Post reply

Name:
Email:
Subject:
Message icon:

shortcuts: hit alt+s to submit/post or alt+p to preview


Topic Summary

Posted by: THULSA DOOM
« on: April 05, 2014, 02:26:18 am »

Η Διδασκαλία του Thulsa Doom, Προφήτη του θεού Σετ

Έπρεπε κάποια στιγμή να παρουσιαστεί και ένα άρθρο για την προέλευση του εικονιδίου-προφίλ που παρουσιάζει την εκάστοτε δημοσίευση μας και αυτό θα γίνει σήμερα εδώ. Πρόκειται για τον Απεσταλμένο και Προφήτη THULSA DOOM του θεού Σετ ή Σατανά κατά πολλούς σήμερα, μέσα από την γνωστή ταινία Κόναν ο Βάρβαρος του 1982. Αντίστοιχη σατανιστική οργάνωση υπάρχει ήδη στις Η.Π.Α. σήμερα, αυτή του ναού του Σετ ή Σηθ του Ακουίνο, που εγκατέλειψε την παλαιότερη και πρώτη Εκκλησία του Σατανά, αυτή του Λαβέυ, διότι πίστευε στον Εωσφόρο/Σατανά ως μια πραγματική Οντότητα και όχι συμβολικά και αθεϊστικά όπως ο Λαβέυ, υιοθετώντας την Διδασκαλία του Αιγυπτιακού θεού Σετ και κάποιες ναζιστικές.
 
Δημιουργός της ταινίας είναι ο Robert E. Howard, γνωστός σε κάποιους από εμάς που ασχολούμαστε με τον Εθνικοσοσιαλισμό και τον Αριανισμό πάνω από μια 10ετία τώρα, μέσα από το βιβλίο του Ο τελευταίος λευκός άνθρωπος, όπως και τα κόμικς του Κόναν που κυκλοφορούσαν παλιά. Σε αυτή την ταινία λοιπόν πέρασε κάποια μηνύματα Αρίας Ιδεολογίας και Σατανισμού, παρόμοια της οποίας δεν υπήρξε ποτέ, για αυτό και επιλέχθηκε για την ιστοσελίδα μας ο εκφραστής της ο THULSA DOOM, ο οποίος όμως αποτελεί ένα ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ πρόσωπο μια ταινίας και όχι πραγματικό ή ιστορικό. Αυτή η διευκρίνιση γίνεται διότι κυκλοφορούν εκεί έξω δυστυχώς αρκετά πνευματικά ανάπηρα άτομα που νομίζουν ότι είναι ιστορικό πρόσωπο και επειδή ο σκηνοθέτης της ταινίας John Milius έβαλε έναν σκουρόχρωμο ηθοποιό με φιδόμορφη φυσιογνωμία για να τον υποδυθεί, νομίζουν ότι ο Σατανάς είναι ανατολίτικης ή σημιτικής καταγωγής! Μην γελάτε καθόλου, σε τέτοια παρακμή έχει φτάσει η Φυλή μας και η Ελλάδα και μετά αναρωτιόμαστε τι φταίει. Είναι σαν να λέμε π.χ. ότι και ο Ορφέας είναι αράπης επειδή οι αμερικάνοι βάλανε μαύρο ηθοποιό να τον υποδυθεί σε ταινία αρχαιοελληνικής μυθολογίας ή άμα βάλουνε αύριο έναν ινδιάνο να υποδυθεί τον Χριστό θα σημαίνει ότι ο Χριστός είναι ινδιάνος! Και η μαλακία διαιωνίζεται.
 
Η συγκεκριμένη θρησκειολογία που παρουσιάζεται στην ταινία αυτή αφορά περισσότερο την Σαρκική λατρεία του Εωσφόρου/Σατανά δηλαδή την σατανιστική του παρά την Πνευματική δηλαδή την Εωσφορική του, αν και γίνονται κάποιες νύξεις Εωσφορικού Δόγματος και της  Άριας Δημιουργίας μας από τον Εωσφόρο/Σατανά, από τον οποίο πήγασαν μετέπειτα οι θεοί/δαίμονες του που λατρεύτηκαν στα πέρατα του κόσμου όπου πήγαμε ως εξερευνητές, μετανάστες ή κατακτητές λαών, οι οποίοι τους τίμησαν μετέπειτα μέσα από αρχαιοελληνικούς ναούς που χτίσαμε φτιάχνοντας αργότερα και αυτοί παρόμοιους. Ο αριθμός των μνημείων αυτών τεράστιος ιδίως στην Ανατολή.
 


ΣΥΜΒΟΛΟ
 
Το ελληνικό σύμβολο του Μαύρου Ήλιου, αργότερα Αιγυπτιακό και μετέπειτα ναζιστικό που παριστάνει την Ψυχική ενέργεια του Ήλιου αυτού που δρα μέσα μας και δεν είναι ορατός, πάνω από την Σελήνη που βρίσκεται υπό την εξάρτησή του, με δύο φίδια αντικριστά, με το φίδι να αποτελεί σύμβολο του Εωσφόρου/Σατανά που συναντάται σε όλες τις μυθιστορίες των λαών που βρέθηκαν υπό την κατοχή των Αρίων, από τους Ινδιάνους μέχρι την Άπω Ανατολή, όπως και ο αγκυλωτός σταυρός, μεταφέροντας την θρησκεία τους, τον Εωσφόρο/Σατανά και τους θεούς/δαίμονές του. Κάποιοι μελετητές που δεν δέχονται ότι η Κοιτίδα των Αρίων ήταν αρχικά η Υπερβορεία ή Θούλη, αλλά η Ελλάδα και υπάρχουν μόνο Έλληνες και Βάρβαροι και όχι Άριοι, υπό αυτή την οπτική πάλι καταλήγουμε στην ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ του Εωσφορισμού/Σατανισμού και των συμβόλων του, αλλά και των ναών του ιδίου και των Δαιμόνων του, ιδίως στην Ανατολή, που έχουν αρχαιοελληνικά χαρακτηριστικά.
 


ΤΟ ΑΙΝΙΓΜΑ ΤΟΥ ΑΤΣΑΛΙΟΥ

Γνωρίζετε το αίνιγμα του ατσαλιού; Ελάτε να μάθετε τα μυστικά του. Καλωσορίσατε παιδιά μου στο νέο κόσμο. Ο κόσμος όπου η σάρκα είναι ισχυρότερη από το ατσάλι, ένας κόσμος όπου η κάθε ευχαρίστησή σας είναι στα σωστά χέρια, ένας κόσμος όπου ούτε το κρύο φιλί του θανάτου δεν μπορεί να σταματήσει τη θέληση του μεγάλου αθάνατου θεού Σετ, που μας λέει μέσο του Προφήτη του Thulsa Doom Το ατσάλι δεν είναι ισχυρό. Η σάρκα είναι ισχυρότερη. Με ένα απλό νεύμα καλέσματος του Προφήτη και ο πιστός πέφτει στο κενό και σκοτώνεται! Αυτό είναι δύναμη. Η δύναμη της σάρκας. Τι είναι το ατσάλι έναντι του χεριού που το κραδαίνει; Κοιτάξτε την δύναμη του σώματος σας, την επιθυμία της καρδιά σας. Εγώ σας τα έδωσα αυτά.
 


ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ
 
Εδώ στο ναό του Thulsa Doom τους αγκαλιάζουμε όλους ως αδελφούς. Σας ενθαρρύνουμε για να απελευθερωθείτε από τους περιορισμούς της θνησιμότητας με το αγκάλιασμα του κρύου φιλιού του σκοτεινού θεού Σετ. Εν προκειμένω πιστεύουμε ότι ένα άτομο δεν μπορεί να είναι αληθινά ελεύθερο έως ότου σπάσει τα δεσμά του θανάτου, και εν προκειμένω προσπαθούμε καθημερινά να βοηθήσουμε τους αδελφούς και τις αδελφές μας να βρουν τον δρόμο τους μετά από το τελικό όριο μεταξύ ύπαρξης και μη ύπαρξης για να προσφέρουμε το ζεστό και νόστιμο αίμα τους στο όνομα του μεγάλου Θεού των φιδιών.

Απελευθερωθείτε από τα δεσμά της θνησιμότητας ακριβώς όπως το φίδι που αποβάλλει το δέρμα του και αγκαλιάστε την κρύα διαύγεια του θανάτου. Αναστήστε ξανά την Αναγέννηση στο πρόσωπο του Σετ και βοηθείστε μας στη μεγάλη σταυροφορία ενάντια στο ατσάλι και εκείνοι που το αγκαλιάζουν αυτό δίνουν κενές υποσχέσεις της δόξας και της ευχαρίστησης.


Όλοι είναι ευπρόσδεκτοι να γίνουν μέλη στο ναό υπό τον όρο ότι δέχονται αδιαμφισβήτητα τις μεγάλες και αληθινές διδασκαλίες του Thulsa Doom, τις οποίες καλούμε στοργικά 10 προτάσεις:
 
Οι 10 προτάσεις

#1. Ο Σετ είναι ο Λόρδος, ο δικός σου Θεός και σε Αυτόν που η σάρκα σας θα υποβληθεί.

#2. Ο Thulsa Doom είναι ο Προφήτης της θέλησης του Σετ. Ως τέτοιος θα αναφέρεται όποτε είναι δυνατόν.

#3. Αγκαλιάστε το αίνιγμα του ατσαλιού και να γνωρίζετε τη δύναμη της σάρκας πέρα από αυτή του ατσαλιού.

#4. Τα έργα του ατσαλιού (πυροβόλα όπλα, άξονες, γεννήτριες, υπολογιστές) και οι χρήσεις τους είναι παρακμιακές και
θα καταστραφούν.

#5. Εσύ δεν πρέπει να τρώγεσαι με τον Αδελφό σου. Όλο οι αθάνατοι υπηρετούν τον σκοπό του Σετ είτε το ξέρουν είτε όχι και δεν θα βλαφθούν εκτός αν απορρίψουν βλασφημικά το δώρο του Σετ.

#6. Η διαβίωση μπορεί να ενώσει και να βοηθήσει το ναό, υπό τον όρο ότι συμφωνούν όλοι να υποβάλουν τη σάρκα τους στο σύνολο
εν ευθέτω χρόνω.

#7. Τα νέα επίγαμα ή ώριμα σεξουαλικά θηλυκά εκτιμώνται ιδιαίτερα ως θυσία στον Σετ.

#8. Τα φίδια είναι αναιδή και αυτοκυρίαρχα. Ειδικά Αυτός.

#9. Οι επιζώντες άπιστοι θα σταυρώνονται στο δέντρο της θλίψης,
ή θα τοποθετούνται στη ρόδα του πόνου.

#10. Έως ότου αποκτηθεί ένα δέντρο της θλίψης ή μια ρόδα του πόνου, θα φαγώνονται ως αναπλήρωσή τους.ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΦΗΤΗ
 
Σας βλέπω. Σας παρακολουθώ. Για χιλιάδες χρόνια σας παρακολουθούσα. Ποιος ανάμεσά σας φοβάται ακόμα το θάνατο; Ποιος από εσάς δεν θα αντιμετωπίσει το Κενό;  Οι άπιστοι βλάσφημοι όλοι τους θα πνιγούν σε λίμνες αίματος. Τώρα θα μάθουν γιατί φοβούνται το σκοτάδι. Τώρα θα μάθουν γιατί φοβούνται τη νύχτα.  Ο εξαγνισμός είναι επιτέλους στα χέρια μας. Η ημέρα του Ολέθρου έφτασε. Όλα αυτά είναι το κακό. Όλοι οι σύμμαχοί του. Οι γονείς σας, οι ηγέτες σας. Αυτοί που αποκαλούνται δικαστές σας. Εκείνοι που έχουν πει ψέματα και έχουν μολύνει τη Γη. Όλοι θα καθαρθούν. Στο χέρι σας κρατάτε το Φως μου. Η λάμψη του Ματιού του Σετ. Αυτή η φλόγα θα κάψει μακριά το σκοτάδι. Ο φλογισμένος δρόμος προς τον παράδεισο!
 
Παιδί μου. Έχεις έρθει σε μένα, ω γιε μου. Γιατί ποιος είναι τώρα ο πατέρας σου εάν δεν είμαι εγώ; Ποιος σου έδωσε τη θέληση για να ζήσεις; Εγώ είμαι η Πηγή από την οποία αναβλύζεις και ρέεις. Άμα θα φύγω θα είναι σαν να μην υπήρξες ποτέ. Τότε πως θα είναι ο κόσμος σου χωρίς εμένα, παιδί μου;>>
 


ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ

Ο ναός του Σετ δεν υφίσταται χωρίς τις απολαύσεις του. Ελάτε να πάρετε μέρος στα μεγάλα γλέντια μας, γεμάτα με τις ημίγυμνες ναρκωμένες γυναίκες που καταβροχθίζονται από τα φίδια και με ατέλειωτο φαγητό και σεξ. Και να θυμάστε πάντα το λόγια του Προφήτη. Όλοι οι βλάσφημοι άπιστοι θα πνιγούν σε λίμνες αίματος.