Post reply

Name:
Email:
Subject:
Message icon:

Verification:

shortcuts: hit alt+s to submit/post or alt+p to preview


Topic Summary

Posted by: mistermax
« on: July 25, 2014, 09:59:32 am »

Πάντα όμως θαύμαζα το Ισραήλ ως παράδειγμα εθνικιστικού κράτους.

χερι χερι οι νεοναζι με τους ζιωνιστες, αρα μιλαμε για: ναζιωνιστες.
Posted by: THULSA DOOM
« on: July 12, 2014, 01:24:54 am »

ΦΑΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΙΝΕΖΟ  ;)ξεκινώντας από την Βίβλο των Σιωνιστών του βιβλίου ‘’Ιουδαϊκό Κράτος’’ του εβραιοσιωνιστή Χέρτσλ το 1896 που έγραψε:
 
‘’ Όταν βουλιάζουμε, γινόμαστε ένα επαναστατικό προλεταριάτο, υπαξιωματικοί όλων των επαναστατικών κομμάτων. Ταυτόχρονα, όταν ανυψωνόμαστε, ανυψώνεται και η τρομερή οικονομική δύναμή μας.’’
 
του δρ. Mandelstam που είπε στις 29 Αυγούστου 1897 κατά την έναρξη του σιωνιστικού συνεδρίου:
 
‘’Οι Εβραίοι θα χρησιμοποιήσουν όλη τους την επιρροή και την ισχύ για να παρεμποδίσουν την άνοδο και την ευημερία άλλων εθνών και είναι αποφασισμένοι να επιμείνουν στις ιστορικές τους ελπίδες, δηλαδή στην κατάκτηση της παγκόσμιας ηγεμονίας’’. (Le Temps, Παρίσι, 3 Σεπτεμβρίου 1897)
 
από το περιεχόμενο των δελτίων της Παγκόσμιας Ισραηλιτικής Συμμαχίας του Ρότσιλντ ‘’Alliance Israelite Universelle’’ που έγραψαν το 1918:
 
‘’Οι εθνικότητες πρέπει να εξαφανιστούν όπως και οι θρησκείες. Το Ισραήλ όμως, ο Σιωνισμός,  δεν πρέπει να εξαφανιστεί’’
 
περνώντας στην ομιλία του ραβίνου Εμανιουέλ Ραμπίνοβιτς στην ειδική συνέλευση του εκτάκτου συμβουλίου των ευρωπαίων ραβίνων στην Βουδαπέστη στις 12 Ιανουαρίου το 1952 που μεταξύ άλλων είπε:
 
‘’Ο στόχος για τον οποίο παλέψαμε με άψογο συντονισμό εδώ και τρεις χιλιάδες χρόνια, πλησιάζει επιτέλους και επειδή η εκπλήρωσή του είναι τόσο φανερή μας αναγκάζει να αυξήσουμε τις προσπάθειες και την προσοχή μας στο δεκαπλάσιο. Μπορώ να σας υποσχεθώ με σιγουριά πως πριν περάσουν δέκα χρόνια, η φυλή μας θα πάρει την θέση που της ανήκει στον κόσμο, όπου ο κάθε εβραίος θα είναι βασιλιάς και κάθε άλλος σκλάβος’’
 
‘’Θα ξεκινήσει μια εποχή δέκα χιλιάδων χρόνων ειρήνης και αφθονίας, η Ιουδαϊκή Ειρήνη,  και η φυλή μας θα κυβερνάει αδιαμφισβήτητα όλο τον κόσμο’’
 
‘’Δεν θα υπάρχουν πια θρησκείες. Η ύπαρξη της τάξης των ιερέων θα αποτελούσε έναν μόνιμο κίνδυνο για την διακυβέρνησή μας. Αλλά και η πίστη σε μια μετα-θάνατον ζωή θα έδινε πνευματική δύναμη σε ασυμβίβαστους ανθρώπους σε πολλές χώρες και θα τους επέτρεπε να μας αντισταθούν. Πάντως θα διατηρήσουμε τις τελετές και τα έθιμα του Ιουδαϊσμού, ως διακριτικό γνώρισμα της κάστας μας που θα αποτελεί τον κληρονομικό κυβερνήτη, έτσι ώστε κανένας εβραίος να μην μπορεί να παντρευτεί εκτός φυλής ή κάποιος ξένος να γίνει δεκτός σε εμάς’’
 
‘’Και έτσι με το όραμα της παγκόσμιας νίκης στο μυαλό σας, επιστρέψτε στις χώρες σας και εντείνετε την εργασία σας, μέχρι την ημέρα εκείνη όπου το Ισραήλ θα αποκαλυφθεί σε όλο το λαμπρό του πεπρωμένο ως το Φως του Κόσμου. Ιλλουμινάτι σημαίνει ‘’Αυτοί που κατέχουν το φως’’
 
και φτάνοντας στην πρόσφατη έκθεση του Παγκοσμίου Εβραϊκού Συνεδρίου που έγραψε στη σελίδα 21:
 
‘’Ακολουθήστε το παράδειγμα της Ελλάδας Όλες οι ευρωπαϊκές χώρες έχουν κοινό συμφέρον από την πρόληψη και αποτελεσματική αντιμετώπιση του εξτρεμισμού. Σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Ένωση, τα Κράτη-Μέλη οφείλουν να υιοθετήσουν νομοθετικά μέτρα που θα τους επιτρέψουν να απαγορεύσουν στα νεοναζιστικά κόμματα την συμμετοχή στις εκλογικές αναμετρήσεις, την πραγματοποίηση συγκεντρώσεων/διαδηλώσεων ή την υλοποίηση προπαγάνδας. (Κράτη εκτός ΕΕ οφείλουν επίσης να ακολουθήσουν το παράδειγμά τους).
Εάν η Ελλάδα, εν μέσω έντονων οικονομικών και κοινωνικών προβλημάτων, μπορεί να αντιμετωπίσει ένα κόμμα του μεγέθους της Χρυσής Αυγής, άλλες χώρες δεν έχουν καμία δικαιολογία για απραξία. Σε ευρωπαϊκό επίπεδο, και προκειμένου να δοθεί το παράδειγμα που θα πρέπει να ακολουθείται από τα Κράτη- Μέλη, η ΕΕ οφείλει να απαγορεύσει αμέσως την παρουσία όλων των νεοναζιστικών κομμάτων και των μελών τους από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο’’
 
Και
 
Εβραϊκή κοινότητα για την άνοδο της ακροδεξιάς: «Ξύπνα Ευρώπη!»
Προειδοποίηση
 
Η δράση της Χρυσής Αυγής στην Ελλάδα, η άνοδος των εκλογικών ποσοστών ακραίων και ναζιστικών δυνάμεων στην Ευρώπη και η πρόσφατη πολύνεκρη επίθεση στο Εβραϊκό Μουσείο των Βρυξελλών, ανησυχούν και προβληματίζουν την εβραϊκή κοινότητα.
 
Ο εκτελεστικός διευθυντής της Αμερικανοεβραϊκής Επιτροπής (AJC), Ντέιβιντ Χάρις, με αφορμή το αιματηρό επεισόδιο στις Βρυξέλλες και την «επιτυχία εξτρεμιστικών κομμάτων» στις εκλογές για το Ευρωκοινοβούλιο, καλεί σε άρθρο του «Ξύπνα Ευρώπη!».
 
«Tα τελευταία 14 χρόνια, μαζί με τους φίλους μας στην Ευρώπη, έχουμε προσπαθήσει να προειδοποιήσουμε τους Ευρωπαίους ηγέτες για την αυξανόμενη απειλή για τους Εβραίους, τις βασικές ευρωπαϊκές αξίες και την προστασία της ανθρώπινης αξιοπρέπειας, ενώ πολλοί άργησαν να αναγνωρίσουν αυτή την απειλή» υποστηρίζει ο Ντέιβιντ Χάρις. «Το πρόβλημα είναι πολύ μεγαλύτερο και πιο βαθύ από ό,τι πολλοί συνειδητοποιούν» σημειώνει, σύμφωνα με το Βήμα.
 
«Οι Ευρωπαίοι ηγέτες θα πρέπει να αντιμετωπίσουν άμεσα το πρόβλημα και να διαμορφώσουν μια στρατηγική για την πάταξη του εξτρεμισμού» δήλωσε από την πλευρά του ο πρόεδρος του Παγκόσμιου Εβραϊκού Συνεδρίου, Ρόναλντ Λόντερ.
 
Στην «αποτελεσματικότητα καταστολής» της Χρυσής Αυγής στην Ελλάδα, μετά τη «σημαντική νίκη» που κατέγραψε το «νεοφασιστικό κόμμα στις ευρωεκλογές», με ποσοστό 9,4% και με την κατάκτηση της τρίτης θέσης, αναφέρεται εκτενές άρθρο-ανταπόκριση του Εβραϊκού Τηλεγραφικού Πρακτορείου (Jewish Telegraphic Agency), το οποίο αναδημοσιεύεται σε αρκετά αμερικανοεβραϊκά ΜΜΕ.
 
Μεταξύ άλλων γίνεται λόγος για «προφανή αποτυχία της στρατηγικής» αντιμετώπισης του «υπερεθνικιστικού κόμματος». «Πρόκειται για ένα αποτέλεσμα που μας φέρνει πραγματικά σε δύσκολη θέση» δήλωσε ο Δαυίδ Σαλτιέλ, πρόεδρος της εβραϊκής κοινότητας της Θεσσαλονίκης, και προσέθεσε: «Πιστεύω ότι η ελληνική κυβέρνηση χρειάζεται να βρει τρόπους για να εξηγήσει στους ψηφοφόρους ότι η Χρυσή Αυγή είναι ένα ναζιστικό κόμμα δολοφόνων».
 
«Η Νέα Δημοκρατία, το κεντροδεξιό κόμμα του κ. Σαμαρά, φοβούμενη τις αντιδράσεις του δεξιού ρεύματος τού κόμματος, απέφυγε έως σήμερα να θέσει εκτός νόμου τη Χρυσή Αυγή και να φέρει προς ψήφιση ένα σκληρό αντιρατσιστικό νομοσχέδιο» καταλήγει το άρθρο του Πρακτορείου.


ΕΠΕΙΔΗ IMPERIAL ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΗΣΕΙΣ ΕΣΥ ΚΩΛΟ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΟΠΑΝΑΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ  ;)

ΘΑΝΑΤΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟΥΣ ΣΗΜΙΤΟΚΑΤΣΙΒΕΛΟΥΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥΣ ΣΟΥ  ;)

ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙΑ ΣΟΥ ΠΕΡΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΑΙΩΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΑΛΛΟΥ. ΣΕ ΜΕΝΑ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΝΕ  ;)

 
ΟΠΟΤΕ ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΟΥ ΟΤΑΝ ΗΣΟΥΝ ΜΙΚΡΟΣ ΕΙΧΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΥΑΛΟ  :D
Posted by: Pepe the Frog
« on: July 11, 2014, 09:35:31 pm »


ΤΟΝ ΧΙΤΗ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΔΙΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΜΟΛΙΣ 6 ΜΗΝΕΣ ΣΤΟ WEBWAR ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΗ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΙΔΕΩΝ ΤΟΥ ΑΜΑ ΑΛΛΑΞΑΝ Η ΟΧΙ.


Να πω την αλήθεια όταν ήμουν μικρός έβριζα κι εγώ τους Ισραηλινούς χωρίς λόγο απλά επειδή είναι Εβραίοι αλλά αργότερα κατανόησα ότι διαχρονικά η μεγαλύτερη πληγή είναι Εβραίοι της διασποράς. Πάντα όμως θαύμαζα το Ισραήλ ως παράδειγμα εθνικιστικού κράτους.

ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΑΠΟΛΛΩΝΕΙΟ ΦΩΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΕΜΜΕΣΗ Ή ΑΜΕΣΗ ΣΧΕΣΗ ΚΑΙ ΕΧΩ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΕ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΠΕΡΙ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΔΙΑΦΟΡΑ. ΟΠΟΤΕ ΑΜΑ ΔΩ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΙΔΕΩΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΑΜΕΣΩΣ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ  ;)


Έχω εγώ άμεση ή έμμεση σχέση με το Απολλώνειο φως;  :D :D :D


ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ΝΑ ΠΕΣΩ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΝΑ ΓΙΝΩ ΣΥΜΜΑΧΟΣ Ή ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΩ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΙΣΡΑΗΛ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ Κ.Λ.Π. ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΟ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟ ΚΙΝΔΥΝΟ  ;) ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΤΟΥ ΑΝΤΙΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΝΕΟΝΑΖΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΕΙ ΤΗΝ ΠΟΥΤΣΑ ΠΙΣΩΠΛΑΤΑ ΟΣΟ ΘΑ ΠΟΛΕΜΑΕΙ ΜΕ ΤΟ ΙΣΛΑΜ.  ;) ΑΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΦΟΒΟΥΣ ΤΟΥ ΛΟΙΠΟΝ  :D

Δεν έχουμε λόγο να αντιπαλεύουμε το Ισραήλ, αντίθετα πρέπει να αντιπαλέψουμε τους Εβραίους της Ευρώπης και της Αμερικής και να τους αναγκάσουμε να μετοικίσουν στο Ισραήλ.

ΙΔΟΥ Ο ΓΝΗΣΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΗΣ ΕΛΛΗΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ.

Από όποια σκοπιά και αν το δεις, οι Εβραίοι έχουν όλα τα δίκια του κόσμου. Και λέω ότι ξηγούνται και ΠΟΛΥ καλά μάλιστα, σχεδόν κορόιδα γίνονται. Θα έπρεπε να είναι βαρβάτοι και να κάνουν carpet bombing τη Γάζα μέχρι να γίνει κρανίου τόπος και να πούνε στη δυτική όχθη "καθίστε καλά, αλλιώς ακολουθεί και η σειρά σας". Αλλά κωλώνουν, επειδή θυμούνται το Ολοκαύτωμα και δε θέλουν να "πέσουν" στο επίπεδο του εχθρού. Μαλακίες, δηλαδή. Αν είναι να σε μισούν έτσι κι αλλιώς, δώσε τους λόγο να σε μισήσουν.
Εγώ το λέω συνέχεια, αν θες να κάνεις στους Τούρκους ότι οι Εβραίοι στους Παλαιστήνιους δεν έχεις δικαίωμα να κατηγορείς τους Εβραίους, όπως είπες κι εσύ κι λίγα κάνουν εγώ στην θέση τους θα έκανα χειρότερα. :D Εξάλλου αντιπαθώ γενικότερα τους σκατόδερμους Παλαιστήνιους που τώρα τελευταία σηκώνουν τούρκικες σημαίες και είναι fan του Ερντογάν! :D (Όπως παλαιότερα σε πολλές Ισλαμικές χώρες γίνονταν διαδηλώσεις εναντίων των απίστων Ελλήνων που πατούσαν την γη του χαλίφη κατά την μικρασιατική εκστρατεία).

Υ.Γ. Ρε μαλάκα Thulsa σου είπε κανείς να πάρει το κουμπούρι σου και να πας να πολεμήσεις στο πλευρό του IDF; Εγώ το μόνο που λέω είναι μην καταδικάζεις τόσο εύκολα έναν λαό που κάνει το πατριωτικό του καθήκον ενάντια σε μουσουλμάνους σφετεριστές της γης των προγόνων του, εκτός και αν είσαι διατεθειμένος όπως οι Έλληνες αριστεροί να καταδικάσεις παρόμοιες μελλοντικές ενέργειες των Ελλήνων. 
Posted by: Somalian Pirate
« on: July 11, 2014, 09:29:04 pm »

Όχι φίλε μου όταν εγώ θέλω να εξανδραποδίσω του Τούρκους από την γη που μου άνηκε παρότι είναι πλειοψηφία σε αυτήν δεν είναι τίμιο να κατηγορώ κάποιους άλλους όταν κάνουν κάτι παρόμοιο.
ΙΔΟΥ Ο ΓΝΗΣΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΗΣ ΕΛΛΗΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ.

Από όποια σκοπιά και αν το δεις, οι Εβραίοι έχουν όλα τα δίκια του κόσμου. Και λέω ότι ξηγούνται και ΠΟΛΥ καλά μάλιστα, σχεδόν κορόιδα γίνονται. Θα έπρεπε να είναι βαρβάτοι και να κάνουν carpet bombing τη Γάζα μέχρι να γίνει κρανίου τόπος και να πούνε στη δυτική όχθη "καθίστε καλά, αλλιώς ακολουθεί και η σειρά σας". Αλλά κωλώνουν, επειδή θυμούνται το Ολοκαύτωμα και δε θέλουν να "πέσουν" στο επίπεδο του εχθρού. Μαλακίες, δηλαδή. Αν είναι να σε μισούν έτσι κι αλλιώς, δώσε τους λόγο να σε μισήσουν.
Posted by: Somalian Pirate
« on: July 11, 2014, 09:20:34 pm »

Ο προδότης της Αναρχίας, Μαξ, στηρίζει τους αισχρούς Άραβες, που είναι ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ κρατιστές από τους Εβραίους!

Σύμφωνα με αρκετά γκάλοπ, όχι μόνο θέλουν οι Άραβες της Ιουδαίας-Σαμαρίας-Γάζας ισχυρό συγκεντρωτικό κράτος με θρησκευτικά χαρακτηριστικά, αλλά θέλουν ΟΛΕΣ τις περιοχές από τον Ιορδάνη μέχρι τη Μεσόγειο. Δηλαδή διπλά ληστοσυμμορίτες.

Καμία στήριξη στους κρατιστές Άραβες. Είμαστε δίπλα στα ελευθεριακά μας αδέλφια, τους Εβραίους του Ισραήλ. Δοξα και Τιμη.
Posted by: THULSA DOOM
« on: July 11, 2014, 04:49:58 pm »

Η ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΑΘΕΡΗ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΠΟΨΕΩΝ ΤΟΥ  ;) ΣΕ ΜΕΝΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΟΠΟΙΟΣ ΘΥΜΑΤΑΙ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΜΟΥ ΣΕ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΚΑΙ ΦΟΡΟΥΜ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΜΙΑ 7ΕΤΙΑ ΤΩΡΑ ΒΛΕΠΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΣΙΩΝΙΣΤΗΣ, ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΟΣΑΤΑΝΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΔΙΟΤΙ ΑΚΟΛΟΥΘΩ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΑΡΧΕΣ ΜΗ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΙΜΕΣ  ;)

ΤΟΝ ΧΙΤΗ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΔΙΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΜΟΛΙΣ 6 ΜΗΝΕΣ ΣΤΟ WEBWAR ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΗ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΙΔΕΩΝ ΤΟΥ ΑΜΑ ΑΛΛΑΞΑΝ Η ΟΧΙ. ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΑΠΟΛΛΩΝΕΙΟ ΦΩΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΕΜΜΕΣΗ Ή ΑΜΕΣΗ ΣΧΕΣΗ ΚΑΙ ΕΧΩ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΕ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΠΕΡΙ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΔΙΑΦΟΡΑ. ΟΠΟΤΕ ΑΜΑ ΔΩ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΙΔΕΩΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΑΜΕΣΩΣ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ  ;)

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ΝΑ ΠΕΣΩ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΝΑ ΓΙΝΩ ΣΥΜΜΑΧΟΣ Ή ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΩ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΙΣΡΑΗΛ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ Κ.Λ.Π. ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΟ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟ ΚΙΝΔΥΝΟ  ;) ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΤΟΥ ΑΝΤΙΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΝΕΟΝΑΖΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΕΙ ΤΗΝ ΠΟΥΤΣΑ ΠΙΣΩΠΛΑΤΑ ΟΣΟ ΘΑ ΠΟΛΕΜΑΕΙ ΜΕ ΤΟ ΙΣΛΑΜ.  ;) ΑΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΦΟΒΟΥΣ ΤΟΥ ΛΟΙΠΟΝ  :D

Posted by: dark lord
« on: July 11, 2014, 04:28:08 pm »

Τελικά Θουσλα ποια είναι η γνώμη σου για τον χίτη;
Ρωτάω γιατί σε πολλά ποστ που είχα δει του φερόσουνα φιλικά και τον θεωρούσες πολιτικό σύμμαχο, ενώ τώρα όχι
Πάντως οι εβραίοι δεν έχουν θέση στο Ισραήλ...παρά μόνο ο Μεσσίας που θα κάνει πόλεμο εναντίων του Ισραήλ, θα κατακτήσει την Ιερουσαλήμ και ενδεχομένως θα καταστραφεί το Ισραήλ
Άσε που ο Αντί-χριστός κατά την παράδοση είναι αντί-εβραίος.
Posted by: THULSA DOOM
« on: July 11, 2014, 03:35:32 pm »

ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΛΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙΣ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΝΑ ΕΧΕΙ, ΝΑ ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ ΟΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ  ;)

ΤΟ ΟΤΙ ΕΛΕΓΧΕΙ Η ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΑΥΤΗ ΑΛΛΑ ΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ  ;)

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΦΤΑΙΞΙΜΟ ΠΑΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ. ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΓΚΕΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΥΣ ΠΕΤΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΟΣΤΑ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΣΗΜΕΡΑ Π.Χ. ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ  ;)

ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΒΕΒΑΙΑ ΣΕΒΑΣΤΗ Η ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ  :D


ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΜΑΧΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΙΣΛΑΜ Ο ΞΥΠΝΙΟΣ ΑΡΙΟΣ ΚΑΙ ΑΡΙΟΣΑΤΑΝΙΣΤΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΕΩΣΦΟΡΙΣΤΗΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΟΥΔΕΤΕΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΣΤΟΝ Β' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΑΡΣΗ ΟΥΔΕΤΕΡΟΤΗΤΑΣ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΣΦΑΞΑΝΕ ΜΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥΣ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ  ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΑΙΓΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΙ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ  ;) ΤΕΤΟΙΑ ΛΑΘΗ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΟΥΝ ΑΛΛΑ ΩΣ ΑΡΙΟΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΩΦΕΛΗΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ ΜΕ ΙΣΛΑΜ  ;)

Posted by: Pepe the Frog
« on: July 11, 2014, 03:19:37 pm »

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΒΛΑΚΑΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΣ ΡΟΔΟΣΤΑΥΡΟΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ


Σιγά μην είμαι και Illuminati. :D

ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΣ ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΠΟΤΕ ΠΑΤΡΙΔΑ ΟΠΟΤΕ ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΓΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΟΥΣ ΜΙΛΑΣ,


Το Ισραήλ είναι η αρχαία γη των Εβραίων, κακά τα ψέματα όσο οι Εβραίοι ήταν στο Ισραήλ ήταν μια υποσημείωση στην παγκόσμια ιστορία όταν φύγαν από το Ισραήλ τότε άρχισαν αν δημιουργούν προβλήματα και να μολύνουν τις ευρωπαϊκές χώρες.

ΓΚΕΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΙΝΔΥΝΟΙ, ΕΝΩ ΑΜΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙΣ ΚΡΑΤΟΣ, ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΤΑ ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ

Ναι ας γκετοποιηθούν λοιπόν στο Ισραήλ σε ένα δικό τους κράτος και ας γαμάνε αιωνίως τους άραβες για να ησυχάσουμε οι υπόλοιποι από αυτούς. Τα νεοταξικά σχέδια των Εβραίων εφαρμόζονται από Εβραίους της διασποράς που ελέγχουν την βιομηχανία θεάματος  και τις τράπεζες δεν χρειάζονταν κράτος οι Εβραίοι για να ελέγχουν τα Ευρωπαϊκά κράτη ο ίδιο ο Χίτλερ είχε ως σκοπό να δώσει ένα κράτος στους Εβραίους και να τους στείλει όλους εκεί για να σταματήσουν να μολύνουν την Ευρώπη.

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΡΟ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ;)


??? ??? ???


ΜΑΛΛΟΝ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΑΠΟΛΛΩΝΕΙΟ ΦΩΣ ΜΕΤΑ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΛΕΥΡΗ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΔΕΝ ΒΑΛΑΤΕ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΟΠΩΣ ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ Ο ΔΙΩΓΜΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΒΓΑΖΑΤΕ ΚΑΠΟΤΕ ΤΑ ΞΕΧΑΣΑΤΕ  ;) ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ ΜΟΣΑΝΤ  :D ΑΛΛΗ ΕΞΗΓΗΣΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΦΙΛΟΙΣΡΑΗΛΙΝΗ ΣΟΥ ΣΤΑΣΗ  ;)

Δεν ήξερα ότι θα έπρεπε να κλαίγομαι όλη μέρα για τους κατσίβελους τους Παλαιστήνιους για να είμαι συνεπής εθνικιστής, αδιαφορώ για αυτούς που όταν εμείς αποβιβαζόμασταν στην Μικρά Ασία κάναν διαδηλώσεις εναντίων των απίστων που πατούν την γη του Χαλίφη.


ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΓΙΑ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ  ;)

Όχι φίλε μου όταν εγώ θέλω να εξανδραποδίσω του Τούρκους από την γη που μου άνηκε παρότι είναι πλειοψηφία σε αυτήν δεν είναι τίμιο να κατηγορώ κάποιους άλλους όταν κάνουν κάτι παρόμοιο.
Posted by: THULSA DOOM
« on: July 11, 2014, 03:05:30 pm »

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΒΛΑΚΑΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΣ ΡΟΔΟΣΤΑΥΡΟΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΣ ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΠΟΤΕ ΠΑΤΡΙΔΑ ΟΠΟΤΕ ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΓΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΟΥΣ ΜΙΛΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΓΚΕΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΙΝΔΥΝΟΙ, ΕΝΩ ΑΜΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙΣ ΚΡΑΤΟΣ, ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΤΑ ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΡΟ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ;)

ΜΑΛΛΟΝ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΑΠΟΛΛΩΝΕΙΟ ΦΩΣ ΜΕΤΑ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΛΕΥΡΗ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΔΕΝ ΒΑΛΑΤΕ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΟΠΩΣ ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ Ο ΔΙΩΓΜΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΒΓΑΖΑΤΕ ΚΑΠΟΤΕ ΤΑ ΞΕΧΑΣΑΤΕ  ;) ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ ΜΟΣΑΝΤ  :D ΑΛΛΗ ΕΞΗΓΗΣΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΦΙΛΟΙΣΡΑΗΛΙΝΗ ΣΟΥ ΣΤΑΣΗ  ;)

ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΓΙΑ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ  ;)

Posted by: Pepe the Frog
« on: July 11, 2014, 02:04:51 pm »ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ 


Κάνε τους μήνυση! :D


ΤΑ ΕΔΑΦΗ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΑΝΗΚΟΥΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΝΗΚΑΝ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΡΑΒΕΣ.

Ας τα πάρουν άμα μπορούν τότε! :D


ΤΕΛΟΣ ΟΣΟΙ ΓΕΝΝΙΤΣΑΡΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΚΑΙ ΔΕΞΙΟΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΑΞΟΝΑ ΑΘΗΝΑ-ΛΕΥΚΩΣΙΑ-ΤΕΛ ΑΒΙΒ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΠΙΠΕΣ ΣΕ ΜΟΣΑΝΤ, ΜΑΣΟΝΙΚΕΣ ΣΤΟΕΣ Κ.Λ.Π. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ  ;)

Ναι πρόδωσαν τους υπεράριους άραβες! :D :D :D

Αυτό που δεν καταλαβαίνετε όλοι εσείς που υποστηρίζεται του κατσίβελους είναι ότι οι Ισραηλινοί κάνουν στους άραβες αυτό που ακριβώς θέλουμε να κάνουμε και εμείς στου Τούρκους! Όπως εμείς θέλουμε να ανακτήσουμε τα εδάφη της Ανατολικής Θράκης και της Μικράς Ασίας και να κάνουμε κιμά τους Τούρκους που τα κατοικούν έτσι κάνουν και οι Ισραηλινοί που πολεμάν για την αρχαία γη των προγόνων τους ενάντια σε κατσίβελους Παλαιστήνιους. Το πρόβλημα των εθνικιστών δεν είναι οι Εβραίοι του Ισραήλ αλλά οι Εβραίοι της διασποράς, αυτοί είναι οι εχθροί μας και όχι αυτοί που τίμια αποφάσισαν να φύγουν από την Ευρώπη και να στήσουν τη δική τους χώρα η οποία μάλιστα αποτελεί και πρότυπο εθνικιστικού κράτους!

ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΙΩΝΙΟΥΣ ΓΑΜΙΑΔΕΣ ΚΑΤΣΙΒΕΛΩΝ!


ΣΚΑΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ
Posted by: THULSA DOOM
« on: July 11, 2014, 01:06:34 pm »ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ  ;) Η ΦΥΛΗ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΥΣ ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΟΥΤΕ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΦΥΛΗ ΝΟΜΑΔΩΝ, ΛΟΠΟΔΥΤΩΝ, ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ, ΥΠΟΚΟΣΜΟΥ, ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΧΑΡΑΚΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ Η ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΥΠΟΣΤΑΣΗ  ;)

ΤΑ ΕΔΑΦΗ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΑΝΗΚΟΥΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΝΗΚΑΝ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΡΑΒΕΣ. ΠΡΙΝ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΟΙ ΑΝΗΚΑΝ ΣΕ ΡΩΜΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΕΣ ΦΙΛΙΣΤΑΙΟΥΣ - ΠΕΛΑΣΓΟΥΣ. ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΝΗΚΑΝ ΠΟΤΕ ΣΕ ΕΒΡΑΙΟΥΣ. Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΚΕΤΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΑΠΟΛΥΤΑ. Η ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΣΤΟΥΣ ΛΕΥΚΟΥΣ ΑΡΙΟΥΣ. ;)

ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ ΣΕ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗ ΒΑΣΗ ΣΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ Ή ΤΟΝ ΑΡΗ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ  :D

ΤΕΛΟΣ ΟΣΟΙ ΓΕΝΝΙΤΣΑΡΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΚΑΙ ΔΕΞΙΟΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΑΞΟΝΑ ΑΘΗΝΑ-ΛΕΥΚΩΣΙΑ-ΤΕΛ ΑΒΙΒ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΠΙΠΕΣ ΣΕ ΜΟΣΑΝΤ, ΜΑΣΟΝΙΚΕΣ ΣΤΟΕΣ Κ.Λ.Π. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ  ;)Posted by: mistermax
« on: July 11, 2014, 12:46:03 pm »

Η λεξη ολοκαυτωμα ειναι μικρη για να περιγραψει την θηριωδια των Ισραηλινων.....