Post reply

Name:
Email:
Subject:
Message icon:

Verification:

shortcuts: hit alt+s to submit/post or alt+p to preview


Topic Summary

Posted by: Fringe_Elements
« on: February 16, 2014, 02:15:49 pm »


ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΩΡΑ.
ΜΑΝΤΡΙ ΜΕΧΡΙ ΤΑ 96!

ΟΜΟΣΤΑΥΛΙΣΜΟΣ, ΓΑΛΟΥΧΗΣΗ, ΚΑΤΗΧΗΣΗ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΜΕΓΑΛΩΝ ΠΟΡΝΩΝ, ΚΑΤΑΧΥΣΗ! ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΟΥΝ ΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΓΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ Η ΑΠΛΑ ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΟΥΝ ΓΑΜΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΔΕΡΝΟΝΤΑΣ.


Κάτι ανάλογο είχα σκεφτεί παλαιότερα σε μια παρεμφερή συζήτηση.  Η λύση που πρότεινα είναι ειδικές κτιριακές εγκαταστάσεις όπου από τη μια μεριά θα κρύβονται τα μουνιά, έχοντας τον κώλο τους σε μια τρύπα και από την άλλη θα έρχονται οι άνδρες να τις γαμάνε και το δωμάτιο στο οποίο θα γαμάνε τους κώλους οι άνδρες θα είναι κόκκινο.

Ορίστε και ένα πρόχειρο σχήμα για να καταλάβετε τη στρατηγική που πρέπει να ακολουθήσει ένα γνήσια Παλαιοελευθεριακό Φασιστορασιαλιστικό Αναρχοκαπιταλιστικό Κίνημα ούτως ώστε να απελευθερώσει μια για πάντα τους Λευκούς Νοικοκυραίους από τη μάστιγα του Σοσιαλιστικού Φεμινισμού :
http://sketchtoy.com/59075321

Α = ΚΩΛΟΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΠΙΑΣΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΜΟ ΣΕ ΕΙΔΙΚΑ ΕΠΙΚΛΙΝΗ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ, ΤΟ ΑΛΛΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΘΕΛΕΙ ΚΑΛΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ

Β=ΕΙΣΟΔΟΣ ΟΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΓΑΜΑΝΕ ΤΟΥΣ ΚΩΛΟΥΣ

Γ=ΕΠΙΠΕΔΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΑΝΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ Ή ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΟΥΣ

Οι κώλοι θα είναι κώλοι σκλαβωμένων γυναικών, κομμουνιστριών, λεσβιών και άλλων αντεπαναστατριών...


Και εδώ έχει ωραία χουφτώματα...
Posted by: Sagapaw
« on: February 16, 2014, 02:18:45 am »
http://www.tumblr.com/tagged/boob-grab

DEN EINAI DYSKOLO FILE KAI PSOFOPOUSTA LIEBE-RTARIAN! 

EAN EXEIS TO CHROME, DEKSI KLIK STHN EIKONA POU THES NA AYTOPSYXAGWGITHEIS
KAI "SEARCH GOOGLE BY IMAGE".


Posted by: Libertarian
« on: February 16, 2014, 12:30:33 am »

Fringe δώσε πηγή για το γκιφάκι ή πεθαίνεις.

Υ.Γ: Η απάντηση είναι C.

Υ.Γ2: ΑΠΑΙΤΩ να μου στείλεις λινκ με αξιόπουστο τεστ IQ για να δω πόσο αράπης είμαι τελικά.
Posted by: Sagapaw
« on: February 15, 2014, 11:34:11 pm »
ΣΤΑ ΚΑΜΠΥΛΩΤΑ ΚΑΙ ΤΡΙΧΩΤΑ ΜΟΥ ΦΡΥΔΙΑ
ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΜΠΙΝΟΙ Η ΕΙΝΑΙ ΑΛΜΠΑΝΟΙ!
ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΦΥΛΕΤΙΚΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ, ΤΟΥ ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΜΑΛΛΙΩΝ,
ΤΟΥ ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΜΑΤΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΑΤΟΥΑΖ ΣΤΟΝ ΩΜΟ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΚΡΙΒΕΣ!
ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΣΚΑΤΑΡΑΠΑ, ΠΧ
ΤΟ ΑΕΙ ΚΙΟΥ, ΑΛΛΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΑΣ ΓΑΜΟΥΣΑΝ ΟΙ ΟΒΡΑΙΟΙ!

ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ
ΣΟΥ ΓΑΜΩ ΤΑ ΚΑΪΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΨΑΡΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΥΣ ΣΤΟΝ ΑΤΛΑΝΤΙΚΟ

Posted by: Pepe the Frog
« on: February 15, 2014, 09:57:45 pm »
 


ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕ ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΙΕΝΕΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΓΕΝΕΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗΣ! ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ
ΠΩΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΝΙΟΝΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ
ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΩΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙ ΞΑΝΘΟ ΓΑΛΑΝΟΜΑΤΙΚΟ ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΑΚΙ!
ΟΜΩΣ ΤΖΑΜΠΑ ΣΑΣ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΜΠΡΕΗΝΣ.
 Φίλτατε υβριστή των πάντων, τα ξανθά γυφτάκια ήταν αλμπίνοι.
Posted by: Sagapaw
« on: February 15, 2014, 09:02:31 pm »


Quote
αντί να χαιρετάμε τις γυναίκες να τους χουφτώνουμε τον κώλο και τα βυζιά για να ελέγχουμε την καταλληλότητά τους ως μητέρες της Φυλής μα και για να έχουν και αυτές στο νου τους να βρίσκονται σε καλή σωματική κατάσταση ούτως ώστε να εξυπηρετούν καλύτερα τον φυλετικό τους ρόλο.
 


 'NTAΚΣΕΙ

ΦΟΒΙΚΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ,
 ΨΕΥΤΟ-ΑΝΔΡΙΣΜΟΣ,
ΑΡΣΕΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΕΠΗΡΡΕΑΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ ΣΕ ΜΙΚΡΗ ΗΛΙΚΙΑ...

ΠΑΡΑΤΑ ΜΑΣ ΡΕ ΑΚΡΟΔΕΞΙΕ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡ. ΝΑ ΠΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΠΟΡΝΕΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ
ΝΑ ΣΕ ΣΤΡΑΠΟΝΙΑΣΟΥΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΣΠΑΣΕΙΣ
ΤΙΣ ΚΑΤΑΠΙΕΣΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΟΡΜΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟ ΦΥΛΟ!

ΛΟΙΠΟΝ ΜΙΚΡΟΨΩΛΑ ΦΑΣΙΣΤΑΚΙΑ
 
Η ΕΥΓΟΝΙΚΗ δεν ΔΟΥΛΕΥΕΙ! ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΔΙΑΝΟΗΤΕΣ ΤΗΣ ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ
(ΟΠΩΣ Ο ...ΕΒΟΛΑ, Ο ...ΣΙΚΕΛΙΑΝΟΣ, ΚΑΙ Ο ΡΟΖΕΝΦΑΓΚΟΤ)
ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕ ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΙΕΝΕΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΓΕΝΕΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗΣ! ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ
ΠΩΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΝΙΟΝΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ
ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΩΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙ ΞΑΝΘΟ ΓΑΛΑΝΟΜΑΤΙΚΟ ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΑΚΙ!
ΟΜΩΣ ΤΖΑΜΠΑ ΣΑΣ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΜΠΡΕΗΝΣ.

ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ.
Ο ΨΩΛΙΑΣΜΕΝΟΣ ΦΡΙΝΤΖ ΕΙΧΕ ΜΟΝΟ ΜΕΡΙΚΑ ΧΟΥΦΤΩΜΑΤΑ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ. ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ!
ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ Η ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑ ΑΝΑΘΡΕΦΟΝΤΑΙ
ΜΕ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟ ΤΡΟΠΟ:

ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΙ ΝΑ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΑΡΕΤΕΣ ΤΟΥ ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟΥ ΤΡΟΠΟΥ ΖΩΗΣ - ΠΛΗΝ ΤΟΥ ΓΚΕΗ ΣΕΞ. ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΓΙΑ ΣΑΣ, ΑΛΛΑ ΓΙΝΕΤΑΙ.

ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΩΡΑ.
ΜΑΝΤΡΙ ΜΕΧΡΙ ΤΑ 96!

ΟΜΟΣΤΑΥΛΙΣΜΟΣ, ΓΑΛΟΥΧΗΣΗ, ΚΑΤΗΧΗΣΗ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΜΕΓΑΛΩΝ ΠΟΡΝΩΝ, ΚΑΤΑΧΥΣΗ! ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΟΥΝ ΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΓΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ Η ΑΠΛΑ ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΟΥΝ ΓΑΜΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΔΕΡΝΟΝΤΑΣ.

ΟΣΕΣ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΜΑ ΣΗΜΕΙΑ ΕΙΣΟΔΟΥ, ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΛΙΠΑΣΜΑ Ή  ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ! ΚΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ, ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΘΕ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟΔΕΚΑΤΙΣΜΟΣ (ΜΙΑ ΣΤΙΣ ΔΕΚΑ ΝΑ ΚΡΕΜΑΖΕΤΑΙ ΑΝΑΠΟΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΕΙΤΑΙ), ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΕΣ ΤΗΝ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΤΟΥΣ! ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΙ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΛΕΣΒΙΕΣ: ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΜΠΙΓΚ ΜΠΡΟΔΕΡ ΚΑΙ ΘΕΣΠΙΣΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ! ΝΑ ΠΩΣ ΘΑ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΟΧΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΙΠΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΟΥ ΥΠΕΔΑΦΟΥΣ (ΥΓ. ΕΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΥΠΟΨΙΑ ΠΛΟΥΤΟΥ, ΣΚΑΤΟΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ ΨΩΦΕΛΛΗΝΕΣ, ΘΑ ΣΑΣ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΕΙ ΗΔΗ ΟΙ ΣΑΞΩΝΕΣ!)
 
ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ, ΑΕΙ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ
ΠΑΩ ΝΑ ΔΩ ΜΠΑΛΑ
ΣΚΑΤΑ ΣΤΙΣ ΑΡΤΗΡΙΕΣ ΣΑΣ

 


Posted by: stasou_mugdala
« on: February 15, 2014, 06:27:13 pm »

Στηριζω προταση Fringe_Elements-ουγκ ;D
Posted by: Fringe_Elements
« on: February 15, 2014, 04:17:22 pm »

- Κληρονομικά άρρωστος, για αυτό τον νόμο, είναι όλοι αυτοί που υποφέρουν μια από τις παρακάτω ασθένειες: εκ γενετής μωρία,


Επ σε έπιασα.
Ή απαντάς σωστά ή πεθαίνεις: A B C ή D

Το βιβλίο αυτό το έχω διαβάσει και εγώ. Μου άρεσε το κομμάτι που μιλούσε για γυμνισμό, δηλαδή για πούτσες, βυζιά, αρχίδια, κώλους και μουνιά, και πως πρέπει να τον εντάξουμε στις πολιτικές μας δραστηριότητες. Πιστεύω ότι στη Χρυσή Αυγή είμαστε πολύ πίσω σε αυτό. Τόσες Τοπικές και ούτε ένα γυμνό λουτρό να μην έχουμε.
Όταν βγούμε στην εξουσία ελπίζω να επικρατήσουν οι γυμνιστικές θέσεις του Νταρρέ και αντί να χαιρετάμε τις γυναίκες να τους χουφτώνουμε τον κώλο και τα βυζιά για να ελέγχουμε την καταλληλότητά τους ως μητέρες της Φυλής μα και για να έχουν και αυτές στο νου τους να βρίσκονται σε καλή σωματική κατάσταση ούτως ώστε να εξυπηρετούν καλύτερα τον φυλετικό τους ρόλο.

Posted by: THULSA DOOM
« on: February 15, 2014, 03:21:47 pm »Νόμος για την πρόληψη κληρονομικά άρρωστων απογόνων (14 Ιουλίου 1933):

- Αυτός που είναι κληρονομικά άρρωστος μπορεί να στειρωθεί όταν, σύμφωνα με τις γνώσεις της ιατρικής επιστήμης, υπάρχει μια μεγάλη πιθανότητα ότι οι απόγονοί του θα υποστούν σοβαρά φυσικά και ψυχικά τραύματα, λόγω κληρονομηκότητας.

- Κληρονομικά άρρωστος, για αυτό τον νόμο, είναι όλοι αυτοί που υποφέρουν μια από τις παρακάτω ασθένειες: εκ γενετής μωρία, σχιζοφρένεια, μανιοκαταθλιπτική τρέλα, επιληψία, χορός του Huntington, κληρονομική τύφλωση, κληρονομική κώφωση, σοβαρές κληρονομικές φυσικές παραμορφώσεις, σοβαρό αλκοολισμό.

(Σημείωση: Το 1912 ο Αμερικανός γενετιστής H.H. Goddard πραγματοποίησε μια έρευνα πάνω σε μια ομάδα οικογενειών που είχαν σαν κοινό πρόγονο έναν εγκληματία τον ''Γέρο Τρόμο''. Ανάμεσα σε 480 γνωστούς απογόνους υπήρχαν 143 καθυστερημένοι, 24 αλκοολικοί, 26 παράνομα παιδιά, 3 εγκληματίες, 33 εταίρες και άλλοι κοινωνικώς αχρείοι).

Νόμος για την υπεράσπιση της κληρονομικής υγείας του γερμανικού Λαού (18 Οκτωβρίου 1935):

-Ο γάμος δεν πρέπει να λαμβάνει χώρα όταν:
-Ένας από τους υποψήφιους έχει μεταδοτική ασθένεια που μπορεί να προκαλέσει κακό στην υγεία του άλλου ή στους απογόνους.

-Ένας από τους δύο είναι ανίκανος ή βρίσκεται υπό προσωρινή προστασία.

-Ένας από τους δύο, χωρίς να είναι ανίκανος, υποφέρει από μια ψυχική αλλοίωση, η οποία καθιστά τον γάμο ανεπιθύμητο για την Κοινότητα.

-Ένας από τους δύο υποφέρει από μια κληρονομική ασθένεια, με την έννοια του νόμου για την πρόληψη κληρονομικά αρρώστων απογόνων.

-Ο γάμος δεν απαγορεύεται αν κάποιος υποψήφιος είναι στείρος.

Επιθεώρηση των γερμανικών νόμων (1 Δεκεμβρίου 1935, σελ. 1390):

<<Σύμφωνα με την ιστορία και τους νόμους της δημογραφίας, η κατάσταση ενός λαού εξαρτάται από το να διατηρήσει καθαρή και υγιή την εθνική του σύσταση. Γιατί πάνω σε αυτή την ιδιαιτερότητα ενός λαού στηρίζονται, η ιδιοσυγκρασία του, οι ενέργειές του κ.λ.π. Αν ένας λαός δεν διατηρεί την εθνική του σύσταση ομοιογενή και δίνει χώρο σε στοιχεία διαφορετικής συστάσεως, τότε η συνέπεια στην ενότητα και στην ομοιογένειά του, είναι αυτές να χάσουν τον τυπικό τους χαρακτήρα>>.

Ο Υπουργός Εσωτερικών του Ραϊχ (Δρ. Φρικ) περί καθαρής φυλής, γράφει:

<<Από την στιγμή που το Γερμανικό Αίμα είναι μια προυπόθεση για την πιστοποίηση της κατοικίας, κανένας Εβραίος δεν μπορεί να είναι κάτοικος. Το ίδιο ισχύει και για αυτούς που ανήκουν σε άλλες φυλές που δεν είναι παρεμφερείς με την Γερμανική, όπως οι τσιγγάνοι και οι νέγροι. Το Γερμανικό αίμα δεν ορίζει από μόνο του μια φυλή. Ο Γερμανικός Λαός ορίζεται, αντιθέτως, από άτομα που ανήκουν σε διάφορες φυλές. Αλλά σε όλες αυτές τις φυλές είναι κοινό το χαρακτηριστικό μιας εθνικής μαχητικότητας, από την στιγμή που μια διασταύρωση -σε αντίθεση με αυτό που συμβαίνει με ανόμοιες εθνικές συστάσεις- δεν δημιουργεί εσωτερικές διαταραχές ή πιέσεις. Το γερμανικό αίμα, επομένως, χωρίς καμμιά αντίρρηση, μπορεί να συγκριθεί με την εθνική σύσταση όλων των Λαών που έχουν την ίδια με την γερμανική, εθνική σύσταση. Αυτή είναι η περίπτωση των ομογενών Λαών της Ευρώπης. Ειδικά, η παρόμοια σύνθεση αντιμετωπίζεται, από όλες τις απόψεις, με έναν ενιαίο τρόπο. Λόγω αυτού, μπορούν επίσης να θεωρηθούν πολίτες εκείνοι που ανήκουν σε εθνικές μειονότητες της Γερμανίας, όπως για παράδειγμα οι Πολωνοι, οι Δανοί κ.λ.π.>>.

Δεύτερος Νόμος της Νυρεμβέργης (Μόναχο, 1937):

-Οι γάμοι ανάμεσα σε Εβραίους με γερμανική καταγωγή ή παρόμοια, απαγορεύονται. Αν γίνει ο γάμος, παρ' όλη την απαγόρευση, θεωρείται άκυρος ακόμα και αν έγινε στο εξωτερικό. Η ακύρωση μπορεί να αναιρεθεί μόνο από τον εισαγγελέα. Οι παραβάτες θα φυλακίζονται.

-Οι εξωσυζυγικές σχέσεις ανάμεσα σε εβραίους και γερμανούς υπήκοους ή παρόμοιας υπηκοότητας είναι απαγορευμένες. Οι παραβάτες θα μπαίνουν σε απομόνωση ή φυλακή.

-Απαγορεύεται στους εβραίους να ασχολούνται με οικιακές δουλειές για άτομα του γυναικείου φύλου κάτω των 45 ετών, που να έχουν γερμανική ή παρόμοια υπηκοότητα. Οι παραβάτες θα τιμωρούνται με απομόνωση ενός έτους ή με πρόστιμο ή και με τα δύο.

-Απαγορεύεται στους εβραίους να υψώνουν την Εθνική Σημαία του Ραϊχ ή να χρησιμοποιούν τα εμβλήματα με τα χρώματα του Ράϊχ. Αντιθέτως τους επιτρέπεται να χρησιμοποιούν τα χρώματα και τα εβραϊκά εμβλήματα. Η άσκηση αυτού του δικαιώματος εγγυάται από το Κράτος. Οι παραβάτες θα τιμωρούνται επίσης με απομόνωση ενός έτους ή με πρόστιμο ή και με τα δύο.
<< Η φυλετική μείξη , οδηγεί σχεδόν πάντοτε σε ανωμαλία, λόγω του καταστροφικού συνδυασμού, ασυμβιβάστων κληρονομικών παραγόντων και της διαλύσεως εξισορροπημένων γονιδιακών ενώσεων>>.
-Διαπίστωση της Αμερικανικής Ευγονικής Εταιρείας-

<<Τα χειρότερα αποτελέσματα από την διασταύρωση ετερογενών φυλών, πέραν του εκφυλισμού και της φυσικής διαστρεβλώσεως, έχουμε την διάσπαση και την εσωτερική αντίφαση, δηλαδή την καταστροφή της εντός του ανθρωπίνου όντος ενοικούσης οντότητος>>.
-Ιούλιος Έβολα-

<<Η ιδέα του Έθνους πρέπει μέσα μας να ξαναπάρει ακέραια την αυθεντική, την πιο βαθειά Ελληνική της εκδοχή, ως μίας κοινωνίας κατά βάθος ομοαίματων ανθρώπων, συνδεδεμένων με το ίδιο χώμα, με την ίδια γλώσσα και με τους ίδιους μακρινότατους ιστορικούς αγώνες......>>.
-Άγγελος Σικελιανός-

<<....Ψυχή εστί Φυλή ορώμενη εκ των έσω....>>, <<Η μέθεξη στην Λατρεία της Θρησκείας του Αίματος, αποτελεί το κλειδί για την κατανόηση της Ακμής και της Παρακμής των Φυλών και των Πολιτισμών, της πτώσεως και της ανόδου, των φιλοσόφων, των πολεμιστών και των καλλιτεχνών τους>>.
-Αλφρέδος Ρόζενμπεργκ-

<<Πανούργοι και καιροσκόποι, έχουν μαύρο ή κίτρινο δέρμα, κορακίσια μαύρα μαλλίά και σκοτεινά μάτια>>
-Robert Knox (Σκωτσέζος καθηγητής ανατομίας)-

<<Οι λευκοί είναι ανώτεροι από τους νέγρους, όπως και οι νέγροι από τους πιθήκους και οι πίθηκοι από τα στρείδια>>.
-Βολταίρος (Μεταφυσική Πραγματεία -1734-)-

<<Η Λευκή Φυλή υπερέχει σε ευφυία, κάλλος, εργατικότητα έναντι όλων των άλλων φυλών>>.
-Εμμανουήλ Καντ-

<<Οι επιμειξίες αποτελούν ύβρη έναντι των νόμων της Φύσεως>>.
-Δ. Χιουμ (1754)-

<<Η Φύση διδάσκει ότι κάθε έκφανσή της διακρίνεται από το στοιχείο της διαφοράς, τίποτε δεν είναι όμοιο προς κάτι άλλο, η ισότητα είναι μια έννοια επίπλαστη και τερατουργηματική.Η Φύση αναγνωρίζει μόνο την Ιεράρχηση, την διαφοροποίηση, την διαβάθμηση, ειδάλλως όλα εξισώνονται ισοπεδωτικά, οι διαφορές και οι ιδιαιτερότητες κονιορτοποιούνται από τους εμπόρους των Εθνών, από τους αρνητές της Ιστορίας και του Πολιτισμού>>.
-Φυσική διαπίστωση!-

Ο κόμης Αρθούρος ντε Γκομπινώ (1816-1882), Γάλλος θεωρητικός του Φυλετισμού, στο σύγγραμά του <<Δοκίμιο σχετικά με την ανισότητα των Ανθρωπίνων Φυλών>>, τονίζει ότι με την βοήθεια της έννοιας της Φυλής, μπορούν να κατανοηθούν και να επιλυθούν όλα τα προβλήματα της Ιστορίας. Θεωρεί την πραγματικότητα της φυλής ως το κλειδί για την ερμηνεία της ανθρώπινης Ιστορίας και ότι τα φαινόμενα της Ακμής και της Παρακμής του Πολιτισμού ανάγονται σε μια μόνο αιτία: Την φυλετική Καθαρότητα ή την Φυλετική ανάμειξη. Ζητώντας ενεργοποίηση των πηγών ομορφιάς και δυνάμεως, ο Γκομπινώ αγωνίζεται για την εγκαθίδρυση μιας φυλετικής Αριστοκρατίας. Στο βιβλίο του <<Αναγέννηση>> (1877) αναπτύσει προτάσεις για την σωτηρία της Λευκής Φυλής και είναι εκείνος που θα επηρρεάσει καθοριστικά τον Ριχάρδο Βάγκνερ.