Modify Profile

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - Pulverem

Pages: [1] 2 3 ... 19
1
Με είπες Εκκλησιάζουσα στα Γερμανικά ή μου φάνηκε; :P
ΕΣΥ ΕΙΠΕΣ ΟΤΙ ΚΑΒΑΛΙΕΣΑΙ ΣΤΗ ΦΩΤΙΑ ΜΩΡΗ.

2
Τώρα έχουμε βάλει και title "Feuerreiter" :D Το εμπνεύστηκα εγώ απ την Ιεροεξέταση του Σατανά του Pulverem που λέει οχήσομαι εν τροχοίς πυρός όθι τα άστρα ήσαν ΑΠ' ΤΟ "WOLLT IHR DAS BETT IN FLAMMEN SEHEN?"
FIXED.

3
ΣΥΝΕΧΕΙΑ...


V. ΝΥΚΤΙΟΝ ΚΑΙ ΕΞΑΠΟΣΤΟΛΙΚΟΝ ΣΑΜΑΗΛ. ΤΟ "ΣΑΜΑΗΛ" [ΔΗΛΗΤΗΡΙΟΝ ΤΟΥ ΘΕΟΥ] ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑ ΚΛΙΦΩΘ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΟΝΤΟΤΗΤΟΣ. ΑΙ ΙΔΙΟΤΗΤΑΙ, ΤΑΥΤΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΣΧΕΤΙΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΠΟΔΙΔΟΝΤΑΙ ΑΝΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ. ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗΝ ΣΥΝΟΔΟΝ, ΚΑΤΕΣΤΑΘΗΣΑΝ ΚΟΙΝΩΣ ΑΠΟΔΕΚΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΑΙ ΔΥΟ ΠΡΩΤΑΙ ΕΚ ΤΩΝ ΚΑΤΩΘΙ ΓΕΓΡΑΜΜΕΝΩΝ ΠΑΡΑΔΟΣΕΩΝ ΕΝ ΤΗ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΔΙΟΤΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΣΙ ΤΑΣ ΜΟΝΑΣ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΑΣ ΕΙΣ ΤΡΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ΑΜΙΓΩΣ ΘΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΚΑΙ ΘΕΩΡΗΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΤΗΣ ΔΙΑΒΟΛΟΛΑΤΡΙΚΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΩΣ.

א. ΠΟΙΜΑΝΔΡΗΣ [ΠΟΙΜΗΝ ΑΝΔΡΩΝ], ΕΠΙΣΤΗΜΟΔΟΤΗΣ ΤΟΥ ΕΡΜΟΥ ΤΟΥ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ ΚΑΙ, ΚΑΤΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟΝ ΕΚ ΤΩΝ ΔΕΚΑΟΚΤΩ ΒΙΒΛΙΩΝ ΤΟΥ CORPUS HERMETICUM, Η ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΑΠΟΔΙΔΕΤΑΙ ΕΙΣ ΤΟΝ ΕΡΜΗΝ, ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΟΣ ΩΣ "ΝΟΥΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ". ΔΕΔΟΜΕΝΗΣ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΧΕΣΕΩΣ ΤΟΥ ΣΑΜΑΗΛ ΜΕΤΑ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΓΗΣ, ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΠΟΙΜΑΝΔΡΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΑΜΑΗΛ.

ב. Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΠΟΥ ΕΣΤΑΛΘΗ ΔΙΑ ΤΗΝ ΣΦΑΓΗΝ ΤΩΝ ΝΗΠΙΩΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟΝ ΚΑΤΑ ΤΑΣ ΝΥΚΤΕΡΙΝΑΣ ΩΡΑΣ. ΣΥΣΧΕΤΙΣΙΣ ΜΕΤΑ ΤΟΥ ΑΣΜΟΔΑΙΟΥ ΕΙΣ ΤΟ ΚΛΙΦΩΘΙΚΟΝ ΓΟΛΑΧΑΒ [ΚΑΙΟΜΕΝΑ ΣΩΜΑΤΑ].

ג. ΑΜΕΛΗΤΕΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΣΧΕΤΙΣΙΣ ΑΥΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΑΤΗΝ - ΛΙΛΙΘ, ΗΤΙΣ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΜΠΑΛΛΑΝ ΟΜΟΚΛΙΝΟΣ ΤΟΥ ΣΑΜΑΗΛ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΠΑΤΗΡ ΤΟΥ ΚΑΪΝ. Η ΣΧΕΣΙΣ ΤΟΥ ΣΑΜΑΗΛ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΙΛΙΘ, ΕΙΣ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΝ, ΕΝ ΔΙΑΦΩΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΩΝ ΓΡΑΠΤΩΝ ΤΟΥ ΦΕΜΙΝΙΣΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΝΕΟΣΑΤΑΝΙΣΤΟΥ ΜΑΪΚΛ ΓΟΥΙΛΛΙΑΜ ΦΟΡΝΤ, ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΟΛΙΚΗ ΤΗΣ ΝΥΚΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΓΕΙΑΣ, ΚΑΘΩΣ Η ΘΗΛΥΚΟΤΗΣ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΧΟΜΕΝΟΝ ΣΤΟΙΧΕΙΟΝ ΚΑΙ Η ΛΙΛΙΘ ΥΠΟΒΙΒΑΖΕΤΑΙ ΕΙΣ ΠΟΡΝΕΥΟΝ SUCCUBUS, ΓΝΩΣΤΗ ΚΑΙ ΩΣ ΜΟΡΑ ΠΟΥ ΠΝΙΓΕΙ ΒΡΕΦΗ, ΕΝΩ Η ΕΚΑΤΗ ΘΕΩΡΗΤΑΙ ΣΥΜΒΟΛΟΝ ΤΗΣ ΝΥΚΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΛΗ ΥΠΕΡΕΚΤΙΜΗΣΙΣ ΤΗΣ ΛΙΛΙΘ ΛΟΓΩ ΦΟΒΟΥ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΑΓΕΝ ΑΠΑΤΗΛΩΣ ΕΙΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗΝ ΘΕΟΤΗΤΑ - ΔΑΙΜΟΝΑ.

ד. ΕΙΣ ΤΟ ΑΠΟΚΡΥΦΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΝ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ Ο ΣΑΜΑΗΛ - ΙΑΛΔΑΒΑΩΘ - ΣΑΚΛΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΤΗΡ ΤΟΥ ΣΑΒΑΩΘ, ΟΣ ΕΣΤΙΝ Ο ΠΕΜΠΤΟΣ ΑΡΧΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙΣ ΕΞ ΑΥΤΟΥ. ΟΠΕΡ ΑΝΤΙΤΙΘΕΤΑΙ ΤΩΝ ΕΤΕΡΩΝ ΠΑΡΑΔΟΣΕΩΝ ΕΝ ΑΙΣ Ο ΣΑΜΑΗΛ ΔΕΝ ΤΑΥΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΩΣ ΗΓΕΣΙΑ ΤΩΝ ΚΛΙΦΩΘ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗΝ ΤΟΥ ΔΕΝΔΡΟΥ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ. ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΟΝ "ΕΞΑΠΟΣΤΟΛΙΚΟΝ" ΑΝΕΦΕΡΘΗ ΔΙΑ ΤΗΝ ΦΟΝΙΚΗΝ ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑΝ ΤΟΥ ΕΙΣ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟΝ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ ΥΠΟ ΤΟΥ ΜΩΫΣΕΩΣ.


VI. "ΖΟΧΑΡ", ΕΛΛΗΝΙΣΤΙ ΜΕΘΕΡΜΗΝΕΥΟΜΕΝΟΝ "ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ - ΛΑΜΨΙΣ", ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΛΑΜΨΙΝ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΔΟΥΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΟΥ [ΚΑΛΟΥΜΕΝΟΥ ΔΕ ΕΝ ΤΩ ΙΟΥΔΑΪΣΜΩ "ΕΛ ΕΛΥΟΝ - ΘΕΟΣ ΥΨΙΣΤΟΣ" - "ΕΛΩΪΜ, ΕΛΩΪ, ΗΛΙ*", "ΣΑΛΩΜ - ΕΙΡΗΝΗ" (ΕΙΣ ΤΟ ΤΑΛΜΟΥΔ), "ΣΑΒΑΩΘ - ΔΥΝΑΜΕΙΣ" ΚΑΙ ΟΥΤΩ ΚΑΘ' ΕΞΗΣ. ΕΝ ΤΩ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΩ ΔΕ, "ΠΑΤΗΡ, ΥΙΟΣ ΚΑΙ ΑΓΙΟΝ ΠΝΕΥΜΑ"]: ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΙΟΝ ΠΝΕΥΜΑ, ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΝΟΜΟΝ ΚΑΙ ΑΜΙΓΩΣ ΑΙΘΕΡΙΚΟΝ, ΕΙΤΕ ΕΝΔΟΝ ΕΙΣ ΩΡΙΣΜΕΝΑ ΥΛΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΕΙΤΕ Η ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΙΣ ΑΥΤΟΥ ΕΝ ΑΓΙΑΙΣ ΠΡΑΞΕΣΙ, ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΙΣ, ΟΡΑΜΑΣΙ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΣΙΝ. Η ΔΕ ΛΑΜΨΙΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΕΙΣ ΤΟ ΠΥΡ, Ο ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟΝ ΤΗΣ ΑΫΛΟΥ ΘΕΪΚΟΤΗΤΟΣ, ΕΞ ΟΥ ΚΑΙ Η ΘΈΑ ΑΥΤΗΣ ΕΚ ΤΟΥ ΜΩΫΣΕΩΣ ΕΙΣ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΒΙΒΛΙΟΝ ΤΗΣ ΠΕΝΤΑΤΕΥΧΟΥ ΤΟΥ ΤΟΡΑ - ΝΟΜΟΥ - "ΩΣ ΠΥΡ ΦΛΟΓΟΣ ΕΚ ΒΑΤΟΥ". ΕΝ ΤΗ ΔΙΑΒΟΛΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙ ΔΕ, ΤΟ ΘΕΊΟΝ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΕΒΡΑΪΣΤΙ ΖΟΧΑΡ ΣΑΧΑΡ, ΗΤΟΙ ΜΕΛΑΙΝΑ ΛΑΜΨΙΣ, ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΩΣ ΔΗΛΟΥΝ ΤΗΝ ΑΓΙΑΝ ΔΙΑΒΟΛΙΚΟΤΗΤΑ.

VII. (ΛΑΤ. "PRINCEPS", ΣΗΜΕΙΟΛΟΓΙΚΩΣ "Ο ΑΡΧΩΝ". ΣΗΜΑΣΙΟΛΟΓΙΚΩΣ ΔΕ ΛΑΤΙΝΙΣΤΙ "Ο ΠΡΟΕΧΩΝ". ΕΤΥΜΟΛΟΓΙΚΩΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΝ "Ο ΠΡΟΚΑΠΤΩΝ")

VIII. ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ, ΠΟΛΛΑΚΙΣ ΑΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ, ΟΠΩΣ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ, ΕΧΟΥΣΙΝ ΕΝΝΟΙΟΛΟΓΙΚΗΝ ΑΞΙΑΝ:

ΔΙΚΑΙΟΝ = ΘΕΜΙΤΟΝ ΚΑΤΑ ΤΑ ΤΩΝ ΔΟΚΟΥΝΤΩΝ - ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ. ΗΤΟΙ ΑΡΕΣΤΟΝ ΥΠΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΝΟΜΩΝ ΤΗΣ ΚΑΘΕΙΣΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.

ΟΣΙΟΝ = ΘΕΑΡΕΣΤΟΝ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΙΕΡΟΝ.

ΑΓΙΟΝ = ΟΜΟΡΡΙΖΟΝ ΜΕ ΤΟ "ΑΓΟΣ" [ΜΙΑΣΜΑ]. Η ΔΑΣΥΝΣΙΣ  ΤΟΝΝΙΖΕΙ ΤΟ ΣΤΕΡΗΤΙΚΟΝ ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΛΕΞΙΝ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΗ "ΑΚΑΘΑΡΤΟΝ - ΑΜΙΑΝΤΟΝ". ΗΑΓΙΟΝ.

ΙΕΡΟΝ = ΘΕΪΚΟΝ. ΠΡΟΚΕΚΛΗΜΕΝΟΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟΝ.* ΕΚΜΥΖΗΣΑΙ = ΝΑ ΓΛΙΣΤΡΩΣΙ ΒΛΕΝΝΩΔΩΣ - ΝΑ ΣΤΑΖΩΣΙΝ.

* "ΠΕΡΙ ΔΕ ΤΗΝ ΕΝΑΤΗΝ ΩΡΑΝ ΑΝΕΒΟΗΣΕΝ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΦΩΝΗ ΜΕΓΑΛΗ ΛΕΓΩΝ· ΗΛΙ, ΗΛΙ, ΛΙΜΑ ΣΑΒΑΧΘΑΝΙ; ΤΟΥΤ' ΕΣΤΙΝ ΘΕΕ ΜΟΥ, ΘΕΕ ΜΟΥ, ΙΝΑ ΤΙ ΜΕ ΕΓΚΑΤΕΛΙΠΕΣ;" - ΚΑΤΑ ΜΑΤΘΑΙΟΝ

"ΚΑΙ ΤΗ ΕΝΑΤΗ ΩΡΑ ΕΒΟΗΣΕΝ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΦΩΝΗ ΜΕΓΑΛΗ· ΕΛΩΪ, ΕΛΩΪ, ΛΕΜΑ ΣΑΒΑΧΘΑΝΙ; Ο ΕΣΤΙΝ ΜΕΘΕΡΜΗΝΕΥΟΜΕΝΟΝ Ο ΘΕΟΣ ΜΟΥ, Ο ΘΕΟΣ ΜΟΥ, ΕΙΣ ΤΙ ΕΓΚΑΤΕΛΙΠΕΣ ΜΕ;" - ΚΑΤΑ ΜΑΡΚΟΝ
.


ΟΠΟΙΟΣ ΓΑΜΙΟΛΗΣ ΔΕΝ ΚΑΤΕΝΟΗΣΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΑΡΘΡΟΝ ΘΑ ΦΟΝΕΥΘΗ ΟΜΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΣ ΓΑΜΗΜΕΝΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΑΦΟΜΠΙΓΜΕΝΑ ΨΟΦΙΜΙΑ ΤΗΣ.

4
+ Η ΙΕΡΟΕΞΕΤΑΣΙΣ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ +

(ΚΗΡΥΓΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΚΟΝΙΑ)


ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ:

ΝΑΗΡ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΓΥΘΙΩΤΗΣ, ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΕΝ ΠΑΛΑΙΩ ΚΑΙ ΕΣΧΑΤΩ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ, ΚΑΙ ΕΝ ΕΪΝ ΣΟΦ ΑΪΔΙΩ ΚΑΙ ΑΝΩΝΥΜΩ ΟΝΤΙ, ΚΑΙ ΕΝ ΣΑΔΔΑΪ ΔΙΩΚΤΗ ΚΑΙ ΑΠΟΛΛΥΝΤΙ I, ΚΑΙ ΕΝ ΤΑΜΠΑΑΝ ΚΙΑΟΦΙ ΑΝΑΚΤΙ ΦΟΒΕΡΩ II, ΚΑΙ ΕΝ ΣΑΒΑΩΘ ΤΩ ΠΟΛΕΜΊΩ· ΚΑΙ ΕΝ ΤΩ ΛΑΤΙΝΙΚΩ ΚΑΛΕΣΜΑΤΙ LUCIFUGUS ROFOCALUS, ΕΡΜΗΝΕΥΘΕΝΤΙ ΔΕ ΕΙΣ ΤΗΝ ΚΛΗΘΕΙΣΑΝ ΤΗ ΔΙΑΒΟΛΙΚΗ ΓΛΩΣΣΗ ΕΒΡΑΪΣΤΙ "ΖΟΧΑΡ ΣΑΧΑΡ", ΤΗ ΔΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ "ΚΕΛΑΙΝΗ ΛΑΜΨΙΣ". ΕΝ ΤΗ ΙΔΙΑ ΚΑΜΠΑΛΛΑ ΟΥΝ, ΤΗ ΚΛΗΘΕΙΣΗ ΣΥΜΒΟΛΙΚΩΣ "ΕΝ ΜΕΛΑΙΝΩΝ ΕΡΜΙΝΙ ΟΔΥΝΩΝ ΠΑΡΑΔΟΣΙΣ" [--] , ΚΑΛΟΥΜΕΝΟΝ ΤΗΝ ΑΥΤΗΝ ΟΥΣΑΝ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙ ΩΡΟΦΣΩΕ ΛΕΥΚΟΔΙΩΚΤΗΝ, ΚΑΙ ΕΝ ΑΚΛΗΤΩ ΚΥΡΊΩ ΚΑΙ ΝΟΛΑΔ ΛΟ ΑΓΕΝΝΗΤΩ. ΕΝ ΤΑΥΤΩΝ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΕΓΩ ΝΑΗΡ ΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΕΝ ΓΑΒΒΑΘΑ, ΚΕΛΕΥΩ, ΜΑΡΤΥΡΩ ΚΑΙ ΔΗΛΩ ΟΥΤΩΣ:

ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΝ ΥΜΙΝ ΕΣΤΙ, ΖΗΛΩΤΑΙ ΚΑΙ ΙΕΡΟΕΞΕΤΑΣΤΑΙ ΕΝ ΚΥΡΊΩ ΕΤΑΙΡΟΙ ΕΜΟΙ. ΟΞΙΝΑΙ ΑΙ ΑΚΤΙΝΕΣ ΤΗΣ ΝΥΚΤΟΣ, ΖΗΛΩΤΑΙ ΣΕΛΗΝΗΣ ΟΦΘΑΛΜΟΙ, ΕΡΥΣΑΣΘΑΙ ΕΠΙ ΤΩΝ ΟΣΤΩΝ ΤΩΝ ΥΜΩΝ ΑΝΤΕΙΡΓΟΝΤΩΝ ΥΠΟΚΑΤΩ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΑΥΤΩΝ ΟΦΡΑ ΑΥΤΑ ΤΗΧΘΗΝΑΙ ΕΝ ΑΥΤΟΙΣ, ΗΝΊΚΑ ΖΩΣΙΝ ΑΥΤΟΙ, ΚΑΙ ΕΝΝΟΟΥΣΙ ΣΚΕΛΕΤΟΥΣ ΑΥΤΩΝ ΕΚΜΥΖΗΣΑΙ* ΑΠΟ ΤΩΝ ΟΦΘΑΛΜΙΚΩΝ ΚΟΓΧΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΩΝ ΤΥΜΠΑΝΙΚΩΝ ΜΕΜΒΡΑΝΩΝ ΚΑΙ ΠΑΣΏΝ ΕΤΕΡΩΝ ΟΠΩΝ ΑΥΤΩΝ, ΩΣΤΕ ΚΑΙ ΠΟΡΝΕΎΣΙΜΟΙ ΟΠΑΙ ΝΗΠΙΩΝ ΕΞΕΜΕΣΑΙ ΣΠΟΝΔΥΛΟΥΣ ΡΕΥΣΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΘΕΜΕΛΙΑ ΛΥΣΑΙ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΕΝ ΑΥΤΩ ΠΕΡΙΣΚΟΡΠΙΣΘΗΝΑΙ ΧΑΜΑΙ, ΚΑΙ ΟΛΕΣΘΑΙ ΟΥΝ ΕΝ ΚΕΛΑΙΝΩ ΚΑΙ ΗΕΡΟΕΝΤΙ ΖΟΦΟΝ ΘΑΝΑΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΤΟΥ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙΝ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΑΣ. ΑΜΗΝ.ΑΣΦΥΖΟΝ ΜΑΛΛΟΝ, ΝΟΣΦΙΝ ΛΙΑΝ, ΠΕΡΙΣΤΕΡΩΝ ΩΧΡΟΣ ΓΟΟΣ, ΟΣ ΑΡΑΒΕΩΝ ΛΙΣΣΕΤΑΙ EN ΠΑΡΑΚΛΗΤΩ. ΑΙΝΩΝ ΒΑΘΕΩΝ ΙΑΧΗ.


[--]   Ο ΟΡΟΣ "ΚΛΙΦΩΘΙΚΗ ΚΑΜΠΑΛΛΑ" ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΕΙΣ ΔΟΞΑΣΙΑΝ, ΑΛΛΑ ΕΙΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΝ ΑΝΑΓΚΑΙΟΝ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ "ΠΑΡΑΔΟΣΕΩΣ" ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΛΑΤΡΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ.

ΕΝ ΑΥΤΩ ΤΩ ΠΡΙΣΜΑΤΙ (ΕΚ ΤΟΥ "ΠΡΙΩ - ΠΡΙΕΙΝ", Ο ΕΡΜΗΝΕΥΕΤΑΙ "ΚΟΒΩ" ΑΛΛΑ ΚΑΙ "ΒΛΕΠΩ"), ΕΙΠΕΝ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΤΩ ΣΙΜΩΝΙIII, ΟΝ ΕΙΧΕΝ ΒΑΠΤΙΣΕΙ ΑΡΑΜΑΪΣΤΙ "ΚΗΦΑΝ", ΕΡΜΗΝΕΥΘΕΝ ΔΕ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΗΝ ΙΩΑΝΝΗΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΝ "ΠΕΤΡΟΣ", "ΑΠΟΣΤΡΕΨΟΝ ΤΗΝ ΜΑΧΑΙΡΑΝ ΣΟΥ ΕΙΣ ΤΟΝ ΤΟΠΟΝ ΑΥΤΗΣ. ΠΑΝΤΕΣ ΓΑΡ ΟΙ ΛΑΒΟΝΤΕΣ ΜΑΧΑΙΡΑΝ ΕΝ ΜΑΧΑΙΡΗ ΑΠΟΛΟΥΝΤΑΙ." ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΑΥΤΟΥ ΛΕΓΕΙ ΕΝ ΤΩ ΙΔΙΩ ΕΥΑΓΓΕΛΙΩ, "ΜΗ ΝΟΜΙΣΗΤΕ ΟΤΙ ΗΛΘΟΝ ΒΑΛΕΙΝ ΕΙΡΗΝΗΝ ΕΠΙ ΤΗΝ ΓΗΝ. ΟΥΚ ΗΛΘΟΝ ΒΑΛΕΙΝ ΕΙΡΗΝΗΝ ΑΛΛΑ ΜΑΧΑΙΡΑΝ."

ΟΜΟΙΩΣ, ΛΕΓΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ, ΚΟΙΝΩΣ ΑΠΟΔΕΧΟΜΕΝΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΩΣ ΩΣ ΑΛΗΘΗΣ, ΟΜΙΛΙΑΝ ΗΤΙΣ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΧΩΡΑΝ ΕΙΣ ΤΟ ΚΑΤΑ ΜΑΤΘΑΙΟΝ "ΕΠΙ ΟΡΟΥΣ", ΕΙΣ ΤΟ ΔΕ ΚΑΤΑ ΛΟΥΚΑΝ "ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ ΠΕΔΙΝΟΥ": "ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΤΕ ΙΝΑ ΠΟΙΩΣΙΝ ΥΜΙΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΚΑΙ ΥΜΕΙΣ ΠΟΙΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙΣ ΟΜΟΙΩΣ. ΕΙ ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΩΝΤΑΣ ΥΜΑΣ ΠΟΙΑ ΥΜΙΝ ΧΑΡΙΣ ΕΣΤΙ; ΚΑΙ ΓΑΡ ΟΙ ΑΜΑΡΤΩΛΟΙ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΩΝΤΑΣ ΑΥΤΟΥΣ ΑΓΑΠΩΣΙ." ΚΑΤΟΠΙΝ, ΕΝ ΤΩ ΙΔΙΩ ΕΥΑΓΓΕΛΙΩ ΛΕΓΕΙ, "ΕΙ ΤΙΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΡΟΣ ΜΕ ΚΑΙ ΟΥ ΜΙΣΕΙ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΑΥΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑΣ ΑΔΕΛΦΑΣ, ΕΤΙ ΔΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΑΥΤΟΥ ΨΥΧΗΝ, ΟΥ ΔΥΝΑΤΑΙ ΜΟΥ ΜΑΘΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ."

ΟΠΕΡ ΕΜΝΗΣΕ ΜΟΥ ΤΟΥΣ ΣΤΙΧΟΥΣ ΤΟΥ ΛΑΚΕΔΑΙΜΟΝΙΟΥ ΠΟΙΗΤΟΥ, "ΘΥΜΩ ΓΗΣ ΠΕΡΙ ΤΗΣΔΕ ΜΑΧΩΜΕΘΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙ ΠΑΙΔΩΝ. ΘΝΗΣΚΩΜΕΝ ΨΥΧΕΩΝ ΜΗΚΕΤΙ ΦΕΙΔΟΜΕΝΟΙ." ΤΟΥΤ' ΕΣΤΙΝ, ΠΡΟΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΝ ΕΠΙΤΕΥΞΙΝ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ ΗΜΩΝ ΝΑ ΑΠΟΘΑΝΩΜΕΝ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΑΣ ΨΥΧΑΣ ΗΜΩΝ ΜΗ ΕΛΕΟΥΝΤΕΣ. ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ ΔΕ, Ο ΣΥΓΓΡΑΦΕΥΣ ΤΟΥ ΠΟΙΗΜΑΤΟΣ, ΤΥΡΤΑΙΟΣ, ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΕΙ ΤΟΝ ΟΡΟΝ "ΨΥΧΗ" ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΩΣ, ΩΣ ΠΝΕΥΜΑ. "Η ΠΝΟΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΕΙΝΑΙ". Ο ΥΠΕΡΤΑΤΟΣ ΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΜΒΙΩΝ ΟΝΤΩΝ, ΚΙΝΗΤΗΡ ΖΩΟΔΟΤΗΣ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΟΥ ΕΝ ΑΥΤΗ (ΕΝ - ΚΕΦΑΛΟΥ) ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΉΡΟΣ (ΚΑΡΔΙΑ) ΚΑΙ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ. ΕΙΣ ΤΗΝ ΔΕ ΚΑΙΝΗΝ ΔΙΑΘΗΚΗΝ Η ΛΕΞΙΣ "ΨΥΧΗ" ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΑΠΛΩΣ ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑΝ ΤΗΣ "ΖΩΗΣ". ΕΞ ΟΥ ΚΑΙ Η ΔΗΛΩΣΙΣ ΤΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥ ΟΤΙ ΕΝΙΚΗΘΗ Ο ΔΡΑΚΩΝ ΔΙΑ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΡΝΙΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΑΓΙΩΝ, ΤΩΝ ΕΝ ΤΟΙΣ ΟΥΡΑΝΟΙΣ ΣΚΗΝΟΥΝΤΩΝ, ΟΙΤΙΝΕΣ "ΟΥΚ ΗΓΑΠΗΣΑΝ ΤΗΝ ΨΥΧΗΝ ΑΥΤΩΝ ΑΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ."ΟΘΕΝ, ΙΔΟΥ Η ΣΥΝΝΟΥΧΙΑ ΠΑΛΙΝ, ΝΥΝ ΔΕ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΑΙΘΕΡΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ: ΕΝ ΤΩ ΠΝΕΥΜΑΤΙ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΥΙΟΥ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΟΣΤΙΣ ΑΠΕΚΡΙΘΗ ΖΗΤΗΘΕΙΣ ΥΠΟ ΤΟΥ ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΞΗ ΑΥΤΟΙΣ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ, "ΤΟΣΟΥΤΟΝ ΧΡΟΝΟΝ ΜΕΘ' ΥΜΩΝ ΕΙΜΙ, ΚΑΙ ΟΥΚ ΕΓΝΩΚΑΣ ΜΕ, ΦΙΛΙΠΠΕ; Ο ΕΩΡΑΚΩΣ ΕΜΕ ΕΩΡΑΚΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ," ΕΓΚΕΙΤΑΙ Η ΣΥΝΝΟΥΧΙΑ, ΚΑΘΩΣ ΟI ΑΝΑΚΤΕΣ ΟΙ ΠΕΜΦΘΕΝΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΤΑΜΠΑΑΝ ΚΙΑΟΦΙ, ΕΝ ΔΥΣΙ ΚΕΡΑΣΙΝ ΟΜΟΙΑ ΑΡΝΙΩ, TO ΠΑΙΔΟΛΕΤΗΡΙΟΝIV ΘΑΜΙΗΛ ΚΑΙ ΤΟ ΝΥΚΤΙΟΝ ΕΞΑΠΟΣΤΟΛΙΚΟΝV ΣΑΜΑΗΛ, ΛΑΛΟΥΝΤΕΣ ΤΗ ΒΟΗ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΝΤΟΣ ΔΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, ΚΑΙ ΟΥΤΩΣ ΦΑΙΝΕΙ ΤΟ ΜΕΛΑΝΟΝ ΠΥΡ ΤΗΣ ΦΑΡΑΓΓΟΣ ΕΙΣ ΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΣΤΙΛΒΕΙ ΕΝ ΝΩ Η ΠΥΡΡΩΠΙΣ ΒΟΥΛΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ, ΩΣ Ο ΑΡΗΣ ΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΠΝΟΝ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ ΜΕ ΠΕΛΩΡΙΟΝ ΑΚΟΝΤΙΟΝ ΑΝΑ ΧΕΙΡΑΣ ΕΦΟΙΤΑ ΑΛΛΟΤΕ ΠΡΟΣΘΕΝ ΤΟΥ ΕΚΤΟΡΟΣ ΑΛΛΟΤΕ ΟΠΙΣΘΕ.
CΟΥ ΕCΤΙΝ Η ΒΑCΙΛΕΙΑ ΚΑΙ Η ΔΥΝΑΜΙC ΚΑΙ Η ΔΟΞΑ ΕΙC ΤΟΥC ΑΙΩΝΑC ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ

ΕΝ ΑΝΤΙΘΕΣΕΙ, ΛΕΓΩ, ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΩΣ ΟΤΙ ΠΑΣΑΙ ΑΙ ΑΝΤΙΤΙΘΕΜΕΝΑΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΕΝΕΡΓΕΙΑΙ ΚΑΙ ΕΝΝΟΙΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΙΚΑΙ ΜΕΤ' ΑΛΛΗΛΩΝ, Ο ΜΥΣΤΙΚΙΣΜΟΣ ΒΡΙΘΕΙ ΑΛΛΗΛΟΣΥΜΠΛΗΡΟΥΜΕΝΩΝ ΑΝΤΙΞΟΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ. Η ΑΝΩΤΑΤΗ ΘΕΤΙΚΗ ΣΦΑΙΡΑ - ΣΕΦΙΡΩΘ, ΗΤΙΣ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΕΒΡΑΪΣΤΙ ΚΕΤΕΡ, ΕΛΛΗΝΙΣΤΙ ΔΕ ΕΡΜΗΝΕΥΕΤΑΙ "ΣΤΕΜΜΑ", ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΓΟΥΣΑΝ ΘΕΤΙΚΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΝ ΠΡΟΘΕΣΙΝ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗΝ ΘΕΪΚΗΝ ΛΟΓΙΚΗΝ, ΩΣ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΕΙΣ ΤΟ ΘΕΜΕΛΙΑΚΟΝ ΙΟΥΔΑΪΚΟΝ ΚΑΜΠΑΛΙΣΤΙΚΟΝ ΒΙΒΛΙΟΝ ΖΟΧΑΡVI ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΥΡΙΩΤΕΡΟΝ ΟΝΟΜΑ, ΗΤΟΙ ΤΟ ΤΕΤΡΑΓΡΑΜΜΑΤΟΝ "ΕΓΩ ΕΙΜΙ Ο ΩΝ". ΣΚΙΑ ΟΥΝ ΤΗΣ ΕΝ ΛΟΓΩ ΕΥΘΥΤΑΤΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΕΚΦΑΝΣΕΩΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΕΙΣ ΤΗΝ ΣΦΑΙΡΑΝ ΤΟΥ ΣΤΕΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΘΕΪΚΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ, ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΚΛΙΦΩΘ [ΚΕΛΥΦΟΣ] ΘΩΜΙΗΛ, Ο ΕΡΜΗΝΕΥΕΤΑΙ "ΔΙΔΥΜΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ" [ΕΞ ΟΥ ΚΑΙ "ΘΩΜΑΣ Ο ΔΙΔΥΜΟΣ"] ΕΠΙ ΟΥ ΑΡΧΕΙ Ο ΣΑΤΑΝΙΗΛ. Ο ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΣΚΙΩΔΗΣ ΚΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΑΡΧΟΥΣΑ ΥΠΟΣΤΑΣΙΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΙΣ ΑΥΤΟΥ.
 
ΟΘΕΝ, Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΟΡΟΣ "ΜΕΛΑΙΝΩΝ ΕΡΜΙΣ ΟΔΥΝΩΝ ΠΑΡΑΔΟΣΙΣ" (Ο ΕΡΜΗΝΕΥΕΤΑΙ ΕΙΣ ΤΗΝ ΣΥΓΧΡΟΝΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΝ ΔΙΑΛΕΚΤΟΝ ΗΜΩΝ, "ΠΑΡΑΔΟΣΙΣ ΤΗΣ ΦΩΛΙΑΣ ΤΩΝ ΜΑΥΡΩΝ ΟΔΥΝΩΝ") ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΟΡΘΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΑΒΟΛΙΚΗΝ ΚΑΜΠΑΛΛΑΝ, DIABOLUS CULTIS, ΣΥΝΑΓΩΓΗΝ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ. Ο "ΔΙΑΒΟΛΙΣΜΟΣ" ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΕΙΣ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟΝ ΤΟΥ ΚΡΟΟΥΛΙ "ΜΑΓΕΙΑ ΕΙΣ ΤΗΝ ΘΕΩΡΙΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΑΞΙΝ" ΚΑΙ ΕΙΣ ΤΟ "ΒΙΒΛΙΟΝ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΗΣ ΜΑΓΕΙΑΣ" ΤΟΥ ΑΡΘΟΥΡ ΕΝΤΟΥΑΡΝΤ ΓΕΪΤ ΩΣ ΕΠΙΔΕΙΝΩΜΕΝΗ ΔΟΞΑΣIA ΜΕΤ' ΑΚΟΛΟΥΘΙΑΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥ ΤΡΟΜΟΥ ΤΩΝ ΜΑΥΡΩΝ ΦΑΡΜΑΚΕΙΩΝ ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗΝ, ΗΣΤΙΝΟΣ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΔΕΝ ΠΡΙΕΤΑΙ ΕΤΙ ΕΠΙ ΤΟΥ ΣΚΟΛΟΠΟΣ ΤΟΥ ΤΑΥΡΟΥ, ΤΟΥ ΛΑΤΡΕΥΘΕΝΤΟΣ ΥΠΟ ΤΟ ΟΡΟΣ ΣΙΝΑ ΩΣ ΜΟΣΧΟΣ ΧΩΝΕΥΤΟΣ, ΑΛΛΑ ΠΕΡΘΕΤΑΙ ΕΝ ΛΙΓΟΘΥΜΙΑ ΣΥΜΦΕΡΟΥΣΗ ΤΟΥ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟΥ ΕΞΙΛΕΩΤΙΚΟΥ ΠΥΡΟΣ, ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΚΟΤΩΘΗΝΑΙ ΑΥΤΗΣ.

ΔΙΟΤΙ ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΟΥ ΚΕΛΑΙΝΟΥ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΨΥΧΟΛΕΤΡΙΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ, ΤΟ ΜΕΙΖΟΝ ΕΡΓΟΝ ΤΗΣ ΒΕΡΗΘ ΑΦΕΛ [ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ], ΗΤΙΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΑΥΤΟ ΩΣ Ο ΑΔΗΣ ΗΚΟΛΟΥΘΗ ΜΕΤΑ ΤΟΥ ΤΕΤΑΡΤΟΥ ΠΕΛΙΔΝΟΥ ΙΠΠΟΥ ΕΝ Ω Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΩΧΕΙΤΟ ΑΠΟΚΤΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣΑΙ ΕΝ ΛΙΜΩ ΚΑΙ ΡΟΜΦΑΙΑ, ΔΡΙΜΥ ΣΚΗΠΤΡΟΝ ΝΗΛΕΩΣ ΑΝΑΚΤΟΣ ΤΥΡΑΝΝΟΥ - ΦΑΛΑΡΙΝ ΝΗΠΙΟΒΟΡΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΑΥΡΟΥ ΧΑΛΚΟΥ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΝ ΒΡΑΔΕΊΑΣ ΚΑΤΑΚΑΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΑΓΑΘΟΚΛΗΝ ΣΥΡΑΚΟΥΣΩΝ ΣΤΥΓΝΟΝ ΕΞΟΥΣΙΟΚΡΑΤΗΝ (ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΔΕ ΜΕΓΑΛΟΘΥΜΟΥ ΚΑΙ ΕΥΦΥΕΣΤΑΤΟΥ ΑΡΡΕΝΟΣ "ΓΕΝΗΘΕΝΤΟΣ ΠΡΙΓΚΙΨVII ΕΝ ΤΟΙΣ ΕΓΚΛΗΜΑΣΙΝ ΑΥΤΟΥ" ΚΑΤΑ ΜΑΚΙΑΒΕΛΗΝ) - ΚΑΙ ΘΥΣΙΑΣΤΟΥ ΡΑΒΔΟΣ ΔΥΣΜΟΡΟΣ, ΤΕΘΥΜΙΑΜΕΝΗ, ΕΝ ΑΤΜΩ ΕΛΑΙΟΥ ΚΑΙ ΜΥΡΟΥ ΚΑΙ ΛΙΒΑΝΟΥ ΚΑΙ ΕΡΡΑΣΜΕΝΗ ΥΠΟ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΘΡΑΚΩΝ ΕΚ ΤΟΥ ΕΣΩΤΕΡΟΥ ΤΟΥ ΚΑΤΑΠΕΤΑΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΙΒΩΤΟΥ ΤΟΥ ΜΑΡΤΥΡΙΟΥ, ΣΥΜΒΟΛΟΝ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΜΙΚΡΟΠΡΟΣΩΠΟΥ ΦΑΡΜΑΚΟΥ ΟΣΙΑVIII ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΤΕΛΟΥΝΤΟΣ. ΚΑΙ ΩΣ Ο ΜΩΥΣΗΣ ΕΠΑΤΑΞΕ ΤΗΝ ΠΕΤΡΑΝ ΔΙΑ ΤΗΣ ΡΑΒΔΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙ Η ΠΗΓΗ ΤΟΥ ΛΕΓΟΜΕΝΟΥ ΥΔΑΤΟΣ ΑΝΤΙΛΟΓΙΑΣ ΗΝΟΙΧΘΗ ΠΡΟΣ ΠΟΤΙΣΙΝ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΤΩΝ, ΟΥΤΩΣ Η ΡΑΒΔΟΣ ΤΗΣ ΖΟΧΑΡ ΣΑΧΑΡ ΠΑΤΑΞΕΙ ΤΗΝ ΓΗΝ, ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΑΝΟΙΧΘΗΣΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΗΡ ΚΥΤΤΑΡΟΚΤΟΝΟΣ ΑΝΑΔΥΘΗΣΕΤΑΙ ΕΚ ΤΩΝ ΣΠΛΑΓΧΝΩΝ ΑΥΤΗΣ, ΚΑΙ ΜΑΧΘΗΝΑΙ ΕΝ ΑΥΤΩ Η ΒΙΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΓΗΣ.ΑΎΤΗ ΟΥΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΑΜΙΓΗ ΛΑΤΡΕΙΑΝ ΚΑΙ ΔΟΞΑΣΙΑΝ ΤΗΣ ΑΡΧΟΥΣΗΣ ΑΡΝΗΤΙΚΗΣ ΟΨΕΩΣ ΤΟΥ ΘΕΪΚΟΥ ΝΟΥ, ΠΡΟΣΩΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΔΙΑ ΤΗΣ ΦΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΚΑΙΟΜΕΝΗΣ ΒΑΤΟΥ ΕΙΣ ΤΗΝ ΕΞΙΛΕΩΤΙΚΗΝ ΦΛΟΓΑ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΝΤΟΣ. ΤΗΝ ΙΔΙΑΝ ΦΛΟΓΑ ΤΗΣ ΠΥΡΑΣ ΤΗΣ ΚΑΥΣΑΣΗΣ ΚΑΘΑΡΤΙΚΩΣ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗΝ ΕΝ ΤΩ ΟΡΕΙ ΟΙΤΗ. ΔΙΟΤΙ ΠΑΝΤΕΣ ΟΙ ΛΑΒΟΝΤΕΣ ΤΗΝ ΠΥΡΑΝ ΤΗΣ ΕΞΑΓΝΙΣΕΩΣ ΚΑΥΘΗΣΟΝΤΑΙ ΕΝ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΑΘΑΝΑΤΑ ΤΕΚΝΑ ΘΕΟΥ ΕΣΟΝΤΑΙ. Η ΠΥΡΑ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΕΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟΝ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ Ο ΠΑΡΑΚΛΗΤΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΟΣ ΕΞΙΛΕΩΤΗΣ, ΤΙΜΩΡΟΣ, ΘΥΣΙΑΣΤΗΣ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟΦΟΡΟΝ ΚΡΑΤΟΣ ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΚΑΙΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΓΗΣ ΩΣ Η ΣΕΜΈΛΗ, ΟΜΟΙΩΣ ΤΟΥ ΟΧΛΟΥ ΟΥΣΑ ΑΝΑΞΙΑ ΑΘΑΝΑΣΙΑΣ, ΕΚΑΗ ΕΚ ΤΟΥ ΚΕΡΑΥΝΟΥ.

ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΔΕ ΣΥΧΝΑΚΙΣ, ΕΝ ΜΕΊΖΟΝΙ ΛΑΪΚΙΣΜΩ, ΥΠΟ ΤΩΝ ΑΙΡΕΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΒΑΤΩΝ ΚΑΙ ΘΕΡΑΠΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΗΔΟΝΙΣΜΟΥ, ΤΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΗΜΩΝ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΛΟΥΣΙΝ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΩΝ "ΕΩΣΦΟΡΙΣΤΑΣ", "ΑΘΕΟΥΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΑΣ", "ΑΡΙΟΣΑΤΑΝΙΣΤΑΣ", "ΓΟΥΪΚΑΝ" ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΟΙΟΥΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΑΓΗ ΦΕΡΟΜΕΝΑ ΩΣ ΟΝΟΜΑΤΑ, "GOTHIC QABBALAH". ΑΥΤΟΙ, ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ, ΑΡΕΣΚΟΝΤΑΙ ΕΙΣ "CULT" ΟΡΟΛΟΓΙΑΣ, ΤΑΣ ΟΠΟΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΙΜΩΣΙΝ ΑΝΤΙ ΤΩΝ ΑΝΑΛΟΓΩΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ, ΔΙΟΤΙ ΑΙΡΟΥΣΙ ΒΛΑΣΦΗΜΙΚΩΣ ΤΗΝ ΥΛΗΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΘΥΜΙΑΝ ΥΠΕΡ ΤΟΝ ΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΣΤΙΝ, ΑΠΟΚΗΡΥΣΣΟΝΤΕΣ ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΩΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟΝ ΗΜΩΝ ΕΝ ΤΗ ΕΚΟΥΣΊΑ ΑΓΝΟΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΒΔΕΛΥΡΑ ΠΟΡΝΕΙΑ ΑΥΤΩΝ. ΕΡΡΗΣΑΤΕ! ΑΣΘΕΝΕΙΑ, ΚΑΤΑΡΑ, ΑΠΩΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΊΔΙΟΣ ΘΛΙΨΙΣ ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΑΙ ΠΑΣΙ ΤΟΙΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΙΣ. ΑΜΗΝ ΛΕΓΩ ΥΜΙΝ, ΟΥΤΟΙ ΒΕΒΛΗΣΟΝΤΑΙ ΕΙΣ ΚΛΙΝΑΣ ΑΠΑΡΑΜΙΛΛΩΝ ΑΛΓΏΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΤΙΚΗΝ ΡΟΗΝ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗΣ, ΚΑΙ Η ΣΙΩΠΗ ΤΩΝ ΟΜΙΛΙΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΚΕΙΝΑΣ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΗ ΑΠΟΔΕΙΞΙΝ ΤΟΥ ΑΛΗΘΕΣ ΕΝ ΤΩ ΛΟΓΩ ΜΟΥ ΑΥΤΩ. ΟΘΕΝ, ΜΝΗΣΘΗΤΕ ΜΟΥ, ΝΑΗΡ ΓΥΘΙΩΤΟΥ, ΟΤΑΝ ΑΥΤΟ ΤΕΛΕΣΘΗ, ΔΙΟΤΙ ΠΑΣΑ ΓΝΩΣΙΣ ΚΑΤΕΧΕΙ ΜΕΡΟΣ ΧΡΕΊΑΣ ΤΙΜΗΣ.

ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΜΟΥ, ΔΙΟΤΙ "ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΜΕ ΚΑΙ ΟΥΧ ΕΥΡΗΣΕΤΕ," ΛΕΓΟΝΤΕΣ· ΤΙ ΕΛΕΓΕΣ ΩΔΕ; ΤΙ ΕΝΕΝΟΕΙΣ ΕΚΕΙ;· ΑΛΛΑ Η ΦΩΝΗ ΜΟΥ ΑΚΟΥΕΤΑΙ ΥΠΟ ΤΩΝ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝΤΩΝ ΣΩΤΗΡΙΑΝ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑΝ ΔΙΑ ΤΟΥ ΝΟΥ, ΟΥ ΔΕ ΔΙΑ ΖΩΩΔΩΝ ΕΝΣΤΙΚΤΩΝ. ΑΠΟΚΡΙΘΩ ΟΥΝ ΑΥΤΟΙΣ· ΕΛΕΓΑ ΕΝΝΟΗΣΑΤΕ ΚΑΡΙΟΛΗΔΕΣ.ΝΥΝ ΔΕ ΛΕΓΩ ΥΜΙΝ, ΩΣ ΙΣΤΑΤΗ ΔΙΑΣΤΟΛΗ· Ο ΕΧΩΝ ΩΤΑ ΑΚΟΥΕΙ ΕΝ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΙΑΧΗΣ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΝ ΤΩ ΠΕΡΑΤΙ ΤΗΣ ΗΧΟΥΣ ΑΥΤΗΣ, ΑΝΑΖΗΤΩΝ ΤΟ ΩΧΡΙΝΟΝ ΕΝ ΝΑΡΚΙΣΣΟΥ ΑΥΤΟΑΝΑΛΩΣΕΙ ΚΑΛΛΟΣ ΑΥΤΗΣ, ΩΣ Ο ΟΡΦΕΥΣ, ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΟΚΛΗΝ, ΕΛΑΒΕ ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΤΗΣ ΕΥΡΥΔΙΚΗΣ ΕΚ ΤΩΝ ΘΕΩΝ ΠΡΟΣ ΤΙΜΩΡΙΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΕΙΨΕΩΣ ΤΟΥ ΣΘΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙΝ ΠΡΟΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΙΝ ΤΗΣ ΕΠΙΘΥΜΙΑΣ ΤΟΥ, ΩΣ Η ΑΛΚΗΣΤΙΣ ΕΠΡΑΞΕΝ. ΑΥΤΟ ΔΕ ΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΑΤΟΝ ΤΗΣ ΝΕΚΡΗΣ ΘΑ ΤΟ ΕΚΡΑΤΕΙ ΜΟΝΟΝ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΠΕΒΛΕΠΕΝ ΕΙΣ ΤΑ ΟΠΙΣΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΤΟΝ ΗΚΟΛΟΥΘΗ, ΠΡΟ ΤΗΣ ΕΞΟΔΟΥ ΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥ ΆΪΔΟΥ ΤΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟΝ. ΕΚΕΙΝΟΣ ΔΕ ΕΘΕΩΡΗΣΕΝ ΑΥΤΗΝ ΕΝ ΤΑΙΣ ΠΥΛΑΙΣ, ΣΦΡΑΓΙΖΩΝ ΕΠ' ΑΥΤΟΥ ΜΟΙΡΑΙΟΝ ΚΑΙ ΥΠΟΤΙΜΗΤΙΚΟΝ ΘΑΝΑΤΟΝ, ΤΟΝ ΕΠΑΓΩΓΙΚΩΣ "ΥΠΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΓΕΝΕΣΘΑΙ". Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ ΔΕ, ΕΓΡΑΦΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΩΣ ΔΙΑ ΤΡΕΙΣ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΣ. ΕΙΣ ΕΞ ΑΥΤΩΝ ΧΡΗΣΤΗΣ, ΟΙ ΔΥΟ ΠΑΡΟΔΙΚΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΑΙ. "ΥΜΙΝ ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟΝ ΔΕΔΟΤΑΙ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΔΕ ΤΟΙΣ ΕΞΩ ΕΝ ΠΑΡΑΒΟΛΑΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΝΕΤΑΙ, ΙΝΑ ΒΛΕΠΟΝΤΕΣ ΒΛΕΠΩΣΙΝ ΚΑΙ ΜΗ ΙΔΩΣΙΝ, ΚΑΙ ΑΚΟΥΟΝΤΕΣ ΑΚΟΥΩΣΙΝ ΚΑΙ ΜΗ ΣΥΝΙΩΣΙΝ, ΜΗ ΠΟΤΕ ΕΠΙΣΤΡΕΨΩΣΙΝ ΚΑΙ ΑΦΕΘΗ ΑΥΤΟΙΣ."

I. "ΑΠΟΛΛΟΝ, ΑΠΟΛΛΟΝ! ΑΓΥΙΑΤΑ, ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΜΟΣ. ΑΠΩΛΕΣΑΣ ΓΑΡ ΟΥ ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟΝ." - ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ (ΑΙΣΧΥΛΟΥ "ΑΓΑΜΕΜΝΩΝ").

II. "ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΑΣΘΩΣΑΝ ΤΩ ΟΝΟΜΑΤΙ ΣΟΥ ΤΩ ΜΕΓΑΛΩ, ΟΤΙ ΦΟΒΕΡΟΝ ΚΑΙ ΑΓΙΟΝ ΕΣΤΙΝ."

III. ΣΙΜΩΝ, ΥΙΟΣ ΤΟΥ ΙΩΝΑ. ΑΔΕΛΦΟΣ ΔΕ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΟΣ ΕΚ ΒΗΘΣΑΪΔΑ, ΟΘΕΝ ΚΑΙ Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΚΑΤΗΓΕΤΟ. ΘΥΜΟΥΜΕΘΑ ΔΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΜΩΝΑ ΤΟΝ ΚΥΡΗΝΑΙΟΝ, ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΡΟΥΦΟΥ. ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΟΥΣΙΝ ΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗΝ, ΠΛΗΝ ΤΟΥ "ΡΟΥΦΟΣ", Ο ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΕΚ ΤΟΥ ΛΑΤΙΝΙΚΟΥ "RUFUS". ΕΤΥΜΟΛΟΓΙΚΩΣ ΔΕ Η ΛΑΤΙΝΙΚΗ ΑΥΤΗ ΛΕΞΙΣ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΕΚ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ "ΕΡΥΘΡΟΣ". ΤΟ ΔΕ "ΣΙΜΩΝ" ΛΕΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΕΚ ΤΗΣ ΟΜΟΗΧΟΥ ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΛΕΞΕΩΣ, ΗΤΙΣ ΕΡΜΗΝΕΥΕΤΑΙ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙ "Ο ΑΚΟΥΩΝ", ΑΛΛΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΟΜΟΙΟΤΗΤΑ ΜΕΤΑ ΤΟΥ "ΣΙΜΌΣ" (ΕΠΙΘΕΤΟΝ) ΚΑΙ "ΣΙΜΏΝ" (ΜΕΤΟΧΗ ΕΝΕΣΤΩΤΟΣ) ΕΚ ΤΟΥ "ΣΙΜΩ - ΣΙΜΟΥΝ". ΗΤΟΙ, "ΠΛΗΣΙΑΖΩ" (ΠΙΣΤΕΥΩ Η ΕΞΗΓΗΣΙΣ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΗΤΟΝ ΑΝΑΓΚΑΙΟΣ ΔΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ).

ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗΝ ΠΑΡΑΞΗΓΗΣΕΩΣ, ΕΓΡΑΨΑ ΤΑ ΑΝΩΘΙ ΑΜΙΓΩΣ ΩΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ. ΦΕΥ! ΔΕΝ ΠΑΣΧΙΖΩ, ΩΣ ΟΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ, ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΤΗΝ ΟΙΑΝΔΗΠΟΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ.


IV. ΠΑΙΔΟΛΕΤΗΡΙΟΝ: ΣΧΕΤΙΚΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΙΔΑ, ΤΗΝ ΕΠΟΝΟΜΑΖΟΜΕΝΗΝ "ΠΑΙΔΟΛΕΤΗΡ". ΗΤΟΙ, ΠΑΙΔΟΚΤΟΝΟΣ. ΤΟ "ΘΑΜΙΗΛ" ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΛΙΦΩΘ ΤΗΣ ΔΥΑΔΙΚΟΤΗΤΟΣ.

5
ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΑΜΦΕΤΑΜΙΝΗ....

6
Έπρεπε να φύγω μαζί με τον Ναήρ που με επόπτευε χωρίς να βγάλει άχνα για τρεις ώρες που εγώ διάβαζα (αλήθεια lol) καθίμενος διακριτικά σε μια γωνία
ΒΑΡΙΕΣΤΗΜΕΝΟΣ ΝΕΥΡΙΚΟΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΜΑΙ ΝΑ ΡΙΧΝΩ ΧΡΙΣΤΟΠΑΝΑΓΙΕΣ ΟΠΟΤΕ ΑΡΓΩ ΝΑ ΓΥΡΙΣΩ ΣΠΙΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΔΡΟΜΙΑΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΩ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΑΝ ΚΑΜΜΙΑ ΧΟΝΤΡΗ, ΛΑΙΜΑΡΓΗ, ΕΝΣΤΙΚΤΟΚΙΝΟΥΜΕΝΗ ΚΥΚΛΩΠΙΚΗ ΚΤΗΝΑΡΑ;

Εσείς δηλαδή συνέχεια νηφάλιοι (ΕΙΣΤΕ) λες και ετοιμάζεστε για το γραφείο;
...

Αν έρθουν οι πόρνες της σχολής θα μας ξεφτιλίζουν τάχαμου δήθεν γιατί δεν έχουμε γκόμενους και είμαστε πρεζάκια ασχολούμαστε με βλακείες αντί να ζήσουμε την high class ζωή των club και του φραπέ και του μαυρίσματος στη παραλία ενώ αυτές έχουν δέκα αγαπητικούς και είναι ξεβράκωτες και είναι χασικλούδες  κάνουν με πολύ κόπο και τσιγάρο κίτρινα δόντια βάφουν και τα μαλλιά τους για να γίνεται αντίθεση στο καφέ δέρμα τους και ξυρίζονται μέχρι και στο πρόσωπο γιατί έχουν μούσι :P Και εγώ θα πλαντάξω απ το κλάμα και θα πάθω κατάθλιψη γιατί είμαι γούτσου γούτσου κατά βάθος και το όνειρό μου είναι να περνάω καλά μέχρι και σε κοινόβιο αλγεριανών :P αλλά δε μπορώ γιατί αυτές έχουν όμορφο αδάμαστο (από λογική) χαρακτήρα star σαν τη Βουγιουκλάκη που δεν άφησε αρσενική γάτα εγώ έχω taboo είμαι ακοινώνητη με μοναδική φίλη την μία κακιά αλκοολική loser σαν εμένα και τη μισούν όλα τα σημαντικά πρόσωπα π.χ. γύφτισσες κορεάτισσες αντιρατσίστριες οπαδές του Justin Bieber και η γνωστή υπερδύναμη από προσκυνήτριες θρησκόληπτες μύστριες του Άγιου ερμαφρόδιτου προφήτη με όνομα Λαγνοτέρπτης ο Ατιθασεύς ή και Χαμηλόστομος ο Πόρνιος :D Όλες αυτές οι αξιοσέβαστες πολιτισμικές δυνάμεις είναι εχθροί μας θα μαζέψουν άλογα που βγάζουν φωτιά και τρομαχτικές στρατιές απ το Κογκό και το Μενίδι και θα μας πολιορκήσουν κάποτε και θα τρέμει όλη η Εκκλησία του Κυρίου και ο θρόνος του Οιτυλιώτη :D τώρα με προειδοποιούν με το να μη με καλούν στα πάρτι :P Wake up Orthodoxy! Χανόμαστε! :D Γι αυτό η Ιεζάβελ θρηνεί μεθυσμένη πάνω σε σελίδες Java του Eclipse και την Dark Elf στο πίσω παράθυρο καθισμένη άπραγη στην άδεια πλέον πόλη του Lineage Giran :( Ο Αρχιερέας ετοιμάζεται στη γενέτηρά του να αντιμετωπίσει την ήττα της Μητρόπολης μας με σκονισμένο μανδύα από βουνά κόκας που υψώνονται τριγύρω πένθιμα μέσα στην σκορία. Ο Ναήρ δε ξέρω τι κάνει αλλά βλέπω είναι online από το μεσημέρι. Στέκεται και μας κοιτάζει αμίλητος με μουτζουρωμένο βάψιμο στο πρόσωπο μέσα στη θλίψη που έχει ζώσει το θυμικό μας και εγώ η έσχατη των εσχάτων γράφω μαστουρωμένη ασυναρτησίες που θα βαριέμαι και θα ντρέπομαι να διαβάσω ακόμα και η ίδια :P

Τέλος το ντελίριο φεύγω :D
ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΤΟΥ ΠΟΣΤ, ΟΠΟΥ ΦΤΑΝΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΞΕΧΝΑΣ ΤΙ ΕΓΡΑΦΕΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΟΥΤΩΣ ΝΑ ΠΑΡΑΛΕΙΠΕΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΑΘΡΟΑ ΑΥΤΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΟΥΝ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΣΕ ΛΙΩΜΕΝΟ ΧΤΙΚΙΑΡΙΚΟ ΠΡΕΖΑΚΙ ΠΟΥ ΣΕΡΝΕΤΑΙ ΑΠΕΧΘΩΣ ΑΠ' ΤΗ ΝΤΑΓΚΛΑ, ΟΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΑΣΗ.

Ο Ναήρ δε ξέρω τι κάνει αλλά βλέπω είναι online από το μεσημέρι.
ΓΡΑΦΩ ΑΡΘΡΟ ΜΩΡΗ.

Τι πίνετε όλοι ρε μαλάκες;
ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΕΣΥ ΠΑΝΤΩΣ. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΜΕ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΔΟΣΗ ΑΜΦΕΤΑΜΙΝΗΣ (ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ) ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΑΓΝΟΙΑΣ ΤΗΝ ΥΠΕΤΙΜΗΣΕ. "ΜΑΛΑΚΟ ΝΑΡΚΩΤΙΚΟ" ΣΟΥ ΛΕΕΙ. ΟΠΟΤΕ ΚΑΤΑΠΙΕ ΤΙΣ ΖΕΛΑΤΙΝΕΣ ΜΕ ΤΗ ΣΕΣΟΥΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΜΑΣΤΟΥΡΑ (ΠΟΥ Η ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΤΗΣ ΠΡΩΪΝΗΣ ΜΑΣΤΟΥΡΑΣ ΔΕΝ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑΤΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ). ΑΥΤΗ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΥΠΕΡΔΟΣΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΤΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ ΤΗΣ ΜΕΘΗΣ Ή ΤΗΣ ΠΡΕΖΑΣ (ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΤΩΝ ΔΟΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΟΥΣΙΩΝ ΠΟΥ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΘΕΙ Ή ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΟΝΤΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ) ΟΜΟΥ ΜΕΤΑ ΤΩΝ STANDARD ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ. ΚΑΙ ΙΔΟΥ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.

ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΩ ΣΤΑ ΙΣΑ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ.

7
Έλαβες το μήνυμά μας;
ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΜΗΝΥΜΑ. 500 ΕΙΝΑΙ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ.

8
OMG και 3 lol! No you didn't! :P Στο ύψος σου είμαι πάτερ :P Με λες πρεζού και κατσίβελη γιατί δεν παίρνω κόκες σαν εσένα; :-\ Δεν το λέω επιθετικά ούτε επικριτικά, απλώς ρωτάω ::)
ΠΑΡΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΚΕΛΙΑ ΚΑΙ ΔΡΟΜΟ ΚΑΡΙΟΛΑ ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΗ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΠΡΟΣΗΛΥΤΙΖΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ. ΚΑΙ ΑΔΕΙΑΣΕ ΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΣΟΥ ΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΓΙΑΤΙ ΜΥΡΙΣΕ ΣΤΟΝ ΣΟΥΓΙΑ ΜΟΥ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΡΑΒΑΕΙ ΤΟ ΛΟΥΡΙ.

10
Πώς πιστεύεις ότι πρέπει να λέμε στα Βιβλικά Αρχαία τα "όλη η οικουμένη, όλοι οι λαοί, όλες οι γλώσσες, όλα τα έθνη"
"Ο ΚΩΛΟΣ ΤΗΣ ΜΑΝΝΑΣ ΤΟΥ ΤΡΙΣΕΠΟΥΣΤΟΥ."

:'( :'(

Προς τι η επίθεση; Δεν κάνω εγώ; :P
ΟΧΙ ΜΑΡΉ ΠΡΕΖΟΥ, ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ. ΓΕΝΙΚΩΣ ΚΑΝΕΝΑ ΓΥΝΑΙΟ ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ, ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟ. ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΚΟΝΤΗ ΚΑΙ ΚΑΤΣΙΒΕΛΗ. ΤΟ ΑΛΛΟ ΓΑΜΩΨΥΧΟ ΔΙΠΟΔΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΙΝΑΙ ΓΛΑΥΚΩΠΙΣ, 1.75 ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΡΙΑ.

11
Βασικά όλους τους character τους έχουμε μαζί εκτός από τις admin.
ΝΑΙ, ΞΕΧΑΣΑ ΟΤΙ ΣΕ ΚΩΛΟΜΠΑΡΕΥΕΙ. ΜΟΥΝΑΤΟ ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΜΑΝΝΑ ΤΟΥ ΤΡΙΣΧΙΛΙΕΠΟΥΣΤΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΕΥΝΟΥΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΑΚΟΣΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΑΝΚΣ ΓΙΑΤΙ ΣΚΑΕΙ ΜΥΤΗ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΚΑΝΟΝΙΑ ΜΙΑ ΧΑΨΙΑ.

12
Αποκ. 16,12        Καὶ ὁ ἕκτος ἐξέχεε τὴν φιάλην αὐτοῦ ἐπὶ τὸν ποταμὸν τὸν μέγαν τὸν Εὐφράτην· καὶ ἐξηράνθη τὸ ὕδωρ αὐτοῦ, ἵνα ἑτοιμασθῇ ἡ ὁδὸς τῶν βασιλέων τῶν ἀπὸ ἀνατολῆς ἡλίου.

16,13 ΚΑΙ ΕΙΔΟΝ ΕΚ ΤΟΥ ΣΤΟΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚ ΤΟΥ ΣΤΟΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΘΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΕΚ ΤΟΥ ΣΤΟΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΠΡΟΦΗΤΟΥ ΤΡΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΑΚΑΘΑΡΤΑ, ΩΣ ΟΙ ΒΑΤΡΑΧΟΙ. ΕΙΣΙ ΓΑΡ ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΔΑΙΜΟΝΙΩΝ, ΠΟΙΟΥΝΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΜΕΓΑΛΑ, Α ΠΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΒΑΣΙΛΕΙΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗΣ ΟΛΗΣ. ΣΥΝΑΓΑΓΕΙΝ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΣ ΠΟΛΕΜΟΝ.

ΚΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΕΘΝΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΗ ΛΕΕΙ;

13
Εσύ ρε μαλάκα την έχεις διαβάσει ποτέ την Αποκάλυψη είναι το ερώτημα;;; Κανένας σχολιασμός δεν είναι απο μπλογκς, είναι απλή τοποθέτηση σε timeline των γεγονότων της Αποκάλυψης. Αναμένω να μου πεις στοιχειοθετημένα και λογικώς που είναι το λάθος και εγώ εδώ είμαι...

ΟΧΙ. ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΥΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΖΗΛΟΥ ΜΟΥ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΕΝΟΣ ΠΟΥΤΣΟΖΥΜΩΤΗ ΠΑΡΑΝΟΪΚΟΥ ΗΜΙ-ΚΟΡΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΑΝΥΜΗΔΗΣ ΘΩΘ ΕΠΕΙΔΗ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΣΤΡΙΨΟΥΝ ΤΟ ΚΩΛΑΝΤΕΡΟ. ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΔΙΑΒΑΣΩ ΤΑ ΣΙΧΑΜΕΝΑ ΑΚΑΤΑΛΑΒΙΣΤΙΚΑ ΚΑΤΕΒΑΤΑ ΣΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΟΎ ΠΡΩΤΟΕΧΕΙΣ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΩΛΟΛΑΙΜΑΡΓΙΑ ΣΟΥ ΜΩΡΗ ΝΕΚΡΗ ΨΩΛΟΦΑΓΑΝΑ ΑΡΧΙΔΟΣΤΟΥΜΠΩΣΤΡΑ.

Η μνήμη μου μια χαρά είναι. Αυτό που ανέφερα στην αρχή έγινε πέρυσι και τότε δεν με παίρνατε μαζί. Εγώ μυήθηκα τον Φεβρουάριο πριν φύγει ο Αρχιερέας για την Νορβηγία :) Πολλοί νόμιζαν ότι λέω ψέματα σε κάποια θέματα και ήθελαν να το εξακριβώσουν. Ο Ευρύνομος ήταν σίγουρος ότι δεν λέω αλλά ήθελε να δει μήπως κοροϊδεύω τον εαυτό μου και το έκανα άθελά μου. Περίμενα ότι εσύ θα έλεγες να με στείλετε στην πυρά αλλά δεν πήρες θέση :o Και αυτό προσαρμοσμένο στα δικά σου δεδομένα σημαίνει ότι με αγάπησες παράφορα :P
ΔΕΝ ΥΠΕΤΙΘΕΤΟ ΟΤΙ ΗΣΟΥΝ Η ΙΕΖΑΒΕΛ ΜΩΡΗ;

14
ΡΕ ΜΙΣΗΤΕ ΓΑΜΩΠΟΥΣΤΑ ΨΩΛΟΑΚΟΡΝΤΕΟΝΙΣΤΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ Ή ΜΟΝΟ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥΣ ΑΠΟ BLOGS ΤΗΣ ΜΠΖΩΛΑΣ;

Όχι. Δεν είχα την τύχη ραββί ::)

"Κοινώς" αν σε πειράζει το διάβασμα ρίχτο καλύτερα στα ναρκωτικά ;D
ΕΣΥ, ΑΝ ΣΟΥ ΠΕΙΡΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΟ ΑΛΚΟΟΛ ΚΑΙ ΤΑ VIDEO GAMES, ΑΣΕ ΤΟΝ ΕΚΑΤΟΠΟΥΣΤΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ. ΚΑΙΡΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ 19 ΧΡΟΝΩΝ ΜΟΣΧΑΡΑ;

ΑΚΥΡΟ. ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ. ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΩΛΗ ΕΙΝΑΙ (ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΩΣ).

15
Tora thumithika mia istoria pou eixa akousei gia ton Arxierea.
ΤΙ "ΕΙΧΕΣ ΑΚΟΥΣΕΙ" ΜΩΡΗ; ΕΚΕΙ ΗΜΑΣΤΑΝ.

16
ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΗΝ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΚΑΡΙΟΛΑΡΑ ΚΥΠΡΙΑ ΜΑΝΝΑ ΤΟΥ ΜΙΣΤΕΡ ΜΑΞ ΤΗΝ ΚΡΑΤΑΜΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΓΙΑ ΛΙΤΡΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΙΝΕΙ Η ΠΟΥΣΤΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΤΩΧΟΜΠΙΝΕΣ ΚΑΙ ΤΣΙΦΟΥΤΗΣ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ. ΝΑΙ, ΤΗΣ ΕΧΟΥΜΕ ΞΗΛΩΣΕΙ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ, ΑΛΛΑ ΤΑ 'ΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΔΕΣΕΙ ΜΕ ΕΝΑ ΣΠΑΓΚΟ ΣΕ ΣΧΗΜΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ, ΟΠΟΤΕ Η ΞΕΦΤΙΛΩ ΠΟΥΤΑΝΑΡΑ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΒΑΡΑΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΙ ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΑΙΜΑΤΟΣ ΑΠ' ΤΙΣ ΒΑΛΒΙΔΕΣ, ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΣΟΥ ΓΚΑΥΛΩΣΕΙ ΤΗ ΖΟΥΛΑΣ ΚΑΙ ΜΠΟΥΓΕΛΩΝΕΙΣ ΤΟΝ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟ ΣΟΥ ΜΕ ΑΙΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΦΡΑ ΤΑ ΔΩΣΑΜΕ ΣΕ ΚΑΤΙ ΖΟΓΚΛΕΡ ΝΑ ΤΑ ΠΕΤΑΝΕ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ.

17
ΝΑΙ, ΕΙΧΑ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΣΤΟ TOR ΠΏΣ ΤΑΡΙΧΕΥΕΙΣ ΤΟ ΠΤΩΜΑ ΤΗΣ ΜΑΝΝΑΣ ΕΝΟΣ ΜΙΣΤΕΡ ΜΑΞ ΜΕ ΕΝΑ ΦΤΥΑΡΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΑΡΑΧΝΕΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΑΔΕΙΑΖΕΙΣ ΣΤΗΝ ΓΑΜΙΟΛΑ ΣΟΥΦΡΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ, ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΩΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ. ΤΑΞΙΔΕΡΜΙΑ.


ΒΡΗΚΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΚΥΡΗ ΕΙΚΟΝΑ ΑΠ' ΤΑ ΔΙΟΝΥΣΙΑΚΑ ΠΟΥ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΤΟΝ ΔΙΟΝΥΣΟ ΑΣΠΡΟ, ΚΑΘΑΡΟ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΟ ΝΑ ΠΛΑΚΩΝΕΙ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΜΙΑ ΒΡΩΜΑ ΚΥΠΡΙΑ ΚΑΤΣΙΒΕΛΗ ΠΟΚΑΧΟΝΤΑΣ. ΡΟΥΦΑ ΜΩΡΗ ΨΩΛΑ ΑΛΛΟΔΑΠΙΑ ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΜΟΝΤΕΖΟΥΜΑ ΣΟΥ.


Α, ΣΚΟΤΩΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΙΑ ΤΗΝ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΜΕΤΑ. ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΡΘΡΟ ΜΟΥ ΑΥΤΟ. ΕΞΕΡΕΥΝΩ ΤΑ ΝΕΦΡΑ ΤΟΥ ΓΩΓΛΗ ΤΩΡΑ.


Υ.Γ.


19
Γιατί είναι γυναίκα ο Τοτρελίνης;
ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΜΩΡΗ ΤΡΥΠΙΑ ΦΑΚΛΑΝΑ ΚΥΚΛΩΠΕΣΑ "ΟΥΤΙΣ ΜΕ ΚΤΕΙΝΕΙ ΔΟΛΩ ΟΥΔΕ ΒΙΗΦΙΝ" ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΕΝΝΟΗΘΕΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΨΕΜΜΑΤΑ;

20
Όπως θα έλεγε κι ο κυρ-Φώτης από το "Πρέιζ Αμπόρτ" εμπνέονται κάτι emo ξώγαμα πασόκων.

ΠΕΤΑΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ Η ΑΛΛΗ;

21
https://www.youtube.com/watch?v=vrRk2Z7bIVk
Gi auto pino gia na min eimai agorafoviki kai na prosilutizo parthenes :P

ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΥ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΑΠ' ΤΙΣ 10 ΜΟΝΟ ΟΙ ΔΥΟ ΠΛΗΡΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ.

22
ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΝΟΗΜΑ (ΑΣΧΕΤΩΣ ΤΟΥ ΓΑΜΙΟΛΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ) ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙ ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΑ Η ΓΑΜΑΔΕΡΦΩ. ΛΕΓΕ ΤΩΡΑ ΡΕ ΓΑΜΙΟΛΗ ΠΟΎ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΥΣΤΙΚΟΙ ΤΑΦΟΙ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΣΥΓΓΕΝΩΝ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΔΕΡΦΟΥ ΣΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΣΦΗΝΩΣΩ ΑΠ' ΤΑ ΜΝΗΜΟΥΡΙΑ ΜΕ ΣΚΟΙΝΙ ΚΕΝΤΗΜΕΝΟ ΣΤΙΣ ΓΑΜΙΟΛΙΚΕΣ ΦΤΕΡΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΡΩ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟ ΑΡΜΑ ΓΙΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ.

23
ΟΧΙ ΡΕ ΓΑΜΗΜΕΝΕ ΚΩΛΟΞΕΣΚΙΣΜΕΝΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΚΙΟΛΑΣ ΓΙΑ 'ΜΕΝΑ, ΟΠΟΥ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΜΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΑ ΕΝΣΤΙΚΤΑ ΠΟΥ ΕΞΕΦΡΑΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΥΣΤΡΑ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΧΩΣΑΤΕ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΒΙΑΣΜΟ ΑΠ' ΤΟΝ ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΗ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΠΑΘΕΙ ΝΕΚΡΟΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ 'ΚΛΕΨΑ ΤΟ ΓΑΜΩΣΑΡΚΙΟ ΑΠ' ΤΟ ΜΝΗΜΟΥΡΙ ΝΑ ΤΟ ΣΤΟΥΜΠΩΣΩ Σ' ΕΝΑ ΣΥΡΤΑΡΙ ΕΔΩ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΜΕΙΝΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΑΓΚΥΛΩΜΕΝΗ ΜΕΣΑ Η ΠΟΥΣΤΡΑ ΚΑΙ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΝ ΨΙΘΥΡΟΙ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΑΜΙΟΛΗΔΕΣ ΟΠΩΣ Η ΜΑΝΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΣΚΑΓΑΝΕ ΜΥΤΗ ΝΟΜΙΖΑΝ ΟΤΙ ΚΑΛΩ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΗΤΑΝ Η ΓΑΜΙΟΛΑΡΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΝΑ ΟΥΡΛΙΑΞΕΙ ΒΟΗΘΕΙΑ, ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΑΝΟΙΓΑ ΤΟ ΣΥΡΤΑΡΙ ΚΡΑΤΑΓΑ ΟΜΠΡΕΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΤΙΚΑ ΤΕΜΑΧΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΕΙΛΙΖΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΜΟΥ 'ΠΕΦΤΑΝ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΡΕ ΓΑΜΗΜΕΝΕ.

ΜΕΤΑ ΑΡΧΙΖΑ ΝΑ ΤΑ ΠΕΤΑΩ ΠΙΣΩ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΡΟΖ ΑΗΔΙΑ ΓΡΑΜΠΩΝΑ ΚΑΙ ΕΒΛΕΠΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΟΥ ΒΑΡΑΓΑ ΑΓΚΩΝΙΕΣ, ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΚΟΛΛΗΣΕ Ο ΠΟΥΣΤΑΡΑΣ ΒΟΥΒΩΝΙΚΟΣ ΛΟΒΟΣ ΤΟΥ ΑΠ' ΤΟ ΣΤΡΙΜΩΓΜΑ ΣΤΟ ΞΥΛΟ (ΓΙΑΤΙ ΚΟΤΣΑΡΑ ΒΙΒΛΙΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΝΑ ΠΑΤΙΚΩΝΕΤΑΙ) ΚΑΙ ΗΘΕΛΕ ΟΞΥΓΟΝΟΚΟΛΛΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ, ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΤΟΥ 'ΦΥΓΕ Η ΚΑΡΙΟΛΑΡΑ ΨΥΧΗ ΓΙΑΤΙ ΜΙΑ ΖΩΝΤΑΝΗ ΒΟΥΒΩΝΙΚΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΝΑ ΣΤΡΙΓΚΛΙΣΕΙ ΑΠ' ΤΑ ΒΑΣΑΝΙΑ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΓΑΜΙΟΛΙΚΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ.

24
ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΙΔΑ. ΑΚΟΥ ΕΡΩΤΗΣΗ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ. "ΓΙΑΤΙ ΘΕΣ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙΣ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΣΟΥ ΕΦ' ΟΣΟΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΑ ΑΠΟ 'ΣΕΝΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΑΛΛΟΥ;"

ΤΟ ΓΑΜΑΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ "ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΑΝΩΤΕΡΟΥΣ" ΕΝΝΟΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ Η ΠΟΥΣΤΡΑ Η ΓΑΜΗΜΕΝΗ Η ΣΚΟΤΩΜΕΝΗ. ΕΧΩ ΚΑΓΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ:

ΓΙΑΤΙ ΜΙΛΑΜΕ ΜΕ ΜΕΛΛΟΘΑΝΑΤΟΥΣ; ΑΦΟΥ ΟΥΤΩΣ Ή ΑΛΛΩΣ ΘΑ ΤΟΥ ΒΓΑΛΩ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΕ ΤΑ ΝΥΧΙΑ ΧΟΥΦΤΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΠΝΕΥΜΟΝΙΚΟΥΣ ΒΡΟΓΧΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥ ΞΕΡΙΖΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΝ ΝΑ ΦΥΣΑΜΕ ΤΡΟΜΠΟΝΙ ΜΕ ΤΗ ΚΟΙΛΙΑΚΗ ΑΟΡΤΗ ΤΟΥ. ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟΥ ΜΙΛΑΜΕ; ΜΕΤΑΨΥΧΩΝΕΤΑΙ ΚΙΟΛΑΣ. ΘΑ ΤΟΥ ΚΟΤΣΑΡΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΣΩΛΗΝΑ ΣΤΗ ΓΚΩΛΑΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ Η ΓΑΜΙΟΛΑ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΑΠ' ΤΟ ΕΝΑ ΓΑΜΩΣΑΡΚΙΟ ΤΟΥ Σ' ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΕΠΟΜΕΝΟ, ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΝΟΗ ΖΩΗΣ ΣΑΝ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΣΤΗΝ ΠΕΔΙΑΔΑ ΤΟΥ ΙΕΖΕΚΙΗΛ, ΕΤΣΙ ΘΑ 'ΝΑΙ ΑΘΑΝΑΤΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑΣΚΟΤΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΑΣ ΚΑΥΛΩΣΕΙ ΩΣ ΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΦΡΑΝΚΕΝΣΤΑΪΝ. ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠ' ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΣΟΥ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΕ ΓΑΜΙΟΛΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΡΑΤΑΜΕ ΖΩΝΤΑΝΟ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΜΙΣΟΣ ΝΕΥΡΩΝΑΣ ΓΙΑ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ. ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΑΦΟ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΑΣ ΝΑ ΣΕ ΣΚΟΤΩΣΟΥΜΕ ΡΕ ΓΑΜΗΜΕΝΕ ΨΩΛΟΜΟΝΟΦΑΓΑ.

25
O Eurunomos, o Pulverem kai alloi ta kanonizoun auta alla den tous dinoun prosvasi ston gunaikoniti ara den tis ksanavlepo ego ;D
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΠΟΡΝΕΣ ΤΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΣΚΛΑΒΕΣ ΧΩΡΙΣ STATUS ΣΑΤΑΝΙΣΤΡΙΩΝ. ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΖΗΤΑΝΕ ΜΠΟΥΜΠΟΥΑΡ ΤΟΥΣ ΠΟΥΛΑΜΕ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΣΕ ΤΡΙΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΣΑΛΟΝΑΚΙΑ Ή ΤΟΥΣ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΟΞΥ ΚΑΙ ΠΟΥΛΑΜΕ ΤΙΣ ΜΑΠΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ. ΚΑΛΗ ΘΕΛΗΣΗ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΦΡΑΓΚΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΚΑΡΚΙΝΙΑΣΜΕΝΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ. ΤΙ ΔΙΑΛΟ; ΠΙΤΣΑΔΟΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΣΑΡΟΥΜΕ ΧΑΡΤΖΙΛΙΚΙ ΓΙΑ ΠΑΤΑΤΑΚΙΑ; ΑΝ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ Η ΑΛΛΗ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΝΕΙΑ ΤΟΥΣ ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΝ ΛΑΒΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟΡΡΟΦΑΜΕ ΤΑ ΛΑΡΥΓΓΙΑ ΜΕ ΠΕΤΣΕΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΟΙΤΑΝΕ ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΤΡΙΩΡΟ ΚΑΛΑ - ΚΑΛΑ ΜΕ ΚΛΑΜΕΝΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΑΙΜΟΥΣ ΧΥΜΕΝΟΥΣ ΣΤΑ ΜΑΣΤΑΡΙΑ ΠΡΙΝ ΨΟΦΟΛΟΪΣΟΥΝ. ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ ΣΟΥ ΛΕΩ.

26
Πούλβερεμ, δεν έχω καμία διάθεση για μαλακισμένες διαφωνίες, απάντα σαν άνθρωπος ή μη γράψεις καθόλου, διότι ειδάλλως θα λάβεις αντίστοιχη απάντηση και θα γαμηθεί το νήμα.
ΤΣΟΥ, ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΩ. ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΔΕΡΝΟΥΝ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΜΥΡΙΖΕΙ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙ Η ΟΡΕΞΗ. ΟΥΤΩΣ Ή ΑΛΛΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΓΟΡΑΦΟΒΙΚΗ, ΜΟΝΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΙΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΤΗΣ ΜΙΛΑΕΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ.

ΜΙΑ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΟΝΟ: ΠΏΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΓΚΑΥΛΩΣΕ; ΔΕΝ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΜΑΣΤΙΓΩΝΕΙΣ ΤΟ ΔΕΛΦΙΝΙ;

27
ΕΡΙΞΑ ΚΑΓΩ ΤΟ ΚΑΚΟΜΟΙΡΟ ΜΙΑ ΑΘΩΑ ΜΠΟΥΝΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΓΑΛΛΙΔΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΣΑΝ ΚΑΘΕ ΚΑΛΟ ΣΑΤΑΝΙΣΤΗ ΚΑΙ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΜΕ ΛΙΝΤΣΑΡΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΣΩ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΕΚΕΙ ΝΑ ΜΕ ΜΠΟΥΖΟΥΡΙΑΣΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ. ΠΗΓΑ ΝΑ ΞΕΦΥΓΩ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΕΣΚΑΣΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΕΝΑ ΓΑΜΙΟΛΙΚΟ ΜΑΥΡΙΣΜΕΝΟ ΠΟΔΙ ΜΕ ΚΑΤΙ ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΕΣ ΖΩΥΦΙΟΕΙΔΕΙΣ ΤΡΙΧΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΣΙΧΑΜΕΡΗ ΠΑΝΤΟΦΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΣΙΧΑΜΕΝΑ ΔΑΧΤΥΛΑ ΠΟΥ ΠΡΟΕΞΕΙΧΑΝ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΡΙΞΩ ΕΥΘΕΙΟ ΓΚΛΩΤΣΟ ΣΤΟ ΓΟΝΑΤΟ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΣΑΝ ΚΛΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ 'ΒΑΖΑ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΥΡΡΙΚΝΩΜΕΝΟΣ, ΑΛΛΑ ΤΟΥ 'ΡΙΞΑ ΜΙΑ ΠΛΑΓΙΑ ΜΠΟΥΝΙΑ ΣΤΗΝ ΚΛΕΙΔΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΝΕΣΕ ΓΙΑΤΙ ΕΦΥΓΕ ΑΠ' ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΑΝ ΝΑ ΤΟ ΞΕΒΙΔΩΣΑ ΚΑΙ Ο ΚΑΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΜΟΥΓΚΡΙΣΕ ΣΤΙΓΜΙΑΙΩΣ.

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΑΓΓΛΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ Η ΚΑΡΙΟΛΑ ΓΑΛΛΙΔΑ ΤΟΥΣ ΕΞΗΓΟΥΣΕ ΟΤΙ ΚΑΤΑΚΡΕΟΥΡΓΗΣΑ ΤΗΝ ΦΙΛΗ ΤΗΣ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΕΙ. ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΣΧΗΜΟ. ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΑ ΠΟΥ ΓΡΥΛΙΖΕ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΓΚΕΪΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΠΗΡΑ ΤΑ ΤΣΙΓΑΡΑ ΓΥΡΙΣΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΗΝ ΕΣΚΑΣΑ ΣΤΟΝ ΚΡΟΤΑΦΟ. ΣΑΝ ΝΑ 'ΠΕΣΕ ΚΑΡΠΟΥΖΙ ΣΤΟ ΠΑΤΩΜΑ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΜΟΥ. ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΤΥΧΩ ΕΝΩ ΕΛΕΓΕ ΤΟ "ΓΓΓΓΓΓΟ" ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΒΓΗΚΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΤΙ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΠΡΙΝ ΤΗΣ ΣΚΑΨΩ ΤΟ ΚΡΑΝΙΟ. ΑΣΕ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΓΚΕΛ ΤΟ ΜΑΛΛΙ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΤΗΣ ΞΕΚΟΛΛΗΣΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΟΠΟΤΕ ΕΝΙΩΣΑ ΜΙΑ ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΗ ΚΑΙ ΑΚΑΤΑΣΧΕΤΗ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΓΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΙΖΩ ΠΟΤΕ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ.

28
Beklager gia tin katastasi tou post alla mou vgike authormitos toso megalo allios tha egrafa Ellinika :)
ΠΑΝΤΩΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΟΣΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΙ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ. ΟΥΤΩΣ Ή ΑΛΛΩΣ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΜΑΖΕΣ ΠΙΑΝΟΥΝ ΤΟΠΟ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΛΟΓΙΕΣ (ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΟΥΣΙΩΣ). ΝΑ, ΕΤΣΙ ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΣΕ "ΤΡΙΣΕΠΟΥΣΤΟΥΣ":

ΡΕ ΓΑΜΙΟΛΗ, ΞΕΚΩΛΗ, ΠΟΥΣΤΑΡΑ, ΣΚΟΤΩΜΕΝΕ ΨΩΛΟΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΕΝΕ ΠΟΥ ΣΟΥ 'ΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΚΩΛΙ ΚΟΣΣΟΒΟ, ΟΣΑ ΠΟΥΣΤΙΚΑ ΓΚΕΪΚΑ ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΡΕ ΠΟΥΤΣΟΠΟΥΣΤΑ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΟΥΜΕ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ, ΟΥΤΕ ΝΑ ΝΙΩΣΟΥΜΕ ΕΝΟΧΕΣ ΠΟΥ ΣΚΑΓΑΜΕ ΚΛΩΤΣΟΥΣ ΣΤΙΣ ΜΠΡΙΖΟΛΕΣ ΤΩΝ ΝΕΥΡΩΝΩΝ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΡΑΣ ΜΑΝΝΑΣ ΣΟΥ. ΤΙ ΠΟΙΑ ΜΑΝΝΑ ΣΟΥ ΡΕ ΓΑΜΗΜΕΝΕ; ΘΑ ΣΕ ΛΥΠΗΘΟΥΜΕ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΟΡΦΑΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΨΩΛΟΒΙΔΩΜΕΝΗ ΠΑΡΑΣΙΤΟΡΟΥΦΑ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΥΡΙ ΝΑ ΠΕΤΑΓΕΤΑΙ ΟΠΟΤΕ ΒΛΕΠΕΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟ ΜΕ ΣΤΗΤΟ ΚΑΥΛΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΩΝΑΞΑΝ "ΛΑΖΑΡΕ, ΔΕΥΡΟ ΕΞΩ"; ΤΡΑΒΑ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΑΝ ΘΕΣ ΛΥΠΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΨΩΛΟΞΕΛΙΓΩΜΑΤΑ ΣΟΥ.

ΝΑ ΠΑΣ ΕΚΕΙ ΡΕ ΟΣΧΕΟΦΘΑΛΜΕ ΓΑΜΙΟΛΗ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΟ ΔΡΑΜΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΝΑΤΙΝΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΥΡΑΥΛΟΙ ΠΟΥ ΣΦΗΝΩΝΕΙΣ ΛΑΙΜΑΡΓΑ ΣΤΗΝ ΚΩΛΑΘΡΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΑΝΑΤΙΝΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΩΛΟΜΕΡΙΑ ΣΟΥ ΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΓΕΜΙΣΕΙ ΚΟΛΟΝΙΚΑ ΑΙΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΙΜΑΤΙΝΕΣ ΣΤΟΙΒΑΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΕΜΑΧΙΩΝ ΣΕ ΣΧΗΜΑ ΞΕΠΛΕΚΩΝ ΑΡΧΙΔΙΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΕΡΝΕΤΑΙ Η ΠΟΥΣΤΡΑ ΓΑΜΙΟΛΑΡΑ ΥΠΑΡΞΗ ΣΟΥ ΚΟΜΜΑΤΙΑΣΜΕΝΗ, ΑΓΚΑΛΙΑΖΟΝΤΑΣ ΜΕ ΒΔΕΛΥΡΟΤΣΙΜΠΟΥΚΑ ΤΑ ΚΟΥΠΙΑ ΤΟΥ ΧΑΡΟΝΤΟΣ. ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΣΤΟΥΜΠΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΟΜΙΣΜΑΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΡΑΣ ΜΟΥΜΙΑΣ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΑ ΡΟΥΦΗΞΟΥΝ ΜΕ ΛΑΓΝΕΙΑ ΤΑ ΑΧΑΛΙΝΩΤΑ ΠΟΥΤΑΝΙΣΤΙΚΑ ΟΠΤΙΚΑ ΝΕΥΡΑ. ΑΦΟΥ ΟΠΟΤΕ ΠΕΡΝΑΣ ΑΠΟ ΑΜΜΟΘΥΕΛΛΑ ΣΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑΡΑ ΑΙΓΥΠΤΟ ΣΟΥ Ο ΤΡΥΠΙΟΣ ΓΑΜΙΟΛΗΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΤΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗΣ ΚΑΙ ΘΕΡΑΠΩΝ ΤΗΣ ΑΣΥΔΟΣΙΑΣ. ΤΡΥΠΗΜΑ ΝΑ ΡΟΥΦΗΞΕΙ ΚΑΙ ΑΣ ΤΟΥ ΔΙΠΛΩΘΕΙ ΤΟ ΣΚΑΛΠ ΑΠ' ΤΟ ΤΡΙΨΙΜΟ.

ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΡΕ ΓΑΜΗΜΕΝΕ ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΘΩΘ ΣΟΥ; ΟΧΙ, ΤΟ ΞΕΡΩ, ΓΙ' ΑΥΤΟ ΘΑ Σ' ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΩ ΜΕΧΡΙ ΣΟΥ ΣΜΙΛΕΨΟΥΜΕ ΤΟ ΓΑΜΩΣΑΡΚΙΟ ΝΑ ΠΑΘΕΙ ΤΟΣΕΣ ΚΑΡΚΙΝΙΚΕΣ ΜΕΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΓΝΩΣΤΕΣ ΩΣ "ΚΑΡΚΙΝΟΠΡΟΚΡΟΥΣΤΙΑΣΗ" (Ή "ΚΑΡΚΙΝΟΔΑΜΑΣΗ", ΑΠ' ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΚΡΟΥΣΤΗ, "ΔΑΜΑΣΤΗΣ") ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΕ ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΖΟΥΝ ΟΠΟΤΕ ΣΟΥ ΚΑΥΛΩΝΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΠΟΡΤΑ, ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ΡΕ ΓΑΜΙΟΛΗ ΨΩΛΟΜΑΤΟΡΟΥΦΗ ΘΑ ΜΟΙΑΖΕΙΣ ΜΕ ΜΕΤΕΩΡΙΤΗ ΑΠ' ΤΙΣ ΤΟΣΕΣ ΚΑΡΚΙΝΟΜΠΑΛΕΣ, ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΣΚΑΒΟΥΝ ΜΕ ΚΟΜΠΡΕΣΣΕΡ ΓΙΑ ΙΧΝΗ ΓΚΕΫ ΑΙΓΥΦΤΙΑΚΩΝ ΧΑΙΩΠΙΚΩΝ ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ.

29
ΕΣΥ ΕΜΠΝΕΕΣΑΙ ΑΠ' ΤΟ PRAISE ABORT ΜΩΡΗ;

31
Trisepouste o Nargaroth einai maniakos. Den skotonei paidia giati ponane ligotero re :D
ΠΟΙΟΣ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΗΝ "ΜΙΚΡΗ ΜΑΡΙΑ" ΜΩΡΗ ΠΟΥ ΒΡΩΜΑΓΕ ΛΗΓΜΕΝΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΟΛΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΠΟΥΤΑΝΑΚΙ ΣΑΠΙΖΕ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ;

32
ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΞΕΦΥΓΕΣ ΑΠ' ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ; ΔΕΝ ΜΕ ΧΑΛΑΕΙ ΝΑ ΣΦΑΞΩ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΑΡΙΟΛΗ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΣΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΒΓΕΙ Η ΠΟΥΤΑΝΑΡΑ ΨΥΧΗ ΑΠ' ΤΟΝ ΓΑΜΙΟΛΗ ΣΥΝΟΜΩΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΣΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟ. ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΚΟΛΥΜΠΗΣΟΥΝ ΟΙ ΜΠΟΤΕΣ ΜΟΥ ΣΤΑ ΜΕΔΟΥΛΙΑ ΣΟΥ. ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ 'ΣΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΘΥΜΑΤΑ. ΔΕΝ ΤΑ ΔΙΑΛΕΓΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΣΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΑΛΕΞΑ ΕΓΩ ΤΟΥΣ ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ ΓΟΝΕΙΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΨΟΦΟΛΟΓΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟΡΡΟΦΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΣΟΥ.

ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΦΟΡΕΣ ΠΕΣΑΜΕ ΕΞΩ; ΣΤ' ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΡΕ ΑΡΧΙΔΟΣΤΑΜΠΙΟΛΗ. ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΓΑΜΙΟΛΗΔΕΣ ΝΕΚΡΟΙ. ΘΑ 'ΡΘΕΙ ΚΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΗ ΛΕΣ ΠΟΛΛΑ, ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΣΑΝ ΤΗΝ ΜΑΝΝΑ ΣΟΥ.

33
Quote
Μαζεύω στοιχεία για να χώσω τον Ευρύνομο μέσα... ενώ εδώ ολόκληρη μπατσαρία δεν φαίνεται να τα καταφέρνει.

ΑΚΟΜΑ ΜΑΖΕΥΕΙ. ΟΥΤΕ ΝΑ 'ΧΕ ΤΣΟΥΓΚΡΑΝΑ ΓΙΑ ΣΦΟΥΓΚΑΡΙΣΤΡΑ. ΑΝ ΑΦΗΣΕΙΣ ΣΠΛΑΧΝΑ ΠΙΣΩ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΜΠΟΥΖΟΥΡΙΑΣΟΥΝ ΜΩΡΗ ΚΑΡΙΟΛΑ.

34
https://www.youtube.com/watch?v=srN1GsnBui8

2:44. ΑΚΟΥ, Μ' ΑΚΟΥΣ; ΜΗΝ ΤΟ ΚΛΕΙΣΕΙΣ, ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΑΚΟΜΑ.

35
Pantos den mas sumferei na ginei i Satanistiki epanastasi Semptemvrio giati den tha mporeso na sugkentroso strato apo thusiastries parthenes. Mono oi p o r n e s vgainoun ekso ta kalokairia. Kai nooboktonia xoris psycho virgins den ginetai ::)
ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΥΝΟΜΩΣΙΟΛΟΓΙΕΣ ΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΔΕΝ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΗ Η ΠΟΥΣΤΡΑ ΠΟΥ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕ Ο ΕΥΡΥΝΟΜΟΣ ΓΙΑ ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ;

36
Πάντως ποτέ δεν κατάλαβα την ψύχωση όλων σας με τον Αλκιβιάδη, ποτέ δεν τον είχα σε εκτίμηση έτσι όπως άλλαζε συνεχώς στρατόπεδα.
ΓΙΑ ΦΥΣΙΟΓΝΩΜΙΕΣ ΛΕΜΕ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ, Ο ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ ΗΤΑΝ ΑΠ' ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΥΠΟΤΙΜΗΘΕΙ ΠΟΛΥ. ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΝΗΘΙΚΟΣ.

37
Ξαναδιάβασε τι γράφω ρε. Σου λέω απλά ότι είναι λίγο δύσκολο έως αδύνατο στην αρχαία Αθήνα και μάλιστα στην αριστοκρατία να υπήρχαν μογγόλοι και τα μάτια είναι μάλλον αλπική επιρροή.

ΓΙ' ΑΥΤΟ ΕΧΕΙΣ ΜΕΓΑΛΑ ΜΑΤΙΑ;

Καλά εσύ για ποίος ήσουν στην προηγούμενη ζωή σου ψάχνεις ή για γκόμενο;
ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΤΣΕΙ Ο ΕΥΡΥΝΟΜΟΣ. ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ.

38
Πιο πολύ αλπικά θα τα έλεγα βασικά παρά μογγολικά. Έτσι κι αλλιώς είναι καλλιτεχνική απεικόνιση πόσο πιθανόν είναι να υπήρχαν μογγολικά στοιχεία στην αριστοκρατία των αρχαίων Αθηνών;
ΓΝΩΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ. ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΟΥΝ ΑΣΧΗΜΟ ΤΟΝ ΣΩΚΡΑΤΗ; ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΣΧΗΜΑ ΑΓΑΛΜΑΤΑ; ΓΙΑΤΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΟΥΝ ΑΣΧΗΜΟ ΤΟΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ ΩΣ ΓΕΡΟ ΚΑΙ ΩΣ ΝΕΟ ΤΟΝ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΟΥΝ ΟΜΟΡΦΟ;

ΠΑΝΤΩΣ ΣΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΤΑΚΡΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΣΧΗΜΙΑ.

39
Βασικά δεν είναι τα μογγολικά είναι πιο κλειστά ή πάνε προς τα πάνω.
ΤΕΤΟΙΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΟΤΑΝ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΩΘ ΚΑΙ Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥ ΕΥΡΥΝΟΜΟΥ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΠ' ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ.

40
Ναι κι εγώ είμαι ο Περικλής, ποιος Περικλής, ο Αύγουστος είμαι, μην σου πω κι ο Ναπολέοντας.Υ.Γ. Το αστείο είναι ότι όντως μοιάζω με τον Περικλή με την διαφορά ότι έχω ίσια μαλλιά αντί για κατσαρά.
ΠΑΝΤΩΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΓΓΟΛΙΚΑ. ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΕΡΙΚΛΕΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠ' ΤΑ ΠΙΟ ΑΣΧΗΜΑ ΑΓΑΛΜΑΤΑ.

41
Προφανώς δεν λέω ότι το άγαλμα-η φωτό της κοπέλας και η περιγραφή που κάνω (και γι' αυτήν και για το άλλο το άσχετο άτομο που ήταν μαζί της) αναφέρεται καθ' οιονδήποτε τρόπο στον Ευρύνομο (π.χ. ως ομοιότητα σε άρρηνα μορφή η φωτό... γιατί δεν καταλαβαίνω αν ρωτάς αυτό τώρα ή για τον άλλο τον άσχετο με τα κοντά μαύρα μαλλιά), γιατί τότε θα έλεγα αυτό κατευθείαν.
ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ 'ΧΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΙΑΖΕΙ ΣΕ ΑΝΤΡΑ; ΕΝ ΠΑΣΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙ, ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΙΕΖΑΒΕΛ ΜΟΙΑΖΕΙ. ΑΝ ΕΝΝΟΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΗΣ ΣΥΝΑΓΩΓΗΣ ΜΙΛΑ ΜΕ ΑΛΛΟ ΑΤΟΜΟ, ΔΕΝ ΤΙΣ ΕΧΩ ΠΡΟΣΕΞΕΙ ΟΛΕΣ.

42
Είσαι μαλάκας όμως... Τεστ κάνω (και για ιστορικούς λόγους). Δεν το έχω κάνει μόνο εδώ αλλά και με άλλα πρόσωπα στο περιβάλλον μου και έχω βοηθηθεί να βγάλω γενικώς πολλά σημαντικά συμπεράσματα και για την ιστορία. Ποτέ δεν αναφέρομαι ονομαστικά, γιατί σέβομαι το privacy κλπ του καθενός. Και ούτε έχω αρνητική πρόθεση. Αν και εξέλαβα την απειλή και κατάλαβα ότι ενδέχεται να έχω δίκιο. Όταν κάποιος περιέγραψε γενικώς κάποια στοιχεία, και την επόμενη μέρα που κατέβηκα στο μετρό θεωρώ πως ήταν αυτή [ήταν με ένα τυπάκο με κοντά μαύρα σχετικά μαλλιά, κοντούλη και αδυνατούλη που δεν έμοιαζε σχετικός με θρησκείες κλπ] (χωρίς να υπάρχει βεβαιότητα), και μοιάζει τουλάχιστον 80% και πάνω με τη φωτό (και με το άγαλμα ανφάς και προφίλ), με σκούρα σκιά κάτω απο τα μάτια και βαφή στα βλέφαρα και πολύ όμοια φυσιογνωμία με την ως άνω εικόνα. Αν ισχύει αυτή μου η εκτίμηση και είναι αυτή τότε αποτελεί σωσία της μητρός μου σε νεανική ηλικία πλην χρώματος οφθαλμών. Βέβαια μπορεί να θεωρήσει κανείς ότι και έτσι να είναι η εκτίμηση πάλι λάθος είναι (δεν). Ο καθένας αντιλαμβάνεται όμως τη πιστότητα των όσων γράφω για ιστορικά-εσχατολογικά και λοιπά (αν είναι έτσι).
ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ, ΑΛΛΑ ΑΝ ΕΝΝΟΕΙΣ ΟΤΙ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΥΡΥΝΟΜΟ, ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΜΜΙΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΟΜΟΙΟΤΗΤΑ.

43
Ομοιάζουν τα υπόλοιπα μορφολογικά χαρακτηριστικά πλην ελαχίστων; Πες την αλήθεια τώρα... Την αλήθεια όμως...
ΔΕΝ ΜΟΙΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΛΕΣ ΝΑ ΕΙΧΕΣ ΠΕΣΕΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΑΦΗΝΑ ΖΩΝΤΑΝΟ;

44
Επίσης η κοπέλα σου θυμίζει κάποια;
ΣΙΓΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ. ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΓΑΛΑΝΑ ΜΑΤΙΑ;

46
Μετάφραση: Σκοτώστε τους γονείς σας.

- Ευρύνομος

Για μισό δηλαδή μας ενημερώνει ότι η Ιεζάβελ σκότωσε τη μάνα της και την επιβραβεύει ή την εξωθεί να το κάνει; Καιρό της βάζει λόγια και την έχω ακούσει τη καριόλα να του λέει θέλω να της σπάσω τα μούτρα σαν μικρά κλαδάκια
ΣΕ ΑΥΤΟ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΜΙΑ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΡΩΤΑΣ ΕΜΕΝΑ.

ΞΕΡΕΙΣ, ΤΑ "ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΠΗΡΕ ΤΟΝ ΣΤΡΑΒΟ ΔΡΟΜΟ" ΔΕΝ ΠΙΑΝΟΥΝ ΕΔΩ. ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΔΥΟ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΟΝΕΣ ΤΟΥΣ ΗΣΑΝ. ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΥΓΝΩΜΟΝΕΙ ΤΟΝ ΕΥΡΥΝΟΜΟ ΚΑΙ ΓΙ' ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΓΙ' ΑΥΤΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΕΦΕΡΕ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ. ΚΑΙ, ΩΣ ΗΝ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟΝ, ΣΕ ΑΥΤΟ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑΜΕ ΟΛΟΙ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΗΣ ΤΗΣ ΙΕΖΑΒΕΛ Η ΟΠΟΙΑ ΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΣ ΦΕΡΘΗΚΕ ΑΞΙΟΘΑΥΜΑΣΤΑ.

48
Βλασφημία και Ιεροσυλία / Re: Σημαντικό
« on: August 30, 2015, 11:08:13 am »
I. ΘΕΩΡΗΤΙΚΩΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ ΟΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΤΕΛΕΤΩΝ ΤΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ. ΔΕΝ ΚΟΤΣΑΡΟΥΜΕ ΕΞΤΡΑ ΟΠΟΤΕ ΕΧΕΙ ΩΡΑΙΟ ΦΕΓΓΑΡΑΚΙ, ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΕΛΕΤΗ ΜΑΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑ.

II. ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΠΕΦΤΑΜΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΘΥΣΙΕΣ ΜΕ ΑΙΜΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ. ΟΙ ΘΥΣΙΕΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΑΦΙΕΡΩΣΕΩΣ, ΟΧΙ ΠΡΑΞΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΚΦΡΑΣΕΩΣ Ή ΕΚΔΙΚΗΣΕΩΣ. ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΟΣ ΕΙΔΟΥΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ Ή ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΘΥΣΙΑΣΤΕΣ. ΑΝ ΣΟΥ ΤΗ ΣΠΑΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙΣ ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΜΕ ΤΟ DESERT EAGLE, ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙΣ ΘΥΣΙΑ.

III. ΣΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΟΥ ΝΤΑΒΕΛΗ ΟΝΤΩΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΕΛΕΤΕΣ, ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΙΠΟΤΑ ΑΝΟΡΓΑΝΩΤΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΕΝΟΡΙΑΣ ΜΕ ΚΕΡΑΚΙΑ ΒΕΣΟ ΚΑΙ ΚΟΥΖΙΝΟΜΑΧΑΙΡΑ.

Υ.Γ. ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ. ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΑΠΕΛΠΙΣΤΕΙ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ ΣΕ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΩΞΕΩΣ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΔΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΜΑΛΛΟΝ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΗΤΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟΥ. ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ Μ' ΕΝΑ ΣΙΔΕΡΟ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΝΑ ΤΟΥ ΖΜΠΡΩΓΝΕΙ ΣΤΑΔΙΑΚΩΣ ΤΟ ΣΑΓΟΝΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΤΟΥ ΘΕΣΗ. ΣΥΝΕΠΩΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ ΤΟΥ.

49
και ο σατανας εχει ιερα εξεταση; καλά ποσο ιδιοι ειστε με τους χριστιανους; διαφορετικη οψη του ιδιου νομισματος. Αθεϊσμος να ξεβρωμίσει ο τοπος.

ΠΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ORIGINAL ΡΕ ΝΗΠΙΟ, ΣΙΧΑΜΕΝΟ ΠΑΡΑΠΕΤΑΣΜΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΣΑΡΚΟΒΟΡΕΣ ΨΙΡΕΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΜΑΣΤΙΖΟΥΝ ΤΑ ΑΓΓΕΙΑ, ΓΑΜΙΟΛΗ, ΓΑΜΩ ΤΑ ΦΛΩΡΟΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΣΟΥ.

ΣΟΡΙ, ΜΗΝ ΕΓΕΡΘΗΤΟΥ. ΑΠΛΩΣ ΞΕΧΑΣΑ ΠΡΟΣ ΣΤΙΓΜΗΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠ' ΤΟ ΤΙΤΛΟ.

50
+ Η ΙΕΡΟΕΞΕΤΑΣΙΣ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ +

(ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΔΙΑΚΟΝΙΑ I)


ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΣ:

ΝΑΗΡ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΚΑΙ ΕΝ ΟΝΤΙ ΚΑΙ ΕΣΟΜΕΝΩ ΚΑΙ ΓΕΝΟΜΕΝΩ ΘΕΩ ΕΣ ΑΕΙ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟΣ ΙΕΡΟΕΞΕΤΑΣΤΗΣ, ΕΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙ ΚΑΙ ΠΡΑΞΕΣΙΝ ΠΕΡΙΕΛΟΜΕΝΟΣ ΠΕΠΛΟΝ ΤΟΥ ΑΓΡΑΦΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΥ ΑΥΤΟΥ· ΕΝ ΒΙΩ ΔΕ ΕΦΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΔΙΑ ΑΥΤΗΣ ΦΑΣΜΑΤΙΚΗΣ ΕΝΔΥΜΑΣΙΑΣ, ΝΟΗΤΩΣ ΤΕ ΚΑΙ ΥΛΙΚΩΣ*, ΩΣ ΕΠΙΣΤΑΘΗΣΟΜΑΙ ΓΕ ΟΤΕ ΕΣΤΑΙ ΚΑΙ ΕΝ ΣΥΣΣΕΙΣΜΩ ΕΠΙ ΑΡΜΑΤΟΣ ΠΥΡΟΣ ΕΝ ΤΡΟΧΟΙΣ ΠΥΡΟΣ ΟΧΗΣΟΜΑΙ ΕΠΟΥΡΑΝΙΩΣ ΠΡΟΣ ΗΛΥΣΙΟΥ ΚΑΙ ΖΑΘΕΟΥ ΜΕΓΑΡΟΥ ΠΥΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΘΕΙΟΥ ΑΥΤΟΥ, ΕΓΚΑΡΣΙΩΣ ΤΟΥ ΘΟΛΟΥ ΟΘΙ ΤΑ ΑΣΤΡΑ ΗΣΑΝ, ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΑΣ ΔΕ ΠΡΟΣ ΑΦΥΠΗΡΕΤΗΣΙΝ ΕΝ ΘΑΝΑΤΩ ΣΩΜΑΤΙΚΩ, ΟΥ ΔΥΝΗΘΗΝΑΙ ΛΗΦΘΗΝΑΙ ΠΡΟΣ ΤΑΦΗΝ, ΩΣ ΕΦΗΣΕ ΣΩΚΡΑΤΗΣ, [ΚΑΤΑ ΘΕΛΗΣΙΝ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ] ΕΡΩΤΗΘΕΙΣ ΥΠΟ ΚΡΙΤΙΟΥ ΤΙΝΑ ΤΡΟΠΟΝ ΘΑΠΤΩΣΙΝ ΑΥΤΟΝ, "ΩΣ ΕΓΩ ΕΙΜΙ ΟΥΤΟΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ, Ο ΝΥΝΙ ΔΙΑΛΕΓΟΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΤΤΑΤΩΝ ΕΚΑΣΤΟΝ ΤΩΝ ΛΕΓΟΜΕΝΩΝ." ( Ο ΕΡΜΗΝΕΥΕΤΑΙ ΣΩΜΑΤΑ ΑΝΔΡΩΝ ΧΩΡΙΣ ΤΟΥ ΝΟΥ ΑΥΤΩΝ ΟΥΚ ΕΙΣΙΝ ΑΥΤΟΙ ΕΤΙ, ΟΤΙ ΝΟΥΣ ΠΡΑΤΤΕΙ ΚΑΙ ΝΟΥΣ ΜΟΡΦΟΙ ΣΩΜΑ. ΝΟΥΣ ΓΑΡ ΕΣΤΙ ΠΟΙΗΤΗΣ ΣΩΜΑΤΟΣ. ΚΑΙ ΙΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗ ΑΥΤΟ ΥΜΙΝ, ΤΟΙΣ ΚΩΦΟΙΣ ΚΑΙ ΤΥΦΛΟΙΣ ΚΑΙ ΠΟΡΝΟΙΣ ΚΑΙ ΛΕΠΡΟΙΣ ΑΠΙΣΤΟΙΣ, ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΗΠΩΝΤΑΙ ΣΩΜΑΤΑ ΛΥΣΕΙ ΨΥΧΗΣ. ΒΛΕΠΕΤΕ ΓΕ ΚΥΡΙΟΣ ΤΙΣΙ ΤΡΟΠΟΙΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ* ΗΜΙΝ ΤΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΑΥΤΟΥ; ΕΙ ΚΥΡΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΑΡΡΕΝΑΣ ΜΗ ΠΡΑΞΑΙ, ΙΝΑ ΤΙ ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΥΤΩΝ ΣΗΠΩΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙΩΝΤΑΙ ΕΝ ΑΝΑΡΜΟΣΤΩ ΞΕΝΕΙ ΟΨΕΙ, ΟΤΕ ΟΥ ΔΥΝΑΝΤΑΙ ΠΟΙΕΙΝ ΕΤΙ; ΟΘΕΝ, ΚΥΡΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΗΜΑΣ ΠΟΙΗΣΑΙ ΕΡΓΑ ΤΕ ΚΑΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΘΕΟΣΕΒΕΙΣ Ή ΘΕΟΣΥΜΦΕΡΟΥΣΑΣ, ΕΚΟΥΣΙΩΣ Ή ΑΚΟΥΣΙΩΣ. )

ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΝ ΥΜΙΝ ΕΣΤΙΝ, Ω ΕΝ ΝΩ ΚΑΙ ΕΝ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΕΝ ΣΩΜΑΤΙ ΣΤΑΥΡΟΦΟΡΟΙ ΚΑΙ ΖΗΛΩΤΑΙ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΗΜΩΝ. ΑΡΧΙΕΡΕΥΣ ΛΕΓΕΙ ΤΟΙΣ ΤΗΛΟΘΕΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΣΦΕΡΟΝΤΙ TΟΙΣ ΣΤΟΧΟΙΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΗΜΩΝ (ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΕΚ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΟΥ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ)·

ΓΡΑΠΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΡΧΙΕΡΕΩΣ ΠΡΟΣ ΑΠΟΝΤΑΣ ΤΗ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΙ, ΕΝ ΣΥΜΜΑΧΙΚΑΙΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΑΙΣ ΧΩΡΑΙΣ ΔΕ ΜΙΝΥΝΘΑ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝΤΕΣ:

Quote
ΜΑΥΡΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΙΕΡΕΥΣ ΕΥΡΥΝΟΜΟΣ ΟΙΤΥΛΙΩΤΗΣ, ΘΕΡΑΠΩΝ ΘΡΗΝΩ ΥΙΟΥ, ΤΗΣ ΣΥΝΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ, ΠΡΟΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΕΝΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΖΗΛΩΤΑΣ ΚΑΙ ΙΕΡΟΕΞΕΤΑΣΤΑΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΑΣ ΕΝ ΚΥΡΙΩ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΗΜΩΝ ΚΑΙ ΤΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΗΜΩΝ. ΠΡΟΣ ΝΑΗΡ, ΘΥΑΤΕΙΡΗΝΗΝ, ΕΖΡΑΝ, ΑΠΦΙΑΝ, ΕΛΥΜΑΝ ΚΑΙ ΕΤΕΡΟΥΣ:

ΟΙΔΑ ΤΑ ΣΩΝ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΒΑΣΙΝ ΤΗΣ ΚΑΠΝΙΖΟΥΣΗΣ ΘΥΡΑΣ ΕΝ ΠΥΡΕΙΩ ΚΑΙ ΑΝΘΡΑΚΙ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΗΣΜΟΝΗΝ ΤΗΣ ΠΟΡΦΥΡΆΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ, ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΥΜΩΝ, ΨΥΧΗ ΤΕ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙ. ΟΙΔΑ ΔΕ ΟΡΘΩΣ ΗΞΑΤΕ ΤΑ ΕΡΥΘΡΟΜΕΛΑΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΚΕΙΜΕΝΑ ΕΝ ΕΥΜΟΡΦΩ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΑ ΕΝ ΤΩ ΑΔΥΤΩ, ΟΥΔΑΜΩΣ ΣΥΛΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΙ ΩΦΕΛΗΣΑΙ ΥΜΙΝ ΑΥΤΟΙΣ.

ΟΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΘΗΛΥ* ΤΟ ΜΕΘΥΣΘΕΝ, KAI ΟΥ ΛΥΠΟΥΜΑΙ. ΣΥ ΔΕ ΜΗ ΣΕΑΥΤΩ ΕΞΑΠΑΤΑ, ΤΕΚΝΙΟΝ, ΗΔΕΙΣΘΑ ΓΑΡ ΜΟΝΟΝ ΑΛΔΕΛΦΙΚΑ ΕΝ ΚΥΡΙΩ ΑΙΜΑΤΑ ΟΥΚ ΧΕΟΥΣΙΝ ΑΛΛΗΛΑ, ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΑ ΝΩ ΑΛΛΟΤΡΙΑ ΡΥΗΝΑΙ ΧΡΗΝ, ΟΤΙ ΓΕ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΩΣ ΕΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙ ΔΥΝΑΤΑΙ ΥΠΑΡΞΑΙ, ΕΝ ΒΑΠΤΙΣΕΙ ΤΕΛΕΣΘΕΝΤΙ. Ο ΤΟΚΕΤΟΣ ΤΩ ΝΩ ΓΑΡ ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ ΤΩ ΣΩΜΑΤΙΚΩ. ΤΟ ΔΕ ΣΩΜΑ ΤΕΚΕΙ, ΝΑΙ ΤΕΚΝΙΟΝ, ΑΛΛΑ ΑΙΘΕΡΙΟΝ ΦΥΣΗΜΑ ΚΑΙ ΛΟΓΟΣ ΤΕΚΕΙ ΝΟΥΝ. ΜΝΗΣΘΗΤΙ ΟΥΝ, ΚΕΧΑΡΙΤΩΜΕΝΟΝ, ΤΙΝΑ ΕΚ ΤΟΥΣ ΤΙΚΤΟΝΤΑΣ ΣΕ ΘΕΛΕΙΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΑΙ; ΓΑΣΤΕΡΑ Ή ΛΟΓΟΝ; ΤΙΣ ΕΛΕΗΣΑΙ ΣΕ; ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΗΣΑΙ;

ΔΩΣΩ ΟΥΝ ΝΑΗΡ*, ΜΑΣΤΕΜΑ, ΚΩΣΕΧ ΚΑΙ ΝΕΦΕΣ ΤΑ ΥΜΙΝ ΔΕΟΝΤΑ ΤΡΟΠΑΙΑ ΑΜΑ ΤΩ ΝΟΣΤΩ ΤΩ ΕΜΩ. ΝΑΗΡ ΔΗ ΑΓΓΕΛΟΣ ΕΝ ΤΑΦΕΘ ΠΡΑΞΑΣ. ΤΗ ΔΕ ΘΥΑΤΕΙΡΗΝΗ ΔΩΣΩ ΟΦΙΝ ΧΑΛΚΟΥΝ ΙΑΘΗΝΑΙ ΕΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΑΜΙΑΝΤΟΥΣ ΑΝΑΔΕΛΦΟΥΣ, ΚΑΤΑ ΕΗΝ ΒΟΥΛΗΣΙΝ, ΟΤΙ ΕΠΡΑΞΕΝ ΟΡΘΩΣ ΕΤΙ ΕΝ ΕΚΟΥΣΙΩ ΑΥΤΟΦΘΟΡΑ, ΕΙΡΗΝΗΝ ΔΕ ΟΥΚ ΕΠΟΘΗΣΕ ΛΑΒΕΙΝ ΑΛΛΑ ΜΑΧΑΙΡΑ, ΩΣ ΕΓΩ, ΕΥΡΥΝΟΜΟΣ, ΕΝ ΠΑΡΟΝΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΙΣ ΤΗΝ ΚΡΙΣΙΝ ΑΥΤΗΣ. ΕΥΛΟΓΙΑ ΣΟΙ ΚΑΙ ΤΟΙΣ ΥΜΕΤΕΡΟΙΣ.

ΕΡΡΩΣΘΕ. ΑΜΗΝ.


(ΕΝΕΚΑ ΣΕΜΝΟΤΗΤΟΣ ΟΥ ΚΑΛΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΑΡΧΙΕΡΕΑ.)* ΠΕΧΕ ΙC ΧΕ ΠΜΑ ΕΥΝ ΩΟΜΤ ΝΝΟΥΤΕ ΜΜΑΥ ΝΝΟΥΤΕ ΝΕ ΠΜΑ ΕΥΝ CΝΑΥ Η ΟΥΑ ΑΝΟΚ ΤΩΟΟΠ ΝΜΑ.


ΝΥΝ ΔΕ ΛΕΓΩ ΥΜΙΝ, ΩΣ ΑΧΙΛΛΕΥΣ ΕΦΗΣΕΝ, "ΝΥΝ ΕΝ ΜΑΧΗ ΧΡΩΜΕΝ ΧΥΘΗΝΑΙ ΤΑΧΥ, ΟΥ ΓΑΡ ΧΡΗ ΚΛΟΤΟΠΕΥΕΙΝ* ΩΔΕ ΚΑΘΗΜΕΝΟΙ (ΑΠΡΑΓΟΙ), ΟΥΔΕ ΧΡΟΝΟΝ ΑΣΩΤΕΥΟΝΤΕΣ. ΟΤΙ ΕΡΓΟΝ ΜΕΓΑ ΑΡΕΚΤΟΝ (ΑΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΟΝ) ΔΕΟΜΕΘΑ ΠΟΙΗΣΑΙ."* ΕΊΣΙ ΓΑΡ Ο ΑΙΩΝ ΤΗΣ ΜΕΣΣΙΑΝΙΚΗΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣI, ΟΙΧΟΜΕΝΗ ΕΝ ΤΗ ΟΒΡΙΜΩ ΚΑΙ ΘΡΗΝΟΛΑΚΟΥΣΗ ΕΚΤΑΜΝΗΣΕΙ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΓΗΣ, ΔΙΑ ΛΟΓΟΥ ΑΥΤΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑ ΦΑΣΜΑΤΙΚΗΣ ΧΕΙΡΟΣ ΑΥΤΟΥ, Η ΑΝΕΛΕΙ ΑΠΙΣΤΟΙΣ, ΚΑΙ ΕΝΔΟΠΛΑΣΜΑΤΙΚΩΣ ΔΙΑΚΝΑΙΣΕΙ ΠΑΝΤΑ ΠΑΓΚΡΕΑΤΑ ΑΧΡΙ ΓΕ ΑΥΤΑ ΤΡΙΧΘΑ ΚΑΙ ΤΕΤΡΑΧΘΑ ΚΑΤΑΘΩΣΙ ΕΠΙ ΧΘΟΝΟΣ.

ΓΡΗΓΟΡΗΣΑΤΕ ΟΥΝ, ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΕΝΕΣΘΑΙ! ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΝΑΞ ΓΑΡ ΟΥ ΣΚΟΤΙΣΕΙ ΧΘΟΝΙ ΚΑΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗ ΚΑΙ ΠΑΣΑΙΣ ΤΑΙΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΣΙ ΤΑΙΣ ΥΛΙΚΑΙΣ, ΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝΤΑΣ ΕΝ ΑΥΤΑΙΣ, ΕΝ ΑΡΜΑΣΙ ΚΑΙ ΠΥΡΟΙΣ ΚΑΙ ΕΚΡΗΞΕΣΙ, ΚΑΙ ΕΝ ΙΠΠΩ ΠΥΡΡΟΣ ΟΥΚ ΟΧΕΙΤΑΙ, ΟΥΔΕ ΜΑΧΑΙΡΑ ΞΙΦΙΔΙΟΙΣ, ΩΣ ΚΡΙΤΙΟΥ ΦΡΟΥΡΟΙ ΥΠΟ ΜΑΛΗΣ ΕΣΧΗΚΕΣΑΝ ΟΦΡΑ ΕΦΟΡΩΣΙΝ ΕΚΤΕΛΕΣΙΝ ΘΗΡΑΜΕΝΟΥ, ΗΝ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΩΝ ΤΡΙΑΚΟΝΤΑ ΕΞΟΧΩΤΕΡΟΣ ΕΚΕΛΕΥΣΕΝ, ΒΟΥΛΗΣ ΨΗΦΟΝ ΟΡΘΩΣ ΔΕ ΑΠΑΞΙΟΥΝΤΙ. ΟΥΚΕΤΙ ΔΕ ΕΡΕΒΩΔΗ ΠΕΠΛΟΝ ΑΥΤΟΥ ΤΕΤΑΙΝΕΙ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΝΟΕΙΝ ΕΝ ΔΟΛΙΩ ΣΦΑΓΗ, ΩΣ ΧΑΡΩΝ ΚΑΙ ΜΕΛΩΝ ΕΝ ΑΜΦΙΕΣΕΙ ΘΗΛΥΚΗ ΑΠΕΚΤΕΙΝΑΝ ΦΙΛΙΠΠΟΝ ΚΑΙ ΑΡΧΙΑΝ. ΑΥΤΆΡ ΝΥΝ ΔΕΟΜΑΙ ΠΑΥΣΑΙ ΜΝΗΜΟΝΕΥΕΙΝ ΔΟΛΙΟΥΣ ΣΦΑΓΑΙΣ, ΟΤΙ ΑΤΡΟΠΟΣII ΕΞΙΛΕΩΣΕΙ ΚΑΙ ΚΛΕΕΙ ΟΥ ΔΙΔΩΣΙΝ.

ΝΥΝ ΔΕ, ΟΤΕ ΠΕΠΛΗΓΜΕΝΟΣ ΕΤΙ ΟΛΟΜΕΛΩΣ ΥΠΟ ΑΣΕΛΓΗ ΤΕΝΟΝΤΟΒΟΡΑ ΕΛΚΗ, ΒΔΕΛΥΡΩΣ ΤΕ ΚΑΙ ΟΔΥΝΗΡΩΣ ΩΡΥΟΜΕΝΟΣ, ΞΥΩΝ ΕΝ ΟΣΤΡΑΚΩ ΤΟΥΣ ΕΚΧΕΟΝΤΑΣ ΚΥΑΝΟΠΟΡΦΥΡΑ ΥΓΡΑ ΙΧΩΡΑΣ* ΑΥΤΟΥ, ΩΣ Ο ΙΩΒ, Ή ΚΑΙ ΗΔΕ ΩΔΙΝΟΥΣΑ ΠΟΡΝΗ ΠΕΟΣΕΙΣΤΡΑ ΗΤΙΣ ΖΩΣΑ ΗΣΕΛΓΗΤΑΙ ΥΠ' ΕΝΔΟΣΑΡΚΙΔΙΩΝ ΕΥΛΩΝ ΑΣΠΕΡΧΕΣ ΘΕΟΥΣΏΝ ΟΛΟΥΘΕ, ΕΞΕΡΧΟΜΕΝΩΝ ΔΕ ΑΠΟ ΤΕΤΡΥΠΗΜΕΝΩΝ ΟΙΔΗΜΑΤΩΝ Ή ΚΑΙ ΚΑΡΚΙΝΟΣΦΑΙΡΩΝ ΑΝΕΠΤΥΓΜΕΝΩΝ ΕΝ ΣΩΜΑΤΙ ΑΥΤΗΣ, ΩΣ ΔΕ ΕΝ ΤΟΙΑΥΤΗ ΝΟΣΩ ΟΜΟΙΩΣ ΕΒΕΒΗΛΩΘΗ ΚΑΣΣΆΝΔΡΟΥ ΜΕΜΙΑΣΜΕΝΩ ΣΩΜΑΤΙ. ΕΙ ΤΙΣ ΤΟΣΟΥΤΩΣ ΠΕΠΛΗΓΜΕΝΟΣ ΕΣΤΙ, ΛΕΓΩ, ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΟΗΣΑΙ ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΝ ΠΥΡΙ ΚΑΙ ΜΑΧΑΙΡΑ ΟΥΚ ΕΊΣΙ ΔΙΑ ΛΟΓΟΥ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΤΟΙΣ ΑΡΙΘΜΟΙΣ ΤΑΞΕΩΝ ΗΜΩΝ, ΟΙ ΟΥ ΔΥΝΑΝΤΑΙ ΣΤΑΘΗΝΑΙ ΕΝ ΤΗΔΕ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ ΜΑΧΑΙΡΩΝ Ή ΕΤΕΡΑ ΑΠΑΤΗ ΧΡΗΖΟΥΣΗΣ ΥΛΙΚΩΝ ΑΠΩΛΕΙΩΝ. ΑΥΤΆΡ ΔΟΛΟΣ ΚΥΡΙΟΥ ΕΣΤΙΝ ΟΘΙ ΑΠΕΙΛΗ ΟΥΔΕΙΣ ΜΕΛΛΕΙ ΙΔΕΙΝ, ΝΟΣΦΙ ΘΕΩΡΗΣΑΣ ΤΑ ΕΜΑΥΤΟΥ ΣΩΘΙΚΑ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΝΥΚΤΑ. ΕΚΕΙΝΟΥ ΓΑΡ ΕΣΤΙΝ Η ΧΕΙΡ Η ΠΛΗΣΣΟΥΣΑ. ΟΥΤΟΣ ΕΣΤΙΝ Ο ΒΡΟΤΟΛΟΙΓΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΥΕΙΝ ΚΡΙΤΗΣ ΑΪΔΙΟΣ.

ΚΑΙ ΠΥΡ ΣΥΜΦΥΡΕΙΣΗ ΕΝ ΠΑΝΩΛΕΙ ΜΑΣΤΙΓΙ ΚΑΙ ΛΟΙΜΩ ΣΥΝΑΞΕΙ ΑΝΑΔΥΘΕΝΤΑ ΕΚ ΤΗΣ ΓΗΣ, ΑΠΟ ΒΑΡΒΗΛΩΣ ΝΕΦΡΟΥΣ ΚΑΙ ΟΥΡΗΘΡΑΣ ΝΟΣΗΡΑΝ ΔΥΣΩΔΙΑΝ, ΚΑΙ ΑΠΟ ΣΟΦΙΑΣ ΛΩΒΗΤΗΝ ΗΔΥΜΕΛΕΙΑΝ, ΥΦ' ΗΣ ΠΟΛΥΟΠΤΟΣ ΚΑΙ ΑΜΦΙΣΗΜΑΝΤΟΣ "ΛΕΟΝΤΟΕΙΔΗΣ" ΙΑΛΔΑΒΑΏΘIV ΕΓΕΝΕΤΟ, ΟΣ ΕΚΕΚΛΗΤΟ "ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ" ΚΑΙ "ΑΡΧΩΝ", ΕΝΝΟΙΑΙ ΠΡΟΣΗΡΜΟΣΜΕΝΑΙ ΕΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΝΟΥ ΑΛΛΟΙΟΥΜΕΝΗ ΣΥΛΛΗΨΕΙ, ΕΣΤΙΝ ΔΗ ΑΔΩΝΑΪ ΣΑΒΑΏΘV ΠΑΤΗΡ, ΚΑΙ ΟΥΡΆΝΙΟΝ (ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΝ) ΓΟΝΟΦΘΟΡΟΝ ΦΥΗΣΕΤΑΙ ΕΝΔΟΜΥΧΩΣ ΤΟΙΣ ΑΠΙΣΤΟΙΣ, ΚΑΙ ΓΑΊΑ ΕΥΡΥΣΤΕΡΝΟΣ ΑΚΕΛΔΑΜΆ ΚΛΗΘΗΣΕΤΑΙ, Ο ΕΡΜΗΝΕΥΕΤΑΙ "ΧΩΡΙΟΝ ΑΙΜΑΤΟΣ" ΕΛΛΗΝΙΣΤΙ, ΜΝΕΙΑ ΙΟΥΔΑ ΟΣ ΕΛΑΚΗΣΕΝ ΑΜΑ ΤΗ ΑΠΑΓΧΟΝΙΣΕΙ ΑΥΤΟΥ ΕΝ ΤΩ ΧΩΡΙΩ ΤΩ ΗΓΟΡΑΣΜΕΝΩ ΔΙΑ ΤΩΝ ΤΡΙΑΚΟΝΤΑ ΑΡΓΥΡΙΩΝ, ΟΥΝ ΩΝΟΜΑΣΘΗ ΕΚΕΙΝΩ ΟΥΤΩΣ.

ΛΕΞΙΚΟΝ:

- ΓΝΩΡΙΖΩ = ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΩ. ΟΙΔΑ, ΓΙΓΝΩΣΚΩ Κ.Α. = ΞΕΡΩ (ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΣΤΙ).

- ΘΡΗΝΟΛΑΚΟΥΣΑ = ΘΡΗΝΟΚΟΜΜΑΤΙΑΣΜΕΝΗ

- ΕΚΤΑΜΝΗΣΙΣ = ΥΠΕΡΕΚΤΕΙΝΟΥΣΑ ΑΠΑΓΧΟΝΙΣΙΣ (ΚΑΘΕΤΗ ΚΑΙ ΑΙΩΡΟΥΜΕΝΗ ΠΡΟΚΡΟΥΣΤΙΟΣ ΚΛΙΝΗ)

- ΟΒΡΙΜΟΣ = ΑΔΥΣΩΠΗΤΟΣ

- ΔΙΑΚΝΑΙΩ = ΞΥΝΩ / ΑΛΕΘΩ

- ΑΣΠΕΡΧΕΣ = ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ

- ΘΕΟΥΣΏΝ (ΜΕΤΟΧΗ) = ΘΕΩ - ΘΡΕΧΩ = ΤΡΕΧΩ

- ΝΟΣΦΙ = ΕΚΤΟΣ...

- ΙΧΩΡ = ΓΝΩΣΤΗ ΛΕΞΙΣ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΜΗΡΟΥ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΩΣ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΘΕΩΝ.

[ΦΕΡ' ΕΙΠΕΙΝ ΟΤΑΝ Ο ΔΙΟΜΗΔΗΣ, ΥΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗΝ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΔΕΙΞΙΝ ΑΥΤΗΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΦΑΛΛΟΚΡΑΤΙΚΗΝ ΔΥΕΙΣΔΥΣΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΛΟΓΧΗΝ ΤΟΥ ΕΙΣ ΤΗΝ "ΑΒΛΗΧΡΗΝ" ( = "ΑΠΑΛΗ / ΑΔΥΝΑΜΗ"), ΩΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Ο ΟΜΗΡΟΣ, ΚΑΤ' ΕΜΕ ΔΕ ΧΥΣΟΦΘΑΡΜΕΝΗΝ ΥΠΟ ΣΠΕΡΜΑΤΟΦΥΣΑΛΙΔΩΝ, ΣΑΡΚΑ ΤΗΣ ΜΟΙΧΑΛΙΔΟΣ ΘΕΑΣ. ΟΥΤΩΣ, Ο ΜΕΓΑΘΥΜΟΤΑΤΟΣ ΤΗΔΕΙΔΗΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ (ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΤΑ ΟΜΗΡΙΚΑ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ "ΜΕΓΑΛΟΨΥΧΟΣ"), ΕΥΡΕΘΗ ΕΝ ΕΥΦΟΡΙΚΩ ΘΑΝΑΤΟΦΟΡΩ ΠΑΡΟΞΥΣΜΩ, ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΝΟΕΙΤΑΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΜΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΑΙΣΘΑΝΘΗ.

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΦΡΑΣΕΩΣ ΑΥΤΟΥ ΑΠΕΤΕΛΕΣΕ Η ΣΥΓΚΡΟΥΣΙΣ ΤΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟΥ ΠΑΝΔΑΡΟΥ, ΥΙΟΥ ΤΟΥ ΛΥΚΑΟΝΟΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΕΙ ΚΙΟΛΑΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ. ΟΤΑΝ ΕΥΡΕΘΗΣΑΝ ΟΜΩΣ ΠΑΛΙΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟΙ, Ο ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΤΟΥ ΣΦΗΝΩΣΕ ΤΟ "ΜΑΚΡΟΣΚΙΕΣ" ΑΚΟΝΤΙΟ ΚΑΘΕΤΩΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΡΙΝΑ, ΕΝΔΟΚΡΑΝΙΩΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΟΦΘΑΛΜΟΝ, ΤΟΥΣ ΔΕ ΛΕΥΚΟΥΣ ΟΔΟΝΤΑΣ ΔΙΑΠΕΡΩΝ Ο ΧΑΛΚΟΣ ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑΝ ΑΥΤΟΥ ΕΚ ΤΗΣ ΡΙΖΗΣ ΚΑΙ Η ΛΟΓΧΗ ΕΞΗΛΘΕ ΑΠΟ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΗΣ ΚΑΤΩ ΣΙΑΓΟΝΟΣ. Ο ΔΕ ΕΣΚΑΣΕ ΚΑΤΩ, ΕΒΡΟΝΤΗΞΑΝ ΤΑ ΑΡΜΑΤΑ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΓΗΚΕ Η ΨΥΧΗ. ΥΠ' ΟΨΙΝ, ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΥΣΙΩΣ Η ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΟΜΗΡΟΥ, ΟΧΙ ΔΙΚΗ ΜΟΥ.]

ΠΡΟΧΩΡΩΝ Ο ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΕΝ ΤΩ ΙΔΙΩ ΜΑΚΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑΤΙ, ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΤΗΝ ΦΛΟΓΟΦΥΟΥΣΑΝ ΚΑΤΑΛΗΨΙΝ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΥΠΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ, ΣΤΑΜΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΑΙΝΕΙΑΝ, ΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟΝ ΨΕΥΔΟΗΡΩΑ / ΕΥΕΡΓΕΤΗ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ, ΚΑΤΑ ΒΙΡΓΙΛΙΟΝ, ΥΙΟΝ ΔΕ ΤΗΣ ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΓΧΙΣΗ. ΜΟΛΙΣ ΤΟΝ ΣΟΥΒΛΙΣΕ ΟΜΩΣ ΣΤΟΝ ΜΗΡΟΝ, ΤΟΝ ΣΤΡΙΜΩΞΕ ΚΑΙ Η ΚΕΛΑΙΝΗ ΝΥΧΤΑ ΕΚΑΛΥΨΕ ΤΟΥΣ ΟΦΘΑΛΜΟΥΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΕΣΠΕΥΣΕ Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΚΑΙ ΤΥΛΙΣΣΟΥΣΑ ΤΑΣ ΧΕΙΡΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΝΔΥΜΑΤΑ ΑΥΤΗΣ ΠΕΡΙ ΑΥΤΟΥ, Η ΛΟΓΧΗ ΤΟΥ ΔΙΟΜΗΔΟΥ ΕΜΠΗΧΘΗ ΣΟΔΟΜΙΣΤΙΚΩΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΛΑΜΗΝ ΤΗΣ ΧΕΙΡΟΣ ΤΗΣ (ΗΤΙΣ ΗΝ ΟΜΟΙΩΣ ΩΦΕΛΙΜΟΣ ΕΝ ΕΠΙΛΗΠΤΙΚΟΙΣ ΠΕΟΣΠΑΣΜΟΙΣ ΕΝ ΟΙΣ Η ΧΥΔΑΙΑ ΘΕΑ ΕΠΙΔΙΔΟΤΟ) ΚΑΙ "ΡΕΕ ΔΕ ΑΜΒΡΟΤΟΝ ΑΙΜΑ ΘΕΟΊΟ ΙΧΩΡ... Η ΔΕ ΜΕΓΑ ΙΑΧΟΥΣΑ ΑΠΟ ΕΟ ΚΑΒΒΑΛΕΝ ΥΙΟΝ."

(ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΕΦΑΝΤΑΖΟΝΤΟ ΚΑΙ ΕΠΕΘΥΜΟΥΝ ΙΠΠΕΥΣΑΙ ΩΡΙΣΜΕΝΩΝ ΕΚ ΤΩΝ ΘΕΟΤΗΤΩΝ ΑΥΤΩΝ.)

ΠΑΡΑ ΤΑΥΤΑ, "ΙΧΩΡ" ΚΕΚΛΕΙΤΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕΝ ΒΔΕΛΥΡΟΝ ΠΛΗΓΗΣ ΥΓΡΟΝ, ΠΥΟΝ ΛΕΠΡΑΣ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΝ.

* ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΣΩΝ. ΟΥΑΙ ΗΜΙΝ ΤΩ ΘΕΡΕΙ.

* Η ΜΕΤΑΦΡΑΣΙΣ ΑΠΟ ΣΥΝΘΕΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑΝ ΕΙΣ ΑΠΛΟΥΣΤΕΡΑΝ ΔΙΑΛΕΚΤΟΝ ΑΥΤΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑΚΙΣ ΔΥΣΚΟΛΗ. ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ, ΠΡΟΚΑΛΩ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΣ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΩΣΙ ΜΙΑΝ ΑΚΡΙΒΗ ΜΟΝΟΛΕΚΤΙΚΗΝ ΜΕΤΑΦΡΑΣΙΝ ΤΟΥ ΡΗΜΑΤΟΣ "ΚΛΟΤΟΠΕΥΩ" (ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ "ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΙ" Ή ΤΟΥ "ΚΩΛΟΒΑΡΑΩ", ΑΝ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΣΥΜΒΑΤΕΣ).

* ΕΓΩ ΚΑΙ ΤΟ "ΘΥΛΗ" ΔΕΝ ΑΠΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ. ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ, ΑΛΛΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΡΟΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΣΜΟΝ.[ΓΡΑΦΘΕΝ ΣΕ ΛΟΓΙΑΝ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΗΝ ΔΙΑΛΕΚΤΟΝ. ΡΑΔΙΩΣ ΣΥΝΕΘΕΙΣΑ ΟΙΟΜΑΙ, ΕΙ ΜΗ ΩΡΙΣΜΕΝΩΝ ΣΗΜΕΙΩΝ ΟΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΡΗΣΙΣ ΛΕΞΕΩΝ ΑΝΗΚΟΥΣΩΝ ΣΕ ΑΡΧΑΙΟΤΕΡΕΣ ΔΙΑΛΕΚΤΟΥΣ, ΑΦ' ΕΝΟΣ ΠΡΟΣ ΕΝΙΣΧΥΣΙΝ ΤΟΥ ΛΟΓΙΟΥ ΥΦΟΥΣ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΑΦ' ΕΤΕΡΟΥ ΠΡΟΣ ΜΕΙΩΣΙΝ ΤΗΣ ΠΡΟΣΙΤΟΤΗΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΠΗΡΟΥΣ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΠΟΥ ΒΑΡΙΟΥΝΤΑΙ Ν' ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΚΑΝΑ ΛΕΞΙΚΟ. ΤΗΝ ΘΕΟΛΟΓΙΚΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΤΗΝ ΕΣΒΗΣΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΑΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΓΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΤΣΑΡΩ ΣΕ ΠΕΝΤΕ ΣΕΛΙΔΕΣ ΚΑΤΑΡΩΝ ΚΑΙ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΩΝ. ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ Η ΘΕΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ Ο ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΜΟΣ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΟΥΝ ΤΟ ΚΥΡΙΩΣ ΘΕΜΑ. ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΑΠΟΣΥΜΒΟΛΙΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΕΣ ΓΡΑΦΗΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΤΟΝΙΣΕΙ.]

51
Ή απλά να το έχεις ρίξει στα στεντόν σαν τον Νάργκαροθ και να περνάς από κει μέσα στο ντιλίριο.
ΤΩΡΑ ΤΟ 'ΧΩ ΡΙΞΕΙ ΞΑΝΑ ΣΤΙΣ ΑΜΦΕΤΑΜΙΝΕΣ.

ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΩΡΕΣ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΕΝΑ ΚΟΥΤΙ TAVOR ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΡΤΕΛΑ STILNOX ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΓΡΑΦΩ. ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΗΣΥΧΩ, ΕΧΩ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ. ΑΠΛΩΣ ΠΡΟΤΙΜΩ ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΞΙΚΑ, ΟΠΟΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΠΟΥ ΕΧΩ ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΟΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΙΤΕΣ ΠΡΟΣ ΕΠΙΤΕΥΞΙΝ ΕΥΚΟΛΟΥ ΥΠΝΟΥ.

52
Δεν νομίζω να μειωθεί ή να αυξηθεί η καταπίεση του κράτους ή να αυξηθούν τα ατομικά δικαιώματα με τον χωρισμό κράτους και εκκλησίας. Το πολύ πολύ να σταματήσουν οι αγιασμοί και η προσευχή στα σχολεία (μεγάλη υπόθεση). Όσο για τα δικαιώματα των πούστηδων (για το αν μπορούν ή όχι να παντρεύονται) τι πρεμούρα τους έχει πιάσει όλους τελευταία;
ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΕΝΩΣΗ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΕΧΕΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ; ΘΕΟΚΡΑΤΙΑ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΕΙΔΟΥΣ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ, ΚΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΜΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΜΟΝΑΧΑ ΓΝΩΣΗ ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΗ ΚΑΙ ΑΠ' ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΑΡΑΠΛΗΓΙΚΟ ΛΕΠΡΟ ΠΟΥΣΤΗ.

ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΚΑΤΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ, ΑΝΗΘΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΝΙΕΡΟΙ ΑΛΗΤΟΓΕΡΟΙ ΠΟΥ ΑΠ' ΤΗ ΜΙΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΧΡΙΣΤΟΠΑΝΑΓΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠ' ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΡΟΣΕΥΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΙΣΘΟΥΛΑΚΟ ΤΗΣ ΨΩΛΑΣ, ΚΑΤΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΕΣ ΚΩΛΟΓΡΗΕΣ ΜΕ ΛΑΜΠΑΔΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΠΑΤΑΝΕ ΣΑΝ ΜΠΙΚΟΥΙΝΟΙ ΜΕ ΤΑ ΕΝΔΟΣΑΡΚΑ ΜΑΞΙΛΑΡΙΑ ΣΤΑ ΠΛΕΥΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΚΑΙ ΕΝΤΡΥΦΟΥΝ ΣΤΑ ΚΑΜΠΑΛΙΣΤΙΚΑ ΕΣΩΤΕΡΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΑ ΜΑΤΘΑΙΟΝ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΘΕ ΠΑΣΧΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤ1 ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΙΡΙΑΛ, ΚΑΙ ΘΕΩΡΟΥΝ ΙΕΡΕΙΣ ΚΑΤΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΠ' ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΤΟΥΣ, ΕΦ' ΟΣΟΝ ΟΛΗ Η ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ Η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΕΡΩΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΕΝΑ ΟΡΘΑΝΟΙΧΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΘΕΟΛΟΓΙΚΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΚΑΙ ΕΣΩΤΕΡΟΥ ΔΙΑΦΩΤΙΣΜΟΥ ΔΙΝΕΙ ΕΛΠΙΔΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΤΥΧΟΥΣ, ΣΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΙΘΕΡΙΚΩΣ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΥΝΑΝΤΑΙ ΝΑ ΔΙΑΦΩΤΙΣΤΟΥΝ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΣ ΤΙΠΟΤΑ (ΚΑΙ ΚΑΤ' ΕΠΕΚΤΑΣΙΝ, ΟΥΤΕ ΥΛΙΚΩΣ). Α, ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΑΚΡΟΔΕΞΙΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΜΑΥΡΙΔΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΙ ΣΕΛΤΖΟΥΚΟΙ ΗΛΘΑΝ ΑΠ' ΤΟΝ ΣΕΙΡΙΟ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗΣ ΕΞΥΠΝΑΔΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΑΡΕΤΗΣ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΦΑΠΕΣ ΑΠ' ΟΛΑ ΤΑ ΓΕΙΤΟΝΙΚΑ ΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΑΔΙΚΟΥΝΤΑΙ ΚΙΟΛΑΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑ ΒΑΘΟΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΕΙΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ, ΑΣΧΕΤΩΣ ΑΝ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥΣ ΓΛΙΣΤΡΑΕΙ ΕΝΩ ΡΙΧΝΕΙ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ ΣΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ, ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΙΔΩΛΟ ΑΝΔΡΕΙΑΣ ΤΟΥΣ ΡΟΥΒΑΣ - ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ. ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΣΤΙΣ ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΑΣ ΕΝΑ ΠΡΑΜΑ.

ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΣΧΕΤΙΣΗ ΑΡΑΠΗΔΩΝ, ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΑΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΩΝ. ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΟΝΤΑ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΔΕΙΞΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΥΝΟΜΩΤΟΥΝ ΑΛΑΝΘΑΣΤΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΑΙΩΝΙΩΣ, ΠΡΙΝ ΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΚΑΝ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥΣ. ΚΑΤΙ ΠΟΥ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΕΑΝ ΗΤΑΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΠΑΛΙ ΟΙ ΣΥΝΟΜΩΤΕΣ ΤΟΥΣ ΘΑ ΗΣΑΝ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΩΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΣ ΑΝΩΤΕΡΟΙ ΤΟΥΣ.

ΕΠΟΜΕΝΩΣ, ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΜΑΖΙΚΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΩΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΜΑΖΑΝΘΡΩΠΩΝ-ΠΡΟΒΑΤΩΝ-ΕΛ ΟΜΟΥ ΜΕΤΑ ΤΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΔΟΥΣ ΚΑΙ ΟΣΩΝ ΦΕΡΟΥΝ ΑΝΤΙΡΡΗΣΗ (ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΠΕΜΠΤΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΕΘΝΟΚΑΘΑΡΣΕΩΣ, Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ) ΚΑΙ ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΣΕΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ, ΠΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΟΡΙΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΠΑΡΑΠΛΗΓΙΚΟΥΣ, ΖΑΒΟΥΣ, ΦΛΩΡΟΥΣ ΑΘΕΟΥΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΜΙΣΤΕΡ ΜΑΞ, ΑΛΛΑ ΑΠ' ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΠΡΩΤΟΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ, ΥΛΙΚΗ ΚΑΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΧΡΗΣΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΤΗΤΑ. ΤΙ ΠΙΟ ΛΟΓΙΚΟ ΑΠ' ΟΛΑ ΑΥΤΑ;

Α, ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ. ΠΡΟΣ ΤΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΤΙΚΙΝΗΤΡΩΝ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΠΡΑΞΗ ΣΥΜΦΕΡΟΥΣΑ ΚΑΙ ΕΘΝΟΛΟΓΙΚΩΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΩΣ; Η ΕΛΛΑΣ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΕΙΧΕ ΣΚΛΑΒΟΥΣ ΣΕ ΕΠΟΧΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΟΣ, ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΤΗΣ ΘΕΣΕΩΣ. ΤΙ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ, ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΜΕΡΙΕΣ; ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΕΓΗ, ΦΑΓΗΤΟ, ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΥΣΙΔΕΣ, Ή ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΓΟΙ, ΑΝΕΡΓΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΦΑΖΟΝΤΑΙ "ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ" ΓΙΑ ΜΙΣΟ ΕΥΡΩ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΕΥΟΥΝ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ; ΕΑΝ ΤΩΡΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ (ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΜΗ), ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΤΟΥΝΑΝΤΙΟΝ, ΘΑ ΜΕΙΩΘΟΥΝ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ. ΕΑΝ ΟΜΩΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΑΣΙΤΙΚΕΣ ΑΝΤΙΑΙΣΘΗΤΙΚΕΣ ΖΩΕΣ ΤΟΥΣ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΣΥΝΕΙΣΦΕΡΟΥΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΣ ΒΟΗΘΩΝΤΑΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΝΟΗΤΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ (ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΤΕΙ ΕΚΤΕΝΩΣ, ΒΕΒΑΙΩΣ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΑΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΛΑΤΩΝΙΚΟ ΚΛΙΣΣΕ ΤΩΝ "ΦΙΛΟΣΟΦΩΝ - ΑΡΧΟΝΤΩΝ").

ΑΥΤΑ. ΣΚΑΣ'ΤΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΡΑΒΑΤΕ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΤΣΟΥΓΚΡΑΝΕΣ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΩΝ ΜΑΝΝΑΔΩΝ ΣΑΣ ΠΡΙΝ Τ' ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΓΑΤΕΣ. ΠΑΩ ΝΑ ΣΑΣ ΓΡΑΨΩ ΤΟ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΛΕΓΑΜΕ.

53
Βόθρος / Re: ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ ΜΥΑΛΟΥ
« on: August 20, 2015, 09:24:35 pm »
ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΑΠ' ΤΟ ΠΡΩΙ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΚΑΤΕΛΗΞΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΛΩΣΣΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΤΗΝ ΙΛΙΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΔΥΣΣΕΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ. ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΤΙ ΣΤΡΑΒΩΣΕ ΜΕ ΤΙΣ ΑΜΦΕΤΑΜΙΝΕΣ.

Ά, ΚΑΙ ΟΙ ΓΑΜΙΟΛΗΔΕΣ ΣΥΜΠΙΕΣΜΕΝΟΙ ΟΦΘΑΛΜΟΙ ΤΩΝ ΜΑΝΝΑΔΩΝ ΣΑΣ ΕΡΥΟΝΤΑΙ, ΣΤΟΙΒΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΦΘΑΛΜΙΚΟΥΣ ΚΟΓΧΟΥΣ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΣΟΥΛΗΘΡΑ ΣΤΟ ΕΓΚΑΡΣΙΟ ΚΟΛΟΝ ΚΟΝΙΟΡΤΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΛΕΜΦΙΚΟΥΣ ΙΣΤΟΥΣ ΣΤΟ ΔΙΑΒΑ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΣΥΛΛΗΒΔΗΝ ΕΚΤΟΞΕΥΟΝΤΑΙ ΩΣ ΓΛΟΙΩΔΕΙΣ ΑΓΓΕΙΟΣΤΟΙΒΑΔΕΣ ΑΠ' ΤΟ ΟΡΘΟ ΤΟΥΣ ΜΕ ΩΘΗΣΗ ΑΠΟ ΚΡΑΝΙΟΘΕΝ ΓΑΣΤΡΟΚΙΝΗΤΗΡΙΑ ΨΩΛΟΠΥΡΑΥΛΟΣΦΆΛΙΑΡΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ.

54
Βόθρος / Re: ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ ΜΥΑΛΟΥ
« on: August 19, 2015, 10:16:40 pm »
Όχι θα αφήσω τις φωτογραφίες να μου ρίξει καμιά κατάρα ο κοντός να μην μου σηκώνεται μετά.
;D

55
Βόθρος / Re: ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ ΜΥΑΛΟΥ
« on: August 17, 2015, 07:46:02 pm »
από πότε ο Pulverem aka Δρακούλης Καλαποθαράκος αποκαλεί κάποιον με το όνομά του και όχι πούστη φακλάνα γαμιόλη κτλ? και στο καπάκι ατίθασα ρομαντικά τραγουδάκια? τέσσερις εκδοχές:

1) έχει φλωρέψει. δηλαδή δεν είναι πια θρασόπουστας ειναι μόνο πούστης.
2) το τορτελίνι είναι ο ευρύνομος aka Αντώνιος Λαζαράκος που δέχετε εξ απ ανέκαθεν σεξουαλική παρενόχληση απ τον Δρακούλη μας.
3) τη πέφτει στο τορτελίνι που είναι τραβέλι
4) είναι λεσβία και τη πέφτει στο τορτελίνι που είναι η γκοθού μουνάρα (σύμφωνα με τα τραγούδια που βάζει) Ιεζάβελ aka αρχιρουφιάνα aka Νεφέλη Ξαρχάκου

θα έβαζα και φωτογραφίες αλλά θα μου τις σβήσει ο χίτης το γιουσουφάκι.
ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΑΜΙΟΛΟΚΑΡΙΟΛΗ ΘΑ ΣΟΥ ΣΒΗΣΩ ΤΙΣ ΓΑΜΩΣΑΡΚΕΣ ΑΠ' ΤΟ ΠΟΥΣΤΗ ΣΚΕΛΕΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΛΟΥΡΙΑ.

Pages: [1] 2 3 ... 19

Powered by EzPortal