Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - callan

Pages: [1] 2 3 ... 12
1
Γενική Συνέλευση / Re: Μετακίνηση Forum
« on: June 23, 2017, 12:07:34 am »
Νομίζω ότι ήρθε πλέον η ώρα να γράψω κάτι που ήθελα από καιρό.Μου πέρασε από το μυαλό γύρω στον Ιανουάριο όταν είχαν περάσει πλέον 6 μήνες από την επαναλειτουργεία του παλιού webwar και η πρόοδος γινόταν με ρυθμούς χελώνας.
Όλα όσα θα γράψω έχουν μία βάση εφόφον ισχύουν όσα έχουν ειπωθεί από πολύ παλιά ακόμη(από μέλη και guests) για διείσδυση την ΧΑ και σκιώδη έλεγχο του Ναού από τον Τράκη.Η tortelini (ιταλία εδώ) εμφανίστηκε στο κωλοχανείο του κυπριου σε μια περίοδο που έλειπα και δεν έιχα συχνή απαφή με το μέσο οπότε την πρόλαβα πολύ λίγο.Τον nargaroth τον θυμάμαι και από παλιότερα αλλα τότε με την 15χρονη έκανε δυναμική επανεμφάνιση.Έρχεται λοιπόν η μικρή με τσαμπουκά και μίσος για τον κύπριο (καθόλου παράλογο αυτο) και απαιτεί την διαχείρηση σε μία περίοδο που αφού κανένας δεν ανέβαζε το backup όλοι είχαν συμβιβαστεί με το τσαντίρι του μαξ.Υπήρχε μια κίνηση με επιστροφή του finalboss και επανεμφάνιση του nazbol μετά από μακρά απουσία.Σημασία έχει ότι έγραφε και αυτός συχνά.
Η ουσία είναι ότι όδευε προς τις παλιές δόξες.Οπότε έκανα την υπόθεση ότι μιας και η κλίκα που ήρθε να πάρει τον έλεγχο του μέσου κατάγεται από την Μάνη,από την ιδιαίτερη πατρίδα του "αρχηγού" για τον οπόιο δούλευε και ο Τράκης,ήρθαν με σκοπό να το κλείσουν.Αρχικά άνοιξαν πάλι αυτό εδώ αλλά όχι όλο μόνο το παλαιότερο κομάτι με τα πιο light θέματα για να τραβήξουν τον κόσμο εδώ.Με το που άνοιξε εμφανιστήκαν και κάποια παλιά μέλη και ήμασταν αρκετοι σε καθημερινή βάση για λίγες μέρες.Μέχρι που έγιναν κώλος με τον κύπριο.Αν δεν είχε αυτη την ακόρεστη δίψα για εξουσία μπορεί μετα απο 1-2 μήνες χωρίς πρόοδο να φελυγαμε όλοι μαζι και να επιστρέφαμε στο άλλο.Όμως βλέποντας τι εξουσιομανής είναι γύρισε μόνος του εκεί και οι άλλοι μείναμε εδώ.
Οπότε άρχισαν να βρίσκουν ηλίθιες δικαιολογίες και αφορμές για να παρουσιάζουν μηδενική πρόοδο μέχρι να βαρεθούμε και να το παρατήσουμε τελείως σύμφωνα με την γραμμή που είχαν πάρει.Ταυτόχρονα κάνει το λάθος ο μπετμαξ να δώσει την διαχείρηση στον Τράκη και (μπουμ!) κλείνει και το άλλο.Και έτσι περνάει σχεδόν ένας χρόνο με το ένα χωρίς διαχειριστή και το άλλο με ασυνάρτητες και αόριστες υποσχέσεις.Δεν γνωρίζω κάτι αλλά τα γεγονότα δείχνουν προς τα εκεί.Ώσπου είδαν ότι δεν τους παίρνει άλλο και ουσιαστικά δήλωσαν ότι το παρατάνε με μια βλακώδη δικαιολογία.

Επειδή μπορεί εδώ να το σβήσουν θα το postάρω και αλλόυ για να ακούσω και καμία άλλη γνώμη επί του θέματος.

2
Γενική Συνέλευση / Re: Δια την Σημαίαν
« on: June 22, 2017, 01:16:14 am »
http://webwar6.createaforum.com/index.php

Έφτιαξα μια ενότητα μόνο,την Γενική συνέλευση.Αύριο θα φτιάξω και τις υπόλοιπες.

3
Γενική Συνέλευση / Re: Δια την Σημαίαν
« on: June 19, 2017, 03:21:03 pm »
Αυτο που άνοιξα είναι όντως χαμαιτυπείο αλλά έγινε μόλις σε 5 λεπτά.Στο χέρι μας είναι να το κάνουμε μεγάλο.Όπως σας είπα δεν έχω πολλές γνώσεις οπότε θα χρειαστώ βοήθεια στην διαχείρηση και διαμόρφωσή του.Μόλις παραδώσω την διαχείρηση σε νέους εκλεγμένους admins θα ανοίξω λογαριασμό με το όνομά μου.Ο κωδικός του admin είναι πολύ δύσκολος αλλά θα τον κρατήσω σημειωμένο σε περίπτωση που κάποιος επειχηρήσει πραξικόπημα.
Ήδη μπήκαν υπάνθρωποι με ψεύτικους λογαριασμούς αλλά δεν θα κάνω κάτι προς το παρόν.Η εκλογή των νέων διαχειριστών θα γίνει το αργότερο μέχρι 15 Ιουλίου και μάλλον η ψηφοφορία θα είναι live σε chat για να αποφύγουμε διπλές,τριπλές κλπ ψήφους από τους κλώνους που κάποιοι βιάστηκαν να κάνουν.o ένας γυφταρμάς μπήκε με το όνομα urfuslaang χωρίς να ξέρει καν πως γράφεται.

4
Γενική Συνέλευση / Re: Δια την Σημαίαν
« on: June 18, 2017, 07:42:53 pm »
http://webwar.forumside.com/

μάλλον κάτι τέτοιο έκανε και η σταυρούλα και μας πουλούσε φούμαρα.πήρε μόνο 5 λεπτά.τώρα δεν έχω χρόνο να ασχοληθώ.θα το κοιτάξω μετά.

5
Γενική Συνέλευση / Re: Δια την Σημαίαν
« on: June 18, 2017, 12:31:11 pm »
για αρχή θα πρέπει να εφαρμοστεί στρατιωτικός νόμος για τους guests για να ξέρουμε ποιος είναι ποιος.μόνο με λογαριασμούς για ένα διάστημα.ο μπετομαξ από τότε που έχασε το αντμινιλίκι έχει τρελαθεί.ειδικά όταν σκέφτεται ότι εδώ το έδωσε χωρίς καν ψηφοφορία.εκτος και αν το έκανε για να φύγει όπως πάντα,εξευτελισμένος.μπορεί και να του αρέσει.
πάντως επειδή το θέμα τέθηκε ακόμη δεν μπορώ να καταλάβω γιατί φοβάστε την δημιουργία λογαριασμου.ακόμη και να ίσχυαν τα περι ΓΑΔΑ,Σφάκα κλπ αν δεν γράψετε τίποτα το μεμπτό όσων αφορά τους νόμους κανείς δεν μπορεί να σας κάνει τίποτα.

6
Γενική Συνέλευση / Re: Δια την Σημαίαν
« on: June 15, 2017, 08:43:03 pm »
ένας πυρήνας 7-8 ατόμων είναι αρκετός για ξεκίνημα.οι υπάνθρωποι θα έρθουν από μόνοι τους στην συνέχεια.το παν είναι ένα άτομο με τεχνικές γνώσεις.αν βρούμε αυτό εύκολα μαζεύουμε μερικούς ακόμη για να ανοίξει η αυλαία είτε με συνδρομή είτε τζάμπα σαν αυτό εδώ για αρχή.

7
Γενική Συνέλευση / Re: Δια την Σημαίαν
« on: June 15, 2017, 08:23:25 pm »
ο χοντροurfus εκανε το λαθος να βάλει σχόλια μόνο μέσω σύνδεσης στο fb και όλοι εξαφανιστηκαν και από εκεί.ψάχνουν νέα στέγη.ήρθε η ώρα να ανοίξει νέος ναός με όλους αυτούς και όσους έμειναν από το webwar.αυτό που λείπει είναι ένας με γνώσεις προγραμματισμου για να διαχειρίζεται το forum.ας συγκεντρωθούμε εδώ και στο άλλο για να το προχωρήσουμε.αν μέχρι Σεπτέμβριο δεν υπάρξει καμία πρόοδος τότε όντως ας αναπαυθεί εν ειρήνη.εγώ πάντως το backup το έχω αλλά όχι ολόκληρο.μόνο το κομμάτι που είχε και η σλαβούλα.

8
Γενική Συνέλευση / Re: Θέλετε WebWar 5;
« on: June 15, 2017, 01:40:34 pm »
ας αλλάξει αυτό το ταταρογύφτικο banner το οποίο μολύνει τον χώρο.

9
Γενική Συνέλευση / Re: Θέλετε WebWar 5;
« on: June 15, 2017, 11:35:31 am »
14
Γενική Συνέλευση / Re: Επέστρεψα
« on: May 25, 2017, 02:25:40 pm »15
Γενική Συνέλευση / Έκτακτο διάγγελμα
« on: May 28, 2016, 01:29:02 pm »
Ο μαξ αποκάλυψε σε όλους το βρωμερό του πρόσωπο που είναι χειρότερο και από την διαβρωμένη κυπριακή καριολόφατσα που κληρονόμησε από τον τουρκομάνο έποικο πατέρα του.
Βλέπει ip.
Η ελευθερία του λόγου μέσω της ανωνυμίας στο webwar την οποία διατυμπάνιζε τόσα χρόνια δεν υπάρχει εδώ.Πήρα την απόφαση να μην ξαναγράψω στο τσαντίρι του και εγώ θα το τηρήσω,
όχι όπως ο καριολοκύπριος που είπε ότι αποχωρεί και μετά από 5 μέρες ήταν πίσω.Όπως όλοι οι γύφτοι νομίζει ότι είναι αναντικατάστατος παραβλέποντας τους πανηγυρισμούς τη μέρα που είπε
ότι θα αποχωρούσε οριστικά.
Όσοι θέλουν το πραγματικό webwar να έρθουν στο πραγματικό webwar,αλλιώς ας κάτσουν εδώ με την φτηνή,βρωμερή απομίμηση του Τσίπρα να τους κοροϊδεύει.
Τον τελευταίο καιρό παραπονιέται συνέχεια σαν πουτανίτσα και από τον λογαριασμό του και από τους κλωνοguests του για τις αποφάσεις της ΓΣ
οι οποίες όπως λέει δεν λαμβάνονται υπόψιν και όντως να 2 στις οποίες τα μέλη μίλησαν και τις αγνόησε επιδεικτικά.


Η μόνη περίπτωση να επιστρέψω είναι αν επιβεβαιωθεί ποιος είναι.Τότε θα έρθω για να τον σοδομίσω,να τον γδάρω και να τον σταυρώσω.

Μαξ τα ρέστα που μου χρωστάει η μάνα σου από τότε που την γάμησε ο σκύλος μου πες της να τα δώσει στον Pinochet.

17
Γενική Συνέλευση / Re: Θέλετε WebWar 5;
« on: May 28, 2016, 01:45:09 am »
εδώ καριολοκύπριε απάντα χωρίς υπεκφυγές μπροστά σε όλους:βλεπεις ip σαν admin?

Η σιωπή είναι εκκωφαντική!

στα άλλα δεν αξίζει καν να απαντήσω.όταν μιλάς με π δεν έχει κανένα νόημα

18
Γενική Συνέλευση / Re: Θέλετε WebWar 5;
« on: May 28, 2016, 01:17:30 am »
opotan paradexesai apo monos sou oti i deumos ekane proti tin poustia. euxaristo pou me epivevaioneis, an den to katalavaineis auto den uparxei kati pou na mporo na kano
πιο βλάκας κύπριος πεθαίνεις!


auto den apoeiknuetai
Το ξέρω εγώ και μου αρκεί.

mia xara apodeiknietai apo tis idies ip kai ta idia panta emails pou vazoun
εδώ καριολοκύπριε απάντα χωρίς υπεκφυγές μπροστά σε όλους:βλεπεις ip σαν admin?

as dilosei prota tin apokatastasi tis taksis kai se ena lepto genhke thauma kai anastithike neo account.. siga to diskolo...
τάξη?νόμιζα ότι οι αναρχικοί απεχθάνονται αυτήν την λέξη.

19
Γενική Συνέλευση / Re: Θέλετε WebWar 5;
« on: May 28, 2016, 12:53:13 am »
auta pou eginan itan ektakta metra enantia stin autheresia pou edeikse o tortelinos
ο μαξ διέγραψε πρώτος την Deumos και αυτό φαίνεται,αν δεν το καταλαβαίνεις δεν υπάρχει κάτι που να μπορώ να κάνω.

kai ta lefta stelnontai anonyma me bitcoin, vrisketai tropos..
βρες τον και ανέβασέ το τότε.

diladi san na kaloume ton idrauliko, oxi na mas ginei mpastakas
Ο υδραυλικός θα ζητήσει λεφτά από τον ιδιοκτήτη όχι από τους γείτονες.


ti paei na pei auti to anevase? ti soi logiki einai auti?

https://www.youtube.com/watch?v=_bT80j-zitU

me to idio skeptiko o xaos pou eixe ferei to dvd me to backup tha eprepe na einai superadmin
θα μπορούσε αλλά πέθανε από την πρέζα.

einai tyxaio pou tosoi palioi guest grafoun akoma edw?
αυτό δεν αποδεικνύεται.


enas admin prepei na einai sovaros, na kserei ti leei kai na dinei apantiseis
άρα ο μαξ αποκλείεται αυτομάτως

na dilosei dimosia oti tha apokatastathei o nomimos admin kai meta tha ginoun ekloges
ο admin αυτός διέγραψε τον λογαριασμό του οπότε δεν υφίσταται πλέον.auto pou paei na kanei den einai forum, einai parodia tsirko

Τι μας τα πρήζεις εδώ;

μαξ γραψε με τον λογαριασμό σου και άσε τους guest-κλωνους

20
Γενική Συνέλευση / Re: Θέλετε WebWar 5;
« on: May 28, 2016, 12:28:44 am »
Στο άλλο δεν υπήρχε ποτέ υπεραντμιν, δεν παρουσιαστηκε ποτέ, παρόλο που αλλάξαν οι αντμινς.

Καρκινιά ή όχι, δεν ειχε δικαιωμα να αλλάζει το μπαννερ χωρις την εγκριση της ΓΣ.

Τεσπα, αφου εισαι μονοδουλος και σου αρέσει το αυταρχικο της προγραμμα, τραβα στο τσαντίρι της να κάνεις το γατάκι. Τι μας τα πρήζεις εδώ;

υπήρχε ρε στόκε

δεν το ενέκρινε καμία ΓΣ

τους παραπληγικούς θα τους γαμάω παντού

21
καλά τα λέει, αλλά δεν καταλάβα γιατι μιλας για εβραίους, εδω παρουσιάζεις τις απόψεις ενος ανθρώπου μόνο. Αν παω και μιλήσω εγω δλδ σε ενα ξενο ακροατηριο, θα είναι λογικο να πει καποιος, "ακουστε τι λενε οι Ελληνες γυφτοκυπραίοι;"

ΝΑΙ

22
Γενική Συνέλευση / Re: Θέλετε WebWar 5;
« on: May 28, 2016, 12:13:44 am »
Δεν αγνόησε κάποια ΓΣ απλά δεν σου έκανε το χατίρι να βάλει αυτήν την καρκινιά που έχεις εδώ για banner.και στο άλλο υπήρχε υπερadmin,δεν γίνεται αλλιώς.

23
Γενική Συνέλευση / Re: Θέλετε WebWar 5;
« on: May 28, 2016, 12:06:43 am »
Επίσης ποια ΓΣ?αυτήν που έγινε πριν 4 χρόνια?οι έκτακτες καταστάσεις απαιτούν έκτακτα μέτρα μέχρι να στρώσει το πράγμα.Α και στην κορυφή του θέματος υπάρχει μια ψηφοφορία την οποία αγνοείς επιδεικτικα.

24
Γενική Συνέλευση / Re: Θέλετε WebWar 5;
« on: May 28, 2016, 12:04:45 am »
H ΓΣ είχε αποφασίσει να μην επιτρέπονται διπλοι τριπλοι λογαριασμοι. Εφάρμοζα την θέληση της ΓΣ.
Την Deumos δεν την banαρες για αυτο.

25
Γενική Συνέλευση / Re: Θέλετε WebWar 5;
« on: May 28, 2016, 12:03:54 am »
de se vlepw na to les sti stauroula auto?
giati de milas gia tin autheresia tis?
me poio dikaioma ton ekane auti?
mexri kai o xitis apokatestise tin taksi tin proti foraλυπήθηκε τον αυτιστικό και του έδωσσε λίγη χαρά
pou simainei oti anagnorise to lathos tis loudovikasήθελε να γελάσει λίγο με τον μπετόβλακα
me poio dikaoma ekane oti ithele genika?
me poio dikaoma evale ti "filenada" tis?
me poio dikaoma allaze to logo?
me poio dikaoma agnoei ti telautaia gs?
me poio dikaoma den apantaei stin ousia?

Τι να πω?ήταν αντίποινα για την αυθαιρεσία του μαξ ο οποίος σπάστηκε που έχασε την εξουσία που είχε τόσα χρόνια.
Η Deumos το ανέβασε οπότε είναι superadmin όπως λες γιατί κάποιος πρέπει να είναι.ποιος θα πληρώνει τον πάροχο για ανανέωση αν δεν υπάρχει "ιδιοκτήτης".είπαμε να ξεκινήσουμε έτσι και στην πορεία να εκλέξουμε νέους admins.ο μπετομαξ ήθελε να κανει κουμάντο από την αρχή και τον ήπιε.έχει καταντήσει κουραστικό να λέμε τα ίδια και τα ίδια.

ποια γσ αγνοεί,τι θες να πεις?

26
Τελικά πρόκειται για πωρομένο κρατιστή!

28
Γενική Συνέλευση / Re: Θέλετε WebWar 5;
« on: May 27, 2016, 11:17:41 pm »
οι απόψεις σου δεν σε εμπόδισαν να διαγράψεις άλλον admin χωρίς να το αποφασίσει η Γ.Σ.

29
Γενική Συνέλευση / Re: Θέλετε WebWar 5;
« on: May 27, 2016, 08:38:23 pm »
Σιγά μην παρακαλάμε τον κάθε καθυστέρα.Ας κάνει πρώτα νέο λογαριασμό,ας ζητήσει γενική συνέλευση και αν ψηφιστεί να γίνει,δεν υπάρχει πρόβλημα.

30
Γενική Συνέλευση / Re: Θέλετε WebWar 5;
« on: May 27, 2016, 08:21:16 pm »
Μην τραμπουκίζετε τον bio, μου στέλνει pm και μου κλαίγεται μετά. >:(

Δεν είναι αυτός.Τον τσέκαρα.Αν ξανακλαφτεί ξέρεις τι να του πεις και σε pm

https://www.youtube.com/watch?v=I7lGM2BDAR4

i sauroula tis nuxtes vlepei efialtes me to webwar, tin kunigane kuprioi anarxikoi με διαβρωμένες κυπριακές καριολόφατσες kai katourietai panw tis.
fixed

kai apokatastise ton nomimo diaxeiristi tou ww5
αφού έσβησε μόνος του τον λογαριασμό του υπάνθρωπε guest

32
Όταν πετάς σκουπίδια στον δρόμο δεν φταίνε τα σκουπίδια.

33
Πότε είπε ότι υποστηρίζει τη Χρυσή Αυγή;
Σοβαρά τώρα,προσπαθείς να βγάλεις άκρη με αυτό?


34
ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ, ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΑΠΛΩΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΜΕ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΟ ΚΑΙ ΑΔΙΚΟ.


Πρώτα θα ασχοληθούμε με τους παραπληγικούς που τους ψήφισαν και μετά με τους ίδιους

35
Γυφτιά-Υποκουλτούρα / Re: Amber Alert
« on: May 26, 2016, 01:00:40 am »
Ο μαξ έχει σπάσει κάθε ρεκορ παραπληγισμού!

36

Θερμοπύλες-Κρήτη-Εξάρχεια, ο Αναρχισμός η μαλακία συνεχίζεται!


37
Χρυσαυγιτης AN.EΛ.ίτης Βιαζε τις Κορες του


fixed

38
Γυφτιά-Υποκουλτούρα / Re: Amber Alert
« on: May 25, 2016, 06:07:10 pm »
Εσύ μαξ έσμπρωχνες?

39
Γυφτιά-Υποκουλτούρα / Re: Amber Alert
« on: May 25, 2016, 05:18:00 pm »
Πάντως την γκόμενα στο video την λένε Γεωργία και όχι Σταυρούλα. 8)

40
Γυφτιά-Υποκουλτούρα / Re: Amber Alert
« on: May 25, 2016, 04:01:47 pm »
Το ερώτημα είναι ένα:"Πως γαμιουνται τα χταποδια?".

41
Γυφτιά-Υποκουλτούρα / Re: Amber Alert
« on: May 25, 2016, 03:07:52 pm »
Λογικά την έσπρωχνα.
Άνετα την έσπρωχνα.

42
Ο χριστος χρίστου είναι τεϊτζής ακτινολόγος και συστείνεται σαν γιατρός...Ποσο κομπλέξικός καφρος μπορεί να είναι; λες και δεν κανει μπαμ πως ειναι χαζός.
Σε παρακαλώ δείξε μου κάπου που να αυτοσυστήνεται ως γιατρός.

43
Αν ήταν πραγματικοί εθνικιστές (πατριώτης ως πολιτική εννοια δεν υπάρχει) θα πολεμούσαν μαζί με τους αλλους εθνικιστές της γερμανίας.
Δώστε ένα Π στο παιδί!

44
Πιο ήρεμα μην σκιστει κανένα καλσον.μαξ αν θες να αντιδράς στα post κανε fb.

45
Φυσικά όσο γίνονται όλα αυτά οι "αναρχικοί" aka πρεζόνια των εξαρχείων που σε άλλη περίπτωση θα καίγανε την Αθήνα ΜΟΥΓΚΑ!

46
Αυτό δεν είναι αλήθεια. Ως παλιότερο μέλος αυτής της κοινότητας από εσένα μπορώ να το διακρίνω καλύτερα.
Πρώτα απ όλα δεν είσαι μέλος ή τουλάχιστον αυτή τη στιγμή δεν γράφεις σαν μέλος αλλά σαν guest.Όταν λες κοινότητα εννοείς αυτό εδώ ή το παλιό original webwar?

Εγω προτιμώ να γράφω ως guest. Γράφω έτσι, επί χρόνια. Οι guests έχουν παράδοση εδώ. Δεν καταλαβάινω, γιατί αυτό είναι κατακριτέο;
Αυτό δεν μπορεί να αποδειχτεί.Υπήρχαν κατά καιρους guests που έγραφαν συχνα αλλά ήταν πολύ εύκολο κάποιος άλλος guest να γράψει με το ίδιο ψευδώνυμο μιμούμενος τον τρόπο γραφής κάποιου άλλου.Αν γράφεις συχνά κάνεις account.

47
April 30, 2016
Οκ, αυτό ειναι το τελευταιο ποστ μου.

Επειδη δεν εκλέχθηκε αντμιν καποιος τοσο καιρό, επίταξα σε αυτη την θεση τυς

gemista69    
Somalian Pirate    
THULSA DOOM    
stasou_mugdala    
Sagapaw       
Ισοπεδωτικός
Κοπρίτης
Αρτεμις

.....

Ενώ εκλεισα το λογ. μου στο Byethost ww εδώ δεν μπορώ  να το κάνω επειδή είμαι root account, μαλλον εννοεί πως εγώ άνοιξα αυτό το γγ.

Οποταν θα κλείσω τον λογαριασμο μου αλλάζοντας το password μου, με μια τυχαια τεραστια σειρά γραμματων που δεν θα θυμάμαι.

Αντε γειά, τα λεμε στα χαρακώματα!  ;)

Ζητω η Αναρχια-Ζητω το γουεμπγορ!

May 05, 2016
H ζάχαρη είναι τοξική. Οπως και ολα τα προιοντα που περιεχουν ζαχαρη. Οπως τον καπιταλισμο ενα πραμα.

http://www.videoman.gr/76752

κρατα τον λόγο σου και μην ξαναγράψεις κατι εδω μέσα

48
https://www.youtube.com/watch?v=q13MfYkfywo

μαξ είσαι ΤΟ νούμερο 1
πινοσέτ είσαι ΤΟ νούμερο 2
πάρτε θέσεις και περιμένετε να ακούσετε το νούμερό σας.

49
γκουκολ
Δεν μας νοιάζουν τα βίτσια σου.

50
Βόθρος / Re: antikeimenika asteio paralirima
« on: May 20, 2016, 01:16:42 am »
Δεν είμαι πόντιος υπάνθρωπε!

52
Βόθρος / Re: ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ ΜΥΑΛΟΥ
« on: May 19, 2016, 07:58:09 pm »
Μόνοι σας φυγατε απο τον πόντο.

ΟΧΙ

μλπαμπλαμπλαμπλα
εκεί στην ουσία χάθηκε μια ελληνική επαρχία και ο πληθυσμός της μετακινήθηκε στον εθνικό κορμό,ομοαίματο και ομόθρησκο,δηλαδή την Ελλάδα έχοντας σαν απώτερο σκοπό κάποια στιγμή να επιστρέψει.πριν 4-5 χρόνια ο Χάρυ Κλύν σε συγκέντρωση ποντίων στην Καλαμαριά είχε πει "οι εβραίοι περίμεναν 2000 χρόνια για να επιστρέψουν στην πατρίδα τους.Εμείς θα παραιτηθούμε σε λιγότερο από 100?".αν προσπαθείς να τους συγκρίνεις με του βρωμιάρηδες αλλαχουακμπάδες που φεύγουν για τα επιδόματα της Ευρώπης από μέρη που δεν έχουν καν πόλεμο γελοιοποιείσαι ακόμη μια φορα(έχουμε χάσει τον λογαριασμό τώρα τελευταία).

53
Τότε οι ινδοπακηδες και λοιποι ασιατες γιατι γίνονται λαθρό αφού λόγω υπανθρωπιας θα έπρεπε να είναι αντι-λαθρο κατά τα λεγόμενά σου?

54
Βόθρος / Re: ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ ΜΥΑΛΟΥ
« on: May 19, 2016, 05:30:16 pm »
Λέγεται αναπαραγωγή.Αν έκανες μια προσομοίωσή της που και που δεν θα ήσουν τόσο καθυστερημένος.

55
Γυφτιά-Υποκουλτούρα / Re: Amber Alert
« on: May 19, 2016, 04:57:07 pm »
Είναι σίγουρο πως είναι αυτή στην φωτογραφία?

56
Βόθρος / Re: ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ ΜΥΑΛΟΥ
« on: May 19, 2016, 04:56:08 pm »
Μα κάτσανε απλά ηττηθήκανε.

58
κοιτα ποσο ευκολα θα σε γαμησω παλι , ετσι οπως εκανα και με τη βιοκουραδα...

τι νομίζεις πως κατάφερες καθυστέρα?αφού λογαριασμό δεν πήρες.

είσαι κατηγορία από μόνος σου.κάνε λογαριασμο για να γελάμε ακόμη περισσότερο.

60
Εστειλα μνμ στους τουρκους στον μπαμπά μου
fixed

Pages: [1] 2 3 ... 12