Post reply

Name:
Email:
Subject:
Message icon:

Verification:

shortcuts: hit alt+s to submit/post or alt+p to preview


Topic Summary

Posted by: Inglorius Bastards
« on: April 10, 2016, 08:09:55 pm »

Υπάρχει κάτι χειρότερο από το να είναι κάποιος καθ'έξην γελοίος να μην το καταλαβαίνει. ::)
Posted by: Ιταλία
« on: April 10, 2016, 03:32:50 am »

Ήταν μία ακόμα αξιοσημείωτη άκυρη παρατήρηση του ανώμαλου ζήτουλα αλβανού που νομίζει ότι μιλάει πάντα με ένα άτομο :D
Posted by: Fringe_Praecipuum
« on: April 10, 2016, 02:57:01 am »

Αμφιβάλλω αν υπάρχουν χειρότερα βλαμμένα σπασικλάκια απ τους αμερικάνους αριστερούς - άθεους. Οι δεξιοί, και ειδικά οι rednecks του Texas είναι συμπαθείς. Μιλούσα με μία κοπέλα χριστιανή απ το Texas την άλλη φορά και συμφωνήσαμε σε όλα τα θέματα

Στο άλλο όμως μπορούν να γίνουν αλλαγές, εδώ όχι. Αλλά όπως και να χει δεν βιαζόμαστε μην γίνουν λάθη και φανεί καμιά ip.

https://www.youtube.com/watch?v=xTCVzacQO98

Το μόνο ευχάριστο είναι ότι, χάρις στον εμμονικό φαντασιόπληκτο ψυχοπαθή συριζαίο, βγάζω χρήματα από όλη αυτήν την ιστορία κάθε φορά που δημιουργείται αυτόματα λινκ από τα σχόλιά του.

Quote
http://wiki.simplemachines.org/smf/Profile

Spoiler (hover to show)
Posted by: www.template4all.com
« on: April 09, 2016, 12:26:34 am »Posted by: mistermax
« on: April 09, 2016, 12:08:16 am »

ΡΕ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ Ο ΤΖΥΠΡΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΑΛΛΟΣ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΩΡΑ ΛΕΜΕ ΘΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ ΔΕ ΣΕ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΛΛΑΓΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑκάνε πρόταση στην γσ, "ρε".
Posted by: ANTIKYPRIOS EKDIKITHS
« on: April 08, 2016, 11:58:18 pm »

ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΥΠΡΙΟ ΣΑΠΙΟΜΟΥΝΙ ΠΟΥ ΣΕ ΞΕΡΝΑΓΕ ΡΕ ΜΟΥΝΟΣΚΥΛΟ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΡΕ ΣΚΑΤΟΜΠΑΣΤΑΡΔΕ ΚΑΙ ΤΡΑΒΑ ΠΝΙΞΟΥ ΤΙ ΣΤΟ ΜΠΟΥΤΣΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΡΕ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ ΠΟΥ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΦΕΙΣΜΠΟΥΚ ΚΑΙ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΣ ΜΑΛΑΚΙΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ ΜΕ ΒΕΓΚΑΝ? ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΚΑΡΓΙΟΛΗ ΜΑΞΟΥΛΙΝΟ ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΦΑΣ ΚΡΕΑΤΑΚΙ? ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΣΕ ΦΑΝΕ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΣΑΝ ΛΑΧΤΑΡΙΣΤΗ ΜΠΡΙΖΟΛΑ ΡΕ ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΟΚΑΤΣΙΒΕΛΟΜΠΑΣΤΑΡΔΕ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΤΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΑΝΤΜΙΝΙΣΤΟΡΑΣ ΡΕ ΑΣΧΕΤΙΛΑ? Ε ΠΕΣΜΟΥ? ΑΦΟΥ ΔΕ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΡΕ ΒΛΑΚΑ. ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΞΕΡΕΙΣ Η ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΚΟΙΤΑΣ ΜΟΝΟ; ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝΕ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΕΣ? ΤΙ ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ? ΤΙ ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ? ΚΑΙ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ ΤΙ ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΡΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΑ? ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΡΕ ΚΑΤΣΙΒΕΛΟΒΛΑΚΑ. ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ? ΠΙΠΕΣ. ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΠΙΝΟΣΕΧ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΙΧΕΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ? ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΩΤΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΚΑΛΑΧΑΝ? ΠΟΙΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΤΣΑΓΙΟΥ ΒΟΥΝΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΡΕ  ΜΠΕΤΟΣΤΟΚΕ? ΜΠΕΤΟΜΑΧ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΜΠΟΥΤΣΟ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΟΥΤΣΟ ΚΑΒΑΛΑ? ΠΟΤΕ? ΜΟΝΟ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΑΠΕΤΥΧΕΣ ΒΛΑΚΑ. ΕΝΑ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΦΟΡΟΥΜ ΠΗΡΕΣ ΜΕ ΤΗ ΒΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΟΨΕΣ ΣΤΑ 2 ΗΛΙΘΙΕ ΣΤΟΚΕ ΒΛΑΚΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΕ ΑΝΑΠΗΡΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΣ ΠΟΤΕ ΠΙΟ ΑΡΓΟΣΤΡΟΦΟΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ ΛΕΜΕ ΑΠΟ ΑΚΙΝΗΣΙΑ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΙΣΛΑΝΔΙΑΣ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΡΕ ΚΟΛΗΜΕΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΡΕ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ Ο ΤΖΥΠΡΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΑΛΛΟΣ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΩΡΑ ΛΕΜΕ ΘΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ ΔΕ ΣΕ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΛΛΑΓΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

Posted by: Ιταλία
« on: April 08, 2016, 11:54:40 pm »

Στο άλλο όμως μπορούν να γίνουν αλλαγές, εδώ όχι. Αλλά όπως και να χει δεν βιαζόμαστε μην γίνουν λάθη και φανεί καμιά ip.
Posted by: mistermax
« on: April 08, 2016, 11:38:28 pm »

Για εμένα
1ον μετακίνηση του όχλου στο άλλο webwar τον νόμιμο διάδοχο του παλιού.το νόθο site που βρισκόμαστε τώρα να μείνει σαν εφεδρικό.
2ον ομαδικός σοδομισμός του κύπριου από όλα τα μέλη
30ν το διαφημίζουμε ώστε να μαζευτούν αρκετοί υπάνθρωποι guests ωστε να υπηρετούν τα υπεράρια μέλη

το άλλο σαητ τελεί υπο την εξουσία της πρεζούς. Αρνιέμαι να το δεκτώ σαν νομιμο διαδοχο του κανονικού γγ, και συνεχίζω τον αγώνα του βουνου.
Posted by: callan
« on: April 08, 2016, 10:21:06 pm »

Για εμένα
1ον μετακίνηση του όχλου στο άλλο webwar τον νόμιμο διάδοχο του παλιού.το νόθο site που βρισκόμαστε τώρα να μείνει σαν εφεδρικό.
2ον ομαδικός σοδομισμός του κύπριου από όλα τα μέλη
30ν το διαφημίζουμε ώστε να μαζευτούν αρκετοί υπάνθρωποι guests ωστε να υπηρετούν τα υπεράρια μέλη
Posted by: mistermax
« on: April 08, 2016, 09:09:00 pm »

όλοι κριτική κάνετε για το πως φαίνεται το ένα και το αλλο, αλλά κανένας δεν κάνει κατι. Πες εσυ που εχεις αισθητική παρισιού πως θες να γινουν τα πράματα και μετα θα εχει πιο αξιοπιστία η κριτική σου.

Posted by: Jan Fabre
« on: April 08, 2016, 08:19:11 pm »

1. Αυτο δεν ειναι λογοτυπο. Ειναι εργο τεχνης του βασανιζομαι που του το εδωσε απο το twitter. Συνοψιζει τα παντα σε μια εικονα με κεντρο τον "ναο" εν Ελλαδι. Και ως τετοιο εστω οτι εχει την καποια ιδιαιτεροτητα του.
2. Καποιοι ζητησαν να γινει κατι σαν πρωτοσελιδο σε πρωτη θεα, οπως τοτε που ο finalboss και μετα ο σταλινάς και η μαιντανου εβαζαν την sidebar.
3. Με το νεο φορουμ, η (αφαντη μετα το expose) ντομινατριξ πηρε αναποδες και εβαλε με το ετσι θελω το ιδιο πουλι που ειχε και ο σταλινας.
4. Ο μαξ μερτεν πηρε αναποδες και αυτος, αρχισε ανταρτικο και το εβαλε για γινατι στη κορφη σαν λογοτυπο.
5. Αυτο το copy το μικρυνε ο μαξ μερτεν (http://s12.postimg.org/g4s522z71/webwar.png). Το αρχικο ειναι αυτο (http://s6d8.turboimg.net/sp/0ad39ffd6b1123530c5363604854d473/webwar.png).
6. Το png ειναι transparent. Αλλα το online editing που εκανε ο μαξ μερτεν ηταν οπως παντα του ποδαριου.
7. Καποιος αλλος ειχε φτιαξει αυτα παρακατω για λογοτυπα, αλλα περασαν στο ντουκου. ψιλοκαλουτσικα.
8. Αυτο που χρειαζοταν να γινει ειναι να μπει σε σμικρυνση στο sidebar με καταλληλο πιασαρικο τιτλο.
9. Μετα να γινει διαγωνισμος για αλλο καθαρα λογοτυπο μικρο. Και το template θελει αλλαγμα (το ασπρουλιαρικο τουαλετας δημοσιου νοσοκομειου βγαζει τα ματια), και resized για tablet view, οι images χρειαζονται auto resized restriction. Να μπει και κατι σαν το drawball.com ή το yourworldoftext.com. Δουλεια λιγων λεπτων αντε ημερων.
9. Ο μαξ μερτεν δεν εχει αισθητικη, ουτε γνωσεις, ουτε πρωτοβουλια. Δε κανει για μπροσταρης. Αμα τον στριμωξεις, το μονο που ξερει να λεει ειναι για πρωτογονισμο και αλλα τετοια νηπιακα.
11. Απο το  ww4 στο ww4.5 (για μιση δεκαετια) και μετα στο ww5 και τωρα παλι πισω στο ww4.5  Γελοιοτητες.
10. Το μασατζαδικο χρειαζεται ανανεωση. Η πορεια του ειναι το ιδιο ενδεικτικα γελοια με τη πορεια της φαιδρας πορτοκαλεας Ελλαδισταν και τους τσιπρακουληδες.
11. Ο fringe ή ο callan πρεπει να μπει αντμιν και να σουλουπωσει το πραμα για να παρει τα πανω του και να γεμισει κοσμο το μασατζαδικο.
12. Αμα γινει τιποτα με αυτους που κατσικωθηκαν, γραψτε μου... :aunan:

Quote


Λογοπαίγνιο επιπέδου Καρατζαφέρη.
fixed


Meanwhile in cyprus ο μαξ μερτεν σε ωρες δημιουργικης χαλαρωσης στο κυπριακο pc του μετα απο σκληρο netwaring. Πατε στο deadfrontier.com να τον απολαυσετε να στρατολογει πιτσιρικαδες.
Posted by: Pepe the Frog
« on: April 08, 2016, 10:17:46 am »

Λογοπαίγνιο επιπέδου Καρατζαφέρη Σεφερλή.
fixed
Posted by: callan
« on: April 07, 2016, 10:59:32 pm »

Μπράβο πεινώ-σετ
Λογοπαίγνιο επιπέδου Καρατζαφέρη.
Posted by: Pinochet88
« on: April 07, 2016, 09:22:35 pm »

Βγάλ'το τσατ και βάλε αυτό

<iframe src="http://www.yourworldoftext.com/webwar" width=100% height="400"></iframe>

Μπορείς και να το έχεις ως admin για να το δικαιολογήσεις στους ανωτέρους σου.
Posted by: mistermax
« on: April 07, 2016, 06:49:08 pm »

http://www.kathimerini.gr/
 

Μπράβο πεινώ-σετ, βλέπω υποστηρίζεις και τον crony capitalism.
Posted by: Pinochet88
« on: April 07, 2016, 04:43:39 pm »

Δεν με ενδιαφέρει η εμφάνιση ενός φόρουμ, αλλά το ισχύον λογότυπο σπάει κάθε ρεκόρ ακαλαισθησίας.

Το παρόν λογότυπο είναι άκρως αντιπροσωπευτικό του Κράτους και κάθε υπηρεσίας του: Πόροι δαπανημένοι για το τίποτα, για τη χειροτέρευση του αποτελέσματος. Είναι και το πρώτο banner παγκοσμίως που είναι τετράγωνο! Και το png δεν είναι transparent, το svg και το gif μπορούν να είναι διάφανα. Πρόκειται για την αποτυχία της αποτυχίας. Μόνο άτομα χαμηλού IQ μπορούν να έχουν φτιάξει ένα τέτοιο τερατούργημα. Η μαλθακότητα της μονιμότητας των κρατικών υπαλλήλων μπορεί να προκαλέσει τέτοια μαλάκυνση μόνο.

Παραθέτω ορισμένα λογότυπα από γνωστές ιστοσελίδες και πετυχημένα φόρουμς:
https://www.****-bb.org/    (w a r e z)
http://www.pornbb.org/forum
http://vipergirls.to/forum.php
http://www.kathimerini.gr/


Τι κοινό έχουν;

Χρώμα. Η Καθημερινή είναι ασπρόμαυρη, το vg είναι κόκκινο, το pornbb είναι ροζ και το wwbb πορτοκαλί-μπεζ.
Όνομα. Πως λέγεται το φόρουμ; Μάικροσοφτ λέγεται; Σιγά μην κάτσει ο άλλος να κοιτάζει το χέρι.
Σύμβολο. Βρες κάτι. Ένα W, έναν εβραίο, κάτι αναγνωρίσιμο.
Είναι όλα παραλληλόγραμμα με πλάτος αναξάρτήτου μεγέθους pixels (το φόντο της εικόνας είναι τό ίδιο με το φόντο του element στο οποίο υπάρχει μεσα η εικόνα).
Είναι λιτά γιατί είναι banners, δεν είναι έργα τέχνης να τα παρατηρεί ο άλλος 10 ώρες, και να μην έχει βρει ακόμα το όνομα του φόρουμ...

Όσο πάει και πέφτει το επίπεδο εδώ μέσα...

μνημείο ασχήμιας: https://3.bp.blogspot.com/-dzlxA_vw8g8/VwZjvopWPFI/AAAAAAAAvZU/XI6dijSm8aUo13tMR7Ufn-mQR3vxLZ9Nw/s1600/Screenshot%2Bfrom%2B2016-04-07%2B16%253A24%253A30.png