Post reply

Name:
Email:
Subject:
Message icon:

Verification:

shortcuts: hit alt+s to submit/post or alt+p to preview


Topic Summary

Posted by: Ancap Wagner
« on: July 22, 2016, 10:03:29 am »

Quote
Θύελλα αντιδράσεων από τους θαυμαστές του Μάρκου Σεφερλή, οι οποίοι διαφωνούν κάθετα  με την απόφασή του να κάνει μια επιλογή για την νέα του επιθεώρηση, στο Δελφινάριο βασισμένη στην ατάκα Αγάπη μόνο που έλεγε παίκτης του Ραντεβού στο Star.
 
Μάλιστα, η σελίδα του δημοφιλή κωμικού στο Facebook, εδώ και αρκετό καιρό, έχει γεμίσει από υβριστικά μηνύματα, με τους θαυμαστές του να είναι εξοργισμένοι μαζί του.
 
Η επιλογή του για την νέα του καλοκαιρινή παράσταση έκανε έξω φρενών τους θαυμαστές του.
 
Έχεις τελειώσει, δεν πρόκειται να σε ξαναδούμε στο θέατρο, Δίνουμε νόημα σε ένα χαζό παιδί, αφιερώνοντας μια παράσταση που παραπέμπει σε αυτό το ψώνιο. Χαζομάρες. Κρίμα το ταλέντο να πηγαίνει χαμένο, Έλεος, δεν θα ξαναπάω, δεν θα τον ξαναδώ, Ερχόμασταν κάθε χρόνο μεγάλες παρέες, αλλά μετά από αυτό και τη γελοία παράσταση που είδαμε τον χειμώνα στο ΠΕΡΟΚΕ, δεν ερχόμαστε ούτε τσάμπα να μας βάλεις!... Ανόητε Σεφερλή, πήγε 2016 και ακόμα με ανεκδοτάκια κάνεις παραστάσεις. Κατάλαβε επιτέλους ότι κάνεις τους περισσότερους να νιώθουν άβολα με το ρατσιστοχιούμορ σου.
Κάποια πράγματα έχουν καταντήσει τουλάχιστον ανούσια και ενοχλητικά. Προσπαθείς με κόπο να βγάλεις μισό αστείο. Ο κωμικός με ταλέντο δεν βασίζεται στο να  κοροϊδεύει για να κάνει χιούμορ. Αυτό το κάνει καλύτερα ένα παιδάκι 10 ετών!.
 
Έχεις τελειώσει και δεν το ξέρεις. Γι' αυτό δεν σε βλέπουν πια και στην τηλεόραση. Πόσο θα επαναλαμβάνεσαι πλέον με αστειάκια που προσβάλουν τη νοημοσύνη μας. Αυτό τελικά είναι το επίπεδο σου, ο Αγάπη μόνο. Ένα προβληματικό παιδί.
 
Έτσι, Μάρκος Σεφερλής, κατεβάζει από τον τοίχο της σελίδας του δεκάδες υβριστικά μηνύματα τον τελευταίο καιρό.

Ξαφνικά όλη η κουλτούρα και η διανόηση της Ελλάδος θίχτηκε επειδή ο Σεφερλής δεν θα παρουσιάσει τους "Πέρσες" του Αισχύλου, αλλά ένα θεατρικό έργο πολύ κατωτέρας ποιότητος. Τα μηνύματα αυτά αποδεικνύουν ακριβώς αυτό το χαμηλό πολιτιστικό επίπεδο το οποίο έχει σήμερα ο νεοέλληνας. Τουλάχιστον, αναγνωρίζουν πόσο προβληματικοί άνθρωποι κυκλοφορούν ανάμεσά μας, ενοχλώντας καθημερινά.
Posted by: Inglorious Bastards
« on: May 07, 2016, 02:25:05 pm »

Δεν είναι καινούργιο φαινόμενο. Το 2006 ένας ενοχλητικός σαν κι αυτόν, κατά βάση συναισθηματικά ανασφαλής, αλλά συγχρόνως ατάλαντος λαπάς και κρατικιστής οπαδός της "Αριστεράς και της Προόδου" (που βλέπουμε τώρα να κυβερνά), είχε σπαμάρει όλο το ίντερνετ με μία μόνο φράση: Δώστε μου αγάπη. Έφτιαξε και μια ιστοσελίδα με τίτλο livegr και περίμενε ότι όλοι θα έρθουν και θα του δώσουν αγάπη. Φυσικά, αυτό που φανταζόταν, δεν έγινε ποτέ. Ήταν τόσο γελοίος, όσο και ο Ποτσέτης, αλλά δεν το καταλάβαινε. Όλοι απόρησαν στην αρχή με τη αφέλειά του, μετά τον έκραξαν και στο τέλος έφυγαν και δεν ξαναγύρισαν ποτέ. Φήμες λένε ότι ακόμα μόνος είναι.

Η φύση επί χιλιετίες ξεχώριζε την ήρα από το σιτάρι. Οι ικανότεροι και προσαρμοστικότεροι επιβίωναν. Τελευταία ο "πολιτισμός" έδωσε την ευκαρία στους έχοντες ελάχιστες πιθανότητες επιβίωσης από μόνοι τους, να μας δείξουν πως καταντά η κοινωνία, όταν παρασιτικά, αντιπαραγωγικά στοιχεία ζουν ανάμεσά μας. Δεν είναι τυχαίο ότι όλοι τους είναι ή ονειρεύονται να γίνουν "πανελίστες" σε δημόσια υπηρεσία. Ευτυχώς, συνήθως δεν αναπαράγονται. Οι ιδέες όμως που επιτρέπουν σε τέτοια αντιπαραγωγικά παράσιτα να μεγαλώνουν νομίζοντας ότι ο πλούτος και η γη των άλλων τους ανήκει, ευδοκιμούν ακόμα.

Quote
Blogger Gordon said...
kala posa comment afhses shmera, prepei na einai kamia ekatosth...
2006 8:29 AM
Posted by: Pinochet88
« on: May 07, 2016, 12:09:48 pm »

Είναι ένας τύπος που τον λένε Ποτσέτη και βγαίνει στα κανάλια και πουλάει τρέλα και λέει μόνο αγάπη και σφίγγει τα μπράτσα του και όλοι από κάτω τον κράζουν γιατί λένε δεν είναι πολύ έξυπνος. Λες και αυτοί οι τιποτένιοι που ανέχονται τον κρατικισμό είναι ιδιοφυίες. Έκατσα και είδα τα βίντεο του Ποτσέτη και δεν διαπίστωσα κάτι το μεμπτό. Μαλακίες λέει για να περνάει η ώρα και να πληρώνεται. Είναι και διασκεδαστικός δε. Δεν προσβάλλει κανέναν, σε αντίθεση με τους κομμουνιστές και τη φορολαγνεία τους.

Άρα γιατί τον κράζουν; Τον κράζουν γιατί έχει μπράτσα ενώ αυτοί δεν έχουν. Άρα τον ζηλεύουν και τον φθονούν γιατί οι ίδιοι έχουν χάσει στον ελεύθερο ανταγωνισμό του να χτίσουν μυς και ο Ποτσέτης τους ξεπέρασε. Το εγώ του Ποτσέτη είναι πιο ογκώδες από το εγώ των κρατικιστών που τον κράζουν, για αυτό τον κράζουν. Δεν φτουράνε στον ανταγωνισμό.

Αποδεικνύεται λοιπόν ότι τα ίδια άτομα που δεν φτουράνε στον ανταγωνισμό και γίνονται κρατικιστές δεν φτουράνε και στην μπάρα και γίνονται πατσόκοιλοι, αποτροπιαστικοί.

Όλες οι κρατικίστριες είναι πατσόκοιλες και τα βάζουν με τον καπιταλισμό γιατί φοβούνται τον ανταγωνισμό από τις μουνάρες που έχουν λεπτό σώμα:


https://www.youtube.com/watch?v=QI1laPeYSxo


Άρα το πρόβλημα του να είσαι λαπάς και χοντρή είναι το ίδιο με το να είσαι αντιπαραγωγικός. Αυτό σε κάνει να επιτίθεσαι στους συνανθρώπους σου και να τους κατηγορείς με εχθροπάθεια,  αφού δεν μπορείς να τους ανταγωνιστείς στα ίσια στις παραγωγικές δραστηριότητες. Ο Καπιταλισμός και η ελεύθερη αγορά θα ξεπαστρέψει τους χοντρούς, τους τεμπέληδες, τις άσχημες και τους λεκέδες της ανθρωπότητας και θα φέρει το υπεράριο μέλλον και τους μυς και τα βυζιά και θα κάνει τον κόσμο μας καλύτερο.