως σου επί τέλους?

Όσο για τον Pulverem που πετάγεται μετά από καθενός τη δημοσίευση σα μαϊντανός και πολυλογεί σα φλύαρο γύναιο, μας έχει ζαλίσει τ'αρχίδια με τις πομπώδεις φλωρομαλακίες που αναμασάει. Δε σε διαβάζει κανείς ρε καρκινόσπερμα γαμώ τη Μάνη σου και τη Μάνα σου, το καταλαβαίνεις? ΣΕ ΒΑΡΙΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ρε ελονοσούν κωλάντερο, ΚΑΙ ΒΑΡΙΟΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΟΣ ΑΛΛΟΥ, νοιώθεις επί τέλους ρε τετραπληγικό σαπιόχυμα γαμώ τη στρούγγα σου??

Ο Θούλσα Ντουμ σε έχει γαμήσει σε όλες τις στάσεις με ρελαντί τις μηχανές του. Κάθεσαι και αρδιάζεις κατεβατά, μία κουβέντα πετάει αυτός και σου ταπεινώνει και σου προσβάλλει το Υπερεγώ ρε μπολόσκυλο.

Έχεις τόσες πολλές μαλακίες να πεις, σαν ορεξάτη αγαθομούνα γκόμενα που ψοφάει για ζωή. ΣΠΑΘΟΨΩΛΙΑΖΩ ΤΗ ΘΗΛΥΚΗ ΨΥΧΗ ΣΟΥ ΣΤΗ ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΚΩΛΟΜΟΥΝΟ.

ΧΑ-ΤΡΙΚ!

Θούλσα ρίχ'του άλλο ένα Πηδήξι έτσι για τη διασκέδασή μας και μόνο!


ΓΑΜΗΜΕΝΕ ΑΡΧΙΔΟΣΤΑΜΠΙΟΛΗ, ΠΟΥ ΞΕΡΙΖΩΣΑΝ ΤΑ ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΗΣ ΜΑΝΝΑΣ ΣΟΥ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΟΥΤΣΟΜΑΧΙΕΣ ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΕΣ ΚΑΙ ΘΡΑΣΟΣ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΠΥΡΙ ΣΤΑ ΣΠΛΑΧΝΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΡΚΙΝΟΣΥΜΠΟΣΙΟ ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΟ ΣΑΡΚΙΟ ΣΟΥ, ΣΟΥ 'ΡΘΕ, ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΕ, ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙΣ ΤΟΝ ΑΜΟΡΦΩΤΟ ΚΩΛΟΧΟΝΤΡΟ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗ ΩΣ ΤΟ ΣΥΦΙΛΙΑΣΜΕΝΟ ΤΡΑΒΕΛΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΩΛΟΜΠΑΡΕΥΕΙ ΟΠΩΣ Ο ΡΟΥΒΑΣ ΣΑΣ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΤΟΝ ΞΕΚΩΛΙΑΡΗ, ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟ ΤΣΙΡΙΧΤΟΥΛΗ ΨΕΥΤΟΑΡΧΗΓΟ ΣΑΣ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΠΕΤΥΧΑΤΕ, ΜΩΡΗ ΠΟΥΤΣΟΣΤΡΑΓΓΙΧΤΡΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΠΕΡΙΨΩΛΑ ΠΟΣΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΤΙ ΑΝΥΠΑΡΞΙΕΣ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΠΟΥΣΤΟΘΡΗΣΚΕΙΩΝ ΣΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΘΗΛΥΚΕΣ ΚΩΛΟΘΕΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΑΜΨΟΜΥΤΗΔΕΣ ΚΟΥΡΔΟΥΣ ΚΩΛΟΑΓΓΕΛΟΥΣ ΣΑΣ, ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΣΟΒΑΡΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΒΛΕΠΕΙ ΠΟΣΟ ΑΡΧΙΔΟΦΑΝΕΣΤΑΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΞΕΚΩΛΙΑ ΣΑΣ ΤΟ 'ΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ.

ΝΑ ΣΑΣ ΓΑΜΑΝΕ ΑΠΟ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΣΤΑΥΡΩΝΑΝΕ ΣΕ ΠΥΡΙΝΟΥΣ ΤΡΟΧΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΜΕΣΑΙΩΝΑ, ΕΤΣΙ, ΡΕ ΠΟΥΤΣΟΤΙΜΟΝΙΕΡΗ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΧΑΙΡΕΚΑΚΟΣ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΚΩΛΟΣΑΡΚΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΣΟΒΑΤΙΖΟΝΤΑΙ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΑΣ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ, ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΨΟΦΟΛΟΓΗΣΕΤΕ ΠΡΙΝ ΠΑΘΕΤΕ ΤΟ ΓΑΜΙΟΛΙΚΟ ΚΩΛΟΜΠΑΡΑΔΙΚΟ ΕΜΦΡΑΓΜΑ ΑΠ' ΤΑ ΒΑΣΑΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΕΤΩΜΑ ΤΩΝ ΞΕΚΩΛΙΑΡΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΣΑΣ.

2
Βόθρος / Re: ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ ΜΥΑΛΟΥ
« on: August 17, 2014, 04:14:37 pm »
ΚΑΛΑ, ΠΟΛΥ ΧΑΡΗΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΠΟΥ ΕΦΑΓΑΝ ΟΙ ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ ΟΙ ΓΕΖΙΔΙ ΑΠ' ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΩΛΟΓΥΦΤΟΥΣ. ΠΟΎ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΛΕΚ ΤΑΟΥΣ ΣΑΣ Η ΑΔΕΡΦΑΡΑ ΤΩΡΑ, ΡΕ ΠΟΥΤΑΝΑΚΙΑ, ΓΑΜΩ ΤΟ ΩΛ ΤΖΙΛΟΥΑ ΓΑΜΩ; ΓΕΝΙΚΩΣ, Ο,ΤΙ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ "ΑΡΙΟΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΟ" ΑΠ' ΤΟΥΣ ΜΑΓΑΖΑΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΘΟΥΛΣΑ ΝΤΟΥΜ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΤΟΥ ΘΑ ΤΡΩΕΙ ΠΟΥΤΣΟ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΑΣ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΨΟΦΟΛΟΓΑΝΕ ΟΛΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠ' ΤΟΥΣ ΕΩΣΦΟΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΜΕΣΑΙΩΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΡΟΥΜΕ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΙΔΩΛΟΣΦΑΧΤΕΣ, ΘΑΝΑΤΟΦΟΡΟΙ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΟΙ ΥΠΕΡΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΦΑΡΜΑΚΟΙ.

3
Βόθρος / Re: ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ ΜΥΑΛΟΥ
« on: August 16, 2014, 04:06:00 pm »
ΕΧΩ ΔΥΟ ΣΚΛΑΒΕΣ ΝΑ ΜΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΑΝΤΗΛΙΑΚΟ  :D

ΤΑ ΑΝΤΗΛΙΑΚΑ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΛΙΓΟΥΛΙΣΙΑ ΚΑΥΛΙΑ ΑΠ' Ο,ΤΙ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΤΑ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΠΑΩ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΣΕ ΠΑΡΑΛΙΑ, ΑΣΕ ΠΟΥ ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΖΕΣΤΗ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΦΕΥΡΕΙ ΤΑ ΕΡ ΚΟΝΤΙΣΙΟΝ.

4
Βόθρος / Re: ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ ΜΥΑΛΟΥ
« on: August 16, 2014, 03:40:52 pm »
ΤΙ ΚΑΤΣΙΒΕΛΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ, ΡΕ ΚΑΠΕΛΟΧΥΣΟΚΡΟΥΣΜΕΝΕ ΞΕΦΤΙΛΟΞΕΦΤΙΛΑ; Α, ΜΩΡΗ ΣΠΑΤΟΥΛΟΧΥΣΟΓΡΗΑ, ΚΑΤ' ΑΡΧΗΝ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΣΗΚΩΝΕΙΣ ΤΙ ΤΑ ΠΙΝΕΙΣ ΤΑ ΧΥΣΟ-ΚΟΚ-ΤΕΙΛ;

ΚΑΤΑ ΔΕΥΤΕΡΟΝ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΖΑΖΕΛ ΣΟΥ ΑΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΥΛΑΚΑΣ ΤΩΝ ΠΑΤΣΩΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ 'ΝΑΙ ΣΤ' ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ, ΣΟΥ ΤΙΣ ΑΛΕΘΟΥΜΕ Μ' ΕΝΑ ΠΡΙΟΝΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΩΧΝΟΥΜΕ, ΠΑΝΤΩΣ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΩΛΟΧΟΝΤΡΗ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΤΥ ΣΤΙΣ ΚΩΛΟΠΑΤΣΕΣ ΤΗΣ ΧΥΣΟΡΡΟΙΕΣ ΕΝΤΟΜΩΝ ΝΑ ΤΟΥ ΤΙΣ ΤΡΟΧΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΑΓΚΑΝΕΣ ΤΟΥΣ, ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ, ΕΞ ΟΥ ΚΑΙ Ο ΦΙΛΟΧΟΝΤΡΙΣΜΟΣ ΣΟΥ ΕΞ ΑΛΛΟΥ.

ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΡΙΤΟΝ, ΓΙ' ΑΥΤΟ ΒΓΗΚΕΣ ΕΤΣΙ, ΜΩΡΗ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ; ΠΗΓΑΙΝΕ Η ΜΑΝΝΑ ΣΟΥ Η ΠΟΥΤΑΝΑΡΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΟ ΤΣΕΡΝΟΜΠΥΛ ΓΙΑ ΗΛΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΑΣ ΚΑΙ ΣΥ ΝΑ ΤΡΑΓΑΝΙΣΤΕΙΣ ΚΑΛΑ ΞΕΡΩ 'ΓΩ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟ ΑΝΤΗΛΙΑΚΟ ΣΟΥ ΤΟ ΒΑΖΕΙΣ;

ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΘΑ 'ΣΑΙ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΗ ΜΕΤΑ ΠΑΝΤΩΣ, ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟΣΟ ΠΑΧΟΣ ΘΑ ΒΓΑΖΑΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΑΠΟΘΗΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΜΙΞΗ "ΠΙΤΑ-ΓΥΡΟΣ-ΑΠ' ΟΛΑ". ΠΙΤΑ = ΔΕΡΜΑ, ΓΥΡΟΣ = ΟΙ ΨΗΤΕΣ ΚΩΛΟΣΑΡΚΕΣ ΣΟΥ, ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗΘΟΣ, ΜΗΡΟ ΚΑΙ ΜΠΡΑΤΣΑΚΙΑ, ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΘΑ 'ΝΑΙ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΑΠ' ΤΟ ΚΑΘΕ ΟΡΓΑΝΟ ΓΙΑ ΠΟΙΚΙΛΙΑ. ΕΠΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙ ΣΤΡΟΓΓΥΛΕΣ-ΣΤΡΟΓΓΥΛΕΣ ΝΕΦΡΟΠΑΤΑΤΟΥΛΕΣ, ΟΦΘΑΛΜΟΤΖΑΤΖΙΚΟ (ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΑΠ' ΑΥΤΟ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΟΝΤΑ, ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΣΤΥΨΙΜΟ ΤΩΝ ΜΑΤΙΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΡΓΑ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΦΑΛΙΡΙΣΕΙ ΤΟ ΚΑΝΙΒΑΛΑΤΖΙΔΙΚΟ), ΗΠΑΤΟΦΕΤΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΚΟΚΚΑΛΟΚΡΕΜΜΥΔΑ. ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΤΡΩΣΗ ΧΥΜΕΝΗΣ ΜΕΜΒΡΑΝΗΣ ΞΕΡΙΖΩΜΕΝΗΣ ΣΑΝ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΟ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΟΡΓΑΝΟ ΠΟΥ ΠΡΟΟΡΙΖΕΤΟ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΗ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΤΟΙΧΙΣΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.

ΕΧΟΥΜΕ ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΤΡΟΠΑΡΑΔΟΤΟ ΤΡΟΠΟ, ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΘΗΜΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΑΛΟΥΚΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΣΤΡΙΦΟΓΥΡΝΑΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΘΕΤΗ ΣΟΥΒΛΑ - ΤΑΦΟ (ΤΟΥ ΕΠΙΣΚΑΦΗΣ ΟΙΚΗΣΕΩΣ ΑΕΙΦΡΟΥΡΟΥ), ΝΑ ΤΟΥ ΑΡΠΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΚΩΛΟΧΕΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΜΕ ΜΠΑΜ ΜΠΑΜ. ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΣΕ ΑΤΟΜΑ ΣΑΝ ΕΜΕΝΑ, ΓΙΑΤΙ ΤΡΩΩ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΑΩ ΤΟΝ ΒΡΑΧΙΟΝΑ ΜΟΝΟ ΘΑ 'ΧΕΙ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΟ ΜΠΡΑΤΣΟ.


https://www.youtube.com/watch?v=Ex7JwJdqIWw

ΓΑΜΑΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ "ΒΟ ΓΚΕΣΤ ΝΤΟΥ ΧΙΝ;"

5
Βόθρος / Re: ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ ΜΥΑΛΟΥ
« on: August 16, 2014, 12:22:19 pm »
Α ΡΕ ΧΥΣΟΚΑΠΕΤΑΝΙΟΙ, ΑΝ ΔΕΝ ΓΡΑΨΩ ΕΓΩ ΘΑ 'ΧΕΤΕ ΤΗΝ ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΑΡΧΙΔΟΠΛΑΣΤΡΑ ΤΟΝ ΜΑΞ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΤΡΟΛΛΑΡΕΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΚΑΙ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΘΑ 'ΝΑΙ ΠΙΟ ΨΟΦΙΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑΡΑ ΤΗ ΜΑΝΝΑ ΤΟΥ "ΟΥΤΙΣ ΜΕ ΚΤΕΙΝΕΙ" ΠΟΥ ΤΡΩΕΙ ΓΑΜΗΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΑΜΙΟΛΗ ΤΟΝ ΚΡΟΝΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΤΑΡΤΑΡΟ.

6
Βόθρος / Re: ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ ΜΥΑΛΟΥ
« on: August 15, 2014, 12:13:09 am »
Μου το είπε το ανέκδοτο αλλά δεν μας απαντάς ποίος θα είναι ο τρίτος μάγος που θα προσκυνήσει τον αντίχριστο όταν γεννηθεί!

ΑΦΟΥ, ΡΕ ΞΕΚΩΛΗ, ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΦΑΡΜΑΚΟΥΣ (ΑΛΛΟ "ΦΑΡΜΑΚΟΣ" ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΑΠΛΩΣ "ΜΑΓΟΣ"), ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΟΤΙ Ο ΕΥΡΥΝΟΜΟΣ ΘΑ 'ΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠ' ΑΥΤΟΥΣ ΤΟ 'ΠΑ ΜΕ ΣΙΓΟΥΡΙΑ. ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΟΙΟΣ ΘΑ 'ΝΑΙ Ο ΤΡΙΤΟΣ; Ε, ΑΗΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ, ΕΑΝ ΟΝΤΩΣ ΓΙΝΟΥΝ ΕΤΣΙ ΘΑ ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΕΖΑΒΕΛ ΝΑ ΣΦΟΥΓΓΑΡΙΣΕΙ ΤΑ ΑΙΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΝΑΟ. ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ, "ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΜΑΓΟΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ." Ε, ΠΏΣ ΕΓΙΝΕ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΓΙΑ ΤΑ ΘΕΛΗΜΑΤΑ ΜΑΓΟ; ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΣ ΒΓΑΛΟΥΝ ΓΥΝΑΙΚΑ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΝΕΙ.

7
Βόθρος / Re: ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ ΜΥΑΛΟΥ
« on: August 14, 2014, 08:45:10 pm »
Μάθε να ρίχνεις και τα χαρτιά μαλάκα και θα χεστείς στο τάληρο, δεν θα χρειάζεται να σπρώχνεις πρέζες πλέον! :D Τελικά ο τρίτος μάγος δεν μας είπες ποιος θα είναι, θα είναι κι αυτός αράπης σαν τον original για να κουβαλάει τα δώρα; :D


ΕΣΥ, ΜΩΡΗ ΠΟΥΤΣΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΙΣΣΑ ΤΩΝ ΝΕΦΕΛΕΙΜ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΟΛΙΑΘ, ΤΟ 'ΞΕΡΕΣ ΟΝΤΩΣ ΟΤΙ Ο ΒΑΛΤΑΣΑΡ ΗΤΑΝ ΑΡΑΠΗΣ Ή Σ'ΤΟ 'ΠΕ ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ;

8
Βόθρος / Re: ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ ΜΥΑΛΟΥ
« on: August 14, 2014, 06:51:23 pm »
ΤΕΛΙΚΩΣ, ΠΟΥΣΤΟΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΥΝΔΟΥΛΟΙ ΜΟΥ, ΣΚΕΦΤΗΚΑ Ν' ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ, ΔΙΟΤΙ, ΠΛΗΝ ΤΩΝ ΑΝΑΦΟΡΩΝ ΤΗΣ ΣΟΛΟΜΩΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΕΤΑΡΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΟΥ ΚΟΡΝΙΛΙΟΥ ΑΓΚΡΙΠΠΑ, ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ. ΑΛΛΑ ΕΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ, ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΝΟΣ ΟΡΑΜΑΤΟΣ ΟΠΟΥ ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΣΣΙΟΥ, ΘΥΜΗΘΗΚΑ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΜΑΓΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΔΩΡΑ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΟΡΑΜΑ ΑΝΕΦΕΡΘΗΣΑΝ ΤΡΕΙΣ ΦΑΡΜΑΚΟΙ ΜΕ ΔΩΡΑ. ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΜΑΓΟΙ, ΜΕΛΧΙΟΡ, ΓΑΣΠΑΡ ΚΑΙ ΒΑΛΤΑΣΑΡ, ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΠΛΗΝ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΥ ΤΟΥ ΜΑΤΘΑΙΟΥ (ΟΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΠΡΟΧΕΙΡΗ ΑΝΑΦΟΡΑ), ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΠΟΚΡΥΦΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΥ ΤΟΥ ΙΑΚΩΒΟΥ. ΠΑΡ' ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΣΤΗΝ "ΕΛΛΗΝΟ"ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΑ ΑΠΟΚΡΥΦΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ, ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ Η ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΥ ΤΟΥ ΙΑΚΩΒΟΥ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΜΑΓΟΙ ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΑΝ ΦΑΤΝΗ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ, ΕΝΩ ΣΤΟ ΚΑΤΑ ΜΑΤΘΑΙΟΝ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΑΝ ΣΕ ΣΠΙΤΙ.

ΕΦ ΟΣΟΝ ΕΙΔΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΡΑΜΑ, ΕΝΩ ΗΜΟΥΝ ΞΥΠΝΙΟΣ ΜΑΛΙΣΤΑ (ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΙΣΘΗΣΙΟΓΟΝΑ - ΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΟΤΙ ΕΣΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΣΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΩ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΕΦ ΟΣΟΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΥΤΩΣ Ή ΑΛΛΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Ή ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΟΚΛΗ, ΑΡΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΗΝ "ΣΚΙΑ ΤΟΥ ΣΠΗΛΑΙΟΥ" - ΕΝΑ ΜΠΟΥΚΑΛΑΚΙ ΟΥΙΣΚΙ ΕΙΧΑ ΠΙΕΙ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΑΜΦΕΤΑΜΙΝΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕ ΤΟΣΗ ΩΡΑ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥΣ), ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΘΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΕΝΩ ΕΙΜΑΙ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΣ. ΝΑΙ, ΑΓΝΩΣΤΑΙ ΑΙ ΒΟΥΛΑΙ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ, ΑΛΛΑ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΜΑΓΟΣ, Ο ΑΝΥΠΕΡΒΛΗΤΟΣ ΦΑΡΜΑΚΟΣ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΑΚΡΟΚΟΣΜΟΥ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΞΟΡΚΙ ΠΟΥ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ; ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΔΙΑΤΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΕΩΣΦΟΡΟ (ΚΑΙ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ Ο ΔΑΙΜΟΝΑΣ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΩΣΦΟΡΟΣ - ΜΟΥ 'ΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΤΟ ΠΟΣΟΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ, ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΔΥΝΑΜΟΙ, ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΛΕΝΕ "ΕΙΜΑΙ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ" Ή "ΕΙΜΑΙ Ο ΕΩΣΦΟΡΟΣ", ΚΑΙ ΠΑΡ' ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΛΕΝΕ "ΕΙΜΑΙ Ο ΣΑΤΑΝΑΣ". ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ. ΛΟΓΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ "ΣΑΤΑΝΑΣ" ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΟΝΟΜΑ ΕΦΟΣΟΝ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΟ "Σ", ΕΝΩ ΤΟ "ΔΙΑΒΟΛΟΣ" ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΛΕΣ "ΔΑΙΜΟΝΑΣ"), ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΑΥΡΟΙ ΜΑΓΟΙ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΝ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΤΟ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΚΑΚΟ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ (ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ ΚΑΙ ΑΓΓΕΛΟΙ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ).

ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΗΤΑΝ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ, Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ ΤΗΣ ΓΕΝΝΗΣΕΩΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΗΜΩΝ, ΚΑΙ ΑΝ ΑΞΙΩΘΩ ΝΑ 'ΜΑΙ ΕΝΑΣ ΕΚ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΤΑ ΔΩΡΑ ΣΤΟ ΘΕΙΟ ΒΡΕΦΟΣ ΤΟΥ ΛΕΥΚΟΥ ΚΑΒΑΛΑΡΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΞΕΛΘΕΙ ΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΙΝΑ ΝΙΚΗΣΗ, ΤΟ ΔΩΡΟ ΜΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΟΥΓΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΕΛΕΤΕΣ ΤΩΡΑ ΠΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΒΑΦΤΗΚΕ ΜΕ ΤΟΣΟ ΑΙΜΑ ΠΟΥ ΑΠΟΡΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΚΟΥΡΙΑΣΕΙ. ΕΙΝΑΙ ΔΕ ΑΠ' ΤΑ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΓΙΑΤΙ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΑΝΤΙΚΑ ΠΟΛΕΜΟΥ. Ο ΕΥΡΥΝΟΜΟΣ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΚΡΟΚΕΦΑΛΗ ΠΟΥ 'ΧΕΙ ΓΙΑ ΡΑΒΔΙ ΤΟΥ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΗ ΑΞΙΑ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΑ ΞΟΡΚΙΑ ΤΟΥ. ΚΑΛΑ, ΑΥΤΑ ΒΕΒΑΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΩ ΠΙΕΙ ΔΥΟΜΙΣΙ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΟΥΙΣΚΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑ.

9
Βόθρος / Re: ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ ΜΥΑΛΟΥ
« on: August 14, 2014, 11:16:41 am »
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟ ΑΡΙΟ ΚΑΙ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ ΡΕ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΣΟΥΒΛΕΡΗ ΣΟΥ ΜΥΤΗ :D

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=-DYQ7cLhQZk


ΚΑΙ ΝΑΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΔΕΝ ΤΡΩΝΕ ΜΠΑΜΙΕΣ, ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΥ ΝΑ ΤΙΣ ΤΡΩΕΙ;  ;D

ΠΟΥΤΣΑ ΚΑΙ ΕΤΕΡΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΣΤΟΥΣ ΚΩΛΟΓΥΦΤΟΥΣ ΓΑΜΩΚΟΥΡΔΟΥΣ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΟΡΓΩΣΟΥΝ ΤΑ ΣΠΛΑΧΝΑ ΚΩΛΟΜΠΑΡΑΔΙΚΕΣ ΕΡΠΥΣΤΡΙΕΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ. ΒΡΗΚΕΣ ΕΚΕΙ ΚΑΤΙ ΞΑΝΘΑ ΠΟΥΤΑΝΑΡΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΒΓΑΛΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΑΡΙΟΥΣ, ΜΩΡΗ ΣΠΑΤΟΥΛΟΧΥΣΟΓΡΗΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΛΙΜΝΗ ΤΩΝ ΚΥΚΝΩΝ ΣΕ ΟΡΙΕΝΤΑΛ ΕΝΩ ΣΟΥ ΠΛΑΘΟΥΝ ΤΟ ΚΩΛΙ ΜΕ ΜΑΥΡΕΣ ΑΡΧΙΔΙΕΣ; ΚΑΤΑΡΑ ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΕΘΝΟΣ ΣΟΥ, ΜΩΡΗ ΠΟΥΤΑΝΑ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΗ ΑΛΒΑΝΗ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΠΑΜΙΕΣ, ΟΝΤΩΣ, ΕΚΤΟΣ ΑΠ' ΤΗΝ ΚΑΡΙΟΛΑΡΑ ΤΗΝ ΜΑΝΝΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΠΡΕΣΒΥΤΕΡΗ ΣΠΑΤΟΥΛΟΧΥΣΟΓΡΗΑ ΠΟΥ ΤΙΣ ΣΤΡΑΓΓΙΖΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΠΕΤΑΓΕ ΣΑΝ ΣΤΕΙΜΜΕΝΑ (ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΙ "Η" ΜΕ ΕΝΑ "Μ" ΕΔΩ) ΑΓΓΟΥΡΙΑ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΜΜΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΠΙΝΕΙ Ή ΝΑ ΤΙΣ ΜΑΣΟΥΛΑΕΙ ΚΙΟΛΑΣ, ΑΝ ΕΞΑΙΡΕΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΩΛΟΑΝΤΕΡΙ ΣΟΥ ΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΟ 'ΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΑΚΟΡΝΤΕΟΝ ΕΝΩ ΣΟΥ ΚΑΤΑΤΡΩΝΕ ΤΑ ΓΥΦΤΙΚΑ ΓΑΜΩΣΤΟΜΑΧΑ ΣΑΝ ΓΑΜΙΟΛΑ ΡΟΖ ΑΙΜΑΤΙΝΗ ΦΟΥΣΚΑ.

10
Βόθρος / Re: ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ ΜΥΑΛΟΥ
« on: August 13, 2014, 12:01:41 am »
ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ Ο ΟΜΠΑΜΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΑΤΑΝΟΛΑΤΡΕΣ ΓΕΖΙΝΤΙ ΤΟΥ ΙΡΑΚ, ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΟ ΛΑΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ  ;)

ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟΝ ΝΑΖΙΣΤΟΣΑΤΑΝΙΣΤΗ ΟΜΠΑΜΑ  :D


ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΞΕΚΩΛΙΑΡΗ ΤΟΝ ΛΑΒΕΫ ΣΟΥ, ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑΡΑ ΙΝΔΙΑΝΑ ΤΗΝ "ΜΑΞΙΝ" ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΞΕΠΑΡΘΕΝΙΑΣΤΗΚΕ ΣΤΑ ΕΝΤΕΚΑ 60 ΧΡΟΝΩΝ ΚΩΛΟΓΡΗΑ, ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΚΟΥΡΔΟΥΣ ΣΟΥ ΜΑΖΙ. "ΜΟΥ 'ΠΕ Η ΠΟΥΤΑΝΑΡΑ Η ΜΑΞΙΝ, ΠΟΥ ΤΗΣ ΤΟ 'ΠΕ Ο ΠΟΥΣΤΑΡΑΣ ΑΦΤΙΑΣ Ο ΛΑΒΕΫ, ΟΤΙ ΟΙ ΞΕΚΩΛΙΑΡΗΔΕΣ ΠΟΥΤΣΟΤΡΑΒΙΟΛΗΔΕΣ ΜΟΓΓΟΛΟΓΕΖΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ, ΚΑΙ 'ΓΩ ΤΙΣ ΛΕΩ ΣΑΤΑΝΟΛΑΤΡΙΣΣΕΣ ΤΩΡΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΡΩΝΕ ΜΠΑΜΙΕΣ." ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ, ΑΝ ΠΡΟΣΕΞΕΙΣ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥΣ, ΓΟΝΙΔΙΑΚΩΣ ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ 'ΝΑΙ ΠΙΟ ΓΥΦΤΟΙ ΚΑΙ ΑΠ' ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ. ΓΕΝΙΚΩΣ, ΟΛΑ ΟΣΑ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΩ ΠΑΝΤΑ. ΟΤΙ ΩΣ ΨΕΥΤΟΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΠΑΝΤΑ ΓΑΜΙΕΣ'ΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΓΑΜΗΣΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.

ΟΠΟΙΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΚΟΥΡΔΟΥΣ, ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΥΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΓΥΦΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΑΜΩΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ Ή ΓΙΑΤΙ ΤΟΥ ΤΟ 'ΠΕ Η ΓΑΜΩΓΡΗΑ ΠΟΥ 'ΧΕΙ ΓΙΑ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΙ ΠΟΤΕ ΤΟΥ ΚΑΝΑ ΦΡΑΓΚΟ, ΝΑ ΤΟΥ ΓΙΝΕΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΩΛΑΝΤΕΡΟ ΠΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΒΑΒΕΛ, ΚΑΙ ΖΩΝ ΚΑΘ' ΩΣ ΕΣΤΙΝ, ΑΝΑΒΑΙΝΟΝ ΕΚ ΤΟΥ ΣΤΟΜΑΤΟΣ ΑΥΤΟΥ.

11

ΚΑΛΑ, ΚΑΙ ΤΑ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΣΙΔΕΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΩΛΟ ΔΕΝ ΣΕ ΧΑΛΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΕΠΕΚΤΕΙΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΚΚΥΓΑ ΚΑΙ ΣΟΥ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΟΙ ΓΟΡΙΛΕΣ.

12
Προτιμώ Immortal...
ΤΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΚΑΝΑΝΕ ΟΙ ΙΜΜΟΡΤΑΛ; ΤΙ ΚΑΝΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟ; ΑΡΧΙΔΙΑ... ΤΙΠΟΤΑ... ΜΠΛΑΚ ΜΕΤΑΛ ΤΗΣ ΣΚΗΝΗΣ. Ο ΓΙΟΥΡΩΝΥΜΟΥΣ, ΑΝ ΚΑΙ ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ 'ΤΑΝ ΨΙΛΟΜΟΓΓΟΛΟΣ, ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ΜΠΛΑΚ ΜΕΤΑΛ. ΑΣΕ ΠΟΥ ΕΚΡΥΨΕ ΤΟΝ ΦΟΝΟ ΤΟΥ ΠΟΥΣΤΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΑΟΥΣΤ, ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕ ΤΟΝ ΠΟΛΩΝΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΕΠΕΙΔΗ ΗΞΕΡΕ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΒΡΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΤΩΜΑ ΤΟΥ ΠΕΡ ΟΛΙΝ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΠΏΣ ΗΞΕΡΕ ΟΤΙ Θ' ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΠΏΣ ΕΚΟΨΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΛΕΒΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΥΤΟΠΥΡΟΒΟΛΗΘΗΚΕ ΚΙΟΛΑΣ. ΣΑΝ ΝΑ ΛΕΜΕ "ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ ΜΕ 666 ΜΑΧΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗ ΠΛΑΤΗ".

13
ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟ 'ΧΕΙΣ ΡΙΞΕΙ ΠΟΛΥ ΣΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΩ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΔΙΟΠΑΘΗ ΤΟΝ ΤΣΒΑΝΤΣΕΝΕΚΑ ΜΕ ΤΑ ΣΤΡΙΝΓΚΑΚΙΑ. ΘΑ ΠΑΣ ΣΤΟΝ ΑΡΗ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ ΝΕΦΕΛΕΙΜ ΣΟΥ Ή ΣΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΙΣ ΚΩΛΟΓΡΗΕΣ ΠΟΥ ΣΕ ΓΑΜΑΝΕ ΜΕ ΣΤΡΑΠΟΝ;

14
WORN LOOSELY ABOUT ME,
YOU HANG THERE, DYING, OFF ME...
https://www.youtube.com/watch?v=BAsnGfPmK4c
15
Βόθρος / Re: ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ ΜΥΑΛΟΥ
« on: August 12, 2014, 05:37:18 pm »


ΒΡΗΚΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΥΡΟ.


16
ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΟΙ ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ ΞΕΚΩΛΙΑΣΤΗΚΕ ΑΓΡΙΑ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ. ΑΝΟΙΞΕ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΝΑ ΔΕΙΣ ΟΛΟ ΠΟΝΤΙΟΥΣ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΣΟΟΥΜΠΙΖ ΚΑΙ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ, ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΗΜΙ-ΑΡΑΠΗΔΕΣ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΕΣ ΜΕ "ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΟΥΖΙΝΕΣ", ΚΑΙ ΠΑΣΤΡΙΚΕΣ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΣΣΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΗΡΓΗΣΑΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΝΤΙΛΑ. ΕΚΤΟΣ ΑΠ' ΤΙΣ ΟΡΘΟΔΟΞΕΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΡΙΕΣ, ΠΟΥ, ΑΝ ΚΑΙ ΣΕΜΝΕΣ, ΜΟΥ ΤΗ ΣΠΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΜΟΛΥΝΟΥΝ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟ ΜΕ ΤΙΣ ΑΔΥΝΑΜΕΣ ΒΔΕΛΥΡΕΣ ΚΩΛΟΫΠΑΡΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΦΘΕΙΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΗΜΩΝ, ΜΟΝΟ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΕΣ ΓΥΦΤΙΣΣΕΣ ΦΟΡΑΝΕ ΜΑΝΤΙΛΑ ΤΩΡΑ ΠΙΑ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ ΝΑ 'ΧΟΥΝ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑΡΧΙΑ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΓΑΜΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΑΠ' ΤΟΥΣ "ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΥΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ" ΤΟΥ ΤΡΑΒΕΛΙΟΥ ΠΟΥ ΚΩΛΟΜΠΑΡΕΥΕΙ ΤΟΝ ΘΟΥΛΣΑ.

17
Βόθρος / Re: ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ ΜΥΑΛΟΥ
« on: August 12, 2014, 02:17:25 pm »
ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ ΠΟΥΤΙΝΙΣΤΕΣ:
ΤΩΡΑ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ ΠΟΥ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΣΤΕΛΝΕΙ ΠΙΣΩ ΤΑ ΦΟΡΤΗΓΑ ΜΕ ΤΑ ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΓΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ Ο ΜΕΣΣΙΑΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ; ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΟΤΙ Ο ΑΡΑΠΟΦΑΣΙΣΤΑΣ ΟΜΠΑΜΑ ΠΛΕΟΝ ΕΦΟΔΙΑΖΕΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΟΥΣ ΚΟΥΡΔΟΥΣ ΑΝΤΑΡΤΕΣ ΜΕ ΟΠΛΑ!

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΑΜΗΣΕΙ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΣΑΣ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΣΑΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ 'ΡΘΕΙ Ο ΜΕΣΣΙΑΣ, ΚΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΓΑΜΙΟΛΑΡΑΔΕΣ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΣΥΝΟΜΩΣΙΟΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΨΑΧΝΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΠΟΧΗ ΒΓΑΖΟΝΤΑΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ ΜΕ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΠΟΥΧΕΣΟΜΑΛΑΚΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΤΗΣ ΕΚΠΛΗΡΩΣΕΩΣ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΕΚ ΤΩΝ ΤΕΧΝΑΣΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΕΞ ΑΡΧΗΣ. ΚΑΙ ΤΩΡΑ, ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΑΘΕΪΣΜΟ Ή ΑΓΝΩΣΤΙΚΙΣΜΟ ΣΑΣ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΩΣ ΚΛΕΦΤΗΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΝΥΧΤΑ Ο ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΟΙΗΣΕΙ ΣΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΕΡΑΤΑ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΩΝ ΓΑΜΙΟΛΙΚΩΝ ΧΥΣΟΒΑΜΜΕΝΩΝ ΟΦΘΑΛΜΩΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΥΦΛΑ ΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΣ ΟΤΙ Ο ΦΩΤΕΙΝΟΣ ΘΕΟΣ ΣΑΣ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕ, ΚΑΙ ΤΟΤΕ Ο ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΙΔΡΥΣΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΘΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΘΗΡΙΟΝ ΘΑ ΣΑΣ ΕΠΑΝΑΠΛΑΘΕΙ ΤΑ ΚΟΥΦΑΡΙΑ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΑΣ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ.

18
Τελεις υπο πανικο, ηρεμησε, αν θες, πιες καμια βαλεριανα και κοψε τα ναρκωτικα.
ΤΙ ΛΕΣ, ΜΩΡΗ ΦΛΩΡΟΥΜΠΑ; ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΒΕΤΖΕΤΕΡΙΑΝ.
TON TITLO TOU THREAD TON DIABASES?ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ, ΜΩΡΗ ΔΟΥΛΑΡΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ, ΤΑ ΠΑΤΩΜΑΤΑ ΕΔΩ ΘΕΛΟΥΝΕ ΓΥΑΛΙΣΜΑ, ΘΑ 'ΡΘΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΣΟΥΛΗΘΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΩΛΟΤΡΙΧΕΣ ΣΟΥ ΜΙΑ Ή ΘΑ ΜΟΥ ΤΑ ΓΕΜΙΣΕΙΣ ΚΑΠΟΤΕΣ;

19
Πολιτική επικαιρότητα / Re: Jew or not Jew?
« on: August 09, 2014, 08:47:19 pm »
Η ΜΕΓΙΣΤΗ ΜΑΓΙΣΤΡΑ ΚΑΙ ΥΠΕΡΑΡΧΙΕΡΙΑ ΤΟΥ ΘΟΥΛΣΑ:

https://www.youtube.com/watch?v=OYssTpS5Tfs

ΚΑΝΕΙ ΜΠΑΜ ΟΤΙ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΡΗΤΟΡΙΚΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ. ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΑΡΔΑΜ ΚΑΝΕΙ, ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ, ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΙΚΗ ΤΗΝ ΜΕΤΕΜΨΥΧΩΣΗ ΣΑΣ ΓΑΜΩ.

ΚΑΡΙΟΛΑ ΜΑΞΙΝ, ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ. ΧΕΖΕΣΑΙ, ΚΑΡΙΟΛΑΡΑ, ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙΣ ΖΩΝΤΑΝΑ, ΓΑΜΩ ΤΑ ΤΣΑΚΡΑ ΣΟΥ, ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙ ΤΟ ΧΕΙΡΙΣΤΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΓΙΑ ΣΕΝΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ. ΑΜΗΝ ΛΕΓΩ ΥΜΕΙΝ, ΘΑ ΠΑΘΕΙ ΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΒΟΝ ΑΛΛΕΝ. ΜΙΑ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΚΕΦΤΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ, ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ. ΓΙ' ΑΥΤΟ ΚΛΑΙΕΙ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ Η ΚΑΡΙΟΛΑΡΑ. ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΠΑΘΕΙ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙ ΑΧΡΗΣΤΕΣ ΣΠΑΤΟΥΛΟΧΥΣΟΓΡΗΕΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΘΟΥΛΣΑ, ΑΛΛΑ Η ΙΔΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΜΑΓΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΝΙΩΘΕΙ ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΕΙ ΚΑΤΑ ΒΑΘΟΣ, ΑΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗΝ ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ ΑΠ' ΤΟ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ.

20
με το να τον χαιρετας ουσιαστικα αποδεχεσαι την Ισοτητα των Φυλων και προδιδεις τον Αριανισμό. Εδω ο Ρουσβελτ που ηταν και της ιδιας χωρας, ουτε καν ασχοληθηκε. Τελικα μεγαλη μουφα και ο αδολφος.....

ΓΕΝΙΚΩΣ, ΑΝ ΕΞΑΙΡΕΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΧΙΜΜΛΕΡ, ΟΙ ΝΑΖΗΔΕΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΤΗΣ ΤΟΤΕ ΕΠΟΧΗΣ. ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ, ΚΑΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΠ' ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΥΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ Η ΕΠΟΧΗ ΕΚΕΙΝΗ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΕΣ, ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ. ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ; ΚΑΙ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΓΚΑΙΡΙΝΓΚ ΕΙΝΑΙ ΚΩΛΟΧΟΝΤΡΟΙ ΠΑΡ' ΟΛΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΕΖΑΚΗΔΕΣ.

21
Βόθρος / Re: ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ ΜΥΑΛΟΥ
« on: August 08, 2014, 08:03:47 pm »
ΑΚΟΥ ΕΚΕΙ, ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ, ΣΗΜΕΡΑ: ΣΝΙΦΦΑΡΩ ΤΗΝ ΠΡΕΖΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΡΩΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΕΛΘΩ ΕΙΣ ΕΚΣΤΑΣΙΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩ ΟΡΑΜΑΤΑ. ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΠΑΡΑΛΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΥΦΟΡΙΑΣ, ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠ' ΤΟ ΚΡΕΒΒΑΤΙ ΕΝΑΣ ΤΥΠΑΣ ΜΕ ΜΑΥΡΟ ΜΑΝΔΥΑ ΚΑΙ ΜΑΥΡΑ ΜΑΚΡΥΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΝ ΔΑΓΚΑΝΕΣ, ΚΑΙ Η ΑΚΡΗ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΕΚΡΥΒΕ ΤΟ ΚΡΕΒΒΑΤΙ. ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΚΟΥΝΗΘΩ ΚΑΘΟΛΟΥ, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΔΥΝΑΤΑ. ΕΙΧΑΜΕ ΕΝΑΝ ΜΕΓΑΛΟ ΔΙΑΛΟΓΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ, ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΕΛΕΓΑ ΟΣΟ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ, "ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ, ΡΕ ΚΑΡΙΟΛΗ;" ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΟΥΣΕ. ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ, ΕΙΧΑ ΤΡΕΛΛΗ ΔΥΣΦΟΡΙΑ. ΤΟΥ ΕΙΠΑ, "ΤΙ ΣΤΟ ΠΟΥΤΣΟ ΘΕΣ; ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ;" ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ, "ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΘΕΛΩ." ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΑΜΕΣΩΣ ΟΤΙ ΤΗΝ ΔΥΣΦΟΡΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΩΣΑ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΕΠΑΙΡΝΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ. ΟΠΟΤΕ ΕΙΠΑ, "ΗΛΙ, ΗΛΙ..." ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΑΥΤΟΣ ΤΗΝ ΦΡΑΣΗ ΚΟΙΤΩΝΤΑΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΩ, "... ΛΙΜΑ ΣΑΒΑΧΘΑΝΙ;" ΤΟΤΕ ΟΜΩΣ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΑΥΡΗ ΣΚΙΑ ΣΕ ΣΧΗΜΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΕΤΑΞΕ, "ΣΤΑΜΑΤΑ," ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ, ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΚΟΙΤΑΞΑ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΚΡΕΒΒΑΤΙ ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΚΙΑ ΞΑΠΛΩΜΕΝΗ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ. ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ, ΜΟΥ ΑΠΗΝΤΗΣΕ, "ΠΑΪΜΩΝ ΤΩ ΟΝΟΜΑΤΙ, ... (ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ)." ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΕΧΘΡΙΚΟΣ ΔΑΙΜΟΝΑΣ ΕΞΗΦΑΝΙΣΘΗ. ΤΟ ΚΑΚΟ ΦΥΣΙΚΑ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΔΥΝΑΜΗ Ν' ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΤΟΝ ΕΞΟΡΚΙΖΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ, ΟΠΟΤΕ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ Ο ΠΑΪΜΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΞΕΚΩΛΙΑΣΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ Ο ΠΟΥΣΤΑΡΑΣ, ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΖΑΖΕΛ ΣΗΚΩΣΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΔΑΓΚΑΝΑ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΝΑ ΜΕ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΙ, ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ Ο ΠΑΪΜΩΝ.

ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΥ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΠΙΑΣΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΦΙΓΜΟΥΣ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΟΥ, ΟΣΟ ΗΤΑΝ ΠΑΡΩΝ Ο ΑΛΛΟΣ ΔΑΙΜΟΝΑΣ (ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΠΑΪΜΩΝ) ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΞΑ ΟΤΙ ΧΑΜΗΛΩΝΑΝ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΩΣ ΕΠΕΦΤΑΝ ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΔΕΔΟΜΕΝΑ, ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΛΙΠΟΘΥΜΗΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΝΑ ΤΟΥ ΜΙΛΑΩ. ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΕΞΗΦΑΝΙΣΘΗ ΕΠΕΤΡΕΨΑ ΝΑ ΛΙΠΟΘΥΜΗΣΩ.

ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΑΙΜΟΝΟΛΑΤΡΕΣ, ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΕΧΩ ΕΝΑΝ ΘΕΟ ΠΟΥ ΛΑΤΡΕΥΩ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ, ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΟΥΜΕΝΟΣ ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΚΑΙ ΣΑΤΑΝΑΣ.

22
Βόθρος / Re: ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ ΜΥΑΛΟΥ
« on: August 08, 2014, 08:48:03 am »

" ΟΥ ΠΑΣ Ο ΛΕΓΩΝ ΜΟΙ, ΚΥΡΙΕ, ΚΥΡΙΕ, ΕΙΣΕΛΕΥΣΕΤΑΙ ΕΙΣ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΕΙΑΝ ΤΩΝ ΟΥΡΑΝΩΝ, ΑΛΛ' Ο ΠΟΙΩΝ ΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΤΟΥ ΕΝ ΟΥΡΑΝΟΙΣ. ΠΟΛΛΟΙ ΕΡΟΥΣΙ ΜΟΙ ΕΝ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΗΜΕΡΑ (ΤΗΣ ΚΡΙΣΕΩΣ), 'ΚΥΡΙΕ, ΚΥΡΙΕ, ΟΥ ΤΩ ΣΩ ΟΝΟΜΑΤΙ ΠΡΟΦΕΦΗΤΕΥΣΑΜΕΝ, ΚΑΙ ΤΩ ΣΩ ΟΝΟΜΑΤΙ ΔΑΙΜΟΝΙΑ ΕΞΕΒΑΛΟΜΕΝ, ΚΑΙ ΤΩ ΣΩ ΟΝΟΜΑΤΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΛΛΑΣ ΕΠΟΙΗΣΑΜΕΝ;' ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΜΟΛΟΓΗΣΩ ΑΥΤΟΙΣ ΟΤΙ, 'ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΓΝΩΝ ΥΜΑΣ. ΑΠΟΧΩΡΕΙΤΕ ΑΠ' ΕΜΟΥ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΗΝ ΑΝΟΜΙΑΝ.' "

23
Βόθρος / Re: ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ ΜΥΑΛΟΥ
« on: August 07, 2014, 07:20:06 pm »
ΓΑΜΑΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΓΑΜΑΤΟΥΣ ΣΤΙΧΟΥΣ ΑΠ' ΤΟΥΣ ΚΩΛΟΓΥΦΤΟΥΣ ΤΟΥΣ Σ.Ο.Α.ΝΤ.

https://www.youtube.com/watch?v=SqZNMvIEHhs

ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΑΡΕΣΕ ΣΤΟΝ ΕΥΡΥΝΟΜΟ, ΕΠΕΙΔΗ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΕΝΑΝ ΝΤΗΛΕΡ.

https://www.youtube.com/watch?v=4uUruXmq_Kc

24
Βόθρος / Re: ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ ΜΥΑΛΟΥ
« on: August 07, 2014, 04:45:09 pm »
H εμπειρια της ζωης νομιζω σε κανει πιο σοφο σιγα σιγα.  ;)
ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΤΟ ΑΡΜΑΓΕΔΩΝ, ΟΤΑΝ ΕΓΩ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΛΟΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΑΖΕΙ ΦΩΤΙΑ ΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΙΝΑ ΝΙΚΗΣΩ, ΚΑΙ ΣΥ ΘΑ ΣΕΡΝΕΣΑΙ ΣΑΝ ΜΟΥΝΟΣΚΥΛΟ ΜΕ ΤΑ ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΤΑ ΚΩΛΟΠΟΔΑ ΣΟΥ ΑΝΤΙΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΑ ΑΠΟ ΛΙΠΩΔΗ ΘΡΑΥΣΜΑΤΑ ΚΟΚΚΑΛΩΝ ΚΑΙ ΜΑΖΕΣ ΑΙΜΑΤΟΣ ΜΕ ΚΥΜΑΤΙΖΟΝΤΕΣ ΜΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥΣΤΙΚΑ ΜΑΤΩΜΕΝΑ ΚΩΛΟΝΕΥΡΑ, ΚΑΙ ΘΑ ΚΟΙΤΑΕΙ ΟΛΗ Η ΟΙΚΟΥΜΕΝΗ ΤΗΝ ΚΩΛΟΤΡΥΠΑ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΔΕΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΡΠΑΞΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠ' ΤΟ ΣΑΡΚΙΟ ΣΟΥ ΤΟ ΓΑΜΗΔΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΛΕΣΚΟΠΙΟ, ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΝΤΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΓΕΛΟΥΣ ΤΟΥ.

25
Βόθρος / Re: ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ ΜΥΑΛΟΥ
« on: August 07, 2014, 12:52:15 pm »
ΕΜΕΝΑ ΠΑΛΙ ΜΕ ΚΥΝΗΓΑΕΙ Η ΚΩΛΟΓΡΗΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΝΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΩΣΩ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΑ ΕΝΩ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΟΥΤΕ ΑΣΑΝΣΕΡ ΟΥΤΕ ΤΑ ΦΩΤΑ ΤΟΥ ΔΙΑΔΡΟΜΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΚΑΥΛΩΝΕΙ ΝΑ ΚΡΥΩΝΟΥΝ Τ' ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ. ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΒΑΛΩ ΛΑΔΙ ΚΑΜΜΙΑ ΜΕΡΑ ΕΞΩ ΑΠ' ΤΟ ΑΣΑΝΣΕΡ ΝΑ ΦΑΕΙ ΣΑΒΟΥΡΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ Π ΤΗΣ.

26
Βόθρος / Re: ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ ΜΥΑΛΟΥ
« on: August 07, 2014, 03:55:52 am »


ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΦΑΩ ΠΡΩΤΑ ΡΕ ΓΑΜΗΜΕΝΕ ΤΑΛΜΟΥΔΙΣΤΗ ΕΒΡΑΙΟΠΟΥΣΤΑ ΓΑΜΩ ΤΟ ΕΒΡΑΪΚΟ ΚΩΛΙ ΤΟΥ ΓΙΑΧΒΕ ΠΟΥ ΣΕ ΠΕΤΑΞΕ  :D ΤΙ ΒΙΑΖΕΣΑΙ  ;D
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΕΙΔΑ ΤΟΣΟ ΧΟΝΤΡΟ ΣΤΟ ΟΡΑΜΑ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΞΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΠΟΥΣΤΑΚΟ ΟΠΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ 'ΚΑΝΑ ΚΑΙ ΛΑΘΟΣ ΣΤΗ ΜΕΤΡΗΣΗ. ΠΑΤΣΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ. ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΏΣ ΚΑΙ ΠΟΎ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ. ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΕΧΕΙΣ ΣΤΑ ΓΑΜΩΒΥΖΑ ΣΟΥ, ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΠΑΓΚΡΕΑΣ, ΚΑΙ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΣΟΥ ΘΡΥΨΑΛΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΟΥ ΧΥΘΟΥΝ ΤΑ ΣΩΘΙΚΑ ΑΠ' ΤΗΝ ΑΠΛΙΣΤΗ ΚΩΛΟΤΡΥΠΑ ΣΟΥ.

27
ΧΑΛΛΕΛΟΥΣΕΪΤΑΝ, ΧΑΛΛΕΛΟΥΣΕΪΤΑΝ, ΧΑΛΛΕΛΟΥΣΕΪΤΑΝ, ΔΟΞΑ ΣΟΙ Ω ΚΥΡΙΕ, ΘΕΕ ΗΜΩΝ!

http://picosong.com/cgNZ/

28
2-Το θεμα ειναι πως καταδικαζει την κλοπη πνευματικων δικαιωματων, αρα ο παραλληλισμος που εκανα στεκει. Και αυτοι που κατεβαζουν μουσικη, μπορουν να συλληφθουν, αν το θελει η αστυνομια.

ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΤΣΕ ΝΤΕ ΑΠ' ΤΟΥΣ ΑΡΑΠΕΣ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΤΑ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΝ. ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΤΙ ΣΤΟ ΠΟΥΤΣΟ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΤΟΣΟΙ ΛΑΘΡΑΙΟΤΣΕΝΤΟΠΩΛΗΤΕΣ. ΕΧΩ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΔΩ ΝΑ ΤΟΥ ΡΙΞΩ ΚΑΝΑ ΒΡΙΣΙΔΙ ΣΤΟΝ ΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΡΟΥΓΚ (ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΟΝ ΡΟΥΓΚ ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΣΕ ΝΤΕ ΕΙΝΑΙ ΖΟΥΛΟΥ, ΟΧΙ ΑΙΓΥΦΤΙΟΙ).

29
Βόθρος / Re: ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ ΜΥΑΛΟΥ
« on: August 06, 2014, 05:04:36 pm »
ΑΣΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΑΚΙ ΣΤΟ CHAT ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΝΟΥΝ ΣΕ ΣΕΝΑ  :D ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΗΜΟΥΝ ΣΚΑΤΟΧΟΝΤΡΟΣ ΚΑΙ ΠΑΠΑΣ. ΘΑ ΕΙΧΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΝΤΡΟΠΗ :D ΔΩΣΕ ΤΩΡΑ ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΚΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΡΙΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΤΕΧΕΙΣ ΟΠΩΣ ΛΕΣ  ;D ΟΥΤΕ ''ΠΑΡΕ ΤΑ ΤΡΙΑ ΜΟΥ'' ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑ ΚΑΙ ΑΜΑ ΣΟΥ ΠΩ ''ΠΑΡΕ ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΜΟΥ'' ΘΑ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΩ ΔΥΟ ΠΟΥΤΣΕΣ ΟΠΟΤΕ ΠΑΛΙ ΜΠΕΡΔΕΜΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ  :D
ΝΑ ΣΟΥ ΣΜΙΛΕΨΩ ΤΟ ΚΟΥΦΑΡΙ ΤΩΡΑ Ή ΜΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟΝ;

30
Ξάδερφος της γιαγιάς σου είναι όχι αδερφός της μάνας σου, παίζει τα κατσιβελικά γονίδια να είναι από τους εξ αγχιστείας συγγενείς σου αν και ο Μιχαλολιάκος είναι απλώς σκουρόχρωμος αλπικός και όχι βορειοαφρικανός όπως π.χ. ο Κασιδιάρης.
ΜΠΟΡΕΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΝΑ 'ΝΑΙ ΣΥΓΓΕΝΗΣ ΕΞ ΑΓΧΙΣΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ ΜΟΥ, ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΡΩΤΗΣΑ ΓΙΑΤΙ ΝΕΥΡΙΑΣΑ. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ, ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΤΣΙΒΕΛΟΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΑΠ' ΤΗ ΜΕΣΑ ΜΑΝΗ Ή ΤΟΝ jΕΡΟΛΙΜΕΝΑ (ΑΠΛΩΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΣΤΟ ΓΥΘΕΙΟ, Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠ' ΤΗ ΜΕΣΑ ΜΑΝΗ), ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ 'ΣΑΙ ΚΑΙ ΣΥ ΘΕΙΑ ΜΟΥ.

31
ΠΏΣ ΓΙΝΕΤΑΙ; ΜΙΛΟΥΣΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ 'ΠΑΝ ΟΤΙ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΘΕΙΟΣ ΜΟΥ. ΠΏΣ; ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ "ΟΥΓΚΑ ΟΥΓΚΑ" ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ; ΠΏΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΩ ΕΝΑΝ ΜΟΓΓΟΛΟ ΘΕΙΟ; ΤΙ ΣΤΟ ΠΟΥΤΣΟ; ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΦΥΛΕΤΙΣΜΟ ΣΑΣ. ΟΛΑ ΨΕΜΜΑΤΑ. ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΓΕΝΝΗΘΕΙΣ ΑΠΟ ΑΡΙΟΥΣ ΕΙΣΑΙ ΑΡΙΟΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ. ΕΙΝΑΙ ΞΑΔΕΡΦΟΣ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ ΜΟΥ, ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΦΙΒΟΛΟ ΤΟ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΑΡΙΟΣ.

32
Κάτι λίγα χρόνια μεγαλύτερος από εσένα είμαι, όχι 40. :D :D
"ΚΑΤΙ ΛΙΓΑ" ΚΑΝΑ ΔΕΚΑΡΙΚΟ ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ.

προσεχε, γιατι αν ανοιξεις μια τετοια δουλεια, θα καταλήξεις  να μεινεις μονο με τον εγκεφαλο σου.  :D
ΚΑΛΑ, ΠΑΩ ΝΑ ΚΑΤΑΡΑΣΤΩ ΚΑΤΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΡΕΖΑΚΗΔΕΣ ΚΥΠΡΙΟΥΣ ΠΟΥ 'ΧΟΥΝ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΕΞΩ ΑΠ' ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΒΓΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΕΖΑ ΤΟΥΣ, ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΠΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΟΤΙ ΒΡΗΚΑΝ ΤΗΝ ΜΑΣΤΟΥΡΑ ΤΟΥΣ ΜΕΣΩ ΕΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΘΑΥΜΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ, ΑΡΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΘΑΥΜΑΤΟΠΟΙΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥΣ ΜΑΣΤΟΥΡΩΝΩ.

33
ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ, ΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΝΕΦΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞ ΙΣΟΥ ΚΑΤΣΙΒΕΛΙΚΟ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΥΠΡΙΟΣ. ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ, ΤΟ ΕΙΠΑ ΓΙΑ ΚΑΡΚΙΝΙΑΣΜΕΝΑ ΚΤΗΝΗ ΣΑΝ ΤΟΝ ΧΙΤΗ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΝ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΟΥΙΣΚΙ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΣΑΡΑΝΤΑ ΧΡΟΝΩΝ ΚΩΛΟΓΕΡΟΙ. ΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΘΕΩΡΗΣΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΓΕΝΕΤΙΚΕΣ ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΣΙΒΕΛΙΣΜΟΣ.

34
Οσο για τον πουλβερεμ: Οχι δεν δουλευεις για την κοινωνια ρε ηλιθιε χανε, για σενα δουλευεις. Αν δεν θες να δουλεψεις, οκ, καλως, μην περιμενεις ομως κανενα να σε ταϊσει. Αν θα στα δινει η μανα σου, οκ.

ΤΟ Ν' ΑΝΟΙΓΩ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΛΑΩ ΑΣΠΡΑ ΚΑΙ ΜΑΥΡΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ; Α, ΕΧΩ ΚΑΙ ΝΕΦΡΑ ΣΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΙΡΟ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ. ΜΕ ΚΑΝΑ ΤΡΙΑΝΤΑΡΙ ΣΕ 'ΧΩ ΚΑΝΕΙ ΤΖΙ ΤΖΙ ΜΕ ΚΥΠΡΙΟΝΕΦΡΑ. ΠΏΣ ΕΛΕΓΕ Ο ΕΥΡΥΝΟΜΟΣ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, "ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΛΕΦΤΑ; ΚΛΕΨΕ ΕΝΑΝ ΑΛΒΑΝΟ"; Ε, ΕΤΣΙ ΚΑΓΩ ΛΕΩ, "ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΝΕΦΡΑ; ΚΛΕΨΕ ΕΝΑΝ ΚΥΠΡΙΟ."

τρελόχαρτο από το στρατό.

ΣΕ ΚΑΝΑ ΧΡΟΝΟ ΘΑ 'ΧΩ ΚΑΙ ΑΠ' ΑΥΤΟ. ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΠΑΣ ΝΑ ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΕ 50 ΜΠΙΧΛΙΑΡΗΔΕΣ ΚΥΠΡΙΟΚΑΤΣΙΒΕΛΟΥΣ ΟΠΩΣ Ο ΜΑΞ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΚΟΙΝΟΒΙΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ. ΑΣΕ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΣΑΜΨΩΝ ΕΓΩ, ΑΛΛΑ ΣΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑ Τ' ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΣΙΒΕΛΟΣ ΤΣΒΑΝΤΣΕΝΕΚΑ ΣΑΝ ΑΥΤΟΝ, ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΥΡΕΨΩ ΠΟΤΕ ΤΟ ΣΤΙΛΒΟΝ ΣΚΟΤΟΣ ΠΟΥ ΧΥΝΕΤΑΙ ΑΠ' ΤΟ ΥΠΕΡΑΡΙΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ.

35
Το να θεωρείς ότι οι φόροι είναι αναγκαίο κακό για την λειτουργία κάποιων κρατικών μηχανισμών που είναι χρήσιμοι για την κοινωνία και την ρύθμιση των σχέσεων μεταξύ των πολιτών δεν είναι παράλογο, το να θεωρείς όμως ότι οι φόροι έχουν κάποιου είδους ηθική νομιμοποίηση πάει να πεις ότι έχεις κάποιου είδους εγκεφαλική βλάβη.
ΤΑ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ ΤΑ ΠΡΟΣΕΞΕΣ;

Ειναι εντελως ανηθικο καποιος να ζητα να πληρωθει χωρις να δουλεψει, χωρις να κανει τιποτα.
ΝΑΙ, ΚΑΙ; ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ; ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΟΥΜΕ ΞΕΡΩ 'ΓΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΟΥΤΑΝΟΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΑΛΛΑΞΕΙ;

36

"ΚΑΙ ΩΦΘΗ ΑΛΛΟ ΣΗΜΕΙΟΝ ΕΝ ΤΩ ΟΥΡΑΝΩ, ΚΑΙ ΙΔΟΥ, ΔΡΑΚΩΝ ΠΥΡΡΟΣ ΜΕΓΑΣ ΕΧΩΝ ΚΕΦΑΛΑΣ ΕΠΤΑ ΚΑΙ ΚΕΡΑΤΑ ΔΕΚΑ ΚΑΙ ΕΠΙ ΤΩΝ ΚΕΦΑΛΩΝ ΑΥΤΟΥ ΕΠΤΑ ΔΙΑΔΗΜΑΤΑ."

(ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΡΗΝΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΩΣΦΟΡΟ.)

"ΑΦ' ΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΚΤΙΣΘΗΣ ΣΥ, ΜΕΤΑ ΤΟΥ ΧΕΡΟΥΒ ΕΘΗΚΑ ΣΕ ΕΝ ΟΡΕΙ ΑΓΙΩ ΘΕΟΥ, ΕΓΕΝΗΘΗΣ ΕΝ ΜΕΣΩ ΛΙΘΩΝ ΠΥΡΙΝΩΝ. ΕΓΕΝΗΘΗΣ ΣΥ ΑΜΩΜΟΣ ΕΝ ΤΑΙΣ ΗΜΕΡΑΙΣ ΣΟΥ, ΑΦ' ΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΣΥ ΕΚΤΙΣΘΗΣ ΕΩΣ ΕΥΡΕΘΗ ΤΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ ΕΝ ΣΟΙ. ΑΠΟ ΠΛΗΘΟΥΣ ΤΗΣ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΣΟΥ ΕΠΛΗΣΑΣ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΣΟΥ ΑΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΗΜΑΡΤΕΣ, ΚΑΙ ΕΤΡΑΥΜΑΤΙΣΘΗΣ ΑΠΟ ΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΚΑΙ ΗΓΑΓΕ ΣΕ ΤΟ ΧΕΡΟΥΒ ΕΚ ΜΕΣΟΥ ΛΙΘΩΝ ΠΥΡΙΝΩΝ. ΥΨΩΘΗ Η ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ ΕΠΙ ΤΩ ΚΑΛΛΕΙ ΣΟΥ, ΔΙΕΦΘΑΡΗ Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΣΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟΥ ΚΑΛΛΟΥΣ ΣΟΥ, ΔΙΑ ΠΛΗΘΟΥΣ ΤΩΝ ΑΜΑΡΤΙΩΝ ΣΟΥ ΕΠΙ ΤΗΝ ΓΗΝ ΕΡΡΙΨΑ ΣΕ."

ΤΙ ΣΥΜΒΟΛΙΖΟΥΝ ΟΜΩΣ ΤΑ ΔΕΚΑ ΚΕΡΑΤΑ; ΑΠΑΝΤΗΣΙΣ: ΤΟΥΣ ΔΕΚΑ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΤΟΥ ΚΛΙΦΩΘΙΚΟΥ ΔΕΝΤΡΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΜΠΑΛΑ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ "ΔΕΝΤΡΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ" ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΜΑΓΟΥΣ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΚΡΟΟΥΛΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΙΦΑΣ ΛΕΒΙ. ΕΝΑ ΑΠ' ΑΥΤΑ ΒΑΖΕΙ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΟΛΩΧ ΩΣ ΔΙΠΛΟΥΣ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΔΕΝΤΡΟΥ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ, ΑΛΛΑ ΣΥΝΗΘΩΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ Η ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΟΤΙ Ο ΘΑΜΟΥΗΛ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΑΤΑΝΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΙΑ ΔΙΠΛΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ, ΚΑΙ Η ΛΙΛΗΘ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΜΑΗΛ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩΤΕΡΟΙ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΕΩΣ, ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΓΟΥΛΛΙΑΜ ΦΩΡΝΤ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΟΦΕΜΙΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΓΑΜΩ.
ΠΑΝΤΩΣ, ΕΝΩ Ο ΒΑΑΛ ("ΒΑΗΛ" ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΟ "ΛΕΓΕΜΕΝΤΟΝ" ΤΟΥ ΚΡΟΟΥΛΙ) ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΔΑΙΜΟΝΑΣ, ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΒΕΕΛΖΕΒΟΥΒ - ΒΕΕΛΖΕΒΟΥΘ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ Η ΙΕΡΑΡΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΑΥΣΤΗΡΗ, ΟΠΩΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΣΤΑ ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΑ ΓΡΗΜΟΡΙΑ, ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΤΩΝ ΠΡΩΤΩΝ ΤΩΝ ΔΑΙΜΟΝΩΝ, ΤΟΝ ΒΕΕΛΖΕΒΟΥΒ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΑΡΧΟΝΤΑ, ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΕΛΙΑΛ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ. ΠΑΡ' ΟΛΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ Ο ΒΕΛΙΑΛ ΕΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΕΩΣΦΟΡΟ, ΠΡΟΤΙΜΩ ΤΗΝ ΕΚΔΟΧΗ ΤΟΥ "ΑΠΟΛΕΣΘΕΝΤΟΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ" (ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΧΟΜΑΙ ΚΑΤΑ Τ' ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΘΕΟΛΟΓΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ) ΟΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΕΩΣ, ΟΠΟΥ ΚΑΘΕΤΑΙ Ο ΣΑΤΑΝΑΣ ΣΤΟΝ ΘΡΟΝΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΙΛΑΕΙ ΠΡΩΤΑ Ο ΒΕΛΙΑΛ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΔΕΙΛΟΣ ΑΛΛΑ ΠΑΝΕΞΥΠΝΟΣ, ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΓΧΩΡΕΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ. ΜΕΤΑ ΜΙΛΗΣΕ Ο ΜΟΛΩΧ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΕΞΥΠΝΟΣ ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ Ο ΠΙΟ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΞΑΝΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΕΠΙΘΕΣΗ, ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΜΙΛΗΣΕ Ο ΒΕΕΛΖΕΒΟΥΒ ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΔΙΑ ΤΗΣ ΣΚΕΨΕΩΣ. ΚΑΙ ΕΞΗΓΕΙ ΕΚΕΙ Ο ΜΙΛΤΩΝ ΟΤΙ Ο ΣΑΤΑΝΑΣ ΗΞΕΡΕ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΤΙ ΘΑ ΠΟΥΝ, ΓΙΑΤΙ ΗΞΕΡΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΝ, ΟΠΟΤΕ ΕΒΓΑΛΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΒΕΕΛΖΕΒΟΥΒ, ΛΕΓΩΝ, "ΟΤΑΝ ΝΙΚΑΣ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟΝ ΣΟΥ ΔΙΑ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΕΩΣ, ΝΙΚΑΣ ΜΟΝΟΝ ΤΟ ΗΜΙΣΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ ΣΟΥ." ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΠΡΟΣΕΦΕΡΘΗ Ο ΙΔΙΟΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΕΔΕΜ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΦΘΕΙΡΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΚΑΙ "ΠΑΝΤΕΣ ΤΟΝ ΠΡΟΣΕΚΥΝΗΣΑΝ".

37
Βόθρος / Re: ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ ΜΥΑΛΟΥ
« on: July 30, 2014, 05:43:21 pm »
Α, ΑΚΥΡΟ, ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ ΜΗ ΠΑΩ ΓΙΑΤΙ ΒΡΗΚΑ ΣΤΗ ΤΣΑΝΤΑ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΒΙΒΛΙΟ ΠΟΥ 'ΧΕΙ ΜΕΣΑ "ΤΟ ΞΟΡΚΙ ΤΗΣ ΙΕΖΑΒΕΛ". ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΒΟΛΙΣΤΙΚΟ, ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΞΟΡΚΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΙΑΤΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΡΑΜΙΗΛ ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΝΤΟΣ ΜΕ ΤΑ ΕΦΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΑ ΕΦΤΑ ΔΙΑΔΗΜΑΤΑ. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΞΟΡΚΙ ΔΙΑ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΟΤΙ Η ΙΕΖΑΒΕΛ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΣ ΠΛΑΝΟΥΣΕ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΝΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΩΣ ΠΡΟΦΗΤΙΣΣΑ.

38
Βόθρος / Re: ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ ΜΥΑΛΟΥ
« on: July 30, 2014, 05:26:08 pm »
ΚΑΛΑ, ΠΟΛΥ ΨΟΦΙΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΤΑ ΑΝΙΕΡΑ ΚΑΤΕΒΑΤΑ ΜΟΥ. ΜΙΛΑΜΕ ΠΙΟ ΨΟΦΙΟ ΚΑΙ ΑΠ' ΤΗ ΜΑΝΝΑ ΤΟΥ "ΟΥΤΙΣ ΜΕ ΚΤΕΙΝΕΙ". ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ, ΠΑΩ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΩ ΤΗΝ ΚΛΕΠΤΟΜΑΝΙΑ ΜΟΥ ΜΙΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑΡΧΟΜΑΙ... ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ, ΘΑ ΒΡΩ ΚΑΝΑ ΚΑΛΟ ΒΙΒΛΙΟ ΜΑΥΡΗΣ ΜΑΓΕΙΑΣ Ή ΘΑ ΚΟΥΒΑΛΑΩ ΠΑΛΙ ΤΣΑΜΠΑ ΤΗΝ ΤΣΑΝΤΑ... ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΕΙΧΑ ΒΡΕΙ ΕΝΑ ΓΑΜΑΤΟ ΠΟΥ ΛΕΓΟΤΑΝ "ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΜΑΓΕΙΑ" ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΩΣ ΔΕΝ ΕΛΕΓΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ. ΗΤΑΝ ΤΟΥ ΣΤΥΛ, "ΜΗΝ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΘΕΟ, ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΚΑΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΓΙ' ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ."

ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΜΕΣΑ ΤΟ "ΞΟΡΚΙ ΤΩΝ ΠΕΠΥΡΩΜΕΝΩΝ ΒΕΛΩΝ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ," ΠΟΥ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΧΡΗΣΙΜΟ ΣΤΟ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΝΑΝ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΜΙΑ ΚΑΡΚΙΝΑΡΑ ΝΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΠΑΘΙΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΤΑ Τ' ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ.

39
Βόθρος / Re: ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ ΜΥΑΛΟΥ
« on: July 30, 2014, 12:44:08 pm »
Η καθαρότητα στο θέμα Ελληνισμού δεν είναι καλό πράγμα.
Η ΠΟΙΑ;

ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΓΑΜΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΣΟΥΗΔΕΖΕΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΕΞΑΠΛΩΝΕΤΑΙ Ο ΚΑΤΣΙΒΕΛΙΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΕΙΩΝΕΤΑΙ.

40
Βόθρος / Re: ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ ΜΥΑΛΟΥ
« on: July 29, 2014, 07:04:21 pm »

ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ 'ΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΜΥΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΜΕΤΡΗΣΕΙ ΚΙΟΛΑΣ; ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ...

ΓΕΝΙΚΩΣ, ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΓΑΜΨΗ ΜΥΤΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΧΟΝΤΡΗ. ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΧΟΝΤΡΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΛΑΚΟΥΤΣΩΤΗ. ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠ' ΤΑ ΔΥΟ ΘΑ 'ΧΟΥΝ ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΕΒΡΑΙΟΠΕΡΣΙΚΗ (ΓΑΜΨΗ)... ΚΑΙ ΟΙ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΙΚΡΗ ΜΥΤΗ (ΣΑΝ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ) ΕΙΝΑΙ ΝΟΡΔΙΚΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ. ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΕΛΛΗΝ ΠΟΥ ΜΟΙΑΖΩ ΜΕ ΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΑΣ ΚΑΤΑ Τ' ΑΛΛΑ, ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΠΏΣ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ...41
Βόθρος / Re: ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ ΜΥΑΛΟΥ
« on: July 28, 2014, 02:17:06 pm »
ΩΡΑΙΑ, ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΣΤΗΣΩ ΚΑΝΑ ΠΟΚΕΡΑΚΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ (ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΗΜΑΔΕΜΕΝΗ ΤΡΑΠΟΥΛΑ).

42
Βόθρος / Re: ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ ΜΥΑΛΟΥ
« on: July 27, 2014, 06:22:27 pm »
ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΥ, ΤΟΣΟ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΗ ΠΟΥ 'ΧΕΙ ΓΙΝΕΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΜΠΑΙΝΩ ΜΕΣΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΚΛΕΒΩ ΚΕΡΙΑ (ΤΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΚΕΡΙΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΑΡΡΩΣΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΜΑΓΕΙΑ) ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΙΩΘΩ ΤΙΠΟΤΑ. ΚΑΜΜΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΟΥ. ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΤ' ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΘΕΟ. ΚΑΜΜΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ. ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΡΙΞΕΙΣ ΑΓΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΙΠΟΤΑ, ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ Ο ΠΑΠΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΚΑΘΑΓΙΑΣΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΥΤΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΤΟΥ.

43
Βόθρος / Re: ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ ΜΥΑΛΟΥ
« on: July 27, 2014, 06:12:19 pm »
https://www.youtube.com/watch?v=TSkiT1Ypjcs

ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΑΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΝΕΡΓΚΑΛ, ΓΙ' ΑΥΤΟ ΚΑΡΚΙΝΙΑΣΤΗΚΕ ΤΕΛΙΚΩΣ. ΠΟΙΟΣ ΤΟΥ 'ΠΕ ΝΑ ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΑΙ ΤΗΝ ΣΙΒΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ; ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΑΠ' ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΑ. ΚΑΛΑ, ΤΟ ΟΤΙ ΛΕΕΙ "WHERE ART THOU, OH LACERATE ONES," ΔΕΝ ΤΟ ΣΧΟΛΙΑΖΩ. ΤΟ "THOU" ΕΙΝΑΙ ΕΝΙΚΟΣ. ΕΚΤΟΣ ΒΕΒΑΙΑ ΑΝ ΤΟ ΕΡΩΤΙΜΑΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥ "THOU".

https://www.youtube.com/watch?v=CuSBuOal-rw

44
https://www.youtube.com/watch?v=_ceBsltY7ug&bpctr=1406474517

"Wo wir sind da geht's immer vorwärts,
Und der Teufel der lacht nur dazu!
Ha, ha, ha, ha, ha!"

45
Βόθρος / Re: ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ ΜΥΑΛΟΥ
« on: July 27, 2014, 05:39:19 pm »
ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΕΡΙΗΛΘΟΝ ΕΙΣ ΕΚΣΤΑΣΙΝ ΠΑΛΙΝ. ΜΟΝΟ ΠΕΝΤΕ ΣΤΕΝΤΟΝ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ, ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΟΥΣΙΕΣ. ΕΒΛΕΠΑ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΛΛΑ ΤΡΕΙΣ ΕΞ ΑΥΤΩΝ ΤΙΣ ΕΙΔΑ ΠΟΛΛΑΚΙΣ:

I) ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΕ ΜΑΥΡΑ ΜΑΛΛΙΑ, ΠΟΥ ΗΞΕΡΑ ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΚΕΦΤΩ ΠΟΙΑ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕ Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ. ΦΟΡΟΥΣΕ ΕΝΑ ΛΕΥΚΟ ΦΟΡΕΜΑ ΚΑΙ ΚΟΙΤΟΥΣΕ ΜΕ ΒΛΕΜΜΑ ΙΚΕΣΙΑΣ, ΞΑΠΛΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΟΘΑΝΑΤΗ. "Ο ΤΟΠΟΣ ΑΠΙΣΤΩΝ Η ΚΟΛΑΣΙΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣ ΕΣΤΙΝ," ΜΟΥ 'ΠΕ ΜΙΑ ΦΩΝΗ.

II) ΕΝΑ ΜΑΥΡΟ ΑΠΟΚΟΣΜΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΕ ΟΦΙΟΕΙΔΗ ΠΡΑΣΙΝΑ ΜΑΤΙΑ. "Η ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ," ΣΚΕΦΤΗΚΑ.

III) ΜΙΑ ΜΑΥΡΗ ΠΛΑΓΙΑ ΠΥΡΑΜΙΔΑ.

ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΥ, ΕΝΩ ΕΒΛΕΠΑ ΑΥΤΑ, ΖΗΤΟΥΣΑ ΑΠ' ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΪΜΩΝ, "ΟΜΙΛΗΣΟΝ ΚΑΘΑΡΩΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΝΙΓΜΑΤΩΝ. ΣΥΝΔΟΥΛΟΣ ΣΟΥ ΓΑΡ ΕΙΜΙ," ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ (ΕΚΤΟΣ ΑΠ' ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΙΣΤΟΥΣ), ΟΠΟΤΕ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΕΝΟΣ ΑΤΟΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΑ, "ΦΟΝΕΥΣΟΝ. ΑΠΟΚΤΕΙΝΟΝ. ΦΟΝΕΥΣΟΝ. ΑΠΟΚΤΕΙΝΟΝ," ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΛΙΠΟΘΥΜΗΣΑ. Α, ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΠΕ, "ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΗ ΑΓΑΠΗ. ΟΤΙ ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΕΓΩ ΕΙΜΙ, Ο ΠΕΜΨΑΣ ΜΕ ΔΕ ΑΥΤΟΚΡΑΤΩΡ ΕΣΤΙ." ΠΗΓΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ, "ΝΑΙ, ΔΟΞΑ ΤΩ ΚΥΡΙΩ, ΔΙΑΒΟΛΩ ΚΑΙ ΣΑΤΑΝΑ," ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΠΡΟΛΑΒΑ ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΣΕ ΟΡΑΜΑΤΙΚΟ ΠΕΔΙΟ ΠΡΙΝ ΛΙΠΟΘΥΜΗΣΩ Ή ΑΠΛΩΣ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΑ.

46
"ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΑΙ ΣΕ, Ω ΓΟΥΛΑΝΤ, ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΕΕΛΖΕΒΟΥΘ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΣΤΑΡΩΘ, ΚΑΙ ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΤΕΡΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ, ΙΝΑ ΣΠΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΙΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΘΗΣ ΕΝΩΠΙΟΝ ΕΜΟΥ. ΕΛΘΕ, ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΤΕΡΩΝ ΔΑΙΜΟΝΩΝ. ΕΛΘΕ ΠΡΟΣ ΕΜΕ, ΔΙΑΤΑΖΩ ΣΟΙ, ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ. ΕΛΘΕ, ΧΩΡΙΣ ΠΛΗΞΕΩΣ ΕΠΙ ΕΜΟΥ, ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΡΑΥΜΑΤΟΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ Ή ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΕΜΟΥ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΩΣ ΤΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΤΕΡΩΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ ΕΜΟΥ Α ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ. ΔΙΑΤΑΖΩ ΣΕ ΙΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΘΗΣ ΑΝΕΥ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΩΣ, ΕΝ ΑΥΤΩ ΑΠΟΤΥΓΧΑΝΟΜΕΝΟΝ ΔΕ, ΙΝΑ ΣΤΕΙΛΗΣ ΑΜΕΣΩΣ ΕΤΕΡΩ ΠΝΕΥΜΑΤΙ Ο,ΤΙ ΚΑΤΕΧΕΙ ΠΑΡΟΜΟΙΩ ΔΥΝΑΜΕΙ ΜΕΤΑ 'ΣΟΥ, ΙΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΑΣ ΕΝΤΟΛΑΣ ΕΜΟΥ ΚΑΙ ΓΕΝΗΘΗΝΑΙ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟΝ ΤΗΣ ΘΕΛΗΣΕΩΣ ΕΜΟΥ, ΘΕΛΩΝ ΤΑΥΤΗΝ, Ο ΑΠΕΣΤΑΛΘΕΙΣ ΑΠΟ 'ΣΟΥ, ΕΙ ΣΥ ΑΛΗΘΩΣ ΟΥΚ ΕΛΘΗΣ, ΕΝ ΣΟΦΙΑ ΜΗ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ, ΑΧΡΙ ΤΗΣ ΕΚΠΛΗΡΩΣΕΩΣ ΤΩΝ ΕΠΙΘΥΜΙΩΝ ΕΜΟΥ."

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠ' ΤΟ ΓΡΙΜΟΡΙΟ ΤΟΥ ΠΑΠΑ ΟΝΩΡΙΟΥ.

47
Βόθρος / Re: ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ ΜΥΑΛΟΥ
« on: July 20, 2014, 06:12:08 pm »
ΒΡΕΘΗΚΕ Ο ΘΟΥΛΣΑ ΝΤΟΥΜ:

Quote
I read the conjuration, she lit it up, and I definitely had problems apprehending the spirit. When it looked like it was starting to burn down, I did the second conjuration and sort of got a fuzzy impression of the spirit. This wasn’t optimal. Finally I just said to her we were going to wait until the water burned out and then we were going to start over. Florida Water – not just an aspergent. She insisted on trying to call in the spirit so I finally said, “Paimon put out the florida water if you’re here.” The florida water sputtered out shortly thereafter and the coal virtually exploded in the thurible simultaneously  which I took to mean “you’re both idiots” and “I am here”.

48
Βόθρος / Re: ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ ΜΥΑΛΟΥ
« on: July 20, 2014, 05:55:41 pm »


"ΚΑΙ ΕΓΕΝΕΤΟ ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΝ ΤΩ ΟΥΡΑΝΩ, Ο ΜΙΧΑΗΛ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΗΣΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΝΤΟΣ, ΚΑΙ Ο ΔΡΑΚΩΝ ΕΠΟΛΕΜΗΣΕ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ ΑΥΤΟΥ, ΚΑΙ ΟΥΚ ΙΣΧΥΣΕΝ, ΟΥΔΕ ΤΟΠΟΣ ΕΥΡΕΘΗ ΑΥΤΩ ΕΤΙ ΕΝ ΤΩ ΟΥΡΑΝΩ."


" ΕΙΠΕ ΔΕ ΑΥΤΟΙΣ, 'ΕΘΕΩΡΟΥΝ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑΝ ΩΣ ΑΣΤΡΑΠΗΝ ΕΚ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ ΠΕΣΟΝΤΑ.' "

"ΚΑΙ ΕΒΛΗΘΗ Ο ΔΡΑΚΩΝ Ο ΜΕΓΑΣ, Ο ΟΦΙΣ Ο ΑΡΧΑΙΟΣ, Ο ΚΑΛΟΥΜΕΝΟΣ ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΚΑΙ ΣΑΤΑΝΑΣ, Ο ΠΛΑΝΩΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗΝ ΟΛΗΝ, ΕΒΛΗΘΗ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ ΑΥΤΟΥ ΜΕΤ' ΑΥΤΟΥ ΕΒΛΗΘΗΣΑΝ."


" 'ΕΓΕΡΘΗΤΕ Ή ΜΕΙΝΑΤΕ ΕΡΡΙΜΕΝΟΙ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΑΣ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ.' ΗΚΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΕΤΑΡΑΧΘΗΣΑΝ, ΚΑΙ ΟΡΘΙΟΙ ΗΓΕΡΘΗΣΑΝ."


49
ΜΗΝ ΖΟΡΙΣΤΕΙΣ ΠΟΛΥ  :D


ΝΑΙ; ΤΡΑΒΑ ΚΑΝΕ ΕΝΑ ΥΠΕΡΗΧΟΓΡΑΦΗΜΑ.

50
ΗΣΟΥΝ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΥΜΑΣΑΙ. Η ΝΕΑ ΜΟΥ ΣΚΑΤΟΦΑΤΣΑ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΓΚΟΥΝΙΣ  ;DΕΤΣΙ ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΩ ΜΑΛΑΚΑ ΠΡΟΣΕΧΕ  :D

ΘΑ "ΧΑΛΑΣΕΙΣ" ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΤΥΠΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΣ ΜΕ ΤΗΝ "ΣΑΤΑΝΟ"ΘΕΑ ΣΟΥ;ΒΕΒΑΙΩΣ ΒΕΒΑΙΩΣ, ΔΟΚΙΜΑΖΩ ΕΝΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑΚΙ ΠΑΝΩ ΣΟΥ. ΜΟΥ ΒΓΗΚΕ ΔΥΣΚΟΛΟ. ΑΝ ΗΘΕΛΑ ΑΠΛΩΣ ΝΑ ΨΟΦΗΣΕΙΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΥΚΟΛΟ.

51
;D ;D ;DΗ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΟΥ ΣΚΗΝΗ:

https://www.youtube.com/watch?v=sy7iaH1GLK4

Ε, ΚΑΙ 'ΣΕΝΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΟ ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΡΟΜΠΟΤ.

(Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ, ΑΠ' ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ, ΑΥΤΗ ΜΕ ΤΑ ΤΟΞΙΚΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ. ΑΛΛΑ, ΓΕΝΙΚΩΣ, ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΚΗΝΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΛΑΡΕΝΣ ΓΑΜΑΝΕ. ΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΕΘΑΙΝΕΙ.)

52
ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΞ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕ ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ  :D

ΜΗΠΩΣ ΗΤΑΝ Ο ΜΑΖΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΟ ΕΚΡΥΒΕ;  ;D


ΧΕΧΕ... ΕΣΥ ΜΟΥ 'ΣΑΙ ΧΡΗΣΙΜΗ... ΘΑ ΜΑΡΤΥΡΗΣΕΙΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΕΩΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΗΜΩΝ. ΑΜΗΝ ΛΕΓΩ ΣΟΙ.

53
1,61; ΡΕ ΠΟΥΣΤΑΡΑ, ΜΟΥ ΠΗΡΕΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΙΑ, ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ Ο ΠΙΟ ΚΟΝΤΟΣ ΣΤΟ ΦΛΩΡΟΥΜ. ΕΙΔΑΤΕ, ΚΑΡΙΟΛΑΡΑΔΕΣ; ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΝΑΝΟΣ.

54
ΕΣΥ ΜΩΡΗ ΜΠΕΚΡΟΚΟΤΑ ΝΑΘΑΝ ΜΗΝ ΠΕΤΑΓΕΣΑΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΚΟΥΡΑΔΑ ΑΠΟ ΔΩ ΚΙ ΑΠΟ ΚΕΙ, Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΜΟΑΡ ΗΤΑΝ Ο ΜΗΤΣΙΟΣ ΤΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΕΣΕΝΑ ΣΟΥ ΧΩ ΓΑΜΗΣΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΚΟΛΟΣΦΟΥΓΓΙ ΚΑΙ ΕΧΕΣΑ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΣΥΝΤΡΙΜΙΑ ΤΟΥ ΜΑΣΑΤΖΙΔΙΚΟΥ ΤΕΤΑΡΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ. ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕ ΟΛΥΜΠΙΑ ΣΤΩΙΚΟΤΗΤΑ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΡΑΨΕΙΣ
ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΟΙ ΚΑΡΚΙΝΟΜΑΖΕΣ ΣΑΝ ΣΤΡΑΤΙΕΣ ΖΩΥΦΙΩΝ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΧΕΖΕΙΣ; ΝΑΙ, ΘΑ ΧΕΖΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΑΠ' ΤΟ ΠΟΥΣΤΙΚΟ ΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΣΟΥ. Ο,ΤΙ ΤΡΩΣ ΑΠΟ 'ΚΕΙ ΘΑ ΒΓΑΙΝΕΙ, ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΗΘΕΙ ΚΑΘΑΡΤΗΡΙΟ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΩΘΙΚΑ ΣΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΞΕΡΙΖΩΝΕΙ ΕΝΑ - ΕΝΑ ΤΑ ΚΑΤΟΥΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΑΠ' ΤΗ ΚΟΙΛΙΑ ΠΡΙΝ ΦΤΑΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΩΛΟΤΡΥΠΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΡΗΘΡΑ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΞΕΡΑΤΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΑΠ' ΤΟ ΠΟΥΣΤΙΚΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΧΥΝΟΝΤΑΙ ΑΠ' ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΣΟΥ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟΝ ΟΙΣΟΦΑΓΟ, ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΕΤΣΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΩΛΟΓΕΡΑΣΕΙΣ, ΝΑ ΒΑΣΑΝΙΖΕΣΑΙ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΝΥΧΤΑ ΕΝΩ ΠΑΘΑΙΝΕΙΣ ΑΝΑΡΡΟΦΗΣΗ ΣΤΗΘΟΥΣ, ΚΑΙ ΔΙΑΡΡΟΙΑ ΠΛΕΥΡΩΝ, ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΟΥΡΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΣΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΟ ΚΑΤΟΥΡΟ ΣΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΟΥΡΗΘΡΑ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΕΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΟΥΡΗΤΗΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΞΕΧΥΝΕΤΑΙ ΕΞΩ ΣΑΝ ΝΙΤΡΙΚΟ ΟΞΥ.

55


H ΑΝΩΤΕΡΩ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΟΥ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΟ ΝΗΜΑ ΡΕ ΒΡΩΜΕΡΟ ΚΑΙ ΤΡΙΣΑΘΛΙΟ ΥΠΟΣΑΧΑΡΙΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ΞΕΒΡΑΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΩΡΒΟΡΟ ΤΗΣ ΜΙΝΑΣ ΜΟΡΓΚΟΥΛ

ΟΙ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΣΟΥ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΥΡΗΤΗΡΙΑ ΜΕ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑΝ


ΠΟΥ Η ΜΑΝΝΑ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΤΑ ΜΑΣΑΤΖΙΔΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΣ ΣΙΔΕΡΩΝΟΥΝ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ, ΔΕΝ ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ Α;

56
ΟΥΡΗΝΟΠ ΟΥΤ ΟΠΑ ΣΑΜΗ ΑΙΣΥΡ ΑΛΛΑ ΝΟΜΣΑΡΕΙΠ ΣΕΙ ΣΑΜΗ ΣΗΓΚΕΝΕΣΕΙ ΗΜ ΑΙΚ, ΝΩΜΗ ΣΑΙΤΕΛΕΙΦΟ ΣΟΙΤ ΝΕΜΕΪΦΑ ΣΕΙΜΗ ΑΙΚ ΣΩ, ΝΩΜΗ ΑΤΑΜΗΛΕΙΦΟ ΑΤ ΝΙΜΗ ΣΕΦΑ ΑΙΚ, ΝΟΡΕΜΗΣ ΝΙΜΗ ΣΟΔ, ΝΟΙΣΟΥΙΠΕ ΝΟΤ ΝΩΜΗ ΝΟΤΡΑ ΝΟΤ. ΣΗΓ ΣΗΤ ΙΠΕ ΑΙΚ ΩΝΑΡΟΥ ΝΕ ΣΩ, ΟΥΣ ΑΜΗΛΕΘ ΟΤ ΩΤΗΘΗΝΕΓ, ΟΥΣ ΑΕΙΛΙΣΑΒ Η ΩΤΕΘΛΕ, ΟΥΣ ΑΜΟΝΟ ΟΤ ΩΤΗΘΣΑΙΓΑ, ΣΟΙΝΑΡΟΥ ΣΟΙΤ ΝΕ Ο, ΝΩΜΗ ΡΕΤΑΠ! ΑΜΗΝ!

ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΤΑ ΤΟ ΜΕΣΑΙΩΝΑ ΣΤΑ ΜΑΥΡΑ ΣΑΒΒΑΤΑ ΜΕ ΧΟΡΟΥΣ, ΚΡΑΣΙΑ, ΠΑΡΤΟΥΖΕΣ ΚΑΙ ΘΥΣΙΕΣ ΜΩΡΩΝ. ΩΡΑΙΕΣ ΕΠΟΧΕΣ.

57
Thulsa το ότι ένα φεγγάρι πήδαγες γριές επί πληρωμή δεν είναι μισθοφοριλίκι!
ΤΙ ΝΑ ΠΗΔΗΞΕΙ ΡΕ Ο ΚΩΛΟΧΟΝΤΡΟΣ; ΝΟΜΙΖΑ ΚΑΙ 'ΓΩ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥ ΠΑΡΩ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΣΑΝ ΜΑΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΕΛΕΤΗ ΑΚΥΡΩΣΕΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥ ΜΟΙΑΣΩ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΓΙΝΩ ΑΧΡΗΣΤΟΣ. ΣΟΥ ΛΕΩ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟΣ ΠΑΤΣΕΣ, ΔΥΟ ΜΕΤΡΑ ΨΩΛΗ ΝΑ ΕΧΕΙ (ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΕΙΔΑ ΣΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΟΥ, ΕΚΑΝΕ ΜΠΑΝΑΚΙ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΚΑΝ ΨΩΛΗ) ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠ' ΤΑ ΒΥΖΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΟΙΛΙΕΣ ΠΟΥ ΚΡΕΜΟΝΤΑΙ.

58
ΑΚΟΥ ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΜΟΥ.

ΣΤΡΙΒΩ ΣΕ ΜΙΑ ΓΩΝΙΑ (ΕΡΗΜΙΚΗ) ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΩ ΣΠΙΤΙ, ΓΙΑΤΙ, ΟΠΩΣ ΠΡΟΕΙΠΑ, ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΤΑ "ΚΟΣΜΙΚΑ" ΜΕΡΗ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΤΗ ΣΠΑΝΕ Τ' ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΟΝΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΠΟΛΛΑ ΜΑΖΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ. ΚΑΙ ΣΤΡΙΒΩ ΣΤΗΝ ΓΩΝΙΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΕΝΑ ΜΠΛΟΚΟ ΜΕ ΠΕΝΤΕ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΝΑΖΟΜΑΙ ΣΑΝ ΚΕΚΑΥΛΩΜΕΝΗ ΨΩΛΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ ΤΟΝ ΣΟΥΓΙΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ.

ΤΟ ΟΤΙ ΤΙΝΑΧΤΗΚΑ ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΟΣΕΞΑΝ, ΕΥΤΥΧΩΣ, ΟΠΟΤΕ ΠΑΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ ΣΑΝ ΚΥΡΙΟΣ. ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΕΝΑΝ ΥΠΕΡΑΡΙΟ ΨΩΛΑΡΑ ΜΕ ΚΟΡΠΣΠΕΪΝΤ ΚΑΙ ΜΑΚΡΥ ΜΑΛΛΙ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΨΙΛΟΧΕΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΑΖΩ.

ΟΠΟΤΕ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑΣ, "ΚΟΠΕΛΙΑ, ΚΟΠΕΛΙΑ, ΘΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΕΙΣ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΣΟΥ;" ΕΚΕΙ ΒΡΗΚΑ ΚΑΓΩ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΠΟΥΣΤΙΑ ΜΟΥ: ΤΟ 'ΠΑΙΞΑ ΑΜΕΣΩΣ ΘΙΓΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΜΕ ΕΙΠΕ ΚΟΠΕΛΙΑ (ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΜΠΑΤΣΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΚΑΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ, ΑΡΑ ΜΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΣΕ ΣΥΜΠΑΘΟΥΝ). ΤΟΥ ΚΑΝΩ, "ΠΟΘΕΝ ΚΟΠΕΛΙΑ; ΒΛΕΠΕΙΣ ΝΑ 'ΧΩ ΒΥΖΙΑ;"

"Α, ΣΥΓΝΩΜΗ, ΣΥΓΝΩΜΗ," ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ. "Ε, ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ, ΕΠΕΙΔΗ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΣΑΤΑΝΙΣΤΗ ΚΑΙ ΣΕ ΕΙΔΑ ΜΕΤΑΛ ΚΑΙ ΕΤΣΙ, ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΛΙΓΟ ΤΗ ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΝΑ ΣΕ ΨΑΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΔΕΙΞΕΙΣ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΣΟΥ;" ΤΟΥ ΚΑΝΩ, "ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΩ ΑΠΑΝΩ ΜΟΥ, ΠΑΜΕ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ (ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΛΜΑΤΕ) ΝΑ ΣΑΣ ΔΕΙΞΩ (Ο,ΤΙ ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ)."

ΟΠΟΤΕ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ, "ΕΝΤΑΞΕΙ, ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΒΓΑΛΕ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΛΙΓΟ ΑΝ ΔΕ ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ."

ΤΟΥ 'ΠΑ ΕΚΕΙ ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ, ΚΑΙ, ΕΦ' ΟΣΟΝ ΜΕ ΕΙΔΑΝ ΕΤΣΙ ΧΑΡΙΤΩΜΕΝΟ ΔΙΑΒΟΛΑΚΙ ΜΕ ΚΟΡΠΣΠΕΪΝΤ, ΠΡΟΤΙΜΗΣΑΝ Ν' ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ, ΟΠΟΤΕ ΒΡΗΚΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ. ΑΝΤΕ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΙ ΑΓΓΕΛΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΡΥΒΟΤΑΝ ΚΑΤΩ ΑΠ' ΤΟ ΚΟΡΠΣΠΕΪΝΤ. ΑΛΛΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΒΡΟΥΝ, ΣΤΙΣ ΑΡΧΙΔΕΣ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΞΑΝΑΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΘΑ 'ΧΩ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ 'ΧΩ ΚΑΙ ΜΑΧΑΙΡΙ ΠΑΝΩ ΜΟΥ.

59
Ζητώ συγγνώμη ενώπιον του Κυρίου εάν βλασφήμησα
Όμως όταν το έλεγα αυτό εννοούσα ότι ο Κύριος είναι κάτι πολύ ανώτερο και δεν θα δώσει σημασία στα λόγια του κάθε τυχόντα. Μάλλον το διατύπωσα λάθος... 

ΕΧΕΙΣ ΔΡΟΜΟ ΑΚΟΜΑ...

60
ΜΠΡΑΒΟ (ΕΚ ΤΟΥ "ΒΡΑΒΕΙΟΥ"), ΧΙΤΗ, Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΕΤΑ 'ΣΟΥ.

ΜΩΡΗ ΚΑΠΟΤΑ ΠΟΥΛΒΕΡΕΜ ΠΟΥ ΜΕ ΕΠΡΗΞΕΣ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΖΑΖΕΛ, ΣΟΥ ΞΑΝΑΛΕΩ ΔΕΝ ΣΟΥ ''ΕΣΤΕΙΛΑ'' ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΤΑ ΠΑΝΩ ΣΟΥ. ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ Ο ΑΖΑΖΕΛ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΔΕΣΜΙΟΣ ΑΠΟ ΙΟΥΔΑΙΟΥΣ ΜΥΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΕΩΣΦΟΡΟ ΓΙΑ ΔΙΧΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΧΑΣΗ ΤΩΝ ΒΑΣΙΛΕΙΩΝ ΤΩΝ ΟΥΡΑΝΩΝ. ΑΡΑ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΙΟΥΔΑΙΟΣ ΜΥΣΤΗΣ Ή ΓΝΩΣΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑΧΒΕ ΣΕ ΕΒΑΛΕ ΣΤΟ ΜΑΤΙ  ;) ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΒΡΗΚΑΤΕ ΣΤΙΣ ΠΙΠΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΗΣ ΠΡΕΖΑΣ, ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΡΩ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ  :D

ΟΠΟΤΕ ΨΑΞΕ ΚΑΤΑ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕ ΔΩΣΕ. ΟΤΑΝ ΜΠΛΕΚΕΙΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ ΣΤΟ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙΑ  ;)
Ο ΑΖΑΖΕΛ - ΜΕΛΕΚ ΤΑΟΥΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΑΣΑΝΙΖΕΤΑΙ ΑΠ' ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ ΣΕ ΠΥΡΙΝΟΥΣ ΤΡΟΧΟΥΣ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΑΣ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ (ΚΑΤΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΕΝΩΧ);

Pages: [1] 2 3 ... 14

Powered by EzPortal