Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - dark lord

Pages: [1] 2
1
ΡΕ ΦΙΛΑΡΑΚΙ DARK LORD ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΨΕΙ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΕΖΑ ΟΥΤΕ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΑΚΟΜΑ  ;)

ΕΙΔΕΣ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΑ; ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΕΤ ΓΡΑΨΑΜΕ ΚΑΙ ΕΞΗΓΗΣΑΜΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ''ΜΕΓΑ ΕΡΓΟ'' ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΟΦΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΠΟΤΥΠΩΘΗΚΕ ΣΤΙΣ ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ  ;)Ενημερώθηκα ότι ο Σετ δεν είναι ο ίδιος ο Σατανάς άλλα ένας δαίμονας του Σατανά

2
10 Πράγματα που δεν ξέρατε για τον Άλυστερ Κρόουλι

10. Aleister Crowley wrote Gerald Gardner’s Wiccan initiation rituals
9. Aleister Crowley knew the founder of Scientology, L. Ron Hubbard.
8. Aleister Crowley was actually a nice guy with a good sense of humor.
7. Aleister Crowley inspired the counterculture movement of the 1960s
6. Aleister Crowley was one of the earliest published homoerotic poets in the UK.
5. Aleister Crowley faked his own death.
4. Aleister Crowley was a spy who worked for the Allies during World War II.
3. Aleister Crowley tore up his British passport and declared independence for Ireland
2. Aleister Crowley was the Great Beast 666 prophesied by John the Divine  No, really. People sometimes think that Aleister Crowley was joking around or just trying to shock people by calling himself ΤΟ ΜΕΓΑ ΘΗΡΙΟΝ DCLXVI (The Great Beast 666).
1. Aleister Crowley was a solar myth.
When Aleister Crowley was asked during a trial to explain his office, Crowley replied, “‘The Beast 666′ only means ‘sunlight’. You can call me ‘Little Sunshine.'”

Πηγή http://ac2012.com/2012/08/05/aleister-crowley-myths-actually-true/

3
Βόθρος / Re: ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ ΜΥΑΛΟΥ
« on: October 14, 2014, 08:22:42 pm »
Σκύψε τα χέρια σου άπλωσε
και πάρε την ψυχή μου
σε σένα ανήκω, ω Σατανά
και δω και μπρος και πάντα
γιατί το τόλμησα κι εγώ
το πώς να το ρωτήσω
γίνεται να 'ναι δίκαιος;
ο δημιουργός της πλάσης

Θα συνεχίσω τα όνειρα
να πλάθω και να χτίζω
κι ύστερα πάλι απ'την αρχή
ξανά να τα γκρεμίζω
ούτε στιγμή δε θα σταθώ
σταλιά να ξαποσταίνω
στην γη ξανά θα φαίνομαι
δαιμόνους να ανασταίνω

4
Μου αρέσει που η χοντροφάλαινα ο Thulsa αναγνωρίζει σε όλα τα έθνη δικαιώματα εκτός των Εβραίων! :D Σε λίγο θα μας πει ότι οι ΗΠΑ ανήκουν στους Ινδιάνους και η Αυστραλία στους Αβορίγινες! :D Η ιστορία μας δείχνει πάντως ότι όσο οι Εβραίοι ήταν μαντρωμένοι στο Ισραήλ και στον κατσικογάμικο πολιτισμό τους δεν ενοχλούσαν τους υπόλοιπους λαούς και ήταν μια αδιάφορη υποσημείωση στην παγκόσμια ιστορία, όταν όμως εκδιώχθηκαν από τα αρχαία εδάφη τους τότε άρχισαν να δημιουργούν προβλήματα.

Α) Βασικά έχει λόγους να  μισεί τους Εβραίους . 1)Ιδεολογικά οι Εβραίοι είναι αντίθετοι με τον αριανισμό και το ελληνισμό
2) Επειδή βάσει του ταλμούδ οι Εβραίοι μισούν τους Έλληνες και τους υπόλοιπους μη Εβραίους  http://dynati-ellada.gr/index.php/diafora/item/1630-talmoud-gia-poio-logo-oi-sionistes-misoun-tous-ellines
Β) Το ότι οι Εβραίοι δημιουργούν λιγότερα προβλήματα όσο είναι μαντρωμένοι στο Ισραήλ αυτό είναι αλήθεια, όμως και πάλι αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να τους αναγνωρίζουμε εθνικά δικαιώματα     

5
Το Ιράν και η Συρία που είναι φασιστικά κράτη είναι εναντίων του αγαπημένου σου χαλιφάτου αν και απορώ γιατί στον πούτσο ένας "σατανιστής" υποστηρίζει το θεοκρατικό καθεστώς μιας άλλης θρησκείας

Την ίδια απορία έχω και εγώ και να φανταστείς οι τζιχαντιστές εκτελούν τους γεζίντις οι οποίοι είναι σατανιστές κατά τον θούσλαO Σιωνισμός αν διαβάσεις,εκτός από Λιακόπουλο,Ελεύθερη 'Ωρα κλπ είναι εθνικιστικό κίνημα και η δομή του κράτους του Ισραήλ εθνικοσοσιαλιστική κάτι για το οποίο διαμαρτύρονται πολλοί "αριστερίζοντες" ανα τον κόσμο αλλά και πολλοί εβραίοι.Δεν έχει σχέση το σημερινό φασιστικό Ισραήλ με τους γυφτοαριστερούς εβραίους της Ευρώπης του Β' ΠΠ.Kαι ναι αφου θες να το ακούσεις:το Ισραήλ σήμερα είναι Φασιστικό κράτος-πρότυπο!

Α και κάτι ακόμη Thulsa,κάνε μας την χάρη
Η πολιτική τους δομή θυμίζει φασιστικό κράτος-πρότυπο και κάπως εθνικοσοσιαλιστικο( όπου αυτό είναι θετικό για εμένα επειδή μου αρέσει ο εθνικοσοσιαλισμός) όμως ιδεολογικά είναι αντίπαλοι του εθνικοσοσιαλισμού αφού να φανταστείς ήθελαν να καταδιώξουν την χρυσή αυγή επειδή τους θεωρούσαν ναζιστές και υποστηρικτές του ολοκαυτώματος. Επείσης ασκούνται πιέσεις μέσω του ευρωπαϊκου εβραϊκού κοινοβουλίου, καθώς και μέσω του παγκόσμιου εβραϊκού λόμπι. Πιέσεις που έχουν να κάνουν με την πολιτική της «μηδενικής ανοχής» στον ναζισμό-νεοναζισμό, στο ρατσισμό, στην ξενοφοβία, στην άρνηση ή υπεράσπιση του ολοκαυτώματος και γενικά σε όλες τις μορφές αντιλήψεων και απόψεων που αποκλίνουν από το «πολιτικώς ορθό», ώστε να δημιουργηθεί ένα ακόμη πιο ισχυρό καθεστώς φίμωσης της γνώμης και της έκφρασης .Πάντως εγώ προσωπικά έχω και θρησκευτικές διαφορές με τους εβραϊους και ιδεολογικές (ταλμούδ)

6
Ἀρχιδὸκαρδε «Tywin Lannister» και διανὸητικά ανάπηρε «Dark Lord», οἵ ἀρνοῦμενοι τὴν ὕπαρξιν τοῦ Pulverem, χρήζουσι πολτοὺς βδελυγμάτων ἐν τῶ πρωκτώ. Ἀναμένετε διακαῶς τὴν ἄφιξιν τοῦ, ἐκπληρώσων τὰς τιμωρίας σας.
 
Γαμώ το ταφό σου ρε πούστη που θα με πεις και διανοητικά ανάπηρο ενώ ούτε με ξέρεις ούτε έχεις επιχειρήματα και δεν έχουμε μιλήσει κιόλας.
Αν εννοείς τον Αντίχριστο, τι σε κάνει να πιστεύεις ότι θα τιμωρήσει τους πιστούς του;

7
Ψόφα ρε γαμιόλη ούτε επιχειρήματα δεν έχεις και μιλάς.

8
Βασικά, παίζει και να μην τρολάρει (και αν είναι όντως ναζί )να τους στηρίζει επειδή νομίζει πως είναι ναζί αφού στα ΜΜΕ τους παρουσιάζουν (λανθασμένα) ως ναζιστές. 

9

 

ΤΩΡΑ ΕΣΥ ΜΑΣ ΛΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΟΝΑΖΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΛΑΘΟΣ
ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΝΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ 'ΜΑΝΕ ΝΕΟΣ
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!


Πρώτο συμπέρασμα:είσαι σκατόγερος επειδή λες ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ 'ΜΑΝΕ ΝΕΟΣ
Δεύτερο συμπέρασμα: είσαι ή ήσουν χρυσαυγίτης  γιατί διάβαζες τα περιοδικά άρα ήσουνα  συνδρομητής
Τρίτο συμπέρασμα: γαμιέσαι από τα αυτιά μπάσταρδε

 


ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ,!Ποιος σου είπε μωρή πουτάνα ότι είμαι χρυσαυγίτης;
Γαμώ ότι αγαπάς.

Επιπλέον έγραψα νομίζω σκατόπουστρα δηλαδή δεν είμαι σίγουρος, απλά το είχα διαβάσει κάπου και για αυτό το είπα
Και τέλος όπως βλέπεις υπάρχουν διάφορες απόψεις σχετικά με την προέλευση του ονόματος ναζί ακόμα και αυτή ότι το χρησιμοποιούσαν οι Γερμανοί για συντομία...Εντάξει εγώ είχα γράψει οι Άγγλοι επειδή το διάβασα κάπου( καμία σχέση με την χρυσή αυγή)


10
Συμφωνώ σε όσα λέει ο αντιχοντρός συναγωνιστής μαξ αλλά δεν καταλαβαίνω που κολλάνε ο ναζισμός και ο καπιταλισμός με τον χρυσαυγιτισμό.
Βασικά όντως οι χρυσαυγίτες μόνο στην αρχή ήταν ναζί. Όμως εγώ έχω και μια άλλη απορία... που κολλάει ο ναζισμός με τον καπιταλισμό αφού NAZI σημαίνει NAtional soZIalisme (εθνικός σοσιαλισμός /εθνικοσοσιαλισμός )Και νομίζω ότι οι ίδιοι δεν αυτοαποκαλούνταν ναζί, άλλα οι Άγγλοι τους έλεγαν έτσι για συντομία(όχι ότι έχει σημασία)

11
Αυτή με ρουφιάνεψε
ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ

12
Βόθρος / Re: ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ ΜΥΑΛΟΥ
« on: August 29, 2014, 02:09:10 am »
ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ Ο ΟΜΠΑΜΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΑΤΑΝΟΛΑΤΡΕΣ ΓΕΖΙΝΤΙ ΤΟΥ ΙΡΑΚ, ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΟ ΛΑΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ  ;)


Δεν ξέρω αν είναι όντως σατανιστές, πάντως οι τζιχαντιστές  τους σκοτώνουν επειδή πιστεύουν ότι είναι σατανιστές και λάτρες του Διαβόλου όποτε υπάρχει πιθανότητα να πιστεύουν στον ισλαμικό Σατανά...   Πάντως οι τζιχαντιστές είναι αντι-σατανιστές και γύφτοι

Μπορεί να θεωρούμαι υπέρβαρος αλλά αδιαφορώ γιατί το βάρος μου δεν με επηρεάζει.
Σαν τον  Θούσλα και εσύ;

Η αλήθεια είναι ότι εγώ πιστεύω αλλά δεν θα αποκαλύψω σε τι πιστεύω.
Στον χουντικο τρομοκράτη;
Οι περισσότεροι υπάνθρωποι αρκούνται σε ένα σπίτι και ένα αυτοκίνητο και όχι στο πραγματικό μεγαλείο του να είσαι άρχοντας των θνητών υπό του θεού.
Σε ποιον θεό αναφέρεσαι πες. Τόσο καιρό έλεγες ότι δεν ασχολείσαι με θεούς θρησκείες και τέτοια... μας δούλευες ή πίστεψες τώρα ξαφνικά;

13
ΚΑΙ ΣΥ ΒΛΑΣΦΗΜΗΣΕΣ ΤΩΡΑ... "ΣΤ' ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ"; Ο ΚΥΡΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΝΩΤΕΡΟ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΔΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΓΑΜΑΕΙ (ΚΑΙ ΠΟΥ ΓΑΜΙΕΤΑΙ, ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ, ΑΦΟΥ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΑΜΑΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΩΣ Ή ΑΛΛΩΣ ΑΝΩΤΕΡΟ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΓΑΜΙΕΤΑΙ)...

ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΓΩ ΕΧΩ ΑΡΧΙΔΙΑ, ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ, ΧΙΤΗ, ΘΑ ΣΒΗΣΕΙΣ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ.

Ζητώ συγγνώμη ενώπιον του Κυρίου εάν βλασφήμησα
Όμως όταν το έλεγα αυτό εννοούσα ότι ο Κύριος είναι κάτι πολύ ανώτερο και δεν θα δώσει σημασία στα λόγια του κάθε τυχόντα. Μάλλον το διατύπωσα λάθος... 

14
Είσαι λίγο άσχετος, τον Αζαζέλ τον σκοτώνει ο Ντην, με το μαγικό Κολτ, στο τέλος της δεύτερης σεζόν.
Μήπως ξεχνάς ότι αυτό συμβαίνει σε μια  σειρά (στο σουπερνατουραλ) και όχι στα αλήθεια;
Πάντως σταμάτα να γαμιέσαι και να βρίζεις τον Κύριο γιατί αλλιώς θα βασανίζεσαι εις τους αιώνες των αιώνων. Ακόμα και να σε γράψει ο Σατανάς στα αρχίδια του θα υπάρχει κάποιος άλλος να το κάνει...

15
Τελικά Θουσλα ποια είναι η γνώμη σου για τον χίτη;
Ρωτάω γιατί σε πολλά ποστ που είχα δει του φερόσουνα φιλικά και τον θεωρούσες πολιτικό σύμμαχο, ενώ τώρα όχι
Πάντως οι εβραίοι δεν έχουν θέση στο Ισραήλ...παρά μόνο ο Μεσσίας που θα κάνει πόλεμο εναντίων του Ισραήλ, θα κατακτήσει την Ιερουσαλήμ και ενδεχομένως θα καταστραφεί το Ισραήλ
Άσε που ο Αντί-χριστός κατά την παράδοση είναι αντί-εβραίος.

16
Μα
ΕΝΝΟΕΙΣ "ΤΑ ΒΕΛΗ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ", ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΙΟ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟ; Ο ΘΟΥΛΣΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΝ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ, ΑΦΟΥ, ΚΑΤΑ ΤΙΣ "ΠΡΑΞΕΙΣ" ΚΑΙ ΤΟΝ "ΒΙΟΝ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΤΟΥ ΘΕΟΛΟΓΟΥ" ΤΑ ΕΙΔΩΛΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΟΙ ΘΕΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ. ΑΡΑ, ΤΟ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΤΟΝ "ΦΑΝΗ - ΕΩΣΦΟΡΟ" ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΤΟΝ ΒΟΥΔΑ ΞΕΡΩ 'ΓΩ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΜΑΡΤΙΑ. ΕΜΜ, ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΑΜΑΡΤΙΑ, ΑΛΛΑ Ο ΘΕΟΣ ΣΥΓΧΩΡΕΙ ΤΙΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ. ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΒΛΟ Ο ΘΟΥΛΣΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΝ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ.
Βασικά είναι αμαρτία και το να πιστεύεις σε είδωλα και σε άλλους θεούς αφού πράττεις ενάντια στις πρώτες δύο εντολές :Εγώ είμι Κύριος ο Θεός σου, ουκ έσονταί σοι θεοί έτεροι πλην εμού.
Ου ποιήσεις σεαυτώ είδωλον, ουδέ παντός ομοίωμα, όσα εν τω ουρανώ άνω και όσα εν τη γη κάτω και όσα εν τοις υδασιν υποκάτω της γης.
 
Οι αμαρτίες συγχωρούνται μόνο εάν μετανοήσεις (νομίζω)
 
Επίσης κατά τον χριστιανισμό όποιος βλασφημεί και βρίζει τον θεό θα πάει στην κόλαση εκτός και εάν μετανοήσει

Επιπλέον ο Θουσλα έχει πει ότι έχει κάνει το συμβόλαιο και ότι έχει αφιερώσει την ψυχή του στον Σατανά... Αν και είχα διαβάσει κάπου ότι όποιος κάνει το συμβόλαιο δεν είναι απαραίτητα σατανιστής απλός κάνει "συναλλαγή" με τον Σατανά και η ψυχή του θα πάει στην κόλαση...
Αν κάνω λάθος διόρθωσέ με...

17
Πάντως και από τα δύο είδη σατανισμού στο ίδιο συμπέρασμα καταλήγουμε ότι θα πάτε και οι δύο στην κόλαση ;D . Κανονίστε να μου πείτε που θα είστε  :D :D

18
Πάντως ακόμα δεν απάντησες σε αυτό που σου έγραψα παραπάνω....

19

Για την ακρίβεια ο ορθόδοξος σατανισμός είναι καλύτερος από τον δικό σου
Επειδή εσύ παρουσιάζεις τον Σατανά ως νεφελίμ (μίξη αγγέλου και ανθρώπου) δηλαδή κάτι κατώτερο και από άγγελο (http://webwar.createaforum.com/914955945963966951956943945-954945953-921949961959963965955943945/935964943950949964945953-964959-940947945955956945-964959965-9149409459559319459/msg11750/#msg11750) ενώ ο ορθόδοξος σατανισμός ως ένα πανίσχυρο-ισόθεο τιμωρό που πρέπει να τον φοβάται η μάζα εκτός  και εάν θεωρείς ότι είναι καλύτερο να τον παρουσιάζεις ως νεφελίμ παρά να τον παρουσιάζεις ως ένα πανίσχυρο-ισόθεο τιμωρό.

 Εάν θες να πιστέψω ότι η τελετή είναι αληθινή στείλτην μου να την κάνω να δω εάν θα έχει το ίδιο αποτέλεσμα. Σε περίπτωση όμως που είναι αληθινή θέλω να σε ρωτήσω κάτι
Ι)Στην τελετή αυτή έχεις έλεγχο του σώματος του άλλου;
ΙΙ)Εσύ διαλέγεις σε ποιο σώμα θα μπεις;
ΙΙΙ)Γιατί μπήκες στο σώμα κάποιου άλλου και δεν κάθισες να τα δεις όλα αυτά ως πνεύμα;

Υ.Γ. Η τελετή είναι αυτή που είχες δημοσιεύσει σε προηγούμενο ποστ σου( ΧΘΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΜΙΑ ΠΑΝΑΡΧΑΙΑ ΤΕΛΕΤΗ ΣΤΟΝ ΕΩΣΦΟΡΟ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΟΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΠΑΝΙΟ ΟΓΚΩΔΕΣ ΚΕΙΜΕΝΟ)

Αυτές είναι οι ερωτήσεις που θέλω να σου κάνω και έχω και άλλες και μην αρχίσεις να λες μπες στο σαϊτ μου εκεί βρίσκονται όλες οι απαντήσεις εκτός και εάν μου στείλεις το συγκεκριμένο άρθρο και να αντιγράψεις τα σημεία που βρίσκεται η απάντηση εδώ στο γουέμπ γουόρ
Και γιατί συνεχίζεις να λες ότι ο Ναργκαρωθ είναι φιλό-εβραίος και σιωνιστής αφού έχει πει ότι κατά την παράδοση ο Σατανάς είναι αντί-εβραίος και ο Αντίχριστος θα κάνει πόλεμο εναντίων του Ισραήλ για να το κατακτήσει  και είναι αντί-σιωνιστής επειδή έχει πει ότι οι εβραίοι δεν έχουν θέση στο Ισραήλ παρά μόνο ο Αντίχριστος και η συναγωγή του Σατανά που θα πάνε εκεί για να το κατακτήσουν και ως γνωστόν ο Σιωνισμός είναι ένα είναι πολιτικό κίνημα που ξεκίνησε τον 19ο αιώνα με σκοπό τη δημιουργία στην περιοχή της Παλαιστίνης ενός νέου εβραϊκού κράτους, που θα συγκέντρωνε όλους τους Εβραίους της διασποράς. Το όνομα του προέρχεται από τον λόφο της Σιών στην Ιερουσαλήμ. Στην Παλαιά Διαθήκη η λέξη Σιών χρησιμοποιείται συνεκδοχικά για την πόλη Ιερουσαλήμ. Ο σιωνισμός έχει τα χαρακτηριστικά των εθνικών κινημάτων του 19ου αιώνα. 
20
Πάντως το βιβλίο δεν είναι καθόλου μυστικό και η λατινική του έκδοση υπάρχει στο διαδίκτυο μαζί με μετάφραση στα αγγλικά    http://www.google.gr/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&sqi=2&ved=0CB0QFjAA&url=http%3A%2F%2Fnetaimstuff.tripod.com%2Fsitebuildercontent%2Fsitebuilderfiles%2Flucifer.pdf&ei=G9u6U4LkHuHOygOC7YDgDQ&usg=AFQjCNEIMo2Mg2UUhGkKf0FBosnaIE8B8g&bvm=bv.70138588,d.bGQ

http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:KU087EfF6B4J:netaimstuff.tripod.com/sitebuildercontent/sitebuilderfiles/lucifer.pdf+&cd=1&hl=en&ct=clnk&gl=gr
Δεν το διάβασα όλο πάντως κάποια πράγματα που διάβασα είναι ίδια με αυτά που δημοσίευσες....
Παρεμπιπτόντως απάντα σε αυτό
Για την ακρίβεια ο ορθόδοξος σατανισμός είναι καλύτερος από τον δικό σου
Επειδή εσύ παρουσιάζεις τον Σατανά ως νεφελίμ (μίξη αγγέλου και ανθρώπου) δηλαδή κάτι κατώτερο και από άγγελο (http://webwar.createaforum.com/914955945963966951956943945-954945953-921949961959963965955943945/935964943950949964945953-964959-940947945955956945-964959965-9149409459559319459/msg11750/#msg11750) ενώ ο ορθόδοξος σατανισμός ως ένα πανίσχυρο-ισόθεο τιμωρό που πρέπει να τον φοβάται η μάζα εκτός  και εάν θεωρείς ότι είναι καλύτερο να τον παρουσιάζεις ως νεφελίμ παρά να τον παρουσιάζεις ως ένα πανίσχυρο-ισόθεο τιμωρό.

 Εάν θες να πιστέψω ότι η τελετή είναι αληθινή στείλτην μου να την κάνω να δω εάν θα έχει το ίδιο αποτέλεσμα. Σε περίπτωση όμως που είναι αληθινή θέλω να σε ρωτήσω κάτι
Ι)Στην τελετή αυτή έχεις έλεγχο του σώματος του άλλου;
ΙΙ)Εσύ διαλέγεις σε ποιο σώμα θα μπεις;
ΙΙΙ)Γιατί μπήκες στο σώμα κάποιου άλλου και δεν κάθισες να τα δεις όλα αυτά ως πνεύμα;
Υ.Γ. Η τελετή είναι αυτή που είχες δημοσιεύσει στο προηγούμενο ποστ σου


21
Για την ακρίβεια ο ορθόδοξος σατανισμός είναι καλύτερος από τον δικό σου
Επειδή εσύ παρουσιάζεις τον Σατανά ως νεφελίμ (μίξη αγγέλου και ανθρώπου) δηλαδή κάτι κατώτερο και από άγγελο (http://webwar.createaforum.com/914955945963966951956943945-954945953-921949961959963965955943945/935964943950949964945953-964959-940947945955956945-964959965-9149409459559319459/msg11750/#msg11750) ενώ ο ορθόδοξος σατανισμός ως ένα πανίσχυρο-ισόθεο τιμωρό που πρέπει να τον φοβάται η μάζα εκτός  και εάν θεωρείς ότι είναι καλύτερο να τον παρουσιάζεις ως νεφελίμ παρά να τον παρουσιάζεις ως ένα πανίσχυρο-ισόθεο τιμωρό.

 Εάν θες να πιστέψω ότι η τελετή είναι αληθινή στείλτην μου να την κάνω να δω εάν θα έχει το ίδιο αποτέλεσμα. Σε περίπτωση όμως που είναι αληθινή θέλω να σε ρωτήσω κάτι
Ι)Στην τελετή αυτή έχεις έλεγχο του σώματος του άλλου;
ΙΙ)Εσύ διαλέγεις σε ποιο σώμα θα μπεις;
ΙΙΙ)Γιατί μπήκες στο σώμα κάποιου άλλου και δεν κάθισες να τα δεις όλα αυτά ως πνεύμα;


ΕΤΣΙ ΜΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ; ΑΝΟΙΧΤΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΤΑ ΚΩΛΟΜΕΡΙΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΑΥΛΩΣΩ.
χααχαχα :D :D :D :D :D :D :D   

22
ΤΙ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑ ΤΑ "ΑΝΙΕΡΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΟΥ ΚΟΤΟΝ" ΤΟΥ ΧΙΜΛΕΡ; ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΚΡΥΦΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΣΤΟ ΚΑΣΤΡΟ ΒΕΛΒΕΡΣΜΠΟΥΡΓΚ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΙΣ ΤΕΛΕΤΕΣ ΜΑΥΡΗΣ ΜΑΓΕΙΑΣ. ΤΕΛΙΚΩΣ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΕ ΚΡΥΦΟ, ΓΙΑΤΙ, ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΟΥΤΕ ΕΑΝ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ. ΛΕΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΕΙΝΑΙ Η ΟΠΤΙΚΗ ΓΩΝΙΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ, ΤΟ ΑΛΛΟ ΒΙΒΛΙΟ ΠΟΥ  ΔΕΝ ΓΝΩΡΟΖΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ, Η "ΑΠΟΚΑΛΨΙΣ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ". ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΥΤΣΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ (ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ), ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ. ΑΡΑ ΤΑ "ΑΝΙΕΡΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΟΥ ΚΟΤΟΝ" ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΤΕΡΝΕΣ ΜΠΟΥΧΕΣΟΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ Ο ΧΙΜΛΕΡ.
Τα έχω κατεβασμένα στο πι-σι μου...
Άλλα για να το λες εσύ δεν θα είναι τα αυθεντικά... βασικά και εγώ αυτό νόμιζα.

23

ΜΑΛΑΚΑ, ΕΧΘΕΣ ΜΟΥ 'ΠΕ Ο ΕΥΡΥΝΟΜΟΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΤΑ ΞΟΡΚΙΑ, ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΩ "ΣΗΜΕΙΑ". ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΚΑΝΑ ΔΥΟ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ ΞΟΡΚΙΑ ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ. ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΙ ΦΑΡΜΑΚΟΙ ΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΞΟΡΚΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΑΜΕΣΩΣ. ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΑ, ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ. ΛΕΩ, "ΤΕΛΙΚΩΣ ΕΙΜΑΙ ΟΝΤΩΣ ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ." (ΔΕΝ ΣΠΑΩ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΤΗΣ ΣΙΩΠΗΣ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΩ ΤΑ ΞΟΡΚΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ)

Έχει σχέση το αξίωμα με την ικανότητα μαγείας;

24
Και τι σας ενοχλεί ρε τρόμπες αν πάνε όλοι οι Εβραίοι πίσω στην γη των προγόνων τους; Εγώ προσωπικά δεν έχω πρόβλημα αρκεί να πάνε όλοι και ας κάνουν στους κατσίβελους άραβες ότι θέλουν.

Δεν το ανέφερα για αυτό το λόγο. Το ανέφερα για να δείξω ότι ο Σιωνισμός έχει σχέση με τον εβραϊσμό


25
Αρχικά δεν με έβαλε ο Ναργκαρωθ να σου γράψω αυτά τα πράγματα, εσύ έβγαλες αυτό το συμπέρασμα επειδή σου αρέσουν οι συνωμοσίες
Έψαξα στη ιστοσελίδα σου και δεν βρήκα  τις  απαντήσεις σε αυτά που σου έγραψα προς απάντηση του προηγούμενου ποστ σου, δεν μπορώ να ψάξω και όλα τα άρθρα
A. ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΕΡΜΗΝΕΥΣΕΙΣ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΜΑΣ ΜΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΤΡΟΠΟ.

Β. ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΤΗΝ ΙΟΥΔΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ ΟΧΙ. ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΣΕΙΣ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΕΚΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΧΤΙΣΤΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑΟΣ ΤΟΥ ΣΟΛΟΜΩΝΤΑ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΣΧΑΤΟΛΟΓΟΙ. ΕΜΕΙΣ ΚΑΘΟΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΟΧΙ ΟΙ ΓΡΑΦΕΣ. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΑΜΕ ΣΕ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΜΑΣ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ. ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΕΒΡΑΙΟΣ ΑΛΛΑ ΣΙΩΝΙΣΤΗΣ. ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΕΞΗΓΗΘΕΙ ΠΟΛΛΑΚΙΣ. ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ. ΑΣΕ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΠΕΙΣΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ.  ;)

Γ. ΠΕΡΙ ΦΥΣΕΩΣ ΤΟΥ ΕΩΣΦΟΡΟΥ Ή ΣΑΤΑΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΦΕΡΘΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΜΕΝΗ ΕΝΝΟΙΑ. ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΟΥ ΑΜΑ ΔΙΑΦΩΝΕΙΣ.

Δ. ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΑ ΤΑ ΕΙΔΗ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ. ΑΠΛΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΑΜΕ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ  ;) ΠΟΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΑΝΑΛΥΘΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΩΣΦΟΡΟΣ. ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΜΑ ΔΙΑΦΩΝΕΙΣ.

Ε. ΤΟ ΑΡΙΟΣΑΤΑΝΙΚΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΦΑΝΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΙΣ ΟΝΤΟΤΗΤΩΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΕΠΙΣΗΣ. ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΜΑ ΔΙΑΦΩΝΕΙΣ.

ΣΤ. ΤΟ ΤΙ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ Ο ΕΠΤΑΚΕΦΑΛΟΣ ΔΡΑΚΟΣ ΕΞΗΓΗΘΗΚΕ ΕΠΙΣΗΣ. ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΟΛΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ. ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΟΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΠΟΤΕ Ο ΣΑΤΑΝΑΣ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΟΡΦΗ ΠΛΗΝ ΤΟΥ ΠΟΥΣΤΑΡΩΘ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΔΡΑΚΟΥΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΕΖΕΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ. ΟΠΟΤΕ ΔΙΚΑΙΩΣ ΤΟΝ ΚΟΡΟΪΔΕΨΑ. ΟΛΗ Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΟΛΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΙΔΕΧΕΤΑΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΡΑΚΟΣ. ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΕ ΣΥΜΒΟΛΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΣΕ ΑΠΟΣΥΜΒΟΛΙΣΜΕΝΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΞΗΓΗΘΗΚΑΝ. ΑΝ ΔΕΝ ΤΙΣ ΔΕΧΕΣΑΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΧΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ  ;)

ΑΦΟΥ ΔΙΑΦΩΝΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΡΩΤΑΣ;  ??? ΑΚΟΛΟΥΘΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ  ;)Α) Για την ακρίβεια με ορθόδοξο σατανιστικό τρόπο
Β) Για την ακρίβεια έχουν σχέση αφού ο σιωνισμός είναι πολιτικό κίνημα που ξεκίνησε τον 19ο αιώνα με σκοπό τη δημιουργία στην περιοχή της Παλαιστίνης ενός νέου εβραϊκού κράτους, που θα συγκέντρωνε όλους τους Εβραίους της διασποράς. Το όνομα του προέρχεται από τον λόφο της Σιών στην Ιερουσαλήμ. Στην Παλαιά Διαθήκη η λέξη Σιών χρησιμοποιείται συνεκδοχικά για την πόλη Ιερουσαλήμ. Ο σιωνισμός έχει τα χαρακτηριστικά των εθνικών κινημάτων του 19ου αιώνα. Ενώ βασίζεται εν μέρει στην ιουδαϊκή θρησκευτική παράδοση η οποία συνδέει τους Εβραίους με τη Γη του Ισραήλ εξάλλου εσύ ο ίδιος είπες ότι σιωνισμός είναι ο εβραϊκός εθνικισμός οπότε έχουν σχέση  άρα αφού ο Αντίχριστός θα κάνει πόλεμο εναντίον του Ισραήλ δεν είναι ούτε φιλό-εβραίος ούτε φιλό-σιωνιστής.
Γ) Μα και εσείς τον διαστρεβλώνεται λέγοντας πως είναι νεφελίμ (μίξη αγγέλου και ανθρώπου) δηλαδή κάτι κατώτερο και από άγγελο εκτός και εάν θεωρείς ότι είναι καλύτερο να τον παρουσιάζεις ως νεφελίμ παρά να τον παρουσιάζεις ως ένα πανίσχυρο-ισόθεο τιμωρό που πρέπει να τον φοβάται η μάζα
Δ)Οκ άλλα αυτό το άρθρο έλεγε ότι ο παγανοσατανισμός είναι παρόμοιος με τον ορθόδοξο σατανισμό και δεν έχει καμία σχέση με το καλό απλά αντλεί πληροφορίες μέσα από αρχαίες θρησκείες
Ε)Μα δεν είναι διαστρέβλωση να παρουσιάζεις έναν ισόθεο(ίσο με τον άρχοντα θεό),  μέγα στρατηγό, πανίσχυρό  ( Σατανάς βάσει του ορθόδοξου σατανισμού),  ως έναν ομορφούλη θεό κατώτερο του άρχοντα θεού χωρίς πάρα πολύ μεγάλη δύναμη(Απόλλων- Σατανάς βάσει του δικού σου είδους σατανισμού) ;  ??? Αντικειμενικά είναι καλύτερος ο Σατανάς του ορθόδοξου  σατανισμού από τον δικό σου
Στ)Ναι όμως και πάλι βλασφήμησες αφού έβρισες κάποιον που συμβολίζει τον Σατανά και ο Σατανάς δεν είναι άνθρωπος για να έχει μία συγκεκριμένη μορφή, εμφανίζεται με όποια μορφή γουστάρει


26
Γιατί οι άριοι δεν πιστεύουν σε θεούς; Εξάλλου και εγώ άρια μύτη έχω και έχω κάνει και ένα τεστ και έβγαλε ότι είμαι μεσογειακός.

27
ΕΣΕΙΣ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΡΕ ΓΑΜΙΟΛΗΔΕΣ;  ;D

ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΜΑ ΚΑΤΟΥΡΑΕΙ ΣΤΑ ΟΡΘΙΑ Ή ΣΚΥΛΙΣΙΑ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΔΥΟ ΨΩΛΕΣ  :D


ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΓΑΜΙΔΙΑ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ  ;)

Όμως δεν απάντησες σε αυτά που σου έγραψα προς απάντηση του προηγούμενου ποστ σου:


Α) Για την ακρίβεια με ορθόδοξο σατανιστικό τρόπο
Β) Για την ακρίβεια έχουν σχέση αφού ο σιωνισμός είναι πολιτικό κίνημα που ξεκίνησε τον 19ο αιώνα με σκοπό τη δημιουργία στην περιοχή της Παλαιστίνης ενός νέου εβραϊκού κράτους, που θα συγκέντρωνε όλους τους Εβραίους της διασποράς. Το όνομα του προέρχεται από τον λόφο της Σιών στην Ιερουσαλήμ. Στην Παλαιά Διαθήκη η λέξη Σιών χρησιμοποιείται συνεκδοχικά για την πόλη Ιερουσαλήμ. Ο σιωνισμός έχει τα χαρακτηριστικά των εθνικών κινημάτων του 19ου αιώνα. Ενώ βασίζεται εν μέρει στην ιουδαϊκή θρησκευτική παράδοση η οποία συνδέει τους Εβραίους με τη Γη του Ισραήλ εξάλλου εσύ ο ίδιος είπες ότι σιωνισμός είναι ο εβραϊκός εθνικισμός οπότε έχουν σχέση  άρα αφού ο Αντίχριστός θα κάνει πόλεμο εναντίον του Ισραήλ δεν είναι ούτε φιλό-εβραίος ούτε φιλό-σιωνιστής.
Γ) Μα και εσείς τον διαστρεβλώνεται λέγοντας πως είναι νεφελίμ (μίξη αγγέλου και ανθρώπου) δηλαδή κάτι κατώτερο και από άγγελο εκτός και εάν θεωρείς ότι είναι καλύτερο να τον παρουσιάζεις ως νεφελίμ παρά να τον παρουσιάζεις ως ένα πανίσχυρο-ισόθεο τιμωρό που πρέπει να τον φοβάται η μάζα
Δ)Οκ άλλα αυτό το άρθρο έλεγε ότι ο παγανοσατανισμός είναι παρόμοιος με τον ορθόδοξο σατανισμό και δεν έχει καμία σχέση με το καλό απλά αντλεί πληροφορίες μέσα από αρχαίες θρησκείες
Ε)Μα δεν είναι διαστρέβλωση να παρουσιάζεις έναν ισόθεο(ίσο με τον άρχοντα θεό),  μέγα στρατηγό, πανίσχυρό  ( Σατανάς βάσει του ορθόδοξου σατανισμού),  ως έναν ομορφούλη θεό κατώτερο του άρχοντα θεού χωρίς πάρα πολύ μεγάλη δύναμη(Απόλλων- Σατανάς βάσει του δικού σου είδους σατανισμού) ;  ??? Αντικειμενικά είναι καλύτερος ο Σατανάς του ορθόδοξου  σατανισμού από τον δικό σου
Στ)Ναι όμως και πάλι βλασφήμησες αφού έβρισες κάποιον που συμβολίζει τον Σατανά και ο Σατανάς δεν είναι άνθρωπος για να έχει μία συγκεκριμένη μορφή, εμφανίζεται με όποια μορφή γουστάρει28
Εωσφόρος σημαίνει αυτός που φέρνει την αυγή και φωσφόρος αυτός που φέρνει το φως

Ναι, απλά το ανέφερα δεν είπα ότι συμφωνώ με κάποια ερμηνεία

29


Α)Ο ΝΕΚΡΟΔΑΙΜΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΞΙΩΜΑ ΚΑΤΩΤΕΡΟ ΑΠΟ 'ΜΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΒΙΟΛΟΓΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΒΟΗΘΑΕΙ ΤΟΝ ΕΥΡΥΝΟΜΟ ΣΤΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΑΛΛΑΓΗΣ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΜΕΣΩ ΓΕΝΕΤΙΚΗΣ.

Β)ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΜΟΥ, ΠΏΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΩ ΕΓΩ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΤΗΣ ΜΑΝΝΑΣ ΜΟΥ; ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΙΔΑ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΡΟΜΠΑ. ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΥ 'ΡΧΟΤΑΝ ΚΑΝ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ.

Α)Για εξήγα...

Β)Θα μπορούσε να είχε πάρει την μορφή κάποιου οικείου προσώπου σου για να σε δοκιμάσει. Εγώ δεν το ανέφερα ως ενδεχόμενο άλλα ως ερώτηση.

30
Ένας νεκροδαίμονας ή NecroDaemon ή κάπως έτσι τι αξίωμα έχει;
Διάβασα ότι υπάρχει πιο πολύ καιρό από εσένα στην ομάδα αν και αυτό δεν έχει σχέση
Είναι αλήθεια ότι τσακωθήκατε επειδή η γκόμενα του σχολίασε στο μπλογκ σας και έγραψε ότι ξεφεύγετε από το θέμα και εσύ την έβρισες όμως ο Νεκρο την υπερασπιστικέ και εσύ τον έλεγες φεμινιστή και πλακωθήκατε κλπ και τελικά ο Ευρύνομος διέταξε να μαστιγωθεί (η γκόμενα) ;

Λες το όραμα σου να είχε σχέση με τον Κύριο;

31
A. ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΕΡΜΗΝΕΥΣΕΙΣ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΜΑΣ ΜΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΤΡΟΠΟ.

Β. ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΤΗΝ ΙΟΥΔΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ ΟΧΙ. ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΣΕΙΣ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΕΚΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΧΤΙΣΤΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑΟΣ ΤΟΥ ΣΟΛΟΜΩΝΤΑ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΣΧΑΤΟΛΟΓΟΙ. ΕΜΕΙΣ ΚΑΘΟΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΟΧΙ ΟΙ ΓΡΑΦΕΣ. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΑΜΕ ΣΕ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΜΑΣ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ. ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΕΒΡΑΙΟΣ ΑΛΛΑ ΣΙΩΝΙΣΤΗΣ. ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΕΞΗΓΗΘΕΙ ΠΟΛΛΑΚΙΣ. ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ. ΑΣΕ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΠΕΙΣΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ.  ;)

Γ. ΠΕΡΙ ΦΥΣΕΩΣ ΤΟΥ ΕΩΣΦΟΡΟΥ Ή ΣΑΤΑΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΦΕΡΘΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΜΕΝΗ ΕΝΝΟΙΑ. ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΟΥ ΑΜΑ ΔΙΑΦΩΝΕΙΣ.

Δ. ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΑ ΤΑ ΕΙΔΗ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ. ΑΠΛΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΑΜΕ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ  ;) ΠΟΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΑΝΑΛΥΘΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΩΣΦΟΡΟΣ. ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΜΑ ΔΙΑΦΩΝΕΙΣ.

Ε. ΤΟ ΑΡΙΟΣΑΤΑΝΙΚΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΦΑΝΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΙΣ ΟΝΤΟΤΗΤΩΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΕΠΙΣΗΣ. ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΜΑ ΔΙΑΦΩΝΕΙΣ.

ΣΤ. ΤΟ ΤΙ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ Ο ΕΠΤΑΚΕΦΑΛΟΣ ΔΡΑΚΟΣ ΕΞΗΓΗΘΗΚΕ ΕΠΙΣΗΣ. ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΟΛΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ. ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΟΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΠΟΤΕ Ο ΣΑΤΑΝΑΣ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΟΡΦΗ ΠΛΗΝ ΤΟΥ ΠΟΥΣΤΑΡΩΘ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΔΡΑΚΟΥΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΕΖΕΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ. ΟΠΟΤΕ ΔΙΚΑΙΩΣ ΤΟΝ ΚΟΡΟΪΔΕΨΑ. ΟΛΗ Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΟΛΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΙΔΕΧΕΤΑΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΡΑΚΟΣ. ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΕ ΣΥΜΒΟΛΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΣΕ ΑΠΟΣΥΜΒΟΛΙΣΜΕΝΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΞΗΓΗΘΗΚΑΝ. ΑΝ ΔΕΝ ΤΙΣ ΔΕΧΕΣΑΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΧΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ  ;)

ΑΦΟΥ ΔΙΑΦΩΝΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΡΩΤΑΣ;  ??? ΑΚΟΛΟΥΘΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ  ;)Α) Για την ακρίβεια με ορθόδοξο σατανιστικό τρόπο
Β) Για την ακρίβεια έχουν σχέση αφού ο σιωνισμός είναι πολιτικό κίνημα που ξεκίνησε τον 19ο αιώνα με σκοπό τη δημιουργία στην περιοχή της Παλαιστίνης ενός νέου εβραϊκού κράτους, που θα συγκέντρωνε όλους τους Εβραίους της διασποράς. Το όνομα του προέρχεται από τον λόφο της Σιών στην Ιερουσαλήμ. Στην Παλαιά Διαθήκη η λέξη Σιών χρησιμοποιείται συνεκδοχικά για την πόλη Ιερουσαλήμ. Ο σιωνισμός έχει τα χαρακτηριστικά των εθνικών κινημάτων του 19ου αιώνα. Ενώ βασίζεται εν μέρει στην ιουδαϊκή θρησκευτική παράδοση η οποία συνδέει τους Εβραίους με τη Γη του Ισραήλ εξάλλου εσύ ο ίδιος είπες ότι σιωνισμός είναι ο εβραϊκός εθνικισμός οπότε έχουν σχέση  άρα αφού ο Αντίχριστός θα κάνει πόλεμο εναντίον του Ισραήλ δεν είναι ούτε φιλό-εβραίος ούτε φιλό-σιωνιστής.
Γ) Μα και εσείς τον διαστρεβλώνεται λέγοντας πως είναι νεφελίμ (μίξη αγγέλου και ανθρώπου) δηλαδή κάτι κατώτερο και από άγγελο εκτός και εάν θεωρείς ότι είναι καλύτερο να τον παρουσιάζεις ως νεφελίμ παρά να τον παρουσιάζεις ως ένα πανίσχυρο-ισόθεο τιμωρό που πρέπει να τον φοβάται η μάζα
Δ)Οκ άλλα αυτό το άρθρο έλεγε ότι ο παγανοσατανισμός είναι παρόμοιος με τον ορθόδοξο σατανισμό και δεν έχει καμία σχέση με το καλό απλά αντλεί πληροφορίες μέσα από αρχαίες θρησκείες
Ε)Μα δεν είναι διαστρέβλωση να παρουσιάζεις έναν ισόθεο(ίσο με τον άρχοντα θεό),  μέγα στρατηγό, πανίσχυρό  ( Σατανάς βάσει του ορθόδοξου σατανισμού),  ως έναν ομορφούλη θεό κατώτερο του άρχοντα θεού χωρίς πάρα πολύ μεγάλη δύναμη(Απόλλων- Σατανάς βάσει του δικού σου είδους σατανισμού) ;  ??? Αντικειμενικά είναι καλύτερος ο Σατανάς του ορθόδοξου  σατανισμού από τον δικό σου
Στ)Ναι όμως και πάλι βλασφήμησες αφού έβρισες κάποιον που συμβολίζει τον Σατανά και ο Σατανάς δεν είναι άνθρωπος για να έχει μία συγκεκριμένη μορφή εμφανίζεται με όποια μορφή γουστάρει

Επειδή γράφεις κάποια πράγματα που κατά την γνώμη μου διαστρεβλώνουν την εικόνα του Σατανά και επειδή είπες ότι συμφωνείς σε κάποια πράγματα με τον Ευρύνομο

32
Α)Τι εννοείς λέγοντας ότι τον αντιλαμβάνομαι τον κόσμο χριστιανικά;
                                                    Επειδή δεν απάντησες σε αυτά που σου είπα θα σε ξαναρωτήσω πιο κάτω
Β) Ο Νάργκαρωθ είπε ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ, Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΕΜΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΧΡΙΣΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟ ΣΤΟΝ ΝΑΟ ΤΟΥ ΣΟΛΟΜΩΝΤΑ, ΕΝΩ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ ΘΕΟ που κατάλαβες εσύ ότι είναι φιλοεβραίος
Γ) Ο πνευματικός σατανισμός λέει πολλές μαλακίες και βλασφημίες για τον Κύριο (που σε μερικές συμφωνείς και εσύ) πχ στο ότι είναι νεφελίμ ( μίξη αγγέλου και ανθρώπου) δηλαδή κάτι κατώτερο και από άγγελος και μετά λέτε ότι οι χριστιανικές γραφές τον δυσφήμισαν που τον παρουσιάζουν ως ισόθεο(νομίζω) και πολύ ισχυρό.
Δ)Επιπλέον στο άρθρο σου για τα είδη σατανισμού λες για τον παγανιστικό σατανισμό : Είναι οι σύμμαχοι των Δυνάμεων του Σκότους στη μάχη με τις δυνάμεις του Φωτός.  και από την άλλη υποστηρίζεις ότι ο Εωσφόρος είναι ένας καλό άγγελος του φωτός και ότι αυτό φαίνεται και μέσα από τις αρχαίες θρησκείες
Ε)Λες ότι ο Σατανάς είναι ο Απόλλωνας που είναι πιο αδύναμος και κατώτερος από τον άρχοντα θεό (και σκοτώνει τον Πύθωνα ( Ο Πύθων ήταν φοβερό τέρας και χθόνια θεότητα της Ελληνικής μυθολογίας. Είχε σώμα φιδιού και φύλαγε το Μαντείο των Δελφών) που συσχετίζεται με το φίδι δηλαδή τον Διάβολο) και στις χριστιανικές γραφές από γκέι ομορφούλης μετατράπηκε σε ισόθεος μέγα στρατηγός που  τρομοκρατεί την μάζα για να ... δυσφημιστεί  ??? ???
Στ)
Τέλος σε ένα άλλο ποστ έβριζες τον ίδιο τον Κύριο (ντροπή) ΓΑΜΩ ΤΑ ΚΕΡΑΤΑ ΣΟΥ, ΤΟΥΣ ΔΡΑΚΟΥΣ, ΤΙΣ ΛΕΡΝΑΙΕΣ ΥΔΡΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΙΠΤΑΜΕΝΑ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΡΕ ΓΑΜΙΟΛΗ
Αρκετά από αυτά που γράφεις παραπέμπουν σε ειδωλολάτρη και οι βρισιές προς τον Μέγα Δράκο (που συμβολίζει τον Σατανά) σε αντί-σατανιστή εάν δεν έλεγες ότι είσαι σατανιστής αυτό θα νόμιζα πάντως το τελευταίο ήταν πολύ μεγάλη βλασφημία για τον Κύριο και ντροπή σου που το είπες 
Πάντως μου την έσπασες πάρα πολύ που έβρισες τον Μέγα Δράκο που συμβολίζει τον Σατανά στην αποκάλυψη

33
ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ, ΕΛΑΧΙΣΤΑ. ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΛΑΤΡΕΙΑ ΚΑΘΟΛΟΥ. ΣΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ... ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΩΡΑΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ.
Ναι αυτό λέω και εγώ και αν εκείνη την εποχή οι ιερείς ήταν σατανιστές και λατρεύαν τον Σατανά και όχι χριστιανοί θα μου ήταν μια συμπαθέστατη εποχή 

34
Ναι, μπορεί και να μοιάζει ο μεσαιωνικός χριστιανισμός με τον ορθόδοξο σατανισμό όμως όχι ως προς την ιδεολογία και την λατρεία που κατά την γνώμη μου είναι τα πιο βασικά πράγματα σε μια θρησκεία.

35
ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ = ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ
Εμμ...Όχι οι μεσαιωνικοί χριστιανοί δεν έχουν καμία σχέση με τον σατανισμό
Α)Πίστευαν στον Γιαχβέ στους αγγέλους και στον Χριστό ενώ οι σατανιστές Στον Σατανά και στους δαίμονες για την ακρίβεια ενώπιον του Σατανά όλοι οι ακόλουθοι του είναι ίσοι ακόμα και οι δαίμονες με τους (μυημένους) ανθρώπους.
Β) Κυνηγούσανε όποιον ασκούσε μαγεία κυρίως μαύρη και όποιον θεωρούσαν λάτρη του Σατανά
εκτός και εάν υπήρχαν και κάποιοι ελάχιστοι ανάμεσα τους που ήταν σατανιστές και δηλώναν ψευδός χριστιανοί για να μην τους καταλάβουν

36
Πάντως εγώ θα μείνω ορθόδοξος και πιστός στις ιδέες μου.
Εσύ Θούσλα είχες πει ότι στην αρχή γνώρισες τον ορθόδοξο σατανισμό και δεν σε κάλυπτε με εμένα έγινε το αντίθετο. Στην αρχή γνώρισα τον πνευματικό σατανισμό μέσα από το τζ.ο.σ. (ήξερα κάποια λίγα πράγματα για τον ορθόδοξο σατανισμό από την τηλεόραση όμως δεν ήξερα ούτε καν πως λέγεται) και άρχιζα να τον πιστεύω για αληθινό όμως κατάλαβα ότι  λέει πολλές μαλακίες και βλασφημίες για τον Κύριο (που σε μερικές συμφωνείς και εσύ) πχ στο ότι είναι νεφελίμ ( μίξη αγγέλου και ανθρώπου) δηλαδή κάτι κατώτερο και από άγγελος και μετά λέτε ότι οι χριστιανικές γραφές τον δυσφήμισαν που τον παρουσιάζουν ως ισόθεο(νομίζω) και πολύ ισχυρό. Επιπλέον στο άρθρο σου για τα είδη σατανισμού λες για τον παγανιστικό σατανισμό : Είναι οι σύμμαχοι των Δυνάμεων του Σκότους στη μάχη με τις δυνάμεις του Φωτός. και από την άλλη υποστηρίζεις ότι ο Εωσφόρος είναι ένας καλό άγγελος του φωτός και ότι αυτό φαίνεται και μέσα από τις αρχαίες θρησκείες. Λες ότι ο Σατανάς είναι ο Απόλλωνας που είναι πιο αδύναμος και κατώτερος από τον άρχοντα θεό (και σκοτώνει τον Πύθωνα ( Ο Πύθων ήταν φοβερό τέρας και χθόνια θεότητα της Ελληνικής μυθολογίας. Είχε σώμα φιδιού και φύλαγε το Μαντείο των Δελφών) που συσχετίζεται με το φίδι δηλαδή τον Διάβολο) και στις χριστιανικές γραφές από γκέι ομορφούλης μετατράπηκε σε ισόθεος μέγα στρατηγός που  τρομοκρατεί την μάζα για να ... δυσφημιστεί  ??? ???
Τέλος σε ένα άλλο ποστ έβριζες τον ίδιο τον Κύριο (ντροπή) ΓΑΜΩ ΤΑ ΚΕΡΑΤΑ ΣΟΥ, ΤΟΥΣ ΔΡΑΚΟΥΣ, ΤΙΣ ΛΕΡΝΑΙΕΣ ΥΔΡΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΙΠΤΑΜΕΝΑ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΡΕ ΓΑΜΙΟΛΗ
Αρκετά από αυτά που γράφεις παραπέμπουν σε ειδωλολάτρη και οι βρισιές προς τον Μέγα Δράκο (που συμβολίζει τον Σατανά) σε αντί-σατανιστή εάν δεν έλεγες ότι είσαι σατανιστής αυτό θα νόμιζα πάντως το τελευταίο ήταν πολύ μεγάλη βλασφημία για τον Κύριο και ντροπή σου που το είπες 

37
Ναι, μόνο που εγώ δεν είμαι μυημένος όπως αυτός ο (μάλλον) ορθόδοξος σατανιστής όταν μυηθώ μπορεί να αναθεωρήσω κάποια πράγματα, επιπλέον μπορεί να τα αναθεωρήσω πριν ακόμα μυηθώ.

38

ΤΩΡΑ ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΕΣΤ ΠΟΥ ΒΑΛΑΜΕ ΓΑΜΙΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ. ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΞΕΦΥΓΕΙΣ  ;) Ο DARK LORD ΕΙΧΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΑ ΑΣΧΕΤΑ ΑΜΑ ΔΙΑΦΩΝΗΣΑΜΕ ΣΕ ΑΡΚΕΤΑ. ΜΗΝ ΠΑΣ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΙΣ ΠΑΛΙ ΣΑΝ ΠΟΝΤΙΚΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΩ  ;)


Ναι, όμως κάποιες ερωτήσεις που απάντησα δεν είμαι σίγουρός ή δεν ξέρω τις μέτρησες ως λάθος ενώ θα μπορούσες να μην τις μετρήσεις καθόλου πχ αντί να μετρήσεις 9/20 ως σωστές να μετρούσες 9 /19 ή 9/18

39
ΠΟΥΣΤΑΡΩΘ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΙΞΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΑ ΠΑΝΩ ΜΟΥ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ, ΑΛΛΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΜΑΓΟΥΣ ΣΟΥ, ΤΟΥΣ ΡΑΒΙΝΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΓΑΜΙΔΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΞΕΦΤΥΛΙΣΩ ΟΜΑΔΙΚΩΣ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΞΕΦΤΥΛΙΣΕ ΚΑΙ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΟΠΩΣ ΞΑΝΑΕΙΠΑ  ;)

ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ Ο ΕΩΣΦΟΡΟΣ ΣΕ ΓΥΡΕΥΕΙ  :D

Quomodo cecidisti de caelo lucifer qui mane oriebaris
 
Sic ergo vos orabitis Pater noster qui in inferi es sanctificetur nomen
tuum
 
Ut sciatis autem quoniam Luciferius habet potestatem in terra
 
Caeci vident claudi ambulant leprosi mundantur surdi audiunt mortui
resurgunt

ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΑ; ΛΥΣΕ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΤΟ ΑΙΝΙΓΜΑ  ;)

ΕΛΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ  ;D ΜΗΝ ΑΡΓΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΚΑΒΛΕΣ  :DΠως έπεσες από τον ουρανό, Εωσφόρε, τέκνο της αυγής! Πάνω στην γη συντρίφτηκες, εσύ που υπέταξες λαούς. Έλεγες μέσα σου: Στον ουρανό θ' ανέβω, τον θρόνο μου θα υψώσω πάνω από τα άστρα του Θεού. Θα πάρω θέση πάνω στο βουνό, στο μακρινό βορρά που οι Θεοί συνάζονται. Θ' ανέβω πάνω από τα σύννεφα και με τον ύψιστο θα είμαι ίσος...
Δεν είναι και δύσκολο... (Ησαΐας 14:13, 14)


40
Ζητώ συγγνώμη για κάποια θρησκειολογικά λάθη που ενδεχομένως να έκανα άλλα συσχέτισα τον Σετ με τον Κύριο επειδή διέκρινα κάποια κοινά χαρακτηριστικά

41
Μα ο Σετ σε όλο το πλέγμα των μύθων παρουσιάζεται ως ο κακός αδελφός του Όσιρι, και είχε καταλήξει να συμβολίζει το πνεύμα του κακού. Οι Έλληνες τον ταύτιζαν με τον Τυφώνα που ασκούσαν μαγεία στο όνομα του και τους εκπλήρωνε τις επιθυμίες και οι χριστιανοί με τον Σατανά.
Δείτε αυτό το άρθρο σχετικά με τα ονόματα του Κυρίου(Σατανά) http://webwar.createaforum.com/914955945963966951956943945-954945953-921949961959963965955943945/927957972956945964945-964959965-931945964945957940/msg13058/?topicseen#msg13058

42
- Εωσφόρος: Δεν είναι το αληθινό όνομα του Σατανά. Είναι ένας παλιός όρος για το άστρο της αυγής (´Hillel`στα εβραϊκά) χρησιποιήθικέ συμβολικά στην παλαιά διαθήκη και σημαίνει ο Αστήρ ο πρωινός.

- Βεελζεβούλ: Αναφέρεται ως ο άρχων των δαιμόνων όμως δεν είναι ο Σατανάς όπως αρκετοί νομίζουν

- Σατανάς: Ούτε αυτό είναι το αληθινό του όνομα, άλλα ένας τίτλος. Σημαίνει "Εχθρός" ή "Κατήγορος", ο εχθρός του θεού ίσως άλλα μερικοί αποδίδουν άλλες ερμηνείες όπως το απόλυτο- το αληθινό (Sat σημαίνει αλήθεια στα σανσκριτικά και αν είναι αρσενική κατάληξη) .

- Σαμαήλ: Μερικές πηγές αναφέρουν πως το αγγελικό όνομα του Σατανά είναι Σαμαήλ, όμως στην εβραϊκή θρησκεία ο Σαμαήλ είναι ο άγγελος της αβύσσου, άλλοι λένε ότι παίρνει εντολές από τον Γιαχβέ. Υπάρχει διαφωνία με το εάν είναι άγγελος ή είναι ο Σατανάς.

- Διάβολος: Ούτε αυτό είναι το όνομα του άλλα ένας τίτλος και σημαίνει αυτός που διαβάλλει ή αυτός που βάλει κατά του Δία κατά κάποιους.
 

43
για λογους πολιτικου ρεαλισμου. Δεν μπορει να βγει να το πει, γιατι θα τον λιντσάρουνε οι ξενες δυνάμεις. Ουτε να ασκησει εξτριμ επιθετική πολιτική, ακομη και πετυχημενη, γιατι ο ρεαλιστης εθνικοσοσσιαλιστης ξερει οτι αυτο θα δημιουργησει γρηγορη και μαζικη συσπειρωση εναντιον του. Αυτο κανει το πασοκ.
Και τότε εσύ γιατί το ψηφίζεις;
Πάρ'το χαμπάρι τσουλίτσα εδώ μέσα είμαστε όλοι πασόκοι! Ο μαξ είναι αναρχοπασόκος, εγώ φασιστοπασόκος, ο Σομαλός είναι εκσυγχρονιστής κ.ο.κ.


ΕΙΔΕΣ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΑ; ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΕΤ ΓΡΑΨΑΜΕ ΚΑΙ ΕΞΗΓΗΣΑΜΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ''ΜΕΓΑ ΕΡΓΟ'' ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΟΦΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΠΟΤΥΠΩΘΗΚΕ ΣΤΙΣ ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ  ;)

Α)Όχι, όμως είπες ότι είστε φιλικοί με όλες τις αρχαίες θρησκείες και με τους παγανιστές και σε ρωτάω για ποιον λόγο βλέπεις πιο φιλικά κάποιον που λατρεύει τον Ρα από κάποιον που λατρεύει πχ τον Χριστό
Β)Για ποιο λόγο αρνείσαι τον σατανισμό μέσα από τις χριστιανικές γραφές άλλα τον δέχεσαι μέσα από τις αρχαίες αιγυπτιακές γραφές(αφού οι αρχαίοι Αιγύπτιοι λάτρευαν τον Ρα, που ήταν αντίθετος του Σετ);
Γ)Αρκετοί παγανιστές ασχολούνται με λευκή μαγεία εσύ αφού ασχολείσαι με μαύρη πως τους βλέπεις φιλικά;
Δ)Λες ότι είναι αντίφαση κάποιος να δηλώνει άριος και να δέχεται την χριστιανική θεολογία αφού εσύ πιστεύεις ότι ο σατανισμός προήλθε από την άπω ανατολή και δέχεσαι τις γραφές των κούρδων και άλλων μη άριων

44
Πάρ'το χαμπάρι τσουλίτσα εδώ μέσα είμαστε όλοι πασόκοι! Ο μαξ είναι αναρχοπασόκος, εγώ φασιστοπασόκος, ο Σομαλός είναι εκσυγχρονιστής κ.ο.κ.
Δηλαδή άτομα διαφορετικών ιδεολογιών στηρίζουν το ίδιο κόμμα;
Τι στον πούτσο;

Ρε Θούσλα έλεος, ποιος σου είπε ότι οι ορθόδοξοι υπερασπίζονται τον χριστιανισμό, αφού εσύ σε άλλο ποστ τους λες αντιχριστιανούς.
Λες ότι έχει τεράστια διαφορά να αντλείς πληροφορίες από κάπου με το να υπερασπίζεσαι τον χριστιανισμό, αφού και οι ορθόδοξοι έχουν δηλώσει ότι απλά αντλούν πληροφορίες από τα χριστιανικά γραπτά χωρίς να λατρεύουν τον Χριστό
Οι αρχαίες θρησκείες δεν είναι σατανικές πχ οι Αιγύπτιοι( που γράφεις στην σελίδα σου ότι η Αίγυπτος είναι η χώρα του Σατανά) λάτρευαν τον Ρα, τον αντίπαλο του Σετ-Σατανά

Α)Θούσλα γιατί δεν μου απάντησες στις ερωτήσεις που σου έθεσα;
Β) Σου έχω ξαναπεί ότι είμαι αντί-εβραίος, αντί-μασόνος και αντίπαλος όλων των αντίθετων θρησκειών και δογμάτων   και ότι αυτό το καταλαβαίνουμε και από τον χριστιανισμό και από τον εβραϊσμό
  Αυτό μεταφράζεται ως: Ο διάβολος όμως εισεχώρησεν στον ισραηλιτικόν λαόν και παρεκίνησε τον Δαυίδ να κάνη αρίθμησιν του λαού.
Ο Σατανάς πλάνεψε τον Δαυίδ και τον έπεισε να κάνει αρίθμηση του ισραηλιτικού λαού όμως ο Ιώβ διαφώνησε και είπε ότι αυτό είναι αντίθετο με το λόγο του θεού και με τις παραδόσεις του Ισραήλ άλλα τελικά τον υπάκουσε επειδή ήταν βασιλιάς τελικά όμως ο Δαυίδ μετάνιωσε και έγραψε ψαλμούς στον Γιαχβε για να ζητήσει συγχώρεση και τελικά έγινε γιαχβεδιστής και εξάλλου Ισραήλ σημαίνει η χώρα του Θεού, ηλ σημαίνει θεός και εξού και ο αρχάγγελος Μιχαήλ που το ονομά του σημαίνει "Όμοιος με τον Θεό;" ή "συνδεμένος με τον Θεό". (και κάποιοι μάλιστα λένε ότι ο Χριστός είναι η ενσάρκωση του Μιχαήλ) Οπότε (και μέσα από τον χριστιανισμό) ο εβραϊσμός είναι αντίθετος με τον σατανισμό. Επιπλέον στην τελευταία εβραϊκή παράδοση αναφέρεται ότι η άρια φυλή είναι η φυλή του Σατανά ακόμα και στον εβραϊσμό αυτό ισχύει( και στον χριστιανισμό) άρα δεν μπορεί κάποιος να κατηγορεί τους ορθόδοξους σατανιστές ως εβραϊστές επειδή δέχονται τα γραπτά του χριστιανισμού.


45
To αν ειναι καποιος νεοναζι, δεν κρινεται απο τα λογια που λεει, αλλά απο τις πραξεις που κανει.

Ο Βενιζελος ηταν ο πρωτος ευρωπαιος που αναγνωρισε την νεοναζιστικη εθνικιστικη κυβερνηση της ουκρανιας. Το προγραμμα του Παπανδρεου Ανδρεα, ηταν καθαρα εθνικοσοσσιαλιστικό. Τι δεν καταλαβαίνεις; Πασοκ = πιο χιτλερικοι και απο τον παπα και νγμ που απλα ειναι γραφικοι που κανουν μονο για καρναβάλια και για πανηγυρια. Ο εθνικοσοσσιαλισμος ομως απαιτει πολιτικο ρεαλισμό.
Μιστερ μαξ, εάν είναι ναζί γιατί  κατακρίνει το ναζισμό; Εάν κάποιος πιστεύει σε μια ιδεολογία την υπερασπίζεται και δεν την κατακρίνει ούτε αντιτίθεται σε αυτή ούτε δηλώνει υπερασπιστής μιας αντίθετης ιδεολογίας

46
ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟ ΝΑ ΑΝΤΛΕΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΑΙ ΜΕ ΠΑΘΟΣ ΤΟΝ ΕΒΡΑΪΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΜΕ ΤΗ ΒΙΒΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΣΑΝ ΝΑ ΛΕΣ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΩ ΛΟΓΩ ΥΠΑΡΞΗΣ  ;) ΕΠΙΣΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΡΑΥΓΑΛΕΑ ΑΝΤΙΦΑΣΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ Ή ΝΑ ΜΗΝ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ Ο ΙΟΥΔΑΪΣΜΟΣ, Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΙΣΛΑΜΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥΣ ;)

O 12ΘΕΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΡΧΑΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΟ ΛΟΓΟ ΟΤΙ ΕΜΠΕΡΙΕΙΧΑΝ ΣΤΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΕΩΣΦΟΡΟ ΠΟΥ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΟΝΟΜΑΣΤΗΚΕ ΣΑΤΑΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΚΑΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΠΟΥ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΟΝΟΜΑΣΤΗΚΑΝ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΕΠΙΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ.

ΑΛΛΩΣΤΕ Η ΑΡΙΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ:

Το Ωόν ως Φάνης ή Εωσφόρος είναι ο κόσμος των Μορφών, που είναι το ζων είδωλο των Ιδεών. Η Μορφή είναι η πνευματική υφή του Κόσμου. Ο Φάνης ή Εωσφόρος ενελίσσει το νοητών φως και γεννά τους νοερούς θεούς. Είναι η ζωή του κόσμου που ως πνεύμα επιστρέφει στον Αιώνα, έτσι ο Χρόνος είναι ο Τόπος της Ψυχής και το Έρεβος ή υλικός κόσμος ο Τόπος του Σώματος.

ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΡΩΜΗ ΟΠΩΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΓΑΛΜΑ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ:


Lucifer - Madrid
It is said that St Lucifer was thrown out of heaven by the Archangel Michael. 'Lucifer' is Lux (light) ferre (bringer) in Latin, (Phosphoros in Greek) meaning 'the Bringer of the Light'. The planet Venus is the Bringer of Light and her symbol is the five pointed star. Both 'Light Bringer' and 'the Morning Star'

ΤΕΛΟΣ ΤΗΝ ΣΧΕΤΙΚΗ ΔΑΙΜΟΝΟΛΟΓΙΑ ΤΗΝ ΒΡΙΣΚΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΩ ΑΝΑΤΟΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΟΥΜΕΡΙΑΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΡΩΜΗ. ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ''ΝΕΚΡΟΝΟΜΙΚΟΝ'' ΠΟΥ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΗΝ ΣΟΥΜΕΡΙΑΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ. ΟΠΟΤΕ Ο ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΧΡΗΣΤΟΣ  ;)Ρε Θούσλα έλεος, ποιος σου είπε ότι οι ορθόδοξοι υπερασπίζονται τον χριστιανισμό, αφού εσύ σε άλλο ποστ τους λες αντιχριστιανούς.
Λες ότι έχει τεράστια διαφορά να αντλείς πληροφορίες από κάπου με το να υπερασπίζεσαι τον χριστιανισμό, αφού και οι ορθόδοξοι έχουν δηλώσει ότι απλά αντλούν πληροφορίες από τα χριστιανικά γραπτά χωρίς να λατρεύουν τον Χριστό
Οι αρχαίες θρησκείες δεν είναι σατανικές πχ οι Αιγύπτιοι( που γράφεις στην σελίδα σου ότι η Αίγυπτος είναι η χώρα του Σατανά) λάτρευαν τον Ρα, τον αντίπαλο του Σετ-Σατανά
Τέλος το "Ωόν" στην αρχαία ελληνική γλώσσα σημαίνει αυγό, οπότε συσχετίζεις έναν μεγάλο στρατηγό μου τρομοκρατεί την μαζά με ένα αυγο

47
Α) Δεν λέγεται χριστιανοσατανισμος άλλα ορθόδοξος σατανισμός
Β)Επειδή αντλούμε πληροφορίες από χριστιανικές γραφές δεν σημαίνει ότι είμαστε χριστιανοι γιατί άμα το πάμε έτσι εσύ είσαι ραϊστής (δηλαδή πιστεύεις στον ρα που είναι αντίθετος του Σετ-Σατανά)αφού αντλείς πληροφορίες από την αρχαία αιγυπτιακή θρησκεία και δωδεκαθεϊστής για τον ίδιο λόγο, (που έχεις γράψει στο βιβλίο επισκεπτών της ιστοσελίδας σου ότι η στάση σου απέναντι στον δωδεκαθεϊσμό είναι μετριοπαθής)

48
 

ΟΤΑΝ Ο NARGAROTH ΜΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΑΔΩΝΑΙ/ΔΙΑΒΟΛΟ, ΣΟΛΟΜΩΝΙΚΗ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΕΧΘΡΙΚΑ ΤΟΝ ΓΙΑΧΒΕ ΚΑΙ ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΝ ΕΒΡΑΪΚΗ ΒΙΒΛΟ ΓΙΑ ΑΓΝΩΣΤΟ ΛΟΓΟ ΕΦ' ΟΣΟΝ Ο ΣΑΤΑΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ ΕΚΕΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΙΩΒ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ  ;)


"ΚΑΙ ΕΣΤΗ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΕΝ ΤΩ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΕΠΕΣΕΙΣΕ ΤΟΝ ΔΑΥΙΔ ΤΟΥ ΑΡΙΘΜΗΣΑΙ ΤΟΝ ΙΣΡΑΗΛ."
Αυτό μεταφράζεται ως: Ο διάβολος όμως εισεχώρησεν στον ισραηλιτικόν λαόν και παρεκίνησε τον Δαυίδ να κάνη αρίθμησιν του λαού.
Ο Σατανάς πλάνεψε τον Δαυίδ και τον έπεισε να κάνει αρίθμηση του ισραηλιτικού λαού όμως ο Ιώβ διαφώνησε και είπε ότι αυτό είναι αντίθετο με το λόγο του θεού και με τις παραδόσεις του Ισραήλ άλλα τελικά τον υπάκουσε επειδή ήταν βασιλιάς τελικά όμως ο Δαυίδ μετάνιωσε και έγραψε ψαλμούς στον Γιαχβε για να ζητήσει συγχώρεση και τελικά έγινε γιαχβεδιστής και εξάλλου Ισραήλ σημαίνει η χώρα του Θεού, ηλ σημαίνει θεός και εξού και ο αρχάγγελος Μιχαήλ που το ονομά του σημαίνει "Όμοιος με τον Θεό;" ή "συνδεμένος με τον Θεό". (και κάποιοι μάλιστα λένε ότι ο Χριστός είναι η ενσάρκωση του Μιχαήλ) Οπότε (και μέσα από τον χριστιανισμό) ο εβραϊσμός είναι αντίθετος με τον σατανισμό. Επιπλέον στην τελευταία εβραϊκή παράδοση αναφέρεται ότι η άρια φυλή είναι η φυλή του Σατανά ακόμα και στον εβραϊσμό αυτό ισχύει, άρα δεν μπορεί κάποιος να κατηγορεί τους ορθόδοξους σατανιστές ως εβραϊστές επειδή δέχονται τα γραπτά του χριστιανισμού.


49
Παρεμπιπτόντως, μπήκα στην σελίδα του Θούσλα και είδα στην ενότητα μαγεία, εκεί που λέει συμφωνία με τον Σατανά να λέει :<<Εις το όνομα του Σατανά, του Εωσφόρου, του Βελιάλ και του Λεβιάθαν και εις την συντροφιά του Ασταρώθ, ενώ στην ενότητα θρησκεία, δαιμονολογία παρουσιάζει τον Ασταρώθ ως θηλυκό δαίμονα και λέει η Ασταρωθ. Μπορείς να μου εξηγήσεις γιατί το κάνεις αυτό; επειδή με μπέρδεψες λίγο.
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ DARK LORD ΓΙΑΤΙ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΘΕΣΕΙΣ ΤΙΣ ΕΚΦΡΑΖΩ ΞΕΚΑΘΑΡΑ.  ;)

Γιατί εσύ δεν πιστεύεις ότι είναι έτσι;

50
και ο somalian και ο imperial και ο σατανομαφιοζος ειναι εβραιοι. μαλακες ειστε? δεν βλεπετε με τι ανεση περιγραφει ο nargaroth τις παρανομιες που κανει? δεν βλεπετε οτι υποστηριζουν ο ενας τον αλλον συνεχεια παρολο που υποτιθεται εχουν διαφορετικες ιδεολογιες? ειδικα ο nargaroth ειναι καθαρος εβραιος μαυρος μαγος.
Πάντως εγώ έχω δηλώσει ότι δεν είμαι εβραίος ούτε φιλό-εβραίος  και o Ναργκαρωθ το ίδιο και μάλιστα έχει πει ότι δεν χρησιμοποιεί εβραϊκή μαγεία ούτε καν τη σολομωνική απλά αντλεί πληροφορίες από αυτήν και δεν λατρεύει τον Σατανά μπασταρδεμένα με τον Γιαχβέ  και εξάλλου ο Σατανάς νομίζω ότι αναφέρεται ως αντί-εβραίος στην χριστιανική παράδοση.

51
Για την ακρίβεια όχι, κοίτα τι λέει ο Βενιζέλος για τους ναζί
http://ysterografa.gr/politics/%CE%B2%CE%B5%CE%BD%CE%B9%CE%B6%CE%AD%CE%BB%CE%BF%CF%82-%CE%B1%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%BD%CF%8C%CE%B7%CF%84%CE%B7-%CE%B5%CF%80%CE%B1%CF%86%CE%B7-%CE%BC%CE%B5-%CE%BD%CE%B1%CE%B6%CE%B9
Βενιζέλος: Αδιανόητη οποιαδήποτε επαφή με τους ναζί
Αδιανόητη οποιαδήποτε επαφή «με του ναζιστές» δήλωσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος από τις Βρυξέλλες όπου βρίσκεται αναφερόμενος στο ζήτημα της συνομιλία του Π. Μπαλτάκου, ενώ χαρακτήρισε την παραίτηση ως «το λιγότερο».
«Είναι ένα παλιό πρόβλημα, η κυβέρνηση αυτή είναι μια κυβέρνηση συνεργασίας που καλύπτει μια εθνική ανάγκη. Η κυβέρνηση διέπεται από ένα προγραμματικό πλαίσιο ανάμεσα σε δύο κόμματα» σημείωσε ο κ. Βενιζέλος.
Υποστήριξε ακόμη ότι το ΠΑΣΟΚ και γενικά οι δυνάμεις της δημοκρατικής παράταξης είναι ο προοδευτικός πόλος που πρέπει να ενισχυθεί για να υπάρχουν οι αναγκαίες ισορροπίες και εγγυήσεις μέσα στην κυβέρνηση. Σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, πρέπει να χτυπηθούν όλοι οι θύλακες που εφάπτονται ιδεολογικά ή πρακτικά με την ακροδεξιά με παλιά αρνητικά στερεότυπα.
«Είναι αδιανόητο να υπάρχει οποιαδήποτε επαφή με τους Ναζιστές, με τους ρατσιστές, με τους ξενοφοβικούς με αυτούς που οργανώνουν πράξεις βίας και λειτουργούν ως εγκληματική οργάνωση».
Ο κ. Βενιζέλος τόνισε ότι «εκδηλώνουμε επισήμως τον θεσμικό σεβασμό στην αρχή της διάκρισης των εξουσιών προς τους δικαστικούς και εισαγγελικούς λειτουργούς τους οποίους κανείς δεν δικαιούται να προσβάλει».

52
Ρε γαμιόλη, έχεις καταλάβει ότι είσαι μαλάκας και γαμιέσαι; Δεν γίνεται από την μία να δηλώνεις φασίστας και από την άλλη να ψηφίζεις ένα κόμμα που δηλώνει δημοκρατικό γιατί είναι αντίφαση και αποδεικνύει ότι είσαι υποκριτής 

53
Το ήξερα ότι κατά βάθος είσαι ένας υποκριτής που δεν πιστεύει αυτά που λέει.
 

54
Εννοείται ότι (όπως όλοι σε αυτό το φόρουμ) ψηφίζω ΠΑΣΟΚ.
Πως γίνεται να δηλώνεις ναζί και φασίστας και να υποστηρίζεις ένα αντί-ναζιστικό και δημοκρατικό κόμμα;
http://www.youtube.com/watch?v=o9zYygN3U9c

55
Από την μία πασόκος και από την άλλη χρυσαυγίτης
ΓΑΜΑΝΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΘΕ ΑΠΛΥΤΟΥ, ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΚΑΙ ΦΛΩΡΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗ!


ΓΙΩΡΓΟ ΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΣΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΞΕΧΝΑΝΕ!

88
Από την μία πασόκος και από την άλλη χρυσαυγίτης

56
fixed
Γαμιέσαι από τα αυτιά γαμιόλη θα σε σκότωνα βασανιστικά μόνο και μόνο για να σε αναστήσω και να σε ξανασκοτώσω άλλα έχε χάρη που σπάω πλάκα από τις μαλακίες που λες καμιά φορά

57
Εγώ έχω να πω το εξής: λακωνιζείν εστί φιλοσοφείν

58
Με τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας σου γνωρίζεστε από κοντά; Επιπλέον, οι ορθόδοξοι σατανιστές που υπάρχουν στην ομάδα σου δέχονται τις απόψεις σου; Τέλος, πως συνεργάζεσαι με ορθόδοξους σατανιστές αφού έχεις δηλώσει ότι έχετε διαφορετική ιδεολογία και διαφορετικό τρόπο λατρείας.

59
Σου έστειλα την απάντηση σε π.μ.

60
Ναργκαρωθ, θα μου πεις τι πρέπει να κάνω για να με μυήσετε;
Εάν δεν θες να το πεις δημόσια στείλτο μου σε μήνυμα. 

Pages: [1] 2