Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - ΛΧΑ

Pages: [1]
1
ΟΡΙΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ!!!!
ΓΙΑ 100* ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΓΕΡΟΥΣ ΠΟΥ ΨΗΟΦΗΣΑΝ ΕΝΩ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ
ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ 60 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΑΙ 650 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΚΟΤΩΝΕΙ Η ΓΡΙΠΗ ΜΟΝΟ.


*=Oύτε κατά φαντασία δεν είναι 100 χιλιάδες. Ο διαβητικός καρκινοπαθής γέρος πάει στο νοσοκομείο με 15 λοιμώξεις με γρίπες κτλ. του κάνουν τεστ ΜΟΝΟ για covid19 και αν ψοφήσει λένε ο covid19 τον σκότωσε. Που και το τεστ μπορεί να δείχνει λάθος και ο ασθενής να έχει άλλους κλασικούς κορονοϊούς ή να μην έχει καθόλου....


2
Γενική Συνέλευση / Re: ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΩΝ 4
« on: April 12, 2020, 08:56:17 pm »
Οι δημοκρατικές ιδέες δεν είχαν καμία συνέχεια από την αρχαία Αθήνα και έπειτα.
Οι μονάρχες και η γραφειοκρατία τους στην ουσία εφηύραν εκ νέου τη δημοκρατία.
Η δημοκρατία - η οποία ήταν και φασιστική δημοκρατία, μόνο οι ΛΧΑ ψήφιζαν - ισοπέδωσε την αρχαία Αθήνα!
Η σύγχρονη κρατικιστική δημοκρατία ισοπεδώνει ολόκληρο τον δυτικό πολιτισμό.
Σε λίγα χρόνια δεν θα έχει μείνει τίποτα που να θυμίζει πολιτισμό, όλα θα γίνουν σκηνές
από το Brave New World και το 1984.

3
Είχα δει παλιά μια ταινία ονόματι Pi η οποία δείχνει έναν ημί-τρελο ο οποίος προσπαθεί να βγάλει κέρδη από το χρηματιστήριο βασιζόμενος σε μαθηματικές φόρμουλες - βλέπει παντού αριθμούς. Στο τέλος τρελαίνεται εντελώς. Τώρα ξέρω ποιος ήταν η έμπνευση των Εβραίων.


https://www.youtube.com/watch?v=MiFeCAedISg

Κατά τα άλλα είμαστε μαζί του στο δια ταύτα: μείωση φόρων και η κλιματική αλλαγή είναι κομμουνιστική απάτη.

4
https://topdocumentaryfilms.com/aids-inc/

https://en.wikipedia.org/wiki/Duesberg_hypothesis
professor Peter Duesberg, that various noninfectious factors such as but not limited to, recreational and pharmaceutical drug use are the cause of AIDS, and that HIV is merely a harmless passenger virus.

https://en.wikipedia.org/wiki/HIV/AIDS
Following initial infection a person may not notice any symptoms, or may experience a brief period of influenza-like illness.[4] Typically, this is followed by a prolonged period with no symptoms.[5] If the infection progresses, it interferes more with the immune system, increasing the risk of developing common infections

ΚΑΤΙ ΒΡΩΜΑΕΙ ΕΔΩ ΠΕΡΑ.... !!!!


https://en.wikipedia.org/wiki/HIV_and_men_who_have_sex_with_men
Estimates about the U.S. population of MSM vary. The Center for Disease Control estimates that men who have sex with men represent about 2% of the American population.

In 2010 the CDC reported that MSM represented approximately 4 percent of the male population in the United States but male-to-male sex accounted for 78 percent of new HIV infections among men and 63 percent of all new infections

The CDC (2015) reported that gay and bisexual men accounted for 82% of HIV diagnoses among males.Ούτε η κομμουνιστική wiki δεν μπορεί να το κρύψει. Δεν υπάρχει ασθένεια aids. Αυτοί που έχουν aids είναι ανοσοκατεσταλμένοι γιατί η αρρώστια που έχουν ονομάζεται Πουστιά και Μαστούρα. Άρα λοιπόν το Aids πρέπει να μετανομαστεί σε FASIS = Fags and And Stoners Immunodeficiency Syndrome ή Fags And Junkies Immunodeficiency Syndrome FAJIS!!! Πως να λειτουργήσει το ανοσοποιητικό όταν γλείφεις όλη μέρα αρχίδια λαθρομεταναστών και κωλότρυπες υπανθρώπων; Αφού σε γαμάνε από τον κώλο και ανοίγουν πληγές στο κωλάντερο και μπαίνει μέσα στο αίμα σου και κυκλοφορεί μέσα στις φλέβες σου το σκατό, τι περιμένεις; Πούστης = Σκατάνθρωπος!

5
Τα ιστορικά δεδομένα δεν αρκούν για να προβλέπουν το μέλλον. Αυτά που μπορεί κανείς να συλλέξει από γραφήματα, εφημερίδες, τιμές κτλ. είναι μια τεράστια αφαίρεση όλης της γνώσης που χρειάζεται κάποιος για να δει το μέλλον. Οι προβλέψεις αυτού του Άρμστρονγκ είναι γελοίες.

Γενικά όσοι ασχολούνται με το trading τείνουν αργά ή γρήγορα να σκέφτονται ως τζογαδόροι. Νομίζουν ότι θα ξεγελάσουν τους άλλους και θα τους πάρουν τα λεφτά, ότι θα βάλουν τους αριθμούς στο πρόγραμμα και το πρόγραμμα θα τους βγάλει λεφτά. Η παραγωγή από την άλλη δεν είναι παιχνίδι μηδενικού οφέλους. Ο παραγωγός ωφελείται, ο καταναλωτής ωφελείται. Και αυτό το οποίο κάνουν έχει νόημα, κάποιος παράγει, κάποιος καταναλώνει.

Μεταβλητότητα των τιμών των μετοχών/κεφαλαίου χρειάζεται για να ξέρουν που θα βάλουν τα λεφτά τους οι αποταμιευτές. Αλλά να ρίχνουν τον S&P 500 μέσα σε έναν μήνα 30% για να τα ξαναβάλουν ύστερα μέσα στις ίδιες μετοχές, με πρόφαση τον κορονοϊό είναι παντελώς άχρηστο και αντιπαραγωγικό. Ποιος θα βάλει τα χρήματά του σε τέτοιο πράγμα;

Και η λύση εδώ είναι πάλι ο καπιταλισμός. Πολλά ιδιωτικά χρηματιστήρια, ελεύθερη είσοδος των αποταμιευτών-επενδυτών, απελευθέρωση από τις κρατικές ρυθμίσεις και ιδίως τους φόρους, θα ομαλοποιήσει την αγορά κεφαλαίου.

6
Μπαράζ επιστημονικών άρθρων του ΛΧΑ Jon Rappoport δημοσιεύονται αυτές τις ημέρες στην ιστοσελίδα του Lew Rockwell που καταδεικνύουν ότι ο covid19 είναι εξίσου επικίνδυνος με την απλή γρίπη (και αρκετά λιγότερο!) και ούτε μισό βήχα παραπάνω:

Corona: Creating the Illusion of a Pandemic Through Diagnostic Tests


COVID: Two Vital Experiments That Have Never Been DoneΕδώ το blog του
https://blog.nomorefakenews.com/


Ούτε δουλεύουν αυτά τα test. Ούτε μας λένε από τι πάσχει ο ασθενής. Ούτε βρίσκουν όλους τους άλλους ιούς που τον έχουν μολύνει. Ούτε μπορούν να ξεχωρίσουν μεταξύ κορονοιού19 και όλων των προηγούμενων, ούτε πεθαίνει κανείς νέος. Μια τεράστια απάτη 100 φορές μεγαλύτερη από τον λυσενκοϊσμό και όλα αυτά για να ρημάξουν την οικονομία και να κλέψουν τους παραγωγούς.


 
Οι εκτρώσεις αυτές είναι οι δηλωμένες^^^ οι περισσότερες γίνονται αδήλωτες.

7
Τα λάθη είναι άπειρα, το σωστό ένα. Παίζει και να το έγραψες λάθος ή παίζει και να μην καταλαβαίνεις τίποτα γιατί είσαι οικονομικά αναλφάβητος οπότε απαντάω και στις δυο αποκλίσεις από την ελεύθερη αγορά.

Quote
ΑΝ Η ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΧΕΙ ΥΨΗΛΑ ΕΠΙΤΟΚΙΑ, ΤΟΤΕ ΟΙ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΚΑΡΤΕΛ ΜΕ ΧΑΜΗΛΑ ΕΠΙΤΟΚΙΑ.

Δεδομένων των παραγωγικών συνθηκών στην οικονομία υπάρχουν συγκεκριμένα περιθώρια για κέρδος στην επενδυτική δραστηριότητα. Ένας επενδυτής π.χ. αγοράζει κεφάλαιο (πλούτο) 100 νομισματικών μονάδων και παράγει αγαθά (πλούτο) 110 ν.μ.* Ο επενδυτής που δεν έχει χρήμα μοιράζεται τα κέρδη με τον τον αποταμιευτή μέσω του δανείου. Το επιτόκιο ισορροπεί σε μια τιμή με βάση το κέρδος της επιχείρησης, το επιτόκιο είναι ποσοστό του κέρδους της δανειζόμενης επιχείρησης.

Όταν μια κρατική τράπεζα δώσει επιτόκιο 20 τοις εκατό, από που θα το εισπράξει πίσω; Χρειάζεται κάποιο κέρδος 20 στα 100. Χρειάζεται να δώσει στον επιχειρηματία 100 και να πάρει 120. Αλλά ο επιχειρηματίας δεν μπορεί να δώσει 20 παραπάνω, μπορεί να δώσει μόνο 10 παραπάνω. Άρα που θα βρεθούν τα άλλα 10 για να πληρωθεί ο αποταμιευτής; Πρέπει να κλέψει από κάπου (φορολογία) ή να χαμηλώσει το επιτόκιο στα επίπεδα της αγοράς. Άρα υψηλότερο επιτόκιο από την αγορά = κανιβαλισμός, η κοινωνία τρώει τις σάρκες της. Καλύτερα να βάλεις μια κουκούλα και να διαρρήξεις κανένα σπίτι παρά να μας παιδεύεις με "οικονομικές θεωρίες".


Quote
ΑΝ Η ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΧΕΙ ΧΑΜΗΛΑ ΕΠΙΤΟΚΙΑ, ΤΟΤΕ ΟΙ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΚΑΡΤΕΛ ΜΕ ΥΨΗΛΑ ΕΠΙΤΟΚΙΑ.

Σήμερα οι κρατικές τράπεζες έχουν χαμηλά επιτόκια, κάτω από την τιμή ισορροπίας. Ξανά, δεδομένων των παραγωγικών συνθηκών στην οικονομία υπάρχουν συγκεκριμένα περιθώρια για κέρδος στην επιχειρηματική δραστηριότητα. Ένας επιχειρηματίας π.χ. αγοράζει κεφάλαιο (πλούτο) 100 νομισματικών μονάδων και παράγει αγαθά (πλούτο) 110 ν.μ. Έστω ότι κάποια τράπεζα θέλει να δανείσει με πολύ χαμηλό επιτόκιο 0.01%. Προκύπτουν 2 προβλήματα:
1) Ποιος αποταμιευτής είναι διατεθειμένος να αποταμιεύσει χωρίς κέρδος από τη στιγμή που υπάρχει η δυνατότητα να μοιραστεί τα κέρδη με τον επιχειρηματία με αμοιβαίο όφελος και των δυο;
2) Ποιος θα πάρει τα λεφτά;

Και για να τα συνδέσουμε και τα δυο αυτό που γίνεται, και είναι το μόνο που μπορεί να γίνει, είναι να απαγορευτεί από τον αποταμιευτή να δανείζει τον επιχειρηματία (ο οποίος και ο ίδιος έχει απαγορευτεί να υπάρχει μέσω της φορολογίας) και να καταναγκαστεί επίσης ο αποταμιευτής να δώσει σε αυτήν την κεντρική κρατική τράπεζα τα λεφτά του και αυτός που τα παίρνει να είναι στην ουσία κλέφτης (άρα χαμηλότερο επιτόκιο από την αγορά = κανιβαλισμός, η κοινωνία κλέβει τον εαυτό της). 

Η δημιουργία χρήματος είναι έμμεση φορολογία του αποταμιευτή, του κατόχου χρήματος. Όταν κάποιος τυπώνει χρήμα ή το δημιουργεί λογιστικά αυτό απομειώνει τον πλούτο που μπορούν να αγοράσουν οι αποταμιευτές. Αν οι αποταμιευτές έχουν 100 ν.μ. και ο πλούτος της κοινωνίας είναι 100 αντικείμενα, έχουμε 1 ν.μ. = 1 αντικείμενο. Αν κάποιος πάει και τυπώσει 20 ν.μ. τότε γίνεται η ιστοτιμία 1 ν.μ. = 0.83 αντικείμενα. Αυτός που τυπώνει το χρήμα στην ουσία κλέβει 17 αντικείμενα από τα χέρια των αποταμιευτών και, στην προκειμένη περίπτωση, τα δίνει στα χέρια των "επιχειρηματιών" χωρίς να τους ζητάει επιτόκιο. Που σημαίνει τους τα χαρίζει ή, ακόμα καλύτερα, μοιράζεται μαζί τους τα κλεψιμέικα.


Άρα και τα δυο είναι λάθος. Δεν χρειάζεται κανένας Άρμστρονγκ να μας το πει. Όλοι όσοι παράγουν, όλοι οι ΛΧΑ είναι σε θέση να το καταλάβουν.


Η υγιής ανάπτυξη, αυτή που δίνει κίνητρο στο Έθνος να πάει μπροστά είναι η ανάπτυξη που στηρίζεται στην ελεύθερη αγορά όπου, χωρίς κανέναν απολύτως παρεμβατισμό του Κράτους, όλες οι τιμές (χρήματος και αγαθών) ισορροπούν με βάση τη ζήτηση και την προσφορά.

*Όταν το χρήμα παραμένει σταθερό, ο επιχειρηματίας έχει τη δυνατότητα να μην κερδίσει αριθμητικά, αλλά πάλι να έχει βγάλει πλούτο |  100 ν.μ. σήμερα θα είναι "λιγότερες" από 100 ν.μ. αύριο γιατί αύριο θα αγοράζουν περισσότερα αγαθά=πλούτο.

8
Γενική Συνέλευση / Re: ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΩΝ 4
« on: April 10, 2020, 07:38:00 pm »
Δειτε τι σοι ανκαπ δυστοπια ονειρευεται ο ανωμαλος μισογυνης Φριντζ. Για να ξερετε ποιος ειναι ο εχθρος μας. Δε θα δειξουμε κανενα ελεος.

Και μπουρδέλα οραματίζομαι. Όλα αφορολόγητα.
Οι θέσεις μου για εθελοντική σκλαβιά είναι γνωστές και καπιταλιστικές:
Αν κάποιος κινδυνεύει να πεθάνει από αρρώστια και δεν έχει λεφτά, σε οποιαδήποτε γωνιά του κόσμου,
πάμε εμείς, και λέμε στην κόρη "πάρε λεφτά, και έλα σκλάβα στην Ελλάδα", με καθεστώς νόμιμο σκλάβας
στην Ελλάδα, έρχεται η κοπέλα και γίνεται πουτάνα εφ'όρου ζωής μέχρι να μην μπορεί να βγάλει τα
λεφτά της οπότε τη σκοτώνουμε ή την βάζουμε να κάνει κάτι άλλο.
Οι πελάτες θα είναι τουρίστες από όλον τον κόσμο και τα κόμιστρα θα είναι φτηνά γιατί αυτές δεν θα
παίρνουν τίποτα, παρά μόνο τροφή και ρουχισμό. Τα κτήρια θα είναι χτισμένα αφορολόγητα, δεν θα πληρώνουν
τίποτα οι ιδιοκτήτες στο Κράτος και οι πουτάνες θα είναι εκατοντάδες χιλιάδες, μπορεί και εκατομμύρια
(που δεν είναι τίποτα, οι σκυλάραπες αυξάνονται 30 εκατομμύρια κατ''ετος, οι Ινδοί ακόμα περισσότερο).
Τα δε μπουρδέλα δεν θα είναι καταγώγια. Θα είναι κτήρια τεράστια, με χιλιάδες δωμάτια, και 5-6 ορόφους.
40 δωμάτια στον κάθε όροφο, 200 δωμάτια, 400 πουτάνες, 10 χιλιάδες μπουρδέλα, 4 εκατομμύρια πουτάνες!
Καθώς οι επιχειρήσεις θα είναι νομιμότατες θα γίνεται crowdfunding. Θα μπορείς να αγοράσεις με το πάτημα
ενός κουμπιού κομμάτι από το κάθε υπερμπουρδέλο και να κερδίσεις χρήμα σε κάθε γαμήσι της κάθε πουτάνας.
Θα μπορείς να εμπορεύεσαι τα μελλοντικά γαμήσια τους στο διαδίκτυο, να τα τιτλοποιείς και να τα
μεταπωλείς σε μελλοντικούς τουρίστες. Θα πωλούνται κάρτες στα περίπτερα!

9
Όπως έλεγα κλασικά, όλα αυτά είναι απεικάσματα συνομιλητών της φαντασίας ενός αργόσχολου... το θλιβερό το οποίο οφείλουν οι συνομιλητές, των οποίων ο πληθικός αριθμός ισούται με μονάδα, να καταλάβουν είναι ότι πλέον η προπαγάνδα υπέρ του Κράτους δεν είναι λόγια με νόημα αλλά αερολογίες χωρίς νόημα. Ο απολογητής του κρατικισμού καλείται να μιλήσει απλά και μόνο για να μιλήσει και αυτό κάνει την μπίζνα του να είσαι κρατικιστής μίζερη δουλειά.

Στο πρώτο σχόλιο λέει πως η κρατική τράπεζα "τονώνει τον ανταγωνισμό προς όφελος των καταναλωτών", το οποίο είναι σαν να λέμε "τσιγκολελέτα τσιγκολελέτα". Η κρατική τράπεζα δεν τονώνει τίποτα απολύτως. Αν δεν κλέβει τον πλούτο των αποταμιευτών με ποσοτική χαλάρωση, μοιράζει τα κλεψιμέικα στους διαπλεκόμενους. Ο ανταγωνισμός είναι η κατάσταση όπου υπάρχουν πολλοί παίκτες στο παιχνίδι. Σε αυτήν την κατάσταση κανείς δεν μπορεί να κλέψει, κανείς δεν μπορεί να τεμπελιάσει. Όλοι οι παίκτες θα παίξουν για τους θεατές. Όταν δεν υπάρχει ανταγωνισμός όμως, και όσο λιγότεροι είναι οι παίκτες, τόσο χειρότερο για τον θεατή, γιατί ο θεατής δεν μπορεί να γυρίσει αλλού το βλέμμα του και ο παίχτης δεν έχει κίνητρο να παίξει σωστά.

Ο ανταγωνισμός είναι η εξέλιξη. Ελλάδα με ανταγωνισμό είναι Ελλάδα ισχυρή, Ελλάδα χωρίς ανταγωνισμό είναι μια χώρα όπου κάτι τυχάρπαστοι απατεώνες νομίζουν ότι θα κάνουν καλή κονόμα και αυτοί οι τυχάρπαστοι θα καταλήξουν να είναι σαν τους φύλαρχους των ζουλού, πρώτοι στο χωριό και το χωριό θα κλείσει στο τέλος και όλος ο κόσμος θα βλέπει ότι είναι τελευταίοι. Το θλιβερό είναι ότι οι υπόλοιποι αφήνουν τους τυχάρπαστους να κλέβουν.

Το άλλο σχόλιο δεν ξέρω τι πάει να πει. Είναι σαν αυτά που γράφουν για τους ΕΛ για να περνάει η ώρα. Σε 2-3 σημεία πάντως είναι σαν να παραδέχεται ότι οι φτωχοί και οι πλούσιοι συμμαχούν κατά των μεσαίων. Είναι πολύ ισχυρή θέση αυτή. Να τη σκεφτείς καλύτερα.

Κατέληξα σε αυτή τη συνειδητοποίηση διαβάζοντας το On Power του De Jouvenel. Παράλληλα υπήρχε κάποιος TruDilTom στο ίντερνετ όπου εξηγούσε τις ιδέες του. Μετά επανεξέτασα όλη τη φιλελεύθερη πολιτική θεωρία και είδα ότι αυτό είναι συμβατό τόσο με τον φιλελευθερισμό όσο και τη δεξιά. Αν κάποιος διαβάσει το Managerial Revolution του Burnham και το Beautiful Losers του Francis καταλήγει στο On Power. Επίσης, η πολιτική θεωρία του Friedman και η Public Choice Theory βρίθουν αναφορών στη συμμαχία των πάνω με τους κάτω. Ακόμα και το ΚΚΕ προσπαθεί να τη δικαιολογήσει. Δεν προσπαθείς να δικαιολογήσεις κάτι που δεν υπάρχει. Η συμμαχία των από πάνω με τους από κάτω είναι γεγονός και το μόνο εμπόδιο που υπάρχει για αυτή την ιδεολογική συνειδητοποίηση είναι η δημοκρατία.

Ο φιλελευθερισμός είναι βαθιά ποτισμένος από τη δημοκρατία. Η δημοκρατία άρχισε από τη Μοναρχία βλ. Martin van Creveld - The rise and decline of the state. Οι Μονάρχες της δυτικής Ευρώπης έστησαν μια τεράστια γραφειοκρατία για να ισχυροποιήσουν τη δύναμή τους. Στην Ευρώπη του μεσαίωνα (μάντεψε ποιοι έβγαλαν αρνητικό όνομα για τον μεσαίωνα..οι δημοκράτες) υπήρχαν πολλοί θεσμοί. Υπήρχαν φέουδα, υπήρχε ο Πάπας, υπήρχαν Αυτοκράτορες, υπήρχαν Ευγενείς και Βασιλιάδες. Δεν υπήρχε ένα ενιαίο Κράτος όπως σήμερα. Υπήρχαν πολλές κρατικές δομές, που έπαιρναν χρήμα και ανταγωνίζονταν μεταξύ τους για να πάρουν το χρήμα των πολιτών. Ο καθένας είχε τον δικό του τρόπο νομιμοποίησης, κάτι προσέφεραν δηλαδή στον λαό, και ο λαός υποτάσσονταν ευκολότερα.

Το σύγχρονο Κράτος, το ενιαίο το δημιούργησαν οι μονάρχες με συμμαχία με τους φτωχούς. Αυτοί έστησαν μια τεράστια για την εποχή εκείνη γραφειοκρατία (μικρή για σήμερα) με πράγματα που δεν είχε ξαναδεί η ανθρωπότητα, "δημόσιες" υπηρεσίες, σχολεία, ταχυδρομεία, και εκεί στρατολόγησαν τι άλλο; Φτωχούς.

Όλα τα κακά του σήμερα προέρχονται από αυτή τη συμμαχία, η οποία διαχρονικά γίνεται, αλλά κατά την ίδρυση του σύγχρονου Κράτους υπήρξε ό,τι πιο άσχημο και ό,τι πιο επικίνδυνο γνωρίζουμε μέχρι τώρα. Όλη αυτή η γραφειοκρατία αποδείχτηκε αποτελεσματικότατη για τον σκοπό της. Όλες αυτές οι ιδέες περί ισότητας και δημοκρατίας γεννήθηκαν εκεί. Η ιδέα της ισότητας των ανθρωπίνων ψυχών, η ιδέα ότι μέσα στον κάθε άνθρωπο κρύβεται μια "ψυχή" και ότι αυτή η "ψυχή" είναι ίση σε όλους τους ανθρώπους και ότι όποιος άνθρωπος έχει ψυχή, δηλαδή όποιος άνθρωπος είναι άνθρωπος, μπορεί να επιτύχει σπουδαία μεγαλεία μόνο και μόνο επειδή είναι άνθρωπος, με μια λέξη, ανθρωπισμός, γέννησε τη δημοκρατία και η δημοκρατία αποδείχτηκε ένα σύστημα κανιβαλισμού όπου τιμωρείται εκείνος ο οποίος προχωρά μπροστά, στέκεται στα πόδια του, παράγει και προοδεύει και επιβραβεύεται εκείνος ο οποίος είναι άχρηστος, ανίκανος και τρισάθλιος. Το να πηγαίνεις μπροστά, το να βγάζεις πλούτο γιατί είσαι μάγκας από τη φύση σου ενώ ο άλλος, που είναι υπάνθρωπος, δεν μπορεί, θεωρείται ανοσιούργημα στην ιδεολογία του ανθρωπισμού. Μόνο ένας φτωχός μπορεί να το σκεφτεί τόσο διεστραμμένα - και το φτωχός με την κακή, με τη μίζερη έννοια.

Αυτές οι ιδέες έχουν μπολιάσει τον φιλελευθερισμό, ο οποίος, καίτοι είναι στη σωστή πλευρά της ιστορίας, στην πλευρά της εξέλιξης, δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει πως η δημοκρατία είναι η ρίζα του κακού. Για αυτό είναι απαραίτητο να φύγει αυτό το μπόλι και να αντικατασταθεί με εκείνα τα κομμάτια της δεξιάς που παραμένουν πιστά στην έννοια του ανταγωνισμού και της εξέλιξης.

10
Αφορμή για όλα τα παρακάτω αποτελούν δύο άρθρα της χρυσαυγίτικης ιστοσελίδας Εθνικισμός που δημοσιεύτηκαν την ίδια ημέρα 9/4/2020.

ΔΙΑΠΡΕΠΗΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΣΠΑΕΙ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ! και ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΑΥΤΑΡΚΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΡΟΦΗ ΣΕ ΜΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΑ ΑΡΘΡΑ, ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΓΩ ΤΙ ΛΕΝΕ:

Το πρώτο λέει όσα έχω παραθέσει και εγώ εδώ για τον επιστήμονα Ιωαννίδη που αποδεικνύει ότι ο covid19 προσβάλλει κατά 99% άρρωστους γέρους που θα πέθαιναν ούτως ή άλλως και ότι το cfr είναι πολύ υπερεκτιμημένο λόγω συννοσηροτήτων, και το άλλο άρθρο είναι το σύνηθες κρατικιστικό τροπάρι περί "αυτάρκειας", στο οποίο άρθρο-εμετός, προς τιμήν του συγγραφέα, στο τέλος, υπάρχει και μια κρίση ειλικρίνειας όπου ο ίδιος αυτός μαλάκας που τα γράφει όλα αυτά παραδέχεται ότι έτσι και εφαρμοστούν αυτές οι κρατικιστικές παπαριές που υποστηρίζει, ο κόσμος θα πεινάσει, ο Έλληνας θα φτωχύνει, και θα έρθει κομμουνιστική πείνα, μιζέρια και υπανάπτυξη.

λέει ο μαλάκας:
Έχει αποδειχτεί πως η υπερευημερία και ο άκρατος καταναλωτισμός που επιβάλει ο καπιταλισμός δεν μπορεί να σταθεί και ίσως σαν χώρα ζήσουμε πιο λιτά, όπως κάναμε αιώνες, αλλά πρέπει να εστιάσουμε σε μια εθνική αναγέννηση...

Λέει δηλαδή ο μαλάκας πως ο καπιταλισμός μας δίνει υπερευημερία(???), και ότι αυτό έχει αποδεχτεί (!!!) πως δεν είναι δυνατό να συνεχιστεί. Επομένως φυγείν αδύνατο να εφαρμοστεί ο κομμουνισμός που προτείνει η Χ.Α. και τότε, ίσως, μάλλον, μπορεί, να ζήσουμε και πιο λιτά, να πεινάσουμε δηλαδή. Φυσικά σας το λέμε να σας προετοιμάσουμε, αλλά μην αγχώνεστε. Έτσι ζούσαμε πάντα, φτωχά, δεν πάθαμε και τίποτα. Θα γυρίσουμε 2000 χρόνια πίσω και τι έγινε; Άμα κερδίσουμε την "εθνική αναγέννηση", ποιος μας πιάνει μετά.

Η ΘΕΣΗ ΜΟΥ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΘΕΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ.

Η πρώτη θέση - και η Χ.Α. είναι το μόνο κόμμα (πλην Τρελόπουλου) που παίρνει θέση ενάντια στην κορονοτρομοκρατία - είναι η θέση που αντηχεί τα συμφέροντα των παραγωγών ΛΧΑ, των ανδρών αναπαραγωγικής ηλικίας της μεσαίας τάξης οι οποίοι μπορούν να παράξουν και να ανταγωνιστούν στην εξυπηρέτηση των καταναλωτικών αναγκών. Και το κάνει αυτό ορμέμεφυτα, γιατί ξέρει ότι η Χ.Α. είναι ΛΧΑ και για αυτό υποστηρίζει τα συμφέροντα των ΛΧΑ. Οι ΛΧΑ είναι μια συγκεκριμένη κοινωνική ομάδα με συγκεκριμένα διακριτά βιολογικά χαρακτηριστικά: ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ, ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΝ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΑ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ, ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ, ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ Η ΠΑΡΑΓΩΓΗ. ΝΑ ΑΜΕΙΒΕΙ Η ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΛΧΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ.

Η άλλη θέση είναι η ακριβώς αντίθετη: Είναι όχι μόνο η συνέχιση των παθογενειών και των στρεβλώσεων στην παραγωγή που έχουν καταντήσει την Ελλάδα φτωχή και σε συνεχή κρίση κρατικού χρέους και φοροληστείας, αλλά είναι και η μεγιστοποίηση αυτής της θέσης. Λέει ο μαλάκας στο δεύτερο άρθρο ότι θέλει ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ, ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ, ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΜΟΝΟΠΩΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΜΕΙΒΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ.

ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΕΙ ΤΟ ΕΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΛΛΟ!!!

Όλα τα υπόλοιπα κόμματα ξέρουν ποιους εκπροσωπούν, εκπροσωπούν τα παράσιτα, τους νέους, τους γέρους, τις γυναίκες, τα πουστράκια, τους λαθραίους, δηλαδή εκείνους που καταναλώνουν φόρους, που μέσω της φορολογίας τα παίρνουν από τους παραγωγούς των φόρων και οι παραγωγοί των φόρων είναι οι ΛΧΑ. Για αυτό όλα τα υπόλοιπα κόμματα είναι με την κορονοτρομοκρατία. Γιατί αυτό στρεβλώνει την αγορά, δίνει πάτημα στο Κράτος για περισσότερο δανεισμό=φορολογία, και ενισχύει τις απολαβές των παρασίτων. Το συμφέρον του ΛΧΑ είναι η παραγωγή, η εργασία που του δίνει τον πλούτο. Το συμφέρον του παρασίτου είναι το Κράτος, που του δίνει τον πλούτο. Αυτό που γίνεται με τον covid19 είναι το δεύτερο, το Κράτος ενισχύεται, ο παραγωγός υποτάσσεται.


Η Χρυσή Αυγή είναι πραγματικά ΧΑΖΟ κόμμα. Υποστηρίζει τους ΛΧΑ γιατί αυτοί είναι το ΕΘΝΟΣ, και από την άλλη παπαγαλίζει κάποιες ηλίθιες κρατικιστικές θέσεις, λες και της τις έχει υπογορεύσει κανένας χιτλερικός Θεός και τις ακολουθεί άκριτα, χωρίς σκέψη, χωρίς να καταλαβαίνει ότι προτείνει πείνα και υποταγή για αυτούς τους οποίους θα έπρεπε να υποστηρίζει σε εκείνους τους οποίους θα έπρεπε να πολεμάει.

Και λέει ο ανυποψίαστος μαλάκας χρυσαυγίτης:
Ξέρουν πολύ καλά τι κάνουν και το μόνο που εξυπηρετεί η συνέχιση του «κλειδώματος» της οικονομίας και των απαγορεύσεων, είναι να οδηγηθούμε στην καταστροφή για να μπορέσουν οι ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ να μας επιβάλλουν ένα νέο υπερ-Μνημόνιο μακράς διαρκείας, τρισχειρότερο κι από τα τρία προηγούμενα μαζί!

Μα δεν καταλαβαίνεις ρε μαλάκα, ότι το μνημόνιο και το κλείδωμα της οικονομίας, το έφεραν οι πολιτικές τις οποίες εσύ ο μαλάκας, στο διπλανό άρθρο, υποστηρίζεις; Εσύ ρε μαλάκα μιλάς για διορισμούς, για κρατικά μονοπώλια, για επιδόματα στα μουνιά, για επιδόματα στους νέους, για επιδόματα στους γέρους, για Κράτος "πρόνοιας" και για δίχτυα "κοινωνικής" προστασίας υπέρ μπάσταρδων, άεργων και αλητών, εσύ μιλάς για επιδόματα τα οποία δεν μπορούν παρά να παρθούν από τους παραγωγούς του πλούτου, και, λαμβανόμενα από τους παραγωγούς, κλειδώνουν την οικονομία, κλείνουν τις επιχειρήσεις και καθιστούν τους Έλληνες πουτανίτσες των Ξένων και των Εβραίων για λίγα δανεικά φράγκα και δολάρια! Ποιος ενεργεί σαν πράκτορας ρε μαλάκα όταν αυτό το οποίο κάνουν 40 χρόνια οι πράκτορες των Ξένων ελλαδίτες πολιτικοί είναι να επιβάλλουν, για τα δανεικά τα οποία παίρνουν, τις ίδιες ακριβώς ρυθμίσεις που εσύ υποστηρίζεις και οι οποίες έχουν ισοπεδώσει τον παραγωγικό ιστό του Έθνους;

Είτε θα είσαι με τους ΛΧΑ και θα λες "παράξτε ελεύθερα, μη δίνετε τίποτα στο Κράτος, όποιος δεν παράγει να ψοφήσει", αντικορονοϊός=Καπιταλισμός, είτε λες "κλειδώστε όλες τις επιχειρήσεις, πάρτε δανεικά μέσω τους Κράτους και δώστε τα στα παράσιτα", κορονοτρομολαγνεία=Κομμουνισμός.

Αυτό που κάνει η χαζή Χρυσή Αυγή δεν είναι κάποιος τρίτος δρόμος. Είναι τραβεστί δρόμος. Είναι τραβεστί ιδεολογία. Η Χ.Α. πρέπει να αφήσει τις κομμουνιστικές μπαρούφες και να γίνει full Φιλελεύθερη-Αναρχοκαπιταλιστική ή, αλλιώς, να πάει να γραφτεί στο ΚΚΕ και να ζητιανεύει κανένα επίδομα μέσα, πάντα στα δημοκρατικά/συνταγματικά πλαίσια γιατί εκεί γίνεται το party των παρασίτων.

Ο αληθινός Χίτλερ της εποχής μας είναι ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ. Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ είναι κατά του συστήματος και όχι ο κρατικισμός. Η Χρυσή Αυγή με τον κρατικισμό της είναι παντελώς άκακη για τη δημοκρατία, την αποθέωση του κρατικισμού, και όλα όσα λέει περί Χίτλερ και Ναζί και Έθνους και ανοησίες είναι τρέλες που ακροβατούν μεταξύ ψυχασθένειας και ομοφυλοφιλίας.

11

ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ 2 ή 3;

Οι τράπεζες πρέπει να γίνουν 2 ή 3 χιλιάδες, χωρίς καμία εποπτική αρχή και χωρίς καμία ρύθμιση.
Στον καπιταλισμό η τράπεζα είναι ο μεσάζοντας μεταξύ αυτού που αποταμιεύει και αυτού που δανειοδοτείται. Για την υπηρεσία της παίρνει ποσοστά για τη μεσολάβησή της.
  • Σήμερα ο αποταμιευτής δεν έχει κανένα απολύτως δικαίωμα. Πηγαίνει τα χρήματά του στην τράπεζα και οι όροι είναι "αν η τράπεζα σου τα κλέψει δεν έγινε και τίποτα, πάρε και 0.00000000001% επιτόκιο καρτέλ". Στον καπιταλισμό ο αποταμιευτής έχει δικαιώματα σε όλα τα περιουσιακά στοιχεία σε περίπτωση πτώχευσης και φυσικά οι εγγυήσεις του αποτυχημένου επενδυτή εκκαθαρίζονται προς όφελος του αποταμιευτή.
  • Σήμερα ο επενδυτής παίρνει χρήμα όχι για να επενδύσει (οι φόροι κάνουν και την παραγωγική δραστηριότητα ασύμφορη) αλλά για να αγοράσει δικά του πράγματα και να διατηρήσει στη ζωή επιχειρήσεις ζημιογόνες (δηλαδή επιχειρήσεις που καταστρέφουν πλούτο). Η δε επιχείρηση δεν περιέρχεται στον δανειστή για να εκκαθαριστεί προς όφελος του αποταμιευτή, αλλά προστατεύεται από άλλες ρυθμίσεις και μένει στα χέρια της κάστας των πλουσίων.
  • Και, τέλος, σήμερα η τράπεζα δεν αμείβεται μέσω ποσοστών για τη διαμεσολάβησή της μεταξύ αποταμιευτή και επενδυτή. Η διαμεσολάβηση όλων των τραπεζών είναι ζημιογόνα. Δίνουν τα λεφτά των αποταμιευτών σε μπαταχτζήδες πλούσιους και δεν παίρνουν τίποτα πίσω. Η αμοιβή τους δίνεται από το Κράτος (μέσω της έμμεσης φορολογίας που είναι η ποσοτική χαλάρωση) όπως ακριβώς δινόταν και στην ΕΣΣΔ η αμοιβή των "εργατών".

Μέσω του σύγχρονου τραπεζικού συστήματος ελέγχεται η παραγωγή από το Κράτος. Αν το Κράτος θέλει να παράξει ένα αγαθό, δίνει ένα δάνειο μέσω των τραπεζών σε μια επιχείρηση και παράγεται το αγαθό που θέλει το Κράτος. Ως επί το πλείστον το Κράτος θέλει να τα κονομήσουν οι πλούσιοι, και για αυτό δίνει τα δάνεια όπου τα δίνει. Δεν πρόκειται δηλαδή ούτε για το συμφέρον των μετόχων, ούτε για το κέρδος των τραπεζικών επιχειρήσεων, ούτε για κάτι που να έχει σχέση με τον καπιταλισμό. Όλο αυτό το καρτέλ λειτουργεί όπως λειτουργούσε η κεντρική τράπεζα (Gosbank) στην ΕΣΣΔ.

Στο Καπιταλιστικό Σύστημα, η τράπεζα, όπως προείπα, είναι μεσάζοντας και απαραίτητος μεσάζοντας, γιατί βλέπει που υπάρχει παραγωγική δραστηριότητα που έχει ζήτηση από τους καταναλωτές και παροχευτεύει εκεί το χρήμα. Ο αποταμιευτής θέλει να επενδύσει, αλλά δεν ξέρει που να βάλει τον πλούτο του. Η τράπεζα τον δανείζει στις πιο κερδοφόρες επιχειρήσεις και έτσι μοιράζεται - ελέω ανταγωνισμού - πάντοτε σε όφελος του αποταμιευτή, τα κέρδη με τον αποταμιευτή. Ο αποταμιευτής κερδίζει, ο τραπεζίτης κερδίζει, ο επενδυτής κερδίζει, ο καταναλωτής κερδίζει γιατί αυτός κρίνει τι είναι χρήσιμο και τι όχι, και η κοινωνία γίνεται ισχυρότερη.

Στο τωρινό κρατικιστικό σύστημα κερδίζουν μόνο τα παράσιτα. Ο αποταμιευτής θέλει να βάλει κάπου τα χρήματα, αλλά το μεγαλύτερο επιτόκιο που θα πάρει είναι 0.000001%. Δεν μπορεί να πάει κάπου αλλού, παντού είναι το καρτέλ και προστατεύεται από τις ρυθμίσεις. Τα λεφτά του, για τα οποία δεν έχει κέρδος, πάνε στους πλούσιους. Οι πλούσιοι δεν παράγουν αγαθά που ικανοποιούν τις παραγωγικές ανάγκες. Οι επιχειρήσεις τους είναι άχρηστες, ο μοναδικός τους πελάτης είναι το Κράτος, και ούτε κι έτσι δεν μπορούν να βγάλουν κέρδη. Και, τέλος, ο καταναλωτής βλέπει το πραγματικό κόστος των αγαθών να αυξάνεται και η ποιότητά τους να παραμένει στάσιμη. Οι ανάγκες της κοινωνίας δεν ικανοποιούνται. Η κοινωνία είναι πεινασμένη, αδύναμη, χωρίς κίνητρο, υπάνθρωπη.

Η Εξέλιξη είναι ο Καπιταλισμός. Η "κοινωνία" που θα το καταλάβει θα επικρατήσει όλων των άλλων και θα πατήσει κάτω τόσο τους εξαθλιωμένους φτωχούς, όσο και τους βολεμένους πλούσιους των κρατικιστικών κοινωνίων. Ούτε οι πλούσιοι, ούτε οι φτωχοί πρόκειται να συνειδητοποιήσουν πως ο Καπιταλισμός είναι το μέλλον, επομένως χρειαζόμαστε μια Χούντα να επιβάλλει τις αυτονόητες φιλελεύθερες ρυθμίσεις προς όφελος της κοινωνίας. Και προφανώς δεν χρειάζεται να συμφωνούν όλοι, ούτε καν οι περισσότεροι. Αρκεί να συμφωνούν εκείνοι που μπορούν να το επιβάλουν. Δεν χρειάζεται το δίκιο και το σωστό την ετυμηγορία και τη "νωπή λαϊκή εντολή" των λεχριτών και των μπάσταρδων για να είναι σωστό και δίκαιο.

12
ΤΟΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΛΑ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ ΣΤΟ TW

Ορίστε τι του είπε ο υπεράριος ΛΧΑ Mike Maloney
http://archive.vn/2JD6l

ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΣΜΟΣ = ΥΠΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΣ
https://www.youtube.com/watch?v=Tx7ujZt646g

13

Όλοι αυτοί οι υπάνθρωποι στην εικόνα βρίσκονται σε οργουελικώς ονομαζόμενες "δομές" του Κράτους κατόπιν πρόσκλησης και αποδοχής τους από το Κράτος. Στον καπιταλισμό πρώτα από όλα δεν θα υπήρχε χώρος να υπάρχουν "δομές" για υπάνθρωπους. Κάθε έκταση ελληνικής γης θα ήταν δομημένη από τους Έλληνες και θα λάμβαναν χώρα εκεί μέσα παραγωγικές εργασίες. Οι δομές φιλοξενίας τους θα ήταν κουκέτες σε ιδιόκτητη γη Ελλήνων και η φιλοξενία τους θα πληρώνονταν από την εργασία τους. Η δε διαμονή τους στην Ελλάδα θα συνοδευόταν από μηδέν προνόμια και αν κάποιος δεν μπορούσε να εργαστεί για να πληρώσει δεν θα έμενε πλέον εδώ.

Τι κάνουν έξω από την τράπεζα; Περιμένουν να λάβουν τον μισθό για τις γεωργικές εργασίες που προσέφεραν στους ιδιοκτήτες αυτής της γης; Ή περιμένουν να λάβουν χρήματα τα οποία το Κράτος αφαίρεσε από τους Έλληνες με δημοκρατία και επιθετική βία;

Σε ποιον ανήκει το πεζοδρόμιο το οποίο πατούν; Ανήκει στις επιχειρήσεις και οι επιχειρήσεις έχουν πληρώσει για την τοποθέτηση των πλακακίων μέσα από την ικανότητά τους να εξυπηρετούν τις καταναλωτικές ανάγκες; Ή μήπως ανήκει στο Κράτος και το Κράτος, μήπως έχουμε πληρώσει εμείς οι φορολογούμενοι ΛΧΑ τα πλακάκια και μήπως αυτές οι τράπεζες είναι ένα καρτέλ το οποίο προστατεύεται από χιλιάδες ρυθμίσεις με αποτέλεσμα να μην μπορεί κανείς ΛΧΑ να ανταγωνιστεί το τραπεζικό καρτέλ των πλουσίων; Και ποια είναι η άποψη των φτωχών για το καρτέλ; Φυσικά αν ρωτήσεις κανέναν φτωχομπινέ για τις τράπεζες θα σου πει "κλέφτες κλέφτες κτλ", αλλά αν του προτείνεις να απελευθερωθεί το θεσμικό πλαίσιο και να μπορεί ο καθένας να στήνει τράπεζες και να δανείζει για να μπει μαχαίρι στα κέρδη του καρτέλ θα σου πει "όχι, τοκογλυφία, θα μας φάνε οι εβραίοι" κτλ ή θα σε ρωτήσει "τι, θα μπορεί ο καθένας να δανείζει;". Ε όχι και ο καθένας... μόνο ο πλούσιος!

14
Γενική Συνέλευση / Re: ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΩΝ 4
« on: April 07, 2020, 09:12:58 pm »
Ο Τραμπ ήταν η επιλογή των ΛΧΑ και παραμένει ακόμα ο λιγότερο κρατικιστής.
Η δημοκρατία (πλούσιοι και φτωχοί εναντίον μεσαίων) είναι αδιέξοδο.
Η μόνη λύση για τον καπιταλισμό είναι το φιλελεύθερο πραξικόπημα.
Αν αύριο ο Κιμ Γιονγκ Ουν επέλεγε να εφαρμόσει καπιταλισμό η ΒΚορέα από πιο φτωχή
χώρα του κόσμου θα γινόταν η πιο πλούσια μέσα σε 20-30 χρόνια.
Αυτό χρειαζόμαστε, έναν φορέα πολιτικό ο οποίος θα ελέγξει το Κράτος, και πυρηνικά
για να προστατευτούμε από έξωθεν επιβολές. Τα πυρηνικά σε βάθος χρόνου θα φτηνύνουν.
Το πρόβλημα είναι ο λαός, οι φτωχοί. Ακόμα και ο Κιμ χρειάζεται ένα εκατομμύριο κρατικούς
υπαλλήλους για να κρατάνε τους άλλους κάτω. Ρομπότ ίσως κάνουν καλύτερη δουλειά,
αλλά χρειάζεται να έχει ο φορέας τη δύναμη να χτυπήσει τους φτωχούς.
Με το που γίνει καπιταλισμός οι φτωχοί θα κάνουν κατάληψη σε κάποια ζωτική επιχείρηση
και σαν χιμπατζήδες θα λένε "δώστε μας λεφτά, αλλιώς δεν σας αφήνουμε να παράγετε και
να ζήσετε σαν άνθρωποι". Πρέπει κάποιος να τους σκοτώσει να μην το ξανακάνουν και
να ευημερήσει η κοινωνία. Και το να μην το ξανακάνουν βγάλτο. Θα το κάνουν συνέχεια
αν δεν αναπτυχθεί αξιόπιστο δίκτυο ιδιωτικής αστυνομίας και αυξηθεί η οπλοκατοχή
ανάμεσα στους ΛΧΑ. Πρέπει με όπλα να προστατεύεται η κοινωνία από τους φτωχούς.
Ιδιοκτησία χωρίς όπλο είναι γυμνή γυναίκα, έτοιμη να τη βιάσουν. Όπλα στον κρόταφο
των φτωχών και ασπίδα για τους έξω. Αυτό είναι η λύση.

15
Κομμουνιστής και αυτός κομμουνιστής και ο Ίλιτς που παραθέτει. Όσοι μιλάνε με αναφορές σε κομμουνιστές είναι κομμουνιστές.

Προφανώς και υπάρχουν ιοί που αν αφεθούν ελεύθεροι είναι παθογόνοι. Αλλά όταν δουλεύει σωστά το ανοσοποιητικό ΔΕΝ είναι παθογόνοι. Τους ιούς στους υγιείς ανθρώπους, ειδικά τους ΛΧΑ, τους τρώνε τα μακροφάγα. Όταν ο άνθρωπος γεράσει και δεν μπορεί να παράγει πλούτο, η φύση δεν τον χρειάζεται, επομένως δεν έχει κανένα νόημα ο άνθρωπος να συνεχίσει να έχει ισχυρό ανοσοποιητικό σε όλη του τη ζωή, από εξελικτικής άποψης. Επομένως πεθαίνει επειδή οι ιοί αφήνονται ελεύθεροι μέσα στο σώμα του.  Αλλά η παθογένεια δεν είναι ιδιότητα του ιού. Είναι συνδυασμός της αντίδρασης ή μη αντίδρασης του ανοσοποιητικού στον ιό. Ένας άνθρωπος, ειδικά όσο είναι ΛΧΑ, δέχεται χιλιάδες διαφορετικούς "παθογόνους" ιούς και "παθογόνα" βακτήρια μέσα του τα οποία δεν προκαλούν καμία παθογένεια. Είναι σαν να λέμε ότι κάθε άντρας είναι γαμιάς επειδή έχει ψωλή και μπορεί να γαμήσει. Μικρή ψωλή της φταίνε οι τρίχες. Έτσι είναι και οι παθογόνοι ιοί, σκοτώνουν τις "μικρές ψωλές", τους γέρους, τους μη-ΛΧΑ, τους χοντρούς, τους υπάνθρωπους (ψάξτε στην Αμερική είδηση: οι συκλάραπες πεθαίνουν περισσότερο - γιατί άραγε; - μήπως γιατί είναι υπάνθρωποι; )

Ειδικά για τον ιο τους AIDS (ο οποίος είναι αληθινός ιός) έχει μιλήσει ο EMJ και έχει σωστά πει πως ο ιός αυτός δεν είναι τίποτα. Οι πούστηδες που τον κολλάνε τον κολλάνε όχι επειδή έχουν κάποια ειδικά γονίδια αλλά επειδή τους γαμάνε χιλιάδες ψωλές και μια πολύ μικρή μεταδοτικότητα σε αυτούς γίνεται μεγάλη λόγω της έκφυλης ζωής τους. (Δεκάδες έρευνες έχουν αποδείξει ότι οι πούστηδες έχουν πολλές φορές περισσότερους συντρόφους από τους νορμάλ ανθρώπους). Ο δε ιός αυτός είναι άκακος αν κάποιος λάβει υπόψη του το πόσο έκφυλα ζουν. Το να είσαι πούστης, δλδ το να ζεις σαν πούστης, σου κόβει 10 χρόνια από τη ζωή σου (επιστημονική μελέτη!). Τόσο καταχρηστικά και ψυχανώμαλα ζουν τα πουστράκια. Άρα αν με όλες τις ψωλές που τρώνε και τα ξενύχτια όπου τους γαμάνε, και τα βρωμερά αρχίδια που γλείφουν και τις κωλότρυπες που σαλιώνουν, ζουν για 10 και βάλε χρόνια με τον ιό (βλ. Βαλλιανάτο που κυκλοφορεί ελεύθερος τόσα χρόνια τώρα με το AIDS και προπαγανδίζει την ανθελληνική ψευτοφιλελεύθερη ψυχανωμαλία του), ο ιός αυτός δεν είναι τίποτα στην ουσία. Συμβιωτικός είναι όπως λέει ο παραπάνω τρελοεπιστήμονας. Και συμβιωτικοί ιοί υπάρχουν. Πολλά ΣΜΝ είναι άκακα πχ. "About 90% of HPV infections cause no symptoms and resolve spontaneously within two years". Αυτό που δεν μας λέει είναι πόσο εκφυλισμένο και ανήθικο και βρωμερό είναι αυτό το 10% που εμφανίζει συμπτώματα... Μήπως είναι κανένας πορνόγερος ή καμία γριά πουτάνα; Ή, φυσικά, κανένα πουστράκι; Αν έχουμε καπιταλισμό θα επιβιώσει αυτό το ψυχανώμαλο 10%; Δεν νομίζω, γιατί είναι ψυχανώμαλο και η ψυχανωμαλία δεν είναι παραγωγική.

Άρθρο στο Amren έλεγε πως αυξάνονται τα γονίδια-σκουπίδια στην ανθρωπότητα. Και όντως αυξάνονται γιατί λαμβάνουν χώρα δυσγονικές διεργασίες. Όποιος έχει γονίδια για κακό ανοσοποιητικό πέθαινε και η ανθρωπότητα σκλήραινε ανοσοποιητικά έναντι των ιών. Τώρα όμως, με κύριο υπαίτιο το Κράτος και τα κρατικά νοσοκομεία, αναγκάζεται αυτός που δεν αρρωσταίνει επειδή έχει ανώτερα ανοσοποιητικά γονίδια, να φορολογείται βάναυσα για να κουράρει μια ζωή τον υπάνθρωπο ο οποίος έχει τα κακά ανοσοποιητικά γονίδια. Έτσι τα κακά ανοσοποιητικά γονίδια πολλαπλασιάζονται στην ανθρωπότητα και ανακύπτει η ανάγκη για ακόμα μεγαλύτερη τιμωρία του ΛΧΑ και ακόμα περισσότερη επιδότηση της περίθαλψης των πολλαπλασιαζόμενων ανοσοποιητικών υπανθρώπων. Μόνο ο καπιταλισμός είναι η λύση σε αυτό.

Όλα αυτά τα σοσιαλιστικά κινήματα, δεξιά και αριστερά και ψευτοαναρχικά και ψευτοφιλελεύθερα, δεν είναι τίποτα περισσότερο από την τιμωρία των αγαλμάτων του Μπρέκερ και την επιδότηση του διαβήτη και της τηγανιτής πατάτας.

Ένα όμως γεγονός που δεν σημειώνεται είναι ότι η wiki λέει ότι το cfr του H5N1 είναι 60%!!!! Που είναι ο τσιόδρας να μας πει ότι 4 δισεκατομμύρια θα πεθάνουν από τη γρίπη των πτηνών;!!!

The reported mortality rate of highly pathogenic H5N1 avian influenza in a human is high; WHO data indicate 60% of cases classified as H5N1 resulted in death. However, there is some evidence the actual mortality rate of avian flu could be much lower, as there may be many people with milder symptoms...  3 ίσως σε μια πρόταση. Τους χαλάνε πολύ τη σούπα οι ΛΧΑ και το υπεράριο ανοσοποιητικό τους!

16
Τη θέση του Θεού πήρε ο Τσιόδρας. Κατέρρευσε η πίστη στον Χριστιανισμό και το Κράτος δοκιμάζει ως απελπισμένο κόλπα νομιμοποίησης. Προβάλλουν από τα media στον λαό από το πρωί ως το βράδυ τον νέο μεσσία, τον τσιόδρα και το νέο σατανά/δαιμόνιο, τον covid (που είναι ακριβώς σαν τη γρίπη). Ο λαός (βλ. φτωχοί) δεν καταλαβαίνει, φοβάται γιατί είναι υπάνθρωπος και θέλει να γεμίσει το οντολογικό του κενό με μια πίστη, και πιστεύει σε αυτό που βρίσκει διαθέσιμο, εύπεπτο και πρόχειρο από τα media: στο Κράτος-μεσσία-προστάτη.

Ο λαός προσκυνάει το Κράτος και αυτό φέρνει μέσα λαθραίους υπάνθρωπους (ένας υπάνθρωπος είναι πιο κοντά στο ιδανικό του Κράτους, πάντα θα ψηφίζει αναδιανομή και θα είναι ικανός μόνο για σκλάβος) για να αντικαταστήσουν τον ηλίθιο λαό με ακόμα ηλιθιότερους!

https://www.youtube.com/watch?v=ObtV0JOXNfw

17
Παντού σε όλη την υφήλιο καταρρέει το ψέμα του covid19, τα cfr πέφτουν, τα θύματα έχουν σταθεροποιηθεί και είναι απειροελάχιστα σε σύγκριση με τους γερούς που πεθαίνουν από οποιαδήποτε αιτία.

Στο YT όλος ο πλανήτης παρακολουθεί τον ΛΧΑ Ιωαννίδη, που λέει ότι ο covid19 είναι ακριβώς σαν τη γρίπη και ότι τα μέτρα ελήφθηκαν χωρίς κανέναν λόγο, και τον ΛΧΑ Κάμπελ που αποδεικνύει ότι η εποχικότητα του ιού συνδέεται με τη βιταμίνη D, την οποία το Κράτος δεν επιτρέπει στους πολίτες να πάρουν από τον ήλιο. Κανέας τσιόδρας και κανένας ΠΟΥ δεν έλαβε υπόψη την εποχικότητα του covid19 και άρχισαν να μιλάνε για ολοκαύτωμα - κομπογιαννίτες, ηλίθιοι, κρατικιστές.

https://www.youtube.com/watch?v=W5yVGmfivAk

Βατερλό του Κράτους με τον covid. Όλα τα διαγράμματα πέφτουν ή έχουν κολλήσει στο μέγιστο και αποκτούν καθοδική πορεία.

Ο covid19 είναι γρίπη και το Κράτος έκλεισε παγκοσμίως τις επιχειρήσεις χωρίς κανέναν λόγο. Έγκλημα κατά της ανθρώπινης προόδου. Εκατοντάδες δισεκατομμύρια χάθηκαν για να κάνει show ο τσιόδρας και οι λοιποί κομπογιαννίτες.


18

ΛΧΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ:
-Ο ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΑΝ ΤΗ ΓΡΙΠΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΕΡΟΙ ΨΟΦΑΝΕ
-ΟΙ ΙΤΑΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΩΛΟΓΕΡΟΙ ΚΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ
-ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΨΟΦΑΝΕ ΜΕ COVID ΔΕΝ ΨΟΦΑΝΕ ΛΟΓΩ ΤΟΥ COVID


ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ

19
Ορίστε είδηση...

Κορωνοϊός: 53 οι νεκροί - Κατέληξε και 90χρονη από την Χρυσή Καστοριάς

Νωρίτερα είχε γίνει γνωστός ο θάνατος μίας 78χρονης στη Φούστανη της Έδεσσας -  Η άτυχη γυναίκα αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας - Για «ορφανό» κρούσμα κάνει λόγο ο αντιπεριφερειάρχης Πέλλας - Από την Καστοριά ο 51ος νεκρός, άφησε την τελευταία του πνοή το βράδυ της Τετάρτης.

Να ενημερωθεί το πανελλήνιο για την 90χρονη που...κατέληξε. Ορίστε οι ταινίες στις οποίες είχε πρωταγωνιστήσει όταν ήταν νέα και δυνατή και ωραία. Α ρε άτιμε κορονοϊέ τα καλύτερα μανουλομάνουλα μας παίρνεις...


Grannies Want 'M Young, ρομαντική κομεντί, παραγωγής 2019


Big Melon Grannies ****, περιπέτεια δράσης, παραγωγής 2018


Cum Dripping Granny Faces, ψυχολογικό δράμα, παραγωγής 2019

Θα μας μείνει αξέχαστη και για τις αξεπέραστες ερμηνείες της στο μιούζικαλ Fυck My Old Hairy Cυnt Νούμερο 6 και τη μοναδική ζωντάνια των ρόλων της στο Grabbing Granny By The Fanny και το I was 18, 50 Years Ago #8

20
Ο ΛΧΑ ΙΩΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ, ΠΟΛΥ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΚΑΙ ΜΑΓΚΑΣ, ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ Ο-Λ-Η ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΡΟΝΟΜΠΟΥΡΔΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΠΩΣ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΑ ΠΗΡΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΕΝΑΝ ΑΟΡΑΤΟ ΕΧΘΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΘΑΡΧΗΣΕΙ ΤΟ ΑΜΥΑΛΟ, ΑΜΟΡΦΩΤΟ, ΧΑΖΟ ΠΟΠΟΛΟ.

ΟΠΩΣ ΛΕΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 3 ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΚΟΡΟΝΟΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ:

1) ΤΟ COVID19 TESTING ΔΕΝ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΥΠΟΨΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΙΚΟΤΗΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΓΝΩΣΤΩΝ ΚΟΡΟΝΟΪΩΝ Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΡΙΞΕΙ ΤΟ CFR
2) ΤΟ CFR ΔΕΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΔΙΟΤΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ TESTS ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟ ΣΕ ΑΝΟΣΟΚΑΤΕΣΤΑΛΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ. ΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΟΣΟΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΥΠΑΝΘΡΩΠΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΑΓΝΗΤΕΣ ΛΟΙΜΩΞΕΩΝ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΠΑΘΟΓΟΝΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΛΑΨΟΥΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΑΠΟ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΝΟΣΟΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ ΤΟΥΣ ΟΙ ΓΕΡΟΙ, ΟΙ ΧΟΝΤΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ, ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ, ΕΧΟΝΤΑΣ, ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ, ΠΟΛΛΑ ΠΑΘΟΓΟΝΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΝΑ. ΤΟΥΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΤΑ Ή ΚΑΤΆ ΤΗ ΝΟΣΗΛΕΙΑ ΤΕΣΤ ΓΙΑ COVID19, ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΑΠΟΔΙΔΕΤΑΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΝ COVID19. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ: ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΙΓΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΜΕΤΡΑΝΕ ΤΟ CFR. ΑΠΟΔΕΙΞΗ: ΟΣΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟ ΔΕΙΓΜΑ, ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΤΟ CFR. ΕΠΙΣΗΣ, ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΝΟΣΟΚΑΤΕΣΤΑΛΜΕΝΟΙ ΚΟΛΛΑΝΕ ΤΟΝ COVID19 ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΥΠΑΝΘΡΩΠΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΨΑΧΝΕΤΑΙ Ο ΤΣΙΟΔΡΑΣ ΓΙΑ ΤΑ "ΟΡΦΑΝΑ" ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ...
3) ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΜΕ ΤΟ CFR. O ΤΣΙΟΔΡΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝ ΑΥΤΩ ΛΕΝΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙ ΤΟ CFR, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΟΧΕΥΣΗ. ΟΤΑΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΜΕΛΕΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΡΙΧΝΟΥΝ ΣΤΟ 0.6% ΚΑΙ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ 0.3% Ο ΤΣΙΟΔΡΑΣ ΑΝΑΛΥΕΤΑΙ ΣΕ ΑΝΕΚΔΟΤΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΕΡΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΑΝ. ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ... ΕΝΩ ΤΟ CFR ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΠΕΦΤΕΙ, Ο ΤΣΙΟΔΡΑΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΠΑΛΙΑ CFR ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΙ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΝΟΥΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥ, ΛΕΕΙ 40 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ, ΛΕΕΙ 150 ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ, ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ; ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥ, ΛΕΕΙ ΕΞΕΤΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΥΣΤΗΡΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ! ΨΕΜΑΤΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΘΕΙ ΝΕΑ 'ΚΡΙΣΗ' ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥ!
A fiasco in the making? As the coronavirus pandemic takes hold, we are making decisions without reliable data
By JOHN P.A. IOANNIDIS MARCH 17, 2020
coronavirus testing

The current coronavirus disease, Covid-19, has been called a once-in-a-century pandemic. But it may also be a once-in-a-century evidence fiasco.

At a time when everyone needs better information, from disease modelers and governments to people quarantined or just social distancing, we lack reliable evidence on how many people have been infected with SARS-CoV-2 or who continue to become infected. Better information is needed to guide decisions and actions of monumental significance and to monitor their impact.

Draconian countermeasures have been adopted in many countries. If the pandemic dissipates — either on its own or because of these measures — short-term extreme social distancing and lockdowns may be bearable. How long, though, should measures like these be continued if the pandemic churns across the globe unabated? How can policymakers tell if they are doing more good than harm?

Vaccines or affordable treatments take many months (or even years) to develop and test properly. Given such timelines, the consequences of long-term lockdowns are entirely unknown.

Related: We know enough now to act decisively against Covid-19. Social distancing is a good place to start
The data collected so far on how many people are infected and how the epidemic is evolving are utterly unreliable. Given the limited testing to date, some deaths and probably the vast majority of infections due to SARS-CoV-2 are being missed. We don’t know if we are failing to capture infections by a factor of three or 300. Three months after the outbreak emerged, most countries, including the U.S., lack the ability to test a large number of people and no countries have reliable data on the prevalence of the virus in a representative random sample of the general population.

This evidence fiasco creates tremendous uncertainty about the risk of dying from Covid-19. Reported case fatality rates, like the official 3.4% rate from the World Health Organization, cause horror — and are meaningless. Patients who have been tested for SARS-CoV-2 are disproportionately those with severe symptoms and bad outcomes. As most health systems have limited testing capacity, selection bias may even worsen in the near future.

The one situation where an entire, closed population was tested was the Diamond Princess cruise ship and its quarantine passengers. The case fatality rate there was 1.0%, but this was a largely elderly population, in which the death rate from Covid-19 is much higher.

Projecting the Diamond Princess mortality rate onto the age structure of the U.S. population, the death rate among people infected with Covid-19 would be 0.125%. But since this estimate is based on extremely thin data — there were just seven deaths among the 700 infected passengers and crew — the real death rate could stretch from five times lower to five times higher (0.625%). It is also possible that some of the passengers who were infected might die later, and that tourists may have different frequencies of chronic diseases — a risk factor for worse outcomes with SARS-CoV-2 infection — than the general population. Adding these extra sources of uncertainty, reasonable estimates for the case fatality ratio in the general U.S. population vary from 0.05% to 1%.

That huge range markedly affects how severe the pandemic is and what should be done. A population-wide case fatality rate of 0.05% is lower than seasonal influenza. If that is the true rate, locking down the world with potentially tremendous social and financial consequences may be totally irrational. It’s like an elephant being attacked by a house cat. Frustrated and trying to avoid the cat, the elephant accidentally jumps off a cliff and dies.

Could the Covid-19 case fatality rate be that low? No, some say, pointing to the high rate in elderly people. However, even some so-called mild or common-cold-type coronaviruses that have been known for decades can have case fatality rates as high as 8% when they infect elderly people in nursing homes. In fact, such “mild” coronaviruses infect tens of millions of people every year, and account for 3% to 11% of those hospitalized in the U.S. with lower respiratory infections each winter.

These “mild” coronaviruses may be implicated in several thousands of deaths every year worldwide, though the vast majority of them are not documented with precise testing. Instead, they are lost as noise among 60 million deaths from various causes every year.

Although successful surveillance systems have long existed for influenza, the disease is confirmed by a laboratory in a tiny minority of cases. In the U.S., for example, so far this season 1,073,976 specimens have been tested and 222,552 (20.7%) have tested positive for influenza. In the same period, the estimated number of influenza-like illnesses is between 36,000,000 and 51,000,000, with an estimated 22,000 to 55,000 flu deaths.

Note the uncertainty about influenza-like illness deaths: a 2.5-fold range, corresponding to tens of thousands of deaths. Every year, some of these deaths are due to influenza and some to other viruses, like common-cold coronaviruses.

In an autopsy series that tested for respiratory viruses in specimens from 57 elderly persons who died during the 2016 to 2017 influenza season, influenza viruses were detected in 18% of the specimens, while any kind of respiratory virus was found in 47%. In some people who die from viral respiratory pathogens, more than one virus is found upon autopsy and bacteria are often superimposed. A positive test for coronavirus does not mean necessarily that this virus is always primarily responsible for a patient’s demise.


If we assume that case fatality rate among individuals infected by SARS-CoV-2 is 0.3% in the general population — a mid-range guess from my Diamond Princess analysis — and that 1% of the U.S. population gets infected (about 3.3 million people), this would translate to about 10,000 deaths. This sounds like a huge number, but it is buried within the noise of the estimate of deaths from “influenza-like illness.” If we had not known about a new virus out there, and had not checked individuals with PCR tests, the number of total deaths due to “influenza-like illness” would not seem unusual this year. At most, we might have casually noted that flu this season seems to be a bit worse than average. The media coverage would have been less than for an NBA game between the two most indifferent teams.

Some worry that the 68 deaths from Covid-19 in the U.S. as of March 16 will increase exponentially to 680, 6,800, 68,000, 680,000 … along with similar catastrophic patterns around the globe. Is that a realistic scenario, or bad science fiction? How can we tell at what point such a curve might stop?

The most valuable piece of information for answering those questions would be to know the current prevalence of the infection in a random sample of a population and to repeat this exercise at regular time intervals to estimate the incidence of new infections. Sadly, that’s information we don’t have.

In the absence of data, prepare-for-the-worst reasoning leads to extreme measures of social distancing and lockdowns. Unfortunately, we do not know if these measures work. School closures, for example, may reduce transmission rates. But they may also backfire if children socialize anyhow, if school closure leads children to spend more time with susceptible elderly family members, if children at home disrupt their parents ability to work, and more. School closures may also diminish the chances of developing herd immunity in an age group that is spared serious disease.

This has been the perspective behind the different stance of the United Kingdom keeping schools open, at least until as I write this. In the absence of data on the real course of the epidemic, we don’t know whether this perspective was brilliant or catastrophic.

Flattening the curve to avoid overwhelming the health system is conceptually sound — in theory. A visual that has become viral in media and social media shows how flattening the curve reduces the volume of the epidemic that is above the threshold of what the health system can handle at any moment.

Related: The novel coronavirus is a serious threat. We need to prepare, not overreact
Yet if the health system does become overwhelmed, the majority of the extra deaths may not be due to coronavirus but to other common diseases and conditions such as heart attacks, strokes, trauma, bleeding, and the like that are not adequately treated. If the level of the epidemic does overwhelm the health system and extreme measures have only modest effectiveness, then flattening the curve may make things worse: Instead of being overwhelmed during a short, acute phase, the health system will remain overwhelmed for a more protracted period. That’s another reason we need data about the exact level of the epidemic activity.

One of the bottom lines is that we don’t know how long social distancing measures and lockdowns can be maintained without major consequences to the economy, society, and mental health. Unpredictable evolutions may ensue, including financial crisis, unrest, civil strife, war, and a meltdown of the social fabric. At a minimum, we need unbiased prevalence and incidence data for the evolving infectious load to guide decision-making.

In the most pessimistic scenario, which I do not espouse, if the new coronavirus infects 60% of the global population and 1% of the infected people die, that will translate into more than 40 million deaths globally, matching the 1918 influenza pandemic.

The vast majority of this hecatomb would be people with limited life expectancies. That’s in contrast to 1918, when many young people died.

One can only hope that, much like in 1918, life will continue. Conversely, with lockdowns of months, if not years, life largely stops, short-term and long-term consequences are entirely unknown, and billions, not just millions, of lives may be eventually at stake.

If we decide to jump off the cliff, we need some data to inform us about the rationale of such an action and the chances of landing somewhere safe.

John P.A. Ioannidis is professor of medicine and professor of epidemiology and population health, as well as professor by courtesy of biomedical data science at Stanford University School of Medicine, professor by courtesy of statistics at Stanford University School of Humanities and Sciences, and co-director of the Meta-Research Innovation Center at Stanford (METRICS) at Stanford University.

About the Author
John P.A. Ioannidis

21
Νομιζα οτι εισαι με τον Τζημερο;

Είμαι ΚΑΙ με τον Τζήμερα και με τη Χρυσή Αυγή. Με ό,τι μισούν οι κομμουνιστές είμαι ή μάλλον ό,τι μισούν οι κομμουνιστές είναι μαζί μου γιατί εγώ είμαι πιο προχωρημένος από τον Τζήμερο και τη Χ.Α. Η Χ.Α. σε ό,τι αφορά τα κοινωνικά θέματα είναι πολύ μετριοπαθής. Σκλαβιά σε όλους τους σκυλάραπες, σκληρή ιεράρχηση της κοινωνίας με τους ΛΧΑ πάνω και όλους τους υπολοίπους κάτω. Η Χ.Α. είναι και με αναπήρους, και μουνιά έχει και γύφτους έχει.. μετριοπαθής. Για τα οικονομικά δεν το συζητάω, όπου εκεί ο Τζήμερος είναι στο 10% όσων με ικανοποιούν, και αυτός πολύ μετριοπαθής. Εγώ θέλω και τα βουνά και τα λαγκάδια να ιδιωτικοποιηθούν. Κάθομαι τα βράδια και φαντασιώνομαι ότι όλα τα βουνά έχουν ιδιωτικοποιηθεί και οι Έλληνες έχουν αγοράσει χιλιάδες εκσκαφείς και τρυπάνια και τα ισοπεδώνουν και τα χτίζουν και με τα μπάζα μπαζώνουν τη θάλασσα για να χτίσουν και εκεί - όλα αφορολόγητα - και ότι οι κομμουνιστές εργάζονται καταναγκαστικά στο #ProjectMakronissos και οι Έλληνες βάζουν το κεφάλαιο με crowdfunding. Στο τέλος χτίζεται όλη η Μακρόνησος με ξενοδοχεία και βίλες τουριστικές και είναι η φτηνότερη του κόσμου γιατί δεν πληρώνονται καθόλου φόροι και οι Έλληνες τα κονομάνε και οι κομμουνιστές έχουν μεταφερθεί στον Υμηττό να τον γκρεμίσουν και αυτόν να χτιστεί αφορολόγητα. Όλα αφορολόγητα, όλα ιδιωτικά, θάλασσα, ποτάμια, δρόμοι, πεζοδρόμια, τα πάντα όλα!

22
Quote
Σε πληθώρα νέων δικαιούχων επεκτείνονται τα μέτρα αντιμετώπισης της πανδημίας του κορωνοϊού.
https://www.protothema.gr/economy/article/990805/upoik-ta-metra-kai-oi-allages-gia-tous-kladous-pou-plittodai/

Περί αυτού πρόκειται λοιπόν!!! Μεγάλη αναδιανεμητική μπίζνα αυτά τα μέτρα αντιμετώπισης της πανδημίας!!! Θέλετε και το ρεζουμέ των μέτρων; Ορίστε:
ΕΙΣΑΙ ΦΤΩΧΟΣ; ΠΑΡΕ 800 ΕΥΡΩ
ΕΙΣΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟΣ; ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙΣ ΟΥΤΕ ΔΩΡΟ ΠΑΣΧΑ, ΟΥΤΕ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙΣ, ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ, ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΟΙ ΛΧΑ!
ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑΙΟΣ; ΠΛΗΡΩΝΕ ΦΑΣΙΣΤΑ/ΡΑΤΣΙΣΤΗ! ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ UBER ALLES


Ο ΝΓΜ το έχει πιάσει το νόημα:
http://www.xrisiavgi.com/enimerosi/view/astamathth-h-kubernhtikh-propaganda-gia-ton-korwnoio
Ξέρει ότι την Χ.Α. τη στηρίζουν οι ΛΧΑ, αλλά δεν ξέρει να στηρίζει τους ΛΧΑ. Όσοι είναι κατά του συστήματος πρέπει να είναι με τους ΛΧΑ γιατί το σύστημα είναι μόνο εναντίον των ΛΧΑ!

23
https://youtu.be/27PBShC08Mk?t=168The social movement that the New Right expresses and whose values, resentments, aspirations, and fears it tries to articulate is composed of what sociologist Donald I. Warren calls “ Middle American Radicals"— MARs. This movement, in Professor Warrens description, is less an objectively identifiable class than a subjectively distinguished temperament, yet it possesses verifiable features that set it apart from other social groups and formations. In the mid1970s, MARs had a family income of three to thirteen thousand dollars. There was a strong presence among them of northern
 uropean ethnics, although Italians tended to account for more MARs than other groups. MARs were nearly twice as common in the South as in the north-central states. They tended to have completed high school but not to have attended college. They were more common
among Catholics and Jews than among Protestants and among Mormons and Baptists than among other Protestant sects. They tended to be in their thirties or in their sixties and were “significantly less likely to be professional or managerial workers" than to be “skilled and semi-skilled blue collar workers.”
Yet these statistical features do not define MARs. What defines them as a movement is an attitudinal quality, and what Warren finds

most distinctive of them is their view of government and, in a broader sense, of the “ establishment” and their role in it. Unlike adherents of the Left, MARs do not regard the government as favoring the rich, and, unlike adherents of the Right, they do not regard the government as giving too much to the poor. According to Warren, MARs are a distinct group partly because of their view of government as favoring both the rich and the poor simultaneously. . . . MARs are distinct in the depth of their feeling that the middle class has been seriously neglected. If there is one single summation of the MAR perspective, it is reflected in a statement which was read to respondents: The rich give in to the demands
of the poor, and the middle income people have to pay the bill.


https://www.youtube.com/watch?v=ZXopG-xdoI4

https://www.youtube.com/watch?v=LIFaxPelm1s

ΟΛΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ:

1) ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΚΑΣΤΕΣ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΚΑΙ ΙΕΡΑΡΧΙΑ ΣΥΝΙΣΤΟΥΝ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥΣ.
2) ΟΙ ΦΥΣΙΚΟΙ ΑΡΓΗΧΟΙ ΘΕΤΟΥΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ ΕΝΑΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ/ΒΑΣΙΛΙΑ/ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ.
3) Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΣΥΜΜΑΧΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΩΤΕΡΟΥΣ (ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΦΘΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΥΣΙΚΟΥΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΕΙΣ ΤΟΥΣ... ΤΟΥΣ ΜΕΣΑΙΟΥΣ, ΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΑ) ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.
4) Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ/ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ/ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ (ΒΛ. ΣΤΑΛΙΝ, ΧΙΤΛΕΡ, ΝΑΠΟΛΕΩΝ, ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ/ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ) ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΝΙΣΧΥΡΟΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΜΕΣΑΙΑΣ ΤΑΞΗΣ, ΟΙ ΜΕΣΑΙΟΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΦΤΩΧΟΙ, ΟΙ ΦΤΩΧΟΙ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΦΤΩΧΟΙ.
5) ΤΕΛΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ: ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ, ΑΠΟΛΥΤΑΡΧΙΑ, ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΥ ΙΣΤΟΥ, ΠΑΡΑΚΜΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ


ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΤΑΔΙΑ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ 4,9!!!

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΧΟΥΝΤΑ Α-Μ-Ε-Σ-Α!!! ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ Η ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ = ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ. ΣΠΑΣΙΜΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΟΝΟΠΩΛΙΩΝ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ. ΟΙ ΦΤΩΧΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΟΥΝ. Η ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΣΗ (ΤΕΡΜΑ Ο ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ) ΚΑΙ ΝΑ ΧΤΥΠΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΜΕΣΑΙΑΣ ΤΑΞΗΣ, ΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΑ.

ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΡΜΟΝΙΑ. Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ (ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΣΑΙΟΣ ΛΧΑ) ΘΑ ΑΜΕΙΒΕΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ Ο ΠΛΗΒΕΙΟΣ ΘΑ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟΝ ΛΧΑ. ΕΤΣΙ ΘΑ ΑΝΑΠΤΥΧΘΕΙ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΓΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΙΣΧΥΡΟ.

ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΚΑΙ 10 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΟΠΛΗΚΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ ΤΩ ΠΝΕΥΜΑΤΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΧΕΣΤΕΙ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΦΑΙΔΡΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ COVID19, ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΤΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΠΑΛΙ 10 ΦΟΡΕΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ. ΚΡΙΣΗ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ!!!

ΚΑΛΩ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΑΡΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΤΙΝΑΞΟΥΝ ΤΟ ΚΥΝΟΒΟΥΛΙΟ ΜΕ 3 ΑΙΤΗΜΑΤΑ:
-ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΟΝΟΠΩΛΙΩΝ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΛΗΝ ΣΤΡΑΤΟΥ, ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ.
-ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΕΝΦΙΑ, ΦΟΡΟΣ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ 5%, ΦΠΑ 3%, ΕΝΙΑΙΟΙ.
-ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΤΙΦΡΟΝΟΥΝΤΕΣ ΣΤΟ #ProjectMakronissos ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΜΑΚΡΟΝΗΣΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΥΠΕΡΘΕΡΕΤΡΟ.


24
Πόρνες και Ιοί
Πλούσιοι και Φτωχοί
Ο Τάφος σας θα Ανοίξει από τον ✞Καπιταλιστή✞


Έχουμε γίνει μάρτυρες τις τελευταίες μέρες μιας παγκόσμιας κρατικιστικής Χούντας. Τα Κράτη λειτουργώντας σε συνεννόηση ως καρτέλ τοπικών μονοπωλητών έχουν αποφασίσει από κοινού να περιορίσουν την ελευθερία των πολιτών και να παρέμβουν με καταστροφικό τρόπο και συνέπειες στην Οικονομία/Παραγωγή. Ο λόγος αυτής της παρέμβασης προκύπτει μέσα από τα αδιέξοδα του κρατικισμού. Ο κρατικισμός υπόσχεται στους συμμάχους του, τα παράσιτα τους φτωχούς και τα αφεντικά τους πλούσιους, έναν βιώσιμο και προοδευτικό παρασιτισμό. Αλλά κάτι τέτοιο δεν μπορεί να το πραγματοποιήσει. Πρώτον, γιατί όπως απέδειξα και σε προηγούμενο thread, η λαιμαργία δεν μπορεί να είναι βιώσιμη, γιατί δεν μπορεί να αυτοπεριοριστεί. Η λαιμαργία είναι αμαρτία και η λαιμαργία του Κράτους οδηγεί στην καταστροφή της παραγωγικής οικονομίας. Δεύτερον γιατί η ίδια η φύση του παρασιτισμού δημιουργεί αντικίνητρα για πρόοδο = παραγωγή πλούτου.

Επομένως ακόμα και να μην υπήρχε ο κορονοϊός, οι κρατικιστές θα έπρεπε να τον είχαν εφεύρει, για να ελέγξουν την κοινωνία και να επιβάλλουν την εξουσία τους με τη βία και τον φόβο, όταν όλες οι υποσχέσεις και οι πολιτικές τους έχουν αποτύχει. Και αυτό ισχύει στην πραγματικότητα γιατί σε έναν βαθμό όντως τον εφηύραν, τον εφηύραν ως απειλή στα μυαλά των εύπιστων και των αμόρφωτων και των μπάσταρδων και των δειλών και των υπανθρώπων. Οι γελοιωδέστατες προφάσεις για τις οποίες οι κρατικιστές έκλεισαν όλες τις επιχειρήσεις - δήθεν ότι ο ιός είναι θανατηφόρος - δεν μπορούν να σταθούν ούτε για λίγο όρθιες μπροστά στη λογική εξέταση των πραγμάτων και των αριθμών. Στην Ελλάδα, σε μια κοινωνία που πεθαίνουν φυσικά 120 χιλιάδες άνθρωποι κάθε χρόνο, κάθονται 11 εκατομμύρια μπροστά στις τηλεοράσεις τους, όλη μέρα και όλη νύχτα, σύγκορμοι από την αγωνία, και ασχολούμενοι με 20-30 ήδη ετοιμοθάνατους γέρους, αηδιαστικά άρρωστους με άλλα υποκείμενα νοσήματα όπως καρδιά, καρκίνο και διαβήτη, και αγωνιούν για το μέλλον της ανθρωπότητας ενώ η τηλεόραση τους ταΐζει σενάρια δυστοπικής επιστημονικής φαντασίας ως αληθινά και οι διαφθορείς των ηθών, πόρνοι και πόρνες, προωθούν τη λαγνεία και την ακολασία, στον ακαμάτη και άεργο λαό, του οποίου τα χαμερπή ένστικτα του φθόνου ήδη εξάπτει το Κράτος με υποσχέσεις κλοπής και λαφυραγώγησης των ΛΧΑ της μεσαίας τάξης.

Μην έχετε καμία αμφιβολία, όλη αυτή η Χούντα είναι μια εξέγερση κατά του Λόγου του Θεού και, όπως και όλες οι άλλες είναι καταδικασμένη να αποτύχει. Η ιδιωτική οικονομία, ο Λόγος του Θεού, η ρασιοναλιστική απάντηση στον τρόπο με τον οποίο ο Θεός έφτιαξε τον κόσμο, ο τρόπος με τον οποίο οι κοινωνίες γίνονται ισχυρότερες, ο Καπιταλισμός, είναι στο στόχαστρο όλων αυτών των απονενοημένων ενεργειών. Ο Θεός έφτιαξε τον υλικό κόσμο με σκοπό να βοηθήσει τον άνθρωπο στην αποστολή του για την αιώνια Ζωή και ο Καπιταλισμός είναι εκείνο το σύστημα το οποίο μεγιστοποιεί την παραγωγή του πλούτου. Άρα είναι αναμφίβολο ότι ο Καπιταλισμός είναι το σύστημα του Θεού. Ο EMJ σφάλλει όταν λέει πως οι ολιγάρχες θέλουν ο κόσμος να μην βγαίνει στους δρόμους και να μην ζητούν, με πετροπόλεμο, φτηνότερο πετρέλαιο (και ένα σωρό άλλα) από το Κράτος. Αυτό που θέλει το Κράτος είναι ο κόσμος να μην παράγει. Να ποτιστεί από το δηλητήριο του φθόνου και της κλοπής, ένα μιαρό πράγμα το οποίο ρέει στις φλέβες κάθε μπάσταρδου, και των περισσοτέρων φτωχών, και σίγουρα όλων των πλουσίων του σήμερα, και να γίνει σαν και αυτούς. Γιατί η παραγωγή, η εργασία, το ατομικό κίντηρο του Καπιταλισμού είναι η απάντηση (σύμφωνα με τον Λόγο του Θεού, δηλαδή τον ρασιοναλισμό) που χρειάζονται τόσο οι μπαχαλάκηδες με τα κίτρινα γιλέκα, όσο και η ανθρωπότητα εν γένει.

Το παράσιτο δεν καταλαβαίνει ότι έχει ανάγκη τον ξενιστή για να επιβιώσει. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο οι δημόσιοι υπάνθρωποι όχι μόνο είναι ανθέλληνες, αλλά εφηύραν και τον ανθελληνισμό. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο εκείνοι που ωφελούνται περισσότερο παρασιτώντας από τον ιδιωτικό τομέα, όχι μόνο δεν νιώθουν ευγνώμονες, αλλά θέλουν να τον καταστρέψουν. Το παράσιτο δεν μπορεί να νιώσει ευγνωμοσύνη, γιατί το παράσιτο έχει εξελιχθεί να μην έχει συνείδηση. Το παράσιτο παρασιτεί τυφλά, μέχρι να πεθάνει ο ξενιστής. Έχει εξελιχθεί το παράσιτο να μη δείχνει έλεος στον ξενιστή, να μη μπορεί να μετριάσει τη λαιμαργία του. Όποιος, όπως εγώ, έχει μελετήσει επισταμένα την εξελικτική ιστορία των παρασίτων, το ξέρει αυτό από πρώτο χέρι. Οι αμύητοι δεν μπορούν να κατανοήσουν πως ένας Έλληνας ομοφυλόφιλος μισεί τους Χριστιανούς και προσμένει να έρθουν στην Ελλάδα εκατομμύρια Ξένοι που είναι μωαμεθανοί και έχουν απόψεις πολύ χειρότερες για τους ομοφυλόφιλους από τους Χριστιανούς. Ο λόγος είναι ότι: το παράσιτο δεν καταλαβαίνει ότι έχει ανάγκη τον ξενιστή για να επιβιώσει, το παράσιτο έχει εξελιχτεί να μη δείχνει έλεος στον ξενιστή, έχει εξελιχτεί χωρίς συνείδηση. Μανιασμένοι έτσι οι ομοφυλόφιλοι προσπαθούν να γδάρουν τους ΛΧΑ που βλέπουν μπροστά τους και φθονούν, μέχρι να καταστραφούν τα νύχια τους και να έρθουν οι μωαμεθανοί να τους ρίξουν από την ταράτσα. Δεν βλέπουν, δεν νιώθουν, απλά μισούν και παρασιτούν. Έτσι είναι και οι φτωχοί, έτσι και οι πλούσιοι.

Και εδώ ακριβώς κρύβεται η απάντηση στον Κρατικισμό! Ο Κρατικισμός είναι αδιέξοδος, είναι καταστροφικός και η ρασιοναλιστική εξέταση αναδεικνύει του Λόγου το αληθές: Ο Κρατικισμός οδηγεί σε Χούντα και ανελευθερία, σε υπανάπτυξη και ενδοκοινωνικό αλληλοσπαραγμό, στη χρήση του τρόμου και του ψεύδους και της ακολασίας και του εθισμού για την καταστολή και τον εξανδραποδισμό της ανθρωπότητας στον βούρκο της ανέχειας και της σκλαβιάς, ενώ ο Καπιταλισμός συμπράττει στην οντολογική αποστολή του ανθρώπου για αιώνια (=βιώσιμη) επικράτηση, για ανάπτυξη, πολιτισμό και πρόοδο υλική, δηλαδή χειροπιαστή. Όση πορνεία, όσος φθόνος, όση τεμπελιά, όσο ψεύδος, όση βλακεία και να εκβάλλει μέσα από τις τηλεοράσεις, η Αλήθεια, ο Λογος του Θεού, ο λόγος για τον οποίο πρέπει να έχουμε Καπιταλισμό και να παράγουμε πλούτο και όχι να φοβόμαστε μην τυχόν και κολλήσουμε κορονοϊό και πάθουμε κανέναν βήχα, δεν μπορούν να διαγραφούν από το πρόσωπο του κόσμου αυτού. Η Αλήθεια, ο Λόγος του Θεού είναι προορισμένα για την επικράτηση, και τα παράσιτα για εξαφάνιση.


Ζήτω η Νίκη!
Ζήτω η Οικογένεια!
Ζήτω ο Καπιταλισμός!
Κάτω ο Φθόνος, Κάτω η Κλοπή, Κάτω η Πορνεία, Κάτω οι Μπάσταρδοι και οι Δημόσιοι Υπάνθρωποι και οι Σκυλάραπες - ΚΑΤΩ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ!!!

25
Μόνο 800άρι; Δισεκατομμύρια ετοιμάζονται να βγάλουν! Κορονο-ομόλογα, κορονοδάνεια, κορονοληστεία!
Αρχικά οι πλούσιοι που έχουν τις φαρμακευτικές θα βγάλουν ένα εμβόλιο και για αυτή τη γρίπη και θα μας επιβάλλουν να κάνουμε όλοι. Όχι με ιδιωτική πρωτοβουλία και χωρίς πατέντες φυσικά. Οι φαρμακευτικές θα το πουλήσουν με πατέντα σε όλα τα Κράτη και αυτά θα το πάρουν για πληθυσμό τριπλάσιο από τον πραγματικό. Βάλε εκεί καμία 100-200ριά δις για το καλημέρα (κάθε χρόνο).
Μετά θα αρχίζουν τα κορονο-ομόλογα. Οι κεντρικές τράπεζες θα τυπώσουν ζεστό χρήμα, 10-20 τρις τουλάχιστον, τα οποία θα πάρουν οι μεγάλοι καταναλωτές φόρων, οι διαπλεκόμενοι. Η αξία των αποταμιεύσεών μας θα πέσει = έμμεση φορολογία και το ζεστό χρήμα θα το έχουν οι πλούσιοι και τα Κράτη για να κάνουν τα δικά τους σε βάρος των ΛΧΑ.
Και με μειωμένες αποταμιεύσεις, όταν σύντομα έρθει η αποπληρωμή και γίνει και αυτό το χρέος "μη βιώσιμο", θα αυξηθεί και ο ΦΠΑ στο 30% και ο ΕΝΦΙΑ θα 5πλασιαστεί και θα έχουμε ΜΝΗΜΟΝΙΟ X 10, για να τα πληρώσουν τα κορονοδάνεια του Κράτους οι ΛΧΑ πάλι.

Οι φτωχοί (στο μυαλό κατοικεί η φτώχεια) θα λένε δόξα τω θεώ που μας έσωσε το Κράτος και έχουμε εμβόλιο με τα λεφτά των ΛΧΑ, οι πλούσιοι θα τρίβουν τα χέρια τους γιατί θα έχουν δάνεια να αγοράζουν Μερσεντές και να συνεχίζουν να κρατάνε τις αποτυχημένες επιχειρήσεις τους εν ζωή και θα ξανατρίβουν τα χέρια τους όταν ο μεσαίος ΛΧΑ καλείται να πληρώσει 5 περιουσίες για να ανοίξει επιχείρηση και να τους ανταγωνιστεί.

Σε όλο αυτό τι είναι το επάγγελμα κομμουνιστής; Κάποιος που τον πληρώνουν οι πλούσιοι για να λέει στους φτωχούς (τω πνεύματι) ότι χρειάζονται το Κράτος και ότι το Κράτος είναι καλός προστάτης. Ε τι να κάνει στα Εξάρχεια τώρα ο κομμουνιστής; Να κολλάει αφίσες υπέρ των κρατικών μονοπωλίων; Αφού ..ενημερώνονται οι "εργάτες" από τα κανάλια όλο το 24ωρο... Ίσα ίσα βρήκε ευκαιρία να πάρει άδεια πληρωμένη και με ένσημα κιόλας.

Η μόνη έγνοια των κομμουνιστών τώρα είναι ότι θα τους αντικαταστήσουν οι μηχανές, και συγκεκριμένα οι τηλεοράσεις. Τι να τον κάνεις τον κομμουνιστή αν έχεις τηλεοπτικά κανάλια στη διάθεσή σου να τα βλέπει ο λαός 24ώρες το 24ώρο;

26
Φανταστείτε να έπαιζαν μπάσκετ ο Flu και ο Covid19 και να κέρδιζε 97 - 26 ο Flu και να έλεγαν όλοι "πω πω αυτός ο Covid19 είναι πολύ καλύτερος παίκτης από τον Flu!"

ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΩΡΑ! ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΗ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΡΑΜΟΛΙΜΕΝΤΟ!!!

ΟΡΙΣΤΕ ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑΣ :
ΝΙΟΥΣ-ΜΠΟΜΠ: Κορονοϊός: Έρχεται... κόλαση! Πού θα χτυπήσει ο ιός τις επόμενες μέρες και ώρες

Κανένας τρομοκράτης, κανένας βομβιστής δεν χτυπάει εκεί στο νιους-μπομπ όταν το νιους-μπομπ τρομοκρατεί τον λαό με γελοιότητες, στις δεξιές ιστοσελίδες και στους δεξιούς εκδότες βάζουν βόμβες και δολοφονούν οι κρατικοί υπάλληλοι "αναρχο"κομμουνιστές τρομοκράτες! Και αυτό γιατί οι "αναρχο"κομμουνιστές τρομοκράτες υπερασπίζονται τους καταναλωτές φόρων και οι εχθροί τους είναι οι παραγωγοί φόρων, οι ΛΧΑ, οι γνήσιοι δεξιοί και καπιταλιστές και υπεράριοι γαμιάδες.


Τσουβαλιάζουν κωλόγερους με νέους για να φοβηθούν οι νέοι - Πούστηδες και παλικάρια....
Και λένε και το άλλο τώρα... βλέπουν ότι το cfr στους νέους είναι 0.1% και κάτω και προσπαθούν να το επικοινωνήσουν με τρόμο και για τους νέους: Κάθε είδηση που βγαίνει και αναφέρεται στο γεγονός ότι οι γέροι πεθαίνουν μόνο πρέπει να αρχίζει με την αναφορά στη Θεά Κωλογαμημένη Ισότητα "ΟΛΟΙ είναι ΕΞΙΣΟΥ πιθανό να προσβληθούν/αρρωστήσουν". Αν δεν πεις ότι ΌΛΟΙ/ΕΞΙΣΟΥ, δεν μπορείς να βγάλεις είδηση ότι κωλόγεροι αρρωσταίνουν. Σε αυτήν την περίπτωση είσαι ρατσιστής/φασίστας και απολύεσαι. Επίσης άλλη γελοιότητα - συνέχεια της προηγούμενης - είναι να εφευρίσκουν κάποιες στατιστικές κλάσεις που δεν έχουν νόημα π.χ. λένε το 80% των κρουσμάτων είναι μεταξύ 18 και 65. Οι άλλες κλάσεις ποιες είναι; 65-112 και -29-18; τι σχέση έχει ο 18 με τον 65;  Είναι σαν να λέμε κώλο να έχεις και μου κάνεις...

27
Παραθέτω άρθρο, το οποίο βρήκα σε ιστοσελίδα mainstream ευρείας κυκλοφορίας, στο οποίο μας πληροφορούν ότι το πραγματικό CFR του ιού είναι 0.3% και ότι οι Ιταλοί του βγάζουν στο ταβάνι γιατί μετράνε τους όσους πηγαίνουν στο νοσοκομείο με διαβήτη, καρδιά κτλ και παθαίνουν λοίμωξη από covid (ενημερώνω ότι η λοίμωξη που τους σκοτώνει δεν είναι μια, δεν είναι ένα μικρόβιο. Παράλληλα μπορεί να έχουν και γρίπες και ένα σωρό άλλα παθογόνα αλλά για αυτά δεν κάνουν τεστ! Όταν βρουν covid, στον άλλον ο οποίος μπορεί να είχε πεθάνει από υπέρταση/καρδιακό, τον κατηγοριοποιούν ως νεκρό covid!!!!)

Λέει εδώ ο αρθρογράφος πως όσο μεγαλώνει το δείγμα, τόσο μικραίνει το cfr! Εγώ το έβγαλα 0.64% εδώ αλλά από ό,τι φαίνεται έκανα πολύ συντηρητικές εκτιμήσεις με το 15% (βλ. εδώ).

Επίσης κάτι που θα ρίξει το cfr κι άλλο είναι το γεγονός ότι πέρασε το peak της εποχικότητας των ιών του αναπνευστικού.

covid19 = γρίπη

120 χιλιάδες Έλληνες γέροι πεθαίνουν κάθε χρόνο και εμείς κάνουμε τόση φασαρία και ζημιά στην οικονομία για 20 άτομα (όλοι τους γέροι με καρδιά, διαβήτη και καρκίνο)...


Quote
Is there something about being Germany which protects the body against coronavirus Covid-19? Probably not, I would guess. In which case why do the latest figures from the Robert Koch Institute show that the country has a case fatality rate (CFR) of 0.3 per cent, while the World Health Organisation (WHO) figures from Italy seem to show a CFR of 9 per cent? To say there is a vast gulf between those figures is an understatement. If nine per cent of people who catch Covid-19 are going to die from it we are facing a calamity beyond parallel in the modern world. If only 0.3 per cent of people who catch it die from it, this pandemic may yet turn out to be no worse than seasonal flu, which as I have explained here before is estimated by the US Centers for Disease Control to kill between 291,000 and 646,000 people a year without the world really noticing. According to John Hopkins University, which is collating fatalities data, 15,308 have died to date.

So which is closer to the real situation, Italy’s experience or Germany’s? Various theories have been put forward for Germany’s low death rate: for example that many of those who have tested positive for Covid-19 are young people who had returned from skiing holidays in Italy. The age profile for those who have tested positive in Germany is certainly much lower than in Italy: a median of 46-years-old as opposed to 63 in Italy. Some have expressed the fear that young German skiers will slowly infect their parents and grandparents’ generation, and that the death rate will steadily rise as the disease works its way through more vulnerable elderly people.

Germany is almost certainly behind Italy in this epidemic. But the main difference between Germany and Italy lies in those countries’ respective attitudes towards testing. Germany has carried out far more enthusiastic testing of the general population – there does not seem to be a central figure for this, but the German Doctors’ Association has estimated that 200,000 people across the country have been tested. In Britain, it is 64,000 people. On the other hand, German hospitals do not routinely test for the presence of coronavirus in patients who are dying or who have died of other diseases. Italy, by contrast, is performing posthumous coronavirus tests on patients whose deaths might otherwise have been attributed to other causes.

This matters hugely to the Case Fatality Rate for each country. As explained here before, CFR is not to be confused with the genuine Mortality Rate. The former is simply the number of deaths divided by the number of recorded cases. The latter is the number of deaths divided by the actual number of people who have been infected by the disease. Trouble is, nobody knows the latter figure because no country has tested its entire population to see who has or has had the disease. What we do know is that large numbers of people who have been confirmed as having the disease only have mild symptoms – 45 per cent according to Italy’s National Institute for Health. One in 10 have no symptoms at all. There must be many others who have been infected but haven’t been tested and therefore who do now show up as confirmed cases.

It stands to reason that the more people who are tested, the more accurate a picture we will have of the mortality rate, the transmission rate and other metrics which will determine the eventual path of this pandemic. To underline the uncertainties behind the data from which policy is currently being made, the Royal Society of Hygiene and Tropical Medicine the other day estimated the number of people in Britain who already have or have had Covid-19 at between 6,000 and 23 million. That is a pretty broad spread with hugely different implications. If only 6,000 have the disease in Britain, socially-distancing the population or locking down society might have a purpose. If 23 million have the disease, it is pointless – it already has ripped its way through the population but without killing more than a tiny percentage.

What we really need is a huge effort to test a large randomised sample of the population to see how widespread the infection is. Hopefully, that will soon happen. But in the meantime, I am minded to think that the more accurate picture of Covid-19 comes from the country which has conducted the most tests: Germany.

WRITTEN BY
άντε και γαμήσου!

28
https://twitter.com/MisterMaxCy/status/1239876037640704002

Αποκαλυψεις.. ο Fringe δεν ειναι ορθοδοξος. Αν ειναι ας το επιβεβαιωσει.

Δεν εχεις καμια σχεση με αναρχια.. βγαλτο απο την υπογραφη σου. Εισαι θεοπληκτος και πιστευεις στον χουντοπινοσετ.

Όλο το σινάφι σου, τα παράσιτα,, στηρίζουν την ανελευθερία και την απαγόρευση κυκλοφορίας!
Σήμερα καταφέρατε χτύπημα κομμουνιστικό απέναντι στον ελεύθερο κόσμο! Χούντα κομμουνιστική,
χούντα του Κροπότκιν και του Μπουχάριν και του Στίρνερ και του Στάλιν και του Μάο και του Μαρξ
και του Τρότσκι και του Στράσερ, επιβάλλεται ΗΔΗ και ΕΣΥ τη στηρίζεις! Χούντικός και με τη Βούλα.
Κάθε δικτάτορας που ανεβαίνει στην εξουσία είναι ο Θεός σου. Ο τωρινός Θεός σου είναι ο Κούλης
ο ψευτοφιλελεύθερος ψοφοδεξιός! Δεν υπάρχει αριστερός αυτή τη στιγμή που να μην τρίβει τα χέρια
του. Το Κράτος πνίγει την ελεύθερη οικονομία και την κοινωνία. Ό,τι προσπάθησαν να κάνουν οι
κομμουνιστές με απεργίες, με λεηλασίες, με τρομοκρατία, με νόμους για εισφορές, φόρους, μονοπώλια
του Κράτους, το κατάφερε ο Κούλης! Ο χουντοκούλης είναι ο Θεός σου!

Εγώ είμαι Πολιτισμικά Χριστιανός και φιλοσοφικά αγνωστικιστής αλλά πάνω από όλα αντι-άθεος.
Μισώ τους άθεους! Το γράφει αυτό στην υπογραφή; Να προστεθεί! Άθεος = Κομμουνιστής, πόρνος,
παράσιτο, ανήθικος, κλέφτης, ψευτοεπιστημονικός σκυλαραπολάγνος!

29
14,444 ΝΕΚΡΟΙ ΣΤΙΣ 337,880 ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ
15% ΤΩΝ ΣΥΝΟΛΙΚΩΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΛΟΓΩ ΜΗ ΔΗΛΩΣΗΣ, ΧΩΡΙΣ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΚΤΛ

ΑΡΑ
14444/337880 / (100/15) = 0.00641233574

ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΠΙΒΑΛΑΤΕ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ ΜΕ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΓΝΑΔΑ

30
ΕΧΕΙΣ ΙΝΤΕΡΝΕΤ?

ΜΠΕΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΙΝΚ!

ΠΗΓΑΙΝΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΛΕΕΙ
Deaths   1.6 million (2017)


ΞΥΠΝΑΑΑΑΑ!!!!
ΚΟΡΟΝΟΒΛΑΚΑ!

31
ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ Η ΕΠΙΒΟΛΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ!!!!
ΛΕΝΕ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΟΥΣ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΜΕΣΑ, ΔΗΘΕΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟΥΝ, ΕΝΩ ΕΤΣΙ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΗΛΙΟ ΚΑΙ ΒΙΤΑΜΙΝΗ D, ΘΑ ΑΡΡΩΣΤΗΣΟΥΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ. ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΓΙΑ ΑΜΟΡΦΩΤΟΥΣ! ΕΤΣΙ, ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΙΟΣ, ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΙ Η ΓΡΙΠΗ, ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΓΕΡΟΥΣ, ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 650 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΓΡΙΠΗ=ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ, ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ. ΚΑΙ ΘΑ ΠΟΥΝ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ, ΟΤΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΑΠΕΙΛΗ ΚΑΙ Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΡΑΤΟΣ = ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ. Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΤΡΑΦΕΙ Ο ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΘΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΘΑ ΒΛΕΠΕΙ ΚΡΑΤΙΚΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΘΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΤΟΤΕ ΚΑΤΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΥΠΟΥ ΓΚΟΥΛΑΓΚ-ΣΤΑΧΑΝΩΦΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΚΛΑΒΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟ-ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΦΟΡΩΝ.

ΥΓ: ΟΤΑΝ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ = ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ = 100% ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ, ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΟΤΙ ΠΕΡΑΣΕ Ο ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ, ΑΠΕΔΡΑΜΗ ΚΑΙ ΚΑΛΑ, ΛΕΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ ΑΠΕΙΛΗ. ΚΟΙΤΑΧΤΕ ΣΤΑ ΨΙΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ CFR ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΙΟΥ. ΑΡΧΙΚΑ ΛΕΓΑΝΕ ΕΙΝΑΙ 3.4% ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΛΕΝΕ 1%! ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΤΡΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ! CFR CORONAVIRUS  = CFR INFLUENZA = 0.1%https://www.accuweather.com/en/health-wellness/increased-uv-exposure-may-limit-spread-of-new-coronavirus/703393
https://mises.org/wire/coronavirus-panic-trillion-dollar-paternalism-cash-bunkers
https://www.bloomberg.com/news/articles/2020-03-18/99-of-those-who-died-from-virus-had-other-illness-italy-says
https://www.vox.com/2020/3/12/21173783/coronavirus-death-age-covid-19-elderly-seniors
http://www.xrisiavgi.com/enimerosi/view/apagoreush-kukloforias-gia-ellhnes-kai-sunechhs-metafora-lathrometanastwn-s

32
Γενική Συνέλευση / Re: ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΩΝ 4
« on: March 22, 2020, 10:22:03 am »
Ο κρατικισμός είναι υπαρκτό φαινόμενο και συνιστά μέγιστο εμπόδιο για την εξέλιξη της ανθρωπότητας.
Η πορεία του ανθρώπου από τον πρωτογονισμό στον πολιτισμό είναι η πορεία του από τη συλλογική
στην ατομική ιδιοκτησία. Μόνο όταν διαχωρίσουμε τον χώρο της ανθρώπινης ύπαρξης σε ατομικές, διακριτές
και αδιαπέραστες σφαίρες επιρροής, μόνο τότε μπορεί ο άνθρωπος να αναπτυχθεί σε κάτι ανώτερο.
Είναι σαν να έχουμε κάτι φυτά που τα βάζουμε δίπλα δίπλα και το ένα πολεμάει το άλλο με αποτέλεσμα
να μην αναπτυχθούν τόσο ψηλά όσο πρέπει. Μόνο όταν βάλουμε τα φυτά σε διαφορετικές γλάστρες και τους
απαγορέψουμε να πολεμάει το ένα το άλλο, μόνο όταν τα αναγκάσουμε για να επιβιώσουν να παράξουν,
μόνο τότε θα τα δούμε να αποκτούν το ύψος που επιθυμούμε.

Η κοινωνία που θα απαγορέψει στα μέλη της να κανιβαλίζουν το ένα το άλλο θα αναπτυχθεί ψηλότερα
από όλες τις άλλες κοινωνίες και θα επικρατήσει. Ακόμα και αν στον κόσμο ολόκληρο επιβληθεί ο χειρότερος
κρατικισμός-κομμουνισμός-στρασερισμός-σοσιαλισμός, ακόμα και τότε το προηγούμενο θα ισχύει στο ακέραιο.
Ακόμα και στον πιο βαρύ κομμουνισμό, όταν μια ομάδα ατόμων καταφέρει να ζήσει παράγωντας, απαλλαγμένη
από τα παράσιτα, τότε αυτή η ομάδα θα κυβερνήσει τον κόσμο.

Οι θεωρίες περί εβραίων είναι όλες ανοησίες. Ο λαός σήμερα κινεί τα νήματα. Ο λαός θέλει αναδιανομή, ο λαός
βάζει το ένστικτο του φθόνου και ζητάει επιδόματα. Οι πλούσιοι το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να
εκμεταλλευτούν την κατάσταση και να γίνουν οι νταβατζήδες του φθόνου, να πάρουν προμήθειες από την
αναδιανομή, να ιδρύσουν τις ΜΚΟ, να ελέγξουν τους πολιτικούς και να ξεκλέψουν κανένα κονδύλι αναδιανομής
για την τσέπη τους. Μπορούν να πάρουν ζεστό τυπωμένο χρήμα από τις κεντρικές τράπεζες και να δανείσουν
και να τα κονομήσουν, αλλά δεν μπορούν ούτε οι πλούσιοι, ούτε οι εβραίοι να επιβάλλουν τύπωμα χρήματος,
δηλαδή αναδιανομή, από μόνοι τους. Χρειάζονται το οκ του λαού. Ο λαός, οι φτωχοί, οι παραγωγικά υποδεέστεροι
είναι η βάση του κρατικιστικού συστήματος.

Αυτοί λένε, με μια φωνή, ναι στη σκλαβιά του Κράτους, αρκεί να τους δοθεί η ευκαιρία να επιβιώσουν. Δεν θέλουν
να παράξουν, δεν θέλουν να θριαμβεύσουν. Θέλουν απλά να αναπαραχτούν και αναπαράγονται σαν τρελοί,
μαζί και τα φτωχά μυαλά τους και είναι παντού και τους φοβούνται οι πλούσιοι. Και για αυτό τους ελέγχουν
από το πάθος, από την ανηθικότητά τους.
Όπως σωστά το έθεσε ο Αυγουστίνος (πριν τον διαστρεβλώσει η ανατολίτικη Ορθοδοξία) και αναπαράγει ο EMJ:

O άνθρωπος έχει τόσους αφέντες όσα και τα πάθη του και ο φτωχός έχει πάρα πολλούς αφέντες, όχι από αυτόν
τον κόσμο, όχι εβραίους και τραπεζίτες, αλλά πολύ ισχυρότερους από όλους τους εβραίους και τους τραπεζίτες
του κόσμου τούτου. Ο φτωχός κυβερνάται από τη λαιμαργία, από την ασωτία, από τη σπατάλη και τη λαγνεία,
ο φτωχός έχει υποταχθεί στο μίσος και την αεργία, ο φτωχός έχει ενδώσει στον σατανά. Αυτό είναι η ρίζα του
κακού. Και όσο αυτό βρίσκει έκφραση στον τρόπο που λειτουργεί η κοινωνία, και παραμένει ατιμώρητο, τόσο
θα υφίσταται το πρόβλημα της υπανάπτυξης και της μιζέριας, τόσο ο άνθρωπος θα απομακρύνεται από τον πολιτισμό.

Ο καπιταλισμός τιμωρεί την ανηθικότητα γιατί η ανηθικότητα είναι αντιπαραγωγική. Ο κρατικισμός νομιμοποιείται
πάνω σε αυτή. Ο καπιταλισμός σκοτώνει τον φτωχό που είναι τεμπέλης. Ο κρατικισμός θεωρεί ηθικό να επιβραβεύει
τον τεμπέλη και εξαιτίας αυτής της επιβράβευσης φτωχαίνει την κοινωνία, την οδηγεί πίσω στη βαρβαρότητα και
τον πρωτογονισμό.

33
Γενική Συνέλευση / Re: ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΩΝ 4
« on: March 20, 2020, 09:16:15 pm »
Αρχίζεις μη καταλαβαίνοντας τι λέω και καταλήγεις στο

Quote
Μα, αν αυτό ισχύει, τότε γιατί δεν έχει καταρρεύσει, ήδη, ολόκληρος ο πλανήτης;

Αυτό που λέω είναι ότι ο κρατικισμός επιβίωνε ως παράσιτο μέχρι στιγμής γιατί έβρισκε αντιστάσεις από την παραγωγική κοινωνία.
Ο ιός (Κράτος) δεν σκότωνε τον ξενιστή (Κοινωνία) γιατί ο ιός και ο ξενιστής είχαν διακριτούς ρόλους και ο ένας περιόριζε τον άλλον
(σε βάρος της κοινωνίας δηλαδή, από τη σκοπιά μου). Η δημοκρατία τα άλλαξε αυτά. Είναι σαν να λέμε καρκίνος. Ο καρκίνος
εξαπλώνεται παντού στο σώμα. Το ένα κύτταρο μολύνει το άλλο. Όταν το ένα άτομο κάθεται στο Κράτος και τρώει φόρους,
θέλει και το άλλο. Και όσο αυξάνονται οι καταναλωτές φόρων, τόσο περισσότερο μπορούν να μολύνουν άλλα άτομα. Το αποτέλεσμα
είναι κανείς να μην παράγει (κανένα κύτταρο να μην είναι υγιές) και όλοι να θέλουν να διοριστούν στο Κράτος: καρκίνος παντού
ο οργανισμός πεθαίνει, η κοινωνία πεθαίνει.

Η δημοκρατία χάλασε αυτόν τον διαχωρισμό μεταξύ Κράτους και κοινωνίας και σε ένα βαθμό είναι η φυσική "φιλοσοφική" προέκταση
του Κράτους. Δηλαδή δεδομένης μιας τεχνολογικής ανάπτυξης, όλοι μπορούν να ενημερωθούν "φιλοσοφικά" περί της "φιλοσοφίας"
της τεμπελιάς, του κρατικισμού και να γίνουν κρατικιστές. Δηλαδή η δημοκρατία, ο καρκίνος του κρατικισμού είναι το αναπόφευκτο τελικό
στάδιο του κρατικισμού. Και η δημοκρατία φέρνει θάνατο. Οι μόνες λύσεις είναι αντιδημοκρατικές, αλλά ο κρατικισμός γεννά δημοκρατία.
Επομένως το σύστημα πάει προς κατάρρευση από τη φύση του.

Όλα τα παραπάνω από το ερώτημά σου απαντούνται με αυτό. Προφανώς οι ιοί επιβιώνουν γιατί δεν σκοτώνουν το είδος, όχι το άτομο.
Πως θα επιβίωνε το καλαζάρ αν σκότωνε όλα τα σκυλιά;


Τα επιχειρήματα του κρατικισμού, επιμένω, δεν είναι έξυπνα. Είναι χαζά. Ο λόγος για τον οποίο πείθουν άτομα είναι ότι τα άτομα αυτά
έχουν "πρόβλημα". Ο κόσμος δεν επιλέγει απόψεις σαν μηχανή. Υπάρχει κληρονομικότητα στη συμπεριφορά. Οι άνθρωποι επιλέγουν
κρατικισμό γιατί φοβούνται. Ξέρουν ότι ο καπιταλισμός είναι παραγωγικά ανώτερος, αλλά δεν το παραδέχονται γιατί είναι ηθικά διεφθαρμένοι
από τη φύση τους. Σκέφτονται το εξής "δεν φτουράω στον ανταγωνισμό, θα χάσουν τα γονίδιά μου, άρα είμαι κατά του καπιταλισμού" αφού
έχουν σκεφτεί "ναι ο καπιταλισμός ευνοεί την κοινωνία περισσότερο και όντως φτιάχνει ισχυρότερες κοινωνίες και βιοτικά επίπεδα".

Είναι σαν να αυτό που σταματούν κάθε τόσο και λιγάκι οι αριστεροί όταν χάνουν το επιχείρημα και λένε "μα είστε ρατσιστής, εγώ δεν είμαι ρατσιστής,
αυτά που λέτε είναι ρατσιστικά, εγώ απεχθάνομαι τον ρατσισμό" και σε έναν βαθμό το λένε όλοι οι πολιτικοί. Αυτό που εννοούν είναι ότι
είναι με το κράτος, είναι με την εξουσία και δηλώνουν κατ'αυτόν τον τρόπο - και με έμφαση για να ακουστεί καλά - ότι στηρίζουν τα συμφέροντα
των καταναλωτών φόρων. Δεν είναι τυχαίο που δεν το λένε ψύχραιμα. Κάθε φορά που κάποιος κατηγορεί τον άλλον ως ρατσιστή το λέει με
στόμφο, γεμίζει το στόμα του, το κάνει να ακουστεί ως εφυολόγημα, ως κάτι βαρύγδουπο. Δεν είναι επιχείρημα αυτό. Είναι βρυχηθμός που
αφήνει τους άλλους ζωνταντούς οργανισμούς να καταλάβουν ότι ο συγκεκριμένος ζωνταντός οργανισμός έχει επιλέξει να εναντιωθεί εναντίον
των ΛΧΑ και να τους ληστέψει τους πόρους. Δεν λένε ούτε κάτι έξυπνο, ούτε κάτι που μπορείς να το αναλύσεις. Είναι σαν να σου λέω ότι εσύ
"είσαι ο Κώστας. Και φυσικά εγώ δεν είμαι ο Κώστας και δεν έχω καμία σχέση με τον κωστισμό ή τους Κώστες". Δεν είναι έξυπνος αυτός που τα λέει.

Και ούτε αυτό το επιχείρημα είναι αξιομνημόνευτο. Αποκτά νόημα μόνο αν εμείς, οι μη-Κώστες, είμαστε 100, τεμπέληδες, μπεκρήδες υπάνθρωποι
 και οι Κώστες είναι 10 και έχουν βίλα με πισίνα και παίζουμε ένα παιχνίδι που λέγεται δημοκρατία. Τότε ναι, μαζευόμαστε όλοι στην τηλεόραση
και βλέπουμε τον αντι-Κώστα που λέει ότι δεν είναι Κώστας και τρίβουμε τα χέρια μας από ευχαρίστηση και βαράμε παλαμάκια. Ευφυΐα μηδέν.

Δεν είναι υπολογιστική μηχανή ο άνθρωπος να επιλέγει "λογικά". Είναι βιολογικός οργανισμός.


Quote
Ισχυρίζεσαι, ότι με αυτόν τον τρόπο πριμοδοτούνται τα κακά (ως προς την ευφυΐα) γονίδια και κατά προέκταση
 υπονομεύεται η όποια επιτυχία έχει ως τώρα.
Έχεις υπόψιν σου, ότι υπάρχει είδος που βγήκε από την θάλασσα και μετά ξαναγύρισε πίσω, ε;

Τι εννοείς; Πως όντως έχω δίκιο στο επιχείρημά μου ότι ο κρατικισμός ευνοεί τους χαζούς επειδή πριμοδοτεί τους παραγωγικά υποδεέστερους
και τιμωρεί τους παραγωγικά ανώτερους, αλλά, αφού ο κρατικισμός αφανίσει τα έξυπνα γονίδια από τη γενετική σούπα, μετά, μέσω κρατικών
παρεμβάσεων ευγονικής, θα ξαναεπαναφέρει;

Για να το συνδυάσω με το παρακάτω:
Quote
Quote
Ισχυρίζεσαι, ότι οι πολιτικοί δεν ψηφίζονται επειδή είναι πανέξυπνοι και ξέρουν να παρασιτούν, αλλά επειδή εκπροσωπούν,
 επαξίως, μάζες παντελώς ανίκανες να παράξουν. Έχεις μπερδέψει τις μαριονέτες με τους μαριονετίστες.

..και να καταλάβουμε καλύτερα αυτή τη σπουδαία θέση, αυτό που λες είναι ότι οι Εβραίοι, που προφανώς κυβερνούν τον κόσμο, δεκαπλασιάζουν
τον πληθυσμό των σκυλαραπάδων και επεκτείνουν τις θέσεις του παρασιτισμού της εξουσίας σε δισεκατομμύρια άλλους ανθρώπους, χαζούς σαν
τους σκυλάραπες. Όλα αυτά προσθέτουν στην ανθρωπότητα δεκάδες εκατομμύρια παράσιτα κάθε χρόνο, ενώ οι εβραίοι ίσα ίσα που αυξάνονται
και πηδιούνται και αφειδώς με τους σκυλάραπες. Οι εβραίοι των οποίων τα γονίδια είναι και περισσότερο αραβικά παρά ευρωπαϊκά
(βλέπε πρώτη εικόνα https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3543766/ ) θα αφανιστούν (σχεδόν) και θα αφανίσουν και τους ΛΧΑ
σε όφελος των αράπηδων και, αφού καταφέρουν τον σκοπό τους, μετά θα επικρατήσουν στη γενετική δεξαμενή άνετα.

Δεν κυβερνούν οι εβραίοι. Τα παράσιτα κυβερνούν, ο λαός. Οι μη ΛΧΑ. Οι εβραίοι απλά επωφελούνται της καταστάσεως.
Και σε ό,τι αφορά και το ολοκαύτωμα ο κόσμος πάλι δεν πιστεύει σε αυτό, αλλά το υποστηρίζει γιατί ξέρει ότι με τέτοιες αφορμές και προφάσεις
μπορεί να τα πάρει από τους ΛΧΑ. Είναι σαν τους 'προοδευτικούς' "φιλελεύθερους" και gay που υποστήριζαν κάτι πορείες των λαθραίων στην
Αθήνα και ένας λαθραίος στη πορεία κρατούσε πανό με το σύνθημα "Death to Democracy Islam is Coming". Κανείς δεν πιστεύει στον
άλλον. Ούτε οι εβραίοι πείθουν με την ευφυΐα τους τους άλλους, ούτε οι άλλοι τους εβραίους. Ούτε εσύ πείθεσαι από όλα όσα γράφεις.
Περί λυκοσυμμαχίας πρόκειται και αυτά που γράφεις μάλλον τα γράφεις σαν κελάηδημα, για να προσελκύσεις και άλλα χελιδόνια του κρατικισμού,
όχι για να πείσεις ή γιατί τα πιστεύεις.

34
Γενική Συνέλευση / Re: ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΩΝ 4
« on: March 19, 2020, 05:33:18 pm »
Όλα τα υπόλοιπα ακροβατούν μεταξύ ψεύδους, τρέλας και χαζομάρας. Μάλλον σε έχει αποτρελάνει ο κρατικισμός.
θα απαντήσω όμως στο ερώτημα γιατί υπάρχουν οι ιοί και γιατί ως άνθρωποι να μην εξελιχθούμε σε κάτι όπως οι
Μόρλοκ στο βιβλίο Η Μηχανή του Χρόνου του Γουέλς ή, πιο απλά, γιατί η ανθρωπότητα να μην χωριστεί στα δύο:
σε μια "φυλή" η οποία θα είναι διορισμένη στο Κράτος και θα εξουσιάζει την άλλη, και η άλλη "φυλή" που θα εργάζεται
και θα πληρώνει φόρους. Ο παρασιτισμός υπάρχει στη φύση σε πολλές μορφές και ευνοείται από την εξέλιξη υπό
προϋποθέσεις. Ο άνθρωπος παρασιτεί στα φυτά, δηλαδή είναι κάτι σαν "ιός" των φυτών. Πολλά είδη έχουν τέτοιες
σχέσεις. Βασική προϋπόθεση είναι το παράσιτο να μην σκοτώνει τον ξενιστή. Κάτι τέτοιο δεν υπάρχει με το Κράτος.
Τα πάντα γύρω μας αυτήν τη στιγμή είναι κλειστά. Με την επιβολή της δημοκρατίας, ενός γνησίως κρατικιστικού
πολιτεύματος, οι φόροι συνεχώς αυξάνονται. Η δύναμη της κοινωνίας μειώνεται και η δύναμη του Κράτους αυξάνεται.
Αυτό οδηγεί το Κράτος να επινοεί όλο και πιο γρήγορα διάφορα τρίκς νομιμοποίησης για να αποφύγει την κατάρρευση.
Αλλά όσο η αναδιανομή αυξάνεται, τα κίνητρα για παραγωγή μειώνονται. Αυτό οδηγεί σε όλο και περισσότερα αδιέξοδα.
Γιατί από τη μια έχεις όλο και περισσότερο κόσμο που θέλει να μπει στο Κράτος και από την άλλη έχεις όλο και λιγότερα
κίνητρα να παραχθεί πλούτος. Ακόμα και στις ιδιωτικές επιχειρήσεις σήμερα η μόνιμη συζήτηση μεταξύ των εργαζομένων
είναι αν θα πάρουν το επίδομα το οποίο εξήγγειλε ο Μητσοτάκης για επιχειρήσεις που κλείνουν. Το Κράτος δεν αυτο-
περιορίζεται. Δεν υπάρχει τέτοια αρχή στη δομή του Κράτους. Οι ιοί περιορίζονται από το ανοσοποιητικό σύστημα.
Με το Κράτος όμως δεν ισχύει το ίδιο. Δεν υπάρχει άλλου είδους ανοσοποίηση από τη Χούντα. Μόνο η Χούντα του
Πινοσέτ έριξε τη φορολογία. Η Θάτσερ και ο Ρίγκαν δεν την έριξαν.

Αυτό είναι το ένα επιχείρημα: οι άνθρωποι δεν πρέπει να εξελιχθούν ως φοροφάγοι ιοί γιατί αυτό το πράγμα δεν βρίσκει
ισορροπία.
Δεν υπάρχει κρατικιστής ο οποίος κυβερνά στάσιμα. Υπάρχει μόνο ο κρατικιστής ο οποίος οδηγεί στην παραγωγική
κατάρρευση.

Το δεύτερο επιχείρημα είναι ότι οι ιοί είναι εξειδικευμένοι να παρασιτούν και όχι να παράγουν. Έχουν εντελώς διαφορετικό γονιδίωμα
από τους ξενιστές. Ποτέ δεν παρατηρήθηκε στη φύση, το ίδιο γονιδίωμα να χωρίζεται στα δυο και να παρασιτεί το ένα στο άλλο.

Διοφοροποίηση DNA σημαίνει είτε γεωγραφικός διαχωρισμός, είτε εκτοπισμός μιας διακλάδωσης από την άλλη.

Στην προκειμένη περίπτωση οι εξουσιαστές δεν έχουν κάποια διαφορετικά γονίδια. Και δεδομένου ότι οι θεωρίες τους είναι πιο
κοντά στον τρόπο που οι σκυλάραπες έχουν εξελιχθεί, δεν είναι τυχαίο που ο κρατικισμός ευνοεί αυτά τα γονίδια: τα χαζά!

Ακόμα και να θεωρήσουμε ότι πίσω από τον παγκόσμιο κρατικισμό κρύβονται οι εβραίοι, το όλο σύστημα δεν ευνοεί τους εβραίους.
Η επιμειξίες που υφίστανται οι εβραίοι αυτή τη στιγμή δεν είναι μικρότερες από αυτές που υφίστανται οι ΛΧΑ. Και ειδικά με τη δημοκρατία
όπου στην οποία οι πλούσιοι κάνουν συμμαχία με τους φτωχούς και τους διορίζουν στο Κράτος για να κρατάνε τους μεσαίους κάτω,
δείχνει ότι τα γονίδια αυτών που μας εξουσιάζουν είναι απλά γονίδια ακαμάτηδων και τυχοδιωκτών. Όχι δηλαδή ειδικοί για να
παρασιτούν, αλλά απλά ανήμποροι να παράξουν.

Ποιοι είναι οι πολιτικοί του σήμερα; Ο Τριντό, ο Κούλης, ο Ομπάμα, η Μέρκελ. Δεν καταλαβαίνεις ότι έχει πέσει το επίπεδο; Σύγκρινε
τους με τον Χίτλερ και τον Στάλιν και τον Ρούσβελτ και τον Τσόρτσιλ και καταλαβαίνεις ότι οι πολιτικοί δεν ψηφίζονται επειδή
είναι πανέξυπνοι και ξέρουν να παρασιτούν, αλλά επειδή εκπροσωπούν επάξια μάζες παντελώς ανίκανες να παράξουν. Είναι εκπρόσωποι
της βλακείας.

Η εξέλιξη που περιγράφεις, δεν μπορεί να υπάρξει γιατί δεν κάνει αυτό ο κρατικισμός, δεν κρατάει τους παραγωγούς κάτω με το μυαλό,
τους κρατάει με τη βία. Επομένως η εξέλιξη του Κράτους δεν είναι πανέξυπνοι γραφειοκράτες, αλλά πανίβλακες γραφειοκράτες.
Δεν βλέπεις ότι σήμερα οι γραφειοκράτες, που τους περιγράφεις ως πανίβλακες, αντιμετωπίζουν την ίωση λέγοντας στον κόσμο να μείνει μέσα;
Ακόμα και εσύ ξέρεις ότι αυτό είναι αδιέξοδο. Ακόμα και εσύ ξέρεις ότι οι ιώσεις θέλουν σωστή διατροφή, ήλιο, ψυχραιμία. Έχουν πανικοβληθεί
γιατί είναι βλάκες.

Επομένως το επιχείρημα καταλήγει ότι δεν είναι εξελικτικό να είσαι άνθρωπος και να είσαι βλάκας. Ο άνθρωπος είναι ένας οργανισμός που
επιβιώνει με το μυαλό του, παράγοντας. Εκεί οφείλει την επιτυχία του. Αν αρχίζεις να αξιολογείς θετικά την ικανότητά ενός τέτοιου οργανισμού
να παρασιτεί, αντιστρέφεις την πορεία του προς την ευφυΐα. Πριμοδοτείς τα κακά (ως προς την ευφυΐα) γονίδια και κατά προέκταση
υπονομεύεις την όποια επιτυχία έχει ως τώρα.


Δεν είναι ευγονικός ο κρατικισμός. Ο καπιταλισμος είναι. Για αυτό πρέπει να τον εφαρμόσουμε πάσει θυσία.
Όπως ακριβώς πολεμούμε τον κορονοιό έτσι πρέπει να πολεμήσουμε και τον κρατικισμό.

Κομβικό ρόλο σε αυτό πρέπει να παίξει το #ProjectMakronissos όπως το οραματίζομαι: Δεκάδες χιλιάδες κρατικιστές αρχικά να δουλεύουν καταναγκαστικά σε
μεταλλευτικές και οικοδομικές εργασίες και να φτιαχτεί ένας αφορολόγητος τουριστικός και επιχειρηματικός παράδεισος τύπου Bioshock/Rapture. (Μετά οι κομμουνιστές
να μεταβούν στον Υμηττό και σε άλλα βουνά να κάνουν τα ίδια και αν δεν χρειάζονται άλλο να εκτελεστούν)

35
Γενική Συνέλευση / Re: ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΩΝ 4
« on: March 18, 2020, 08:44:47 pm »
Μου αρέσει που αρχίζεις από τη θέση ότι δανείζεται το Κράτος για να πληρώσει τους δημόσιους υπανθρώπους αλλά το δάνειο + τους τόκους το πληρώνει ο φορολογούμενος.
Μέχρι εκεί μιλάς σαν να μην έχεις αντιληφθεί καμία δουλεία ή κάτι στραβό.
Για να βρεις κάτι στραβό, για το οποίο όπως μας λες ευθύνονται οι εβραιοσιωνιστές, οι Γερμανοί και το διεθνές τραπεζικό σύστημα, το περιπλέκεις πολύ το επιχείρημα.
Σίγουρα δηλαδή αυτοί φταίνε. Και το όλο πρόβλημα είναι οι τόκοι και το χρηματοπιστωτικό σύστημα. Δηλαδή αν ήταν άτοκα τα δάνεια - πράγμα το οποίο ονειρεύονται
όλοι οι δημόσιοι υπάνθρωποι, θα ήταν κάπως καλύτερα...
Και χωρίς τόκους δεν θα υπήρχε και σκλαβιά. Απλά εσείς θα τρώγατε, εμείς θα πληρώναμε, και όλα θα ήταν καλά.
Τέρμα η εκμετάλλευση ανθρώπου από (υπ)άνθρωπο που έλεγε και ο Μαρξ...

Πλούσιοι και Κράτος είναι ένα και το αυτό, όσο υπάρχει Κράτος. Το δια ταύτα όλης αυτής της αποπροσανατολιστικής αρλουμπολογίας περί Γερμανών και σιωνιστών είναι ότι
πρέπει να παραμείνουν οι ρυθμίσεις στην αγορά. Όλες αυτές οι βιομηχανίες που προανέφερες πρέπει να δραστηριοποιούνται σε κλάδους με "ad hoc"-φωτογραφικές
προϋποθέσεις, για να μην μπορεί να άλλος να μπει στο παιχνίδι και τους κόψει τα κέρδη. Και φυσικά υπάρχουν πάντα και τα ΣΔΙΤ/εργολαβίες/αναθέσεις κτλ.

Ο στρατός είναι η μόνη λύση. Ένας στρατηγός να πειστεί για το προφανές και να πάρει τη σύμφωνη γνώμη των επιτελών του έχει καταρρεύσει όλο αυτό το σύστημά.
Κανένα άλλο Κράτος δεν θα μπορεί να επέμβει γιατί το κτήνος θα χτυπηθεί στη ρίζα του, τη φορολογία.
Αν σταματήσεις τη φορολογία και π.χ. ιδιωτικοποιήσεις τα σχολεία χάνεις αυτομάτως όλους τους καθηγητές. Δεν έχουν έρεισμα στην κοινωνία για να πουν τα κομμουνιστικά τους,
πρέπει να δουλέψουν και δεν ξέρουν καν αυτά τα οποία λένε ότι ξέρουν. Επομένως τι να κάνει η Αμερική; Πόλεμο; Να προσλάβει 1000 πράκτορες; Οι καθηγητές είναι 30.000 (+)
και τα παιδιά που βγάζουν δυσεξαρίθμητα. Τι είδους παρέμβαση να κάνει η Αμερική μετά; Να μας ρίξει βόμβες επειδή θα προσφέρουμε στην Apple φορολογία μηδέν;

Αν καταργήσει τις ρυθμίσεις και τις εισφορές αυτομάτως θα φτιαχτούν χιλιάδες βιομηχανίες-βιοτεχνίες και θα προσφέρουν 800 με 1000 στο χέρι "βασικό". Ποιος θα κάνει
μπάχαλα μετά;

Αν εγγυηθεί μη συνεργασία με τις άλλες φορολογικές "αρχές" έρχεται όλο το χρήμα του πλανήτη εδώ μέσα.

Ναρκωτικά, πορνεία, όπλα, όλα νόμιμα, μιλάμε για χρήμα. Θα φέρουν το ΝΑΤΟ επειδή προσφέρουμε αφορολόγητες διακοπές με πρέζα και πουτάνες;

Τα παράσιτα πρέπει να φύγουν. Οι ΛΧΑ είναι η εξέλιξη. Τι είδους εξέλιξη είναι ο παρασιτισμός; Σαν τον κορονοιό είναι, μετάλλαξη προς ψέκασμα και αφανισμό.
Το Έθνος πρέπει να εξελιχθεί σε παραγωγική βάση, όχι σαν μικρόβιο, όχι σαν μούχλα....

36

Άνθρακες ο... μπαμπούλας!

Ήρθε η Άνοιξη, ο κόσμος βγάζει αντισώματα και παθαίνει ανοσία, οι μόνοι που πεθαίνουν είναι γέροι, με μασέλα, διαβήτη, καρδιά, πιθανότατα γεροκομμουνιστές, και το μόνο που έμεινε είναι η μπόχα του Κρατικισμού και οι αντιπαραγωγικές του παρεμβάσεις.

Και ακόμα να βγει κάποιος από το Κράτος να πει στον κόσμο να λιαστεί να φτιάξει βιταμίνη D, και να τρώει φουτολαχανικά. Την ίδια ώρα που το Κράτος προσπαθεί να πολεμήσει μια ίωση με κομμουνιστική χούντα και απαγορεύσεις κυκλοφορίας, ο ιδιωτικός τομέας μοιράζει δωρεάν φρούτα στους εργαζομένους του. Πρωτογονισμός vs πολιτισμός!

37Αυτά είναι τα στατιστικά των θανάτων καθημερινά από την κορονομπούρδα (όλοι όσοι πεθαίνουν έχουν διαβήτη και καρδιά, κατά τα άλλα ο κορονοϊός τους έφταιξε). Αυτό που βλέπετε στο διάγραμμα είναι η Κίνα και ο κόσμος. Αρχικά στην Κίνα έγινε η μετάλλαξη και εμφανίστηκε ο ιός και οι Κινέζοι άρχισαν να πεθαίνουν. Μετά βγήκαν οι τουρίστες από την Κίνα και έφεραν τον ιό σε εμάς, στον υπόλοιπο κόσμο. Εκεί που τα θύματα άρχισαν να πέφτουν ήταν όταν στην Κίνα άρχισαν να μειώνονται τα περιστατικά επειδή οι Κινέζοι άρχισαν να προσέχουν, επειδή έρχεται η Άνοιξη και επειδή τα εύκολα θύματα (οι σπάνιες περιπτώσεις με διαβήτες και καρδιές και ένα σωρό άλλα) έφυγαν από τη ζωή. Σε αυτό το χρονικά διάστημα, στη μείωση, ο ιός άρχισε να επωάζεται στον υπόλοιπο κόσμο και τώρα βλέπουμε στον υπόλοιπο κόσμο το ξέσπασμα που είδαμε και στην Κίνα. Ο λόγος που το ξέσπασμα αυτό είναι μεγαλύτερο, είναι ότι ο υπόλοιπος κόσμος έχει 5.5 φορές περισσότερο πληθυσμό από την Κίνα και επιπλέον παραμένουν μέσα και τα περιστατικά της Κίνας.

Όπως υποχώρησε το φαινόμενο στην Κίνα έτσι υποχωρεί και στον υπόλοιπο κόσμο. Επίσης η γρίπη σκοτώνει μέχρι και 650.000 τον χρόνο. Με πρόχειρους υπολογισμούς, για 470 χιλιάδες, αν θυμάμαι καλά, πριν το έκανα, και δεδομένης της εποχικότητας όπου τον χειμώνα είναι 50% αυξημένο και το καλοκαίρι 50% μειωμένο (συντηρητικές υποθέσεις), τέτοιους μήνες, η γρίπη σκοτώνει πάνω από 2 χιλιάδες τη μέρα παγκοσμίως.

Την ισοπεδώσατε την οικονομία κρατικιστές με ψευτοεπιστήμη και προπαγάνδα πάλι!


38
Το παρακάτω "άρθρο" είναι από τη ΝΔκρατική Καβλιμερινή η οποία χαίρεται που η δικτατορική κορονοτρομοκρατία επιβάλλεται πάνω στην κοινωνία και την οικονομία με αντιχριστιανική σκαιότητα από το ψοφοδεξιό Κράτος.


Με απόφαση της κυβέρνησης, όπως γνωστοποίησε με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αργά το βράδυ της Δευτέρας ο ίδιος ο πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, «αναστέλλονται οι λειτουργίες σε όλους τους χώρους θρησκευτικής λατρείας κάθε δόγματος και θρησκείας. Οι εκκλησίες παραμένουν ανοιχτές μόνο για ατομική προσευχή». Αυτό μέχρι τέλη Μαρτίου.

Η κυβέρνηση δια της αναπληρώτριας κυβερνητικής εκπροσώπου είχε προειδοποιήσει από νωρίς το μεσημέρι της Δευτέρας πως θα λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την αντιμετώπιση της διασποράς του κορωνοϊού, και οι εκκλησίες είναι ένα σημείο συνάθροισης των πιστών.

Λίγο αργότερα, από τις 4 μ.μ. η ΔΙΣ, υπό την προεδρεία του Αρχιεπισκόπου κ. Ιερώνυμου, ξεκινούσε μία πεντάωρη σύσκεψη, κατά τη διάρκεια της οποίας και επί περίπου μία ώρα
οι ιεράρχες ενημερώνονταν από τον Σωτήρη Τσιόδρα (ποιος πια δεν τον γνωρίζει; ). Τις υπόλοιπες τέσσερις ώρες οι ιεράρχες  το …συζητούσαν.


-Ίσα μωρή γαμιόλα που βρήκες τον super star τον τσιόδρα τον ψωλοχυμένο καθηγητάκο κομπογιαννιτικής, την πούστρα τη βυζαντινολόγα την κατακουζήνα, που θα κάνει και μάθημα στους Χριστιανούς ο ντιγκιτάγκας ο κερατάς! Άκου εκεί να μη γνωρίζουμε τον καταξιωμένο τον λούλη, τον μάστορα και πρωτοκαπετάνιο εναντίον της γρίπης των κωλόγερων! Να πάει μαζί με τον μπίμπερ να τραγουδήσει κιόλας, αντίχριστα πουστράκια του σατανά!Η ΔΙΣ τελικά αποφάσισε να κρατήσει τις εκκλησίες ανοιχτές την ώρα αιχμής των…ηλικιωμένων, δηλαδή 7 με 8 το πρωί της Κυριακής. Σύμφωνα με πληροφορίες, κάποιοι ιεράρχες, μεταξύ των οποίων και προβεβλημένοι από την Αττική, είχαν την άποψη η αναστολή λειτουργίας να επιβληθεί από την κυβέρνηση. Ο αντίλογος ήταν ότι κάτι τέτοιο θα μετέδιδε λάθος μήνυμα στην κοινωνία, ενώ θα άνοιγε πεδίο εξωεκκλησιαστικών παρεμβάσεων, παρά τις συνταγματικές επιταγές.

«Η προστασία της δημόσιας υγείας επιβάλλει ξεκάθαρες αποφάσεις», είπε τελικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης κλείνοντας τις εκκλησίες.


Η Εκκλησία δεν κατάλαβε καλά τα μηνύματα της κυβέρνησης και της κοινωνίας.

-Αν έρθω εκεί να σου γαμήσω τον απόπατο της παναγίας σου της μωαμεθανής της Ήρας και της Δήμητρας παλιομαλάκα σκατοπουτσοκέφαλε θα σου δείξω εγώ!

39
Γενική Συνέλευση / Re: ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΩΝ 4
« on: March 17, 2020, 09:08:06 am »
Ποιοι κρατικιστές έχετε το σύστημα ρε κακομοίρη; Ποιοι σιωνιστές και κουραφέξαλα;
Υπηρετείς τους πλούσιους παρέα με τα μουνιά, τους λαθραίους, τους μπάσταρδους και τους ανώμαλους
και εσύ οραματίζεσαι ότι έχεις και μέλλον.

Η αθηναϊκή άρχουσα τάξη είναι στην Πολιτεία, στους Θρακομακεδόνες, στην Εκάλη και το Ψυχικό - και το Ψυχικό ωχριά απέναντι στους άλλους 3!
Στα Νότια από Γλυφάδα και κάτω.
Αυτοί είναι μέτοχοι, ιδιοκτήτες εργοστασίων και αλυσίδων, εκμισθωτές τους Κράτους, εργολάβοι και διοικητές (κομμισάριοι) του Κράτους.
Αυτοί έχουν τα μέσα, αυτοί πληρώνουν τους πολιτικούς και κυβερνούν γιατί έχουν τις ψήφους και την αμέριστη στήριξη των μπάσταρδων,
των Ξένων, των φτωχών, των μουνιών, των ανώμαλων, των νέων και των γέρων. Όλοι τα παίρνουν από τη μεσαία τάξη και πληρώνουν
τα δανεικά που παίρνει το Κράτος με τα λεφτά της μεσαίας τάξης. Κανείς τους δεν πληρώνει φράγκο. Έχουν τα λεφτά έξω, έχουν εικονικές
έδρες επιχειρήσεων έξω και δεν πληρώνουν μια. Αυτοί που πληρώνουν είναι οι Λευκοί Χριστιανοί Άντρες, η μεσαία τάξη.

Όλα τα υπόλοιπα περί ιδεολογιών όντως είναι μάταιες φαντασιώσεις σας να ελέγξετε τον κόσμο. Φοβάστε ότι οι ΛΧΑ θα σας ρίξουν στο περιθώριο,
και τους μεν και τους δε, και οραματίζεστε να "κοινωνούν" οι ΛΧΑ, να κάνετε ολοήμερο σχολείο-παιδομάζωμα-προπαγάνδα στα παιδιά για να "αληθεύει
 ο βίος", και αυτά τα οποία παίρνετε από τους ΛΧΑ (μαζί και ο Γιανναράς) δεν πρέπει να τα διεκδικήσουν γιατί αν το κάνουν αυτό θα πάσχουν από
"ατομική νοησιαρχία". Μπούρδες και ανοησίες.

Όπως απέδειξε και η Δύση έναντι της Ανατολής, όλοι εσείς οι κρατικιστές είστε εμπόδια στην εξέλιξη και αντεθνικά-αντικοινωνικά βαρίδια. Πρέπει να φύγετε!

40
Quote
The major natural source of the vitamin is synthesis of cholecalciferol in the lower layers of skin epidermis through a chemical reaction that is dependent on sun exposure (specifically UVB radiation).

In general, vitamin D functions to activate the innate and dampen the adaptive immune systems.[81] Deficiency has been linked to increased risk or severity of viral infections, including HIV.[82][83]
https://en.wikipedia.org/wiki/Vitamin_D


Quote
Results: 73.07% of the Greek and 69.28% of the Cypriot subjects of the sample had inadequate levels of vitamin D. The mean 25(OH)D value for the Greek subjects was found 25.08 ng/ml and for the Cypriots 25.37 ng/ml. The highest levels in both databases were recorded for the month September. For, both databases the multivariate linear regression models demonstrated that age and month were significantly associated with 25(OH)D levels.
https://www.endocrine-abstracts.org/ea/0056/ea0056p21241
Γενική Συνέλευση / Re: ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΩΝ 4
« on: March 16, 2020, 09:13:02 am »
Quote
Για μας δουλεύετε, είστε οι φιλιππινέζες του συστήματος (όχι αυτές που "πηδάς" στην φαντασία σου)!

Είστε ένας συνασπισμός σαπισμένος και αντιπαραγωγικός. Φοβισμένοι πλούσιοι και υπάνθρωποι φτωχοί, δεν φοβίζετε κανέναν.
Πλέον ούτε και η βλακεία σας φοβίζει γιατί η ανθρωπότητα σας έχει μάθει. Η μόνη σας δύναμη είναι η ψήφος. Χωρίς αυτή
είστε τελειωμένοι. Ακόμα και οι φιλιππινέζες θα σας ξεπεράσουν και εσείς θα πεθάνετε μετανοημένοι και η χοντρή η κόρη σας
θα μείνει στο ράφι και θα προσκυνάει σκυλάραπες!

Είστε στο νεκροκρέβατο κρατικιστές. Κοιτάχτε πόσο γρήγορα αλλάζετε θεωρίες; Χάσατε τον Θεό για νομιμοποίησή σας και
κάψατε όλα τα χαρτιά σας. Τι έχετε τώρα, μου λέτε; Την αθεΐα; Την κοινωνική αλληλεγγύη; Την αγάπη; Ή τον αράπη;
Πως νομιμοποιείται το Κράτος σας; Πως νομιμοποιούνται οι φόροι σας; Με τον φθόνο της ψήφου μόνο;

Τόσα χρόνια σας στέρευε ο φθόνος και ανησυχούσατε μην τελειώσει και φέρνατε λαθραίους μέσα να ενισχύσουν τον φθόνο
και τώρα βγήκε σεργιάνι μια νέα γρίπη και κλάσατε μέντες και θέλετε να κλείσετε τα σύνορα. Όχι στα σοβαρά φυσικά, αλλά
σαν από αντίδραση στο σοκ του αδιεξόδου, απονενοημένο διάβημα μια φοβισμένης ελίτ και των εξίσου φοβισμένων αυλικών της.
Οι δημόσιοι υπάνθρωποι είναι πιο τρομοκρατημένοι από τον Μαρινάκη!


42
Γενική Συνέλευση / Re: ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΩΝ 4
« on: March 15, 2020, 11:53:58 am »
Μεγάλε, ήσουν ο μόνος λόγος που έμπαινα στο webwar. Είσαι η μόνη φωνή λογικής. Τα έλεγες όλα και είχες δίκιο.
Είναι κρίμα που δεν ήρθες και στο άλλο το https://webwar88.createaforum.com όταν ήταν στις δόξες του, έναν χρόνο πριν.
Έγινε μεγάλος χαμός εκεί.

Και εγώ έμπαινα καθημερινά στο webwar και έβλεπα ότι έμπαινες και εσύ καθημερινά για να ελέγξω τι κάνετε εκεί στο Κράτος.
Για πόσο χρονικό διάστημα σε πληρώνουν να τσεκάρεις νεκρά φόρουμς και να πληρώνεσαι 3 χήνες τον μήνα: μέχρι τη σύνταξη!
Και έγραφες κάθε μέρα στο excel, νεκρό νεκρό νεκρό νεκρό νεκρό και σχόλαγες από τις 12.
Εχθές έγραψες ενεργό αλλά έχει πάρει άδεια η χοντρή η προϊστάμενη και θα ξανάρθει μετά το Πάσχα.

43
Λέμε ΟΧΙ στη ΧΟΥΝΤΑ του Κορονοϊού - ΝΑΙ στην ΧΟΥΝΤΑ του Καπιταλισμού

Οι Κρατικιστές θέλουν με πρόφαση των κορονοϊό να επιβάλλουν παγκόσμια Χούντα κρατικιστική. Έκλεισαν τα γυμναστήρια, έκλεισαν τα μπουρδέλα, οι χώροι εργασίας έχουν ρημάξει, δεν υπάρχει τίποτα πλέον: η κοινωνία υποτάχθηκε στη Χούντα του σοσιαλισμού.

Δεκαετίες ετοίμαζαν την κομμουιστική Χούντα:
https://www.youtube.com/watch?v=uvIfn1XcCOE

Αύριο Δευτέρα λένε οι μετεωρολόγοι ότι θα πέσει η θερμοκρασία (μπορεί να μην πέσει γιατί αν προσέξετε το δελτίο καιρού 2 με 3 στις 10 φορές δεν μπορούν προβλέψουν την επόμενη μέρα. Κατά τα άλλα λένε πως έχουν προβλέψει τον αιώνα...)! Ορίστε ποιος σκοτώνει τον κόσμο: Το Κράτος. Το Κράτος επιβάλλει ένα σωρό φόρους στο πετρέλαιο, πως θα ζεσταθούν τα κρούσματα; Θα ξεπαγιάσουν γιατί το Κράτος τους απαγόρεψε να έχουν πετρέλαιο και θα πεθάνουν.

Πότε πεθαίνει ο κόσμος; Πεθαίνει τον Χειμώνα με το κρύο. Ελάχιστο ποσοστό των θανάτων συμβαίνει τους ζεστούς μήνες. Και τόσα χρόνια μας λένε οι απατεώνες ψευτοεπιστήμονες κρατικιστές πως η αύξηση της θερμοκρασίας είναι το πρόβλημα. Και που να έρθει το καλοκαίρι όπου το cfr θα πέσει κατακόρυφα και ο κορονοιός θα εξαφανιστεί!

Άρα από τη μια έχουμε τον Καπιταλισμό:
  • Ο Καπιταλισμός καίει πετρέλαιο και ζεσταίνει τον κόσμο τον χειμώνα και τον προστατεύει από τον θάνατο.
  • Ο Καπιταλισμός παίρνει σοβαρά και υπεύθυνα μέτρα στους χώρους εργασίας με απολύμανση, με στερεωμένες ανοιχτές πόρτες, με ανοιχτά παράθυρα, με ατομική ευθύνη.
  • Ο Καπιταλισμός προσφέρει ελευθερία: όποιος θέλει να δουλέψει δουλεύει και παράγει. Και αυτό ωφελεί την κοινωνία γιατί όλο και κάποιος θα θέλει να παράξει.

και από την άλλη έχουμε τον κρατικισμό-σοσιαλισμό-κομμουνισμό:
  • Ο κρατικισμός διώκει φορολογικά τη χρήση πετρελαίου και αφήνει τον κόσμο να αντιμετωπίσει τον κορονοϊό γυμνός και απροστάτευτος.
  • Ο κρατικισμός λέει στους γέρους που έχουν έλλειψη βιταμίνης d να μένουν μέσα και να μην τους βλέπει ο ήλιος να παράξουν βιταμίνη d
  • Ο κρατικισμός κλείνει όλες τις επιχειρήσεις και επιβάλλει αεργία και τεμπελιά: πονάει κεφάλι, κόβει κεφάλι.


Αλλά φυσικά αν τα παίρνεις από τους άλλους και είσαι "τακτοποιημένος" δημόσιος υπάνθρωπος και παρασιτείς από τους ΛΧΑ τι να καταλάβεις;
Δεν καταλαβαίνει το παράσιτο από λόγια.
Οι παραγωγοί πρέπει να διώξουν μακριά αυτή τη Χούντα των παρασίτων (της πλειοψηφίας δλδ) και επιβάλουν το δίκιο τους με τη βία. Χούντα Καπιταλιστική για Λευκούς Χριστιανούς Άντρες της μεσαίας τάξης! Αυτό χρειάζεται ο τόπος για να προοδέψει!

44
Το πρόβλημα με τα καθεστώτα τύπου Κίνας είναι ότι δεν οικοδομούνται στη σωστή βάση και αυτή η βάση είναι η ατομική ιδιοκτησία. Μπορεί η Κίνα όλα αυτά τα χρόνια να είχε κάποια παραγωγική πρόοδο αλλά αυτό έγινε με κρατικό σχεδιασμό, με τον καταναγκασμό των εργαζομένων και την παρεμβατικότητα του Κράτους σε μισθούς και επιχειρήσεις. Το αποτέλεσμα ήταν να παράγεται πλούτος για το Κράτος και τις συνεργαζόμενες με αυτό επιχειρήσεις και όχι για τους Κινέζους καταναλωτές και προς το συμφέρον των Κινέζων παραγωγών. Οι Κινέζοι εργάτες ζουν πιο ελεεινά και από τους σκuλάραπες στην Αφρική. Αυτό οδήγησε σε έναν πληθυσμό εξαθλιωμένο, ο οποίος προστατεύονταν από το κρατικό μονοπώλιο του κινεζικού Κράτους στην περίθαλψη - ένας συνδυασμός που αποδείχτηκε μοιραίος.

Το γεγονός ότι η κινεζική κοινωνία εξαθλιώθηκε τόσο πολύ από την παρεμβατικότητα του Κράτους στην παραγωγή και το γεγονός ότι η κινεζική οικονομία δεν συνέβαλε στην αναβάθμιση των υποδομών και του βιοτικού επιπέδου της κοινωνίας - όπως θα γινόταν εάν η αγορά ήταν ελεύθερη - αλλά συντηρούσε τόσα χρόνια ένα άθλιο κινέζικο ολοκληρωτικό Κράτος, δεν είναι τόσο ξένα αναφορικά με την ελλαδική "πολιτική σκέψη". Αντίστοιχη ανάπτυξη με κρατική παρεμβατικότητα οραματίζονται οι περισσότεροι, αν όχι όλοι, πολιτικοί φορείς στην Ελλάδα.

Αυτό το πράγμα δεν δουλεύει. Υπάρχει μια παροιμία που λέει όποιος βαριέται να ζυμώσει 40 χρόνια κοσκινίζει, και άλλη μια που λέει μικρής τσουτσούς της φταίνε οι τρίχες. Αν δεν αφήσεις τον λαό ελεύθερο να εργαστεί και να παράξει πλούτο για την κοινωνία, αλλά σκέφτεσαι συνέχεια πως θα τον έχεις σκλάβο και θα τον εξουσιάζεις και θα του τα παίρνεις και θα διορίζεις, δεν πρόκειται να φτιάξεις ισχυρή κοινωνία. Μια ζωή θα σου φταίνε οι Αμερικάνοι.

Ο μόνος λόγος που οι αμερικάνοι είναι κυρίαρχοι στον πλανήτη είναι ότι για μεγάλα χρονικά διαστήματα στο παρελθόν είχαν χαμηλή φορολογία. Αυτό έκανε τη γη τους χρυσή. Μπορούμε να κάνουμε το ίδιο πράγμα στην Ελλάδα: πρέπει να πετάξουμε στα σκουπίδια όλους τους πολιτικούς και να απελευθερώσουμε την αγορά, να μειώσουμε στο ελάχιστο τη φορολογία. Ναι, Χούντα τύπου Πινοσέτ είναι η λύση! Αλλιώς - ως κοινωνία ψωριάρα - θα πιάσουμε και πανούκλα και θα μας φταίνε συνέχεια οι Αμερικάνοι και οι Εβραίοι και οι σκuλάραπες...

45
Κωλογαμημένο Κράτος, έτσειλε στους γέρους sms κινδύνου να μένουν σπίτια τους. Η αποτυχία του κρατικισμού στο μεγαλείο της: πως θα πάρουν βιταμίνη d ρε μαλάκα κρατικιστή; Κορονοιός και Κράτος το ίδιο συνδικάτο!

Τώρα θέλουν να κλείσουν και τα γυμναστήρια!
ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥΣ ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ!!!!

46
ΤΟ ΓΡΑΦΗΜΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ


Βλέπετε τους θανάτους!!!? Άρχισε ο αρνητικός ρυθμός αύξησης! Τα χάλασε η Άνοιξη τα σχέδια του Κράτους να αγοράσει 8 δισεκατομμύρια εμβόλια με τα λεφτά των Λευκών Χριστιανών Αντρών!

Επαναλαμβάνω ότι η κορονομπούρδα έχει εποχικότητα - είναι ακριβώς όπως η γρίπη. Δυο θεωρίες-λόγοι υπάρχουν που εξηγούν την εποχικότητα: η πρώτη λέει ότι τα σωματίδια πέφτουν στο πάτωμα όσο αυξάνεται η υγρασία και δεν αιωρούνται τόσο και η δεύτερη λέει ότι τον χειμώνα οι άνθρωποι έχουν έλλειψη βιταμίνης D που παράγεται με τον ήλιο. Όσο προχωράμε προς Άνοιξη και Καλοκαίρι οι ιοί αυτοί είναι πρακτικά άκακοι για τον γενικό πληθυσμό.

Άντε και γαμήσου λοιπόν πρεζέμπορα Μαρινάκη!

47
Έχω γράψει σχετικά στο disqus. Η λύση δεν είναι ο προστατευτισμός, η λύση είναι η μείωση της φορολογίας. Με προστατευτισμός οι επιχειρήσεις θα βγάζουν σακαράκες. Με μείωση της φορολογίας, ακόμα και αν δεν μπορούν να βγάλουν σωστό αμάξι στην αγορά, θα αρχίσουν από τα ανταλλακτικά και θα αποκτήσουν την τεχνοτροπία για να βγάλουν σωστά αμάξια στην αγορά. Όταν πας να πάρεις ανταλλακτικό για το αυτοκίνητο μπορείς να το πάρεις από τον κατασκευαστή ακριβό ή από την Ταϊβάν και κάποιες άλλες χώρες της Ασίας φτηνό. Οι σχιστομάτηδες δεν μπορούν αρχικά να κάνουν reverse engineering σε όλο το όχημα και να φτιάξουν ένα διαφορετικό που θα το πλασάρουν στην αγορά, οπότε αρχίζουν από τα ανταλλακτικά που είναι εύκολα. Έτσι φτιάχνεις γραμμές παραγωγής. Ανταγωνισμό και μείωση της φορολογίας χρειάζεται για να στηθούν αυτοκινητοβιομηχανίες στην Ελλάδα. Αν το Κράτος επιδοτήσει θα στηθούν εταιρείες αργόσχολων που δεν θα παράγουν τίποτα ανταγωνιστικό = η κοινωνία θα γίνει φτωχότερη.

Quote
Δεν φταίνε οι "ανθέλληνες", φταίει η δημοκρατία. Η δημοκρατία είναι ο ανθελληνισμός. Τη βιομηχανία τη θάψανε γιατί τη φορολόγησαν, γιατί ήθελαν τα δανεικά των Γερμανών για να φτιάξουν το "κοινωνικό Κράτος", συντάξεις από τα 50, επιδόματα και "κεκτημένα". Οι Γερμανοί και οι Αμερικάνοι έθεσαν ως προϋπόθεση για τα δανεικά το θάψιμο της εγχώριας βιομηχανίας με ρυθμίσεις και φόρους. Ο λαός όμως συνειδητά τα αποδέχτηκε γιατί έτσι κοντόφθαλμος ήταν πάντα. Η δημοκρατία του επέτρεψε να γίνει εξουσία με αυτή τη κοντοφθαλμία. Η δημοκρατία έδωσε τη δυνατότητα για αυτόν τον κανιβαλισμό.
Οι φτωχοί, οι φοροφαγάδες, τα παράσιτα, αυτοί συνασπίστηκαν - και συνασπίζονται σε κάθε δημοκρατία - για να κάνουν την αρπαχτή από τον παραγωγικό τομέα, δηλαδή τον ιδιωτικό τομέα. Αυτό είναι το αποτέλεσμα κάθε δημοκρατίας: ο θάνατος του ιδιώτη, ο θρίαμβος του παρασίτου, του κρατικού υπαλλήλου, του επιδοματία. Μέχρι να πεθάνει ο ιδιώτης που τους θρέφει και να πεθάνουν και αυτοί.
Η δημοκρατία πρέπει να φύγει για να μην πεθάνει το Έθνος. Χούντα και ιδιωτικοποιήσεις χρειάζεται ο τόπος!

48
Βλάσφημοι άθεοι ... αθεΐα και κρατικισμός πάνε χέρι χέρι. Όσο υπάρχει η Αγία Γραφή πάντα θα υπάρχει τρόπος να πεις όχι στο Κράτος. Να διαβάσει ο πιστός από μέσα και να πει "όχι Κράτος, δεν είναι έτσι όπως τα λες, είναι αλλιώς". Για αυτό θέλουν οι κρατικιστές να καταργήσουν τον Χριστιανισμό, για να κάνουν προπαγάνδα στα παιδιά τα οποία μαζεύουν κάθε πρωί με παιδομάζωμα και να τους λένε "ό,τι λέει το Κράτος ισχύει. το Κράτος είναι ο Θεός σου".

Δόξα και Τιμή στους Χριστιανούς και τους αγνωστικιστές που αποτελούν φωνή λογικής μέσα στην τρέλα του κρατικισμού που έχει ενσκήψει στην ανθρωπότητα.

49
Προσπαθούν να φοβίσουν τον κόσμο για να μας χρεώσουν σε εμάς τους Λευκούς Χριστιανούς Άντρες 8 δισεκατομμύρια εμβόλια - όταν βγουν - από τους φόρους μας. Και σαμποτάρουν και την παραγωγή.

Μετράνε οι πουτάνας γιοι το cfr από τον χειμώνα για να το βγάλουν χειρότερο από τη γρίπη ενώ πρόκειται για απλή ασθένεια, πιο απαλή από τη γρίπη.

Ακούσατε ποτέ για τους 650.000 που ψοφάνε κάθε χρόνο παγκοσμίως από τη γρίπη; Όχι. Γιατί; Γιατί θέλουν να πάρουν το οκ από τους κωλόγερους, τα μουνιά, τους λιπιάρηδες και τους ελεεινούς, τη μάζα της δημοκρατίας, ουτως ώστε να στραφούν εναντίον της τσέπης των ΛΧΑ, της μεσαίας τάξης.

Αυτό είναι ο κορονοιός: η συμμαχία των φτωχών με τους πλουσίους εναντίον της μεσαίας τάξης, η συμμαχία των κρατικιστών έναντι των καπιταλιστών. Οι ΛΧΑ θέλουν να παράξουν και οι πλούσιοι θέλουν φόρους για να σαμποτάρουν τον ανταγωνισμό και να βάλουν εμπόδια στην είσοδο στην παραγωγή και οι φτωχοί και τα μουνιά δεν μπορούν να παράξουν. Είναι ανίκανοι για παραγωγή, είναι αντικαπιταλιστές φύσει και θέσει. Η μεσαίας τάξη δεν μασάει από γρίπες και κορονοιούς, οι κωλογαμημένοι φτωχοί πεθαίνουν, αυτοί που ψηφίζουν αναδιανομή. Σκατά στα μούτρα τους.


Λέμε όχι στην τρομοκρατία! ΧΟΥΝΤΑ ΠΙΝΟΣΕΤΙΚΗ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΚΕΕΛΠΝΟ ΠΡΙΝ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΙ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ.

50
Βόθρος / Re: Πωλούνται!!!
« on: March 09, 2020, 09:18:28 pm »
Είναι μεταχειρισμένα; Εσύ τα ήπιες υπάνθρωπε καφεϊνομανή;

Στον Καπιταλισμό ο καφές θα αφανιστεί ή θα επιβιώσει ανάλογα με το αν συμβάλλει στην παραγωγικότητα.
Έστω δυο ομάδες. Η ομάδα που πίνει καφέ θα επιβαρύνεται με το κόστος του καφέ και τις όποιες αρνητικές συνέπειες στην υγεία του και θα απολαμβάνει τις όποιες θετικές του συνέπειες π.χ. μένεις ξύπνιος περισσότερο ούτως ώστε να εξυπηρετείς τις καταναλωτικές ανάγκες. Η ομάδα των ατόμων που δεν πίνουν καφέ δεν θα έχουν τα αρνητικά και δεν θα έχουν τα θετικά.

Μπαίνεις στο ίντερνετ να ψάξεις ποια είναι αυτά τα αρνητικά και τα θετικά και διαβάζεις ό,τι τρέλες του καβλώσει του καθένα, συμπεριλαμβανομένων των "επιστημόνων"... επιστήμονες σκαταστήμονες...

Μόνο ο Καπιταλισμός μπορεί να δώσει την απάντηση. Αν τα θετικά υπερβαίνουν τα αρνητικά τότε οι καφεινομανείς θα επικρατήσουν, θα βγάζουν περισσότερα φράγκα, θα παίρνουν περισσότερα μουνιά, θα γεννούν ισχυρότερους απογόνους και θα επικρατήσουν τα καφεινομανή τους γονίδια. Αλλιώς θα επικρατήσουν οι άλλοι, οι ντεκαφεϊνέ.

Ο Καπιταλισμός θα παράξει τον υπεράνθρωπο! Ο Καπιταλισμός θα μας δείξει το μέλλον! Όχι ο Μπρέκερ! Ο Φρίντμαν!

Pages: [1]