Post reply

Name:
Email:
Subject:
Message icon:

Verification:

shortcuts: hit alt+s to submit/post or alt+p to preview


Topic Summary

Posted by: the future is here
« on: June 10, 2016, 10:11:20 am »

Αναγκαίο και βασικό πρόταγμα για την αναστήλωση της ισχύος του Έθνους είναι η άμεση κατάργηση των περισσότερων μονοπωλίων του Κράτους και ο περιορισμός των βασικών (Στρατός, Αστυνομία, Δικαστήρια) στην υποτιθέμενη αποστολή τους, παράλληλα με την αντικατάσταση των καταναγκαστικών μεθόδων επίλυσης διαφορών και προστασίας της ανθρώπινης ζωής και ιδιοκτησίας με εθελοντικές μεθόδους (εξωδικαστηριακός διακανονισμός και ανεξάρτητα ιδιωτικά δικαστήρια για την επίλυση διαφορών, και ελεύθερη οπλοκατοχή-οπλοφορία-οπλοχρησία για την αυτοπροστασία)

Quote
Τέλος στις σφραγίδες επικύρωσης, στις μεταφράσεις και σε άλλες χρονοβόρες γραφειοκρατικές διαδικασίες στις οποίες υποβάλλονται οι πολίτες όταν μετακινούνται σε μία άλλη χώρα της Ε.Ε. και πρέπει να καταθέσουν δημόσια έγγραφα, θέτει ο νέος κανονισμός που εγκρίθηκε σήμερα από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, έπειτα από πρόταση της Επιτροπής.

Έχουμε καλά νέα για όσους μετακινούνται σε άλλη χώρα της Ε.Ε., είτε για να σπουδάσουν είτε για να εργαστούν, δήλωσε η Βέρα Γιούροβα, επίτροπος Δικαιοσύνης, Καταναλωτών και Ισότητας των Φύλων. Οι πολίτες αυτοί συνήθως υποχρεώνονται να υποβληθούν σε δαπανηρές και χρονοβόρες γραφειοκρατικές διαδικασίες για να υποβάλουν ένα δημόσιο έγγραφο όταν θέλουν να παντρευτούν ή να βρουν δουλειά στη χώρα που διαμένουν. Σήμερα, βάζουμε τέλος σ αυτήν τη γραφειοκρατία και βοηθάμε τους ανθρώπους να κινούνται ευκολότερα μέσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Προς το παρόν, οι πολίτες που μετακινούνται ή ζουν σε άλλη χώρα της Ε.Ε. πρέπει να επικυρώνουν τα δημόσια έγγραφα που προσκομίζουν (όπως ληξιαρχική πράξη γέννησης, γάμου ή θανάτου) για να αποδείξουν τη γνησιότητά τους.

Με τον νέο κανονισμό, η σφραγίδα της επικύρωσης και οι σχετικές γραφειοκρατικές διαδικασίες δεν θα απαιτούνται πλέον κατά την υποβολή στις αρχές μιας χώρας της ΕΕ δημόσιων εγγράφων που έχουν εκδοθεί σε άλλη χώρα της Ε.Ε.

Τα δημόσια έγγραφα (για παράδειγμα, ληξιαρχική πράξη γέννησης, ληξιαρχική πράξη γάμου ή απόσπασμα ποινικού μητρώου) που έχουν εκδοθεί σε μια χώρα της Ένωσης πρέπει να γίνονται δεκτά ως αυθεντικά στα άλλα κράτη μέλη χωρίς να απαιτείται σφραγίδα για την απόδειξη της γνησιότητας (δηλ. επισημείωση). Επίσης, με τον κανονισμό καταργείται η υποχρέωση να παρέχουν οι πολίτες σε κάθε περίπτωση επικυρωμένο αντίγραφο και επικυρωμένη μετάφραση των δημόσιων εγγράφων τους. Οι πολίτες μπορούν επίσης να χρησιμοποιούν ένα πολύγλωσσο τυποποιημένο έντυπο, που θα είναι διαθέσιμο σε όλες τις γλώσσες της ΕΕ. Αυτό θα χρησιμεύει ως μεταφραστικό βοήθημα, θα είναι προσαρτημένο στο δημόσιο έγγραφο και, χάρη σ αυτό, θα αποφεύγεται η μετάφραση όλου του πιστοποιητικού. Με τον κανονισμό παρέχονται ασφαλιστικές δικλείδες κατά της απάτης: αν η παραλαμβάνουσα αρχή έχει εύλογες αμφιβολίες για τη γνησιότητα ενός εγγράφου που έχει εκδώσει μια δημόσια αρχή, θα είναι σε θέση να ελέγξει τη γνησιότητά του ρωτώντας την εκδούσα αρχή της άλλης χώρας μέσω της υπάρχουσας πλατφόρμας ΤΠΕ, συγκεκριμένα του συστήματος πληροφόρησης για την εσωτερική αγορά (IMI). Τα κράτη μέλη διαθέτουν δυόμισι χρόνια από την ημερομηνία έναρξης ισχύος του κανονισμού για να λάβουν όλα τα αναγκαία μέτρα που θα επιτρέψουν την ομαλή εφαρμογή του κανονισμού στο τέλος της εν λόγω περιόδου.
Posted by: FIXED
« on: June 09, 2016, 05:38:16 am »


ΣΕ ΓΑΜΑΕΙ ΣΕ ΧΥΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΥΛΑΕΙ ΗΡΩΙΝΗ
ΜΑΡΙΝΑΡΙΣΜΕΝΟΣ ΓΑΥΡΟΣ
FIXED
Posted by: Cingiz Kaan
« on: June 08, 2016, 10:39:39 pm »


ΣΕ ΓΑΜΑΕΙ
ΣΕ ΧΥΝΕΙ
ΚΑΙ ΠΟΥΛΑΕΙ
ΗΡΩΙΝΗ


Posted by: Pinochet88
« on: June 08, 2016, 07:16:27 pm »

Όταν σε μια χώρα δεν υπάρχει η δυνατότητα να γίνεις πλούσιος παράγοντας πλούτο, ο μόνος τρόπος να πλουτίσεις είναι σε βάρος των υπολοίπων.


Το τελευταίο χρονικό διάστημα βλέπουν το φως της δημοσιότητας ορισμένοι καταγεγραμμένοι τηλεφωνικοί διάλογοι του "επιχειρηματία" Βαγγέλη Μαρινάκη με παράγοντες της πολιτικής, μέσα στους οποίους διαλόγους αποκαλύπτεται η χρηματοδότηση, δια της τοποθέτησης χρημάτων μέσα σε βιβλία, της κυβέρνησης του κομμουνιστή Τσίπρα. Μάλιστα αποκαλύπτεται και απόπειρα εκβιασμού ψοφοδεξιού στελέχους μέσω του διορισμού στο Κράτος της ουκρανής γκόμενάς του, για τον οποίο ο Μαρινάκης αποφάσιζε.

Ενδεικτικό  της κατάντιας και της παρακμής αυτού του λαού, μα και χαρακτηριστικό κάθε μεγάλου Κράτους, είναι η όζουσα ανηθικότητα και διαφθορά που διέπει κάθετι "δημόσιο", δηλαδή κρατικό. Αποδεικνύεται όμως ότι η αριστεροποίηση της πολιτικής είναι πάγια επιθυμία των πλουσίων και των ισχυρών, διότι μόνο η αναδιανεμητική βία του Κράτους μπορεί να άρει τα εμπόδια στον ασύδοτο πλουτισμό που θέτει κάθε είδους ανταγωνισμός στην ελεύθερη αγορά. Το εισόδημα του Μαρινάκη συναποτελούν οι φόροι μας. Ο χρηματοδοτούμενος από το Κράτος βάρβαρος οπαδισμός της εκτόνωσης και της ανοησίας είναι μόνο μια μικρή πτυχή της ηθικής διαφθοράς και ανήθικης ύπαρξης του συγκεκριμένου εξουσιαστή.

Καμία αντίθεση στην όλη κρατικιστική παρακμή δεν μπορεί να μην αμφισβητεί τη βασική λειτουργία του Κράτους: τη βίαιη αναδιανομή. Η νομιμοποίηση της αναδιανομής δια της βίας είναι η ρίζα του κακού, τόσο για τον ευτελισμό των ψοφοδεξιών και των φορολογουμένων, όσο και για την τυραννία των ολιγαρχών και των ερυθρών μπασταρδόσκυλών τους.

Αναγκαίο και βασικό πρόταγμα για την αναστήλωση της ισχύος του Έθνους είναι η άμεση κατάργηση των περισσότερων μονοπωλίων του Κράτους και ο περιορισμός των βασικών (Στρατός, Αστυνομία, Δικαστήρια) στην υποτιθέμενη αποστολή τους, παράλληλα με την αντικατάσταση των καταναγκαστικών μεθόδων επίλυσης διαφορών και προστασίας της ανθρώπινης ζωής και ιδιοκτησίας με εθελοντικές μεθόδους (εξωδικαστηριακός διακανονισμός και ανεξάρτητα ιδιωτικά δικαστήρια για την επίλυση διαφορών, και ελεύθερη οπλοκατοχή-οπλοφορία-οπλοχρησία για την αυτοπροστασία).

Είναι τραγικό για τον Έλληνα να μην μπορεί να καταλάβει το προφανές και να ανέχεται ή να στηρίζει την πηγή των δεινών του. - See more at: http://libertyforgreece.blogspot.gr/2016/06/blog-post_8.html#sthash.3R0Cb29t.dpuf