Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - Φασιστική_Δεοντολογία

Pages: [1]
1
Η ΠΟΥΣΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΣΥΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΕΘΝΕΓΕΡΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΥΠΕΡΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΟΣ. Ο ΑΓΩΝ, ΩΣ ΓΝΗΣΙΑ ΕΡΩΤΙΚΗ ΠΡΑΞΙ, ΘΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΕΚΡΗΞΗ ΕΡΩΤΟΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟΥΣ ΠΟΘΗΤΟΥΣ ΠΡΩΚΤΟΥΣ ΤΩΝ ΣΤΡΑΣΣΕΡΙΚΩΝ. ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ. ΖΗΤΩ Η ΝΥΧΤΑ ΤΩΝ ΜΑΧΑΙΡΙΩΝ. 14/88

2
Βόθρος / Re: ΠΟΥΤΣΑ Η ΝΑΤΑΣΣΑ-FRINGE-GREG-BILIARDOS
« on: August 14, 2014, 09:15:04 pm »
ΜΟΝΟ Ο ΝΓΜ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΧΑΜΟ ΤΩΝ ΚΑΤΣΙΒΕΛΩΝ ΤΟΥ ΠΑΡΑΠΕΤΑΣΜΑΤΟΣ. ΤΑ ΠΟΡΝΙΔΙΑ ΠΟΥ ΣΥΧΝΑΖΟΥΝ ΕΔΩ ΘΑ ΨΟΦΗΣΟΥΝ ΛΙΑΝ ΣΥΝΤΟΜΩΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΤΑΙΓΙΣΜΟ ΒΛΗΜΑΤΩΝ ΥΨΗΛΟΥ ΔΙΑΜΕΤΡΙΜΑΤΟΣ. ΤΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΡΧΙΚΟ ΑΙΜΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΛΙΠΑΝΤΙΚΟ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ GORE ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ. ΕΤΟΙΜΑΣΤΕ ΤΙΣ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΕΣ ΣΑΣ.

3
Βόθρος / Re: ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ ΜΥΑΛΟΥ
« on: August 14, 2014, 09:11:59 pm »
Τι χαρτιά και μαλακίες, σε νέγρικο φόρουμ μπήκα; Τέτοιες φλωριές ούτε από στρασσερικούς δεν έχω ακούσει.

Οι εθνικιστικές πρέζες θα εξαφανίσουν από το gene pool κάθε πουτάνας γιο από τη Τρεμπλίνκα.

6 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΟΡΜΟΡΑΝΟΙ ΘΑ ΧΑΘΟΥΝ ΣΤΟ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ. 14/88

4
40 ΧΡΟΝΙΑ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ":  Αυτής που εμβολίασε με χαχολισμό και υποκουλτούρα τον αστό νεοέλληνα για να μεταδώσει την ασθένεια και στο χωριό του. Τα θλιβερά πρότυπα του "ρόδα, τσάντα και κοπάνα", του "κοριτσιού της Μάνης" και άλλες άθλιες κινηματογραφικές παραγωγές νεοταξικής προπαγάνδας με στόχο την αποβλάκωση των μαζών.
Αυτής που καλλιέργησε το ψευτορωμαίκο, τα κόμπλεξ κατωτερότητας έναντι των Δυτικών που με δόλωμα την πλασματική ευμάρεια μαύλισαν τα πλήθη και θέρισαν φρέσκια ξενολαγνεία και συνειδησιακό ραγιαδισμό.
Αυτής που "θήλασε" Εθνικό διχασμό με κομμουνιστικό "γάλα" και διάσπασε ταξικά τους Έλληνες για να μην είναι ποτέ ενωμένοι και δυνατοί. Δημιούργησε συντεχνιακές κάστες και ευτραφής συνδικαλ(η)σταράδες για να διαπρέψει η ασυνεννοησία και η ιδιοτέλεια με αποτέλεσμα να χειραγωγηθούν έτσι ευκολότερα τα διασπασμένα μικροσυμφέροντα.
Αυτής που ανήγαγε την απατεωνιά και τη λαμογιά σε επιστήμη, που δεν ξεχνά ποτέ να επιβραβεύει τους μεγάλους γλυψιματίες και να προάγει την αναξιοκρατία των αρεστών. Το απόλυτο "Ανάξιον Εστί".
Αυτής που ευνούχισαν το πνεύμα με υλιστικές φιλοδοξίες και ρουσφετολαγνεία για να μαγεύει τα πλήθη και να τα κρατά μαστουρωμένα σε μόνιμη αναμονή με φρούδες ελπίδες.
Αυτής που ενοχοποίησε τη φυσική τάση των Εθνών, τον Εθνικισμό. Που νάρκωσε το Εθνικό φρόνημα και αλλοίωσε τις πραγματικές έννοιες των λέξεων. Που μετάλλαξε την "Παιδεία" σε θεωρητική κατάρτιση ανέργων, τον "Δάσκαλο" σε διεθνιστή συνδικαλ(η)σταρά, την "Πολιτεία" σε δημοσιονομικό κρατισμό, τη "Δικαιοσύνη" σε δικαστική εξουσία προνομιούχων κρατικοδίαιτων και την "Δημοκρατία" σε οχλοκρατία μπολσεβικικού καθεστώτος.


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/40-chronia-dhmokratias#ixzz3AOIQxlu6

5

Έτσι θα γαμήσουμε τον κώλο των κομμουνιστών!

Διάβαζα σήμερα τη φασιστόσφαιρα και συνάντησα τα εξής αξιοσχολίαστα σημεία:

Most men used to work with other men all day long, and work time has been “guy time” since men were hunting aurochs. Male friendships were forged and maintained in the process of aggressing against animals or nature or other men. As Lionel Tiger theorized in the 60s, that’s how men “bonded.” Today, most men get few if any opportunities to do “guy things” at work. Most corporate jobs are actually pretty emasculating. Most men also work with women, so work time usually isn’t “guy time.”
Because any relationship requires an investment of time and energy, it is difficult for a lot of men to maintain strong male friendships as working adults

Το παραπάνω είναι απόσπασμα από κείμενο του Φασιστικού Φαλλοκράτη Jack Donovan και έχει να κάνει με τα μουνιά που έχουν ξεφύγει από τον φυσικό τους ρόλο και θέλουν να γίνουν Άντρες. Οι Άντρες δε και αυτοί έχουν ξεφύγει από τον φυσικό τους ρόλο και μαζικώς συναινούν στο να είναι τα μουνιά έξω από τον φυσικό τους ρόλο.

Ένας από τους λόγους για τους οποίους οι Άντρες είναι επιρρεπείς στο να αφήνουν τα μουνιά να δείχνουν τους μυς τους(!) και άλλα ευτράπελα είναι ότι έχουν χάσει το Bund, δηλαδή έχουν χάσει τον Σύνδεσμο μεταξύ τους.

Παλιά Εμείς οι Άντρες κυνηγούσαμε βόδια και όλη μέρα στο κυνήγι γινόμασταν ένα. Μιλούσαμε, γελάγαμε, ματώναμε, παρομοιάζαμε το βόδι με τις γυναίκες μας κ.ο.κ. και αποκτούσαμε Ταυτότητα. Γινόμασταν όλοι Άντρες και ξεχωρίζαμε τον εαυτό μας από τις γυναίκες. Έτσι ενωμένοι μεταξύ μας μπορούσαμε να επιβάλλουμε στα μουνιά το δικό μας, την ιδεολογία μας, την κρατική δομή μας, η οποία ήταν φυσική, φασιστική, νορμάλ, νοικοκυραία, ευσεβής, και έτσι προόδευε η κοινωνία και η Λευκή Φυλή διέπρεπε.

Όμως τώρα δεν κυνηγάμε βόδια. Και εργαζόμαστε ο καθένας στον υπολογιστή του. Από τότε που το αίμα της κάθε πληγής ενώνονταν και ο ιδρώτας του ενός Άντρα έσμιγε με τον ιδρώτα του άλλου Άντρα, όλα έχουν αλλάξει. Τώρα αν ρίξεις μια στάλα καφέ στο μανίκι του συναδέλφου θα σου κόψει την καλημέρα για έναν μήνα! Δεν έχουμε επαφή, δεν μπορούμε εμείς οι Άντρες να ενωθούμε στο Bund! Και αυτά που κάνει η Χρυσή Αυγή, που τους τρέχει σε "δράσεις" και άλλα ανούσια πράγματα, άδικος κόπος είναι. Ο κόσμος δεν λαμβάνει καμία ωφέλεια από τις "δράσεις", δεν παράγεται τίποτα και μόνο σε εποχές Κρίσης οι Άντρες συνδέονται έτσι μεταξύ τους.

Άρα;

Άρα η μόνη λύση είναι οι ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ, δηλαδή οι Ομοερωτικοί Φασίστες! Οι Ομοερωτικοί Φασίστες έχουν όφελος και μπορούν να δένονται μεταξύ τους, ρουφώντας ο ένας τα φλόκια του άλλου! Το μόνο που τους λείπει είναι η Ταυτότητα. Και εμείς ερχόμαστε εδώ για να παρέχουμε την απαραίτητη διαλεκτική υποστήριξη και να δώσουμε ένα καθαρά Εθνοφυλετικό  πρόσημο στο Bund των πούστηδων, αντικαθιστώντας το υλικό και το πρόσκαιρο στις πούστικες καρδιές τους με το Φυλετικό και το Αιώνιο. Πρέπει δηλαδή πάση θυσία να πείσουμε τους πούστηδες ότι είναι παιδιά της Φυλής (της Λευκής, όχι των μπουρδέλων) και ότι το μόνο νόημα που μπορούν να βρουν στη ζωή είναι να αναπαραχθούν μέσω της Φυλής. Έτσι πρέπει να εξασφαλίσουν ένα μέλλον για Λευκά Παιδιά και 14/88 και να αφιερώσουν όλη τη ζωή τους και τη τεστοστερόνη τους στον Φασισμό! Οργανώνοντας το Κράτος, προστατεύοντας τη Φυλή, Εξολοθρεύοντας τους Υπάνθρωπους!

Το δεύτερο αξιοσχολίαστο κείμενο είναι από τον Gregory Hood, o οποίος αναφέρεται στους ξεφτιλισμένους "φιλελεύθερους" της αριστεράς και της σαπίλας, οι οποίοι έχουν κηλιδώσει κάθε έννοια καπιταλιστικής λογικής, αλλά χωρίς να το καταλαβαίνει, αποκλείει τους Γνήσιους Φιλελεύθερους από τον ευρύτερο χώρο του Φιλελευθερισμού:

The continual dysfunction of government also creates its own controlled opposition –libertarianism. Because government in a multicultural society can’t govern, dissenters turn away from the idea of power in disgust.They assume no government can do things like provide quality education, administer a transportation system, or pioneer technological advances.As a result, instead of the American Right seriously discussing seizing power for themselves, American conservatives and libertarians convince themselves that they are actually fighting the Left by opening the borders or providing tax cuts to their plutocratic enemies.

Εγώ δεν είμαι υπέρ του ανοίγματος των συνόρων. Εγώ είμαι υπέρ του να κατασκευαστούν πολυκατοικίες χωρίς κενά μεταξύ τους (ή έστω Καρφιά στα διάκενα, γιατί χωρίς κενά θα είναι ακατάλληλα σεισμικά) στα "σύνορα" και για να μπει μέσα ο υπάνθρωπος να πρέπει να γκρεμίσει τον τοίχο και να περάσει από σαλόνι, κρεβατοκάμαρα και κουζίνα! Επίσης εγώ δεν αναγνωρίζω περιουσία αποκτηθείσα από φόρους. Όσοι έχουν συνεργαστεί με το Κράτος σε εργολαβίες πρέπει να πεθάνουν. Όσοι έχουν χρηματοδοτήσει πολιτικούς επίσης. Τα σπίτια και οι εισφορές των υπαλλήλων του Κράτους πρέπει να δημευτούν και να μοιραστούν σε ίσα μερίδια στο καθένα τίμιο λευκό άτομο.

Κατά τα άλλα πολύ καλό το άρθρο του Hood. Απλά οφείλω να υπενθυμίσω ότι ο Ναζισμός-Φασισμός δεν μπορεί να πάει μπροστά με τον σοσιαλισμό, γιατί ο σοσιαλισμός δεν δουλεύει, γιατί είναι παρασιτισμός, είναι η χαρά του κατώτερου, του παρασίτου!

Χρειαζόμαστε Φασισμό και Καπιταλισμό.  Φασισμό στις κοινωνικές υποθέσεις. Εμείς οι Άντρες που θα βγάζουμε όλον τον πλούτο θα κόψουμε και θα ράψουμε τον κόσμο στα φασιστικά μας μέτρα. Τα μουνιά θα κάθονται σούζα, τα παιδιά θα μεγαλώνουν αυστηρά για να γίνουν σκληροί εργάτες του ανώτερου πνεύματος και η νομιμοποιητική βάση θα είναι η ανυπέρβλητη και ορθολογικότατη δικαιοσύνη που περικλείει μέσα της η ατομική ιδιοκτησία. Το έφτιαξες; Είναι δικό σου. Στο έδωσαν; Είναι δικό σου! Δεν το έφτιαξες και δεν στο έδωσαν; Είσαι ένα σκουπίδι και θα σε λιώσουμε στο πάτωμα, είσαι υπάνθρωπος, είσαι μουνί, δεν δικαιούσαι τίποτα. Εμείς Κυβερνάμε. Φασισμός. Καπιταλισμός! Κάβλα!!!

Θα ήθελα να κλείσω όμως με ένα σοβαρό και πολύ αληθινό κείμενο του Σπένγκλερ, το οποίο ανακάλυψα πρόσφατα στο CC και μου άγγιξε την καρδιά:

Eίναι η Παγκόσμια Ειρήνη Εφικτή
Όσβαλντ Σπένγκλερ

473 words

A cabled reply to an American poll

First published in Cosmopolitan, January, 1936

The question whether world peace will ever be possible can only be answered by someone familiar with world history. To be familiar with world history means, however, to know human beings as they have been and always will be. There is a vast difference, which most people will never comprehend, between viewing future history as it will be and viewing it as one might like it to be. Peace is a desire, war is a fact; and history has never paid heed to human desires and ideals.

Life is a struggle involving plants, animals, and humans. It is a struggle between individuals, social classes, peoples, and nations, and it can take the form of economic, social, political, and military competition. It is a struggle for the power to make one’s will prevail, to exploit one’s advantage, or to advance one’s opinion of what is just or expedient. When other means fail, recourse will be taken time and again to the ultimate means: violence. An individual who uses violence can be branded a criminal, a class can be called revolutionary or traitorous, a people bloodthirsty. But that does not alter the facts. Modern world-communism calls its wars “uprisings,” imperialist nations describe theirs as “pacification of foreign peoples.” And if the world existed as a unified state, wars would likewise be referred to as “uprisings.” The distinctions here are purely verbal.

Talk of world peace is heard today only among the white peoples, and not among the much more numerous colored races. This is a perilous state of affairs. When individual thinkers and idealists talk of peace, as they have done since time immemorial, the effect is always negligible. But when whole peoples become pacifistic it is a symptom of senility. Strong and unspent races are not pacifistic. To adopt such a position is to abandon the future, for the pacifist ideal is a static, terminal condition that is contrary to the basic facts of existence.

As long as man continues to evolve there will be wars. Should the white peoples ever become so tired of war that their governments can no longer incite them to wage it, the earth will inevitably fall a victim to the colored men, just as the Roman Empire succumbed to the Teutons. Pacifism means yielding power to the inveterate nonpacifists. Among the latter there will always be white men — adventurers, conquerors, leader-types — whose following increases with every success. If a revolt against the whites were to occur today in Asia, countless whites would join the rebels simply because they are tired of peaceful living.

Pacifism will remain an ideal, war a fact. If the white races are resolved never to wage war again, the colored will act differently and be rulers of the world.

6
Στα χρόνια του Χίτλερ και πιο πριν, ο σοσιαλισμός, ένα κανιβαλιστικό σύστημα για αμόρφωτους και
υπάνθρωπους, είχε μπει βαθιά στη συνείδηση των μαζών. Εκλεπτυσμένο από Εβραίους διανοούμενους (υπόψιν ότι οι Εβραίοι διανοούμενοι ήταν ανέκαθεν ένθεοι διανοούμενοι, από τον 18 αιώνα ξεκίνησαν να γίνονται κοσμικοί) το σύστημα του σοσιαλισμού έγινε αποδεκτό, ως πνευματικό δηλητήριο, από διάφορους λαούς ανά τον κόσμο και δημιούργησε τα κομμουνιστικά καθεστώτα, τα οποία είναι τα μόνα γνήσια σοσιαλιστικά καθεστώτα, και κατά προέκταση τα πιο φρικώδη!

Η φρίκη του κομμουνισμού/σοσιαλισμού δημιούργησε αντιδράσεις αποτροπιασμού στον κόσμο, τις οποίες ο Φασισμός προσπάθησε να εκμεταλλευτεί. Υποσχόμενος έναν σοσιαλισμό στα λόγια, προωθώντας στην πραγματικότητα μια κεϋνσιανή (δηλαδή half & half) ατζέντα διατήρησης του κρατισμού υπό το πρίσμα της ρεαλιστικής πολιτικής (realpolitik), ο Φασισμός προσπάθησε να προσεταιριστεί τις μάζες των αμόρφωτων εργατών με φιλοσοφικού χαρακτήρα ιδεολογήματα τα οποία άρεσαν στα αυτιά των εργατών. "Η απληστία των κεφαλαιοκρατών", "η δουλεία των τόκων", η "ενότητα των κοινωνικών τάξεων", "το κοινό συμφέρον πάνω από το ατομικό" και όλα αυτά τα πράγματα μπήκαν ως συνθήματα στο λεξιλόγιο του Φασισμού και έδωσαν κάποιες εύηχες εξηγήσεις στα προβλήματα που απασχολούσαν την εργατική τάξη.

Όμως αυτές οι φράσεις είναι απλά συνθήματα. Δεν έχουν ιστορικά αναλυτικό περιεχόμενο, δεν αποτελούν κομμάτια κάποιας ιδεολογικής ανάλυσης. Η υιοθέτηση αυτών των συνθημάτων από τους μετέπειτα φασίστες, τους οδήγησε σε τρομακτικά λάθη. Το κύριο και φοβερότερο από αυτά είναι η απόπειρα εκλογίκευσης και ιδεολογικοποίησης αυτών των συνθημάτων στη μορφή της θεωρίας.

Η "απληστία των κεφαλαιοκρατών" και "η δουλεία των τόκων" αποτελούσαν διαφημιστικά σλόγκαν που χρησιμοποίησαν οι ναζί και παλαιότερα ο Βίσμαρκ, για να ανέβουν ή να διατηρηθούν στην εξουσία, ξεγελώντας τις μάζες ούτως ώστε να πιστέψουν στην ηθική τους ανωτερότητα και την κοινωνική τους ευαισθησία. Η όποια χρησιμότητα αυτών των συνθημάτων ήταν να παρουσιαστεί ο Χίτλερ ως Καλός Σαμαρείτης που θα βοηθούσε τον λαό του, πάνω-κάτω όπως κάνει κάθε πολιτευόμενος στη ρουλέτα της δημοκρατίας.

Η ιδεολογικόποίηση όμως αυτών των συνθημάτων, τα οποία ήταν διαφημιστικά, έκαναν τους μεταγενέστερους (και όχι μόνο τους μεταγενέστερους) Φασίστες να πιστέψουν ότι υπάρχει κάτι ξεκάθαρα ιδεολογικό σε ότι αφορά το καπιταλιστικό σύστημα και την ατομιστική συμπεριφορά, τα οποία πρέπει να εκριζωθούν από την Λευκή Φυλή εν γένει, πράγμα το οποίο δεν ήταν καν η πρόθεση του Ναζιστικού Κινήματος (μην μιλήσω για realpolitik...). Δηλαδή η ιδεολογικοποίηση οδήγησε στο να υποστηρίζουν οι σύγχρονοι Φασίστες ότι η Λευκή Φυλή πρέπει να μετατραπεί σε μια Φυλή Καλών Σαμαρειτών (Άξιος είσαι ραβίνε Μπεν Γιεζούς και θαυμαστά τα ιουδαιοχριστιανικά σου έργα).


Το πρόβλημα και το αξιέξοδο που ανακύπτει με αυτήν την λήψη της μετρητοίς των πολιτικών ομιλιών των Ναζί συναντά το παράδοξο της φαινομενικά αλτρουιστικής συμπεριφοράς των Λευκών έναντι των άλλων φυλών.

Όλα τα παραπάνω, από την άποψη του σύγχρονου Φασίστα, τον οδηγούν στο να παραδέχεται ανοιχτά πως η Λευκή Φυλή είναι η πιο ατομικιστική Φυλή στον κόσμο. Πράγμα το οποίο ισχύει στην πραγματικότητα. Αλλά επίσης τον κάνουν να παραπονιέται για τον ατομισμό των Λευκών ως το αίτιο όλων των κακών, μόνο και μόνο επειδή ο Χίτλερ είπε ότι ήταν έτσι.

Καμία άλλη Φυλή του πλανήτη δεν έχει τόσο φαγητό όσο η Λευκή Φυλή. Και όμως, ο ατομισμός, η απληστία του καπιταλισμού, κατηγορείται ότι καταδικάζει τους Λευκούς εργάτες στην πείνα. Όμως οι Λευκοί εργάτες είναι οι πιο χορτάτοι εργάτες και το οφείλουν αυτό ακριβώς στον ατομισμό της ελεύθερης αγοράς. Εδώ είναι προφανές το παράλογο και το λάθος των σύγχρονων Φασιστών.


Άλλο πράγμα για το οποίο κατηγορείται ο Ατομισμός - και αυτό είναι η αφορμή που τα γράφω όλα αυτά - είναι η φυλετική αποσύνθεση της Λευκής Φυλής. Οι Λευκοί, δήθεν επειδή είναι ατομιστές, έπαψαν να αγαπάνε τη Φυλή τους, με αποτέλεσμα να αγαπάνε μόνο τον εαυτό τους και έτσι να αναμιγνύονται με τους νέγρους και τους ασιάτες.

Πιο μεγάλη ανοησία από αυτή δεν υπάρχει! Πρώτα από όλα αν αγαπάνε τον εαυτό τους, τι νόημα έχει να αναμιχθούν με τους υπάνθρωπους; Θα είναι καλύτερα ένας Λευκός, ως άτομο, αν παντρευτεί έναν νέγρο ή έναν ασιάτη; Από ποια άποψη; Οι νέγροι και οι ασιάτες είναι κατά μέσο όσο φτωχότεροι, κοινωνικώς υποδεέστεροι και πολιτισμικώς ασύμβατοι σε σχέση με τους Λευκούς. Άρα ποια είναι τα ατομικά οφέλη από την ατομική σμίξη ενός Λευκού με έναν μη Λευκό; Τίποτα απολύτως, ίσα ίσα ακριβώς επειδή είναι μια τόσο επισφαλής επιλογή, ελάχιστοι Λευκοί αναπαράγονται με μη Λευκούς. Το ατομικό τους συμφέρον εμποδίζει τους Λευκούς από το να ξεμυτίσουν από τη Φυλή τους.

Από την άλλη - και εδώ είναι το παράδοξο - όλοι οι Λευκοί είναι αντιρατσιστές. Όλοι οι Λευκοί λοιπόν υποστηρίζουν την εξίσωση των Λευκών (εν γένει) με τους κατώτερους μη Λευκούς (εν γένει), πράγμα το οποίο θα αποβεί σε βάρος των Λευκών (εν γένει). Δηλαδή όλοι οι Λευκοί, οι οποίοι αρνούνται να αναπαραχθούν, λόγω ατομικού συμφέροντος, με τους μη Λευκούς, υποστηρίζουν μια αλτρουιστική πολιτική, κατά της Φυλής τους και υπέρ των κατώτερων Φυλών.

Αυτό το παράδοξο αδυνατεί πλήρως να το εξηγήσει η Σύγχρονη Φασιστική Θεωρία (ΣΦΘ) με αποτέλεσμα λυγμοί και δάκρυα να πιάνουν την καρδιά μου κάθε φορά που ακούω ένα σωρό ψεκασμένες δικαιολογίες από τους επιφανείς διανοητές της ως αίτια αυτής της συμπεριφοράς. Επιγραμματικά αναφέρω τα σημαντικότερα:


Οι Λευκοί το κάνουν αυτό επειδή έτσι τους λέει η τηλεόραση.
Οι Λευκοί το κάνουν αυτό επειδή είναι η πιο αλτρουιστική φυλή στον κόσμο
Οι Λευκοί είναι και ατομικιστές και διεστραμμένα αλτρουιστές (Jared Taylor)
Οι Λευκοί το κάνουν αυτό επειδή αυτό τους διδάσκει ο Χριστιανισμός
Οι Λευκοί δεν το κάνουν αυτό. Αλλά το κάνουν οι Εβραίοι (που δεν είναι Λευκοί) και οι Λευκοί διαφωνούν αλλά δεν τολμούν να αντιμιλήσουν επειδή οι Εβραίοι ελέγχουν τις κυβερνήσεις.
κ.α.


Η αλήθεια είναι ό,τι οι Λευκοί, που έχουν βγάλει τον Χριστιανισμό από τη ζωή τους και βλέπουν εξαιρετικά καχύποπτα την τηλεόραση, που συναγωνίζονται επιτυχώς τους Εβραίους στον αντιρατσισμό-αντιλευκισμό και είναι η πιο ατομιστική φυλή στον κόσμο, είναι κατά 99% αλτρουιστές σε ότι αφορά τη Λευκή Φυλή έναντι των άλλων.


Η εξήγηση που αδυνατεί να δώσει η ΣΦΘ είναι προφανής και ο οποιοσδήποτε διαβάσει με προσοχή τα παραπάνω πρέπει να την έχει καταλάβει: Ο λόγος είναι ότι εξυπηρετεί το ατομικό συμφέρον των Λευκών να είναι αλτρουιστές με τη φυλή τους, αλλά όχι με τον εαυτό τους, ακριβώς επειδή ζουν μέσα σε μια σοσιαλιστική κοινωνία. Οι δομές αυτής της κοινωνίας τους οδηγούν σε αυτόν τον δυισμό.


Το κεντρικό οικονομικό δόγμα των σύγχρονων κοινωνιών είναι ο σοσιαλισμός. Η συντριπτική πλειοψηφία του πλούτου ανήκει στη συλλογικότητα (Κράτος). Κάθε ηθική διδασκαλία στο εκπαιδευτικό μονοπώλιο του Κράτους έχει αντικατασταθεί με τις κραυγές μίσους των μαρξιστών που εμφυτεύουν τον φθόνο στις καρδιές των "ανθρώπων". Κάθε Λευκός σήμερα εκπαιδεύεται για να γίνει κάποιος που φθονεί τον συνάνθρωπο και στοχεύει στη φορολήστευσή του. Αυτή η διδασκαλία είναι εύπεπτη για τους Λευκούς ανθρώπους γιατί είναι εξαιρετικά ατομικιστές από τη γέννα τους. Και καθώς μεγαλώνουν σε ένα σύστημα όπου όλος ο πλούτος είναι συλλογικός, είναι εύκολο για αυτούς να θεωρήσουν το σύστημα ως εργαλείο εξυπηρέτησης των ατομικών τους συμφερόντων.

Σε μια ανταγωνιστική κοινωνία, όπου τα άτομα είναι προστατευμένα από ατομικά δικαιώματα, οι Λευκοί θα ανταγωνίζονται σκληρά, χωρίς κανένας να κλέβει τον άλλον, και έτσι θα προοδεύουν υπέρμετρα. Όμως όταν οι Λευκοί ζουν σε ένα σοσιαλιστικό σύστημα νομιμοποιημένης κλοπής, είναι λογικό να το εκμεταλλευτούν αυτό για να βλάψουν τους αντιπάλους τους (τους Λευκούς). Όχι επειδή τους μισούν, ή επειδή είναι κακοί, ή επειδή τους έχουν πάρει τα μυαλά οι Εβραίοι. Αλλά ακριβώς επειδή οι Λευκοί γεννιούνται για να ανταγωνίζονται ο ένας τον άλλον και αυτό αποτελεί τον πυρήνα της λαμπρότητας και της σπουδαιότητας και της ανωτερότητας τους.

Όταν λοιπόν οι Λευκοί ζουν μέσα σε ένα σοσιαλιστικό σύστημα μαραζώνουν. Και η ανταγωνιστική τους φύση γίνεται καταστροφική για αυτούς εν τω συνόλω.

Έτσι μπορεί να ερμηνευτεί η αλτρουιστική στάση των Λευκών προς τις κατώτερες φυλές, η οποία σκοτώνει τη Λευκή Φυλή. Ποια ατομικά συμφέροντα εξυπηρετεί αυτή η στάση;

Το βασικό εδώ είναι ότι οι κατώτερες φυλές χρησιμοποιούνται ως οικονομικές εξωτερικότητες. Ανάμεσα στους αντιρατσιστές, οι οποίοι έχουν πάντα Λευκούς ανταγωνιστές, υπάρχουν ένα σωρό στρατηγικές διαχείρισης αυτής της εξίσωσης των (υπολοίπων) Ανταγωνιστών Λευκών με τους κατώτερους, οι οποίες αφήνουν κερδισμένους τους συγκεκριμένους Λευκούς που υποστηρίζουν τις εν λόγω στρατηγικές.


Η πιο χτυπητή είναι η εγκατάσταση των κατώτερων και των παραγώγων τους σε περιοχές στις οποίες δεν μένουν αυτοί (οι Λευκοί) που υποστηρίζουν την εγκατάσταση.
Άλλη μια κατηγορία είναι οι άθεοι Λευκοί, οι οποίοι βλέπουν ανταγωνιστικά τους ένθεους Λευκούς και χρησιμοποιούν τους κατώτερους ως τροχοπέδη στις ζωές των ένθεων ανταγωνιστών τους.
Μια μεγάλη σε όγκο, αλλά όχι σε πολιτική ισχύ, κατηγορία είναι οι Λευκές Γυναίκες, οι οποίες νιώθουν μειονεκτικά έναντι των Λευκών Ανδρών και προσπαθούν να φέρουν περισσότερο ειδικό ανταγωνισμό τους ανταγωνιστές τους, ο οποίος ανταγωνισμός δεν αφορά αυτές όμως.
Μια μικρότερη κατηγορία αφορά τους πλούσιους Λευκούς, οι οποίοι ψάχνουν φτηνή εργασία και χρησιμοποιούν τους κατώτερους για να πλήξουν τους Λευκούς Εργάτες τους οποίους θεωρούν ανταγωνιστές στη μοιρασιά των κερδών.


Κανένας όμως από αυτούς δεν συμπαθεί τους κατώτερους.  Όλοι αυτοί που μένουν σε περιοχές χωρίς κατώτερους και κάνουν τα πάντα για να εγκατασταθούν οι κατώτεροι στην Ευρώπη ή τις ΗΠΑ, κάνουν τα πάντα για να ΜΗΝ εγκατασταθούν οι κατώτεροι εκεί που μένουν οι ίδιοι. Οι άθεοι Λευκοί ενώ βλέπουν ότι οι κατώτεροι δεν έχουν άθεους στις τάξεις τους, θεωρούν τους κατώτερους καλύτερους από τους Λευκούς εν γένει, θέλοντας να υποβαθμίσουν με αυτόν τον τρόπο τους ένθεους Λευκούς αντιπάλους τους. Γιατί αυτό τους τσούζει... ο ανταγωνισμός με τους Ένθεους Λευκούς, για αυτό τα κάνουν όλα. Οι Λευκές Γυναίκες όχι μόνο παντρεύονται Λευκούς Άντρες αλλά και θεωρούν ότι είναι οι μόνοι εμφανίσιμοι. Η υποστήριξη των κατώτερων είναι προσχηματική και αποσκοπεί στο να αλλάξει τη σεξουαλική και ερωτική διαπραγμάτευσή τους με τους Λευκούς Άντρες. Οι πλούσιοι Λευκοί δε, οι πρωταθλητές του ατομικισμού, οι οποίοι έχουν όλους τους κατώτερους να δουλεύουν ως σκλάβοι για αυτούς, είναι οι τελευταίοι που θα έτρεφαν συναισθήματα συμπάθειας προς τους κατώτερους "ανθρώπους" κι όμως είναι ακραιφνείς αντιρατσιστές!

Τι μας διδάσκουν όλα τα παραπάνω;

Ο ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΗ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΤΟΥ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΥ. Δεν ευθύνεται κανένας Εβραίος ή κανένας διεστραμένος αλτρουισμός. Το οικονομικό σύστημα του ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΥ ευθύνεται που παρέχει τη θεσμική δομή στους Λευκούς να παράγουν εξωτερικότητες για τους Λευκούς αδερφούς τους, δηλαδή να θέτουν εμπόδια στους φυλετικούς αδερφούς τους.

Εάν οι γυναίκες έφερναν τους κατώτερους στο σπίτι τους και όχι στη γειτονιά των Αντρών, θα υπήρχαν αντιρατσίστριες; Εάν ο βιομήχανος πλήρωνε για τις μετακινήσεις και τα εγκλήματα των κατώτερων εργατών του, θα ήταν αντιρατσιστής; Εάν ο άθεος έφερνε όλους αυτούς τους μωαμεθανούς στο σπίτι του, στη γειτονιά του, θα ήταν αντιρατσιστής; Είναι αντιρατσιστές γιατί είναι ανταγωνιστικοί Λευκοί και ο αντιρατσισμός τους είναι κάτι το οποίο το σοσιαλιστικό σύστημα τους εξαργυρώνει σε εξωτερικότητες για τους αντιπάλους τους.

Όσο υπάρχει συλλογική ιδιοκτησία μεταξύ των Λευκών, τόσο θα την εκμεταλλεύονται για να βλάψει ο ένας τον άλλον. Γιατί η συλλογική ιδιοκτησία είναι νομιμοποιημένη κλοπή, και η κλοπή έχει μοναδική χρησιμότητα και νόημα όταν κάποιος την υποστηρίζει εναντίον του ανταγωνιστή του. Η τελική λύση είναι η εξαφάνιση της συλλογικής ιδιοκτησίας και η αντικατάστασή της με την ατομική ιδιοκτησία. Η ΣΦΘ θα αποτυγχάνει όσο ασπάζεται τα μπουρδολογικά συνθήματα του σοσιαλισμού του περασμένου αιώνα.

Η ιδέα για αυτό το άρθρο μου ήρθε βλέποντας αυτό καθώς και η ομιλία του J.Taylor στο συνέδριο της American Renaissance για το 2014, τα οποία έκρινα θεωρητικώς ενδεή.

Το ίδιο το Amren δεν ντρέπεται ή δεν καταλαβαίνει τι γράφει, όταν περιληπτικά καταγράφει την ομιλία του Jared Taylor ως εξής:

He spoke of the extreme individualism of whites, and also of their unique concern for the interests of others. This concern takes the form of the institutions that are the hallmarks of Western society: freedom of speech, rule of law, respect for women, good sportsmanship, public charity, concern for the environment. These things show a high regard for the interests of others—not just other people but for other species and for unborn generations that will live on our planet.

πράγματα που μόνο ως τρικυμία εν κρανίω μπορούν να χαρακτηριστούν.

7
Φασισμός / ΑΥΤΟΙ "ΈΜΠΟΛΑ", ΕΜΕΙΣ JULIUS EVOLA!!!
« on: August 14, 2014, 08:54:57 pm »
Απίστευτο και φρικώδες! Οι Λευκοί Άνθρωποι, που έχουν προσβληθεί από τη πνευματική χολέρα του σοσιαλισμού και του κομμουνισμού, δίνουν 100 εκατομμύρια δολάρια επειδή ψόφησαν μερικοί βρωμιάρηδες! Αντί να δώσουν ένα ΔΙΣ για να ενισχυθεί ο ιός Έμπολα και να δημιουργηθούν ειδικοί ιοί, οι οποίοι θα προσβάλλουν μόνο τους νέγρους και τα παράγωγά τους και θα τους θανατώνουν, δίνουν λεφτά από το υστέρημά μας, δίνουν λεφτά από τους φόρους μας για να σώσουν τους υποψήφιους ψηφοφόρους τους: τους ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!

 729 "άνθρωποι" ψόφησαν από τον Έμπολα και δίνουμε 100.000.000 δολάρια για 729 ανθρώπους!

Πάνω από 729 ΧΙΛΙΑΔΕΣ νέγροι γεννιούνται κάθε εβδομάδα! Και μιλάμε για 729 νεκρούς από Έμπολα ΜΕΣΑ ΣΕ ΠΕΝΤΕ ΜΗΝΕΣ !!!!

Άμεσο χτύπημα όλης της Αφρικής με πυρηνικά και εξόντωση των υπανθρώπων! Οι νέγροι δεν είναι άνθρωποι, η Γη πρέπει να ανήκει σε Ανθρώπους!


http://fbpinochet.blogspot.gr/2014/07/blog-post_73.html

8
Φασισμός / Οι ανώτεροι και οι κατώτεροι
« on: August 14, 2014, 08:52:49 pm »
http://fbpinochet.blogspot.gr/2014/08/blog-post_18.html

Το Ναζιστικό Κίνημα στη Γερμανία προέκυψε ως πολιτικό προϊόν από μια διαδικασία απομυθοποίησης του εξισωτικού χαρακτήρα του "Διαφωτισμού", η οποία έλαβε μορφές κινημάτων και επιμέρους επιστημονικών ρευμάτων, όπως ο Ρομαντισμός και η Γερμανική Ιστορική Σχολή Σκέψης.

Η κύρια ένσταση των συγκεκριμένων ήταν ακριβώς ότι η ισότητα είναι αφύσικη (μη φυσική) και θεμελιωδώς άσχετη με τον τρόπο με τον οποίο ο άνθρωπος ενεργεί. Άλλα χαρακτηριστικά σημεία τους ήταν ο νατουραλισμός και η έμφαση στη Εθνική Ευρωπαϊκή Παράδοση. Με απλά λόγια, ήταν κατά της Ισότητας, αυτού του πράγματος το οποίο οραματίζονται όλοι οι κολλεκτιβιστές "με αριστερό πρόσημο". Έδιναν έμφαση σε πράγματα τα οποία η "αστική ολοκλήρωση" των σοσιαλιστών έρχονταν να γκρεμίσει, ακριβώς διότι ήθελαν να τα συντηρήσουν. Το όνομα δε όλων αυτών είναι γνωστό, και τα πεπραγμένα τους είναι γνωστά ως Συντηρητική Επανάσταση, η οποία είχε κορυφωθεί πνευματικά και ιδεολογικά πριν τον ΑΠΠ.

Συνεπώς οφείλω να ρωτήσω... γιατί τόση διαστρέβλωση; Γιατί να είναι ο Σόουελ και κάθε Σόουελ συντηρητικός και να μην είναι οι ναζί; Σε λίγο θα μπορεί να είναι και ο Jay Z συντηρητικός ενώ ο Δραγούμης φασίστας-ρατσιστής...
Κάποτε, σε αυτήν τη ζωή, πρέπει να σταματήσει αυτός ο απολογητικός ενδοτισμός προς τους κομμουνιστές. Εάν οι ναζί είχαν κάποια θετικά, συντηρητικά και θεμιτά στοιχεία, πρέπει να τα παραδεχτούμε ως έχουν. Όχι να σκύβουμε το κεφάλι συνεχώς, κύριε Αθανασιάδη.

Παρ'όλα ταύτα, εμπλουτίζοντας το ταξονομικό εύρος του άρθρου σας έχω να σας προσφέρω και μια άλλη τέταρτη εκδοχή του συντηρητικού, η οποία μπορεί να γίνει αντιληπτή μόνο μέσα στο θεωρητικό χιλιασμό των Μαρξιστών. Διότι ο κοινός παρονομαστής, ΟΛΩΝ όσων έχουν αναγάγει τον εαυτό τους σε κυνηγό "συντηρητικών" είναι ο Μαρξ, ο οποίος προβλέπει ένα συγκεκριμένο τέλος για την "ανθρώπινη" ιστορία, το οποίο είναι και απόλυτα επιθυμητό και απόλυτα βέβαιο (για όσους έχουν πλεονάσματα πίστης μέσα τους) και αυτό εκφράζεται από ένα συγκεκριμένο κοινωνικοοικονομικό τελικό στάδιο που ονομάζεται κομμουνισμός.
Όποιος "άπιστος" δεν ασπάζεται τη θεολογία του κομμουνισμού λοιπόν, αλλά ασπάζεται κάτι άλλο, στα μάτια του ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ (πείτε τη λέξη δεν θα σας δείρουν, αν προσέχετε...), ασπάζεται κάτι που δεν έχει "σκοπό", δεν έχει τελεολογικό νόημα, και απλά θέλει να "συντηρήσει" μια ήδη υπάρχουσα κατάσταση. Ενώ ο κουφιοκεφαλάκιας κρατικιστής όσο και αν επαναλαμβάνει την κρατική προπαγάνδα αιώνων, όσο και αν έχει τα μάτια του κλειστά στα πορίσματα της αληθινής (θετικής) επιστήμης, νομίζει ότι δεν είναι συντηρητικός, αλλά ριζοσπάστης, μόνο και μόνο επειδή είναι κομμουνιστής, επειδή του έχουν παράσχει οι αργυρώνητοι διανοούμενοι του Κράτους τη ρητορική που ξεβγάζει το αίμα από την χιλιόχρονη κολλεκτιβιστική τυραννία της εξουσίας και την παρουσιάζει ως το τελευταίο και πιο "προοδευτικό" επίτευγμα της τεχνολογίας... της προπαγάνδας.

Συνεπώς υπό αυτή την έννοια, κάθε αντικομμουνιστής, κάθε αντι-κολλεκτιβιστής και κάθε αντι-κρατικιστής, είναι "συντηρητικός". Κάθε αντιφρονούντας του κρατικού παρεμβατισμού είναι "συντηρητικός". Κάθε ένας που δεν είναι μαρξιστοειδές, ορφανό του Στάλιν και του Τσαουσέσκου και απόβλητο του παραπετάσματος, είναι "συντηρητικός".
Ποιος κομμουνιστής τολμά να το διαψεύσει;

Είμαστε "συντηρητικοί", γιατί πιστεύουμε σε ένα σύστημα ανώτερο του κομμουνισμού. Και τόσο ο καπιταλισμός, όσο και ο φασισμός, είναι συστήματα ανώτερα του κομμουνισμού, ο οποίος όπου και όποτε κι αν εφαρμόστηκε καταδίκασε τους Λαούς σε πείνα, υπανάπτυξη, ανελευθερία και μιζέρια, και εν τέλει κατέρρευσε οικονομικά. Ουδέποτε έστω και μισό καπιταλιστικό ή φασιστικό καθεστώς κατέρρευσε οικονομικά. Ουδέποτε ο Λαός έζησε κομμουνιστικού επιπέδου ανελευθερία, υπανάπτυξη, πείνα και μιζέρια σε οποιοδήποτε φασιστικό ή καπιταλιστικό καθεστώς. Αυτή είναι η ιστορική αλήθεια!

Συνεπώς τι εκφράζει η λέξη συντηρητικός εκτός από κάποιον που είναι ανώτερος από έναν κομμουνιστή; Τίποτα, και ο μόνος λόγος που οι κομμουνιστές έχουν χύσει τόνους σκοταδιστικής προπαγάνδας για να κατασκευάσουν τη λέξη έτσι ούτως ώστε αισθητικά να παραπέμπει στον Κατακουζηνό, είναι ότι μας φοβούνται, μας τρέμουν, μας ζηλεύουν και μας φθονούν, γιατί τους νικήσαμε, τους εξευτελίσαμε και τους ταπεινώσαμε με την κοινωνική, οικονομική και ιστορική μας ανωτερότητα.
Ας σταματήσουμε λοιπόν να σκύβουμε το κεφάλι κύριε Αθανασιάδη, καιρός είναι...

9
Ποιος νομίζεις ότι είσαι κύριε Ακροδεξιέ Φασιστοναζί και ποια είναι αυτή η φυλή των "ανθρώπων" που μας πλασάρεις ως ανώτερη "ράτσα"; Η Επιστημονική Κοινότητα δεν αποδέχεται ανθρώπους και σκύλους, και έχει αποδείξει - σοβαροί επιστήμονες, όχι ακροδεξιοί νεοναζί ψυχάκηδες του περασμένου αιώνα - ότι κάθε άτομο, είτε έχει τριχωτό δέρμα, είτε όχι, είναι ΙΣΟ. Το άκουσες βιομηχανία μίσους; Το άκουσες; Και τι είδους ...φιλελεύθερος μπορεί να είσαι όταν δήθεν υποστηρίζεις το αμερικανικό θαύμα αλλά παριστάνεις τον ανήξερο στο γεγονός ότι η Αμερικανική Επανάσταση έγινε με θεμελιώδες σύνθημά της την ισότητα όλων, είτε αυτοί θεωρούνται "σκύλοι", είτε "άνθρωποι".

Διότι τι παραπάνω είναι ο "σκύλος" και ο "άνθρωπος" εκτός από δυο κοινωνικά κατασκευάσματα, φτιαγμένα για να διασπούν την εργατική τάξη, να στρωματοποιούν την κοινωνία και να στοχοποιούν συγκεκριμένες κοινωνικές ομάδες, όπως οι "σκύλοι", για να βρίσκει βαλβίδα εκτόνωσης ο αγανακτισμένος από τις δομικές αντιθέσεις Λαός. Πάρτο χαμπάρι φασίστα, ο Λαός είναι οι σκύλοι όλοι μαζί ενωμένοι. Τίποτα δεν εμποδίζει δυο άτομα να αγαπηθούν, γιατί λοιπόν να μην μπορούν να παντρευτούν; Ακόμα και να μην μπορεί ένας "σκύλος" με έναν "άνθρωπο" να κάνουν απογόνους, τι έχεις να πεις τότε για τα στείρα ζευγάρια "νορμάλ" "ανθρώπων";

Μήπως πρέπει να τα ρίξουμε και αυτά στο Άουσβιτς κύριε σπισοφοβικέ Χίτλερ; Φυσικά τι ξέρεις εσύ από αγάπη; Εσύ είσαι ένας φασίστας, ένας ακροδεξιός, που παπαγαλίζεις θεωρίες προκατάληψης και μίσους. Ζηλεύεις τους σκύλους, τους ζηλεύεις επειδή είναι καλύτεροι από εσένα, πιο δημιουργικοί και μπορούν να χωθούν σε μικρές τρύπες χωρίς καν να σκύψουν. Εσύ φασιστάκο; Τι μπορείς να κάνεις; Τίποτα. Θέλεις να καμαρώνεις επειδή γεννήθηκες "άνθρωπος", που είναι η μαγκιά λοιπόν; Τι έκανες για να σου αξίζει αυτός ο τίτλος; Τίποτα απολύτως. Η αστική τάξη με τους πολέμους της έκλεψε όλον τον πλούτο από τους σκύλους και τους σκλάβωσε με λουριά και τώρα εσύ νομίζεις ότι είσαι κάποιος επειδή μεγάλωσες μέσα στη χλιδή, ενώ τα "σκυλιά" στον μπόγια λιμοκτονούν!

Αλλά μην νομίζεις ότι ο Φασισμός, ο οποίος υπάρχει ολόγυρά μας θα συνεχιστεί για πολύ.... όοοχι κύριε Φασίστα! Η κοινωνία ξύπνησε, ο καπιταλισμός έχει φτάσει στο τέλος του, και εσύ, ο αστός φασίστας, ο ρατσιστής, θα χάσεις αυτό το σπίτι που έχεις και θα μετανοήσεις που καταδίκασες τον "σκύλο" να ζει στους δρόμους. Θα χάσεις αυτό το αμάξι που οδηγείς και ναι, ναι, σκύλοι θα γαμάνε τη γυναίκα σου στο μέλλον καθώς εμείς που μισούμε την εξουσία, τον καπιταλισμό και φέρνουμε την πρόοδο, θα σε κρεμάμε στην πλατεία για να δει όλος ο κόσμος τι κατάληξη έχουν οι φασίστες, οι ρατσιστές, τα ασπόνδυλα, τα σκουλήκια.


ΤΟ ΚΟΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΑΣ
ΞΥΛΟ ΣΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ

ΑΝΑΡΧΙΚΕΣ/ΟΙ ΣΚΥΛΕΣ/ΟΙ ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ ΧΩΜΑΤΕΡΗΣ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ

Pages: [1]