Post reply

Name:
Email:
Subject:
Message icon:

Verification:

shortcuts: hit alt+s to submit/post or alt+p to preview


Topic Summary

Posted by: Pinochet88
« on: June 22, 2016, 02:38:27 pm »

Ο σχολικός εκφοβισμός γίνεται από γύφτους σε Λευκά παιδιά ή από χαμηλής γενετικής αξίας λευκά παιδιά σε υψηλής γενετικής αξίας Λευκά παιδιά. Πρώτα από όλα αυτοί που πλακώνονται στα διαλείμματα - συνήθως μεταξύ τους οι ίδιοι και οι ίδιοι - πατώνουν στα μαθήματα. Αυτό αποδεικνύει ότι είναι r-selected και έχουν χαμηλό impulse control. Αν απαγορεύονταν το μπούλινγκ, το σχολείο θα ήταν κόλαση για τα υπάνθρωπα παιδιά, τα οποία δεν δύνανται να μάθουν γράμματα και στρέφονται προς άλλες ασχολίες. Στα ιδιωτικά σχολεία όπου υπάρχει 100% Λευκή φυλετική καθαρότητα και 0% μπούλινγκ. Μόνο σκυλάραπες, αλβανοί και χρυσαυγίτες πλακώνονται στα διαλείμματα, πράγμα το οποίο αποδεικνύει πόσο πρωτόγονες είναι αυτές οι αντιλήψεις και ακατάλληλες για μια Κοινωνία Λευκών Χριστιανών Ανδρών.

Άλλη μια επικινδυνότατη εκδοχή αυτού του πράγματος είναι ότι τα μεγάλα παιδιά έχουν μεγαλύτερη πιθανότητα να δείρουν τα μικρά. Σε μια πολυφυλετική τάξη οι μαύροι μαθητές θα είναι οι μεγαλύτεροι γιατί ωριμάζουν γρηγορότερα και έχουν μεγαλύτερο όγκο. Ενώ τα Λευκά παιδιά καίνε τις θερμίδες που παίρνουν από το γάλα για να αναπτύσσουν ένα πολυδαίδαλο νευρικό σύστημα, το οποίο τα καθιστά πιο έξυπνα από τα μαύρα, στα υπάνθρωπα μαύρα διακόπτεται νωρίς αυτή η νευρική ανάπτυξη και, σαν τα υπόλοιπα ζωά, π.χ. βόδι, βουβάλι κτλ, αναπτύσσουν μόνο μυς κατά τη διαδικασία της λεγόμενης ανάπτυξης.

Είναι εύκολο κανείς να αντιληφθεί πως το μπούλινγκ και ο σοσιαλισμός και η υπάνθρωπη φυλή των νέγρων είναι αλληλένδετα. Οι λεγόμενοι "Εθνικο"σοσιαλιστές, οι σκυλάραπες της Λευκής Φυλής,  θέλοντας να επιβάλλουν στην κοινωνία το μπούλινγκ, το οποίο στον κόσμο των μεγάλων μεταφράζεται στο κρατικό μονοπώλιο της βίας, μετατρέπουν την κοινωνία σε μια αρένα που όποιος είναι περισσότερο κτηνώδης και βάρβαρος σαν τους σκυλάραπες επικρατεί. Πιθανότατα Σίγουρα επειδή και οι ίδιοι οι στρασεροκομμουνιστές φασιστοσταλίνες δεν μπορούν να επιβιώσουν με το μυαλό, επομένως αναγάγουν σε πρότυπα κάτι αληταράδες που σαν κοινοί υπάνθρωποι δολοφονούν Λευκούς συμμαθητές τους και χασκογελάνε μετά. Οι Έλληνες δεν είναι δυνατό να προκόψουν με αυτό το σοσιαλιστικό=κανιβαλιστικό κοινωνικό μοντέλο, το οποίο ήδη τείνει να αφανίσει τον Ελληνισμό. Ο Ελληνισμός θα σωθεί μόνο όταν κάθε επιθετική βία αφανιστεί από την Ελληνική επικράτεια και επιβληθεί Καπιταλισμός (Ατομική Ιδιοκτησία και Ελεύθερο Εμπόριο) εντός της Κοινωνίας των Ελλήνων Λευκών Χριστιανών Ανδρών.
Posted by: Fringe_Supremium
« on: June 21, 2016, 09:12:50 pm »

Σε ευχαριστώ και για τη σημερινή οικονομική συνεισφορά σου στον τραπεζικό λογαριασμό μου. Ήμουν σίγουρος 1000% ότι για άλλη μια φορά δε θα μπορέσεις να συγκρατηθείς, αποδεικνύοντας μου κατ'επανάληψη ότι είσαι έρμαιο των κρατικιστικών συναισθηματικών σου ψυχώσεων. Πόσο μαλάκας νιώθεις, τώρα; Εντελώς! Όσο με εκνευρίζει ο Γιανναράς, άλλο τόσο με ευχαριστείς εσύ, επιβεβαιώνοντας τον Τόμας Χομπς που έλεγε ότι οι λέξεις είναι το χρήμα των χαζών, και οι δικές σου λέξεις, χαζέ κοψοχέρη συριζαίε, χρηματοδοτούν τον ΛΧΑ, δηλαδή εμένα. Και όλα αυτά, ενώ σου στέρησα κάθε έσοδο, ακυρώνοντας έμπρακτα όλα τα άεργα κρατικιστικά σου όνειρα. Μην αλλάζεις, μην ακούς, μη σκέφτεσαι ποτέ, μη μαθαίνεις τίποτα, όσοι και αν στο λένε, όπου και αν στο λένε, με όποιο τρόπο και αν στο λένε, όσες φορές και αν στο λένε, για όσα χρόνια και αν στο λένε, εσύ μη σταματάς τα ψέματα και τις πουστιές, παρέμεινε διανοητικά ανώριμος κομπλεξικός 15χρονος σε σώμα 40χρονου ανέραστου εξαρτημένου τηλεβλεψία, μολύνοντας αυτιστικά ολόκληρο το διαδίκτυο με την ψυχανωμαλία σου, και συνέχισε να με χρηματοδοτείς καθημερινά για χρόνια, και ένα απλό login με οποιονδήποτε από τους κλώνους σου αρκεί. Στην χειρότερη των περιπτώσεων, και μια προπληρωμένη κάρτα ανανέωσης χρόνου στο κινητό μου τηλέφωνο να βγάζω κάθε μήνα, αποκλειστικά και μόνο από τα δικά σου links αρκεί. Σου αξίζει να ζεις ως είσαι, ως νεκροζώντανος χρηματοδότης μου, και ως εκ τούτου σου εύχομαι να μακροημερεύσεις. Η μεγαλύτερη τιμωρία σου είναι η ίδια η "ζωή" σου και οι επιλογές σου επί μια δεκαετία. Πίνω στην υγειά σου, εμμονικέ ψυχανώμαλε υπάνθρωπε.
Posted by: stasou_mugdala
« on: June 21, 2016, 05:24:04 pm »

#toexiskapsitelioskaraflakiprie  ;D ;D ;D
Posted by: mistermax
« on: June 21, 2016, 01:24:09 pm »

Αν εγώ αρπάξω ένα μουνί και το γδύσω και το γαμήσω χωρίς να το ρωτήσω είναι και καλά έγκλημα 

περνάς και συ ενα δραμα....


Εν τω μεταξυ, αν δει κανεις τα βιντεο αυτου που αναρτησε το βιντεο, εχει και άλλα σκληρά αντι-ΛΧΑ βιντεο, οπως αυτό- υπο τον μανδυα του αντιμπουλισμου. Ο σχ. εκφοβισμός ως μεθοδος διδασκαλίας της ρωμης, της σκληρότητας της αντι-ανοχικότητας πρεπει να καταργηθεί για να έχουμε νωθρούς, αποδεκτικους λχα ώστε να αναμιξουν τα γονίδια τους με αλλες φυλές, για να σταματήσει καποτε να διαιρείται η ανθρωποτητα σε φυλες και εθνη. Τα θυματα της καμπανιας κατά του σχολικου εκφοβισμού, ειναι τοσο ο εκφοβιστής οπου του σταματάνε τις πρωτοβουλιες και τον ευνουχίζουν πολιτισμικά, αλλά και ο εκφοβισμένος που δεν θα θελήσει ποτέ να γινει δυνατός για να αντιμετωπίσει τους εκβιαστές του, αλλά θα τρέχει σε αγκαλιες lgbt friendly για να βρει παρηγορια. Με ενα σμπάρο, δυο τρυγονια λοιπον.

https://www.youtube.com/watch?v=3PAewSWm82g
Posted by: Pinochet88
« on: June 21, 2016, 12:57:13 pm »

Αν εγώ αρπάξω ένα μουνί και το γδύσω και το γαμήσω χωρίς να το ρωτήσω είναι και καλά έγκλημα αλλά όταν τα μπουμπούκια της Ελληνικής Νεολαίας καταναγκάζονται από τα όργανα της κρατικής πειθαρχικής εξουσίας να εξυμνούν το μαύρο καβλί του σκυλάραπα και να προσμένουν να τα γαμήσει από τον κώλο ο κάθε προοδευτικός τριτοκοσμικός υπάνθρωπος που αβαντάρει το Κράτος και ο κρατικισμός είναι οκ, κουλ.
 
Όλα αυτά θα αντιστραφούν σε έναν Καπιταλιστικό κόσμο όπου τα Λευκά παιδιά θα μεγαλώνουν κυρίαρχα, ενώ οι τριτοκοσμικοί υπάνθρωποι θα αποτελούν την υπόδουλη συνοδεία τους και τα κατοικίδια των Λευκών ενώ οι γυναίκες θα άρουν την ναζιστοφεμινιστική αποστροφή προς τον γάμο για την οποία ευθύνεται το Κράτος "πρόνοιας" και ο ηθικά έκλυτος κρατικισμός.

Ζήτω ο Καπιταλισμός και το Έθνος!
Αλυσίδες (εθυελοντικές) για κάθε σκυλάραπα!
Posted by: mistermax
« on: June 21, 2016, 07:47:16 am »

Σκληρός ΑντιΡατσισμός απο παιδιά της Α' Δημοτικου! Προσοχή, σκληρές αντιρατσιστικές εικόνες, δείτε με δική σας ευθύνη!

https://www.youtube.com/watch?time_continue=518&v=gSqei4_z5NM

Quote
Η Α' τάξη με τη βοήθεια των εκπαιδευτικών τους, Νίκου Γαλάνη και Νίκου Κωνσταντάκη, δημιούργησε μια ταινία μικρού μήκους για το προσφυγικό ζήτημα με πρωταγωνιστές τους ίδιους τους μαθητές.
Τι γίνεται όταν ένα προσφυγόπουλο έρχεται στο ελληνικό σχολείο για να φοιτήσει;
Μήπως όλα είναι ένα κακό όνειρο ή η ζοφερή πραγματικότητα;
Αντί καλοκαιρινής γιορτής, οι μαθητές προτίμησαν να ασχοληθούν με ένα θέμα που άγγιξε τις καρδιές τους.
Η πρεμιέρα της ταινίας θα γίνει στο Πνευματικό κέντρο στους Κουνάβους, την Παρασκευή 10 Ιουνίου, 10 μόλις μέρες πριν την Παγκόσμια Ημέρα Προσφύγων (20/6).