Post reply

Name:
Email:
Subject:
Message icon:

Verification:

shortcuts: hit alt+s to submit/post or alt+p to preview


Topic Summary

Posted by: Pulverem
« on: March 11, 2014, 09:00:13 pm »

Οι κύπριες είναι αράπισσες. Μακριά.

Ο Μεσαίωνας ΠΡΑΓΜΑΤΙ ήταν συμπαθέστατη εποχή, μικρό κράτος, μικρός παρεμβατισμός, αναρχική σκέψη μέχρι και στο Ισλάμ (υπάρχει αναρχικός λόγιος του Ισλάμ, δε θυμάμαι όνομα). Τα βασανιστήρια ήταν ξεκάρφωμα-προπαγάνδα των προτεσταντών, ότι και καλά οι καθολικοί βασάνιζαν κλπ. Αυτά τα έλεγαν για να δικαιολογούν τις δικές τους μαλακίες. Η Ιερά Εξέταση ήταν ένα από τα πιο ισχυρά δείγματα υψηλού πολιτισμού αυτής της εποχής...

ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΚΑΘΟΛΙΚΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ;
Posted by: Somalian Pirate
« on: March 11, 2014, 06:47:04 pm »

Οι κύπριες είναι αράπισσες. Μακριά.

Ο Μεσαίωνας ΠΡΑΓΜΑΤΙ ήταν συμπαθέστατη εποχή, μικρό κράτος, μικρός παρεμβατισμός, αναρχική σκέψη μέχρι και στο Ισλάμ (υπάρχει αναρχικός λόγιος του Ισλάμ, δε θυμάμαι όνομα). Τα βασανιστήρια ήταν ξεκάρφωμα-προπαγάνδα των προτεσταντών, ότι και καλά οι καθολικοί βασάνιζαν κλπ. Αυτά τα έλεγαν για να δικαιολογούν τις δικές τους μαλακίες. Η Ιερά Εξέταση ήταν ένα από τα πιο ισχυρά δείγματα υψηλού πολιτισμού αυτής της εποχής...
Posted by: Pepe the Frog
« on: March 11, 2014, 05:17:09 pm »

Οι κύπριες συμπεριλαμβάνονται στις εβραίες ή στις ελληνίδες;
Posted by: Pulverem
« on: March 11, 2014, 02:40:44 pm »

και η δημιουργία πανθηλυκού μαρξυστικού παραδείσου (α.κ.α κολάσεως)./size]
ΣΤΗ ΚΟΛΑΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΗ / ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΚΗ ΙΕΡΑΡΧΙΑ. ΟΧΙ ΦΕΜΙΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΟΥΣΤΙΑ. ΓΕΝΙΚΩΣ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ ΛΙΓΟ Ή ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ. ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ Ο ΜΕΣΑΙΩΝΑΣ ΠΟΥ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΣ ΗΤΑΝ ΣΥΜΠΑΘΕΣΤΑΤΗ ΕΠΟΧΗ.
Posted by: Somalian Pirate
« on: March 11, 2014, 02:01:55 pm »

Αγγλίδες: Ισχύουν αυτά που λέει ο υπεράριος συναγωνιστής παραπάνω. Αν εξαιρέσεις το ότι ο τρόπος διασκέδασής τους είναι για τα μπάζα (χειρότερα από τον τρόπο των ΝεοΞΕΦΤΙΛήνων), είναι η μόνη χώρα που ακόμα και ένας οροθετικός πρεζόπουστας με πρόσφατη εγχείρηση αλλαγής φύλου και σύνδρομο άσπεργκερ μπορεί να γαμήσει.

Γαλλίδες: Ένα μάτσο ψωνισμένες γεροντοκόρες, στείρωση και εξαφάνιση εντός 5 γενεών. Άλλωστε όπως το πάνε ψηφίζοντας οι καριόλες ανοιχτά σύνορα, σύντομα δε θα μιλάμε για Γαλλίδες, αλλά για Αράπισσες.

Γερμανίδες: Τα μοναδικά θηλυκά της Ευρώπης (ίσως μαζί με Ολλανδές και ανατολικοευρωπαίες) που δεν έχουν γίνει εντελώς μαλακισμένες. Γαμάς αξιοκρατικά και συντηρητικά στο Βερολίνο, στο Μόναχο, στη Φρανκφούρτη. Πράγματι έχουν αρκετά χιλιόμετρα, αλλά και μεγαλύτερο προσδόκιμο υπηρεσίας. Τις συστήνω ανεπιφύλακτα σε οποιονδήποτε (υπερ)αριογαμήκουλα.

Ελλεϊνίδες: Σκατοφάρα. Επειδή δεν πέρασαν κομμουνισμό έχουν γίνει τα ίδια σκατά με τις Αμερικάνες αξύριστες λεσβίες. Οι μισές είναι σε κατσικοχώρια με μουστάκι και μύκητες στο μουνί, οι άλλες μισές είναι καριόλες που νομίζουν ότι πρέπει να είσαι ο πρίγκηπας ενώ οι ίδιες σκοράρουν κάτω από 1.

Σκανδιναβές: Πούτσο και ξύλο. Μεγάλη κωλοφάρα. Έχουν ευνουχίσει τους γκόμενούς τους στη Σουηδία με τον πολιτισμικό μαρξισμό και βγάζουν έξω τη βρώμα ότι "είναι καλές γκόμενες" για να καλέσουν τα υπόλοιπα ευρωπαϊκά υπεράρια αρσενικά να ευνουχιστούν και αυτοί. Απώτερος σκοπός η εγκατάσταση των αραπών στην Ευρώπη, ο ευνουχισμός τους και η δημιουργία πανθηλυκού μαρξυστικού παραδείσου (α.κ.α κολάσεως).

Οτιδήποτε προέρχεται από χώρα ανάμεσα στον Τροπικό του Καρκίνου και του Αιγόκερω (δηλαδή αράπισσες): Κλειτοριδεκτομή, σκλαβιά και τζάμπα γαμήσι. Θα παραμείνουν ζωντανές μόνο για να λέμε ότι έχουμε μόνο μία γυναίκα ενώ στην πράξη θα έχουμε και άλλες 100 αράπισσες εφεδρικές.

Εβραίες: Συμφωνώ με τα παραπάνω, έχουν σεμνότητα και γνήσιο αναρχικό πνεύμα. Όλες όσες είναι εκ του Ισραήλ έχουν υπηρετήσει 2 χρόνια στο στρατό (που αφού έχει και άντρες και γυναίκες, λογικά είναι μέσα στα γαμήσια) και είναι θηλυκά για τρελά γαμήσια.

Την τελευταία επιλογή δε χρειάζεται να τη σχολιάσουμε, υπάρχει και το bourdela.com κάθετος τρανσέξουαλ γι' αυτά...
Posted by: Pulverem
« on: March 11, 2014, 12:55:46 pm »

ΜΑΛΑΚΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΕΧΩ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΤΗ ΠΕΣΩ ΣΕ ΓΚΟΜΕΝΑ. ΛΕΩ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΒΡΩ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΝ ΕΠΕΙΔΗ ΤΗΣ ΕΙΧΕ ΠΟΥΛΗΣΕΙ Ο ΕΥΡΥΝΟΜΟΣ ΚΑΤΙ ΤΡΙΜΜΕΝΑ ΧΑΠΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΑΠ' ΤΟΝ ΤΡΕΛΛΟΓΙΑΤΡΟ ΓΙΑ ΠΡΕΖΑ. ΜΙΛΑΜΕ ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΑΝ ΚΑΙ ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ 'ΝΑΙ ΨΙΛΟΛΕΣΒΙΑ. ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ "ΑΝ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠ' ΑΥΤΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ 'ΧΩ ΓΙΝΕΙ ΠΛΟΥΣΙΑ." ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟΣ "ΩΡΑΙΑ ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗΝ ΑΥΤΟΥ 20 ΕΥΡΑ ΤΟ ΤΖΙ."
Posted by: stasou_mugdala
« on: March 11, 2014, 12:30:52 pm »

Οι Πυργιωτες-αυτο εχει ξεκαθαριστει απ το παλιο webwar :D
Posted by: Pulverem
« on: March 11, 2014, 12:23:14 pm »

Η ΣΕΙΡΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΙΑΣ ΠΑΕΙ ΩΣ ΕΞΗΣ ΑΛΛΑ ΕΜΕΝΑ ΠΑΛΙ ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΜΟΥ ΤΗ ΣΠΑΝΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ:

ΑΓΓΛΙΔΕΣ: ΒΡΩΜΙΑΡΕΣ, ΜΟΓΓΟΛΕΣ ΑΓΓΛΟΣΑΞΟΝΙΣΣΕΣ, ΓΑΜΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ, Ο,ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΓΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΚΕΪ ΟΤΑΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΓΛΟΥΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΑ ΚΩΛΙΑ ΤΟΥΣ ΕΞΩ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΠΑΣ ΝΑ ΠΙΕΙΣ ΛΙΓΕΣ ΜΠΥΡΕΣ ΚΑΙ ΣΟΥ 'ΡΧΕΤΑΙ ΞΕΡΑΣΜΑ ΑΠ' ΤΟΥΣ ΚΩΛΟΧΟΝΤΡΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΒΡΑΚΩΝΟΝΤΑΙ, ΡΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΛΑΝΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΩΣ. ΚΑΜΙΑ ΑΡΙΟΤΗΤΑ. ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΙΔΕΡΟΥΣ ΝΕΟΨΕΥΔΕΛΛΗΝΕΣ.

ΓΑΛΛΙΔΕΣ: ΒΡΩΜΙΑΡΕΣ, ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ, ΓΑΜΙΟΥΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΘΕΩΡΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΟΥΑΝ ΝΑΪΤ ΣΤΑΝΤ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΜΙΛΑΝΕ ΣΑΝ ΝΑ ΠΝΙΓΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΧΥΣΙΑ. ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ ΟΛΟΙ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΣΑΝ ΤΗΝ ΚΩΛΟΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥΣ.

ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΔΕΣ: ΣΕ ΜΙΚΡΗ ΗΛΙΚΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΙΟ ΣΕΜΝΕΣ (ΜΗ ΤΟ ΨΑΧΝΕΙΣ ΘΟΥΛΣΑ ΝΤΟΥΜ, ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΙΣ ΚΩΛΟΓΡΙΕΣ ΠΟΥ ΠΑΣ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΕΣΥ) ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΠΟΥΣΤΟΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΡΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΚΩΛΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΑΝ ΤΙΣ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ 17 ΧΡΟΝΩΝ ΣΤΑ 18 ΣΕ ΠΑΡΑΤΑΝΕ ΕΠΕΙΔΗ "ΤΙΣ ΚΑΤΑΠΙΕΖΕΙΣ" ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΡΙΖΕΙΣ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΚΑΤΟΦΛΩΡΟ ΠΟΥ ΤΙΣ ΘΕΩΡΕΙ ΙΣΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΦΙΓΟΥΡΑ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΚΑΛΑ ΤΙΣ ΓΑΜΑΕΙ. ΜΕΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΝΟΡΓΑΣΜΙΚΕΣ ΚΑΙ ΓΑΜΙΟΥΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΦΙΓΟΥΡΑ ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΘΕΩΡΟΥΝ ΜΑΓΚΙΑ.

ΓΕΡΜΑΝΙΔΕΣ: ΚΑΘΑΡΕΣ ΜΕ ΤΟ ΑΡΙΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΤΕΛΕΙΟΜΑΝΕΙΑΣ (ΑΣΧΕΤΩΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ) ΚΑΙ ΑΝ ΒΡΕΙΣ ΠΑΡΘΕΝΑ ΓΕΡΜΑΝΙΔΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΒΓΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΓΚΟΜΕΝΑ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΩΡΑ "ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ = ΦΕΜΙΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΑΜΗΣΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ", ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΝΤΙΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΕΣ ΣΤΑ ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ (ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ) ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΤΙΣ ΥΠΟΤΑΞΕΙΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΟΙ ΠΑΡΘΕΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΑΠ' ΤΑ 15 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΝΩΜΑΛΕΣ ΣΥΝΗΘΩΣ. ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ "ΘΑ ΣΕ ΧΑΛΑΓΕ ΝΑ ΓΑΜΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΙΛΣΕ ΚΩΧ;" ΝΑ ΤΗ ΓΑΜΗΣΩ ΚΑΘΟΛΟΥ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΓΚΟΜΕΝΑ ΔΕ ΘΑ ΤΗ ΚΡΑΤΑΓΑ.

ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΕΣ: ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΚΑΘΑΡΕΣ ΑΛΛΑ Ο ΕΥΡΥΝΟΜΟΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΒΡΩΜΙΑΡΕΣ, ΤΡΩΝΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΗΔΕΙΕΣ ΚΑΙ ΓΑΜΙΟΥΝΤΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΦΑΓΗΤΑ. ΕΦΟΣΟΝ ΗΤΑΝ ΛΑΘΟΣ Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ.

ΑΡΑΠΙΝΕΣ / ΑΣΙΑΤΙΣΣΕΣ: ΟΛΕΣ ΒΡΩΜΙΑΡΕΣ ΕΚ ΦΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΕΚ ΒΟΥΛΗΣΕΩΣ, ΚΑΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ. ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ ΛΙΓΟ ΟΙ ΓΙΑΠΩΝΕΖΕΣ.

ΕΒΡΑΙΕΣ: ΣΕΜΝΕΣ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΑΛΛΑ ΣΕ ΑΗΔΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΕΣ.

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΝΟΜΙΖΩ ΗΤΑΝ "ΕΙΜΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣ ΦΕΜΙΝΙΣΤΗΣ Η ΚΑΘΕ ΚΟΠΕΛΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΟΣΟ ΘΕΛΕΙ, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΣΟ ΒΡΩΜΙΑΡΑ ΘΕΛΕΙ, ΝΑ ΜΕ ΓΑΜΑΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΤΡΑΠ ΟΝ ΟΠΟΤΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΤΗ ΛΕΕΙ ΚΑΘΟΜΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΠΛΑΚΩΝΕΙ ΚΙΟΛΑΣ".
Posted by: Pulverem
« on: March 11, 2014, 11:40:06 am »

ΤΕΛΙΚΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΛΕΩ ΚΑΙ ΜΑΣΤΟΥΡΩΜΕΝΟΣ ΜΕ ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΥΠΝΩΤΙΚΑ. ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΟ ΘΥΜΟΜΟΥΝ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ.
Posted by: THULSA DOOM
« on: March 11, 2014, 02:53:44 am »

ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΟΝ ΣΠΑΣΑΡΧΙΔΙ NARGAROTH KAI ΕΓΩ ΚΑΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΔΕΣ. ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΔΕΣΙΜΟ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΜΙΑ ΑΘΕΗΣ ΦΕΜΙΝΙΣΤΡΙΑΣ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΕΝΟΣ ΜΗΝΟΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ........ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΧΩΣΙΜΟ ΚΑΔΡΟΥ ΤΟΥ ΔΑΡΒΙΝΟΥ ΣΤΑ ΚΩΛΟΜΕΡΙΑ ΤΗΣ ΟΣΟ ΠΑΤΟ ΠΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΕΞΩ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΓΙΑ ΤΣΙΓΑΡΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΨΟΦΗΣΕΙ ΑΠΟ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ ;D ;D ;D
Posted by: Pulverem
« on: March 11, 2014, 02:22:50 am »

ΨΗΦΙΖΩ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΓΙΑ ΖΩΝΤΑΝΟ ΠΟΝΤΙΚΙ ΣΤΟ ΜΟΥΝΙ ΜΕΧΡΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΓΥΡΟ ΤΟΥ ΘΡΥΑΜΒΟΥ ΜΕΣΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ ΜΟΛΙΣ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΜΕ ΤΟ ΠΙΟ ΜΑΛΑΚΟ ΔΕΡΜΑ ΤΗΣ (ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΟΝ ΛΑΙΜΟ). ΕΝΑ ΛΟΥΤΡΟ ΑΙΜΑΤΟΣ ΘΑ ΣΥΝΟΔΕΥΕΙ ΤΟΝ ΠΟΝΤΙΚΟ ΗΡΩΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΠΡΟΒΑΛΛΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΔΕΝΕΣ ΤΟΥ ΓΥΝΑΙΟΥ.
Posted by: Pulverem
« on: March 11, 2014, 02:16:42 am »

ΑΚΟΥΩ VOTES. ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ. ΠΟΙΕΣ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ;