Post reply

Name:
Email:
Subject:
Message icon:

Verification:

shortcuts: hit alt+s to submit/post or alt+p to preview


Topic Summary

Posted by: National Bolshevik
« on: May 29, 2013, 10:36:16 pm »

αρχισαν οι αλλαξοκωλιες μαγκες...
τώωωωωρα;
Posted by: insider
« on: May 29, 2013, 08:47:10 pm »

αρχισαν οι αλλαξοκωλιες μαγκες...
Posted by: ΒΑΣΙΛΟΧΟΥΝΤΙΚΟΣ
« on: March 26, 2013, 08:32:22 pm »

skase re kariolaki
Posted by: xexe
« on: March 26, 2013, 04:01:18 am »

που ειναι οι κατα τα αλλα λαλιστατοι ναζιδες??ουτε μια απαντηση σε αυτο το ποστ?
Posted by: mistermax
« on: November 07, 2012, 05:52:44 pm »

γελανε τα ψαρια και οι γλαροι με τους αντισυστημικους της ΧΑ

http://www.youtube.com/watch?v=F7lvcLTiF2E
Posted by: National Bolshevik
« on: November 06, 2012, 02:29:20 pm »

Κατι ξερει ο Τενεκες που κρυβεται, το νιωθε οτι θα γινει ρεζιλι των σκυλιων... ;)
Nαι, γιατί το 'παιζε και "αντικαπιταλιστής" ο γελοίος.
Posted by: mistermax
« on: November 05, 2012, 08:51:48 pm »

Κατι ξερει ο Τενεκες που κρυβεται, το νιωθε οτι θα γινει ρεζιλι των σκυλιων... ;)
Posted by: FringeElements
« on: November 05, 2012, 05:28:40 pm »

Μερικές από τις προτάσεις της αριστεράς δεν βγάζουν νόημα. Π.χ. λένε θα φορολογήσουμε το 80% στους πλούσιους. Μα αν το κάνεις αυτό δεν θα υπάρχουν πλούσιοι. Άρα να το δεχτώ ότι κάποιος έχει κίνητρο να πάρει κάτι τσάμπα. Μια φορά; Δυο φορές; Τόσο βλάκας είναι να μην καταλαβαίνει ότι την τρίτη θα τον υποχρεώσει το κράτος να εργαστεί με το ζόρι εάν θέλει να το πάρει, και άρα τέρμα το τσάμπα;

Ωραία η θέση της Χ.Α. Αν φορολογηθούν οι εφοπλιστές θα κλέψει λίγα στο κράτος. Τα περισσότερα θα πάνε στους ανάπηρους το πνεύματι ΔΥ και τους τοκογλύφους και οι ναύτες θα μείνουν άνεργοι και θα ζητιανεύουν από το κράτος.

Η σύγκριση με τους αναπήρους είναι λαϊκιστική και άσχετη. 160 εκατομμύρια μπορεί να κόβονται από τις ανθελληνικές ΜΚΟ. Αν η σύγκριση είναι εφοπλιστές ή ανθελληνικές ΜΚΟ, όλοι θα πουν να τα κρατήσουν οι εφοπλιστές.

Παρ'όλα αυτά η θέση της Χ.Α. δεν είναι μόνο να τα κρατήσουν οι εφοπλιστές, που στο κάτω κάτω, αυτοί τα βγάλανε μόνοι τους, δεν έφτιαξε η "κοινωνία" την θάλασσα!, αλλά και να πάρουν οι ανάπηροι. Όποτε δεν βλέπω γιατί ένας σοσιαλιστής έχει κάποια μεγάλη αντίρρηση στην Χ.Α. Δεν υπάρχει θέμα διαφωνίας για αυτό και Σύριζα και ΧΑ κονταροχτυπιούνται για το ίδιο target base, τους κουφιοκεφαλάκηδες που θέλουν να το παίξουν Μαρία Τερέζα δίνοντας στους ανάπηρους λεφτά που δεν είναι δικά τους.

Οι ανάπηροι, αν έχουν κάποιον γνωστό τους να βγάλει πλούτο και να τους τον δώσει, να ζήσουν. Εάν δεν έχουν, να πεθάνουν και να μην κλέβουν τους εφοπλιστές, οι οποίοι έχτισαν την κοινωνία και τον πολιτισμό που μας περιβάλλει μέσω της αποταμίευσης, επένδυσης και παραγωγής. Γιατί αλλιώς θα επιστρέψουμε στο επίπεδο των ζουλού και των μάο-μάο.
Posted by: mistermax
« on: November 05, 2012, 05:19:06 pm »

Χρυση Αυγη = Δουλοι Μεχρι το Μεδουλι!
Posted by: mistermax
« on: November 05, 2012, 05:05:23 pm »

Ρεζιλι των σκυλιων εγινε παλι η ΧΑ στο κυνοβουλιο, μεχρι και τα ρεταλια της "αριστερας" γελουσαν μαζι τους, φημες λενε πως γελουσανε με τους "αντισυστημικους" της ΧΑ και οι καρεκλες, τα εδρανα και κατι πετρες που ηταν καπου εκει.

Η αντικαθεστωτικη ΧΑ ειναι λοιπον, εναντια στην φορολογιση των εφοπλιστων. Που να ακουσει την προταση του ολαντ για 75% φορολογηση της πλουσιας ελιτ της γαλλιας. Αλλα ειπαμε, ο ολαντ για τους ΧΑιτες, ειναι "πλουσιοπαιδο αριστερος", ενω αυτοι ειναι λαϊκοι ηρωες, αλλοι Ρομπεν Χουντ (δλδ κλεβουν απο τους φτωχους και τα δινουν στους πλουσιους!  :D)

Ας παμε στην ειδηση:


Η Χρυσή Αυγή κατά των φόρων στους εφοπλιστές

Κόντρα για την φορολόγηση των εφοπλιστών έγινε στην Βουλή στην διάρκεια της συζήτησης στην Επιτροπή για τον προϋπολογισμό με την Χρυσή Αυγή να παίρνει ξεκάθαρη θέση κατά της φορολογίας των υπό ελληνική σημαία πλοίων προτείνοντας να δοθούν και άλλα κίνητρα στους εφοπλιστές για την πρόσληψη ελληνικών πληρωμάτων.

Όπως μετέδωσε το in.gr ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Γιώργος Γερμενής καταφέρθηκε κατά της φορολογίας τών υπό ελληνική σημαία πλοίων με βάση το τονάζ τους ενώ νωρίτερα ο εισηγητής της Χ.Α. Ηλίας Παναγιώταρος, είχε προτείνει μάλιστα και κίνητρα στους εφοπλιστές για την πρόσληψη ελληνικών πληρωμάτων

Η πρότασή σας για επιδότηση των εφοπλιστών θα έπρεπε να σοκάρει τους ιδιοκτήτες των περιπτέρων, απάντησε στους βουλευτές της Χ.Α. ο Βαγγέλης Διαμαντόπουλος (ΣΥΡΙΖΑ) και συμπλήρωσε: Ο ακτιβισμός σας φτάνει έως εκεί που σας επιτρέπουν τα αφεντικά σας.

Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τον προϋπολογισμό του 2013 θα πρέπει να εισπραχτούν 80 εκατομμύρια ευρώ από την αύξηση της φορολόγησης των εφοπλιστών, πάντα με βάση το τονάζ των πλοίων.

Την ίδια ώρα, όμως, περικόπτονται από τους ανάπηρους 82 εκατομμύρια ευρώ.

Με δύο λόγια, οι ανάπηροι καλούνται να προσφέρουν περισσότερα απ ότι οι. Αναξιοπαθούντες εφοπλιστές!