Post reply

Name:
Email:
Subject:
Message icon:

Verification:

shortcuts: hit alt+s to submit/post or alt+p to preview


Topic Summary

Posted by: SPYRIDON VOUKALIS
« on: December 02, 2019, 11:00:11 pm »ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΠΡΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΤΕΙ Ο π.ΚΛΕΟΜΕΝΗΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ. ΤΟ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΠΟΣΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗ ΤΟΥ π.ΚΛΕΟΜΕΝΗ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΙΣ 22.000 ΕΥΡΩ. ΕΧΕΙ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΗΔΗ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΛΕΙΠΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΑΡΚΕΤΑ.

ΣΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΗ ΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΥΡΙΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ Κ.ΠΑΝΤΕΛΙΔΟΥ Η ΟΠΟΙΑ ΒΟΗΘΑΕΙ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΩΣ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΤΟΝ π.ΚΛΕΟΜΕΝΗ , ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ , ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΩ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΦΙΛΟΣ-Η ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΣΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΤΗΣ , ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Ο π.ΚΛΕΟΜΕΝΗΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ.

ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΗΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΚΥΡΙΑΣ ΠΑΝΤΕΛΙΔΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 6972073811.

ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΜΕ ΚΑΘΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΘΕΜΑ. Η ΚΥΡΙΑ ΠΑΝΤΕΛΙΔΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΙΣΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΧΩ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΜΟΛΟΓΙΑΚΟ ΑΓΩΝΑ . ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ.

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΚΑΛΑ , ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ.

( Όλοι από λίγο να βοηθήσουμε θα μπορέσει πολύ σύντομα να είναι και πάλι ελεύθερος ο π.Κλεομένης. Ειδικά όσοι είστε Αθήνα μπορείτε να συναντηθείτε και από κοντά με την κυρία Παντελίδου και τους εν Χριστώ αδελφούς που βοηθάνε.)

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΒΟΥΚΑΛΗΣ.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΠΡΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ.


Posted by: SPYRIDON VOUKALIS
« on: November 17, 2019, 12:03:45 am »

Για όσους δεν το γνωρίζουν ,ο αγωνιστής ιερέας π.Κλεομένης Κεφάλας που οδήγησαν σήμερα στις φυλακές Ναυπλίου , είναι απόγονος του Έλληνα ήρωα της επανάστασης του 1821 Παναγιώτη Κεφάλα.Η καταγωγή του ήταν από το Δυρράχι Αρκαδίας και δεν πρέπει να συγχέεται με τους προύχοντες κεφαλάδες. Πήρε μέρος σε πολλές μάχες. Καταρχάς βρέθηκε στην Καλαμάτα, αργότερα πήγε στην Καρύταινα και από κει στο Βαλτέτσι όπου και ενώθηκε με τον Δ. Παπατσώνη. Εκεί ακόμα σώζονται τα ταμπούρια τους. Στην πολιορκία της Τριπολιτσάς έγιναν επίσης γνωστά τα ταμπούρια του Κεφάλα. Κατά την έφοδο εισήλθε στην πόλη μαζί με τους Τσάκωνες. Βρέθηκε και στις μάχες εναντίον του Δράμαλη. Στην πολιορκία της Τριπολιτσάς πήγε και αυτός στα Μεγάλα Δερβένια. Πολέμησε και στη Στερεά Ελλάδα, όπου και αρίστευσε.

Ο Κεφάλας έπεσε στην ηρωική μάχη στο Μανιάκι μαζί με τον Παπαφλέσσα.

Υ.Γ.:  ΖΗΤΗΣΕ Ο ΠΑΤΗΡ ΚΛΕΟΜΕΝΗΣ ΑΠΌ ΌΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΈΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΈΝΑ "ΚΎΡΙΕ ΕΛΈΗΣΟΝ". ΤΟ ΜΉΝΥΜΑ ΑΥΤΌ ΜΟΥ ΤΟ ΜΕΤΈΦΕΡΕ ΕΝΑΣ ΑΔΕΡΦΟΣ ΣΉΜΕΡΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΠΟΥ ΜΊΛΗΣΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.
Posted by: LAZAKIS GIA 1000 XRONIA
« on: November 16, 2019, 01:50:24 pm »

ΕΚΤΑΚΤΟ! ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΙΕΡΕΑ π.ΚΛΕΟΜΕΝΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΓΙΑ ΕΝΤΑΛΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΚΔΟΘΕΊ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΜΕ ΠΟΙΝΗ ΦΥΛΑΚΙΣΗΣ 22 ΜΗΝΕΣ ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΣΤΟΛΗ. ΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666 ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΜΑΤΑ ΟΣΩΝ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ. ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ.ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ τον πατέρα Κλεομένη (Βίντεο από τη σύλληψη κ διαρκής ενημέρωση).

Οδηγείται στη ΦΥΛΑΚΗ.
Έχοντας βρεθεί για πολλά χρόνια στους δρόμους, στα πλαίσια του αγώνα μας για Ελλάδα και Ορθοδοξία, μάθαμε να διακρίνουμε και να εκτιμάμε τους αληθινούς αγωνιστές, όχι με βάση τον λόγο και τη ρητορική τους ικανότητα, αλλά με βάση τι έμπρακτα αποδεικνύουν ότι είναι.

Διαπιστώσαμε ότι ένας τέτοιος ιερέας, αληθινό ΠΑΛΙΚΑΡΙ, παράδειγμα συνέπειας ήθους και έργων, ήταν ο πάτερ-Κλεομένης. Ζούσε στην Αθήνα, στην κορυφή ενός βουνού, σε έναν στάβλο (κυριολεκτικά στάβλο, όχι μεταφορικά), εκεί εργαζόταν για να μπορεί να φιλοξενείται, χωρίς ρεύμα, δίπλα από μια κολόνα υψηλής ισχύος, κάτω από τις πιο αντίξοες καιρικές συνθήκες, χωρίς προϊόντα που σημαδεύτηκαν με barcode. Με πείνα και στερήσεις, κρύο το χειμώνα, αφόρητη ζέστη το καλοκαίρι, ψύλλους, χωρίς φάρμακα, αλλά πάντα ΟΡΘΙΟΣ και ΠΙΣΤΟΣ στις αρχές και τις αξίες του.

Το βραχώδες μέρος θύμιζε έντονα κρυψώνα κλεφτών και αρματολών. Εκεί δίπλα στο παρεκκλήσι του, τον Προφήτη Ηλία στεκόταν ΟΡΘΙΟΣ και ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΟΣ μαζί με αφοσιωμένα πνευματικά του παιδιά. Όλα τους εξίσου άξια τιμής και θαυμασμού. Για να αποκτήσεις γενναίο φρόνημα, για να πετάξεις ψηλά όπως ο αετός, πρέπει να απομακρυνθείς από τα πάθη, να αφήσεις στη γη, ότι υλικό και ταπεινό. Αυτό εφάρμοσε ο άξιος αυτός πατέρας. (είναι ιερέας που χειροτονήθηκε από Σύνοδο του Πατρίου και δεν είναι απλός μοναχός ούτε αυτοαποκαλείται πάτερ Κλεομένης όπως ψευδώς γράφουν ένα σωρό άσχετοι δημοσιογράφοι).Ο π.Κλεομένης ΕΓΡΑΨΕ ΙΣΤΟΡΙΑ, προσπαθώντας απεγνωσμένα, με κάθε τρόπο, να αφυπνίσει τους ραγιάδες. Είπε πράγματα που ελάχιστοι τολμούν έστω και να ψελλίσουν. Τι να πρωτοθυμηθούμε από τις εκατοντάδες ή χιλιάδες ακτιβιστικές παρεμβάσεις του; Φυσικά το youtube φρόντισε να εξαφανίσει ΟΛΑ τα βίντεο του (υπάρχουν αναρτημένα πλέον μόνον στο ρωσικό rutube).

Όπως πληροφορηθήκαμε μετά από απουσία κάποιων ημερών στο αγαπημένο του βουνό, τον Ταύγετο, εν γνώση του ότι τον αναζητούν για να τον συλλάβουν, ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΚΕ προχθές βράδυ (Τετάρτη 13/11) σε σπίτι στην Καλαμάτα αφού περικυκλώθηκε από δεκάδες αστυνομικούς- πραιτωριανούς, Φιλιππινέζες των Σιωνιστών όπως ο ίδιος τους ονομάζει στα βίντεο που ακολουθούν.

Παραθέτουμε τα βίντεο της σύλληψής του : (πριν την προβολή κάθε βίντεο προηγούνται διαφημίσεις για περίπου 30 δευτερόλεπτα):

1) ΠΥΡΟΜΑΝΙΑΣΗ (βίντεο στον Ταΰγετο, λίγες ώρες πριν τη σύλληψη)

https://rutube.ru/video/bb1b2ec13ec626219b77efbfa1e60fd5/

2) ΟΙ ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΖΕΣ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΥΛΛΆΒΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡ

https://rutube.ru/video/e91cd2f657d017454075f50e4639af38/

3) Ο ΠΑΤΕΡ ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΙΔΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΦΙΛΙΠΠΊΝΕΖΕΣ

https://rutube.ru/video/f5897381b51afa7aab0601fee34bbf79/

4) Η ΔΙΜΟΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΊΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΛΛΆΒΕΙ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡ

https://rutube.ru/video/f5897381b51afa7aab0601fee34bbf79/

5) ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΊΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡ ΠΡΙΝ ΤΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥ

https://rutube.ru/video/8d82e9e333590da51d74d7d7ff31bae1/ 

6) Η ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡ

https://rutube.ru/video/cf1fd18d6baa59123e4422258fdc4f80/

Έκτοτε, επιτράπηκε να μιλήσει για ελάχιστα λεπτά τηλεφωνικά μαζί του μόλις μια αγωνίστρια δικηγόρος από την Αθήνα. Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ είναι εδώ και πρέπει να δείξει ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΑΝΟΧΗ σε όποιον τολμάει να την αμφισβητήσει.

Όπως πληροφορούμαστε αύριο πρωί (Παρασκευή 15/11/2019) θα περάσει από το αυτόφωρο στην Καλαμάτα γιατί συνεπής στις αρχές του, ΑΡΝΗΘΗΚΕ να δώσει δακτυλικά αποτυπώματα στις μαριονέτες που σήμερα κυβερνούν την Ελλάδα. Θα παρουσιαστεί ΧΩΡΙΣ δικηγόρο. Ακολούθως όπως μάθαμε, θα οδηγηθεί στην φυλακή για να εκτίσει την ποινή (18 μήνες φυλάκιση και 7500 ευρώ πρόστιμο! που μεταφράζεται σε πρόσθετους μήνες φυλάκισης) που του έχει επιβληθεί για την βεβήλωση (με ένα αυγό! ανεπανόρθωτη καταστροφή!!!) του Εβραϊκού μνημείου στη Λάρισα.https://www.youtube.com/watch?v=U3fb3_SGSzI

Μπορεί τα λαμόγια της μεταπολίτευσης από το 1974 μέχρι σήμερα, οι γιοι και εγγονοί πολιτικών, τα "τζάκια", να έχουν κατασπαράξει ΤΑ ΠΑΝΤΑ, από τα ασφαλιστικά ταμεία (σκάνδαλο χρηματιστηρίου) μέχρι λίστες LaGarde, off-shore και δεκάδες περιπτώσεις μίζας στυλ NOVARTIS, εξοπλιστικά προγράμματα κλπ, αλλά η δικαιοσύνη στέκεται στο "ύψος της" όταν έχει να κάνει με ασυμβίβαστους αγνούς αγωνιστές όπως ο π.Κλεομένης. Τότε ξαφνικά η Ελληνική κυβέρνηση επικαλείται τον "νόμο και την τάξη"!

Αντιλαμβανόμαστε πολύ καλά όλοι, πως προέκυψε ξαφνικά η σύλληψη του. Πριν από λίγες μέρες, έξω από το τζαμί που κτίζεται στο Βοτανικό, μετά το τέλος της παράκλησης, ένας νεαρός λαϊκός και ένας μοναχός έκαψαν την σημαία του Ισραήλ, ως φόρο τιμής στον αγωνιστή Ιωάννη Λαζάκη, που μόλις είχε συχωρεθεί (όπως πληροφορούμαστε ο θάνατός του μάλλον δεν ήταν τυχαίος). Φυσικά ΑΜΕΣΑ συνελήφθησαν. Δείτε τα σχετικά βίντεο:

https://rutube.ru/video/fad9ab49218b8a34a6e51444f9553eb6

https://rutube.ru/video/5a11a694e1d4434a0a35ca78148193c9

Ο π.Κλεομένης, με τον Ιωάννη Λαζάκη, συνομιλούν με τον υπεύθυνο του θεάτρου Αριστοτέλειον, όπου παιζόταν η βλάσφημη παράσταση Η ώρα του διαβόλου που έδειχνε την Παναγία να ερωτοτροπεί με τον Σατανά:
https://www.youtube.com/watch?v=7GyZuv9nSSw

https://www.youtube.com/watch?v=20Uz_LoDHoU

https://www.youtube.com/watch?v=qUP16I_zJIQ

Μπορεί οι υπουργοί της Κυβέρνησης Μητσοτάκη να έχουν δηλώσει δημόσια και ξεδιάντροπα ότι είναι δικαίωμα καθενός να καίει την Ελληνική σημαία, αλλά στην Ελλάδα δεν έχει κανείς δικαίωμα να καίει τη σημαία του Ισραήλ, το σύμβολο του διεθνούς σιωνισμού. Πως γίνεται να μην θεωρείται μεμπτό να καις την Ελληνική σημαία, αλλά να τιμωρείσαι παραδειγματικά όταν καις την σημαία του Ισραήλ; Ίσως επειδή η Ελλάδα θεωρείται κράτος-προτεκτοράτο και συνεπώς οι εντολοδόχοι, οφείλουν να δείχνουν ότι σέβονται τα αφεντικά τους.

Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι ο π.Κλεομένης, εδώ και τουλάχιστον 2 ή 3 χρόνια, ΚΑΘΕ Σάββατο απόγευμα βρισκόταν με πιστούς έξω από το τζαμί στο Βοτανικό (έξω από την εκκλησία Παναγία η Ελευθερώτρια που έχει ισοπεδωθεί για να γίνει αυτό το τζαμί) και τελούσε παράκληση. Με την σύλληψή του τώρα, η κυβέρνηση Μητσοτάκη ελπίζει να σβήσει μια ακόμη ενοχλητική φωνή και να λειτουργήσει ανεμπόδιστα το τζαμί.

Ο πάτερ Κλεομένης έκανε αυτό που έκανε κι ο Παπουλάκος στα χρόνια του 21, ο οποίος πέθανε στη φυλακή. Έκανε αυτό που ΔΕΝ τολμούν να κάνουν 100 δεσποτάδες και 10.000 μισθοδοτούμενοι ιερείς. Όπως πληροφορούμαστε έξω από το Τμήμα Ασφαλείας Καλαμάτας υπάρχουν συγκεντρωμένοι πιστοί που αρνούνται να φύγουν και να εγκαταλείψουν τον πατέρα. Καλό είναι να δώσουν όλοι όσοι μπορούν να φτάσουν εκεί το παρόν στο σημερινό δικαστήριο (αυτόφωρο).

Πιστοί στην υπόσχεσή μας να στεκόμαστε δίπλα σε ΚΑΘΕ διωκόμενο ορθόδοξο ιερέα ή μοναχό, ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΖΟΥΜΕ :

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ από τον ΠΑΤΕΡ ΚΛΕΟΜΕΝΗ!

Ιερός Λόχος 2012 -Ελληνορθόδοξη Στρατιά

Για νεότερες εξελίξεις συντονιστείτε με το κανάλι
ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ στο rutube:

https://rutube.ru/video/person/1793013