Post reply

Name:
Email:
Subject:
Message icon:

Verification:

shortcuts: hit alt+s to submit/post or alt+p to preview


Topic Summary

Posted by: mistermax
« on: August 14, 2014, 11:27:42 pm »

Ολοι θυμουνται τον μπουκουρα να δηλωνει πως "ητανε πασοκος και εστηνε σημαιες και πανο για τον Αντρεα", αρα ο σοσσιαλισμος (κατι αρρωστημενο) οδηγει στον φασισμο (πιο αρρωστημενο) και αρα ρατσισμο.
Posted by: Φασιστική_Δεοντολογία
« on: August 14, 2014, 08:56:41 pm »

Στα χρόνια του Χίτλερ και πιο πριν, ο σοσιαλισμός, ένα κανιβαλιστικό σύστημα για αμόρφωτους και
υπάνθρωπους, είχε μπει βαθιά στη συνείδηση των μαζών. Εκλεπτυσμένο από Εβραίους διανοούμενους (υπόψιν ότι οι Εβραίοι διανοούμενοι ήταν ανέκαθεν ένθεοι διανοούμενοι, από τον 18 αιώνα ξεκίνησαν να γίνονται κοσμικοί) το σύστημα του σοσιαλισμού έγινε αποδεκτό, ως πνευματικό δηλητήριο, από διάφορους λαούς ανά τον κόσμο και δημιούργησε τα κομμουνιστικά καθεστώτα, τα οποία είναι τα μόνα γνήσια σοσιαλιστικά καθεστώτα, και κατά προέκταση τα πιο φρικώδη!

Η φρίκη του κομμουνισμού/σοσιαλισμού δημιούργησε αντιδράσεις αποτροπιασμού στον κόσμο, τις οποίες ο Φασισμός προσπάθησε να εκμεταλλευτεί. Υποσχόμενος έναν σοσιαλισμό στα λόγια, προωθώντας στην πραγματικότητα μια κεϋνσιανή (δηλαδή half & half) ατζέντα διατήρησης του κρατισμού υπό το πρίσμα της ρεαλιστικής πολιτικής (realpolitik), ο Φασισμός προσπάθησε να προσεταιριστεί τις μάζες των αμόρφωτων εργατών με φιλοσοφικού χαρακτήρα ιδεολογήματα τα οποία άρεσαν στα αυτιά των εργατών. "Η απληστία των κεφαλαιοκρατών", "η δουλεία των τόκων", η "ενότητα των κοινωνικών τάξεων", "το κοινό συμφέρον πάνω από το ατομικό" και όλα αυτά τα πράγματα μπήκαν ως συνθήματα στο λεξιλόγιο του Φασισμού και έδωσαν κάποιες εύηχες εξηγήσεις στα προβλήματα που απασχολούσαν την εργατική τάξη.

Όμως αυτές οι φράσεις είναι απλά συνθήματα. Δεν έχουν ιστορικά αναλυτικό περιεχόμενο, δεν αποτελούν κομμάτια κάποιας ιδεολογικής ανάλυσης. Η υιοθέτηση αυτών των συνθημάτων από τους μετέπειτα φασίστες, τους οδήγησε σε τρομακτικά λάθη. Το κύριο και φοβερότερο από αυτά είναι η απόπειρα εκλογίκευσης και ιδεολογικοποίησης αυτών των συνθημάτων στη μορφή της θεωρίας.

Η "απληστία των κεφαλαιοκρατών" και "η δουλεία των τόκων" αποτελούσαν διαφημιστικά σλόγκαν που χρησιμοποίησαν οι ναζί και παλαιότερα ο Βίσμαρκ, για να ανέβουν ή να διατηρηθούν στην εξουσία, ξεγελώντας τις μάζες ούτως ώστε να πιστέψουν στην ηθική τους ανωτερότητα και την κοινωνική τους ευαισθησία. Η όποια χρησιμότητα αυτών των συνθημάτων ήταν να παρουσιαστεί ο Χίτλερ ως Καλός Σαμαρείτης που θα βοηθούσε τον λαό του, πάνω-κάτω όπως κάνει κάθε πολιτευόμενος στη ρουλέτα της δημοκρατίας.

Η ιδεολογικόποίηση όμως αυτών των συνθημάτων, τα οποία ήταν διαφημιστικά, έκαναν τους μεταγενέστερους (και όχι μόνο τους μεταγενέστερους) Φασίστες να πιστέψουν ότι υπάρχει κάτι ξεκάθαρα ιδεολογικό σε ότι αφορά το καπιταλιστικό σύστημα και την ατομιστική συμπεριφορά, τα οποία πρέπει να εκριζωθούν από την Λευκή Φυλή εν γένει, πράγμα το οποίο δεν ήταν καν η πρόθεση του Ναζιστικού Κινήματος (μην μιλήσω για realpolitik...). Δηλαδή η ιδεολογικοποίηση οδήγησε στο να υποστηρίζουν οι σύγχρονοι Φασίστες ότι η Λευκή Φυλή πρέπει να μετατραπεί σε μια Φυλή Καλών Σαμαρειτών (Άξιος είσαι ραβίνε Μπεν Γιεζούς και θαυμαστά τα ιουδαιοχριστιανικά σου έργα).


Το πρόβλημα και το αξιέξοδο που ανακύπτει με αυτήν την λήψη της μετρητοίς των πολιτικών ομιλιών των Ναζί συναντά το παράδοξο της φαινομενικά αλτρουιστικής συμπεριφοράς των Λευκών έναντι των άλλων φυλών.

Όλα τα παραπάνω, από την άποψη του σύγχρονου Φασίστα, τον οδηγούν στο να παραδέχεται ανοιχτά πως η Λευκή Φυλή είναι η πιο ατομικιστική Φυλή στον κόσμο. Πράγμα το οποίο ισχύει στην πραγματικότητα. Αλλά επίσης τον κάνουν να παραπονιέται για τον ατομισμό των Λευκών ως το αίτιο όλων των κακών, μόνο και μόνο επειδή ο Χίτλερ είπε ότι ήταν έτσι.

Καμία άλλη Φυλή του πλανήτη δεν έχει τόσο φαγητό όσο η Λευκή Φυλή. Και όμως, ο ατομισμός, η απληστία του καπιταλισμού, κατηγορείται ότι καταδικάζει τους Λευκούς εργάτες στην πείνα. Όμως οι Λευκοί εργάτες είναι οι πιο χορτάτοι εργάτες και το οφείλουν αυτό ακριβώς στον ατομισμό της ελεύθερης αγοράς. Εδώ είναι προφανές το παράλογο και το λάθος των σύγχρονων Φασιστών.


Άλλο πράγμα για το οποίο κατηγορείται ο Ατομισμός - και αυτό είναι η αφορμή που τα γράφω όλα αυτά - είναι η φυλετική αποσύνθεση της Λευκής Φυλής. Οι Λευκοί, δήθεν επειδή είναι ατομιστές, έπαψαν να αγαπάνε τη Φυλή τους, με αποτέλεσμα να αγαπάνε μόνο τον εαυτό τους και έτσι να αναμιγνύονται με τους νέγρους και τους ασιάτες.

Πιο μεγάλη ανοησία από αυτή δεν υπάρχει! Πρώτα από όλα αν αγαπάνε τον εαυτό τους, τι νόημα έχει να αναμιχθούν με τους υπάνθρωπους; Θα είναι καλύτερα ένας Λευκός, ως άτομο, αν παντρευτεί έναν νέγρο ή έναν ασιάτη; Από ποια άποψη; Οι νέγροι και οι ασιάτες είναι κατά μέσο όσο φτωχότεροι, κοινωνικώς υποδεέστεροι και πολιτισμικώς ασύμβατοι σε σχέση με τους Λευκούς. Άρα ποια είναι τα ατομικά οφέλη από την ατομική σμίξη ενός Λευκού με έναν μη Λευκό; Τίποτα απολύτως, ίσα ίσα ακριβώς επειδή είναι μια τόσο επισφαλής επιλογή, ελάχιστοι Λευκοί αναπαράγονται με μη Λευκούς. Το ατομικό τους συμφέρον εμποδίζει τους Λευκούς από το να ξεμυτίσουν από τη Φυλή τους.

Από την άλλη - και εδώ είναι το παράδοξο - όλοι οι Λευκοί είναι αντιρατσιστές. Όλοι οι Λευκοί λοιπόν υποστηρίζουν την εξίσωση των Λευκών (εν γένει) με τους κατώτερους μη Λευκούς (εν γένει), πράγμα το οποίο θα αποβεί σε βάρος των Λευκών (εν γένει). Δηλαδή όλοι οι Λευκοί, οι οποίοι αρνούνται να αναπαραχθούν, λόγω ατομικού συμφέροντος, με τους μη Λευκούς, υποστηρίζουν μια αλτρουιστική πολιτική, κατά της Φυλής τους και υπέρ των κατώτερων Φυλών.

Αυτό το παράδοξο αδυνατεί πλήρως να το εξηγήσει η Σύγχρονη Φασιστική Θεωρία (ΣΦΘ) με αποτέλεσμα λυγμοί και δάκρυα να πιάνουν την καρδιά μου κάθε φορά που ακούω ένα σωρό ψεκασμένες δικαιολογίες από τους επιφανείς διανοητές της ως αίτια αυτής της συμπεριφοράς. Επιγραμματικά αναφέρω τα σημαντικότερα:


Οι Λευκοί το κάνουν αυτό επειδή έτσι τους λέει η τηλεόραση.
Οι Λευκοί το κάνουν αυτό επειδή είναι η πιο αλτρουιστική φυλή στον κόσμο
Οι Λευκοί είναι και ατομικιστές και διεστραμμένα αλτρουιστές (Jared Taylor)
Οι Λευκοί το κάνουν αυτό επειδή αυτό τους διδάσκει ο Χριστιανισμός
Οι Λευκοί δεν το κάνουν αυτό. Αλλά το κάνουν οι Εβραίοι (που δεν είναι Λευκοί) και οι Λευκοί διαφωνούν αλλά δεν τολμούν να αντιμιλήσουν επειδή οι Εβραίοι ελέγχουν τις κυβερνήσεις.
κ.α.


Η αλήθεια είναι ό,τι οι Λευκοί, που έχουν βγάλει τον Χριστιανισμό από τη ζωή τους και βλέπουν εξαιρετικά καχύποπτα την τηλεόραση, που συναγωνίζονται επιτυχώς τους Εβραίους στον αντιρατσισμό-αντιλευκισμό και είναι η πιο ατομιστική φυλή στον κόσμο, είναι κατά 99% αλτρουιστές σε ότι αφορά τη Λευκή Φυλή έναντι των άλλων.


Η εξήγηση που αδυνατεί να δώσει η ΣΦΘ είναι προφανής και ο οποιοσδήποτε διαβάσει με προσοχή τα παραπάνω πρέπει να την έχει καταλάβει: Ο λόγος είναι ότι εξυπηρετεί το ατομικό συμφέρον των Λευκών να είναι αλτρουιστές με τη φυλή τους, αλλά όχι με τον εαυτό τους, ακριβώς επειδή ζουν μέσα σε μια σοσιαλιστική κοινωνία. Οι δομές αυτής της κοινωνίας τους οδηγούν σε αυτόν τον δυισμό.


Το κεντρικό οικονομικό δόγμα των σύγχρονων κοινωνιών είναι ο σοσιαλισμός. Η συντριπτική πλειοψηφία του πλούτου ανήκει στη συλλογικότητα (Κράτος). Κάθε ηθική διδασκαλία στο εκπαιδευτικό μονοπώλιο του Κράτους έχει αντικατασταθεί με τις κραυγές μίσους των μαρξιστών που εμφυτεύουν τον φθόνο στις καρδιές των "ανθρώπων". Κάθε Λευκός σήμερα εκπαιδεύεται για να γίνει κάποιος που φθονεί τον συνάνθρωπο και στοχεύει στη φορολήστευσή του. Αυτή η διδασκαλία είναι εύπεπτη για τους Λευκούς ανθρώπους γιατί είναι εξαιρετικά ατομικιστές από τη γέννα τους. Και καθώς μεγαλώνουν σε ένα σύστημα όπου όλος ο πλούτος είναι συλλογικός, είναι εύκολο για αυτούς να θεωρήσουν το σύστημα ως εργαλείο εξυπηρέτησης των ατομικών τους συμφερόντων.

Σε μια ανταγωνιστική κοινωνία, όπου τα άτομα είναι προστατευμένα από ατομικά δικαιώματα, οι Λευκοί θα ανταγωνίζονται σκληρά, χωρίς κανένας να κλέβει τον άλλον, και έτσι θα προοδεύουν υπέρμετρα. Όμως όταν οι Λευκοί ζουν σε ένα σοσιαλιστικό σύστημα νομιμοποιημένης κλοπής, είναι λογικό να το εκμεταλλευτούν αυτό για να βλάψουν τους αντιπάλους τους (τους Λευκούς). Όχι επειδή τους μισούν, ή επειδή είναι κακοί, ή επειδή τους έχουν πάρει τα μυαλά οι Εβραίοι. Αλλά ακριβώς επειδή οι Λευκοί γεννιούνται για να ανταγωνίζονται ο ένας τον άλλον και αυτό αποτελεί τον πυρήνα της λαμπρότητας και της σπουδαιότητας και της ανωτερότητας τους.

Όταν λοιπόν οι Λευκοί ζουν μέσα σε ένα σοσιαλιστικό σύστημα μαραζώνουν. Και η ανταγωνιστική τους φύση γίνεται καταστροφική για αυτούς εν τω συνόλω.

Έτσι μπορεί να ερμηνευτεί η αλτρουιστική στάση των Λευκών προς τις κατώτερες φυλές, η οποία σκοτώνει τη Λευκή Φυλή. Ποια ατομικά συμφέροντα εξυπηρετεί αυτή η στάση;

Το βασικό εδώ είναι ότι οι κατώτερες φυλές χρησιμοποιούνται ως οικονομικές εξωτερικότητες. Ανάμεσα στους αντιρατσιστές, οι οποίοι έχουν πάντα Λευκούς ανταγωνιστές, υπάρχουν ένα σωρό στρατηγικές διαχείρισης αυτής της εξίσωσης των (υπολοίπων) Ανταγωνιστών Λευκών με τους κατώτερους, οι οποίες αφήνουν κερδισμένους τους συγκεκριμένους Λευκούς που υποστηρίζουν τις εν λόγω στρατηγικές.


Η πιο χτυπητή είναι η εγκατάσταση των κατώτερων και των παραγώγων τους σε περιοχές στις οποίες δεν μένουν αυτοί (οι Λευκοί) που υποστηρίζουν την εγκατάσταση.
Άλλη μια κατηγορία είναι οι άθεοι Λευκοί, οι οποίοι βλέπουν ανταγωνιστικά τους ένθεους Λευκούς και χρησιμοποιούν τους κατώτερους ως τροχοπέδη στις ζωές των ένθεων ανταγωνιστών τους.
Μια μεγάλη σε όγκο, αλλά όχι σε πολιτική ισχύ, κατηγορία είναι οι Λευκές Γυναίκες, οι οποίες νιώθουν μειονεκτικά έναντι των Λευκών Ανδρών και προσπαθούν να φέρουν περισσότερο ειδικό ανταγωνισμό τους ανταγωνιστές τους, ο οποίος ανταγωνισμός δεν αφορά αυτές όμως.
Μια μικρότερη κατηγορία αφορά τους πλούσιους Λευκούς, οι οποίοι ψάχνουν φτηνή εργασία και χρησιμοποιούν τους κατώτερους για να πλήξουν τους Λευκούς Εργάτες τους οποίους θεωρούν ανταγωνιστές στη μοιρασιά των κερδών.


Κανένας όμως από αυτούς δεν συμπαθεί τους κατώτερους.  Όλοι αυτοί που μένουν σε περιοχές χωρίς κατώτερους και κάνουν τα πάντα για να εγκατασταθούν οι κατώτεροι στην Ευρώπη ή τις ΗΠΑ, κάνουν τα πάντα για να ΜΗΝ εγκατασταθούν οι κατώτεροι εκεί που μένουν οι ίδιοι. Οι άθεοι Λευκοί ενώ βλέπουν ότι οι κατώτεροι δεν έχουν άθεους στις τάξεις τους, θεωρούν τους κατώτερους καλύτερους από τους Λευκούς εν γένει, θέλοντας να υποβαθμίσουν με αυτόν τον τρόπο τους ένθεους Λευκούς αντιπάλους τους. Γιατί αυτό τους τσούζει... ο ανταγωνισμός με τους Ένθεους Λευκούς, για αυτό τα κάνουν όλα. Οι Λευκές Γυναίκες όχι μόνο παντρεύονται Λευκούς Άντρες αλλά και θεωρούν ότι είναι οι μόνοι εμφανίσιμοι. Η υποστήριξη των κατώτερων είναι προσχηματική και αποσκοπεί στο να αλλάξει τη σεξουαλική και ερωτική διαπραγμάτευσή τους με τους Λευκούς Άντρες. Οι πλούσιοι Λευκοί δε, οι πρωταθλητές του ατομικισμού, οι οποίοι έχουν όλους τους κατώτερους να δουλεύουν ως σκλάβοι για αυτούς, είναι οι τελευταίοι που θα έτρεφαν συναισθήματα συμπάθειας προς τους κατώτερους "ανθρώπους" κι όμως είναι ακραιφνείς αντιρατσιστές!

Τι μας διδάσκουν όλα τα παραπάνω;

Ο ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΗ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΤΟΥ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΥ. Δεν ευθύνεται κανένας Εβραίος ή κανένας διεστραμένος αλτρουισμός. Το οικονομικό σύστημα του ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΥ ευθύνεται που παρέχει τη θεσμική δομή στους Λευκούς να παράγουν εξωτερικότητες για τους Λευκούς αδερφούς τους, δηλαδή να θέτουν εμπόδια στους φυλετικούς αδερφούς τους.

Εάν οι γυναίκες έφερναν τους κατώτερους στο σπίτι τους και όχι στη γειτονιά των Αντρών, θα υπήρχαν αντιρατσίστριες; Εάν ο βιομήχανος πλήρωνε για τις μετακινήσεις και τα εγκλήματα των κατώτερων εργατών του, θα ήταν αντιρατσιστής; Εάν ο άθεος έφερνε όλους αυτούς τους μωαμεθανούς στο σπίτι του, στη γειτονιά του, θα ήταν αντιρατσιστής; Είναι αντιρατσιστές γιατί είναι ανταγωνιστικοί Λευκοί και ο αντιρατσισμός τους είναι κάτι το οποίο το σοσιαλιστικό σύστημα τους εξαργυρώνει σε εξωτερικότητες για τους αντιπάλους τους.

Όσο υπάρχει συλλογική ιδιοκτησία μεταξύ των Λευκών, τόσο θα την εκμεταλλεύονται για να βλάψει ο ένας τον άλλον. Γιατί η συλλογική ιδιοκτησία είναι νομιμοποιημένη κλοπή, και η κλοπή έχει μοναδική χρησιμότητα και νόημα όταν κάποιος την υποστηρίζει εναντίον του ανταγωνιστή του. Η τελική λύση είναι η εξαφάνιση της συλλογικής ιδιοκτησίας και η αντικατάστασή της με την ατομική ιδιοκτησία. Η ΣΦΘ θα αποτυγχάνει όσο ασπάζεται τα μπουρδολογικά συνθήματα του σοσιαλισμού του περασμένου αιώνα.

Η ιδέα για αυτό το άρθρο μου ήρθε βλέποντας αυτό καθώς και η ομιλία του J.Taylor στο συνέδριο της American Renaissance για το 2014, τα οποία έκρινα θεωρητικώς ενδεή.

Το ίδιο το Amren δεν ντρέπεται ή δεν καταλαβαίνει τι γράφει, όταν περιληπτικά καταγράφει την ομιλία του Jared Taylor ως εξής:

He spoke of the extreme individualism of whites, and also of their unique concern for the interests of others. This concern takes the form of the institutions that are the hallmarks of Western society: freedom of speech, rule of law, respect for women, good sportsmanship, public charity, concern for the environment. These things show a high regard for the interests of others—not just other people but for other species and for unborn generations that will live on our planet.

πράγματα που μόνο ως τρικυμία εν κρανίω μπορούν να χαρακτηριστούν.