Post reply

Name:
Email:
Subject:
Message icon:

Verification:

shortcuts: hit alt+s to submit/post or alt+p to preview


Topic Summary

Posted by: THULSA DOOM
« on: March 07, 2014, 09:59:11 pm » ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Posted by: Pepe the Frog
« on: March 07, 2014, 09:47:13 pm »

Χαίρομαι που βρίσκω επιτέλους άλλον έναν συναζιστή που συμμερίζεται τα ιδεώδη πάνω στα οποία κτίστηκαν οι ΗΠΑ και δεν τις αφορίζει εξ' ολοκλήρου σαν εβραιομασωνικό κατασκεύασμα! Χαίρομαι επίσης που υπάρχει ένας συναγωνιστής ο οποίος γνωρίζει ότι οι τέκτονες δεν δημιουργήθηκαν σαν ένα σιωνιστικό τάγμα! Διαφωνούμε βέβαια ως προς τον σατανισμό αλλά αυτό είναι άλλο θέμα.
Posted by: THULSA DOOM
« on: March 07, 2014, 01:46:55 am »

Πολύ σωστές οι τοποθετήσεις του συναζιστή όπως και του Μαξ και ας με χωρίζει μαζί του ιδεολογικοθρησκευτική άβυσσος  ;D Θα ήθελα να προσθέσω επίσης ότι μετά την λήξη του Β' Παγκοσμίου πολέμου άρχισαν να λαμβάνουν χώρα ζυμώσεις νεοναζισμού με συντριπτική πλειοψηφία στις Η.Π.Α., Αγγλία και σε χώρες της πρώην ΕΣΣΔ, δηλαδή στις χώρες που πολέμησαν τους Ναζί!!! Αυτή ήταν η πρώτη μας μεγάλη νίκη. Η δεύτερη και ουσιαστικότερη είναι η ραγδαία εξάπλωση του Εωσφορισμού/Σατανισμού στις ΗΠΑ και την Αγγλία δηλαδή μέσα στην καρδιά του Σιωνισμού! Ο Ομπάμα ΔΕΝ προέρχεται από την Σιών! Ήδη έχει αρχίσει να υπάρχει φαγωμάρα μεταξύ ΗΠΑ και ΙΣΡΑΗΛ ξεκινώντας από τον αγωγό της Κύπρου σε συνεργασία με το Ισραήλ που βρήκε ΑΠΕΝΑΝΤΙ τους αμερικάνους και φτάνοντας σήμερα στην υπόθεση της Ουκρανίας που φάνηκαν πιο ξεκάθαρα τα αντίπαλα στρατόπεδα, ΗΠΑ με ναζί Ουκρανούς ενάντια στην Χριστιανική Ρωσία που ελέγχεται από το Ισραήλ, με τους Σιωνιστές να βρίσκονται ακόμα περισσότερο με την πλάτη στον τοίχο!  ;D ;D ;D

Έχουν αρχίσει όλα να λειτουργούν ΥΠΕΡ μας! Μην νομίζουν μερικοί ότι η Σιωνιστική παγκοσμιοποίηση θα προλάβει να επιτευχθεί, διότι θα βρεθούν ΠΡΟ ΕΚΠΛΗΞΕΩΣ και μάλιστα εξ Αμερικής!!! Αυτό θα το ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ περίτρανα μέσα από την υψηλόβαθμη γνώση που μόνο ο ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ μπορεί να δώσει τον οποίον ακολουθούμε και εμείς σε μεγάλο ποσοστό, ο οποίος μας δίνει την ΑΛΗΘΕΙΑ για την Νέα Τάξη Πραγμάτων που αρχικά ΔΕΝ ήταν Σιωνιστική αλλά σχετίζονταν με την Σατανική Παγκοσμιότητα που αναφέρθηκε σε σχετικό μας άρθρο εδώ, μέχρι να διαβρωθεί από τους εβραίους και να περάσει προς το παρόν στα χέρια τους:Η Αλήθεια για την Νέα Τάξη Πραγμάτων από την Αρχιέρεια Μαξίν ΝτίτριχΕπικρατεί μεγάλο μπέρδεμα σχετικά με την Μασωνία, την Νέα Τάξη Πραγμάτων, τις Ηνωμένες πολιτείες και που όλα αυτά συναντώνται με τον Πραγματικό Σατανισμό. Οι ΑΡΧΕΤΥΠΟΙ Μασώνοι, που ήταν αυτοί που ευθύνονται για την εγκαθίδρυση των Ηνωμένων Πολιτειών, σχεδιάζοντας την Ουάσιγκτον και πολλές άλλες πόλεις των ΗΠΑ, που ήταν αρχιτεκτονημένες και γεωγραφημένες με σκοπό ένα μελλοντικό στόχο, χρησιμοποιώντας απόκρυφη γνώση, είχαν μια πολύ διαφορετική ιδέα για την Νέα τάξη Πραγμάτων.
 
ΝΤΠ (Νέα τάξη πραγμάτων)
Η ΝΤΠ που οι ανακαλύψοντες την Αμερικη Πατέρες, (Από τους οποίους σχεδόν όλοι ήταν Μασώνοι) είχαν στο μυαλό τους οράματα βασισμένα σε Εωσφοριστικά Ιδεώδη. Σκοποί της ΝΤΠ ήταν:
 
1. Η Εγκαθίδρυση μιας ελεύθερης χώρας που οι πολίτες θα ξέφευγαν από την τρομακτική πίεση του Χριστιανισμού, και θα μάθαιναν αρχαία μυστικά του παρελθόντος, χωρίς κανένα φόβο για να χάσουν την ζωή τους.
 
2. Οι ΗΠΑ ήταν να γίνουν η -ΝΕΑ ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ- και να γίνει ο οδηγητής και η συνέχεια του κόσμου σχετικά με την πνευματική γνώση.
 
3. H Εγκαθίδρυση ενός ελεύθερου κράτους που κάθε άτομο θα μπορούσε να γίνει ο καλύτερος δυνατός εαυτός του.
 
4. Οι άλλοι σκοποί της ΝΤΠ μπορούν να βρεθούν στα αρχέτυπα δόγματα των ΗΠΑ.
 
Τώρα , τι έγινε αργότερα και η ΝΤΠ έγινε αυτό που οι Εβραίοι ελέγχουν σήμερα....η Μασωνία σήμερα είναι πολύ διαφορετική από την αρχέτυπη, που ήταν βασισμένη σε Εωσφοριστικά δόγματα.

Διάβασα λίγο αργότερα πως ο Mayer Amschel Rothschild,"πατέρας" μίας τρισεκατομμυριούχου εταιρίας Εβραικών τραπεζών δυναστειών, χρησημοποιούσε την εμπιστευτική του θέση.
 
Εδώ είναι ένα κομμάτι του Βιβλίου "Rule by Secrecy" από τον Jim Marrs, 2000, pages 58 - 59:
"Η Μυστική τραπεζική δυναστεία, ξεκίνησε από τον Mayer Amschel Bauer, έναν Γερμανό Εβραίο που γεννήθηκε τον Φεβρουάριο,23, το 1744 στην Φρανκφουρτη."
"Ο νεαρός Mayer μελετούσε για να γίνει Ραβίνος. Είχε πάει σχολείο στηνHashkalah, ένα μείγμα θρησκείας,Εβραικών νόμων,και φιλοσοφίας"
"Ο Θάνατος των γονέων του, πίεσε τον Mayer να φύγει από το ραββινικό σχολείο,και να γίνει υπάλληλος σε τράπεζα."
"Μαθαίνοντας γρήγορα τα κόλπα της συναλλαγής, έγινε Διευθυντής οικονομικών του William IX, υψηλού διαχειριστή της Hesse-Kassel περιοχής, και ένας δυνατός Μασόνος. Και απέκτησε εύνοια από τον William, που ήταν μόνο ένα χρόνο μεγαλύτερος από αυτόν, με το να πάρει μέρος στα ενδιαφέροντα του, σχετικά με την Μασονία και τις αντίκες. Ο Mayer έβρισκε αρχαία κέρματα, και τα πουλούσε στον εργοδότη του, σε πολύ χαμηλές τιμές. Λόγω της ραββινικής του εξάσκησης, μαζί με την βαθιά αναζήτηση του, σχετικά με τις αντίκες, απέκτησε μια βαθιά αντίληψη από τα αρχαία μυστήρια , συγκεκριμένα αυτά της Εβραικής Καμπαλα. Αυτό έγινε την ίδια στιγμή που τα μεταφυσικά της Καμπαλα άρχισαν να ενώνονται με την Μασονία."
**
Οι Εβραίοι εισβάλλουν σε κάθε πηγή δύναμης Μη Εβραίων. Εκ των έσω, παίρνουν όλο τον έλεγχο στα χέρια τους ή καταστρέφουν ολοκληρωτικά τις οργανώσεις αυτές, διαμέσου παραχάραξης.
 
Η Εβραική ΝΤΠ, είναι μια παγκόσμια σκλαβιά, που έχει επικεφαλής και λειτουργείται από Εβραίους. Αυτή η ΝΤΠ είναι ακριβώς η αντίθετη από αυτά που αποζητούσαν οι αρχέτυποι Μασόνοι, που ήταν ΜΗ ΕΒΡΑΙΟΙ.:
 
1. Ο Εβραίος Μεσσίας στην μορφή του "Ιησού" (Μια συμπαθητική μαγική ένωση που όλες οι προσευχές και ψυχικές ενέργειες μαζεύονται.) που θα ενώσει τους Εβραίους και θα εγκαθιδρύσει μια παγκόσμια κυβέρνηση κομμουνισμού, με επικεφαλής το Ισραήλ (Κλεμμένο από την Παλαιστίνη, βασισμένο στην ψεύτικη ιστορία των Εβραίων στην Βίβλο, και προσεκτικά διαλεγμένη τοποθεσία, μιας και είναι το σταυροδρόμι των τριών μεγαλύτερων Ηπείρων της Ευρώπης,Αφρικής, και Ασίας, κεντραρισμένο σε πολύ δυνατές πηγές ενέργειας) οπού οι Εβραίοι θα έχουν απόλυτο έλεγχο πάνω στους Μη Εβραίους, κάθε έθνους, κουλτούρας,και φυλής ανά τον κόσμο.
 
2. Οι άνθρωποι θα έχουν προσωπικό αριθμό Bar-Code σαν τα ζώα (Το πραγματικό νόημα της λέξης "Γκοιμ" για τους Μη Εβραίους) έχουν σκοπό να το κάνουν αυτό για απόλυτο έλεγχο. Τα μικροτσίπ είναι μια ακόμα πιθανότητα για να σιγουρέψουν πως οι Μη Εβραίοι θα εντοπίζονται σαν ζώα.
 
3. Όλη η πνευματική γνώση έχει αφαιρεθεί συστηματικά από τους Μη Εβραίους (Το σχέδιο του Χριστιανισμού και του Κομμουνισμού) διαμέσου μαζικών δολοφονιών και βασανιστηρίων όπως έγινε στο Ιεροδικείο και πρόσφατα (1950 Μχ) όπως ο Κινέζος Κομμουνιστής Mao Tse-Tung έκανε εκστρατεία στο Θιβέτ, και έκαψε μοναστήρια, αιματοκύλησε μοναχούς και πνευματικούς αρχηγούς μέχρι εσχάτων. Το Θιβέτ, επειδή ήταν στα Ιμαλάια Όροι και περιείχε πολλά αρχαία διδάγματα και δόγματα από τις αρχέτυπες πνευματικές διδαχές και ασκήσεις, ΠΟΛΥ πρίν την έλευση του Ιουδαισμού, Χριστιανισμού και των παρακλαδιών τους.
 
4. Η πνευματική γνώση και απόκρυφη δύναμη θα είναι μόνο και μόνο στα χέρια των Εβραίων για απόλυτο έλεγχο.
 
5. Όλοι οι μη εμπλεκόμενοι , μέσοι και μη παίρνοντας μέρος, Εβραίοι θα ήταν κάτι παραπάνω από πολύ πρόθυμοι να πάρουν μέρος στη νέα ιεραρχία με τα αδέρφια τους, όταν ο καιρός είχε έρθει.
 
6. Η επίμειξη των φυλών θα σβήσει περεταίρω όλες τις φυλετικές κουλτούρες και φυλετικές ταυτότητες, για ολοκληρωτικό έλεγχο. Με τον χαμό της αίσθησης του Εαυτού, διαμέσου της καταστροφής φυλετικών ταυτοτήτων, η ιστορία μπορεί να ξαναγραφεί με οποιονδήποτε τρόπο οι Εβραίοι βλέπουν ορθό. Το κάνουν αυτό για αιώνες, χωρίς οι Μη Εβραίοι να το γνωρίζουν καν. Αυτό έχει γίνει ήδη με τον Σατανισμό (Την Αρχέτυπη θρησκεία της Ανθρωπότητας) που όλα τα πνευματικά διδάγματα, Ιερείς, Ιέρειες, και άλλοι πνευματικοί αρχηγοί, άλλοι άνθρωποι με γνώση, μαζί με τις βιβλιοθήκες, καταστράφηκαν συστηματικά. Η Χριστιανική Εκκλησία είχε το ελεύθερο να περιγράφει τον Σατανισμό όπως θέλει, μιας και η γνώση για το παρελθόν και την αλήθεια ήταν πολύ περιορισμένη. Η Βίβλος δεν είναι τίποτα παρά μόνο ένα δημιούργημα με σκοπό να δώσει τους Εβραίους την ιστορική δύναμη που ποτέ δεν είχαν. Λόγω τις μαζικής τους πνευματικής διαμόρφωσης, το μυαλό της μάζας έφτιαξε μια μεγάλη Ιδεομορφή, που βοηθάει τους Εβραίους στην αποστολή τους για παγκόσμια κατάκτηση.
 
7.Τα ανθρώπινα όντα δεν θα είναι παρά μόνο χαμένες ψυχές, χωρίς ταυτότητα, ελευθερία, γνώση ή ανεξαρτησία - μόνο ένας αριθμός στο σύστημα που εγκαθίδρυσαν και κυβερνούν οι Εβραίοι.
 
Τα παραπάνω είναι ακριβώς τα αντίθετα με αυτό που η ΝΤΠ και οι αρχέτυποι Μασόνοι είχαν ως στόχο (Μη Εβραίοι) . Δυστυχώς , ξανά , η τακτική των Εβραίων είναι να παίζουν και τις δύο πλευρές έναντι στο κέντρο για ολοκληρωτικό έλεγχο. Οι Μοντέρνες τελετές στην Μασονία είναι παρακλήσεις για τον δεύτερο ερχομό του σαπισμένου μεσσία , και τελετές με σκοπό να ενωθούν όλες οι θρησκείες - είναι ΠΟΛΥ διαφορετικές από τις παλαιές τελετές που έκαναν οι Μασόνοι, των οποίων τα απομνημονεύματα έχουν αφαιρεθεί και έχουν σφραγισθεί με μυστικότητα.

** Δείτε το βιβλίο: Ο Δεύτερος Μεσσίας , Η Ιερή συνδόνη , και το μεγάλο μυστικό της Μασωνίας από τον Christopher Knight & Robert Lomas. (Τίτλος στα αγγλικά - The Second Messiah: Templars, the Turin Shroud, and the Great Secret of Freemasonry)
Published New York : Barnes & Noble, 2000.
 
Είναι πάρα πολύ εμφανές το ότι μόλις η μαγεία τους σπάσει, το πως οι Εβραίοι έχουν βίαια πάρει τον έλεγχο,και έχουν κακομεταχειριστεί τις απόκρυφες δυνάμεις για την αποστολή τους να γίνουν "Θεός". Αν κάποιος κάνει την απαραίτητη έρευνα και αποκτήσει την κατάλληλη μάθηση, μπορεί να δει ολοφάνερα την ένωση της Ιουδαιοχριστιανιστής Βίβλου, Του Κομμουνισμού, και της Εβραικής Νέας Τάξης Πραγμάτων. Διαμέσου του Βιβλίου "Deadly Deception: Freemasonry Exposed by One of Its Top Leaders - Θανατηφόρα Απάτη: Η Μασονία αποκαλύπτεται από Ένα από Τους Υψηλούς της αρχηγούς" από τον James D. Shaw & Tom C. McKenney, αν και γράφτηκε από μια χριστιανική σκοπιά, περιέχει πολλές πληροφορίες σχετικά με την Μοντέρνα Μασονία. Όταν φτάσει κάποιος τον 33ο Βαθμό (Αυτό σήμερα είναι ΠΟΛΥ διαφορετικό, από το αρχέτυπο αξίωμα, που η πνευματική γνώση είχε αποκτηθεί και οι 33 βαθμοί συμβόλιζαν την Σπονδυλική στήλη και το Κουνταλίνι), Ο Μασώνος προσκαλείται να μπεί στους Ιλλουμινάτι, μια κομμουνιστική οργάνωση με σκοπούς της Εβραικής Νέας Τάξης Πραγμάτων.
 
 Οι Εβραίοι έχουν εισβάλει σχεδόν όλες τις Μη Εβραικές αποκρυφιστικές οργανώσεις. Το Τάγμα της χρυσή αυγής είναι γεμάτο από Εβραικά σύμβολα, Εβραικούς αγγέλους, Εβραικό Αλφάβητο, και λοιπά.Η Wicca επίσης βρίσκεται σε αυτή την οδό, δίνοντας έμφαση σε Εβραικούς αγγέλους, τον Εβραικό τριήρη αστέρα, που είναι μια αλλαγή στον Εξάκτινο Αστέρα ή "Άστρο του Δαβίδ" που οι Εβραίοι υιοθέτησαν τα τελευταία 100-150 χρόνια, κλοπιμαίο από το Ινδικό "Άστρο Βινσου - Star of Vinshu - ".H έμφαση στον αριθμό ένα (Εβραικός Μονοθεισμός, όπου αυτοί παίρνουν την θέση του Θεού) είναι αφύσικη μιας και χρειάζονται πάντα δύο για να φτιαχτεί κάτι, και ακόμα και στα μη σεξουαλικα όντα, δύο πρέπει να ενωθούν για αναπαραγωγή σε κάποιο σημείο.
 
Η Αλήθεια είναι : Μη Εβραική Ψυχική ενέργεια μέσω της ψυχική εκμετάλλευσης του χριστιανικού προγράμματος , και στην άλλη πλευρά (Μιας και οι εβραίοι παίζουν πάντα και τις δύο πλευρές έναντι του κέντρου) , Οι Αποκρυφιστικές ομάδες που διοχετεύουν τις ενέργειες για τον ερχομό του Εβραίο-μεσσία , μαζί με μια Εβραική Νέα Τάξη Πραγμάτων, που οι Εβραίοι επιδιώκουν να εγκαθιδρύσουν στο 100% , στο πλευρό τους.
 


Posted by: Pepe the Frog
« on: March 07, 2014, 12:31:07 am »

Εδώ η KKK στήριζε Ομπάμα σε κάποια φάση θεωρώντας τον έναν τρόπο να ελέγχονται οι μειονότητες χωρίς καν να το καταλαβαίνουν και νομίζοντας ότι έχουν το πάνω χέρι! Εκτός αυτού, ο Ομπάμα αρνήθηκε να επιτεθεί στην Συρία, αποκατέστησε τις διπλωματικές σχέσεις με το Ιράν και τώρα στηρίζει μια ξεκάθαρα ναζιστική κυβέρνηση στην Ουκρανία! Ο Πούτιν πάλι είναι πρώην πράκτορας της KGB και κομουνιστής που παρευρίσκεται σε τελετές υπέρ του κόκκινου στρατού.
Posted by: mistermax
« on: March 06, 2014, 11:39:47 pm »

Ας είναι καλά ο αραποφασίστας Ομπάμα που θα τον αρχίσει στις φάπες.

δλδ αναμεσα στον υπεραριο λευκο πουτιν και τον λαθρομεταναστη ψευτοαμερικανο μωαμεθανο νεγρο, στηρίζεις τον δευτερο; Εισαι φασιστας εσυ ρε;;;;
Posted by: Pepe the Frog
« on: March 06, 2014, 11:25:51 pm »

Κατά τα άλλα σιωνιστική είναι η ναζιστική κυβέρνηση των συναγωνιστών μας στην Ουκρανία. Μάλιστα ο Πούτιν ισχυρίστηκε ότι θα επέμβει στην Ουκρανία για να προστατεύσει τον λαό της Ουκρανίας από τους φασίστες που κατέλαβαν την εξουσία!  :D Ας είναι καλά ο αραποφασίστας Ομπάμα που θα τον αρχίσει στις φάπες.
Posted by: mistermax
« on: March 06, 2014, 09:58:12 pm »

η πλακα ειναι οτι η ΧΑ φωναζει για οποιον ελληνα πολιτικο παει στην Ζιων και φοραει το καπελακι, ενω το φοραει και ο Μεσσίας τους. Για αυτον ομως δεν λεει λεξη ο Μαστορας. Αλλωστε, η ΧΑ βασιζεται σε ρωσσικους ωμους, πχ το state-funded RussiaToday προμοτάρει αβερτα την ΧΑ.
Posted by: THULSA DOOM
« on: March 06, 2014, 09:02:29 pm »

ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΡΙΟΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ. ΠΑΝΤΑ ΒΑΡΑΜΕ ΣΤΟ ΨΑΧΝΟ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ  ;D ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΤΡΥΠΩΣΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΣΙΩΝΙΣΤΗ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΗΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΕΩΣΦΟΡΙΣΤΕΣ  ;D ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΔΙΕΒΡΩΣΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΔΥΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΝΑ ΕΙΣΧΩΡΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟ ΜΑΣ ΠΡΟΣΠΟΙΟΥΜΕΝΟΙ ΤΟΥΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΝΤΡΩΣΟΥΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟΝ ΒΟΘΡΟΝΑΟ ΤΟΥΣ!

ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΑΝΑΣΑ ΓΑΜΙΔΙΑ  ;)

ΤΙ ΕΙΠΑΤΕ ΡΩΣΙΑ, ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥΤΙΝ Ο ΕΛΕΥΘΕΡΩΤΗΣ;  ;D

ΦΑΤΕ ΑΥΤΑ ΣΤΗΝ ΜΑΠΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ!  ;)


https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=qf3lhAKMU1E