Post reply

Name:
Email:
Subject:
Message icon:

Verification:

shortcuts: hit alt+s to submit/post or alt+p to preview


Topic Summary

Posted by: Pinochet88
« on: November 29, 2015, 03:07:31 pm »

Σαφέστατα και αξίζει τον κόπο. Τα μισά βιβλία που παραθέτω εδώ λένε μέσα να δουλεύεις δωρεάν για να μάθεις. Και το adblock και το proxy πληρώνουν στο bc.vc.

Το πρώτο ερώτημα για να μάθεις είναι να διατυπώσεις σωστά το ερώτημα: Πως μπορώ να βγάλω λεφτά ξύνοντας τα αρχίδια μου;

1)Φτιάχνεις έναν λογαριασμό εδώ
2)Βρίσκεις μια διεύθυνση RSS
3)Ανοίγεις έναν λογαριασμό στο twitter
4)Ανοίγεις έναν λογαριασμό στο twitterfeed
5) Βάζεις το RSS σε ένα καινούργιο feed με τις εξής advanced ρυθμίσεις:
every 30 minutes
5
custom
κάτω από το custom βάζεις το API του bc.vc αντικαθιστώντας τη διεύθυνση στο τέλος που λέει www.google.com με %@ δηλαδή να τελειώνει σε &url=%@
6)Πατάς OK συνδέεις το twitterfeed με το twitter
7)Κάνεις την ίδια διαδικασία περίπου 6000 φορές με 6000 διαφορετικά RSS (θεωρητικά θα σε αφήσει το twitterfeed) και καμιά 500ρια λογαριασμούς στο twitter
8) Κερδίζεις 30+ δολάρια κάθε μέρα.

Δεν περιμένω κανέναν να το κάνει ακριβώς όπως το λέω και είναι προφανές ότι δεν μπορείς να φτιάξεις έναν λογαριασμό στο twitter και να το αφήσεις. Χρειάζεται να μαζέψεις κόσμο με follow4follow. Αλλά αυτό που μετράει είναι η σκέψη, το να μπεις στο τρυπάκι, να καταλάβεις πως δουλεύει το πράγμα, και για να το κάνεις αυτό το πρώτο βήμα που πρέπει να κάνεις είναι να απορρίψεις τον κυνισμό και τις αρνητικές σκέψεις...
Posted by: Somalian Pirate
« on: November 29, 2015, 01:44:36 pm »

Ενδιαφέρον κείμενο. Πάντως Fringe θες να βγάλεις από τη μύγα ξίγκι με τα links που βάζεις. Αφού ξέρεις ότι τα μπλοκάρουμε και δε φαίνονται διαφημίσεις. Κερδίζεις τίποτα και πάλι; Και, η σωστή ερώτησις... ΑΞΙΖΕΙ η όλη διαδικασία;

EDIT: Η συλλογή σου είναι γενικά σε PDF βλέπω. Παίζει τίποτα σε .epub για να μην παίρνουν τόσο χώρο; Επίσης, είχα κάπου ένα link με το drive σου με διάφορα βιβλία (ή κάποιο άλλο site που είχες ανεβάσει καμιά δεκαριά). Στείλε link αν τα έχεις σε online συλλογή σου.
Posted by: Pinochet88
« on: November 29, 2015, 01:06:11 pm »

FACTS ABOUT CAPITALISM: Ο Robert Kiyosaki ήταν γιος ενός κινέζου κομμουνιστή δασκαλάκου στη Χαβάη. Ο βιολογικός του πατέρας ήταν ένα άθλιο, υπάνθρωπο κρατικιστικό υποκείμενο που δούλευε για το Κράτος και άνηκε στη γλοιώδη τάξη των "μορφωμένων" προπαγανδιστών του σκοταδισμού που έχουν και "διδακτορικά". Δουλειά του ήταν να είναι ένα γρανάζι για το Κράτος, να προπαγανδίζει θεωρητικές μπαρούφες και να πληρώνεται από τη φορολογία, δηλαδή από τον πλούτο που αρπάζει το Κράτος από τους παραγωγούς. Περιττό να πούμε πως ενώ το Κράτος του έδινε πλουσιοπάροχο μισθό, αυτός ο άσωτος μαλάκας, που δεν ήξερε γρι από οικονομικά, καταντούσε πάντα αδέκαρος. Η ζωή τον έφτυσε στα μούτρα, όταν άλλαξε η εξουσία και τον ξήλωσαν και αυτόν και αναγκάστηκε να γίνει "επαναστάτης" συνδικαλιστάκος της πεντάρας, πράγμα που μας δείχνει τι είναι όλοι αυτοί οι κομμουνιστές που το παίζουν επαναστάτες: επίδοξοι υπαλληλήσκοι του Κράτους.

Ο Robert όμως είχε έναν φίλο, του οποίου ο πατέρας, καίτοι δεν είχε επίσημη κρατικιστική "μόρφωση", ήταν πολύ γαμιάς και έλυνε και έδενε τους πάντες με την οικονομική του ευφυία. Μισούσε, όπως μισούν όλοι οι τίμιοι άνθρωποι, το Κράτος που του έπαιρνε τον πλούτο που παρήγαγε για να τον δώσει στον υπάνθρωπο Κινέζο βιολογικό πατέρα του Ρόμπερτ, αλλά δεν κρατούσε κακία σε κανέναν. Ήταν καλόκαρδος και πανευπνος και για αυτό, από πολύ μικρή ηλικία, αφού είχαν την τύχη να προστρέξουν σε αυτόν και όχι στον κινέζο μαλάκα για συμβουλές, έστρωσε τον Ρόμπερτ και τον γιο του στη δουλειά, μαθαίνοντάς τους παράλληλα τα μυστικά του να βγάζεις χρήμα. Έτσι λοιπόν ο Ρόμπερτ, αποστασιοποίησε τον εαυτό του από την ανοικονομολόγητη κρατικιστική προπαγάνδα του σχολείου και του βιολογικού του πατέρα - τον οποίο ονόμασε poor dad, φτωχομπινέ μπαμπά - και ακολουθησε πιστά τις σοφές συμβουλές του Λευκού Καπιταλιστή μπαμπά του φίλου του, τον οποίο ονόμασε rich dad, Πλούσιο Μπαμπά!

Το αποτέλεσμα: Σήμερα ο Κιγιοσάκι έχει εκατομμύρια, έχει παντρευτεί μια ξανθιά μουνάρα μπίμπο και κατουράει στους τάφους όλων των σοσιαλιστών της οικουμένης. Το ίδιο και ο παιδικός του φίλος.

Το απόσταγμα των πολύτιμων αυτών γνώσεων βρίσκεται στο βίβλιο του Rich Dad Poor Dad, το οποίο αποτελεί ένα μνημείο της Λευκής Καπιταλιστικής Υπεροχής έναντι της Ανατολιακοασιατικής Κρατικιστικής Εθελοδουλείας και αναδεικνύει τη σημασία της Επένδυσης για ένα καπιταλιστικό σύστημα. Αν συλλογιστούμε ότι η συσσώρευση κεφαλαίου είναι εκείνο το οποίο έχει καταστήσει εφικτή την ευμάρεια που απολαμβάνουμε σήμερα, τότε πραγματικά ο καπιταλισμός αξίζει εύσημα που κινητροδοτεί με τόσο πειστικό τρόπο τα άτομα να δουλέψουν για το καλό όλων.

Το βιβλίο δεν περιέχει πολλές λίστες και λοιπά homeworks και διαβάζεται πιο άνετα ως ένα υλικό που σου δίνει έμπνευση και κοινή λογική, που τόσο πολύ λείπει στις μέρες μας. Τονίζει τη σημασία της αγοράς για την ορθολογική οργάνωση και συντονισμό  των ενεργειών των ατόμων και καταρρίπτει τον ευρέως διαδεδομένο σοσιαλιστικό μύθο που υποστηρίζει ότι χρειάζεται να είσαι πλούσιος για να βγάλεις χρήματα, τωόντι, αποτελεί μια ζωντανή απόδειξη (και ο Ρόμπερτ και ο Μάικ και ο πλούσιος μπαμπάς χρησιμοποίησαν μόνο το μυαλό τους για να γίνουν πλούσιοι) ότι ο καπιταλισμός δίνει ευκαιρίες σε όλους και ανταμείβει πάντα τους καλύτερους. Είναι ένας ύμνος στην αυτοδημιούργητη καπιταλιστική επιτυχία και στην υπεροχή του Λευκού Πνεύματος έναντι της ανατολικοασιατικής υποταγής στον δεσποτισμό του Κράτους.

{Τα tax liens που δίνουν 16% τόκο τα έψαξα και υπάρχουν, αλλά είναι μπίζνα που γίνεται με τη βοήθεια του Κράτους. Σε μια ελεύθερη οικονομία δεν θα υπάρχουν τέτοια πράγματα, αλλά θα αντικατασταθούν με πιο παραγωγικές κερδοφόρες επενδύσεις}


Το βιβλίο θα το κατεβάσετε από εδώ και μόνο από εδώ γιατί το ίντερνετ είναι κατακλυσμένο με μια εκδοχή του ενός MB που ούτε εικόνες έχει, ούτε διαγράμματα, και είναι και είναι διάστικτη με τυπογραφικά λάθη και με μια γραμματοσειρά που σου βγάζει τα μάτια. Εγώ έψαξα πολύ και βρήκα μια υψηλής ποιότητας κόπια του εν λόγω βιβλίου και έτσι πρέπει να με ευχαριστήσετε που σας γλιτώνω από τον κόπο.