Post reply

Name:
Email:
Subject:
Message icon:

Verification:

shortcuts: hit alt+s to submit/post or alt+p to preview


Topic Summary

Posted by: Pinochet88
« on: July 20, 2016, 08:20:47 pm »

Ποια παιδιά προκύπτουν από το παραπάνω γαμήσι; Έκανε παιδί η Jezabel Vessir με τον Van Wylde; Ποιοι είναι όλοι οι υπόλοιποι εκτός του Κασιδιάρη και του Ζιντάν; Που τα βλέπεις όλα αυτά, στην τηλεόραση; Τα αίτια της φυλετικής επιμειξίας είναι δυο:
Α) Κάποιο μέλος της ανώτερης φυλής είναι γεννημένο μειονεκτικά και λιγότερο ποιοτικά σε σχέση με τους υπολοίπους ανώτερους και αυτό το αφήνει μεταξύ των επιλογών να κάνει παιδί με ένα εξίσου χαμηλού ποιότητας ανώτερο ή με κάποιον κατώτερο.
Β) Κάποιο μέλος της ανώτερης φυλής, ενώ έχει ποιοτικά γονίδια, επιλέγει να κάνει παιδί με κάποιον κατώτερο γιατί έχει παραπληροφορηθεί ή γιατί με αυτόν τον τρόπο επιδοτείται από το Κράτος, το οποίο για λόγους εδραίωσης της κυριαρχίας του έχει ως στόχο την πτώση της ποιότητας της γενετικής δεξαμενής της κοινωνίας.

Ο Καπιταλισμός θα απαλείψει και τα δυο αίτια. Πρώτον, θα απομακρύνει τα μη ποιοτικά παιδιά από το προσκήνιο της κοινωνίας. Είναι παντελώς αντιβιολογική η άποψη πως το παιδί μπορεί να αποφύγει την μοίρα των γονιών του στον ελεύθερο ανταγωνισμό. Ο Χίτλερ έτρεφε τέτοιες ψευδαισθήσεις. Ο Χίτλερ πίστευε πως η Λευκή γενετική δεξαμενή είναι μια ομογενής κληρωτίδα που μπορεί κατά τυχαίο τρόπο να κάνει ένα φτωχό γερμαναράκι, γόνο μη ποιοτικών γονέων, να γίνει πολύ ποιοτικότερο από τους γονείς του. Σε αυτήν την αντιεπιστημονική αντιδαρβινική υπόθεση στήριξε τον από κάθε άποψη εγκληματικό σοσιαλισμό του. Τα παιδιά αυτά δεν φτουράνε στον ανταγωνισμό. Λόγω συγκυρίας κάνουν ότι κάνουν. Ο Κασιριάδης έχει όλη την εμπειρία του κόσμου και δεν έχει κατορθώσει ακόμα να ξεφύγει από την υποτέλεια ενός βλάκα χοντρού, ούτε καν να φιλοσοφήσει καθόλου για την ιδεολογία του. Όλη η ρητορική της Χ.Α. είναι "είμαστε με τον λαό και οι Έλληνες έρχονται μαζί μας και όταν βγούμε θα τους γαμήσουμε". Όχι πως φιλοσοφείται αυτό το πράγμα που υποστηρίζουν...

Και φυσικά τα πράγματα θα ήταν πολύ διαφορετικά εάν δεν υπήρχε η άποψη στην κοινωνία πως όλοι γεννιόμαστε ίσοι. Τώρα ολόκληρο το σύμπαν λέει πως δεν υπάρχει η βιολογία, πως η εξέλιξη σταμάτησε στο κεφάλι κ.ο.κ. Και πάλι, ακριβώς επειδή όλα αυτά είναι καραμπινάτα ψέματα, πολύ μεγάλο κομμάτι του κόσμου, η πλειοψηφία, γνωρίζει την αλήθεια. Οι νέγροι είναι υπάνθρωποι. Ε όταν εκλείψει το Κράτος, θα εξαφανιστούν οι λίγοι αμφισβητίες και ΣΙΓΟΥΡΑ θα εξαφανιστεί αυτό το τεράστιο κομμάτι του κόσμου που λέει ότι όλοι είμαστε ίσοι, χωρίς να το πιστεύει. Το λένε γιατί δεν θέλουν να τους πουν ρατσιστές, γιατί είναι δειλοί.

Αλλά με το Κράτος δεν πρόκειται εξαφανιστεί αυτή η τάση. Πρώτα από όλα το Κράτος είναι ωμή βια - είναι κάτι το απάνθρωπο, είναι ο τρόπος που ζουν τα ζώα. Δεν γίνεται να συνδυαστεί αυτός ο τρόπος με έναν ποιοτικό πληθυσμό. Το Κράτος για να προστατέψει τα συμφέροντά του θα κάνει τον κόσμο δειλό. Δεν είναι άλλο Κράτος το φασιστικό Κράτος και άλλο Κράτος το κομμουνιστικό Κράτος. Απλά οι φασίστες δεν ξέρουν τι τους γίνεται, και για αυτό δεν έχουν γράψει βιβλία. Οι ιδέες που υποστηρίζουν αλληλοαναιρούνται. Δεν γίνεται να αυξηθεί η ποιότητα στο μυαλό ενός πληθυσμού και παράλληλα ο τρόπος ζωής αυτού του πληθυσμού να στραφεί όλο και περισσότερο στην  ωμή βία. Οι ποιοτικοί άνθρωποι δεν ζουν σαν πολεμοχαρή κτήνη. Οι βλάκες ζουν σαν πολεμοχαρή κτήνη. Άρα αν θέλουν αυτά τα ανέκδοτα ιδεολόγων να αποκτηνώσουν την κοινωνία πρέπει να της αφαιρέσουν το μυαλό. Αυτή είναι η ιδεολογία του κομμουνισμού και της δημοκρατίας που επικρατεί τώρα.
Posted by: mistermax
« on: July 20, 2016, 03:45:24 pm »

Δεν προωθώ κανένα διαφυλετικό σεξ.

Οι εικονες που εβαλες ειναι διαφυλετικο σεξ ενω η μαυρουλα ειναι απομαυρισμενη ελαφρως αφου ισιωσε το μαλι της. Καλα τα πας. Ποια η αποψη σου για τα παιδια που προκυπτουν απο διαφυλετικο σεξ; θα μπορουν να γινουν ΛΧΑ; Ο Στεφεν Κάρι; Ο συμπαικτης του τομπσον; Ο κασιδιαρης; ο Ζινταν; μπορει καποιος απο αυτους να γινει λχα;
Posted by: Pinochet88
« on: July 20, 2016, 03:05:35 pm »

Παντως προωθεις το διαφυλετικο σεξ, οκ, συνεχισε!

Δεν προωθώ κανένα διαφυλετικό σεξ. Προωθώ τον εξανδραποδισμό των υπολοίπων φυλών στην ανώτερη Λευκή, ενώ εσύ ρουφάς το αίμα των Λευκών και τους κρατάς χαμηλά.

Οι θέσεις μου για την ομοφυλοφιλία είναι πέρα για πέρα επιστημονικές και έχω αναλύσει το συγκεκριμένο ζήτημα σε μεγάλο βάθος.
Posted by: mistermax
« on: July 19, 2016, 05:33:22 pm »

Ο κρατικιστής ο Αδόλφος Χίτλερ και η παρέα του, η οποία αποτελείτο από αλήτες, ποινικούς και ομοφυλόφιλους ε

Να μιλήσουν ολοι αλλα να μιλας και εσυ που εχεις folder στον υπολογιστη σου με ομοφυλετικο σεξ, ε, ειναι αστείο.

Παντως προωθεις το διαφυλετικο σεξ, οκ, συνεχισε!
Posted by: Pinochet88
« on: July 19, 2016, 03:39:09 pm »

Η Λευκή Φυλή γαμούσε και έδερνε χάρις στο Ελεύθερο Εμπόριο και τον Καπιταλισμό - πράγματα τα οποία η ψυχή των υπανθρώπων των μη Λευκών δεν μπόρεσε ποτέ να κατανοήσει, πόσω μάλλον να κατακτήσει. Όλα αυτά μέχρι που ήρθαν οι κρατικιστές και επέβαλαν φόρους στην παραγωγή των Λευκών και τους κατέστρεψαν. Μέχρι την άνοδο του Κρατικισμού η Ευρώπη αναπτυσσόταν με ρυθμούς 10 φορές ταχύτερους από όλα τα υπάνθρωπα μέρη της Γης με αποτέλεσμα οι Λευκοί να γίνονται όλο και πιο απόμακροι στους υπάνθρωπους και οι υπάνθρωποι να γίνονται μέρα με τη μέρα όλο και πιο πολύ κατοικίδια των Λευκών. Οι Κρατικιστές όπως ο Χίτλερ κατέστρεψαν την Καπιταλιστική Ανωτερότητα των Λευκών και ξύπνησαν μέσα τους κτηνώδη ένστικτα, τα οποία η υπέρλαμπρη Λευκή Καπιταλιστική Ψυχή είχε πολεμήσει επιτυχώς. Ο Σατανάς του κοινωνικού κανιβαλισμού της φορογογίας επέστρεψε και ο Χίτλερ τον έμπασε από το παράθυρο για να καταστρέψει τη Λευκή Φυλή!

Αυτά τα υπάνθρωπα μουνιά τώρα θα ήταν σεξοϋπηρέτριες στα σπίτια κάθε Λευκού Χριστιανού Άντρα και κάθε έφηβος θα τις είχε για σκυλάκια του!

Ο κρατικιστής ο Αδόλφος Χίτλερ και η παρέα του, η οποία αποτελείτο από αλήτες, ποινικούς και ομοφυλόφιλους εκμηδένισαν το προβάδισμα των Λευκών έναντι των υπανθρώπων και έσπειραν τη διχόνια και τον φοροληστρικό κανιβαλισμό μέσα στις κοινωνίες των Λευκών Χριστιανών Αντρών.