Post reply

Name:
Email:
Subject:
Message icon:

Verification:

shortcuts: hit alt+s to submit/post or alt+p to preview


Topic Summary

Posted by: Pinochet88
« on: July 28, 2016, 03:37:05 pm »

Ο Καπιταλισμός Είναι Το Μέλλον
 By: Nacht und Nebel    No comments


Ο καθεστωτικός πόλεμος εναντίον της ταυτοτικής ιδιοπροσωπίας ενός λαού δυστυχώς αποτελεί ιστορικά άμεση φυσική συνέπεια της παραγωγής του πλούτου δια του ελεύθερου εμπορίου. Έτσι κατέρρευσε ο Αθηναϊκός Πολιτισμός, έτσι κατέρρευσε και η Μεσοποταμία, έτσι παρακμάζει και σήμερα η Δύση. Επιγραμματικά:

1. Το ελεύθερο εμπόριο παράγει πλούτο. Όπου υπάρχει ελεύθερο εμπόριο, υπάρχει υλική πρόοδος, η οποία απελευθερώνει τον άνθρωπο από την έγνοια της επιβίωσης και του επιτρέπει να παράξει πολιτισμό.
2. Οι χώροι όπου το ελεύθερο εμπόριο λαμβάνει χώρα εξελίσσονται σε πόλεις. Η πλωτή μεταφορά των αγαθών ανέκαθεν ήταν πιο οικονομική από τη χερσαία μεταφορά των αγαθών. Για αυτό όλα τα εμπορικά σταυροδρόμια βρίσκονται κοντά σε θάλασσα και ποταμούς.
3. Το ελεύθερο εμπόριο, ο Καπιταλισμός, επιτρέπει την παραγωγή επιπλέον πλούτου από αυτόν ο οποίος καλύπτει τις ανάγκες της επιβίωσης. Έτσι δίνεται η δυνατότητα να επιβιώσει κάποιος με τα πολιτικά μέσα. Αν κάθε άτομο παράγει τόσο όσο χρειάζεται για να επιβιώσει π.χ. σε πρωτόγονες τροφοσυλλεκτικές κοινωνίες, δεν μπορεί να υπάρξει εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο, διότι εάν ο εκμεταλλευόμενος δώσει έστω και λίγο πλούτο στον εκμεταλλευτή, ο εκμεταλλευόμενος θα πεθάνει. Μόνο στο σημείο όπου αυξάνει η παραγωγή, καθίσταται εφικτή η επιβίωση με τα πολιτικά μέσα, δηλαδή η εκμετάλλευση-αναδιανομή-φορολογία-κλοπή.
4. Σε κάθε κοινωνία η οποία ωφελήθηκε από το ελεύθερο εμπόριο, δημιουργήθηκε μια τάξη ανθρώπων οι οποίοι επιδίωξαν να εκμεταλλευτούν τους συνανθρώπους τους και να ζήσουν με πλούτο που δεν είχαν παράξει οι ίδιοι. Το πρωταρχικό και απολύτως απαραίτητο μέσο για αυτόν τον σκοπό είναι η επιθετική βια. Μόλις κάποιο λογικό ον εκκινήσει την επιθετική βια προς όφελός του, εκκινεί η εκμετάλλευση.
5. Αυτή η τάξη, οι καταναλωτές φόρων, διασφάλισαν την ομαλότητα της εκμετάλλευσης που ασκούσαν στους παραγωγούς των φόρων, θεσπίζοντας το Κράτος. Το Κράτος αποτελεί μια οργάνωση της οποίας σκοπός είναι να μεριμνά για τη συνέχιση της υποτέλειας των παραγωγών των φόρων στους καταναλωτές των φόρων. Όλες οι πορευόμενες από το Κράτος λειτουργίες όπως τα μονοπώλιά του, οι έμμισθοι κληρικοί, θεωρητικοί και διανοούμενοι, τα μέσα μαζικής προπαγάνδας και - πάνω από όλα - το μονοπώλιο της βιας και της δικαιοσύνης, αποτελούν εργαλεία της άρχουσας τάξης προς την ομαλή διασφάλιση της εκμετάλλευσης της εκμεταλλευόμενης τάξης (των παραγωγών των φόρων).
6. Από τα παραπάνω συνάγουμε πως το συμφέρον των καταναλωτών των φόρων είναι η πειθήνια υποτέλεια των παραγωγών των φόρων στο Κράτος. Όσο δε δουλικότερη είναι η στάση των παραγωγών, τόσο καλύτερα για τους καταναλωτές των φόρων. Υπό αυτό το πρίσμα το Κράτος και η άρχουσα τάξη έχουν συμφέρον οι παραγωγοί των φόρων να είναι χαμηλής ευφυίας και μορφώσεως, να μην μπορούν να αντισταθούν στην παρεμβατικότητα του Κράτους και να εξωθούνται εύκολα στην εξαθλίωση για χάρη των εξουσιαστών τους. Το Κράτος για αυτόν τον σκοπό έχει επιστρατεύσει την προπαγάνδα εναντίον κάθε ιδέας που δεν χωράει σε αυτά τα δουλικά πρότυπα ή επιτρέπει στους εκμεταλλευόμενους να αποτινάξουν τον ζυγό του Κράτους και να ζήσουν αρμονικά χωρίς το Κράτος. Η Οικογένεια, ο Χριστιανισμός, η μέση ευφυία του Λευκού ανθρώπου, η ιδιωτική εκπαίδευση, οι υγιείς σεξουαλικές σχέσεις, ως προς αυτό το κριτήριο, δεν είναι τόσο συμφέρουσες όσο η έλλειψη της οικογένειας, ο νιχιλιστικός αθεϊσμός ή μια θρησκεία όπως ο μουσουλμανισμός η οποία δεν έχει μεταφυσική και συνδυάζεται με κάθε είδους τυραννία, η μέση ευφυία των νέγρων και των μιγάδων, η κρατική εκπαίδευση και η σεξουαλική ανωμαλία. Ο λόγος είναι προφανής. Ένας πληθυσμός παραγωγών φόρων αποτελούμενος από άτομα εκ της πρώτης κατηγορίας είναι πολύ πιο δύσκολο να υποταχθεί στο Κράτος σε σχέση με έναν πληθυσμό της δεύτερης κατηγορίας.
7. Η κύρια αιτία για αυτό το αυτοκαταστροφικό κοινωνικό αποτέλεσμα ήταν η αναδιανομή. Από την αναδιανομή ξεκίνησαν όλα. Μόλις εκκινήθηκε η επιθετική βια και κατέστησε τον εαυτόν την νόμιμο, άνοιξε η κερκόπορτα του κοινωνικού κανιβαλισμού η οποία οδήγησε στη συστημική προπαγάνδα εναντίον της ίδιας της κοινωνίας. Η στροφή ενός παρασίτου εναντίον ενός παραγωγού είναι στην ουσία η στροφή του Κράτους, των καταναλωτών φόρων, εναντίον του φορολογούμενου, των παραγωγών φόρων, οι οποίοι στον Δυτικό Κόσμο είναι ως επί το πλείστον οι Λευκοί Χριστιανοί Άντρες. Οι Λευκοί Χριστιανοί Άντρες είναι τα παραγωγικότερα μέλη της κοινωνίας, για αυτό και η προπαγάνδα του Κράτους στρέφεται πρώτα και κύρια εναντίον αυτών, εναντίον της ψυχοπνευματικής τους υπόστασης.
8. Μοναδική λύση, είτε αυτήν την επιβάλει ένας δικτάτορας, είτε την αναγνωρίσει η συντριπτική πλειοψηφία των παραγωγών φόρων (αφού φυσικά έχει απορρίψει τη συστημική πλύση εγκεφάλου που υφίσταται), είναι το ξερίζωμα του κακού: η άνευ όρων και ενδοιασμών απαγόρευση της επιθετικής βίας που αποσκοπεί στην αναδιανομή. Αυτό επιτυγχάνεται μόνο με τη θωράκιση της ατομικής ιδιοκτησίας (=ατομικού ελέγχου), όπου το κάθε άτομο έχει απόλυτο έλεγχο εντός της σφαίρας επιρροής του. Αυτό συνεπάγεται οριστική εξαφάνιση της συλλογικής ιδιοκτησίας γιατί κανένα άτομο δεν μπορεί να απολέσει την ατομική ιδιοκτησία από την επιθετική βια του Κράτους. Κάθε ανιδιόκτητος πλούτος αποκτά ατομική ιδιοκτησία μόλις ελεγχθεί από ένα άτομο. Από εκεί και πέρα δεν μπορεί να γίνει αγαθό του Κράτους ούτως ώστε να διατεθεί προς τους εκμεταλλευτές που ελέγχουν το Κράτος.
9. Όλα τα πολιτισμικά φαινόμενα σήψης και παρακμής θα αντιστραφούν μόλις ξεριζωθεί το κακό της αναδιανομής, διότι κανένα άτομο δεν θα έχει κίνητρο να βλάψει άλλο άτομο καθότι θα είναι αδύνατο έτσι (με τα πολιτικά μέσα) να ιδιοποιηθεί πλούτο και να επιβιώσει. Η οικονομία θα γίνει ισχυρότερη από ποτέ και ο χρόνος των ανθρώπων θα διατεθεί προς την ανάπτυξη του πολιτισμού και την πρόοδο της ανθρωπότητας. Όποιο Έθνος και όποιος Λαός (και όποιος δικτάτορας) αντιληφθούν πρώτοι την ευκαιρία που τους δίνεται να επικρατήσουν πολιτισμικά στο μέλλον δια της απαγόρευσης του κοινωνικού ιού της αναδιανομής, θα βρίσκονται ένα βήμα μπροστά στο μέλλον. Αλλιώς δεν θα υπάρχει μέλλον άξιο να το ζει κανείς. Όλες αυτές οι μίζερες ειδήσεις βίας, αυταρχικότητας και κτηνωδίας θα γίνουν κοινή καθημερινότητα και μετατρέψουν τις ανθρώπινες κοινωνίες σε σκηνικά βγαλμένα από ταινίες με ερημωμένες πόλεις και ζόμπι που καταστρέψουν ότι βρουν μπροστά τους.

Ο Καπιταλισμός είναι το μέλλον.


- See more at: http://libertyforgreece.blogspot.gr/2016/07/blog-post_27.html#sthash.yPRVHjET.dpuf