Modify Profile

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - Pulverem

Pages: [1] 2 3 ... 16
1
Παίζει πολύ θέμα αξιοπιστίας, βέβαια. Θέλει να χτίσεις το μαγαζί σου στην εμπιστοσύνη του πελάτη-πρέζακα...
ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΝΤΗΛΕΡΣ ΠΟΥ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΟΥΣ. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΠΟΤΑ ΒΑΠΟΡΑΚΙΑ ΝΤΑΦΟΥ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΕΡΗΤΙΚΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ. ΚΑΙ ΑΝ...

2
Μεταξύ χωρών της ΕΕ δεν τα ελέγχει κανένας είχα ακούσει για έναν αράπη που πέρναγε πλαστά διαβατήρια και δεν τον πήρε κανένας πρέφα μέχρι που του άνοιξε ο φάκελος στο ταχυδρομείο και πέσαν κάτω τα διαβατήρια. Γενικά πάντως την παθαίνει ο παραλήπτης όχι ο αποστολέας που μπορεί στην τελική να βάλει ότι πούτσο όνομα και διεύθυνση και να το στείλει.
ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΣΕ ΚΑΡΦΩΣΕΙ Ο ΠΑΡΑΛΗΠΤΗΣ...;

3
Συνήθως τα δέματα μέσω ταχυδρομείου δεν τα ελέγχει κανένας ειδικά αν είναι μέσω ΕΕ δεν περνάνε ούτε τελωνείο.
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΗΡΙΧΘΟΥΜΕ ΣΤΟ "ΣΥΝΗΘΩΣ".

Υ.Γ. ΕΣΥ ΠΟΥΣΤΗ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΕΣ.

4
Το TOR είναι πρωτόκολλο διαδικτυακό, στο οποίο δε φαίνεται η τοποθεσία σου (φαίνεται μία άσχετη). Χρησιμοποιείται από πολλούς διεστραμμένους, αλλά και από έντιμους οικογενειάρχες νοικοκύρηδες μεροκαματιάρηδες ντίλερς, πρεζάκια και αγνούς επαναστάτες cyberpunks (αναρχικούς του διαδικτύου). Πρέπει να ενημερωθείς αν θες να κάνεις σωστή μπίζνα, γιατί ο ανταγωνισμός είναι σκληρός. Πλέον σου έρχονται με ντιλίβερι από το εξωτερικό. Θα σας πάρουν τις δουλειές οι Κινέζοι.
ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΤΕΛΙΒΕΡΙ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ; ΠΏΣ ΠΑΝΕ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΑ; ΚΑΙ ΠΕΣ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΠΏΣ ΕΛΙΣΣΕΣΑΙ ΑΠΟ 'ΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ; ΦΕΡ' ΕΙΠΕΙΝ, ΩΣ ΕΙΘΙΣΤΑΙ, ΕΑΝ Ο ΑΛΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΣΟΥ ΑΝΑΤΙΘΕΤΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΡΓΟ ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΠΑΣΤΡΕΨΕΙΣ. ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΡΚΕΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΙΜΑ, ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ. Ε, ΚΑΙ Σ' ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ, ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΓΙΑ ΜΠΟΥΖΟΥΡΙΑΣΜΑ.

ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΝΩΝΥΜΑ ΠΑΝΤΩΣ ΘΑ ΤΟ 'ΒΡΙΣΚΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΕ ΧΑΛΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΚΑΝΑ ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΣΤΑ ΕΣΟΔΑ ΜΟΥ. ΟΧΙ ΟΤΙ ΘΕΩΡΗΤΙΚΩΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΗΣ. ΑΛΛΑ ΕΜΠΡΑΚΤΩΣ ΕΙΜΑΙ, ΟΠΩΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΚΑΘΕ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ, ΠΏΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ...


Τα XANAX πώς και τα αποφεύγεις; Έχει διαφορά το στερητικό τους σε σύγκριση με τις υπόλοιπες βενζοδιαζεπίνες;
ΔΕΝ ΤΑ 'ΧΩ ΠΑΡΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΩ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΕΡΗΤΙΚΟ, ΓΙΑΤΙ ΔΥΟ - ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΠΗΡΑ ΜΕ 'ΡΙΞΑΝ ΚΑΙ ΜΟΥ ΧΑΛΑΣΑΝ ΤΗΝ ΜΑΣΤΟΥΡΑ ΤΗΣ ΑΜΦΕΤΑΜΙΝΗΣ, ΟΠΟΤΕ ΜΑΛΛΟΝ ΕΝ ΓΕΝΙΚΑΙΣ ΓΡΑΜΜΑΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΑΠ' ΤΑ ΑΛΛΑ Ή ΕΧΟΥΝ ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΗ ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ.

5
ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ ΕΓΩ


ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΕΣΥΕΤΣΙ ΠΡΟΦΗΤΕΥΩ ΕΓΩ


ΕΤΣΙ ΠΡΟΦΗΤΕΥΕΙΣ ΕΣΥ

6
Μαρτύρα. Με τόσους που έχω δεν ξέρω σε ποιον αναφέρεσαι.
ΤΣΟΥ. ΜΠΛΟΦΑΡΑ.

Μαλακίες. Το valium και αυτά που κοιμίζουν δεν είναι για σχιζοφρενείς. Ξέρουμε  κανένα site στο TOR ειδικό για Ελλάδα επί του θέματος;
ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΜΕΝΕΙΣ; ΤΙ ΣΤΟ ΨΩΛΊ; ΤΑ VALIUM ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ STEDON. ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΟΥΝ Σ' ΑΥΤΑ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΩ ΚΑΙ 'ΓΩ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΒΕΝΖΟΔΙΑΖΕΠΙΝΕΣ (TAVOR, LEXOTANIL... ΟΧΙ XANAX ΟΜΩΣ) ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΥΝΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΝΕΥΡΙΚΟΤΗΤΑ ΑΠ' ΤΙΣ ΑΜΦΕΤΑΜΙΝΕΣ. Η ΜΑΝΝΑ ΜΟΥ ΠΑΝΤΩΣ ΜΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ETIAPIN ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΨΥΧΩΣΙΚΑ (ΗΤΟΙ, ΑΝΤΙΣΧΙΖΟΦΡΕΝΙΚΑ). ΔΕΝ ΤΗΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΥΠΝΩΤΙΚΑ (STILNOX, IMOVANE ΚΤΛ.) ΠΟΥ ΕΓΩ ΠΑΙΡΝΩ ΜΕ ΤΙΣ ΧΟΥΦΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΑΙΝΟΜΑΙ ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΦΥΓΕΙ Η ΕΠΗΡΕΙΑ ΤΩΝ ΑΜΦΕΤΑΜΙΝΩΝ.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ "TOR";


Ποια γλωσσικά λάθη;

Εν πάσει περιπτώσει

με την Άρτεμη


7
ΨΩΛΕΣ. ΤΗΝ ΑΝΩΜΑΛΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΟΛΕΣ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΣΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΝΕΤΕ ΚΡΑ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ.

8
Αυτό είναι κακό τώρα;
ΤΣΟΥ. ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΩΣ ΠΑΝΤΩΣ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ ΑΠ' ΤΗΝ ΑΛΛΗ.

9
ΕΤΣΙ ΠΟΥΛΑΩ ΜΟΥΡΗ ΕΓΩ


ΕΤΣΙ ΠΟΥΛΑΣ ΕΣΥΕΤΣΙ ΤΟ ΠΑΙΖΩ ΜΑΓΚΑΣ ΕΓΩ


ΕΤΣΙ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΑΓΚΑΣ ΕΣΥΕΤΣΙ ΧΤΕΝΙΖΟΜΑΙ ΕΓΩ


ΕΤΣΙ ΧΤΕΝΙΖΕΣΑΙ ΕΣΥ

10
ΕΤΣΙ ΜΑΣΤΟΥΡΩΝΩ ΕΓΩ


ΕΤΣΙ ΜΑΣΤΟΥΡΩΝΕΙΣ ΕΣΥΕΤΣΙ ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΙ ΕΓΩ


ΕΤΣΙ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣΑΙ ΕΣΥΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΜΟΥ


ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΜΟΥ


ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ

11
Όλα τα παραπάνω ισχύουν για μένα. Έχω να βγω από το σπίτι ένα πεντάμηνο, μπάνιο κάνω μία φορά το μήνα και μόνο για να καλέσω πουτάνες.
ΚΑΝΕΙΣ ΜΠΑΝΙΟ ΠΡΙΝ ΒΔΕΛΥΧΘΗΣ ΠΕΡΕΤΑΙΡΩ; ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΤΣΟΥΛΙΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΜΑΛΑΡΙΑ ΚΑΙ ΑΠ' Ο,ΤΙ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙΣ ΕΧΕΙΣ ΗΔΗ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΠΑΝΟΥΚΛΑ ΚΑΡΚΙΝΟ.

Τείνω να έχω το χέρι μου στο πέος μου ενώ διαβάζω τα γραπτά συγκεκριμένων (ειδικά όσων με κράζουν) και φαντασιώνομαι πολύ διεστραμμένες καταστάσεις παράλληλα.
ID EST...; ΔΩΣΕ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ ΑΛΛΙΩΣ ΜΑΡΤΥΡΩ ΤΟΝ ΑΛΗΘΙΝΟ ΣΟΥ ΚΛΩΝΟ ΠΟΥ ΑΠ' Ο,ΤΙ ΒΛΕΠΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΥΔΕ.

Επιβεβαιώνω ότι πάσχω και ότι βρίσκομαι υπό ψυχιατρική παρακολούθηση, αλλά δυστυχώς η αγωγή μου (η φαρμακευτική) με καθιστά απολύτως απαθή σε οποιονδήποτε γράφει με greeklish. Θα ήθελα βόλεμα με αμφεταμίνες, αλλά δυστυχώς θα πρέπει να τη βγάλουμε με αντισχιζοφρενικά και βενζοδιαζεπίνες...
Ε, ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΙΤΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ. ΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΜΠΙΝΕΔΕΣ ΧΩΡΙΣ ΚΟΝΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΦΥΤΑ ΜΕ ΚΑΤΑΠΡΑΫΝΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΥΛΟΧΑΠΑ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΣΕ ΤΥΠΑΔΕΣ ΣΑΝ ΕΜΕΝΑ ΑΣΧΕΤΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΟΣ. ΠΑΡΕΜΠΙΠΤΟΝΤΩΣ, ΑΝΤΙΣΧΙΖΟΦΡΕΝΙΚΑ ΜΟΥ ΖΗΤΑΕΙ Η ΜΑΝΝΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ.

Α, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΟΜΙΜΑ ΑΜΦΕΤΑΜΙΝΟΥΧΑ (VYVANSE, DEXEDRINE, ADDERALL ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ). ΤΑ RITALIN ΚΑΙ ΤΑ CONCERTA ΕΧΟΥΝ ΜΕΘΥΛΦΕΝΙΔΑΤΗ, ΟΧΙ ΑΜΦΕΤΑΜΙΝΗ.

Υ.Γ. ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΡΟΣΕΞΕΙ ΠΟΣΑ ΓΛΩΣΣΙΚΑ ΛΑΘΗ ΚΑΝΕΙΣ.

12
ΕΑΝ ΜΟΥ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΠΑΙΤΩ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΝΟΙΞΕΙ ΣΤΑ ΓΑΜΩΣΤΟΜΑΧΑ ΤΟΥ ΧΙΤΗ ΠΟΥ ΧΩΡΑΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.

ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΚΤΟΣ ΛΙΣΤΑΣ.

ΕΓΩ ΨΗΦΙΣΑ ΤΟΝ MISTER MAX ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΨΩΡΙΑΣΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΟΣ.

13
Βόθρος / Re: ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ ΜΥΑΛΟΥ
« on: March 01, 2015, 03:02:33 am »
ΗΘΕΛΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΝΑ ΜΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΣΕ ΚΑΤΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ (LOL). ΤΟ ΣΧΕΔΙΑΖΑΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΟΣ ΚΑΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΜΕ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΟΥΝ. ΚΑΙ ΜΟΥ 'ΧΕ ΚΡΥΨΕΙ ΤΗΝ ΣΚΟΝΗ Η ΜΑΝΝΑ ΜΟΥ, ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΜΕΙΩΣΕΙ ΤΟΝ ΘΕΟΛΟΓΙΚΟ ΟΙΣΤΡΟ ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΜΕΙΩΣΕΙ ΤΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ.

ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΝΩ, "ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΜΑΣΤΟΥΡΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΠΑΩ ΠΟΥΘΕΝΑ." ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ, "ΠΟΙΑ ΜΑΣΤΟΥΡΑ ΣΟΥ, ΡΕ ΣΑΦΡΑΚΙΑΣΜΕΝΟ; ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΑΜΦΕΤΑΜΙΝΕΣ ΚΑΙ ΓΙΝΕΣΑΙ ΜΙΑ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑΤΙΚΗ ΨΩΝΑΡΑ." ΜΕ ΕΙΠΕ ΚΑΙ "ΦΡΙΚΙΟ" ΚΑΙ "ΑΡΣΕΝΙΚΟΘΗΛΥΚΟ" ΚΑΙ "ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟ ΠΡΕΖΑΚΙ", ΚΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΜΕ ΕΙΠΕ "ΚΟΙΝΩΝΙΟΠΑΘΕΣ ΚΩΛΟΠΑΙΔΟ", ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΤΟ ΧΩΝΕΨΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΩ ΚΑΙ ΜΟΥ 'ΔΩΣΑΝ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΚΟΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΛΟΥΚΕΤΑ ΣΤΑ ΣΥΡΤΑΡΙΑ ΤΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ (ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΦΑΖΩ ΜΕ ΤΑ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΑ). ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΣΕ ΟΥΔΕΤΕΡΟ ΓΕΝΟΣ.

ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΟΠΟΤΕ ΚΟΥΜΠΩΝΟΜΑΙ ΚΑΙ ΜΠΡΙΖΩΝΩ ΚΑΛΑ Ή ΧΟΡΟΠΗΔΑΩ ΣΤΟ ΚΡΕΒΒΑΤΙ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΣ ΜΕΤΑΛ ΚΑΙ ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΟΥ ΑΡΘΡΟ, Ή ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΘΕΟΛΟΓΙΑ, Ή ΣΚΟΤΩΝΩ, Ή ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΓΑΜΑΤΟΣ ΕΙΜΑΙ, Ή ΣΧΕΔΙΑΖΩ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. ΟΠΟΤΕ, ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΥΛΩΝΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΩ ΚΑΛΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΩ, Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΒΙΟΜΗΧΑΝΟΣ ΘΑ ΚΑΤΕΛΗΓΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ (ΠΡΙΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΠΟΙΗΘΕΙ), ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΜΟΥ ΠΑΤΑΓΑΝ TRANQUILIZER.Υ.Γ. Δεν είμαι χοντρός εσύ είσαι χτικιάρης.
ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΙΔΑ. ΕΙΣΑΙ ΧΟΝΤΡΟΣ, ΠΑΡ' ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΙΑ, ΚΑΙ ΜΑΣΑΜΠΟΥΚΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΙΧΑΜΕΝΑ ΓΥΦΤΙΚΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΜΕ ΤΖΑΤΖΙΚΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΓΑΣΤΡΙΤΙΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΞΕΛΙΧΘΗ ΣΕ ΚΑΡΚΙΝΟ ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΣ, ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΟΤΑΝ ΠΙΝΕΙΣ ΣΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ Η ΒΟΟΕΙΔΗΣ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΞΕΡΝΑΣ ΟΛΑ ΣΕ ΒΑΘΜΟ ΠΟΥ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΣΕ ΜΠΟΥΖΟΥΡΙΑΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΜΠΑΤΣΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΟΒΕΙ (ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ) ΘΑ ΣΕ ΚΕΡΑΣΟΥΝ ΟΥΙΣΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΦΟΡΤΩΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΕΞΙΧΝΙΑΣΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ, ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΠΑΙΡΝΕΣ ΑΜΦΕΤΑΜΙΝΕΣ ΘΑ ΧΑΛΙΟΣΟΥΝ ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΣΟΥ ΑΛΛΟΙΩΝΑΝ ΤΗΝ ΓΕΥΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΣΟΥΝ ΣΤΟ ΜΠΟΥΚΩΜΑ.

ΟΣΟ ΓΙΑ 'ΜΕΝΑ, ΕΧΩ ΛΙΓΟ ΣΩΜΑΤΟΤΥΠΟ ΜΠΙΜΠΟ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΙΕΖΑΒΕΛ ΦΕΡ' ΕΙΠΕΙΝ ΠΟΥ 'ΧΕΙ ΙΔΙΟ ΣΩΜΑΤΟΤΥΠΟ ΣΥΝ ΔΕΚΑ ΚΙΛΑ ΒΥΖΙΑ ΤΗΝ ΠΝΙΓΩ ΑΝΕΤΑ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ.

14
Βόθρος / Re: ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ ΜΥΑΛΟΥ
« on: February 27, 2015, 07:31:10 pm »
AMPHETAMINE OVERDOSE ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΣΤΟ ΚΡΕΒΒΑΤΙ, ΓΑΜΙΟΛΙΑ. IHR WOLLT DOCH AUCH DAS BLUT VOM DEGEN LECKEN?

https://www.youtube.com/watch?v=VISKndX1XfE

15
Βόθρος / Re: ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ ΜΥΑΛΟΥ
« on: February 25, 2015, 02:59:02 pm »
ΧΑΧΑ, Η ΘΟΥΛΣΑ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑ, ΤΗΝ ΓΥΡΙΣΕ ΑΝΑΠΟΔΑ ΚΑΙ ΖΩΓΡΑΦΙΣΕ ΜΙΑ ΣΤΡΑΒΗ ΤΡΙΑΙΝΑ ΜΕ ΜΑΡΚΑΔΟΡΑΚΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΒΑΛΕ ΚΑΙ ΛΟΓΚΟ ΣΤΟ ΓΑΜΩΣΕΛΙΔΟ ΤΟΥ:


16
Βόθρος / Re: ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ ΜΥΑΛΟΥ
« on: February 24, 2015, 11:25:40 pm »
ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΣΤ...

17
Βόθρος / Re: ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ ΜΥΑΛΟΥ
« on: February 24, 2015, 01:56:57 am »


ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΥΙΣΚΙ ΔΕΝ ΖΑΛΙΖΕΣΑΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΘΥΣΕΙΣ. ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ, ΦΩΤΑΡΑ, ΠΟΥ ΓΙΝΕΣΑΙ ΜΑΛΑΚΟΜΑΛΑΚΑΣ ΟΤΑΝ ΜΕΘΑΣ. ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ ΣΕ ΜΠΡΙΖΩΣΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΚΑΛΟ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ.

18
Στον κόσμο του μαξ ίσως. Στον δικό μου θα πρέπει να περάσεις ένα μικρό στρατό ενόπλων για να φτάσεις στο στόχο, που και αυτός θα είναι οπλισμένος μέχρι τα δόντια (ελεύθερη οπλοκατοχή).
ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΧΑΛΑΕΙ, ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΜΑΘΩ ΚΑΙ KICKBOXING ΝΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΩ K.O. ΓΙΑ ΤΡΙΑΝΤΑΤΕΣΣΕΡΙΣ ΠΟΥΣΤΟΣΠΟΝΔΥΛΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΥ ΒΑΛΣΑΜΩΣΩ ΕΚΕΙ ΠΕΡΑ.

19
θα θέλω να αποσαφηνήσω πως οι αναρχικοί δεν είμαστε ενάντια στην εμπορική δραστηριότητα αυτη καθ εαυτη αλλά στην μορφή της κατα την οποία αναπαράγεται το εξουσιαστικο σύστημα και μεταφέρεται πλουτος απο τους πολλους στους λίγους. Η σημερινή μορφη του εμπορίου είναι απαράδεκτη στο συνολο της, αυτό ομως δεν σημαίνει οτι οταν ερθουμε εμεις στα πραγματα δεν θα υπάρχει εμπόριο, θα υπάρχει αλλά με διαφορετικούς, δικαιους, ορους.
ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ 'ΡΘΩ ΕΛΕΥΘΕΡΑ, ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΥΣ ΧΟΜΜΙΖ ΝΑ ΣΟΥ ΚΟΤΣΑΡΩ ΠΙΝΕΖΕΣ ΣΤΟΥΣ ΣΠΟΝΔΥΛΟΥΣ ΝΑ ΧΟΡΟΠΗΔΑΝΕ ΠΑΝΩ ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΑΚΑΘΑΡΤΑ - ΒΑΤΡΑΧΙΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΜΠΛΟΥΜ ΣΤΙΣ ΚΩΛΟΣΑΡΚΕΣ ΣΟΥ;

ΝΑ... ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΓΥΡΙΣΤΑ ΣΟΥΒΛΙΑ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΣΦΗΝΩΜΕΝΑ ΣΤΙΣ ΓΑΜΩΚΛΕΙΔΩΣΕΙΣ ΣΟΥ.20
Βόθρος / Re: ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ ΜΥΑΛΟΥ
« on: February 22, 2015, 11:38:27 pm »


https://www.youtube.com/watch?v=q8GAZpvbwNo

TURNING, IT'S MOVING, ESCAPING RIGHT THROUGH ME.
I CARE NOT, I BLEED NOT, FOR YOU I BELIEVE NOT.
I PLAY DEAD...

21
Δεν έπιασες ουτε τον λιγοντα ΟΦΑ παϊτερικέ Πουλβερεμ. Θα προσπαθησω να στο εξηγησω, αν και δεν εχω ψηλες προσδοκίες. Με την αστυνομία εχουμε προβλημα και δεν τους αποδεχόμαστε, όχι γιατι ειναι διεφθαρμενοι ή κακοι ανθρωποι, αλλά γιατι ειναι το βίαιο εργαλίο του κρατους. Είναι η υποσχεση για τιμωρια απο την αστυνομία που νομιμοποιεί το κρατος και πειθει τους πολλους στο να το αποδεκτούνε. Το κρατος τωρα, είναι μια σκέτη μαφία, γκάγκστερικά παρασιτα στο σβέρκο της κοινωνίας, όπως είναι κάθε εξουσία άλλωστε.
ΖΤΟ ΜΠΟΥΤΖΟ Μ ΑΥΤΑ. ΠΑΝΤΩΣ ΑΠΟΡΩ, ΡΕ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΣΙΧΑΜΑ, ΜΕ ΤΙ ΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΑΝΕΣ ΟΤΙ ΕΠΡΟΚΕΙΤΟ ΠΟΤΕ Ν' ΑΠΟΚΑΛΕΣΩ ΣΥΜΠΑΘΗ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΜΠΑΣΚΙΝΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΙ Ή ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ (ΚΑΙ VICE VERSA, ΦΥΣΙΚΑ). ΕΓΩ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ ΑΠΗΝΤΗΣΑ.

22
ΠΟΥΤΣΑ ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΟΡΓΑΝΟ ΤΩΝ ΚΟΡΠΟΡΑΤΙΣΤΩΝ. ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΥΣ ΤΥΡΑΝΟΚΤΟΝΟΥΣ. ΚΑΘΕ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΤΣΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΙΔΙΑ ΔΑΠΑΝΗ. Ο ΜΠΑΤΣΟΣ ΘΑ ΣΥΛΛΑΒΕΙ ΜΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΕΖΕΜΠΟΡΟΥΣ (ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΜΠΟΡΕΥΟΝΤΑΙ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ), ΠΡΕΖΑΚΗΔΕΣ, ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΤΑΗΛΙΚΙ ΩΣ ΤΡΟΧΑΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΟΥ.
ΠΑΝΤΩΣ, ΣΥΜΠΑΘΕΣ ΝΕΟΠΛΟΥΤΕ ΜΑΣΟΝΕ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΩΣ ΜΙΛΩΝΤΑΣ, ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΜΑΣ, ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ, ΜΙΑ ΑΜΕΡΟΛΗΠΤΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΛΙΓΟ - ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΜΕ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΦΤΩΧΟΜΠΙΝΕΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ. ΜΙΑ ΑΜΕΡΟΛΗΠΤΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΘΑ ΚΥΝΗΓΟΥΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΟΜΟΙΩΣ. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΔΙΕΠΕΤΑΙ ΑΠΟ ΗΘΙΚΕΣ ΦΛΩΡΙΕΣ ΤΟΥ ΣΤΥΛ, "ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ." Η ΝΟΜΟΛΑΓΝΕΙΑ ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΑΛΛΑ ΤΥΠΙΚΟΤΗΤΟΣ.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΔΙΩΚΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΕΖΕΜΠΟΡΟΙ, ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΩΣ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΜΕΙΩΝΕΤΑΙ Ο ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΟΙΟΥΤΟΤΡΟΠΩΣ ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ Η ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ. Ο ΑΛΒΑΝΟΣ ΜΙΚΡΟΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΚΛΕΦΤΗΣ ΜΗΧΑΝΩΝ ΘΑ ΦΑΕΙ ΤΡΙΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΣΠΡΩΞΙΜΟ ΜΙΣΟΥ ΓΡΑΜΜΑΡΙΟΥ, ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΠΟΡΑΚΙ ΣΑΤΑΝΟΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΑΜΑ ΤΟΥ Θ' ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΜΕ ΤΡΙΜΜΕΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΘΛΙΠΤΙΚΑ ΑΜΑ ΤΗ ΣΥΛΛΗΨΕΙ ΤΟΥ ΛΟΓΩ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΕΩΝ.

ΑΠ' ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΔΕ, Η ΑΙΣΧΡΗ ΔΙΩΞΗ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΣΑΤΑΝΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ, ΝΑΙ ΜΕΝ ΜΑΣ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΚΦΡΑΣΗ, ΑΛΛΑ ΠΑΡ' ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΣ ΩΦΕΛΕΙ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΑ COVENS, ΜΟΝΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΣ ΜΠΟΥΖΟΥΡΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΛΕΝΕ, "ΝΑ, ΟΡΙΣΤΕ, ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ ΑΠΟ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ. ΠΟΣΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΙΑ;" ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΤΟ ΣΚΑΨΙΜΟ, ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΜΕΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣΤΟΥΡΩΣΟΥΜΕ ΑΓΡΙΑ ΚΑΜΜΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ Ν' ΑΝΑΛΥΟΥΜΕ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΠΟΎ ΗΜΑΣΤΑΝ ΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΑΜΕ.

23
Βόθρος / Re: ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ ΜΥΑΛΟΥ
« on: February 22, 2015, 12:19:55 pm »
το μόνο σατανικό πραγμα που κάνεις είναι ότι καταναλώνεις οξυγόνο άδικα.
ΕΡΧΟΜΑΙ ΤΑΧΥ, ΠΟΥΤΣΟΧΤΥΠΟΣΥΜΠΙΕΣΜΕΝΟ ΕΚΤΡΩΜΑ.

24
Βόθρος / Re: ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ ΜΥΑΛΟΥ
« on: February 22, 2015, 01:26:58 am »
Σιγά ρε μαλάκα έφαγα ένα I και το κάνεις θέμα, το μόνο album που δούλεψαν παρέα Vikernes και Euronymous προφανώς είναι η κορυφή στο black metal που ούτε σε 100 χρόνια δεν θα φτάσουν τα ποζέρια που απαρτίζουν σήμερα την αγαπημένη μας μουσική σκηνή. Μετά το dom sathanas το χάος! Βασικά και οι Mayhem μέχρι το dom sathanas άξιζαν μετά φλώρεψαν και κάναν μουσική εμπορίου σαν του άλλους blackάδες π.χ. οι Marduk είναι δικοί μας αλλά ποτέ δεν φτάσαν αυτό το επίπεδο.
ΟΙ MARDUK ΚΑΤΙ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ARIOCH ΤΩΝ FUNERAL MIST, ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΦΛΩΡΕΨΕ ΚΑΙ ΤΟ 'ΡΙΞΕ ΣΤΟΝ ΝΑΖΙΣΜΟ. ΓΕΝΙΚΩΣ, ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΑΡΕΚΚΛΙΝΟΥΝ ΑΠ' ΤΟ ΦΑΝΑΤΙΚΟ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΖΕΡΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΥΣΤΟΦΕΡΝΟΥΝ. ΟΛΟΙ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΩΣ ΑΓΡΙΟΙ ΔΙΑΒΟΛΟΛΑΤΡΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΦΛΩΡΙΕΣ ΓΙΑ ΔΑΣΗ ΚΑΙ ΟΥΡΑΝΙΑ ΤΟΞΑ ΟΠΩΣ Ο ΠΟΖΕΡΟΡΕΖΙΛΗΣ Ο VIKERNES.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ DE MYSTERIIS DOM SATHANAS, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ Ο EURONYMOUS ΤΟ 'ΒΓΑΛΕ ΟΤΑΝ ΠΗΡΕ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟ, ΕΝ ΑΝΤΙΘΕΣΕΙ ΜΕ ΠΙΟ ΠΑΛΙΑ ΠΟΥ ΑΠΛΩΣ ΦΟΡΟΥΣΕ ΤΟ "ΠΡΟΣΩΠΕΙΟ" ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΛΑΤΡΗ ΜΕ DEATH METAL ΣΤΙΧΟΥΡΓΙΚΗ.


https://www.youtube.com/watch?v=ZXpceSrHlZY

Bleed down to the ****ing core
You're going down for ****ing more
Screw your slimy guts
Driving me ****ing nuts !

Chainsaw in my bleeding hands
As I start to cut you in two
Your guts are steaming out
And I just love the sight !

Maggots crawling in her ****
I just love to lick that ****
Bury you in a slimy grave
You will rot forever there!

Αυτό που συνέβει μαζί σου, έγινε επειδή είσαι ΟΦΑ. Τα επιχειρήματα της κάθε ιδεολογιας είναι απλά προπαγανδιστικά όπλα, το αν εισαι αναρχικος ή φασιστας δεν εξαρτάται απο τα επιχειρήματα που άκουσες, εξαρτάται από το τι νοιώθεις και ποια τα ιδανικά σου. Δεν υπάρχει σωστό ή λάθος σε αυτά. Τα επιχειρήματα είναι απλά οπλα για να μειώνουμε την επιρροή των αντιπάλων στην μάζα των απολίτικων αφενώς, και αφεταίρου μεσα σε ένα διαλογο με επιχειρήματα πρεπει να προσπαθούμε να επιρρεάζουμε νεαρούς/νεαρες που διαμορφώνουν το αξιακό τους σύστημα.

Αρα είναι λογικό ο καθε πολεμιστής να ξέρει τον αντιπαλο του όσο πιο καλά γίνεται.
ΚΑΛΑ, ΤΖΙ ΑΪ ΤΖΟ, ΜΗΝ ΕΞΑΠΤΕΣΑΙ, ΘΑ ΤΡΟΜΑΞΟΥΝ ΟΙ ΨΙΡΕΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΜΑΣΤΙΖΟΥΝ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ 'ΧΕΙΣ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΜΙΛΑΣ.

Σιγα σιγα θα ξεκινήσω να πιστεύω ότι είσαι πράγματι ο φωτης αφου και εκεινος ειναι πλουσιος βολεμενος αριστερος που με ποπκορν βλέπει τα τεκτενόμενα στο ελλαδισταν και προσπαθει που και που να παίξει, έτσι για την πλάκα του.
ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΕΠΙΛΗΨΙΜΑ;

25
Βόθρος / Re: ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ ΜΥΑΛΟΥ
« on: February 22, 2015, 12:46:02 am »
ΚΥΡ ΦΩΤΗΣ-ΟΥΙΣΚ-ΚΑΙ MAYHEM ΝΤΙΣΚ ΜΟΥΝΟΣΚΥΛΟ NARGAROTH! Κι εγώ είμαι original black μεταλάς της δεκαετίας του '90 αλλά όταν μιλάει ο κυρ-φώτης σκύβω το κεφάλι και ακούω γιατί ως γνωστόν η κορύφωση του Black Metal ήταν το De Mysteris dom Sathanas είτε μας αρέσει είτε όχι.
ΚΑΛΑ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟ DE MYSTERI.I.S DOM SATHANAS ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ, ΑΣΧΕΤΩΣ ΠΟΥ ΕΣΥ, ΧΟΝΤΡΟΧΙΤΗ "ΟΥΤΙΣ ΜΕ ΚΤΕΙΝΕΙ", ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΟΥΤΕ ΠΏΣ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΚΟΣΙ ΚΙΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΣΩΣΤΟΣ BLACK ΜΕΤΑΛΑΣ. ΜΟΥ ΘΕΣ ΚΑΙ ΟΥΙΣΚΙ, ΜΩΡΗ ΦΑΚΛΑΝΑ, ΝΑ ΧΟΝΤΡΥΝΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.

26
Βόθρος / Re: ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ ΜΥΑΛΟΥ
« on: February 22, 2015, 12:14:49 am »

ΜΑΓΚΙΚΟ RAW BLACK METAL ΕΙΝΑΙ ΟΙ BEHEXEN, ΟΧΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΦΛΩΡΟΚΟΥΑΡΤΕΤΟ ΜΕ ΜΟΥΣΙΚΟΥΛΕΣ ΛΥΡΙΚΗΣ. ΟΙ BEHEXEN ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ BLACK METAL Ο,ΤΙ Ο OL' DIRTY BASTARD ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΕΣΟΧΡΩΜΟΥΣ. ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΥΛΕΣ ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΣΚΑΜΕ AMPHETAMINE OVERDOSE (ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΨΩΛΑΡΑΔΕΣ) ΚΑΙ ΟΧΙ ΩΣ ΝΗΦΑΛΙΑ ΠΟΥΣΤΑΡΙΑ, ΠΟΥ 'ΝΑΙ ΟΛΑ Τ' ΑΝΘΡΩΠΑΡΙΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΑ ΠΟΖΕΡΙΑ ΣΑΝ ΕΣΑΣ. ΠΕΣ ΤΟΥ ΦΩΤΑΚΗ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΑΠΟ BLACK METAL ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΣΑΝ ΝΑ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ BEATLES ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΝΕ ΟΙ ORIGINAL ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΟΙ METALHEADS Ν' ΑΚΟΥΕΙ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΟΚΟ ΜΗΝ ΤΟΥ ΧΑΛΑΣΕΙ Η ΧΩΡΙΣΤΡΑ. ΓΚΕ ΓΚΕ, ΦΛΩΡΑΚΟ;

όχι, απλά πρέπει να έχεις στο μυαλό σου όλες τις εξηγήσεις και τα επιχειρήματα που πιθανόν να σου φέρει ο αντίπαλος. Και όταν δεν τα φέρνει, πρέπει να του λές τα επιχειρήματα του, γιατί μονο έτσι θα βελτιωσεις τα δικά σου.

ΔΗΛΑΔΗ ΩΣ ΑΝΑΡΧΙΣΤΕΣ ΠΑΤΕ ΣΤΡΑΤΟ, ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ ΑΝΑ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ, ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΘΕΩΡΗΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ, ΚΑΝΕΤΕ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΏΣ ΝΑ ΦΕΡΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΣΥΝΕΠΗΣ ΣΕΞΙΣΤΗΣ / ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ, ΚΑΙ ΤΙΘΕΤΕ ΠΡΟΤΥΠΑ ΣΩΣΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ ΜΕ ΕΘΝΟΦΥΛΕΤΙΚΕΣ ΠΡΟΓΟΝΟΛΑΤΡΙΚΕΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΥΛ "ΑΡΧΑΙΑ ΚΥΠΡΙΑ".

ΚΑΓΩ ΠΡΙΝ ΤΕΣΣΕΡΑ - ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟ 'ΠΑΙΖΑ ΚΑΙ ΕΜΠΑΙΝΑ ΣΕ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΑ ΦΛΩΡΟΥΜ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΕΩ ΝΑ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΠΙΟ ΜΑΓΚΙΚΑ, ΠΙΟ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ, ΠΙΟ ΣΕΞΙΣΤΙΚΑ, ΠΙΟ ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΙΚΑ, ΠΙΟ ΦΑΝΑΤΙΚΑ, ΠΙΟ ΘΡΗΣΚΕΥΟΜΕΝΑ, ΠΙΟ ΑΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΚΑΙ ΟΥΤΩ ΚΑΘΕΞΗΣ. ΑΡΑ, ΣΕ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ ΕΙΣΑΙ ΑΝ ΕΞΑΙΡΕΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΥΠΡΙΟΣ, ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΑΞΟΚΩΛΙΕΣ ΜΕ ΣΤΡΑΤΟΚΑΎΛΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΟΣ. ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΜΕ Η ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ / ΠΑΡΟΝΤΙΚΗ ΜΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ Ν' ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΣΥΝΕΠΕΙΣ ΖΗΛΩΤΕΣ.

27
Kαι τα καλύτερα έρχονται! Τώρα που ο σύριζα προσεχώρησε στη μνημονιακή παράταξη έχει πολλά χρόνια κυβέρνησης μπροστά του. Θα έχουμε ιθαγένειες σε παιδιά λάθρο, σκούρους στην αστυνομία, φορολόγηση εκκλησιαστικής. Έχει να πέσει πολύ γέλιο.
ΗΔΗ ΕΧΟΥΜΕ ΣΚΟΥΡΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ. ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΑΙΓΥΦΤΙΟ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΠΕΡΙΓΡΑΨΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΟΥΣΕ, "ΕΝΑΣ ΑΣΠΡΟΣ ΗΤΑΝ," ΚΑΙ ΜΟΥ 'ΛΕΓΕ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΠΑΤΣΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΣΤΙΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΚΡΥΒΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΠΙΔΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΜΙΚΡΟΣΩΜΟΣ ΚΑΙ ΧΩΡΑΩ ΕΝΩ ΕΓΩ ΘΑ ΡΙΧΝΩ ΜΟΛΟΤΩΦ. ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΤΟ 'ΠΕ ΕΓΩ ΕΣΚΕΦΘΗΝ, "ΜΟΛΟΤΩΦ; ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΡΙΧΝΩ ΚΑΙ ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ."

28
Αντιφασισμός / Re: Νεα εκ Ουκρανιας
« on: February 20, 2015, 03:54:59 pm »

στο webwar, αμα θελουμε να λέμε νεα εκ ουκρανίας, το λέμε. αμα σου αρέσει.

ΕΤΣΙ ΣΩΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΠΟΥΣΤΟΑΝΑΡΧΙΣΜΟΣ ΣΟΥ;

29
Αντιφασισμός / Re: Νεα εκ Ουκρανιας
« on: February 20, 2015, 03:41:41 pm »
"ΝΕΑ ΕΞ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ," ΛΕΜΕ ΑΜΟΡΦΩΤΕ, ΣΤΟΥΡΝΕ, ΡΕΖΙΛΗ, ΠΟΡΝΙΘΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗΣ. ΘΕΣ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΟ.

30
Βόθρος / Re: ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ ΜΥΑΛΟΥ
« on: February 20, 2015, 03:26:38 am »
ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΙ ΓΡΑΨΑΤΕ. ΑΚΥΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ. ΠΑΝΤΩΣ, Ο ΜΑΞ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΕΝ ΜΕΡΕΙ ΚΑΛΟΣ ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΗΣ ΟΤΑΝ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΕ ΦΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΥΛ "ΕΑΝ ΗΜΟΥΝ", "ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΘΑ 'ΛΕΓΕ" ΚΤΛ. ΒΓΑΖΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΕΤΣΙ. ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΥΠΡΙΟΣ. (ΕΜΜΜ... ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΩΣ ΜΙΛΩΝΤΑΣ, ΑΥΤΑ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ, ΣΕΞΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ. ΕΑΝ ΜΙΑ ΠΤΥΧΗ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΣΟΥ ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΛΕΥΡΑ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙΣ. Ο ΕΥΡΥΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΣΠΟΥΔΑΖΕ ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ ΜΑΣ ΤΟ 'ΧΕ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΑΥΤΟ.)

ΤΩΡΑ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΠΛΑΚΩΘΕΙ ΜΕ ΤΡΙΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΒΟΝΤΚΑΣ, ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΛΕΤΕ... ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΩΣ ΜΙΛΩΝΤΑΣ, ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΘΕΩΡΗΘΟΥΜΕ ΠΙΟ ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΟΙ ΑΠ' ΤΟΥΣ ΚΛΑΣΙΚΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΥΧΕΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟΣΕΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΑΠΑΝΩΤΑ. ΑΠΛΩΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΤΟ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΕΣΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ, ΕΚΤΟΣ ΑΠ' ΤΟΝ ΝΙΤΣΕ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΡΕΔΕΧΘΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗ ΠΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΦΙΛΟΣΟΦΟΥΣ ΠΑΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ. ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΘΑ 'ΜΑΣΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΤΩΤΕΡΟΙ, ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΙΘΕΤΑΙ ΘΕΜΑ. ΠΑΝΤΩΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΜΟΙΑΖΕΙ ΑΠ' Ο,ΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΑΡΕΣΚΕΙΕΣ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ, ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ.

ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΑ ΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΘΕΟΛΟΓΙΚΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ, ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΤΟΥ ΘΩΜΑ, ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΟΤΙ ΤΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΒΙΒΛΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΓΝΩΣΤΙΚΩΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΩΝ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝ ΜΕΡΕΙ Η ΘΕΟΛΟΓΙΚΗ ΕΚΦΡΑΣΗ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ, ΠΑΡ' ΟΛΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΜΕ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΠΟΙΑ ΠΡΟΗΓΗΘΗΣΑΝ. ΤΑ ΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΠΑΜ ΟΤΙ ΔΙΕΠΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΚΕΨΗ. ΟΠΩΣ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΡΗΤΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΦΑΝ, ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΟΎ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΩΡΑ, ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ, " 'ΟΥ ΓΑΡ ΜΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΗΤΕ ΘΕΟΙΣ ΕΤΕΡΟΙΣ, Ο ΓΑΡ ΚΥΡΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ ΖΗΛΩΤΟΝ ΟΝΟΜΑ, ΘΕΟΣ ΖΗΛΩΤΗΣ ΕΣΤΙ...' ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΥΠΑΡΚΤΟΣ ΘΕΟΣ, ΠΟΙΟΝ ΖΗΛΕΥΕΙ;"

31
Βόθρος / Re: ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ ΜΥΑΛΟΥ
« on: February 19, 2015, 11:24:25 pm »
Ε; ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΤΑ ΡΕΤΟΥΣΑΡΙΣΜΕΝΑ ΕΚΤΡΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΣ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΙΟ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΕΣ;
Ε, ΓΕΝΙΚΩΣ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ ΤΟΥ ΟΙΚΕΙΟΥ, ΑΠΛΩΣ ΑΥΤΕΣ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ ΤΗΣ ΜΕΤΑΛΛΑΞΕΩΣ. ΗΤΟΙ, ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚ ΦΥΣΕΩΣ ΣΑΝ ΓΕΝΕΤΙΚΩΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΑΝΤΡΕΣ, ΟΙ ΑΡΑΠΗΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟΙ ΑΡΙΟΙ, ΤΑ ΖΩΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΟΥΤΩ ΚΑΘΕΞΗΣ.

32
Βόθρος / Re: ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ ΜΥΑΛΟΥ
« on: February 19, 2015, 11:11:49 pm »
δεν ξέρω γιατι θεωρείτε τις σκανδιναβικές χώρες υπεράριες.
ΤΩΡΑ ΕΣΥ ΜΠΙΧΛΙΑΡΑ, ΑΝΑΠΗΡΗ, ΗΜΙΑΙΜΗ, ΑΡΑΠΙΝΑ ΤΖΥΜΠΡΑΙΑ ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΞΕΣ ΟΤΙ ΤΙΣ ΑΝΑΦΕΡΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ, Α;

Αν ήμουν ρατσιστης, που δεν ειμαι, θα ευρησκα πιο λογικο να λεγατε: "το ξανθο προτυπο αριοσυνης προβαλλεται απο το χολιγουντ και θέλει να μας κανει να νοιωσουμε υποδεεστεροι από τους ξανθους.
ΜΠΑ. ΤΟ ΚΑΣΤΑΝΟ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΡΙΟ ΑΠ' ΤΟ ΞΑΝΘΟ. ΤΟ ΑΠΟ ΠΟΎ ΕΒΓΑΛΕΣ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΟΤΙ ΤΟ ΧΟΛΛΥΓΟΥΝΤ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΗΝ ΤΟ ΑΝΑΛΥΣΟΥΜΕ, ΓΙΑΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΨΑΧΝΙΖΕΙ ΤΑ ΣΩΨΥΧΑ ΕΝΟΣ ΚΥΠΡΙΟΥ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΥΠΡΙΟΣ.

Οι ρετουσαρισμένες καριολες των ουνων και των αγγλοσαξώνων δεν εχουν καμια σχεση με την αρμονία και την ομορφία και την φυση που επιβάλλει η γυναίκα να ειναι πιο αδύναμη και πιο μικρη από τον άντρα.
Ε; ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΤΑ ΡΕΤΟΥΣΑΡΙΣΜΕΝΑ ΕΚΤΡΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΣ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΙΟ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΕΣ;

Μια τετοια ομορφια και αρμονία δείχνει σε μη φωτοσοποαρισμένη φωτογραφιση της η σερενα γκομεζ, που μοιάζει με αρχαιοελληνίδα κυπραία:
ΑΠΟΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ, ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ "ΟΜΟΡΦΙΑ" ΚΑΙ "ΑΡΜΟΝΙΑ" ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΝΕ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΕ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΟΝΟΜΑ. ΟΧΙ ΧΩΡΙΣ ΑΝΩ ΤΕΛΕΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ.

ΠΛΑΚΑ - ΠΛΑΚΑ, ΚΑΙ ΣΥ ΔΙΚΗ ΜΑΣ, ΣΙΧΑΜΕΝΗ ΚΥΠΡΑΙΑ, Ε; ΠΕΣ ΜΟΥ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΣΥ ΜΑΣΟΝΟΣ Ή ΠΡΑΚΤΩΡΑΣ ΤΗΣ ΜΟΣΣΑΝΤ ΚΑΙ ΠΑΙΖΕΙ Ν' ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΠΑΡΑΒΛΕΠΩ ΤΟ ΟΤΙ ΣΤΑΖΕΙΣ ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥΣ ΚΩΛΟΜΠΑΡΑΔΕΣ ΑΡΟΥΡΑΙΟΥΣ, ΜΟΥΧΛΑ, ΥΓΡΟ ΠΟΥΡΙ, ΛΙΩΜΕΝΕΣ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΙ 'ΓΩ ΤΙ ΑΛΛΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ 'ΧΕΙ ΦΥΤΡΩΣΕΙ ΣΤΟ ΣΑΡΚΙΟ.

33
Βόθρος / Re: ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ ΜΥΑΛΟΥ
« on: February 19, 2015, 09:58:14 pm »
Τελικά ένας πραγματικός άριος ψυχοσωματικά ξεχωρίζει στις μουνουχισμένες χώρες της Σκανδιναβίας.
ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΦΙ ΦΗ ΦΟ ΦΟΥΜ, ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΜΕ ΚΑΤΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΙΓΑΝΕ ΤΗΝ ΝΟΡΒΗΓΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΛΩΣΕ, ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΕΞΑΓΡΙΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΝΟΡΒΗΓΟΥΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΙΝΤΣΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΣΗΚΩΣΕ ΤΟ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΝΟΡΒΗΓΟΙ ΝΟΜΙΣΑΝ ΟΤΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΞΟΡΚΙ, ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΠΑΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΤΡΕΧΑΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΜΑΚΡΥΑ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΡΕΧΑΝΕ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΜΕΤΑΝΙΩΜΕΝΟΙ ΣΕ ΣΤΥΛ, "ΕΛΠΙΖΩ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΑ ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΗΣΕΙ ΠΟΥ ΗΜΑΡΤΗΣΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ."

ΣΤ' ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΟΥ ΕΚΑΙΓΑΝ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ. ΤΟΝ ΕΒΡΙΖΑΝ, ΓΙ' ΑΥΤΟ ΤΣΑΚΩΘΗΚΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ. ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΥΣ ΕΦΑΝΗ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΤΑΤΟ ΕΝΑΣ ΚΟΥΤΣΟΣ ΜΕ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΑΛΛΙΑ, ΕΒΡΑΪΚΑ ΜΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΥΨΟΣ ΕΝΑΜΙΣΗ ΜΕΤΡΟΥ ΝΑ ΛΕΕΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΣΟΚΑΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΝΟΡΒΗΓΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΘΕΟΛΟΓΙΚΕΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΕΣ, ΜΥΣΤΙΚΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΑ ΣΕΝΑΡΙΑ, ΟΠΟΤΕ ΥΠΕΘΕΣΑΝ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΝΟΡΒΗΓΟΣ.

34
Βόθρος / Re: ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ ΜΥΑΛΟΥ
« on: February 19, 2015, 09:15:34 pm »
Α, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΕΥΡΥΝΟΜΟΥ ΤΟΥ 'ΧΕ ΦΑΝΕΙ ΚΑΛΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΘΕΪΣΜΟΥ, ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΓΙ' ΑΥΤΟΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΕΚΦΟΒΙΖΕΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΣ, ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΕΙ ΣΤΟ ΕΛΛΑΝΤΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥ 'ΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ "ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ" *

* = ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΩΣ ΓΙΑ ΒΙΑΣΜΟ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΚΑΙ ΨΥΧΗΣ.
ΚΑΡΙΟΛΑ, ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΘΑ ΧΥΝΕΙΣ ΝΤΟΠΑΜΙΝΗ.


35
Βόθρος / Re: ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ ΜΥΑΛΟΥ
« on: February 19, 2015, 08:48:51 pm »


ΠΑΝΤΩΣ, ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΝΟΡΒΗΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΙΟΙ. ΟΙ ΞΑΝΘΟΙ ΟΜΟΡΦΟΙ ΓΑΛΑΝΟΜΑΤΗΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ. ΤΑ ΠΡΗΣΜΕΝΑ ΜΑΓΟΥΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΗΣΜΕΝΑ ΣΑΓΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ.

ΜΑΛΙΣΤΑ Η ΑΒΟΥΛΙΑ ΤΩΝ ΑΝΤΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ, ΚΑΙ ΦΤΑΝΕΙ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΝΑ ΦΑΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙ ΑΔΕΙΑ Η ΓΚΟΜΕΝΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΝ ΤΟ ΠΙΡΟΥΝΙ. ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΤΟΥ ΣΤΥΛ ΝΑ ΠΑΘΑΙΝΟΥΝ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΑΙΝΕ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥΣ ΕΦΥΓΕ Η ΓΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΥΨΟΣ, Ο ΕΥΡΥΝΟΜΟΣ (ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΜΟΥ) ΜΟΥ 'ΧΕΙ ΠΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΝΕΟΛΑΙΟΙ ΣΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥ ΡΙΧΝΟΥΝ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΕΦΑΛΙ, ΕΝΩ ΟΙ ΜΕΣΗΛΙΚΕΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΥΟ. ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΧΟΝΤΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ.

ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΠ' ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΙΝΑΙ ΧΟΝΤΡΕΣ ΜΟΝΟ ΑΠ' ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΑΝΩ, ΕΠΙΒΛΗΤΙΚΕΣ, ΑΚΡΩΣ ΤΥΠΙΚΕΣ, ΣΥΣΤΗΜΙΚΕΣ ΚΑΙ ΒΡΩΜΙΑΡΕΣ ΜΕ ΠΡΗΣΜΕΝΑ ΒΥΖΙΑ, ΚΑΡΑΤΕΡΙΣΤΕΣ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΕΔΩ ΟΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΠΟΥ ΚΑΥΛΩΝΟΥΝ ΜΕ ΔΥΣΗΧΕΣ ΛΕΞΕΙΣ "ΝΤΑΡΝΤΑΝΕΣ" ΚΑΙ ΑΓΕΝΕΣΤΑΤΕΣ. Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΑΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΕΜΦΑΝΗΣ ΠΟΥ ΣΠΑΝΙΩΣ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ.

36
Βόθρος / Re: ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ ΜΥΑΛΟΥ
« on: February 19, 2015, 07:28:07 pm »
Η Νότια Πελοπόννησος χωρίς όμως την Μεσσηνία, οι Μεσσήνιοι είναι υπάνθρωποι.
ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΚΑΙ Η ΣΠΑΡΤΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΑΙΡΕΘΕΙ. ΓΕΝΙΚΩΣ Η ΜΑΝΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΥΤΟΝΟΜΗΘΕΙ, ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΟΥΝ ΟΙ ΚΥΠΡΙΟΙ, Ο ΚΑΛΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΙΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΚΗΡΥΧΘΩ ΚΑΙΣΑΡΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΕΩΝ - ΚΡΑΤΩΝ ΤΗΣ ΜΑΝΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΣΣΗΝΙΟΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΕΙΛΩΤΙΚΗ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΙΚΩΣ.

ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΤΟ ΤΡΑΒΕΛΙ Ο ΚΟΜΜΩΤΗΣ Ο ΓΙΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ, "ΜΠΑΜΠΑ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΦΑΞΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΝΑΝ ΜΕΣΣΗΝΙΟ ΩΣ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΜΟΥ;" ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ, "ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΟΡΓΑΝΩΤΑ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΜΠΟΥΖΟΥΡΙΑΣΟΥΝ."

37
Βόθρος / Re: ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ ΜΥΑΛΟΥ
« on: February 19, 2015, 06:38:52 pm »


ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΝΟΤΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΜΟΥΝΟΣΚΥΛΑ.

38
Aπόπατος / Re: Τι θα γίνει με αυτόν τον Ε.Σ.?
« on: February 18, 2015, 01:31:36 pm »
Οχι, είμαστε ενάντια στον στρατό, αλλά ορισμένοι πάνε για να αξιολογούνε τους εχθρους και άλλοι για να μαθουν πεντε πράγματα για όπλα, όλμους κτλ.

ΜΕΤΑΦΡΑΣΙΣ: "ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΕΣΤΡΟΞΕΒΟΥΛΩΧΤΡΕΣ ΕΚ ΦΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΦΑΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΟΥΠΕΡΜΑΝ ΨΥΧΙΑΤΡΟΥΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΠΟΥ ΣΚΑΝΕ ΦΥΛΑΚΕΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΤΡΕΛΛΟΧΑΡΤΑ."

ΕΔΩ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΜΕ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠ' ΤΟ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΕΞΩΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕΣ.

39
Aπόπατος / Re: Τι θα γίνει με αυτόν τον Ε.Σ.?
« on: February 18, 2015, 02:45:36 am »
Αυτό είναι πράγματι μεγάλο πρόβλημα, γιατί εμείς σαν αναρχίκοι έχουμε να εκπαιδεύσουμε ανθρώπους που τελείωσαν το στρατό και δεν ξερουν να χρησιμοποιήσουν όπλα για τερροριστικούς νομιμους σκοπούς. Του άλλου του είπαμε να μας δείξει πως λυνει το κλείστρο, και αυτός μας απάντησε πως το μόνο που ξέρει είναι να καθαρίζει καλλιόπες. Το να μην ξερει καποιος τα βασικά, κρατάει και τους άλλους πίσω.

ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΟΪΔΑ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΣΤΡΑΤΟ; ΕΤΣΙ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ...

40
Βόθρος / Re: ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ ΜΥΑΛΟΥ
« on: February 06, 2015, 12:23:07 pm »
https://www.youtube.com/watch?v=SKSDn4ppKYc

ΕΥΡΥΝΟΜΟΣ ΣΤΟ 1:16. ΜΑ ΙΔΙΟΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΥΨΟΣ, ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΜΟΥ.

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΩ ΣΕ ΥΠΟΛΗΨΗ ΤΟΝ ΤΥΠΑ, ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΓΚΕΗΔΕΣ ΜΠΛΑΚ ΜΕΤΑΛ, ΚΑΙ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΑΥΤΟΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΝΤΑΚΟΣΑΡΙΑ ΠΡΟΒΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ. Ο ΕΥΡΥΝΟΜΟΣ ΤΙΣ ΚΑΝΕΙ ΑΥΘΟΡΜΗΤΩΣ ΜΕ ΚΑΝΑ ΜΥΤΟ ΚΟΚΑΣ.

41
Συγνώμη που δεν απάντησα εγκαίρως αλλά έπρεπε να βάλω καινούρια ρούβλια στο ρολό της τουαλέτας.
ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΑΙΤΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΠΙΟ ΑΡΓΑ.

ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ ΕΙΛΕΟ ΓΙΑΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΔΕΝΤΡΑ ΝΑ ΦΟΥΝΤΩΝΟΥΝ ΟΙ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ.

42
ΛΟΓΙΚΗ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ: "ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΑ ΧΡΩΣΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ 'ΝΑΙ Ή ΝΑΖΗΣ Ή ΣΑΤΑΝΙΣΤΗΣ Ή ΕΒΡΑΙΟΣ Ή ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΙΑ."

"ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΝΩΜΟΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ ΡΕ, ΜΗΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΤΟ ΙΧΩΡ ΠΟΥ ΚΥΛΑΕΙ ΣΤΙΣ ΙΝΔΙΚΕΣ ΜΑΥΡΟΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΩΛΟΦΛΕΒΕΣ ΚΑΤΩ ΑΠ' ΤΙΣ ΜΑΥΡΙΔΕΡΕΣ ΛΕΠΡΕΣ ΜΑΣ ΓΑΜΩΣΑΡΚΕΣ."

43
Βόθρος / Re: ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ ΜΥΑΛΟΥ
« on: February 02, 2015, 02:25:17 pm »
https://www.youtube.com/watch?v=NRn5D7tZFbQ

ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ Ο ΧΟΝΤΡΟΧΙΤΗΣ. GUEST STAR ΕΓΩ ΜΕ ΞΑΝΘΙΑ ΠΕΡΟΥΚΑ ΣΤΟ 2:44 ΠΟΥ ΜΟΥ ΛΕΕΙ "KOMM IN MEIN BOOT".

44
Βόθρος / Re: ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ ΜΥΑΛΟΥ
« on: February 02, 2015, 12:54:43 am »
ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΚΟΠΕΥΑ ΝΑ ΤΟ ΔΙΟΡΘΩΣΩ, ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΛΑΘΗ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΤΟ 'ΓΡΑΦΑ ΕΙΧΑ ΗΔΗ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΔΕΚΑΕΝΝΙΑ ΡΙΤΑΛΙΝ ΚΑΙ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΦΑΙΝΟΝΤΟΥΣΑΝ ΣΑΝ ΝΑ ΚΟΥΝΙΟΥΝΤΑΙ. ΤΕΛΙΚΩΣ ΔΕΝ ΔΙΟΡΘΩΝΩ ΤΙΠΟΤΑ ΟΜΩΣ, Τ' ΑΦΗΝΩ ΕΤΣΙ ΩΣ ΕΝΘΥΜΙΟ ΤΗΣ ΧΘΕΣΙΝΗΣ ΜΑΣΤΟΥΡΑΣ. ΤΑ ΡΙΤΑΛΙΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΡΥΘΜΟ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΙΡΝΩ ΕΓΩ (ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΔΥΟ - ΤΡΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠ' ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ) ΘΑ ΤΟ ΦΑΛΗΡΩ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΞΕΡΕΙ ΤΟ ΡΗΤΟ "ΜΗ ΡΟΥΦΑΣ ΑΠ' ΤΟ ΠΡΑΜΑ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΣ".

45
Βόθρος / Re: ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ ΜΥΑΛΟΥ
« on: January 31, 2015, 10:29:15 pm »
Αυτό ακριβώς, τίποτα άλλο.
Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΤΑΙ, ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΕΙΣ ΗΔΗ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΤΙ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΑΠΛΩΣ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ. ΑΛΛΑ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΥΤΕ Η ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΛΗΓΙΚΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΙΑΝΕΤΑΙ. ΑΡΑ, ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ, ΣΤ' ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΕΑΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ, ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ ΔΕΧΕΣ'ΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΠΙΠΕΣ* ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΣΗ ΤΩΝ ΟΝΤΩΝ ΤΗΣ ΓΗΣ.

* ΗΘΙΚΩΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΣ. ΟΧΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΩΣ. ΜΗ ΧΑΙΡΕΣΑΙ, ΓΑΜΙΟΛΗ ΚΥΚΛΩΠΑ."ΑΝΑΝΙΑΣ ΣΥΝ ΣΑΠΦΕΙΡΗ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΙ ΑΥΤΟΥ ΕΠΩΛΗΣΕ ΚΤΗΜΑ ΚΑΙ ΕΝΟΣΦΙΣΑΤΟ ΑΠΟ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ, ΣΥΝΕΙΔΥΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΟΣ ΑΥΤΟΥ (ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΗ ΠΡΟΦΑΝΩΣ), ΚΑΙ ΕΝΕΓΚΑΣ ΜΕΡΟΣ ΤΙ ΠΑΡΑ ΤΟΥΣ ΠΟΔΑΣ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ ΕΘΗΚΕΝ.

ΕΙΠΕ ΔΕ ΠΕΤΡΟΣ, 'ΑΝΑΝΙΑ, ΔΙΑΤΙ ΕΠΛΗΡΩΣΕΝ Ο ΣΑΤΑΝΑΣ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑΝ ΣΟΥ, ΨΕΥΣΑΣΘΑΙ ΣΕ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟ ΑΓΙΟΝ ΚΑΙ ΝΟΣΦΙΣΑΣΘΑΙ ΑΠΟ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ; ΟΥΧΙ ΜΕΝΟΝ ΣΟΙ ΕΜΕΝΕ ΚΑΙ ΠΡΑΘΕΝ ΕΝ ΤΗ ΣΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΥΠΗΡΧΕ; ΤΙ ΟΤΙ ΕΘΟΥ ΕΝ ΤΗ ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΤΟΥΤΟ; ΟΥΚ ΕΨΕΥΣΩ ΑΝΘΡΩΠΟΙΣ, ΑΛΛΑ ΤΩ ΘΕΩ.'

ΑΚΟΥΩΝ ΔΕ Ο ΑΝΑΝΙΑΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥΤΟΥΣ ΠΕΣΩΝ ΕΞΕΨΥΞΕ."

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΡΕΙΣ ΩΡΕΣ ΝΟΜΙΖΩ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ (ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ 'ΝΑΙ Ο ΛΟΥΚΑΣ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΠΑΡΩΝ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ, ΑΛΛΑ ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ 'ΤΑΝ Ο ΠΑΥΛΟΣ Ή Ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΓΡΑΦΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΝΕΙ ΟΤΙ ΕΓΚΩΜΙΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ. ΕΞ ΑΛΛΟΥ, ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΥΠ' ΟΨΗΝ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ, ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΓΡΑΨΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΠΟΔΙΔΟΥΝ ΕΙΣ ΔΕΚΑΠΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΑΝ ΚΑΙ ΤΟ "ΚΑΤΑ ΠΕΤΡΟΝ" ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΤΟ 'ΓΡΑΨΕ ΑΥΤΟΣ) ΓΥΡΙΣΕ ΣΠΙΤΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ, ΠΑΡ' ΟΛΟ ΠΟΥ ΕΚΕΙΝΗ ΥΠΕΚΙΝΗΣΕ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ, ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΕΕΙ Ο (ΠΟΥ ΕΓΡΑΦΕ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΑ ΣΕ ΚΟΙΝΟ ΑΠΟΤΕΛΟΥΜΕΝΟ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΑΝΤΡΕΣ, ΗΤΟΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ 'ΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΚΕΡΔΟΣ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΖΗΜΙΑ ΕΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ, ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΝΑ ΜΕΤΑΝΟΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΕΤΙΜΗΣΕ ΓΥΝΑΙΚΑ, ΟΠΟΤΕ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΤΟΙΟΥΤΟΤΡΟΠΩΣ ΛΙΑΝ ΕΥΚΟΛΩΣ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΕΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΦΕΜΙΝΙΣΤΗΣ) ΠΕΤΡΟΣ:

" 'ΤΙ ΟΤΙ ΣΥΝΕΦΩΝΗΘΗ ΥΜΙΝ ΠΕΙΡΑΣΑΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΥΡΙΟΥ; ΙΔΟΥ, ΟΙ ΠΟΔΕΣ ΤΩΝ ΘΑΨΑΝΤΩΝ ΤΟΝ ΑΝΔΡΑ ΣΟΥ ΕΠΙ ΤΗ ΘΥΡΑ ΚΑΙ ΕΞΟΙΣΟΥΣΙ ΣΕ.'

ΕΙΣΕΛΘΟΝΤΕΣ ΔΕ ΟΙ ΝΕΑΝΙΣΚΟΙ ΕΥΡΟΝ ΑΥΤΗΝ ΝΕΚΡΑ."

ΒΕΒΑΙΩΣ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΠΡΑΚΤΙΚΩΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΕΘΑΝΑΝ ΕΠΕΙΔΗ ΕΞΗΠΑΤΗΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΟΤΙ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΟΤΙ ΕΔΩΣΑΝ ΟΛΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΘΕΩΡΗΣΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΜΙΜΗΣΙΝ, ΚΑΙ, ΠΡΑΚΤΙΚΩΣ ΜΙΛΩΝΤΑΣ, ΚΑΛΥΤΕΡΑ Ν' ΑΦΗΣΕΙΣ ΕΝΑΝ ΕΧΘΡΟ ΑΤΙΜΩΡΗΤΟ ΠΑΡΑ Ν' ΑΦΗΣΕΙΣ ΕΝΑΝ ΣΚΑΡΤΟ ΨΕΥΤΗ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΠΡΟΤΥΠΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΟΥ ΤΩΝ ΙΔΕΩΝ ΣΟΥ.
ΓΙ' ΑΥΤΟ ΔΕ ΕΓΩ, ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΗΣ, ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΘΕΟΣ. ΔΙΚΗ ΤΟΥ Η ΜΑΛΑΚΙΑ. ΘΕΪΣΤΗ ΟΜΩΣ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΑΘΕΟΥΣ Ή ΣΑΤΑΝΙΣΤΗ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΝΕΧΤΩ. ΠΡΟΣΦΑΤΩΣ ΔΕ, ΕΙΧΑ ΜΙΑ ΕΝΤΟΝΗ ΔΙΑΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΞΑΔΕΡΦΟ ΤΟΥ ΕΥΡΥΝΟΜΟΥ (ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ, ΟΧΙ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ), Ο ΟΠΟΙΟΣ ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΑΝΩΡΙΜΟΣ ΛΙΑΝ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΞ ΗΜΩΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΥΜΠΑΘΕΙ, ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΕΙΧΑΜΕ ΤΟΝ ΕΞΗΣ ΔΙΑΛΟΓΟ:

ΠΕΤΡΟΣ: ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ, "ΔΟΞΑ ΣΟΙ Ο ΘΕΟΣ," ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΚΟ, "ΑΓΝΩΣΤΑΙ ΑΙ ΒΟΥΛΑΙ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ."

ΕΓΩ: ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗ Η ΒΟΥΛΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΣΟΥ;

ΠΕΤΡΟΣ: ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΦΑΖΟΥΜΕ ΤΟΣΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΑΚΟΜΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΘΥΣΙΑΣΤΕΣ ΤΟΥΣ; ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΑΘΕΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΕΣ ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΟΥΣΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΟΣΟ ΚΙ ΕΜΑΣ. Η ΜΟΝΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΑΝΑΝ ΚΙΟΛΑΣ. ΕΞ ΑΛΛΟΥ ΤΟΥΣ ΘΕΩΡΟΥΣΑΝ ΣΑΤΑΝΙΣΕΣ. (ΕΔΩ ΤΡΑΥΛΙΣΕ ΛΙΓΟ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΗ ΣΠΑΕΙ ΤΡΕΛΛΑ ΣΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΟΝΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΟΝΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΜΙΛΙΑ, ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΤΙΜΟΥΝ ΕΠΑΡΚΩΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΟΙΟΥΝ ΟΡΘΩΣ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ Ο ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΕΚΑΝΕ ΑΡΚΕΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΟΠΟΙΗΣΕΙ ΠΑΡ' ΟΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΛΕΓΕ ΤΟ "ΡΟ" ΚΤΛ.) ΚΑΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ Μ' ΕΧΟΥΝ ΧΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΜΠΟΥΖΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ;

ΕΓΩ: ΓΙΑ ΝΑ 'ΧΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΣΕΙ ΤΑ ΓΟΝΙΔΙΑ ΜΕ ΚΑΝΑ ΚΑΡΚΙΝΟ. ΔΗΛΑΔΗ "ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ = ΚΑΚΟ, ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ = ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ" Ε; ΕΞ ΑΛΛΟΥ ΣΧΕΔΟΝ ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ ΥΠΗΡΞΑΝ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΕΝΑ ΦΕΓΓΑΡΙ ΚΑΙ ΕΚΑΤΗΓΟΡΗΘΗΣΑΝ ΚΑΙ ΩΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΓΙ' ΑΥΤΟ. (ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΛΗ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΗΚΩΝΕΙ ΕΡΓΑ ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ.)

ΜΕΤΑ ΗΡΧΙΣΕ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΑΘΕΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΦ ΟΣΟΝ ΟΙ ΑΘΕΟΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΓΩΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΜΑΓΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΑΠΟΨΕΩΣ ΤΟ ΕΑΝ Ο ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟΣ.

ΕΓΩ: ΔΕΝ ΣΟΥ 'ΔΩΣΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΩΣΤΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΕΣ ΕΞ ΑΥΤΩΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΘΕΩΡΗΘΟΥΝ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ. ΠΏΣ ΤΗΝ ΑΠΕΚΤΗΣΕΣ ΕΣΥ;

ΣΚΟΠΕΥΑ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΜΑΧΑΙΡΙ, ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΩΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΚΡΟΟΥΛΙ ΓΙΑΤΙ ΣΥΜΠΕΡΑΝΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΑΤΟΜΟ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΕΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ, ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΜΕ ΤΟ Ν' ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟΣ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΑΠΕΔΕΙΚΝΥΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΓΩ ΛΕΩ ΤΟ ΣΩΣΤΟ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΙΜΗΘΩ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΙ ΤΟΙΟΥΤΟΤΡΟΠΩΣ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΩ ΜΙΑ ΤΗΛΕΠΑΘΕΙΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ, ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΙΣ ΤΕΛΕΤΕΣ ΒΟΥΝΤΟΥ ΜΕ ΤΑ ΟΜΟΙΩΜΑΤΑ, ΑΠΛΩΣ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΤΟ ΟΜΟΙΩΜΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΓΙΑ ΠΙΟ ΕΜΦΑΝΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ. ΟΠΟΤΕ, ΟΤΑΝ ΑΦΗΣΑ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΥΠΟΧΩΡΗΣΟΥΝ, ΑΥΤΟΣ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΣΚΟΝΤΑΨΕ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΣΚΟΝΤΑΨΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΚΟΥΣΙΩΣ. ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΧΕΣΤΗΚΕ ΑΠΑΝΩ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ, ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΗΡΕ ΕΠΑΡΚΕΣ ΜΑΘΗΜΑ ΩΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΔΕ ΚΑΙ ΕΙΣ ΤΟ ΕΞΗΣ ΝΑ ΜΕ ΧΕΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΟΥ ΞΑΝΑΠΕΙ ΨΕΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΒΓΑΖΕΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΟΥ ΤΑ ΔΙΝΕΙ ΟΛΑ.

Υ.Γ. ΠΛΑΚΑ - ΠΛΑΚΑ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΑΠ' ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ, ΓΙΑΤΙ ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ ΕΝΩ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ Η ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΑΠΟΨΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΣΩΣΤΗ (ΑΛΛΙΩΣ Θ' ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ), ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΗΝΕΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΤΙΣ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ.

Υ.Γ. 2: Η ΕΓΩΠΑΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΓΩΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΑΙ Η ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΓΩΠΑΘΕΙΑ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΗ.
ΣΚΟΠΕΥΑ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ, ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΛΑΘΗ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΤΟ 'ΓΡΑΦΑ ΕΙΧΑ ΗΔΗ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΔΕΚΑΕΝΝΙΑ ΡΙΤΑΛΙΝ ΚΑΙ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΦΑΙΝΟΝΤΟΥΣΑΝ ΣΑΝ ΝΑ ΚΟΥΝΙΟΥΝΤΑΙ. ΤΕΛΙΚΩΣ ΔΕΝ ΔΙΟΡΘΩΝΩ ΤΙΠΟΤΑ, Τ' ΑΦΗΝΩ ΕΤΣΙ ΩΣ ΕΝΘΥΜΙΟ ΤΗΣ ΧΘΕΣΙΝΗΣ ΜΑΣΤΟΥΡΑΣ.

46
Βόθρος / Re: ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ ΜΥΑΛΟΥ
« on: January 31, 2015, 04:29:46 pm »
"ΕΑΝ ΕΓΩ, Ή ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ, ΓΝΩΡΙΖΑΜΕ ΕΝΑΝ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΟΝ ΤΡΟΠΟΝ ΓΙΑ ΕΠΑΦΗΝ ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΛΕΓΑΜΕ, ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΟΣΑΣΤΑΝ ΕΜΑΣ ΠΙΑ. ΕΠΟΜΕΝΩΣ, ΘΕΩΡΗΣΕ DE FACTO ΟΤΙ ΕΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΝΟΜΙΟΝ, ΘΑ ΚΑΝΑΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΜΑΘΕΙΣ ΠΟΤΕ."

ΜΟΥ ΤΟ 'ΓΡΑΨΕ ΣΤΑ ΝΟΡΒΗΓΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΑΥΤΟ ΕΝΝΟΕΙ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ ΝΟΡΒΗΓΙΚΑ, ΑΝ ΚΑΙ, ΕΑΝ ΕΧΕΙ ΚΙΝΗΣΕΙ ΥΠΟΨΙΕΣ ΕΚΕΙ, ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΣΦΑΛΕΣ ΤΟ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΕΑΝ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΙΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΤΟΥ.

"ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΑΡΚΕΤΑ ΜΑΛΑΚΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΣΕ ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙ ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ ΚΑΙ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ, ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΜΑΛΑΚΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΕ ΣΥΝΩΜΟΣΙΕΣ."

47
το "Έλληνας" δεν το νοώ και δεν το νόησα ποτέ φυλετικά, άλλωστε φυλετικά είσαι κράμα Αφρικανών (νότια Ελλάδα από Μυκηναίους-Μινωίτες) με αλβανογιουγκοσλάβους (βόρεια και κεντρική Ελλάδα).

στη νοοτροπία όλος ο πολιτικός κόσμος της Ελλάδας, και ο σύριζας, είναι κάργα νεοέλληνες.

εσένα όμως μωρή κραγμένη γιατί να σε συλλάβουν δεν κατάλαβα. Μόνο αν εκτοπίσουν τους γκέι μεταλλάδες κινδυνεύεις.
ΤΟ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΙ ΣΤΟ 1% ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟΣΛΑΒΟΑΦΡΙΚΑΝΟΓΑΜΙΟΛΗΔΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΑΔΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ.

48
να σε συλλάβουν ως τι; επειδή δε θα πίνεις φούντα;

Όχι απλά Έλληνες, ελληναράδες του χείριστου είδους είναι οι τύποι. Δήθεν αριστεροί που η ιδεολογία τους είναι να ετεροκαθορίζονται από τους δεξιούς. Γελοία κατάσταση.

ΚΥΡΙΕ ΕΛΕΗΣΟΝ! ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ 'ΠΕ, ΜΩΡΗ ΚΑΡΙΟΛΑ, ΧΥΣΟΛΕΜΕ, ΟΤΙ ΕΓΩ ΠΙΝΩ ΦΟΥΝΤΑ;

ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΣΤΟ WEBWAR ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΑΝ ΓΑΜΩΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΦΥΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΚΩΛΟΧΑΡΤΑ;

49
ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ Η ΠΟΥΣΤΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΙΧΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΥΧΙΑ; ΑΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΝ ΝΤΑΦΟΥ ΚΑΙ ΓΙΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ, ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΑΝΑΚΥΚΛΩΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΔΙΑΖΩΜΕΘΑΝΙΟ Ο ΚΑΡΙΟΛΗΣ, ΣΑΝ ΛΑΣΠΗ ΑΠΟ ΚΟΛΛΩΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΓΑΜΩΔΕΡΜΑ. ΑΓΑΛΜΑ ΑΠ' ΤΗΝ ΞΕΧΕΙΛΩΜΕΝΗ ΤΡΙΧΩΤΗ ΜΕΜΒΡΑΝΗ ΤΟΥ ΓΑΜΩΣΤΟΜΑΧΟΥ ΤΟΥ. ΘΑ ΤΟΥ ΚΟΤΣΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΟΦΤΕΡΗ ΚΟΦΤΕΡΗ ΕΤΙΚΕΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΥΤΣΟΤΡΥΠΑ ΚΑΙ ΘΑ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ, "50 ΕΥΡΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΧΙΔΙΣΤΕΡΟ ΣΩΘΙΚΟ ΠΟΥ ΚΛΑΙΕΙ ΚΑΙ ΣΦΑΔΑΖΕΙ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΑ ΚΑΙ ΣΠΑΡΤΑΡΑΕΙ ΣΑΝ ΓΑΜΙΟΛΑ."

50
Βόθρος / Re: ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ ΜΥΑΛΟΥ
« on: January 25, 2015, 10:55:37 pm »
ΑΙΣΧΟΣ. ΑΪ ΣΤΟ ΔΙΑΤΑΝΟ ΚΩΛΟΕΛΛΗΝΕΣ, ΓΑΜΩ ΤΙΣ ΠΟΡΝΕΣ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ. ΠΡΩΤΟΣ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ, ΔΕΥΤΕΡΟΣ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΤΡΙΤΗ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΕΚΤΟ ΤΟ ΠΑ.ΣΟ.Κ.; ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΧΩΡΑ, ΠΑΝΑΣΧΗΜΟΙ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ, ΜΑΣ ΚΑΨΑΤΕ. ΠΟΥ ΝΑ ΒΟΥΛΙΑΞΕΤΕ ΣΑΝ ΤΗΝ ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΤΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΣΤΗΝ ΓΕΕΝΝΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΩΛΟΧΩΡΑ ΣΑΣ, ΝΑ ΒΑΣΑΝΙΖΕΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Η ΓΑΜΙΟΛΑ Η ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΣΑΣ.

51
ΗΤΟΙ, ΕΑΝ ΘΑΦΤΩ ΣΤΗΝ ΚΟΚΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΩ Ν' ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΩ ΝΗΦΑΛΙΑ ΘΗΛΑΣΤΙΚΑ ΣΕ ΤΕΣΤ IQ Θ' ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΟΤΙ Η ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ. ΕΑΝ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΑ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΚΑΥΛΩΝΕ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΩΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ.

52
Βόθρος / Re: Περιμένοντας τα κομούνια
« on: January 24, 2015, 12:40:34 am »
Άμα ήξερα ότι θα γλίτωνα τόσο εύκολα θα το έβαζα πιο νωρίς. :D
ΝΑ ΔΩ ΠΟΎ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΑΛΛΟΝ ΝΑ ΣΟΥ ΡΙΧΝΕΙ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ ΣΤΑ ΝΕΦΡΑ.

53
Βόθρος / Re: Περιμένοντας τα κομούνια
« on: January 24, 2015, 12:06:28 am »
ΜΕ ΞΕΝΕΡΩΣΕΣ Μ' ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ. ΗΘΕΛΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΤΣΩ ΠΟΥΣΤΗ.

54
δεν ξέρω τι εννοείς γύφτους. Σε ανθρώπινους οργανισμούς αναφέρομαι. Σε Έλληνες κυρίως λόγω εμπειρίας, αλλά και σε Αυστριακούς, Τσέχους και Γερμανούς μεθυσμένους που έχω δει, αυτή τη συμπεριφορά που σου λέω είχαν. Δεν ξέρω αν όλοι αυτοί έχουν τις ίδιες συνήθειες με τους γύφτους. Το να μην αυνανίζονται πάντως δεν υπάρχει ούτε σαν πιθανότητα.
ΓΕΝΙΚΩΣ ΟΣΟΙ ΜΕΘΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΦΑΣΑΡΙΕΣ, ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΤΕ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΕΙΤΕ ΑΥΤΙΣΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΠΙΝΟΥΝ ΑΛΚΟΟΛ ΛΟΓΩ ΣΤΕΡΕΟΤΥΠΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΒΑΣΗ ΣΤΟ ΤΙ ΑΛΛΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΤΟΥΣ ΟΤΑΝ ΜΕΘΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΙΣΘΗΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΙΝΟΥΝ ΣΑΝ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΥΡΩΔΙΑ Ή ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΝ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΑΠΛΩΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΤΟ ΜΕΘΥΣΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ.

ΓΙ' ΑΥΤΟ ΕΞ ΑΛΛΟΥ ΟΙ ΨΥΧΙΑΤΡΟΙ ΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΔΙΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΑΛΚΟΟΛΙΚΟΥΣ ΝΑΛΟΡΕΞ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΥΝ ΝΑ ΜΕΘΑΝΕ. ΕΑΝ ΕΠΙΝΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΘΑΝΕ ΞΕΡΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΠΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΠΙΝΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ, ΟΧΙ ΝΑ ΤΟ ΚΟΨΟΥΝ..

55
Βόθρος / Re: ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ ΜΥΑΛΟΥ
« on: January 23, 2015, 03:13:05 am »
ΠΛΑΚΑ ΠΛΑΚΑ, ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΥΠΕΡΠΑΡΑΓΩΓΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΤΕΣ ΘΑ 'ΤΑΝ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΧΩΡΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ. ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΑΓΟΡΑΖΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ; ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΖΕ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΙΔΙΩΣ ΤΑ ΑΙΜΑΤΑ;

56
Βόθρος / Re: ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ ΜΥΑΛΟΥ
« on: January 22, 2015, 10:20:23 pm »
ρε μαλάκες, ειλικρινά, τώρα

https://www.youtube.com/watch?v=dTb24kpx83g

ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΚΟΝΣΕΠΤ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΤΩΧΟΜΠΙΝΕΔΕΣ Σ' ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΚΟΜΜΑ.

57
(ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ 'ΧΑ ΚΑΝΕΙ SAVE ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΑ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΜΑΣΤΟΥΡΑΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΞΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΧΩΡΕΣΕ ΟΛΟ.)

http://www.youtube.com/watch?v=FNYzD58Jy8I

... ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΑΣ ΒΟΥΛΗΣΕΩΣ ΕΑΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Σ' ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙΣ; ΠΟΙΑ Η ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΤΗΣ ΙΕΖΑΒΕΛ ΕΑΝ ΠΡΙΝ ΕΡΘΗ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ, "ΠΑΡΕ ΜΟΥ ΤΟ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΥΣΙΑ," ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟ ΞΟΡΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΗΣΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΗΣ; ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΑΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΔΗΜΑΓΩΓΙΚΟ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟΥ ΠΟΣΟ ΠΡΩΤΟΓΟΝΗ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΔΙΔΑΣΚΕΙ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΣΥΝΔΕΣΕΙ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΑΛΕΙΨΗ ΤΗΣ ΘΕΟΛΟΓΙΑΣ, ΓΙ' ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ. ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΠΕΙΘΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΞΕΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΜΟΔΑΣ ΤΟ ΝΑ ΤΟ ΔΥΝΑΜΩΣΕΙ, ΓΙ' ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΟ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΜΑΓΟ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ. ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠ' ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΙΘΟΝΤΑΙ ΑΠ' ΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΚΑΝΟΥΜΕ, ΖΗΤΟΥΝ ΧΑΡΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΙΟΥΝΤΑΙ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΙΘΟΥΝ ΑΝΤΑΞΙΟΙ ΤΩΝ ΧΑΡΩΝ ΠΟΥ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΙΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΕΡΝΑ ΑΠ' ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΟΤΙ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΑΠΕΚΤΗΣΑΝ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΞΙΖΑΝ.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΙΟΥΔΑΪΚΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ. Ο ΙΟΥΔΑΪΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΛΛΙΠΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΗΝ ΛΑΤΡΕΙΑ ΕΝΟΣ ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΩΣ ΘΕΟ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ. ΓΙ' ΑΥΤΟ ΕΞ ΑΛΛΟΥ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΑΝΤΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ. ΖΗΤΟΥΝ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΚΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ, ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΑΥΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΑΝΤΑΞΙΟ ΤΩΝ ΠΡΟΣΔΟΚΙΩΝ ΤΟΥΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΦΙΛΟΔΟΞΙΑΣ ΤΟΥ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΜΠΕΡΔΕΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΜΩΫΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΑΡΑΩ, ΠΟΥ Ο ΓΙΑΧΒΕ ΥΠΕΣΤΗΡΙΖΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΔΙΝΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟΝ ΦΑΡΑΩ ΝΑ ΕΝΑΝΤΙΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΤΟΥΣ. Σ' ΟΛΗ ΤΗ ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΑΝΕΙ Η ΜΑΧΗΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΑΝΕΥ ΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΑΙΤΙΑΣ, ΠΟΥ ΔΙΑΚΑΤΕΧΕΙ ΤΟΝ ΙΕΧΩΒΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΥΤΗ ΕΝΑΝΤΙΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΤΟΥ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΦΥΣΗ ΤΟΥ ΟΜΩΣ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΟΥ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ. ΕΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΠΟΛΕΜΑΝΕ ΜΕ ΑΛΛΑ ΚΡΑΤΗ, ΛΙΑΝ ΣΥΝΤΟΜΩΣ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΠΟΛΕΜΑΝΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ.

Η ΠΕΜΠΤΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΟΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΠΟΥ ΕΣΤΑΥΡΩΘΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΑΜΑΡΤΙΩΝ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ. Ο ΘΕΟΣ ΠΟΥ ΕΝΕΜΦΑΝΙΣΘΗ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΗΣΑΝ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΣΑΝ ΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ. ΟΛΗ Η ΘΡΗΣΚΕΙΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΔΕ, ΣΥΝΟΨΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΠΟΥ ΕΚΕΙΝΟΣ ΕΔΩΣΕ ΩΣ ΠΡΟΤΥΠΟ, ΗΤΟΙ ΤΟ "ΠΑΤΕΡ ΗΜΩΝ". Η ΑΙΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΘΕΟ ΝΑ ΣΥΓΧΩΡΕΣΕΙ ΤΙΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΣΟΥ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΥΓΧΩΡΕΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΑΔΙΚΗΣΑΝ. ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗ ΔΙΔΑΧΗ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΠΟΥ ΕΓΕΝΝΗΘΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΚΦΡΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΑΠ' ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΧΕΡΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ, ΓΙΑΤΙ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΕΑΝ Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙΤΑΙ ΕΞ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΑΠ' ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΘΕΟ, Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΥΤΟΣ ΕΠΗΡΕΑΖΕΤΑΙ ΑΠ' ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΝΕΜΦΑΝΙΣΘΗΣΑΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΑΠΕΚΑΛΕΣΘΗΣΑΝ ΘΕΟΙ (ΑΣΧΕΤΩΣ ΤΟΥ ΠΟΙΑ ΕΚ ΤΩΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ Ή ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ), ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΚΑΜΜΙΑ ΘΕΪΚΗ ΕΝΝΟΙΑ ΔΕΝ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΤΕΙ ΑΥΤΟΥΣΙΑ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΧΕΡΙ, ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΣΤΕΙ ΠΟΤΕ Ή ΕΑΝ Ο ΕΚΦΡΑΣΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ. ΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ ΟΜΩΣ ΗΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ, Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΑΛΛΟΙΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ "ΘΕΙΟΥ" ΣΕ ΣΚΕΨΗ ΚΑΤΑΝΟΗΤΗ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. ΛΟΓΙΚΟ, ΛΟΙΠΟΝ, ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, ΟΠΩΣ ΠΡΟΕΒΛΕΨΕ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ, ΔΕΝ ΕΠΕΤΕΥΧΘΗ ΠΟΤΕ.

Η ΕΝ ΛΟΓΩ ΑΚΑΘΑΡΣΙΑ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΙΛΙΑΔΟΣ ΟΠΟΥ Ο ΑΠΟΛΛΩΝ, Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ, ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΣΤΟΥΣ ΑΧΑΙΟΥΣ, ΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΤΗΣ Η ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΕΙ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΦΩΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΕΙ ΑΓΝΕΣ ΕΝΝΟΙΕΣ, ΑΦΟΥ ΑΥΤΕΣ ΕΝΑΝΤΙΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΦΥΣΗ. ΟΜΟΙΩΣ, Η ΙΔΕΑ ΕΝΟΣ ΠΑΝΑΓΑΘΟΥ ΚΑΙ ΦΩΤΕΙΝΟΥ ΘΕΟΥ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΓΡΑΨΕΙ ΣΤ' ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΝΑΝ ΤΕΤΟΙΟ ΘΕΟ ΜΟΝΟ ΠΡΙΝ ΔΙΑΤΥΠΩΘΕΙ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΜΕΣΑ. ΓΙ' ΑΥΤΟΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟΝ ΛΟΓΟ, Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΣΟΦΟΣ, ΓΙΑΤΙ Η ΣΟΦΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΑΓΝΩΝ ΕΝΝΟΙΩΝ ΠΟΥ ΕΚΕΙΝΟΣ ΔΕΝ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΕΙ ΕΞ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ. ΕΑΝ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΕΙΣ, Ή ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ. ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ, Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΚΑΙ VICE VERSA. ΑΠ' ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΑΝΕΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΣΚΕΨΕΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΪΚΗ.

ΠΑΝΤΩΣ, ΜΙΑ ΚΑΙ ΑΝΕΦΕΡΘΗ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ, Σ' ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΑΜΑΘΙΑΣ ΟΙ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟΙ ΑΡΙΟΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ, ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΜΟΣΤΡΑΡΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΕΥΡΗ ΩΣ ΘΕΩΡΗΤΙΚΟ ΤΗΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥΣ. ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΤΟ ΝΑ ΙΣΧΥΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟ ΚΑΙ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟ. ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΣΤΟ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΓΑΛΙΛΑΙΟΣ ΜΕ ΙΟΥΔΑΪΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΜΗΤΡΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΑ ΑΡΑΜΑΪΚΑ. ΟΜΟΙΩΣ ΓΕΛΟΙΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΟΤΙ ΗΤΑΝ Ο ΜΕΣΣΙΑΣ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ Η ΕΛΕΥΣΗ ΠΡΟΟΙΩΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ, ΚΑΙ ΕΑΝ ΑΥΤΟ ΔΙΟΡΘΩΘΕΙ ΤΟΤΕ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΠΑΥΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΙΟΥΔΑΪΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ. ΠΡΟΣΦΑΤΩΣ ΔΕ, ΔΙΑΒΑΖΑ ΕΝΑ ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΟ ΕΒΡΑΪΚΟ ΒΙΒΛΙΟ ΠΟΥ ΑΝΑΛΥΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ.

Ο ΕΝ ΛΟΓΩ ΜΕΣΣΙΑΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΥΠΟΤΑΞΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΘΝΗ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ. Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΗΡΝΗΘΗ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΩΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΑΝΤΙΩΘΕΙ ΣΤΗΝ ΡΩΜΑΪΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΑΠ' ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ, ΜΕ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΑΝ ΕΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΦΟΡΟΥΣ ΣΤΟΝ ΚΑΙΣΑΡΑ, "ΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙΣΑΡΟΣ ΤΩ ΚΑΙΣΑΡΙ, ΤΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΩ ΘΕΩ," ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΗΤΑΝ ΣΑΝ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ.

Ο ΜΕΣΣΙΑΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΠΙΣΤΕΩΣ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΥΠΑΚΟΥΟΣ ΣΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ. Ο ΧΡΙΣΤΟΣ, ΟΧΙ ΑΠΛΩΣ ΠΑΡΕΒΗΚΕ ΠΟΛΛΑΚΙΣ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΩΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΕΝΤΟΛΗ ΕΦ ΟΣΟΝ ΔΕΝ ΤΗΡΟΥΣΕ ΤΑ ΣΑΒΒΑΤΑ, ΑΛΛΑ ΗΛΛΑΞΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΜΩΣΑΪΚΟ ΝΟΜΟ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΔΕΚΑ ΕΝΤΟΛΩΝ. ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΡΕΠΕΙ Ή ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΘΕΟΣ Ή ΝΑ ΠΡΟΩΘΕΙ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ ΘΕΟ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΕΝΑΣ ΜΕΣΣΙΑΣ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΕΚΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΑΛΛΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑΨΕΥΔΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΘΕΟ ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ.

Ο ΜΕΣΣΙΑΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ (ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΣΑΜΑΡΙΤΙΣΣΑ), ΟΤΙ ΤΟΝ ΘΕΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΣ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ Ή ΣΤΟΝ ΛΟΦΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΣΑΝ ΟΙ ΣΑΜΑΡΙΤΕΣ, ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΣΙΑΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΘΕΟΥ ΠΟΥ ΕΥΛΟΓΗΣΕ ΤΗΝ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ.

ΚΑΛΑ, ΜΗΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΒΟΛΕΣ ΑΠ' ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΤΥΛ, "ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ 'ΣΑΙ ΑΠΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΑΠΑΣ ΤΟΝ ΠΛΗΣΙΟΝ ΣΟΥ, ΠΑΡΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ," ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΞΕΡΑΣΩ ΒΑΤΡΑΧΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΧΑΜΕΝΑ ΤΟΣΑ ΧΑΠΙΑ. ΕΞ ΑΛΛΟΥ ΑΥΤΟ ΘΥΜΙΖΕΙ ΦΕΡΕΤΖΕ ΕΤΕΡΟΖΥΓΟΥΝΤΟΣ ΠΟΥ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ.

ΚΑΙ, ΕΝ ΠΑΣΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙ, ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΑΠ' ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΟΩΘΟΥΣΕ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΑΝΤΙΩΝΟΝΤΑΝ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΝΑ ΤΟΝ ΠΙΑΣΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΩΣ ΠΑΡΑΒΑΤΗ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΤΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕ ΟΤΙ ΑΜΑΡΤΑΝΟΥΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ. ΣΤΟ ΚΑΤΑ ΜΑΤΘΑΙΟΝ ΤΟΥΣ ΣΥΓΧΩΡΕΙ ΒΕΒΑΙΩΣ, ΑΛΛΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΟΤΙ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΕΠΕΙΔΗ ΔΙΑΦΩΝΟΥΣΕ ΜΕ ΤΙΣ ΒΛΕΨΕΙΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥΣ.

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΜΩΣ ΤΟ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΑΥΡΩΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ. ΗΤΟΙ, ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΜΗ ΕΒΡΑΙΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΙ, ΑΛΛΑ ΕΑΝ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΙΔΙΑ. ΔΗΛΑΔΗ ΕΑΝ ΕΜΦΑΝΙΖΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΙΔΙΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΕΚΤΕΛΟΥΣΑΝ; ΕΔΩ ΔΕΝ ΚΟΛΩΣΑΝ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΣΩΚΡΑΤΗ ΟΤΙ ΠΡΟΩΘΕΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΤΟΥ ΜΙΛΟΥΣΕ ΕΝΑ ΔΑΙΜΟΝΙΟ.

Η ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΕΝΟΣ ΜΕΣΣΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΟΤΑΞΕΙ ΤΑ ΕΘΝΗ ΔΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΙΟΥΤΟΤΡΟΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΠΩΘΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΔΥΝΑΤΑ ΑΥΤΟ. Ο ΜΕΣΣΙΑΣ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ Η ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΞΥΛΟΥΡΓΟΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΒΑΙΝΕ (ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΩΣ ΜΑΛΙΣΤΑ) ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΕΝΤΟΛΗ, ΕΝΑΝΤΙΩΝΟΤΑΝ ΣΤΟΝ ΜΩΣΑΪΚΟ ΝΟΜΟ, ΥΠΕΣΤΗΡΙΖΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΥΣ (ΜΕ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΗΝ ΦΑΣΑΡΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΤΟΝ ΝΑΟ ΔΙΑ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΕΞΑΓΡΙΩΣΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΙΕΡΕΙΣ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΩΛΗΤΕΣ ΕΚΛΕΒΑΝ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΑΝΤΑΛΛΑΣΣΟΝΤΑΣ ΤΑ ΝΟΜΙΣΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΕΒΡΑΪΚΑ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗΣ ΑΞΙΑΣ, ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΩΘΟΥΣΕ ΤΗΝ ΚΛΟΠΗ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΩΝ), ΕΚΑΝΕ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΕΣ Ή ΦΟΡΟΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΤΗΝ ΡΩΜΑΪΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ.

ΠΑΝΤΩΣ, ΑΛΛΑΖΟΝΤΑΣ ΘΕΜΑ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΡΙΑΣ ΑΞΙΟΝ ΓΙΑΤΙ Ο ΕΥΡΥΝΟΜΟΣ ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΙ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΕΞ ΗΜΩΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΣΣΙΑΣ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΗΡΝΕΙΤΟ Ο ΙΔΙΟΣ. ΗΤΑΝ ΣΑΝ ΝΑ ΑΝΑΙΡΕΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΕΝΕΜΦΑΝΙΣΘΗ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΟΥΤΕ ΣΕ 'ΜΕΝΑ ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΔΥΝΑΜΕΩΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ. ΝΑΙ, ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΔΥΝΑΜΕΩΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΠΙΤΥΧΙΑ. ΑΛΛΑ ΤΟ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΕΥΡΥΝΟΜΟΥ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΕΚΕΙΝΟΣ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕΡΑ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΞΕΝΗΣΕΙ ΛΑΘΟΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ. ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟΥ 'ΚΑΝΑΝ ΠΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΣΤΥΛ, "BRUCE ALMIGHTY". ΑΛΛΟΙ ΤΟ ΕΞΗΓΟΥΝ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΑΓΡΙΑ ΚΟΚΑΪΝΟΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΣΥΡΘΗ, ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΟ 'ΚΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΦΗΜΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΝΟΡΒΗΓΙΑ. ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΠΟΙΟ ΕΞ ΑΥΤΩΝ ΑΛΗΘΕΥΕΙ.

(ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...)

58
το ότι ο μεθυσμένος λέει ότι είναι νηφάλιος, το λέει όχι γιατί το πιστεύει, αλλά γιατί όταν έχει φτάσει στην κατάσταση να βλέπει 4 τραπέζια, 8 πόρτες και 2 Πέγκες Ζήνες, ο οργανισμός του και ο εγκέφαλός του είναι σε κατάσταση που ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ να ξεχωρίσει τη μέθη, και δημιουργεί ψευδαισθήσεις. Άσε που όταν έρχεται ο ξενέρωτος φίλος του/γυναίκα του/μπράβος του μαγαζιού και του λέει να φύγουν, αυτός αντανακλαστικά, για να μη χάσει την απόλαυση, λέει ότι δεν έχει μεθύσει ακόμα και ότι θέλει να κάτσει κι άλλο.

Έτσι κι ο μαξουλίνος, το "δεν είμαι αλλοτριωμένος" το λέει για να δώσει στον εαυτό του αυτή ακριβώς την ψευδαίσθηση. Κι όταν έρχεται κανένας αληθινός επαναστάτης και του λέει να πάρει τα όπλα, ο μαξ ή την κάνει με ελαφρά ή τον διώχνει ευγενικά (όχι ότι έχει γίνει ποτέ αυτό, αλλά αν ποτέ έρθει ο μαξουλίνος σε επαφή με ένοπλο αγωνιστή οποιασδήποτε ιδεολογίας, την άλλη μέρα θα βάζει πλυντήρια για να ξαναπάρει το βρακάκι του το κανονικό του χρώμα και να φύγει το καφέ το σκατί.

Μη-αυνανιζόμενοι άντρες δεν υπάρχουν. Στο Ελλάντα τουλάχιστον.
ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΣ ΟΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΩΣ ΣΕ ΓΥΦΤΟΥΣ.

ΠΑΝΤΩΣ Ο ΜΑΞ, ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙ, ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΠΟΤΕ ΜΠΑΝΙΟ, ΑΡΑ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΚΑΦΕ ΣΤΗΝ ΚΙΛΟΤΑ ΝΑ ΤΟ ΦΟΡΑΕΙ ΠΑΝΤΑ. ΜΠΛΙΑΧ. ΚΥΡΙΕ ΕΛΕΗΣΟΝ! ΑΪ ΣΤΟ ΔΙΑΤΑΝΟ ΓΙΑ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ, ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ.

59
[ΣΗΜΕΙΩΣΙΣ: ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΑΡΘΡΟΝ ΕΓΡΑΦΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΆΡΚΕΙΑΝ ΤΗΣ ΗΜΈΡΑΣ ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΠΗΡΕΙΑΝ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΟΣΟΤΗΤΟΣ ΑΜΦΕΤΑΜΙΝΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΤΩΡΑ. ΠΑΣΑ ΣΗΜΕΙΩΣΙΣ ΕΝ ΑΥΤΩ ΤΩ ΑΡΘΡΩ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΗΝ ΕΞΗΓΗΣΙΝ ΑΥΤΟΥ, ΓΡΑΜΜΕΝΗ ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΠΗΡΕΙΑΝ ΤΩΝ ΥΠΝΩΤΙΚΩΝ.]

SHADOW OF ANNOYANCE,
NE'ER COME HITHER,
... AND WHEN HE FALLETH, HE FALLETH LIKE LUCIFER,
NE'ER TO ASCEND AGAIN.
NE'ER TO ASCEND AGAIN.

(ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ) ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ; ΛΟΓΙΚΟ, ΑΦΟΥ ΤΟ "FALLETH" ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΣΤΩΤΑΣ, ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ ΝΟΗΜΑ. ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΣ ΕΧΩ ΠΕΣΕΙ ΠΟΛΛΑΚΙΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΛΑΘΗ ΣΕ ΣΤΙΧΟΥΣ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΧΕΡΙΑ ΠΡΙΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΟΥΝ. ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΟΜΑΝΙΑ ΜΟΥ, ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΘΑ 'ΠΡΕΠΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΛΑΘΗ, ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΡΘΡΩΝ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑ Ή ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΛΑΘΗ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ Ή ΣΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΩΡΟ. Ο ΔΕ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ Ή ΟΜΙΛΗΤΗΣ ΘΑ 'ΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΤΙΓΜΑΤΙΖΕΤΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΣ. ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ, ΚΕΙΜΕΝΟΙ ΜΑΚΡΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΚΕΨΕΩΣ, ΟΠΩΣ ΜΑΡΤΥΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΥΡΙΔΕΡΑ ΣΗΨΑΙΜΙΚΑ ΚΑΙ ΣΙΧΑΜΕΝΑ ΕΜΦΑΝΕΣΤΑΤΑ ΓΟΝΙΔΙΑ ΤΟΥΣ, ΦΗΜΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΗΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΑΚΑΤΕΧΕΙ. ΕΧΘΕΣ ΔΙΑΒΑΖΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΘΟΥΛΣΑ ΠΡΟΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΙΝ ΑΥΘΟΡΜΗΤΟΥ ΓΕΛΙΟΥ ΔΙΑ ΤΩΝ ΛΑΘΩΝ ΤΟΥ (ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΤΑ ΠΟΣΤ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΩ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ).
"EG, HERREN, DERAV EG BESTEMMER OG KOMMANDO..." (QUOTE ΑΠ' ΤΙΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΕΥΡΥΝΟΜΟΥ. ΤΟ 'ΧΩΣΑ ΓΙΑΤΙ Μ' ΑΡΕΣΕ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΥΡΟ.) ΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΝΟΡΒΗΓΙΚΑ, ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΓΝΩΣΤΗΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΑΤΙΝΙΚΗΣ.

ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΠΑΝΤΩΣ, Ο ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΤΗΚΕ. ΟΧΙ ΣΤΟ ΚΕΛΙ ΤΟΥ ΒΕΒΑΙΩΣ ΟΠΩΣ ΕΙΧΑ ΠΕΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΝΟΝΙΣΤΗΚΕ. ΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΣ ΟΜΩΣ, ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΑΠ' ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ, ΓΙΑΤΙ ΟΠΟΤΕ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΝ ΑΥΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΩΣ, Ο ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ ΔΙΝΕΙ ΕΝΑ "ΘΑΥΜΑ" ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ. ΦΕΡ' ΕΙΠΕΙΝ, ΟΤΑΝ Η ΙΕΖΑΒΕΛ ΗΡΧΙΣΕ ΝΑ ΦΕΡΝΕΙ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΗΣ ΞΥΝΑΓΩΓΗΣ, ΤΗΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΕΝΑ ΘΑΥΜΑ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΩΝ ΣΥΜΜΑΘΗΤΡΙΩΝ ΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΝΕΙ Ν' ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΦΕΡΝΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. ΤΟΥΤΕΣΤΙ, ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΙΕΖΑΒΕΛ ΝΑ ΓΙΑΤΡΕΨΕΙ ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ Ή ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ Ή ΝΑ ΒΑΣΑΝΙΣΕΙ, ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΞΗΓΗΣΕ ΟΤΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΔΩΣΕΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΘΑΥΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΠΟΤΕ ΔΙΑ ΑΥΤΟΥ ΓΙΓΝΕΤΑΙ ΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΟΧΙ, ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΥΝΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΥΤΟ ΟΡΘΩΣ. ΠΡΙΝ ΜΕΡΙΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΔΩΣΕ, ΚΑΙ, ΑΠ' Ο,ΤΙ ΜΑΣ ΕΙΠΕ (ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΕΜΕΙΣ, ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΤΗΣ), ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΣΕΙΣΜΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΔΕΚΑΡΙΑ ΓΚΟΜΕΝΕΣ, ΑΛΛΑ Ο ΣΕΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΣΤ' ΑΛΗΘΕΙΑ. ΜΟΝΟ ΑΥΤΕΣ ΤΟΝ ΕΝΙΩΣΑΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ ΝΑ ΜΥΗΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΓΩΓΗ ΤΩΡΑ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ Η ΙΕΖΑΒΕΛ ΕΙΧΕ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΝΙΩΣΟΥΝ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΑΥΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΑΠ' ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΜΑΓΟΥΣ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΛΕΒΙ, ΩΣ "ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΙΣΜΟΣ". ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ, ΠΟΎ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ Η ΜΑΓΕΙΑ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ; ΠΟΎ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ Η ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΙΑ;

ΑΠΑΝΤΗΣΙΣ:

ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΠΛΟΥΣΤΕΡΟ ΟΡΙΣΜΟ, ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟΝ ΡΟΥΝ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ, ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΑΓΕΙΑ. ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΜΑΓΕΙΑ ΔΕ, ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΔΟΛΙΟΥΣ ΚΑΙ ΣΚΟΤΕΙΝΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΩΘΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΛΑΤΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΣΕ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΚΟΒΟΥΛΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΠΑΝΤΟΣ ΕΙΔΟΥΣ, ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ. ΕΠΟΜΕΝΩΣ, ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ, Ο ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ, ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ. ΕΚΤΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΕΑΝ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΣΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΕΩΣ, ΚΑΙ ΑΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΡΙΑΣ ΑΞΙΟΝ ΤΟ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ, ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΕΠΙ ΙΣΟΙΣ ΟΡΟΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ. ΚΥΡΙΕ ΕΛΕΗΣΟΝ! ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΡΙΣΤΟΣ; ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ; ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΙΩΑΝΝΗΣ; ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΛΩΤΙΝΟΣ; ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΡΟΟΥΛΙ; ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΝΤΕΡΟΒΓΑΛΤΗΣ; ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΑΥΛΟΣ; ΦΕΥ! Ο ΕΛΙΦΑΣ ΛΕΒΙ ΣΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟ ΠΕΡΙ ΜΑΓΕΙΑΣ, ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΝΘΥΜΟΥΜΑΙ ΤΩΡΑ, ΚΑΙ ΑΠΟΦΕΥΓΩ ΝΑ ΨΑΧΝΩ ΚΑΤΙ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΨΩ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΠ' ΕΞΩ.

ΠΑΝΤΩΣ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΕΦΕΡΘΗΝ ΣΤΟΝ ΚΡΟΟΥΛΙ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΟΤΙ, ΟΜΟΙΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΙΦΑΣ ΛΕΒΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΝΤΟΥΑΡΝΤ ΓΕΪΤ, ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ "ΜΑΓΕΙΑ ΕΙΣ ΤΗΝ ΘΕΩΡΙΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΑΞΙΝ," ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΠΡΩΤΟΣ ΤΟΝ ΟΡΟ, "ΔΙΑΒΟΛΙΣΤΕΣ", ΚΑΙ ΕΞΗΓΕΙ ΟΤΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΜΑΓΩΝ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ "ΣΚΟΤΕΙΝΑΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΡΟΣ ΕΠΙΤΕΥΞΙΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΑΝΗΘΙΚΩΝ ΣΚΟΧΩΝ." ΤΩΡΑ, ΕΔΩ ΤΙΘΕΤΑΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ, Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΚΡΟΟΥΛΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΤΕ ΑΝΤΙΗΘΙΚΙΣΤΗΣ; ΝΑΙ. ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΠΟΤΕ, ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΕ. ΚΑΙ ΩΣ ΤΕΤΟΙΟΣ ΕΘΑΥΜΑΖΕ ΤΟΝ ΤΖΑΚ ΤΟΝ ΑΝΤΕΡΟΒΓΑΛΤΗ, ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΘΕΩΡΟΥΣΕ ΣΑΤΑΝΙΣΤΗ, ΜΕ ΤΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΤΟΥ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΕΛΕΤΕΣ ΣΑΤΑΝΟΛΑΤΡΕΙΑΣ. ΑΛΛΑ, ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ, ΔΕΝ ΕΓΡΑΦΕ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΩΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ ΤΗΣ ΣΚΟΤΕΙΝΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΤΟΥ ΑΤΟΜΟΥ ΠΟΥ ΕΘΑΥΜΑΖΕ, ΓΙΑΤΙ, ΕΑΝ ΤΟ ΕΠΡΑΤΤΕ ΑΥΤΟ, ΑΡΓΑ Ή ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΥΡΙΣΚΕΤΟ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΑΓΚΑΣΕΙ ΝΑ ΜΑΡΤΥΡΗΣΕΙ ΤΙ ΤΟΝ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΑΠ' ΤΟ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΛΕΟΝ ΔΥΝΑΤΗ ΤΕΛΕΤΗ, Η ΟΠΟΙΑ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΥΤΟΝ, ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΙΑ ΤΗΣ ΘΥΣΙΑΣ ΠΑΙΔΙΟΥ. ΜΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟΝ Ο ΚΡΟΟΥΛΙ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΕΣ. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΟ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΤΥΧΗ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΔΙΑΒΟΛΙΣΤΙΚΗ Ή ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ, ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΘΙΣΤΟΥΣΕ ΕΞ ΑΡΧΗΣ ΥΠΟΠΤΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ. ΤΙ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ ΑΠ' ΤΟ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΗΘΙΚΕΣ ΑΝΑΣΤΟΛΕΣ; Ο ΚΡΟΟΥΛΙ ΕΙΧΕ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ. ΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥ. ΕΞ ΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΡΗΤΟ ΤΟΥ, "DO WHAT THOU WILT," ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΟ "ΒΙΒΛΙΟΝ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ" ΩΣ ΑΠΟΘΕΦΓΜΑ ΤΟΥ ΔΑΙΜΟΝΟΣ ΑΪΒΑΣ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ, "ΟΤΑΝ ΒΡΕΙΣ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΕΛΕΙΣ, ΤΟΤΕ ΚΑΝ'ΤΟ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΑΣΤΟΛΗ." ΚΑΘΕ ΜΑΓΟΣ ΤΟ 'ΧΕΙ ΑΥΤΟ ΩΣ ΑΡΧΗ, ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΗΣ ΕΑΝ Η ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΗΘΙΚΙΣΤΙΚΗ. ΓΙΑΤΙ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΩΣ (DIABOLUS EST DEUS INVERSUS), ΚΑΙ ΩΣ ΤΕΤΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗΣ ΗΘΙΚΗΣ. ΑΥΤΗΣ ΠΟΥ ΥΜΝΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΤΗ ΤΟΥ ΝΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΝ ΔΟΤΗ ΑΥΤΗΣ, ΔΟΞΟΛΟΓΕΙ ΤΟΝ ΑΙΤΙΟΝ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ, ΚΑΙ ΤΙΜΑ ΤΟΝ ΘΥΤΗ ΤΟΝ ΠΡΟΚΑΛΩΝ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΑΝΤΙ ΤΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝΤΟΣ ΤΗΝ ΖΩΗ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΥΠΑΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΗΣ ΘΕΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ "ΕΙΔΕΝΑΙ ΣΑΥΤΟΝ" ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΑΠ' ΑΥΤΗΝ: Η ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΛΑΤΡΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΠΟΛΥΟΝΤΟΣ ΤΗ ΚΤΙΣΕΙ ΠΑΡΑ ΤΟΥ ΚΤΙΣΑΝΤΟΣ. ΩΔΕ Η ΣΟΦΙΑ ΕΣΤΙΝ, Ο ΕΧΩΝ ΝΟΥΝ ΕΙΔΗΣΕΙ ΤΙΣ ΕΣΤΙΝ Η ΛΑΤΡΕΙΑ ΤΗΣ ΚΤΙΣΕΩΣ ΠΑΡΑ ΤΟΥ ΑΠΟΛΥΟΝΤΟΣ ΑΥΤΗ, ΟΤΙ ΑΜΦΟΤΕΡΑΙ ΑΝΗΘΙΚΟΤΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΗΘΙΚΟΤΗΣ ΕΚ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΧΕΙΡΟΣ ΠΡΟΕΛΗΛΥΘΑΣΙΝ.

ΕΠΙ ΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΡΟΟΥΛΙ ΟΤΙ ΥΠΗΡΞΕ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ, ΑΦΟΥ ΔΟΥΛΕΨΕ ΚΑΙ ΩΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΗΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ, ΚΑΙ ΩΣ ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΣ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΣΥΜΜΑΧΩΝ ΟΤΑΝ ΟΙ ΝΑΖΗΔΕΣ ΕΣΤΡΑΦΗΣΑΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΠΛΗΘΟΥΣ ΤΩΝ ΑΝΟΜΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΕΠΡΑΞΕ ΕΝ ΕΙΔΕΙ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΟΥ ΛΑΓΝΕΙΑΣ. ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΟΒΑΡΟΣ ΜΑΓΟΣ ΔΕΝ ΠΕΦΤΕΙ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙ ΙΔΕΟΛΟΓΟΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ ΜΕΤΩΠΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ. ΟΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΥΣ Σ' ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ. ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ Η ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΣΟΥ ΣΥΝΑΔΕΙ ΜΕ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ, ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΤΗΝ ΗΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΚΑΙ ΑΠΕΤΥΧΑΝ.

Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΕΡΙ ΑΥΤΟΥ (ΣΕ ΕΔΑΦΙΟ ΠΟΥ ΕΝΑΝΤΙΩΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΠΑΝΤΟΣ ΕΙΔΟΥΣ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΗΣ ΤΗΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑΣ):

"ΔΙΟ ΚΑΙ ΠΑΡΕΔΩΚΕΝ ΑΥΤΟΥΣ Ο ΘΕΟΣ ΕΝ ΤΑΙΣ ΕΠΙΘΥΜΙΑΙΣ ΤΩΝ ΚΑΡΔΙΩΝ ΑΥΤΩΝ ΕΙΣ ΑΚΑΘΑΡΣΙΑΝ ΤΟΥ ΑΤΙΜΑΖΕΣΘΑΙ ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΥΤΩΝ ΕΝ ΑΥΤΟΙΣ, ΟΙΤΙΝΕΣ ΜΕΤΗΛΛΑΞΑΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑΝ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΕΝ ΤΩ ΨΕΥΔΕΙ, ΚΑΙ ΕΣΕΒΑΣΘΗΣΑΝ ΚΑΙ ΕΛΑΤΡΕΥΣΑΝ ΤΗ ΚΤΙΣΕΙ ΠΑΡΑ ΤΟΝ ΚΤΙΣΑΝΤΑ, ΟΣ ΕΣΤΙΝ ΕΥΛΟΓΗΤΟΣ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΑΣ, ΑΜΗΝ. ΔΙΑ ΤΟΥΤΟ ΠΑΡΕΔΩΚΕΝ ΑΥΤΟΥΣ Ο ΘΕΟΣ ΕΙΣ ΠΑΘΗ ΑΤΙΜΙΑΣ. ΑΙ ΤΕ ΓΑΡ ΘΗΛΕΙΑΙ ΑΥΤΩΝ ΜΕΤΗΛΛΑΞΑΝ ΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗΝ ΧΡΗΣΙΝ ΕΙΣ ΠΑΡΑ ΦΥΣΙΝ, ΟΜΟΙΩΣ ΔΕ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΣΕΝΕΣ ΑΦΕΝΤΕΣ ΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗΝ ΧΡΗΣΙΝ ΤΗΣ ΘΗΛΕΙΑΣ ΕΞΕΚΑΥΘΗΣΑΝ ΕΝ ΤΗ ΟΡΕΞΕΙ ΑΥΤΩΝ ΕΙΣ ΑΛΛΗΛΟΥΣ, ΑΡΣΕΝΕΣ ΕΝ ΑΡΣΕΣΙ ΤΗΝ ΑΣΧΗΜΟΣΥΝΗΝ ΚΑΤΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΙΣΘΙΑΝ ΗΝ ΕΔΕΙ ΤΗΣ ΠΛΑΝΗΣ ΑΥΤΩΝ ΕΝ ΕΑΥΤΟΙΣ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΝΤΕΣ."

ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ, ΒΕΒΑΙΩΣ, Η ΑΓΙΟΤΗΣ ΑΜΦΟΤΕΡΩΝ ΤΗΣ ΗΘΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΤΙΗΘΙΚΗΣ, ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΕΤΑΙ ΜΟΝΑΧΑ ΔΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΧΗΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΩΤΑΤΕΣ ΥΛΙΚΕΣ ΗΔΟΝΕΣ. ΕΠΟΜΕΝΩΣ, ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΩ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΛΑΓΝΕΙΑΣ ΩΣ ΕΜΠΟΔΙΟ ΤΗΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΟΦΙΑΣ ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΝΑΓΚΗ ΟΥΤΕ ΝΑ ΜΟΛΥΝΘΩ ΑΠΟ ΓΥΝΑΙΚΑ, ΟΥΤΕ ΝΑ ΓΙΝΩ ΜΑΛΑΚΑΣ, ΟΥΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΑΡΑΒΙΑΣΟΥΝ ΤΑ ΕΝΤΟΣΘΙΑ, ΔΙΟΤΙ, ΟΠΩΣ ΤΡΩΩ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΖΩ ΚΑΙ ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΩΣ ΜΟΥ ΤΗΣ ΣΟΦΙΑΣ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ Η ΚΑΤΩΤΑΤΗ ΣΚΕΨΙΣ, "ΤΙ ΦΑΓΗΤΟ ΘΑ ΦΑΩ ΣΗΜΕΡΑ;" ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΑΡΚΙΚΟ ΞΕΠΕΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΩΣΩ ΩΡΑΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ Η ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΝ ΛΟΓΩ ΣΟΦΙΑΣ ΚΑΙ Η ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΗ ΚΑΙ Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΚΑΙ Η ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝ ΛΟΓΩ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΕΧΕΙ ΑΞΙΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ. ΓΙΑΤΙ ΤΟ "ΕΙΔΕΝΑΙ ΣΑΥΤΟΝ" ΤΟ 'ΧΩ ΕΞΑΝΤΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΑΚΑΘΑΡΤΕΣ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΙΧΑΜΕΝΑ ΥΓΡΑ Ή ΕΒΔΕΛΥΓΜΕΝΕΣ ΤΡΥΠΕΣ ΑΠΟΒΟΛΗΣ ΟΡΓΑΝΙΚΩΝ ΠΕΡΙΤΤΩΜΑΤΩΝ. ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΟΥΔΕΤΕΡΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΝΔΕΔΥΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΟΥ ΣΤΟΛΗ Ή ΤΟΥ ΔΑΙΜΟΝΙΚΟΥ ΘΥΣΙΑΣΤΟΥ ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΝΔΕΔΥΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΗ, ΔΙΟΤΙ ΕΓΩ ΕΓΡΗΓΟΡΗΣΑ ΚΑΙ ΕΤΗΡΗΣΑ ΤΑ ΙΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΙΝΑ ΜΗ ΓΥΜΝΟΣ ΠΕΡΙΠΑΤΩ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩΣΙ ΤΗΝ ΑΣΧΗΜΟΣΥΝΗΝ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΠΙ ΕΜΟΥ, ΚΑΙ ΤΟΙΟΥΤΟΤΡΟΠΩΣ ΚΑΜΜΙΑ ΓΥΜΝΙΑ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΠΛΕΟΝ ΣΕ 'ΜΕΝΑ, ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΠΟΥ Θ' ΑΦΗΣΩ ΠΙΣΩ ΜΟΥ. ΔΕΝ ΔΑΜΑΖΩ ΕΝ ΠΕΕΙ, ΟΥΤΕ ΔΑΜΑΖΟΜΑΙ ΕΠΙ ΚΛΙΝΗΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ Ο,ΤΙ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΟΥ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΝΤΥΜΕΝΟΣ ΕΠΙΤΑΣΣΟΥΝ, ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΑΛΛΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΜΟΥ ΠΛΗΝ ΤΩΝ ΣΤΡΟΓΓΥΛΩΝ ΚΑΙ ΜΙΚΡΩΝ ΧΕΙΡΩΝ ΜΟΥ, ΤΟΥ ΑΨΕΓΑΔΙΑΣΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΠΡΟΥ ΛΑΙΜΟΥ ΜΟΥ, ΤΟΥ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΥ (ΣΥΝΗΘΩΣ ΔΕ ΒΑΜΜΕΝΟΥ) ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΚΡΥΑΣ, ΚΑΣΤΑΝΗΣ, ΓΥΑΛΙΣΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΟΛΟΪΣΙΑΣ ΚΟΜΗΣ ΜΟΥ. ΑΥΤΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΣΑΡΚΙΚΩΝ ΗΔΟΝΩΝ, ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΗ ΟΜΟΡΦΙΑ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ ΕΚ ΦΥΣΕΩΣ ΣΕ ΑΒΡΟΤΗΤΑ ΚΑΘΕ ΠΑΣΤΩΜΕΝΟ ΘΗΛΥΚΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΜΙΜΗΘΕΙ ΜΕ ΜΠΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΑΞΕΣΟΥΑΡ, ΚΑΙ ΠΑΡ' ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ, ΔΙΟΤΙ ΤΗΝ ΑΓΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΥΣΙΜΗ ΑΡΙΣΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΡΙΟΤΗΤΑ Ή ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΓΕΝΝΗΣΙΜΙΟΥ ΣΟΥ Ή ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΑΣ ΠΟΤΕ. ΟΤΑΝ ΔΕ, ΦΟΡΑΩ ΤΗΝ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΗ ΕΝΔΥΜΑΣΙΑ ΜΟΥ, Ο ΑΙΜΑΤΟΒΑΜΜΕΝΟΣ ΔΑΙΜΟΝΑΣ ΠΟΥ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΜΑΝΔΥΑ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΣΚΑ ΕΙΜΑΙ, ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.

ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΜΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΑΓΟΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΝΟΜΙΟ. Ο ΕΥΚΟΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΤΕΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΟΥΣΙΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΕΥΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΥΠΕΡΟΨΙΑ. ΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ ΜΕ ΓΕΡΗ ΔΟΣΗ ΑΜΦΕΤΑΜΙΝΗΣ, ΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΔΟΣΗ ΚΟΚΑΪΝΗΣ, ΟΤΑΝ Ο ΑΝΗΡ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΗΛΩΣΕΝ ΑΥΤΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΦΤΕΙ ΣΕ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟΥΣ ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΩΣΕΙ, ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΤΑΙ Η ΓΥΦΤΙΚΗ ΦΥΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ Η ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΠΟΥ ΑΣΚΕΙ Η ΥΛΗ ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ. ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΣ ΔΕ, ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΚΡΙΝΩ ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ ΠΡΟΣΕΧΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΕ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Ή ΜΕ ΑΚΟΥΜΠΑΕΙ. ΣΥΝΗΘΩΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΩΪΜΟ ΣΤΑΔΙΟ Η ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΔΥΝΑΜΕΩΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΟΥ, ΗΤΟΙ, ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΑΥΤΟ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΜΕ ΣΗΚΩΝΕΙ ΕΝ ΕΙΔΕΙ ΦΙΓΟΥΡΑΣ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΦΗ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΝΑ 'ΡΘΕΙ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΑΡΣΕΝΙΚΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΟΙΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΕ ΘΗΛΥΚΑ. ΤΟΙΟΥΤΟΤΡΟΠΩΣ, Ο ΙΔΙΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΙΟ ΑΝΤΡΑΣ ΑΠΟ 'ΜΕΝΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΔΥΝΑΜΗ, ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΟΥΣΤΙΚΑ ΕΝΣΤΙΚΤΑ.

"ΤΟ ΝΑ ΕΙΠΩΜΕΝ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΑ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΤΗΣ ΦΥΣΕΩΣ, ΚΑΙ ΔΙΑ ΚΑΠΟΙΑΣ ΕΠΗΡΡΟΗΣ ΕΝΑΝΤΙΩΜΕΝΑ ΕΙΣ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΤΙΚΗΝ ΑΡΜΟΝΙΑΝ, ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΗΣ ΑΤΑΞΙΑΣ, ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΡΧΟΝ ΚΡΙΤΗΝ ΤΗΣ ΖΩΗΣ. ΑΣ ΑΠΟΦΥΓΩΜΕΝ ΤΗΝ ΔΙΑΜΑΧΗΝ ΜΕ ΛΑΤΡΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΗΣΩΜΕΝ."

- ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΕΛΙΦΑΣ ΛΕΒΙ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΝΕΚΡΟΜΑΝΤΙΑ.

ΕΝ ΤΕΛΕΙ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΙΠΟΤΑ. ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΕΤΡΑΚΟΣΙΟΥΣ ΠΕΝΗΝΤΑ ΙΕΡΕΙΣ ΤΟΥ ΒΑΑΛ. ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΑΝ ΟΙ ΘΕΑΤΕΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΘΑΝΑΤΩΘΟΥΝ, ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΝΑ ΦΑΝΕΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ; ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΟΣ; Ο ΧΡΙΣΤΟΣ Ή Ο ΦΟΡΟΕΙΣΠΡΑΚΤΩΡΑΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ; ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ Ο ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΔΙΔΑΣΚΟΜΕΝΟΣ.

"ΕΠΑΚΟΥΣΟΝ ΜΟΥ, ΚΥΡΙΕ, ΕΠΑΚΟΥΣΟΝ ΜΟΥ ΕΝ ΠΥΡΙ, ΚΑΙ ΓΝΩΤΩ Ο ΛΑΟΣ ΟΥΤΟΣ, ΟΤΙ ΣΥ ΕΙ ΚΥΡΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΣΥ ΕΣΤΡΕΨΑΣ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑΝ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟΥΤΟΥ ΟΠΙΣΩ!"

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΤΟ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΑΠ' ΤΟΝ ΘΕΟ ΣΟΥ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΑΞΗ ΤΙΜΗΣΕΩΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙΣ, ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΑΙΔΑΡΙΩΔΕΣ, ΓΙΑΤΙ Η ΘΥΣΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΦΟΣΙΩΣΕΩΣ ΚΑΙ ΩΣ ΤΕΤΟΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΠΟΥ ΤΗ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟ ΝΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ. ΟΥΔΑΜΩΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΩΣ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΟΥ ΝΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ. ΕΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΟΞΑΣΕΙΣ ΟΣΟ ΠΡΕΠΕΙ ΤΟΝ ΘΕΟ ΣΟΥ, ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΣΥΜΦΟΡΑ ΣΟΥ. ΓΙΑΤΙ, ΤΙ ΕΙΣΑΙ, ΕΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΤΙΜΗΣΕΙΣ;

60
Άλλωστε όλοι οι μεθυσμένοι, νηφάλιοι λένε ότι είναι.
ΤΟΤΕ ΠΑΙΖΕΙ ΟΙ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ 'ΧΕΙΣ ΜΕΘΥΣΕΙ ΝΑ 'ΝΑΙ ΜΕΤΡΗΜΕΝΕΣ ΣΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ ΜΕ ΔΥΟ ΠΟΤΗΡΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ. ΓΙΑΤΙ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΕΧΕΙ ΜΕΘΥΣΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΚΑΤΟ ΦΟΡΕΣ (ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΛΕΩ) ΜΕ ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΥΝΑΙΚΕΙΕΣ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΣΙΒΕΛΟΣ, ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΝΑ ΕΝΤΟΠΙΖΕΙ ΤΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ Ή ΤΟΥ ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠ' ΤΟ ΑΛΚΟΟΛ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑΝ, ΟΙ ΜΗ-ΓΙΑΓΚΩΛΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΜΗ-ΑΥΝΑΝΙΖΟΜΕΝΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΛΙΑΝ ΕΥΚΟΛΩΣ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΕΧΟΥΝ ΜΕΘΥΣΕΙ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΜΕΤΡΑΝΕ ΠΟΣΑ ΠΟΤΗΡΙΑ Ή ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΒΑΣΕΙ.

Pages: [1] 2 3 ... 16

Powered by EzPortal