Post reply

Name:
Email:
Subject:
Message icon:

Verification:

shortcuts: hit alt+s to submit/post or alt+p to preview


Topic Summary

Posted by: 14/88
« on: May 03, 2014, 08:48:29 pm »

...

ΤΙ ΦΑΡΜΑΚΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ;

ΠΑΝΤΩΣ ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ. ΒΓΑΛΕ ΤΟ 14/88 ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΜΑΘΕ ΜΠΑΛΙΤΣΑ.
Posted by: mistermax
« on: May 03, 2014, 04:59:51 pm »

Επίσης αν ταυτίζεσαι με τους αριστερούς δεν είσαι Αναρχικός. Ο Αναρχικός δεν ανήκει στο πολιτικό φάσμα. Deal with it.

η απαλλωτριωση της κρατικης περιουσιας, ειναι αριστερισμος (δλδ κρατικοκαπιταλισμος);;; Ελεος δλδ, τι αλλο θα ακουσομεν;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Posted by: Somalian Pirate
« on: May 03, 2014, 04:24:40 pm »

Επίσης αν ταυτίζεσαι με τους αριστερούς δεν είσαι Αναρχικός. Ο Αναρχικός δεν ανήκει στο πολιτικό φάσμα. Deal with it.
Posted by: Somalian Pirate
« on: May 03, 2014, 04:22:48 pm »

Ρε μαξ, από που κι ως πού είναι εγωιστικά αναρχικό να θες κοινωνικοποίηση της ιδιοκτησίας ή/και κατάργησή της;

"-Απαλλοτρίωση της ιδιοκτησίας του κεφαλαίου, των μεγάλων επιχειρήσεων, των πολυεθνικών, όλης της
κινητής και ακίνητης περιουσίας των καπιταλιστών.

-Κατάργηση του τραπεζικού συστήματος, διαγραφή όλων των χρεών προς τις τράπεζες, επιστροφή των
μικρών περιουσιών που έχουν κατασχέσει οι τράπεζες και κοινωνικοποίηση των περιουσιακών στοιχείων
των τραπεζών.

-Απαλλοτρίωση της κρατικής περιουσίας, των επιχειρήσεων κοινής ωφέλειας. Απαλλοτρίωση της
εκκλησιαστικής περιουσίας.

-Κοινωνικοποίηση των μέσων παραγωγής, της βιομηχανίας, των λιμανιών, των μέσων μεταφοράς και
επικοινωνιών, των συγκοινωνιών, των επιχειρήσεων κοινής ωφέλειας, των νοσοκομείων και των
εκπαιδευτικών ιδρυμάτων. Την διαχείρισή τους θα την αναλάβουν οι εργαζόμενοι.

-Κατάργηση του κράτους και του αστικού κοινοβουλίου των επαγγελματιών πολιτικών και
αντικατάστασή τους από ένα συνομοσπονδιακό σύστημα λαϊκών συνελεύσεων και εργατικών
συμβουλίων, ο συντονισμός των οποίων, η επικοινωνία και η εκτέλεση των αποφάσεων θα γίνεται από
αντιπροσώπους αιρετούς και άμεσα ανακλητούς. Σε εθνικό επίπεδο θα υπάρχει στη θέση του παλιού
αντιπροσωπευτικού αστικού κοινοβουλίου μια ανώτατη Συνοσπονδιακή Λαϊκή Συνέλευση, τα μέλη της
οποίας θα προέρχονται από εξουσιοδοτημένα μέλη-αντιπροσώπους αιρετούς και ανακλητούς από τις
τοπικές λαϊκές συνελεύσεις και τα εργατικά συμβούλια.

-Κατάργηση της αστυνομίας και του στρατού και αντικατάστασή τους από μια ένοπλη λαϊκή
πολιτοφυλακή, μη μισθοφορική"

Δεν είναι όλη η ιδιοκτησία το ίδιο. Αν προήλθε από κρατικά προνόμια, ΝΑΙ, ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ. Η Εκκλησία (δηλαδή το ποίμνιο, όχι αναγκαία οι υψηλόβαθμοι κληρικοί) θα είναι μαζί μας σε αντικρατικό πόλεμο, αρκεί να τους δείξουμε πώς μπορεί να ερμηνευθεί αναρχικά η Αγία Γραφή (μπορώ να σου το δείξω και κατ' ιδίαν ή εδώ πέρα).

Το παρόν τραπεζικό σύστημα ΝΑΙ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ. Οι τράπεζες έχουν τέτοια σύνδεση με το κράτος που είναι καρκινογόνες. Ο πραγματικός τραπεζίτης είναι το κέντρο του πολιτισμού, αλλά η κοινωνία μας δεν έχει πραγματικούς τραπεζίτες, όσο στηρίζεται σε κράτη.

Διαφωνώ με τον όρο "κοινωνικοποίηση", προτείνω να δοθούν όλες οι υποδομές στους πρώην φορολογούμενους με τη μορφή μετοχών-μερισμάτων.

Κατάργηση του κράτους, ΤΕΛΟΣ. Ούτε κοινοβούλιο, ούτε συνέλευση, ούτε τίποτα. Αυτά είναι πουστιές. Αν μιλάμε για την Ελλάδα, θα υφίσταται το όριο Ελλάδας και λοιπών κρατών, αλλά δε θα υφίσταται έννοια της Ελλάδος πλην της γεωγραφικής (και πολιτιστικής). Κάθε άτομο θα είναι αυτόνομος ηγεμόνας του εαυτού του και της ιδιοκτησίας του.

Η πρότασή μας: Θέλουμε όχι 200 κράτη, αλλά 7 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ κράτη, όλα ανεξάρτητα, όλα ελεύθερα, όλα ικανά να δράσουν αυτοβούλως και εκουσίως...
Posted by: mistermax
« on: May 03, 2014, 11:31:20 am »

μακαρι να ηταν η χωρα μας η μοναδική, την εμπειρια του οικονομικα στοκου αριστερου την εχουν βιωσει πολλοι, παρα πολλοι.

βριζοντας τους αλλους ως στοκους, δεν σε κανει πιο εξυπνο να ξερεις. ουτε τους αλλους στοκους φυσικα.
Posted by: brennus dux gallorum
« on: May 03, 2014, 01:01:41 am »

τελικα αποφασιστε, οι αριστεροι ελεγχουν τον πλουτο αυτης της χωρας ή οχι;

δεν ξερω ιδεολογικά τι είναι σημερα (για μια 20ετια, την πιο καταστρεπτικη, από το 81 ηταν και ιδεολογικα) αλλα στην πραξη είναι 100% αριστεροι ;D ;D ;D

μακαρι να ηταν η χωρα μας η μοναδική, την εμπειρια του οικονομικα στοκου αριστερου την εχουν βιωσει πολλοι, παρα πολλοι.
Posted by: mistermax
« on: May 02, 2014, 12:26:17 am »

το μονο σιγουρο είναι οτι και να εδιναν ενα μαγαζι σε καποιον αριστερο σε 1 χρονο το πολυ θα το εκλεινε

τελικα αποφασιστε, οι αριστεροι ελεγχουν τον πλουτο αυτης της χωρας ή οχι;
Posted by: brennus dux gallorum
« on: May 02, 2014, 12:08:43 am »

ρε καπιταλιστες, λυπηθειτε τους αριστερους, ενταξει καταλαβαινω οτι είστε πιο ικανοι στην παραγωγη, εχετε προσφερει πολυ περισσοτερα και κυριως εφευρει πολυ περισσοτερα (σε σχεση με αυτους που δεν εχουν καταφερει τιποτα), αλλα δωστε τους...αυτα που τους ανηκουν ;D ;D ;D ;D

το μονο σιγουρο είναι οτι και να εδιναν ενα μαγαζι σε καποιον αριστερο σε 1 χρονο το πολυ θα το εκλεινε
Posted by: Pulverem
« on: April 25, 2014, 11:54:17 pm »

προσεχε σαν βγαινεις να μην ξυπνησεις, γιατι μπορει να γινει κανενα ατυχημα...

ΑΝΤΙ ΝΑ ΛΕΣ ΚΥΠΡΙΑΚΑ ΑΣΤΕΙΑ ΔΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤ' ΑΛΛΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ;
Posted by: mistermax
« on: April 25, 2014, 11:35:15 pm »


ΕΓΩ ΘΑ ΒΓΩ ΑΠ' ΤΑ ΧΑΛΑΣΜΑΤΑ ΜΕ ΕΝΑ ΤΑΝΚΣ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΡΝΑΕΙ ΠΥΡΗΝΙΚΕΣ ΒΟΜΒΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΘΑ 'ΧΩ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΟΔΗΓΩ, ..........

προσεχε σαν βγαινεις να μην ξυπνησεις, γιατι μπορει να γινει κανενα ατυχημα...
Posted by: Pulverem
« on: April 25, 2014, 10:41:41 pm »ΕΓΩ ΘΑ ΒΓΩ ΑΠ' ΤΑ ΧΑΛΑΣΜΑΤΑ ΜΕ ΕΝΑ ΤΑΝΚΣ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΡΝΑΕΙ ΠΥΡΗΝΙΚΕΣ ΒΟΜΒΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΘΑ 'ΧΩ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΟΔΗΓΩ, ΚΑΙ ΟΙ ΠΥΡΑΥΛΟΙ ΜΟΥ ΘΑ ΚΟΥΒΑΛΑΝΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ, ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑΖΙΣΤΙΚΑ ΚΩΛΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΓΑΜΑΝΕ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΚΑΣΟΥΝ (ΤΑ ΚΩΛΙΑ, ΟΧΙ ΟΙ ΠΥΡΑΥΛΟΙ). ΤΑ ΑΝΑΡΧΙΔΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΜΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΑΝΗΘΙΚΟΙ ΥΠΟΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΙΗΘΙΚΙΣΤΕΣ, ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΔΕ ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΕΣΗ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΝΑΖΗΔΕΣ ΘΑ ΠΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΔΑΝΑΟΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΣΣΙΑΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ, ΟΠΟΤΕ ΕΑΝ Ο ΓΙΟΣ ΤΗΣ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΞΕΣΚΙΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΡΙΝΙΣΜΑΤΟΣ ΚΟΚΚΑΛΟΥ ΑΚΟΜΑ, ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΩΘΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ, ΑΝΤΙΕΛΕΥΘΕΡΙΑΚΗ, ΑΝΤΙΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ, ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΚΑΙ ΔΟΥΛΙΚΗ ΤΥΡΑΝΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΘΙΕΡΩΣΕΙ.
Posted by: Pulverem
« on: April 25, 2014, 09:23:55 pm »

ΓΕΝΙΚΩΣ Η ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΗ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΤΗ ΠΟΥΤΑΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥΤΣΟ, ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΣΧΕΔΙΑΖΕΙΣ ΠΏΣ ΝΑ ΤΗΝ ΓΔΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΜΟΥΝΟΨΑΡΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΝΑ 'ΧΕΙ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΝΑ ΞΕΚΩΛΙΑΖΕΙ Ο ΛΕΒΙΑΘΑΝ. ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΗ ΤΗΣ ΞΗΡΑΣ ΧΡΗΣΙΜΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΠΟΥΤΑΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΒΕΧΕΜΩΘ, ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΜΕΝΕΙ ΘΑ ΤΟ ΤΕΝΤΩΝΕΙ Ο ΖΙΖ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΟΛΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΠ' ΤΟ ΤΡΑΒΗΓΜΑ, ΝΑ ΦΟΥΣΚΩΣΟΥΝ ΑΠ' ΤΟ ΠΡΗΞΙΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΥΓΟΥΝ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ 'ΧΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣΟΥΛΑΝΕ ΟΙ ΧΑΟΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΩΝ ΕΦΤΑ ΟΥΡΑΝΩΝ, ΤΩΝ ΕΦΤΑ ΘΑΛΑΣΣΩΝ, ΤΩΝ ΕΦΤΑ ΠΗΓΑΔΙΩΝ ΤΗΣ ΑΒΥΣΣΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΦΤΑ ΚΟΛΑΣΕΩΝ ΜΑΖΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΧΙΔΝΑ. ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΣΤΕ ΠΟΥΣΤΟΠΟΥΣΤΙΚΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΚΑΙ ΩΣ ΠΟΥΣΤΟΠΟΥΣΤΕΣ ΦΕΡΟΣΑΣΤΕ. ΕΜΕΙΣ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΟΛΥΝΟΜΑΣΤΕ ΑΠ' ΤΗΝ ΠΟΥΣΤΟΠΟΥΣΤΙΑ ΣΑΣ, ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΩΝ ΞΕΦΤΙΛΟΜΑΖΩΝ ΑΓΑΠΗΣ, ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΥΤΑΝΙΑΣ ΣΑΣ. Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΓΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΙΤ ΤΗΣ, ΜΗ ΚΥΤΤΑΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΖΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΑΡΙΟΥΣ ΣΟΥΗΔΟΥΣ ΝΑ ΗΓΗΘΟΥΝ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΛΙΤ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΠΟΥΣΤΩΝ, Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΟΤΕ ΕΛΙΤ, ΜΟΝΟ ΜΑΖΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΜΑΓΚΕΣ ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΤΕΣ ΠΑΠΕΣ.

ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ Η ΝΕΑ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΟΙΚΗΘΕΙ ΑΠ' ΤΑ ΤΑΝΚΣ (Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΑ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΑΛΟΓΑ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΦΩΤΙΑ) ΤΗΣ ΕΛΙΤ ΤΟΥ ΜΕΣΣΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΕΙ ΜΕΣΑ ΤΗΣ ΑΠ' ΤΟ ΑΡΜΑΓΕΔΩΝ ΣΑΝ ΠΕΙΣΜΑΤΑΡΑ ΚΑΤΑΚΤΗΤΙΚΗ ΠΟΥΤΣΑ (Ο ΝΑΠΟΛΕΟΝΤΑΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΦΗΤΕΥΕΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΘΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΓΙΑ ΤΗ ΤΕΛΙΚΗ ΜΑΧΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΧΥΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΓΗΣ), ΚΑΙ ΘΑ ΕΞΑΠΛΩΘΟΥΝ ΟΙ ΠΛΗΓΕΣ ΤΗΣ ΛΙΜΝΗΣ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΟΥΝ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΛΑΤΡΕΨΑΝ ΤΟΝ ΜΕΣΣΙΑ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΟΣΩΝ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΑΝ ΤΟΝ ΔΡΑΚΟΝΤΑ ΛΟΓΩ ΦΟΒΟΥ ΜΗ ΨΟΦΗΣΟΥΝ (ΔΕΝ ΤΑ 'ΒΓΑΛΑ ΑΠ' ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΑΥΤΑ). ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΑΡΙΟΙ, ΑΓΙΟΙ, ΠΑΡΘΕΝΟΙ, ΠΑΓΑΝΟΣΦΑΧΤΕΣ, ΜΗΤΡΟΒΓΑΛΤΕΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ.
Posted by: mistermax
« on: April 25, 2014, 06:53:51 pm »

οι εβραίοι της Ελλάδας παραμένουν ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟΙ,

hoax detected
Posted by: THULSA DOOM
« on: April 25, 2014, 06:45:24 pm »

Επίσης μια που ανοίχτηκε και αυτό το θέμα περί ευθύνης των ίδιων των κρατών που αφήνουν τους Σιωνιστές να τους κάνουν κουμάντο, οφείλει να ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙ δημόσια κάθε πατριωτικό και εθνικιστικό πολιτικό κόμμα, όπως και η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, για ποιο λόγο δεν έκαναν ΘΕΜΑ στη Βουλή το γεγονός ότι οι εβραίοι της Ελλάδας παραμένουν ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟΙ, την ίδια ώρα που μας έχουν ξεσκίσει στα χαράτσια και την φορολογία και σέρνουν με χειροπέδες στα κρατητήρια και στις φυλακές Έλληνες συμπατριώτες μας που αδυνατούν να πληρώσουν τις οφειλές τους στο Δημόσιο. Γράψαμε και εμείς σχετικό άρθρο και στην παλιά ιστοσελίδα που μας έκλεισαν πριν 1 χρόνο, βασιζόμενοι στην παρακάτω πηγή:

http://ygro-pyr.blogspot.gr/2013/03/blog-post_1499.html

αλλά παρόλο αυτά δεν κουνήθηκε φύλλο  ;) Η εγκυρότητα του άρθρου αυτού αποδεικνύεται από το γεγονός ότι ο Κουβέλης της Δημοκρατικής Αριστεράς έγραψε τα σπίτια του στο Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο ή Κ.Ι.Σ. της χώρας μας για να ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΦΟΡΟΥΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ!

Εμείς πάντως περιμένουμε την ΑΠΟΛΟΓΙΑ των εθνικιστών όπως είπαμε, αν υποθέσουμε ότι κόπτονται για τους Έλληνες  ;)
Posted by: THULSA DOOM
« on: April 25, 2014, 05:54:11 pm »

ΔΙΟΤΙ ΦΙΛΤΑΤΕ ΜΙΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΟΠΩΣ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΚΡΑΤΟΣ, ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΠΥΡΙΝΙΚΑ ΠΑΡΑ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΣΚΟΡΠΙΣΜΕΝΗ ΣΕ ΑΛΛΑ ΚΡΑΤΗ. ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΦΤΑΙΝΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ  ;) ΑΡΑ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΜΕ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΦΑΣΙΣΜΟ-ΝΑΖΙΣΜΟ ΘΑ ΠΑΨΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΘΟΥΝ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΝΑ ΠΕΤΑΧΤΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΦΟΥΡΝΟΥΣ ΤΟΥ ΜΠΑΦΟΜΕΤ  ;D ΦΥΣΙΚΑ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΑΞΟΚΩΛΙΑΣΜΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΑΒΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ  ;)

ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΟΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΡΟ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΣΤΗ ΜΕΣΗ, ΟΠΟΤΕ ΕΧΕΙ Η ΔΙΚΙΟ Η ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΕΞΩ ΑΠΌ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΥΡΩΠΑΪΚΉ ΕΝΩΣΗ  :D ΕΜΕΙΣ ΛΕΜΕ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΩΡΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΔΡΑΙΩΘΕΙ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΣΤΑ ΚΡΑΤΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΣΕ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΑΙ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΕΤΩΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΑΠ' ΕΞΩ ΤΟΥΣ ΣΗΜΙΤΟΚΑΤΣΙΒΕΛΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ  ;D
Posted by: Pepe the Frog
« on: April 25, 2014, 05:40:37 pm »

-Μονομερής παύση πληρωμών του ελληνικού χρέους.

-Έξοδος από την ΟΝΕ και από την ΕΕ.

-Απαλλοτρίωση της ιδιοκτησίας του κεφαλαίου, των μεγάλων επιχειρήσεων, των πολυεθνικών, όλης της
κινητής και ακίνητης περιουσίας των καπιταλιστών.

-Κατάργηση του τραπεζικού συστήματος, διαγραφή όλων των χρεών προς τις τράπεζες, επιστροφή των
μικρών περιουσιών που έχουν κατασχέσει οι τράπεζες και κοινωνικοποίηση των περιουσιακών στοιχείων
των τραπεζών.

-Απαλλοτρίωση της κρατικής περιουσίας, των επιχειρήσεων κοινής ωφέλειας. Απαλλοτρίωση της
εκκλησιαστικής περιουσίας.

-Κοινωνικοποίηση των μέσων παραγωγής, της βιομηχανίας, των λιμανιών, των μέσων μεταφοράς και
επικοινωνιών, των συγκοινωνιών, των επιχειρήσεων κοινής ωφέλειας, των νοσοκομείων και των
εκπαιδευτικών ιδρυμάτων


ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ. ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ Ο ΣΚΛΗΡΟΣ ΣΑΤΑΝΟΦΑΣΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΜΑΣ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΑ ΔΙΟΤΙ ΟΠΩΣ ΞΑΝΑΕΙΠΑΜΕ ''όντα με αποδεδειγμένα ανώτερη ευφυϊα έχουν το δικαίωμα να διοικούν αυτούς που είναι λιγότερο προικισμένοι, διότι οι μάζες δεν γνωρίζουν τι είναι καλύτερο για αυτούς. Η Εωσφορική ιδεολογία είναι αυτό που ονομάζουμε σήμερα Ολοκληρωτισμός''

ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΟΥΜΕ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΡΑΠΟΦΑΣΙΣΤΑΣ ΟΜΠΑΜΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΙΡΑΝ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΗΣ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ. ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΓΝΩΣΤΟ ΔΗΛΑΔΗ ΕΩΣΦΟΡΙΚΟ ΚΑΙ ΣΑΤΑΝΙΚΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΙΚΟ  ;D

Εμένα για κομουνιστικά μου φαίνονται τα παραπάνω, σιγά μην κάνουμε και κολεκτιβοποίηση της γης. Κρατικοποίηση κάποιων μεγάλων πολυεθνικών επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στην χώρα θα πρέπει να γίνει αλλά, προσεκτικά και με υποχθόνιους τρόπους χωρίς να γίνεται εμφανές. Και καλά ρε Thulsa τι πρόβλημα έχεις με το Ισραήλ; Το πρόβλημα δεν είναι οι εβραίοι του Ισραήλ, το πρόβλημα είναι οι Εβραίοι που δεν είναι στο Ισραήλ! Πραγματικό εθνικοσοσιαλιστικό αίτημα θα ήταν όχι η καταστροφή του Ισραήλ αλλά η υποχρεωτική μετοίκηση όλων των Εβραίων στο Ισραήλ και από εκεί και πέρα να αφεθούν ελεύθεροι να αλληλογαμιούνται με τους άραβες sand **** στην αιωνιότητα.
Posted by: THULSA DOOM
« on: April 25, 2014, 05:17:32 pm »

-Μονομερής παύση πληρωμών του ελληνικού χρέους.

-Έξοδος από την ΟΝΕ και από την ΕΕ.

-Απαλλοτρίωση της ιδιοκτησίας του κεφαλαίου, των μεγάλων επιχειρήσεων, των πολυεθνικών, όλης της
κινητής και ακίνητης περιουσίας των καπιταλιστών.

-Κατάργηση του τραπεζικού συστήματος, διαγραφή όλων των χρεών προς τις τράπεζες, επιστροφή των
μικρών περιουσιών που έχουν κατασχέσει οι τράπεζες και κοινωνικοποίηση των περιουσιακών στοιχείων
των τραπεζών.

-Απαλλοτρίωση της κρατικής περιουσίας, των επιχειρήσεων κοινής ωφέλειας. Απαλλοτρίωση της
εκκλησιαστικής περιουσίας.

-Κοινωνικοποίηση των μέσων παραγωγής, της βιομηχανίας, των λιμανιών, των μέσων μεταφοράς και
επικοινωνιών, των συγκοινωνιών, των επιχειρήσεων κοινής ωφέλειας, των νοσοκομείων και των
εκπαιδευτικών ιδρυμάτων


ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ. ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ Ο ΣΚΛΗΡΟΣ ΣΑΤΑΝΟΦΑΣΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΜΑΣ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΑ ΔΙΟΤΙ ΟΠΩΣ ΞΑΝΑΕΙΠΑΜΕ ''όντα με αποδεδειγμένα ανώτερη ευφυϊα έχουν το δικαίωμα να διοικούν αυτούς που είναι λιγότερο προικισμένοι, διότι οι μάζες δεν γνωρίζουν τι είναι καλύτερο για αυτούς. Η Εωσφορική ιδεολογία είναι αυτό που ονομάζουμε σήμερα Ολοκληρωτισμός''

ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΟΥΜΕ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΡΑΠΟΦΑΣΙΣΤΑΣ ΟΜΠΑΜΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΙΡΑΝ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΗΣ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ. ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΓΝΩΣΤΟ ΔΗΛΑΔΗ ΕΩΣΦΟΡΙΚΟ ΚΑΙ ΣΑΤΑΝΙΚΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΙΚΟ  ;D
Posted by: stasou_mugdala
« on: April 25, 2014, 04:05:48 pm »

Δεν θα ηταν πιο απλο να βαλει το ονομα του απο κατω ο Μαζιωτης; :)

Κανει τα αδυνατα δυνατα να βαλει το ονομα του διπλα στους πρωτους διδαξαντες εστω και αν ξερει οτι κατα πασα πιθανοτητα οπου τον

πετυχουν θα τον //ξαπλωσουν//

Κασιμης

Πρεκας

Μαρινος

Γιωτοπουλος

Κουφοντινας

κλπ...κλπ..
Posted by: mistermax
« on: April 25, 2014, 03:55:33 pm »

Μια πολυ καλη προκυρηξη  :)

https://athens.indymedia.org/local/webcast/uploads/eauludlj.pdf
απόσπασμα:

Quote
Μια επαναστατική πλατφόρμα στις σημερινές συνθήκες θα μπορούσε να συνοψιστεί στα εξής:

-Μονομερής παύση πληρωμών του ελληνικού χρέους.

-Έξοδος από την ΟΝΕ και από την ΕΕ.

-Απαλλοτρίωση της ιδιοκτησίας του κεφαλαίου, των μεγάλων επιχειρήσεων, των πολυεθνικών, όλης της
κινητής και ακίνητης περιουσίας των καπιταλιστών.

-Κατάργηση του τραπεζικού συστήματος, διαγραφή όλων των χρεών προς τις τράπεζες, επιστροφή των
μικρών περιουσιών που έχουν κατασχέσει οι τράπεζες και κοινωνικοποίηση των περιουσιακών στοιχείων
των τραπεζών.

-Απαλλοτρίωση της κρατικής περιουσίας, των επιχειρήσεων κοινής ωφέλειας. Απαλλοτρίωση της
εκκλησιαστικής περιουσίας.

-Κοινωνικοποίηση των μέσων παραγωγής, της βιομηχανίας, των λιμανιών, των μέσων μεταφοράς και
επικοινωνιών, των συγκοινωνιών, των επιχειρήσεων κοινής ωφέλειας, των νοσοκομείων και των
εκπαιδευτικών ιδρυμάτων. Την διαχείρισή τους θα την αναλάβουν οι εργαζόμενοι.

-Κατάργηση του κράτους και του αστικού κοινοβουλίου των επαγγελματιών πολιτικών και
αντικατάστασή τους από ένα συνομοσπονδιακό σύστημα λαϊκών συνελεύσεων και εργατικών
συμβουλίων, ο συντονισμός των οποίων, η επικοινωνία και η εκτέλεση των αποφάσεων θα γίνεται από
αντιπροσώπους αιρετούς και άμεσα ανακλητούς. Σε εθνικό επίπεδο θα υπάρχει στη θέση του παλιού
αντιπροσωπευτικού αστικού κοινοβουλίου μια ανώτατη Συνοσπονδιακή Λαϊκή Συνέλευση, τα μέλη της
οποίας θα προέρχονται από εξουσιοδοτημένα μέλη-αντιπροσώπους αιρετούς και ανακλητούς από τις
τοπικές λαϊκές συνελεύσεις και τα εργατικά συμβούλια.

-Κατάργηση της αστυνομίας και του στρατού και αντικατάστασή τους από μια ένοπλη λαϊκή
πολιτοφυλακή, μη μισθοφορική

 :)

Χαιρετίζω το οτι κατεβάζουν και προγραμματικές θεσεις, ομως θα ηθελα να τους πω πως στο θεμα της Γενικης Συνελευσης, δεν γινεται να λειτουργει με ανακλητους αντιπροσωπους. Στο webwar εχουμε αναπτυξει πολυ καλυτερα την λειτουργεια της ΓΣ. Κατα τα αλλα, δεν τους βρησκω λαθος. 9,5 απο τα δεκα λοιπον!