Post reply

Name:
Email:
Subject:
Message icon:

Verification:

shortcuts: hit alt+s to submit/post or alt+p to preview


Topic Summary

Posted by: Legionnaire
« on: June 10, 2014, 08:00:32 pm »

Και να φανταστώ δεν μιλάμε για εβραιόφιλους που στηρίζουν το Ισραήλ επειδή σφάζει κατσίβελους παλαιστήνιους σφετεριστές της γης των προγόνων τους, σωστά;
Είναι καλό οι κατσίβελοι να σφάζονται μεταξύ τους γιατί μας γλυτώνει από περιττό κόπο! Όμως οι εβραίοι αποτελούν κίνδυνο περισσότερο από κάθε άλλη φυλή οπότε πρέπει να υπάρχει προτεραιότητα ως προς την εξόντωση!
Posted by: Pepe the Frog
« on: June 09, 2014, 11:18:58 pm »

Και εγώ που έλεγα ότι μετά την αποτυχία των ευρωεκλογών θα βάλουν μυαλό εκεί στην Χρυσή Αυγή και θα σταματήσουν τις αντιφασιστικές ανοησίες...Αλλά τι να περιμένει κανείς όταν βάζουν εβραιόφιλους ως υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους.
Και να φανταστώ δεν μιλάμε για εβραιόφιλους που στηρίζουν το Ισραήλ επειδή σφάζει κατσίβελους παλαιστήνιους σφετεριστές της γης των προγόνων τους, σωστά;
Posted by: mistermax
« on: June 09, 2014, 10:11:01 pm »

ο γουδης τα λεει αυτα υπερ ή κατα του καψη;  ???
Posted by: Legionnaire
« on: June 09, 2014, 09:25:30 pm »

Και εγώ που έλεγα ότι μετά την αποτυχία των ευρωεκλογών θα βάλουν μυαλό εκεί στην Χρυσή Αυγή και θα σταματήσουν τις αντιφασιστικές ανοησίες...Αλλά τι να περιμένει κανείς όταν βάζουν εβραιόφιλους ως υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους.
Posted by: Pepe the Frog
« on: June 08, 2014, 11:18:35 pm »

Quote
Στοιχεία για την φαμίλια του σημερινού υποψήφιου ευρωβουλευτή και πρώην υπουργού της συγκυβέρνησης, Παντελή Καψή, δίνει με άρθρο του στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ ο καθηγητής Χρίστος Γούδης. Τα όσα αναφέρονται αφορούν τον παππού(πατέρα του Γιάννη Καψή)του σημερινού υποψηφίου της Ελιάς, τα οποία ασφαλώς προβληματίζουν. Έχουμε ξαναπεί ότι ουδεμία οικογενειακή ευθύνη δεν καταμερίζεται στις πράξεις των γόνων όμωςΠολλές οι συμπτώσεις των γόνων. Οι γόνοι του Πάγκαλου, του Σημίτη, των αδερφών Αγγελόπουλων, του παππού του Κεδίκογλου, των, των, των..Όσο και να ψάξεις βρίσκεις. Δοσίλογους, φασίστες, νοσταλγούς των μελανοχίτωνων. Το ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ με απογόνους χουντοφρόνων, ο ένας με πατέρα χίτη, ο άλλος με παππού προδότη. Τελικά πολύ μικρή χώρα η Ελλάδα για να απαρνείσαι κατά καιρούς το παρελθόν σου.

Ακολουθεί το εξαιρετικά ενδιαφέρον κείμενο με πληροφορίες που ασφαλώς επιδέχονται απαντήσεις από τον δημοκράτη υπουργό. Τις οποίες και αναμένουμε αν και αμφιβάλλουμε.

Στην Καθημερινή της Κυριακής της 13ης Απριλίου 2014, ο Παντελής Καψής, ως υφυπουργός αρμόδιος για τη Δημόσια Τηλεόραση και υποψήφιος ευρωβουλευτής με την Ελιά, όπως παρουσιάζεται από την ίδια την εφημερίδα, δημοσίευσε άρθρο του με τίτλο: Δεν χαρίζουμε το παρελθόν μας. Ποιο είναι όμως αυτό το παρελθόν μας;
Για όσους έχουν ασθενική μνήμη, να θυμίσουμε ότι στις αρχές Ιουλίου του 1931 ιδρύθηκε η Οργάνωσις Ελλήνων Εθνικιστών (ΟΕΕ), τα μέλη της οποίας φορούσαν μαύρες στολές (μελανοχίτωνες) και κίτρινα περιβραχιόνια με τον βυζαντινό αετό, ενώ χαιρετούσαν τον αρχηγό τους ρωμαϊστί (φασιστικά δηλαδή). Η ΟΕΕ είχε τα κεντρικά της γραφεία στο ιδιόκτητο Μέγαρον Γιάνναρου στην πλατεία Συντάγματος (Όθωνος και Φιλελλήνων 1), το οποίο ως κέντρο των Ελλήνων Εθνικιστών επονομάζονταν και Φαιός Οίκος. Την διοίκηση ασκούσε το εικοσαμελές Μεγάλο Συμβούλιο, κατά τα πρότυπα του Μεγάλου Φασιστικού Συμβουλίου του Μουσολίνι. Στην δωδεκαμελή ιδρυτική επιτροπή της ΟΕΕ συμμετείχαν γνωστά ονόματα της αθηναϊκής κοινωνίας, μεταξύ των οποίων ο μετέπειτα υπουργός Λάμπρος Ευταξίας και ο δημοσιογράφος Παντελής Καψής, πατέρας του επίσης δημοσιογράφου και μετέπειτα υπουργού του Πασόκ Γιάννη Καψή, και παππούς των επίσης γνωστών σήμερα δημοσιογράφων Παντελή και Μανώλη Καψή, ο οποίος έδινε και τον αντικοινοβουλευτικό τόνο του κινήματος, μέσα από το έργο του Ο Γεώργιος Κονδύλης εν πολέμω και εν ειρήνη, που εκδόθηκε το 1934, και στο οποίο τόνιζε ότι: Ο κοινοβουλευτισμός είναι μια αστεία υπόθεσις, ένα νόθον κατασκεύασμα. Δια των εκλογών ουδέποτε εκδηλούται το γνήσιον φρόνημα ενός λαού. Η ψήφος του ή εξαγοράζεται από τους δυνάμενους να την αγοράσουν ή υποκλέπτεται από τους κατεργαρέους. Για όσους ενδιαφέρονται για περισσότερα, υπάρχει και το προσφάτως εκδοθέν βιβλίο του ιστορικού Ιάκωβου Χονδροματίδη: ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ, με υπότιτλο: Οι Φασιστικές και Εθνικοσοσιαλιστικές οργανώσεις στην Ελλάδα του Μεσοπολέμου (1927 1936).

Καλόν είναι πράγματι να μην χαρίζουμε το παρελθόν μας, αλλά να το τιμούμε και να τιμούμε και όσους το σέβονται. Άλλωστε, απ ότι φαίνεται, το παρελθόν έχει ακόμα μέλλον.

Χρίστος Γούδης-υπ.δημοτικός σύμβουλος στην Αθήνα με τον Ηλία Κασιδιάρη
https://www.youtube.com/watch?v=V17DWaL3erc

88