Post reply

Name:
Email:
Subject:
Message icon:

Verification:

shortcuts: hit alt+s to submit/post or alt+p to preview


Topic Summary

Posted by: Pinochet88
« on: July 13, 2016, 10:03:01 pm »

Γιατί όταν είναι άκαφτα ποιος πληρώνει; Ο επιβάτης; Πάλι ο φορολογούμενος πληρώνει. Δεν υπάρχει καμία σημαντική διαφορά μεταξύ ενός ναζιστικού λεωφορείου που φυλάσσεται από τα S.A. και ενός δημοκρατικού λεωφορείου το οποίο το καίνε οι κομμουνιστές. Και τα δυο ο Λευκός Χριστιανός Άντρας τα πληρώνει από τους φόρους του για να είναι δήθεν "κοινωνικό αγαθό" και να πηγαίνει ο κάθε τζαμπατζής και τρισάθλιος και να κάνει βόλτες τζάμπα. Οι ανθέλληνες σήμερα επιτρέπουν στους λαθραίους υπάνθρωπους με τους οποίους θέλουν να αντικαταστήσουν τους ατίθασους ΛΧΑ να ζουν σε βάρος του ΛΧΑ, οι ναζί πιθανότατα θα είχαν τα μουνιά και τους S.A. να παρασιτούν από τον μόχθο, τον ιδρώτα και το βιος του ΛΧΑ.

Επομένως δυο σημεία οφείλουμε να επισημάνουμε:

Πρώτον και αυτονόητον, δεν πρόκειται για αναρχικούς, αλλά για κομμουνιστές. Στην ίδια κοινωνιοκτόνα ιδέα βασίζεται η δράση τους την οποία υποστηρίζουν όλοι οι κρατικιστές, από τον Μαύρο Κρίνο μέχρι και τον τελευταίο μαύρο πούστη: Τα ΜΜΜ πρέπει να είναι μονοπώλια του Κράτους. Ε αφού (1) τα ΜΜΜ πρέπει να είναι μονοπώλια του Κράτους και οι κομμουνιστές έχουν επιβάλει την ιδεολογική τους ηγεμονία απ'άκρη σ'ακρη της κατεχόμενης από το Κράτος Ελλάδας και (2) κάθε κρατικιστικό σκουπίδι είτε ψωμίζεται ήδη είτε ελπίζει να ψωμιστεί στο μέλλον από τη φορολογία σε βάρος όλων των υπολοίπων, δηλαδή να πάρει προμήθεια από την αφαίμαξη των παραγωγών του πλούτου, τότε είναι απολύτως λογικό για τα κρατικιστικά σκουπίδια να κάνουν τέτοια πράγματα. Αφού ισχύει το (1) κάθε λεωφορείο που καίνε θα αυξάνει τη λαιμαργία του Κράτους για επιπλέον φόρους και εφόσον ισχύει το (2) το ισχύον ή μελλοντικό εισόδημα των κρατικοδίαιτων κρατικιστικών κομμουνιστών ψευτοαναρχικών θα αυξηθεί. Άρα ακολουθώντας το ατομικό τους συμφέρον καταστρέφουν τον πλούτο και διαλύουν την κοινωνία. Η αιτία αυτού του κακού είναι ότι οι δομές της κοινωνίας είναι στρεβλές. Εφόσον είναι νόμιμο κάποιος να τρέφεται μέσω της επιθετικής βίας από την παραγωγή του άλλου, εφόσον κάποιος μπορεί να φάει τις σάρκες του πλησίον, δημιουργούνται οι προϋποθέσεις μέσα στην κοινωνία για την κατάληψη των συνειδήσεων των πολιτών από το πνεύμα του κακού. Συμφέρει να είσαι κακός, συμφέρει να επιτίθεσαι στον πλησίον και έτσι όλο και μεγαλύτερο κομμάτι των πολιτών μολύνεται ηθικά και όλο και επεκτείνεται ο κανιβαλισμός και όλο και καταρρέει η κοινωνία μέχρι τον αφανισμό της. Αυτό είναι το Ελληνικό Ζήτημα που πρέπει να λυθεί άμεσα.

Δεύτερον, σε μια κοινωνία καπιταλιστική δεν θα υπάρχει η πιθανότητα να γίνει κάτι παρόμοιο γιατί κανείς δεν θα έχει κίνητρο να κάνει κάτι τέτοιο. Όλος ο κόσμος θα είναι ένοπλος και για αυτόν τον λόγο η ευγένεια και η καλοσύνη θα βασιλεύει. Οι μεταφορές του κόσμου θα είναι εξαιρετικά φθηνές. Δεν θα υπάρχει φόρος στο πετρέλαιο και η είσοδος στην αγορά θα είναι ελεύθερη για όλους. Ακόμα και για λεωφορεία χωρίς οδηγό (τεχνολογία που υπαρχει ήδη σήμερα), τα οποία να κινούνται με ανανεώσιμη ηλιακή ενέργεια. Οι επενδύσεις θα λύσουν τα χέρια του κόσμου, μα για να γίνουν επενδύσεις χρειάζεται πρώτα να δέσουμε τα χέρια των παρασίτων τα οποία καταδοκούν σε κάθε γωνία για να απλώσουν τα παρασιτικά τους χέρια σε κάθε νέο εγχείρημα, να το θέσουν υπό τον έλεγχό τους και να υποτάξουν στην υπηρεσία του εξανδραποδισμού των παραγωγών του πλούτου.

Ζούμε σε έναν κόσμο ανάξιο του Λευκού ανθρώπου. Σκάβουμε τον τάφο μας ενώ θα μπορούσαμε να προχωρήσουμε πρώτοι μπροστά και όλα αυτά επειδή μεγάλη μερίδα των συμπολιτών μας δεν μπορεί να αντλήσει το ψυχικό σθένος για να υπερβεί τα συμπλεγματικά κλισέ της μιζέριας και της συσσωρευμένης παρακμής. Αν οι μάζες δεν μπορούν να δουν τον δρόμο του αύριο που υπάρχει μπροστά τους, είναι καθήκον για έναν ισχυρό και φωτισμένο Άντρα να εξαναγκάσει τις μάζες να κινηθούν προς αυτήν την κατεύθυνση, γιατί αν δεν το κάνει, ούτε εκείνος, ούτε και αυτές θα έχουν αύριο.

Ζήτω η Νίκη
Ζήτω ο Καπιταλισμός
Ζήτω η Αιωνία Ελλάς!
Posted by: stasou_mugdala
« on: July 13, 2016, 10:52:55 am »

Σαπούνι και σκοινί στον ΜΑΞ και τους φίλους του ;D ;D ;D
Posted by: Αντικρατικιστής
« on: July 12, 2016, 08:35:23 pm »

Ο Έλληνας φορολογούμενος θα πληρώσει τις καταστροφές σε δύο λεωφορεία της ΕΘΕΛ που πυρπολήθηκαν από αναρχικούς.


Το ποσό των 700.00 ευρώ καλείται να καταβάλλει το ελληνικό Δημόσιο με απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας, για την ολοσχερή καταστροφή δυο λεωφορείων της ΕΘΕΛ Α.Ε. που κάηκαν από μολότοφ περιθωριακών ομάδων, λόγω της έλλειψης  κατάλληλων  αστυνομικών μέτρων.