Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Topics - ΛΧΑ

Pages: [1]
1
ΟΡΙΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ!!!!
ΓΙΑ 100* ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΓΕΡΟΥΣ ΠΟΥ ΨΗΟΦΗΣΑΝ ΕΝΩ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ
ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ 60 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΑΙ 650 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΚΟΤΩΝΕΙ Η ΓΡΙΠΗ ΜΟΝΟ.


*=Oύτε κατά φαντασία δεν είναι 100 χιλιάδες. Ο διαβητικός καρκινοπαθής γέρος πάει στο νοσοκομείο με 15 λοιμώξεις με γρίπες κτλ. του κάνουν τεστ ΜΟΝΟ για covid19 και αν ψοφήσει λένε ο covid19 τον σκότωσε. Που και το τεστ μπορεί να δείχνει λάθος και ο ασθενής να έχει άλλους κλασικούς κορονοϊούς ή να μην έχει καθόλου....


2
https://topdocumentaryfilms.com/aids-inc/

https://en.wikipedia.org/wiki/Duesberg_hypothesis
professor Peter Duesberg, that various noninfectious factors such as but not limited to, recreational and pharmaceutical drug use are the cause of AIDS, and that HIV is merely a harmless passenger virus.

https://en.wikipedia.org/wiki/HIV/AIDS
Following initial infection a person may not notice any symptoms, or may experience a brief period of influenza-like illness.[4] Typically, this is followed by a prolonged period with no symptoms.[5] If the infection progresses, it interferes more with the immune system, increasing the risk of developing common infections

ΚΑΤΙ ΒΡΩΜΑΕΙ ΕΔΩ ΠΕΡΑ.... !!!!


https://en.wikipedia.org/wiki/HIV_and_men_who_have_sex_with_men
Estimates about the U.S. population of MSM vary. The Center for Disease Control estimates that men who have sex with men represent about 2% of the American population.

In 2010 the CDC reported that MSM represented approximately 4 percent of the male population in the United States but male-to-male sex accounted for 78 percent of new HIV infections among men and 63 percent of all new infections

The CDC (2015) reported that gay and bisexual men accounted for 82% of HIV diagnoses among males.Ούτε η κομμουνιστική wiki δεν μπορεί να το κρύψει. Δεν υπάρχει ασθένεια aids. Αυτοί που έχουν aids είναι ανοσοκατεσταλμένοι γιατί η αρρώστια που έχουν ονομάζεται Πουστιά και Μαστούρα. Άρα λοιπόν το Aids πρέπει να μετανομαστεί σε FASIS = Fags and And Stoners Immunodeficiency Syndrome ή Fags And Junkies Immunodeficiency Syndrome FAJIS!!! Πως να λειτουργήσει το ανοσοποιητικό όταν γλείφεις όλη μέρα αρχίδια λαθρομεταναστών και κωλότρυπες υπανθρώπων; Αφού σε γαμάνε από τον κώλο και ανοίγουν πληγές στο κωλάντερο και μπαίνει μέσα στο αίμα σου και κυκλοφορεί μέσα στις φλέβες σου το σκατό, τι περιμένεις; Πούστης = Σκατάνθρωπος!

3
Μπαράζ επιστημονικών άρθρων του ΛΧΑ Jon Rappoport δημοσιεύονται αυτές τις ημέρες στην ιστοσελίδα του Lew Rockwell που καταδεικνύουν ότι ο covid19 είναι εξίσου επικίνδυνος με την απλή γρίπη (και αρκετά λιγότερο!) και ούτε μισό βήχα παραπάνω:

Corona: Creating the Illusion of a Pandemic Through Diagnostic Tests


COVID: Two Vital Experiments That Have Never Been DoneΕδώ το blog του
https://blog.nomorefakenews.com/


Ούτε δουλεύουν αυτά τα test. Ούτε μας λένε από τι πάσχει ο ασθενής. Ούτε βρίσκουν όλους τους άλλους ιούς που τον έχουν μολύνει. Ούτε μπορούν να ξεχωρίσουν μεταξύ κορονοιού19 και όλων των προηγούμενων, ούτε πεθαίνει κανείς νέος. Μια τεράστια απάτη 100 φορές μεγαλύτερη από τον λυσενκοϊσμό και όλα αυτά για να ρημάξουν την οικονομία και να κλέψουν τους παραγωγούς.


 
Οι εκτρώσεις αυτές είναι οι δηλωμένες^^^ οι περισσότερες γίνονται αδήλωτες.

4
Αφορμή για όλα τα παρακάτω αποτελούν δύο άρθρα της χρυσαυγίτικης ιστοσελίδας Εθνικισμός που δημοσιεύτηκαν την ίδια ημέρα 9/4/2020.

ΔΙΑΠΡΕΠΗΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΣΠΑΕΙ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ! και ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΑΥΤΑΡΚΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΡΟΦΗ ΣΕ ΜΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΑ ΑΡΘΡΑ, ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΓΩ ΤΙ ΛΕΝΕ:

Το πρώτο λέει όσα έχω παραθέσει και εγώ εδώ για τον επιστήμονα Ιωαννίδη που αποδεικνύει ότι ο covid19 προσβάλλει κατά 99% άρρωστους γέρους που θα πέθαιναν ούτως ή άλλως και ότι το cfr είναι πολύ υπερεκτιμημένο λόγω συννοσηροτήτων, και το άλλο άρθρο είναι το σύνηθες κρατικιστικό τροπάρι περί "αυτάρκειας", στο οποίο άρθρο-εμετός, προς τιμήν του συγγραφέα, στο τέλος, υπάρχει και μια κρίση ειλικρίνειας όπου ο ίδιος αυτός μαλάκας που τα γράφει όλα αυτά παραδέχεται ότι έτσι και εφαρμοστούν αυτές οι κρατικιστικές παπαριές που υποστηρίζει, ο κόσμος θα πεινάσει, ο Έλληνας θα φτωχύνει, και θα έρθει κομμουνιστική πείνα, μιζέρια και υπανάπτυξη.

λέει ο μαλάκας:
Έχει αποδειχτεί πως η υπερευημερία και ο άκρατος καταναλωτισμός που επιβάλει ο καπιταλισμός δεν μπορεί να σταθεί και ίσως σαν χώρα ζήσουμε πιο λιτά, όπως κάναμε αιώνες, αλλά πρέπει να εστιάσουμε σε μια εθνική αναγέννηση...

Λέει δηλαδή ο μαλάκας πως ο καπιταλισμός μας δίνει υπερευημερία(???), και ότι αυτό έχει αποδεχτεί (!!!) πως δεν είναι δυνατό να συνεχιστεί. Επομένως φυγείν αδύνατο να εφαρμοστεί ο κομμουνισμός που προτείνει η Χ.Α. και τότε, ίσως, μάλλον, μπορεί, να ζήσουμε και πιο λιτά, να πεινάσουμε δηλαδή. Φυσικά σας το λέμε να σας προετοιμάσουμε, αλλά μην αγχώνεστε. Έτσι ζούσαμε πάντα, φτωχά, δεν πάθαμε και τίποτα. Θα γυρίσουμε 2000 χρόνια πίσω και τι έγινε; Άμα κερδίσουμε την "εθνική αναγέννηση", ποιος μας πιάνει μετά.

Η ΘΕΣΗ ΜΟΥ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΘΕΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ.

Η πρώτη θέση - και η Χ.Α. είναι το μόνο κόμμα (πλην Τρελόπουλου) που παίρνει θέση ενάντια στην κορονοτρομοκρατία - είναι η θέση που αντηχεί τα συμφέροντα των παραγωγών ΛΧΑ, των ανδρών αναπαραγωγικής ηλικίας της μεσαίας τάξης οι οποίοι μπορούν να παράξουν και να ανταγωνιστούν στην εξυπηρέτηση των καταναλωτικών αναγκών. Και το κάνει αυτό ορμέμεφυτα, γιατί ξέρει ότι η Χ.Α. είναι ΛΧΑ και για αυτό υποστηρίζει τα συμφέροντα των ΛΧΑ. Οι ΛΧΑ είναι μια συγκεκριμένη κοινωνική ομάδα με συγκεκριμένα διακριτά βιολογικά χαρακτηριστικά: ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ, ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΝ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΑ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ, ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ, ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ Η ΠΑΡΑΓΩΓΗ. ΝΑ ΑΜΕΙΒΕΙ Η ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΛΧΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ.

Η άλλη θέση είναι η ακριβώς αντίθετη: Είναι όχι μόνο η συνέχιση των παθογενειών και των στρεβλώσεων στην παραγωγή που έχουν καταντήσει την Ελλάδα φτωχή και σε συνεχή κρίση κρατικού χρέους και φοροληστείας, αλλά είναι και η μεγιστοποίηση αυτής της θέσης. Λέει ο μαλάκας στο δεύτερο άρθρο ότι θέλει ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ, ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ, ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΜΟΝΟΠΩΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΜΕΙΒΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ.

ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΕΙ ΤΟ ΕΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΛΛΟ!!!

Όλα τα υπόλοιπα κόμματα ξέρουν ποιους εκπροσωπούν, εκπροσωπούν τα παράσιτα, τους νέους, τους γέρους, τις γυναίκες, τα πουστράκια, τους λαθραίους, δηλαδή εκείνους που καταναλώνουν φόρους, που μέσω της φορολογίας τα παίρνουν από τους παραγωγούς των φόρων και οι παραγωγοί των φόρων είναι οι ΛΧΑ. Για αυτό όλα τα υπόλοιπα κόμματα είναι με την κορονοτρομοκρατία. Γιατί αυτό στρεβλώνει την αγορά, δίνει πάτημα στο Κράτος για περισσότερο δανεισμό=φορολογία, και ενισχύει τις απολαβές των παρασίτων. Το συμφέρον του ΛΧΑ είναι η παραγωγή, η εργασία που του δίνει τον πλούτο. Το συμφέρον του παρασίτου είναι το Κράτος, που του δίνει τον πλούτο. Αυτό που γίνεται με τον covid19 είναι το δεύτερο, το Κράτος ενισχύεται, ο παραγωγός υποτάσσεται.


Η Χρυσή Αυγή είναι πραγματικά ΧΑΖΟ κόμμα. Υποστηρίζει τους ΛΧΑ γιατί αυτοί είναι το ΕΘΝΟΣ, και από την άλλη παπαγαλίζει κάποιες ηλίθιες κρατικιστικές θέσεις, λες και της τις έχει υπογορεύσει κανένας χιτλερικός Θεός και τις ακολουθεί άκριτα, χωρίς σκέψη, χωρίς να καταλαβαίνει ότι προτείνει πείνα και υποταγή για αυτούς τους οποίους θα έπρεπε να υποστηρίζει σε εκείνους τους οποίους θα έπρεπε να πολεμάει.

Και λέει ο ανυποψίαστος μαλάκας χρυσαυγίτης:
Ξέρουν πολύ καλά τι κάνουν και το μόνο που εξυπηρετεί η συνέχιση του «κλειδώματος» της οικονομίας και των απαγορεύσεων, είναι να οδηγηθούμε στην καταστροφή για να μπορέσουν οι ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ να μας επιβάλλουν ένα νέο υπερ-Μνημόνιο μακράς διαρκείας, τρισχειρότερο κι από τα τρία προηγούμενα μαζί!

Μα δεν καταλαβαίνεις ρε μαλάκα, ότι το μνημόνιο και το κλείδωμα της οικονομίας, το έφεραν οι πολιτικές τις οποίες εσύ ο μαλάκας, στο διπλανό άρθρο, υποστηρίζεις; Εσύ ρε μαλάκα μιλάς για διορισμούς, για κρατικά μονοπώλια, για επιδόματα στα μουνιά, για επιδόματα στους νέους, για επιδόματα στους γέρους, για Κράτος "πρόνοιας" και για δίχτυα "κοινωνικής" προστασίας υπέρ μπάσταρδων, άεργων και αλητών, εσύ μιλάς για επιδόματα τα οποία δεν μπορούν παρά να παρθούν από τους παραγωγούς του πλούτου, και, λαμβανόμενα από τους παραγωγούς, κλειδώνουν την οικονομία, κλείνουν τις επιχειρήσεις και καθιστούν τους Έλληνες πουτανίτσες των Ξένων και των Εβραίων για λίγα δανεικά φράγκα και δολάρια! Ποιος ενεργεί σαν πράκτορας ρε μαλάκα όταν αυτό το οποίο κάνουν 40 χρόνια οι πράκτορες των Ξένων ελλαδίτες πολιτικοί είναι να επιβάλλουν, για τα δανεικά τα οποία παίρνουν, τις ίδιες ακριβώς ρυθμίσεις που εσύ υποστηρίζεις και οι οποίες έχουν ισοπεδώσει τον παραγωγικό ιστό του Έθνους;

Είτε θα είσαι με τους ΛΧΑ και θα λες "παράξτε ελεύθερα, μη δίνετε τίποτα στο Κράτος, όποιος δεν παράγει να ψοφήσει", αντικορονοϊός=Καπιταλισμός, είτε λες "κλειδώστε όλες τις επιχειρήσεις, πάρτε δανεικά μέσω τους Κράτους και δώστε τα στα παράσιτα", κορονοτρομολαγνεία=Κομμουνισμός.

Αυτό που κάνει η χαζή Χρυσή Αυγή δεν είναι κάποιος τρίτος δρόμος. Είναι τραβεστί δρόμος. Είναι τραβεστί ιδεολογία. Η Χ.Α. πρέπει να αφήσει τις κομμουνιστικές μπαρούφες και να γίνει full Φιλελεύθερη-Αναρχοκαπιταλιστική ή, αλλιώς, να πάει να γραφτεί στο ΚΚΕ και να ζητιανεύει κανένα επίδομα μέσα, πάντα στα δημοκρατικά/συνταγματικά πλαίσια γιατί εκεί γίνεται το party των παρασίτων.

Ο αληθινός Χίτλερ της εποχής μας είναι ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ. Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ είναι κατά του συστήματος και όχι ο κρατικισμός. Η Χρυσή Αυγή με τον κρατικισμό της είναι παντελώς άκακη για τη δημοκρατία, την αποθέωση του κρατικισμού, και όλα όσα λέει περί Χίτλερ και Ναζί και Έθνους και ανοησίες είναι τρέλες που ακροβατούν μεταξύ ψυχασθένειας και ομοφυλοφιλίας.

5
ΤΟΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΛΑ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ ΣΤΟ TW

Ορίστε τι του είπε ο υπεράριος ΛΧΑ Mike Maloney
http://archive.vn/2JD6l

ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΣΜΟΣ = ΥΠΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΣ
https://www.youtube.com/watch?v=Tx7ujZt646g

6
Τη θέση του Θεού πήρε ο Τσιόδρας. Κατέρρευσε η πίστη στον Χριστιανισμό και το Κράτος δοκιμάζει ως απελπισμένο κόλπα νομιμοποίησης. Προβάλλουν από τα media στον λαό από το πρωί ως το βράδυ τον νέο μεσσία, τον τσιόδρα και το νέο σατανά/δαιμόνιο, τον covid (που είναι ακριβώς σαν τη γρίπη). Ο λαός (βλ. φτωχοί) δεν καταλαβαίνει, φοβάται γιατί είναι υπάνθρωπος και θέλει να γεμίσει το οντολογικό του κενό με μια πίστη, και πιστεύει σε αυτό που βρίσκει διαθέσιμο, εύπεπτο και πρόχειρο από τα media: στο Κράτος-μεσσία-προστάτη.

Ο λαός προσκυνάει το Κράτος και αυτό φέρνει μέσα λαθραίους υπάνθρωπους (ένας υπάνθρωπος είναι πιο κοντά στο ιδανικό του Κράτους, πάντα θα ψηφίζει αναδιανομή και θα είναι ικανός μόνο για σκλάβος) για να αντικαταστήσουν τον ηλίθιο λαό με ακόμα ηλιθιότερους!

https://www.youtube.com/watch?v=ObtV0JOXNfw

7
Παντού σε όλη την υφήλιο καταρρέει το ψέμα του covid19, τα cfr πέφτουν, τα θύματα έχουν σταθεροποιηθεί και είναι απειροελάχιστα σε σύγκριση με τους γερούς που πεθαίνουν από οποιαδήποτε αιτία.

Στο YT όλος ο πλανήτης παρακολουθεί τον ΛΧΑ Ιωαννίδη, που λέει ότι ο covid19 είναι ακριβώς σαν τη γρίπη και ότι τα μέτρα ελήφθηκαν χωρίς κανέναν λόγο, και τον ΛΧΑ Κάμπελ που αποδεικνύει ότι η εποχικότητα του ιού συνδέεται με τη βιταμίνη D, την οποία το Κράτος δεν επιτρέπει στους πολίτες να πάρουν από τον ήλιο. Κανέας τσιόδρας και κανένας ΠΟΥ δεν έλαβε υπόψη την εποχικότητα του covid19 και άρχισαν να μιλάνε για ολοκαύτωμα - κομπογιαννίτες, ηλίθιοι, κρατικιστές.

https://www.youtube.com/watch?v=W5yVGmfivAk

Βατερλό του Κράτους με τον covid. Όλα τα διαγράμματα πέφτουν ή έχουν κολλήσει στο μέγιστο και αποκτούν καθοδική πορεία.

Ο covid19 είναι γρίπη και το Κράτος έκλεισε παγκοσμίως τις επιχειρήσεις χωρίς κανέναν λόγο. Έγκλημα κατά της ανθρώπινης προόδου. Εκατοντάδες δισεκατομμύρια χάθηκαν για να κάνει show ο τσιόδρας και οι λοιποί κομπογιαννίτες.


8

ΛΧΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ:
-Ο ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΑΝ ΤΗ ΓΡΙΠΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΕΡΟΙ ΨΟΦΑΝΕ
-ΟΙ ΙΤΑΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΩΛΟΓΕΡΟΙ ΚΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ
-ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΨΟΦΑΝΕ ΜΕ COVID ΔΕΝ ΨΟΦΑΝΕ ΛΟΓΩ ΤΟΥ COVID


ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ

9
Ορίστε είδηση...

Κορωνοϊός: 53 οι νεκροί - Κατέληξε και 90χρονη από την Χρυσή Καστοριάς

Νωρίτερα είχε γίνει γνωστός ο θάνατος μίας 78χρονης στη Φούστανη της Έδεσσας -  Η άτυχη γυναίκα αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας - Για «ορφανό» κρούσμα κάνει λόγο ο αντιπεριφερειάρχης Πέλλας - Από την Καστοριά ο 51ος νεκρός, άφησε την τελευταία του πνοή το βράδυ της Τετάρτης.

Να ενημερωθεί το πανελλήνιο για την 90χρονη που...κατέληξε. Ορίστε οι ταινίες στις οποίες είχε πρωταγωνιστήσει όταν ήταν νέα και δυνατή και ωραία. Α ρε άτιμε κορονοϊέ τα καλύτερα μανουλομάνουλα μας παίρνεις...


Grannies Want 'M Young, ρομαντική κομεντί, παραγωγής 2019


Big Melon Grannies ****, περιπέτεια δράσης, παραγωγής 2018


Cum Dripping Granny Faces, ψυχολογικό δράμα, παραγωγής 2019

Θα μας μείνει αξέχαστη και για τις αξεπέραστες ερμηνείες της στο μιούζικαλ Fυck My Old Hairy Cυnt Νούμερο 6 και τη μοναδική ζωντάνια των ρόλων της στο Grabbing Granny By The Fanny και το I was 18, 50 Years Ago #8

10
Ο ΛΧΑ ΙΩΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ, ΠΟΛΥ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΚΑΙ ΜΑΓΚΑΣ, ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ Ο-Λ-Η ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΡΟΝΟΜΠΟΥΡΔΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΠΩΣ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΑ ΠΗΡΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΕΝΑΝ ΑΟΡΑΤΟ ΕΧΘΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΘΑΡΧΗΣΕΙ ΤΟ ΑΜΥΑΛΟ, ΑΜΟΡΦΩΤΟ, ΧΑΖΟ ΠΟΠΟΛΟ.

ΟΠΩΣ ΛΕΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 3 ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΚΟΡΟΝΟΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ:

1) ΤΟ COVID19 TESTING ΔΕΝ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΥΠΟΨΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΙΚΟΤΗΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΓΝΩΣΤΩΝ ΚΟΡΟΝΟΪΩΝ Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΡΙΞΕΙ ΤΟ CFR
2) ΤΟ CFR ΔΕΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΔΙΟΤΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ TESTS ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟ ΣΕ ΑΝΟΣΟΚΑΤΕΣΤΑΛΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ. ΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΟΣΟΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΥΠΑΝΘΡΩΠΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΑΓΝΗΤΕΣ ΛΟΙΜΩΞΕΩΝ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΠΑΘΟΓΟΝΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΛΑΨΟΥΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΑΠΟ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΝΟΣΟΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ ΤΟΥΣ ΟΙ ΓΕΡΟΙ, ΟΙ ΧΟΝΤΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ, ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ, ΕΧΟΝΤΑΣ, ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ, ΠΟΛΛΑ ΠΑΘΟΓΟΝΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΝΑ. ΤΟΥΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΤΑ Ή ΚΑΤΆ ΤΗ ΝΟΣΗΛΕΙΑ ΤΕΣΤ ΓΙΑ COVID19, ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΑΠΟΔΙΔΕΤΑΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΝ COVID19. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ: ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΙΓΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΜΕΤΡΑΝΕ ΤΟ CFR. ΑΠΟΔΕΙΞΗ: ΟΣΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟ ΔΕΙΓΜΑ, ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΤΟ CFR. ΕΠΙΣΗΣ, ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΝΟΣΟΚΑΤΕΣΤΑΛΜΕΝΟΙ ΚΟΛΛΑΝΕ ΤΟΝ COVID19 ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΥΠΑΝΘΡΩΠΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΨΑΧΝΕΤΑΙ Ο ΤΣΙΟΔΡΑΣ ΓΙΑ ΤΑ "ΟΡΦΑΝΑ" ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ...
3) ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΜΕ ΤΟ CFR. O ΤΣΙΟΔΡΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝ ΑΥΤΩ ΛΕΝΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙ ΤΟ CFR, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΟΧΕΥΣΗ. ΟΤΑΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΜΕΛΕΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΡΙΧΝΟΥΝ ΣΤΟ 0.6% ΚΑΙ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ 0.3% Ο ΤΣΙΟΔΡΑΣ ΑΝΑΛΥΕΤΑΙ ΣΕ ΑΝΕΚΔΟΤΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΕΡΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΑΝ. ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ... ΕΝΩ ΤΟ CFR ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΠΕΦΤΕΙ, Ο ΤΣΙΟΔΡΑΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΠΑΛΙΑ CFR ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΙ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΝΟΥΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥ, ΛΕΕΙ 40 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ, ΛΕΕΙ 150 ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ, ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ; ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥ, ΛΕΕΙ ΕΞΕΤΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΥΣΤΗΡΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ! ΨΕΜΑΤΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΘΕΙ ΝΕΑ 'ΚΡΙΣΗ' ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥ!
A fiasco in the making? As the coronavirus pandemic takes hold, we are making decisions without reliable data
By JOHN P.A. IOANNIDIS MARCH 17, 2020
coronavirus testing

The current coronavirus disease, Covid-19, has been called a once-in-a-century pandemic. But it may also be a once-in-a-century evidence fiasco.

At a time when everyone needs better information, from disease modelers and governments to people quarantined or just social distancing, we lack reliable evidence on how many people have been infected with SARS-CoV-2 or who continue to become infected. Better information is needed to guide decisions and actions of monumental significance and to monitor their impact.

Draconian countermeasures have been adopted in many countries. If the pandemic dissipates — either on its own or because of these measures — short-term extreme social distancing and lockdowns may be bearable. How long, though, should measures like these be continued if the pandemic churns across the globe unabated? How can policymakers tell if they are doing more good than harm?

Vaccines or affordable treatments take many months (or even years) to develop and test properly. Given such timelines, the consequences of long-term lockdowns are entirely unknown.

Related: We know enough now to act decisively against Covid-19. Social distancing is a good place to start
The data collected so far on how many people are infected and how the epidemic is evolving are utterly unreliable. Given the limited testing to date, some deaths and probably the vast majority of infections due to SARS-CoV-2 are being missed. We don’t know if we are failing to capture infections by a factor of three or 300. Three months after the outbreak emerged, most countries, including the U.S., lack the ability to test a large number of people and no countries have reliable data on the prevalence of the virus in a representative random sample of the general population.

This evidence fiasco creates tremendous uncertainty about the risk of dying from Covid-19. Reported case fatality rates, like the official 3.4% rate from the World Health Organization, cause horror — and are meaningless. Patients who have been tested for SARS-CoV-2 are disproportionately those with severe symptoms and bad outcomes. As most health systems have limited testing capacity, selection bias may even worsen in the near future.

The one situation where an entire, closed population was tested was the Diamond Princess cruise ship and its quarantine passengers. The case fatality rate there was 1.0%, but this was a largely elderly population, in which the death rate from Covid-19 is much higher.

Projecting the Diamond Princess mortality rate onto the age structure of the U.S. population, the death rate among people infected with Covid-19 would be 0.125%. But since this estimate is based on extremely thin data — there were just seven deaths among the 700 infected passengers and crew — the real death rate could stretch from five times lower to five times higher (0.625%). It is also possible that some of the passengers who were infected might die later, and that tourists may have different frequencies of chronic diseases — a risk factor for worse outcomes with SARS-CoV-2 infection — than the general population. Adding these extra sources of uncertainty, reasonable estimates for the case fatality ratio in the general U.S. population vary from 0.05% to 1%.

That huge range markedly affects how severe the pandemic is and what should be done. A population-wide case fatality rate of 0.05% is lower than seasonal influenza. If that is the true rate, locking down the world with potentially tremendous social and financial consequences may be totally irrational. It’s like an elephant being attacked by a house cat. Frustrated and trying to avoid the cat, the elephant accidentally jumps off a cliff and dies.

Could the Covid-19 case fatality rate be that low? No, some say, pointing to the high rate in elderly people. However, even some so-called mild or common-cold-type coronaviruses that have been known for decades can have case fatality rates as high as 8% when they infect elderly people in nursing homes. In fact, such “mild” coronaviruses infect tens of millions of people every year, and account for 3% to 11% of those hospitalized in the U.S. with lower respiratory infections each winter.

These “mild” coronaviruses may be implicated in several thousands of deaths every year worldwide, though the vast majority of them are not documented with precise testing. Instead, they are lost as noise among 60 million deaths from various causes every year.

Although successful surveillance systems have long existed for influenza, the disease is confirmed by a laboratory in a tiny minority of cases. In the U.S., for example, so far this season 1,073,976 specimens have been tested and 222,552 (20.7%) have tested positive for influenza. In the same period, the estimated number of influenza-like illnesses is between 36,000,000 and 51,000,000, with an estimated 22,000 to 55,000 flu deaths.

Note the uncertainty about influenza-like illness deaths: a 2.5-fold range, corresponding to tens of thousands of deaths. Every year, some of these deaths are due to influenza and some to other viruses, like common-cold coronaviruses.

In an autopsy series that tested for respiratory viruses in specimens from 57 elderly persons who died during the 2016 to 2017 influenza season, influenza viruses were detected in 18% of the specimens, while any kind of respiratory virus was found in 47%. In some people who die from viral respiratory pathogens, more than one virus is found upon autopsy and bacteria are often superimposed. A positive test for coronavirus does not mean necessarily that this virus is always primarily responsible for a patient’s demise.


If we assume that case fatality rate among individuals infected by SARS-CoV-2 is 0.3% in the general population — a mid-range guess from my Diamond Princess analysis — and that 1% of the U.S. population gets infected (about 3.3 million people), this would translate to about 10,000 deaths. This sounds like a huge number, but it is buried within the noise of the estimate of deaths from “influenza-like illness.” If we had not known about a new virus out there, and had not checked individuals with PCR tests, the number of total deaths due to “influenza-like illness” would not seem unusual this year. At most, we might have casually noted that flu this season seems to be a bit worse than average. The media coverage would have been less than for an NBA game between the two most indifferent teams.

Some worry that the 68 deaths from Covid-19 in the U.S. as of March 16 will increase exponentially to 680, 6,800, 68,000, 680,000 … along with similar catastrophic patterns around the globe. Is that a realistic scenario, or bad science fiction? How can we tell at what point such a curve might stop?

The most valuable piece of information for answering those questions would be to know the current prevalence of the infection in a random sample of a population and to repeat this exercise at regular time intervals to estimate the incidence of new infections. Sadly, that’s information we don’t have.

In the absence of data, prepare-for-the-worst reasoning leads to extreme measures of social distancing and lockdowns. Unfortunately, we do not know if these measures work. School closures, for example, may reduce transmission rates. But they may also backfire if children socialize anyhow, if school closure leads children to spend more time with susceptible elderly family members, if children at home disrupt their parents ability to work, and more. School closures may also diminish the chances of developing herd immunity in an age group that is spared serious disease.

This has been the perspective behind the different stance of the United Kingdom keeping schools open, at least until as I write this. In the absence of data on the real course of the epidemic, we don’t know whether this perspective was brilliant or catastrophic.

Flattening the curve to avoid overwhelming the health system is conceptually sound — in theory. A visual that has become viral in media and social media shows how flattening the curve reduces the volume of the epidemic that is above the threshold of what the health system can handle at any moment.

Related: The novel coronavirus is a serious threat. We need to prepare, not overreact
Yet if the health system does become overwhelmed, the majority of the extra deaths may not be due to coronavirus but to other common diseases and conditions such as heart attacks, strokes, trauma, bleeding, and the like that are not adequately treated. If the level of the epidemic does overwhelm the health system and extreme measures have only modest effectiveness, then flattening the curve may make things worse: Instead of being overwhelmed during a short, acute phase, the health system will remain overwhelmed for a more protracted period. That’s another reason we need data about the exact level of the epidemic activity.

One of the bottom lines is that we don’t know how long social distancing measures and lockdowns can be maintained without major consequences to the economy, society, and mental health. Unpredictable evolutions may ensue, including financial crisis, unrest, civil strife, war, and a meltdown of the social fabric. At a minimum, we need unbiased prevalence and incidence data for the evolving infectious load to guide decision-making.

In the most pessimistic scenario, which I do not espouse, if the new coronavirus infects 60% of the global population and 1% of the infected people die, that will translate into more than 40 million deaths globally, matching the 1918 influenza pandemic.

The vast majority of this hecatomb would be people with limited life expectancies. That’s in contrast to 1918, when many young people died.

One can only hope that, much like in 1918, life will continue. Conversely, with lockdowns of months, if not years, life largely stops, short-term and long-term consequences are entirely unknown, and billions, not just millions, of lives may be eventually at stake.

If we decide to jump off the cliff, we need some data to inform us about the rationale of such an action and the chances of landing somewhere safe.

John P.A. Ioannidis is professor of medicine and professor of epidemiology and population health, as well as professor by courtesy of biomedical data science at Stanford University School of Medicine, professor by courtesy of statistics at Stanford University School of Humanities and Sciences, and co-director of the Meta-Research Innovation Center at Stanford (METRICS) at Stanford University.

About the Author
John P.A. Ioannidis

11
Πόρνες και Ιοί
Πλούσιοι και Φτωχοί
Ο Τάφος σας θα Ανοίξει από τον ✞Καπιταλιστή✞


Έχουμε γίνει μάρτυρες τις τελευταίες μέρες μιας παγκόσμιας κρατικιστικής Χούντας. Τα Κράτη λειτουργώντας σε συνεννόηση ως καρτέλ τοπικών μονοπωλητών έχουν αποφασίσει από κοινού να περιορίσουν την ελευθερία των πολιτών και να παρέμβουν με καταστροφικό τρόπο και συνέπειες στην Οικονομία/Παραγωγή. Ο λόγος αυτής της παρέμβασης προκύπτει μέσα από τα αδιέξοδα του κρατικισμού. Ο κρατικισμός υπόσχεται στους συμμάχους του, τα παράσιτα τους φτωχούς και τα αφεντικά τους πλούσιους, έναν βιώσιμο και προοδευτικό παρασιτισμό. Αλλά κάτι τέτοιο δεν μπορεί να το πραγματοποιήσει. Πρώτον, γιατί όπως απέδειξα και σε προηγούμενο thread, η λαιμαργία δεν μπορεί να είναι βιώσιμη, γιατί δεν μπορεί να αυτοπεριοριστεί. Η λαιμαργία είναι αμαρτία και η λαιμαργία του Κράτους οδηγεί στην καταστροφή της παραγωγικής οικονομίας. Δεύτερον γιατί η ίδια η φύση του παρασιτισμού δημιουργεί αντικίνητρα για πρόοδο = παραγωγή πλούτου.

Επομένως ακόμα και να μην υπήρχε ο κορονοϊός, οι κρατικιστές θα έπρεπε να τον είχαν εφεύρει, για να ελέγξουν την κοινωνία και να επιβάλλουν την εξουσία τους με τη βία και τον φόβο, όταν όλες οι υποσχέσεις και οι πολιτικές τους έχουν αποτύχει. Και αυτό ισχύει στην πραγματικότητα γιατί σε έναν βαθμό όντως τον εφηύραν, τον εφηύραν ως απειλή στα μυαλά των εύπιστων και των αμόρφωτων και των μπάσταρδων και των δειλών και των υπανθρώπων. Οι γελοιωδέστατες προφάσεις για τις οποίες οι κρατικιστές έκλεισαν όλες τις επιχειρήσεις - δήθεν ότι ο ιός είναι θανατηφόρος - δεν μπορούν να σταθούν ούτε για λίγο όρθιες μπροστά στη λογική εξέταση των πραγμάτων και των αριθμών. Στην Ελλάδα, σε μια κοινωνία που πεθαίνουν φυσικά 120 χιλιάδες άνθρωποι κάθε χρόνο, κάθονται 11 εκατομμύρια μπροστά στις τηλεοράσεις τους, όλη μέρα και όλη νύχτα, σύγκορμοι από την αγωνία, και ασχολούμενοι με 20-30 ήδη ετοιμοθάνατους γέρους, αηδιαστικά άρρωστους με άλλα υποκείμενα νοσήματα όπως καρδιά, καρκίνο και διαβήτη, και αγωνιούν για το μέλλον της ανθρωπότητας ενώ η τηλεόραση τους ταΐζει σενάρια δυστοπικής επιστημονικής φαντασίας ως αληθινά και οι διαφθορείς των ηθών, πόρνοι και πόρνες, προωθούν τη λαγνεία και την ακολασία, στον ακαμάτη και άεργο λαό, του οποίου τα χαμερπή ένστικτα του φθόνου ήδη εξάπτει το Κράτος με υποσχέσεις κλοπής και λαφυραγώγησης των ΛΧΑ της μεσαίας τάξης.

Μην έχετε καμία αμφιβολία, όλη αυτή η Χούντα είναι μια εξέγερση κατά του Λόγου του Θεού και, όπως και όλες οι άλλες είναι καταδικασμένη να αποτύχει. Η ιδιωτική οικονομία, ο Λόγος του Θεού, η ρασιοναλιστική απάντηση στον τρόπο με τον οποίο ο Θεός έφτιαξε τον κόσμο, ο τρόπος με τον οποίο οι κοινωνίες γίνονται ισχυρότερες, ο Καπιταλισμός, είναι στο στόχαστρο όλων αυτών των απονενοημένων ενεργειών. Ο Θεός έφτιαξε τον υλικό κόσμο με σκοπό να βοηθήσει τον άνθρωπο στην αποστολή του για την αιώνια Ζωή και ο Καπιταλισμός είναι εκείνο το σύστημα το οποίο μεγιστοποιεί την παραγωγή του πλούτου. Άρα είναι αναμφίβολο ότι ο Καπιταλισμός είναι το σύστημα του Θεού. Ο EMJ σφάλλει όταν λέει πως οι ολιγάρχες θέλουν ο κόσμος να μην βγαίνει στους δρόμους και να μην ζητούν, με πετροπόλεμο, φτηνότερο πετρέλαιο (και ένα σωρό άλλα) από το Κράτος. Αυτό που θέλει το Κράτος είναι ο κόσμος να μην παράγει. Να ποτιστεί από το δηλητήριο του φθόνου και της κλοπής, ένα μιαρό πράγμα το οποίο ρέει στις φλέβες κάθε μπάσταρδου, και των περισσοτέρων φτωχών, και σίγουρα όλων των πλουσίων του σήμερα, και να γίνει σαν και αυτούς. Γιατί η παραγωγή, η εργασία, το ατομικό κίντηρο του Καπιταλισμού είναι η απάντηση (σύμφωνα με τον Λόγο του Θεού, δηλαδή τον ρασιοναλισμό) που χρειάζονται τόσο οι μπαχαλάκηδες με τα κίτρινα γιλέκα, όσο και η ανθρωπότητα εν γένει.

Το παράσιτο δεν καταλαβαίνει ότι έχει ανάγκη τον ξενιστή για να επιβιώσει. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο οι δημόσιοι υπάνθρωποι όχι μόνο είναι ανθέλληνες, αλλά εφηύραν και τον ανθελληνισμό. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο εκείνοι που ωφελούνται περισσότερο παρασιτώντας από τον ιδιωτικό τομέα, όχι μόνο δεν νιώθουν ευγνώμονες, αλλά θέλουν να τον καταστρέψουν. Το παράσιτο δεν μπορεί να νιώσει ευγνωμοσύνη, γιατί το παράσιτο έχει εξελιχθεί να μην έχει συνείδηση. Το παράσιτο παρασιτεί τυφλά, μέχρι να πεθάνει ο ξενιστής. Έχει εξελιχθεί το παράσιτο να μη δείχνει έλεος στον ξενιστή, να μη μπορεί να μετριάσει τη λαιμαργία του. Όποιος, όπως εγώ, έχει μελετήσει επισταμένα την εξελικτική ιστορία των παρασίτων, το ξέρει αυτό από πρώτο χέρι. Οι αμύητοι δεν μπορούν να κατανοήσουν πως ένας Έλληνας ομοφυλόφιλος μισεί τους Χριστιανούς και προσμένει να έρθουν στην Ελλάδα εκατομμύρια Ξένοι που είναι μωαμεθανοί και έχουν απόψεις πολύ χειρότερες για τους ομοφυλόφιλους από τους Χριστιανούς. Ο λόγος είναι ότι: το παράσιτο δεν καταλαβαίνει ότι έχει ανάγκη τον ξενιστή για να επιβιώσει, το παράσιτο έχει εξελιχτεί να μη δείχνει έλεος στον ξενιστή, έχει εξελιχτεί χωρίς συνείδηση. Μανιασμένοι έτσι οι ομοφυλόφιλοι προσπαθούν να γδάρουν τους ΛΧΑ που βλέπουν μπροστά τους και φθονούν, μέχρι να καταστραφούν τα νύχια τους και να έρθουν οι μωαμεθανοί να τους ρίξουν από την ταράτσα. Δεν βλέπουν, δεν νιώθουν, απλά μισούν και παρασιτούν. Έτσι είναι και οι φτωχοί, έτσι και οι πλούσιοι.

Και εδώ ακριβώς κρύβεται η απάντηση στον Κρατικισμό! Ο Κρατικισμός είναι αδιέξοδος, είναι καταστροφικός και η ρασιοναλιστική εξέταση αναδεικνύει του Λόγου το αληθές: Ο Κρατικισμός οδηγεί σε Χούντα και ανελευθερία, σε υπανάπτυξη και ενδοκοινωνικό αλληλοσπαραγμό, στη χρήση του τρόμου και του ψεύδους και της ακολασίας και του εθισμού για την καταστολή και τον εξανδραποδισμό της ανθρωπότητας στον βούρκο της ανέχειας και της σκλαβιάς, ενώ ο Καπιταλισμός συμπράττει στην οντολογική αποστολή του ανθρώπου για αιώνια (=βιώσιμη) επικράτηση, για ανάπτυξη, πολιτισμό και πρόοδο υλική, δηλαδή χειροπιαστή. Όση πορνεία, όσος φθόνος, όση τεμπελιά, όσο ψεύδος, όση βλακεία και να εκβάλλει μέσα από τις τηλεοράσεις, η Αλήθεια, ο Λογος του Θεού, ο λόγος για τον οποίο πρέπει να έχουμε Καπιταλισμό και να παράγουμε πλούτο και όχι να φοβόμαστε μην τυχόν και κολλήσουμε κορονοϊό και πάθουμε κανέναν βήχα, δεν μπορούν να διαγραφούν από το πρόσωπο του κόσμου αυτού. Η Αλήθεια, ο Λόγος του Θεού είναι προορισμένα για την επικράτηση, και τα παράσιτα για εξαφάνιση.


Ζήτω η Νίκη!
Ζήτω η Οικογένεια!
Ζήτω ο Καπιταλισμός!
Κάτω ο Φθόνος, Κάτω η Κλοπή, Κάτω η Πορνεία, Κάτω οι Μπάσταρδοι και οι Δημόσιοι Υπάνθρωποι και οι Σκυλάραπες - ΚΑΤΩ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ!!!

12
Φανταστείτε να έπαιζαν μπάσκετ ο Flu και ο Covid19 και να κέρδιζε 97 - 26 ο Flu και να έλεγαν όλοι "πω πω αυτός ο Covid19 είναι πολύ καλύτερος παίκτης από τον Flu!"

ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΩΡΑ! ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΗ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΡΑΜΟΛΙΜΕΝΤΟ!!!

ΟΡΙΣΤΕ ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑΣ :
ΝΙΟΥΣ-ΜΠΟΜΠ: Κορονοϊός: Έρχεται... κόλαση! Πού θα χτυπήσει ο ιός τις επόμενες μέρες και ώρες

Κανένας τρομοκράτης, κανένας βομβιστής δεν χτυπάει εκεί στο νιους-μπομπ όταν το νιους-μπομπ τρομοκρατεί τον λαό με γελοιότητες, στις δεξιές ιστοσελίδες και στους δεξιούς εκδότες βάζουν βόμβες και δολοφονούν οι κρατικοί υπάλληλοι "αναρχο"κομμουνιστές τρομοκράτες! Και αυτό γιατί οι "αναρχο"κομμουνιστές τρομοκράτες υπερασπίζονται τους καταναλωτές φόρων και οι εχθροί τους είναι οι παραγωγοί φόρων, οι ΛΧΑ, οι γνήσιοι δεξιοί και καπιταλιστές και υπεράριοι γαμιάδες.


Τσουβαλιάζουν κωλόγερους με νέους για να φοβηθούν οι νέοι - Πούστηδες και παλικάρια....
Και λένε και το άλλο τώρα... βλέπουν ότι το cfr στους νέους είναι 0.1% και κάτω και προσπαθούν να το επικοινωνήσουν με τρόμο και για τους νέους: Κάθε είδηση που βγαίνει και αναφέρεται στο γεγονός ότι οι γέροι πεθαίνουν μόνο πρέπει να αρχίζει με την αναφορά στη Θεά Κωλογαμημένη Ισότητα "ΟΛΟΙ είναι ΕΞΙΣΟΥ πιθανό να προσβληθούν/αρρωστήσουν". Αν δεν πεις ότι ΌΛΟΙ/ΕΞΙΣΟΥ, δεν μπορείς να βγάλεις είδηση ότι κωλόγεροι αρρωσταίνουν. Σε αυτήν την περίπτωση είσαι ρατσιστής/φασίστας και απολύεσαι. Επίσης άλλη γελοιότητα - συνέχεια της προηγούμενης - είναι να εφευρίσκουν κάποιες στατιστικές κλάσεις που δεν έχουν νόημα π.χ. λένε το 80% των κρουσμάτων είναι μεταξύ 18 και 65. Οι άλλες κλάσεις ποιες είναι; 65-112 και -29-18; τι σχέση έχει ο 18 με τον 65;  Είναι σαν να λέμε κώλο να έχεις και μου κάνεις...

13
Παραθέτω άρθρο, το οποίο βρήκα σε ιστοσελίδα mainstream ευρείας κυκλοφορίας, στο οποίο μας πληροφορούν ότι το πραγματικό CFR του ιού είναι 0.3% και ότι οι Ιταλοί του βγάζουν στο ταβάνι γιατί μετράνε τους όσους πηγαίνουν στο νοσοκομείο με διαβήτη, καρδιά κτλ και παθαίνουν λοίμωξη από covid (ενημερώνω ότι η λοίμωξη που τους σκοτώνει δεν είναι μια, δεν είναι ένα μικρόβιο. Παράλληλα μπορεί να έχουν και γρίπες και ένα σωρό άλλα παθογόνα αλλά για αυτά δεν κάνουν τεστ! Όταν βρουν covid, στον άλλον ο οποίος μπορεί να είχε πεθάνει από υπέρταση/καρδιακό, τον κατηγοριοποιούν ως νεκρό covid!!!!)

Λέει εδώ ο αρθρογράφος πως όσο μεγαλώνει το δείγμα, τόσο μικραίνει το cfr! Εγώ το έβγαλα 0.64% εδώ αλλά από ό,τι φαίνεται έκανα πολύ συντηρητικές εκτιμήσεις με το 15% (βλ. εδώ).

Επίσης κάτι που θα ρίξει το cfr κι άλλο είναι το γεγονός ότι πέρασε το peak της εποχικότητας των ιών του αναπνευστικού.

covid19 = γρίπη

120 χιλιάδες Έλληνες γέροι πεθαίνουν κάθε χρόνο και εμείς κάνουμε τόση φασαρία και ζημιά στην οικονομία για 20 άτομα (όλοι τους γέροι με καρδιά, διαβήτη και καρκίνο)...


Quote
Is there something about being Germany which protects the body against coronavirus Covid-19? Probably not, I would guess. In which case why do the latest figures from the Robert Koch Institute show that the country has a case fatality rate (CFR) of 0.3 per cent, while the World Health Organisation (WHO) figures from Italy seem to show a CFR of 9 per cent? To say there is a vast gulf between those figures is an understatement. If nine per cent of people who catch Covid-19 are going to die from it we are facing a calamity beyond parallel in the modern world. If only 0.3 per cent of people who catch it die from it, this pandemic may yet turn out to be no worse than seasonal flu, which as I have explained here before is estimated by the US Centers for Disease Control to kill between 291,000 and 646,000 people a year without the world really noticing. According to John Hopkins University, which is collating fatalities data, 15,308 have died to date.

So which is closer to the real situation, Italy’s experience or Germany’s? Various theories have been put forward for Germany’s low death rate: for example that many of those who have tested positive for Covid-19 are young people who had returned from skiing holidays in Italy. The age profile for those who have tested positive in Germany is certainly much lower than in Italy: a median of 46-years-old as opposed to 63 in Italy. Some have expressed the fear that young German skiers will slowly infect their parents and grandparents’ generation, and that the death rate will steadily rise as the disease works its way through more vulnerable elderly people.

Germany is almost certainly behind Italy in this epidemic. But the main difference between Germany and Italy lies in those countries’ respective attitudes towards testing. Germany has carried out far more enthusiastic testing of the general population – there does not seem to be a central figure for this, but the German Doctors’ Association has estimated that 200,000 people across the country have been tested. In Britain, it is 64,000 people. On the other hand, German hospitals do not routinely test for the presence of coronavirus in patients who are dying or who have died of other diseases. Italy, by contrast, is performing posthumous coronavirus tests on patients whose deaths might otherwise have been attributed to other causes.

This matters hugely to the Case Fatality Rate for each country. As explained here before, CFR is not to be confused with the genuine Mortality Rate. The former is simply the number of deaths divided by the number of recorded cases. The latter is the number of deaths divided by the actual number of people who have been infected by the disease. Trouble is, nobody knows the latter figure because no country has tested its entire population to see who has or has had the disease. What we do know is that large numbers of people who have been confirmed as having the disease only have mild symptoms – 45 per cent according to Italy’s National Institute for Health. One in 10 have no symptoms at all. There must be many others who have been infected but haven’t been tested and therefore who do now show up as confirmed cases.

It stands to reason that the more people who are tested, the more accurate a picture we will have of the mortality rate, the transmission rate and other metrics which will determine the eventual path of this pandemic. To underline the uncertainties behind the data from which policy is currently being made, the Royal Society of Hygiene and Tropical Medicine the other day estimated the number of people in Britain who already have or have had Covid-19 at between 6,000 and 23 million. That is a pretty broad spread with hugely different implications. If only 6,000 have the disease in Britain, socially-distancing the population or locking down society might have a purpose. If 23 million have the disease, it is pointless – it already has ripped its way through the population but without killing more than a tiny percentage.

What we really need is a huge effort to test a large randomised sample of the population to see how widespread the infection is. Hopefully, that will soon happen. But in the meantime, I am minded to think that the more accurate picture of Covid-19 comes from the country which has conducted the most tests: Germany.

WRITTEN BY
άντε και γαμήσου!

14
14,444 ΝΕΚΡΟΙ ΣΤΙΣ 337,880 ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ
15% ΤΩΝ ΣΥΝΟΛΙΚΩΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΛΟΓΩ ΜΗ ΔΗΛΩΣΗΣ, ΧΩΡΙΣ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΚΤΛ

ΑΡΑ
14444/337880 / (100/15) = 0.00641233574

ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΠΙΒΑΛΑΤΕ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ ΜΕ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΓΝΑΔΑ

15
ΕΧΕΙΣ ΙΝΤΕΡΝΕΤ?

ΜΠΕΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΙΝΚ!

ΠΗΓΑΙΝΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΛΕΕΙ
Deaths   1.6 million (2017)


ΞΥΠΝΑΑΑΑΑ!!!!
ΚΟΡΟΝΟΒΛΑΚΑ!

16
ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ Η ΕΠΙΒΟΛΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ!!!!
ΛΕΝΕ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΟΥΣ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΜΕΣΑ, ΔΗΘΕΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟΥΝ, ΕΝΩ ΕΤΣΙ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΗΛΙΟ ΚΑΙ ΒΙΤΑΜΙΝΗ D, ΘΑ ΑΡΡΩΣΤΗΣΟΥΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ. ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΓΙΑ ΑΜΟΡΦΩΤΟΥΣ! ΕΤΣΙ, ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΙΟΣ, ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΙ Η ΓΡΙΠΗ, ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΓΕΡΟΥΣ, ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 650 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΓΡΙΠΗ=ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ, ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ. ΚΑΙ ΘΑ ΠΟΥΝ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ, ΟΤΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΑΠΕΙΛΗ ΚΑΙ Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΡΑΤΟΣ = ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ. Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΤΡΑΦΕΙ Ο ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΘΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΘΑ ΒΛΕΠΕΙ ΚΡΑΤΙΚΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΘΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΤΟΤΕ ΚΑΤΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΥΠΟΥ ΓΚΟΥΛΑΓΚ-ΣΤΑΧΑΝΩΦΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΚΛΑΒΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟ-ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΦΟΡΩΝ.

ΥΓ: ΟΤΑΝ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ = ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ = 100% ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ, ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΟΤΙ ΠΕΡΑΣΕ Ο ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ, ΑΠΕΔΡΑΜΗ ΚΑΙ ΚΑΛΑ, ΛΕΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ ΑΠΕΙΛΗ. ΚΟΙΤΑΧΤΕ ΣΤΑ ΨΙΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ CFR ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΙΟΥ. ΑΡΧΙΚΑ ΛΕΓΑΝΕ ΕΙΝΑΙ 3.4% ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΛΕΝΕ 1%! ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΤΡΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ! CFR CORONAVIRUS  = CFR INFLUENZA = 0.1%https://www.accuweather.com/en/health-wellness/increased-uv-exposure-may-limit-spread-of-new-coronavirus/703393
https://mises.org/wire/coronavirus-panic-trillion-dollar-paternalism-cash-bunkers
https://www.bloomberg.com/news/articles/2020-03-18/99-of-those-who-died-from-virus-had-other-illness-italy-says
https://www.vox.com/2020/3/12/21173783/coronavirus-death-age-covid-19-elderly-seniors
http://www.xrisiavgi.com/enimerosi/view/apagoreush-kukloforias-gia-ellhnes-kai-sunechhs-metafora-lathrometanastwn-s

17

Άνθρακες ο... μπαμπούλας!

Ήρθε η Άνοιξη, ο κόσμος βγάζει αντισώματα και παθαίνει ανοσία, οι μόνοι που πεθαίνουν είναι γέροι, με μασέλα, διαβήτη, καρδιά, πιθανότατα γεροκομμουνιστές, και το μόνο που έμεινε είναι η μπόχα του Κρατικισμού και οι αντιπαραγωγικές του παρεμβάσεις.

Και ακόμα να βγει κάποιος από το Κράτος να πει στον κόσμο να λιαστεί να φτιάξει βιταμίνη D, και να τρώει φουτολαχανικά. Την ίδια ώρα που το Κράτος προσπαθεί να πολεμήσει μια ίωση με κομμουνιστική χούντα και απαγορεύσεις κυκλοφορίας, ο ιδιωτικός τομέας μοιράζει δωρεάν φρούτα στους εργαζομένους του. Πρωτογονισμός vs πολιτισμός!

18Αυτά είναι τα στατιστικά των θανάτων καθημερινά από την κορονομπούρδα (όλοι όσοι πεθαίνουν έχουν διαβήτη και καρδιά, κατά τα άλλα ο κορονοϊός τους έφταιξε). Αυτό που βλέπετε στο διάγραμμα είναι η Κίνα και ο κόσμος. Αρχικά στην Κίνα έγινε η μετάλλαξη και εμφανίστηκε ο ιός και οι Κινέζοι άρχισαν να πεθαίνουν. Μετά βγήκαν οι τουρίστες από την Κίνα και έφεραν τον ιό σε εμάς, στον υπόλοιπο κόσμο. Εκεί που τα θύματα άρχισαν να πέφτουν ήταν όταν στην Κίνα άρχισαν να μειώνονται τα περιστατικά επειδή οι Κινέζοι άρχισαν να προσέχουν, επειδή έρχεται η Άνοιξη και επειδή τα εύκολα θύματα (οι σπάνιες περιπτώσεις με διαβήτες και καρδιές και ένα σωρό άλλα) έφυγαν από τη ζωή. Σε αυτό το χρονικά διάστημα, στη μείωση, ο ιός άρχισε να επωάζεται στον υπόλοιπο κόσμο και τώρα βλέπουμε στον υπόλοιπο κόσμο το ξέσπασμα που είδαμε και στην Κίνα. Ο λόγος που το ξέσπασμα αυτό είναι μεγαλύτερο, είναι ότι ο υπόλοιπος κόσμος έχει 5.5 φορές περισσότερο πληθυσμό από την Κίνα και επιπλέον παραμένουν μέσα και τα περιστατικά της Κίνας.

Όπως υποχώρησε το φαινόμενο στην Κίνα έτσι υποχωρεί και στον υπόλοιπο κόσμο. Επίσης η γρίπη σκοτώνει μέχρι και 650.000 τον χρόνο. Με πρόχειρους υπολογισμούς, για 470 χιλιάδες, αν θυμάμαι καλά, πριν το έκανα, και δεδομένης της εποχικότητας όπου τον χειμώνα είναι 50% αυξημένο και το καλοκαίρι 50% μειωμένο (συντηρητικές υποθέσεις), τέτοιους μήνες, η γρίπη σκοτώνει πάνω από 2 χιλιάδες τη μέρα παγκοσμίως.

Την ισοπεδώσατε την οικονομία κρατικιστές με ψευτοεπιστήμη και προπαγάνδα πάλι!


19
Το παρακάτω "άρθρο" είναι από τη ΝΔκρατική Καβλιμερινή η οποία χαίρεται που η δικτατορική κορονοτρομοκρατία επιβάλλεται πάνω στην κοινωνία και την οικονομία με αντιχριστιανική σκαιότητα από το ψοφοδεξιό Κράτος.


Με απόφαση της κυβέρνησης, όπως γνωστοποίησε με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αργά το βράδυ της Δευτέρας ο ίδιος ο πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, «αναστέλλονται οι λειτουργίες σε όλους τους χώρους θρησκευτικής λατρείας κάθε δόγματος και θρησκείας. Οι εκκλησίες παραμένουν ανοιχτές μόνο για ατομική προσευχή». Αυτό μέχρι τέλη Μαρτίου.

Η κυβέρνηση δια της αναπληρώτριας κυβερνητικής εκπροσώπου είχε προειδοποιήσει από νωρίς το μεσημέρι της Δευτέρας πως θα λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την αντιμετώπιση της διασποράς του κορωνοϊού, και οι εκκλησίες είναι ένα σημείο συνάθροισης των πιστών.

Λίγο αργότερα, από τις 4 μ.μ. η ΔΙΣ, υπό την προεδρεία του Αρχιεπισκόπου κ. Ιερώνυμου, ξεκινούσε μία πεντάωρη σύσκεψη, κατά τη διάρκεια της οποίας και επί περίπου μία ώρα
οι ιεράρχες ενημερώνονταν από τον Σωτήρη Τσιόδρα (ποιος πια δεν τον γνωρίζει; ). Τις υπόλοιπες τέσσερις ώρες οι ιεράρχες  το …συζητούσαν.


-Ίσα μωρή γαμιόλα που βρήκες τον super star τον τσιόδρα τον ψωλοχυμένο καθηγητάκο κομπογιαννιτικής, την πούστρα τη βυζαντινολόγα την κατακουζήνα, που θα κάνει και μάθημα στους Χριστιανούς ο ντιγκιτάγκας ο κερατάς! Άκου εκεί να μη γνωρίζουμε τον καταξιωμένο τον λούλη, τον μάστορα και πρωτοκαπετάνιο εναντίον της γρίπης των κωλόγερων! Να πάει μαζί με τον μπίμπερ να τραγουδήσει κιόλας, αντίχριστα πουστράκια του σατανά!Η ΔΙΣ τελικά αποφάσισε να κρατήσει τις εκκλησίες ανοιχτές την ώρα αιχμής των…ηλικιωμένων, δηλαδή 7 με 8 το πρωί της Κυριακής. Σύμφωνα με πληροφορίες, κάποιοι ιεράρχες, μεταξύ των οποίων και προβεβλημένοι από την Αττική, είχαν την άποψη η αναστολή λειτουργίας να επιβληθεί από την κυβέρνηση. Ο αντίλογος ήταν ότι κάτι τέτοιο θα μετέδιδε λάθος μήνυμα στην κοινωνία, ενώ θα άνοιγε πεδίο εξωεκκλησιαστικών παρεμβάσεων, παρά τις συνταγματικές επιταγές.

«Η προστασία της δημόσιας υγείας επιβάλλει ξεκάθαρες αποφάσεις», είπε τελικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης κλείνοντας τις εκκλησίες.


Η Εκκλησία δεν κατάλαβε καλά τα μηνύματα της κυβέρνησης και της κοινωνίας.

-Αν έρθω εκεί να σου γαμήσω τον απόπατο της παναγίας σου της μωαμεθανής της Ήρας και της Δήμητρας παλιομαλάκα σκατοπουτσοκέφαλε θα σου δείξω εγώ!

20
Quote
The major natural source of the vitamin is synthesis of cholecalciferol in the lower layers of skin epidermis through a chemical reaction that is dependent on sun exposure (specifically UVB radiation).

In general, vitamin D functions to activate the innate and dampen the adaptive immune systems.[81] Deficiency has been linked to increased risk or severity of viral infections, including HIV.[82][83]
https://en.wikipedia.org/wiki/Vitamin_D


Quote
Results: 73.07% of the Greek and 69.28% of the Cypriot subjects of the sample had inadequate levels of vitamin D. The mean 25(OH)D value for the Greek subjects was found 25.08 ng/ml and for the Cypriots 25.37 ng/ml. The highest levels in both databases were recorded for the month September. For, both databases the multivariate linear regression models demonstrated that age and month were significantly associated with 25(OH)D levels.
https://www.endocrine-abstracts.org/ea/0056/ea0056p21221
Λέμε ΟΧΙ στη ΧΟΥΝΤΑ του Κορονοϊού - ΝΑΙ στην ΧΟΥΝΤΑ του Καπιταλισμού

Οι Κρατικιστές θέλουν με πρόφαση των κορονοϊό να επιβάλλουν παγκόσμια Χούντα κρατικιστική. Έκλεισαν τα γυμναστήρια, έκλεισαν τα μπουρδέλα, οι χώροι εργασίας έχουν ρημάξει, δεν υπάρχει τίποτα πλέον: η κοινωνία υποτάχθηκε στη Χούντα του σοσιαλισμού.

Δεκαετίες ετοίμαζαν την κομμουιστική Χούντα:
https://www.youtube.com/watch?v=uvIfn1XcCOE

Αύριο Δευτέρα λένε οι μετεωρολόγοι ότι θα πέσει η θερμοκρασία (μπορεί να μην πέσει γιατί αν προσέξετε το δελτίο καιρού 2 με 3 στις 10 φορές δεν μπορούν προβλέψουν την επόμενη μέρα. Κατά τα άλλα λένε πως έχουν προβλέψει τον αιώνα...)! Ορίστε ποιος σκοτώνει τον κόσμο: Το Κράτος. Το Κράτος επιβάλλει ένα σωρό φόρους στο πετρέλαιο, πως θα ζεσταθούν τα κρούσματα; Θα ξεπαγιάσουν γιατί το Κράτος τους απαγόρεψε να έχουν πετρέλαιο και θα πεθάνουν.

Πότε πεθαίνει ο κόσμος; Πεθαίνει τον Χειμώνα με το κρύο. Ελάχιστο ποσοστό των θανάτων συμβαίνει τους ζεστούς μήνες. Και τόσα χρόνια μας λένε οι απατεώνες ψευτοεπιστήμονες κρατικιστές πως η αύξηση της θερμοκρασίας είναι το πρόβλημα. Και που να έρθει το καλοκαίρι όπου το cfr θα πέσει κατακόρυφα και ο κορονοιός θα εξαφανιστεί!

Άρα από τη μια έχουμε τον Καπιταλισμό:
  • Ο Καπιταλισμός καίει πετρέλαιο και ζεσταίνει τον κόσμο τον χειμώνα και τον προστατεύει από τον θάνατο.
  • Ο Καπιταλισμός παίρνει σοβαρά και υπεύθυνα μέτρα στους χώρους εργασίας με απολύμανση, με στερεωμένες ανοιχτές πόρτες, με ανοιχτά παράθυρα, με ατομική ευθύνη.
  • Ο Καπιταλισμός προσφέρει ελευθερία: όποιος θέλει να δουλέψει δουλεύει και παράγει. Και αυτό ωφελεί την κοινωνία γιατί όλο και κάποιος θα θέλει να παράξει.

και από την άλλη έχουμε τον κρατικισμό-σοσιαλισμό-κομμουνισμό:
  • Ο κρατικισμός διώκει φορολογικά τη χρήση πετρελαίου και αφήνει τον κόσμο να αντιμετωπίσει τον κορονοϊό γυμνός και απροστάτευτος.
  • Ο κρατικισμός λέει στους γέρους που έχουν έλλειψη βιταμίνης d να μένουν μέσα και να μην τους βλέπει ο ήλιος να παράξουν βιταμίνη d
  • Ο κρατικισμός κλείνει όλες τις επιχειρήσεις και επιβάλλει αεργία και τεμπελιά: πονάει κεφάλι, κόβει κεφάλι.


Αλλά φυσικά αν τα παίρνεις από τους άλλους και είσαι "τακτοποιημένος" δημόσιος υπάνθρωπος και παρασιτείς από τους ΛΧΑ τι να καταλάβεις;
Δεν καταλαβαίνει το παράσιτο από λόγια.
Οι παραγωγοί πρέπει να διώξουν μακριά αυτή τη Χούντα των παρασίτων (της πλειοψηφίας δλδ) και επιβάλουν το δίκιο τους με τη βία. Χούντα Καπιταλιστική για Λευκούς Χριστιανούς Άντρες της μεσαίας τάξης! Αυτό χρειάζεται ο τόπος για να προοδέψει!

22
Το πρόβλημα με τα καθεστώτα τύπου Κίνας είναι ότι δεν οικοδομούνται στη σωστή βάση και αυτή η βάση είναι η ατομική ιδιοκτησία. Μπορεί η Κίνα όλα αυτά τα χρόνια να είχε κάποια παραγωγική πρόοδο αλλά αυτό έγινε με κρατικό σχεδιασμό, με τον καταναγκασμό των εργαζομένων και την παρεμβατικότητα του Κράτους σε μισθούς και επιχειρήσεις. Το αποτέλεσμα ήταν να παράγεται πλούτος για το Κράτος και τις συνεργαζόμενες με αυτό επιχειρήσεις και όχι για τους Κινέζους καταναλωτές και προς το συμφέρον των Κινέζων παραγωγών. Οι Κινέζοι εργάτες ζουν πιο ελεεινά και από τους σκuλάραπες στην Αφρική. Αυτό οδήγησε σε έναν πληθυσμό εξαθλιωμένο, ο οποίος προστατεύονταν από το κρατικό μονοπώλιο του κινεζικού Κράτους στην περίθαλψη - ένας συνδυασμός που αποδείχτηκε μοιραίος.

Το γεγονός ότι η κινεζική κοινωνία εξαθλιώθηκε τόσο πολύ από την παρεμβατικότητα του Κράτους στην παραγωγή και το γεγονός ότι η κινεζική οικονομία δεν συνέβαλε στην αναβάθμιση των υποδομών και του βιοτικού επιπέδου της κοινωνίας - όπως θα γινόταν εάν η αγορά ήταν ελεύθερη - αλλά συντηρούσε τόσα χρόνια ένα άθλιο κινέζικο ολοκληρωτικό Κράτος, δεν είναι τόσο ξένα αναφορικά με την ελλαδική "πολιτική σκέψη". Αντίστοιχη ανάπτυξη με κρατική παρεμβατικότητα οραματίζονται οι περισσότεροι, αν όχι όλοι, πολιτικοί φορείς στην Ελλάδα.

Αυτό το πράγμα δεν δουλεύει. Υπάρχει μια παροιμία που λέει όποιος βαριέται να ζυμώσει 40 χρόνια κοσκινίζει, και άλλη μια που λέει μικρής τσουτσούς της φταίνε οι τρίχες. Αν δεν αφήσεις τον λαό ελεύθερο να εργαστεί και να παράξει πλούτο για την κοινωνία, αλλά σκέφτεσαι συνέχεια πως θα τον έχεις σκλάβο και θα τον εξουσιάζεις και θα του τα παίρνεις και θα διορίζεις, δεν πρόκειται να φτιάξεις ισχυρή κοινωνία. Μια ζωή θα σου φταίνε οι Αμερικάνοι.

Ο μόνος λόγος που οι αμερικάνοι είναι κυρίαρχοι στον πλανήτη είναι ότι για μεγάλα χρονικά διαστήματα στο παρελθόν είχαν χαμηλή φορολογία. Αυτό έκανε τη γη τους χρυσή. Μπορούμε να κάνουμε το ίδιο πράγμα στην Ελλάδα: πρέπει να πετάξουμε στα σκουπίδια όλους τους πολιτικούς και να απελευθερώσουμε την αγορά, να μειώσουμε στο ελάχιστο τη φορολογία. Ναι, Χούντα τύπου Πινοσέτ είναι η λύση! Αλλιώς - ως κοινωνία ψωριάρα - θα πιάσουμε και πανούκλα και θα μας φταίνε συνέχεια οι Αμερικάνοι και οι Εβραίοι και οι σκuλάραπες...

23
Κωλογαμημένο Κράτος, έτσειλε στους γέρους sms κινδύνου να μένουν σπίτια τους. Η αποτυχία του κρατικισμού στο μεγαλείο της: πως θα πάρουν βιταμίνη d ρε μαλάκα κρατικιστή; Κορονοιός και Κράτος το ίδιο συνδικάτο!

Τώρα θέλουν να κλείσουν και τα γυμναστήρια!
ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥΣ ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ!!!!

24
ΤΟ ΓΡΑΦΗΜΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ


Βλέπετε τους θανάτους!!!? Άρχισε ο αρνητικός ρυθμός αύξησης! Τα χάλασε η Άνοιξη τα σχέδια του Κράτους να αγοράσει 8 δισεκατομμύρια εμβόλια με τα λεφτά των Λευκών Χριστιανών Αντρών!

Επαναλαμβάνω ότι η κορονομπούρδα έχει εποχικότητα - είναι ακριβώς όπως η γρίπη. Δυο θεωρίες-λόγοι υπάρχουν που εξηγούν την εποχικότητα: η πρώτη λέει ότι τα σωματίδια πέφτουν στο πάτωμα όσο αυξάνεται η υγρασία και δεν αιωρούνται τόσο και η δεύτερη λέει ότι τον χειμώνα οι άνθρωποι έχουν έλλειψη βιταμίνης D που παράγεται με τον ήλιο. Όσο προχωράμε προς Άνοιξη και Καλοκαίρι οι ιοί αυτοί είναι πρακτικά άκακοι για τον γενικό πληθυσμό.

Άντε και γαμήσου λοιπόν πρεζέμπορα Μαρινάκη!

25
Προσπαθούν να φοβίσουν τον κόσμο για να μας χρεώσουν σε εμάς τους Λευκούς Χριστιανούς Άντρες 8 δισεκατομμύρια εμβόλια - όταν βγουν - από τους φόρους μας. Και σαμποτάρουν και την παραγωγή.

Μετράνε οι πουτάνας γιοι το cfr από τον χειμώνα για να το βγάλουν χειρότερο από τη γρίπη ενώ πρόκειται για απλή ασθένεια, πιο απαλή από τη γρίπη.

Ακούσατε ποτέ για τους 650.000 που ψοφάνε κάθε χρόνο παγκοσμίως από τη γρίπη; Όχι. Γιατί; Γιατί θέλουν να πάρουν το οκ από τους κωλόγερους, τα μουνιά, τους λιπιάρηδες και τους ελεεινούς, τη μάζα της δημοκρατίας, ουτως ώστε να στραφούν εναντίον της τσέπης των ΛΧΑ, της μεσαίας τάξης.

Αυτό είναι ο κορονοιός: η συμμαχία των φτωχών με τους πλουσίους εναντίον της μεσαίας τάξης, η συμμαχία των κρατικιστών έναντι των καπιταλιστών. Οι ΛΧΑ θέλουν να παράξουν και οι πλούσιοι θέλουν φόρους για να σαμποτάρουν τον ανταγωνισμό και να βάλουν εμπόδια στην είσοδο στην παραγωγή και οι φτωχοί και τα μουνιά δεν μπορούν να παράξουν. Είναι ανίκανοι για παραγωγή, είναι αντικαπιταλιστές φύσει και θέσει. Η μεσαίας τάξη δεν μασάει από γρίπες και κορονοιούς, οι κωλογαμημένοι φτωχοί πεθαίνουν, αυτοί που ψηφίζουν αναδιανομή. Σκατά στα μούτρα τους.


Λέμε όχι στην τρομοκρατία! ΧΟΥΝΤΑ ΠΙΝΟΣΕΤΙΚΗ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΚΕΕΛΠΝΟ ΠΡΙΝ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΙ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ.

Pages: [1]