Post reply

Name:
Email:
Subject:
Message icon:

Verification:

shortcuts: hit alt+s to submit/post or alt+p to preview


Topic Summary

Posted by: Ισοπεδωτικός
« on: September 06, 2013, 06:11:14 pm »

καλά, κλασικά ό,τι να 'ναι το νήμα...
από αλλού αρχίζουμε, αλλού πάμε..

το θέμα είναι ότι η δομή της τιμολόγησης των εισιτηρίων είναι έτσι ώστε ο μέσος νέος σε ηλικίας εργαζόμενος πολίτης που δεν έχει κάποιο μηχανοκίνητο μέσο μεταφοράς, να υπόκειται αναλογικά με τα χιλιόμετρα που υποχρεώνεται να διανύει καθημερινά, να πληρώνει πολύ περισσότερο από ότι ένας πολίτης με ΙΧ τηρουμένων των εισοδηματικών αναλογιών.

υπάρχουν πλέον πάμπολλα μέσα ελέγχου, και δεν χρειάζεται κανείς να προσφεύγει σε ανόητες συσκευές που σου τυπώνουν εισιτήρια και ακόμα περισσότερο να κάθεται κανείς να στριμώχνεται μέχρι να πάει να τα χτυπήσει και ακόμα χειρότερα να γίνεται υποκείμενο εξευτελιστικών φραστικών και μη επιθέσεων από ελεγκτές υπάνθρωπους που δεν μπορούν να παράγουν τίποτα άλλο στην ζωή τους από ιδρωτίλα και τσιρλιό και σχόλια για τον ποδοσφαιρικό αγώνα που ποντάρουν για ένα ευρώ παραπάνω.

όλα αυτά είναι γελοιότητες, φτηνές ψυχαναγκαστικές μέθοδοι καταπίεσης και επίδειξης της δύναμης του κρατισμού και της γραφειοκρατίας, και επιτέλους πρέπει να διεκδικήσει ο πολίτης που δεν έχει ΙΧ κάποιες βασικά αποτελεσματικές συγκοινωνίες.

η μικροπαραβατικότητα που έχει γίνει συνώνυμο της αντίδρασης σε αυτό το κατά βάσει αντιδημοκρατικό σύστημα τιμολόγησης των δρομολογίων, πρέπει να αξιολογηθεί σαν ένα φαινόμενο αστικοποιημένης και ευρείας σε θεωρήσεις ταξικής πάλης αντίστασης ενάντια σε ήπιας μορφής ολοκληρωτικά μέτρα με σκοπό την μόνιμη υποβίβαση των υπηρεσιών που προσφέρονται στον πολίτη από ένα κράτος ελεγχόμενο καθαρά από πελατειακές σχέσεις και διαφθορά από το υπερ-συγκεντρωμένο στους λίγους κεφάλαιο.

στην περίπτωση των συγκοινωνιών,

κρίνω απαραίτητη την εκ-βάθρων ανασκόπηση όλων των διατάξεων που τοποθετούν τους οργανισμού κοινής ωφελείας σε καθεστώτα μονοπωλιακού χαρακτήρα και με ένα σχέδιο απελευθέρωσης των συγκοινωνιών να υπάρχει πάντα το τεκμήριο της αναλογικά με τα εισοδήματα του καθενός ικανότητας να πληρώσει για κάποια διαδρομή χρέωση.

δεν μπορεί ο εργαζόμενος των 350 ευρώ να πληρώνει πάνω από το 20% των εισοδημάτων του σε ΜΜΜ. αυτό είναι μια ληστρικότατη μορφή φορολόγησης και μονοπωλιακού κρατικοδομημένου τακτικισμού. 
 

Ρε σκατά στον τάφο οποιανού δε χτυπάει εισιτήριο! Από κάτι τέτοιες νοοτροπίες φτάσαμε να χρειαζόμαστε μνημόνια! SIEG HEIL!
Posted by: mistermax
« on: August 31, 2013, 11:37:57 pm »

Το κράτος ΔΕΝ ειναι η πατρίδα!

Τι τους λες τωρα, λες και εχουνε ιδεα οι φασιστες απο εννοιες οπως πατριδα;;;;;
Posted by: Inglorius Bastards
« on: August 07, 2013, 03:21:22 pm »

Στους ορχεις μου ρε φιλε! Καλυτερα να μπαινει τσαμπα ο καθενας στα ΜΜΜ μπας και τελειωσει γρηγοροτερα αυτο το αθλιο νεοελληνικο τραγικο κρατος. Να θυμασε τα λογια του μεγιστου Μπακουνιν: ''Η ευημερία του Κράτους είναι η αθλιότητα του πραγματικού Έθνους, του Λαού. Το μεγαλείο και η ισχύς του Κράτους είναι η σκλαβιά του Λαού. Ο Λαός είναι ο φυσικό και νόμιμος εχθρός του Κράτους. Και αν ακόμη ο Λαός υποκύπτει - πολύ συχνά αλίμονο -  στις αρχές, κάθε αρχή του είναι μισητή. To Κράτος δεν είναι η Πατρίδα. Είναι η αφαίρεση, ο μεταφυσικός, μυστικιστικός, πολιτικός, νομικός μύθος της Πατρίδας. Οι λαϊκές μάζες όλων των χωρών αγαπούν βαθιά την Πατρίδα τους. Αλλ' αυτό είναι μια φυσική πραγματική αγάπη. Ο πατριωτισμός του λαού δεν είναι ιδέα, αλλά γεγονός και ο πολιτικός πατριωτισμός, η αγάπη του Κράτους δεν είναι η ακριβής έκφραση αυτού του γεγονότος, αλλά μια εκφυλισμένη έκφραση μέσω μιας απατηλής αφαίρεσης και πάντα προς όφελος μιας εκμεταλλεύτριας μειοψηφίας. Η Πατρίδα, η εθνικότητα όπως και η ατομικότητα, είναι ένα γεγονός φυσικό και κοινωνικό, ψυχολογικό και ιστορικό ταυτόχρονα. Δεν είναι μια θεωρητική αρχή. Δεν μπορούμε να ονομάσουμε ανθρώπινη αρχή, παρά μόνο ό,τι είναι καθολικό, κοινό σε όλους τους ανθρώπους. Η εθνικότητα τους χωρίζει. Δεν είναι λοιπόν αρχή. Αλλά αυτό που είναι αρχή, είναι ο σεβασμός που ο καθένας πρέπει να έχει για τα φυσικά, πραγματικά ή κοινωνικά γεγονότα. Η εθνικότητα, όπως και η ατομικότητα, είναι ένα από αυτά τα γεγονότα. Οφείλουμε λοιπόν να τη σεβόμαστε. Η καταπίεσή της είναι έγκλημα, και για να μιλήσουμε με τη γλώσσα του Μαντσίνι, αυτή γίνεται ιερή αρχή κάθε φορά που απειλείται ή καταπιέζεται. Γι αυτό λοιπόν αισθάνομαι ειλικρινά και πάντα τον πατριώτη κάθε καταπιεσμένης Πατρίδας.

Η Πατρίδα αντιπροσωπεύει το ιερό και αδιαφιλονίκητο δικαίωμα κάθε ανθρώπου, κάθε ομάδας ανθρώπων, ενώσεων, κοινοτήτων, εθνών, περιοχών, να αισθάνονται, να σκέπτονται, να θέλουν και να δρουν κατά τον τρόπο τους και ο τρόπος αυτός είναι πάντα το αναμφισβήτητο αποτέλεσμα μιας μακροχρόνιας ιστορικής εξέλιξης. Υποκλινόμαστε λοιπόν, μπροστά στην παράδοση, μπροστά στην Ιστορία. Ή καλύτερα, τις αναγνωρίζουμε, όχι γιατί μας παρουσιάζονται σαν αφηρημένα εμπόδια, που σχηματίστηκαν μεταφυσικά, νομικά και πολιτικά από τους σοφούς δάσκαλους και ερμηνευτές του παρελθόντος, αλλά μόνο γιατί έχουν περάσει πραγματικά μέσα στο αίμα και στη σάρκα, μέσα στις αληθινές σκέψεις και τη θέληση των σημερινών Λαών.''
Το κράτος ΔΕΝ ειναι η πατρίδα!
Posted by: THANATOPHILIA
« on: August 06, 2013, 01:41:41 pm »

ΓΙΑΤΙ Η ΜΑΙΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΙΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΕΣ? ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΦΟΡΟ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ? ΓΙΑΤΙ Ο ΚΑΘΕ ΑΠΛΥΤΟΣ ΑΝΕΡΓΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΠΡΕΖΟΠΟΥΣΤΑΣ ΠΟΥ ΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΝΑΠΗΡΙΑΣ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΤΟΥ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΧΤΥΠΑΕΙ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ?
Posted by: Inglorius Bastards
« on: August 05, 2013, 05:16:46 pm »

Και γιατι παρακαλω? Το κρατος καθημερινα μας τσακιζει στους αμεσους και εμμεσους φορους. Τα μεσα αστικης συγκοινωνιας επρεπε να ειναι ΔΩΡΕΑΝ, οπως και η βασικη ιατρικη περιθαλψη, η βασικη παιδεια και το νερο και να παρεχονται ως ανταλλαγμα απο το κρατος. Να υπηρχαν και μεσα με εισητηριο, οπως το Μετρο και ο ηλεκτρικος, αλλα τα αστικα λωφορεια επρεπε να ειναι δημοσια και ΔΩΡΕΑΝ. Τωρα αν αυτο το κωλογαμημενο κρατος δεν μπορει ουτε αυτη την ελαχιστη υποχρεωση του να παρεχει στους πολιτες του που για τον α ή β λογο δεν εχουν δικο τους μεσο κυκλοφοριας, τοτε αυτο το κρατος παρακρατησε....

Ουτε ολοκληρωτισμος-ουτε δημοκρατια
παμε μπροστα-αγωνας για την ελευθερια
Posted by: THANATOPHILIA
« on: July 31, 2013, 08:59:46 pm »

DEN ΜΠΑΙΝΩ ΣΕ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΜΟΝΟ ΣΕ ΜΕΤΡΟ ΑΛΛΑ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ? ΟΠΟΙΟΣ ΚΛΕΒΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ ΜΕ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Posted by: Pepe the Frog
« on: July 31, 2013, 04:09:37 pm »

Αν ήμουν κακοπροαίρετος θα ρωτούσα και τους δυο σας γιατί κυκλοφορείτε με λεωφορεία.... ;D
Για το μετρό λέω εγώ, κάθε τόσο βρίσκω κάποιον παπάρα πακιστανό/γύφτο/πρεζάκι να μου ζητάει να του δώσω το εισιτήριο.
Posted by: mistermax
« on: July 31, 2013, 04:05:22 pm »

Αν ήμουν κακοπροαίρετος θα ρωτούσα και τους δυο σας γιατί κυκλοφορείτε με λεωφορεία.... ;D

ο Αρχιφασιστας σιγουρα δεν ειναι, γιατι δεν ισχυει αυτο που λεει, συνηθως καποιος προσφερει εισητηριο. Τελωσπαντων, ο,τι κλεβει το κρατος ειναι θετικο.

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΜΑΦΙΑ ΤΩΝ ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ.
Posted by: Ισοπεδωτικός
« on: July 31, 2013, 03:58:19 pm »

Αν ήμουν κακοπροαίρετος θα ρωτούσα και τους δυο σας γιατί κυκλοφορείτε με λεωφορεία.... ;D
Posted by: Pepe the Frog
« on: July 31, 2013, 03:52:06 pm »

Όντως μεγάλη μαλακία αυτό και πολύ σπαστικό όταν κάποιος σου ζητάει εισιτήριο.
Posted by: THANATOPHILIA
« on: July 31, 2013, 11:23:45 am »

http://1.bp.blogspot.com/_mKtXqA-CjBM/TRogqxV6t5I/AAAAAAAABno/O7vLsskJy18/s1600/campaign_sm2.jpg


ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΥΡΑ?? ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ....
Posted by: THANATOPHILIA
« on: July 31, 2013, 11:23:04 am »

ΠΡΕΠΕΙ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙ ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΑΛΛΟΥ ΤΟ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΤΑΝΕ ΣΤΙΣ ΡΑΓΕΣ
ΑΛΛΑ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ.. ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΑΤΟΣ

http://1.bp.blogspot.com/_mKtXqA-CjBM/TRogqxV6t5I/AAAAAAAABno/O7vLsskJy18/s1600/campaign_sm2.jpg