Post reply

Name:
Email:
Subject:
Message icon:

Verification:

shortcuts: hit alt+s to submit/post or alt+p to preview


Topic Summary

Posted by: DEEP PASOK
« on: March 11, 2014, 03:33:09 pm »

Μη σου πω καλύτερα trolls γράφουν στο γκαζέτα, παρά όλοι αυτοί με ψευδώνυμο τύπου "trollotof" και το εικόνισμα του Στάλιν σε blogger και fb. Πρώτα από όλα για να κάνεις trolling πρέπει να πιστεύεις σε αυτό που κάνεις. Άμα υποκρίνεσαι τον "αναρχικό" ενώ είσαι πολιτικά συριζοπασόκος κομμουνιστής τη πίστη και κοιτάς πως και πως να σε βολέψουν, ε αυτό δεν θα κρατήσει και πολύ.ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΡΟ-ΛΟ-ΜΟΚΡΑΤΟΥΜΕ
Posted by: Pulverem
« on: March 11, 2014, 03:22:31 pm »

γιατί αν είσαι θρησκόληπτος δεν μπορείς να είσαι troll.

ΚΑΙ 'ΓΩ ΘΡΗΣΚΟΛΗΠΤΟΣ ΕΙΜΑΙ, ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΣ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΡΙΑ ΑΡΙΣΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΤΡΟΛΛΑΡΙΣΜΑΤΟΣ ΜΟΥ;

τρέμουν το καλό και μη ελεγχόμενο trolling σαν τις θεούσες μοναχές τη δικέφαλη πούτσα του σατανά να μπαίνει στο μουνί τους και τον κώλο τους μαζί και να τους καταξεσκίζει την αξιοπρέπεια.

ΕΠΤΑΚΕΦΑΛΗ ΡΕ ΓΑΜΗΜΕΝΕ. ΤΟ ΕΦΤΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΗΣ ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΕΧΕΙ ΕΦΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ, ΔΕΚΑ ΚΕΡΑΤΑ, ΕΦΤΑ ΚΟΡΩΝΕΣ, ΕΦΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΕΦΤΑ ΨΩΛΙΑ ΑΠ' ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΡΕΜΑΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΕΚΑΕΝΝΙΑ ΤΙΤΑΝΕΣ (ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΗΟΥΣ) ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΡΑΜΠΑΛΑ.
Posted by: Fringe_Elements
« on: February 18, 2014, 07:11:29 am »

Η αληθεια ειναι πως το τρολλ κινημα παροτι μπορει να υποδυεται αλλες φορες αλλα ιδεολογικα χαρακτηριστικα στην ουσια του ειναι ΑΝΑΡΧΙΚΟ ΚΑΙ ΑΚΥΔΕΜΟΝΕΥΤΟ ΚΑΙ ΕΞΕΓΕΡΣΙΑΚΟ.

Κομμουνιστικό εννοείς. Όχι, μόνο στη σοβιετική Ελλάδα το κίνημα των troll είναι κομμουνιστικό/σοσιαλιστικό. Στον έξω κόσμο, όπου θεωρείται και ο ανεπτυγμένος κόσμος, κυριαρχούν καπιταλιστικά και φασιστικά trolls. Για αυτό και βλέπεις καπιταλιστές να υπερασπίζονται το trolling, για αυτό και βλέπεις να έχουν καταλάβει οι καπιταλιστές το reddit και οι φασίστες το /pol/. Στη σοσιαλιστική Ελλάδα μόνο παρατηρείται το φαινόμενο να μαζεύονται 5-6 ψυχοπαθείς κομμουνιστές σε ένα blog, να ασχολούνται με αυτό 24 ώρες το 24ώρο, και να βρίζουν τη φυλή τους και να υποκρίνονται μεταξύ τους ότι δεν ψηφίζουν σύριζα. Και αυτό είναι άμεση συνέπεια του κρατικού παρεμβατισμού, ο οποίος ποινικοποιεί τη δεξιά ελεύθερη έκφραση και χρηματοδοτεί το indymedia με αποτέλεσμα άτομα που αλλιώς θα περιορίζονταν στο γκαζέτα να κάνουν πράγματα τα οποία δεν ταιριάζουν στο χαρακτήρα τους. Μη σου πω καλύτερα trolls γράφουν στο γκαζέτα, παρά όλοι αυτοί με ψευδώνυμο τύπου "trollotof" και το εικόνισμα του Στάλιν σε blogger και fb. Πρώτα από όλα για να κάνεις trolling πρέπει να πιστεύεις σε αυτό που κάνεις. Άμα υποκρίνεσαι τον "αναρχικό" ενώ είσαι πολιτικά συριζοπασόκος κομμουνιστής τη πίστη και κοιτάς πως και πως να σε βολέψουν, ε αυτό δεν θα κρατήσει και πολύ.

Για να τρολάρεις κάποιον πρέπει να έχεις και κάποια ιδέα από την ελευθερία του λόγου. Αν είσαι κομματικός θρησκόληπτος δεν μπορείς να είσαι troll, θα είσαι trollαρισμένος. Εγώ όσες φορές έχω παραθέσει επιστημονικά στοιχεία περί των φυλών στους αναρχικούς trolls τους τρόλαρα κυριολεκτικά, και μέσα ακόμα στο φόρουμ της "αθεΐας", γιατί αν είσαι θρησκόληπτος δεν μπορείς να είσαι troll. Όλοι αυτοί που γράφουν στο φόρουμ της αθείας πιστεύουν σε μια θεωρία της εξέλιξης χωρίς γονίδια. Όλοι αυτοί οι "αναρχικοί" που γράφουν στα indymedia-trollmpaktiko πιστεύουν σε ένα κρατικό νοσοκομείο, μια κρατική μπατσυνομία και μια κρατική λογοκρισία. Και όλοι αυτοί τρέμουν το καλό και μη ελεγχόμενο trolling σαν τις θεούσες μοναχές τη δικέφαλη πούτσα του σατανά να μπαίνει στο μουνί τους και τον κώλο τους μαζί και να τους καταξεσκίζει την αξιοπρέπεια.
Posted by: Libertarian
« on: February 17, 2014, 11:25:09 pm »

Με ήτα το ακηδεμόνευτο, μαξ. Αν και παίζει να το έκανες και επίτηδες.

ΑΠΟ ΠΟΥ ΔΗΛΑΔΗ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΤΡΟΛΛΖ ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΙΚΑ ΑΣΤΑΘΗ ΑΤΟΜΑ?? ΑΝΤΕ ΜΗ ΠΑΩ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΕΜΑΧΙΣΩ ΜΕ ΣΠΑΣΜΕΝΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙΔείγμα εγκράτειας. ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΛΑΣΕΙ Ο ΖΑΜΠΟΥΝΗΣ.

Στο διαταύτα, μαξ πρέπει να το αποδεχτείς, όμως: Όταν ήδη αφήνεις να βγαίνουν σούργελα και να χρησιμοποιούν σε έρευνες λέξεις της πλάκας όπως "ομοφοβία", "ρατσισμός" και "σεξισμός" είναι επόμενο να εμφανιστεί και κάτι που παίρνει και εσένα μαζί στην κατηγοριοποίηση. Μόνη αναρχική στάση η εχθρική στάση προς αυτές τις προσπάθειες να κακοχαρακτηριστεί το αναρχικό καπιταλιστικό κίνημα...
Posted by: mistermax
« on: February 17, 2014, 07:18:24 pm »

Οι τρολλς ειναι αγωνιστες της ελευθεριας και οχι σαδιστες ή αλλα φετιχιστοσεξουαλικα πραγματα. Το καθεστως με fake επιστημονικες ερευνες προσπαθει να ριξει λασπη σε αυτους που πραγματι το απειλουνε. Η αληθεια ειναι πως το τρολλ κινημα παροτι μπορει να υποδυεται αλλες φορες αλλα ιδεολογικα χαρακτηριστικα στην ουσια του ειναι ΑΝΑΡΧΙΚΟ ΚΑΙ ΑΚΥΔΕΜΟΝΕΥΤΟ ΚΑΙ ΕΞΕΓΕΡΣΙΑΚΟ.
Posted by: Sagapaw
« on: February 17, 2014, 05:18:24 pm »

ΑΠΟ ΠΟΥ ΔΗΛΑΔΗ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΤΡΟΛΛΖ ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΙΚΑ ΑΣΤΑΘΗ ΑΤΟΜΑ?? ΑΝΤΕ ΜΗ ΠΑΩ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΕΜΑΧΙΣΩ ΜΕ ΣΠΑΣΜΕΝΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ


Posted by: Libertarian
« on: February 17, 2014, 04:54:55 pm »

Το είδα πριν μερικές ώρες το βίντεο, σωστός ο Morrakiu. Και μάλιστα γενικά μου αρέσει ο συγκεκριμένος, τα χώνει ωραία στους κρατιστές. Τώρα τίθεται θέμα "ορισμού" του τρολ και πότε κερδίζεις τον τίτλο. Μπορεί κάλλιστα να πήραν τα στοιχεία που τους συμφέρουν. Και, παρόλο που καταλαβαίνω από πού έρχονται και βλέπω να ισχύει ως ένα βαθμό αυτό κάποιες φορές, δε νομίζω ότι είναι στατιστικά σημαντικό το εύρημα...
Posted by: Fringe_Elements
« on: February 17, 2014, 01:31:32 pm »Κάποιοι ψυχανώμαλοι κομμουνιστές έκαναν μια μελέτη και έβγαλαν τα τιμημένα trolls ως ψυχοπαθείς σαδιστές και μακιαβελικούς νάρκισσους. Φυσικά όταν έρθω στην Εξουσία μέσω του Παλαιοελευθεριακού Φασιστορασιαλιστικού Αναρχοκαπιταλιστικού Κινήματος θα τους κάνω κρεμοσάπουνα διότι ... είμαι καλύτερος από αυτούς.

Στο slate (μην το ψάξετε είναι κομμουνιστικό) λέει
The researchers conducted multiple studies, using samples from Amazon’s Mechanical Turk but also of college students, to try to understand why the act of trolling seems to attract this type of personality.

Άρα ήξεραν από πριν αυτό που ήθελαν να βρουν. Άρα πρώτη ένδειξη ότι η έρευνα είναι μούφα.

Στο Slate  επίσης, που αγοράζει όλο το κείμενο από τους φόρους μας, λέει ότι μόνο 5.6% του συνόλου, δηλαδή 60,75 άτομα δήλωσαν that they enjoyed “trolling. Ούτε βαλτοί να ήτανε, και φυσικά κανείς αντιλαμβάνεται ότι η ηλικία των "trolls" δεν πρέπει να ξεπερνούσε τα 10.

Στο βίντεο που ακολουθεί ο Morakiu μας λέει ότι οι διαφορές είναι μικρές. Πράγματι, με το γιγαντιαίο std error των trolls η διαφορά είναι πιο "θολή" σε σχέση με άλλα std errors όπως στο IQ μεταξύ διαφορετικών φυλών, διαφορές τις οποίες δεν αποδέχονται οι προοδευτικοί κομμουνιστές σκοταδιστές. Αυτό όμως το οποίο πιστεύω ότι έχουν κάνει - επειδή προφανώς η έρευνα είναι στημένη - είναι να ξεχωρίσουν τα καλά trolls, τα οποία τους trollαραν για τα καλά κατά τη συμπλήρωση του ερωτηματολογίου, από τα κακά, και να ρίξουν τα καλά στο άλλο, ενώ τα κακά trolls, δηλαδή τα 5χρονα που λένε ότι απολαμβάνουν το trollάρισμα ή το griefing (!), να τα πάρουν ως ενδεικτικά του trolling για να συκοφαντήσουν τους γαμιάδες των γυναικών τους.

Πάλι όμως τα καλά trolls, τα οποία trollαραν το ερωτηματολόγιο, έχουν τον καλύτερο χαρακτήρα, καλύτερο και από τους bussiness people, που δεν έχουν ώρα για σχολιασμό επειδή διοικούν εταιρείες και έχουν καριέρες και μουνάρες. Άντε, περαστικά σας κομμουνιστές!

https://www.youtube.com/watch?v=LJ4G4LDt5RU