Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Topics - callan

Pages: [1] 2
1
Γενική Συνέλευση / Έκτακτο διάγγελμα
« on: May 28, 2016, 01:29:02 pm »
Ο μαξ αποκάλυψε σε όλους το βρωμερό του πρόσωπο που είναι χειρότερο και από την διαβρωμένη κυπριακή καριολόφατσα που κληρονόμησε από τον τουρκομάνο έποικο πατέρα του.
Βλέπει ip.
Η ελευθερία του λόγου μέσω της ανωνυμίας στο webwar την οποία διατυμπάνιζε τόσα χρόνια δεν υπάρχει εδώ.Πήρα την απόφαση να μην ξαναγράψω στο τσαντίρι του και εγώ θα το τηρήσω,
όχι όπως ο καριολοκύπριος που είπε ότι αποχωρεί και μετά από 5 μέρες ήταν πίσω.Όπως όλοι οι γύφτοι νομίζει ότι είναι αναντικατάστατος παραβλέποντας τους πανηγυρισμούς τη μέρα που είπε
ότι θα αποχωρούσε οριστικά.
Όσοι θέλουν το πραγματικό webwar να έρθουν στο πραγματικό webwar,αλλιώς ας κάτσουν εδώ με την φτηνή,βρωμερή απομίμηση του Τσίπρα να τους κοροϊδεύει.
Τον τελευταίο καιρό παραπονιέται συνέχεια σαν πουτανίτσα και από τον λογαριασμό του και από τους κλωνοguests του για τις αποφάσεις της ΓΣ
οι οποίες όπως λέει δεν λαμβάνονται υπόψιν και όντως να 2 στις οποίες τα μέλη μίλησαν και τις αγνόησε επιδεικτικά.


Η μόνη περίπτωση να επιστρέψω είναι αν επιβεβαιωθεί ποιος είναι.Τότε θα έρθω για να τον σοδομίσω,να τον γδάρω και να τον σταυρώσω.

Μαξ τα ρέστα που μου χρωστάει η μάνα σου από τότε που την γάμησε ο σκύλος μου πες της να τα δώσει στον Pinochet.

2
Ημερολόγιο / 21 Απριλίου
« on: April 21, 2016, 01:46:47 pm »


Στις 21 Απριλίου 1967, και ενώ είχαν προκηρυχθεί εκλογές για τις 28 Μαΐου, αξιωματικοί του στρατού, υπό την ηγεσία του συνταγματάρχη Γεωργίου Παπαδόπουλου, με τη συμμετοχή του ταξίαρχου τεθωρακισμένων Στυλιανού Παττακού και του συνταγματάρχη Νικόλαου Μακαρέζου, όπως και άλλων αξιωματικών του στρατού ξηράς, κατέλαβαν την εξουσία με «εθνοσωτήριο επανάσταση» ή «Επανάσταση της 21ης Απριλίου».Την πράξη τους δικαιολόγησαν ως απαραίτητη προκειμένου να αποφευχθεί αναρχία την οποία σχεδίαζαν κεντροαριστερές ομάδες. Η δημοκρατία και οι θεσμοί καταλύθηκαν για επτά χρόνια, ως τις 24 Ιουλίου 1974.

3
Συνεχίζεται η κατρακύλα για το luben που συνεχίζει την λαθρολάγνα προπαγάνδα με επιχειρήματα επιπέδου π-μαξ.


Ένα βίντεο που ανέβασε πριν από λίγες μέρες η Ύπατη Αρμοστεία στο επίσημο κανάλι της στο youtube δείχνει την ιστορία της “Γιαγιάς των προσφύγων”  απ’ την Ειδομένη.

Η 82χρονη Παναγιώτα Βασιλειάδου έχει δει εκατοντάδες πρόσφυγες να περνούν απ’ το μικρό της σπίτι και να ζητούν τροφή για να ταΐσουν τα παιδιά τους και νερό για να πλυθούν. Η ίδια είχε φύγει από την Τουρκία με την ανταλλαγή πλυθισμών και σλημερα κάνει ό,τι μπορεί για να βοηθήσει τους τωρινούς πρόσφυγες δίνοντάς τους νερό και ρούχα.


Δεν θα αναφερθώ στο "πλυθισμών" και το "σλημερα" αν και στα μισά σχόλια εκεί ανεξαρτήτως άρθρου η ορθογραφία είναι είναι το βασικό επιχείρημα εναντίων των "φασιστών" θα πάω στο ιστορικό μέρος της ξεφτιλισμένης αριστερίστικης μπουρδολογίας τους.H συγκεκριμένη ηλικιωμένη γυναίκα είναι 82 χρονών.Άρα γεννήθηκε το 1934.Η ανταλλαγή πληθυσμών έγινε το 1923. Αφού η γιαγιά δεν ήταν γεννημένη το 1923,πώς γνώρισε την ανταλλαγή πληθυσμών?Κάτι δεν ταιριάζει εδώ.Τουλάχιστον οι μπετόβλακες θα μπορούσαν να τσεκάρουν τις ημερομηνίες πριν γράψουν τη μαλακία τους.

4
Αντιεξουσιαστής Νίκος Κουνταρδάς: "Ψευτοαναρχικοί και ψευτοτρομοκράτες - Όλοι αυτοί είναι ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΙ ΞΕΝΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΩΝ!

Από την Ειδική πτέρυγα των Φυλακών Κορυδαλλού, ελεύθερη παρέμβαση στην εκπομπή «Ανοιχτή Γραμμή» (Life 92.1 fm) και στον Πάνο Παπαδόπουλο, από τον «μαχητή και ήρωα» όπως είχε προβληθεί σε γνωστό site του αντιεξουσιαστικού χώρου. ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΝΤΑΡΔΑΣ: Προδόθηκα από τον περιβόητο αντιεξουσιαστικό χώρο...ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΙ ΞΕΝΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ! *Για τις αλήθειες που θα πω σήμερα σε σένα, δύσκολα θα πειστούν κάποιοι, και επέλεξα ραδιόφωνο της Ξάνθης από κάτι άλλα ΛΑΜΟΓΙΑ, ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ.
Έχω να πω ότι ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΜΟΥ δεν θα ήταν κι ούτε πρόκειται να υπάρξει η ζωή κάποιων άλλων ψευτομαφιόζων, ψευτοαναρχικών και ψευτοτρομοκρατών. Όλοι αυτοί είναι ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΙ ΞΕΝΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΩΝ!


ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΩ ΜΕ ΤΟ ΘΕΟ
*«Εγώ αποχώρησα από τη ζωή , το ψέμα και συγκεντρώνομαι στον εαυτό μου. Θα προχωρήσω με το Θεό, παίρνοντας την ελευθερία της ψυχής μου μαζί και κλειδώνοντας όλους τους άλλους έξω». «Λυπάμαι για τους αγνούς πιτσιρικάδες που έρχονται σε αυτό το χώρο.» ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ!
«Θα πολεμηθώ περισσότερο μετά από αυτή την παρέμβαση , άντεξα πολλά σχέδια εξόντωσης αλλά αν θέλουν συνέχεια θα την έχουν με άγρια δικαιοσύνη σε όποιο χρόνο, χώρο και διάσταση επιθυμούν . Εγώ πέρυσι προειδοποίησα από τη Χίο πέρυσι ότι μπορώ να συνεχίσω μόνος. ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΣΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΞΑΝΘΗΣ
Συμπαράσταση έχω λίγη και αναγκαστική αφού όλοι με θεωρούσαν νεκρό. Απευθύνομαι δημόσια συγνώμη στον Μητροπολίτη Ξάνθης μία μεγάλη «ΣΥΓΝΩΜΗ» και θα ήθελα κάποια στιγμή να με δει από κοντά, είτε στο δικαστήριο , είτε στις φυλακές». (Σ. Σ. Αύριο Παρασκευή ο Μητροπολίτης Ξάνθης, στο δικαστήριο στην Ευελπίδων, στο πλευρό του…)..Από την Ειδική πτέρυγα των Φυλακών Κορυδαλλού, με ελεύθερη παρέμβαση στην εκπομπή «Ανοιχτή Γραμμή» (Life 92.,1 fm) και στον Πάνο Παπαδόπουλο, ο ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΝΤΑΡΔΑΣ που έχει προβληθεί «μαχητής και ήρωας» σε γνωστό site του αντιεξουσιαστικού χώρου, ξέσπασε στη κυριολεξία κατά των πρώην «συντρόφων» του, αποκαλύπτοντας ότι «προδόθηκε από τον περιβόητο αντιεξουσιαστικό χώρο».
«Για τις αλήθειες που θα πω σήμερα σε σένα, δύσκολα θα πειστούν κάποιοι, και επέλεξα ραδιόφωνο της Ξάνθης από κάτι άλλα ΛΑΜΟΓΙΑ, ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ . Έχω να πω ότι ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΜΟΥ δεν θα ήταν κι ούτε πρόκειται να υπάρξει η ζωή κάποιων άλλων ψευτομαφιόζων , ψευτοαναρχικών και ψευτοτρομοκρατών. Όλοι αυτοί είναι ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΙ ΞΕΝΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΩΝ», τόνισε ο ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΝΤΑΡΔΑΣ και συνέχισε καταπέλτης:
«Ένα έχω να πω χωρίς υπεκφυγές, ότι μάγισσες , νεράιδες , ξωτικά και χίλια δυο άλλα πλασματάκια, βρυκόλακες του δημιουργού μπορεί να κρύβουνε μυστήρια αλλά ωχριούν απέναντι στην μπόχα, την προδοσία και το δηλητήριο που στάζει ο αντιεξουσιαστικός χώρος!!!»
Στην ερώτηση του Πάνου Παπαδόπουλου, πως βλέπουν πλέον από δω και πέρα, «τα νέα του μάτια, τα νέα του ταξίδια και τι μήνυμα θέλει να δώσει στη νεολαία…», ο Νίκος Κουνταρδάς απάντησε με νόημα:-«Εγώ αποχώρησα από τη ζωή , το ψέμα και συγκεντρώνομαι στον εαυτό μου. Θα προχωρήσω με το Θεό, παίρνοντας την ελευθερία της ψυχής μου μαζί και κλειδώνοντας όλους τους άλλους έξω».
Λυπάμαι για τους αγνούς πιτσιρικάδες που έρχονται σε αυτό το χώρο.»και συνέχισε: «Ξέρω ότι θα πολεμηθώ περισσότερο μετά από αυτή την παρέμβαση , άντεξα πολλά σχέδια εξόντωσης αλλά αν θέλουν συνέχεια θα την έχουν με άγρια δικαιοσύνη σε όποιο χρόνο, χώρο και διάσταση επιθυμούν. Εγώ πέρυσι προειδοποίησα από τη Χίο πέρυσι ότι μπορώ να συνεχίσω μόνος!»
ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΣΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΞΑΝΘΗΣ
Σε ερώτηση του Πάνου Παπαδόπουλου αν στις δύσκολες στιγμές που περνάει, έχει κάποια συμπαράσταση στις φυλακές Κορυδαλλού, ο Νίκος Κουνταρδάς απάντησε: «Συμπαράσταση έχω λίγη και αναγκαστική αφού όλοι με θεωρούσαν νεκρό. Απευθύνω δημόσια συγνώμη στον Μητροπολίτη Ξάνθης μία μεγάλη «ΣΥΓΝΩΜΗ» και θα ήθελα κάποια στιγμή να με δει από κοντά, είτε στο δικαστήριο , είτε στις φυλακές». (Σ. Σ. Αύριο Παρασκευή ο Μητροπολίτης Ξάνθης, στο δικαστήριο στην Ευελπίδων, θα συναντηθεί σύμφωνα με πληροφορίες μας με τον Νίκο Κουνταρδά…)
Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΚΟΥΝΤΑΡΔΑ ΣΤΟΝ LIFE 92.1 FM
Από την Ειδική Πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού ο Νίκος Κουνταρδάς επέλεξε να μιλήσει αποκλειστικά στηνεκπομπή «Ανοιχτή Γραμμή» του Πάνου Παπαδόπουλου, το μεσημέρι της Τετάρτης, μέσα από τον Life 921 fm. O πρώην «μαχητής και ήρωας» του αντιεξουσιαστικού χώρου, ξεκαθάρισε από την αρχή τις προθέσεις του, τονίζοντας τα παρακάτω: «Ήθελα κάποια στιγμή να το κάνω αυτό και να μιλήσω στους αγαπημένους μου Ξανθιώτες, 6 μήνες μετά την παράδοσή μου. Κατάγομαι από το χωριό της Μάνδρας, όπου με ακούνε και θέλω να στείλω την αγάπη μου στο καφενείο της Μάνδρας. Εκεί μεγάλωσα….»
-Σε ερώτηση του Πάνου Παπαδόπουλου πως έτσι «ξαφνικά» αποφάσισε να προβεί σε μια τέτοια εξομολόγηση και τι ήταν αυτό που τον έκανε να παρέμβει ελεύθερα στην εκπομπή του, ο Νίκος Κουνταρδάς συνέχισε με έμφαση:
«κ. Παπαδόπουλε… Παραδόθηκα και πέθανα.
Αγωνίστηκα για κάποιες ιδεολογίες, για πράγματα που πίστευα ως άνθρωπος και προδόθηκα από τον περιβόητο αντιεξουσιαστικό χώρο.
Έμαθα ότι έγινε μία επιθετική ενέργεια εις βάρος σας και επικηρύξατε τους αναρχικούς με χρηματικό ποσό. Όσα και να δίνατε και ένα εκατομμύριο Ευρω να δίνατε, ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση να σας τους παραδώσουνε ποτέ τους υπεύθυνους της τρομοκρατικής ενέργειας εις βάρος σας. Κατά τη γνώμη μου, κοιτάξτε προς Τουρκία ή Ισραήλ ή τους μασόνους, γιατί οι περισσότεροι από αυτούς τους ψευτο-επαναστάτες τα παίρνουν από αυτές τις χώρες. Δεν υπάρχει περίπτωση να συλληφθούνε ποτέ. ΣΤΟ ΛΕΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΥΠΟΓΡΑΦΩ. ΤΟΥΣ ΕΖΗΣΑ. Αγωνίστηκα στην Ξάνθη, έγινε μία διαδικασία κάποιους μήνες , γνωρίζετε την καθαρότητά μου , λυπάμαι για τους συντρόφους μου αλλά οι μισοί από αυτούς τα παίρνουν από αυτούς!!!»
Σε ερώτηση του Πάνου Παπαδόπουλου, τι δουλειά έχει αυτός, ένα φτωχόπαιδο από τη Μάνδρα, όταν οι περισσότεροι αναρχικοί στα Εξάρχεια είναι παιδιά βιομηχάνων ή οικονομημένων του Κολωνακίου…Τι δουλειά έχει με αυτό το σύστημα…», ο Νίκος Κουνταρδάς απαντά:«Τον αντιεξουσιαστικό χώρο όπως τον έζησα, αφού υποτίθεται είναι εναντίον όλων, έχουν κάνει επιθετικές ενέργειες ακόμα και στην εκκλησία. Εγώ έχω μετανιώσει για πολλά πράγματα και ο Θεός με έχει σώσει .Έχω γλιτώσει πολλά σχέδια εξόντωσης . Ακούνε κάποιον τώρα που τον θεωρούνε νεκρό, αλλά χαμογελάω με αυτούς! Έξη μήνες από την παράδοσή μου στη Γάδα είμαι πιο δυνατός και συγκεντρωμένος στον εαυτό μου και έφτασε το πλήρωμα του χρόνου να προχωρήσω πιο δυναμικά. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ. Για τις αλήθειες που θα πω σήμερα σε σένα, δύσκολα θα πειστούν κάποιοι, και επέλεξα ραδιόφωνο της Ξάνθης από κάτι άλλα ΛΑΜΟΓΙΑ, ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ .Έχω να πω ότι ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΜΟΥ δεν θα ήταν κι ούτε πρόκειται να υπάρξει η ζωή κάποιων άλλων ψευτομαφιόζων , ψευτοαναρχικών και ψευτοτρομοκρατών. Όλοι αυτοί είναι ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΙ ΞΕΝΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ. Θα λιμάρω σιγά -σιγά και δικαιωματικά πια την έβδομη σφραγίδα του μεγάλου μυστικού και αναφέρομαι στο κράτος του Ισραήλ που πιστεύει ότι μπορεί αιώνια να κάνει κουμάντο και να εξουσιάζει ψυχές ανθρώπων.»
-Πάνος Παπαδόπουλος: Από πόσο χρονών κύριε Κουνταρδά μπήκατε στον αντιεξουσιαστικό χώρο;
«Από τα 14… Έχω περάσει από όλες τις μπάντες της κοινωνίας για να τις ζήσω και μπορώ να μιλήσω. Έχω περάσει από Κολωνάκι, από Εξάρχεια, από Ξάνθη και Μάνδρα, στη Μητρόπολη στην Αθήνα έχω ζήσει.

Ένα έχω να πω χωρίς υπεκφυγές: Ότι μάγισσες , νεράιδες ξωτικά και χίλια δυο άλλα πλασματάκια, βρυκόλακες του δημιουργού μπορεί να κρύβουνε μυστήρια αλλά ωχριούν απέναντι στην μπόχα, την προδοσία και το δηλητήριο που στάζει ο αντιεξουσιαστικός χώρος. Μπορεί να θέλανε αυτά τα δειλά φαντασματάκια, το κερασάκι από την τούρτα μου αλλά έφτασε η ώρα να πω ότι όταν πρότεινα να επιτεθούμε στην πρεσβεία του Ισραήλ , δεν δέχτηκαν!!! Τα είχα σκεφτεί όλα για αυτή την ενέργεια που θα αποκτούσε παγκόσμιο κύρος και θα σήκωνα όλο το βάρος μόνος μου, όλη την ευθύνη. Θέλω να μεταφέρω ότι με την αγνότητα του πολεμιστή και με ένα μίσος εναντίον όλων , θα μπορούσαμε να επιτεθούμε και σε προξενεία Τούρκων, Ισραηλινών κτλ. αλλά ΣΤΡΙΒΑΝΕ ΣΤΗ ΓΩΝΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ.

Θα το βρούνε από τον Θεό και πίστεψε πως δεν υπήρξε κανένας πιο ΑΘΕΟΣ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ!!!

«Ο λόγος που παραδόθηκα ήταν να καταγγείλω το σχέδιο εξόντωσής μου. Μήνες έξω κατέστρωσαν πολλά σχέδια για να με εξοντώσουν αλλά τα αντιλήφθηκα όλα. Με τα χρόνια απέκτησα διορατικότητα, παρατηρητικότητα. Δεν είμαι υπερβολικός , Μπόρεσα και τους ξέφυγα.»
ΤΙ ΑΝΑΡΧΑΡΕΣ ΚΑΙ ΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΣΕΙ ΠΟΤΕ ΣΕ ΕΒΡΑΙΚΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ή ΣΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ;
«14 χρονών στην Ξάνθη είχαμε φτιάξει μία δήθεν ομάδα παραβατικότητας με συμμαθητές στο 1ο Γυμνάσιο Ξάνθης. Από τότε ξεκίνησα.
Το θέμα είναι να είσαι ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ ΜΕ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΠΙΣΤΕΥΩ!
Η Ιστορία έχει αποδείξει τρία πράγματα: υπάρχει Θεός και αυτός μας δημιούργησε όλους , δεύτερον ότι ως εξεγερμένος υπήρξα «αντί» σε όλα, ένας ειλικρινής μηδενιστής και τρίτον, ότι οι φανατικότεροι αντισιμίτες είστε η ίδιοι οι Εβραίοι περιφρονώντας όχι μόνο τον Εβραίο μέσα σας αλλά και γύρω σας».
«Εγώ αποχώρησα από τη ζωή , το ψέμα και συγκεντρώνομαι στον εαυτό μου. Θα προχωρήσω με το Θεό, παίρνοντας την ελευθερία της ψυχής μου μαζί και κλειδώνοντας όλους τους άλλους έξω».
Λυπάμαι για τους αγνούς πιτσιρικάδες που έρχονται σε αυτό το χώρο…».
«Θα πολεμηθώ περισσότερο μετά από αυτή την παρέμβαση , άντεξα πολλά σχέδια εξόντωσης αλλά αν θέλουν συνέχεια θα την έχουν με άγρια δικαιοσύνη σε όποιο χρόνο, χώρο και διάσταση επιθυμούν .
-Φοβάστε για τη ζωή σας δηλαδή;
-Εγώ πέρυσι προειδοποίησα από τη Χίο πέρυσι ότι μπορώ να συνεχίσω μόνος. Συμπαράσταση έχω λίγη και αναγκαστική αφού όλοι με θεωρούσαν νεκρό. Απευθύνομαι δημόσια συγνώμη στον Μητροπολίτη Ξάνθης μία μεγάλη «ΣΥΓΝΩΜΗ» και θα ήθελα κάποια στιγμή να με δει από κοντά, είτε στο δικαστήριο , είτε στις φυλακές…

-Πάνος Παπαδόπουλος: Τι θα κάνετε από δω και πέρα δηλαδή…;
ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΝΤΑΡΔΑΣ: «ΠΑΝΤΑ ΕΛΕΓΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΝΑ ΚΑΝΩ»
«ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΞΩ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ, ΑΛΛΑ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Η ΠΑΡΑΧΩΡΗΜΕΝΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ. Αυτό προς όλους τους ξεφτίλες».
Σχόλιο..Μπράβο του, έστω και αργά κατάλαβε την αλήθεια. Είναι η αλήθεια που φωνάζουμε όλοι...αλλά κάποιοι προσπαθούν με έντεχνο τρόπο να τις διαβάλουν και να τις χλευάσουν...

5
Μαθητές στο Νιου Τζέρσεϊ «παίζουν» το Ολοκαύτωμα σε τραπέζι του πινγκ πογκ!Περήφανοι για την πράξη τους ανέβασαν φωτογραφία στο Snapchat η οποία προκάλεσε οργή και αντιδράσεις από φλωρομπινέδες.

Μαθητές από λύκειο του Νιου Τζέρσεϊ έπαιξαν ένα αρρωστημένο παιχνίδι με θέμα τους το Ολοκαύτωμα και στη συνέχεια ανέβασαν φωτογραφία καμαρώνοντας για την πράξη τους. Η εβραϊκή σχολική κοινότητα είναι ιδιαίτερα αναστατωμένη και προβληματισμένη από τη συμπεριφορά των συγκεκριμένων μαθητών του λυκείου Princeton.

Ονόμασαν το παιχνίδι
«Holocaust Pong» και «Alcoholocaust». Πάνω σε ένα τραπέζι του πινγκ πονγ σχημάτισαν με ποτήρια τα οποία γέμισαν μπίρα την σβάστιγκα των ναζί. Λίγο πιο πίσω στο τραπέζι διακρίνεται με κόκκινα ποτήρια το αστέρι του Δαυίδ.

Οι δημιουργοί του παιχνιδιού περήφανοι για την πράξη τους ανέβασαν φωτογραφία στο Snapchat η οποία μέσα σε λίγες ώρες έκανε το γύρο του Διαδικτύου προκαλώντας όπως ήταν αναμενόμενο αντιδράσεις και οργή.

«Λοιπόν ίσως να είναι και αστείο. Αλλά υποθέτω πως το αστείο στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι η γενοκτονία. Συγχωρέστε με που όλο αυτό δεν το βρίσκω ξεκαρδιστικό. Το πραγματικό αστείο είναι ότι αυτά τα παιδιά δεν είναι ιδιαίτερα πρόθυμα να παίξουν το παιχνίδι αλλά είναι τόσο ανόητα που ανέβασαν τη φωτογραφία στο Snapchat και την άφησαν για ώρα», γράφει ενοχλημένος μαθητής και συνεχίζει: «Το να βάζει κάποιος μια τέτοια φωτογραφία και να σκέφτεται κάτι τόσο αρρωστημένο είναι πραγματικά παράφρονας. Ενα αρρωστημένο παιχνίδι που υπονοεί ότι η γενοκτονία των Εβραίων από τους Ναζί είναι κάτι χαλαρό». Ο εβραίος μαθητής δήλωσε αηδιασμένος από την πράξη των συμμαθητών του.

Στο παιχνίδι οι κανόνες έχουν ως εξής: Οι Ναζί -που είναι τα άσπρα ποτήρια- «πυροβολούν» ακατάπαυστα προς τα κόκκινα ποτήρια-που είναι οι Εβραίοι- μέχρι να αστοχήσουν. Η ομάδα των Εβραίων με το όνομα «Αννα Φρανκ» προσπαθεί να σωθεί για να γλιτώσει το Αουσβιτς. Ανάμεσα στις δύο «ομάδες» υπάρχει κάτι σαν τοίχος που είναι φτιαγμένος από κουτάκια μπίρας.

6
Και με δικές τους δηλώσεις πλέον το παραδέχονται ότι είναι πούστηδες και τον παίρνουν!

https://athens.indymedia.org/post/1557258/Στο τέλος για να μην αφήσουν αμφιβολία σε κανέναν το δήλωσαν ξεκάθαρα

ΠΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ!

7
Αφιερωμένο αυτό το νήμα στον μπετομάξ.

απεχθάνομαι την δράση της αστυνομίας, αλλά χαίρομαι οποτε βλέπω να ανοίγει κεφάλι φασίστα. Δεν μπορώ να το συγκρατίσω. Στηρίζω ανοιγματα κεφαλιών φασιστών από οπου και αν προέρχονται.

8
Εθνικοσοσιαλιστές και αστυνομία μετέτρεψαν σε πεδίο μάχης το κέντρο των Βρυξελλών

Οι αστυνομικοί χρησιμοποίησαν μάνικες νερού για να τους απομακρύνουν - Οι διαδηλωτές επιτέθηκαν σε μουσουλμάνες και χαιρετούσαν ναζιστικά

Άγριες συγκρούσεις και συμπλοκές μεταξύ της αστυνομίας και Εθνικοσοσιαλιστικών οργανώσεων σημειώθηκαν στο κέντρο των Βρυξελλών, λίγα μόλις 24ωρα μετά το διπλό τρομοκρατικό χτύπημα στην πρωτεύουσα του Βελγίου και έδρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η περιοχή μετατράπηκε σε πεδίο μάχης μεταξύ των αστυνομικών και των ναζιστικών οργανώσεων, στην κεντρική πλατεία, ακριβώς μπροστά από τον αυτοσχέδιο τύμβο από λουλούδια που δημιούργησαν οι κάτοικοι, για τα θύματα των τρομοκρατικών επιθέσεων πριν λίγες μέρες. Η αστυνομία είχε δημιουργήσει έναν κλοιό γύρω από αυτόν, ενώ όταν ξεκίνησαν οι επιθέσεις των Εθνικοσοσιαλιστών σε μουσουλμάνους, αναγκάστηκαν να κινηθούν επιθετικά και τότε άρχισαν οι συγκρούσεις σώμα με σώμα.
Οι ακροδεξιές οργανώσεις συγκεντρώθηκαν την Κυριακή στο κέντρο της πόλης, προκειμένου να διαδηλώσουν την αξίωσή τους να απομακρυνθούν από τη χώρα όλα τα «ξένα στοιχεία», με αφορμή την πολύνεκρη επίθεση στο αεροδρόμιο και στο μετρό της πόλης.

Το Σάββατο, ο δήμαρχος Βρυξελλών και το υπουργείο Εσωτερικών απαγόρευσαν για λόγους ασφαλείας τη διεξαγωγή της «πορείας της ειρήνης», την οποία είχαν οργανώσει δεκάδες ομάδες που υποστηρίζουν τα ανθρώπινα δικαιώματα και θα συμμετείχαν χιλιάδες Βέλγοι - και όχι μόνο - πολίτες.

Οι Εθνικοσοσιαλιστές, που σκόπευαν να προχωρήσουν σε αντιδιαδήλωση, αγνόησαν τις επίσημες οδηγίες και συγκεντρώθηκαν στο κέντρο της πόλης, φωνάζοντας συνθήματα εναντίον των λαθρομεταναστών. Νωρίτερα, μία ομάδα από αυτούς είχαν επιτεθεί και ξυλοκοπήσει έναν μουσουλμανικής καταγωγής άνδρα, ο οποίος έτυχε να βρίσκεται στο λάθος μέρος, τη λάθος ώρα.

Η βελγική αστυνομία χρησιμοποίησε μάνικες νερού προκειμένου να απομακρύνει τις Εθνικοσοσιαλιστικές ομάδες από το σημείο που είχαν συγκεντρωθεί, μέλη των οποίων προχώρησαν φραστικά σε Μουσουλμάνες γυναίκες που βρίσκονταν εκεί και κάνοντας ναζιστικούς χαιρετισμούς μπροστά τους.

Μετά την καταλυτική παρέμβαση της αστυνομίας, οι Εθνικοσοσιαλιστικές ομάδες αποχώρησαν, ενώ υπήρξαν τουλάχιστον 10 συλλήψεις.


https://www.youtube.com/watch?v=X2arbb-wfl0

ΜΠΑΤΣΟΙ TV ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ
ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝΕ ΜΑΖΙ!

9

Συρία: Ανακατάληψη της Παλμύρας ανακοίνωσε ο κυβερνητικός στρατός


Σύμφωνα με στρατιωτική πηγή ο εθνικιστικός στρατός ελέγχει όλη την αρχαία πόλη - Οι διεθνιστές-μαχητές του Ισλαμικού Κράτους μαχαιρομουνιάστηκαν άσχημα και αναδιπλώθηκαν στο Σοκνέ, τη Ράκα και το Ντέιρ αλ Ζορ

"Έπειτα από σφοδρές μάχες στη διάρκεια της νύχτας, ο εθνικιστικός στρατός ελέγχει πλέον ολόκληρη την πόλη της Παλμύρας, συμπεριλαμβανομένης της αρχαίας πόλης και του κατοικημένου τμήματός της. Αυτοί (οι τζιχαντιστές) αποσύρθηκαν", δήλωσε.

Σύμφωνα με την πηγή αυτή, οι μαχητές του ΙΚ "αναδιπλώθηκαν στο Σοκνέ, τη Ράκα και το Ντέιρ αλ Ζορ" τα προπύργιά τους στη βόρεια και την ανατολική Συρία.
"Οι μονάδες μηχανικού του στρατού εξουδετερώνουν τώρα δεκάδες βόμβες και νάρκες μέσα στην αρχαία πόλη" της Παλμύρας.

Οι κυβερνητικές δυνάμεις της Συρίας υποστηριζόμενες από την ρωσική πολεμική αεροπορία εξαπέλυσαν στις 7 Μαρτίου επιχείρηση για να ανακαταλάβουν την Παλμύρα από τους μαχητές του Ισλαμικού Κράτους, οι οποίο την είχαν θέσει υπό τον έλεγχό τους τον Μάιο του 2015.

Οι τζιχαντιστές κατέστρεψαν μέρος των θησαυρών της αρχαίας πόλης της Παλμύρας, η οποία έχει χαρακτηριστεί Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς από την UNESCO.ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ,ΟΥΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ,ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ!

10
Ζητώ απο τους διαχειριστές να δημιουργήσουν νέα ενότητα με την ονομασία "Παρατηρητήριο Indymedia" ή κάτι αντίστοιχο που να συμπεριλαμβάνει και άλλα αριστερίστικα καθυστερημένα site όπως luben,vice κλπ

11
Τραμπ: Οι τρομοκράτες πρέπει να εκτελούνται με σφαίρες βουτηγμένες σε αίμα γουρουνιού!Προτείνει τη «συνταγή του στρατηγού Τζον Πέρσινγκ», αντί για τη μέθοδο του εκονικού πνιγμού

Μια ακόμα επαναστατική δήλωση έκανε ο υποψήφιος του Ρεπουμπλικανικού κόμματος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής Ντόναλντ Τραμπ, κατά την διάρκεια προεκλογικής του ομιλίας στην Νότια Καρολίνα, όταν υποστήριξε πως για τους τρομοκράτες δεν αρκούν βασανιστήρια, όπως ο εικονικός πνιγμός, αλλά αντίθετα θα έπρεπε να εφαρμοστεί η «συνταγή του στρατηγού Τζον Πέρσινγκ».

Ο στρατηγός Τζον Πέρσινγκ, σχετικά άγνωστος στην Ευρώπη, παρόλο που ηγήθηκε των αμερικανικών δυνάμεων στην γηραιά ήπειρο κατά τη διάρκεια του Πρώτου Παγκόσμιου Πολέμου, υπήρξε διοικητής των αμερικανικών δυνάμεων κατά τη διάρκεια του πολέμου ανάμεσα στις ΗΠΑ και τις Φιλιππίνες το 1898.

Η δράση του στρατηγού  Πέρσινγκ, του επονομαζομένου και «Μπλακ Τζακ» κατά τη διάρκεια του πολέμου, υπήρξε αφορμή για τη δημιουργία ενός αστικού μύθου, σύμφωνα με τον οποίο ο ίδιος συνέλαβε 50 ισλαμιστές μαχητές και, αφού βούτηξε 49 σφαίρες σε αίμα χοίρου, εκτέλεσε αντίστοιχο αριθμό αιχμαλώτων, απελευθερώνοντας τον τελευταίο, για να διηγηθεί το συμβάν, με σκοπό να τρομοκρατήσει επίδοξους μαχητές.

Ο Τραμπ έχει αποφασίσει να αναδείξει την όποια τρομοκρατική απειλή ως βασικό προεκλογικό του επιχείρημα, χωρίς να διστάσει να ισχυριστεί πως, μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι, όλος ο κόσμος υποστήριζε την εκλογή του στην προεδρία των Ηνωμένων Πολιτειών.

12
Εκδόθηκε σήμερα το βούλευμα του συμβουλίου Εφετών


Ο χρυσαυγίτης που killah killed τον Παύλο Φύσσα αποφυλακίζεται στις 18 Μαρτίου λόγω συμπλήρωσης του ανωτάτου ορίου προφυλάκισης

Με βούλευμα του συμβουλίου Εφετών της Αθήνας (260/2016) αποφυλακίζεται ο Γιώργος Ρουπακιάς, ο οποίος στις 18 Σεπτεμβρίου του 2013 μαχαίρωσε θανάσιμα, στο Κερατσίνι, τον 34χρονο μουσικό Παύλο Φύσσα και είχε προφυλακιστεί για τη δολοφονία – την οποία έχει ομολογήσει - αλλά και για σειρά άλλων αδικημάτων.

Ο Γ. Ρουπακιάς, βασικός κατηγορούμενος πλέον στη δίκη που βρίσκεται σε εξέλιξη για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής, αποφυλακίζεται με τους εξής περιοριστικούς όρους:

- Κατ' οίκον περιορισμός υπό 24ωρη αστυνομική φύλαξη. Στον κατηγορούμενο επιτρέπεται μόνο η μετάβασή του στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων κατά τις ήμερες που διενεργείται η δίκη για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής και μόνο με αστυνομική συνοδεία και

- Απαγόρευση εξόδου από τη χώρα.

Η αποφυλάκιση του Γ. Ρουπακιά ήταν «μονόδρομος» για τις δικαστικές αρχές, λόγω παρέλευσης στις 18/3/2016 του ανωτάτου, εκ του νόμου, επιτρεπτού ορίου προσωρινής κράτησης. Πρέπει να σημειωθεί ότι ο Γ. Ρουπακιάς είχε προφυλακιστεί δύο φορές.

Η μία προφυλάκιση ήταν για την ανθρωποκτονία του Παύλου Φύσσα με ανώτατο όριο προφυλάκισης τους 18 μήνες και η δεύτερη για το αδίκημα της ένταξης σε εγκληματική οργάνωση με όριο προφυλάκισης τους 12 μήνες. Ωστόσο, το ανώτατο όριο προφυλάκισης και για τα δύο αυτά αδικήματα, που είναι οι 30 μήνες, συμπληρώνεται τον ερχόμενο Μάρτιο, οπότε και αποφυλακίζεται ο εν λόγω κατηγορούμενος.

Την ίδια ώρα, η δίκη για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής βρίσκεται στο στάδιο της εξέτασης μαρτύρων σε σχέση με τη δολοφονία του 34χρονου μουσικού, ωστόσο το διάστημα αυτό η ακροαματική διαδικασία έχει «παγώσει» λόγω της αποχής που πραγματοποιούν οι δικηγόροι από την άσκηση των καθηκόντων τους, αντιδρώντας στο νέο ασφαλιστικό νομοσχέδιο.


13
Ancient and Modern Greeks morph over thousands of years of Hellenic lineageMorphing proves that Greeks are the rightful heirs of their Ancient Greek forefathers

Modern Greeks resemblance to Ancient Greeks has often been either challenged or accepted as fact. The truth is that genes recombine with every passing generation to combine unique generations. Not only do “no two people look alike” but generations also are unique. It would be reasonable to assume, however that if two populations are genetically similar then they would have evidence of genetic similarities.

In an effort to test the lineage of ancient and modern Greeks, Dienekes Pontikos, created genetic combinations with the averaged faces of 16 modern Greeks (football players from the 2002-2003 Champions League) and of 16 ancient Greeks (from marble sculptures). Using a software morphing package, known as Morpher, he created pair-wise averaging into single composite portraits.

The results:
When aligning the two sides of the portraits, he found a near-perfect geometrical alignment between modern Greek faces and those of their ancient Greek forefathers.

14
Φασισμός / Ξανάνοιξε το Νταχάου!
« on: September 23, 2015, 10:15:30 am »
Μετέτρεψαν το Νταχάου σε κέντρο φιλοξενίας προσφύγων

Τα κτίρια του πρώτου στρατοπέδου συγκέντρωσης των Ναζί επαναλειτουργούν για «κοινωνικούς σκοπούς»

Σε κέντρο φιλοξενίας για άστεγους και πρόσφυγες μετατράπηκε ένα παράρτημα του πρώην στρατοπέδου εξόντωσης Νταχάου, στη νοτιοανατολική Γερμανία.

Κι όμως, ο δήμαρχος της πόλης των 41.000 κατοίκων ανακοίνωσε την Τρίτη πως τα κτίρια του πρώτου στρατοπέδου συγκέντρωσης που δημιούργησαν οι Ναζί το 1933, μπορούν να επαναλειτουργήσουν για «κοινωνικούς σκοπούς», ενώ όπως αποκάλυψε ο παλιός κήπος, που αποτελούσε μέρος του συγκροτήματος του στρατοπέδου, στεγάζει σήμερα περίπου 50 άστεγους οι οποίοι «ήταν αδύνατον να βρουν κατάλυμα στην αγορά».

«Πρόκειται για τα πιο αδύναμα μέλη της κοινωνίας μας», είπε ο κ. Φλόριαν Χάρτμαν, υπενθυμίζοντας ότι η πόλη του πάσχει από έλλειψη στέγης. Πάντως, όταν ρωτήθηκε για την παρουσία προσφύγων μεταξύ των ενοίκων του Νταχάου, σε μια περίοδο που η Γερμανία έχει βρεθεί αντιμέτωπη με έναν αριθμό-ρεκόρ ανθρώπων που ζητούν άσυλο στη χώρα, ο Χάρτμαν διευκρίνισε ότι εκεί μένουν «Γερμανοί ή αλλοδαποί».

«Όλος ο κόσμος βρίσκεται εδώ: πρώην πρόσφυγες, άλλοι που δεν είναι πρόσφυγες. Όμως όλοι τους είναι άστεγοι», επιβεβαίωσε μιλώντας σε δημοσιογράφους την ίδια ώρα και ένας 40χρονος άντρας που ζει στη Γερμανία εδώ και πολλά χρόνια αλλά πρόσφατα έχασε το σπίτι του με αποτέλεσμα να ζει τώρα στο Νταχάου.

Λόγω του στεγαστικού προβλήματος στη Γερμανία, το οποίο επιτείνεται από την άφιξη των προσφύγων, στις αρχές της χρονιάς είχε προταθεί να μετατραπούν σε κοιτώνες και ορισμένα κτίρια του στρατοπέδου του Μπούχενβαλτ, κάτι που ξεσήκωσε θύελλα επικρίσεων.

Το Νταχάου εγκαινιάστηκε στις 22 Μαρτίου 1933, σχεδόν δύο μήνες μετά την άνοδο του Αδόλφου Χίτλερ στην εξουσία, και αρχικά προοριζόταν για τους πολιτικούς κρατούμενους. Υπήρξε το «μοντέλο» πάνω στο οποίο βασίστηκε η οργάνωση και άλλων στρατοπέδων θανάτου των Ναζί, από την Τρεμπλίνκα μέχρι το Μπούχενβαλτ, και στη σιδερένια πύλη του φέρει το διαβόητο σύνθημα «Arbeit macht frei» («Η δουλειά απελευθερώνει»).

Αξίζει να σημειωθεί επίσης ότι περισσότεροι από 206.000 άνθρωποι από 30 διαφορετικές χώρες κρατήθηκαν στο Νταχάου κατά τη διάρκεια του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου και οι 43.000 από αυτούς άφησαν εκεί την τελευταία τους πνοή. Το Νταχάου απελευθερώθηκε από τον αμερικανικό στρατό στις 29 Απριλίου 1945.
16
Πρωθυπουργός Μπαγκλαντές: Οι μετανάστες μας είναι ψυχασθενείς, αμαυρώνουν την εικόνα μας!


"Υπάρχουν αρκετές δουλειές για αυτούς κι όμως φεύγουν από τη χώρα κατ' αυτόν τον καταστροφικό τρόπο"


Μια εξωφρενική δήλωση έκανε η πρωθυπουργός του Μπανγκλαντές Σεΐχ Χασίνα, κατηγορώντας τους συμπατριώτες της που εγκαταλείπουν το Μπαγκλαντές προσπαθώντας να γλιτώσουν από τη φτώχεια, ως "ψυχασθενείς" που "αμαυρώνουν την εικόνα της χώρας"!

"Υπάρχουν αρκετές δουλειές γι' αυτούς κι όμως φεύγουν από τη χώρα κατ' αυτόν τον καταστροφικό τρόπο", είπε η Σεΐχ Χασίνα, σύμφωνα με το επίσημο πρακτορείο Sangbad Sangstha. Αυτές ήταν οι πρώτες δηλώσεις που κάνει η πρωθυπουργός για τη μεταναστευτική κρίση στη Νοτιοανατολική Ασία.

Αφού χαρακτήρισε τους ανθρώπους που έχουν παγιδευτεί μεσοπέλαγα "ψυχικά άρρωστους" επειδή έφυγαν από τη χώρα αναζητώντας δουλειά, είπε ότι στο Μπανγκλαντές "η ζωή τους θα ήταν καλύτερη". "Αμαυρώνουν την εικόνα του Μπανγκλαντές σε διεθνές επίπεδο", πρόσθεσε.

Η πρωθυπουργός ζήτησε από τις αρχές να σταματήσουν τη φυγή των μεταναστών και να λάβουν μέτρα για την αντιμετώπιση των διακινητών ανθρώπων. "Εκτός από τους διακινητές, θα πρέπει να τιμωρηθούν και αυτοί που φεύγουν παράνομα από τη χώρα", συνέχισε.

"Θα πρέπει να διεξάγουμε εκστρατείες (...) ώστε οι μετανάστες να μην δίνουν χρήματα στους διακινητές για να φεύγουν παράνομα στο εξωτερικό, πέφτουν έτσι σε παγίδα", είπε επίσης η Χασίνα σε ομιλία της σε υψηλόβαθμους αξιωματούχους του υπουργείου Εργασίας.

Σύμφωνα με τον ΟΗΕ, χιλιάδες μετανάστες από τη Μιανμάρ και το Μπανγκλαντές βρίσκονται σε κίνδυνο στον Κόλπο της Βεγγάλης, παγιδευμένοι μεσοπέλαγα ενώ πλησιάζει η εποχή των μουσώνων.


17
Γυφτιά-Υποκουλτούρα / ΛΑΡΣΑ
« on: May 05, 2015, 10:57:25 am »
Υποψήφια για «Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης» η Λάρισα

Την κατάθεση υποψηφιότητας για τη διεκδίκηση του τίτλου της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης για το 2021 για τη Λάρισα, αποφάσισε η δημοτική Αρχή της πόλης.


https://youtu.be/ooLlc9zigKA


Ο Λαρισαίος ποιητής Γιώργος Δαμ. Βουλγαράκης, με την ιδιότητά του ως τέως Πρόεδρος του Φεστιβάλ Αθηνών-Επιδαύρου και της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, και Σύμβουλος της Μελίνας Μερκούρη, αποδέχθηκε την πρόταση της δημοτικής Αρχής να ηγηθεί της κατάρτισης της πολιτιστικής πλευράς της πρότασης, καλώντας τους Λαρισαίους πολίτες σε ευρεία διαβούλευση με στόχο τη συνδιαμόρφωση μιας πρότασης διεκδίκησης που να εκφράζει συλλογική σκέψη και κοινό πολιτιστικό όραμα.

Η πόλη με τις 1700 καφετέριες (μια για κάθε 120 κατοίκους), η πόλη στην οποία μια στις πέντε επιχειρήσεις που υπάρχουν πουλάει καφέ η φαγητό, η πόλη με τα πιο υπέροχα και αυθεντικά σκυλάδικα σε όλο τον κόσμο, είναι προφανώς η καλύτερη επιλογή για την ανάδειξη και τη προαγωγή του σύγχρονου Ελληνικού πολιτισμού.

Το αδιαχώρητο επικράτησε πρόσφατα σε πολυτελή μπουζούκια της Λάρισας, με τους fans του Νίκου Οικονομόπουλου να βάζουν μέσο μέχρι και τοπικό βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, προκειμένου να βρουν τραπέζι και να παρακολουθήσουν τον αγαπημένο τους τραγουδιστή.

 
http://www.thestival.gr/xalllara/item/166468-larisa-ebalan-meso-politiko-gia-na-pane-sta-mpouzoukia
18
Φασισμός / Ο βασιλιάς των Ζουλού
« on: April 23, 2015, 04:15:02 pm »
Ο βασιλιάς των Ζουλού ζει μέσα στη χλιδή και αποκαλεί τους μετανάστες «ψείρες»!Ο 67χρονος βασιλιάς προκαλεί με το life style και τις σπατάλες που κάνει για τις έξι συζύγους και τα 28 παιδιά του
Παρόλο που στην Νότιο Αφρική η πλειοψηφία των πολιτών, σχεδόν δύο δεκαετίες μετά την εγκαθίδρυση της Δημοκρατίας στη χώρα, στερείται βασικών αγαθών, όπως είναι το καθαρό πόσιμο νερό και το ηλεκτρικό, ο βασιλιάς των Ζουλού εξακολουθεί να προκαλεί με την πολυτελή του διαβίωση, αλλά και με τις προκλητικές δηλώσεις του εναντίον των μεταναστών.
Ο 67χρονος Γκουντγουίλ Ζουελιτίν (Goodwill Zwelithini), δήλωσε το περασμένο έτος ότι έχει χρεοκοπήσει, παρά το δάνειο των τεσσάρων εκατομμυρίων ευρώ που έλαβε από την κυβέρνηση του προέδρου Τζέικομπ Ζούμα. Με έξι συζύγους, 28 παιδιά και πολλά εγγόνια, ο βασιλιάς έχει εγκαταστήσει την κάθε σύζυγο σε ξεχωριστό παλάτι και ξόδεψε πρόσφατα πολλά χρήματα για να αγοράσει μία Μερσεντές για κάθε σύζυγο και 210.000 ευρώ για να ραφτούν στρατιωτικές στολές για τα παιδιά του!Τον περασμένο Ιούλιο ο βασιλιάς σε μια πολυέξοδη γαμήλια τελετή παντρεύτηκε την 28χρονη πριγκίπισσα Ζόλα Μαφού από την γειτονική Σουαζιλάνδη και ο γάμος τους κόστισε συνολικά 350.000 ευρώ, ενώ παρέστησαν 5.000 καλεσμένοι, σύμφωνα με δημοσίευμα των Sunday Times της Νοτίου Αφρικής.
Αλλά, εκτός από τον πολυέξοδο και προκλητικό τρόπο ζωής του, ο βασιλιάς των Ζουλού προκαλεί και με την ρητορική του κατά των μεταναστών στην χώρα, τους οποίους σε ομιλία του στο Ντέρμπαν, τον περασμένο μήνα, τους αποκάλεσε «ψείρες» και «μυρμήγκια», την στιγμή που στη Νότιο Αφρική το κύμα ξενοφοβικής βίας σαρώνει και μόλις τις τελευταίες εβδομάδες σημειώθηκαν επεισόδια με θύματα μετανάστες στο Γιοχάνεσμπουργκ και στο Ντέρμπαν.Την Τρίτη, σύμφωνα με την τοπική τηλεόραση, συνελήφθησαν έντεκα άνδρες στο Γιοχάνεσμπουργκ για βίαιες επιθέσεις εναντίον μεταναστών και πολλοί θεωρούν υπεύθυνο για τα επεισόδια τον Ζουελιτίν, που  σε ομιλία του την περασμένη εβδομάδα κάλεσε τους μετανάστες στη Νότιο Αφρική «να τα μαζεύουν και να εγκαταλείψουν την χώρα».

Ο βασιλιάς των Ζουλού δεν έχει καλύτερη γνώμη και για τους ομοφυλόφιλους που τους αποκάλεσε «σάπιους» σε ομιλία του το 2012, ενώ προκάλεσε οργή στις οργανώσεις για τα δικαιώματα των γυναικών, όταν ζήτησε να επανέλθει το  αμφιλεγόμενο παραδοσιακό τεστ για την παρθενία, με την πρόφαση ότι έτσι θα αναχαιτιστεί η εξάπλωση του Aids.Από την πλευρά του ο πρόεδρος Ζούμα, από την φυλή των Ζουλού και ο ίδιος, παντρεμένος με πέντε συζύγους, από τις οποίες έχει αποκτήσει είκοσι παιδιά, βρίσκεται στο πλευρό του βασιλιά, από τον οποίο αντλεί πολιτική στήριξη.
ΑΡΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΤΗΝΟΣ!

19
Συνέλαβαν τους καταληψίες

Πυροσβέστες με ειδικό τροχό έκοψαν την εξωτερική πόρτα για να μπορέσουν να μπουν μέσα περίπου 15 αστυνομικοί - Χρησιμοποίησαν και σκάλα - Εβγαλαν τους καταληψίες, 7 γυναίκες και 7 άντρες, με χειροπέδες στα χέρια

Μετά από 19 ημέρες κατάληψης της πρυτανείας και τα χθεσινά επεισόδια γύρω από τα Προπύλαια, οι αστυνομικές δυνάμεις αποφάσισαν να δράσουν δυναμικά.

Η αστυνομία πραγματοποίησε επιχείρηση και μπήκε στο κτήριο της Πρυτανείας συλλαμβάνοντας τους καταληψίες. Συγκεκριμένα, ομάδα των ΜΑΤ μπήκε στον προαύλιο χώρο και στη συνέχεια στον χώρο της κατάληψης, ενώ μετά από λίγα λεπτά οι άντρες των ΜΑΤ βγήκαν με τους καταληψίες με χειροπέδες στα χέρια. Στη συνέχεια έβαλαν τους καταληψίες σε κλούβα για να οδηγηθούν στη ΓΑΔΑ.

Σύμφωνα με πανεπιστημιακές πηγές είχε δοθεί διορία ενός τέταρτου στους καταληψίες να αποχωρήσουν προτού επέμβει η αστυνομία, εκείνοι αρνήθηκαν και στη συνέχεια με εντολή του εισαγγελέα ξεκίνησε η επιχείρηση. Πυροσβέστες με ειδικό τροχό έκοψαν την εξωτερική πόρτα της Πρυτανείας για να μπορέσουν να μπουν μέσα περίπου 15 αστυνομικοί. Η επιχείρηση διήρκεσε λίγα λεπτά και τελικά προσήχθησαν 7 γυναίκες και 7 άντρες.

Πηγές αναφέρουν ότι το κτήριο δεν εχει φθορές και υλικές ζημιές, ωστόσο ο έλεγχος συνεχίζεται.

Εξω από την Πρυτανεία έχουν συγκεντρωθεί περίπου 10 άτομα που φωνάζουν συνθήματα υπέρ των συλληφθέντων, ενώ αστυνομικοί απομακρύνουν τα πανό που είχαν υψωθεί έξω από το κτήριο.


ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ!

20
Τις μέρες του Πάσχα χιλιάδες κλωσόπουλα στους δρόμους της Αθήνας καταδικάζονται σε έναν βέβαιο θάνατο.Δεν χρειάζεται να έχεις και μεγάλη ιδέα από νομοθεσία για να καταλάβεις ότι είναι παράνομο να πουλάς ζώα στο δρόμο [ειδικά τόσο νεαρά ζώα που έχουν μηδενικές ελπίδες επιβίωσης], και ψάχνοντας για το τι λέει ο νόμος, βρήκα ότι: η πώληση μικρών πτηνών απαγορεύεται ρητά σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 4039/2012. Αλλά μήπως είναι και το μόνο που απαγορεύεται και κανείς δεν ασχολείται με τους παραβάτες;Ψάχνοντας και άλλο και μαθαίνοντας τον τρόπο που τα προμηθεύονται -σε εξευτελιστικές τιμές με την εκατοντάδα ή εντελώς τσάμπα- από τα εκκολαπτήρια, η έκπληξη ήταν ακόμα πιο μεγάλη. Λύθηκε και το μυστήριο γιατί όλα τα κλωσόπουλα είναι αρσενικά: επειδή είναι από διαλογή νεοσσών που θα γίνουν κότες αυγοπαραγωγής, που σημαίνει ότι μόνο τα θηλυκά κλωσόπουλα είναι χρήσιμα. Όσα εκκολαφθούν και είναι αρσενικά, τα ξεχωρίζει το έμπειρο μάτι των δήμιων-διαλογέων και καταλήγουν αμέσως σε φούρνους για να εξολοθρευθούν [δεν μπορούν να κάνουν επιλογή φύλου πριν βγουν από το αυγό] οπότε τα αρσενικά τα ξεφορτώνονται δίνοντάς τα τέτοιες μέρες σε B-Ρομά. Οι οποίοι απλά παρατείνουν το μαρτύριό τους καναδύο μέρες, μέχρι να καταλήξουν νεκρά σε κάποιον σκουπιδοτενεκέ. Ανεμβολίαστα και χωρίς τις ζεστές συνθήκες που χρειάζονται για να επιβιώσουν τον πρώτο μήνα της ζωής τους, τα κλωσσόπουλα είναι καταδικασμένα σε έναν βέβαιο θάνατο.Ειναι B-ρομά οποτε κοτευουν να κανουν οτιδηποτε οι justice warriors antifa. Μονο στους πιο λευκούς και πολιτισμένους πουλάνε τσαμπουκαδες και μόνο όταν είναι συντριπτικά περισσότεροι αριθμητικά.

21
Πηγαίνοντας αρκετά συχνά στη Μανωλάδα για να βρεθώ δίπλα στους πρόσφυγες εργάτες γης και να σταθώ αλληλέγγυος μαζί τους , βρέθηκα και σε ένα άλλο πλήθος προβλημάτων – καταστάσεων που συντηρούνται – απορρέουν εξαιτίας του βασικού προβλήματος.
Την Κυριακή , κατά την διάρκεια της πορείας από τη Μανωλάδα μέχρι το αστυνομικό τμήμα της Βάρδας (4klm περίπου) είχα την ευκαιρία να μιλήσω με αρκετούς πρόσφυγες – εργάτες γης.
Κάποια στιγμή ρωτάω έναν μπαγκλαντεσιανό συνοδοιπόρο
- ”Ρε φίλε , εσείς εδώ , που γαμάτε , υπάρχουν γυναίκες που τις πληρώνεται για να πάτε μαζί τους; ”
Η απάντησή του ήταν ξεκάθαρη:
- ”Υπάρχουν σπίτια , τα περισσότερα μέσα στα χωράφια , που έχουν γυναίκες και με 20 ευρώ πάμε”
Τον ρώτησα αν οι γυναίκες είναι ελληνίδες ή ξένες και μου απάντησε ότι υπάρχουν από όλο τον κόσμο ακόμα και ”chinese girls” όπως μου είπε χαρακτηριστικά !
Τον ρώτησα για το ποιος έχει τα σπίτια και τις γυναίκες και μου είπε ότι τα έχουν έλληνες , αλλά πολύ σπάνια πάνε οι ίδιοι και στο πόδι τους αφήνουν ρουμάνους και βούλγαρους ”γύφτους” !
Στην ερώτησή μου σε τι κατάσταση είναι οι γυναίκες μου απάντησε ότι δεν είναι όμορφες και ότι τις έχουν κλεισμένες – κλειδωμένες σε δωμάτια και ότι δεν βγαίνουν ποτέ έξω. Μου είπε ότι δεν μιλούν ποτέ και ότι δεν λένε ούτε όνομα , ούτε ψευδώνυμο. Είπε ακόμα ότι τα σπίτια δουλεύουν μέρα – νύχτα , όλες τις μέρες.
Την κουβέντα αυτή (με τις ίδιες διαπιστώσεις ) την έκανα και με άλλους πρόσφυγες και τις προηγούμενες και τις επόμενες μέρες.
Αυτό που ήταν όμως το διαφορετικό , ήταν ότι μου έδειξε προς το μέρος που ήταν ένα από τα σπίτια αυτά   ”να εκεί , μετά το ποτάμι , κανένα μισάωρο περπατώντας ” μου είπε.
Ξέρω από κουβέντες με τους πρόσφυγες , ότι οι καταυλισμοί τους είναι γεμάτοι από χαφιέδες – καρφιά και της αστυνομίας και των αφεντικών τους.
Και ρωτώ , είναι ποτέ δυνατόν να μη γνωρίζουν , αυτό που εγώ έμαθα με μια απλή ερώτηση ;
Και αν γνωρίζουν , τι κάνουν ;
Το trafficking γυναικών είναι μεγάλη και πλούσια μπίζνα παγκοσμίως βέβαια , αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι εκτός από ανήθικο είναι ΚΑΙ παράνομο.
Δεν έχω δει όμως , ούτε έχω ακούσει , καμιά καταδικαστική απόφαση , σε κανένα δικαστήριο , ούτε κανένα ΜΜΕ (μεγάλο ή μικρό ) να ασχολούνται καθόλου μα καθόλου με αυτό θέμα.
Δίπλα μας υπάρχει και κινείται ένας παράλληλος κόσμος – υπόκοσμος που με την ενοχή , για να μην πω με τις πλάτες του συστήματος , βγάζει χρήμα , διακινεί σκλάβους – σκλάβες , ναρκωτικά , εκμεταλλεύεται κορμιά και ψυχές , πλουτίζει και με αυτόν τον βρώμικο πλούτο καταφέρνει και μας εξουσιάζει.
Υ.Γ. 1. Τα νόμιμα ”σπίτια” στην περιοχή είναι 4 – 5 και σύμφωνα με το νόμο επιτρέπεται να δουλεύουν σε αυτά μέχρι 2 γυναίκες (σε αυτά προφανώς θα υπάρχει καλύτερο ”υλικό” και άρα θα τα επισκέπτονται μόνο οι ντόπιοι).
Υ.Γ. 2. Στην ερώτησή μου σε άλλον πρόσφυγα , τι κάνουν όταν δεν έχουν λεφτά , μου μίλησε για βιασμούς των μικρότερων και πιο αδύναμων συμπατριωτών τους ή άλλων εθνοτήτων.
Υ.Γ. 3. Τα κέρδη της επιχείρησης – επένδυσης του trafficking στην περιοχή της Μανωλάδας είναι τεράστια , αν αναλογιστεί κανείς τους 8000 μουσουλμάνους άνδρες , ηλικίας από 15 έως 45 ετών (σίγουρη πελατεία – μονοπώλιο).
Υ.Γ. 4. Θα ήθελα να σκεφτείτε λίγο και το ότι οι ντόπιοι αναπαράγουν την κοινωνική δομή και τις συνήθειες της κοινότητάς τους και στους πληθυσμούς των προσφύγων – σκλάβων. Άρα αυτά που παρακολουθούμε δεν είναι παρά η αντανάκλαση αυτών που συμβαίνουν εδώ.

22
Οι νόμοι για τα «εγκλήματα μίσους» ή αλλιώς οι «αντιρατσιστικοί νόμοι» έχουν τις ρίζες τους στην κομμουνιστικής έμπνευσης, λεγόμενη Σχολή της Φρανκφούρτης, (Frankfurter Schule) που ιδρύθηκε στη Φρανκφούρτη, από μπολσεβίκους, κατά κύριο λόγο εβραϊκής καταγωγής, το 1920.Ο στόχος της ήταν να εφαρμόσει τον κομμουνισμό στη Δύση ήσυχα με τη σταδιακή υπονόμευση του λαϊκού πολιτισμού - ένα κίνημα που είναι γνωστό ως Πολιτιστικός Μαρξισμός ή αλλιώς Πολιτική Ορθότητα . Ένα από τα κορυφαία ονόματά της, ο Herbert Marcuse, αποφάνθηκε ότι η επικρατούσα δυτική κοινωνική τάξη είναι «καταπιεστική» εξ ορισμού και κάνει «διακρίσεις» εναντίον των μειονοτήτων, απλά και μόνο επειδή υπάρχει.

Αυτό δημιουργεί ένα φαινόμενο που ονόμασε "κατασταλτική ή καταπιεστική ανοχή" ("repressive tolerance"), κάτι το οποίο θεωρούσε ότι ήταν απαράδεκτο.

Αντ’ αυτού, πρότεινε αυτό που αποκάλεσε «κομματική ανοχή» ("partisan tolerance" - «των μικρών αδύνατων κομματιών - ομάδων» μιας κοινωνίας), δηλαδή την ανοχή μόνο των απόψεων αυτών των "καταπιεσμένων μειονοτήτων" - που ο Marcuse θεωρούσε ότι  μοιράζονται το κομματικό του μίσος για κάθε τι μη κομμουνιστικό - ενώ στην ουσία φιμώνουν τις απόψεις της πλειοψηφίας.

Έτσι τώρα έχουμε μια λέξη για την τεράστια υποκρισία των αριστερών όταν επικαλούνται την ελευθερία του λόγου, ενώ ταυτόχρονα προσπαθούν να καταστείλουν τις μη-Αριστερές ιδέες. Έχουμε μια λέξη για τα διπλά στάνταρ της Αριστεράς που υπερασπίζεται τις "καταπιεσμένες μειονότητες" μόνο όταν αυτές οι μειονότητες συμμερίζονται την πολιτική της, ενώ μαίνεται κατά εκφοβίζει κάθε άλλη «συντηρητική» άποψη.

Ο Marcuse, μεταξύ άλλων υποστηρικτών της Σχολής της Φρανκφούρτης, ήρθε στις ΗΠΑ στη δεκαετία του 1930 από τον Edward R. Murrow, ο οποίος τότε ήταν επικεφαλής ενός προγράμματος για την επανεγκατάσταση των διανοούμενων που καταπιέζονταν από το ναζιστικό καθεστώς. Σύμφωνα με τη Wikipedia, ο Μαρκούζε εργάστηκε στην OSS, το Στέιτ Ντιπάρτμεντ και δίδαξε στα πανεπιστήμια Κολούμπια, Χάρβαρντ και Brandeis. Έχει ονομαστεί «ο πατέρας της Νέας Αριστεράς» και ενέπνευσε πολλούς από τους νέους ριζοσπαστικούς αριστερούς της δεκαετίας του 1960, οι οποίοι έχουν τώρα θέσεις τακτικών καθηγητών στα κολέγια σε όλη την Αμερική και είναι εύκολο να δείτε την επιρροή της Σχολής της Φρανκφούρτης στους «κώδικες ομιλίας» στα αμερικάνικα πανεπιστήμια.

Η Σχολή της Φρανκφούρτης ήταν αφιερωμένη στην καταστροφή της Δύσης. Ένας από τους ιδρυτές της, ο Willi Munzenberg, δήλωσε ρητά ότι στόχος της ήταν να:

« ... οργανώσει τους διανοούμενους και να τους χρησιμοποιήσει για να κάνουν τον δυτικό πολιτισμό να βρώμα. Μόνο τότε, αφού έχουν καταστραφεί όλες οι αξίες του και έχει γίνει η ζωή του αδύνατη, μπορούμε να επιβάλουμε τη δικτατορία του προλεταριάτου».

Σύμφωνα με ένα άρθρο του Timothy Matthews στο Catholic Insight, βασικές στρατηγικές για την επίτευξη αυτού του στόχου ήταν:

    1. Δημιουργία αδικημάτων «ρατσισμού».
    2. Συνεχής αλλαγή για να δημιουργηθεί σύγχυση.
    3. Διδασκαλία του σεξ και της ομοφυλοφιλίας στα παιδιά.
    4. Υπονόμευση των σχολείων και της εξουσίας του εκπαιδευτικού.
    5. Τεράστια μετανάστευση για να καταστραφεί η Ταυτότητα.
    6. Προώθηση της υπερβολικής κατανάλωσης οινοπνεύματος.
    7. Άδειασμα των εκκλησιών.
    8. Αναξιόπιστο νομικό σύστημα με προκατάληψη εις βάρος των θυμάτων της εγκληματικότητας.
    9. Εξάρτηση από τα επιδόματα του κράτους.
    10. Έλεγχος και αποχαύνωσης από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης.
    11. Ενθάρρυνση της διάλυσης της οικογένειας.
Ο Munzenberg δήλωσε κατηγορηματικά «Θα κάνουμε την Δύση τόσο διεφθαρμένη που θα βρωμάει».

Σήμερα, η αποστολή του φαίνεται να έχει σε μεγάλο βαθμό επιτευχθεί.

Έτσι, αυτό είναι το τελευταίο κομμάτι στο παζλ. Φαίνεται προφανές ότι η νομοθεσία για τα "Εγκλήματα Μίσους" είναι το όχημα με το οποίο η ελευθερία του λόγου θα σιγήσει μόνιμα στην Δύση.

23
Ιστορία και Ιδεολογία. / ASALA
« on: September 07, 2014, 09:19:21 pm »
Η Αρμένικη γενοκτονία αποτελεί την πρώτη κρατικά σχεδιασμένη γενοκτονία.Όπως και οι Έλληνες του Πόντου οι Αρμένιοι εξοντώθηκαν με τον πλέον άνανδρο τρόπο γιατί ήταν εμπόδιο στον ''παντουρκισμό'',και κατείχαν στα χέρια τους το εμπόριο.Διώχτηκαν απο τα ιστορικά τους εδάφη,τα οποία αποικήστηκαν απο μουσουλμάνους.Οι Τούρκοι έχουν το θράσος να μην παραδέχονται την Αρμένικη Γενοκτονία(όπως βέβαια και αυτή των Ελλήνων του Πόντου).Ισχυρίζονται ότι απλώς 500.000-700.000 Αρμένιοι μετακινήθηκαν σε άλλα μέρη για ''ανθρωπιστικούς λόγους''.Για να είναι σε ασφαλέστερες και όχι εμπόλεμες ζώνες.

Μετά την γενοκτονία η θέληση για εκδίκηση ήταν μεγάλη.Το πρωινό της 15ης Μαρτίου 1921 ο Ταλάτ Πασάς με την σύζυγο του έκαναν την καθιερωμένη βόλτα τους στο Βερολίνο,'οπου και ζούσαν.Ο νεαρός Αρμένιος πατριώτης Τεχλιριάν μετά απο συστηματική παρακολούθηση 2 εβδομάδων,έστησε ενέδρα στον Ταλάτ Πασά τον οποίο και εκτέλεσε με μία σφαίρα στο κεφάλι.Το δικαστήριο αθώωσε τον Τεχλιριάν λόγω της γενοκτονίας,προκαλώντας την οργή της Τουρκίας.

Απο τότε έμεινε στάσιμη η κατάσταση.Ιδιαίτερη διαμάχη στον Αρμενικό λαό υπήρξε κατα τον Μεσοπόλεμο.Το παλαιο εθνικιστικό κόμμα,το Ντασνάκ,επέμενε στην πλήρη ανεξαρτησία.Οι μαρξιστές προέτασσαν προσήλωση στην ΕΣΣΔ.Σημειώθηκαν εκατέρωθεν διαμάχες,ακόμη και δολοφονίες.Μέχρι το 1973 παρατηρήθηκε στασιμότητα στο ζήτημα της γενοκτονίας,καθώς αυτό ήταν ανάλογα με τις ''ορέξεις'' της ΕΣΣΔ,που άλλοτε ήταν σε κόντρα με την Τουρκία και άλλοτε είχε ''λυκοφιλίες''.

Το 1973 σηματοδότησε την μετάβαση του Αρμένικου κινήματος στην ένοπλη φάση.
Οι ένοπλες οργανώσεις ήταν δύο.Ο JCAG(Justice Commandos of the Armenian Genocide) και ο περίφημος ASALA.Τα μέλη του JCAG προέρχονταν κυρίως απο το εθνικιστικό κόμμα Ντασνάκ,είχαν πείρα στα στρατιωτικά,μαχητικό πνεύμα,διάθεση αυτοθυσίας και εμφορούνταν απο τα πλέον σκληρά συναισθήματα προς τους Τούρκους.Ο JCAG ειδικεύθηκε σε έναν συγκεκριμένο τρόπο δράσης.Την αιφνιδιαστική προσβολή Τούρκικων προξενιών και διπλωματικών αντιπροσώπων,μέ έναν μόνο σκοπό,την εξόντωση Τούρκων αξιωματούχων.
Ο ASALA(Armenian Secret Army fot the liberation of Armenia)στελεχόνονταν κυρίως απο άτομα με μαρξιστικές ιδέες.Ο ΑΣΑΛΑ σε αντίθεση με τον JCAG δεν στράφηκε εναντίον της ΕΣΣΔ θεωρώντας την Σοβιετική Αρμενία ''απελευθερωμένη περιοχή''.

Η δράση των Αρμενίων εξτρεμιστών ξεκίνησε στις 27 Ιανουαρίου 1973,στις ΗΠΑ.Την ημέρα εκείνη δύο Τούρκοι διπλωμάτες προεκλήθησαν σε γεύμα(στην πραγματικότητα ήταν παγίδα) και εκτελέσθηκαν εν ψυχρώ μέσα σε ένα εστιατόριο στην Καλιφόρνια.Εκτελεστής ήταν ένας Αρμένιος των ΗΠΑ,ο Γιανικιάν.Παρα τα 75 του χρόνια,ο Γιανικιάν βρήκε το κουράγιο να εκτελέσει τους Τούρκους.Ο ίδιος ως έφηβος είδε την 26μελη οικογένεια του να σφαγιάζεται απο τους Τούρκους.Καταδικάστηκε σε φυλάκιση 10 ετών.

Οι επιθέσεις του ASALA ξεκίνησαν στις 24 Οκτωβρίου 1975.Ένας ένοπλος μαχητής του εκτέλεσε στο κέντρο του Παρισιού τον Τούρκο πρέσβη και τον οδηγό του.Ακολούθησε καταιγίδα επιθέσεων,καθ όλο το 1976 και 77.Τον Ιούνιο του 1978 μαχητές του ASALA έστησα ενέδρα στην Μαδρίτη κατα του αυτοκινήτου που μετέφερε τον Τούρκο πρέσβη Ζιακί Κουνερλάπ.Το αυτοκίνητο γαζώθηκε με σφαίρες,όπως και οι τρεις επιβαίνοντες,μεταξύ των οποίων και η σύζυγος του Πρέσβη.

Στις 31 Ιουλίου 1980 ο ASALA χτύπησε στην Αθήνα.Ένα ένοπλο μέλος του προσέγγισε το αυτοκίνητο του ακόλουθου της Τούρκικης πρεσβείας,Γκαλίπ Οζμέν,το οποίο ήταν σταθμευμένο σε κόκκινο σηματοδότη.Το αυτοκίνητο γαζώθηκε με σφαίρες,ο Οζμέν και ο ένας γιός του εξέπνευσαν επι τόπου.Η σύζυγος και ο άλλος γιός του γλίτωσαν βαριά τραυματισμένοι.

Στις 5 Αυγούστου 1980,ο ASALA προσέβαλε το Τούρκικο προξενείο στην Λυών της Γαλλίας.Οι επιθέσεις λάμβαναν πια μορφή χιονοστιβάδας.

Στις 12 Οκτωβρίου 1980,ο JCAG τοποθέτησε και πυροδότησε ισχυρό εκρηκτικό μηχανισμό στο ''τούρκικο κέντρο'' της Νέας Υόρκης.Οι καταστροφές υπήρξαν μεγάλες και η ΗΠΑ αντέδρασαν σφοδρά,τερματίζοντας την ανοχή τους στην δράση Αρμενικών ενόπλων οργανώσεων.Στις 17 Δεκεμβίου 1980 στο Σίδνει της Αυστραλίας,ο JCAG εκτέλεσε τον Τούρκο γενικό πρόξενο και τον σωματοφύλακα του.

Στις 12 Μαρτίου 1981,μέλος του ΑΣΑΛΑ επιτέθηκε κατα της Τούρκικης πρεσβείας στην Τεχεράνη,φονεύοντας δύο υπαλλήλους.

Τρεις μήνες αργότερα,άλλος μαχητής του ASALA εκτέλεσε στην Γενεύη τον Τούρκο πρόξενο Μελ Γεργκούζ.

Μία απο τις σημαντικότερες επιχειρήσεις εκτέλεσε ο ASALA στις 24 Σεπτεμβρίου 1981.Τέσσερεις ένοπλοι μαχητές κατέλαβαν το Τούρκικο προξενείο στο Παρίσι,κρατώντας ως ομήρους 56 άτομο.Ο Τούρκος υπεύθυνος ασφαλείας εκτελέσθηκε με πυροβολισμό στο κεφάλι.Η Γαλλική κυβέρνηση,επικαλούμενη το τραυματικό παρελθόν και τα κίνητρα απο την Γενοκτονία,αθώωσε τους Αρμένιος ένοπλους,προκαλώντας την οργή της Τουρκίας.
Παρα ταύτα,οι επιθέσεις συνεχίστηκαν αμείωτες.Στις 28 Ιανουαρίου 1982,ο JCAG εκτέλεσε στο Λος Άντελες τον Τούρκο πρόξενο Κεμάλ Αρικάν,ενώ στις 4 Μαίου 1982 ξαναχτύπησε τούρκικο στόχο στις ΗΠΑ.θύμα ήταν αυτή την φορά ανώτερος διπλωμάτης,ο Ορχάν Γκιουντούζ.

Στις 9 Μαρτίου 1983 δύο εκτελεστές του JCAG πυροβόλησαν και φόνευσαν στο κέντρο του Βελιγραδίου τον Τούρκο πρέσβη.Καταδικάσθηκαν σε 20ετη φυλάκιση,ωστόσο διέφυγαν απο την χώρα,και σύμφωνα με την Άγκυρα κατέφυγαν στην Κύπρο όπου συνέχισαν την αντιτουρκική τους δραστηριότητα.

Στις 14 Ιουλίου 1983,ο ASALA φόνευσε τον ακόλουθο της τούρκικης πρεσβείας στις Βρυξέλλες.Στις 28 Απριλίου 1984 φονεύθηκε ο Τούρκος διπλωμάτης Ισίκ Γκουντέρ.Την ευθύνη ανέλαβε ο ΑΣΑΛΑ.Ακολούθησε μια επίθεση στην καρδιά της Ευρώπης.Το πρωινό της 20ης Ιουνίου 1984,η Βιέννη βάφτηκε στο αίμα.Ο διπλωμάτης Ερντογάν Οζέν,ακόλουθος σητν τούρκικη πρεσβεία,έχασε την ζωή του όταν στην είσοδο του οικήματος εξεράγη ισχυρός εκρηκτικός μηχανισμός,ο οποίος τον διαμέλισε.Την ευθύνη ανέλαβε ο ARA(Armenian Revolutionary Army).

Στις 12 Μαρτίου 1985 μαχητές του JCAG προσέβαλαν την τούρκικη πρεσβεία στην πρωτεύουσα του Καναδά.Φόνευσαν τον φρουρό και αναζήτησαν τον πρέσβη Κιρτζά Κοσκούν.Ο τελευταίος για να γλιτώσει πήδηξε απο τον δεύτερο όροφο(σσ.χαχαχααχχαχα!!!)

ΥΓ.Αξίζει να παρατηρήσει κανείς την δράση της αριστεράς στην Αρμενία.Ο ΑΣΑΛΑ είναι αριστερή οργάνωση αλλα δεν μιλά για ''φιλειρηνισμούς'' και ούτε προδίδει την πατρίδα του όπως οι λακέδες του ΣΥΝ και οι πληρωμένοι ''αντιεθνικιστές'' και παραχαράκτες φιλειρηνιστές του ΙΟΥ και άλλων ''προδευτικών'' εντύπων.Εννοείται πως ούτε κατα διάνοια θα μιλήσει κανείς για ''Τουρκοαρμενική'' φιλία στους αριστερούς του ΑΣΑΛΑ,σε αντίθεση με τους ''ειρηνοποιούς'' της αριστεράς στην Ελλάδα.
Η συνεργασία Αρμένικου και Ελληνικού στρατού είναι καλή.Επίσης το 1990 θα τους ενισχύαμε με όπλα αλλα ''θύμωσε'' ο γείτονας και σταματήσαμε.Άσχετα αν οι Μόγγολοι ενίσχυαν τους ομόδοξους τος Αζέρους,εμείς δεν κάναμε τίποτα να ενισχύσουμε Χριστιανούς,και μάλιστα αντιτουρικό λαό και στρατό όπως οι Αρμένιοι.Ας ελπίσουμε ότι κάποια μέρα απο κοινού θα διορθώσουμε αυτό το ιστορικό λάθος που λέγεται Τουρκία και θα εξοντώσουμε μέχρις ενός και τον τελευταίο Μοσουλμάνο που παρασιτεί στα εδάφη μας.

24
Στα άκρα οδηγείται η σύγκρουση των μελών της «17 Νοέμβρη» με το νέο δριμύ κατηγορώ, που εξαπολύει ο κρατούμενος στον Κορυδαλλό Βασίλης Τζωρτζάτος κατά της ηγετικής ομάδας της τρομοκρατικής οργάνωσης και ειδικά κατά του επιχειρησιακού αρχηγού της, Δημήτρη Κουφοντίνα, αλλά και του Χριστόδουλου Ξηρού, ο οποίος απέδρασε στις αρχές του χρόνου από τις φυλακές και έκτοτε κυκλοφορεί ελεύθερος.

Σε εκτενές κείμενο που δημοσιεύεται στην «Ελευθεροτυπία», ο Β. Τζωρτζάτος επιτίθεται με δριμύτητα κατά του Κουφοντίνα, κατηγορώντας τον ευθέως ότι σκόπιμα άφησε ενοχοποιητικά στοιχεία στη γιάφκα της οργάνωσης, μετά την έκρηξη στον Πειραιά και τον τραυματισμό του Σάββα Ξηρού, το καλοκαίρι του 2002, με σκοπό να συλληφθούν όλα τα μέλη της οργάνωσης, αφού, όπως ισχυρίζεται, είχε προϋπάρξει συμφωνία με τις διωκτικές αρχές.

Μάλιστα, υποστηρίζει ότι ο Κουφοντίνας μετέφερε επίτηδες παλαιά χειρόγραφα για τις αμοιβές των τρομοκρατών και φρόντισε μόνο να σβηστούν τα ίχνη που υπήρχαν για να απαλλαγούν συγγενικά του πρόσωπα, ενώ ισχυρίζεται ότι αυτά που λέει και γράφει είναι… υπαγορευμένα από την αμερικανική υπηρεσία CIA.

Επίσης, ο κρατούμενος τρομοκράτης, ο οποίος έχει έρθει σε αντιπαράθεση με την ομάδα Κουφοντίνα – Ξηρού στις φυλακές, όπου είναι σε επαφή μόνον με τον Αλέξανδρο Γιωτόπουλο, ο οποίος αρνείται τη συμμετοχή του στην οργάνωση, υποστηρίζει στο ίδιο κείμενο ότι δέχθηκε επανειλημμένα απειλές για τη ζωή του, και ότι για τον εκφοβίσουν επιχειρούν να τον βγάλουν ως «χαφιέ».

Ο Β. Τζωρτζάτος πρόσφατα και με αφορμή το βιβλίο που εξέδωσε πριν από λίγο καιρό ο Δ. Κουφοντίνα είχε αποκαλύψει ότι ο εκτελεστής της «17 Ν» βιαζόταν να γίνει το χτύπημα της οργάνωσης κατά του τότε υπουργού Οικονομικών Γιάννη Παλαιοκρασσά, επειδή ήθελε να πάει διακοπές, γεγονός που στοίχισε τη ζωή του ανυποψίαστου νεαρού Θάνου Αξαρλιάν.

Στο κείμενο του, ο Τζωρτζάκος επανέρχεται στο βιβλίο του Κουφοντίνα, υποστηρίζοντας ότι περιέχει πολλά ψέμματα που στόχο έχουν να τον κάνουν «ήρωα», ενώ διηγείται σπαρταριστά περιστατικά από την κοινή δράση τους, με πιο χαρακτηριστικό ένα αυτοτραυματισμό του αρχιεκτελεστή της «17Ν», τον οποίο ο ίδιος εμφανίζει ως αποτέλεσμα… μάχης με την Αστυνομία.

Ορισμένα από τα πιο χαρακτηριστικά αποσπάσματα της επιστολής Τζωρτζάτου που δημοσιεύει η «Ελευθεροτυπία» είναι τα ακόλουθα:


“Αυτός που πήγε στο σπίτι (Σ.Σ στη γιάφκα της οργάνωσης) το βράδυ, μετά την έκρηξη στον Πειραιά, δεν πήγε για να τ' αδειάσει, αλλά για να το γεμίσει. Μετέφερε εκεί τα χειρόγραφα που έκαιγαν σχεδόν όλους τους κατηγορούμενους...”


“Τα σπίτια έπρεπε πάση θυσία να παραδοθούν γεμάτα. Επιβεβαιώνεται ο δημοσιογράφος που έγραψε πέρυσι ότι το κάστρο της 17Ν έπεσε κι αυτό από μέσα”...


ΕΔΩ Ο ΜΑΞ ΜΟΥΓΚΑ!

25
Αγριο σεξουαλικό έγκλημα με θύμα 43χρονη γυναίκα στην Κω

Εφερε πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι στο λαιμό και στα γεννητικά της όργανα

Σοκ έχει προκαλέσει στην Κω η στυγερή δολοφονία μιας αλλοδαπής γυναίκας, που βρέθηκε από το σύντροφό της νεκρή στο διαμέρισμα όπου κατοικούσε με πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι στο λαιμό και στα γεννητικά της όργανα!

Ο αλβανικής καταγωγής άνδρας που ειδοποιήθηκε στη δουλειά του σε ζαχαροπλαστείο της περιοχής ότι η 43χρονη Ρουμάνα δεν είχε εμφανιστεί στη δική της εργασία, έσπευσε στο διαμέρισμα όπου συζούσαν στο Πλατάνι και βρήκε την άτυχη γυναίκα αιμόφυρτη μέσα στο λουτρό!

Αμέσως ειδοποίησε την Αστυνομία και άνδρες της Ασφάλειας μαζί με τον ιατροδικαστή του Νοσοκομείου Κω κ. Λαμπρινό έφτασαν στο διαμέρισμα κοντά στο Μουσουλμανικό Τέμενος.

Κλιμάκιο της Εγκληματολογικής Υπηρεσίας πήρε αποτυπώματα από τον τόπο του άγριου εγκλήματος και οι αστυνομικοί διενεργούν έρευνες για τις ακριβείς συνθήκες του θανάτου της άτυχης αλλοδαπής που φαίνεται ότι συνέβη τις πρωινές ώρες και για την διαλεύκανση των αιτίων που το προκάλεσαν.

26
Πριν λίγες μέρες κάποιοι "ευαίσθητοι" ένιωσαν αποτροπιασμό, αηδία και άλλα τέτοια χαριτωμένα όταν έγινε γνωστό ότι Τούρκοι έκαναν φωτογράφηση ανάμεσα σε τάφους Κυπρίων.
Το θέμα ήταν:


"Οι προκλήσεις των Τούρκων προς τον Κυπριακό Ελληνισμό συνεχίζονται. Αυτή την φορά όμως δεν σεβάστηκαν ούτε τους τάφους στα κατεχόμενα μέρη. Ημίγυμνα μοντέλα ποζάρουν επάνω στους τάφους κάνοντας έτσι το «θέαμα» θλιβερό.Οι συγκεκριμένες φωτογραφίες αν και τραβηγμένες από τον περασμένο Αύγουστο, βγήκαν στην φόρα χθες το βράδυ μέσω διάφορων κοινωνικών δικτυώσεις. Η πράξη αυτή, σίγουρα δεν τιμά ούτε τους δημιουργούς αυτής της φωτογράφισης αλλά ούτε και τα μοντέλα που πήραν μέρος."

Όμως κανένας μουνόδουλος φραπεδιάρης νεοέλληνας δεν ανέφερε τίποτα για τις φωτογραφίσεις που έγιναν στα συμμαχικά νεκροταφεία του Ζέιτενλικ στη Θεσσαλονίκη από τό ένα από τα 2 πουτανάκια που εμφανίζονται στην εκπομπή Ράδιο Αρβύλα

άλλα έδειξαν πόσο γλίτσες και αγάμητοι είναι με τα σχόλια τους κάτω από την φωτογραφία.
Άλλη μια απόδειξη ότι δεν μας αξίζει σαν λαός να έχουμε δημοκρατία παρά μόνο ένα βίαιο και απολυταρχικό καθεστώς.

Και στο κάτω κάτω τι είναι ηθικά πιο μεμπτό?Η βεβήλωση τάφών υπανθρώπων ασιατών Κυπρίων ή υπεράριων Ευρωπαίων?

27
Μέτσοβο: Λύκος πεθαίνει στα σαγόνια των τσοπανόσκυλων!


Βίντεο με το λύκο να κομματιάζεται στα σαγόνια των τσοπανόσκυλων.Όμως αυτή είναι η αμείλικτη πραγματικότητα, εκεί έξω, μακριά από τα ‘’οικολογικά’’ γραφεία όπου η ζωή και ο θάνατος συνυπάρχουν.28
Μπρέιβικ: Μη με βασανίζετε, δώστε μου το PlayStation 3!

Ο ακροδεξιός Νορβηγός που σκόρπισε το θάνατο το 2011, καταγγέλει σε επιστολή του τα «βασανιστήρια» που υφίσταται: Ζητά την τελευταία κονσόλα παιχνιδιών, ηλεκτρονικό υπολογιστή και διπλασιασμό του μισθού του - «Με σκοτώνετε» λέει στους φύλακες

Με μια μακροσκελή επιστολή του, ο Νορβηγός ακορδεξιός Άντερς Μπέρινγκ Μπρέιβικ, απειλεί να αρχίσει απεργία πείνας για να επιτύχει βελτίωση των συνθηκών κράτησής του, τις οποίες εξισώνει με «βασανιστήρια», κυρίως επειδή δεν του δόθηκε η κονσόλα παιχνιδιών που ήθελε!

Η επιστολή με ημερομηνία 29 Ιανουαρίου και στάλθηκε προς το γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων.

Στο φάκελο περιλαμβάνονται τέσσερις σελίδες χειρόγραφα γραμμένες και στις δύο όψεις, οι οποίες είχαν σταλεί στις αρχές της φυλακής το Νοέμβριο και στις οποίες ο άνθρωπος που στις 22 Ιουλίου 2011 σκότωσε 77 ανθρώπους, διατυπώνει 12 απαιτήσεις.

Τα αιτήματα αυτά, τα οποία εφόσον γίνουν δεκτά θα καταστήσουν, σύμφωνα με τον ίδιο, την παραμονή του στη φυλακή σύμφωνη με τους ευρωπαϊκούς κανονισμούς, αφορούν θεμελιώδη δικαιώματα, όπως τη δυνατότητα περιπάτου ή επικοινωνίας.

Ο Μπρέιβικ ζητεί κυρίως να αντικατασταθεί το Playstation 2, που έχει τεθεί στη διάθεσή του, από το πιο σύγχρονο Playstation 3 «με πρόσβαση σε παιγνίδια για ενηλίκους που να μπορώ ο ίδιος να επιλέγω».

«Οι άλλοι κρατούμενοι έχουν πρόσβαση σε παιγνίδια για ενηλίκους ενώ εγώ δεν έχω δικαίωμα να παίζω παρά παιγνίδια για παιδιά που είναι λιγότερο ενδιαφέροντα. Ένα παράδειγμα είναι το 'Rayman Revolution', ένα παιγνίδι που έχει επινοηθεί για παιδιά τριών ετών», γράφει ο 35χρονος δολοφόνος.

Ζητά επίσης το διπλασιασμό του εβδομαδιαίου μισθού των 300 κορωνών (36 ευρώ) τον οποίο λαμβάνει όπως όλοι οι φυλακισμένοι, κυρίως για να πληρώνει τα έξοδα της αλληλογραφίας του.

Όλη η αλληλογραφία του ελέγχεται επιμελώς από τις σωφρονιστικές αρχές, γεγονός που, όπως υποστηρίζει, την επιβραδύνει σημαντικά.

Μεταξύ των άλλων απαιτήσεών του είναι: να τερματισθούν οι σχεδόν καθημερινοί σωματικοί έλεγχοι σε μια από τις δύο φυλακές όπου εκτίει την ποινή κάθειρξης 21 ετών (με δυνατότητα παράτασης) που του έχει επιβληθεί, να έχει πρόσβαση σε προσωπικό ηλεκτρονικό υπολογιστή αντί σε «μια γραφομηχανή χωρίς αξία και τεχνολογίας που ανάγεται στο 1873», να αυξηθούν οι περίπατοί του και να έχει περισσότερες επαφές με τον έξω κόσμο.

«Με έχετε βάλει σε μια κόλαση (...) και δεν θα καταφέρω να επιβιώσω πολύ περισσότερο. Με σκοτώνετε», γράφει προς τις σωφρονιστικές αρχές, διατυπώνοντας ήδη στην επιστολή αυτή την απειλή για απεργία πείνας.

«Αν πεθάνω, όλοι οι δεξιοί εξτρεμιστές και ριζοσπάστες του ευρωπαϊκού κόσμου θα ξέρουν ακριβώς ποια άτομα με βασάνισαν μέχρι θανάτου (...). Αυτό μπορεί να έχει συνέπειες βραχυπρόθεσμα για ορισμένα άτομα, αλλά επίσης και όταν η Νορβηγία αποκτήσει και πάλι ένα φασιστικό καθεστώς σε 13 ως 40 χρόνια», προειδοποιεί εμφανιζόμενος ως «πολιτικός κρατούμενος».

Στις 22 Ιουλίου 2011, ο Μπρέιβικ είχε αρχικά εκτελέσει οκτώ υπανθρώπους ανατινάσσοντας μια βόμβα κοντά στην έδρα της κυβέρνησης στο Όσλο και στη συνέχεια 69 άλλους, τους περισσότερους εκκολαπτόμενους αριστεριστές, ανοίγοντας πυρ εναντίον συγκέντρωσης της νεολαίας του Εργατικού Κόμματος στο νησί Ουτόγια.

29
Ο Κιμ Γιονγκ Ουν έριξε ζωντανό τον θείο του σε 120 πεινασμένα σκυλιά!

Μαρτυρικός θάνατος για τον 67χρονο άντρα
Ο βορειοκορεάτης ηγέτης επέβλεπε τη φρικτή διαδικασία
Σοκ και φρίκη προκαλούν οι αποκαλύψεις για τον τρόπο που ο βορειοκορεάτης ηγέτης Κιμ Γιονγκ Ουν σκότωσε τον θείο του.

Και αυτό γιατί ο αδίστακτος Κιμ Γιονγκ Ουν έβαλε 120 άγρια σκυλιά να φάνε τον θείο του ζωντανό!

Οι λεπτομέρειες που φέρνει στο φως της δημοσιότητας η Daily Mail και οι οποίες σύμφωνα με το δημοσίευμα προέρχονται από την Κίνα, προκαλούν αποτροπιασμό: Ο 67χρονος Jang Song-Thaek αναγκάστηκε να βγάλει όλα του τα ρούχα και στη συνέχεια ωθήθηκε σε ένα κλουβί με άγρια σκυλιά τα οποία είχαν μείνει νηστικά για τρεις ημέρες. Μαζί με τον θείο, στο κλουβί της φρίκης μπήκαν άλλοι πέντε συνεργάτες του που επίσης κατηγορήθηκαν για προδοσία. Σύμφωνα με την κινεζική εφημερίδα Wen Wei Po, τα σκυλιά χρειάστηκαν λιγότερο από μία ώρα για να φάνε τους έξι άντρες.

Ο τρόπος που εκτελέστηκε ο θείος του βορειοκορεάτη ηγέτη δείχνει το απόλυτο μίσος από τον ανιψιό του, καθώς όλοι οι υπόλοιποι εκτελεσθέντες του καθεστώτος κατά το παρελθόν είχαν διαφορετική μοίρα: τους εκτελούσαν δια πυροβολισμού.

Η ανατριχιαστική λεπτομέρεια που δείχνει και την απόλυτη παράνοια του Ουν; Ο ίδιος ήταν μπροστά σε όλη τη διαδικασία και ανάγκασε και άλλους 300 αξιωματικούς του να παρακολουθούν ώστε να ξέρουν τι τους περιμένει αν δείξουν ασέβεια προς εκείνον.33
Τουλάχιστον 19 γυναίκες βιάστηκαν στην επέτειο της Ταχρίρ

Σύμφωνα με τα σωματεία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, τουλάχιστον 19 γυναίκες κακοποιήθηκαν βάναυσα ή βιάστηκαν κατά την επέτειο της εξέγερσης της πλατείας Ταχρίρ στην Αίγυπτο, όπου πριν από δύο χρόνια -στις 11 Φεβρουαρίου του 2011- ανετράπη το καθεστώς του Χόσνι Μουμπάρακ.

Μία 19χρονη κοπέλα βιάστηκε από πολλούς άνδρες, οι οποίοι στη συνέχεια την μαχαίρωσαν στα γεννητικά όργανα, σύμφωνα με όσα αποκάλυψε χθες ο Dalia Abdel-Hamid, ερευνητής στο Κάιρο της Αιγυπτιακής Πρωτοβουλίας για τα Ατομικά Δικαιώματα.

Ο Abdel-Hamid και άλλοι ακτιβιστές που ασχολούνται με τα δικαιώματα των γυναικών, σημειώνουν ότι οι σεξουαλικές επιθέσεις έχουν σημειώσει κατακόρυφη άνοδο στην Αίγυπτο, τονίζοντας πως το πρόβλημα πήρε ανησυχητικές διαστάσεις από το 2011.

34
Ο Γάλλος ηθοποιός Ζεζάρ Ντεπαρντιέ επιβεβαίωσε σήμερα, σε επιστολή του που μεταδόθηκε από τη ρωσική τηλεόραση, ότι υπέβαλε αίτημα για να του χορηγηθεί ρωσικό διαβατήριο και ο αίιτημά του έγινε αποδεκτό από τον Βλάντιμιρ Πούτιν προς τον οποίο εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του!

"Ναι, υπέβαλα αυτό το αίτημα για το διαβατήριο και χαίρομαι που έγινε αποδεκτό. Αγαπώ τη χώρα σας τη Ρωσία, τους ανθρώπους της, την ιστορία της, τους συγγραφείς της"
, αναφέρει ο 64χρονος ηθοποιός σε αυτή την επιστολή που μεταδόθηκε στα γαλλικά από το ρωσικό τηλεοπτικό δίκτυο Kanal Pervyi.

Ο Ζεζάρ Ντεπαρντιέ αυτοεξορίστηκε από την Γαλλία μετά την απίστευτη φορολόγηση της τάξεως του 75% που επέβαλε σε όσους έχουν εισόδημα πάνω από 1 εκατ. ευρώ το χρόνο η σοσιαλιστική κυβέρνηση!

ΥΠΕΡΑΡΙΟΣ

35
ΠΕΤΡΟΣ ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΠΡΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ
"Διαλύστε τους οικισμούς των Ρομά στην Πελοπόννησο"!

O περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης στα βήματα του πρώην Γάλλου προέδρου Ν.Σαρκοζί, ζήτησε από την αστυνομία να διαλυθούν όλοι οι καταυλισμοί των Ρομά στην Πελοπόννησο. Είναι γεγονός ότι οι καταυλισμοί των "Ρομά" ή "Αθίγγανων" ή "Γύφτων" έχουν δημιουργήσει κατ'επανάληψη μεγάλα προβλήματα ασφάλειας στην περιοχή.

«Ζήτησα από τον αρχηγό της αστυνομίας στην Πελοπόννησο να διαλυθούν όλοι οι υφιστάμενοι καταυλισμοί των Ρομά στην Πελοπόννησο» τόνισε ο περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης, αναφερόμενος στα φαινόμενα λεηλασίας που παρατηρούνται.

«Διαφορετικά –συνέχισε- η περιφέρεια θα λάβει πολιτικές αποφάσεις αντιμέτρων στην κυβέρνηση εφόσον δεν ληφθούν οι αναγκαίες ενέργειες».

Τις επόμενες ημέρες, ανακοίνωσε, θα ξεκινήσει στην Τρίπολη η διαδικασία αντιμετώπισης του προβλήματος και η σύγκληση διεθνούς επιτροπής για τη δημιουργία προγραμμάτων επανένταξης των Ρομά με τη συμμετοχή και της αρμόδιας Ευρωπαίας επιτρόπου.

Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου υπογράμμισε ότι «δεν μπορεί να επιμεριζόμαστε το κόστος καταστροφής της περιφέρειας αφήνοντας τους Ρομά να λεηλατούν τις αγροτικές και τις μεταποιητικές επενδύσεις» και πρόσθεσε: «Η επένδυση φωτισμού της Ακροκορίνθου, ένα έργο κόστους 2,5 εκατομμυρίων ευρώ που υλοποιήθηκε επί υπουργίας μου στο υπουργείο Πολιτισμού, έχει ολοκληρωτικά λεηλατηθεί από του Ρομά. Δεν μπορούμε να ανεχθούμε παραπέρα την ιστορία αυτή».

36
Γυφτιά-Υποκουλτούρα / HOMO MNIMONIOUS
« on: December 23, 2012, 11:14:14 pm »
Καταφύγιο στις σπηλιές του λόφου του Φιλοπάππου βρίσκουν πολλοί άνθρωποι οι οποίοι βρέθηκαν άστεγοι λόγω της οικονομικής κρίσης.

Στην κάμερα του Alpha μιλούν πολίτες που μετέτρεψαν τα παγωμένα βράχια σε σπίτι τους, για να επιβιώσουν.37
Καλαμάτα: Επίθεση Αλβανών σε Αφρικανό


Μια πολυμελής ομάδα Αλβανών προκάλεσε επεισόδιο με ρατσιστικές προεκτάσεις σε βάρος ενός Αφρικανού μετανάστη, στον οποίο επιτέθηκαν όλοι μαζί με γροθιές, κλωτσιές και… καρέκλες επειδή θεώρησαν ότι τους… πήρε τα μεροκάματα!

Το επεισόδιο ξεκίνησε στο καφενείο του χωριού Πλατύ στην Καλαμάτα, όταν δυο Αλβανοί έβρισαν τον ιδιοκτήτη ενός χωραφιού στο οποίο δούλευαν πέρυσι, επειδή φέτος προτίμησε το μετανάστη από την Μπουρκίνα Φάσο με τον οποίο δουλεύει μαζί σε εργολαβίες! Στον καυγά πήραν μέρος και άλλοι οκτώ ομοεθνείς τους, που επιτέθηκαν όλοι μαζί στον άτυχο Αφρικανό βρίζοντάς τον απαξιωτικά για το… χρώμα του!

Ένας Έλληνας κάτοικος του χωριού που προσπάθησε να τον προστατεύσει, δέχτηκε και αυτός χτυπήματα! Στο καφενείο έφτασαν άνδρες της Αστυνομίας που συνέλαβαν τρεις από τους Αλβανούς, ενώ οι υπόλοιποι διέφυγαν και αναζητούνται. Ο Αφρικανός εργάτης διακομίστηκε στο νοσοκομείο Καλαμάτας για τις πρώτες βοήθειες και, μαζί με τον ιδιοκτήτη του χωραφιού, έδωσαν κατάθεση στο αστυνομικό τμήμα Περιφέρειας Καλαμάτας.

38
Δεν γουστάρουν ούτε καν έγχρωμους ποδοσφαιριστές!


Ο μεγαλύτερος σύνδεσμος φιλάθλων της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, «Λαντασκρόνα», με ανακοίνωσή του κατέστησε σαφές πως δεν επιθυμεί να αγωνίζονται με τα χρώματα της αγαπημένης τους ομάδας "έγχρωμοι ή ομοφυλόφιλοι ποδοσφαιριστές".

Ζητούν μάλιστα από τη διοίκηση της ομάδας να διώξουν τους υπάρχοντες έγχρωμους ποδοσφαιριστές, στους οποίους ανήκει μάλιστα και το μεγάλο μεταγραφικό απόκτημα του καλοκαιριού, ο Βραζιλιάνος Χούλκ.

Στην ανακοίνωση των οπαδών αναφέρεται πως «οι σκουρόχρωμοι ποδοσφαιριστές που επιβάλλονται στη Ζενίτ το μόνο που κάνουν είναι να δημιουργούν ένα κακό κλίμα στο περιβάλλον της ομάδας», ενώ για τους ομοφυλόφιλους τονίζεται πως «είναι ανάξιοι να κατοικούν στην υπέροχη πόλη μας»!


«Επιθυμούμε την απόκτηση παικτών από γείτονες χώρες, όπως η Λευκορωσία, η Σουηδία, από χώρες της Βαλτικής, με τους οποίους ταιριάζουμε περισσότερο φυλετικά», συμπληρώνουν οι οπαδοί.Ο σύλλογος έσπευσε να πάρει αποστάσεις από την τοποθέτηση αυτή των «σκληροπυρηνικών» οπαδών της ομάδας, ενώ και ο Ιταλός τεχνικός της ομάδας Λουτσιάνο Σπαλέτι, με δήλωση του στο σάιτ της ομάδας δήλωσε πολύ εύστροφα πως «η ανεκτικότητα για μένα σημαίνει πάνω απ’ όλα να μπορεί κανείς να καταλαβαίνει και να αποδέχεται τη διαφορετικότητα. Επιπλέον το να είσαι ανεκτικός σημαίνει πως καταπολεμάς κάθε είδους ηλιθιότητα» και ήταν σαφές όταν με την λέξη "ηλιθιότητα" αναφερόταν στους σκληροπυρηνικούς οπαδούς της ομάδας.

Η διοίκηση της Ζενίτ κατ’ επανάληψη στο παρελθόν έχει τονίσει πως οι παίκτες που ενδιαφέρουν το σύλλογο δεν υφίστανται φυλετικό ή ρατσιστικό «έλεγχο», καθώς το μόνο κριτήριο με το οποίο αποκτώνται είναι το εάν μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα να εξελιχθεί και να διακριθεί.

Υπενθυμίζεται μάλιστα πως το περασμένο καλοκαίρι ο ρώσικος σύλλογος δαπάνησε την τελευταία μέρα των μεταγραφών 80 εκατ. ευρώ για την απόκτηση δυο έγχρωμων ποδοσφαιριστών, του Βραζιλιάνου Χούλκ από την Πόρτο και του Βέλγου Άξελ Βίτσελ από την Μπενφίκα. Ο –επίσης έγχρωμος- Γάλλος Γιαν Εμ βιλά μάλιστα, αρνήθηκε την μετακόμιση του στην Αγία Πετρούπολη για λογαριασμό της Ζενίτ, αφού έλαβε πλήθος απειλητικών μηνυμάτων για τη ζωή του!

Για να μην λέμε ομως ότι συμβαίνουν μόνο στη Ρωσία τέτοια πράγαματα, να θυμήσουμε ότι στην εθνική ομάδα της Αργεντινής δεν υπάρχει ούτε ένας  έγχρωμος παίκτης, καθώς είναι γνωστή η αντιπάθεια των Αργεντίνων σε άλλες ράτσες πέρα από την λευκή και τους γηγενείς κατοίκους...


ΑΙΝΤΕ ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ!

39
Στο πλευρό του καθεστώτος τάχθηκαν πλέον ξεκάθαρα οι παλαιστίνιοι της Συρίας, οι οποίοι από χθες μάχονται κατά των ισλαμιστών ανταρτών και των μισθοφόρων στην περιοχή της Νταράγια, κοντά στη συριακή πρωτεύουσα,Οι Παλαιστίνιοι από τον προσφυγικό καταυλισμό του Γιαρμούκ, στη νότια Δαμασκό δεν ξέχασαν ότι οφείλουν στον Μπασάρ Αλ Άσαντ πολλά, αφού εκεί βρήκαν καταφύγιο όταν εκδιώχθηκαν από το Ισραήλ και πλέον μάχονται στο πλευρό του Στρατού.

Η ίδια πηγή πρόσθεσε ότι δυο βόμβες εξερράγησαν τη νύχτα στη συνοικία Καντάμ της νότιας Δαμασκού, ενώ πολλές ρουκέτες έπεσαν στις συνοικίες Γιαρμούκ και Μπαρζέ.

Στη νοτιοδυτική περιφέρεια της πρωτεύουσας, ο στρατός, σύμφωνα με το Συριακό Παρατηρητήριο των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, συγκεντρώνει νέες ενισχύσεις στη Νταράγια.

Η Νταράγια, την οποία βομβαρδίζει το πυροβολικό, "είναι αποκομμένη εδώ και 37 ημέρες από τον υπόλοιπο κόσμο, χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα και επικοινωνίες", δηλώνουν ακτιβιστές, σύμφωνα με τους οποίους στην περιοχή υπάρχει έλλειψη καυσίμων, κυρίως για τη θέρμανση.

Συγκρούσεις αναφέρθηκαν επίσης στο Χαλέπι και στην επαρχία Ντεράα. Οι κυβερνητικοί εντείνουν τις προσπάθειές τους να κρατήσουν μακριά από την Δαμασκό τους αντάρτες.


40
Μάχη σώμα με σώμα Ρομά-Πακιστανών στο Ζεφύρι

Άγριες συμπλοκές μεταξύ Ρομά και Πακιστανών σημειώθηκαν σήμερα έξω από τον καταυλισμό στη διασταύρωση των οδών Παναγιάς Γρηγορούσης και Σουλίου στο Ζεφύρι. Για άγνωστο λόγο, ομάδες και από τις δυο πλευρές συμμετείχαν σε ένα άγριο επεισόδιο με «μάχες» σώμα με σώμα, με τους συμμετέχοντας να χρησιμοποιούν πέτρες, ξύλα και άλλα αντικείμενα στις συμπλοκές τους για αρκετή ώρα.

Στο σημείο κατέφθασαν αστυνομικές δυνάμεις για να επιβάλουν την τάξη, ωστόσο οι συμπλεκόμενοι επέλεξαν να βάλουν σε δεύτερη μοίρα την μεταξύ τους αντιπαράθεση και άρχισαν να πετούν πέτρες προς την πλευρά των αστυνομικών.

Πριν από λίγη ώρα τα επεισόδια έληξαν αλλά παραμένουν στο σημείο αστυνομικές δυνάμεις. Μέχρι στιγμής δεν έχουν αναφερθεί από την αστυνομία προσαγωγές ή συλλήψεις, καθώς οι αστυνομικοί λόγω φυσιογνωμικών χαρακτηριστικών δεν μπορούσαν να ξεχωρίσουν τους Ρομά από τους Πακιστανούς μέσα στη νύχτα, όπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες...

41


ΧΕΙΡΟΚΟΠΙΑ
Ήταν η πιο συνηθισμένη ποινή, για όποιους έγδυναν νεκρούς, παραχάραζαν νομίσματα, έκοβαν ξένο αμπέλι, πυρπολούσαν αποθήκες, γκρέμιζαν φράχτες, όποιος ξέκοβε κοπάδι από βοσκοτόπι ή μαντρί, προκαλούσαν βαρύ τραύμα με γροθιά, έπαιζαν ζάρια κ.ά. Από τις αρχές του Η΄ αιώνα οι ακρωτηριασμοί, με την ένταξή τους στην ποινική νομοθεσία, κατάντησαν ένα οικτρό φαινόμενο του βυζαντινού καθημερινού βίου. Σε ορισμένες περιόδους έπαιρναν διαστάσεις τρομακτικές. Σε κάθε βήμα συναντούσε κανείς ανθρώπους με κλαδεμένα μέλη.

ΡΙΝΟΤΟΜΙΑ
Ήταν ο ποιο συνηθισμένος ακρωτηριασμός. Θύματα ακόμα και αυτοκράτορες. Επιβαλλόταν για πολλά και ποικίλα εγκλήματα, πολιτικά και του κοινού δικαίου, και έπληττε άτομα όλων των τάξεων, κρατικούς αξιωματούχους, κληρικούς και απλούς πολίτες. Αποτελούσε είδος βασανιστηρίου αλλά και ηθικής, κοινωνικής και πολιτικής εξόντωσης σε περιόδους εσωτερικών αναστατώσεων ή θρησκευτικής διαμάχης, όπως στα χρόνια της εικονομαχίας. Επιβαλλόταν συνήθως στους δίγαμους, αιμομίκτες, πορνεύοντες σε μοναστήρι, βιαστές, απαγωγείς κοριτσιού κ.ά. Επιβαλλόταν και στους μοιχούς μαζί με ξυλοδαρμό δημόσιο και κούρεμα ατιμωτικό. Σε περίπτωση μοιχείας ελεύθερης με δούλο η γυναίκα μαστιγωνόταν, κουρεύονταν και έχανε τη μύτη της ενώ ο δούλος καιγόταν ζωντανός ή θανατώνονταν με ξίφος.
Ρινοτομία στους Βυζαντινούς δεν σήμαινε πάντοτε αποκοπή της μύτης με μαχαίρι, κλάδεμα από τη ρίζα, όπως γινόταν επί τουρκοκρατίας. Έκοβαν με μια κοφτερή λαβίδα, ψαλίδιζαν δηλαδή, μόνο τον χόνδρο που χωρίζει τους δύο ρώθωνες. Έτσι η μύτη, χωρίς το εσωτερικό υποστήριγμα, έγερνε στο πλάι. Η αποκοπή του χόνδρου γινόταν από χειρουργό.


ΓΛΩΣΣΟΤΟΜΙΑ
Ποινή επί ψευδορκία.

ΤΑΥΤΟΠΑΘΕΙΑ
Πολλές φορές, έκοβαν το μέλος του σώματος που είχε προκαλέσει την εγκληματική πράξη ή επέβαλλαν την ταυτοπάθεια. Έκοβαν την γλώσσα του ψεύδορκου, έριχναν στην πυρά τον εμπρηστή και φούρκιζαν τον φονιά ληστή στο σημείο ακριβώς που έγινε η ανθρωποκτονία.
Ο χρονογράφος Γεώργιος Κεδρηνός αναφέρεται στον βαρύ κολασμό με τη μέθοδο της ταυτοπάθειας μιας ομάδας αρρενοφθόρων (παιδεραστών) στον δεύτερο χρόνο της βασιλείας του Ιουστινιανού. Ανάμεσά τους και δύο επίσκοποι, ο Ησαΐας ο Ρόδιος και ο Αλέξανδρος Διοσπόλεως Θράκης. Ακρωτηριασμός των γεννητικών μορίων, έμπηξη μυτερών καλαμιών στην ουρήθρα, γύμνωση, περιαγωγή στους δρόμους, θάνατος.


ΚΑΥΛΟΚΟΠΙΑ
Ήταν θανατηφόρα εξαιτίας της αιμορραγίας που προκαλούσε. Με αποκοπή των γεννητικών οργάνων κολάζονταν και οι κτηνοβασία (βλ. ταυτοπάθεια). Ο Ιουστινιανός και η Θεοδώρα χρησιμοποιούσαν την απειλή αποκοπής των γεννητικών μορίων ως όπλο τρομοκρατίας ή εκδικητικό μέσο εναντίον των αντιφρονούντων και μη υπάκουων. Για να εξοντώσει έναν επίφοβο εχθρό το αυτοκρατορικό ζεύγος έδινε εντολή να χαλκευθεί κατηγορία για παιδεραστία, με συνέπεια τον άμεσο ακρωτηριασμό του. Αυτή την τύχη είχε κάποιος Βασιανός που τόλμησε να μιλήσει σαρκαστικά για την Θεοδώρα.

ΕΚΤΥΦΛΩΣΗ
Στο Βυζάντιο τους ακρωτηριασμούς ακολουθεί σε συχνότητα η εκτύφλωση. Ως ποινή, βασανιστήριο, ανταπόδοση, ως προληπτικό ή κατασταλτικό μέτρο η εκτύφλωση κυριαρχεί στον δημόσιο και ιδιωτικό βίο επί αιώνες με την τραγικότητα και τη φρίκη που προκαλεί. Η ευκολία προσφυγής σ’ αυτή την αποτρόπαιη τιμωρία ή εκδίκηση απεικονίζει, περισσότερο από κάθε άλλο κοινωνικό χαρακτηριστικό βίας και ανομίας, τα ήθη του Βυζαντίου.
Κολασμός για τα εγκλήματα κατά της εξουσίας η εκτύφλωση είχε καταντήσει καθημερινό φαινόμενο εξαιτίας των μόνιμων εσωτερικών αναστατώσεων και των αδιάκοπων πολέμων, εξωτερικών και εμφύλιων, της πολιτικής διαφθοράς, των αναρίθμητων ανταρσιών, στάσεων και στρατιωτικών κινημάτων, των πραξικοπηματικών ανατροπών, της εξοντωτικής θρησκευτικής διαμάχης, του ανταγωνισμού των φατριών και της αρχομανίας… Θύματα αυτοκράτορες, πατριάρχες, στρατηγοί, βασιλόπαιδες, αξιωματούχοι. Αλλά και ιερόσυλοι, αιρετικοί και μάγοι…
Η εκτύφλωση προβλεπόταν αρχικά από την νομοθεσία αλλά μόνο για τους ιερόσυλους. Με αυτοκρατορική, ωστόσο, εντολή ή συγκατάθεση θα επεκταθεί αυθαίρετα και στα εγκλήματα καθοσιώσεως, για κάθε δηλαδή επιβουλή κατά της εξουσίας και του βασιλικού οίκου… Ο αυτοκράτορας, επίγειος εκπρόσωπος του θεού, ενσαρκώνει το ιερό και όσιο, όποιος επιβουλεύεται τον μονάρχη και την εξουσία προσβάλλει τα ιερά και τα όσια, ασεβεί στο θείο, είναι επομένως ιερόσυλος…
Δεν περνούσε μέρα στην Κωνσταντινούπολη χωρίς εξομματισμούς και φονικά, γράφει ο Νικήτας Χωνιάτης…
Η βασανιστική αυτή ποινή εφαρμοζόταν με δύο τρόπους. Ο πρώτος, με πυρωμένο σίδερο που κρατούσε ο δήμιος μπροστά στα μάτια του θύματος. Ο δεύτερος, με τη χρησιμοποίηση αιχμηρών αντικειμένων ή με κάποιο καυτό ή κοχλαστό υγρό. Οι Βυζαντινοί συνήθιζαν και τις ομαδικές τυφλώσεις αιχμαλώτων. Κορυφαίο παράδειγμα, ίσως το πιο μαζικό και βάρβαρο της ιστορίας, η εκτύφλωση 15.000 Βουλγάρων στρατιωτών του Σαμουήλ, ύστερα από την μάχη του Μελένικου, το 1014.


ΚΑΨΙΜΟ «ΑΙΡΕΤΙΚΩΝ» ΚΑΙ «ΜΑΓΩΝ»
Συχνότατες ήταν και οι θανατώσεις στην πυρά. Φαίνεται μάλιστα πως το Βυζάντιο έχει το προβάδισμα στο κάψιμο των «αιρετικών» και «μάγων». Στη Δύση οι φωτιές άρχισαν να φουντώνουν ύστερα από την περίφημη βούλα του πάπα Ιννοκέντιου Δ΄ «ad extirpanda», -για το «ξερίζωμα των αιρέσεων– μόλις το 1252. Αλλά αιώνες πριν, στο Βυζάντιο, είχε οργανωθεί –επί Ιουστινιανού– ειδική κρατική υπηρεσία με αποστολή την ανακάλυψη και εξόντωση αιρετικών. Ο επικεφαλής αυτής της υπηρεσίας –της πρώτης στον χριστιανικό κόσμο– που υπήρξε εγκληματική όσο και η μεσαιωνική Ιερά Εξέταση, ονομαζόταν κοιαίστωρ –από το λατινικό quaestor– δηλαδή εξεταστής, ανακριτής. Όπως αργότερα οι ιεροεξεταστές στη Δύση, οι Βυζαντινοί κοιαίστορες φυλάκιζαν, βασάνιζαν και θανάτωναν υπόπτους χωρίς διατύπωση κατηγορίας, χωρίς μάρτυρες, χωρίς αποδεικτικά στοιχεία και, φυσικά, χωρίς δίκη. Τα πάντα ήταν σκότος. Ήταν μια μέθοδος αφανισμού των ανυπάκουων και συγχρόνως επιχείρηση κερδοσκοπίας. Γιατί η καταδίκη αιρετικού συνεπαγόταν δήμευση της περιουσίας του. (Στη συνέχεια αναφέρονται συγκεκριμένες περιπτώσεις από συγγραφείς και χρονογράφους της εποχής).

ΚΑΨΙΜΟ ΒΙΒΛΙΩΝ
Το Βυζάντιο έχει και ένα άλλο θλιβερό προβάδισμα. Τη δημόσια ρίψη στην πυρά ανεπιθύμητων βιβλίων. Διαπομπεύονταν –«περιβωμίζονταν»- μάλιστα και οι κάτοχοί τους στους δρόμους της «βασιλεύουσας». Ήταν η εποχή που απαγορεύτηκε η διδασκαλία της φιλοσοφίας και έκλεισαν –το 529 με εντολή του Ιουστινιανού– οι αθηναϊκές σχολές. Όπως μας πληροφορεί ο χρονογράφος Ιωάννης Μαλαλάς ρίχτηκαν στην πυρά ελληνικά βιβλία των κλασικών και μετακλασικών χρόνων και έργα τέχνης πολυμίσητα για τη νέα θρησκεία.
Δεν είναι το μοναδικό περιστατικό. Το 724 ο εικονομάχος αυτοκράτορας Λέων Γ΄ πρόσταξε να πυρποληθεί η περίφημη Οικουμενική Σχολή, το ανώτατο πνευματικό ίδρυμα της εποχής, όπου στεγαζόταν η μεγαλύτερη βιβλιοθήκη του Βυζαντίου, επειδή οι δάσκαλοι του εκπαιδευτηρίου αρνήθηκαν να γνωματεύσουν εναντίον της λατρείας των εικόνων. Οι χρονογράφοι Κεδρηνός, Ζωναράς, Γλυκάς και Μανασσής βεβαιώνουν ότι ο αυτοκράτορας έδωσε εντολή να κυκλωθεί από ένοπλους στρατιώτες το κτίριο κατά την διάρκεια της πυρκαγιάς και να απαγορευθεί η έξοδος του προσωπικού από τη Σχολή, με αποτέλεσμα να καούν όχι μόνο οι θησαυροί της βιβλιοθήκης αλλά και οι διδάσκαλοι. Εφτά περίπου αιώνες αργότερα, το 1463, δέκα χρόνια μετά την άλωση, ο πατριάρχης Γεννάδιος (Γεώργιος Σχολάριος) έκαψε το βιβλίο του Πλήθωνος (Γεμιστού) «Νόμοι», εξαιτίας εισηγήσεών του για πολιτικές, κοινωνικές και οικονομικές μεταρρυθμίσεις. Έτσι εγκαινίασε η Εκκλησία τη δράση της μετά τον σκλαβωμό του Γένους…


ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΙ ΩΣ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ
Οι Βυζαντινοί είναι οι πρώτοι που χρησιμοποίησαν κρατουμένους ως πειραματόζωα για ιατρική έρευνα. Έχουν, δηλαδή, τα πρωτεία στα λεγόμενα επιστημονικά βασανιστήρια. Ο Θεοφάνης μας πληροφορεί ότι επί Βασιλείου Β΄ Βυζαντινοί πράκτορες πήγαν στη Βουλγαρία με αποστολή την απαγωγή ενός χριστιανού εξωμότη. Οι πράκτορες κατόρθωσαν να τον αρπάξουν και να τον μεταφέρουν δέσμιο στην Κωνσταντινούπολη. Εκεί, αφού του έκοψαν χέρια και πόδια, κάλεσαν τους γιατρούς. Κι εκείνοι τον άνοιξαν ζωντανό με τα νυστέρια τους από τα γεννητικά όργανα ως το στέρνο για να μάθουν τα μυστικά του ανθρώπινου σώματος.

ΔΙΑΠΟΜΠΕΥΣΗ
Η διαπόμπευση, η ατιμωτική δηλαδή περιαγωγή καταδίκου στους δρόμους και η παράδοσή του στη χλεύη, στους ονειδισμούς αλλά και στις βάναυσες επιθέσεις του όχλου ήταν το κατ’ εξοχήν βυζαντινό βασανιστήριο. Άγριος βασανισμός ψυχικός και σωματικός γιατί η περιφορά των θυμάτων στην Αγορά συνοδευόταν όχι μόνο από τον ηθικό εκμηδενισμό τους, με τις λοιδορίες και τις προσβολές αλλά και από βιαιοπραγίες και κάθε λογής κακώσεις. Δεν ήταν «ιδία ποινή», αποκλειστική δηλαδή η διαπόμπευση, αλλά προσθετική, συμπληρωματική και εφαρμοζόταν πριν από την τελική τιμωρία –πριν από τη φυλάκιση, τον ακρωτηριασμό, την εκτύφλωση ή τη θανάτωση…
Πριν από την διαπόμπευση, τον «θρίαμβο» όπως την αποκαλούσαν χλευαστικά, μαστίγωναν σκληρά τον κατάδικο, τον κούρευαν «εν χρω», τον ξύριζαν (μαλλιά, γένεια, μουστάκι, φρύδια), μουτζούρωναν το πρόσωπό του με καπνιά ή το άλειφαν με πίσσα, τον στεφάνωναν με μια πλεξάνα σκόρδα, τον τύλιγαν με βρωμερά άντερα από το χασαπιό, κρεμούσαν στο λαιμό του σαπιοκοιλιές και στους ώμους του κουδούνια.
Κατά την πάνδημη περιαγωγή του στους δρόμους και στην αγορά ή στον Ιππόδρομο κάθιζαν το θύμα γυμνό ή ημίγυμνο σε γάιδαρο, παλιομούλαρο, ψωριασμένη καμήλα, ακόμα και σε γελάδα ανάστροφα και το υποχρέωναν να κρατάει την ουρά του υποζυγίου. Στην πομπή που σχηματιζόταν προπορεύονταν σαλπιγκτές και διαλαλητές. Και το πλήθος των συγκεντρωμένων περίεργων του πετούσαν στο πρόσωπο λάσπες και ανθρώπινες ακαθαρσίες, άδειαζαν πάνω του δοχεία με ούρα, τον χτυπούσαν στο στόμα με βορβορώδη εντόσθια σφαγίων. Μουτζούρωναν παλάμες και δάκτυλα με την καπνιά και τη γάνα των τσουκαλιών και των τζακιών, ζύγωναν τον «γαϊδουροκαθισμένο» και τον πασάλειβαν. Τον έφτυναν, τον πετροβολούσαν, τον χτυπούσαν με ραβδιά και μαστίγια, τον έβριζαν, τον λοιδορούσαν.
Διαπομπεύονταν γιατροί που δεν εφάρμοζαν καλή θεραπεία με αποτέλεσμα να πεθάνει ο ασθενής. Ανάγκαζαν, μάλιστα, τον άτυχο Ασκληπιάδη να κρατάει κατά την περιαγωγή δοχείο νυκτός….
Ακόμα και εκταφές και διαπομπεύσεις νεκρών γίνονταν στην Κωνσταντινούπολη. Όπως το πτώμα του αυτοκράτορα Λέοντος Ε΄ του Αρμενίου που ύστερα από τη δολοφονία στο ναό σύρθηκε –το 820– στους δρόμους και ρίχτηκε στον Ιππόδρομο. Ξέθαψαν τον πατριάρχη Ιωάννη «μετά του ωμοφορίου» και έφεραν τα λείψανά του στον Ιππόδρομο σε ημέρα αγώνων. Εκεί, μπροστά στο πλήθος, αφού αποκάλυψαν και μαστίγωσαν τον σκελετό –«έτυψε μαγκλάβια»- τον έκαψαν.


ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΦΡΙΚΑΛΕΟΤΗΤΕΣ
Μετά το πραξικόπημα και τον αποκεφαλισμό του στρατηγού Αλέξιου Βρανά, ο αυτοκράτορας Ισαάκιος Άγγελος πρόσταξε να περιαχθούν στους δρόμους της Πόλης το κεφάλι του κι ένα πόδι καρφωμένα σε παλούκια. Αλλά δεν αρκούσε η εκπόμπευση των λειψάνων του στασιαστή. Κατά την διάρκεια του επινίκιου γεύματος στο παλάτι ο αυτοκράτορας ζήτησε το κεφάλι του Βρανά και το κύλησε στο πάτωμα ανάμεσα στους συνδαιτημόνες. Άρχισαν τότε όλοι να το λακτίζουν πέρα δώθε, «δίκην σφαίρας», όπως γράφει ο Ν. Χωνιάτης, που περιορίζεται να χαρακτηρίσει την πράξη του αυτοκράτορα «επεισόδιον ουκ ευπρεπές».
Ο Αλέξιος Κομνηνός έβρασε κάποιον σε καζάνι και έστειλε ύστερα το πτώμα του στους οικείους του μέσα σε μεγάλο κοφίνι. Άλλον έκλεισε σε σακί και τον πέταξε στη θάλασσα. Για τον αρχηγό όμως των στασιαστών ήταν πιο εφευρετικός. Πρόσταξε να ετοιμάσουν ένα χαλκωματένιο στέμμα, άνοιξε τέσσερις τρύπες γύρω γύρω, στερέωσε το «διάδημα» στο κεφάλι του θύματος και έμπηξε με σφυρί τέσσερα σιδεροκάρφια από τις τρύπες στο κρανίο…
Οι αυτοκρατορικοί δήμιοι άλειφαν τα γένια και τα μουστάκια του δεμένου χεροπόδαρα θύματος με κηρέλαιο και έβαζαν φωτιά με αποτέλεσμα να καίγεται το κεφάλι σαν αλειμματοκέρι. Άλλοτε, αντί κηρέλαιο, χρησιμοποιούσαν πίσσα και ελαιόλαδο.
Κατά την περίοδο των ενδοχριστιανικών διενέξεων οι αντιμαχόμενες μερίδες συναγωνίζονταν σε βασανισμούς και κακουργίες, απαράλλαχτα όπως κατά τους θρησκευτικούς πολέμους στη Δύση. Έγδαραν λ.χ. το γενειοφόρο τμήμα του προσώπου ενός μοναχού βγάζοντας το δέρμα μαζί με τα γένια (υπενθυμίζουμε ότι όλες οι πληροφορίες στο βιβλίο του Σιμόπουλου είναι τεκμηριωμένες και ότι από τις αποτρόπαιες αυτές πράξεις που αναφέρει μόνο ένα μέρος αντιγράφουμε εδώ). Η Θεοδώρα βασάνιζε τους εχθρούς της τυλίγοντας και σφίγγοντας με βούνευρο το κεφάλι τους τόσο πολύ που έβγαιναν τα μάτια από τις κόχες.

ΓΔΑΡΣΙΜΟ ΖΩΝΤΑΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ
Ο δρουγγάριος των βυζαντινών πλωίμων (στόλαρχος) Νικήτας Ωορύφας (Θ΄ αιώνας), που διακρίθηκε στις εκστρατείες κατά των Αράβων πειρατών, όταν αιχμαλώτιζε χριστιανούς εξωμότες στα εχθρικά καράβια, τους έγδερνε ζωντανούς. Χάραζε το δέρμα στον αυχένα και τραβούσε με δύναμη λωρίδες ως τις φτέρνες.

ΒΡΑΣΙΜΟ ΣΕ ΚΟΧΛΑΣΤΗ ΠΙΣΣΑ
Ο προηγούμενος Ωορύφας άλλους εξωμότες κρεμούσε με τροχαλία πάνω σε καζάνια με κοχλαστή πίσσα και τους άφηνε, χαλαρώνοντας τα σχοινιά, να βυθιστούν λέγοντας πως τους βαφτίζει στη νέα θρησκεία τους.

ΑΝΑΣΚΟΛΟΠΙΣΜΟΣ – ΠΑΛΟΥΚΩΜΑ
Η περιγραφή που ακολουθεί είναι από τον Σερραίο συγγραφέα Γιώργο Καφταντζή και αναφέρεται στο βιβλίο του «Η ΣΕΡΡΑΪΚΗ ΧΡΟΝΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΣΥΝΑΔΙΝΟΥ», έκδ. της Μητροπόλεως Σερρών, 1989:
«Το παλούκωμα (φούρκισμα, ανασκολοπισμός) γίνονταν δημόσια και σε θέση περίοπτη με τον εξής τρόπο. Έπαιρναν μια μακριά ως 3 μέτρα σούβλα σιδερένια ή ξύλινη με σιδερένια μύτη, την οποία κουβαλούσε ο κατάδικος στον ώμο ως τον τόπο του απαίσιου μαρτυρίου. Εκεί τον ξάπλωναν καταγής μπρούμυτα γυμνό μέχρι τη μέση και χειροπόδαρα με ανοιγμένα σκέλια. Ύστερα ο μπόγιας αφού ξέσχιζε το πανταλόνι και φάρδαινε με το μαχαίρι την τρύπα του απευθυσμένου, έχωνε τη σούβλα αλειμμένη με λίπος για να γλιστρά και χτυπώντας σιγανά προσέχοντας να μη βλάψει βασικά όργανα όπως τα έντερα, καρδιά, πλεμόνια, την έβγαζε από το πίσω μέρος της δεξιάς πλάτης…».


ΕΥΝΟΥΧΙΣΜΟΣ
Μια από τις πολυδοκιμασμένες μεθόδους για οριστικό παραμερισμό, για αχρήστευση και στιγματισμό εχθρών, αντιπάλων αντιφρονούντων και κυρίως νεαρών διεκδικητών ή κληρονόμων του θρόνου ήταν ο ευνουχισμός… Αναρίθμητα τα περιστατικά βίαιου ευνουχισμού για πολιτικούς λόγους.

ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΣΕΩΝ ΑΠΟΚΟΠΗ ΤΩΝ ΤΕΝΟΝΤΩΝ ΜΕ ΜΑΧΑΙΡΙ
Προκαλούσε παράλυση.42
Στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα κατέληξαν δυο άτομα που πρόσκεινται στον αντιεξουσιαστικό χώρο μετά από άγρια συμπλοκή που σημειώθηκε νωρίτερα το απόγευμα στο Ζαρό Ηρακλείου. Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες οι δυο αντιεξουσιαστές - ένας εκ των οποίων κατάγεται από το χωριό - μοίραζαν φυλλάδια στην περιοχή.

Τα αίματα άναψαν όταν τρία άτομα που φέρεται να πρόσκειται στη Χρυσή Αυγή ζήτησαν το λόγο για τη διανομή των φυλλαδίων. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ένας εκ των δραστών της επίθεσης ήταν παλιός γνώριμος με ένα εκ των θυμάτων.

Οι δυο πλευρές καυγάδισαν έντονα ενώ ο καυγάς κατέληξε σε συμπλοκή με αποτέλεσμα οι δυο αντιεξουσιαστές να καταλήξουν αρχικά στο κέντρο υγείας της περιοχής και στη συνέχεια στο ΠΑΓΝΗ.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές το ένα από τα δύο άτομα  που είχε τραυματιστεί ελαφρύτερα πήρε εξιτήριο ενώ στην κατάθεσή του δήλωσε ότι δεν επιθυμεί την ποινική δίωξη των ατόμων που του επιτέθηκαν. Αυτή την ώρα κατάθεση στην αστυνομία δίνει ο έτερος τραυματίες που φέρει κατάγματα στο χέρι.

43
Κατέλαβαν νησιά στον Κόλπο και έστησαν βάση πεζοναυτών και ηλεκτρονικής παρακολούθησης

Σε ρελάνς προχώρησε το Ιράν που σίγουρα θα αυξήσει κι άλλο τη "θερμοκρασία" στη Μέση Ανατολή και στην περιοχή του Περσικού Κόλπου καταλαμβάνοντας τρια νησιά τα οποία διεκδικούνται από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι Ιρανοί πεζοναύτες αποβιβάστηκαν σε τρία νησιά και προχώρησαν άμεσα σε εγκατάσταση στρατιωτικής βάσης!

Σύμφωνα με την Ιρανική τηλεόραση το Ναυτικό της χώρας δημιούργησε μια νέα ναυτική βάση σε τρία νησάκια στο Περσικό κόλπο ,περιοχή διαφιλονικούμενη με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της τηλεόρασης την Κυριακή, η Ναυτική βάση  Bandar-e Lengeh που δημιουργήθηκε απο το περσικό Ναυτικό βρίσκεται  700χιλιόμετρα νότια της Τεχεράνης  αποτελέι την 5η ναυτική  βάση των Ιρανικών δυνάμεων  στο Περσικό κόλπο. 

Τα περσικά νησιά  Abu Musa,  Tunb και Lesser Tunb  αποτελούν στρατηγικά σημεία ελέγχου των στενών του Ορμούζ και στην ουσία ελέγχουν της είσοδο και έξοδο των πλοίων που μεταφέρουν πετρέλαιο και άλλα αγαθά  σε όλον τον κόσμο. 

Την είδηση αναμετάδωσε και το αμερικανικό δίκτυο Fox news.

Πλέον τα νησιά τελούν υπό την κυριαρχία των Ιρανών τα οποία αποτελούν ιδανικό σημείο για τον έλεγχο της ναυσιπλοίας προς τους τερματικούς λιμένες του Ιράκ, του Κουβέιτ, και των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων όπου φορτώνεται το πετρέλαιο για τις παγκόσμιες αγορές.

Η κίνηση των Ιρανών κατέλαβε εξ απήνης τους Δυτικούς, όπως και πλέον οι Ιρανοί προχωρούν σε συνεχή προβολή ισχύος στην "αχίλλειο πτέρνα" της αντιιρανικής παράταξης.

Στα σύνορα Ιράν - Ιράκ τα οποία κατοικούνται από συμπαγείς σιιτικούς φιλοιρανικούς πληθυσμούς, και στα βασίλεια του Κόλπου τα οποία φυσικά σε καμμία περίπτωση δεν μπορούν να αντιπαρατεθούν στο ιρανικό ανθρώπινο κύμα.

Η κατάσταση όσο περνούν οι ώρες και πλησιάζουμε στις αμερικανικές εκλογές τόσο "θερμαίνεται" καθ'ως οι αντίπαλοι προσπαθούν να αποκομήσουν τακτικά οφέλη και πλεονεκτήματα.


ΧΑΤΖΑΡΙ ΣΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΩΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΩΝ!

44
Ένας Κινέζος όχι μόνο χώρισε, αλλά και μήνυσε τη σύζυγό του επειδή ήταν άσχημη και τελικά το δικαστήριο τον δικαίωσε, δημιουργώντας για άλλη μια φορά αμφιβολίες για την πραγματική αξία λέξεων όπως «γάμος» και «αγάπη». Σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν στο δικαστήριο, ο Γιαν Φενγκ ήταν πολύ ερωτευμένος με τη γυναίκα του και ζούσαν ευτυχισμένα, μέχρι που εκείνη έμεινε έγκυος. Όταν γεννήθηκε η κόρη τους άρχισαν τα προβλήματα, καθώς η μικρή σύμφωνα με τον Γιαν ήταν άσχημη σε ανατριχιαστικό βαθμό, και δεν έμοιαζε καθόλου σε κανέναν από τους δύο γονείς της.

Εκείνος άρχισε να κατηγορεί τη σύζυγό του ότι τον απάτησε και το παιδί δεν είναι δικό τους, για να μάθει τελικά το μεγάλο μυστικό της: Πριν τον γνωρίσει είχε ξοδέψει περισσότερα από 100.000 δολάρια σε πλαστικές επεμβάσεις για να βελτιώσει την εικόνα της, κάτι που δεν του είχε αποκαλύψει ποτέ.


Έτσι, ο Φενγκ κατέθεσε αίτηση διαζυγίου ενώ παράλληλα τη μήνυσε κατηγορώντας την ότι τον εξαπάτησε και τον έπεισε να την παντρευτεί χρησιμοποιώντας δόλια μέσα. Ο δικαστής, ο οποίος φυσικά ήταν άντρας, δικαίωσε τον Φενγκ και αποφάσισε ότι η γυναίκα θα πρέπει να καταβάλει ως αποζημίωση 120.000 δολάρια στον πρώην σύζυγό της.

45

Θύμα ρατσιστικής επίθεσης έπεσε μία νεαρή μαύρη στην Λουιζιάνα των ΗΠΑ καθώς τρεις άνδρες, οπαδοί της Κου Κλουξ Κλαν, την περιέλουσαν με εύφλεκτο υλικό και της έβαλαν φωτιά, ενώ χάραξαν και τα αρχικά της οργάνωσής τους, ΚΚΚ στο αυτοκίνητό της.

Όπως αναφέρουν σήμερα τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, η νεαρή κάλεσε την αστυνομία και κατήγγειλε την επίθεση, χωρίς ωστόσο να μπορεί να αναγνωρίσει τους δράστες.

Την αναγραφή των αρχικών της Κου Κλουξ Κλαν στο αυτοκίνητο του θύματος επιβεβαίωσε και ο Κέβιν Κομπς, σερίφης της περιοχής.

Η νεαρή βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο, ενώ σύμφωνα με τα όσα δημοσιεύει ο ιστότομος thenewsstar.com, ο δήμαρχος του Ουίνσμπορο Τζάκι Τζόνσον, επίσης μαύρος, δήλωσε ότι «δεν πρέπει να καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι κίνητρο ήταν το μίσος». «Δεν είμαι απόλυτα πεπεισμένος ότι πρόκειται για ρατσιστική επίθεση. Δεν πρέπει να παρεμβαίνουμε στην έρευνα, μέχρι η αστυνομία να ανακαλύψει τους δράστες», πρόσθεσε.

Η αστυνομία, που ερευνά την επίθεση με τη βοήθεια του FBI, δεν έχει μέχρι στιγμής χαρακτηρίσει το έγκλημα ρατσιστικό.

Η επίθεση εναντίον της νεαρής έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις στις ΗΠΑ, κυρίως στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου πολλοί ισχυρίζονται ότι η Μόφιτ δέχθηκε την επίθεση επειδή φορούσε ένα μπλουζάκι του Αμερικανού προέδρου Μπαράκ Ομπάμα, κάτι που οι αρχές διαψεύδουν.46
Η Κου Κλουξ Κλαν επιβραβεύει την Χρυσή Αυγή

Στην δράση της Χρυσής Αυγής στην Αμερική αναφέρεται η οργάνωση  Κου Κλουξ Κλαν, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της.

Το «Κόμμα των Ιπποτών», μία από τις έξι οργανώσεις που φέρουν το όνομα της Κου Κλουξ Κλαν, γράφει για τα εγκαίνια των γραφείων του ελληνικού ακροδεξιού κόμματος στη Νέα Υόρκη, τονίζοντας ότι η Χρυσή Αυγή θέλει να προσεγγίσει με αυτό τον τρόπο του έλληνες της διασποράς.

«Η υπερεθνικιστική παράταξη Χρυσή Αυγή εγκαινίασε τα γραφεία της στη Νέα Υόρκη για να προσεγγίσει την ελληνική διασπορά. Ένα παρακλάδι της παράταξης λειτουργεί ήδη στη Μελβούρνη της Αυστραλίας» αναφέρεται στο άρθρο.

Μάλιστα, η Κου Κλουξ Κλαν αναφέρεται και στην άνοδο της Χρυσής Αυγής σύμφωνα με πρόσφατες δημοσκοπήσεις στην Ελλάδα, ενώ σχολιάζει ότι το κόμμα έχει συγκεντρώσει φάρμακα, τρόφιμα και ρούχα από τους έλληνες στην Αμερική για να τα στείλει σε άπορους πολίτες στην Ελλάδα.47
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Δίνονται στη δημοσιότητα, ύστερα από σχετική εισαγγελική διάταξη, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες δεκαπέντε (15) ατόμων, τα οποία συνελήφθησαν προχθές (09-10-2012) κατά τη διάρκεια συγκεντρώσεων και πορειών στο κέντρο της Αθήνας, γιατί συμμετείχαν σε ομάδες ατόμων που εκδήλωναν επιθέσεις σε βάρος αστυνομικών δυνάμεων. Σε βάρος τους ασκήθηκε από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος.

Πρόκειται για τους:


1. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ Γεώργιο του Δημητρίου και της Μαρίας, που γεννήθηκε το 1975 στην Αθήνα και κατοικεί στη Νέα Σμύρνη Αττικής2. ΧΑΡΙΤΩΝΙΔΗ Γεώργιο του Αντωνίου και της Αργυρούς που γεννήθηκε το 1989 στην Αθήνα και κατοικεί στη Δραπετσώνα3. ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ Αθανάσιο του Θεόφιλου και της Αικατερίνης, που γεννήθηκε το 1978 στο Χολαργό Αττικής και κατοικεί στη Γλυφάδα4. ΚΟΤΟΥΠΑ Γεώργιο του Σωτηρίου και της Αλεξάνδρας, που γεννήθηκε το 1993 στην Αθήνα και κατοικεί στο Βύρωνα Αττικής5. ΜΑΖΑΡΑΚΗ Θεόδωρο του Σπυρίδωνα και της Ειρήνης, που γεννήθηκε το 1993 στο Ίλιον και κατοικεί στον Κολωνό


   
6. ΜΟΥΡΚΟΚΩΣΤΑ Δημήτριο του Παναγιώτη και της Ελένης, που γεννήθηκε το 1991 στην Αθήνα και κατοικεί στον Κολωνό7. ΤΖΗΜΑ Αλέξανδρο του Δημητρίου και της Ροδοθέας, που γεννήθηκε το 1993 στο Μαρούσι Αττικής και κατοικεί στην Καλλιθέα8. ΦΟΥΝΤΩΤΟ Ιωάννη του Βασιλείου και της Κυριακής, που γεννήθηκε το 1982 στην Αθήνα και κατοικεί στον Άγιο Δημήτριο Αττικής9. ΦΟΥΝΤΩΤΟ Γεώργιο του Βασιλείου και της Κυριακής, που γεννήθηκε το 1979 στο Μαρούσι Αττικής και κατοικεί στον Άγιο Δημήτριο
10. ΜΙΧΑ Σπυρίδωνα του Γεωργίου και της Ελένης που γεννήθηκε το 1989 στο Μαρούσι Αττικής και κατοικεί στη Νέα Ερυθραία
11. ΣΤΕΡΓΙΩΤΗ Ιωάννη του Αθανασίου και της Σταματίνας, που γεννήθηκε το 1992 στην Αθήνα και κατοικεί στα Ιλίσια Αττικής
12. ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ Αλέξανδρο του Ασααντ Ευτυχίου και της Μάγδας, που γεννήθηκε το 1994 στην Αθήνα και κατοικεί στην πλατεία Βάθης13. ΣΟΡΟΒΙΓΚΑ Αλέξανδρο - Χρήστο του Πέτρου και της Παναγούλας, που γεννήθηκε το 1993 στην Αθήνα Αττικής και κατοικεί στη Νέα Φιλαδέλφεια14. ΣΠΥΡΟΥ Δημήτριο του Αλεξάνδρου και της Ιωάννας, που γεννήθηκε το 1970 στην Αθήνα και κατοικεί στου Γκύζη15. GUZEL Sinan του Tahir και της Ayse, που γεννήθηκε το 1983 στην Τουρκία και κατοικεί στην ΚυψέληΗ δημοσιοποίηση των στοιχείων ταυτότητας και των φωτογραφιών των παραπάνω κατηγορουμένων, λόγω της ιδιαιτερότητας των ενεργειών τους, κρίθηκε απαραίτητη για την πρόοδο της προανάκρισης, καθώς διερευνάται τυχόν διάπραξη και άλλων αξιόποινων πράξεων από τους ίδιους.

Στο πλαίσιο αυτό, οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με τα τηλέφωνα  210-6476258,  210-6476259 της Υποδιεύθυνσης Κρατικής Ασφάλειας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής ή να καρφώσουν μέσω του WEBWAR.


48
Πολιτική επικαιρότητα / Corpus Christi-Χ.Α. 0-2
« on: October 12, 2012, 12:06:45 pm »
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=JDzptwor6ps

Η.Παναγιώταρος: ''Τελειώσατε πουστρ....! Αλβανικές κ...τρυπίδες! Ανθελληνικά σκουλήκια είστε τελειωμένα... Αυτά που ξέρατε, τέλειωσαν!'' 

http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=KU3KXYauoD4

49
Παπάς τραγουδούσε σε νεκρό «ο κυρ Θάνος πέθανε»!

Όσο και αν δεν το χωράει ο νους σας, είναι απολύτως αληθινό! Παπάς στην Κύπρο, όπως θα δείτε και στο βίντεο, χόρευε μπροστά από το φέρετρο ενός άνδρα!
 
Το βίντεο έδωσε στη δημοσιότητα το sigma Κύπρου! Φαίνεται και ακούγεται πολύ καθαρά ένας ιερέας (Ο Θεός να τον κάνει...), ο οποίος αντί να ψάλλει το νεκρό, χορεύει και τραγουδάει το... "Ο Κυρ Θάνος πέθανε"!
Ο "ιερέας" είναι δυστυχώς αληθινός και δεν πρόκειται για φάρσα. Μάλιστα, όπως καταγγέλουν πολλοί, αυτό δεν είναι τίποτα, μπροστά σε άλλα που έχει κάνει και βιντεοσκοπήσει κατά καιρούς. Με το ράσο και το θυμιατήρι, δεν διστάζει να ξεφτιλίσει έναν εκπλιπόντα...


http://www.youtube.com/watch?v=DAiXSUZ3WhI&feature=player_detailpage

50
Πολιτική επικαιρότητα / ΠΑΜΕ ΠΟΛΕΜΟ?
« on: October 06, 2012, 02:44:32 pm »
Αθήνα 4 Οκτωβρίου 2012.
Βιτάλης: Σαμαρά, ετοίμασε τη χώρα για πόλεμο.
Με δεδομένες τις ραγδαίες πολεμικές εξελίξεις στο μέτωπο Συρίας-Τουρκίας, ο Πρόεδρος του Πατριωτικού Μετώπου (ο οποίος μόλις αφίχθηκε από περιοδεία του στα Βαλκάνια), απευθυνόμενος στον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, αναφέρει:

«Πρωθυπουργέ.Με δεδομένες τις από σήμερα τα χαράματα, πολεμικές επιχειρήσεις των Τούρκων εναντίον της Συρίας και της πρόβλεψής μας (εδώ και ένα χρόνο),
πως η ευρύτερη περιοχή θα αναφλεγεί, με πιθανότατη πια εμπλοκή και της Ελλάδας, σε καλώ:
Να θέσεις τη χώρα ΑΜΕΣΩΣ ΜΑΛΙΣΤΑ, σε ετοιμότητα, με προοπτική γενικής επιστράτευσης.
Να απεμπλακείς από τις ΝΑΤΟικές επιλογές ΣΗΜΕΡΑ ΚΙΟΛΑΣ. Το ΝΑΤΟ, σε περίπτωση επίθεσης της Τουρκίας στην Ελλάδα,
ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΕΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ. ΟΥΤΕ ΦΥΣΙΚΑ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ.
Να μην εμποδίσεις την προσπάθειά μας, (η οποία βρίσκεται σε φάση ολοκλήρωσής της),
να οργανώσουμε ΣΩΜΑ ΣΕΡΒΩΝ, ΡΩΣΩΝ, ΡΟΥΜΑΝΩΝ, ΒΟΥΛΓΑΡΩΝ ΚΑΙ ΣΚΟΠΙΑΝΩΝ ΜΑΧΗΤΩΝ,
οι οποίοι θα βρεθούν (όπως ήδη ξεκαθαρίσθηκε) αμέσως στο πλευρό των Ελλήνων.
Να αποφασίσεις ΣΗΜΕΡΑ ΚΙΟΛΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΜΕΡΩΣ, ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙΣ ΤΙΣ ΒΙΖΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΣΕΝΚΕΝ,
για τους Σέρβους και τους Ρώσους, έτσι ώστε να διευκολυνθούν να έρχονται ΜΕ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
Ακόμη, καλώ όλους τους Έλληνες Πατριώτες – και ιδιαίτερα αυτούς που έχουν οικονομική άνεση - να ενισχύσουν με κάθε μέσο
την σε πλήρη εξέλιξη προσπάθειά μας, να στηριχθούν ΟΙ ΣΕΡΒΟΙ ΚΑΙ ΡΩΣΟΙ κατ’ αρχάς εθελοντές, οι οποίοι θα αρχίσουν σταδιακά να καταφθάνουν στην Ελλάδα.
Χρειαζόμαστε βοήθεια, τόσο για τη φιλοξενία τους, όσο και για τα υπόλοιπα τα οποία είναι απαραίτητα σε έναν μαχητή, ο οποίος θα σταθεί δίπλα – αν χρειαστεί - στον ελληνικό Λαό και Στρατό.
Ελάτε να μας βρείτε στα κεντρικά μας γραφεία στο Σύνταγμα, Νίκης 33. Σας περιμένουμε».

Πατριωτικό Μέτωπο
Συνδεδεμένο Μέλος της Ευρασιατικής Ένωσης


Κεντρικά Γραφεία Αθηνών: Νίκης 33,
10557, Σύνταγμα, Αθήνα
Τηλ. 2103311642, Φαξ: 2103311652
Τηλ. Προέδρου: 6980292626
http://www.pamet.gr
pametopo@gmail.com


51
Φαντάζει απίστευτο… αλλά είναι πέρα για πέρα αληθινό!

Η σύζυγος του Νίκου Μιχαλολιάκου, Ελένη Ζαρούλια, θα συμμετάσχει σε επιτροπή κατά του ρατσισμού και της ξενοφοβίας!

Συγκεκριμένα, η βουλευτής της Χρυσής Αυγής και σύζυγος του προέδρου του κόμματος, κυρία Ελένη Ζαρούλια, θα εκπροσωπήσει μαζί με την Έλενα Ράπτη, τη Θεοδώρα Τζάκρη και τη Μαρία Γιαννακάκη, την Ελλάδα στην υποεπιτροπή για την ξενοφοφία και το ρατσιμσό στο πλαίσιο της Επιτροπή Ισότητας στην Ευρώπη, όπου συμμετέχουν 14 Έλληνες βουλευτές.

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται, λοιπόν, η υποδοχή της κυρίας Ζαρούλια από τα υπόλοιπα μέλη της επιτροπής, οι οποίοι γνωρίζουν σίγουρα για τη δράση της Χρυσής Αυγής κατά των παράνομων μεταναστών.

52
ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ "ΖΩΟΦΙΛΟΙ" (ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΣΚΥΛΟΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΓΑΤΟΦΙΛΟΙ) ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΕΝΟΣ ΖΩΟΥ ΟΠΩΣ ΤΟ ΧΡΥΣΟΨΑΡΟ.
ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΤΡΙΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΚΟΥΣΤΕ ΠΩΣ ΖΗΤΟΚΡΑΥΓΑΖΟΥΝ.

http://www.youtube.com/watch?v=9y3rFkG3xNY&feature=relmfu

http://www.youtube.com/watch?v=IfearyZ14K4&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=WM3-CgJnNNs&feature=related

53
Ιστορία και Ιδεολογία. / Ο ΚΑΝΤΑΦΙ ΒΙΑΖΕ
« on: September 29, 2012, 12:43:53 am »
Ο Καντάφι “βίαζε αγόρια και ουρούσε σε γυμνά κορίτσια ενώ διάβαζε τα emails του”!«Υποχρέωνε τις ανήλικες να γίνουν σκλάβες του σεξ και ουρούσε πάνω τους ενώ τσέκαρε τα emails του» καταθέτουν μάρτυρες στο βιβλίο της Γαλλίδας δημοσιογράφου Ανίκ Κοζεάν!
Παγκόσμια αίσθηση έχουν προκαλέσει οι μαρτυρίες γυναικών που περιγράφονται στο βιβλίο «Τα θηράματα: Στο χαρέμι του Καντάφι» το οποίο μόλις κυκλοφόρησε στη Γαλλία, σχεδόν έναν χρόνο μετά τη δολοφονία του (20/10/2001).  Μία από τις πιο συγκλονιστικές ιστορίες είναι εκείνη που διηγείται η 15χρονη Σοράγια η οποία μάλιστα υπήρξε ένα από τα τελευταία θύματα του πρώην δικτάτορα της Λιβύης.

«Ήμουν 15 ετών όταν ο Καντάφι ήρθε στο σχολείο μου. Μου είχαν αναθέσει να του δώσω ένα μπουκέτο λουλούδια. Όταν το έκανα, εκείνος ακούμπησε το χέρι του στο κεφάλι μου. Κάτι που κατάλαβα αργότερα ότι ήταν σημάδι ότι με ήθελε δικιά του. Την επόμενη μέρα γυναίκες ντυμένες με στολή ήρθαν σπίτι μου και εξήγησαν στην μητέρα μου ότι με ήθελε για άλλη μια τελετή παράδοσης μπουκέτου. Στην πολύωρη διαδρομή με έγδυσαν, με ξύρισαν, μέτρησαν το στήθος μου και μου φόρεσαν ένα στρινγκ και ένα λευκό φόρεμα από σατέν. Στην συνέχεια με συνόδευσαν στην κρεβατοκάμαρα του, εκεί όπου ο Μουαμάρ με περίμενε γυμνός. Σοκαρίστηκα. ”Μην φοβάσαι. Είμαι ο πατερούλης σου. Έτσι δεν με φωνάζετε στο σχολείο; Αλλά είμαι επίσης και ο εραστής σου. Θα είμαι τα πάντα για σένα από δω και στο εξής γιατί θα μείνεις μαζί μου για πάντα”. Δεν τολμούσα να τον κοιτάξω», περιγράφει η Σοράγια στη δημοσιογράφο και θυμάται πως αρχικά ήταν ατίθαση. «Μια ‘ξινή’ κυρία η οποία ήταν η υπεύθυνη για το χαρέμι μου ήρθε μια μέρα και με πήρε. «Μάθε την ότι χρειάζεται και φέρτη μου πίσω», της είπε ο Καντάφι.
Περιγράφοντας τον εαυτό της ως ένα «αρνί για θυσία» στον Καντάφι, η Σοράγια μιλάει με λεπτομέρειες για το πώς βιάστηκε κατά συρροή, πώς κακοποιήθηκε και πόσες φορές υπέμεινε το κατούρημα του ηγέτη πάνω της κατά τη διάρκεια της πενταετούς αιχμαλωσίας της.
Κάποιες φορές, σύμφωνα πάντα με την μαρτυρία της Σοράγια, κι άλλα ανήλικα κορίτσια βρίσκονταν μαζί τους. «Όταν ένα άλλο κορίτσι έκανε στοματικό σεξ στον Καντάφι εκείνος μου έλεγε: κοίτα να μαθαίνεις… Για τον ίδιο λόγο άλλωστε η υπεύθυνη του χαρεμιού μου έδινε τσόντες να παρακολουθώ σαν μαθήματα για το σπίτι»….
Ένα άλλο κορίτσι, η Ουντά, η οποία ήταν 18 ετών όταν μπήκε στο χαρέμι, καταθέτει στο βιβλίο πως ο δικτάτορας την κακοποιούσε σεξουαλικά επί πέντε χρόνια. Δηλώνει ωστόσο ότι η ίδια συμφώνησε να πάει κοντά του προκειμένου να ελευθερώσουν τον αδερφό της που το καθεστώς κρατούσε φυλακισμένο.
"Ο Καντάφι είχε ένα χαρέμι από γυναίκες που ζούσαν στο υπόγειο της οικίας του, σε μικρά δωμάτια ή διαμερίσματα. Ήταν υποχρεωμένες να παρουσιάζονται μπροστά του οποιαδήποτε ώρα της ημέρας και της νύχτας.
Εκείνος τις βίαζε και τις χτυπούσε, αφού τις είχε υποβάλλει σε πλήθος σεξουαλικών ταπεινώσεων.Για τον Καντάφι, ο βιασμός ήταν ένα όπλο εξουσίας, ήταν ένας τρόπος κυριαρχίας. Με τις γυναίκες ήταν εύκολο, ενώ προκειμένου να εξουσιάζει τους άνδρες, έπαιρνε τις συζύγους και τις κόρες τους.Παράλληλα, υποχρέωνε και ορισμένους υπουργούς του σε σεξουαλικές επαφές μαζί του, προκειμένου στη συνέχεια να τους εκβιάζει.Επίσης διατηρούσε σεξουαλικές επαφές με πολλές γυναίκες ή κόρες αρχηγών αφρικανικών κρατών, τις οποίες βέβαια δεν βίαζε, αλλά προσέλκυε με χρήματα και κοσμήματα.Με αυτόν τον τρόπο, θεωρούσε ότι εξουσίαζε ολόκληρη την Αφρική".
Σύμφωνα με όσα γράφει το βιβλίο ο Καντάφι υποχρέωνε τα ανήλικα κορίτσια που κρατούσε στα διαμερίσματά του να τον φωνάζουν «Papa Muammar» και να υπομένουν τα σαδιστικά του σεξουαλικά βασανιστήρια καθημερινά. «Χρειαζόταν πολλά διαφορετικά κορίτσια κάθε μέρα. Βίαζε επίσης αγόρια, μερικές φορές μπροστά μου», υποστηρίζει η Σοράγια η οποία –όπως και όλα τα άλλα μέλη του χαρεμιού- γνώρισε την κατακραυγή της κοινωνίας και την αποκλήρωσε η οικογένειά της επειδή έκανε σεξ εκτός γάμου…
«Φοβόμουν πως τα αδέρφια μου θα προσπαθούσαν να με σκοτώσουν για να ξεπλύνουν την ντροπή», λέει χαρακτηριστικά και προσθέτει ότι όλα τα κορίτσια υποβάλλονταν συχνά σε εξετάσεις αίματος από της νοσοκόμες του Καντάφι επειδή εκείνος φοβόταν μην τον κολλήσουν τίποτα…
Ακόμα και οι ένστολες της φρουράς του Λίβυου ηγέτη ήταν θύματα σεξουαλικής κακοποίησης επί σειράς ετών, σύμφωνα με το βιβλίο το οποίο επίσης υποστηρίζει ότι στο Πανεπιστήμιο της πρωτεύουσας υπήρχε ένα διαμέρισμα όπου ο Καντάφι απολάμβανε τις υπηρεσίες μαθητών και μαθητριών όποτε το είχε ανάγκη.
Η συγγραφέας, η οποία είναι να δημοσιογράφος της εφημερίδας Le Monde δηλώνει πως η καταγραφή μαρτυριών για το βιβλίο ήταν «η πιο επίπονη έρευνα της ζωής μου» και προσθέτει: «Για τον Καντάφι ο βιασμός ήταν ένα όπλο, ένας τρόπος να υποτάσσει τις γυναίκες αλλά και τους άντρες άλλοτε βιάζοντας τους ίδιους κι άλλοτε βιάζοντας τις συζύγους και τις κόρες τους»Σύμφωνα με τις μαρτυρίες κι άλλων κοριτσιών από το χαρέμι του, ο Καντάφι ήταν ένας σαδιστής που απολάμβανε τον βιασμό σε καθημερινή βάση.

54
Καφενείο των φιλάθλων / ΣΠΟΝΣΟΡΕΣ
« on: September 28, 2012, 11:55:07 pm »
Απίθανους σπόνσορες βρήκαν δύο ποδοσφαιρικές ομάδες από την Θεσσαλία για να εξασφαλίσουν τους πόρους και να κατέβουν στο τοπικό πρωτάθλημα. Η μία ομάδα θα διαφημίζει στη φανέλα της έναν οίκο ανοχής, ενώ η άλλη ένα γραφείο τελετών.

http://www.youtube.com/watch?v=EZKvAvo-gdc&feature=player_detailpage

55
Ο Δημήτρης είναι άνεργος. Κατάφερε να αποπληρώσει τον φόρο εισοδήματος συγκεντρώνοντας μονόλεπτα και δίλεπτα του ευρώ...
Όταν η ταμίας στην εφορία είδε τα κέρματα, την έλουσε κρύος ιδρώτας.
http://www.youtube.com/watch?v=MjSxf15oIS4&feature=player_detailpage

ΤΗΣ ΓΑΜΗΣΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ!

56
Βόθρος / ΦΑΣΙΣΤΟΜΠΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΒΙΑ
« on: September 24, 2012, 12:47:27 pm »
Εδώ αναρτούμε βίντεο,άρθρα,φωτογραφίες και σχόλια για περιστατικά φασιστομπατσιστικής βίας(σωματικής αλλά και ψυχολογικής).Βάζω για αρχή κάποια ενδεικτικά βίντεο και από Οκτώβριο περιμένουμε και καινούρια εν όψει των νέων οικονομικών μέτρων.


ΑΚΟΜΗ ΑΥΝΑΝΙΖΟΥΝ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΑΣ!

57
Η παράδοση του σεξ με γαϊδάρους

Σοκ έχει προκαλέσει η ταινία «Donkey Love» που εντάσσεται στο πρόγραμμα του Φεστιβάλ Underground Ταινιών στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας και η οποία ασχολείται με την παράδοση κτηνοβασίας στην Κολομβία, όπου άνδρες κάνουν απροκάλυπτα σεξ με γαϊδάρους.

Η ταινία περιλαμβάνει σκηνές κτηνοβασίας και το περιεχόμενό της έχει προκαλέσει σάλο.

«Αστεία, σοκαριστική και αμφιλεγόμενη, η ταινία «Donkey Love» είναι ένα ντοκιμαντέρ που παρουσιάζει την άγνωστη παράδοση των Κολομβιανών να κάνουν σεξ με τους γαϊδάρους αλλά και να τους… ερωτεύονται. Αρχίζει σαν τελετουργικό στο οποίο οι πατεράδες μυούν τους γιους τους στο πέρασμα προς την ενηλικίωση, οπότε οι άνδρες είναι συνηθισμένο να απατούν τις γυναίκες τους με γαϊδάρους. Οι Κολομβιανοί πιστεύουν πως είναι καλό για τους γιους τους να κάνουν σεξ με γαϊδάρους επειδή τους προετοιμάζει για τις γυναίκες, κάνει το πέος τους μεγαλύτερο και τους απομακρύνει από την ομοφυλοφιλία. Είναι μάλιστα τόσο διαδεδομένο στη χώρα που υπάρχουν για την παράδοση αυτή τραγούδια, βιβλία, ακόμα κι ένα φεστιβάλ στο οποίο γιορτάζεται», αναφέρεται στις πληροφορίες που συνοδεύουν την ταινία.

Είναι χαρακτηριστική η σκηνή στο τρέιλερ της ταινία όπου η δασκάλα ρωτά τους μαθητές της πόσοι έχουν πάει με γάιδαρο και σηκώνουν το χέρι… όλοι.


Δείτε το τρέιλερ...


http://www.youtube.com/watch?v=C1BePpr7xW0&feature=player_embedded

58
Τέχνη και Πολιτισμός / ΛΕΝΑ ΚΙΤΣΟΠΟΥΛΟΥ
« on: September 10, 2012, 10:02:47 am »
Σχεδόν 200 χρόνια μετά τον μαρτυρικό του θάνατο, αφού σουβλίστηκε από τους Τούρκους στην Αλαμάνα, ο Αθανάσιος Διάκος «επιστρέφει» στην Αθήνα του σήμερα, δια χειρός και «εμπνεύσεως» της συγγραφέως, ηθοποιού και σκηνοθέτιδας Λένας Κιτσοπούλου.
Η ίδια εμπνεύστηκε και παρουσίασε τον ήρωα της Επανάστασης ως βαρύμαγκα ιδιοκτήτη σουβλατζίδικου με τζιν και τσαρούχια, που βρίζει και δέρνει τη γυναίκα του επειδή τη ζηλεύει, ώσπου εκείνη τελικά τον απατά με Κούρδο λαθρομετανάστη.
Στην πορνογραφική φαντασία της κυρίας Κιτσοπούλου, ο «κερατάς» Αθανάσιος Διάκος στο τέλος σκοτώνει την έγκυο γυναίκα του σε ένα έγκλημα πάθους. Κι όλα αυτά σε μια παράσταση που επιδοτήθηκε από τα χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων και βιντεοσκοπήθηκε για εκπαιδευτικούς σκοπούς ενώ προβλήθηκε τον περασμένο Ιούλιο στο πλαίσιο του φετινού προγράμματος εκδηλώσεων του Φεστιβάλ Αθηνών στο θέατρο Πειραιώς.
Στόχος της κυρίας Κιτσοπούλου είναι να δείξει ότι ακόμη και σήμερα μπορούν να υπάρξουν ήρωες στην καθημερινότητα.
Όσο για τις δηλώσεις της σκηνοθέτιδας σχολιάζονται ποικιλοτρόπως στα κοινωνικά δίκτυα.
Όπως δήλωσε σε άρθρο της, «Κάθε κόρη Έλληνα είναι καλό να πάει με έναν μαύρο. Οι Έλληνες όμως είναι ακόμα ρατσιστές και θέλουν να διαιωνιστεί η δική τους φάτσα, ο δικός τους κ… κι ας είναι δύο επί δύο».
Ενώ συμπληρώνει «Δεν έχει σκεφτεί ποτέ ο Έλληνας πατέρας “μακάρι την κόρη μου να την γ… ένας ωραίος μαύρος, να βγει και το εγγονάκι ωραίο. Όοοοχι! Προτιμάει να διαιωνίσει τη φάτσα του, προτιμάει το εγγονάκι του να γίνει 1,50 μ. στο ύψος αλλά να του μοιάζει».59
Βόθρος / ΓΕΝΝΗΣΕ ΜΩΡΟ ΜΕ 6 ΠΟΔΙΑ
« on: September 09, 2012, 01:01:52 pm »
Βρέφος που γεννήθηκε με 6 πόδια έχει προκαλέσει σοκ και προβληματισμό στους γιατρούς στο...
Πακιστάν.Το αγόρι γεννήθηκε την περασμένη εβδομάδα στη νότια επαρχία Σινχ του Πακιστάν και μεταφέρθηκε στο Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας του Παιδιού (NICH) στο Καράτσι.
Είναι το παιδί μιας γυναίκας που παντρεύτηκε τον ξάδερφό της και αυτό είναι το πρώτο τους παιδί.Ο διευθυντής του NICH επεσήμανε πως η εγχείρηση είναι αρκετά δύσκολη και πρέπει να περιμένουν να μεγαλώσει έτσι ώστε να δουν καλύτερα πώς μπορεί να γίνει η επέμβαση.
Τα έξοδα της εγχείρισης ανέλαβε μια φιλανθρωπική οργάνωση της κυβέρνησης που προσέφερε περισσότερα από 6.600 δολάρια και για αγορά φαρμάκων και εξοπλισμού.


Και μετά θα μας πουν κάποιοι ότι δεν είναι υπάνθρωποι!

Η λύση είναι μία..........ΣΤΑ ΤΡΕΝΑ!!!

60
Βόθρος / Χρυσή Αυγή παρεμπόριο τέλος
« on: September 08, 2012, 09:27:56 am »
Μέλη της Χρυσής Αυγής βρέθηκαν χτες στη Ραφήνα, στην εορτή της Παντοβασίλισσας Ραφήνας ενώ έκαναν έλεγχο σε μικροπωλητές για άδειες παραμονής. Σε πάγκους που υπήρχαν λαθρομετανάστες τους διέλυσαν κυριολεκτικά.


Pages: [1] 2