WebWar

Διάφορα θέματα => Τέχνη και Πολιτισμός => Topic started by: Pepe the Frog on February 01, 2015, 06:58:50 pm


Title: Απολαύστε υπεύθυνα
Post by: Pepe the Frog on February 01, 2015, 06:58:50 pm
Το αντιγράφω από εδώ (https://www.facebook.com/StirizoumePoutinII/photos/a.246854198850094.1073741829.246832632185584/347992345402945/?type=1&permPage=1) χωρίς να αλλάξω ούτε κόμμα (παρά τα προφανή λάθη) γιατί η συγκεκριμένη θεωρία συνωμοσίας είναι τόσο επική και γαμάτη στην σύλληψη της που μόνο ως τέχνη μπορεί να την αντιμετωπίσει κανείς. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι αυτός που την έγραψε πιστεύει πραγματικά ότι ισχύει! :D


Quote
Η Angela Merkel γεννήθηκε στην DDR, το Κομμουνιστικό μέρος της Γερμανίας ,το 1954. H Βιογραφία της λέει ότι γεννήθηκε στις 17 Ιουλίου 1954, και ότι αυτή είναι η κόρη ενός Λουθηρανού υπουργού από μια ελεγχόμενη από την Ανατολική Γερμανία εκκλησία. Πρόσφατα, ωστόσο, τα Σοβιετικά KJB αρχεία αποκαλύπτουν μια εντελώς διαφορετική ιστορία. Τα αρχεία της Στάζι GDR δείχνουν ότι γεννήθηκε στις. 20 Απριλίου, 1954, και οι λεπτομέρειες της γέννησής της, συμπεριλήφθηκαν στα αρχεία του γερμανού Δρ Karl Klauberg, ο οποίος ήταν ένας από τους Ναζί γιατρούς θανάτου που είχε καταδικαστεί από τα σοβιετικά δικαστήρια και φυλακίστηκε.

Όταν αργότερα αναγνωρίστηκε ως ένας λαμπρός επιστήμονας, αφέθηκε ελεύθερος μετά από επτά χρόνια και αναγνωρίστηκε ως ο πατέρας της τεχνητής γονιμοποίησης. Οι Σοβιετικοί έγιναν ακόμα πιο περίεργοι όταν ανακάλυψαν ότι ο Δρ Klauberg είχε διατηρήσει κατεψυγμένα δείγματα του σπέρματος του Αδόλφου Χίτλερ. Οι δυνάμεις του σκότους σε υψηλές θέσεις αποφάσισαν να προσπαθήσουν να παράγουν ένα παιδί από το σπέρμα του Χίτλερ, προφανώς για αποκρυφισμό και σκοπούς των illumininati . Ο Δρ Klauberg έφερε στην Ανατολική Γερμανία τη νεότερη αδελφή της Εύας Μπράουν (σύζυγος του Χίτλερ), της οποίας το όνομα ήταν Gretl,και το αποτέλεσμα του πειράματος που παράγεται δεν είναι ο βιολογικός γιος του Χίτλερ, αλλά μάλλον μια κόρη. Περιέργως, ο Αδόλφος Χίτλερ γεννήθηκε στις 20 Απρίλη του 1889, και η Angela Merkel γεννήθηκε στις 20 Απριλίου του 1954. (20ης Απριλίου είναι 11 ημέρες πριν από το σπουδαιότερο sabat για τις μάγισσες του Beltaine.)

Η Angela έγινε θαμώνας της Καθολικής Εκκλησίας μέσω των διασυνδέσεών της με την Ανατολική γερμανική Λουθηρανική Εκκλησία. Μόλις ένας Γερμανός Πάπας θα αναλάμβανε τον ρωμαϊκή θρόνο, η Angela Merkel προοριζόταν να λάβει επίσης τη θέση του βιολογικού πατέρα της, δηλ. να γίνει Γερμανίδα Καγκελάριος. Στις 20 Απριλίου 2005, ο ναζιστής Joseph Ratzinger έγινε ο Πάπας Βενέδικτος XVI, (16η), ακριβώς στα 116α γενέθλια του Αδόλφου Χίτλερ. Στη συνέχεια, στις 22 Νοεμβρίου 2005, η βιολογική κόρη του Χίτλερ, Άνγκελα Μέρκελ εξελέγη καγκελάριος της Γερμανίας. Η ημέρα των εκλογών, 22 Νοεμβρίου, ήταν η επέτειος από τη δημοσίευση της Καταγωγής των Ειδών του Δαρβίνου , η οποία είναι μια αντίχριστη δημοσίευση που αρνείται το Δημιουργό του σύμπαντος.Εάν τα Σοβιετικά αρχεία είναι αληθινά , και οι αποδείξεις είναι ισχυρές, ανοίγονται μερικές καταπληκτικές δυνατότητες.

Το αναμφισβήτητο γεγονός είναι ότι η Ανγκελα Μέρκελ ήρθε από την αφάνεια για να θριαμβεύσει στην εξουσία ως καγκελάριος της Γερμανίας, Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, και επικεφαλής των ισχυρών G-8 της οικονομικής σύμπραξης. Όταν άρχισα να κάνω περαιτέρω έρευνα πάνω στο θέμα, ανακάλυψα ότι ο πατέρας του Χίτλερ, ήταν ο νόθος γιος μιας ερωμένης ενός Rothschild που το επώνυμό της ήταν Schicklgruber. Η ετυμολογία του ονόματος του Χίτλερ αποκαλύπτει ότι το όνομα σημαίνει βοσκός που ζει σε μια καλύβα. Το όνομα του Αδόλφου από Γερμανικά σημαίνει ευγενής λύκος. Έτσι, σε συνδυασμό, το όνομά του δείχνει ότι ήταν ο Ποιμένας Wolf, ή ψευδή βοσκός.

Παραδόξως, ο Πάπας Ράτζινγκερ, ή Βενέδικτος XVI, έχει επίσης τον τίτλο του Ποιμένα της Εκκλησίας, και από τότε που ανέλαβε τα καθήκοντά του, η Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία είχε ένα γερμανο βοσκό. Παρεμπιπτόντως, η ράτσα του σκύλου μοιάζει με λύκο. Γνωρίζουμε επίσης ότι ο Αδόλφος Χίτλερ είχε ο ίδιος το παρατσούκλι ο κύριος Wolf. Στην Ανατολική Πρωσία η έδρα του ονομαζόταν Wolfsschanze. Η Έδρα του στη Γαλλία κλήθηκε Wolfsschlucht, και το στρατηγείο του στην Ουκρανία κλήθηκε Werwolf. Η ισχυρή Ευρωπαϊκή Ένωση θα γίνει η Νέα Παγκόσμια Τάξη και το τέταρτο Ράιχ; Μόνο ο Θεός ξέρει.Ένα ακόμη ενδιαφέρον σημείο είναι ότι η καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ έχει μια ασυνήθιστη εμμονή με τα έργα του συνθέτη αποκρυφισμό Ρίχαρντ Βάγκνερ, ο οποίος ήταν Σατανιστής. Έκανε γνωστή την εμμονή της σε μια συνέντευξη με την εφημερίδα Frankfurter Allgemeine Zeitung τον Ιούλιο του 2005. Ο Wagner έγραψε τη περίφημη σύνθεση ονομάζεται Parsifal, η οποία είναι καθαρά απόκρυφη και δαιμονική. Το Parsifal ήταν ένα από τα αγαπημένα του Αδόλφου Χίτλερ, καθώς και ο Χίτλερ δήλωσε ότι η μουσική του Βάγκνερ κατέλαβε το μυαλό του. Η Angela Merkel, όπως ο Αδόλφος Χίτλερ, είναι βαθιά γοητευμένη με τις Βαλκυρίες του Βάγκνερ.

Οι Βαλκυρίες ήταν γυναικείες θεότητες που επέλαυναν μέσα σε κάθε μάχη και συγκέντρωναν τον πιο γενναίο πεσόντα και τον μετέφεραν μακριά σε ένα μέρος που λέγεται παράδεισος, όπου θα περιμένουν να ενταχθούν στο στρατό του Odin στην τελευταία μάχη στο τέλος του κόσμου.Είναι αυτή η γυναίκα, η Άνγκελα Μέρκελ, που χρησιμοποιείται από τον Σατανά για να συγκεντρώσει τις δυνάμεις για την τελευταία μάχη που ονομάζεται Αρμαγεδδών;Είναι επίσης ενδιαφέρον να σημειωθεί ότι η καγκελάριος Μέρκελ έχει ακριβώς την ίδια μάτια όπως ο Χίτλερ, και ότι έχει μια εντυπωσιακή ομοιότητα με αυτόν εκτός από το μικρό μουστάκι, φυσικά.
Title: Re: Απολαύστε υπεύθυνα
Post by: mistermax on February 01, 2015, 07:05:59 pm
(http://internationalpeace.info/images/chemtrails/chemtrail-artwork.jpg)

υγ-απο κινητό μπαίνεις πλουσιε φασιστα; χαθηκαν τα πισι στο λιχτενσταϊν;  ???
Title: Re: Απολαύστε υπεύθυνα
Post by: Pepe the Frog on February 01, 2015, 07:10:29 pm
υγ-απο κινητό μπαίνεις πλουσιε φασιστα; χαθηκαν τα πισι στο λιχτενσταϊν;  ???
Από pc είμαι.
Title: Re: Απολαύστε υπεύθυνα
Post by: Pulverem on February 02, 2015, 06:02:03 pm
ΛΟΓΙΚΗ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ: "ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΑ ΧΡΩΣΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ 'ΝΑΙ Ή ΝΑΖΗΣ Ή ΣΑΤΑΝΙΣΤΗΣ Ή ΕΒΡΑΙΟΣ Ή ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΙΑ."

"ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΝΩΜΟΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ ΡΕ, ΜΗΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΤΟ ΙΧΩΡ ΠΟΥ ΚΥΛΑΕΙ ΣΤΙΣ ΙΝΔΙΚΕΣ ΜΑΥΡΟΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΩΛΟΦΛΕΒΕΣ ΚΑΤΩ ΑΠ' ΤΙΣ ΜΑΥΡΙΔΕΡΕΣ ΛΕΠΡΕΣ ΜΑΣ ΓΑΜΩΣΑΡΚΕΣ."