Post reply

Name:
Email:
Subject:
Message icon:

Verification:

shortcuts: hit alt+s to submit/post or alt+p to preview


Topic Summary

Posted by: mistermax
« on: March 18, 2014, 01:38:46 am »

Γέλα μαλάκα! Κάποτε έτσι γελάγαμε με τα χρυσά αυγά και τώρα κλαίμε στο youtube για πετροβολισμούς στεκιών μέρα-μεσημέρι

http://news247.gr/eidiseis/koinonia/to_vinteo_apo_th_stratiwtikh_parelash_xrysaygitwn_sto_keratsini.2612482.html

o γεροντας; καλα; τρωει απο το στομα ή με σωληνάκι; 
Posted by: anarxopasokos
« on: March 18, 2014, 12:42:09 am »

λες οι ΙΕΡΑΚΣ να ειναι το "αλλο κομμα" που λενε οι δημοσκοπησεις;  :D :D :D

Γέλα μαλάκα! Κάποτε έτσι γελάγαμε με τα χρυσά αυγά και τώρα κλαίμε στο youtube για πετροβολισμούς στεκιών μέρα-μεσημέρι

http://news247.gr/eidiseis/koinonia/to_vinteo_apo_th_stratiwtikh_parelash_xrysaygitwn_sto_keratsini.2612482.html
Posted by: mistermax
« on: January 03, 2014, 10:34:39 pm »

λες οι ΙΕΡΑΚΣ να ειναι το "αλλο κομμα" που λενε οι δημοσκοπησεις;  :D :D :D
Posted by: Ανθυπομόγγολος
« on: December 23, 2013, 03:39:25 pm »

 
  Ο συναγωνιστής υπερεθνομπολσεβίκος αναρχοεθνικιστής Ιφικράτης Αμυράς, χτυπάει ξανά με κώδικα συμπεριφοράς των στελεχών, μελών και φίλων της ΙΕΡΑΚΣ! Το ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΟ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΟ ΡΗΞΙΚΕΛΕΥΘΟ ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΣΤΑ 200 ΠΕΡΙΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΙΔΡΥΘΕΝΤΟΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ έρχεται τα ταράξει τα λιμνάζοντα νερά των αστικών κομμάτων τύπου Χρυσή Αυγή και Ανταρασύα και των υπεραστικών τύπου ΝΔ/ΔΗΜΑΡ/ ΑΝΕΛ / ΚΚΕ και ανατρέπει σύμφωνα με την καζατζάκεια σχολή το Εγώ του καθενός, μετατρέποντας το σε Εμείς, δηλώνοντας έτσι ότι η συλλογικότητα είναι το άτομο και ότι το Άτομο είναι η συλλογικότητα σε έναν άεναο και αείχρονο κύκλο που απορρέει από το δίκαιον του αίματος και την φυλετική διαδραστική επίδραση της Φυλής στην κοινωνία εν γένει!
Ο Αμυράς έχει καθηλώσει το πανελλήνιο με τις πρωτοπόρες του απόψεις, διότι είναι ανηπερέαστος από την μεταφυσική έκδοση του μαρξισμού, το χριστιανισμό και τις αρλουμπολογίες του εβραίου μαραγγού Γιεσούα, που οι νεοελλαδίτες τον αποκαλείτε Χριστό.
 

ΚΑΘΕ ΨΗΦΟΣ ΣΤΟΝ ΑΜΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΨΗΦΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΑΡΧΙΚΗ. [/size][/color]

ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΥΡΙΑΔΕΣ ..

Επειδή η Ελληνική κοινωνία νοσεί πολιτικώς, ευθύνη του Πολιτικού μας φορέως είναι να διηθίζει τις συμπεριφορές των μελών του ώστε να εξυψώνει την ηθική στάθμη των Ελλήνων.
Οφείλουμε, αφ ενός να επιβραβεύουμε όσους προσφέρουν στον ΕθνικοΑπελευθερωτικό Αγώνα, αφ ετέρου να τιμωρούμε όσους δειλιάζουν μπροστά στο Ιερό Καθήκον.
Κάθε μέλος, ανεξαρτήτως θέσεως στην ιεραρχία, θα συντάσσει δελτίο απολογισμού. Θα καταγράφει την πολιτική δράση και την συνεισφορά του.
Η αδράνεια, η ευθυνοφοβία, η διπροσωπία, οι κλίκες μέσα στο Κόμμα, οι ανυπόστατες συκοφαντίες εναντίον συμπολεμιστών, θα προξενούν την ηθική απαξία, και την αποπομπή από το Κόμμα. Όσοι αδυνατούν να προσφέρουν έργο, δεν έχουν θέση ανάμεσά μας.
Όσοι μεταφέρουν μέσα στο Κόμμα την νωχελική συμπεριφορά, τις δολοπλοκίες, και τα ήθη των ραγιάδων που απέκτησαν από άλλα κόμματα, θα αποπέμπονται πάραυτα.
Το Κόμμα θα επιβραβεύει και θα προωθεί στην κλίμακα της ιεραρχίας μόνον όσους προσφέρουν έργο.
Όσοι δεν παραδέχονται τα σφάλματά τους και αρνούνται να τα διορθώσουν, όσοι προξενούν διχόνοια για μικρο-ζητήματα, όσοι κάνουν ιδεολογικές εκπτώσεις σε βασικές αρχές του Κόμματος, όσοι δεν έχουν μαθησιακή διάθεση ώστε να εξελιχθούν ιδεολογικώς και οργανωτικώς, είτε θα υποβαθμίζωνται στην ιεραρχία του Κόμματος, είτε θα αποπέμπωνται.
Κάθε μέλος οφείλει να αναλαμβάνει πρωτοβουλίες χωρίς να αναμένει από την ηγεσία προσωπικές εντολές. Προτιμάμε να γίνουν λάθη πάνω στην δράση παρά να σαπίσουμε από την αδράνεια.
Κάθε μέλος οφείλει να ασκεί τον εαυτό του ως μελλοντικό ηγήτορα του Ελληνικού Λαού.
Κάθε μέλος οφείλει να αγορεύει με θάρρος όπου σταθεί και όπου βρεθεί μέσα στην κοινωνία, και να προπαγανδίζει τις θέσεις του Κόμματος.
Ενώ θα υπάρχει ισονομία μεταξύ μελών, απαγορεύεται η ισότητα. Κάθε μέλος έχει διαφορετικές ικανότητες, προσφέρει διαφορετικό χρόνο και ενέργεια στον Αγώνα από κάποιο άλλο μέλος, αναλαμβάνει διαφορετικές ευθύνες και κινδύνους. Επομένως τα δικαιώματά του και οι απολαβές θα είναι ανάλογες με την αξία και την συνεισφορά του.
Απαγορεύεται δια ροπάλου η δημιουργία κλίκας/αυλής γύρω από τον αρχηγό ή τους αρχηγούς. Αν επιτρέψουμε την δημιουργία κλίκας/αυλής γύρω από τον αρχηγό, το Κόμμα θα ευνουχιστεί εξ αρχής. Δεν θα μπορέσει να κυοφορήσει άξια στελέχη. Αντί αξίων στελεχών η αυλή κυοφορεί ό,τι πιό αισχρό, ό,τι πιό μιαρό, ότι πιό βλαβερό παράγει η σημερινή πολιτική ζωή στην Ελλάδα: κόλακες.
Ο πρέπων σεβασμός των μελών προς την ηγεσία είναι ανάλογος του σεβασμού της ηγεσίας προς τα μέλη, και ανάλογος των προσωπικών ικανοτήτων εκάστου στελέχους.
Για να επιτύχουμε τον σκοπό μας, απαιτείται σιδερένια πειθαρχία των μελών στις Ιδέες και στις Αξίες του Κόμματος. Η συλλογική Ελευθερία του Έθνους απαιτεί συλλογική δράση. Η συλλογική δράση απαιτεί συλλογική οργάνωση. Η συλλογική οργάνωση απαιτεί συλλογική πειθαρχία.

Ιφικράτης Αμυράς
Ιερά Εθνικο-Απελευθερωτική Κοινωνική Συμμαχία