Post reply

Name:
Email:
Subject:
Message icon:

Verification:

shortcuts: hit alt+s to submit/post or alt+p to preview


Topic Summary

Posted by: ANALyst
« on: October 31, 2014, 03:28:09 pm »

Αποτυχημένοι, λεχρίτες, πανίβλακες, ανέραστοι, ανώμαλοι και βρωμιάρηδες...κονομημένοι όμως, συνΑγωνιστή, γιατί, μην ξεχνάμε, οι κομμουνιστές σήμερα είναι η άρχουσα τάξη στην Ελλάδα, είτε αυτοπαρουσιάζονται ως "αναρχικοί", "αντιναζί", "δημοκράτες" ή οτιδήποτε άλλο, μαζί με τα κορπορατιστικά αφεντικά τους (καγκεμπίτες, επονίτες οι περισσότεροι), έχουν καταληστέψει όλους τους Έλληνες. 10.5 εκατομμύρια Έλληνες δουλεύουν και σιτίζονται σαν σκλάβοι για να σιτίζουν 50 κλεπτοκράτες και 499,950 κομμουνιστές. Μόλις χθες απεδείχθη ότι οι δημόσιοι υπάνθρωποι έχουν έκαστος πάνω από 275 χιλιάρικα στην άκρη τα οποία έχουν μαζέψει από τις φοροληστείες και τα "επιδόματα" και αρχίζουν να τα βγάζουν μαζικώς στο εξωτερικό για να μας μηδενίσει ο Τσίπρας τις καταθέσεις, να τυπώσει δραχμή (με το κίναιδο τον βελουχιώτη επάνω) και οι ΔΥπάνθρωποι να αγοράσουν τα σπίτια μας για 1000 ευρώ το καθένα σε δραχμές.

Όσο λοιπόν εκεί έξω υπάρχουν ταμίες σούπερ μάρκετ που πληρώνονται 500 ευρώ το μήνα, ενοίκια που έχουν πέσει στα 300 ευρώ και ο κόσμος ψαχουλεύει στα σκουπίδια για να φάει κάτι, μιας και τα έχει δώσει όλα για τις εισφορές και τις δόσεις του ΕΝΦΙΑ, υπάρχει και η πλουτοκρατία, που συκοφαντεί όλη μέρα τους παραγωγούς (Έλληνες) και πληρώνεται για να κάνει παραθερισμό και να ζει ζωή και κότα.

Και μην σας ξεγελάνε λέγοντάς σας ότι αυτοί είναι τίμιοι ΔΥπάνθρωποι και ότι βγάζουν 3 και 60. Αρχίδια! Δεν υπάρχεις ο δασκαλάκος που γνωρίζαμε σε άλλες εποχές, δεν υπάρχουν καθαρίστριες. Όλοι οι ΔΥπάνθρωποι είναι το ίδιο υπάνθρωποι. 10 χιλιάρικα το μήνα βγάζει και ο δήθεν "δασκαλάκος" και η δήθεν "καθαρίστρια" (ιδίως αν είναι μόνιμη), με δέκα ώρες εβδομαδιαία δουλειά έκαστος και σε φουλ ψύξη-θέρμανση! Και όλα αυτά τα κρύβουνε υπό τη μορφή επιδομάτων και άλλων λέξεων, όπως κρύβουν το ότι είναι παράσιτα με λέξεις όπως "αναρχικός", "δημοκράτης", "άνθρωπος" κτλ.

Φοβούνται μια μέρα πως εμείς οι Έλληνες θα σηκώσουμε κεφάλι, για αυτό συκοφαντούν και διαστρεβλώνουν την ιστορία μας, για αυτό στρέφουν τους νέους εναντίον του Έλληνα! Και, δυστυχώς, το κάνουν επιτυχώς, καίτοι βιολογικώς κατώτεροι, όπως οι εβραίοι στον μεσαίωνα, μας έχουν πάρει όλο το χαρτί, ληστεύοντάς μας, ελέγχοντας το κράτος και ρίχνοντας την αιθάλη του σκότους πάνω από τη Λευκή Χριστιανική Πατριαρχική Καπιταλιστική μας Συνείδηση! Μια οργανωμένη μειοψηφία υπάνθρωπων κομμουνιστών έχει εξανδραποδίσει ολόκληρο τον Ελληνισμό. Η Νέμεσις όμως βρίσκεται κοντά και η Τιμωρία τους θα είναι παραδειγματική!
Posted by: mistermax
« on: October 30, 2014, 04:20:44 pm »

Παρόλο που το eagainst δεν ειναι αναρχικοι αλλά υποαναρχικοι τροτσκιστες, φαινεται πως ο μιχαλακης κατι καλο εχει κανει για να εχουν σκυλιασει τα εθνογκαγκα τοσο.
Posted by: nietzsche
« on: October 30, 2014, 02:05:58 pm »

Κλασική περίπτωση ναρκισσιστικού φθόνου που ανήχθη σε ιδεολογία. Η απάτη των SJW πλέον έχει αποκαλυφθεί και μάλιστα με ευρεία ομοφωνία. Από αναρχοκαπιταλιστές και φιλελεύθερους ρασιαλιστές μέχρι πολιτισμικούς φασίστες και μουτουαλιστές εθνικιστές, όλοι έχουν πάρει μυρωδιά τι κουμάσια είναι τα άπλυτα αποβράσματα τύπου Θεοδοσιάδη: Αποτυχημένοι, λεχρίτες, πανίβλακες, ανέραστοι, ανώμαλοι και βρωμιάρηδες μέσα σε μια εξελιγμένη κοινωνία, με Θεσμούς και Πολιτισμό τους οποίους έχτισε ο Λευκός Χριστιανός Άνδρας και Αυτός, όμορφος και έξυπνος, πολυμήχανος και ευσεβής, έβγαλε τον άνθρωπο από τα σπήλαια, με αποταμίευση και καπιταλισμό, με Χριστό και Παναγία! Καθώς όμως η ομορφιά και η ευφυΐα και η ανωτερότητα των Λευκών Χριστιανών Ανδρών είναι πασιφανής, τη βλέπει και το κομμουνιστικό σκουλήκι, ο βρωμιάρης, ο υπάνθρωπος, ο σκατόπουστας, το μουνί, ο ανάπηρος, ο κατώτερος (ο Θεοδοσιάδης) και δεν μπορεί, αισθάνεται να πνίγεται, να καίγεται μέσα στην κόλαση, να βράζει από φθόνο και μίσος και απελπισία και - αηδιασμένος και ο ίδιος με την αποτροπιαστική του εικόνα - καμουφλάρεται, βάζει πάνω του ότι προσωπείο βρίσκει, του "ανθρωπιστή", του πουστόφιλου, του "προοδευτικού", του "ανθρώπου" των "τεχνών και των γραμμάτων" κτλ κτλ και επιτίθεται με μίσος και μανία ενάντια στον Λευκό Χριστιανό Άνδρα, θέλει να του πάρει την περιουσία, το σπίτι, το πέος, το βιος, την ψυχή, να τον σκοτώσει, να τον κρεμάσει, γιατί αν δεν τον κρεμάσει και όσο δεν τον κρεμάει θα μένει για πάντα - λόγω της υπάνθρωπης φύσης του - κολλημένος στον πάτο του καπιταλιστικού καζανιού της Λευκής Φυλής και θα τσουρουφλίζεται ενώ οι Λευκοί Χριστιανοί Άνδρες θα συνεχίζουν να είναι ωραίοι, έξυπνοι, να έχουν οικογένεια, τιμή, ήθος, κύρος και όλος ο κόσμος θα πατάει το σκουλήκι (Θεοδοσιάδης), χωρίς καν να δίνει σημασία στο ότι το πάτησε και θα θαυμάζουν τον Λευκό Χριστιανό Άνδρα με τον Καπιταλισμό και τον Χριστιανισμό και τη Γυναίκα του και τα Παιδιά του και τα 3 Αμάξια τους και τα 2 Σπίτια τους και τον Ανθρώπινο Πολιτισμό, του οποίου Αυτοί είναι οι μόνοι εκπρόσωποι!

Ο InternetAristocrat τα εξηγεί και τα αναλύει σε βάθος όλα αυτά στο παρακάτω βίντεο:
https://www.youtube.com/watch?v=HcYYBKUv4Mc
Posted by: clopy paste comment
« on: October 25, 2014, 01:34:36 am »

Posted by: Somalian Pirate
« on: October 24, 2014, 04:49:17 am »

>implying we give a ****
>implying the guy is worth a ****
>implying the racialist OP is worth a ****
>implying libertarianism has anything to do with his racialist Protestant bullshit.

>mfw all those commenting in this thread are the same guy
>mfw he talks to himself
>mfw nobody gives a ****
Posted by: Anarxas
« on: October 23, 2014, 09:49:03 pm »

Λευτεριά στον σύντροφο Μ.Θ.


Posted by: MoutsosPoe
« on: October 23, 2014, 09:03:34 pm »

Συναγωνιστή Αδόλφε καλησπέρα
αναφέρεσαι σε αυτή τη κωλόφατσα που διαμένει στην Αγγλετέρα
και η μάνα του είναι των πλουτοκρατών εταίρα;
Η Χρυσή Αυγή όντως θα τον κάνει πέρα
γιατί ο τύπος είναι σκέτη ανθελληνική χολέρα!
Posted by: Adolf
« on: October 23, 2014, 08:50:23 pm »

Έψαξα σε βάθος το site eagainst.com και ανακάλυψα - ως πλέον καθίσταται καταφανές - ότι είναι γεμάτο με άρθρα υποστήριξης των πούστηδων και των λοιπών διεστραμμένων ανώμαλων, τα οποία - παρά το ότι ο Μαρξ και o Ένγκελς ήταν αντι-πούστηδες - παρουσιάζονται ως ο πυρήνας της σοσιαλιστικής/"αναρχικής"/μαρξιστικής σκέψης(!). Οι μόνοι που το κάνουν αυτό είναι τα λεγόμενα κινήματα "LGBT", δηλαδή τα πουστράκια που έχουν ονειρώξεις με τον κομμουνισμό και τους... λαϊκούς πούτσους! Είναι πλέον φανερό ότι το νόθο σπέρμα των μεγαλοαστών, που ακούει στο όνομα Μιχαλάκης Θεοδοσιάδης, ο οποίος, εξαιτίας της πρωκτικής και ανώμαλής του ψυχής, έχει παραχωρήσει 5 λογαριασμούς αυτού του παρακμιακού ιστολογίου του... στον εαυτό του, δεν είναι ένα νορμάλ μέλος της κοινωνίας - όπως μαρτυρά και η φλώρικη φωτογραφία του ( http://tinypic.com/view.php?pic=kda42x&s=8#.VEYaVCKsUrU ), αλλά είναι ένας κωλογαμημένος παλιόπουστας που ερεθίζεται σεξουαλικά όταν τον χύνουν στη μάπα. Από αυτό λοιπόν το στόμα βγαίνουν οι πύρινοι λόγοι του κατά του φασισμού και η όποια ταξική συνειδητοποίησή του είναι κατ'ουσίαν η συνειδητοποίηση της εκφυλισμένης πουστιάς της μαρξιστικής υφομοταξίας του. Με απλά λόγια, γνωρίζει ο Μιχαλάκης ότι δεν μπορεί να είναι ποτέ νορμάλ μέλος της κοινωνίας, ούτε μπορούν οι νορμάλ άνθρωποι να ανεχτούν την εμετική διαστροφή του, για αυτό και επικαλείται τον "φασισμό" και τον "ρατσισμό" και άλλες νεφελώδεις στο ψωλοχυμένο του μυαλουδάκι έννοιες, για να επιτεθεί στους νορμάλ, εμάς που γαμάμε μουνιά, και να προωθήσει τους υπάνθρωπους, τους ανώμαλους και τους μπάσταρδους σαν και του λόγου του, ως "προοδευτικούς" και "ελευθεριακούς"! Σύντομα όμως έρχεται η Χρυσή Αυγή στην Εξουσία η οποία δεσμεύεται να βγάλει τον Μιχαλάκη από το μαρτύριο της άθλιας ζωούλας του και να του προσφέρει την αιώνια ευτυχία: Έναν μεγάλο βούρκο με λάσπες και σπέρμα γορίλα, εις τον οποίον ο Μιχαλάκης θα βρει την ταφική και αιώνια γαλήνη και ευτυχία. Γιατί όλη η βρώμικη ζωή του Μιχαλάκη, πέρα από τις άχρηστες σπουδές στην κρατικιστική αντικοινωνικότητα και τη βερμπαλιστική οικοφοβία, για τις οποίες πλήρωσαν εκατομμύρια οι γονείς του για να ξεφορτωθούν το στίγμα και να απομακρύνουν από το σπίτι τους έναν τέτοιο ντροπιαστικό συγγενή, όλη του η ζωή ήταν αυτό και μόνο: η απεγνωσμένη και κτηνώδης αναζήτηση του (χωρίς διακρίσεις) σπέρματος και κάθε πρόστυχης ανωμαλίας. Είθε λοιπόν το κτηνώδες σπέρμα να διαποτίζει αιώνια την ψωλοχυμένη του καρδιά και την κωλογαμημένη του σοβιετική ψυχή! 14/88
 
Μιχάλης Θεοδοσιάδης = Πουστάκης Πεοτροφιάδης