Post reply

Name:
Email:
Subject:
Message icon:

Verification:

shortcuts: hit alt+s to submit/post or alt+p to preview


Topic Summary

Posted by: mistermax
« on: September 26, 2013, 09:57:45 pm »

Κατουρησε πανω του απο την χαρα του ο Καρατζαφυρερ οταν εμαθε για την δολοφονια του Φυσσα. Οταν ελεγε ομως "ελατε χρυσαυγιτες...", τοτε οι χαιτες που μπηκαν στο μαντρι του ηταν καλοι.....
Posted by: Pepe the Frog
« on: September 26, 2013, 12:04:48 am »

Καρατζαφέρης: Η Χ.Α. είναι μία συμμορία που πιστεύει στον Ναζισμό

Όταν έβαλα στο κόμμα μου τον Μ. Βορίδη, το σύστημα μου επιτέθηκε ότι κουβαλάω τους Ακροδεξιούς. Σήμερα η Ν.Δ έκανε αυτόν τον άντρα Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο. Αν είχα απορροφήσει τότε κάποιους από την Χ.Α, τώρα δεν θα είχε εκφυλιστεί έτσι αυτό το μόρφωμα.
Αυτά τόνισε μεταξύ άλλων, σε συνέντευξη που έδωσε ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γ. Καρατζαφέρης σε Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων τηλεοπτικού σταθμού.
Είχα προειδοποιήσει από το '96 την ηγεσία της Ν.Δ. Το 1996-1997, βουλευτής της ΝΔ τότε, είχα έρθει σε επαφή με κάποια παιδιά της ΟΝΝΕΔ, που λόγω αλλαγής της ηγεσίας του κόμματος, είχαν αποκλίνει προς τη Χ.Α. Προσπάθησα να κάνω μια παλιννόστηση. Δυστυχώς δεν μου το επέτρεψαν. Τους έλεγα ότι πρέπει να τους εντάξουμε στο συνταγματικό τόξο, διαφορετικά θα γίνουν αγριάνθρωποι. Αυτό που είναι σήμερα. Τους έλεγα ότι θα τους βρουν μπροστά τους. Και έγινε. Το κατάφερα όμως με ένα άλλο μέλος της τότε Ακροδεξιάς. Με το Εθνικό Μέτωπο του κ. Μ. Βορίδη.
Όταν έβαλα στο κόμμα τον κ. Μ. Βορίδη, το σύστημα μου επιτέθηκε ότι κουβαλάω τους Ακροδεξιούς. Σήμερα η Ν.Δ έκανε αυτόν τον άντρα Κοινοβουλευτικό της Εκπρόσωπο. Αν είχα απορροφήσει τότε κάποιους από την Χ.Α, τώρα δεν θα είχε εκφυλιστεί έτσι αυτό το μόρφωμα.
Είδα τον κ. Λαγό, που θεωρείται από τους πλέον άγριους. Τον θυμάμαι με την οικογένειά του και σημαίες της ΝΔ στις διάφορες εκδηλώσεις. Τώρα είναι πολύ δύσκολο όλοι αυτοί να γυρίσουν πίσω. Είναι μια συμμορία που πιστεύει περισσότερο στον Ναζισμό.
Η αστική δημοκρατία πρέπει πάση θυσία να σοβαρευτεί
Ο κόσμος θα πηγαίνει στα Άκρα, που είναι η Χ.Α και κάποιες συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ, αν η αστική δημοκρατία δεν σοβαρευτεί. Πρέπει να καταλάβει ο κόσμος ότι οι Χ.Αυγήτες είναι σατανιστές και παγανιστές. Ένας εκ των βουλευτών της Χ.Α συμμετέχει σε ένα Ελληνο-νορβηγικό συγκρότημα που μιλάει με ακατανόμαστες ύβρεις για τον Χριστό. Πιο χυδαίες που και ο φανατικότερος Ισλαμιστής δεν εκστομίζει.
Τώρα όμως, ακόμα και το σύστημα που πίστευε ότι εξυπηρετείται από την Χ.Α, κατάλαβε ότι έκανε λάθος. Είναι το σύστημα που είναι πάνω από την εκτελεστική εξουσία. Είναι το σύστημα που έβαλε την Ελλάδα σε ένα μονόδρομο. Που οδήγησε τον κόσμο στα Άκρα...
Κάνω έκκληση για άλλη μια φορά στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Εκτός από τους πολιτικούς αρχηγούς, να καλέσει και τους ισχυρούς διαμορφωτές της κοινής γνώμης και να τους θέσει υπόψη τις ανάγκες που έχει η Δημοκρατία.
Υπάρχουν δυσαρεστημένοι στην Χ.Α
Φοβάμαι μην έχουμε επεισόδια σαν την Ιταλία του 1968, όπου έριχνε βόμβες ο ένας στον άλλον. Η Χ.Α αυτή τη στιγμή είναι μουδιασμένη, τραυματισμένη και σε έναν πανικό. Κάποιοι άλλοι περιμένουν. Φοβάμαι μην ανάψει το φυτίλι.
Υπάρχουν πολλοί δυσαρεστημένοι στην Χ.Α από τον τρόπο που χειρίζεται την εξουσία ο κ. Μιχαλολιάκος. Κάποιοι απ' αυτούς, έχουν στείλει επιστολές που ζητούν μεγαλύτερη διαφάνεια στα θέματα. Τον στρατό που έφτιαξε δεν τον ελέγχει πλέον. Όπως και ο κ. Δένδιας δεν ελέγχει πλήρως κατά δική του ομολογία- τους αστυνομικούς. Για τον Ηλία Κασιδιάρη ο Γ. Καρατζαφέρης είπε πως του θυμίζει τον Ιωαννίδη του Παπαδόπουλου.
Για σχέσεις της αστυνομίας με την Χ.Α
Θα προτιμούσα μια πιο κομψή τεχνική διαχείρισης της κατάστασης από τον κ. Δένδια. Δεν σημαίνει ότι επειδή πήγε στο γραφείο του κ. Δένδια η Αριστερά, έπρεπε να φάνε οι ίδιοι τον αρχηγό που ετοίμαζαν πριν 2 μήνες.
Από την άλλη, μήπως η κυβέρνηση επέτρεψε στην Χ.Α να αισθάνεται κράτος εν κράτει όλα αυτά τα χρόνια; Όταν βλέπουμε τον αστυνομικό διευθυντή να κατεβάζει το κεφάλι στον κ. Κασιδιάρη που του μίλαγε πρόστυχα, τι καταλαβαίνουμε; Ότι προφανώς, δεν υπήρχε σαφής εντολή δράσης από την κυβέρνηση. Αυτή η υποχωρητικότητα δημιούργησε την τρομοκρατία.
Υπάρχουν εγκλωβισμένοι στη Χ.Α
Πρέπει να ελευθερώσουμε την βούληση των ανθρώπων που ψήφισαν Χ.Α από αγανάκτηση. Πιστεύω ότι ένα μεγάλο μέρος αυτού του κόσμου θα καταλάβει. Και αυτό, είναι ευθύνη και των πολιτικών αλλά και των διαμορφωτών της κοινής γνώμης.