Post reply

Name:
Email:
Subject:
Message icon:

Verification:

shortcuts: hit alt+s to submit/post or alt+p to preview


Topic Summary

Posted by: Williams, Woods
« on: September 22, 2016, 06:44:20 pm »

Quote


Πέρασε δύσκολα, αναγκάστηκε εξαιτίας των συμμαθητών του που τον κοροϊδευαν και του ασκούσαν μπούλινγκ, να σταματήσει το σχολείο...

Όμως ο Παύλος Μάμαλος, δείχνει για ακόμα μια φορά το μεγαλείο ψυχής που διαθέτει. Για τον αγαθό αυτό γίγαντα, που πήρε το χρυσό στο Ρίο, όσα συνέβησαν στο παρελθόν, ακόμα και τα πιο δύσκολα, είναι ξεχασμένα.

Διαβάστε όσα είπε στον Arena FM 89,4:

Έδωσα όλη την ψυχή μου. Έλειπε αυτό το μετάλλιο, το χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο από τη συλλογή μας. Χρειάστηκε σκληρή δουλειά πολλών ετών.

Ο Αζέρος ήταν πάρα πολύ καλός μας δυσκόλεψε και στο Παγκόσμιο. Και τον Ιρανό και τον Αιγύπτιο τους παίξαμε τακτικά.

-Ήθελα να το κάνω αυτό με την περικεφαλαία σαν γούρι για να τιμήσω τη Ελλάδα.

-Ήταν δύσκολα στο σχολείο. Δεν μπορούσα να περπατήσω καλά και τα άλλα παιδιά με πείραζαν. Αναγκάστηκα να σταματήσω. Βρήκα μετά τον αθλητισμό και γνώρισα τον Δημήτρη Ιωαννίδη τον προπονητή μου. Στους πρώην συμμαθητές μου που μου πετούσαν τις τσάντες τι να πω; Μεγαλώσαμε τώρα, αλλά δεν τα έχω ξεχάσει, είμαι δυστυχισμένος.

Με την κραυγή μου βγαίνει η πίεση από όσα πέρασα στο σχολείο, δεν έχω τίποτα άλλο στο μυαλό μου. Όταν βλέπεις την έπαρση της σημαίας καταρρέεις από τη συγκίνηση.

Τα παιδιά σαν κι εμένα πρέπει να τα βγάλουν έξω στην κοινωνία οι γονείς. Να μάθουν τι σημαίνει παραολυμπιακό άθλημα.

Το μόνο μου παράπονο που έχω φέρει τόσα μετάλλια, είναι που δε με έχουν διορίσει στο δημόσιο. Επειδή δεν είχα απολυτήριο. Έκανα και σχολείο για να πάρω το απολυτήριο και το πήρα

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε είναι που κάποιοι δε σέβονται τις θέσεις πάργκινγκ, δε μπορώ να μπω σε τράπεζες, σε φαρμακεία.
Posted by: PEFRAK
« on: August 21, 2016, 07:08:24 am »

In capitalist America, you declare independence form Britain. In socialist Europe, Britain declares independence (brexit) from you. And in communist Greece the state declares your dependence.

Αυτό το σχόλιο πληροί τα κριτήρια του Παλαιοελευθεριακού Φασιστορασιαλιστικού Αναρχοκαπιταλισμού
Posted by: Pinochet88
« on: August 20, 2016, 02:45:19 pm »

Η γλάστρα της Δημοκρατίας και φίλος των μπαχαλάκηδων κομμουνιστών Προκόπης Παυλόπουλος (Πάκης) έστειλε συγχαρητήρια σε μια άρια ξανθιά σουρλουλού Ελληνίδα που πήρε το χρυσό στο επί κοντώ στους Ολυμπιακούς Αγώνες στην υπάνθρωπη Βραζιλία. Όλοι όμως απέκρυψαν ότι αυτή η ξανθιά δεν γυμναζόταν στις σαπισμένες σοσιαλιστικές εγκαταστάσεις της Ελλάδας, όπου όλα τα γήπεδα είναι κρατικό μονοπώλιο, αλλά στο Ιδιωτικό Πανεπιστήμιο Στάνφορτ της Αμερικής, όπου υπάρχουν καπιταλιστικές ρασιοναλιστικές δομές προπόνησης. Για αυτό λοιπόν πήρε το χρυσό μετάλλιο, επειδή την προπόνησαν οι Καπιταλιστές!

Απηυδυσμένος ένας πατριώτης Αμερικανός ΛΧΑ κατήγγειλε το γεγονός και απαίτησε με το δίκιο του η Ξένη να φύγει να πάει στην Πατρίδα της όπου ο σοσιαλισμός έχει αποτύχει και να σταματήσει η γλάστρα της σοβιετικής ελλαδικής Δημοκρατίας να υπερηφανεύεται ότι κέρδισε μετάλλιο. Ο Καπιταλισμός κέρδισε το μετάλλιο και η σκρόφα Στεφανίδη απλώς τίκτει.Καθημερινό θέαμα οι αλεπάλληλες αποτυχίες του σοσιαλισμού και η πρόοδος που ο Καπιταλισμός φέρνει στην ανθρωπότητα. Η πανανθρώπινη διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων ζέχνει από την αποτυχία του παρασιτικού συστήματος του σοσιαλισμού, όπου οι διεφθαρμένοι και επιτήδειοι επωφελούνται σε βάρος της πλειοψηφίας, μα ταυτόχρονα, αναδεικνύει τον ανταγωνισμό και την ευγενή άμιλλα, δηλαδή τον Καπιταλισμό, σε όλο του το ψυχικό μεγαλείο και δίνει την ευκαιρία στα διαφορετικά Έθνη να ανταγωνιστούν στην αρένα του αθλητισμού, μια αρένα εξ ορισμού Δαρβινική και Καπιταλιστική.

Ο ανταγωνισμός συναρπάζει και κάνει τον άνθρωπο καλύτερο. Οι κρατικιστές που τα κονομάνε από τους Ολυμπιακούς Αγώνες αποτελούν παράσιτα, λεκέδες πάνω στην ανθρωπότητα και πρέπει να αφανιστούν ταχέως.


Διαβάστε: Brazil's Olympics: Cronies Feast while the People Starve και The Olympics: The Biggest Corporatist Sports Scam of All


Επιπρόσθετα, για να μην μπαίνουν ιδέες στο κάθε μουνί πως και καλά κάνει κάτι σπουδαίο πηδώντας στο κοντάρι, παραθέτω την αληθινή λειτουργία των γυναικών, αυτό για το οποίο είναι κατασκευασμένες και αυτό το οποίο κάνουν καλύτερα. Ο Καπιταλισμός είναι το σύστημα εκείνο στο οποίο ο καθένας προσφέρει στην κοινωνία ό,τι μπορεί να προσφέρει περισσότερο. Στον Καπιταλισμός δεν έχουν θέση οι έχθρες και η ανοργασμικότητα. Οι γυναίκες θα πάρουν αυτό που τους αξίζει και επιθυμούν, δεν θα το παίζουν κάτι που δεν είναι.

Έλα Στεφανίδη να πάρεις πούτσο να σου γίνει η κωλότρυπα σαν το χρυσό σε διάμετρο να το βάζεις κορνίζα! Έλα! Έλα μωρό μου!